مشاهده نسخه کامل
: يه سوال راجع به رابطه نرمال بامپ و آنرپ
سلام
خوبين
چطورين:31:
من همون the_god_of_3dsmax ام :31: ... اخراجم كردن ... تخسير خودم بود بحث سياسي كردم :31:
آقا يه سوال دارم خيلي حياطيه دوستاي قديمي زبراش كار كمك كنين لطفا :19:
آقا من يه مثلا صورت رو تو مكس ساختم با سگمنت مناسب
آنرپ هم كردم و تكسچر هم بهش دادم از اين تكسچرا كه سيلندره صورت رو باز مي كنيم رو صفحه
خلاصه آنرپ شده آماده همه چي رديف
اكسپورتش مي كنم مي برمش تو زبراش بعد از اين كه بهش جزييات دادم مي خوام با سگمنت كم ازش نرمال بامپ بگيرم ولي نمي زاره عكس اون جونوره رو مياره كه زيرش نوشته شما بايد گروپا رو جدا كني و بعد با كنترل شيفت بزني تا بتوني zmapper اش كني ... همين كارم كه مي كنم درست جواب نمي ده يني اون دكمه uv groups رو مي زنم بعدم كنترل شيفت رو جشسم مي زنم ... اين كار رو كه مي كنم zmapper باز مي شه ولي نرمالي كه مي ده عجق وجقه و رو جسم نمي شينه
كسي راهي بلده كمك جان من خيلي خيلي خيلي ممنون مي شم :11:
SSS_HHH_OOO
02-07-2009, 03:15
خوب نمیدونم درست فهمیدم یا نه ولی فکر کنم تو مکس که یو وی کردیش تو اون مرع اصلیه نبوده و اینور اونور رفته
کوچیک کن یو ویت رو و بیارش تو اون مربع وسطی آنرپ
ببین نشد یکم واضح تر بگو : دی
نه ه ه ه
اون درسته اگه منظورتو درست فهميده باشم
يعني تكسچر قشنگ رديف مي شينه رو صورتي كه ساختم ... تكسچر هيچ مشكلي نداره
حتي وقتي مي برمش تو زبراش هم تكسچر رو مي ندازم روش flip vertical مي كنم فيكس مي افته رو صورت رديفه
فقط وقتي تو زبراش جزييات مي دم و ميارم رو لول سگمنت كم بعد مي خوام zmapper بگيرم يا باز نمي شه zmapper يا اگه باز شه نرمال بامپي كه مي ده درست نيست و يه سري خط خطي فقط مي ندازه رو صورت
حالا مي خواستم ببينم براي اوردن يه جسم آنرپ شده تو زبراش و كار روش حالت خاصي بايد رعايت بشه
مثلا كله اي كه من ساختم چشاش خاليه يعني سوراخه از اينه ؟
ديگه ممكنه تو اگه تو سگمنتاش 5 ضلعي يا بيشتر ايجاد بشه از اين مشكلا بده ؟
كمك
G LADIATOR
02-07-2009, 09:59
خوب اشکال از UV نیست...
چون که UV شما چن تیکه هست...یعنی چند تا UV Group داری پس باید هر کدوم از UV Group ها رو جدا کنی و جدا گونه نرمال بگیری...
واسه این کار هم از قسمت: SubTool >>>Grp Split رو بزنی تا مدلت به چند تا SubTool تقسیم بشه.
آقا با تشكر ( دكمه تشكرم فعلا آفه )
حقسقتش اينو كه شما گفتين درسته و مي شه بعد از همين كه گفتي دونه دونه با كنترل شيفت قسمتا رو جدا جدا گرفت بهد با zmapper نرمالش رو گرفت مشكل من اينجوري نبود
اصلا بزارين كامل و مفصل توضيح بدم ... متاسفانه فايل هايي رو كه مي خوام توضيح بدم ندارم وگرنه خود اونا رو مي زاشتم تا متوجه شين ....كمك كنين خيلي خيلي ممنون مي شم
آقا ما رفتيم براي يكي كه يه سري مدل سر رو خودش ساخته رو مدلاي سرش جزييات بديم و نرمال بامپ دراريم
مدلاي سرشو كامل تو مكس ساخته با همين روش كه يه plan مي زاري عكس سر رو از جلو و بقل مي دي و اين حرفا
بعدم با uvw map حالت سيلندر داده بهش و فكر كنم از uvw xform استفاده كرده كه خودم درست نمي دونم به چه درد مي خوره
بعدم با unwrap uvw كله رو آنرپ كرده اونم به حالتي كه كل تكسچر يه تيكست يعني مثلا تكسچر گوشا جدا نيست همش يه تيكست و تو يه دوه مربع جا افتاده
راستي مكسشم 2009 64x هست و مغز كامپيوترشم و ويندوز و سيستمشم خيلي خفنه و اشتباه از باگ يا هنگ نمي تونه باشه و چند بار هم امتحان كردم
خوب كله رو مي گفتم تكسچرش يه تيكست و كلش تو يه مربعه هيچ مشكلي هم رو سر نداره و كاملا تميز به نظر مي رسه
در واقع اگه بخوام كامل توضيح بدم چند تا سر درست كرده بود
بعد ما اومديم نرمال كنيم به صورت اتفاقي يكي از سر ها رو با turbosmooth اش ور داشتم poly كردم و بردم تو زبراش و روش كار كردم هيچ مشكلي هم نبود نرمالم گرفتم و به خوبي و خوشي ... بعد آقا پسر اومد گفت كه من حال كمترين سگمتش رو مي خوام اينو چرا با turbo smooth ور داشتي روش كار كردي ؟؟؟
منم گفتم بابا ببخشيد حالا اين دفعه رو اونم بلاخره بخشيد و رفتم رو مدل اصلي همون كار رو تكرار كنم ولي چشتون روز بد نبينه بعد از اين كه 2 ساعت روش كار كردم وقتي خواسم zmapper رو وا كنم اين عكس اومد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور كه آقا گلادياتور گفتن اين وقتي مياد كه چند uv group داشته باشيم ولي جسم من فقط يه uv group داشت تازه تو حالت turbo smoothاش جواب داده بود ... حتي smooth groups اش هم يه دونه بود
چاره اي نبود طبق دستور العملي كه نوشته بود دكمه uv groups رو زدم بعد دقت كه كردم ديدم دكمه split روشن شد ( يعني مي شد روش كليك كرد ) قبل از اين كه دكمه uv group رو بزنم split غير فعال بود ... اونو كه زدم ديگه شاخ رو دراوردم ... تو پنل sub tool غير از كله آدمه يه سگمنت كوچيك هم اومد زيرش كه شكل ظاهريش شبيه يكي از سگمنت هاي كله بود ... ولي نكته اين بود كه اون سگمنت از كله جدا نشده بود !!! بلكه يه سگمنت مشابه يكي از سگمنت هاي كله اضافه شده بود !!!!
گفتم چه كنيم چه نكنيم كنترل شيفت زدم رو كله كه فقط كله انتخاب بشه نه اون سگمنت اشتباهي وقتي رفتم تو zmapper و ازش نرمال گرفتم بجاي اينكه نرمال چين و چروكي كه ساخته باشم رو نشون بده يه سري خط خطي كه بعضي جاهاش مثل حالت شطرنجي بود انداخت رو كله ما ...
بعد رفتم رو چند تا سر ديگه اي هم كه درست كرده بود امتحان كردم ولي نكته جالب اين بود كه تو اين يكي از كله ها ديگه اين حال نه تنها رو حالت با تعداد سگمنت كم پيش ميومد رو حالتي هم كه بعد ار turbo smooth كردن poly اش مي كرد و مي بردم تو زبراشم تكرار مي شد
يعني فقط ما تو يه حالت جواب گرفتيم اونم رو يكي از سر ها بود وقتي كه بعد از turbo smooth به poly تبديلش مي كردم مي بردم تو زبراش ... پوست خودمم كندم نفهميدم اون چه فرقي با بقيه داره كه فقط اون مي شه بقيه نمي شن ... همه چيشون رو مقاسه كردم عين عين هم بود از unwrap و uv ها و ...
حالا كسي تو اين موارد كار كرده يا با مشكل مشابه برخورد كرده كمك كنين يه دنيا ممنون مي شم اگه يه روز از عمرم مونده باشه جبران مي كنم
آقا شرمنده يه ذره زياد توضيح دادم
يه فايل مشابه تونستم درست كنم كه همون ارور رو مي ده
حجمش خيلي كمه مي شه دانلود كنين و بگين ايراد كار كجاست خيلي ممنون مي شم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.