مشاهده نسخه کامل
: چطوری از شر صدای فن سی پی یو و پاور خلاص بشم ؟؟
behnam_tr
30-06-2009, 21:30
با سلام......
دوستان عزیز چطوری میتونم از شر صدای فن های درون کیس خلاص بشم الان هم که تابستان ...دیگه دارم کلافه میشم ...
چیزی هست که بتونم با کمترین هزینه هم صدا رو کم کنم هم دما رو پایین بیارم ؟؟
ممنون میشم کمکم کنید ./
fouad-pes
30-06-2009, 21:53
منم همین مشکل رو دارم. صداش سرسام آوره!!!
یکی کمک کنه...
.:HAMED:.
30-06-2009, 21:59
یعنی انتظار دارین فن کامپیوتر تون بی صدا فریاد کنه؟
کم میشه ولی قطع که نمیشه
از بس که واسه هر سخت افزارتون سه چار تا فن بستین
Dreamland
30-06-2009, 22:05
با بادگیر یه باد بگیر سیستمتو
30-06-2009, 22:08
با بادگیر یه باد بگیر سیستمتو
این دیگه یعنی چی؟
باد گیر که رو موتور سیگلت میپوشن!!
عجب راهنمایی خوبی
oj2008pc
30-06-2009, 22:11
با سلام......
دوستان عزیز چطوری میتونم از شر صدای فن های درون کیس خلاص بشم الان هم که تابستان ...دیگه دارم کلافه میشم ...
چیزی هست که بتونم با کمترین هزینه هم صدا رو کم کنم هم دما رو پایین بیارم ؟؟
ممنون میشم کمکم کنید ./
سلام
مدل CPU تون چیه ؟
cpu های جدید ( 2 هسته ای و ... ) کمتر داغ میشن و در نتیجه فن مورد نیاز اونها قدرت کمتری داره و در نتیجه صدای کمتر .
یه چیزی هست که رو دره کیس نصب میشه مثل لوله بخاری و هوای فن cpu مستقیم به بیرون کیس هدایت میشه . میگن که تو صدا تاثیر داره .
بعنوان گزینه آخر میتونین از خنک کننده آبی استفاده کنین .
30-06-2009, 22:20
خنک کننده آبی دیگه چیه؟
تو آبه؟
رنگش آبیه؟
نکنه مثل کولر آبیه؟
ما سه نفر سرتاپا گوشیم
behnam_tr
30-06-2009, 22:35
سلام
مدل CPU تون چیه ؟
cpu های جدید ( 2 هسته ای و ... ) کمتر داغ میشن و در نتیجه فن مورد نیاز اونها قدرت کمتری داره و در نتیجه صدای کمتر .
یه چیزی هست که رو دره کیس نصب میشه مثل لوله بخاری و هوای فن cpu مستقیم به بیرون کیس هدایت میشه . میگن که تو صدا تاثیر داره .
بعنوان گزینه آخر میتونین از خنک کننده آبی استفاده کنین .
مدل سی پی یو :: intel e2160
این لوله بخاری که میگی صدا رو کم میکنه یا زیاد ؟؟
خنک کننده آب دیگه چه صیغه ای هست ؟؟:31:
Hitman-Group
30-06-2009, 22:40
دوستمون میلاد می گن که یکی از این دستگاه ها مثل سه شوار هست و یا از اینها برای نجاری اگر دیده باشید رو بگیرید داخل کامپیوترتون تا هرچی گردو خاک داخل هست بریزه بیرون تا قطعاتتون گرم نشه و فن نخواد زور بزنه.از این اسپری ها هم هست میگیری داخل مادربرد و شروع میکنه به زدن بعد گردو خاک ها با اون مایع سریع بخار می شن و میرن هوا(میشود مثل روز اولش):5:
میتونی کامپیوترت را ببری پیش یکی از این فروشندگان اگر سی پی یوت اینتل است برات یک فن بندازه روش(اگر بخوره وقدیمی نباشه)قیمتش هم 7 8 هزار تومان هست(قیمت دستم نیست برای چند ماه پیش میگم)
یا میتونی یک کولر گازی بگیری و سرش را بگذاری داخل کیست!!:18::27:
الان میگید خدایا خودت کامپیوترم را نگه دار تا نسوزه کولر گازی بخرم!:31::42:
30-06-2009, 22:41
آقا بیا و در گذر
آخه مشکل نبود گیر دادین به ای صدا مدا
میبینین که حل شدنی نیس دیگه
من خودم وقتی میخوابم گوشم وز وز میکنه
اونم معلول همین صدای مخرب فنه
Hitman-Group
30-06-2009, 22:50
مدل سی پی یو :: intel e2160
این لوله بخاری که میگی صدا رو کم میکنه یا زیاد ؟؟
خنک کننده آب دیگه چه صیغه ای هست ؟؟:31:
ببین دوست عزیز
این لوله بخاری نیست
یک شی استوانه ای شکل پلاستیکی است که در یک طرف ان که به در کیس چسبیده یک توری با سوراخ های کوچک است.
کیس من Green یک کیس استاندارد که یک فن 12 *12 س م هم پشتش داره که اصلا صدا نمیده(خیلی کم که باید گوشت را بچسبونی به کیس که بشنوی)از این خاک گیر ها هم داره(لوله بخاری)و واقعا کار خیلی زیادی میکنه
اگر داشته باشیدش بعد از 10 15 روز اگر با انگشت به توری یک ضربه کوچک بزنید 2 تن خاک ازش بیرون میاد.
در مورد خنک کننده ابی هم باید بگم که یک لوله هایی است که به جای فن سی پی قرار میگیرند و یک نوع مایع (شاید اب شاید هم یک چیز دیگر)داخلش هست و یک منبع هم در پایین ان هست که با گرم شدن سی پی یو اب درون لوله گرم شده و به صورت بخار از یکی از لول های دیگر به اون منبع میره و بعد در اونجا دوباره سرد میشه و میشود مایع(تبخیر و میعان)فهمیدید دوست عززیز
تشکر یادتون نره!:10::8::40::11:
30-06-2009, 23:53
فک کنم مشکلت حل شد دوست عزیز
هیت من جون تو هم خسته نباشه
اما این سخنت در مورد تکوندن داخل کیس خوب بود
همین گرد و غبار عامل اصلی گرم شدن میشه دیگه که در این صورته فن ها خودشونو میکشن
دوست عزیز
اگر فن شما خیلی وقته که کار میکنه بهتره به فکر عوض کردن اون باشید اما اگر مدت زیادی از کار کردن فن نمیگذره اول اون رو کاملا تمیز کنید و از گرد و غبار پاک کنید.
بعد با روغن یا گریس های ضد غبار (مخصوص قطعات الکترونیک) قسمت میانی فن (زیر چسب مارک دار) رو چرب کنید.:20:
در خرید فن دقت کنید و سعی کنید از فن های مرغوب و بولبرنگی استفاده کنید.:46:
موفق باشید
یا علی:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.