ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی دو زبانه بودن؟

saba_64
29-06-2009, 17:50
سلام به همگی .
من سایتی طراحی کردم که به زبان فلرسی هستش وتمام اطلاعات از بانک آورده می شه (sql database)می خوام که صفحات رو به صورت انگلیسی هم بتونم نشون بده .لطفا بگید که چه جوری میشه این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Bill Gates
29-06-2009, 18:07
سلام
کله سایت که نمیشه دیتابیس رو باید طرف خودش یکی جدا انگلیسی ثبت کنه یکی هم فارسی :) اگر هم نمیتونه مترجم گوگل استفاده کنید راحت ! :31:

خوب برای استفاده میتونید یک فایل درست کنید به نام Language.php و از شیوه کار با آرایه استفاده کنید :) منظور :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و حالا با روش های برنامه نویسی شناسایی کنید جاهایی رو که منظور ok هستش و مقدار Ok رو در آرایه یافت و نمایش بدید جاش .
انگلیسی هم همین

کلا یه خورده کد نویسی داره

تشکر//

boy_kochak
29-06-2009, 21:25
سلام
کله سایت که نمیشه دیتابیس رو باید طرف خودش یکی جدا انگلیسی ثبت کنه یکی هم فارسی :) اگر هم نمیتونه مترجم گوگل استفاده کنید راحت ! :31:

خوب برای استفاده میتونید یک فایل درست کنید به نام Language.php و از شیوه کار با آرایه استفاده کنید :) منظور :

و حالا با روش های برنامه نویسی شناسایی کنید جاهایی رو که منظور ok هستش و مقدار Ok رو در آرایه یافت و نمایش بدید جاش .
انگلیسی هم همین

کلا یه خورده کد نویسی داره

تشکر//

عزیز یه نمه میشه بیشتر توضیح بدی ... میشه برای فروم هم دوزبانه کرد .... در مورد گوگل هم توضیح بده .

ممنون

Bill Gates
30-06-2009, 01:07
سلام
نمیدونم چقدر با برنامه نویسی آشنایی داری واسه همین کم و زیاد میکنم میگم :)

منظورم Google Translate هستش که میتونی اگر یه سایت خبری یا ... داری متن فارسی یا هرزبان دیگه رو بهش بدی و خروجی ازش بگیری حالا به فارسی یا چیز دیگه :20: این تا اینجا

فروم دوزبانه ؟ میشه ولی فکر نکنم نیاز به اینجور کارا باشه من اینی که گفتم برای سیستمی هست که خودت نوشته باشی در غیره اینصورت این راه شدنیه ولی پیشنهاد نمیشه و فقط میگم دوزبانه جدا فاییده نداره توی فروم و مچ شده باشند بهتره :)

بعد دوزبان بودن خودکار هم تنها میتونی کلمات کلیدی و بعضی چیز های از قبل تعیین شده رو تغییر ایجاد کنی

در مورد کد زیر :

ببین به عنوان مثال توی صفحه جدا یا صفحه index ات این رو بالای صفحه میزاری و قبل از بارگزاری میای محتوای این آرایه مثلا ok رو جستجو میکنی و جایگزینش رو قرار میدی که همون قبول هستش حس کد نویسی نیستش بگردی مثال زیاده ولی اگر با برنامه نویسی آشنایی نداری پیشنهاد نمیشه :)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

boy_kochak
30-06-2009, 14:24
سلام
نمیدونم چقدر با برنامه نویسی آشنایی داری واسه همین کم و زیاد میکنم میگم :)

منظورم Google Translate هستش که میتونی اگر یه سایت خبری یا ... داری متن فارسی یا هرزبان دیگه رو بهش بدی و خروجی ازش بگیری حالا به فارسی یا چیز دیگه :20: این تا اینجا

فروم دوزبانه ؟ میشه ولی فکر نکنم نیاز به اینجور کارا باشه من اینی که گفتم برای سیستمی هست که خودت نوشته باشی در غیره اینصورت این راه شدنیه ولی پیشنهاد نمیشه و فقط میگم دوزبانه جدا فاییده نداره توی فروم و مچ شده باشند بهتره :)

بعد دوزبان بودن خودکار هم تنها میتونی کلمات کلیدی و بعضی چیز های از قبل تعیین شده رو تغییر ایجاد کنی

در مورد کد زیر :

ببین به عنوان مثال توی صفحه جدا یا صفحه index ات این رو بالای صفحه میزاری و قبل از بارگزاری میای محتوای این آرایه مثلا ok رو جستجو میکنی و جایگزینش رو قرار میدی که همون قبول هستش حس کد نویسی نیستش بگردی مثال زیاده ولی اگر با برنامه نویسی آشنایی نداری پیشنهاد نمیشه :)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزیز ممنون با گوگل کار کردم اما یه مشکل داره یعنی کلمه به کلمه ترجمه میکنه مثلا اگه یه کلمه انگلیسی bboy ترجمه میکنه ب پسر ولی من نمی خوام که اینجوری باشه نمیشه یه نمه هوشمند تر عمل کنه .....

در مورد دوم همی من کم php بلدم در حد ناچیز ....

یه مشکلم دارم در مورد EnginSite Editor for PHP ... نمی دونم چه طوری میشه خورجی اسکریپت ها رو بگیرم و توی سرویس دهنده ببینم .... از منوی run هر کاری کردم گزینه هاش روشن نمیشه علت چی میتونه باشه ؟

ممنون ...:11:

saba_64
02-07-2009, 08:17
من با asp.netاین سایت رو کار کردم.لطفا کمک کنید

فاطـمه
02-07-2009, 08:25
فکر می کنم باید از rrs استفاده کنی...

saba_64
02-07-2009, 20:35
میشه بگین چه ارتباطی با هم دارن؟
من میخوام صفحاتم دوزبانه باشن.

فاطـمه
04-07-2009, 09:26
...............

saghishab
05-07-2009, 06:25
ميشه مثلا كاربر يه متن رو فارسي تايپ كنه و با چند تا نرم افزار مترجم اونو به زبانهاي مختلف ترجمه و در جدول هاي مختلف

ذخيره كرد؟؟چنين نرم افزار هايي وجود داره؟ يا بايد يك سايت را ولا 2 بار طراحي كرد فارسي و انگليسي و بعدش در پنل ادمين

هم فارسي رو تايپ كنيم و هم انگليسي و در جدول مورد نظر ذخيره بشه درسته؟ روش خاصي هست؟