مشاهده نسخه کامل
: >>چرا ایرانی ها نیستند<< بازی آنلاین ولفن اشتاین سرزمین دشمن
سلام.
نمي دونم تا الان چند نفر این بازی مهیج به سبک شوتر جنگ جهانی دوم را بازی کرده اند؟ البته مطمئن هستم بسیاری از افراد نگارش دیگر این بازی یعنی بازگشت به قلعه ولفن اشتاین را بازی کرده اند. چون این بازی بسیار دلهره آور است و آدم را شیفته خودش میکند.
نگارش آنلاین بازی ولفن اشتاین به نام سرزمین دشمن را هزاران نفر در سراسر دنیا به صورت شبانه روز بازی میکنند. این نگارش هیچ ربطی به نگارش اصلی بازی نداشته و دارای 6 مپ استاندارد و بیش از 20 مپ اضافی می باشد. تمامی مپ های بازی و جنگ و جدل در اروپا - شمال آفریقا و آمریکا اتفاق می افتد.
نکته قابل تاسف اینه که من چند ماهی میشود که این بازی را انجام میدهم ولی هیچ کسی از ایران در بین تیم های جنگی را ندیده ام! نمیدانم چرا از ایران کسی این بازی را انجام نمیدهد در حالی که افراد بسيار زیادی از آسیا – اقیانوسیه - اروپا – آمریکا و آلمان در این بازی حضور دارند. حتی کاربران اسراييلي هم در این بازی وجود دارند که فقط هم برای متفقین بازی میکنند. خیلی دلم میخواهد یک تیم از ایران تشکیل میشد میشد پوزشون رو میزدیم!!
از دوستانی که طالب جنگ به سبک جنگ جهانی دوم هستند تقاضا میکنم این بازی مهیج را نصب و بازی کنند. سرورهای این بازی امکان بازی کردن تا 50 نفر همزمان را میدهند که معمولا بعضی از سرور ها هم همیشه پر است!
مهمات هم تماما متعلق به زمان جنگ جهانی دوم است
از سلاح هایی مثل مسلسل های ام پی 40 – تامپسون – K43 دوربین دار و سلاح های تک تیر انداز ها گرفته تا تیربار و خمپاره انداز و نارنجک های شیمیایی و مین ضد نفر و تانک در این بازی وجود دارند
از همه کسانی که از این بازی خوششون آمد تقاضا میکنم که در همین تاپیک یک سرور را بعنوان پاتوق ایرانی ها انتخاب کنن که همگی در همون جا جمع بشيم. حتما هم اسم ایرانی برای خودشون بزارن تا همدیگرو بشناسیم
يكم توضيحات بيشتر !!!
اين بازي اصلا جي هست !!! تحت وب هست ؟ استراتزيكه ؟؟ عكس !!! لينك براي دانلود ! اصلا جه طوري انلاين بازي كنيم ! و از اين صوبتا
تحت وب نیست. بازی را نصب و از طریق اتصال به شبکه اینترنت وارد سرورهای بازی در سراسر جهان میشوید
سبک بازی و مشخات را از سایت gamespot کپی میکنم
Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory
سبک بازی: Historic First-Person Shooter
ناشر بازی: Activision
سازنده بازی: Splash Damage
مشاهده اطلاعات کامل بازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکرین شات
این بازی یجوریه که واقعا کرمش آدم رو میگیره که نصف شب از خواب بیدار بشی وصل بشی به شبکه و بازی کنید
لینک دانلود هم در گوگل فراوان هست. حدود 250 مگا بایت هست
در فروشگاههای اینترنتی هم یافت میشه برای کسانی که سختشونه دانلود کنن
kamran987456
25-06-2009, 11:27
اسم بازی به انگلیسی چیه؟
توضیح بیشتر بدید
جناب کامران اسم بازی این هست
Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory
حتما دانلود کن و بعد از کمی تمرین مشخص کن کدام سرور بازی میکنی تا من هم بیام :)
اینکه میگم تمرین کن واسه اینه که در هر دو گروه axis و allias بعضا کاربران حرفه ای پیدا میشن که خیلی دقیق تیراندازی میکنن
hadi_gamer
25-06-2009, 19:00
لطفا یه لینک دانلود مستقیم با قابلیت رزیوم بذارید.
اینترنت چند برای اجرا میخواد ؟
hadi_gamer
25-06-2009, 19:14
اینترنت چند برای اجرا میخواد ؟
64 .............
64 .............
خب پس خداروشکر برای من میادش هادی ... :40:
hadi_gamer
25-06-2009, 20:55
من که لینک دانلود درست حسابی پیدا نکردم براش.
فقط یه لینک مستقیم پیدا کردم که اونم همش break میشه و نمیشه دانلود کرد.
فقط يه لينك خوب بزارن خوب ميشه !!! يه تست بكنيم بد نيست ! فعلا كه من شبا خوره كانتر شدم !!! روز ها كه لك و اين صوبتا نمي زاره !!! ولي شبا كه هر تيم 6 نفرن خيلي بدون لك ميشه بازي كرد و كلا صفا داره !!!
آقا یه لینک درست و حسابی بزارین دانلود کنیم دیگه !
دنبال لینک هستم
همین پست را ویرایش میکنم لینک رو میزارم
با هر adsl ی میشه بازی کرد. سرعت بالا نمی خواهد
------------------------------------
دانلود از سرور softpedia و سه سرور mirror
اين يكيش سرعتش از بقيه بيشتره ! فعلا كه داريم دانلود مي كنيم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب نصبش كردم !!! حالا هم بريم تستش كنيم !
من كه هيجي ازش نفهميدم !!! يه اموزشي جيزي رديف كن برار !
برسام بازیش باحاله که نصبش کنم ؟
چند مگه ؟
زياد جذاب نيست ... !!! من فقط تونستم تا اونجاييش وارد بشم كه بقيه بازي ميكردن !!! نمي دونم جي شد ما نشد بازي كنيم !!! به كل سبك و اين صوبتاش از ده 4 مي دم ... زياد جذاب نيست .
hadi_gamer
26-06-2009, 12:46
من بازی رو اجرا میکنم میره تا اونجایی که لیست سرورها میاد بعد که یه سرور رو انتخاب میکنم میره یه 30-20 مگ نمیدونم چی دانلود میکنه بعدش هم تو بازی نمیره.
آقای mimic لطفا راهنمایی کن.شما تو کدوم سرور میری؟
من بازی رو اجرا میکنم میره تا اونجایی که لیست سرورها میاد بعد که یه سرور رو انتخاب میکنم میره یه 30-20 مگ نمیدونم چی دانلود میکنه بعدش هم تو بازی نمیره.
آقای mimic لطفا راهنمایی کن.شما تو کدوم سرور میری؟
دوستان راهنمایی
اگر سرعت زیر 128 کیلو دارید سرورهای خیلی شلوغ را انتخاب نکنید. تا 20-25 نفر خوبه
بازی دارای 6 مپ استاندارد است که در ادامه مینویسم
اگر بخواهد مپ های دیگه رو بازی کنید باید صبر کنید دانلود بشه دیگه.
صداها - سلاح های جدید - و سایر texture ها هم در بعضی از سرور ها اختصاصی هست که اون 20 - 30 مگ دانلود برای همین است
اگر موقع لود شدن اولیه در هر سروری dc کرد شما را دوباره reconnect کنید
زياد جذاب نيست ... !!! من فقط تونستم تا اونجاييش وارد بشم كه بقيه بازي ميكردن !!! نمي دونم جي شد ما نشد بازي كنيم !!! به كل سبك و اين صوبتاش از ده 4 مي دم ... زياد جذاب نيست .
دوست عزیز امتیاز کم دادی :)
امتیاز کاربران game spot به این بازی 9.0 است
در حالی امتیاز ابر بازی هایی مثل counter strike کمتر است و فقط ورژن source امتیاز 9.0 دارد
شما بازی کن کم کم معتادش میشی
مشکل شما در شروع بازی اینه که وقتی برای اولین باز وارد میشین یاید کدمه L را بزنرید و در صفحه لیمبو طرف خود را انتخاب کنید
سه گزینه دارد
AXIS پرچم نازی ها
ALLIAS پرچم آمریکا
SPECTRO ناظر
شما احتمالا روی SPECTRO بودین و فقط ناظر بودین
دوباره تست کن ببین مشکل همین بوده
matin_vv
26-06-2009, 13:41
منم نصب كردم، بعد از كلي آپديت و ... آخرش هم نرفت تو سرور! يه صفحه تو فايرفاكس باز شد!!
يكي توضيح بده بيزحمت چي به چيه! من تا حالا آنلاين بازي نكردم، اينو هم چون بازي ولفنشتاين رو خيلي دوست داشتم دانلود كردم!
hadi_gamer
26-06-2009, 13:50
خوب اگه هر سری بخواد 20 مگ دانلود کنه که اصلا نمی ارزه.من باید هر سری که میخوام بازی کنم 1 ساعت وایستم تا دانلود بکنه.
توضیحات
بعضی از سرورها IP شون فیل TER هست برای همین نمیتونین بهشون وصل بشین. باز شدن صفحه IE یا FIREFOX معمولا در چنین حالاتی پیش میاد
سرور های نرمال
در صفحه انتخاب سرور روی قسمت SERVER NAME کلیک کنید تا بر حسب حروف الفبا مزتب بشه از A تا Z
سروری هست بنام ||XIth Hour kill ZONE || به رنگ نوشته خردلی . سروری که فقط 5-6 نفر داخلش بازی میکنن و مبتدی هم هستند برای تازه کارها خوبه. از طریق Connect to ip هم میتوانید به همه سرور ها وارد بشین
ip این سرور هست 66.55.142.230:27960
عینا هم را وارد کنید
سروری هست یه نام BEGINNERS به رنگ نوشته فیروزه ای که سرور توپی هم هست. هم حرفه ای ها هستن هم تازه کارها
چون قبل از حرف B چند تا جای خالی داره معمولا وقتی روی مرتب سازی بر اساس نام است اولین سرور ایندکس میشه. اینم خوبه فقط شبها شلوغ میشه نهایتا 20 نفر میان
IP ش هم هست: 83.84.4.83:27960
تست کنین جواب بدین
hadi_gamer
26-06-2009, 14:16
توی beginners وارد میشه ولی بلافاصله مینویسه connection interrupted.
بعدش هم همش رو در و دیوار و رو هوا راه میره.شلیک هم نمیکنه اصلا معلوم نیست چطوریه.
انتخاب سرور
سرورهایی که پیوند یا پیشوند PRO - DEAD - CHEATیا نظیر آن را دارند وارد نشوید. معمولا متعلق به حرفه ای ها هست و شمای تازه کار را با چاقو - گلوله و کوکتل مولوتف نابود میکنن کثل باقلوا!
اگر چند سرور با اسامی مشابه بود سرور های با رنگ زرد و سبز را انتخاب کنید. رنگ های سیاه و قرمز مال حرفه ای ها است
اگراین علامت > ولی رو به بالا بود آن هم سرورهای مرگ هست
اگر جلو سروری نوشته بود 15/15 یعنی پرهست و نمی تونید وارد بشید. دقت کنین
ورود به بازی
وقتی که کار دانلود سرور تموم شد یک عددی به رنگ زرد معمولا داره کاتر میندازه که شروع راند جدید برای مرده ها هست
دکمه L را بزندید و سمت دلخواه را انتخاب کنید. حالا یه بار دکمه SPACE BAR را بزند و منتظر بشید تا عدده صفر بشه و وارد بازی بشین
دقت: در موقع انتخاب سمت متحدین یا متفقین در سرورهایی که علامت ترازو دارند یعنی بالانس باید رعایت بشه
این سرورها در قسمت ----- در منتهی عله سمت راست علامت ترازو دارن. اگر زیر متحدین نوشته شده بود 10 و متفقن 9 شما دیگه نمیتونین سمت متحدین را انتخاب کنین پس باید به 9 تا اضافه بشین تا بالانس رعایت بشه
کلا یه چند ساعتی که باهاش ور رفتین همه چی دستتون میادش
من تا الان حدود 1.5 گیگ مپ و مخلفات بازی روی هاردم نشسته :)
توی beginners وارد میشه ولی بلافاصله مینویسه connection interrupted.
بعدش هم همش رو در و دیوار و رو هوا راه میره.شلیک هم نمیکنه اصلا معلوم نیست چطوریه.
اگر گفت CONNECTION INTERUPT دوباره RECONNECT بزنین. بخاطر سرعت کم هست .شبها بهتر میشه برای ADSL
رو هوا رفتن یعنی اینکه سمت را موقع ورود به بازی انتخاب نکردی
AXIS یا ALLIAS
دکمه L را بزن. سمت را انتخاب کن. توازن قوا را ;ه در بالا نوشتم رعایت کن. وارد تیمی بشو که کمتره
OK که کردی اومدی تو بازی دکمه گنده کیبرد یعنی SPACE BAR رو بزن و چند ثانیه منتظر باش تا وارد بشی
یه نکته هم بگم
سمت را که انتخاب کردی در همون صفحه میتونی جنس خودت را هم انتخاب کنی و نوع اسلحه
سرباز - دکتر - مهندس - سرباز ویژه - تک تیر انداز
یه نکته هم بگم
در این بازی باید ماموریت انجام بشه به صورت تیمی
نه اینکه فقط به هم تیرادازی کنین
مثلا در مراحلی سرباز های مهندس آمریکایی باید تانکشون را درست کنن و به سمت بانک آلمانها یا تانکر سوخت حمله ور بشن. باید جلو اونا را بگیرین
--------------------------------------
دوستان جنگجو بهتر الان فقط روی سرور BEGINNERS که گفتم متمرکز بشن چون IP ما رو هم میخونه و کشور افراد رانشون میده .اینجوری همدیگرو راحت پیدا میکنیم. همه مپ ها و مخلفاتش رو که حدود 40 مگی میشه دانلود کنید
اگر روی حروف الفبا باشه اولین یرور هست به رنگ فیروزه ای
اگر پیدا نکردید با CONNECT TO IP وصل بشن
83.84.4.83.27960
hadi_gamer
26-06-2009, 15:43
آقا من تو یکی دو تا سرور رفتم و تونستم بازی کنم توی GDC death mat و یه gdc دیگه.تا تکون میخوردم میزدن نامردا اصلا نفهمیدم چی به چیه.
کلا هدف بازی چیه؟
اسم من تو بازی hadipro هست.سعی میکنم بیان تو beginners .
hadi_gamer
26-06-2009, 17:05
بازیش حال میده به نظرم از کانتر بهتره چون حداقل فکر نکنم توش چیت بزنن.
فقط این دانلود مپ هاش اعصاب آدم رو خورد میکنه یهو میره یه مپ 14 مگی دانلود میکنه.
این دانلودها فقط یه باره دیگه درسته؟یعنی اگه این مپ رو داشته باشی دفعه بعد سریع میره تو بازی؟
hadi_gamer
26-06-2009, 17:45
چند تا سوال.
چطوری میشه تو بازی چت کرد؟
چطور میشه اسم افراد تیمت رو ببینی؟
از کجا میشه فهمید کی دشمنه و کی یار خودیه؟
آقا من تو یکی دو تا سرور رفتم و تونستم بازی کنم توی GDC death mat و یه gdc دیگه.تا تکون میخوردم میزدن نامردا اصلا نفهمیدم چی به چیه.
کلا هدف بازی چیه؟
خوبه که وارد شدین تبریک میگم. اگر بازی بیشتر از 20 پلیر داشته باشه یه کم شیر تو شیر میشه دیگه. باید حواست جمع باشه!
بازیش حال میده به نظرم از کانتر بهتره چون حداقل فکر نکنم توش چیت بزنن.
فقط این دانلود مپ هاش اعصاب آدم رو خورد میکنه یهو میره یه مپ 14 مگی دانلود میکنه.
این دانلودها فقط یه باره دیگه درسته؟یعنی اگه این مپ رو داشته باشی دفعه بعد سریع میره تو بازی؟
این بازی به جرات میگم پرطرفدارترین بازی سبک جنگی اروپا و آمریکا است . هم باحاله و هم رایگان
هر مپ برای هر سرور فرق میکنه ولی اگر 1 بار دانلود شد دیگه ذخیره میشه :)
چیت هم میزنن بعضی ها و فقط در بعضی سرورها مثل چیت double jump . ولی شما مردانه بجنگ بدون چیت
چند تا سوال.
چطوری میشه تو بازی چت کرد؟
چطور میشه اسم افراد تیمت رو ببینی؟
از کجا میشه فهمید کی دشمنه و کی یار خودیه؟
با فشار دکنه های u یا y یا t. در قسمت option کنترل های دکمه ها ببینید
با فشار دادن و نگه داشتن دکمه tab اسم همتیم یهایت را میبینی
با دکمه m محل آنها را. نمیدونم شایدم L
لباس آلمانها با آمریکاییها متفاوته دیگه. آلمانها تیره هست و آمریکاییها روشن
روی مپ هم آلمانها قرمزن و آمریکاییها سبر
اگه شد من امشب میام
اسم من اونجا meysam هست
با فشار دکمه
کلا هدف بازی چیه؟
دوست عزیز در پست قبلم گفتم که در سرورهایی که اسامی مانند dead دارند بازی نکنید
این سرورها حاوی افراد حرفه ای هست که نصف عمرشان را ولفن اشتاین بازی کردن
هر مپ یک دسکریپشن داره که در ابتدای صفحه لود شدن نمایش داده میشه. باید انگلیسی یه نمه بلد باشی یا اگر بلد نیستی به مرور زمان هدف هر نقشه رو یاد میگیری
hadi_gamer
26-06-2009, 21:31
میثم جان ممنون از پاسخ ها.
hadi_gamer
26-06-2009, 21:55
راهی نیست که بشه مپ ها رو جدا دانلود کرد و ریخت رو بازی؟
اینجوری خیلی رو اعصابه.میخوای بری بازی کنی یه دفعه میزنه 14 مگ مپ دانلود کنه باید 45 دقیقه بشینی نگاه کنی.
اینجوری خیلی رو اعصابه.میخوای بری بازی کنی یه دفعه میزنه 14 مگ مپ دانلود کنه باید 45 دقیقه بشینی نگاه کنی.
خب میتونی اونجا رو نگاه نکنی !
مثلا کتاب داستان شنگول و منگول رو بیاری بخونی ... :31:
بازیش ارزش داره دانلود کنم ؟
یه حسی به من دیگه بازیش چرته !
معمولا همه سرورها وب سایت دارن که آدرس آنها یا در موقع بازی به صورت تبلیغ نوشته میشه یا در server info هست. وارد سلیت بشید و مپ ها دانلود کنید
ارزشش رو داره
hadi_gamer
27-06-2009, 00:26
من تو اون beginners که اصلا نمیتونم وارد بشم.همش connection interrupted میده.تو اکثر سروراش همین ارور رو میده و میپره بیرون و کلا اینترنت قطع میشه و باید مودم رو خاموش و روشن کنم.
خب من همون ناظر بودم فكر كنم !!! اخه خيلي خفن بود !!! ياروه مي افتاد مي مرد مي اومد يه امبول مي كرد در باسنش بلند ميشد بندري مي رقصيد !!! تا الان هم حدود 50 مك دانلود كرده ! حالا يه بار ديكه تستش مي كنم كليد L رو بايد بزنم ديكه !
هادي براي ديدن اسم و اين صوبتا فكر كنم با tab كار كني بياد !!! تقريبا دكمه هاش مثل كانتره ! ولي خداييش كانتر يه جيز ديكست !
من تو اون beginners که اصلا نمیتونم وارد بشم.همش connection interrupted میده.تو اکثر سروراش همین ارور رو میده و میپره بیرون و کلا اینترنت قطع میشه و باید مودم رو خاموش و روشن کنم.
احتمالا از اینترنت با کیفیتی استفاده نمیکنید. من هم این مشکل را دارم ولی فقط 3 نصف شب به بعد که کاربران میهمان ندا گستر صبا از پهنای باند استفاده رایگان میکنند
اگر موقع دانلود مپ ها دیدی سرعتت زیر 8 کیلوبایت هست بدون اینترنت خوب نداری. سرعت دانلود من معمولا از 70 شروع میشه و روی 20 کیلو ثابت میمونه تا اتمام دانلود مپ ها:31:
خب من همون ناظر بودم فكر كنم !!! اخه خيلي خفن بود !!! ياروه مي افتاد مي مرد مي اومد يه امبول مي كرد در باسنش بلند ميشد بندري مي رقصيد !!! تا الان هم حدود 50 مك دانلود كرده ! حالا يه بار ديكه تستش مي كنم كليد L رو بايد بزنم ديكه !
کسایی که بازو بند دکتر دارن اینکار ها رو میکنن. یکم توضیح میدهم شرح وظایف افراد مختلف تیم رو
4 مدل سرباز داریم فکر کنم.
1- آر پی جی زن
2- خمپاره انداز
3- تیربار چی
4- سرباز عادی
--------------
1 مدل دکتر که وظیفه اصلیش امداد رسانی به زخمی ها و تزریق آمپول به افراد خودی در حال مردن است
-------------
1 مدل مهندس که وظیفه اش بمب گذاری - مین گذاری - ساخت پل - خنثی کردن بمب و مین های دشمن و کمک های لوجستیکی مانند ساخت تیربار و برجک است. مهندسین پرکار ترین افراد هستند
------------
1 مدل سرباز ویژه که وظیفه اش علامت دادن به هواپیمای خودی برای بمب باران هدف- مهمات رسانی به سایر اعضای تیم - تشخیص و علامت دار کردن مین های زیر خاک دشمن - هدایت موثرتر آتش روی اهداف دشمن توسط دوربین ویژه
----------
1 مدل هم تک تیر انداز داریم که وظیفه اش معلومه. کمین و شکار سربازان دشمن از راه دور
کسی تونست این بازی رو انجام بده! کجا بازی میکنین ؟
امروز چشمم به جمال یک ایرانی در سرور beginners با فونت فیروزه ای روشن شد
SAEED کیه؟ اگر از این انجمن هستی پی ام بده. تبادل IP کنیم که با NETMITTING صدا داشته باشیم
خیلی حال میده:31:
من نتونستم بازم !!! توي هر سروري كه مي ريم كلي مب دانلود مي كنه :(
خب بلاخره يه سرور ديديم كه زده بود no download ! يكيش هم بود ! كلي دانلود كرد ! تا رفت تو مب عوض شد !!! : دي ! كه فعلا دوباره اين كرافيكه اود كرده ! اعصاب ادم رو خراب مي كنه !!! خمير سيليكونش رو عوض كردم ولي خب الان فن نداره !
من نتونستم بازم !!! توي هر سروري كه مي ريم كلي مب دانلود مي كنه :(
دوست عزیز باید لااقل سرعت 8 کیلو بایت ثابت برای بازی داشته باشید. 8 کیلو بایت واقعی
یعنی خط adsl 512 کیلو share هست به درد نمیخوره. شما فقط سعی کن مپ هلی یک سرور را بگیری
بهترین اینه BEGINNER XP SAVE 4 EVER به رنگ زرد. فقط سرور زرد
ولی خداییش آخرت بازی جنگی تاکتیکال هست .
به معنی واقعب مغز آدم برای استراتژی ای جنگ واقعی آماده میشه در این بازی:20:
دوست عزیز باید لااقل سرعت 8 کیلو بایت ثابت برای بازی داشته باشید. 8 کیلو بایت واقعی
یعنی خط adsl 512 کیلو share هست به درد نمیخوره. شما فقط سعی کن مپ هلی یک سرور را بگیری
بهترین اینه BEGINNER XP SAVE 4 EVER به رنگ زرد. فقط سرور زرد
ولی خداییش آخرت بازی جنگی تاکتیکال هست .
به معنی واقعب مغز آدم برای استراتژی ای جنگ واقعی آماده میشه در این بازی:20:
دوست عزيز !!!! من از اون لحاظا كه شما مي كي اصلا مشكل ندارم !!! مب هاي اين رو هم هر كدوم 10 دقيقه اي دانلود ميشه !!!
سرعت من 70 كيلوبايت به قول شما واقعي بر ثانيه هست :) فقط بينك من يكم زياد هست :)
در ضمن اين سروري هم كه مي كي رنكش سبز بودا !!! امشب دوباره مي رم يه خورده مب ديكه دانلود كنيم ببينيم جي ميشه !
djhamed70
13-07-2009, 10:06
با adsl هم جواب نمی ده
الان من adsl2+ دارم خیلی سرعت دانلودش بالا باشه40kb در ثانیه است
یه سرور کشفیدم که دانلود نداره
FUN NO DOWNLOAD XP SAVE
همین رنگ هم هست
امتهان کنین
یه سرور کشفیدم که دانلود نداره
FUN NO DOWNLOAD XP SAVE
همین رنگ هم هست
امتهان کنین
من تا الان 4 map هاي همون Beginers رو دانلود كردم ! اين رو هم فردا دانلود مي كنيم :)
خدا وكيلي يكم توضيح بده بابا !!! من كه اخر نفهميدم ! لباس روشن ها امريكايي هستن يا لباس تيره ها !!!
بعد يه سوال ! اين مسله يعني همين ماشين كان و تانك و اينا رو با جي بايد رديفش كنم ؟ يعني وقتي ميرم كنارش يه علامت مي اد ولي نمي دونم با كدوم دكمه عمل ميكنه !!!
alizshah
15-07-2009, 12:50
حداکثر پینگ واسه این بازی چنده ؟
خدا وكيلي يكم توضيح بده بابا !!! من كه اخر نفهميدم ! لباس روشن ها امريكايي هستن يا لباس تيره ها !!!
بعد يه سوال ! اين مسله يعني همين ماشين كان و تانك و اينا رو با جي بايد رديفش كنم ؟ يعني وقتي ميرم كنارش يه علامت مي اد ولي نمي دونم با كدوم دكمه عمل ميكنه !!!
سلام. لبلس هاشون که بازو بند داره! روشن ها آمریکایی تیره ها آلمانی
در پست های قبلی اشاره کردم. کل عملیات لوجستیک این بازی توسط سربازان مهندس انجام می گیره. همون علامت آچاری ها. خوب! ما بقی سرباز ها وظایف جنگی دارن
دکمه آتش در موقعی که انبر دست دستته فانکشن انجام میده. مثلا نزدیک جاهایی که صندوق و پرچم هست برای آچار میاد یعنی باید کارش رو درس کنی
کدام سور بازی میکنی الان تا من هم بیام
=========
برای پینگ فکر کنم تا 500 هم جواب بده
من توي همون سرور زرد رنك فور بكينرز بازي مي كنم 1 از اول تا اخرش هم هي مي ميره و زنده ميشه !
alizshah
19-07-2009, 16:35
منم دارم دانلود میکنم
پینگ 300 هست میشه بازی کرد ؟
ببين بينكت نسبت به سرور هاي مختلف فرق مي كنه ! بايد بشه بازي كرد ! ببين مثلا يه مثال ساده بزنم برات ! من بينكم توي هاماجي وقتي با مصطفي بازي مي كنم روي 400-500 هست ! ولي توي كانتر ! وقتي توي اين سرور ها مي رم جون اكثرا ايراني هستن ! بينك همه زير 100 هست بينك من روي 150 هست(ISP ام بيخوده :|)
من توي همون سرور زرد رنك فور بكينرز بازي مي كنم 1 از اول تا اخرش هم هي مي ميره و زنده ميشه !
من شبها می آیم. معمولا 2 می آم تا 3 شب. اسمم هم meysam هست و اکثرا برای ارتش ورمیخت بازی میکنم. یعنی آلمانیا. داخل سرور زرد رنگ بگینرز.
شما اسمت را بگو چیه اونجا و کیا می آی تا با هم باشیم. فقط خدادت داده بیوفتی تو تیم مقابل من:31: پر پر میشی
من هم بعضي موقع ها مي ام ! همون شب ها ! البته ساعتاي 1 تا 2 ! جون بعدش دانلود شبانه دارم ! هر جا Bersam ديدي يا منم ! يا يكي ديكه !!! يعني اكثر جا ها نيك نيم من اينه ! كسي هم زياد ازش استفاده نكرده تا حالا !
alizshah
19-07-2009, 21:23
اقا منم دان کردم اسمم -OS- حتما بیاین
اقا منم دان کردم اسمم -OS- حتما بیاین
دوست عزیز سرور و ساعت را مشخص کن
من بیشتر سرور beginners worlds xps for ever به رنگ زرد بازی میکنم
alizshah
20-07-2009, 00:49
سلام صبح که بودم رفتم یه سرور -3-4 ساعت بازی کردم بدون مشکل الان چند ساعته نمی تونم بازی کنم یا مپ دان نمیشه
یه دان میشه ds میشه یا دان میشه میره تو بازی اون موقع ds میشه خلاصه هر کاری میکنم نمیشه
یه چیزی دیگه من تو اکثر سرور ها که میرم وقتی لو میکنه تموم میکنه تا میرم که مثلا امریکارو بردارم ds میشه و میگه نمیتونی تا 2 دقیقه وصل بشی بعد دو دقیقه هم میشه رفت ولی بازی ds میشه
قضیه چیه ؟!
hadi_gamer
20-07-2009, 10:03
سلام صبح که بودم رفتم یه سرور -3-4 ساعت بازی کردم بدون مشکل الان چند ساعته نمی تونم بازی کنم یا مپ دان نمیشه
یه دان میشه ds میشه یا دان میشه میره تو بازی اون موقع ds میشه خلاصه هر کاری میکنم نمیشه
یه چیزی دیگه من تو اکثر سرور ها که میرم وقتی لو میکنه تموم میکنه تا میرم که مثلا امریکارو بردارم ds میشه و میگه نمیتونی تا 2 دقیقه وصل بشی بعد دو دقیقه هم میشه رفت ولی بازی ds میشه
قضیه چیه ؟!
برای منم اینطوریه.اصلا سرکاریه بازیش.
alizshah
20-07-2009, 10:40
این چه اروری هست ؟
alizshah
20-07-2009, 10:46
یه چیزی دیگه هادی جان مثل اینکه cd key میخواد من سرور وصل میشم ds میکنه میگه cd key نداری !
خوب زننده تاپیک بیا به ما یه cd key بده :D
نه بابا ! جرا من بازي مي كنم همجين مشكل هايي رو ندارم ؟ البته من فقط ميرم هر كي رو ديدم تير بارونش مي كنم !!! ياروه مي نويسه نزن بابا من توي تيم تو هستم ! مي كم خب باشه ! بعدي !
hadi_gamer
20-07-2009, 11:03
نه بابا ! جرا من بازي مي كنم همجين مشكل هايي رو ندارم ؟ البته من فقط ميرم هر كي رو ديدم تير بارونش مي كنم !!! ياروه مي نويسه نزن بابا من توي تيم تو هستم ! مي كم خب باشه ! بعدي !
کانتر رو هم همینطوری بازی میکنی؟:18::27:
hadi_gamer
20-07-2009, 11:05
یه چیزی دیگه هادی جان مثل اینکه cd key میخواد من سرور وصل میشم ds میکنه میگه cd key نداری !
من که میرم توی یه سرور dc که میشم هیچی.از بازی خارج که میشم میبینم اینترنتم هم قطع شده و باید مودم رو خاموش و روشن کنم.:18:
alizshah
20-07-2009, 11:19
bersam اول باید بگی تو چیکار کردی
والا من یه عمره بازی انلاین کردن قاطی تر از این بازی ندیدم و نمیبینم !
سلام. هیچ cd key یا نظیر آن لازم نیست. نه موقع نصب و نه موقع بازی. بعضی از سرور ها علامت قفل جلشون هست. یعنی خصوصی هستند. پس بدون پسورد نمیتونین وارد بشین.
وقتی مپ جدیدی را دانلود کردین حتما یه بازی از سرور خارج بشید و دوباره وارد بشین
اگر با ارور dc شدن و امثال آن مواجه شدین تا 3 بار reconect را بزنین . اگر وصل نشد سرور را عوض کنین
در نتخاب سمت بازی توضیح دادن. اکثر سرور ها علامت ترازو دارن. یعنی بالانس را باید رعایت کنید. پس تیمی را انتخاب کنید که کمتره! صد بار هم بزنید نمیتوانید در تیم ی که نفرات بیشتری داره بازی کنید. مگر اینکه سرور نا متوازن باشه
در روز ها نعطیل مثا امروز یا جمعه ها چون سرعت اینترنت نزول پیدا میکنه دچار مشکل میشیم ما ایرانی ها. از بازی نیست! پینگ ما زیاد شده به دلیل افت سرعت. برای همین است که دچار مشکل می شید
دوستانی هم که اصلا نمی تونن بازی کنند باور کنند نه مشکل از سیستم شان است نه بازی. مشکل از اینترنت تار انکبوتی هست. به چراغ های مودم نگاه کنید. tx rx باید مداوم و سریع چشمک بزنه نه یه خط در میون
سرور پیشنهادی
BEGINNERS WORLDS XPS 4 EVER
هر چی بازی کنید بیشتر از تکنیک های بازی سر در می آرین
مثلا اگر تیر خوردی و روی زمین ولو شدین زود دکمه space bar را نزنین. اگر از محل شروع تیمتون دور بودین و دیدین امدادگر نزدیگ شما هست دکمه V21 را بزنین . یه علامت + رو سرتون می آید و امدادگر بکمک تون می آد و با آمپولش زندتون میکنه
اگر مهمات تموم کردی با چاقو نرین جلو. دکمه V22 را بزنین تا نزدیکترین FIELD OPS براتون مهمات بیاره:31:
والا من یه عمره بازی انلاین کردن قاطی تر از این بازی ندیدم و نمیبینم !
قبلا هم گفتم. این بازی تداعی کنند جنگ جهانی دوم است بسیار هم خوب SIMULATE میکنه. باید تکنیکال بازی کنید. مثل کانتر نیست فقط راه بری بکشی! باید فکر کنی که الان چه نوع سربازی مورد نیاز هست برای تیم خودتون! کجا باید تمرکز آتش کنین! کجا باید مین گذاری کنین! کجا باید کمین بگیرین و ....
حتما بگین چه ساعتی هستین تا با هم بازی کنیم
alizshah
20-07-2009, 17:38
قبلا هم گفتم. این بازی تداعی کنند جنگ جهانی دوم است بسیار هم خوب SIMULATE میکنه. باید تکنیکال بازی کنید. مثل کانتر نیست فقط راه بری بکشی! باید فکر کنی که الان چه نوع سربازی مورد نیاز هست برای تیم خودتون! کجا باید تمرکز آتش کنین! کجا باید مین گذاری کنین! کجا باید کمین بگیرین و ....
حتما بگین چه ساعتی هستین تا با هم بازی کنیم
من توی بازی رو نمیگنم که این ds شناش !
من میخوام با شما بجنگم میشه بیای همین سرور
میشه ای پیش رو بدی ؟
alizshah
20-07-2009, 17:48
این ارور چیه ؟
همین سروری که معرفی کردی رو پیدا کردم این ارور رو داد
alizshah
20-07-2009, 18:04
یه بار دیگه هم تلاش کردم حدود 30 مگ فیال دان کرد بعدش رفت ت بازی بعد از 5 ثاینه exit میشه معلوم نیست چرا !
بعدش این ارور میاد
این چیه یکی کمک کنه
نمي دونم والله !!! تو برو توي اون سرور for beginers ... نميدونم جيجي ! همون كه زرد رنكه ... جون بينكش كمه بالاي ليست هست اكثر اوقات ! شايد سروري كه رفتي توش مشكل داره !
اينترنتت رو هم جك كن ... ببين send و resive داري يا نه !
من توی بازی رو نمیگنم که این ds شناش !
من میخوام با شما بجنگم میشه بیای همین سرور
میشه ای پیش رو بدی ؟
دوست عزیز واقعا عجیبه که مشکل دارین. شاید سرور های خوبی را انتخاب نمیکنید. تو یکی از اررور ها نوشته بود فایلی با پسوند pk3 خراب هست. هر وقت فایل جدیدی را دانلود کردین حنما یکبار از سرور خارج و بعد وصل بشید دوباره
در مورد جنگ هم باید بگم تا بخواین ببینین من کجا هستم و چکار میکنم کشته شدین! جنگ اینجوریه:31:
ip سرور رو بعدا می زارم. ولی سرورش خیلی معروفه زود پیداش میکنی!
alizshah
21-07-2009, 02:01
متاسفانه 99% این اتفاق میفته یا به سرور وصل نمیشه و این ارور رو میده :
یا اینکه وصل میشه و میره تو بازی بعد از چند ثانیه خارج میشه و هر دفعه که امتحان کنی اینطوریه !
یعنی اگه بخوام یه سرور پیدا کنم دو بار گریم میگیره 3 بار عصابم خورد میشه 1 ساعت طول میکشه یه سرور پیدا کنم !
متاسفانه 99% این اتفاق میفته یا به سرور وصل نمیشه و این ارور رو میده :
یا اینکه وصل میشه و میره تو بازی بعد از چند ثانیه خارج میشه و هر دفعه که امتحان کنی اینطوریه !
یعنی اگه بخوام یه سرور پیدا کنم دو بار گریم میگیره 3 بار عصابم خورد میشه 1 ساعت طول میکشه یه سرور پیدا کنم !
ببین می تونی با connect to ip وصل بشی
77.237.243.10:27960
این ip همون سرور beginners world Xps for ever هست
یه چیز دیگه. من هم روز ها نمی تونم بازی کنم و چپ و راست می افتم بیرون. بخاطر کیفیت پایین adsl در روز هست. چون لسپلیتر های مخابرات لژن هست و پالس های زنگ تلفن را تا حدی عبور میده و ایجاد نویز میکنه
یکبار ساعت 12 شب تست کن ببین می تونی وصل بشی به این سرور
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.