مشاهده نسخه کامل
: سرویس ایمیل یاهو قابل دسترسی نیست !!!
از روزه گذشته دسترسی کاربران سرویس ایمیل یاهو با مشکل روبه رو شدند . تو دنیای ارتباطات که اینترنت بازیگر اصلی اون هستش مخصوصا" ایمیل ، کاربران ایرانی نمی تونند از این سرویس هم استفاده کنند . واقعا" چقدر بدبختی باید بکشیم نمیدونم .
avecina.ir
24-06-2009, 11:20
سلامم.. بابا من هر روزه دارم ایمیلهای یاهوم را راحت چک میکنم چرا شایعه میسازی مشکل سایت یاهو یا یاهو مسنجرتون از isp تونه اگه از مخابرات بود که سراسری میبودش و هیچکی نمیتونست بازش کنه
Saman-tci
24-06-2009, 11:20
بله برای منم بدون مشکل بازه و کار میکنه ....
شایعه چیه ؟؟؟ من 1 هفته بیشتر نمیتونم مسنجر باز کنم . الان 2 روز هم میشه که ایمیل لاگین نمیکنم . البته تمام ISP های تو شهر ما این مشکل رو دارند .
Retired User
24-06-2009, 11:28
سلامم.. بابا من هر روزه دارم ایمیلهای یاهوم را راحت چک میکنم چرا شایعه میسازی مشکل سایت یاهو یا یاهو مسنجرتون از isp تونه اگه از مخابرات بود که سراسری میبودش و هیچکی نمیتونست بازش کنه
منم مشكلي ندارم
isp شما چيه؟
من همه آی اس پی های تبریز رو تست کردم .
AKBAR_56
24-06-2009, 12:25
نه هیچ مشکلی نداره
سلام.
دقیقا بنده هم همین مشکل رو دارم! خیلی وقته نمیشه وارد email شد.
تا حالا با چندین فیــلتر شکـــن هم امتحان کردم ولی بازهم همون مشکل پا برجاست.
متاسفانه ----- شکن هم کار نمیکنه برای رفع این مشکل . من با ----- شکن وارد فیس بوک و یوتیوب میشم ولی اصلا" نمیتونم وارد ایمیل یاهو بشم . از این مسخره تر دیده بودید ؟؟؟
H a m e e d
24-06-2009, 14:33
من همین الآن توی ایمیلم تو یاهو هستم! مثل همیشه کند هست ولی بلوکه نشده.
دیروزم رفتم توی یاهو مسنجر دیدم دسترسی به اتاقها ممکن نیست، ولی هفته قبل تونسته بودم برم تو اتاقها.
من از پارس آنلاین استفاده میکنم.
برو خدا رو شکر کن که آب و برق رو رومون قطع نکردن هنوز...
◙
e.khafan!
24-06-2009, 14:37
مل منم ، نه ایمیل نه مسنجر ، مسنجر رو با پراکس ی درست کردم لی بازم خراب شد ، باید هی پراکسی سرچ کنم ...
آدرس پراک سی ها : ( با تشکر از LEGEND عزیز )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C. Breezy
24-06-2009, 14:40
الان در حال حاضر نرم افزار پروکـــسی چیزی سالم مونده ؟
فایده نداره . تا این سر و صدا ها نخوابه هیچی درست نمیشه . من فکر کنم اینطوری پیش بریم باید بی خیال اینترنت بشیم . اصلا باید هیچ کس از اینترنت استفاده نکنه . اخه این انصافه مگه ؟؟؟ پولمون که رفت هیچ کس نه جواب میده نه پولتو میده .
C. Breezy
24-06-2009, 15:44
منم الان داره حرصم در میاد ..و چند روزه ایمیلم رو ندیدم دلم براش تنگ شده :31:
avecina.ir
24-06-2009, 16:25
راستش اینترنت توی ایران اگرم قطع شه خیلی توفیری توی کار ملت بوجود نمیاد.. کدوم کارمون وابسته به اینترنته؟؟ دولت الکترونیک؟؟
نه بابا.. جز بعضی جوونای معتاد اینترنتی که دنبال دو به هم زنی و آشوب و چت و .... ایناین هبچکس دیگه ای ضرر نمیکنه!!! دی:
راستش اینترنت توی ایران اگرم قطع شه خیلی توفیری توی کار ملت بوجود نمیاد.. کدوم کارمون وابسته به اینترنته؟؟ دولت الکترونیک؟؟
نه بابا.. جز بعضی جوونای معتاد اینترنتی که دنبال دو به هم زنی و آشوب و چت و .... ایناین هبچکس دیگه ای ضرر نمیکنه!!! دی:
دوست من شما استفاده ای جز این ندارید دلیل نمیشه بقیه هم مثل شما باشند . ضمنا" کاری نکنید این تاپیک الکی با این حرفها بسته بشه . خیلی ها مشکل دارند . به جای اینکه فکر راه حل باشیم بحث میکنید ؟؟؟در مورد یاهو هم ایمیل های کاری از میل سرورها فوروارد میشه به یاهو یا گوگل . خیلی ها اینکارو کردند . دلیل نمیشه هر کی از یاهو استفاده میکنه داره چت میکنه .
avecina.ir
24-06-2009, 16:48
شما استفاده ای جز این ندارید دلیل نمیشه بقیه هم مثل شما باشند عزیزجان اتفاقن تخصص من سخت افزاره و اگه به این فروم یا اینترنت میام در وهله ی اول واسه کار خودم هستش
ولی اکثریت تیپ نوجوونی که دارم از نزدیک میبینم پشت PC میشینن میان اینترنت.............. هی هی هیهات..
خوب شما راست میگید ولی باز خیلی ها الان مشکل پیدا کردن برای اینکه دسترسی به ایمل ندارند . به هر حال من و یه عده دور و برم مشکل پیدا کردیم . امیدوارم که حل بشه
مراقب باشید..... دوستانی كه از yahoo استفاده میكنند، جدیداً سازمان امنیت اقدام به ارسال ایمیلی با عنوان «كارت اینترنت مجانی» بصورت گسترده نموده است. اگر ایمیل را باز كنید یك برنامه KeyLogger با حجم 32 كیلیو بایت در آن است كه به محض نصب آن تمامی چیزهایی كه تایپ میكنید بصورت اتوماتیك هر 20 دقیقه یكبار به آدرس research@irantelecom.ir فرستاده میشود. پس مراقب باشید كه این ایمیل را به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی باز نكنید.
===============
Iranian boy10
24-06-2009, 17:29
من که هم ایمیلمو باز کردم و هم از این کارت ها یی که دوستمون میگن ندیدم
مشکل با V P N و فـیلتر شکن ها حل میشه ...
البته GMAIL هم در حالت HTML BASIC باز میشه فقط ...
H a m e e d
25-06-2009, 00:46
مشکل با V P N و فـیلتر شکن ها حل میشه ...
البته GMAIL هم در حالت HTML BASIC باز میشه فقط ...
برای من نه yahoo mail مشکل داشت، نه gmail
اتفاقا آخرین دفعه ای که به ایمیلم تو یاهو رفتم سرعتش خیلی خوب بود، گوگل هم همین الآن رفته بودم حتی تو حالت Standard View هیچ مشکلی نداشت.
ضمنا برای من که چند روزیه نرم افزار yxorP از کار افتاده و هیچی رو باز نمیکنه؛
همه Web P r o x y ها هم بلوکه هستند.حتی افزونه های P r o x y فایر فاکس.
ارمغان جنون
25-06-2009, 02:15
من با ----- شکن وارد ایمیلم میشم.
به خدا این بی انصافی . من و خیلی ها با ایمیل کار دارند و بستن این ارتباط معنی نداره . حتما باید بدنبال راه دور زدن دولت و مخابرات باشیم . ما که جاهای مجاز میریم همش . تازه با پ ر و ک س ی هم نمیشه وارد شد . نمی دونم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم تو این مملکت با این اینترنتش
من با جی میل ، یاهو هات میل هیچ مشکلی ندارم ... براحتی وارد میشه ... در ضمن ایران هستم
مسنجر هم چند روزی هست درست شده ... ایمیل از روز اول هم برای من باز میشه ...
خوشبختانه مشکل ایمیل حل شده الان ولی مسنجر وصل نمیشه .
سلام. مسنجر وصل نمیشه. ایمیل هم باز نمیشه ولی جی میل مشکلی نداره.
avecina.ir
27-06-2009, 10:43
خوشبختانه مشکل ایمیل حل شده الان ولی مسنجر وصل نمیشه .
ایمیل بعضی وقتا گیر داره.. ولی کم زیاد نه.. داخل خود صندوق میل یاهو امکان چت هستش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.