ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ويندوز اصلي چقدر باعث تفاوت قيمت ميشه؟

H@mid-Vista
21-06-2009, 16:20
شايد براي ما ايرانيها كه قانون كپي رايت نداريم مهم نباشه
ولي براي كشورهاي حامي كپي رايت پرداخت پول بابت ويندوز اجباري هست.
ما كه نيازي به نوت بوك و يا پي سي با ويندوز اصلي نداريم و راحت مي تونيم با يك دي وي دي 1000 تومني 4000 دلار نرم افزار داشته باشيم.
بد نيست ببينيم قيمت ويندوز چقدر هست.

لينك زير را ببينن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با يك نگاه مي توان ديد كه قيمت ويندوز ويستا بين 190 تا 310 دلار هست كه خيلي پول زيادي هست.
از طرفي با خريد فله اي ويندوز از طرف سازندگان نوت بوك قيمتي كه پاي اونها مي افته تقريبا: نصف ميشه ولي باز هم مي بينين رقم محسوسي هست.
پس بهترهكه همون نوت بوك با سيستم عامل داس و يا لينوكس بگيرين و خودتون ميليونها تومان نرم افزار روش نصب كنين :10::31::20:

BLACK-BLACK
21-06-2009, 16:48
اونوقت دوست عزیز این لپتاپهایی که داس روشون نصبه اگه بخایم خودمون روش xp نصب کنیم و تو سایت سازندش هیچ درایوری برای ویندوز نباشه تکلیف چیه؟

max313
21-06-2009, 16:58
سخت در اشتباهی
منم با black-black موافقم

H@mid-Vista
21-06-2009, 17:04
سخت در اشتباهی
منم با black-black موافقم

ممكنه دلایل مخالفت را بفرمایین؟
چرا من در اشتباه هستم؟؟؟:41::18:

H@mid-Vista
21-06-2009, 17:09
اونوقت دوست عزیز این لپتاپهایی که داس روشون نصبه اگه بخایم خودمون روش xp نصب کنیم و تو سایت سازندش هیچ درایوری برای ویندوز نباشه تکلیف چیه؟

در مورد نوت بوكها اولا كه قطعات رو خود شركن نمی سازه و در واقع شركتهای دیگر می سازن
میكروسافت برای اینكه فروش ویستا بره بالا شركتهای سازنده سخت افزار رو تحت فشار قرار داده بود
كه درایور برای اكس پی ندن
اما شركتها نپذیرفتن اما توافق كردن كه در دی وی دی درایورهای محصولات درایور ویستا باشه نه اكس پی
تقریبا" همه سازندگان درایورهای اكس پی رو روی سایتشون گذاشتن البته فكر كنم سونی نیست
اون هم می تونین از سایت اصلی سازنده سخت افزار بگیرن
مثلا اگه كارت گرافیك اكس پی نداره برو سایت انویدیا درایورش رو برای اكس پی بگیر
تا اونجایی كه من میدونم دل ایسر اچ پی درایورها را گذاشتن واسه اكس پی

Stream
21-06-2009, 17:50
درسته، توی ایران که مشکل کپی رایت وجود نداره واقعا نیازی به خرید سیستم عامل نیست و اگه لپ تاپی که مد نظر دارید با سیستم عامل DOS یا لینوکس هم عرضه میشه می تونید خودتون روش ویندوز نصب کنید. البته خب مزیت های ویندوز Genuine رو هم از دست می دید مثل اکثر PC ها.
دیگه باید بینید می صرفه اختلاف قیمت رو برای ویندوز پرداخت کنید یا خیر.

برای پیدا کردن درایور هم با دونستن قطعات میشه درایورها رو پیدا کرد (از سایت سازنده تک تک قطعات، یا صفحات مدل های دیگه که از اون قطعه مشابه استفاده می کنند)

BLACK-BLACK
21-06-2009, 18:33
تا اونجایی كه من میدونم دل ایسر اچ پی درایورها را گذاشتن واسه اكس پی

بعضی از مدلها درایورش برای XP منتشر نشده نمونش لپتاپ اچ پی دوست خودم از اوناییه که روش ویستا نصبه خواستیم روش xp نصب کنیم دیدیم یه سری از قطعاتش درایور برای اکس پی نداره و بی خیال شدیم.

کلا به نظر من ادم که میخاد پول بده میره یه دونه خوبشو با ویندوز اورجینال میگیره تا بعدا دچار این مشکلات نشه.

scorpion818
21-06-2009, 19:02
من با خرید لپ تاپ با ویندوز موافق هستم.
قیمت ویندوز روی لپ تاپ ها به اندازه خرید جداگانه ویندوز نیست و اگر دقت کرده باشید یه سیستم با ویندوز با همون سیستم بدون ویندوز حداکثر 60 هزار تومان فرق قیمت داره. اون هم به خاطر اینه که اولاً DVD ویندوز رو در اختیار شما قرار نمی دن ثانیاً مایکروسافت ویندوز رو به صورت عمده به شرکت های سازنده لپ تاپ می ده و به همین دلیل براشون ارزون تر از حالت عادی تموم می شه مثلاً در حال حاضر ویندوز XP با 15 دلار به سازندگان لپ تاپ فروخته می شه.

mh.attari
22-06-2009, 17:41
شايد براي ما ايرانيها كه قانون كپي رايت نداريم مهم نباشه
ولي براي كشورهاي حامي كپي رايت پرداخت پول بابت ويندوز اجباري هست.
ما كه نيازي به نوت بوك و يا پي سي با ويندوز اصلي نداريم و راحت مي تونيم با يك دي وي دي 1000 تومني 4000 دلار نرم افزار داشته باشيم.
بد نيست ببينيم قيمت ويندوز چقدر هست.

لينك زير را ببينن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا يك نگاه مي توان ديد كه قيمت ويندوز ويستا بين 190 تا 310 دلار هست كه خيلي پول زيادي هست.
از طرفي با خريد فله اي ويندوز از طرف سازندگان نوت بوك قيمتي كه پاي اونها مي افته تقريبا: نصف ميشه ولي باز هم مي بينين رقم محسوسي هست.
پس بهترهكه همون نوت بوك با سيستم عامل داس و يا لينوكس بگيرين و خودتون ميليونها تومان نرم افزار روش نصب كنين :10::31::20:
خوب باید بگم که الان همه چیز به صورت غیر قانونی در نت در اختیار همگان هست پس این قانون کپی رایت فقط در باب cd & dvd بیان می شه
ولی حالا بیایم ببینیم چرا جاهای دیگه نمی رن همه چیزو از نت دانلود کنن بلکه میرن واسش پول میدن خوب من علتش رو تو اینجا گفتم

scorpion818
22-06-2009, 19:38
هیچ ربطی به تاپیک نداره ولی مجبورم از خودم و همکارهام دفاع کنم:
عزیز من کسی اگه یه 1000 تومانی از یه نفر بلند کنه! یا اگه یه سکه از طلا فروشی برداره! یا اگه یه کلوچه نادری!! از بقالی محله بلند کنه! کار درستی کرده ؟؟ بابا به پیر به پیغمبر عدم رعایت کپی رایت هم مثل همین کارهاست. پای اون ویندوزی که ما خیلی راحت با 1000 تومان پول کپی اش رو می خریم و استفاده می کنیم صدها هزار مهندس/ساعت وقت و سرمایه گذاشته شده اون وقت ما که حاضر نیستیم یه پفک نمکی از بقالی بلند کنیم (و کار درستی هم می کنیم) این همه تلاش و سرمایه رو نادیده می گیریم و ...

mh.attari
23-06-2009, 00:34
عزیز من کسی اگه یه 1000 تومانی از یه نفر بلند کنه! یا اگه یه سکه از طلا فروشی برداره! یا اگه یه کلوچه نادری!! از بقالی محله بلند کنه! کار درستی کرده ؟؟ بابا به پیر به پیغمبر عدم رعایت کپی رایت هم مثل همین کارهاست. پای اون ویندوزی که ما خیلی راحت با 1000 تومان پول کپی اش رو می خریم و استفاده می کنیم صدها هزار مهندس/ساعت وقت و سرمایه گذاشته شده اون وقت ما که حاضر نیستیم یه پفک نمکی از بقالی بلند کنیم (و کار درستی هم می کنیم) این همه تلاش و سرمایه رو نادیده می گیریم و ...
خدا رو شکر یه جا از من دفاع کردی اخه هی با من دعوا می کنی:11:

amin khan
23-06-2009, 02:04
اون وقت ما که حاضر نیستیم یه پفک نمکی از بقالی بلند کنیم (و کار درستی هم می کنیم)
اگه لازم باشه پفک نمکی هم بلند میکنیم....
ولی ویندوز اصلی نمیخریم...
دی:
اون کسایی که میان 300 دلار میدن به یه ویندوز حقوقشون هم 4000 دلار هست و پشت یه سیستم با اینترنت یک گیگ نشستن
قضیه توی ایران زمین تا آسمون فرق میکنه

Stream
23-06-2009, 05:09

خب این قضیه یک بعد فنی داره (بحث پشتیبانی، درایورها، آپدیت ها و ...) و یک بعد اخلاقی که بهش اشاره کردید.

این بعد اخلاقی رعایت کپی رایت فقط مربوط به سیستم عامل نمی شه، یعنی باید 400 دلار پول Office Professional بدیم، 100 دلار پول PowerDVD ، همینطور Nero و آنتی ویروس و تمام بازی ها و اکثر نرم افزارهایی که استفاده می کنیم. زمانی که تصمیم داشتیم پول همه اونها رو بدیم این 60 هزار تومن پول ویندوز اورجینال هم روش!
ولی اینکه برای این 60 هزار تومن پول ویندوز به اخلاق فکر کنیم و بعد روی همون ویندوز اورجینال یک Office نصب کنیم و PowerDVD و Nero و با همون ویندوز اورجینال بازی 50 دلاری رو 1000 تومن بخریم و ... به نظر من اینکه ویندوز اورجینال باشه یا نباشه از نظر اخلاقی فرقی نمی کنه.

یکی از مهم ترین دلایل استفاده از ویندوز اورجینال آپدیت ها و پشتیبانی هست، که مایکروسافت نه به ایران پشتیبانی می ده و نه به IP های ایران اجازه دریافت آپدیت ها رو می ده. یعنی ما داریم پول سرویس هایی رو می دیم که نمی تونیم ازشون استفاده کنیم.

به نظر من خود مایکروسافت هم از وضعیت ایران اطلاع داره، و چون نماینده رسمی برای فروش محصولاتش در ایران نداره (به دلیل تحریم ها) نمی تونه انتظار داشته باشه در ایران از محصولات اورجینالش استفاده بشه (چون این محصولات رو در ایران اصلا ارائه نمی ده)، چون یک سری تعهد وجود داره که نمی تونه بهشون عمل کنه. پس استفاده از نسخه کرک شده شده خیلی هم مثل بلند کردن یک 1000 تومنی نیست! به هر حال من شخصا ترجیح می دم در منطقه ای که نمی تونم بهشون سرویس بدم نرم افزار کرک شده خودم استفاده بشه به جای نرم افزار رایگان رقیب ! و اعتقاد دارم مایکروسافت هم همینطور فکر می کنه چون حتی حتی یک سری از آپدیت های حساس رو برای ویندوزهای کرک شده هم ارائه میده.

زمانی که مایکروسافت محصولاتش رو به طور رسمی در ایران بفروشه و بتونه به ایران پشتیبانی ارائه بده، و قیمت گذاری محصولاتش با میزان درآمد ایران هماهنگ بشه، صد درصد لازم و واجبه ویندوز اورجینال تهیه کنیم. :46:

scorpion818
23-06-2009, 08:57
ببینید قیمت گذاری یه محصول هیچ ربطی به این نداره که ما بدون اجازه از اون استفاده کنیم. خوب قحط که نیست! باید بریم از یکی از توزیع های لینوکس استفاده کنیم. مثلاً اینکه ما بگیم چون شرکت تویوتا و گمرک ایران کاری می کنند که قیمت اتومبیل مدل کمری از حد درآمد متوسط جامعه بالاتره من مجاز هستم که یه دونه از این اتومبیل ها رو بدزدم!! نه! همون طوری که گفتم قحط که نیست می تونیم بریم پیکان مدل 1340 بخریم!!
اما بحثی که در مورد پشتیبانی و همچنین استراتژی مایکروسافت گفتید را قبول دارم.
راستی اون قضیه IP های ایران چیه که می گید IP های ایران نمی تونن Update کنن؟ ما که هر روز داریم Update می کنیم پس چه مشکلی وجود داره؟

Stream
23-06-2009, 10:17
ببینید قیمت گذاری یه محصول هیچ ربطی به این نداره که ما بدون اجازه از اون استفاده کنیم. خوب قحط که نیست! باید بریم از یکی از توزیع های لینوکس استفاده کنیم. مثلاً اینکه ما بگیم چون شرکت تویوتا و گمرک ایران کاری می کنند که قیمت اتومبیل مدل کمری از حد درآمد متوسط جامعه بالاتره من مجاز هستم که یه دونه از این اتومبیل ها رو بدزدم!! نه! همون طوری که گفتم قحط که نیست می تونیم بریم پیکان مدل 1340 بخریم!!مسئله قیمت گذاری یک چیز جداست. مایکروسافت در آفریقای جنوبی ویندوزهاش رو شاید یک دهم قیمت آمریکا می فروشه دلیلش هم اینه که می دونه که ویندوز رو 350 دلار بفروشه هیچ کس قدرت خرید نداره.
مایکروسافت اگه قصد داشته باشه در ایران رسما شروع به فعالیت کنه قیمت گذاری محصولاتش در ایران طوری میشه که بتونه مردم رو جذب کنه. اون موقع که به ایران به درستی سرویس بده خریدن محصول کاملا عاقلانه است.

صحبت من اینه اگه نرم افزارهای سیستم رو به تویوتا تشبیه کنیم ویندوز مثل بدنه اش می مونه و بقیه نرم افزارها مثل چرخ ها و ضبط و صندلی و ...
وقتی ضبط و صندلی و چرخ و پنجره و موتور (Office, Nero, PowerDVD, ...) رو می دزدیم دزدیدن و ندزدیدن بدنه (ویندوز) تفاوتی برای ما نمی کنه. اگه هم قصد داشته باشیم ضبط و صندلی و چرخ و پنجره و ... رو درست بخریم خب بنده رو هم می خریم مشکلی نیست!

استفاده از ویندوز مثل دزدیدن ماشین نیست. مثل قاچاقی استفاده کردن از ماشینه! چون ما صاحب ماشین (نرم افزار) نمی شیم و از مزایای صاحب بودن بهره نمی بریم، فقط از اون استفاده می کنیم تا زمانی که به درد می خوره.
وقتی بدنه ای رسما وارد کشور ما نمیشه (مثل ویندوز)، و در کشورمون قاچاق کردن جرم نیست (کرک!) خب قاچاقی بدنه ها رو کپی می کنیم.

اگه تویوتا از این مسئله ناراضی باشه (مایکروسافت با کرک شدن ویندوزهاش در ایران مشکل داشته باشه) می تونه خودش در ایران سرویس دهی کنه تا نیازی به قاچاق (کرک) نباشه.
---

در کل زمانی که تویوتا ترجیح می ده یک ماشینش رو بدزدیم ولی از پیکان مجانی استفاده نکنیم (مایکروسافت -> ویندوز کرک) مشکلی از نظر اخلاقی ایجاد نمی کنه و حق اون نویسنده ها پایمال نمیشه. مگه اینکه ببینیم داره در کشورمون برای محصولاتش تبلیغ می کنه.

راستی اون قضیه IP های ایران چیه که می گید IP های ایران نمی تونن Update کنن؟ ما که هر روز داریم Update می کنیم پس چه مشکلی وجود داره؟از محیط سیستم عامل می تونید آپدیت ها رو نصب کنید ولی از سایت مایکروسافت نمی تونید آپدیت ها رو دانلود کنید!
مثلا Windows 7 رو مستقیما از سایت مایکروسافت نمیشه دانلود کرد، یا DirectX End-User ها.

mh.attari
23-06-2009, 10:35
یه چیز دیگه بیاین بحث مالی رو ول کنیم و بحث رو رو امنیت متمرکز کنیم من یه لینک دادم ببینیدش

scorpion818
23-06-2009, 11:02
مسئله قیمت گذاری یک چیز جداست. مایکروسافت در آفریقای جنوبی ویندوزهاش رو شاید یک دهم قیمت آمریکا می فروشه دلیلش هم اینه که می دونه که ویندوز رو 350 دلار بفروشه هیچ کس قدرت خرید نداره.
مایکروسافت اگه قصد داشته باشه در ایران رسما شروع به فعالیت کنه قیمت گذاری محصولاتش در ایران طوری میشه که بتونه مردم رو جذب کنه. اون موقع که به ایران به درستی سرویس بده خریدن محصول کاملا عاقلانه است.

صحبت من اینه اگه نرم افزارهای سیستم رو به تویوتا تشبیه کنیم ویندوز مثل بدنه اش می مونه و بقیه نرم افزارها مثل چرخ ها و ضبط و صندلی و ...
وقتی ضبط و صندلی و چرخ و پنجره و موتور (Office, Nero, PowerDVD, ...) رو می دزدیم دزدیدن و ندزدیدن بدنه (ویندوز) تفاوتی برای ما نمی کنه. اگه هم قصد داشته باشیم ضبط و صندلی و چرخ و پنجره و ... رو درست بخریم خب بنده رو هم می خریم مشکلی نیست!

استفاده از ویندوز مثل دزدیدن ماشین نیست. مثل قاچاقی استفاده کردن از ماشینه! چون ما صاحب ماشین (نرم افزار) نمی شیم و از مزایای صاحب بودن بهره نمی بریم، فقط از اون استفاده می کنیم تا زمانی که به درد می خوره.
وقتی بدنه ای رسما وارد کشور ما نمیشه (مثل ویندوز)، و در کشورمون قاچاق کردن جرم نیست (کرک!) خب قاچاقی بدنه ها رو کپی می کنیم.

اگه تویوتا از این مسئله ناراضی باشه (مایکروسافت با کرک شدن ویندوزهاش در ایران مشکل داشته باشه) می تونه خودش در ایران سرویس دهی کنه تا نیازی به قاچاق (کرک) نباشه.
---

در کل زمانی که تویوتا ترجیح می ده یک ماشینش رو بدزدیم ولی از پیکان مجانی استفاده نکنیم (مایکروسافت -> ویندوز کرک) مشکلی از نظر اخلاقی ایجاد نمی کنه و حق اون نویسنده ها پایمال نمیشه. مگه اینکه ببینیم داره در کشورمون برای محصولاتش تبلیغ می کنه.

از محیط سیستم عامل می تونید آپدیت ها رو نصب کنید ولی از سایت مایکروسافت نمی تونید آپدیت ها رو دانلود کنید!
مثلا Windows 7 رو مستقیما از سایت مایکروسافت نمیشه دانلود کرد، یا DirectX End-User ها.
با بخش زیادی از گفته هاتون موافقم.
نظر من اینه که تا جایی که می تونیم سعی کنیم کپی رایت رو رعایت کنیم. مثلاً شخصاً هیچ وقت از نرم افزارهای تولید داخل که کرک شده هستن استفاده نمی کنم (به این کپی های غیر قانونی فیلم ها و موسیقی ها رو اضافه کنید) و سعی می کنم تا جایی که می شه از نرم افزارهای متن باز یا رایگان استفاده کنم. مثلاً دیگه از Nero برای رایت استفاده نمی کنم و به جای اون از ImgBurn که متن بازه و رایگان استفاده می کنم که در عین حال از نظر امنیتی هم مناسب تر از Nero هستش.
بنابراین همون طوری که گفتم باید سعی کنیم کمتر از نرم افزارهای کرک شده استفاده کنیم نه اینکه بگیم چون ویندوزم کرک شده هست دیگه آزادم هرچی نرم افزار کرک شده خواستم استفاده کنم.

scorpion818
23-06-2009, 11:07
یه چیز دیگه بیاین بحث مالی رو ول کنیم و بحث رو رو امنیت متمرکز کنیم من یه لینک دادم ببینیدش
چرا اون بحث رو ول کنیم؟! هر دو تا رو با هم پیش می بریم. تازه این دو تا بحث جدا از هم نیستن.
در مورد امنیت باید بگم که اون سازمان هایی که امنیت خیلی براشون مهمه (حالا چه توی کل سازمان چه لایه های پایه ای و اصلی سازمان) اکثراً از سیستم عامل های متن باز استفاده می کنند و در شرایط خیلی خاص (مثلاً سازمان های امنیتی و نظامی) حتی خودشون سیستم عامل Develop می کنن مثل ارتش چین که همین چند وقت پیش توی خبرهای فناوری اطلاعات گفته شد.

mh.attari
23-06-2009, 11:10
چرا اون بحث رو ول کنیم؟! هر دو تا رو با هم پیش می بریم. تازه این دو تا بحث جدا از هم نیستن.
در مورد امنیت باید بگم که اون سازمان هایی که امنیت خیلی براشون مهمه (حالا چه توی کل سازمان چه لایه های پایه ای و اصلی سازمان) اکثراً از سیستم عامل های متن باز استفاده می کنند و در شرایط خیلی خاص (مثلاً سازمان های امنیتی و نظامی) حتی خودشون سیستم عامل Develop می کنن مثل ارتش چین که همین چند وقت پیش توی خبرهای فناوری اطلاعات گفته شد.
ولی مشکل من اینه که نرم افزار های کرک شده از لحاظ امنیتی ضعف دارن و این چیزی نیست که ازش راحت گذشت

scorpion818
23-06-2009, 11:17
بله مشخصه! اول از همه همون کرکی که استفاده می شه مشکل داره بعدش هم ممکنه نرم افزاری که کرک می شه توی سیستم دستکاری کنه و اطلاعاتی رو به سرورش ارسال کنه. البته مشکل دوم در مورد نرم افزارهای خریداری شده هم ممکنه وجود داشته باشه. مثل Real Player که چند سال پیش به دلیل همین کار محکوم شد. البته بعضی وقت ها هم این کار قانونیه! یعنی توی EULA که ما معمولاً فقط Accept می کنیمش بعضی چیزها نوشته شده.

mh.attari
23-06-2009, 11:21
بله مشخصه! اول از همه همون کرکی که استفاده می شه مشکل داره بعدش هم ممکنه نرم افزاری که کرک می شه توی سیستم دستکاری کنه و اطلاعاتی رو به سرورش ارسال کنه. البته مشکل دوم در مورد نرم افزارهای خریداری شده هم ممکنه وجود داشته باشه. مثل Real Player که چند سال پیش به دلیل همین کار محکوم شد. البته بعضی وقت ها هم این کار قانونیه! یعنی توی EULA که ما معمولاً فقط Accept می کنیمش بعضی چیزها نوشته شده.
خوب این واسه شرکت ها و کارخونه ها و ادارات واقعا ترسناک باید باشه ولی متاسفانه کسی رعایت نمی کنه
البته نرم افزار های شرکت های معروف هم مثل ماکروسافت که متن باز نیستن به نظرم تقریبا قابل اعتماد باشه؟

scorpion818
23-06-2009, 11:28
این کار از جهت امنیتی واقعاً مشکل داره تازه شما به این ها ارسال اطلاعات و داده ها رو از طریق سرویس های ایمیلی مثل GMail و Yahoo رو هم اضافه کن.
در ضمن مگه شرکتی که Real رو ارایه می کنه معروف نیست؟ خیلی از شرکت های معروف هم از این جهت قابل اعتماد نیستند.

mh.attari
23-06-2009, 11:32
این کار از جهت امنیتی واقعاً مشکل داره تازه شما به این ها ارسال اطلاعات و داده ها رو از طریق سرویس های ایمیلی مثل GMail و Yahoo رو هم اضافه کن.
در ضمن مگه شرکتی که Real رو ارایه می کنه معروف نیست؟ خیلی از شرکت های معروف هم از این جهت قابل اعتماد نیستند.
یکی یه حرف خوبی زد اون گفت تو این زمونه حریم شخصی معنایی نداره (الان به نظرم کاملا درسته)
ولی به هر حال همه ی نرم افزار ها متن باز نیستن حتی بابیلونم یه زمانی گندش در اومد که اطلاعات رو مخفیانه به سرور اصلی می فرستاد ولی خوب چاره ای نیست:8:

H@mid-Vista
23-06-2009, 15:30
اولا" با توجه به قيمتهايي كه من در اختيار دارم اختلاف قيمت دل ووسترو 1510 با كانفيگ مشابه و در دو نسخه با ويندوز و بدون ويندوز كه ويندوزش هم ويستا بيزينس هست حدود 150 تومن هست. در مدل اينسپايرون 1545 با كانفيگ مشابه و با ويندوز هام بيسيك از ويستا اختلاف قيمت حدود 60 تومن هست. گارانتي و ... همه چيز يكسان بود.

ثانيا"شما جاي ميكروسافت حرص نخورين. به نظرم اگه ميكروسافت مي خواست مثل اب خوردن مي تونست جلوي اجراي ويندوزهاي غير قانوني را بگيره مخصوصا اونهايي كه به نت وصل ميشن. چرا نمي خواد براي جلوگيري از مهاجرت به لينوكس و سولاريس هست. فكر مي كنين براي اونها كاري داشت كه داخل سرويسهاي ويندوز اين كنترلر را اضافه كنند؟
پس جاي اونها دلسوزي نكنين.

ثالثا" بهترين كار براي كارهاي حساس اين هست كه اطلاعات روي يك كامپويتر افلاين ويرايش بشه و پس از رمزگذاري و ... با يك كامپويتر وصل شده به نت ارسال بشه.

رابعا" امريكا همين الان از قبل از انقلاب حدود 45 ميليارد دلار پول ايران رو بلوكه كرده. از جمله پول خريد 50 فروند اف-16 و خريد 35 فروند بويينگ 747 و خريد 900 فروند موشك هاوك و ... پس دزدي هم نيست.

خامسا" لينوكس هم رايگان نيست. من نمي دونم اين تخم لق رو كي كاشته تو دهن ملت كه لينوكس رايگانه؟
آقا جان كد باز يعني اينكه بايد نرم افزارت رو با كدش عرضه كني نه اينكه رايگان باشه.
پس اين همه شركتي كه لينوكس عرضه مي كنن باد هوا مي خورن.
اتفاقا" نرم افزارهاي حرفه اي لينوكس مثل كنترل مخابرات و ... فوق العادع گران هستن تو مايه هاي ميليون دلار !!!!

H@mid-Vista
23-06-2009, 15:32
یکی یه حرف خوبی زد اون گفت تو این زمونه حریم شخصی معنایی نداره (الان به نظرم کاملا درسته)
ولی به هر حال همه ی نرم افزار ها متن باز نیستن حتی بابیلونم یه زمانی گندش در اومد که اطلاعات رو مخفیانه به سرور اصلی می فرستاد ولی خوب چاره ای نیست:8:

حالا خداييش چي داريم كه بخوان بدزدن؟
فقط دقت كنين كه اگه دارين با كارت عابر بانك خريد نتي مي كنين با كيبورد تايپ نكنين
يا با كيبردي كه خودش رو صفحه ميگذاره تايپ كنين و يا از كيبورد مجازي كه ويندوز خودش در ابزارهاي حانبي داره استفاده كنين:10:

mh.attari
23-06-2009, 17:27
حالا خداييش چي داريم كه بخوان بدزدن؟
فقط دقت كنين كه اگه دارين با كارت عابر بانك خريد نتي مي كنين با كيبورد تايپ نكنين
يا با كيبردي كه خودش رو صفحه ميگذاره تايپ كنين و يا از كيبورد مجازي كه ويندوز خودش در ابزارهاي حانبي داره استفاده كنين:10:
ما که هیچی ولی این رو واسه شرکتا می گم
چرا با کیبورد خودمون تایپ تکنیم؟

H@mid-Vista
23-06-2009, 19:09
ما که هیچی ولی این رو واسه شرکتا می گم
چرا با کیبورد خودمون تایپ تکنیم؟

به طور كلی بهتره رمزها و كارت اعتباری با كیبرد كه توسط كی لاگرها قابل شناسایی هستن تایپ نشه
واسه همین در پراخت انلاین بانك سامان و ملت خوش یك كیبرد می گذاره روی صفحه كه هر بار هم رندوم اعداد روش چیده میشن
واسه جلوگیزی از رمز دزدی:10:

mh.attari
23-06-2009, 19:57
به طور كلی بهتره رمزها و كارت اعتباری با كیبرد كه توسط كی لاگرها قابل شناسایی هستن تایپ نشه
واسه همین در پراخت انلاین بانك سامان و ملت خوش یك كیبرد می گذاره روی صفحه كه هر بار هم رندوم اعداد روش چیده میشن
واسه جلوگیزی از رمز دزدی:10:
اخه چه طور پس رو پیدا می کنن؟:18:

scorpion818
23-06-2009, 20:46
اخه چه طور پس رو پیدا می کنن؟:18:
این که خیلی خیلی گلابه! یه KeyLogger روی سیستمت باشه کل اطلاعاتت بر باد فناست!!!!!:41:

mh.attari
23-06-2009, 20:52
این که خیلی خیلی گلابه! یه KeyLogger روی سیستمت باشه کل اطلاعاتت بر باد فناست!!!!!:41:
یه خورده زیر دیپلم بگو ما هم بفهمیم داداش:31:

scorpion818
23-06-2009, 20:56
KeyLogger ها برنامه هایی هستند که اگر روی سیستم کسی نصب شده باشند شما هر کلیدی که روی صفحه کلید بزنی و در موارد پیشرفته تر هر جایی که با ماوس کلیک کنی اون کلید کیبورد یا محل کلیک ماوس رو Log (یادداشت) می کنن و در موقع مناسب از طریق اینترنت به سرور مورد نظرش می فرستن.

mh.attari
23-06-2009, 20:59
KeyLogger ها برنامه هایی هستند که اگر روی سیستم کسی نصب شده باشند شما هر کلیدی که روی صفحه کلید بزنی و در موارد پیشرفته تر هر جایی که با ماوس کلیک کنی اون کلید کیبورد یا محل کلیک ماوس رو Log (یادداشت) می کنن و در موقع مناسب از طریق اینترنت به سرور مورد نظرش می فرستن.
خوب خیلی ها مثل ما از صبح تا شب در حال تایپ کردن هستن و تمام کلید ها رو فشار می دن اونوقت چی؟

scorpion818
23-06-2009, 21:12
بالاخره این اطلاعات به دست Hacker می افته و با کمی تلاش می تونه اون بخش از اطلاعات رو که به درد بخور هست رو از توش دربیاره و با چند بار امتحان به راحتی پسوردها رو پیدا کنه.

avecina.ir
23-06-2009, 21:29
به به.. نه جدن به به
اسم تاپیک و صفحات اولش راجع به فرق ویندوزهای OEM با غیر اصلیه.. ولی بحث رفته به جاهای دیگه

scorpion818
23-06-2009, 21:31
ما هم با به به شما موافقیم!

mh.attari
23-06-2009, 21:37
به به.. نه جدن به به
اسم تاپیک و صفحات اولش راجع به فرق ویندوزهای OEM با غیر اصلیه.. ولی بحث رفته به جاهای دیگه

ما هم با به به شما موافقیم!
هدف اینه که یه چیزی یاد بگیریم پس اشکالی نداره:31:

water_engineer_m_s
23-06-2009, 22:16
کسانی که از دزدی ویندوز ویندوز حرف میزنن خودشون از ویندوز و نرم افزارهای دزدی استفاده نکنن.
اگه بیل زن بودی اول در خونه خودت رو بیل میزدی