PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال رستگاران

صفحه ها : 1 2 [3]

Mahdi.p30
15-08-2009, 10:56
این پونه با اینکه این همه دزدی و نامردی کرد چیجوری رفت بهشت ؟!!

شب قبل از پروازش هم خواب مرگش رو دید :دی

مگه رفت بهشت؟؟

اگه اون بره بهشت پس من به خودم خیلی امیدوار شدم!!!!:31:

farshidshd
15-08-2009, 11:49
احمد رضا نمیمره
پونه رو میکشن...

اون پرده یاقوت هم نابود میشه

در ضمن شایسته هم میمیره!

همه چیز به خیر و خوشی تمام خواهد شد!!!!!

پونه عمرا بمیره
آخرش به راه راست هدایت میشه
احمد رضا زنده میمونه یعنی معجزه میشه
شایسته احتمال مردنش هست

میخواین تا آخره سریال رو تعریف کنم؟؟
بگم آخرش چی میشه؟

mehdi_360
15-08-2009, 14:13
اره بگو چی میشه آخرش؟

behnam_tr
15-08-2009, 15:14
اره بگو چی میشه آخرش؟

زرشـــــــــک ..........................:31:

khashi87
15-08-2009, 16:38
عمرن این سریال با خوبی خوشی تموم نمیشه
این مقدم آنرمال هستش اما من همینجوری که قبلا هم گفتم پونه زنده میمونه.

MoJtaBa.R
15-08-2009, 22:44
خوب : تبریک و تسلیت

یکی از بچه ها گفت که فرداشب این سریال کاملا مهیج و زیبا و مغز کارگیر و اصولی و... تموم میشه پس بشتابید واسه آخرش : من که مدتها ولش کرده بودم ونگاش نکردم ، گفتم تا دوست دارانش در جریان باشن

RoYaYeEe_NiIiLi
15-08-2009, 23:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پای این سریال از مسافران بیشتر میخندم
مسخره تر از این نیست که یکی تو بیمارستان چاقو بخوره و بمیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یکی تو اون زیر زمین تیر بخوره و سالم برسوننش بیمارستان و زنده بمونه و تازه زودم شروع کنه به حرف زدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزیو توجه کردین؟اونجا که پلیسه داشت واسه مامانم پونه توضیح میداد که پونه چه جوری مرده...تو توضیحات یارو سریع رسیدن و کمک پونه کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](بعد تو واقعیت اون بدبخت اونجا ولو بود و.........)
وای مردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا که من تاسف میخورم
اگه خانوادم هم این سریال رو دنبال نمیکردن منم نمیدیدمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hopee
15-08-2009, 23:32
امشب وقتی‌ داشتم سریالو میدیدم یه جمع بندی کلی‌ از سریال کردم .(فلش بکای فیلم هم خیلی‌ بهم کمک کردن ) ،اصولا زیاد فیلمای ایرانی رو نمیبینم و اولای این فیلم هم زیاد ازش خوشم نمیومد ولی‌ الان که فکر می‌کنم میبینم دوست ندارم تموم بشه .

اگه فیلمی خوب نبود اینقدر نقد در موردش نمی‌شد پس حتما این سریال برامون(البته نه برای همه) مهم بوده که ایراداشو میگرفتیم و دوست داشتیم رفع بشن .

یکی‌ از معدود سریالایی بود که نمیتونستیم بگیم آخرش چی‌ میشه .(حتی الان هم که فقط یه قسمت مونده )

در هر حال از کارگردان و همه عوامل فیلم تشکر می‌کنم و یه خسته نباشید بهشون میگم و منتظر قسمت آخر هستم.

Maziar_69
15-08-2009, 23:32
خنده دارتر اون موقعی بود که پلیسه داشت برای مامان پونه توضیح میداد. :دی

دیدین دستش و صورتش چه مدلی میشد؟؟؟؟ :دی

gmuosavi
15-08-2009, 23:41
من پای این سریال از مسافران بیشتر میخندم
مسخره تر از این نیست که یکی تو بیمارستان چاقو بخوره و بمیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یکی تو اون زیر زمین تیر بخوره و سالم برسوننش بیمارستان و زنده بمونه و تازه زودم شروع کنه به حرف زدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزیو توجه کردین؟اونجا که پلیسه داشت واسه مامانم پونه توضیح میداد که پونه چه جوری مرده...تو توضیحات یارو سریع رسیدن و کمک پونه کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](بعد تو واقعیت اون بدبخت اونجا ولو بود و.........)
وای مردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا که من تاسف میخورم
اگه خانوادم هم این سریال رو دنبال نمیکردن منم نمیدیدمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همینه

اصولا کسایی که سریال هایی مثل لاست و فرار از زندان رو دیده باشن سریال ایرانی دیگه خییییییلی کم میبینند

RoYaYeEe_NiIiLi
15-08-2009, 23:52
اصولا کسایی که سریال هایی مثل لاست و فرار از زندان رو دیده باشن سریال ایرانی دیگه خییییییلی کم میبینند

دقیقا
من از وقتی لاست دیدم به زور میرم طرف تی وی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من کلا خوشم میاد فیلم ایرانی ببینم و به کارگردانش بخندم...اینطوری حس درک فیلم آدم میره بالا...خوبه حداقل این فایده رو داره

khashi87
16-08-2009, 01:23
من الآن سره چند راهیم از یه طرف سریالای تی وی از طرفه دیگه لاست و هیروس از یه طرف یه انبار دی وی دی که نصفشو ندیدم.
اما بالاخره این سریال هم داره تموم میشه اما از حق نگذریم امشب یه سکانس داشت که شاهکار فیلمبردار بود اونجا که کیانوش داشت کشیک میداد از یه طرف کیانوشو نشون میداد از یه طرف از تو آینه ماشین کارگری که کیانوش آورده بود.

RoYaYeEe_NiIiLi
16-08-2009, 09:53
میگم بچه ها این کیانوش که تشنج کرد چرا این پلیسه وایساده نگاه میکنه...این بدبخت اونجا داره دست و پا میزنه اون حداقل نمیاد بالا سرش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ولی دیشب کیانوش خیلی باحال اون تیکشو بازی کرد...منم کف کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من نمیدونم این پلیسه تو این فیلمه چرا انقد خشکه و هیچ کاری ازش بر نمیاد...

.SA33D.
16-08-2009, 10:14
من نمیدونم این پلیسه تو این فیلمه چرا انقد خشکه و هیچ کاری ازش بر نمیاد...

معمولا توی سریالهای ایرانی این خاصیت جدا ناپذیر پلیسهاست که خشک و هیچ کار ازش برنیاد و همیشه اخر کار برس باشند.
این سیروس مقدم چرا اینجوری کرد؟؟؟ نه به اون اب بستنش!! نه به این ناغافل تموم کردنش!!!

به سلامتی امشب تموم میشه...اخییییییییییییییییش: 19:

Felakating
16-08-2009, 11:20
رفتیم سرکار به مدت 2 ماه در کل دست همشون دردکنه انشا الله(شوخی کردم):31:

ارمغان جنون
16-08-2009, 14:57
مگه این سریال رو تو تابستون فیلم برداری نکردن؟
پس اون برگ های پاییزی چی بود میومد پایین وقتی که پلیس داشت به مامان پونه خبر می داد؟

sinath
16-08-2009, 15:50
سریال جذابی بود
سیروس مقدم همه کاراش عالیه

sinath
16-08-2009, 16:19
«رستگاران» امشب به پايان مي‌رسد

خبرگزاري فارس: پخش مجموعه تلويزيوني «رستگاران» به كارگرداني «سيروس مقدم» امشب به پايان مي‌رسد.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مجموعه تلويزيوني «رستگاران» امشب به پايان مي‌رسد.
بنابراين گزارش، اين مجموعه در ابتدا قرار بود در 52 قسمت ساخته شود، اما در نهايت سيروس مقدم اين سريال را در 49 قسمت به پايان رساند و پخش آن امروز به پايان مي‌رسد.
نگارش داستان اين سريال توسط «سعيد نعمت الله» صورت گرفته و «محمد اصفهاني» نيز خواننده تيتراژ اين مجموعه تلويزيوني است.
اين سريال كه به تهيه كنندگي «محمد رضا شفيعي» ساخته شده، مضموني اجتماعي دارد، زندگي دختري به نام خجسته را روايت مي‌كند كه در پي ناپديد شدن شوهرش احمدرضا روانه تهران شده تا خبري از او به‌دست آورد...
در اين سريال بازيگراني چون آتيلا پسياني، پوريا پورسرخ، روناك يونسي، صبا كمالي، عباس اميري، كاوه خداشناس، ليدا كياني، محمد حسين عمراني، آناهيتا افشار، زهره صفوي، شهرام عبدلي، مريم سلطاني، اسماعيل سلطانيان، حشمت آرميده، مليحه نيكجومند، آرش مجيدي، عباس غزالي و شهربانو موسوي و ... به ايفاي نقش مي‌پردازند.
عوامل اصلي اين پروژه عبارتند از: مدير توليد: سيد حسين يعقوبي، مشاور كارگردان: الهام غفوري، دستيار اول كارگردان: افشين سنگ چاپ، دستيار اول كارگردان: حبيب قلي‌زاده، برنامه‌ريز: علي اكبر صابري، دستيار سوم: فرزين فتحي، مديرتصويربرداري: امير معقولي، طراح صحنه و لباس: فرهاد عزيزي، جانشين توليد: رسول حاتمي، صدابردار: فرشيد احمدي، طراح گريم:حسين صالحيان، عكاس: مهدي حيدري، منشي صحنه: فهيمه كمالي، مدير فني: سعيد پرويني، مدير مالي: جواد تهراني، مشاور فيلمنامه: محمد رضا شجاعي و موسسه فرهنگي هنري وصف صبا مجري طرح آن است.

مشروح نشست عوامل سريال «رستگاران» در خبرگزاري فارس به‌زودي منتشر خواهد شد.

Gam3r
16-08-2009, 17:17
یعنی امشب قسمت آخره ؟!

چقدر زود تموم شد .... حیف

HOJ-JAT
16-08-2009, 21:22
بهتر که تموم شد

Sara
16-08-2009, 21:36

با «روناک یونسی» در یک کافی‌شاپ قرار گذاشتیم، زیاد به مصاحبه اظهار تمایل نمی‌‌کرد، چرا که از زمان پخش «رستگاران» سایت‌ها، خبرگزاری‌ها و نشریات از او زیاد نوشته بودند. با این حال از او خواستیم که کمی اطلاعات در مورد زندگی شخصی‌اش به ما بگوید، تا برای خوانندگانمان از او بیشتر بنویسیم، دقایقی صحبت کردیم و عکس‌هایی هم انداختیم، در خلال صحبت متوجه شدیم علاقه وافری به حافظ دارد، شخصیت روناک مثل خجسته مجموعه رستگاران، جدی است، خیلی رک صحبت می‌کند و نظرش را بدون رودربایستی به طرف مقابل می‌گوید، از او خواستیم تا برای خواننده‌های خانواده‌سبز با دست‌خط خودش مطلبی بنویسد که در پاسخ گفت: چی بهتر از فال حافظ... حافظ را باز کرد و فالی گرفت و آن را با دست‌خط خودش نوشت، اما زمانی که فال را باز کرد، یک لحظه مکث کرد و گفت: نگاه کن تو رو به خدا، نام «خجسته» در این فال آمده است! عجیب نیست و بعد برایمان نوشت و زمزمه کرد، حضرت حافظ سروده است:
● متولد دی‌ماه
«روناک یونسی» دی‌ماه سال ۱۳۵۹ در تهران به دنیا آمد، او دوران دبیرستان را در رشته گرافیک گذراند و لیسانس طراحی صنعتی از دانشکده هنر و معماری دارد. مثل همه دخترهای ایرانی، عاشق خانواده‌اش است و عاشقانه به پدر و مادرش عشق می‌ورزد، می‌گوید: «موفقیت‌هایم را مدیون راهنمایی‌های درست پدرم هستم.»
مادر روناک، فرهنگی است و مدیر دبیرستان دخترانه می‌باشد، خانواده یونسی چهار فرزند دختر دارند، که روناک فرزند اول این خانواده است، او سه خواهر کوچکتر از خودش دارد که همگی آنان تحصیلات دانشگاهی دارند.
● دوران کودکی
خاطرات زیادی از دوران کودکی خود ندارد، به جز اینکه بسیار شیطون بوده و خرابکاری زیاد می‌کرده، اما از آنجا که مادرش شاغل بود، مراقبت از خواهرانش را همیشه برعهده داشته به همین دلیل از کودکی شخصیت استقلال‌طلبی در او به خوبی نمایان بوده ضمن اینکه خانه‌داری و آشپزی را از همان روزهای نوجوانی به خوبی فراگرفته است. او با اینکه شیطون و پر شر و شور بوده اما بچه درسخوانی هم بود. معمولا بابت یک موضوع، جلوی دفتر دبیرستان می‌ایستاد، اما چون شاگرد زرنگ بوده، از خطایش چشم‌پوشی می‌کردند. می‌گوید: به خاطر تقلبی که در امتحان به دوستم رسانده بودم، سه روز اخراج شدم و نمره‌ام صفر شد.
● دانشگاه
به محض اینکه دیپلمش را گرفت، وارد دانشگاه نشد، بلکه وقفه‌ای در آن به وجود آمد، چرا که در مدرسه به تدریس نقاشی و خطاطی می‌پرداخت تا اینکه سرانجام تصمیم گرفت دانشجو شود و در رشته مهندسی طراحی صنعتی پذیرفته شد. هنر را کماکان دنبال می‌کرد، فیلم می‌دید، تلویزیون تماشا می‌کرد و... تا اینکه یک روز یکی از دوستانش که از علاقه او به هنر آگاه بود، به او پیشنهاد کرد که برای بازی در یک فیلم سینمایی تست بدهد و ابتدا عکسش را به گروه سازنده نشان بدهد، اما او نسبت به این کار بی‌میل بود و ناامید... «تصور نمی‌کردم، اتفاقی بیفتد، اما برخلاف انتظار، فردای همان روز تماس گرفتند و از من دعوت کردند که به دفتر فیلمسازی بروم، آنجا بود که برای اولین بار قاسم جعفری را دیدم.»
او به آنجا رفت و به دورخوانی مشغول شد در پایان دورخوانی گروهی، همان روز انتخاب شد، برایش باورکردنی نبود، مراحل پیش تولید به سرعت سپری شد و او حالا می‌دانست که باید در فیلم «گرگ و میش» به کارگردانی قاسم جعفری بازی کند. این اولین تجربه هنری او بود. تجربه‌ای که خیلی غیرمنتظره پیش آمد... بازی در یک فیلم سینمایی ساخته یک کارگردان مطرح آن هم در نقش اصلی. نکته مهم در مورد این بازیگر بااستعداد این است که تحصیلات و آموزش بازیگری ندارد، اما بازیگری را به صورت تجربی آموخته و حتی به کلاس‌های بازیگری هم نرفته است، اما سعی کرده در کار همیشه با چشمانی باز و گوش‌هایی شنوا، عمل کند و از تجارب پیشکسوت‌ها بهره بگیرد. همین امر باعث شد تا در سریال رستگاران، برای حضور در نقش خجسته، انتخاب اول باشد.
● اولین سریال تلویزیونی
«روناک یونسی» پس از حضور در فیلم سینمایی گرگ و میش در چند فیلم تلویزیونی هم بازی کرد، تا اینکه رسید به سریال «گل‌های گرمسیری» که در نقش مرضیه ایفای نقش کرد، در آن سریال هم او مقابل آتیلا پسیانی بازی کرد، پسیانی در آن مجموعه در نقش پدر شوهرش را بازی کرد، بازی خوب او باعث شد تا نگاه‌ها به سمت او معطوف شود تا جایی که «یونسی» هم‌اکنون، بازیگری را مهم‌ترین دغدغه‌اش می‌داند. او تشنه تجربه کردن نقش‌های متفاوت است و دوست دارد با کارگردان‌های مختلف همکاری کند و به دانسته‌های خود بیفزاید.
● دل‌مشغولی‌های روناک
«روناک یونسی» مثل هر بانوی ایرانی به کار در خانه علاقه دارد، آشپزی خوبی دارد و از دوران نوجوانی آن را جدی می‌گرفته است، فیلم دیدن و مطالعه و شعر خواندن را خیلی دوست دارد، می‌گوید؛ خواندن اشعار حافظ به من آرامش می‌دهد.از نوجوانی به ورزش علاقه داشته و شنا و بسکتبال را تقریبا به شکل حرفه‌ای ادامه داده... اصولا به ورزش‌هایی که پای توپ، وسط است را به ورزش‌های دیگر ترجیح می‌دهد و از آن به عنوان بهترین تفریح یاد می‌کند. به موسیقی سنتی علاقه دارد و ساز موردعلاقه‌اش سنتور است، به صدای شهرام ناظری علاقه دارد .او ۵سال پیش ازدواج کرده و در محله کامرانیه تهران زندگی می‌کند.

DariushGreat
16-08-2009, 21:45
ربکا جان سپاس از مطلب مفیدت... :11:

من روی جلد یه مجله ای خوندم که روناک یونسی: من و احمدرضا واقعا زن و شوهر هستیم...

خواستم بدونم راسته؟؟؟ :46:

behnam_tr
16-08-2009, 23:00
ربکا جان سپاس از مطلب مفیدت... :11:

من روی جلد یه مجله ای خوندم که روناک یونسی: من و احمدرضا واقعا زن و شوهر هستیم...

خواستم بدونم راسته؟؟؟ :46:

بله اون روز هم تو برنامه تلویزیونی خود روناک گقت دیگه ...احمدرضا هم اونجا بود با اینکه یه کم خجالتی بود ....

این سریال هم به خوبی و خوشی تموم شد ........
دست سیروس هم درد نکنه .....

a1000a
16-08-2009, 23:12
بالاخره تموم شد
این دم آخر هم که زنده شدش(احمد رضا)
1 دیالوگ هم نگفت!@

sms11
16-08-2009, 23:16
خیلی خوشحالم که حتی یه قسمت هم از این فیلم ندیدم
واقعا حالم از فیلمای سیروس بهم میخوره.همشون به طرز ابلهانه ایی احمقانه هست

dimah2005
16-08-2009, 23:25
بله ما هم فقط قسکت آخر + سر جمع یه قسمت رو دیدم
و خیلی خوشحالیم که وقت گران مایه را پای این فیلم به هدر نداده ایم

لامصب همه فیلمش عزاست ...هیچ فرقی بین لحظه عزا با غیر عزا نیست

DariushGreat
16-08-2009, 23:27
خدا رو شکر... تموم شد! خیلی سریال باحالی بود...! یه جنگ اعصاب حسابی... :31:

خیلی خوشحالم که حتی یه قسمت هم از این فیلم ندیدم
واقعا حالم از فیلمای سیروس بهم میخوره.همشون به طرز ابلهانه ایی احمقانه هست

سریال های پیشین سیروس - بویژه سریال نرگس - واقعا مزخرف و احمقانه بودن. اما از بعد از سریال الیاس ( شرمنده اسم شیطونه یادم مونده! :31: ) کارش بسیار خوب شده..!

taghi_ramzi
16-08-2009, 23:36
خدا رو شکر که تموم شد
اون قسمتی که پسره و دختره تو ماشین داشتن دعوا میکردن چنان رفت رو اعصابم که نزدیک بود کنترل رو پرت کنم به تلویزیون

دیشب وقتی دیدم نوشت فردا قسمت آخر ، از خوشحالی نزدیک بود گریه کنم !!! : د ی

Ali_vdo
17-08-2009, 00:00
من کامل سریال رو ندیدم
اما قسمت آخر اجر کل سریال رو نابود کرد !
خصوصا اون تیکه که خجسته دردش میگیره و احمدرضا هم دستش تکون میخوره !
واقعا از این مذخرف تر نمیشد
همه هم آخر بازنده شدن به جز احمدضا و زنش ! ( دقیقا برعکس شد )
خوشحالم که کل این سریال رو ندیدم ... :دی

گل مریم
17-08-2009, 00:11
نمیدونم چرا ولی انگار گفتن اینکه من این فیلم رو ندیدم و اه اه کردن کلاس داره
اگه داره خب به ماهم بگین

همه از اول سریال هی میان میگن من ندیدم و من حالم از فیلم ایرانی بهم میخوره ولی کوچکترین صحنه رو میدونن و دربارش اظهار نظر میکنن
من خودم هم فیلم لاست رو دیدم هم خیلی فیلم دیگه ولی فیلمای ایرانیم میبینم وفکرنمیکنم کسر شانم باشه دیدن این فیلم ها

khashi87
17-08-2009, 01:30
بالاخره تموم شد خوب من تقریبا دتبال کردم سریالو از کارهای قبلی مقدم مخصوصا نرگس بهتر بود
اما بهتر بود احمدرضا می مرد.
پونه زتده می موند.

Felakating
17-08-2009, 02:15
من نفهمیدم بالاخره کاوه رفت دنبال رویا یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دل تنگم
17-08-2009, 02:29

سلام...

نشون نداد اما به طور ضمنی در گفته های نرگس جون تو آخر فیلم یعنی که می ره و رویا منتظرش بمونه اما وقتی عاشق هم برمی گرده سلامش رو بلافاصله علیک نگه... در کل یعنی برخواهد گشت پشیمون و عاشق!!

موفق باشید

khashi87
17-08-2009, 09:12
آره تابلو بود که نرگس جون جفتشون رو ارشاد کرد
کسی نفهمید نرگس جون چرا تا یه چیزی میشد میرفت مشهد.
بعد آخره فیلم اونجا که سم سامی داشت میومد چرا همه خندیدن.؟

..Parsa..
17-08-2009, 09:19
خدا رو شكر كه مثل سريال هاي ديگه بد تموم نشد
فكر كنم اين پايان (كه البته حدس هم زده ميشد اينطور باشه) بيننده هايي رو كه از اول اين سريال رو دنبال كردن راضي كرده باشه :20:

دقت كرديد بعد از اينكه سرگرد صادقي از پيش بازپرس اومد مجتبي بهش اب تعارف كرد گفت تشنه نيستم
فكر كنم ميخواست بگه كه پرونده حل شد و ديگه استرسي نداره و به آرامش رسيده:10:

در كل واقعا دست عوامل درد نكنه خوب سرگرم شديم :11::40:

Geronimo_AD
17-08-2009, 10:07
بالاخره تموم شد خوب من تقریبا دتبال کردم سریالو از کارهای قبلی مقدم مخصوصا نرگس بهتر بود
اما بهتر بود احمدرضا می مرد.
پونه زتده می موند.

موافقم!....

آره تابلو بود که نرگس جون جفتشون رو ارشاد کرد
کسی نفهمید نرگس جون چرا تا یه چیزی میشد میرفت مشهد.
بعد آخره فیلم اونجا که سم سامی داشت میومد چرا همه خندیدن.؟

فکر کنم بخاطر بهوش اومدن احمدرضا شاد بودن...

خدا رو شكر كه مثل سريال هاي ديگه بد تموم نشد
فكر كنم اين پايان (كه البته حدس هم زده ميشد اينطور باشه) بيننده هايي رو كه از اول اين سريال رو دنبال كردن راضي كرده باشه :20:

دقت كرديد بعد از اينكه سرگرد صادقي از پيش بازپرس اومد مجتبي بهش اب تعارف كرد گفت تشنه نيستم
فكر كنم ميخواست بگه كه پرونده حل شد و ديگه استرسي نداره و به آرامش رسيده:10:

در كل واقعا دست عوامل درد نكنه خوب سرگرم شديم :11::40:

من فکر میکنم بخاطر اینکه هر داشت فکر میکرد به آب احتیاج داشت نه استرس...

p30room
17-08-2009, 10:15
از قبل معلوم بود آخرش چی میشه :20: اگه احمدرضا میمرد که فیلم نمیشد :31:

RoYaYeEe_NiIiLi
17-08-2009, 12:39
اول صلوات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامتی این سریالم تموم شد
من به شایسته احسنت میگم...خیلی باحال نقشه دیوونه ها رو بازی میکرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیزیش بد بود که دیگه خیلی طعنه زدن به کاوه ی بیچاره...گناه داشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب قسمت آخرش به جز بعضی تیکه های مسخره قشنگ بود و خوب تمومش کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من دلم واسه پونه سوخت
آخرشم نفهمیدم منظورشون از لی لی بازی کردن پون و اون خوابی که شایسته دید چی بود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Azerbaycan
17-08-2009, 12:51
خوب, خدا رو شکر این فیلم تموم شد و این تایپیک هم یواش یواش باید لاک بشه! که دیگه پستهای الکی هی ندین!

Felakating
17-08-2009, 14:14
خوب, خدا رو شکر این فیلم تموم شد و این تایپیک هم یواش یواش باید لاک بشه! که دیگه پستهای الکی هی ندین!

خب تابلو حداقل اسمتو یه چی دیگه میذاشتی .
1 هفته نتونستی تحمل کنی؟
خب اگه بخوای حساب کنی که کل تاپیک ها اندرونش پست الکی میدن
تو همین یه روزه 13 تا پست دادی؟

moraddad
17-08-2009, 14:19

سلام...

نشون نداد اما به طور ضمنی در گفته های نرگس جون تو آخر فیلم یعنی که می ره و رویا منتظرش بمونه اما وقتی عاشق هم برمی گرده سلامش رو بلافاصله علیک نگه... در کل یعنی برخواهد گشت پشیمون و عاشق!!

موفق باشید

فکر نکنما...
برنگشت.
اون سکانس آخر که همه پیش آتیلا بودن، همه اعضا خانواده یکی یکی اومدن جلو دوربین:31:،طوری که بیننده منتظر باشه کاوه هم بیاد ولی نیومد...
به نظر من که برنگشت...
ویرایش:من دقت نکردم ولی فکر کنم این سکانس رو بعد از سکانس بیمارستان که خجسته دردش گرفت نشون داد.
یعنی بعد از 6ماه!!!
اگه اینجوری باشه که دیگه مسلما کاوه برنگشته.

در ضمن همه نشستین تا ته دیدین حالا هی خدا رو شکر خدارو شکر میکنین که تموم شد!؟؟!:31:
خوب میخواستین نبینین...
عجبا!

a.z.p.z
17-08-2009, 14:22
نه کی میگه دیدنش بده من که خودم تنها سریالی که میبینم همین مسافران ..
واقعیت اینه که اکثر فیلم های ما کلیشه ای شده ... مثلا فیلم سینمایی ها رو نگاه کنید همش یکی میخواد با یکی ازدواج کنه حالا فلان ماجراها براش پیش میاد ... دیگه خسته شدیم !!! ...
اقای مقدم هم بنظر من بهترین فیلمش اغماء بود که باز یه سبک متفاوتی داشت نسبتا !!!

sinath
17-08-2009, 14:44
نشست فارس با عوامل «رستگاران»/1
شفيعي: بيان بي‌پرده «رستگاران» مميزي‌ نشد

خبرگزاري فارس: تهيه كننده مجموعه تلويزيوني «رستگاران» معتقد است اين سريال حاوي بيان‌بي‌پرده و مسائل مميزي‌داري بود كه استقامت و بردباري مسئولان شبكه سه منجر به پخش آنها شد.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، نشست نقد و بررسي سريال تلويزيوني «رستگاران» توسط خبرگزاري فارس در مؤسسه فرهنگي هنري وصف صبا برگزار شد.
بنا بر اين گزارش، محمدرضا شفيعي تهيه‌كننده مجموعه در نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «رستگاران» كه با حضور او، سيروس مقدم(كارگردان) و سعيد نعمت‌الله(نويسنده) در موسسه وصف صبا برگزار شد، درباره حال و هواي داستاني اين مجموعه، گفت: قصه ما در بيان بي‌پرده برخي مسائل اجتماعي مميزي‌هايي داشت كه ما را قلقلك مي‌داد تا مراقب باشيم و گاهي فكر مي‌كرديم اين بخش‌ها از كار حذف شوند، اما شبكه سه با دقت و صبر پاي كار ايستاد و درباره اين موضوع خيلي خوب عمل كرد. چون مي‌دانست كه برخي از سكانس‌ها شايد به برخي بر بخورد، اما اين كار با اين وجود روي آنتن رفت و هيچ اعمال نفوذي در شكل‌گيري شخصيت‌هاي سريال پيش نيامد.
وي ادامه داد: معمولا هر قدر سريالي بيشتر در جذب مخاطب موفق عمل كند، به همان نسبت تلويزيون بيشتر روي آن حساس‌تر مي‌شود و حتي گاهي درباره قسمت‌هاي بعدي نظر مي‌دهند اما در اين سريال، اين اتفاق نيفتاد و دوستان پس از ارائه پايان كار، درباره پايان بندي سريال هم نظر ندادند و هرچه نوشته شده بود، ساخته شد.
تهيه‌كننده مجموعه تلويزيوني «رستگاران» در بخشي ديگر از صحبت‌هاي خود، با بيان اين كه ساختن قصه‌هاي قرآني دو راهكار دارد، اظهار داشت: يك راه اين است كه اصل داستان را با توجه به منابع موجود استخراج كنيم و بعد مو به مو آن را بسازيم و راه ديگر، اين است كه مفاهيم قرآني را در قالب اجتماع امروز و غير مستقيم دربياوريم كه به نظرم كار بسيار سخت‌تري است و خلاقيت بيشتري مي‌خواهد كه شما يك بستر ديني و اعتقادي را در قالب امروزي نشان دهيد.
شفيعي تصريح كرد: اين كار سختي است كه يك شخصيت را با توجه به خصيصه‌هايي نشان بدهيم تا صبر و توكل نشان داده شود و مخاطب مفهوم آن را به خوبي درك كند. يا مثلا بخل و حرص از موارد ديگري است كه امروزي كردن آن كار مشكلي است.
وي ادامه داد: آن چيزي كه در حال حاضر يك خلاء بزرگ در ساخت آثاري با مفاهيم ديني محسوب مي‌شود، اين است كه مثلا براي نشان دادن مفاهيم در ساخت يك اثر فقط از سجاده و مسجد و ... غيره استفاده مي‌كنند. اما ديدن اينها به خودي خود فرد را متنبه نمي‌كند بلكه درك و عمل به آنهاست كه انسان را تغيير داده و متنبه مي‌كند.
وي با بيان اين كه طرح من بسيار خام و نپخته بود، عنوان داشت: خود من فكر نمي‌كردم طرح سريال «رستگاران» به اين پختگي برسد، ضمن اينكه در طول نگارش و ساخت، تعداد قسمت برايش مشخص نكرديم تا هرجا كه جواب مي‌دهد، پيش برود.
تهيه‌كننده سريال «رستگاران» در ادامه با برشمردن ويژگي‌هاي اين سريال اظهار داشت: يكي از محاسن اين كار اين بود كه گروهي مدت‌ها قبل از شروع كار، روي آن سرمايه گذاري كرده بودند و اين سريال برنامه‌ريزي داشت، ضمن اينكه كار كاملا دلي پيش مي‌رفت و ما اصلا اين كار را به قصد پخش در مناسبتي خاص ننوشتيم.
شفيعي گفت: اين كار واقعا از لحاظ كيفيت از كارهايي كه تا به حال ساخته شده‌اند، فاصله گرفت و توانست نگاه مخاطبان را تغيير بدهد. فكر كنم در توليد كم‌تر سريالي اين قدر ريزبيني وجود داشته است و اميدوارم آثار فاخري در اين زمينه توليد شود، ضمن اينكه افراد بسياري به طور گروهي در ساخت اين اثر كمك كردند.

sinath
17-08-2009, 14:44
نشست فارس با عوامل «رستگاران»/2
سيروس مقدم: بازيگران «رستگاران» از روي رفاقت انتخاب نشدند

خبرگزاري فارس: كارگردان مجموعه تلويزيوني «رستگاران» گفت: معيار اولي كه براي همه ما در انتخاب بازيگر براي اين مجموعه وجود داشت، اين بود كه بازيگران در وهله اول مناسب اين نقش باشند و مباحثي نظير حرفه‌اي بودن و آشنايي و سوابق و دوستي در مرحله بعدي قرار داشت.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، "سيروس مقدم " در نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني "رستگاران " كه به حضور او، سيروس مقدم(كارگردان) و سعيد نعمت الله(نويسنده) در موسسه وصف صبا برگزار شد، درباره نحوه و چگونگي و ساخت اين مجموعه گفت: قصه اوليه رستگاران متعلق به حدود يك سال و نيم پيش بود كه ما تله‌فيلمي با "نام يك روز پس از خوشبختي " را با سعيد نعمت‌الله كار كرديم كه قبل‌تر از آن، طرح "رستگاران " و حدود 5 قسمت از آن توسط "محمد رضا شفيعي " نوشته شده بود
وي افزود: من متن اوليه را خواندم و متوجه شدم جا دارد رويش كار كرد و كار خوبي از آب درآمد. من از همان زمان به قصه و نويسنده وصل شدم و دائم متن‌ها را مي‌خواندم و نقطه نظراتم را اعلام مي‌كردم تا اين كه به مرحله توليد رسيديم.
مقدم اظهار داشت: آن زمان توليد "روز حسرت " تازه تمام شده بود و ما به طور جدي‌تري وارد پيش توليد شديم. همچنين 30 قسمت از كار نوشته شده بود و آقاي افخمي نيز به عنوان ناظر كيفي به فيلمنامه قوام و سر و شكل بهتر و منطقي‌تري داد. وقتي هم كار را شروع كرديم آقاي نعمت‌الله ده قسمت از ما جلوتر بود و هيچ وقت متن از كار عقب نيفتاد.

**در طول ساخت فيلمنامه را تغيير ندادم

كارگردان سريال رستگاران در پاسخ به اين سوال كه آيا در زمان ساخت به فيلمنامه دست مي برديد يا همان چيزي كه نوشته شده بود ساخته مي‌شد؟، عنوان كرد: به نظر من فيلمنامه‌اي كه آقاي نعمت‌الله نوشت جزو معدود فيلمنامه‌هايي بود كه به طور كاملا منطقي و با ساختاري درست نوشته شده بود. تعليق‌ها كاملا به جا و شخصيت‌ها به درستي پرداخته شده بودند. شروع و پايان هاي خوبي هم داشتيم و من اصلا احتياجي نبود كه دست به كار بزنم.
وي ادامه داد: همچنين نويسنده شب و روز با ما بود و اگر جايي احساس مي‌‌شد كه بايد تغيير ايجاد شود؛ درست مي‌كرد و چون همپاي ما بود خود هرجا كه لازم بود، كار را اصلاح مي‌كرد.
مقدم درباره استفاده از عكس‌العمل‌هاي مردم در طول ساخت براي تغيير كار نيز تصريح كرد: فيلمنامه هميشه از ما جلوتر بود و ما ساختار كلي كار را عوض نكرديم و چارچوب كلي كار تغيير نكرد. اما خود من هم اعتقاد دارم كه نفس تماشاچي داستان را زنده مي‌كند، به همين دليل جاهايي را كه احساس مي كرديم اگر شخصيتي كه بيننده با او ارتباط نزديكي برقرار كرده؛ آن را به ذائقه مخاطب نزديك مي‌كرديم ولي هيچ تغيير جدي در داستان صورت نگرفته است.

**نام "رستگاران " از روي يكي از خطبه‌هاي حضرت علي(ع) انتخاب شد

وي در ادامه گفت‌وگو با فارس درباره پيام اصلي داستان "رستگاران " نيز اظهار داشت: فكر مي‌كنم آيه‌اي از قرآن كه پيش از شروع كار پخش مي‌شود، حرف اصلي مجموعه را مي‌زند و در كنار آن بحث صبر و پيروزي كه پس از آن مي‌آيد، مطرح مي‌شود. فردي كه صبوري كند، در نهايت به پيروزي و كشف حقيقت مي‌رسد.
مقدم تصريح كرد: در آن آيه قرآن هم آمده كه هميشه حسد و بخل و مال اندوزي از راه غلط به يك تراژدي ختم مي شود و عواقبي دارد.
كارگردان سريال "روز حسرت " در ادامه گفت: اسم اوليه سريال "رستگاران "، "آشفتگي " بود و پس از بازنويسي فيلمنامه قرار شد اسم را عوض كنيم، اما اين اسم از كجا آمد؟ در حقيقت ما در حين مطالعه نهج‌البلاغه به يكي از خطبه‌هاي امام علي(ع) رسيديم كه نام آن رستگاري بود و همين نام را انتخاب كرديم كه با مضمون قصه نيز نزديك بود.
وي در پاسخ به اين كه شما از منابعي كه نويسنده استفاده مي‌كرد نيز با خبر بوديد و با همكاري هم متن‌ها را نوشتيد يا خير؟ گفت: به نظر من سعيد نعمت‌الله علي‌رغم سن كمي كه دارد، قلم پخته‌اي دارد. راستش پيش از اينكه ببينمش فكر مي‌كردم با نويسنده چهل يا پنجاه ساله‌اي كه سرد و گرم چشيده است روبرو هستم، اما وقتي ديدمش جا خوردم و اين را به خودش هم گفتم.
كارگردان "اغماء " ادامه داد: او لايه‌هاي مختلف جامعه را به خوبي مي‌شناسد و بر فرهنگ و ادبيات بالاي شهر و پايين شهر به خوبي مسلط است و با آنها آشناست. به همين خاطر در هنگام نگارش، اين همه تجربه در خدمت كار قرار گرفته بود و اگر از حديث يا آيه و گفتار بزرگان در كار استفاده شده، كار خود نعمت‌الله با همكاري آقاي شفيعي بوده است ضمن اين كه از همان ابتدا هم قرار بود اين مسائل در بافت قصه قرار بگيرد و ادبيات "رستگاران " بر اين مبنا باشد، به شرطي كه به صورت مستقيم و كليشه اي از كار بيرون نزند.
وي عنوان داشت: مثلا يك جمله زيبا در كار بود با اين مضمون كه تير انتقام اول پرتاب كننده خود را زخمي مي‌كند و كاوه‌اي كه به قصد انتقام‌گيري مي‌آيد، آسيب اصلي را در نهايت مي‌بيند. يا مضاميني نظير صبر و شكيبايي و استقامت آدم‌ها را آبديده مي‌كند. از اين موارد در داستان زياد است و توسط نويسنده در داستان آمده آن هم به شيوه‌اي كه كاملا غيرمستقيم و غير شعاري است.

**بازيگران "رستگاران " از روي رفاقت و دوستي انتخاب نشدند

"سيروس مقدم " در ادامه اين نشست درباره نحوه انتخاب بازيگران نيز گفت: شيوه‌اي كه من در كارهايم دارم، مختص "رستگاران " نيست. من سال‌هاست به اين روش كار مي‌كنم و تا به حال ضرر نكرده‌ام و همه‌اش هم برايم سود بوده است. اعتقاد من بر همفكري و مشورت بر اساس فيلمنامه است. معيار اولي كه براي همه ما وجود داشت، اين بود كه بازيگران در وهله اول مناسب اين نقش باشند و مباحثي نظير حرفه‌اي بودن و آشنايي و سوابق و دوستي در مرحله بعدي قرار داشت.
وي با بيان اين كه تناسب بازيگر با نقشش در مرحله اول قرار داشت، اظهار داشت: تيمي شامل بنده، آقاي شفيعي، نعمت الله، سنگ چاپ، افخمي، خانم غفوري و شبكه سفارش دهنده كار روي نقش ها بحث مي كرديم و 90 درصد هم نظراتمان با هم مشترك بود. در باقي موارد هم نظر نهايي با كارگردان كار بود و دوستان به من اعتماد كردند و به ندرت ما اختلاف سليقه اي داشتيم. مثلا در برخي موارد مثلا آقاي نعمت الله فردي را پيشنهاد مي دادند كه در ذهن من فرد ديگري بوده و در نهايت ديده ام كه پيشنهاد آقاي نعمت الله بسيار بهتر بوده است. مثل آقاي عباس غزالي براي نقش محسن و بالعكس كه مثلا دلايلي كه من دارم تا آقاي پورسرخ نقش كاوه را بازي كند، بهتر و كاملا اساسي است.

** بازيگر نقش خجسته بايد رنج كشيده و باصلابت بود

كارگردان سريال "روز حسرت " درباره انتخاب "روناك يونسي " براي ايفاي نقش خجسته نيز اظهار داشت: من اولين بار فيلم "گرگ و ميش " را از خانم يونسي ديدم كه به نظرم كار خوبي بود و زماني هم كه مشغول انتخاب بازيگران "رستگاران " بوديم، مصادف بود با پخش سريال "گل‌هاي گرمسيري ". اما دلايل اصلي ما از اين قرار بود كه فيزيك و ظاهر شخصيت خجسته بايد از يك تكيدگي و رنج كشيدگي برخوردار بود ضمن اين كه در نگاه خجسته بايد صبر، حوصله، سخت كوشي و حتي در جاهايي خشم را مي ديديم و از سوي ديگر بايد نگاه مهرباني، خوشدلي و محبت را بروز مي‌داد آن هم به همراه بيان با صلابت و محكم نسبت به نقشش به همراه توان بازيگري كه ما همه اين نكات را در خانم يونسي ديديم.
مقدم تصريح كرد: اما در اين ميان يك اگر وجود داشت و آن هم اين بود كه دوستان سفارش دهنده كار بيشتر نظرشان اين بود كه ما از يك بازيگر مشهورتر و اسم و رسم دار تر استفاده كنيم كه تجربه انجام چنين كارهايي را داشته باشد. اما نظر تيم ما اين نبود و نظرمان اين بود كه چون قصه خوبي داريم، تماشاگر پس ازديدن چند قسمت اول با آن ارتباط برقرار مي كند. من در سريال "نرگس " اين تجربه را داشتم و جواب گرفتم. مرحوم خانم پوپك گلدره براي ايفاي نقش "نرگس " بازيگر خيلي اسم و رسم دار و داراي سابقه 70 يا 80 قسمت كار روتين نبود. اما وقتي 5 قسمت اول كار پخش شد، مردم به شدت با شخصيت نرگس ارتباط برقرار كردند و با او همراه شدند. ما در رستگاران هم با همين تز جلو رفتيم و در ابتدا دوستان كمي شك داشتند اما وقتي راش هاي اوليه كار براي دوستان فرستاده شد، آنها خيا‌ل‌شان راحت شد و به ما اعتماد كردند.

**همه بازيگران قبل از شروع كار مرحله دورخواني را سپري كرده بودند

كارگردان مجموعه تلويزيوني "روز حسرت " درباره بازي پورسرخ در اين سريال و پاسخ به اين سوال كه بازي او در مجموعه هاي قبلي ايرادات بسياري داشت كه اين بار منتقدان اين ايرادات را نمي‌گيرند، اين موفقيت پورسرخ به خاطر نظارت شما بود يا اينكه خودش در مسير بازي به اين نقطه رسيده، اظهار داشت:در اين ميان دو نكته مطرح است. يكي اينكه بازيگري كه در هر نقش متفاوت باشد، يعني بازيگر موفقي است و به تكرار نيفتاده.
وي ادامه داد: اين مسأله نشان مي‌دهد كه پورسرخ بازيگر موفقي است و اين حرفه را مي شناسد و ابزارش را بلد است. آنچه شما از پورسرخ در رستگاران ديديد، نتيجه دو ماه دورخواني قبل از فيلمبرداري است كه نتيجه زحمات سعيد نعمت‌الله است. او به نقش ها و فيلمنامه تسلط بسياري داشت. تمرينات بسياري هم آقاي سنگ چاپ با بازيگران داشتند و ما زمان بيشتري نسبت به روز حسرت داشتيم. ما در آن موقع با سه قسمت فيلمنامه شروع كرديم اما براي رستگاران 30 قسمت فيلمنامه آماده داشتيم و 2 ماه هم فرصت در اختيار بود تا روي بازي ها كار كنيم.
مقدم با بيان اينكه همه بازيگران اين سريال دوره دورخواني و تمرين را داشته اند، عنوان داشت: ديالوگ هاي اين سريال خاص است و ما در سريال هاي ديگر كمتر مي بينيم. لحن و آهنگ خاصي دارد كه اگر درست بيان نشود، توي ذوق مي زند و غيرقابل باور به نظر مي رسد و حتي گاهي نتيجه عكس مي دهد. پورسرخ هم در اين زمينه با توجه به استعدادش، فرصت هم داشته تا خود را با نقشش آداپته كند. بچه‌ها فرصت داشتند تا روي نقش‌هاي خود وقت بگذارند. آقاي پسياني هم يكي از بهترين بازي‌هايش را در اين سريال داشت. آقاي مجيدي يا اميري هم بسيار خوب بازي كردند.

sinath
17-08-2009, 14:45
نشست فارس با عوامل «رستگاران»/3
نعمت‌الله: برخي «رستگاران» را به موضوعات سياسي اخير ربط دادند

خبرگزاري فارس: نويسنده فيلمنامه سريال «رستگاران» گفت: سكانس‌هايي در سريال بود كه برخي تلاش كردند تا با ذهن بيمار خود آن را به مسائل سياسي اخير ربط بدهند و مانع پخش سريال شوند، اما خوشبختانه تلويزيون در اين زمينه درست عمل كرد.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، سعيد نعمت‌الله در نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «رستگاران» كه به حضور او، سيروس مقدم(كارگردان) و سعيد نعمت الله(نويسنده) در موسسه وصف صبا برگزار شد، گفت:هر نكته و ايرادي كه در سريال وجود دارد به فيلمنامه‌اي كه من نوشته‌ام بر مي‌گردد و اعمال سليقه از سوي كساني كه تخصص ندارند و دوست دارند مدام فشار بياورند.
وي افزود: در اين كار، پخش به هيچ عنوان ما را اذيت نكرد و حتي يك ديالوگ هم حذف نشد اما مسأله جاي ديگري است كه برخي از افراد به دليل اعمال سليقه ما را كباب كردند. اگر آقاي سيروس مقدم فرد مأخوذ به حيايي است، ما نبايد او را نقره داغ كنيم.
وي با بيان اين كه يكي از ابزار فيلم غلو است و اگر نباشد هنر به وجود نخواهد آمد، در پاسخ به اين سوال كه چقدر در اين كار به شكستن خطوط قرمز توجه داشته‌ايد؟، گفت: من از سمت مميزي اذيت نشدم و ناظر كيفي اين كار هيولا نبود. عليرضا افخمي بود كه در بسياري از اوقات كمك‌هاي شاياني به من كرد. روز اول هم كه طرح را ديدم، داد مي‌زد كه بيا مرا بنويس! و وقتي به آقاي شفيعي گفتم كه اين طرح قابليت ساخت در 50 قسمت را دارد، اول باور نكرد اما در ادامه كه نوشتم به اين نقطه رسيديم.
وي در ادامه اظهار داشت: نكته بعدي اين است كه آقاي سيروس مقدم از ابتدا در جريان داستان بود و روال خوبي را پيش گرفتيم. اين نشان مي‌دهد كه ما براي مناسبت‌هايي نظير ماه مبارك رمضان هم مجبور نيستيم كه از دو ماه قبل شروع به كار كنيم و در ميانه وقت كم بياوريم.
نعمت‌الله در ادامه سخنان خود تصريح كرد: روزي كه شما فيلمنامه را مي‌نويسيد، اتفاقاتي به وجود مي‌آيد كه در دورترين نقطه ذهن‌تان هم وجود نداشته است و آن اعمال سليقه در گام هاي بعدي نظير مونتاژ، فيلمبرداري، ساخت موسيقي و ... است و ضمانتي وجود ندارد كه آنچه مي‌نويسيد كاملا ساخته شود.
وي با بيان اين كه انتخاب برخي از بازيگران از سوي سيروس مقدم واقعا يك ريسك بود، عنوان داشت: مانند آرش مجيدي كه مقدم معتقد بود قيافه و نگاه‌هاي جذابي دارد و در نتيجه هم موفق از كار درآمد. پليس داستان ما شزم و سوپرمن نيست و كاملا منطقي و به روال پيش مي‌رود و آتيلا پسياني هم يكي از نعمت هاي سريال بود و لحظه به لحظه با بازي‌هايش ما را شگفت زده مي‌كرد.

**براي پيشرفت بايد از كارهاي موفق الگوبرداري كنيم

وي در ادامه اظهاراتش در گفت و گو با خبرنگار فارس گفت: ما بايد بپذيريم كه براي پيشرفت بايد از كارهاي موفق الگوبرداري كنيم. در زندگي همه ما نيز چندين قصه به طور موازي در جريان است و ما در فيلمنامه بايد به اين نكته توجه كنيم كه اوج و فرودها و خط‌هاي داستان با هم و درست پيش بروند و گره ها درست ايجاد شود و به هم گره نخورند.
وي افزود: عصر نشان دادن يك قصه تمام شده است. اين كار گروهي است و قصه هم بايد گروهي پيش برود و قصه‌هاي فرعي بايد درست به هم برسند. چيزي است كه قصه‌نويسي مدرن به ما مي‌گويد و در سريال‌هاي آمريكايي نيز ديده مي‌شود.قبلا شايد تك‌شخصيتي در گذشته خوب بوده و جواب مي‌داده اما امروز ديگر اينجور نيست.

**مدل سريال «رستگاران» هرشبي است
وي در ادامه سخنانش گفت: رستگاران مدل هرشبي است و اگر حتي يك شب درميان پخش مي شد، موفق نبود. ديالوگ‌هاي سريال و لوكيشن نيز بسيار مهم بود. مثلا من خانه قنبر خانم را نوشتم. مي‌شد اين داستان را در خانه اي قديمي كه اتاق هاي آن دور هم هستند نوشت اما ديگر اين افراد كنار هم نبودند. خانه شايسته نيز درست انتخاب شده و هركدام در يك اتاق زندگي مي‌كنند و بايد تنها باشند. انتخاب لوكيشن يكي از نكات بسيار مهم است كه بسياري از كارگردان ها نسبت به آن بي‌توجه هستند ولي سيروس مقدم بسيار دقيق به اين مسأله نگاه مي‌كند.

**نهج البلاغه و مردم اصلي‌ترين منابع من در نگارش بودند

نعمت‌الله درباره منابع مورد استفاده اش در نگارش اين فيلمنامه گفت: منابع من اول از همه مردم بودند و زندگي واقعي آنها. من هم با بافت پايين شهر و هم بالاي شهر آشنا هستم. يكي ديگر از منابع مهم ما كتاب نهج البلاغه بود كه ما به خاطر استفاده از آنها افتخار مي‌كنيم.
جملات حضرت علي(ع) را در قالب ديالوگ هاي امروزي و مخاطب پسند و به طور كاملا غير مستقيم استفاده كرديم.

**ما در اين كار شعارزده عمل نكرديم

وي ادامه داد: ما اصلا قرار نبود سريال مذهبي بسازيم كه بخواهيم شعارزدگي كنيم و فشاري براي استفاده از دين در كار نبود، اما خود من اعتقاداتي دارم كه دوست داشتم از آنها در اين سريال استفاده كنم چون جزوي از زندگي ما هستند. مثلا سريال «اغماء» كه سريالي مذهبي بود نيز به نظر من شعارزده نبود چون نوع حركت دوربين و موسيقي نيز بسيار به آن كمك مي‌كرد.
وي با بيان اينكه همه چيز در خدمت قصه بود، توضيح داد: مثلا پورسرخ بازيگر محبوبي است كه گيشه سينما دارد. اما در 6 قسمت اول اين سريال فقط 12 پلان كار داشت ولي به مقدم اعتماد داشت و مي‌دانست كه نقشش به بيراهه نمي‌رود. برخي از بازيگران وجبي كار مي‌كنند به همين دليل هيچ‌وقت پيش رفت نمي‌كنند اما برخي از بازيگران منتظر مي مانند كه نقش در ذهن مخاطب رسوب كند.
نويسنده فيلمنامه «رستگاران» با بيان اين كه هرجا كه احساس كرديم بس است، كار را تمام كرديم، گفت: تلويزيون باهوشي از خود نشان داد و اين سريال را سياسي نكرد، چند وقت پيش يكي از روزنامه ها نوشته بود كه اين سريال قرار بود در ماه رمضان پخش شود اما آن را زودتر پخش كردند تا سر مردم را گرم كنند، اما هيچكس نگفت آخر در كجاي دنيا ماه رمضان 50 روز است؟
وي گفت: سكانس‌هايي در سريال بود كه برخي تلاش كردند تا با ذهن بيمار خود آن را به مسائل سياسي اخير ربط بدهند اما خوشبختانه تلويزيون در اين زمينه درست عمل كرد و من هم مي دانم كه اشتباهاتي داشته‌ام و در سريال بعدي جبران خواهم كرد.

sinath
17-08-2009, 14:46
نشست فارس با عوامل «رستگاران»/4
مقدم: ديالوگ‌هاي «رستگاران» يك اتفاق خوب در كارهاي تلويزيوني است

خبرگزاري فارس: سيروس مقدم با اشاره به اين كه ديالوگ‌هاي «رستگاران» يك اتفاق خوب در كارهاي تلويزيوني است، گفت: يكي از مهم‌ترين دلايل همكاري من با اين سريال، ديالوگ‌هاي خوب فيلمنامه است چرا كه خود من از شنيدن ديالوگ‌هاي محاوره‌اي تكراري خسته شده بودم.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، «سيروس مقدم» در بخش ديگري از نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «رستگاران» كه با حضور او، محمدرضا شفيعي(تهيه‌كننده) و سعيد نعمت الله(نويسنده) در موسسه وصف صبا برگزار شد، درباره ديالوگ‌ها، پايان بندي و تدوين اين مجموعه صحبت كرد.

**از شنيدن ديالوگ‌هاي محاوره‌اي تكراري خسته شده بودم

مقدم در توضيح پيرامون ديالوگ هاي اين سريال نيز اظهار داشت: اگر چند دليل براي پذيرفتن پيشنهاد همكاري در اين كار باشد، يكي از مهم ترين دلايلش، ديالوگ‌هاي خوب فيلمنامه است. خود من از شنيدن ديالوگ هاي محاوره‌اي تكراري خسته شده بودم كه همه جا آنها را مي‌شنويم و روحا نياز داشتم كه با ادبيات جديدي در كارهاي نمايشي روبرو شويم. وي ادامه داد: در تله فيلمي كه با نعمت‌الله كار كردم، اين فضا پيش آمد تا من با چنين ديالوگ‌هايي و لحن آنها آشنا شوم و در رستگاران اين فرصت را داشتيم تا با پخته‌ترين شيوه ممكن با اين ادبيات آشنا شويم. ادبياتي است كه در عين محاوره اي بودن به شدت آهنگ دارد، موزون، گوش نواز و در جاهايي به شدت گزنده است و به نظرم يك اتفاق خوب در ديالوگ‌نويسي كارهاي نمايشي محسوب مي‌شود.
كارگردان «اغماء» در ادامه با بيان اين كه مردم تصوير خوب، ديالوگ خوب، نور خوب و ... را دوست دارند، تصريح كرد: اين نشان مي‌دهد كه آقاي نعمت‌الله به شيوه‌اي شخصيت‌پردازي مي‌كند كه در عين نو بودن، پس‌زننده نيست و مخاطب به راحتي با آن ارتباط برقرار مي‌كند.

**حتي يك پلان اضافه هم در اين كار وجود نداشت

«سيروس مقدم» در پاسخ به اين سوال كه آيا اين شيوه سريال سازي در تغيير ذائقه مخاطبان تاثير خواهد داشت؟، گفت:حتي يك پلان اضافه هم در اين سريال وجود نداشت و يك ريتم كاملا منطقي را دنبال مي كرد كه شتابزده هم نبود. ما در همان سه قسمت اول تمام معرفي شخصيت‌هاي‌مان را انجام داديم و همان ريتم تا قسمت آخر حفظ شد.
وي ادامه داد: زندگي روزمره ما ريتم تندي دارد و به همين دليل تماشاچي ما با ديدن سريال هاي خوش ريتم خارجي لذت مي برد اما به سريال‌هاي ايراني كه مي‌رسد فكر مي‌كند اگر بخش‌هايي را نبيند، هيچ اتفاقي نمي‌افتد. ما تلاش كرديم در رستگاران ريتم خوب و يكنواختي را از اول تا آخر داشته باشيم.

** «رستگاران» پاي ميز مونتاژ يك بار ديگر ساخته شد

«سيروس مقدم» در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره اينكه تدوين كار با نظارت لحظه به لحظه او بوده يا خير، گفت: آقاي موحديان و خانم سعيدي‌نيا سال‌ها با من كار كرده‌اند و من فقط روتوش نهايي را انجام مي‌دهم. رستگاران پاي ميز مونتاژ داراي ضرباهنگ و ريتم جديدي مي‌شود كه ممكن است ما در اجرا آن را مد نظر نداشته باشيم. رستگاران پاي ميز مونتاژ يك بار ديگر ساخته شد و چون تنوع شات و نما هم وجود دارد، دست ما در مونتاژ باز بود.
وي درباره موسيقي سريال نيز اظهار داشت:آهنگساز اين كار خيلي زود به ما وصل شد و حتي انتخاب آقاي اصفهاني و نوع و جنس موسيقي نيز كاملا حساب شده است. ما مي دانستيم كه با يك كار كاملا دلهره آور روبرو هستيم و تعليق و هيجان دارد به همين دليل تصميم گرفتيم براي پايان كار از يك موسيقي آرام استفاده كنيم تا مردم اين همه اضطراب را با خود به رختخواب‌هاي‌شان نبرند.
مقدم درباره بازرس سريال و شباهت او به بازرس‌هاي خارجي نيز تصريح كرد: پليس قصه ما متفاوت است و به همين دليل مردم با او ارتباط برقرار كردند. پليس ما هم متفكر، سخت كوش و غير تكراري است. جذابيت ظاهري براي او در نظر گرفته شده و كمتر حرف مي زند و بيشتر نگاه مي كند. آب خوردن او هم نمادين است و عطش كشف حقيقت دارد.
وي در پايان سخنانش با بيان اينكه عباس غزالي را سعيد نعمت‌الله به من معرفي كرد كه استعداد بسياري دارد و آينده روشني برايش پيش بيني مي كنم، گفت: رستگاران يك كار گروهي و حاصل تلاش همه گروه بود. مانند يك ميز كه 50 پايه دارد و اگر يكي از اين پايه ها نباشد اين ميز كمي لق مي زد. روز اول هم مي دانستيم كه كار سختي در پيش داريم اما رياضت دلچسبي بود.

sinath
17-08-2009, 14:46
نشست فارس با عوامل «رستگاران»/5
مقدم: پس از «نرگس»، به سمت ساخت آثار عميق‌تري كشيده شدم

خبرگزاري فارس: اعتقادم بر اين است كه پس از ساخت سريال «نرگس»، من از تصوير مضامين خانوادگي و ملودرام‌هاي سطحي به سمت قصه‌هايي اجتماعي‌تر، مردمي‌تر و با عمق بيشتر كشيده مي‌شوم.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، «سيروس مقدم» در نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «رستگاران» كه با حضور او، محمدرضا شفيعي(تهيه‌كننده) و سعيد نعمت‌الله(نويسنده) در موسسه وصف صبا برگزار شد، به پرسش‌هاي خبرنگار فارس پاسخ داد.

**در پايان‌بندي سريال كاملا غير كليشه‌اي عمل كرده‌ايم
مقدم در بخش ديگري از اين نشست درباره شيوه پايان‌بندي سريال و دوري از كليشه‌اي شدن سريال به فارس گفت: آنچه كه مخاطب در طول كار مي بيند، به شيوه اي بيانگر پايان سريال نيز هست و ما هيچ وقت تلاش نكرده ايم كه آدم ها را به طور كامل بد يا خوب معرفي كنيم. چرا؟ چون اين اعتقاد را نداريم.
وي افزود: مثلا يكي از شخصيت هاي بد ما دختر كيف قاپي به نام پونه است كه علي رغم بدي هايي كه دارد، گاهي رفتارهايي به شدت انسان دوستانه از او سر مي زند و در موقعيت هايي، رفتارهاي خيرخواهانه او اين خط كشي‌ها را برهم مي‌زند و مخدوش مي‌كند. حتي آدم‌هاي خوب داستان نظير خجسته نيز مطلق خوب نيستند و گاهي درباره همسرش دچار قضاوت زودرس مي‌شود. يا پرويز شايسته با توجه به شخصيت مستبد و غيرقابل تحملش در مواجه با خانواده‌اش بسيار شكننده و لطيف است.
مقدم ادامه داد: ما مجموعه‌اي از خوبي‌ها و بدي‌ها را در شخصيت‌هاي اين سريال جمع كرده‌ايم و با توجه به همين تركيب پايان‌بندي هم شكل مي‌گيرد و نمي‌توانيد بگوييد به درك كه اين اتفاق براي اين شخصيت افتاد و دلتان براي آدم‌هاي قصه مي‌سوزد چون مي‌بينيد اين آدم‌ها خود قرباني شرايط هستند و فينال ما كاملا انساني و واقعي است. نويسنده براي نگارش قسمت آخر اين فرصت را داشت كه بارها بنويسد تا به كليشه و تقسيم‌بندي شخصيت‌ها نرسد و به يك جمع بندي باورپذير برسيم.

**از نرگس به بعد به سمت ساخت آثار عميق‌تري كشيده شدم
مقدم در پاسخ به اين پرسش كه «طي سال هاي اخير شما به سمت ساخت آثاري ديني و مذهبي با درون مايه اي از اجتماع و تعليق روي آورده‌ايد، اين سليقه شخصي شماست يا چنين مواردي پياپي پيش آمده؟» اظهار داشت: اعتقادم بر اين است كه پس از ساخت سريال «نرگس»، من از يك مضامين خانوادگي و ملودرام‌هاي سطحي به سمت قصه‌هاي اجتماعي‌تر و مردمي‌تري با عمق بيشتر كشيده مي‌شوم.
وي تصريح كرد:چون من هيچ تضادي بين مذهب وجامعه نمي‌بينم و اگر از مضامين مذهبي در كارهايم استفاده مي كنم به اين دليل است كه به نظرم برخي بخش‌هاي جامعه دارد از اخلاق و ديني خالي مي‌شود. ما اگر راجع به انتقام صحبت مي‌كنيم به اين دليل است كه صبر و شكيبايي‌ها از بين رفته است و يك آموزه ديني است كه در جامعه كمبود آن احساس مي‌شود. مسائلي نظير نان حرام سر سفره آوردن يعني يك ارزش ديني كمرنگ شده و ما نيز به پيامدهاي آن بي‌توجهيم.
مقدم با بيان اينكه من هيچ تضادي بين آموزه‌هاي ديني با آموزه هاي اخلاقي و اجتماعي نمي بينم، درباره تصاوير خشونت آميزي كه در سريال وجود داشت نيز، اظهار داشت: اگر ما در حال انجام يك كار واقعي و باورپذير هستيم، مي دانيم كه آنچه به تصوير مي‌كشيم يك هزارم آنچه در واقعيت رخ مي‌دهد نيست و يك نكته كوچك از يك واقعيت بزرگ است.
وي ادامه داد: خشونتي هم كه به تصوير كشيده شده بايد واقعي باشد ضمن آنكه ما آن را لطيف نشان ندهيم.يك معضل اجتماعي است كه خشونت ماجرا در واقعيت بسيار بيشتر است.

** رستگاران كامل‌ترين، پخته‌ترين و نزديك ترين مجموعه به خود من است
كارگردان مجموعه تلويزيوني «پيامك از ديارباقي» درباره اين كه به نظر مي‌رسد سريال «رستگاران» مجموعه‌اي از كارهاي موفقش به شمار مي‌رود، گفت: من هميشه گفته و مي گويم كه سريال رستگاران كامل‌ترين، پخته‌ترين و نزديك‌ترين مجموعه به خود من است. چون سيروس مقدم انسان كاملي نيست و روز به روز و پروژه به پروژه اشتباهات خود را كنار مي‌گذارد، به پختگي مي‌رسد و تلاش مي‌كند تا اشتباهات خود را كمتر كند.
وي تصريح كرد: از طرف ديگر تجربه در اين سال‌ها اگر استفاده نشود مرا به يك ربات تبديل مي‌كند. تفاوت من با يك ربات در اين است كه من ضمن ساختن خود هم ساخته مي‌شوم و كارهاي من و قصه‌هايم نيز مرا مي سازند.
وي در ادامه گفت‌وگو با فارس درباره تصويربرداري سريال نيز گفت: نوع تصاوير در اين سريال به دليل نوع قصه و روايتي كه تعريف مي‌كند به اين شكل است. من و آقاي معقولي سالهاست كه با هم كار مي‌كنيم و طي اين سا‌ل‌ها به فهم مشتركي رسيده‌ايم و در طول كار كمترين ديالوگ را با هم برقرار مي‌كنيم.
وي با بيان اين كه «رستگاران» قصه آدمهاست و روابط، نگاهشان با يكديگر، سؤتفاهمات و پشت پرده آدم‌ها را نشان مي‌دهد، گفت: اين حرف‌ها همه به ما مي گويد كه دوربين ما بايد به آدمها نزديك بشود تا به فضاها نزديك بشود. در رستگاران موقعيت آدمها بسيار پيچيده است و اين سيال بودن با حركت دوربين بايد خود را به رخ بكشد. در «رستگاران» اشياء داراي اهميت هستند، چون در قصه كاركرد دارند. شيء در خدمت قصه است و تزئيني نيست.
كارگردان مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» ادامه داد: نوع نورپردازي كه آقاي معقولي در اين قصه دارد با كارهاي قبلي من متفاوت است، در واقع اين است كه چون «رستگاران» يك قصه روز، اجتماعي و روز دارد، نوع نورپردازي‌اش با ساير كارهايمان متفاوت است و ما نور محيط را تقويت يا تضعيف كرده‌ايم و نورپردازي ديگري انجام نداده‌ايم.
مقدم در ادامه تصريح كرد: همه سكانس‌ها به اين شيوه گرفته شده، مگر سكانس‌هايي كه تخيلي بوده و در ذهن آدم‌ها مي‌گذشته است و ما آنها را با كنتراست پايين گرفته‌ايم ولي قصه روز را با كنتراست بالا گرفته‌ايم چون هميشه ايجاد دلهره و بدبيني مي‌كند، موج منفي ايجاد مي‌كند و حس خطر را منتقل مي‌كند و چون قصه ما سوءتفاهم آدم‌هاست، خود به خود كنتراست بالا مي‌رود. حتي نوع قاب‌بندي‌ها هم در خدمت ايجاد نزديك‌تر شدن بيننده ما به آن شخصيت در آن لحظه است.
وي گفت: ما به موضوعات، به چشم‌ها، گوش‌ها و دست‌ها نزديك شده‌ايم و همه اينها باعث مي‌شود ما روانشناسي شخصيت‌هاي‌مان را از طريق اعضاء و حتي سايه‌ها داشته باشيم. مجموعه‌اي از ريزبيني‌ها باعث شده كه «رستگاران» به اين مرحله برسد.

sinath
17-08-2009, 14:47
مجموعه ‌«رستگاران» به‌دنبال فرار از شعار و كليشه بود

خبرگزاري فارس: نويسنده، كارگردان و تهيه‌كننده «رستگاران»‌ در نشست با خبرنگار فارس هدف خود را از توليد «رستگاران»، ساخته شدن سريالي به‌دور از كليشه‌ها و شعارپردازي در القاي مفاهيم عميق عنوان كردند.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، نشست نقد و بررسي سريال تلويزيوني «رستگاران» توسط خبرگزاري فارس در مؤسسه فرهنگي هنري وصف صبا برگزار شد.
بنا بر اين گزارش، محمدرضا شفيعي تهيه‌كننده مجموعه در نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «رستگاران» كه با حضور او، سيروس مقدم(كارگردان) و سعيد نعمت‌الله(نويسنده) در موسسه وصف صبا برگزار شد، درباره حال و هواي داستاني اين مجموعه، گفت: قصه ما در بيان بي‌پرده برخي مسائل اجتماعي مميزي‌هايي داشت كه ما را قلقلك مي‌داد تا مراقب باشيم و گاهي فكر مي‌كرديم اين بخش‌ها از كار حذف شوند، اما شبكه سه با دقت و صبر پاي كار ايستاد و درباره اين موضوع خيلي خوب عمل كرد. چون مي‌دانست كه برخي از سكانس‌ها شايد به برخي بر بخورد، اما اين كار با اين وجود روي آنتن رفت و هيچ اعمال نفوذي در شكل‌گيري شخصيت‌هاي سريال پيش نيامد.
وي ادامه داد: معمولا هر قدر سريالي بيشتر در جذب مخاطب موفق عمل كند، به همان نسبت تلويزيون بيشتر روي آن حساس‌تر مي‌شود و حتي گاهي درباره قسمت‌هاي بعدي نظر مي‌دهند اما در اين سريال، اين اتفاق نيفتاد و دوستان پس از ارائه پايان كار، درباره پايان بندي سريال هم نظر ندادند و هرچه نوشته شده بود، ساخته شد.
تهيه‌كننده مجموعه تلويزيوني «رستگاران» در بخشي ديگر از صحبت‌هاي خود، با بيان اين كه ساختن قصه‌هاي قرآني دو راهكار دارد، اظهار داشت: يك راه اين است كه اصل داستان را با توجه به منابع موجود استخراج كنيم و بعد مو به مو آن را بسازيم و راه ديگر، اين است كه مفاهيم قرآني را در قالب اجتماع امروز و غير مستقيم دربياوريم كه به نظرم كار بسيار سخت‌تري است و خلاقيت بيشتري مي‌خواهد كه شما يك بستر ديني و اعتقادي را در قالب امروزي نشان دهيد.
شفيعي تصريح كرد: اين كار سختي است كه يك شخصيت را با توجه به خصيصه‌هايي نشان بدهيم تا صبر و توكل نشان داده شود و مخاطب مفهوم آن را به خوبي درك كند. يا مثلا بخل و حرص از موارد ديگري است كه امروزي كردن آن كار مشكلي است.
وي ادامه داد: آن چيزي كه در حال حاضر يك خلاء بزرگ در ساخت آثاري با مفاهيم ديني محسوب مي‌شود، اين است كه مثلا براي نشان دادن مفاهيم در ساخت يك اثر فقط از سجاده و مسجد و ... غيره استفاده مي‌كنند. اما ديدن اينها به خودي خود فرد را متنبه نمي‌كند بلكه درك و عمل به آنهاست كه انسان را تغيير داده و متنبه مي‌كند.
وي با بيان اين كه طرح من بسيار خام و نپخته بود، عنوان داشت: خود من فكر نمي‌كردم طرح سريال «رستگاران» به اين پختگي برسد، ضمن اينكه در طول نگارش و ساخت، تعداد قسمت برايش مشخص نكرديم تا هرجا كه جواب مي‌دهد، پيش برود.
تهيه‌كننده سريال «رستگاران» در ادامه با برشمردن ويژگي‌هاي اين سريال اظهار داشت: يكي از محاسن اين كار اين بود كه گروهي مدت‌ها قبل از شروع كار، روي آن سرمايه گذاري كرده بودند و اين سريال برنامه‌ريزي داشت، ضمن اينكه كار كاملا دلي پيش مي‌رفت و ما اصلا اين كار را به قصد پخش در مناسبتي خاص ننوشتيم.
شفيعي گفت: اين كار واقعا از لحاظ كيفيت از كارهايي كه تا به حال ساخته شده‌اند، فاصله گرفت و توانست نگاه مخاطبان را تغيير بدهد. فكر كنم در توليد كم‌تر سريالي اين قدر ريزبيني وجود داشته است و اميدوارم آثار فاخري در اين زمينه توليد شود، ضمن اينكه افراد بسياري به طور گروهي در ساخت اين اثر كمك كردند.
«سيروس مقدم» نيز در نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «رستگاران» درباره نحوه و چگونگي و ساخت اين مجموعه گفت: قصه اوليه رستگاران متعلق به حدود يك سال و نيم پيش بود كه ما تله‌فيلمي با «نام يك روز پس از خوشبختي» را با سعيد نعمت‌الله كار كرديم كه قبل‌تر از آن، طرح «رستگاران» و حدود 5 قسمت از آن توسط «محمدرضا شفيعي» نوشته شده بود
وي افزود: من متن اوليه را خواندم و متوجه شدم جا دارد رويش كار كرد و كار خوبي از آب درآمد. من از همان زمان به قصه و نويسنده وصل شدم و دائم متن‌ها را مي‌خواندم و نقطه نظراتم را اعلام مي‌كردم تا اين كه به مرحله توليد رسيديم.
مقدم اظهار داشت: آن زمان توليد «روز حسرت» تازه تمام شده بود و ما به طور جدي‌تري وارد پيش توليد شديم. همچنين 30 قسمت از كار نوشته شده بود و آقاي افخمي نيز به عنوان ناظر كيفي به فيلمنامه قوام و سر و شكل بهتر و منطقي‌تري داد. وقتي هم كار را شروع كرديم آقاي نعمت‌الله ده قسمت از ما جلوتر بود و هيچ وقت متن از كار عقب نيفتاد.

**در طول ساخت فيلمنامه را تغيير ندادم

كارگردان سريال رستگاران در پاسخ به اين سوال كه آيا در زمان ساخت به فيلمنامه دست مي برديد يا همان چيزي كه نوشته شده بود ساخته مي‌شد؟، عنوان كرد: به نظر من فيلمنامه‌اي كه آقاي نعمت‌الله نوشت جزو معدود فيلمنامه‌هايي بود كه به طور كاملا منطقي و با ساختاري درست نوشته شده بود. تعليق‌ها كاملا به جا و شخصيت‌ها به درستي پرداخته شده بودند. شروع و پايان هاي خوبي هم داشتيم و من اصلا احتياجي نبود كه دست به كار بزنم.
وي ادامه داد: همچنين نويسنده شب و روز با ما بود و اگر جايي احساس مي‌‌شد كه بايد تغيير ايجاد شود؛ درست مي‌كرد و چون همپاي ما بود خود هرجا كه لازم بود، كار را اصلاح مي‌كرد.
مقدم درباره استفاده از عكس‌العمل‌هاي مردم در طول ساخت براي تغيير كار نيز تصريح كرد: فيلمنامه هميشه از ما جلوتر بود و ما ساختار كلي كار را عوض نكرديم و چارچوب كلي كار تغيير نكرد. اما خود من هم اعتقاد دارم كه نفس تماشاچي داستان را زنده مي‌كند، به همين دليل جاهايي را كه احساس مي كرديم اگر شخصيتي كه بيننده با او ارتباط نزديكي برقرار كرده؛ آن را به ذائقه مخاطب نزديك مي‌كرديم ولي هيچ تغيير جدي در داستان صورت نگرفته است.

**نام «رستگاران» از روي يكي از خطبه‌هاي حضرت علي(ع) انتخاب شد

وي در ادامه گفت‌وگو با فارس درباره پيام اصلي داستان «رستگاران» نيز اظهار داشت: فكر مي‌كنم آيه‌اي از قرآن كه پيش از شروع كار پخش مي‌شود، حرف اصلي مجموعه را مي‌زند و در كنار آن بحث صبر و پيروزي كه پس از آن مي‌آيد، مطرح مي‌شود. فردي كه صبوري كند، در نهايت به پيروزي و كشف حقيقت مي‌رسد.
مقدم تصريح كرد: در آن آيه قرآن هم آمده كه هميشه حسد و بخل و مال اندوزي از راه غلط به يك تراژدي ختم مي شود و عواقبي دارد.
كارگردان سريال «روز حسرت» در ادامه گفت: اسم اوليه سريال «رستگاران»، «آشفتگي» بود و پس از بازنويسي فيلمنامه قرار شد اسم را عوض كنيم، اما اين اسم از كجا آمد؟ در حقيقت ما در حين مطالعه نهج‌البلاغه به يكي از خطبه‌هاي امام علي(ع) رسيديم كه نام آن رستگاري بود و همين نام را انتخاب كرديم كه با مضمون قصه نيز نزديك بود.
وي در پاسخ به اين كه شما از منابعي كه نويسنده استفاده مي‌كرد نيز با خبر بوديد و با همكاري هم متن‌ها را نوشتيد يا خير؟ گفت: به نظر من سعيد نعمت‌الله علي‌رغم سن كمي كه دارد، قلم پخته‌اي دارد. راستش پيش از اينكه ببينمش فكر مي‌كردم با نويسنده چهل يا پنجاه ساله‌اي كه سرد و گرم چشيده است روبرو هستم، اما وقتي ديدمش جا خوردم و اين را به خودش هم گفتم.
كارگردان «اغماء» ادامه داد: او لايه‌هاي مختلف جامعه را به خوبي مي‌شناسد و بر فرهنگ و ادبيات بالاي شهر و پايين شهر به خوبي مسلط است و با آنها آشناست. به همين خاطر در هنگام نگارش، اين همه تجربه در خدمت كار قرار گرفته بود و اگر از حديث يا آيه و گفتار بزرگان در كار استفاده شده، كار خود نعمت‌الله با همكاري آقاي شفيعي بوده است ضمن اين كه از همان ابتدا هم قرار بود اين مسائل در بافت قصه قرار بگيرد و ادبيات «رستگاران» بر اين مبنا باشد، به شرطي كه به صورت مستقيم و كليشه‌اي از كار بيرون نزند.
وي عنوان داشت: مثلا يك جمله زيبا در كار بود با اين مضمون كه تير انتقام اول پرتاب كننده خود را زخمي مي‌كند و كاوه‌اي كه به قصد انتقام‌گيري مي‌آيد، آسيب اصلي را در نهايت مي‌بيند. يا مضاميني نظير صبر و شكيبايي و استقامت آدم‌ها را آبديده مي‌كند. از اين موارد در داستان زياد است و توسط نويسنده در داستان آمده آن هم به شيوه‌اي كه كاملا غيرمستقيم و غير شعاري است.

**بازيگران «رستگاران» از روي رفاقت و دوستي انتخاب نشدند

«سيروس مقدم» در ادامه اين نشست درباره نحوه انتخاب بازيگران نيز گفت: شيوه‌اي كه من در كارهايم دارم، مختص «رستگاران» نيست. من سال‌هاست به اين روش كار مي‌كنم و تا به حال ضرر نكرده‌ام و همه‌اش هم برايم سود بوده است. اعتقاد من بر همفكري و مشورت بر اساس فيلمنامه است. معيار اولي كه براي همه ما وجود داشت، اين بود كه بازيگران در وهله اول مناسب اين نقش باشند و مباحثي نظير حرفه‌اي بودن و آشنايي و سوابق و دوستي در مرحله بعدي قرار داشت.
وي با بيان اين كه تناسب بازيگر با نقشش در مرحله اول قرار داشت، اظهار داشت: تيمي شامل بنده، آقاي شفيعي، نعمت الله، سنگ چاپ، افخمي، خانم غفوري و شبكه سفارش دهنده كار روي نقش ها بحث مي كرديم و 90 درصد هم نظراتمان با هم مشترك بود. در باقي موارد هم نظر نهايي با كارگردان كار بود و دوستان به من اعتماد كردند و به ندرت ما اختلاف سليقه اي داشتيم. مثلا در برخي موارد مثلا آقاي نعمت الله فردي را پيشنهاد مي دادند كه در ذهن من فرد ديگري بوده و در نهايت ديده ام كه پيشنهاد آقاي نعمت الله بسيار بهتر بوده است. مثل آقاي عباس غزالي براي نقش محسن و بالعكس كه مثلا دلايلي كه من دارم تا آقاي پورسرخ نقش كاوه را بازي كند، بهتر و كاملا اساسي است.

** بازيگر نقش خجسته بايد رنج كشيده و باصلابت بود

كارگردان سريال «روز حسرت» درباره انتخاب روناك يونسي براي ايفاي نقش خجسته نيز اظهار داشت: من اولين بار فيلم «گرگ و ميش» را از خانم يونسي ديدم كه به نظرم كار خوبي بود و زماني هم كه مشغول انتخاب بازيگران «رستگاران» بوديم، مصادف بود با پخش سريال "گل‌هاي گرمسيري ". اما دلايل اصلي ما از اين قرار بود كه فيزيك و ظاهر شخصيت خجسته بايد از يك تكيدگي و رنج كشيدگي برخوردار بود ضمن اين كه در نگاه خجسته بايد صبر، حوصله، سخت كوشي و حتي در جاهايي خشم را مي ديديم و از سوي ديگر بايد نگاه مهرباني، خوشدلي و محبت را بروز مي‌داد آن هم به همراه بيان با صلابت و محكم نسبت به نقشش به همراه توان بازيگري كه ما همه اين نكات را در خانم يونسي ديديم.
مقدم تصريح كرد: اما در اين ميان يك اگر وجود داشت و آن هم اين بود كه دوستان سفارش دهنده كار بيشتر نظرشان اين بود كه ما از يك بازيگر مشهورتر و اسم و رسم دار تر استفاده كنيم كه تجربه انجام چنين كارهايي را داشته باشد. اما نظر تيم ما اين نبود و نظرمان اين بود كه چون قصه خوبي داريم، تماشاگر پس ازديدن چند قسمت اول با آن ارتباط برقرار مي كند. من در سريال «نرگس» اين تجربه را داشتم و جواب گرفتم. مرحوم خانم پوپك گلدره براي ايفاي نقش «نرگس» بازيگر خيلي اسم و رسم دار و داراي سابقه 70 يا 80 قسمت كار روتين نبود. اما وقتي 5 قسمت اول كار پخش شد، مردم به شدت با شخصيت نرگس ارتباط برقرار كردند و با او همراه شدند. ما در رستگاران هم با همين تز جلو رفتيم و در ابتدا دوستان كمي شك داشتند اما وقتي راش هاي اوليه كار براي دوستان فرستاده شد، آنها خيا‌ل‌شان راحت شد و به ما اعتماد كردند.

**همه بازيگران قبل از شروع كار مرحله دورخواني را سپري كرده بودند

كارگردان مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» درباره بازي پورسرخ در اين سريال و پاسخ به اين سوال كه بازي او در مجموعه هاي قبلي ايرادات بسياري داشت كه اين بار منتقدان اين ايرادات را نمي‌گيرند، اين موفقيت پورسرخ به خاطر نظارت شما بود يا اينكه خودش در مسير بازي به اين نقطه رسيده، اظهار داشت:در اين ميان دو نكته مطرح است. يكي اينكه بازيگري كه در هر نقش متفاوت باشد، يعني بازيگر موفقي است و به تكرار نيفتاده.
وي ادامه داد: اين مسأله نشان مي‌دهد كه پورسرخ بازيگر موفقي است و اين حرفه را مي شناسد و ابزارش را بلد است. آنچه شما از پورسرخ در رستگاران ديديد، نتيجه دو ماه دورخواني قبل از فيلمبرداري است كه نتيجه زحمات سعيد نعمت‌الله است. او به نقش ها و فيلمنامه تسلط بسياري داشت. تمرينات بسياري هم آقاي سنگ چاپ با بازيگران داشتند و ما زمان بيشتري نسبت به روز حسرت داشتيم. ما در آن موقع با سه قسمت فيلمنامه شروع كرديم اما براي رستگاران 30 قسمت فيلمنامه آماده داشتيم و 2 ماه هم فرصت در اختيار بود تا روي بازي ها كار كنيم.
مقدم با بيان اينكه همه بازيگران اين سريال دوره دورخواني و تمرين را داشته اند، عنوان داشت: ديالوگ هاي اين سريال خاص است و ما در سريال‌هاي ديگر كمتر مي‌بينيم. لحن و آهنگ خاصي دارد كه اگر درست بيان نشود، توي ذوق مي‌زند و غيرقابل باور به نظر مي رسد و حتي گاهي نتيجه عكس مي‌دهد. پورسرخ هم در اين زمينه با توجه به استعدادش، فرصت هم داشته تا خود را با نقشش آداپته كند. بچه‌ها فرصت داشتند تا روي نقش‌هاي خود وقت بگذارند. آقاي پسياني هم يكي از بهترين بازي‌هايش را در اين سريال داشت. آقاي مجيدي يا اميري هم بسيار خوب بازي كردند.
سعيد نعمت‌الله در نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «رستگاران» گفت:هر نكته و ايرادي كه در سريال وجود دارد به فيلمنامه‌اي كه من نوشته‌ام بر مي‌گردد و اعمال سليقه از سوي كساني كه تخصص ندارند و دوست دارند مدام فشار بياورند.
وي افزود: در اين كار، پخش به هيچ عنوان ما را اذيت نكرد و حتي يك ديالوگ هم حذف نشد اما مسأله جاي ديگري است كه برخي از افراد به دليل اعمال سليقه ما را كباب كردند. اگر آقاي سيروس مقدم فرد مأخوذ به حيايي است، ما نبايد او را نقره داغ كنيم.
وي با بيان اين كه يكي از ابزار فيلم غلو است و اگر نباشد هنر به وجود نخواهد آمد، در پاسخ به اين سوال كه چقدر در اين كار به شكستن خطوط قرمز توجه داشته‌ايد؟، گفت: من از سمت مميزي اذيت نشدم و ناظر كيفي اين كار هيولا نبود. عليرضا افخمي بود كه در بسياري از اوقات كمك‌هاي شاياني به من كرد. روز اول هم كه طرح را ديدم، داد مي‌زد كه بيا مرا بنويس! و وقتي به آقاي شفيعي گفتم كه اين طرح قابليت ساخت در 50 قسمت را دارد، اول باور نكرد اما در ادامه كه نوشتم به اين نقطه رسيديم.
وي در ادامه اظهار داشت: نكته بعدي اين است كه آقاي سيروس مقدم از ابتدا در جريان داستان بود و روال خوبي را پيش گرفتيم. اين نشان مي‌دهد كه ما براي مناسبت‌هايي نظير ماه مبارك رمضان هم مجبور نيستيم كه از دو ماه قبل شروع به كار كنيم و در ميانه وقت كم بياوريم.
نعمت‌الله در ادامه سخنان خود تصريح كرد: روزي كه شما فيلمنامه را مي‌نويسيد، اتفاقاتي به وجود مي‌آيد كه در دورترين نقطه ذهن‌تان هم وجود نداشته است و آن اعمال سليقه در گام هاي بعدي نظير مونتاژ، فيلمبرداري، ساخت موسيقي و ... است و ضمانتي وجود ندارد كه آنچه مي‌نويسيد كاملا ساخته شود.
وي با بيان اين كه انتخاب برخي از بازيگران از سوي سيروس مقدم واقعا يك ريسك بود، عنوان داشت: مانند آرش مجيدي كه مقدم معتقد بود قيافه و نگاه‌هاي جذابي دارد و در نتيجه هم موفق از كار درآمد. پليس داستان ما شزم و سوپرمن نيست و كاملا منطقي و به روال پيش مي‌رود و آتيلا پسياني هم يكي از نعمت هاي سريال بود و لحظه به لحظه با بازي‌هايش ما را شگفت زده مي‌كرد.

**براي پيشرفت بايد از كارهاي موفق الگوبرداري كنيم

وي در ادامه اظهاراتش در گفت و گو با خبرنگار فارس گفت: ما بايد بپذيريم كه براي پيشرفت بايد از كارهاي موفق الگوبرداري كنيم. در زندگي همه ما نيز چندين قصه به طور موازي در جريان است و ما در فيلمنامه بايد به اين نكته توجه كنيم كه اوج و فرودها و خط‌هاي داستان با هم و درست پيش بروند و گره ها درست ايجاد شود و به هم گره نخورند.
وي افزود: عصر نشان دادن يك قصه تمام شده است. اين كار گروهي است و قصه هم بايد گروهي پيش برود و قصه‌هاي فرعي بايد درست به هم برسند. چيزي است كه قصه‌نويسي مدرن به ما مي‌گويد و در سريال‌هاي آمريكايي نيز ديده مي‌شود.قبلا شايد تك‌شخصيتي در گذشته خوب بوده و جواب مي‌داده اما امروز ديگر اينجور نيست.

**مدل سريال «رستگاران» هرشبي است

وي در ادامه سخنانش گفت: رستگاران مدل هرشبي است و اگر حتي يك شب درميان پخش مي شد، موفق نبود. ديالوگ‌هاي سريال و لوكيشن نيز بسيار مهم بود. مثلا من خانه قنبر خانم را نوشتم. مي‌شد اين داستان را در خانه اي قديمي كه اتاق هاي آن دور هم هستند نوشت اما ديگر اين افراد كنار هم نبودند. خانه شايسته نيز درست انتخاب شده و هركدام در يك اتاق زندگي مي‌كنند و بايد تنها باشند. انتخاب لوكيشن يكي از نكات بسيار مهم است كه بسياري از كارگردان ها نسبت به آن بي‌توجه هستند ولي سيروس مقدم بسيار دقيق به اين مسأله نگاه مي‌كند.

**نهج البلاغه و مردم اصلي‌ترين منابع من در نگارش بودند

نعمت‌الله درباره منابع مورد استفاده اش در نگارش اين فيلمنامه گفت: منابع من اول از همه مردم بودند و زندگي واقعي آنها. من هم با بافت پايين شهر و هم بالاي شهر آشنا هستم. يكي ديگر از منابع مهم ما كتاب نهج البلاغه بود كه ما به خاطر استفاده از آنها افتخار مي‌كنيم.
جملات حضرت علي(ع) را در قالب ديالوگ هاي امروزي و مخاطب پسند و به طور كاملا غير مستقيم استفاده كرديم.

**ما در اين كار شعارزده عمل نكرديم

وي ادامه داد: ما اصلا قرار نبود سريال مذهبي بسازيم كه بخواهيم شعارزدگي كنيم و فشاري براي استفاده از دين در كار نبود، اما خود من اعتقاداتي دارم كه دوست داشتم از آنها در اين سريال استفاده كنم چون جزوي از زندگي ما هستند. مثلا سريال «اغماء» كه سريالي مذهبي بود نيز به نظر من شعارزده نبود چون نوع حركت دوربين و موسيقي نيز بسيار به آن كمك مي‌كرد.
وي با بيان اينكه همه چيز در خدمت قصه بود، توضيح داد: مثلا پورسرخ بازيگر محبوبي است كه گيشه سينما دارد. اما در 6 قسمت اول اين سريال فقط 12 پلان كار داشت ولي به مقدم اعتماد داشت و مي‌دانست كه نقشش به بيراهه نمي‌رود. برخي از بازيگران وجبي كار مي‌كنند به همين دليل هيچ‌وقت پيش رفت نمي‌كنند اما برخي از بازيگران منتظر مي مانند كه نقش در ذهن مخاطب رسوب كند.
نويسنده فيلمنامه «رستگاران» با بيان اين كه هرجا كه احساس كرديم بس است، كار را تمام كرديم، گفت: تلويزيون باهوشي از خود نشان داد و اين سريال را سياسي نكرد، چند وقت پيش يكي از روزنامه ها نوشته بود كه اين سريال قرار بود در ماه رمضان پخش شود اما آن را زودتر پخش كردند تا سر مردم را گرم كنند، اما هيچ‌كس نگفت آخر در كجاي دنيا ماه رمضان 50 روز است؟
وي گفت: سكانس‌هايي در سريال بود كه برخي تلاش كردند تا با ذهن بيمار خود آن را به مسائل سياسي اخير ربط بدهند اما خوشبختانه تلويزيون در اين زمينه درست عمل كرد و من هم مي‌دانم كه اشتباهاتي داشته‌ام و در سريال بعدي جبران خواهم كرد.

«سيروس مقدم» در بخش ديگري از نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «رستگاران» كه با حضور او، محمدرضا شفيعي(تهيه‌كننده) و سعيد نعمت الله(نويسنده) در موسسه وصف صبا برگزار شد، درباره ديالوگ‌ها، پايان بندي و تدوين اين مجموعه صحبت كرد.

**از شنيدن ديالوگ‌هاي محاوره‌اي تكراري خسته شده بودم

مقدم در توضيح پيرامون ديالوگ‌هاي اين سريال نيز اظهار داشت: اگر چند دليل براي پذيرفتن پيشنهاد همكاري در اين كار باشد، يكي از مهم ترين دلايلش، ديالوگ‌هاي خوب فيلمنامه است. خود من از شنيدن ديالوگ هاي محاوره‌اي تكراري خسته شده بودم كه همه جا آنها را مي‌شنويم و روحا نياز داشتم كه با ادبيات جديدي در كارهاي نمايشي روبرو شويم. وي ادامه داد: در تله فيلمي كه با نعمت‌الله كار كردم، اين فضا پيش آمد تا من با چنين ديالوگ‌هايي و لحن آنها آشنا شوم و در رستگاران اين فرصت را داشتيم تا با پخته‌ترين شيوه ممكن با اين ادبيات آشنا شويم. ادبياتي است كه در عين محاوره اي بودن به شدت آهنگ دارد، موزون، گوش نواز و در جاهايي به شدت گزنده است و به نظرم يك اتفاق خوب در ديالوگ‌نويسي كارهاي نمايشي محسوب مي‌شود.
كارگردان «اغماء» در ادامه با بيان اين كه مردم تصوير خوب، ديالوگ خوب، نور خوب و ... را دوست دارند، تصريح كرد: اين نشان مي‌دهد كه آقاي نعمت‌الله به شيوه‌اي شخصيت‌پردازي مي‌كند كه در عين نو بودن، پس‌زننده نيست و مخاطب به راحتي با آن ارتباط برقرار مي‌كند.

**حتي يك پلان اضافه هم در اين كار وجود نداشت

«سيروس مقدم» در پاسخ به اين سوال كه آيا اين شيوه سريال سازي در تغيير ذائقه مخاطبان تاثير خواهد داشت؟، گفت:حتي يك پلان اضافه هم در اين سريال وجود نداشت و يك ريتم كاملا منطقي را دنبال مي كرد كه شتابزده هم نبود. ما در همان سه قسمت اول تمام معرفي شخصيت‌هاي‌مان را انجام داديم و همان ريتم تا قسمت آخر حفظ شد.
وي ادامه داد: زندگي روزمره ما ريتم تندي دارد و به همين دليل تماشاچي ما با ديدن سريال هاي خوش ريتم خارجي لذت مي برد اما به سريال‌هاي ايراني كه مي‌رسد فكر مي‌كند اگر بخش‌هايي را نبيند، هيچ اتفاقي نمي‌افتد. ما تلاش كرديم در «رستگاران» ريتم خوب و يكنواختي را از اول تا آخر داشته باشيم.

** «رستگاران» پاي ميز مونتاژ يك بار ديگر ساخته شد

«سيروس مقدم» در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره اينكه تدوين كار با نظارت لحظه به لحظه او بوده يا خير، گفت: آقاي موحديان و خانم سعيدي‌نيا سال‌ها با من كار كرده‌اند و من فقط روتوش نهايي را انجام مي‌دهم. رستگاران پاي ميز مونتاژ داراي ضرباهنگ و ريتم جديدي مي‌شود كه ممكن است ما در اجرا آن را مد نظر نداشته باشيم. رستگاران پاي ميز مونتاژ يك بار ديگر ساخته شد و چون تنوع شات و نما هم وجود دارد، دست ما در مونتاژ باز بود.
وي درباره موسيقي سريال نيز اظهار داشت:آهنگساز اين كار خيلي زود به ما وصل شد و حتي انتخاب آقاي اصفهاني و نوع و جنس موسيقي نيز كاملا حساب شده است. ما مي دانستيم كه با يك كار كاملا دلهره آور روبرو هستيم و تعليق و هيجان دارد به همين دليل تصميم گرفتيم براي پايان كار از يك موسيقي آرام استفاده كنيم تا مردم اين همه اضطراب را با خود به رختخواب‌هاي‌شان نبرند.
مقدم درباره بازرس سريال و شباهت او به بازرس‌هاي خارجي نيز تصريح كرد: پليس قصه ما متفاوت است و به همين دليل مردم با او ارتباط برقرار كردند. پليس ما هم متفكر، سخت كوش و غير تكراري است. جذابيت ظاهري براي او در نظر گرفته شده و كمتر حرف مي‌زند و بيشتر نگاه مي‌كند. آب خوردن او هم نمادين است و عطش كشف حقيقت دارد.
وي در پايان سخنانش با بيان اينكه عباس غزالي را سعيد نعمت‌الله به من معرفي كرد كه استعداد بسياري دارد و آينده روشني برايش پيش بيني مي كنم، گفت: رستگاران يك كار گروهي و حاصل تلاش همه گروه بود. مانند يك ميز كه 50 پايه دارد و اگر يكي از اين پايه ها نباشد اين ميز كمي لق مي‌زد. روز اول هم مي دانستيم كه كار سختي در پيش داريم اما رياضت دلچسبي بود.

**در پايان‌بندي سريال كاملا غير كليشه‌اي عمل كرده‌ايم
مقدم در بخش ديگري از اين نشست درباره شيوه پايان‌بندي سريال و دوري از كليشه‌اي شدن سريال به فارس گفت: آنچه كه مخاطب در طول كار مي بيند، به شيوه اي بيانگر پايان سريال نيز هست و ما هيچ وقت تلاش نكرده ايم كه آدم ها را به طور كامل بد يا خوب معرفي كنيم. چرا؟ چون اين اعتقاد را نداريم.
وي افزود: مثلا يكي از شخصيت هاي بد ما دختر كيف قاپي به نام پونه است كه علي رغم بدي هايي كه دارد، گاهي رفتارهايي به شدت انسان دوستانه از او سر مي زند و در موقعيت هايي، رفتارهاي خيرخواهانه او اين خط كشي‌ها را برهم مي‌زند و مخدوش مي‌كند. حتي آدم‌هاي خوب داستان نظير خجسته نيز مطلق خوب نيستند و گاهي درباره همسرش دچار قضاوت زودرس مي‌شود. يا پرويز شايسته با توجه به شخصيت مستبد و غيرقابل تحملش در مواجه با خانواده‌اش بسيار شكننده و لطيف است.
مقدم ادامه داد: ما مجموعه‌اي از خوبي‌ها و بدي‌ها را در شخصيت‌هاي اين سريال جمع كرده‌ايم و با توجه به همين تركيب پايان‌بندي هم شكل مي‌گيرد و نمي‌توانيد بگوييد به درك كه اين اتفاق براي اين شخصيت افتاد و دلتان براي آدم‌هاي قصه مي‌سوزد چون مي‌بينيد اين آدم‌ها خود قرباني شرايط هستند و فينال ما كاملا انساني و واقعي است. نويسنده براي نگارش قسمت آخر اين فرصت را داشت كه بارها بنويسد تا به كليشه و تقسيم‌بندي شخصيت‌ها نرسد و به يك جمع بندي باورپذير برسيم.

** از «نرگس» به بعد به سمت ساخت آثار عميق‌تري كشيده شدم
مقدم در پاسخ به اين پرسش كه «طي سال هاي اخير شما به سمت ساخت آثاري ديني و مذهبي با درون مايه اي از اجتماع و تعليق روي آورده‌ايد، اين سليقه شخصي شماست يا چنين مواردي پياپي پيش آمده؟» اظهار داشت: اعتقادم بر اين است كه پس از ساخت سريال «نرگس»، من از يك مضامين خانوادگي و ملودرام‌هاي سطحي به سمت قصه‌هاي اجتماعي‌تر و مردمي‌تري با عمق بيشتر كشيده مي‌شوم.
وي تصريح كرد:چون من هيچ تضادي بين مذهب وجامعه نمي‌بينم و اگر از مضامين مذهبي در كارهايم استفاده مي كنم به اين دليل است كه به نظرم برخي بخش‌هاي جامعه دارد از اخلاق و ديني خالي مي‌شود. ما اگر راجع به انتقام صحبت مي‌كنيم به اين دليل است كه صبر و شكيبايي‌ها از بين رفته است و يك آموزه ديني است كه در جامعه كمبود آن احساس مي‌شود. مسائلي نظير نان حرام سر سفره آوردن يعني يك ارزش ديني كمرنگ شده و ما نيز به پيامدهاي آن بي‌توجهيم.
مقدم با بيان اينكه من هيچ تضادي بين آموزه‌هاي ديني با آموزه هاي اخلاقي و اجتماعي نمي بينم، درباره تصاوير خشونت آميزي كه در سريال وجود داشت نيز، اظهار داشت: اگر ما در حال انجام يك كار واقعي و باورپذير هستيم، مي دانيم كه آنچه به تصوير مي‌كشيم يك هزارم آنچه در واقعيت رخ مي‌دهد نيست و يك نكته كوچك از يك واقعيت بزرگ است.
وي ادامه داد: خشونتي هم كه به تصوير كشيده شده بايد واقعي باشد ضمن آنكه ما آن را لطيف نشان ندهيم.يك معضل اجتماعي است كه خشونت ماجرا در واقعيت بسيار بيشتر است.

** «رستگاران» كامل‌ترين، پخته‌ترين و نزديك‌ترين مجموعه به خود من است
كارگردان مجموعه تلويزيوني «پيامك از ديارباقي» درباره اين كه به نظر مي‌رسد سريال «رستگاران» مجموعه‌اي از كارهاي موفقش به شمار مي‌رود، گفت: من هميشه گفته و مي گويم كه سريال رستگاران كامل‌ترين، پخته‌ترين و نزديك‌ترين مجموعه به خود من است. چون سيروس مقدم انسان كاملي نيست و روز به روز و پروژه به پروژه اشتباهات خود را كنار مي‌گذارد، به پختگي مي‌رسد و تلاش مي‌كند تا اشتباهات خود را كمتر كند.
وي تصريح كرد: از طرف ديگر تجربه در اين سال‌ها اگر استفاده نشود مرا به يك ربات تبديل مي‌كند. تفاوت من با يك ربات در اين است كه من ضمن ساختن خود هم ساخته مي‌شوم و كارهاي من و قصه‌هايم نيز مرا مي سازند.
وي در ادامه گفت‌وگو با فارس درباره تصويربرداري سريال نيز گفت: نوع تصاوير در اين سريال به دليل نوع قصه و روايتي كه تعريف مي‌كند به اين شكل است. من و آقاي معقولي سال‌هاست كه با هم كار مي‌كنيم و طي اين سا‌ل‌ها به فهم مشتركي رسيده‌ايم و در طول كار كمترين ديالوگ را با هم برقرار مي‌كنيم.
وي با بيان اين كه «رستگاران» قصه آدم‌هاست و روابط، نگاهشان با يكديگر، سؤتفاهمات و پشت پرده آدم‌ها را نشان مي‌دهد، گفت: اين حرف‌ها همه به ما مي‌گويد كه دوربين ما بايد به آدم‌ها نزديك بشود تا به فضاها نزديك بشود. در رستگاران موقعيت آدمها بسيار پيچيده است و اين سيال بودن با حركت دوربين بايد خود را به رخ بكشد. در «رستگاران» اشياء داراي اهميت هستند، چون در قصه كاركرد دارند. شيء در خدمت قصه است و تزئيني نيست.
كارگردان مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» ادامه داد: نوع نورپردازي كه آقاي معقولي در اين قصه دارد با كارهاي قبلي من متفاوت است، در واقع اين است كه چون «رستگاران» يك قصه روز، اجتماعي و روز دارد، نوع نورپردازي‌اش با ساير كارهايمان متفاوت است و ما نور محيط را تقويت يا تضعيف كرده‌ايم و نورپردازي ديگري انجام نداده‌ايم.
مقدم در ادامه تصريح كرد: همه سكانس‌ها به اين شيوه گرفته شده، مگر سكانس‌هايي كه تخيلي بوده و در ذهن آدم‌ها مي‌گذشته است و ما آنها را با كنتراست پايين گرفته‌ايم ولي قصه روز را با كنتراست بالا گرفته‌ايم چون هميشه ايجاد دلهره و بدبيني مي‌كند، موج منفي ايجاد مي‌كند و حس خطر را منتقل مي‌كند و چون قصه ما سوءتفاهم آدم‌هاست، خود به خود كنتراست بالا مي‌رود. حتي نوع قاب‌بندي‌ها هم در خدمت ايجاد نزديك‌تر شدن بيننده ما به آن شخصيت در آن لحظه است.
وي گفت: ما به موضوعات، به چشم‌ها، گوش‌ها و دست‌ها نزديك شده‌ايم و همه اينها باعث مي‌شود ما روانشناسي شخصيت‌هاي‌مان را از طريق اعضاء و حتي سايه‌ها داشته باشيم. مجموعه‌اي از ريزبيني‌ها باعث شده كه «رستگاران» به اين مرحله برسد.

گزارش از: مريم فيروزفر

saeed_cpu_full
17-08-2009, 15:12
پايان خوبی داشت به نظرم ... با همه ی ضعف هايی كه داشت به عنوان يك سريال ايرانی خوب ظاهر شد

MoJtaBa.R
17-08-2009, 15:37
ين كار واقعا از لحاظ كيفيت از كارهايي كه تا به حال ساخته شده‌اند، فاصله گرفت و توانست نگاه مخاطبان را تغيير بدهد

ممنون از اینکه مردم رو ... فرض کردید

همه چیز داشت الا کیفیت !!!

sara_girl
17-08-2009, 15:45
آخرش خوب بود....یعنی میشد اینجوری حدس زد....

MoJtaBa.R
17-08-2009, 15:49
من کامل سریال رو ندیدم
اما قسمت آخر اجر کل سریال رو نابود کرد !
خصوصا اون تیکه که خجسته دردش میگیره و احمدرضا هم دستش تکون میخوره !
واقعا از این مذخرف تر نمیشد
همه هم آخر بازنده شدن به جز احمدضا و زنش ! ( دقیقا برعکس شد )
خوشحالم که کل این سریال رو ندیدم ... :دی

امشب وقتی‌ داشتم سریالو میدیدم یه جمع بندی کلی‌ از سریال کردم .(فلش بکای فیلم هم خیلی‌ بهم کمک کردن ) ،اصولا زیاد فیلمای ایرانی رو نمیبینم و اولای این فیلم هم زیاد ازش خوشم نمیومد ولی‌ الان که فکر می‌کنم میبینم دوست ندارم تموم بشه .

اگه فیلمی خوب نبود اینقدر نقد در موردش نمی‌شد پس حتما این سریال برامون(البته نه برای همه) مهم بوده که ایراداشو میگرفتیم و دوست داشتیم رفع بشن .

یکی‌ از معدود سریالایی بود که نمیتونستیم بگیم آخرش چی‌ میشه .(حتی الان هم که فقط یه قسمت مونده )

در هر حال از کارگردان و همه عوامل فیلم تشکر می‌کنم و یه خسته نباشید بهشون میگم و منتظر قسمت آخر هستم.

طرز فکرها فرق دارن : بنده اگه ایرادی گرفتم فقط واسه حروم کردن وقت مردم بود ، اینکه یکی سریالی بسازه و عشقی و دیمی بخواد جلو ببرتش و هر طور که صلاحه اون رو ادامه و پایان بده چیز جالبی نیست . متاسفانه به همچین سریالی که مدیریت خوبی سر فیلنامش نبود سازمان میاد حتما قدر دانی هم میکنه : دلیلش هم سر کار گذاشتن مردمه که همون هدفی رو که میخواستن با جومونگ به پیش ببرن با همین سریال ....

به هر حال هر کسی از یه چیزی ناراحت میشه بنده هم از اینکه جناب نویسنده و کارگردان من و امثال من رو نفهم فرض کرده بودن ناراحت بودم ، به جز همون چند قسمت باقیش رو هم ندیدم

خودمون رو که دیگه نمیتونیم گول بزنیم : محتوای اصلی و ریشه ی اصلی سریال رو میشد توی یه تله فیلم هم اجرا کرد با هزینه کمتر ولی کیفیت به مراتب بیشتر

اینکه یه پول یامفتی باشه و بخوایم به زور سریال 20 یا 30 قسمتی بسازیم اونم به زور آب بستن و نادان فرض کردن مخاطب همین میشه دیگه

DariushGreat
17-08-2009, 16:19
ولی اون تیکه آخرش بود، همون جایی که شایسته مات داره آسمون رو نیگاه می کنه و رویا و فاطمه و بابک بغلش ایستادن و صمسامی داره از پایین میاد یه نیگاه می اندازه بالا... خیلی خوشم اومد!!! :31:
صدا گذاری اون تیکه رو از روی فیلم سایلنت هیل برداشته بودن... اسکی جالبی بود!! دست سیروس درد نکنه :5:

hopee
17-08-2009, 22:12
نوشته شده توسط hopee

طرز فکرها فرق دارن : بنده اگه ایرادی گرفتم فقط واسه حروم کردن وقت مردم بود ،
فکر نکنم که آقای مقدم مردمو با زنجیر به کاناپه بسته باشه و گفته باشه که باید این سریالو ببینید ، هر کسی‌ که دوست نداشت این سریالو ببینه میتونست بزنه یه کانال دیگه یا اصلا هر فیلمی که خودش دوست داشت ببینه و وقتشو بیخودی هدر نده .

اینکه یکی سریالی بسازه و عشقی و دیمی بخواد جلو ببرتش و هر طور که صلاحه اون رو ادامه و پایان بده چیز جالبی نیست
میشه بگی‌ کار نویسنده و کارگردان چیه ؟
دوست عزیز این فیلم نه بر اساس کتاب ساخته شده بود ، نه بر اساس داستان قبلی‌ پس داستان ایده خود نویسندس و هر جوری دوست داشته باشه تمومش میکنه .(صرف نظر از اینکه تو کارای آقای مقدم به نظر مردم خیلی‌ توجه میشه .)

متاسفانه به همچین سریالی که مدیریت خوبی سر فیلنامش نبود سازمان میاد حتما قدر دانی هم میکنه
چرا نباید از6 ، 7 ماه کار شبانه روزی قدر دانی‌ بشه ؟

دلیلش هم سر کار گذاشتن مردمه که همون هدفی رو که میخواستن با جومونگ به پیش ببرن با همین سریال ....
به هر حال هر کسی از یه چیزی ناراحت میشه بنده هم از اینکه جناب نویسنده و کارگردان من و امثال من رو نفهم فرض کرده بودن ناراحت بودم ، به جز همون چند قسمت باقیش رو هم ندیدم
خودمون رو که دیگه نمیتونیم گول بزنیم : محتوای اصلی و ریشه ی اصلی سریال رو میشد توی یه تله فیلم هم اجرا کرد با هزینه کمتر ولی کیفیت به مراتب بیشتر .
اینکه یه پول یامفتی باشه و بخوایم به زور سریال 20 یا 30 قسمتی بسازیم اونم به زور آب بستن و نادان فرض کردن مخاطب همین میشه دیگه.
سریال در 49 قسمت ساخته شد .
ببین دوست من هر کس یه نظری داره و نظرش هم محترمه ولی‌ کدوم سر کار گذاشتن ؟ اینکه نمیتونستیم آخرشو حدس بزنیم ؟

من خودمم عاشق این فیلم نیستم،همه قسمتاشم ندیدم ، دفاع الکی‌ هم نمیخوام از فیلم بکنم ولی‌ میدونی‌ با این حرفت به همه اون کسایی که این سریالو دوست داشتن و دیدنش توهین میکنی‌ ؟ وقتی‌ شما از یه چیزی خوشت نمیاد دلیل نمیشه که دیگرانم این فکرو بکنن .

خوب بالاخره تموم شد.
از همه‌ عوامل فیلم و شما دوستان عزیز تشکر می‌کنم و بهتون خسته نباشید میگم .

M3HRD@D
17-08-2009, 23:02
فکر نکنم که آقای مقدم مردمو با زنجیر به کاناپه بسته باشه و گفته باشه که باید این سریالو ببینید ، هر کسی‌ که دوست نداشت این سریالو ببینه میتونست بزنه یه کانال دیگه یا اصلا هر فیلمی که خودش دوست داشت ببینه و وقتشو بیخودی هدر نده .

دوست عزیز این فیلم نه بر اساس کتاب ساخته شده بود ، نه بر اساس داستان قبلی‌ پس داستان ایده خود نویسندس و هر جوری دوست داشته باشه تمومش میکنه .(صرف نظر از اینکه تو کارای آقای مقدم به نظر مردم خیلی‌ توجه میشه .)

ببین دوست من هر کس یه نظری داره و نظرش هم محترمه ولی‌ کدوم سر کار گذاشتن ؟ اینکه نمیتونستیم آخرشو حدس بزنیم ؟

من خودمم عاشق این فیلم نیستم،همه قسمتاشم ندیدم ، دفاع الکی‌ هم نمیخوام از فیلم بکنم ولی‌ میدونی‌ با این حرفت به همه اون کسایی که این سریالو دوست داشتن و دیدنش توهین میکنی‌ ؟ وقتی‌ شما از یه چیزی خوشت نمیاد دلیل نمیشه که دیگرانم این فکرو بکنن .

خوب بالاخره تموم شد.

این سریال مزخرف چی داشت که این همه سرو کله هم میزنید

MoJtaBa.R
17-08-2009, 23:27

خوب بالاخره تموم شد.

جدا این حرفارو زدی یا ....

کار نویسنده و کارگردان رو من نمیدونم شما تشریح کن لطفا

نویسنده نمیتونه یه سری حقایق و ضابطه هارو منکر بشه : مث این میمونه نویسنده بخواد تو فیلم نامش روز رو انکار کنه !

البته نقد این سریال با شما به جایی نمیرسه : شمایی که همه چی رو عشقی میبینی و حق میدی که متن به هر طریقی و بدون ادله و منطق باید جلو بره دیگه پس جای بحث درش نیست . بنده گفتم ایشون مارو نادون فرضیدن ، دلیلش هم از روز روشنتر بود : بالای 20 تا ضعف بزرگ رو توی همین تاپیک بچه ها گفتن
به قول خودت یه میانگین هم بگیری هر دو قسمت توش یه پیتوک بود به اندازه ی چنار !
یه همچین سریالی اگه در سالهای قبل انقلاب بود حرفی نبود چونکه سطح اطلاعات و بضاعت کم بود
همون موقع هم داشتیم در جا میزدیم
البته با سطح توقع پایینی که شما دارید سینما و سریالامون اگه 100 سال هم بگذره و متناش و موضوعاتش آبکی و بدون هیچ اثری از مدیریت توش باشه لابد بازم ایده آله
به سریالی که یه همچین میانگین وحشتناک خام بودن رو داره ( هم نویسنده و هم کارگردان ) چه طور یه سریال ایده آل میشه بهش گفت ؟؟؟؟
اینجا ایرانه درست ولی دیگه نمیشه قبول کرد که بعد اینهمه مدت و با جلو رفتن همه ی کشورها ما درجا بزنیم
این رو کره ای ها هم فهمیدن و تونستن در نبود سریالای قوی سریالای خودشون رو به ما بچپونن
ما ایکه 100 ها برابر سریالای قویتر تاریخی از جومونگ و یانگوم میتونستیم بسازیم
همیشه میریم دنبال راه ساده تر
همیشه میگیم اوخی اینا تلاششون رو کردن
سریال تاریخی هم میسازیم درش اینقدر آب میبندیم که کلا حضرت یوسفی دیگه نمیمونه و اون رو هم آب میبره !!!
اینکه بخوایم از کسایی که کارای شباانه روزی میکنن و تقدیر کنیم روزای سال هم کم میاد : تقدیر باید دلیل موجه داشته باشه
چرا سریالای طنزمون که مردم رو میخکوب میکنه از عواملش تقدیر نمیشه ؟؟؟!!! من هنوز آمار 76 درصدی بیننده داشتن همسران برام سواله که کو تقدیر پس ؟؟
سر کار گذاشتن رو من نگفتم : نادان دونستن مخاطب گفتم
نادون فرض کردن یعنی : تشبیه کردن امنیت بیمارستان به مثال امنیت جنگل
منکر وجود انتظامات در سر در بیمارستان کردن
تشبیه کردن محیط بیمارستان به مثال پارک
به کاربردن ناموزون حرکات دوربین برا القای بیشتر و بهتر مفاهیم که عمل عکس داشت
اعتراف نویسنده مبنی براینکه همه چی یهویی بود و بدون بازبینی !!!!
لولوی سر خرمن فرض کردن پلیس !!
اسلو و موشنهای کرر و پیاپی
نادون فرض کردن یعنی شک نکردن امیری که فرد باهوشی نمود میکرد به اون کارت وکیل که تا زنگ زدن بهش رفت جلو ولی تا آخرین لحظه هم چیزی از شایسته نپرسید
نادون فرض کردن یعنی . . .
این سریال بیشتر از اینکه بخواد نون بازوی نویسنده و کارگردانش رو بخوره نون اسمهای بازیگراش رو خورد ولی بازم اونهمه ضعفای گفته شده و گفته نشده رو نمیشه کتمان کرد : چیزی هم که پر از اشتباه است در این سطح رسانه ی ملی قابل تقدیر نیست

sh_k_1
17-08-2009, 23:47
سرنوشت همه رو نشون داد ولی این آخر کیانوش چی شد ؟؟؟

sina1415
18-08-2009, 00:36
قضیه اون اقایه که قران می خوند ..سر قبر پونه ... بعد برادر پونه بهش پول داد و پولو قبول کرد .... ولی وقتی سر قبر پدر پونه قران می خوند پونه بهش پول داد قبول نکرد چی بود ؟

khashi87
18-08-2009, 01:12
سر قبر بابای پونه .پونه پول حروم داد باد برد یارو هم چون خیلی باهوش بود فهمید پول حرومه نگرفت
اما سر قبر پونه پول محسن داداشه پونه حلال بود و پولو باد نبرد قبول کرد.
پس نتیجه میگیریم از این به بعد هر وقت پول رو باد برد اون پوله حرومه اگه نبود حلال

Geronimo_AD
18-08-2009, 10:16
انقدر هم نزنید تو سر سریال...
من که کلا از سریالای ایرانی بدم میاد ... تا چند نفر و خاک نکنن 10 بار قبرستون و مرده شور خونه نشون ندن سریال تموم نمیشه
ولی به نظر من نوع موسیقی و انتخاب اون برای صحنه ها و نوع فیلمبرداری و طول سکانسها و تند بودن روند فیلم تونست اون اضطراب و هیجان رو منتقل کنه و نسبت به سریالای دیگه این دو موردش پیشرفت داشت...
ولی خوب مثلا پلیس خیلی گیج بود... اونهمه هم آب میخورد باز 2 سال طول میکشید تا یه قرینه ذهنی رو پیدا کنه...

*FT*
18-08-2009, 10:53
به نظر من که سریال بد تموم شد
همشون مردن!!!:41:

hopee
18-08-2009, 12:02
جدا این حرفارو زدی یا ....
کار نویسنده و کارگردان رو من نمیدونم شما تشریح کن لطفا
نویسنده نمیتونه یه سری حقایق و ضابطه هارو منکر بشه : مث این میمونه نویسنده بخواد تو فیلم نامش روز رو انکار کنه !
البته نقد این سریال با شما به جایی نمیرسه : شمایی که همه چی رو عشقی میبینی و حق میدی که متن به هر طریقی و بدون ادله و منطق باید جلو بره دیگه پس جای بحث درش نیست . بنده گفتم ایشون مارو نادون فرضیدن ، دلیلش هم از روز روشنتر بود : بالای 20 تا ضعف بزرگ رو توی همین تاپیک بچه ها گفتن
به قول خودت یه میانگین هم بگیری هر دو قسمت توش یه پیتوک بود به اندازه ی چنار !
یه همچین سریالی اگه در سالهای قبل انقلاب بود حرفی نبود چونکه سطح اطلاعات و بضاعت کم بود
همون موقع هم داشتیم در جا میزدیم
البته با سطح توقع پایینی که شما دارید سینما و سریالامون اگه 100 سال هم بگذره و متناش و موضوعاتش آبکی و بدون هیچ اثری از مدیریت توش باشه لابد بازم ایده آله
به سریالی که یه همچین میانگین وحشتناک خام بودن رو داره ( هم نویسنده و هم کارگردان ) چه طور یه سریال ایده آل میشه بهش گفت ؟؟؟؟
اینجا ایرانه درست ولی دیگه نمیشه قبول کرد که بعد اینهمه مدت و با جلو رفتن همه ی کشورها ما درجا بزنیم
این رو کره ای ها هم فهمیدن و تونستن در نبود سریالای قوی سریالای خودشون رو به ما بچپونن
ما ایکه 100 ها برابر سریالای قویتر تاریخی از جومونگ و یانگوم میتونستیم بسازیم
همیشه میریم دنبال راه ساده تر
همیشه میگیم اوخی اینا تلاششون رو کردن
سریال تاریخی هم میسازیم درش اینقدر آب میبندیم که کلا حضرت یوسفی دیگه نمیمونه و اون رو هم آب میبره !!!
اینکه بخوایم از کسایی که کارای شباانه روزی میکنن و تقدیر کنیم روزای سال هم کم میاد : تقدیر باید دلیل موجه داشته باشه
چرا سریالای طنزمون که مردم رو میخکوب میکنه از عواملش تقدیر نمیشه ؟؟؟!!! من هنوز آمار 76 درصدی بیننده داشتن همسران برام سواله که کو تقدیر پس ؟؟
سر کار گذاشتن رو من نگفتم : نادان دونستن مخاطب گفتم
نادون فرض کردن یعنی : تشبیه کردن امنیت بیمارستان به مثال امنیت جنگل
منکر وجود انتظامات در سر در بیمارستان کردن
تشبیه کردن محیط بیمارستان به مثال پارک
به کاربردن ناموزون حرکات دوربین برا القای بیشتر و بهتر مفاهیم که عمل عکس داشت
اعتراف نویسنده مبنی براینکه همه چی یهویی بود و بدون بازبینی !!!!
لولوی سر خرمن فرض کردن پلیس !!
اسلو و موشنهای کرر و پیاپی
نادون فرض کردن یعنی شک نکردن امیری که فرد باهوشی نمود میکرد به اون کارت وکیل که تا زنگ زدن بهش رفت جلو ولی تا آخرین لحظه هم چیزی از شایسته نپرسید
نادون فرض کردن یعنی . . .
این سریال بیشتر از اینکه بخواد نون بازوی نویسنده و کارگردانش رو بخوره نون اسمهای بازیگراش رو خورد ولی بازم اونهمه ضعفای گفته شده و گفته نشده رو نمیشه کتمان کرد : چیزی هم که پر از اشتباه است در این سطح رسانه ی ملی قابل تقدیر نیست .
نمیدونم چرا میگی‌ این سریالو ندیدی در حالی‌ که همه ی جزئیاتشو مو به مو میدونی‌ .
دوست عزیز اگه یه سری به صفحات اول این تاپیک بزنی میبینی‌ که من جزئ اولین‌ کسایی بودم که فیلمنامرو نقد کردم ولی‌ علت نقد من مثل شما به خاطر عصبانیت از اینکه مجبور شدید (!) فیلم ساخته کشورتون رو ببینید و وقتتون رو هدر دادید نبود .
نقد من به خاطر این بود که دوست داشتم فیلم بهتر بشه ، دوست دارم همه فیلمای ساخته کشورم بهتر بشن ، دوست دارم سینمای کشورم پیشرفت کنه .
کدوم ایرانی دوست نداره که همه به جای ارباب حلقه‌ها در مورد شاهنامه بحث کنن ؟
این آرزوی هر ایرانی نیست که یه روزی به جای 300، شکوه تخت جمشید ساخته بشه ؟
آرزوی هر مسلمانی نیست که یه روزی همه مردم دنیا فیلمای پیامبرشو ببینن ؟
اگه قرار باشه که همه مثل شما فکر کنن و انتظار یه شبه هالیوود شدن سینمای ایرانو داشته باشن و به خاطر اینکه یه ضعفایی تو فیلم هست فکر کنن بهشون توهین شده و نادون فرض شدن هیچ وقت این رویا‌ها برآورده نمیشن .
مگه نباید از یه جائی شروع کرد؟
مگه نباید از خطا‌ها درس گرفت ؟
مگه نباید همه چی‌ رو تجربه کرد ؟
فکر می‌کنید هالیوود و بالیوود از اول تو این سطح بودن ؟
این نوع حرکات دوربین و چیزایی که گفتید درسته خیلی‌ ناشیانه ساخته شده بود ولی‌ شروع خوبی‌ بود و جای تحسین داره .
راستی‌ کی‌ گفته که ما داریم درجا می‌زنیم ؟
همون سینمایی که به قول شما درجا میزنه الان به رتبه چهارهم جهان صعود کرده .
راستی‌ نگو که تا حالا تقدیر از بازیگرای طنزو ندیدی .
تقدیر بالاتر از اینکه رئیس سازمان صدا و سیما بره سر لوکیشن فیلم برداری یه فیلم؟
قدردانی بیشتر از اینکه یه مراسم چند شبه برای تقدیر از بازیگرای طنز تو تالار کشور برگزار بشه؟
مگه همین چند وقت پیش ویژه برنامه تقدیر از بازیگری مسافران انجام نشد ؟
در کل خیلی‌ ازت ممنونم که منو به خودم آوردی ، از این به بعد سعی‌ می‌کنم یه مقدار بیشتر به هنر کشورم وفادار باشم .

saman.killer
18-08-2009, 12:15
به نظر من که سریال بد تموم شد
همشون مردن!!!:41:
منم باهات موافقم واقعا بد تموم شدمی تونست خیلی بهتر تموم شه:41:

RoYaYeEe_NiIiLi
18-08-2009, 13:00
نمیدونم چرا میگی‌ این سریالو ندیدی در حالی‌ که همه ی جزئیاتشو مو به مو میدونی‌ .
دوست عزیز اگه یه سری به صفحات اول این تاپیک بزنی میبینی‌ که من جزئ اولین‌ کسایی بودم که فیلمنامرو نقد کردم ولی‌ علت نقد من مثل شما به خاطر عصبانیت از اینکه مجبور شدید (!) فیلم ساخته کشورتون رو ببینید و وقتتون رو هدر دادید نبود .
نقد من به خاطر این بود که دوست داشتم فیلم بهتر بشه ، دوست دارم همه فیلمای ساخته کشورم بهتر بشن ، دوست دارم سینمای کشورم پیشرفت کنه .
اگه قرار باشه که همه مثل شما فکر کنن و انتظار یه شبه هالیوود شدن سینمای ایرانو داشته باشن و به خاطر اینکه یه ضعفایی تو فیلم هست فکر کنن بهشون توهین شده و نادون فرض شدن هیچ وقت این رویا‌ها برآورده نمیشن .

سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خودم مثل شما کل سریال رو دنبال کردم...من خودم از اولشم فیلم ایرانی زیاد میدیم و حتی یه سریال تی وی رو هم نمیذاشتم از دستم در بره....والا من از وقتی که یادمه تی وی همین بوده که هست...نظر من یه چیزی بین نظر شما و اون دوستمونه...ببین من همه ی قسمتاشو دیدم و دنبال کردم و اینجا هم نظر دادم...خودم شخصا به خاطر این دنبال کردم سریال رو چون ار اولش میدیدم و دوست نداشتم تو خماریش بمونم که آخرش چی میشه...ولی هیچ وقت نمیام تشکر کنم بگم آقا دستتون درد نکنه خیلی باحال بود سریال...یا دستتون درد نکنه 49 روز سریال ساختین...چرا؟چونکه این پول مملکته که اینا میرن باهاش سریالی میسازن که والا از 49 قسمتش 30 قسمتش وقت تلف کنیه....درسته که اینا نمیتونن یه روزه برن هوا ولی خب میتونن بعد سال ها یکم این وقت تلفیشونو کم کنن....این ضعف داستان نویسیه که داستانی مینویسن که نمیتونن کشش بدن...خب بلد نیستن چرا داستان مینویسن که مردم رو سر کار بذارن...اینکه میگم سر کار گذاشتن دقیقا منظورم اینه که این سریال رو میتونستم در اوج زیبایی تو 20 قسمت تمومش کنن و همه راضی بودن...و مردم هم مجبور نبودن که به خاطر دیدن آخر فیلم بشینن بعضی از جلف بازیهایی که تو سریال هست(مثه قربون صدقه رفتن خجسته)تحمل کنن...توی خیلی جاهای فیلم به تفکر و عقل بیننده توهین شده که همون قسمتش من اشاره کردم ولی خب خیلیا هستن براشون اصن مهم نیست...خب این اشتباهه...تا کی نباید مهم باشه برامون که کللی پول بره پای یوسف پیامبر؟اونم یه سریالی بسازن که از دهن طرف تو بیابون بخار میاد بیرون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه حداقل یکم مردم براشون مهم بود از کارگردانا از همون یوسف یاد میگرفتن که درست فیلم بسازن...ولی اینا میگن که یه داستان عشقی بندازیم تو یه سریال هر چقدر هم بد باشه مردم میرن دنبالش...همین خوبه...این که نمیشه پیشرفت...این دقیقا میشه گول زدن مردم...دیگه چندین سال ما باید صبر کنیم و غصه بخوریم واسشون که بگیم اینا بالاخره خودشونو میرسونن به کارگردانای خارجی...اینطور نمیشه تا اینکه ما فیلمای اونارو قبول نکنیم و تا اینکه انتقاد نکنیم ازشون اونا میمونن رو همون چیزا...و مام همینطوری در آرزوی یه فیلم خوب موهامون سفید میشه...دیگه اینا که کارگردان یا نویسنده هستند که باید از مایی که اینجا اشکالاتشونو میگیریم بهتر بدونن که ما نشینیم سوتی بگیریم...این یعنی چی..این یعنی اینکه بیننده رو خنگ فرض کردن که اونا این چیزارو نمیفهمن ولش کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](البته من قصد توهین به هیشکیو ندارم...اگر همچین قصدی داشتم خودمم جزو یکیشون بودم...یه چیز کللی گفتم)

این سینمایی که میگید اینم نصف پولش میره پای ساختن فیلمای جلفی که وقتی میاد تو تی وی نصفشو سانسور میکنن...اینا مجبورن همچین فیلمی بسازن که بره رتبه ی چهاردهم...وقتی هم میارن تو تی وی ما نیمه و ناقص باید ببینم...اینم یعنی اینکه بعضی از کارگردانا مجبورن به خاطر مورد قبول شدن فیلمشون دست به هر کاری بزنن

قدردانی بیشتر از اینکه یه مراسم چند شبه برای تقدیر از بازیگرای طنز تو تالار کشور برگزار بشه؟

مهمترین تقدیر واسه کارگردان واقعی و بازیگر واقعی اینه که مورد قبول مردم واقع بشه...نه اینکه رییس صدا و سیما بره پیشش...ما باید اونا رو قبول کنیم تا اونا به خودشون افتخار کنن...
همین طنز مسافران رو هم نگاه کنی درسته که طنزه و خیلی هم فرق میکنه با رستگاران ولی ببین سریال رو جوری ساختن یا کسی نگاه نمیکنه یا اگه نگاه میکنه دیگه ولش نمیکنه...بعد رامبد جوان با اون بی تجربگیش باید بیاد سریالی بسازه که ما نتونیم اشکالی یا سوتی ایی توش ببینیم...(میدونم مقایسه ی درستی نبود)ولی همین رامبد جوان تو اون برنامه به نظرم بزرگترین اتفارخ اون استقبال مردم بود...پس همین ماییم...تا وقتی که قانع باشین به بعضی از سریالای آبکی هیچ وقت پیشرفت نخواهیم کرد..

mehdi_360
18-08-2009, 14:21
حیف شد تموم شد،خنده ها کردیم با این فیلم:دی
حیف شد...

Dark Shine
18-08-2009, 15:34
کاش احمدرضا میمرد..
من از اول فیلم آخرشو پیش بینی کردم.

princess_charming*
18-08-2009, 16:17
بیکار شدیم دیگه کار نداریم.:31:

mohsen_gh1991
18-08-2009, 18:57
کلاّ سریال قشنگی نبود.قشنگ که نبود هیچ خیلی هم ضایع بود.اون پونه هم واقعا مضخرف بازی میکرد.نمیدونم چطوری شد که احمد رضا با این که این همه قلبش وایستاد باز هم قِسر در رفت.

attractive_girl
18-08-2009, 19:11
من که دنبالش نمیکردم ولی اون چن بارم که شانسی از رو بیکاری نگاه کردم به نظرم جالب نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیلمش حزین بود :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DariushGreat
18-08-2009, 19:22
ااااااااااااااااااااااااا ااا..... :18::18::18::18::18:

سریال تموم شده شما هنوز دارین اینجا بحث می کنین؟؟؟؟ :blink::blink::blink::blink::blink:
بابا ول کنین زلفشو... :27::38:

MoJtaBa.R
18-08-2009, 21:30
مگه نباید از یه جائی شروع کرد؟
مگه نباید از خطا‌ها درس گرفت ؟
مگه نباید همه چی‌ رو تجربه کرد ؟
فکر می‌کنید هالیوود و بالیوود از اول تو این سطح بودن ؟
این نوع حرکات دوربین و چیزایی که گفتید درسته خیلی‌ ناشیانه ساخته شده بود ولی‌ شروع خوبی‌ بود و جای تحسین داره .
راستی‌ کی‌ گفته که ما داریم درجا می‌زنیم ؟
در کل خیلی‌ ازت ممنونم که منو به خودم آوردی ، از این به بعد سعی‌ می‌کنم یه مقدار بیشتر به هنر کشورم وفادار باشم .

به جز چند قسمت الباقیش رو همین جا خوندم

از یه جا شروع کنیم ؟؟
الان چند ساله میخوایم شروع کنیم ؟؟
تموم اون موارد تقدیری رو که گفتی و ذکر نکردی رو بگو دقیقا : چون بنده هیچ کدوم از تقدیرهای برنامه های مهران مدیری رو در تی وی ندیدم ، نمیخوای بگی که درصد بیننده هاش کمتر از این سریال بود ؟؟؟
بعد سی سال انتظار و مقایسه کردن سریالای امروزی و قدیمی و پیشرفت چندان محسوس نکردن رو نمیشه با خواست یه شبه هالیوودی شدن تشبیه کرد !!!
نقد یعنی گفتن ایرادای مسلم و منطقی ای که تو کار بوده نه اینکه بیایم فقط تعریف کنیم ومنتظر خوب شدن اوضاع بشیم : توی دنیای آماتوراش هم مقابل دستمزدی که میگیرن باید کارشون رو انجام بدن ، ولی انجام دادن داریم تا انجام دادن
ملت دوست دارن تاریخشون به رخ کشیده بشه : ولی بیشتر انرژی و سرمایه تلویزیون صرف چیزای تکراری میشه ، چیزای تکراری ای که اگه 10 سال پیش هم ساخته میشد فقط یکم رنگ و لعابش کمتر بود .

برا پیشرفت هنوز خیلی کار داریم : پیشرفتی که توی 30 سال اخیر بسیار حرکتش لاکپشتی بوده

دل تنگم
19-08-2009, 02:11
عباس اميري بازيگر سينما و تلويزيون كه اين روزها با نقش صمصامي در سريال رستگاران به شبكه 3 سيما آمده، از بازيگراني است كه حتي اگر نقش منفي هم بازي كند باز هم براي مخاطبان جذابيت دارد.

اين بازيگر مي‌داند چگونه بايد از چهره، بيان و حتي فيزيك ظاهري خود استفاده كند تا بتواند يك نقش را باورپذير و دوست داشتني اجرا كند. شايد همه اينها به اين دليل است كه اميري بازيگري را روي صحنه تئاتر آموخته است آن هم صحنه تئاتر شهرستان كه فقط عشق به نمايش مي‌تواند يك بازيگر را روي صحنه بياورد.

اميري بازيگري را از اداره نمايش شهر رشت آغاز كرد و براي اولين بار براي بازي در يك نقش فرعي در سريال ميرزاكوچك خان به كارگرداني بهروز افخمي مقابل دوربين رفت، حضوري كه او را مقابل دوربين ماندگار كرد.

بازي در فيلم عروس، توانايي اميري را در بازيگري به نمايش گذاشت و بعد از اين فيلم بود كه اميري به بازيگري توانمند در سينما و تلويزيون تبديل شد. با اين بازيگر به گفتگو نشستيم تا از چگونگي حضور او در دنياي بازيگري و نقشش در سريال رستگاران بيشتر بدانيم.

كار حرفه‌اي‌تان را با «آتش در زمستان»‌ شروع كرديد يا پيشتر از آن؟

زماني كه در آتش در زمستان به كارگرداني حسن هدايت به ايفاي نقش پرداختم هنوز كار حرفه‌اي‌ام را شروع نكرده بودم. معمولا اين طور است كه وقتي گروه‌هاي فيلمبرداري به شهرستان مي‌آيند تعدادي از بازيگران همان شهرستان را به پروژه مي‌آورند. در آن زمان هم كه آتش در زمستان ساخته مي‌شد ما جزو نيروهاي فعال تئاتر شهرستان رشت بوديم كه در اين كار با حسن هدايت همكاري كرديم.

پس مي‌توان همكاري با حسن هدايت را ‌آغاز كار حرفه‌اي‌تان به حساب آورد!

شروع فعاليت حرفه‌اي من باز هم به زماني جلوتر از اين برمي‌گردد. در فاصله بين ايفاي نقش در آتش در زمستان تا بازي در نقش حاج احمد كسمايي در سريال كوچك جنگلي همچنان به فعاليت‌هاي تئاتري مي‌پرداختم ولي ورود من به دنياي حرفه‌اي بازيگري سينما و تلويزيون با كوچك جنگلي به كارگرداني بهروز افخمي آغاز شد. بعد از اين سريال در 2 فيلم عروس و روز شيطان با همين كارگردان همكاري كردم و از آنجا به بعد بود كه پيشنهادهاي مختلف از جمله بازي در نقش ابوموسي اشعري در سريال امام علي (ع) و سريال‌هاي تنهاترين سردار و يوسف پيامبر (ع) به من داده شد.

صداي شما يكي از ويژگي‌هاي خاصتان است. چقدر در بهتر ايفا كردن نقش‌هايتان از آن بهره مي‌گيريد؟

اگر صداي يك بازيگر مناسب تيپ و حركات او باشد، خيلي به بازيگر براي ايفاي بهتر نقش كمك مي‌كند. من فكر مي‌كنم صداي من به لحاظ همخواني با تيپ و حركاتم خيلي به من كمك مي‌كند و خوشحالم به خاطر داشتن صدايي كه همواره در طول كار به ياري من مي‌آيد.

به اين واسطه هيچ وقت دوست نداشتيد كار دوبله را تجربه كنيد؟

البته دوبله را تجربه كرده‌ام. در بعضي از سريال‌ها مانند تنهاترين سردار يا خيلي سريال‌هاي ديگر كه صدا سرصحنه ضبط نمي‌شد، من به جاي شخصيت خودم در فيلم يا سريال صحبت كرده‌ام البته به طور خاص هم پيشنهاد براي دوبله داشته‌ام كه نپذيرفتم زيرا به اين كار علاقه‌اي ندارم.

براي هر بازيگري چه حرفه‌اي و چه آماتور ممكن است اين اتفاق رخ دهد كه نقش‌هايي را علي‌رغم ميل باطني‌اش ايفا كند و به عبارتي در آن نقش فقط حضور داشته باشد. اين اتفاق براي شما هم رخ داده است؟

گاهي اوقات بازيگران نقش‌هايي را مي‌پذيرند كه به لحاظ شخصيتي و فيزيكي خيلي با خودشان فاصله دارد هر چند بعضي مشكلات و مسائل، بازيگر را مجبور مي‌كند تا دست به چنين انتخاب‌هايي بزند اما به طور كلي معتقدم يك بازيگر براي انتخاب نقش‌هايي كه به او پيشنهاد مي‌شود، بايد نهايت دقت و وسواس را به خرج دهد و به اين نكته توجه كند اين نقشي را كه قبول مي‌كند با او سنخيت دارد يا خير تا بتواند از عهده نقش برآيد. به شخصه براي انتخاب نقش‌هايم به نزديكي نقش به خودم بسيار توجه مي‌كنم چون هر چه اين نزديكي بيشتر باشد درصد موفقيت در ايفاي آن بالاتر مي‌رود و در كنار يك انتخاب خوب، مطالعه پيرامون آن نقش و دقت در به كارگيري فنون بازيگري براي اجراي بهتر نيز كمك بسيار زيادي به بازيگر مي‌كند.

يعني براي پذيرش تمام نقش‌هايتان به اين مساله توجه مي‌كنيد و تا به حال در انتخاب نقش‌هايتان اشتباه نكرده‌ايد؟

بله. البته افرادي مثل من كه تيپ خاصي داريم، معمولا در معرض پيشنهادهايي قرار مي‌گيريم كه بررسي تناسب نقش با بازيگر در آن اتفاق افتاده. واضح‌تر بگويم وقتي كارگردان يا بازيگردان به هنرپيشه‌هايي مثل من پيشنهاد نقشي را مي‌دهد به دليل تيپ خاصي كه داريم تا قبل از پيشنهاد نقش اين مساله را در نظر گرفته كه نقش تا چه اندازه با من سنخيت دارد و بعد از تطابق تيپ من با آن نقش، آن را به من پيشنهاد مي‌دهد با اين حال گاهي وقت‌ها هم پيش مي‌آيد كه همه چيز از لحاظ ظاهري بسيار تطابق دارد، اما وقتي نقش را به من پيشنهاد مي‌دهند، بعد از مطالعه آن مي‌فهمم با خصوصيات شخصيتي اين نقش بيگانه هستم، ولي دركل تا به حال از تمام نقش‌هايي كه ايفا كرده‌ام چه در سريال‌هاي تاريخي و چه در سريال‌هاي خانوادگي، همه را دوست داشته‌ام و از آنها راضي‌ام.

حالت عكس اين ماجرا هم وجود دارد! يعني گاهي وقت‌ها نقش كاملا در حد و اندازه بازيگر است و ايفاي آن بسيار ماندگار مي‌شود. تا به حال از اين دست نقش‌ها ايفا كرده‌ايد؟

من با نقش زندگي مي‌كنم. وقتي حتي خلاصه داستاني به من گفته مي‌شود كه در آن نقشي را ايفا كنم، از همان ابتدا نقش را جستجو مي‌كنم ولي همان طور كه گفتيد، بعضي از نقش‌ها بيشتر از بقيه ماندگار مي‌شوند و آدم نسبت به آنها يك حس متفاوت دارد. يكي از اين نقش‌ها كه شروع كار من نيز با اين نقش بود همان حاج احمد كسمايي در سريال كوچك جنگلي است. اين نقش نه به گفته من كه از واكنش‌هايي كه بعد از آن از مردم و همكاران ديدم يكي از ماندگارترين نقش‌هايي بود كه ايفا كردم. طوري كه هنوز برخي از دوستان، من را به اسم كسمايي صدا مي‌زنند.

اين اتفاق راجع به نقش ابوموسي اشعري هم افتاد. هنوز خيلي از مردم شما را به اين اسم مي‌شناسند!

بله. آن هم يكي ديگر از نقش‌هاي ماندگاري بود كه ايفا كردم. اين نقش از پيچيدگي‌هاي زيادي برخوردار بود كه برجذابيت آن مي‌افزود و خوشحالم كه به نحوي از پس اجراي آن برآمدم كه هنوز در خاطرها هست.

نقش آنخماهو در يوسف پيامبر(ع)‌ هم نقش متفاوتي بود، اين طور نيست؟

اين نقش با تمام كارهايي كه سابق بر آن انجام دادم متفاوت بود و به شخصه خيلي به اين نقش علاقه داشتم و براي درك صحيح و شناخت اين شخصيت خيلي تلاش كردم و خدا را شكر طبق اذعان اطرافيان ‌چه مخاطبان و چه دوستان و همكاران ‌اين نقش فقط براي من بود و خوب هم از آب درآمد. يادم مي‌آيد در مراسمي كه با مهندس ضرغامي داشتيم كتايون رياحي جمله‌ا‌ي گفت كه در ذهن من تا هميشه باقي مي‌ماند. او در آن جلسه گفت: «شما بزرگ‌ترين آنخماهوي جهان هستيد»!

چگونه براي ايفاي يك نقش و حضورتان در يك سريال يا فيلم سينمايي به خودتان تضمين موفقيت مي‌دهيد و اين تضمين چقدر در انتخاب نقش‌هايتان موثر است؟

خيلي پيشنهاد بازي در تله فيلم به من داده مي‌شود ولي وقتي جوانب كار را مي‌سنجي مي‌بيني اين پيشنهاد فاقد معيارهاي لازم براي رسيدن به موفقيت است

فرض كنيد به من پيشنهاد بازي در سريال امام‌‌علي(ع)‌ داده شده است.

خب من نگاه مي‌كنم و مي‌بينم كه نويسنده آقاي ميرباقري است. داوود ميرباقري كارگردان است و مدير فيلمبرداري هم مازيار پرتو. اين گروه به همراه بازيگراني كه حضور دارند يك اكيپ شاخص هستند و اين مسلما خبر از موفقيت كار مي‌دهد. دقيقا برعكس اين ماجرا هم وجود دارد. در حال حاضر خيلي پيشنهاد بازي در تله فيلم به من داده مي‌شود ولي وقتي جوانب كار را مي‌سنجي مي‌بيني اين پيشنهاد فاقد معيارهاي لازم براي رسيدن به موفقيت است. خب به طور قطع انتخاب چنين نقش‌هايي نمي‌تواند در روند پيشروي شما به سوي موفقيت تاثيرگذار باشد.

اگر اشتباه نكنم اولين همكاري شما با سيروس مقدم فيلم «گرگ‌هاي گرسنه» بوده، درست است؟

بله ولي سابقه آشنايي من با سيروس مقدم به سريال كوچك جنگلي برمي‌گردد. در سريال ريحانه با هم همكاري داشتيم و در سريال‌هاي بعدي هم با وجود پيشنهاد همكاري، به دليل درگيري من در پروژه‌هاي ديگر، نتوانستم حضور داشته باشم و در حال حاضر هم با سريال رستگاران در خدمت سيروس مقدم هستم.

طي اين سال‌ها، همكاري با سيروس مقدم چطور بوده است؟

آشنايي قديمي ما خيلي جاها به ما كمك مي‌كند. تسلط‌ كاري و اخلاق خيلي خوب سيروس مقدم چيزي است كه در طول اين سال‌ها هميشه وجود داشته است. وقتي با مقدم كار مي‌كني خسته نمي‌شود چون هم فضاي كاري را خيلي خوب نگه مي‌دارد و هم اين‌كه مي‌داند از بازيگر چه مي‌خواهد. برخورد خوب و لبخند هميشگي‌اش آدم را دلگرم مي‌كند و باعث مي‌شود با علاقه و عشق بيشتر به كار بپردازي و در ضمن خستگي را هم حس نكني.

از كارهاي سيروس مقدم چنين استنباط مي‌شود كه او به طولاني كردن قصه علاقه‌مند است، با اين نظر موافق هستيد؟

نظرها مختلف است، ولي من اين را حس نمي‌كنم. اگر به همين سريال رستگاران توجه كنيد مي‌بينيد كه چيز اضافه‌اي ندارد. كاملا به داستان پرداخته و از مطرح كردن حواشي خودداري كرده است. مثلا برخي از داستان‌ها را مي‌بينيم كه آنقدر كش داده مي‌شوند و آنقدر صحنه‌ها و حركات اضافي دارند كه حوصله مخاطب را سر مي‌برد. هر‌چندگاهي وقت‌ها اين كش دادن‌ها لازم است، ولي در اين سريال اصلا چنين چيزي ديده نمي‌شود و خيلي جمع و جور و خوب به داستان پرداخته شده است.

درباره نقش صمصامي برايمان بگوييد.

آقاي نعمت‌الله خيلي خوب داستان را نوشته‌اند و در كل داستان سريال جذابيت‌هاي خاص خودش را دارد. شخصيتي كه بازي مي‌كنم براي من خيلي جالب است و مثبت‌ترين شخصيت اين كار است و به تمام معني يك دوست است و با وجود اين كه مي‌بيند شايسته به او دروغ مي‌گويد و كلك مي‌زند، ولي كينه‌اي نيست و به دليل علاقه‌اي كه به شايسته دارد خيلي به او وفادار است و به او كمك مي‌كند.

ولي به نظر مي‌رسد خيلي با شايسته درگير است!

درگيري‌هايي كه اين شخصت با شايسته دارد به دليل روراست نبودن شايسته با اوست و با مسائلي راجع به شايسته برمي‌خورد كه اصلا نمي‌تواند باور كند و به نوعي خيلي يكه مي‌خورد ولي در هر حال اين شخصيت، درگير ماجراهاي شايسته است و قصد دارد به او كمك كند.

تجربه حضور در سريالي كه هر شب از تلويزيون پخش مي‌شود را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟

تجربه اين كار را نداشتم و اولين كار هر شبي‌ام بود. خيلي فشرده است. ساعات كار آدم را مجبور مي‌كند كه زمان بيشتري را صرف كني. از اين كه با مقدم كار مي‌كنم خيلي خوشحال بودم، ولي دوري از خانواده، اذيتم كرد.

فشردگي و شتاب كار اذيت‌تان نمي‌كند؟

يكي از خوبي‌هاي اين سريال با وجود حجم زياد كاري، اين است كه خسته نمي‌شوي. براي مثال گاهي وقت‌ها پيش مي‌آيد تو در كاري حضور داري كه انرژي زيادي هم صرف كار نمي‌كني و زمان زيادي را از تو نمي‌برد ولي بسيار خسته مي‌شوي و برعكس گاهي وقت‌ها هم با وجود روزي 17 16 ساعت كار احساس خستگي نداري، چرا كه احساس مي‌كني مفيد بود‌ه‌اي و وقتت را به بطالت نگذرانده‌اي. در اين سريال درست است كه روزانه زمان زيادي را صرف كار مي‌كنيم، اما همين مفيد‌بودن است كه باعث مي‌شود حتي حجم بالاي كار و شتاب آن را احساس نكنم.

با توجه به نقش‌هاي شما مي‌توان فهميد كه گستره انتخاب نقش‌هايتان بسيار وسيع است و نقش‌هايي كه مي‌پذيريد خيلي از هم فاصله دارند. دليل اين همه تنوع چيست؟

خيلي از بازيگران هستند كه وقتي در نقشي موفق مي‌شوند، كارهاي بعدي‌شان نيز متاثر از آن نقش موفق مي‌شود و با به كارگيري حركات و نوع بيان آن نقش، سعي در تكرار دوباره آن موفقيت دارند در حالي كه يك بازيگر بايد اين توانايي را داشته باشد كه بدون تكرار يك نقش به موفقيت‌هاي پي‌درپي برسد و هر بار چيز جديدي را براي عرضه به مخاطب داشته باشد. وقتي يك مخاطب بتواند بازيگر را در نقش‌هاي متفاوت از كاهن اعظم با شخصيتي منفي و تيپي خاص گرفته تا صمصامي بسيار مثبت ‌ ببيند، براي خود بازيگر خوب است و اين امكان را به او مي‌دهد تا با ايفاي شخصيت‌هاي متفاوت توانايي خود را به مخاطب اثبات كند.

نقشتان در سريال كلاه پهلوي! كمي راجع به آن توضيح مي‌دهيد؟

در كلاه پهلوي، كنار محمدرضا شريفي‌نيا نقش شيخ ذبيح‌الله را بازي مي‌كنم كه يكي از مذهبيون افراطي با عقايد تند و خشك است و نسبت به همه‌چيز معترض است. زماني كه كلاه‌ پهلوي مد مي‌شود و اجبار مي‌شود، صدايش درمي‌آيد و در نهايت او را مجبور مي‌كنند علاوه براين كه ريش‌هايش را بتراشد از كراوات هم استفاده كند. دختر و پسري دارد كه خلاف عقيده پدر اهل هنر و موسيقي هستند و در كل شخصيت جالبي است كه بايد ببينيد.

منبع: جام جم

دل تنگم
19-08-2009, 02:18
پوریا پورسرخ بازیگر سینما وتلویزیون ایران گفت وگویی با آرامه اعتمادی در نشریه زندگی ایده ال شماره مردادماه کرده و در بخش هایی از این گفت وگو گفته است: فکر می کنید یکی از پارامترهای که در کار کردن با سیروس مقدم لذت بردم چیست؟ من اصولا آدمی هستم که ریتم تندی دارم. همانطور که حرف زدنم تند است. کاملا از حرام شدن وقت در زندگیم بیزارم. من لیسانسم را سه ساله گرفتم و فوق لیسانسم را دوساله. کار کردن با سیروس مقدم همین حس را دارد. حتی اتیلا پسیانی هم همین را می گفت: کار کردن با او یک چیز دیگر است.

وی ادامه داده: سیروس مقدم از اول می داند چه می خواهد و این به دلیل یک تجربه چندین ساله است. من معتقدم سریال رستگاران را شش ماهه نبستیم. ۵۰سال و شش ماه طول کشید. یعنی به پشتوانه یک سابقه طولانی.

پوریا پور سرخ همچنین درباره بازی در فیلم آناهیتا ساخته عزیزالله حمید نژادکار گردان مطرح سینما گفته است: در فیلم آناهیتا یک گریم سوختگی بسیار وحشتناک روی صورتم بود که حداقل چهار ساعت گریم آن طول می کشید.

وی همچنین گفته: قرار بود نقشی را در فیلم دیگری بازی کنم که پیرمرد جاافتاده ای به خواب دختر قصه می آمد اما به خاطر اینکه در چند کشور مختلف باید فیلمبرداری می شد تهیه کننده جازد وکار به پخش نرسید!درسریال شکرانه که آرایش موهایم را طوری کرده بودند که کم پشت و سن بالا به نظر برسد.

او افزوده که :هر چند که یک فرمول نانوشته به من این نشانی را می دهد که بازیگران که -در سن من-با یک چهره ثابت در فیلمهای مختلف ظاهر شده اند بیشتر مورد اقبال قرار گرفته اند .

پورسرخ همچنین گفته: دوسه باشگاه ورزشی درایران است که کار های مشاوره تبلیغاتی اش راانجام می دهم.

-نقش کاملا منفی در سریال روز حسرت داشتم که اصلا هم نقش ام را دراواخر آن سریال دوست نداشتم. یا نقش ضد قهرمانی مثل کاوه در سریال رستگاران یا کاراکتر طنزی که در فیلم شیر و عسل (آرش معیریان) داشتم شباهتی به هم نداشت. من دوست داشتم که نقش های متفاوتی را تجربه کنم و الان که نقدهای بهترو منصفانه تری از خودم می بینم خوشحالم.

-امیر قلعه نوعی را خیلی دوست دارم و یکی از دوستان بسیار خوبم است که بااو رفت وآمد دارم .ناصر حجازی و علی پروین را کسی مگر می تواند دوست نداشته باشد .

به نوشته وبلاگ محمد تاجیک، علی کریمی همیشه فوتبالیست مورد علاقه من بوده وبی نظیر است. خصوصا اینکه عاشق یکی از اخلاق های او هستم. اینکه هیچ وقت حرفی را به خاطر منافع شخصی خودش نمی زد. غرور خوبی دارد که هیچ وقت به دست آوردن چیزی از آن نمی گذرد. دروغ هم نمی گوید وبا خودش صادق است. با جواد کاظمیان، رضا عنایتی آرش برهانی، علیرضا حقیقی، جواد نکونام و مسعود شجاعی دوستم و خیلی آنها را دوست دارم. من اصولا عاشق بازیکنهای یاغی هستم. برای خدادادعزیزی، محمد نوازی و هاشمی نسب هم می میرم. بارسلونا ورئال مادرید را بیش از همه تیمها دوست دارم. شاید این دوتیم مقابل هم هستند به همین خاطر اکثر کسانی که فوتبالی اند می گویند: تو دیگه عجب نوبری هستی!

-چون آدمی باریتم تندی هستم از ورزش های ملایم سر در نمی آورم . مثلا کوهنوردی را نمی فهمم. مثلا حوصله شطرنج را ندارم.

danial_848
19-08-2009, 09:27
آرزو به دل موندیم یه فیلم ایرانی ببینیم قسمت آخرش مزخرف نباشه
همیشه همه چی همون قسمت اخر رخ میده

DariushGreat
19-08-2009, 10:28
دوستان کسی می تونه فهرست کامل بازیگران سریال رستگاران رو بده؟

sinath
21-08-2009, 16:58
«رستگاران» 11درصد از «جومونگ» پيش افتاد

فارس: سيدعزت‌الله ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيما گفت: سريال «رستگاران» در نظرسنجي نهايي ما، حدود 11 درصد از سريال «افسانه جومونگ» پيشي گرفت.
سيدعزت‌الله ضرغامي شب گذشته در گفت‌وگوي ويژه خبري شبكه دو در خصوص پخش سريال‌هاي شرقي اظهار داشت: وقتي سريال خوبي در هركجاي دنيا توليد مي‌شود، رسالت ما اين است كه سريال را تهيه كنيم و براي مردم نمايش بدهيم و مثل بعضي كشورهاي كمونيستي قديم نيستيم كه درها را به روي خودمان ببنديم و فقط برخي برنامه‌هاي تبليغي را نمايش بدهيم همچنين اگر عكس اين موضوع اتفاق بيافتد و سريال‌هاي غربي نمايش داده شود، همين سوال به نوعي ديگر مطرح مي‌شود كه چرا شما سريال‌هاي غربي را نمايش مي‌دهيد ولي من در ابتداي كارم در 5 سال گذشته يكي از سياست‌هاي مورد توجهم اين بود كه سريال‌هاي شرقي به دليل نزديكي فرهنگ بيشتر به ما، مي‌تواند مورد استفاده بهتر قرار بگيرد.

وي در خصوص نظرسنجي سازمان در رابطه با سريال‌ها، افزود: سريال رستگاران در نظرسنجي نهايي ما، حدود 11 درصد از سريال افسانه جومونگ پيشي گرفت.

Amin
21-08-2009, 17:08
این نظرسنجی ها رو خود سد عزت با کمک خبرگزاری فارس پر میکنند احتمالا

M O B I N
21-08-2009, 17:30
این نظرسنجی ها رو خود سد عزت با کمک خبرگزاری فارس پر میکنند احتمالا

نه با با باور کنین تو ایرن معتبر ترین و بی طرف ترین خبرگزاری همین فارس هسته مال جایی نیست مال سپاهه !!:14:

behnam_tr
21-08-2009, 18:31
نه با با باور کنین تو ایرن معتبر ترین و بی طرف ترین خبرگزاری همین فارس هسته مال جایی نیست مال سپاهه !!:14:

پس ... بیار باقالی ببر !!

mahsa1469
21-08-2009, 19:12
مال جایی نیست مال سپاهه !

باور کن باور می کنیم

حال کردم قسمت آخر نرگس جون علت سیاه پوشیدن کاوه رو گفت
به نظرم بهتر از نرگس بود و بهتر هم تموم شد

.German.
22-08-2009, 17:22
انعكاس نظرات كاربران فارس درباره رستگاران

خبرگزاري فارس: در پي فراخوان سرويس راديو‌وتلويزيون بخش فرهنگي، نظرات گروهي ديگر از كاربران خبرگزاري فارس درباره مجموعه تلويزيوني «رستگاران» ساخته سيروس مقدم از نظر مي‌گذرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بخش ديگري از نظرات و يادداشت‌هاي ارسال شده كاربران بخش فرهنگي فارس درباره سريال «رستگاران» كه اوايل هفته گذشته به پايان رسيد، به شرح زير است؛

* فاصله‌گيري مخاطب با طولاني‌شدن كار
«رستگاران» سريال خوبي بود ولي خيلي آب به آن بسته‌ بودند و به اين دليل، مخاطب از محتواي اصلي و پيام سريال به خاطر اين آب‌بندي، فاصله زيادي گرفته است.

* سريال سنگين
به نظر من اين سريال تا حدودي سنگين بود و بعضي از اقشار جامعه اين فيلم را نمي‌توانستند به خوبي درك كنند و مفهوم اين سريال به‌روشني بفهمند. همين امر سبب مي‌شد تا مخاطبان اين سريال از اول تا تقريبا اواسط كار، اين سريال را دست و پا شكسته نگاه كنند.
با تشكر، سارا

* جذاب و تماشاگرپسند
سريال شيرين و جذاب و تماشاگرپسندي بود و من از كليه دست‌اندركاران و عوامل تهيه «رستگاران» و در رأس آنها جناب آقاي سيروس مقدم، سپاسگزاري مي‌نمايم.
پورقاسم، كارمند دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساوه

* براي محرم
از سازنده سريال «رستگاران» تشكر مي‌كنم ولي مشكل اين سريال، اين بود كه بيشتر احساسي و غم‌انگيز بود و در آن از روحيه شاد استفاده نشده بود. اين سريال از نظر من اگر در روزهاي محرم بخش مي‌شد، بهتر بود.
رامين

* مشكل انتخاب بازيگر
به نظر بنده اين سريال از نظر انتخاب بازيگر ضعيف بود. البته منظورم عملكرد ضعيف بازيگران نيست. در حقيقت بازيگران سينما در ايران به دو دسته تقسيم مي‌شوند: بازيگران نقش مثبت و بازيگران نقش منفي و تا پايان عمر بازيگران متناسب با اين نقش به بازي گرفته مي‌شوند و اين، باعث لو رفتن داستان فيلم براي مخاطب مي‌شود.

* بازي‌هاي درخشان پورسرخ و نوري
«رستگاران» سريال بسيار خوبي بود و درپي نشان دادن اين موضوع كه حرص و طمع به پول مي‌تواند به مرگ ختم شود. آقاي مقدم نشان داد كه مي‌تواند سريال ماجراجويانه‌اي را بسازد. درآخر بايد بگويم بازي پوريا پورسرخ وعاطفه نوري كه كاراكترهاي عصبي گونه‌اي داشتند، فوق‌العاده عالي بود و اين نشان داد كه آنها مي‌توانند در اين عرصه مانند يك ستاره پرنور بدرخشند.
پريسا عمويي، دانش آموز

* افسردگي
اين سريال براي بيننده افسردگي مي‌آورد و كارگرداني آن در سطح پاييني بود. چگونه مي‌شود در ICU كه بيمار تحت مراقبت شديد است دستگاه تنفسي بيمار را قطع كرد و بعد هم توسط شخص ديگري با چاقو كشته شد؟ اين چه بيمارستاني است؟
سعيد روانبخش

* بناي كشش بر قتل و جنايت
«رستگاران» مجموعه‌اي بسيار جذاب براي مخاطب بود. اما بناي كشش و جذابيت داستان آن بر پليدي‌ها، سياهي‌ها و اغراق استوار بود. پس از سيطره فيلم‌هاي خشن و خون‌آلود غربي بر سينما و تلويزيون‌هاي جهان، انتظار نداشتيم كه «سيروس مقدم» هم اساس كارش را بر قتل و جنايت و سياهي بنا نهد. بدون شك با ادامه اين روند، شاهد رشد جنايت و قتل در جامعه خواهيم بود، آن گونه كه در غرب و به ويژه در آمريكا رخ داده است.

* سياه و خسته‌كننده با بازي‌هاي خوب
1.اكثر فضاهاي سريال «رستگاران» سياه وتاريك است و اندوه در آن موج مي‌زند. همانطور كه مستحضريد به فرموده رهبري، بايد از ساخت فيلم‌ها و سريال‌هايي كه غم وغصه را تااين حد القا مي‌كنند، پرهيز كرد. درضمن مخاطب هر لحظه با تمام اعصابش در سريال شريك است.
2.آنقدر اين سريال طولاني شده و زندگي‌هاي افراد گوناگون (پونه، سارا، كيانوش، بابك، فرخنده، برادر احمدرضا و...) وارد آن شده كه ذهن آدم را از دنبال كردن سريال خسته مي‌كند.
3.نوع فيلمبرداري كار از جهات مختلف مثلا از داخل آب، آينه، ميان ميله‌هاي بالكن، شيشه و... به قدري تكرار دارد كه بيننده را خسته مي‌كند.
4.در نگاه‌هاي افراد، زل زدن‌هاي متمادي به وفور ديده مي‌شود كه اين باعث خستگي مخاطب مي‌شود.
5.درپايان بايد گفت كه بازي بازيگران «رستگاران» بي‌نظير است و هر بازيگر در نقش خود واقعا درحد يك سوپراستار ظاهر شده است.
سپهر دانشجو

* دور از واقعيت
در سريال «رستگاران» زني را مي‌بينيم كه نترس است، از هيچ چيز نمي‌ترسد و اصلا فكر ترس و احتياط برايش معني ندارد. يا اصلا فكر نمي‌كند. هر وقت پليس لازم است براي شيرين كردن سريال در دسترس نيست. و هر وقت انتظار پليس نيست، سرو كله‌اش پيدا مي‌شود. پليس توسط يك خانم به سرنخ مي‌رسد. براي حضور همسر در كنار تخت مريض به‌دشواري اجازه صادر مي‌شود، درحالي كه فرد مظنون به قتل، به‌راحتي به كنار تخت مي‌رود و تنها گذاشته مي‌شود. درجائي، زن عقل كل نمايش داده مي‌شود و در جاي ديگر بي‌فكر به تمام عيار. پليسي كه اين همه با هوش به نظر مي‌رسد، چرا با وجود يك شماره در يك گوشي موبايل، فردي را زنداني مي‌كند اما عقلش نمي‌رسد اولا از مخابرات كه پرينت شماره را گرفته، ببيند كه آيا با آن شماره اصلا صحبت شده است و يا از گوشي اثر انگشت بگيرد و ببيند آخرين اثر انگشت متعلق به كيست؟ در قصه سريال، حسابي باز شده، در آن مقداري پول گذاشته شده و كارت عابر بانك موجود است. براي بازكردن حساب، كلي مدرك و ضامن و معرف مي‌گيرند، پليس چرا اصلا دنبال اين مدارك نمي‌رود تا ببيند اين حساب توسط چه كسي باز شده، با امضاي چه كسي باز شده و معرف چه كسي است؟ در كل «رستگاران» براي پر كردن وقت، سريال هيجان انگيزي بود اما از واقعيت خيلي به‌دور بود.
جواد

* نقاط مثبت و منفي
سريال «رستگاران» داراي نقاط مثبت و منفي بود كه من ابتدا به نقاط مثبت آن اشاره مي‌كنم:
1- قصه سريال كاملا غيرقابل پيش‌بيني بود و همين مسئله موجب جذب بيننده در نيمه اول پخش شد.
2- نحوه نقش آفريني و حس‌گرفتن بازيگران
3- انتخاب روناك يونسي و همسرش به‌عنوان بازيگران نقش خجسته و احمدرضا
4- استفاده از بازيگران سرشناس
5-تصوير برداري بسيار زيبا
و نقاط منفي:
1- نحوه گفتگو در فيلم اصلا به واقعيت نزديك نبود و استفاده از جملات و كلمات گنگ و بدون محوريت
2- اضافه كردن بي‌رويه و به قول معروف آب بستن و به تعداد قسمت‌ها كه مي‌شود گفت اين كار حداقل 20% از مخاطبان را تقليل داد.
3- جهت‌گيري به سمت سبك هندي كه يك دفعه همه مشكلات بر سر يك نفر ريزش ميكند و در قسمت‌هاي آخر، تمام مشكلات به‌راحتي حل و فصل مي‌شود.
4- استفاده افراطي از عينك دودي. در اين سريال هركس پولدار است بايد عينك دودي بزند!
5- تمام شدن قسمت‌هايي از سريال بدون رخ دادن هيچ اتفاقي. گاهي بعضي قسمت‌ها در به ياد آوردن اتفاقات گذشته كه تكراري بود، سپري مي‌شد.
اميدوارم وضع سريال‌ها در آينده بهتر شود.

* «رستگاران» قوي بود
من يك طلبه دروس عالي حوزه علميه قم هستم و نظر بنده اين است كه فارغ از بعضي اشكالات قالبي از نظر محتوا و نكات آموزشي و فيلم‌نامه، «رستگاران» كاري بسيار قوي بود.
محمدصادق روحبخش

* قصه و ساختار محكم و برخي ضعف‌ها
سريال «رستگاران» داراي قصه و ساختار مستحكمي بود گر چه در برخي موارد زوائدي در صحنه‌ها وجود داشت و در برخي موارد، سريال كشدار و در برخي صحنه‌ها ناقص بود. برخي از مشكلات سريال نيز ناشي از بازي‌هاي ضعيف و تصنعي برخي بازيگران بود.
واسعي

* تحسين‌برانگيز و يك اشتباه درباره پونه
با عرض خسته نباشيد به سازندگان سريال «رستگاران»، من اين سريال را بسيار پسنديدم. بازي بازيگر نقش خجسته و بقيه بازيگران كار، تحسين‌برانگيز بود اما بعضي صحنه‌ها، به‌طور غيرضروري كشدار شده بودند. مرگ پونه را هم نمي‌بايستي تا اين حد دراماتيك نشان مي‌دادند. او فردي خلافكار، حق‌نشناس و فاقد ارزش‌هاي انساني بود كه به‌سزاي خود رسيد. هر قدر هم كه ناهنجاريهايي در اجتماع وجود داشته باشد، اما خصلت‌هاي انساني باز هم در جايي خودش را نشان مي‌دهد. اما در مورد پونه اين اتفاق هرگز روي نداد و او تا آخرين لحظه دست از جنايت و خيانت برنداشت.
سيما، فوق ليسانس مشاور آموزش عالي از دانشگاه شيكاگو- ويرجينيا

* نقص در پرداخت شخصيت پليس
با سلام و خسته نباشيد؛ به نظر من سريال «رستگاران» سريال بسيار خوبي به لحاظ فيلمنامه و نوع بازي بازيگران بود و سيروس مقدم كارگردان اين سريال خيلي خوب توانسته در كنار موارد متعدد با زوم روي حركات چشم بازيگران، روي مخاطب تاثير گذارد. البته نقص اين سريال، در نقش پليس سريال ديده شد كه كمي از كشورهاي غربي به لحاظ نوشيدن ممتد آب و عصبي بودن تقليد شده بود و بر خلاف واقعيت، پليس باهوش و نكته سنج در اين سريال وجود نداشت.

* صدازدن به نام كوچك
سريال «رستگاران» كار بسيار زيبايي بود ولي نقطه ضعف‌هايي هم داشت. مثلآ من سراغ ندارم در كشور عزيزمان، يك خانم با نام كوچكش شهرت داشته باشد، در صورتي كه ما در اين سريال مي‌بينيم چقدر نام خجسته تكرار مي‌شود.

* تضعيف‌ نيروهاي انتظامي به‌عمد يا از روي غفلت
در اين سريال به عمد يا از روي غفلت عزيزان نيروي انتظامي به شدت تضعيف شدند. متأسفانه ما هر وقت به يك جنبه موضوعي مي‌پردازيم، از جنبه‌هاي ديگر آن غافل مي‌شويم. در ديگر سريال‌هاي آقاي مقدم نيز شاهد چنين مواردي بوده‌ايم.
حسن

* بهترين سريال‌هاي دنيا
«رستگاران» سريال خيلي جالب و پرهيجاني بود. با بازي بازيگران خوب و باتجربه كه كيفيت كارشان خيلي بهتر شده است. با تشكر از كارگردان خوب و محترم اين كار آقاي مقدم، كه بهترين سريال‌هاي دنيا را مي‌سازند.

* موضوع گم شدن 8 ميليارد تومان پول گم شد
به نظر من موضوع اصلي سريال كه بقيه مسائل در حواشي آن بود (گم شدن 8 ميليارد تومان پول) موضوع خوبي بود اما روي آن كم‌تر كار شده بود و مي‌توانستند بيشتر روي آن كار كنند.
26 ساله ليسانس مكانيك

* بازيگران خوب، داستان مصنوعي
اين سريال، بازيگران بسيار خوبي داشت كه نمايش خوبي از خود نشان دادند اما قصه داستان، قدري مصنوعي بود اين قضيه از كيفيت «رستگاران» كاست.
علي زائري 20 ساله دانشجو از استان بوشهر

* تشكر از حضور آتيلا پسياني
من از حضور آتيلا پسياني هنرمند قهار سينما در تلويزيون بواسطه اين سريال و چند كار ديگر خيلي خوشحالم، امّا بدينوسيله اميدوارم به اطلاع ايشان برسانيد كه در اين روزهاي تاريخي اوضاع كشور كه افرادي از پنجره بريتانياي جنايتكار به ملت دهن‌كجي مي‌كنند ما از حضور ايشان در خانه‌هاي‌مان خوشحاليم و مراقب باشند اشتباهات برخي‌ها را تكرار نكنند. كشور امروز به امثال پسياني نيازمند است.خداوند روح مادرشان را نيز شاد فرمايد.
كربلايي

* غيرقابل نقد
اين سريال نسبت به ساير كارهاي آقاي سيروس مقدم بسيار ضعيف و غيرقابل نقد بود مخصوصا پلان‌هاي بيمارستان كه غيرطبيعي نشان داده شده بود.
زهرا

.German.
22-08-2009, 17:33
رييس رسانه ملي فردا از عوامل «رستگاران» قدرداني مي‌كند

خبرگزاري فارس: سيد عزت الله ضرغامي رئيس سازمان صداوسيما قصد دارد فردا طي مراسمي از بازيگران و عوامل ساخت مجموعه تلويزيوني «رستگاران» قدرداني كند.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، اين مراسم فردا صبح بدون حضور خبرنگاران رسانه‌ها برگزار خواهد شد.
بنابراين گزارش، نگارش داستان اين سريال توسط «سعيد نعمت الله» صورت گرفته و «محمد اصفهاني» نيز خواننده تيتراژ اين مجموعه تلويزيوني بود.
اين سريال كه به تهيه كنندگي «محمدرضا شفيعي» ساخته شده، مضموني اجتماعي دارد، زندگي دختري به نام خجسته را روايت مي‌كند كه در پي ناپديد شدن شوهرش احمدرضا روانه تهران شده تا خبري از او به‌دست آورد...
در اين سريال بازيگراني چون آتيلا پسياني، پوريا پورسرخ، روناك يونسي، صبا كمالي، عباس اميري، كاوه خداشناس، ليدا كياني، محمد حسين عمراني، آناهيتا افشار، زهره صفوي، شهرام عبدلي، مريم سلطاني، اسماعيل سلطانيان، حشمت آرميده، مليحه نيكجومند، آرش مجيدي، عباس غزالي و شهربانو موسوي و ... به ايفاي نقش مي‌پردازند.
عوامل اصلي اين پروژه عبارتند از: مدير توليد: سيد حسين يعقوبي، مشاور كارگردان: الهام غفوري، دستيار اول كارگردان: افشين سنگ چاپ، دستيار اول كارگردان: حبيب قلي‌زاده، برنامه‌ريز: علي اكبر صابري، دستيار سوم: فرزين فتحي، مديرتصويربرداري: امير معقولي، طراح صحنه و لباس: فرهاد عزيزي، جانشين توليد: رسول حاتمي، صدابردار: فرشيد احمدي، طراح گريم:حسين صالحيان، عكاس: مهدي حيدري، منشي صحنه: فهيمه كمالي، مدير فني: سعيد پرويني، مدير مالي: جواد تهراني، مشاور فيلمنامه: محمد رضا شجاعي و موسسه فرهنگي هنري وصف صبا مجري طرح آن است.

mrmostafa
23-08-2009, 13:11
موسيقي متن كه تو بعضي جاهاي سريال مثل بيمارستان موسيقي با صداي ناله مانند بود رو ميخوام قشنگ بود.

تيتراژ ابتدائي هم ميخوام. موزيك خاليش هم باشه خوبه

.German.
23-08-2009, 16:08
محمودي: سازنده «رستگاران» ثابت كرد رگ خواب تماشاگر را مي‌شناسد

خبرگزاري فارس: «مصطفي محمودي» با بيان اينكه «رستگاران» مجموعه‌اي عامه‌پسند بود، گفت: «رستگاران» با وجود فراز و فرودهاي بسيارش، نشان داد «سيروس مقدم» رگ خواب تماشاگر را مي‌شناسد.

«مصطفي محمودي» منتقد و سخنگوي سابق انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، در مورد سريال «رستگاران» ساخته «سيروس مقدم»، گفت: در اين مجموعه شاهد بوديم كه «سيروس مقدم» سراغ موضوعي رفته كه تا حد زيادي جذاب‌تر از «نرگس» باشد، اگر بخواهيم مقايسه داشته باشيم بين «رستگاران» و «نرگس» در مجموع «رستگاران» مجموعه موفق‌تري نسبت به «نرگس» است.
وي در ادامه افزود: در يك نگاه كلي از ديد تماشاگران،‌ در «رستگاران» از موضوع به‌روزتري و قابل لمس‌تري استفاده شده است. درحقيقت سوژه‌اي كه در «رستگاران» استفاده شده، بخش زيادي از مردم با آن درگير هستند و اين قضيه كار را جذاب‌تر كرده است اما مسئله‌اي كه در فيلمنامه وجود دارد تعدد شخصيت‌هايي است كه ما در چند بخش مي‌بينيم كه موازي همديگر هستند. مثل داستان‌هاي پونه و خانواده‌اش، شايسته و خانواده‌اش، كاوه، فرخنده و... تعدد شخصيت‌ها و داستان‌هاي مختلف كه هر كدام به صورت مجزا كار مي‌كنند و داستان مجزايي دارند.
«محمودي» ادامه داد: اين مسئله خوب است چرا كه خط كلي داستان را از يكنواختي خارج مي‌كند و از وجهي منفي است چون كه تماشاگر داستان را گم مي‌كرد. در حقيقت پخش هر شب اين سريال واقعاً براي مخاطب سخت بود چرا كه اگر يك قسمت را دنبال نكني ديگر نمي‌شود با داستان ارتباط برقرار كرد.
اين منتقد در ادامه افزود: در مجموع اين دغدغه وجود داشت كه خط اصلي و مشترك كه اين داستان‌ها را پيوند مي‌زند، پايان سريال را لو دهد و اينجا هم رابطه‌ها قطع مي‌شد و روابط آدم‌ها و قصه به حاشيه مي‌رفت. در مجموع برخي شخصيت‌هاي اين سريال، طوري پرداخته شده است كه آن چيزي نيست كه معرفي مي‌شوند و ما به ازاي بيروني ندارد و شخصيت‌هاي آشنايي نيستند و يكي ديگر از ضعف‌ها فيلمنامه عنصر تصادف و اتفاق بود.
وي گفت: به فراخور زمان شايد مي‌طلبيد كه قصه در مقاطعي كم‌رنگ يا پررنگ شود اما يكنواختي بعضي قسمت‌ها به كار لطمه زد، چنانچه ضرباهنگ و ريتم سريال كند مي‌شد، تعميم داستان‌هاي مجزا به قصه اصلي در بعضي مواقع ديده نمي‌شد و در بعضي قسمت‌ها تعليق وجود نداشت. در يك كلام مي‌توان گفت اگر «رستگاران» فراز و فرودهاي زيادي داشت و اين مسئله جزو نكات مثبت كار به شمار نمي‌رود.
محمودي در مورد بازي‌هاي «رستگاران»، گفت: در مجموع شاهد بازي‌هاي يكدستي نبوديم. به طور مثال «پوريا پورسرخ» انتخاب مناسبي نبود چرا كه نقشي كه به وي محول شد، چون نقش پيچيده‌اي بود، جاي كار زيادي داشت و او مي‌توانست با بازي خوبش، خود را چند پله بالا ببرد، اما وي چون دريافتي سطحي از نقش داشت، بازي‌اش جزو بدترين بازي‌هاي اين سريال محسوب شد و در نقطه مقابل، بازي‌هاي «روناك يونسي»(خجسته)، «فرخ مجيدي»(سرگرد)، «عباس اميري»(صمصامي) از بازي‌هاي خوب اين سريال بود كه مطلوب ارائه شده و «مليحه نيكجو» كه مدت زماني كمي بازي داشت اما خوب كاركرده و از بازي‌ها بد مي‌توان به «عاطفه نوري» و از بازي درخشان مي‌توان به «آتيلا پيساني» اشاره كرد كه ضعف بازي‌هاي بد را از بين برد، اي كاش كه «سيروس مقدم» يك مقداري بازي‌هاي بهتري از بازيگران مي‌گرفت يا نقش‌ها را به بازيگران مي‌سپرد كه راحت‌تر و بهتر بازي كنند.
اين منتقد در مورد مسائل فني سريال «رستگاران»، گفت: موسيقي استفاده شده خيلي خوب بود و در بخش تصوير‌برداري نوآوري وجود داشت و حركات دوربين، انتخاب زوايا و عوض كردن جاهاي دوربين نيز قابل تقدير بود.
محمودي در پايان،گفت: اين نكته را نبايد فراموش كرد كه «سيروس مقدم» رگ خواب تماشاگران را مي‌شناسد و در سابقه طولاني كاري‌اش نشان داده سريال‌هايش همواره با استقبال خوب تماشاگران مواجهه شده است. او با سليقه مخاطبان آشنا است، به‌روز حركت مي‌كند.

.German.
23-08-2009, 16:12
مراسم تجليل رييس رسانه ملي از عوامل رستگاران برپا شد؛
ضرغامي: اي كاش همدلي «رستگاران» در سياستمداران كشور نيز ديده شود

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان صدا و سيما گفت: اي كاش همدلي و همكاري «رستگاران»در سياستمداران و مديران اجرائي كشور ديده شود چون خيلي از مشكلات كنوني در جامعه ما حل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سيد عزت الله ضرغامي امروز طي ديداري با عوامل و بازيگران مجموعه تلويزيوني «رستگاران»، از آنها تجليل كرد.
بنابراين گزارش، در اين مراسم سيروس مقدم(كارگردان)، سعيد نعمت‌الله(نويسنده)، محمد رضا شفيعي(تهيه‌كننده) و آتيلا پسياني، عاطفه نوري، كاوه خداشناس، روناك يونسي، آرش مجيدي، ليندا كياني و ...ضمن ارائه گزارش‌هائي از روند توليد اين مجموعه؛ از همكاري و همدلي همه عوامل در موفقيت اين سريال تلويزيوني سخن گفتند.
فيلمنامه فاخر، پيش توليد مناسب، تجربه و انگيزه بالا در بازيگران، وظيفه‌شناسي و همكاري متقابل و بهره‌گيري از تجربه مجموعه‌هاي مشابه قبلي از جمله مواردي بود كه توسط اين هنرمندان مطرح شد.
رئيس سازمان صدا و سيما نيز در اين مراسم با تقدير از هنرمندان سريال «رستگاران» گفت: كارگردان اخلاق‌گرا و حرفه‌اي، فيلمنامه پركشش همراه با ديالوگ‌هاي مناسب و تلفيق خوب بازيگران مجرب و جوان به همراه مديريت اجرائي خوب پروژه باعث شد تا يكي از موفق‌ترين مجموعه‌هاي نمايشي به لحاظ مخاطب و رضايتمندي رقم بخورد.
ضرغامي با اشاره به تواضع، همكاري و تعامل ارزشمند در ميان عوامل اين سريال گفت: اگر اين همدلي و همراهي در بين مديران و سياستمداران كشور هم باشد خيلي از مشكلات كنوني در جامعه ما حل خواهد شد.
ضرغامي گفت: بر اساس گزارش مركز نظارت و ارزيابي سازمان صدا و سيما اين مجموعه تلويزيوني توانسته 42 پيام ارزشمند اخلاقي را به صورت مؤثر و باورپذير به جامعه منتقل كند.

hassan_magic2000
23-08-2009, 22:58
سلام دوستان خوبین ؟؟؟!

یه خواهش ازتون داشتم

من ازش شنبه هفته پیش رفتم مسافرت و دسترسی به tv نداشتم به همین خاطر ندیدم چی شد

از اونجایی که من از اولش همه ی قسمتاشو دیدم خیلی دوست دارم بدونم چی شد من تا اونجایی دیدم که این دختره اکسیژن احمدرضا رو برداشت و این یارو از شایسته اعتراف گرفت و بهش بیهوشی زد و فکر کنم کشتتش و راستی این پونه هم دیدم مرد دیگه خیلی یادم نمیاد

اگه براتون زحمتی نیست یه خلاصه از این قسمتی که گفتم تا آخر سریال بگین ازتون ممنون میشم

بازم تشکر

N.E.G.A.R
23-08-2009, 23:31
بد تموم شد،منظورم اینه که فقط پایان فیلم به نفع خجسته خانوم و شوهرشون بود و بس....... .:41:

hassan_magic2000
23-08-2009, 23:46
:31: ممنون دوست من ولی دیگه خیلی خلاصه بود
اینو که از همون قسمت اول فهمیدیم :27: ماشالله سریالا همش همینطوره ولی اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی

ممنون:11:

.SA33D.
23-08-2009, 23:55
رئيس سازمان صدا و سيما نيز در اين مراسم با تقدير از هنرمندان سريال «رستگاران» گفت: كارگردان اخلاق‌گرا و حرفه‌اي، فيلمنامه پركشش همراه با ديالوگ‌هاي مناسب و تلفيق خوب بازيگران مجرب و جوان به همراه مديريت اجرائي خوب پروژه باعث شد تا يكي از موفق‌ترين مجموعه‌هاي نمايشي به لحاظ مخاطب و رضايتمندي رقم بخورد.

اینارو در مورد همین رستگاران خودمون گفتن جناب ضرغامی!!!!..اره دیگه بقال که نمیگه ماستم ترشه:31:

MYM
24-08-2009, 09:47
انتخاب اسم های کاراکترهای این سریال تامل برانگیز بود.

پرویز، کیانوش، کاوه، پونه و ...
احمد رضا و خجسته هم که برای گروه دو کفایت می کنه.

shifter
24-08-2009, 10:20
چرا پوريا پورسرخ تو اون مراسم تقدير كذايي نبود؟

mrmostafa
24-08-2009, 14:32
موسيقي متن كه تو بعضي جاهاي سريال مثل بيمارستان موسيقي با صداي ناله مانند بود رو ميخوام قشنگ بود.

تيتراژ ابتدائي هم ميخوام. موزيك خاليش هم باشه خوبه

يكي نيست جواب من رو بده ؟؟؟

.SA33D.
24-08-2009, 16:06
يكي نيست جواب من رو بده ؟؟؟

اینجا درخواست بده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چرا پوريا پورسرخ تو اون مراسم تقدير كذايي نبود؟

احتمالا ایشون چون کلاسشون رو بالاتر میدونند کلا توی برنامه های تلوزیون یا اینجور مراسم ها و جشن ها شرکت نمی کنند.افتخار نمیدن.

.German.
24-08-2009, 18:23
يادداشت «محمود گبرلو» درباره «رستگاران»؛
سيروس مقدم ظرفيت‌هاي ديگري هم دارد

خبرگزاري فارس: «محمود گبرلو» با اشاره به اين كه سيروس مقدم هنوز ظرفيت‌هاي ديگري هم دارد، نوشته است: «رستگاران» اثر مقبولي‌ است؛ اما مي‌توانست با شكل گروهي فيلمنامه‌نويسي و بعد قدري ساده‌گيري در ساختار بسيار كيفي‌تر باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس، «محمود گبرلو» منتقد، در يادداشتي با عنوان «رستگاري رستگاران» در وبلاگ خود قرار داده،‌ به درج ديدگاه‌هاي خود درباره سريال پربيننده «رستگاران» پرداخته است.
«محمود گبرلو» در اين يادداشت نوشته است: سيروس مقدم را همه مي‌شناسند. پانزده سال پيش به اين طرف، او يكي از پركارترين سريال‌سازهاي سيما بوده كه هر سال يا حتي شش ماه يكبار اثري براي عرضه كردن درچنته دارد. پركاري البته لزوماً به معناي كيفيت پايين نيست همچنان كه كم‌كاري نشان متقني از كيفي بودن ندارد. اما از «اغما» به اين طرف شاهد تحولي ملموس در كارهاي مقدم بوده‌ايم. در واقع اين مجموعه، نقطه عزيمت او از كارهاي متوسط و گاه نا اميدكننده به اثري نسبتاً موفق و پرتماشاگر بود. هرچند توفيق اثرهنري و در اين‌جا يك مجموعه تلويزيوني، لزوماً در پرمخاطب بودن نيست اما قطعاً عنصر مهمي در منشور «موفقيت» آن است. «اغما» اما از منظري ديگر نشان از تلاش داشت و كوششي براي فراتر رفتن از متوسط بودن به برتر بودن. نوع دكوپاژ ، حركات دوربين، هدايت بازيگران و سبك تدوين به همراه فيلمنامه منسجم و ايده آل آن باعث شد اين مجموعه در زمان پخش تبديل به پديده شود. اما و باز از آن به بعد، مسير حرفه اي مقدم چندان رضايت‌بخش نبود تا همين «رستگاران» كه شايد رستگاري فيلمساز ما هم باشد!
وي در ادامه نوشته است: «رستگاران» را شايد البته بتوان اثري دو پاره ناميد؛ پاره‌اي نسبتاً خوب و قابل قبول و پاره‌اي نه چندان در حد و قواره كليت اثر و جالب اينجاست كه اين پاره‌ها، نه فرم و محتوا كه در واقع بخش‌هايي از هر دو هستند. قصه رستگاران و ايده اوليه آن البته جذاب است اما بكر و نو نيست. در درس‌هاي فيلمنامه‌نويسي، معمولاً به دانشجويان مي‌آموزند كه پردازش و شاخ و برگ دادن به ايده كليشه‌اي رمز موفقيت آن است و در غير اينصورت، ايده كليشه‌اي به قصه كليشه‌اي و در نتيجه دلزدگي تماشاگر مي‌انجامد. «رستگاران» از اين منظر قابل پيش‌بيني است و بيشتر اوقات مي‌توان حادثه يا گره‌هاي بعدي را حدس زد. پيش بيني‌پذير بودن شايد ديگر اپيدمي اغلب فيلم‌ها يا مجموعه‌هاي سينما و تلويزيون ايران باشد. به هر حال تماشاگر نوعي تلويزيون، پس از سال‌ها تجربه با تماشاي آثار تصويري گوناگون مي‌داند كه نويسنده كجا دارد مي‌رود و لحظه‌هاي غافلگيركننده احتمالاً كجاست. در واقع به نظر مي‌رسد چنين قصه گسترده‌اي نياز به چند نويسنده با تخصص‌هاي گوناگون دارد كه بتوانند وجوه مختلف يك فيلمنامه سريالي را به ثمر برسانند. «رستگاران» به طور مثال در بخش شخصيت‌پردازي حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد. شخصيت قوي زن و ساير شخصيت‌ها كه به جز يكي دو استثناء نقطه قوت درام «رستگاران» محسوب مي‌شوند. اين كه زن‌ها از نقش تزئيني و حاشيه‌اي خود خارج شده‌اند و به متن آمده‌اند، به‌خودي خود ارزشمند است. هر چندگاهي كنش‌هايشان طبق روند فيلمنامه قابل پيش‌بيني باشد.
در ادامه مي‌خوانيم: پيش از اين، در چند مجموعه موفق حتي مناسبتي شاهد همكاري چند فيلمنامه نويس بوديم، كسي كه ساختار و پيرنگ را طراحي مي‌كند و كسي كه ديالوگ‌ها را مي‌پروراند و گفت‌وگوها را مي‌آرايد. شايد بايد فرد ديگري هم به اين تيم اضافه شود: متخصص گره‌افكن وگره‌گشايي! پروژه عظيمي مثل «رستگاران» نياز به تيمي متخصص دارد كه هر يك با توجه به تخصص خود بتواند بخشي از جريان پيشرفت قصه عظيمي چون اين مجموعه را به عهده گيرد.
گبرلو در ادامه نوشته است: «رستگاران» شخصيت‌پردازي نسبتاً موفقي دارد و اما كمبود حوادث درگير كننده و روند كند قصه از قسمت‌هاي مياني به بعد، آن را از تك و تا انداخت. در بخش ساختاري نيز، ماشاهد اوج و فرودهاي فرمي هستيم. سبك ساختاري متكي بر چرخش دوربين و حركات سيال آن، صحنه پردازي نيمه اغراق آميز و تدوين گاه سبك و گاه تند و سريع كه پيش از اين نمونه اصلي و شايد بهترين اجراي آن را در اغما شاهد بوديم. اما استفاده بيش از حد از اين ترفندها، گاه نتيجه عكس مي دهد. مثل عادت كردن تماشاگر و يا سردرآوردن او. نكته ديگر، استفاده زياد فيلمساز از نماهاي بسيار درشت است كه گاه منطقي و گاه بي‌منطقند و نشانگر گويي ذوق‌زدگي مفرط. نشانه‌هاي اين سبك و سياق آنقدر فراوان بود كه گويي با سينماي وحشت طرفيم و نه اثري كه قرار بوده در جامعه اي اتفاق بيفتد كه دور و بر ماست. تكنيك لازمه سينماست اما افراط در آن مخاطب را از اثر جدا مي‌كند.
در بخش پاياني اين يادداشت مي‌خوانيم: «رستگاران» در شكل انفعالي خود اثر قابل قبولي‌ست و در حد و اندازه هاي استانداردي ساخته شده اما مي‌توانست با شكل گروهي فيلمنامه‌نويسي و بعد قدري ساده‌گيري در ساختار بسيار كيفي‌تر باشد.به اميد اثري ديگر از مقدم چون سيروس مقدم هنوز ظرفيت‌هاي ديگري هم دارد.

a1000a
07-09-2009, 20:32
سلام
امروز تو برنامه ماه عسل
خجسته رو آوردن
درباره رستگاران خیلی صحبت کرد
شما ها دیدین؟

RoYaYeEe_NiIiLi
07-09-2009, 20:36
سلام
امروز تو برنامه ماه عسل
خجسته رو آوردن
شما ها دیدین؟

اینا نمیخوان بی خیال این سریال محشر بشن؟
این ماه عسل قدیما آدمای موفق رو میاورد...
حالا مثلا خجسته خیییلی موفقه؟

DariushGreat
07-09-2009, 20:45
اینا نمیخوان بی خیال این سریال محشر بشن؟
این ماه عسل قدیما آدمای موفق رو میاورد...
حالا مثلا خجسته خیییلی موفقه؟

پس چی؟! کسی که در این سن وارد دنیای بازیگری بشه، در نخستین امتحانش بپذیرن که توی فیلم به ایفای نقش اصلی بپردازه ( شخصیت اول فیلم گرگ و میش )؛ هنوز به تعداد انگشتای دست هم سریال بازی نکرده و این قدر مشهور شده... این آدم موفق نیست؟؟؟؟ :13:

Mahdi.p30
07-09-2009, 20:46
سلام
امروز تو برنامه ماه عسل
خجسته رو آوردن
شما ها دیدین؟

نمیدونم ایشون و برادر علیخانی روزه نبودن؟؟
انصافا بیش از حد خالی بستن!!
خانم یونسی که شب نیمه شعبان هم اومده بود ، داشت خالی می بست ، کلا ایشون در این زمینه تخصص دارن!!
علیخانی هم که همیشه میخواد بحثو به جایی بکشونه که طرف وادار به جانماز آب کشیدن بشه!!!

RoYaYeEe_NiIiLi
07-09-2009, 20:53
پس چی؟! کسی که در این سن وارد دنیای بازیگری بشه، در نخستین امتحانش بپذیرن که توی فیلم به ایفای نقش اصلی بپردازه ( شخصیت اول فیلم گرگ و میش )؛ هنوز به تعداد انگشتای دست هم سریال بازی نکرده و این قدر مشهور شده... این آدم موفق نیست؟؟؟؟ :13:
هر کس دیگه ایی رو هم میاوردن تو این نقش معروف میشد...
بعدشم اصن کللللی بازیگر معروف دیگه هست که این پیششون هیچه
البته نظر شمام محترم
اون فقط نظر بود

pooria.rio
08-09-2009, 16:07
man zamani daram nazar midam ke seriyal tamoom shode va man bishtare ghesmathasho didam be tore koli az sabke filmsaziye siroos moghadam khosham nemiyad tamamiye sahnehaye seriyal tarike az bazigarash baziye yakh va bi rooh mikhad hich mozooe jazabi baraye seryalhash entekhab nemikone cheshmhaye hameye adama meshki mishe ba ye saye ke aghlab rooye soorateshune be tore kol seryalhash aslan nemitoone jazbe mokhatab koneba in hal nemidonam che esrari bar in ke seryalhash por mokhatab hast dare nemidoonam

Sara
08-09-2009, 21:33
man zamani daram nazar midam ke seriyal tamoom shode va man bishtare ghesmathasho didam be tore koli az sabke filmsaziye siroos moghadam khosham nemiyad tamamiye sahnehaye seriyal tarike az bazigarash baziye yakh va bi rooh mikhad hich mozooe jazabi baraye seryalhash entekhab nemikone cheshmhaye hameye adama meshki mishe ba ye saye ke aghlab rooye soorateshune be tore kol seryalhash aslan nemitoone jazbe mokhatab koneba in hal nemidonam che esrari bar in ke seryalhash por mokhatab hast dare nemidoonam

ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم . یکی از قوانین فارسی تایپ کردنه !