PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال رستگاران

صفحه ها : 1 [2] 3

saeed_cpu_full
30-07-2009, 19:35
واقعا دیشب خیلی مسخره بود ... ولی یه چیزش فوق العاده بود و اون دیالوگ های کاوه بود

اينو بدجور تأييد ميكنم ... خيلی قشنگ بود فقط اگه دوربين رو هی اينور اونور تكون نميدادن بهتر ميشد !!

Gam3r
30-07-2009, 19:43
اينو بدجور تأييد ميكنم ... خيلی قشنگ بود فقط اگه دوربين رو هی اينور اونور تكون نميدادن بهتر ميشد !!

کاوه حرف هاش کوبنده و پشت سر هم بود ... خیلی زیبا دیالوگ هارو نوشتن
مخصوصا اونجا که میگفت مادر منو کشتن تا فردا من اعدای ارث و میراث نکنم .... دقیقا این اتفاق برای خیلی ها رخ داد که یکیشون رو خودم شاهد بودم که مال یه یتیم رو خورده بود و آخرش فلج شد و 6 سال با عذاب زندگی کرد و بعد هم یه روز ماشین زیرش گرفت و به بد ترین شکل ممکن مرد ... حتی یک نفر هم براش گریه نمیکرد . ( متاسفانه )
واقعا این سریال خیلی خوب داره حقایق زندگی رو به رخ همه میکشه

پول های باکلاس یا دزد های دوزخی ؟

mahsa1469
30-07-2009, 20:25
کاوه دیروز یکی از بهترین بازی هاش رو ارائه داد

behnam_tr
30-07-2009, 20:32
کاوه دیروز یکی از بهترین بازی هاش رو ارائه داد

آره باهات موافقم ولی در کل خیلی حرفه ای نیست ...
اسم اصلی این رویا خانوم چیه ؟؟!!!

hopee
30-07-2009, 23:03
اسم اصلی این رویا خانوم چیه ؟؟!!!

لیندا کیانی

Felakating
30-07-2009, 23:07
این رویا خانوم بد جوری باباشو ضایع کرد کلی حال کردم :31:

DJ POLESTAR
30-07-2009, 23:17
این رویا خانوم بد جوری باباشو ضایع کرد کلی حال کردم :31:
نه! این حرفها چیه! آدم باید به حرف بابش گوش کنه!

khashi87
31-07-2009, 00:09
اینطوری که خیلی بد میشه......اه اه....کاوه شخصیت مظلومه نباید آخرش بگیرنش...ای بابا:13:
خیلی عشقه کاوه ای ها

RoYaYeEe_NiIiLi
31-07-2009, 00:21
خیلی عشقه کاوه ای ها

من بازیگر ها رو بر اساس نقششون دوس دارم...الان چون تو این فیلم مظلومه خوشم میاد از بازی کردنش..
شاید تو یه فیلمه دیگه اصن آدم متنفرم بشه ازش
ویلا حالا مگه کی هستن که آدم عاشقشونم بشه؟

khashi87
31-07-2009, 00:31
من از بازیش خوشم میاد ولی از خودش نه خیلی مغروره

iman reza
31-07-2009, 01:39
کاوه با اونا هم کار نیست
فقط می خواد دختر طرف رو بگیره!اگه هم دست بود انقد کتک می خورد؟یا110 میلیون رو می داد به خجسته؟
کارا زیر سرپسر عمه اس دیدینکه ادما رو اورده بودبیمارستان علاوه بر اینه گزارشگر ازش خواست نقشش رو تو ضیح بده که گفت اگه توضیح بدم فیلم لو می ره(به نظر شما کدوم نقش باعث لو رفتن فیلم میش به جز اقا دزده)

mahdis_apex
31-07-2009, 02:16
دقت كردين تو اين فيلم يه خط در ميون به هم سلام ميكنن؟!!!

Gam3r
31-07-2009, 09:19
متاسفانه من نتونستم تا آخر ببینم ... وسط سریال برق رفت !!! این دیگه چه وضعشه !!!

behnam_tr
31-07-2009, 09:22
امروز تکرارش کی پخش میشه ؟؟

Gam3r
31-07-2009, 09:24
باید ساعت 4.30 مثل همیشه پخش بش

mahdis_apex
31-07-2009, 11:42
گريم صورت كاوه متغيره!!!!
ابروهاي خجسته هم هي باريك و كلفت مييشه!!!!!!!
جالبه.

nazanin aslani
31-07-2009, 18:03
ه نظر من همه چيز زير سر پسر فلوره اونه كه پولاي داييشو بالا كشيده

و اما دليلم :تنها كسي كه ادرس خونه ي پونه رو پيدا كرد پسر فلور بود كه نوچشو فرستاده بود جاي برادر پونه پره ياقوتم ادرس خونه پونه رو از اون گرفته.

دل تنگم
01-08-2009, 01:52
این دومین همكاری او با سیروس مقدم پس از فیلم «روز بعد از خوشبختی» به عنوان نویسنده است. به این بهانه با او درباره چند و چون فیلمنامه «رستگاران» و نگارش آن به گفتگو نشستیم كه می‌خوانید.

در تیتراژ رستگاران آمده است كه فیلمنامه این سریال براساس طرحی از محمدرضا شفیعی نوشته شده است. خیلی از مخاطبان شاید معنی دقیق این حرف را ندانند. به عنوان اولین سوال خواستم برای خوانندگان روزنامه ما تفاوت این دو را توضیح دهید و این كه طرح چه فرآیندی را تا فیلمنامه شدن طی كرده است؟

این سریال ایده آقای شفیعی، تهیه‌كننده مجموعه بود كه به من داده شد. ما چند بار قبلا با هم كار كرده بودیم. من دیدم این ایده بستر خوبی برای سریال شدن دارد، چون شفیعی به سریال شدن این ایده فكر نمی‌كرد و كار كوتاهی را از آن در نظر داشت كه البته من هم آن را به شكل كوتاه نوشتم، اما خوب از كار درنیامد. مدتی این طرح به فراموشی سپرده شد كه من دوباره آن را پیگیری كردم و شفیعی هم دنبال كرد. ابتدا قرار بود این كار با همكاری شبكه یك ساخته شود. به دلایلی كه من نمی‌دانم این اتفاق نیفتاد و قصه به شبكه سوم منتقل شد. این فرآیندی كه به آن اشاره كردم تا كلید خوردن نوشتن سریال حدود یك سال طول كشید كه توانستیم 30 قسمت آن را آماده كنیم. بعد علیرضا افخمی به عنوان ناظر كیفی كار به ما معرفی شد و با او هم تعاملاتی درباره داستان داشتیم كه در نهایت همین شد كه الان در حال پخش است.

پس این قصه نسبت به طرح اولیه خیلی تغییر كرده است؟

بله خیلی زیاد. در واقع این قصه ابتدا درباره 2 دختر دزد و آمدنشان به تهران بود كه من احساس كردم می‌توان با تغییر و اضافه كردن كاراكتر و تغییر قصه، قالب آن را تغییر داد و آن را بسط داد و به جزییات بیشتری از قصه پرداخت. واقعیتش این است كه اگر طرح برای خودم بود نیز همین تغییر و تحولات اتفاق می‌افتاد. اساسا طرح و فیلمنامه با هم متفاوت است. من از مرحله سیناپس تا متن نهایی كه آماده می‌كنم ممكن است كلی تغییرات در فیلمنامه بدهم. اگر بخواهیم حرفه‌ای‌تر به این مقوله نگاه كنیم باید بگویم طراحی قصه و فیلمنامه‌نویسی 2 تا شغل متفاوت است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما معمولا فیلمنامه‌هایی كه می‌نویسید طرحش از دیگری است یا ممكن است طرح هم از خودتان باشد؟

واقعیتش این است كه من باید هر طرحی را مال خود كنم. همه دوستانی هم كه با من كار می‌كنند می‌دانند هیچ تضمینی وجود ندارد كه همان را تبدیل به فیلمنامه كنم.

این مساله موجب اختلاف‌نظر بین شما و طراح قصه نمی‌شود؟

به هیچ وجه، چون همه دوستانی كه با من كار كرده‌اند مرا می‌شناسند و به مقتضیات این كار آشنا هستند. چند وقت پیش دوستی یك طرح سینمایی را برایم فرستاد كه گفتم خوب نیست و او هم گفت می‌دانم خوب نیست فرستادم كه تو درستش كنی كه به دلیل همین سریال آن را به زمان دیگری موكول كردم. در واقع كار ما برای بهتر شدن طرح انجام می‌شود و چون دوستان هم به این امر واقف هستند، مشكلی پیش نمی‌آید.

در حال حاضر فیلمنامه رستگاران به پایان رسیده یا در فرآیند تولید و پخش، همزمان با آن نوشته می‌شود؟

من الان دارم قسمت‌های آخر را با توجه به بازتاب و واكنش‌های مخاطبان می‌نویسم. به هر حال ما چه بخواهیم ادا دربیاوریم یا صادقانه حرف بزنیم، برای مردم كار می‌كنیم. مردم باید از سریال خوششان بیاید و از تماشای آن لذت ببرند. خوشامد و بد آمدن مسوولان، تهیه‌كننده، من، كارگردان و منتقدان خیلی مهم نیست.

یعنی پایان‌بندی داستان را براساس توقع و انتظاری كه مخاطب دارد، می‌نویسید یا تغییر می‌دهید؟

نه به این شكل. ببینید در پایان‌بندی‌ كه انجام شده حتی سكانس آخر این كار گرفته شده است. این كار 11 شب پخش می‌شود، بنابراین باید قصه به گونه‌ای روایت شود كه بیننده با آرامش به تختخوابش برود. بالاخره چاره‌ای نیست. وقتی شما فیلمنامه‌ای را شروع می‌كنید هیچ چیزش را هم كه ندانی باید بدانی كه ابتدا و انتهای آن چیست. من انتهای همه شخصیت‌هایم می‌دانم چیست. فینال‌ها و سرنوشت‌های هر كدامشان را سیناپس زدم، اما می‌نشینم ببینم كه مردم هم چه نظری دارند و چگونه به این شخصیت‌ها نگاه می‌كنند. در واقع این را می‌خواهم بگویم كه اساسا ما دركار فیلمنامه‌نویسی از مردم می‌دزدیم، یعنی سوژه را از خود آنان و از تجربه زندگی در میان آنها می‌گیریم، بنابراین بازخوردهای آن در كل ساختار و فرآیند قصه اعمال می‌شود.

می‌خواهم بدانم نتیجه این بازخوردها را به چه شكلی در فیلمنامه لحاظ می‌كنید؟

ببینید نتیجه بازخوردها این نیست كه بخشنامه‌ای بیاید بگوید مثلا بازخورد فریدون این بوده یا حسین آن بوده و غیره. در واقع شما این بازخورد را به حست منتقل می‌كنی و با حست تغییراتی را به وجود می‌آوری. در مجموع آنچه برای من مهم است رضایت بیننده كار است. من فكر می‌كنم الان بیننده از كار رضایت دارد، لذا اگر الان رضایت دارد باید از پایانش نیز راضی باشد. به طور كلی امكان تغییر پایان سریال به طور حتم وجود دارد و همیشه همین طور بوده و من سعی می‌كنم همیشه این كار را انجام ‌دهم و از سیناپس نوشتن تا شروع كار بویژه ساخت قسمت‌های پایانی آن مدام در حال تغییر و جابه‌جایی است.

به نظرم سخت‌ترین بخش كار هم همین است. خیلی از سریال‌ها بودند كه شروع خوبی داشتند و توانستند مردم را جذب خود كنند، اما فینال آن به گونه‌ای شكل گرفته كه تو ذوق مخاطب خورده و باعث نارضایتی مخاطبان شده است.

كاملا قبول دارم. برای همین است كه می‌گویم در نوشتن پایان بندی نباید عجله كرد تا بازتاب واكنش مخاطبان را داشته باشیم.

یعنی می‌شود این گونه برداشت كرد پایان‌بندی كه در ذهن شما بوده ممكن است با توجه به واكنش‌های مخاطب تغییر كند؟

نمی‌دانم. واقعیتش این است كه می‌دانم پایان این قصه قرار است چه اتفاقی بیفتد، ولی همیشه در نوشتن فیلمنامه این تاخیر از طرف نویسنده و تحویل آن به تهیه‌كننده یا كارگردان وجود دارد كه باز بهتر از این می‌شود كار كرد. وقتی ما 2 مشاور برای كارمان داریم آنها می‌سنجند كه چند درصد مخاطب داریم و نظر آن چند درصد درباره این مجموعه چیست. بالاخره این نظرات به گوش ما می‌رسد، اما ما باید آن را حس كنیم تا بتوانیم به نگارش درآوریم. نوشتن وابسته به حس نویسنده است.

آقای نعمت‌الله! طیف مخاطبان و بینندگان این سریال و هر مجموعه دیگری متنوع و متفاوت است كه نظر یكدست و مشابهی درباره آن ندارند. در این شرایط فیلمنامه‌نویس چه می‌كند؟

به هر حال در این قرنی كه ما داریم زندگی می‌كنیم، شعار ما باید این باشد كه تمام تفكرات به شكل صلح‌آمیزی در كنار هم زندگی كنند و فیلمنامه‌نویس از حق تالیف خود برای پوشش دادن همه این دیدگاه‌ها و نظرات استفاده می‌كند. ببینید من فیلمنامه را منوط به این نمی‌كنم كه بیننده چه می‌گوید تا چه بنویسم من به واكنش مخاطب فكر می‌كنم كه شاید جایی جواب دهد و جایی جواب ندهد. به هر حال این كار هم مثل همه كارها یك سری مخالف و یك سری موافق دارد. من سعی كردم برای موافق‌ها بنویسم، ولی وقتی مخالف وجود دارد باید تلاش كنم كارهای بعد را بهتر انجام دهم تا تعداد مخالفان را كمتر كنم.

استنباط من از صحبت‌های شما این است كه محتوای قصه و پایان‌بندی آن را به لحاظ مضمونی شكل دادید و آن را تغییر نمی‌دهید، اما با توجه به بازخوردهای مخاطب ممكن است در فرم و روایت آن تغییراتی به وجود بیاورید؟

بله. حتی ما برخی پلان‌های پایانی‌مان را هم تصویربرداری كردیم، چون در لوكیشن‌اش قرار داشتیم. در واقع پایه‌هایش شكل گرفته من فقط با توجه به واكنش‌ها، بزك دوزك‌هایش را كم و زیاد می‌كنم. همیشه این طور بوده كه انتهای داستان خیلی با عجله و شتاب نوشته می‌شد. حالا یك بار هم امتحان كنیم كه این كار اتفاق نیفتد. اتفاقا پایان‌بندی یك داستان باید با تامل و كندی صورت بگیرد، چراكه حساسیت بیشتری روی آن وجود دارد. در این كار ما با 15 متن شروع كردیم و مثل یك تراكتور صبح تا شب روی متن‌ها كار می‌كردیم و من به دلیل روحیه‌ای كه دارم حتما سر صحنه حاضر می‌شوم و پیش آمده كه روزی یك ساعت خوابیده‌ام.

حضور شما به عنوان فیلمنامه‌نویس سر صحنه فیلمبرداری، خود جای سوال دارد. آیا نگرانید كار با فیلمنامه پیش نرود یا این كه از به تصویر كشیدن قصه‌تان ایده‌های تازه‌تری می‌گیرید؟

علتش این است كه معتقدم هیچ كس به اندازه نویسنده كه متن را نوشته است نمی‌تواند شخصیت و قصه را برای بازیگر تعریف و آنالیز كند. من حس و حالم را به بازیگر می‌گویم، با سیروس مقدم تعامل می‌كنم، لحن دیالوگ‌ها را روتوش می‌كنم؛ البته حضور نویسنده سر صحنه مزیت بزرگی است، اما معایبی هم دارد و گاهی نویسنده را دچار حاشیه می‌كند. مثلا بازیگری دوست دارد نقش‌اش در سریال بیشتر باشد و مسائلی از این دست كه باعث می‌شود به نویسنده فشار بیاورند، البته من در این سریال با چنین مساله‌ای مواجه نشدم. خیلی از فیلمنامه‌نویس‌ها به همین دلیل بر سر صحنه حاضر نمی‌شوند كه انتقادها و پیشنهادهای بازیگر و كارگردان را بشنوند. من همیشه به بازیگران می‌گویم نقش مال شماست و هر جایی كه احساس می‌كنید چیزی باید به آن اضافه یا كم شود، بگویید. به هر حال خیلی كار خسته‌كننده‌ای بود. این كه تا شش هفت صبح بنویسی و 9 سر صحنه باشی، كار دشواری است.

یعنی متنی را كه شب قبل نوشتید، فردا اجرا می‌كردید؟

نه. من همیشه ده پانزده قسمت جلوتر بودم. اگر نبودم نمی‌شد، چون سیروس مقدم خیلی سریع به من می‌رسید. مقدم، هم دست تندی در فیلمسازی دارد و هم از هیچ نكته‌ای نمی‌گذرد و همه چیز را كامل به تصویر می‌كشد.

به معایب حضور نویسنده سر صحنه اشاره كردید. یكی از این معایب می‌تواند اختلاف‌نظر كارگردان و نویسنده در روایت قصه باشد. آیا در این سریال با چنین مشكلی مواجه نشدید؟

اولا كه ناخدای این مجموعه كارگردان است. بقیه همه در كنارش هستند. اگر بین نویسنده و كارگردان اختلاف‌نظری وجود داشته باشد من همیشه نظر كارگردان را اصل قرار می‌دهم. در واقع نظر آخر را كارگردان باید بدهد. در مورد شخص سیروس مقدم باید بگویم این آدم خیلی محترم است و خیلی سختی كشیده و از دایی جان ناپلئون تا حالا دارد كار می‌كند و دستش هم نمك ندارد و خیلی از كسانی كه با او كار كرده‌اند و مطرح شدند قدر او را ندانستند. ضمن این كه نقدهای بیرحمانه و مغرضانه‌ای درباره او مطرح می‌كنند كه واقعا بی‌انصافی است. سیروس مقدم بسیار آدم دموكراتی است و اگر اختلاف‌نظری هم با ایشان داشته باشم براحتی حل می‌شود و فضا را برای كار كردن باز می‌گذارد. به طور كلی می‌خواهم بگویم سریال رستگاران خیلی پروژه پرحاشیه‌ای نیست، اما اگر هم باشد دست‌كم من به عنوان نویسنده اگر چیزی مطابق نظرم نباشد، بلافاصله نظر كارگردان را اجرا می‌كنم.

ظاهرا انتخاب بازیگران هم با شما بوده است؟

نه واقعا. این یك كار جمعی بود كه سیروس مقدم در راس آن بود، من، افشین سنگ چاپ، محمدرضا شفیعی و علیرضا افخمی. در واقع من نقش مشورتی داشتم. مثلا من شاید اصرار داشتم كه بازیگری باید در این مجموعه حضور داشته باشد. بعد فهمیدم اشتباه كردم ولی دیگر نمی‌شد كاری كرد یا شخصیت بابك را كه كاوه خداشناس بازی می‌كند و من نمی‌شناختمش و خیلی بازیگر خوبی است مدیون علیرضا افخمی هستیم. من اصرار داشتم نقش بابك و فاطمه را 2 نفر غیرچهره بازی كنند كه آقای مقدم دلایل مرا پذیرفتند و آناهیتا افشار و كاوه خداشناس این نقش را بازی كردند. همچنین عباس غزالی و آرش مجیدی هم از پیشنهادهای من بودند.

این انتخاب‌ها براساس شخصیت‌پردازی كه خودتان در نوشتن فیلمنامه داشتید صورت گرفته است؟

زمانی كه من فیلمنامه را می‌نوشتم، مثلا درباره شخصیت محسن، تصویر عباس غزالی در ذهنم بود... .

یعنی براساس شناختی كه از یك بازیگر و توانایی‌هایش دارید شخصیت‌های قصه را ترسیم می‌كنید یا برعكس؟

واقعا اگر این طور باشد، اشتباه است. به خاطر این كه نوع متن باید طوری نوشته شود كه بازیگر خودش را با آن تطبیق دهد مثلا ما شخصیت كیانوش با بازی شهرام عبدلی را داریم كه همزمان هم پیشنهاد من و هم پیشنهاد سیروس بود و می‌بینم كه چقدر خوب كار می‌كند. حالا این كه من بنشینم و براساس شخصیت عبدلی نه كیانوش، شخصیت‌پردازی كنم این درست نیست. قاعده این است كه نویسنده شخصیتی را ترسیم می‌كند و بعد به دنبال بازیگری می‌گردد كه بتواند این نقش و شخصیت را بازی كند.

یعنی ویژگی‌های یك بازیگر اساسا در شخصیت‌پردازی در نظر گرفته نمی‌شود، چون شما الان گفتید كه هنگام نوشتن نقش پلیس آرش مجیدی را در ذهن داشتید.

حتما تاثیر می‌گذارد. من به طور كلی این مساله را رد نمی‌كنم. با آرش مجیدی در تله‌فیلمی به كارگردانی سیروس مقدم كار كرده بودیم به نام «روز بعد از خوشبختی» كه آرش مجیدی جزو نامزدهای اصلی برای بازی در آن فیلم بود. براساس شناختی كه از آرش و بازی و تیپ او داشتم به كارگردان گفتم حتما درباره انتخاب او برای این سریال فكر كند. وقتی مقدم او را دید، گفت این همان كسی است كه در ذهن من هم بود. من در ابتدا نقش دیگری را برای آرش مجیدی در نظر گرفته بودم، اما به این نتیجه رسیدیم كه آرش خوش‌چهره و چهارشانه است. خوب دیالوگ می‌گوید و صدای خوبی هم دارد و می‌شود از او در نقش پلیس استفاده كرد و این هوش سیروس مقدم بود كه چنین گزینه‌ای را تشخیص داد. این یكی از آن مواردی است كه من نویسنده، نظر كارگردان را می‌پذیرم و تایید می‌كنم.

شاید به خاطر همین ویژگی‌های رفتاری و بازیگری برخلاف بسیاری از سریال‌های ایرانی دافعه این پلیس كمتر است و مخاطب با او همدلی می‌كند.

این هوش و درایت سیروس مقدم را به عنوان كارگردان پخته این سریال نشان می‌دهد.

چرا نام فیلم از آشفتگی به رستگاران تغییر كرد؟

این پیشنهاد شبكه سوم و قسمت پخش بود كه به نظرم پیشنهاد خوبی بود كه در بازنویسی اتفاق افتاد و دلیلش همه به تفاوت سلیقه برمی‌گردد كه البته به نظر من انتخاب خوبی هم بود.

جناب نعمت‌الله اگرچه ممكن است مردم ما با ملودرام‌های خانوادگی ارتباط خوبی برقرار كنند ولی احساس نمی‌كنید این ژانر در تلویزیون ما بشدت در حال تكرار است و نویسندگان و فیلمنامه‌نویسان ما باید فضا‌های جدیدتری را تجربه كنند؟

ببینید ما در سوئیس زندگی نمی‌كنیم كه دغدغه‌های دیگری داشته باشیم. همه ما مردمی هستیم كه با مسائلی مثل فقر، ازدواج، عشق، اشتغال، اعتیاد و بسیاری دیگر از مسائل اجتماعی و خانوادگی درگیر هستیم لذا نویسنده هم اثرش را متاثر از همین واقعیت‌ها می‌نویسد. مگر ما چقدر سوژه در جهان داریم. به نظر من سینمای جهان سال‌هاست قصه جدیدی ندارد. مهم این است كه همین سوژه‌های تكراری چگونه تعریف شود و چه‌بسا ابعاد تازه‌تری از آن كشف گردد. من معتقدم چون آدم‌ها خیلی شبیه به هم هستند با مسائل مشترك سوژه فیلم و داستان‌ها نیز شبیه به هم و تكراری به نظر می‌رسد چون اساسا زندگی تكرار همین واقعیت‌هاست. لذا من اصلا نگران تكراری بودن سوژه نیستم بلكه دغدغه اصلی من چگونگی پرداخت این سوژه‌هاست و تجربه هم نشان داده است همین سوژه‌های به ظاهر تكراری اگر درست به تصویر كشیده شوند، همیشه مخاطبان خود را خواهد داشت.

از سوی دیگر نوعی اخلاق‌گرایی غلو شده هم در متن داستان و بویژه دیالوگ‌ها مشاهده می‌شود كه من گاهی احساس می‌كنم فیلم دارد مخاطب را نصیحت می‌كند. بویژه شخصیت اصلی داستان خجسته كه خیلی مثبت و بی‌نقص ترسیم شده است!

من این حرف را قبول ندارم. فیلم تم مثبتی دارد، اما به معنایی كه شما می‌گویید اخلاقگرا نیست و قصد ندارد مخاطبان را ارشاد و هدایت كند. البته ممكن است این مساله در بطن داستان نهفته باشد، اما من سعی نكردم آن را خیلی مستقیم و افراطی نشان دهم. همین خجسته به عنوان شخصیت اصلی و به قول شما نماد اخلاقگرایی هم اشتباه می‌كند و هر چه داستان جلوتر می‌رود، بیشتر این اشتباهات را می‌بینیم. مثلا در جایی با پلیس رفتار تندی دارد یا درباره برخی افراد قضاوت زودهنگام می‌كند كه بعدا خودش نیز پی به اشتباهش می‌برد. ضمن این ‌كه دیدیم پدرش او را به خاطر دیر آمدن به خانه تنبیه می‌كند.

درست است ولی من به جزییات كاری ندارم. در كلیت فیلم نوعی حالت نصیحت‌گونه وجود دارد كه گاهی در برخی دیالوگ‌ها به بیانیه یا كلمات قصار تبدیل می‌شود.

بگذارید من مساله‌ای را اینجا روشن كنم. این‌ كه برخی فكر می‌كنند این سریال سفارشی ساخته شده، اشتباه است. هیچ ‌گونه فشار یا سفارشی به ما از این ‌كه سریال مذهبی بسازیم وجود نداشته و اتفاقا شبكه دست ما را در تولید این مجموعه خیلی باز گذاشته است. ما نیز سعی كردیم با توجه به داستان سریال به گونه‌ای پیش نرویم كه طرح مسائل اعتقادی و اخلاقی در آن تو ذوق مخاطب بزند و باعث جبهه‌گیری او شود. باور كنید هیچ اجباری در كار نبود و من اینجا اعلام می‌كنم هر ضعف و اشتباهی كه در سریال می‌بینید تقصیر من نویسنده است. اگر در جاهایی می‌بینید كه دیالوگ‌ها به قول شما به كلمات قصار بدل می‌شود، به خاطر این‌كه من سعی كردم در این سریال از احادیث و فرمایشات ائمه و بزرگان دین استفاده كنم بدون این‌ كه نام گوینده را بگویم و قال باقر و قال صادق بیاورم. من چیزی حدود 18 17 حدیث را در این مجموعه آورده‌ام كه بدون ذكر منبع از زبان شخصیت‌های قصه بازگو می‌شود تا زیبایی و تاثیر آن برمخاطب را لحاظ كنم بدون این‌ كه مخاطب متوجه شود كه فلان جمله حدیثی از مثلا امام علی(ع) است. به این دلیل كه مخاطب احساس نكند داریم ژست مذهبی می‌گیریم یا می‌خواهیم او را نصیحت كنیم. این احادیث در متن داستان گنجانده شده تا تناسب منطقی با ساختار قصه داشته باشد و احساس نشود بر داستان یا مخاطبان تحمیل شده است. به هر حال بازهم می‌گویم اگر در جاهایی قصه یا دیالوگ‌ها شعاری به نظر می‌رسد، مشكل از من است و این ضعف را می‌پذیرم.

یكی دیگر از ویژگی‌های بارز این سریال زن محور بودن است. به طوری كه گاهی احساس می‌شود نوعی نگرش فمینیستی پشت قضیه بوده است... .

این را می‌پذیرم كه داستان سریال زن‌محور است. به هر حال قهرمان این قصه یك زن است، اما هیچ ‌گونه نگرش و تفكر فمینیستی پشت قضیه نبود. به هر حال زنان در زندگی امروزی چه در عرصه اجتماعی و چه در خانه حضور موثری دارند و نقش تاثیرگذار آنها را نمی‌توان انكار كرد. اتفاقا بیشتر كسانی كه در آثارشان شعار فمینیستی می‌دهند یا مبتنی بر چنین نگرشی فیلم می‌سازند در عمل چندان موفق نیستند و به سمت شعارزدگی می‌روند. ضمن این ‌كه باید به این نكته هم توجه داشت كه شخصیت و موقعیت زن امروز نسبت به گذشته تغییر كرده است. شاید رفتار زنان در گذشته مادرانه‌تر بود. من امروز نمی‌توانم همسرم را با مادرم مقایسه كنم. چون نیازها، توقعات و نقش زن امروز با زن دیروز فرق كرده است. طرح و بیان این تفاوت‌ها به معنی فمینیست‌گرایی نیست. شاید در رستگاران به دفاع از موقعیت و حقوق زنان پرداخته شود، اما هیچ‌گونه شعار فمینیستی در آن به چشم نمی‌خورد. رفتار خجسته هم چنین مساله‌ای را تداعی نمی‌كند. به نظر من خجسته نماد یك زن اصیل ایرانی است كه در دفاع و حفظ همسر و خانواده‌اش ایستاده است و براحتی تسلیم نمی‌شود.

از طرف دیگر ما پونه را داریم كه زنی خلافكار است و به نوعی در تضاد با شخصیت خجسته قرار دارد...

درست است در میان مردها نیز همین دوگانگی‌ها و تضادها دیده می‌شود. ضمن این ‌كه من سعی كردم در ترسیم چهره‌های منفی هم به راه افراط نروم. لذا شما خوبی‌هایی نیز در پونه می‌بینید. اساسا من سعی می‌كنم تصویری خاكستری از شخصیت‌هایم ترسیم كنم. شما در پونه رفتارهای خوبی هم مشاهده می‌كنید همان‌طور كه اشتباهاتی در شخصیت خجسته هم می‌بینید.

اگرچه عاطفه نوری در نقش پونه خوب بازی كرده است، اما او در واقع دارد بازی خود را در دوران سركشی و نرگس تكرار می‌كند. چرا دوباره از همان پرسوناژ قبلی استفاده كردید؟

به نظر من عاطفه نوری در هر نقشی خودش را روتوش می‌كند نه تكرار. اگر دقت كرده باشید نوع راه رفتن او در این سریال با دوران سركشی و نرگس متفاوت است و این مساله‌ای است كه خودش به آن رسیده است بدون این ‌كه من یا سیروس مقدم به او گفته باشیم. عاطفه نوری خودش می‌گوید كه بازی‌های قبلی‌اش را نگاه می‌كند تا حركت و رفتار تازه‌ای را به آن اضافه كند كه قبلا تجربه نكرده است. جالب است كه من ابتدا مخالف بازی او در این نقش بودم، اما زمانی كه برای تمرین و دورخوانی آمد نظرم عوض شد و قبول كردم او بهترین گزینه برای ایفای این نقش است.

شخصیت صمصامی نیز با توجه به نقش‌هایی منفی كه عباس امیری بازی كرده در یك كاراكتر مثبت و وكیل آیا نوعی ریسك نبود؟

چرا. اتفاقا یكی از ویژگی‌های سیروس مقدم همین شجاعت و ریسك‌پذیری اوست كه در كارهای قبلی نیز شاهد آن بودیم كه البته در عمل نتیجه داده است و عباس امیری بخوبی از عهده این نقش برآمد. زمانی كه داشتم شخصیت صمصامی را می‌نوشتم، بدون این ‌كه تصویر عباس امیری در ذهنم باشد، شخصیتی با ویژگی‌های فیزیكی او در ذهنم بود و به نظرم نقش‌های منفی او در فیلم و سریال‌های دیگر نمی‌تواند و نباید مانع از تجربه‌های یك بازیگر در نقش جدید شود.

آقای نعمت‌الله، رستگاران داستانی چند لایه و تودرتو دارد كه گاهی موجب تداخل قصه‌ها در هم می‌شود و نوعی شاخه‌پردازی اضافی به داستان می‌دهد كه كمك چندانی به داستان اصلی نمی‌كند... .

من برعكس شما فكر می‌كنم. این چند لایگی و قصه‌های موازی در سریال در یك بستر مشترك و در نسبت منطقی با خط اصلی داستان گنجانده شده است كه تعلیق و كشش آن را بیشتر می‌كند. ضمن این ‌كه زندگی اجتماعی امروز نسبت به گذشته، پیچیدگی و فراز و نشیب‌های بیشتری دارد. در عین حال باید توجه داشت داستان این سریال حادثه‌ای و معمایی است كه طلب می‌كند پیچیدگی و درهم‌تنیدگی بیشتری داشته باشد.

به عنوان آخرین سوال آیا شكل پخش سریال و روزانه بودن آن هم در نوشتن متن آن تاثیر داشته است؟

صددرصد. اصلا متن داستان براساس شكل پخش آن نوشته شده است و اگر پخش آن به شكل روزانه و روتین نبود، تاثیر آن از بین می‌رفت و ضربه مهلكی به آن می‌خورد. در واقع اگر قرار بود این سریال به شكل هفتگی پخش شود، ساختار دیگری به خود می‌گرفت و قصه دیگری می‌شد. دوست دارم در پایان به 3 نكته درباره همكاری خودم با این سریال بگویم. اول پخش شبكه 3 كه همكاری خوبی با ما داشت و هیچ‌ گونه محدودیت و فشاری برای سانسور متن اتفاق نیفتاد. دوم قدردانی از سیروس مقدم كه خیلی به من كمك كرد و واقعا یارو یاور من در این سریال بود و سوم تشكر از پوریا پورسرخ كه به كار اعتماد كرد و بدون كوچك‌ترین غر زدنی نقش را پذیرفت و همكاری خوبی با ما داشت.

منبع: جام جم

سلام دوستان

لطفاً از بحث های نامربوط پرهیز کنید

موفق و برقرار باشید

RoYaYeEe_NiIiLi
01-08-2009, 23:19
منظورشون چی بود که رویا به زن بابک گفتش که کاوه زنگ زده گفته بابا رضایت داده:27:
اصلا تنها چیزی که شایسته نگفت اعلام رضایت به کاوه بود:31:
تازه جالب اینه که بعدا وکیل شایسته به کاوه میگه شایسته رضایت داده و کاوه ذوق میکنه:27:(مثلا خودش به رویا خبر داده:31:)

iman reza
01-08-2009, 23:54
خوب باباهه گفتش قبول می کنم
فیلمو یا من درس ندیدم یا تو؟کی وکیله به کاوه زنگ زد ؟فقط کاوه زنگ زد و گفت که خجسته کارت دار!
جالب ترین جاش می دونین کجا بود؟به نظر من شرط سوم بود
حدس می زنم می خواد که کاوه دیگه هیچ سراغی از نگرس جون نگیره و نگرگس جون رو گمو گور کنه!نرگس جونو که می شناسین

hopee
02-08-2009, 00:07
امشب یه سوتی دادن .

وقتی‌ فلاش بک زدن به اون صحنه‌ای که صمصامی (املاش درسته؟) کارت وکیلرو برداشت هر دو طرف کارت نوشته

شده بود ولی‌ بعدش وقتی‌ صمصامی داشت شماره وکیلرو از روی همون کارت میگرفت یه طرف کارت سفید بود.:18:

D.A.V.O.O.D
02-08-2009, 00:13
سلام علیکم . الحق و ولانصاف که اتیلا پسیانی بی نظیر بازی میکنه

SIR MAMAD
02-08-2009, 01:34
یه مدت کوتاهی هست که از سر اجبار (شما بدبختی معنا کنید یا بشقاب پر ) رو اوردم به این تی وی ایران

راستش تا ترسم بریزه با این سریالاش وفیلم هاش +سانسورهاش طول می کشه

مثلا شهر فرشتگانی که تی وی ایران پخش کرد رو اگر کسی دیده باشه متوجه منظور من می شه

تا حالا این قدر به شعورم توهین نشده بود .بی خیال اقا فلان وبهمانم نه با شهر فرشتگانم بله؟!:18:

بگذریم.:46:
این سریال رو من خیلی سخت تونستم بهش برسم چون اخرشه دیگه گمونم ولی بازی ها بد نیست

خدا رو شکر نسبت به تابستونای که نرگس پخش می کرد یا اون پسر دانشجویی که عاشق شده بود این بهتره بازیگراشم بهترن داستانشم بهتر شده.

این تفاوت سینما وتلویزیونم حکایتیه برا خودش.

یکسری عکس از روناک یونسی ( خجسته:13: ) گذاشتم تو گالری عکس مربوط به فیلم به هدف شلیک کن می باشد

این جا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبای.

N.E.G.A.R
02-08-2009, 06:25
سلام

پس اگر پسر عمه فلور پول ها را برداشته یه سوال پیش میاد و اونم اینه که چطوری و با کمک چه کسی یا چه کسانی اونا رو برداشته؟

پرده یاقوت با این پسر عمه دستشون تو یه کاسه هست یا نه؟

پرده یاقوت با ارتباطی که بین خودشو پونه برقرار کرده قصد داره چیکار کنه، ایا صرفاً برای زیر نظر داشتن احمد رضا هست یا قصد دیگه ای داره؟

راستی اون کارت وکالتو کاوه برای چی گذاشته بود وسط اون مدارک صندوق شایسته ،ایا فقط می خواسته وکیل شایسته ذهنیت بدی از شایسته پیدا کنه و نسبت به شایسته بدبین بشه؟

Gam3r
02-08-2009, 09:53
سلام

1. پس اگر پسر عمه فلور پول ها را برداشته یه سوال پیش میاد و اونم اینه که چطوری و با کمک چه کسی یا چه کسانی اونا رو برداشته؟

2 . پرده یاقوت با این پسر عمه دستشون تو یه کاسه هست یا نه؟

3 . پرده یاقوت با ارتباطی که بین خودشو پونه برقرار کرده قصد داره چیکار کنه، ایا صرفاً برای زیر نظر داشتن احمد رضا هست یا قصد دیگه ای داره؟

4 . راستی اون کارت وکالتو کاوه برای چی گذاشته بود وسط اون مدارک صندوق شایسته ،ایا فقط می خواسته وکیل شایسته ذهنیت بدی از شایسته پیدا کنه و نسبت به شایسته بدبین بشه؟

برای هر سوالت شماره زدم تا جوابشو راحت تر بگیری

1 . از اون بچه سوسول این کارای بزرگ بر نمیاد ... اون فقط یه بچه دزد بی خاصیت هست
2 . نه ، همونطور که قبلا گفتم توی یه سکانس دیدم که پرده یاقوت و کاوه به هم چشمک زدن .... در ضمن ، قبل از اینکه سریال شروع به پخش کنه توی یه آگهی سریال دیدم که به کاوه دستبند زدن و دارن میبرنش
3 . احتمالا میخواد با پونه به احمدرضا ضربه بزنه ... چون دقیقا میدونه که پونه دنبال چی هست و با پول خرش میکنه
4 . کاوه داره بین کل فامیل های شایسته اختلاف ایجاد میکنه تا انتقامش رو از پرویز شایسته بگیره

..Parsa..
02-08-2009, 19:59
ولي واقعا داستان خيلي خيلي قشنگي داره اين سريال
خيلي جذابه و حسابي آدم رو درگير ميكنه
با اينكه بيشتر از 1ماه از پخش ميگذره اما هنوزم 1سردرگمي تو داستان هست
كمتر كسي ميتونه ادامه فيلم رو حدس بزنه

RoYaYeEe_NiIiLi
03-08-2009, 00:01
بابک؟؟؟؟:18:
ای حال میکنم همه چیز زیر سر بابک باشه
چه حالی میده:27:
ولی این کاوه که میخنده من میترسم:27:

khashi87
03-08-2009, 00:31
بچه ها حالتون چطوره؟
یادتون هست که بهتون گفتم زیر سر بابک هستش شما گفتید نه!
میتونید برگردید به عقب و بخونید

Felakating
03-08-2009, 01:27
بچه ها حالتون چطوره؟
یادتون هست که بهتون گفتم زیر سر بابک هستش شما گفتید نه!
میتونید برگردید به عقب و بخونید

من میگم بازم معلوم نیست کار کیه :41:یهو دیدی کار یکی مثل فاطمه است از این ایرانی ها هیچی بعید نیست

ashjaee
03-08-2009, 08:37
البته الان نمیشه 100% گفت که کار بابک بوده. هممون دیدیم که وقتی اون دو نفر دکتر رو خفه کردند به یکی تک زنگ زدند که حالا می دونیم بابک بوده؛ خب این دو حالت میتونه باشه.

1. علامت به بابک که کار انجام شد و طرف رو کشنیم.
2. گمراه کردن پلیس

درسته؟

Gam3r
03-08-2009, 08:51
البته الان نمیشه 100% گفت که کار بابک بوده. هممون دیدیم که وقتی اون دو نفر دکتر رو خفه کردند به یکی تک زنگ زدند که حالا می دونیم بابک بوده؛ خب این دو حالت میتونه باشه.

1. علامت به بابک که کار انجام شد و طرف رو کشنیم.
2. گمراه کردن پلیس

درسته؟

از دیشب تا حالا منتظر بودم که بیام و بگم که کار بابک نیست ولی شما زود تر گفتی .. ای بابا :31:

وقتی دکتره رو کشتن با تلفنش به بابک زنگ زدن تا کار رو گردن اون بندازن ... هنوز معلوم نیست کی اینارو اجیر کرده ، کار هرکی بوده کسیه که پولارو هم بالا کشیده .... من حدس میزنم کار پرده یاقوت باشه

بازم میگم ، کار بابک نبوده ... این رد گم کنیه

Ice Star
03-08-2009, 13:19
من کلا تویزیون نگاه نمی کنم ، امسال تصمیم داشتم فیلمای تابستون را ببینم

ولی این رستگاران که همش تو بیمارستان می گذره .من از بیمارستان بدم میاد .

فیلم جالبی نیست از نظر من

MehdiAkhbari
03-08-2009, 17:06
تو کل سریال های ایرانی که من دیدم این اولیش هست که هنوز هم نمیشه آخرش رو حدس زد.(بقیه از قسمت اول آخرشون مشخصه)

behnam_tr
03-08-2009, 17:18
به نظر من همه این ماجراها کار کاوه است و..........

Felakating
03-08-2009, 22:01
تو کل سریال های ایرانی که من دیدم این اولیش هست که هنوز هم نمیشه آخرش رو حدس زد.(بقیه از قسمت اول آخرشون مشخصه)

حالا جالبیش میدونی کجاست ؟اونجا که این همه دارن فیلمو میپیچونن بعد توی 10 دقیقه یعنی اخرین قسمت دلیل همه ی این اتفاقاتو بیان کنن اونجاست که میگن .................................................. ..........................

khashi87
03-08-2009, 22:10
دقیقا درسته زدی تو خال

behnam_tr
03-08-2009, 22:47
اگه فیلمو قشنگ دنبال کنید میفهمید که همه کارا زیر سر کاوه هست کاوه میخواد شایسته رو نابود کنه از پولاش شروع کرده بعد نوبت رویا بود دیروز که بابک رو وارد قضیه کرد ( سر قضیه فرامرزی ) .......

با این مدارک من اگه جای پلیس فیلم بودم یقشو میگرفتم ..................من شکی ندارم که کاوه سر پیاز هست و احمدرضا ته پیاز

hopee
03-08-2009, 23:03
با این مدارک من اگه جای پلیس فیلم بودم یقشو میگرفتم ..................من شکی ندارم که کاوه سر پیاز هست و احمدرضا ته پیاز
خوب پلیس فیلم که مثل شما تمام فیلم و ماجراهاشو ندیده که .:31:

به نظر من نمیشه دقیقا گفت کار کیه.

Felakating
03-08-2009, 23:17
خوب پلیس فیلم که مثل شما تمام فیلم و ماجراهاشو ندیده که .:31:

به نظر من نمیشه دقیقا گفت کار کیه.
واقعیتو در نظر بگیرید یه همچنین داستانیو پلیسا جون خودشونو به خطر میندازن؟:41:
اصن پلیس تو این فیلم که نتونست کاری کنه اون یارو اومد همه چیو لو داد وگرنه که پلیس عرضه داشت همه ی اینارو خودش بفهمه؟:41:

Gam3r
04-08-2009, 09:06
بعله !! کم کم داره آخرای فیلم لو میره ....

کاوه ، پرده یاقوت ، 8 میلیارد پول بی زبون

دیشب کاوه توی یه دیالوگ به سم سامی گفته بود که اگه مادرتو ، پدرتو ، فامیلیتو ازت میگرفتن تو چیجوری پرویز شایسته رو میکشتی ؟ توی آپارتمان یا توی یه کویر ؟ از ساختمون پرتش میکردی یا .... ؟

توی همین دیالوگ همه چی لو رفت ، الان کاوه فقط به انتقام فکر میکنه ، حق هم داره ، واقعا خیلی بد بختش کردن ، وقتی پدر کاوه مرد به جای اینکه شایسته برای کاوه یه سر پناه بشه ، اومد مادرشو هم ازش گرفت ، خودتون فکر کنین ، اگه بی پدر مادر بزرگ میشدین و بهتون تو سری میزدن یه روز زیر ماشین شایسته بمب میزاشتین تا بمیره :31:

بین همه ی سریال های ایرانی تازه داره از این خوشم میاد ، خیلی قشنگ ساختنش ....

این سریال درس های زیادی هم بهمون میده ، مثلا اینکه کسی که دزد و خیانت کاره همیشه خیانت کار میمونه ، همونطور که قدیمیا میگفتن توبه ی گرگ مرگه ، همین پونه به خاطر پول داره به بهترین دوستش خیانت میکنه ، واقعا این صحنه خیلی آدم رو ناراحت میکنه .... دستم دیگه شکست !! بقیشو فردا مینویسم :31:

Jang Bogo
04-08-2009, 09:14
فرامرزی رو که تابلو بود خود کیانوش با دستهای خودش کشت

shifter
04-08-2009, 09:23
فرامرزی رو که تابلو بود خود کیانوش با دستهای خودش کشت
نه بابا!
اون كه كشتش اصلا شبيه كيانوش نبود كه...
هيكلاشون خيلي فرق ميكرد!:31:

mahsa1469
04-08-2009, 22:46
دیدین گفتم همش زیر سر شایسته است...

hopee
04-08-2009, 22:57
نوشته شده توسط Felakating
سر این فیلم رستگاران بد جوری رفتم سرکار بچه ها به نظر شما اخر سر همه ی این بد بختی ها و گم شدن پول تقصیر کیه لطفا نظر بدید .

نوشته شده توسط hopee
خواهر زاده شایسته به دستور شایسته

بالاخره بعضی‌ از گره‌ها باز شد.

Petros
04-08-2009, 23:09
نمیدونم بحث شده یا نه

ولی بازیگرای زن این مجموعه همه لب هستن.

من که فقط لب بازیگرا به چشم میاد تا خود داستان و ....

mf.designing
04-08-2009, 23:12
نمیدونم بحث شده یا نه

ولی بازیگرای زن این مجموعه همه لب هستن.

من که فقط لب بازیگرا به چشم میاد تا خود داستان و ....
میشه بیشتر توضیح بدی ؟! :دی

rosenegarin13
04-08-2009, 23:25
يعني از اين کارايي که مي کنن لباشون بزرگ شه!دي:
تزريق ژل و اينا ......

Gam3r
05-08-2009, 08:16
بالاخره معلوم شد کار کیه .... کار خوده شایسته ی نامرد

Felakating
05-08-2009, 15:40
بالاخره معلوم شد کار کیه .... کار خوده شایسته ی نامرد
زحمت کشیدی پدر جون:31:

khashi87
05-08-2009, 15:42
آقا امروز تکرار میده ما دیشب ندیدیم

Gam3r
05-08-2009, 15:44
آقا امروز تکرار میده ما دیشب ندیدیم

یه ربع به شیش تکرار میده ، این صدا و سیما مریضه هر دفعه ساعت هارو تغییر میده

D.A.V.O.O.D
05-08-2009, 16:38
سلام علیکم
من که میگم بازم تقصیر شایسته نیست

RoYaYeEe_NiIiLi
05-08-2009, 18:04
سلام:27:
اوا دیدید من میگم تقصیر کاوه نیس هی شما میگید تقصیر اونه:27:

mahsa1469
05-08-2009, 20:32
سلام علیکم
من که میگم بازم تقصیر شایسته نیست
بابا شایسته که دیگه اعتراف کرد آخه........:46::46:

shifter
05-08-2009, 20:32
سلام:27:
اوا دیدید من میگم تقصیر کاوه نیس هی شما میگید تقصیر اونه:27:
اهه!!شما اینجا چیکار میکنی؟:31:مگه کار و زندگی نداری؟مگه انتخاب رشته نداری؟؟:31::31:

Khashayar King
05-08-2009, 23:16
خبر بد :

یکی از "رستگاران" مسافر توپولف بود

"ندا غلامحسين زاده" يکي از بازيگران سريال رستگاران در جريان سقوط هواپيماي توپولف تهران_ايروان جان خود را از دست داد.

به گزارش ایرنا ندا غلامحسين زاده بازيگر نقش زن برادر سارا(صبا کمالي) در سريال رستگاران در هواپيماي توپولف تهران_ايروان حضور داشته و کشته شده است. اين بازيگر سريال رستگاران به کارگرداني سيروس مقدم روز جمعه تشييع و به خاک سپرده شد.

حضور در سريال رستگاران، اولين کار حرفه اي غلامحسين زاده است.

يک فروند هواپيماي مسافربري در مسير تهران - ايروان متعلق به شرکت هواپيمايي کاسپين به شماره پرواز 7908 روز چهارشنبه 16 دقيقه پس از پرواز از فرودگاه امام خميني در ساعت 11 و 33 دقيقه دچار سانحه شد و در اراضي کشاورزي روستاي جنت آباد در استان قزوين سقوط کرد. در اين حادثه 168 نفر سرنشين و خدمه اين هواپيما جان باختند.

و چند عکس خوب از پوریا پور سرخ توی این فیلم :دی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).jpg

اینم خیلی حرفه ای هست از پسیانی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).jpg

ولی این فیلم عجب داستانی داره الان مه چی زیر سر این پسر دایی هست ! این شایسته هم که اعتراف کرد پولا رو بالا کشیده (البته به ما نه پلیس :دی)

الانم که نزدیک بود کاوه رو بکشن ! (با ماشین)

:دی

N.E.G.A.R
05-08-2009, 23:32
اینطور که به نظر میرسه پسر عمه فلور تصمیم داره برای پرویز شایسته پاپوش درست کنه تا هم انتقام بگیره(انتقام باباشو که این خاندان به نوعی ادم حسابش نمی کردند) و هم پول ها رو بالا بکشه و حالا هم که یه مأموریت تازه داره و اونم حذف کردن کاوه هست.

به نظر من بابک کلاً هیچکاره به نظر میاد و اون 2 تا هم که تو شب قتل دکتر به گوشی بابک تک زدند،اجیر شده پسر عمه بودند و هدف از این کار ویرانی این خاندان هست. 

Layken
06-08-2009, 02:02
بد جوری انتقام در انتقام شده..هی بابا گفت دختر این پسررو ول کن دختره گوش نکرد که نکرد..
این فیلم به نظر من یکی از بهترین سریالهایی هست که تا حالا دیدم..
از همه لحاظ
کارگردانی...فیلمبرداری...نوی سندگی...بازیگری..موسیقی..
البته در ایران

Gam3r
06-08-2009, 08:17
چقدر جالب شده

دیگه معلوم شد کاوه پولارو بالا نکشیده ، الان شایسته و برادر زادش با هم این کارو کردن چون وقتی شایسته داشت به برادر زادش میگفت من پولارو بالا کشیدم اون اصلا تعجب نکرد

حالا این وسط کیانوش میخواد از شایسته انتقام بگیره ، وقتی از قدیم و ندیم گفتن که دزد یقه ی دزد رو میگیره همینجاس دیگه ، خلاف کارا خودشون به جون خودشون میوفتن و پته هاشونو میریزن روی آب

mahsa1469
06-08-2009, 08:53
بچه ها کاوه رویا رو کجا برد....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که می گم ضد حال می شه باز بر می گردن خونه....!!!
راستی کسی می دونه الآن قسمت چندمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید آخراش باشه آخه دیگه چیزی نموندهپ...!!!پرویز می ره اعتراف می کنه!!

Gam3r
06-08-2009, 08:57
بچه ها کاوه رویا رو کجا برد....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که می گم ضد حال می شه باز بر می گردن خونه....!!!
راستی کسی می دونه الآن قسمت چندمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید آخراش باشه آخه دیگه چیزی نموندهپ...!!!پرویز می ره اعتراف می کنه!!

پرویز که بره اعتراف کنه خیلی مسخره میشه ، ولی واقعا حیفه به این زودی تموم بشه .... خیلی سریال باحالیه

کاوه هم حتما رفته رویا رو بکشه !! چمیدونم !! روانی که هست !! شاید هم رفته باشن حال و حول :دی

mahsa1469
06-08-2009, 09:07
کاوه هم حتما رفته رویا رو بکشه !! چمیدونم !! روانی که هست !! شاید هم رفته باشن حال و حول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

نه بابا کاوه تا اون حد غارتاق(درست نوشتم!:دی)نیست:دی

Khashayar King
06-08-2009, 09:22
مگه تا اخر تابستون قرار نبود کشش بدن ؟! هیمن قد ؟

ashjaee
06-08-2009, 09:44
دیشب قسمت 41 بود.

Gam3r
06-08-2009, 09:54
یعنی تازه نصف سریال رو نشون دادن ؟!!!! امکان نداره

Khashayar King
06-08-2009, 10:02
در کل چند تاست ؟

Gam3r
06-08-2009, 10:04
90 شبی هست خشایار جان

D.A.V.O.O.D
06-08-2009, 10:41
نه بابا کاوه تا اون حد غارتاق(درست نوشتم!:دی)نیست:دی
نه درست نیست تازه جمله ترکی نیست؟

گل مریم
06-08-2009, 11:00
خب حالا همونی شد که من میگفتم خدایی حال کردید؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Gam3r
06-08-2009, 11:04
خب حالا همونی شد که من میگفتم خدایی حال کردید؟

ایشون فامیل کارگردان هستند :31:

ولی خدایی اینجوری که شما میگین فقط نصف سریال رو نشون دادن ، پس نصف دیگش رو چیجوری میخوان تموم کنن ؟!! حتما شایسته فرار میکنه خارج و بعد هم پلیس بین الملل دنبالش میوفته و ... :31:

saeed_cpu_full
06-08-2009, 11:07
يه جوری بايد كشش بدن ديگه : دی
اون قسمت كه ميخواستن كاوه رو زير بگيرن واسه چی بود ؟
با اينكه نسبت به بقيه ی فيلم های ايرانی ، فيلم خوبی هست ولی من شخصا از طرز فيلم برداريش خيلی بدم مياد !!

Gam3r
06-08-2009, 11:12
يه جوری بايد كشش بدن ديگه : دی
اون قسمت كه ميخواستن كاوه رو زير بگيرن واسه چی بود ؟
با اينكه نسبت به بقيه ی فيلم های ايرانی ، فيلم خوبی هست ولی من شخصا از طرز فيلم برداريش خيلی بدم مياد !!

میخواستن از شرش راحت بشن چون پرویز نمیتونه ببینه که رویا با کاوه باشه

راستی ، یادمه یه بار کاوه به زن احمد رضا کلی پول داد ، قضیه اون چیه ؟ احمد رضا که الان بی گناهه پس قضیه اون پولا چی بوده ؟

Khashayar King
06-08-2009, 14:35
میخواستن از شرش راحت بشن چون پرویز نمیتونه ببینه که رویا با کاوه باشه

راستی ، یادمه یه بار کاوه به زن احمد رضا کلی پول داد ، قضیه اون چیه ؟ احمد رضا که الان بی گناهه پس قضیه اون پولا چی بوده ؟

معلومه کار شایسته هست پولا رو گذاشته که همه چی طبیعی جلوه کنه !

khashi87
06-08-2009, 14:55
کاوه اینطور که میگفت پول ها رو تو خونه احمد رضا پیدا کرده همش چک پول بود(فارسی را پاس بدارید)

RoYaYeEe_NiIiLi
06-08-2009, 16:05
ای بابا:31:
39 قسمت لفتش دادن...بعد توی 2 قسمت همه چیز معلوم شد:31:
الانم 39 قسمت دیگه لفتش میدن و تو دو قسمت پلیس میگیردشون:27:
یه چیزیشم مسخری...این کاوه این طوری صحبت میکنه این رویا و اون وکیله تشخیص نمیدن این مشکل داره؟:27:

ashjaee
06-08-2009, 21:14
دوستان مطمئنین 90 قسمته؟ تو سایت شبکه 3 نوشته 52 قسمت و 30 مرداد هم تموم میشه.

MaaRyaaMi
06-08-2009, 22:01
دیشب خیلی باحال بود:دی

من اگه جای رویا بودم فوری طلاقمو می گرفتم بابا این کاوه خیلی ترسناک میزنه :دی
امشب نداره انگاری؟؟؟؟؟

Gam3r
06-08-2009, 22:04
این صدا و سیما دیگه گندشو در آورده ، امشب نمیده

MaaRyaaMi
06-08-2009, 22:08
عوضش مسافران داره :دی

Gam3r
06-08-2009, 22:12
به خاطر جشن نیمه ی شعبان سریال رو نمیده ولی کانال 3 داره با بازیگر های سریال مصاحبه میکنه
+
تیکه هایی از فیلم رو نشون میده ، الان هم داره با سم سامی مصاحبه میکنه ... باید جالب باشه

یه نقد در رابطه با سریال :
دیشب حدود وسطای سریال دیدیم که دوست خجسته نصفه شبی رفته دم در خونه کاوه و داره باهاش صحبت میکنه !! اینجاش واقعا مسخره بود .... خیلی مسخره .... آخه کدوم دختر ولی اینوقت شب میره دم در خونه مردم ؟
واقعا بعضی جاهاش بد کار شده

ویرایش : به نظرتون پست های زیادی از اینجا پاک نشده ؟

H a m e e d
06-08-2009, 22:58
یه نقد در رابطه با سریال :
دیشب حدود وسطای سریال دیدیم که دوست خجسته نصفه شبی رفته دم در خونه کاوه و داره باهاش صحبت میکنه !! اینجاش واقعا مسخره بود .... خیلی مسخره .... آخه کدوم دختر ولی اینوقت شب میره دم در خونه مردم ؟
واقعا بعضی جاهاش بد کار شده
خیلی ها! به نظر من که چیز غیرقابل باوری نبود؛ اتفاقا توی شرایط بحرانی (در اینجا وضعیت خجسته و همسرش) آدم ممکنه دست به هرکاری بزنه و هر راهی رو امتحان کنه.
پی نوشت: از کدوم یکی سبز توی نوشته هات استفاده میکنی؟ من هر چی انتخاب میکنم اون رنگ بینشون نیست.

Khashayar King
07-08-2009, 00:06
این کاوه اخر سر این رویا رو میکشه ! نگید نگفتی تویه یه مجله هم اینو نوشته بود !

H a m e e d
07-08-2009, 00:12
این کاوه اخر سر این رویا رو میکشه ! نگید نگفتی تویه یه مجله هم اینو نوشته بود !
لابد از این مجله های زرد! از اونجایی که احتمالا هنوز دارن فیلمبرداری میکنن پایانشو همین الآنم میتونن تغییر بدن.(حتی اگه به خاطر شایعات اینور اونور هم که شده سعی میکنن یه پایان غیر قابل پیش بینی براش بذارن) بیشتر سریالای روتین چند سال اخیر پایاناشون چند بار تغییر کرده.

khashi87
07-08-2009, 00:29
ویرایش : به نظرتون پست های زیادی از اینجا پاک نشده ؟
چرا یه سری پست ها پاک شده انا تعدادشون خیلی زیاد نیست.
دلایلشم میتونه اینکه حرفه غیر اخلاقی داشته یا ربطی به موضوع نداشته و ... است

Layken
07-08-2009, 00:40
بد شد امروز نشون نداد می خواست صد سال سیاه هم نیان
حرف بزنن...

Felakating
07-08-2009, 01:27
بد شد امروز نشون نداد می خواست صد سال سیاه هم نیان
حرف بزنن...
چرا دیگه بازیگرارو اوردنو از خودشون تعریف کردن:2: اون کچله واقعا کله ی قشنگی داره من فقط فرم کلشو نگاه میکنم:31:

Layken
07-08-2009, 01:44
چرا دیگه بازیگرارو اوردنو از خودشون تعریف کردن:2: اون کچله واقعا کله ی قشنگی داره من فقط فرم کلشو نگاه میکنم:31:
دقت کردی همشون با همون لباسها اومده بودن ....
که مثلا ما خاکی هستیم..:19::19::19::19::19:

khashi87
07-08-2009, 09:47
این خجسته حرص منو درآورد همونجا که گفت اولین باری که بازی خودوم دیدم گریه کردم.
با اون لباس مسخرش.حالم بد شد.

Gam3r
07-08-2009, 10:01
خیلی ها! به نظر من که چیز غیرقابل باوری نبود؛ اتفاقا توی شرایط بحرانی (در اینجا وضعیت خجسته و همسرش) آدم ممکنه دست به هرکاری بزنه و هر راهی رو امتحان کنه.
پی نوشت: از کدوم یکی سبز توی نوشته هات استفاده میکنی؟ من هر چی انتخاب میکنم اون رنگ بینشون نیست.

من همیشه تک هستم ، حتی رنگی هم که باهاش مینویسم تک هست :31:
کدش اینه : (البته اون ستاره رو باید برداری)

[/co*lor]

[color=#00a500] رویا رو از نزدیک نشون ندادن ، مثل اینکه خیلی آرایش کرده بود :27:

mahsa1469
07-08-2009, 10:06
این خجسته حرص منو درآورد همون لیندا کیانی میگم همونجا که گفت اولین باری که بازی خودوم دیدم گریه کردم.
با اون لباس مسخرش.حالم بد شد.
لیندا کیانی که خجسته نیست اون بد بختو که اصلا نشون ندادن(رویا)
خجسته واقعا چادریه!!!
من که فکر می کنم همشون رو از روی صحنه بلند کرده بودن اورده بودن:27:

khashi87
07-08-2009, 10:17
درسته من اشتباه گفتم اما خیلی بد و لوس و مغرور صحبت کرد

mahsa1469
07-08-2009, 10:40
بچه ها دیروز آتیلا هم بود؟؟؟؟؟؟؟؟

moraddad
07-08-2009, 11:05
بچه ها دیروز آتیلا هم بود؟؟؟؟؟؟؟؟

نه متاسفانه!:41:
کار درست ترین بازیگر سریال نبود ،اونوقت غنبر خانوم و کیمونی کاهنو دعوت کردن!
لیندا کیانی و فرزاد فرزین هم که از 200 متری نشون دادن...
اما خانم یونسی چون چادر سرشون بود نیم ساعت جلو دوربین بودن.:31:

RoYaYeEe_NiIiLi
07-08-2009, 12:35
آخه خجسته گفتش که ما بدو بدو از سر صحنه اومدیم:31:
این احد رضا منو کشته بود:27:...بلد نبود 2 کلمه حرف بزنه...:31:
فکر کنم خجسته گفته یا علیرضا یا هیشکی:27:
من اصن از جلف بازیه این دو تا خوشم نمیاد برای همین زود عوض کردم و بقیه رو ندیدم:31:
فقط یه تیکه از حرفای پونه رو دیدم:31:...این دختره که وقتی لات نیس خوشکتر میشه ها:31:

MaaRyaaMi
07-08-2009, 13:20
خجسته واقعا چادریه!!!
من که فکر می کنم همشون رو از روی صحنه بلند کرده بودن اورده بودن

نه خجسته چادری نیس

خودشم گفت اونجا که از سر صحنه اومدیم

a1000a
07-08-2009, 15:19
سلام
مصاحبه دیشب که چرت بود!@
راستی در فیلم
یعنی اون پلیس خنگ نفهمیده که اصلا با بابک صحبت نکردن و فقط در حد 1 تماس یا شاید هم 1 تک بوده؟
واقعا که متاسفم

khashi87
07-08-2009, 18:11
یعنی اون پلیس خنگ نفهمیده که اصلا با بابک صحبت نکردن و فقط در حد 1 تماس یا شاید هم 1 تک بوده؟
واقعا که متاسفم
باید یه جور داستان کش دار باشه دیگه

behnam_tr
07-08-2009, 19:04
دیروز یه جمله از روناک شنیدم که گفت "قبلا تجربه چادر نداشتم ولی الان وقتی چادر یر میکنم احساس امنیت میکنم"

دمش گرم خیلی خوشم اومد

ashjaee
07-08-2009, 20:12
البته نمی تونیم بگیم که پلیس باید به تک زنگشون شک می کرد. انتظار نداشتین که نصب شب گپ بزنند... می تونست علامتشون باشه.
در ضمن دقت کردین تازه یونیفرم دوتا پلیس در اومده. :31: چند قسمت هست همش می پوشند

Khashayar King
07-08-2009, 20:13
دقت کردین قیافه فرزاد فرزین هم نشون ندادن ! به نظر من دارن بهشون توحین میکنن ! یعنی چی ؟ واقعا کارشون بد بود همش

گل و گیاه دیدیم با ماه و اسمون ! واقعا که چه قد عقب افتاده شدیم !!!

a1000a
07-08-2009, 20:42
البته نمی تونیم بگیم که پلیس باید به تک زنگشون شک می کرد. انتظار نداشتین که نصب شب گپ بزنند... می تونست علامتشون باشه.
در ضمن دقت کردین تازه یونیفرم دوتا پلیس در اومده. :31: چند قسمت هست همش می پوشند
این اولین زنگی بود که از اون شماره به بابک میخورد
به این هم شک نکردن؟
میرفتن و پرینت کل تماسهاشو میگرفتن!
البته دوستمون راست گفت
باید کش بدن!!!!!!!

lelelolo
07-08-2009, 20:50
سریال به این افتضاحی نمیشه پیدا کرد.
کارگردانش باید میرفته ارباب حلقه ها میساخته!

moraddad
07-08-2009, 21:11
سریال به این افتضاحی نمیشه پیدا کرد.
کارگردانش باید میرفته ارباب حلقه ها میساخته!

نگو اینجوری ناراحت میشم!
بابا سریال به این قشنگی!

پ.ن: این نویسندش که دیشب تو جشن نشون داد چه شخصیت خشک و جالبی داشت!
با خودشم دعوا داشت!:31:

khashi87
07-08-2009, 21:55
من در کل با رستگاران موافق نیستم اما بعضی از قسمت هاش بد نیست و از عاطفه رضوی خوشم میآد این سریال رو می بینم
اما بر عکس مسافران تیترازش قشنگه یکی از دلایلی که سریال و تا آخرش نگاه میکنمه.

Felakating
08-08-2009, 00:40
من در کل با رستگاران موافق نیستم اما بعضی از قسمت هاش بد نیست و از عاطفه رضوی خوشم میآد این سریال رو می بینم
اما بر عکس مسافران تیترازش قشن
گه یکی از دلایلی که سریال و تا آخرش نگاه میکنمه.
منظورت عاطفه نوریه دیگه؟

Mahdi.p30
08-08-2009, 02:31
دیروز یه جمله از روناک شنیدم که گفت "قبلا تجربه چادر نداشتم ولی الان وقتی چادر سر میکنم احساس امنیت میکنم"

دمش گرم خیلی خوشم اومد

ايشون يه جانمازي خواست آب بكشه ، زياد جوگير نشو ،جدي نگير!!
البته شايدم حرف دلش بوده!!!!
گفت "حرم شاه عبدالعظيم ميرم عادت دارم" ، فكر نميكنم اونجا مثل حرم مشهد باشه و توي محوطه به پوشش گير بدن!
يكي سيروس مقدم و يكي عزت ضرغامي ،مثل اينكه علاقه خاصي به چادر دارن كه اولي هميشه توي سريالاش حداقل يه چادري داره!!
در ضمن بعيد ميدونم كه وقت نكرده باشه عوض كنه ،چون مريم سلطاني و ليندا كياني با لباس ديگه اي اونجا حاضر شدن!
تلويزيون يه بازيگر چادري واقعي داشت كه اونم اغفال شد و ديد با اين پوشش ،نوني توي بازيگري درنمياد! (شوخي كردم
(

دقت کردین قیافه فرزاد فرزین هم نشون ندادن ! به نظر من دارن بهشون توحین میکنن ! یعنی چی ؟ واقعا کارشون بد بود همش

گل و گیاه دیدیم با ماه و اسمون ! واقعا که چه قد عقب افتاده شدیم !!!

تلويزيون تو اين 2 3 ماه زياد توحين كرده ،اينم روش!!
توي سريالاشون 100 كيلو مواد آرايشي مصرف ميكنن و از نزديك نشون ميدن ،ولي نميدونم چرا توي جشن ها اينطور رفتار ميكنن!!
خيلي فيلمبرداري ضايعي هم داشت!
در ضمن فرزاد فرزين رو امشب از نزديك نشون داد!
هر چند از اين صدا و سيما برمياد ولي بعيد ميدونم اين كارشون از روي عمد بوده باشه

راستي چند روز پيش توي خبرگزاري ... (نميخوام اسمشو بيارم!) خوندم كه تصويربرداري تا 20 روز ديگه ادامه داره!
20 روز ديگه كه ماه رمضونه؟

ashjaee
08-08-2009, 08:38
به این هم شک نکردن؟
البته دوستمون راست گفت
باید کش بدن!!!!!!!

شاید بقیه تماساشون حضوری بوده.
فرض محال که محال نیست دوست من!

mahsa1469
08-08-2009, 08:45
به این هم شک نکردن؟
البته دوستمون راست گفت
باید کش بدن!!!!!!!

تازه می شه گفت که اون توی آخرین لحظه برای کمک گرفتن از بابک زنگ زد بهش

Gam3r
08-08-2009, 09:49

خب باید قبلش حداقل یکی دو تا تماس با بابک داشته باشه دیگه
واقعا این تیکه مسخره بود

a1000a
08-08-2009, 12:33
آخه مگه میشه؟
کلا من با این تیکش حال نکردم
معلومه میخوان کشش بدن!@

mahsa1469
08-08-2009, 12:44
خب باید قبلش حداقل یکی دو تا تماس با بابک داشته باشه دیگه
واقعا این تیکه مسخره بود
آخه کدوم قسمت این سریال مسخهره نیست که این تیکش نباشه:41:

ولی یه ایراد بزرگ که این سریال داره اینکه اکثر چیزهاش برای بیننده حل شده است فقط باید دنبال کنیم ببینتیم چه طوری عوامل سریال متوجه موضوع می شن مثلا اصلا مهلت نداد که ما حتی فکر کنیم که این پسره که مثلا اجیر شده ی شایسته بود خودش خیانت کرده و همه چی رو گفته توی همون قسمت فهمیدیم کار کیانوشه:27:

SPY.07
08-08-2009, 12:51
سلام.

یکی از دوستان قسمت پنجشنبه رو اتفاقات مهمش رو بگه؟

mahsa1469
08-08-2009, 12:56
سلام.

یکی از دوستان قسمت پنجشنبه رو اتفاقات مهمش رو بگه؟
پنجشنبه به مناسبت نیمه ی شعبان با چند تا از بازیگرای سریال مصاحبه کردن فقط همین:31:

Gam3r
08-08-2009, 13:01
این سریال توی یه قسمت یهو همه چی لو میره یا اینکه یه قسمت فقط صبح تا ظهر هست !!

Felakating
08-08-2009, 14:56
[quote=Gam3r;4062325] این سریال توی یه قسمت یهو همه چی لو میره یا اینکه یه قسمت فقط صبح تا ظهر هست !! [/
شک نکن یه قسمته سرو تهشو هم میارن

khashi87
08-08-2009, 15:49
دیشب نشون نداد ؟یا من ندیدم؟

M O B I N
08-08-2009, 15:50
شک نکن یه قسمته سرو تهشو هم میارن
اصلا کل داستان رو تو یه قسمت خلاصه میکنن :27:

Gam3r
08-08-2009, 15:50
پریشب همینطوری عشقی نشون ندادن دیشب هم جمعه بود و نشون ندادن

boy iran
08-08-2009, 18:47
سلام

درباره اين مجموعه خيلي جالب هست يك نوع طنز جدي كه بامزه و تك موضوعي هست

N.E.G.A.R
08-08-2009, 23:37
سلام

آخی حیوونکی رؤیا دلم براش سوخت.کاوه چه کرد.:41:داغی روی دل شایسته گذاشت که تا عمر داره یادش نره . راستی ماجرای این دختره که تازه اومد و رفت تو خونه شایسته اینا،چیه؟

khashi87
09-08-2009, 00:28
کاوه قصد انتقام داره و بدجوری شخصیت شایسته رو خورد کرد و بهش ضربه زد.
فکر کنم زنه میآد میگه من زنه کاوه هستم

free_touch
09-08-2009, 00:33
چقدر مردم ایران ساده پسندن.سریال به این آبکی این همه طرفدار داره.
این یارو کارگردانه همه فیلماش شبیه همه.یکی تو فیلم شیطونه یکی دیگه فرشته.
چقدرم فیلماش اومد داره.تا حالا شد 2 نفر که تو فیلماش بازی کردنو مردن.
من شخصا کارتونه پلنگ مورچه خوارو ترجیح می دم.

khashi87
09-08-2009, 00:41
من با شما یه جورایی موافقم
اما اشتباه کردی اون پلنگ صورتی بود با مرچه خوار فرق میکرد

hopee
09-08-2009, 01:05
لباساشونو دیدید تو مراسم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصاً فاطمه.

راستی‌ فکر کنم اجیر کرده‌های کیانوش کاورو گرفتن که به مراسم نرسه و ابروی شایسته و خاندانش بره .

یه سوالی : پدر کاوه امیر حسین مدرس نیست ؟

mahsa1469
09-08-2009, 08:01
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصاً فاطمه.

راستی‌ فکر کنم اجیر کرده‌های کیانوش کاورو گرفتن که به مراسم نرسه و ابروی شایسته و خاندانش بره .

یه سوالی : پدر کاوه امیر حسین مدرس نیست ؟
نه بابا اجیر کرده های کیانوش کاری به کاوه نداشتن کاوه که خودش رفت لباسشو عوض کرد که نره نقشش همین بود
راستی پدرش فک نمی کنم مدرس باشه یعنی مدرس می یاد فقط یه عکس باشه؟؟؟

لباساشونو دیدید تو مراسم
بله دیگه مثل تمام تمام عروسی های دیگه در سریال های ایرانی لباس پوشیده بودن دیگه:31:

Felakating
09-08-2009, 08:10
من نفهمیدم دیشب عروسی بود یا ..........:41:
واقعا تو عروسی یه همچین اهنگی میزنن واسه رقصیدن من که نزدیک بود پاشم برقصم:31:
پس چرا رقصیدنشونو نشون ندادن بریم فضا

Gam3r
09-08-2009, 09:16
دیشب خیلی باحال بود ، خیلی حال کردم مخصوصا جایی که کاوه ، شایسته و رویا رو قال گذاشت !!! lol !!! خیلی باحال بود !!!

رویا هم خوب پدرشو ضایع کرد ...

H a m e e d
09-08-2009, 12:52
لباساشونو دیدید تو مراسم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصاً فاطمه.

رویا هم همچین دست کمی نداشت، فکر کردم داره آماده میشه بره اون دنیا، کلا مراسمش همش این حسو داشت که هر آن امکان داره خونه شون بره رو هوا.

moraddad
09-08-2009, 14:44
سلام

درباره اين مجموعه خيلي جالب هست يك نوع طنز جدي كه بامزه و تك موضوعي هست

ها...ایکه گفتی یعنی چه؟!:31:
طنز؟!
تک موضوعی؟!
نکنه قصد استهزا و تمسخر این سریال وزین رو داری؟!:31:

Mahdi.p30
09-08-2009, 15:27
ها...ایکه گفتی یعنی چه؟!:31:
طنز؟!
تک موضوعی؟!
نکنه قصد استهزا و تمسخر این سریال وزین رو داری؟!:31:

مطمئنا قصد استهزا نداشتن ، خب طنز که شاخ و دم نداره!!!

دیگه از این طنزتر دیده بودی ، که توی مراسمشون ، مهمونا از بغل عروس و داماد رد بشن و هیچی نگن؟؟
یا هر کی سرشو بندازه زیر ، بیاد توی مراسم؟؟
یا مهمونا همه بلاتکلیف باشن؟؟
این فامیلا رو از کجا آورده بودن؟؟

Amin
09-08-2009, 16:05
طرف آدم میکشه
دزدی میکنه
دروغ میگه
چند میلیارد پول بالا میکشه
کله یه بیگناه رو زیر آب میکنه
و ...
اما عروسی و نامزدی دخترش
زن و مرد جدا هستن !
چون از تمام کارای بالا بدتره !!!
وای به حال ماها
...

چفدر این فیلم آموزندست !!!

H a m e e d
09-08-2009, 16:10
طرف آدم میکشه
دزدی میکنه
دروغ میگه
چند میلیارد پول بالا میکشه
کله یه بیگناه رو زیر آب میکنه
و ...
اما عروسی و نامزدی دخترش
زن و مرد جدا هستن !
چون از تمام کارای بالا بدتره !!!
وای به حال ماها
...

چفدر این فیلم آموزندست !!!
ظاهر فریبی یکی از ویژگیهای آدمای موذی و خطرناکه!

Sara
09-08-2009, 16:33
امروز برای اوین بار یکی از قسمتهای این سریال رو به طور کامل دیدم البته کم و بیش در جریان داستانش بودم و چند دقیقه ( در مجموع ! ) از یکی دوقسمت اول رو دیده بودم . اولین چیزی که به ذهنم میرسید این بود که به راحتی میشد در یک فیلم سینمایی همه وقایع سریال رو جا داد . به نظرم یکی از کش دار ترین سریالهای موجود میباشد ! البته احتمالا طبق معمول به نظر آقای سیروس مقدم سکانسهای کش داده شده بسیار هنرمندانه و با بار معنایی بسیار بالا هستند ! که صد البته اینطور نیست . موسیقی سریال به عنوان اینکه حوصله بیننده از دیدن این سکانسها سر نره نقشش رو خیلی خوب ایفا میکنه . کلا سریال دقیقاً مصداق لقمه رو دور سر چرخوندن و به دهن گذاشتنه !

mahsa1469
09-08-2009, 17:30
موسیقی سریال به عنوان اینکه حوصله بیننده از دیدن این سکانسها سر نره نقشش رو خیلی خوب ایفا میکنه . کلا سریال دقیقاً مصداق لقمه رو دور سر چرخوندن و به دهن گذاشتنه !

واقعا همین طوره
تیتراژپایانی هم خوبه گاهی اوقات فکر می کنم حیف پیسانی که توی این فیلم بازی می کنه و حیف اصفهانی که داره می خونه

H a m e e d
09-08-2009, 21:55
واقعا همین طوره
تیتراژپایانی هم خوبه گاهی اوقات فکر می کنم حیف پیسانی که توی این فیلم بازی می کنه و حیف اصفهانی که داره می خونه
البته پسیانی خیلی وقته که تن به هر نقشی اونم تو تلویزیون میده (فکر کنم از آغاز دهه 80 شمسی با سریال مزخرف گمگشته)

Felakating
09-08-2009, 22:04
واقعا همین طوره
خب یه دفعه بگو فیلمو جمع کنن بره پی کارش دیگه این حیفه اون حیفه خب اگه همیناهم نبودن که دیگه فیلم تعطیل میشد در ضمن حیف به پوریا پور سرخ و نگفتی:31:

H a m e e d
09-08-2009, 22:10
خب یه دفعه بگو فیلمو جمع کنن بره پی کارش دیگه این حیفه اون حیفه خب اگه همیناهم نبودن که دیگه فیلم تعطیل میشد در ضمن حیف به پوریا پور سرخ و نگفتی:31:
اتفاقا خاستگاه و محل ترقی پوریا پورسرخ همینجور سریالا بوده.

a1000a
09-08-2009, 23:15
سلام
همه موضوع های خنده دار کنار
ولی فکر کنید تو عروسی آهنگ احسان خواجه امیری بزارن!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه!!

khashi87
09-08-2009, 23:25
ببینید بذارید براتون تشریح کنم بینندکان این سریال رو:
80درصد از خانوم ها به خاطر پور سرخ
79 درصد آقایون به خاطر عاطفه رضوی
35 درصد به خاطر تیتراز پایانی و اصفهانی 

Mahdi.p30
09-08-2009, 23:38

عاطفه رضوی کیه دیگه؟؟
نوری!!
نمیدونم قبلا تو همین فروم بود یا پرشین تولز ، طرف همین اشتباه رو کرده بود
در ضمن من به شخصه به شدت تکذیب میکنم که به خاطر ایشون این سریالو ببینم ، اتفاقا چند دفعه میخواستم به خاطر ایشون سریالو ترک کنم:31:

Sara
09-08-2009, 23:46
البته پسیانی خیلی وقته که تن به هر نقشی اونم تو تلویزیون میده (فکر کنم از آغاز دهه 80 شمسی با سریال مزخرف گمگشته)

دقیقاً همینطوره قبلا اگه اسم آتیلا پسیانی به عنوان بازیگر یه سریال یا فیلم مطرح میشد منتظر کار قوی و خوبی بودیم اما چند ساله که توی یه سری سریالها و تله فیلمها بازی میکنه که دیگه نمیشه اینطور فکر کرد . البته پسیانی هنرش رو در فیلمهایی مثل دوزن و آب و آتش نشون داده ، اینجا دیگه ضعف کارگردان مطرح میشه ! مشکل بیشتر ضعف کلی کاره نه بازی ایشون . اتفاقاً توی نقش خودش خوب بازی میکنه .

H a m e e d
09-08-2009, 23:55
دقیقاً همینطوره قبلا اگه اسم آتیلا پسیانی به عنوان بازیگر یه سریال یا فیلم مطرح میشد منتظر کار قوی و خوبی بودیم اما چند ساله که توی یه سری سریالها و تله فیلمها بازی میکنه که دیگه نمیشه اینطور فکر کرد . البته پسیانی هنرش رو در فیلمهایی مثل دوزن و آب و آتش نشون داده ، اینجا دیگه ضعف کارگردان مطرح میشه ! مشکل بیشتر ضعف کلی کاره نه بازی ایشون . اتفاقاً توی نقش خودش خوب بازی میکنه .
هر دوی اون فیلما رو من اون سالها تو سینما دیدم و واقعا بازیش در اون دو فیلم تاثیر گذار و به یاد موندنی بود، اونقدر که آدم از ظلمی که به طرف مقابلش روا می داشت، منزجر میشد.
از بین بازیهای تلویزیونیش ولی من نقش توتونچی توی سریال راه بی پایان (با وجود کاستیهایی که اون سریال داشت) رو دوست دارم.

khashi87
10-08-2009, 00:09
عاطفه رضوی کیه دیگه؟؟
نوری!!
نمیدونم قبلا تو همین فروم بود یا پرشین تولز ، طرف همین اشتباه رو کرده بود
در ضمن من به شخصه به شدت تکذیب میکنم که به خاطر ایشون این سریالو ببینم ، اتفاقا چند دفعه میخواستم به خاطر ایشون سریالو ترک کنم:31:
ببخشید نوری

Felakating
10-08-2009, 00:10
اگه کل اینارو جمع کنیم میشه 194 دزصد تو از چند درصد حساب کردی ؟ تو مگه خانومی که در موردشون نظر میدی؟
خب حالا از بین اقایون یه نفر پیدا شده که طرفداره عاطفه نوریه از کجا میدونی همه به خاطر اون میبینن ؟
خب حالا تو از تیتراژ پایانی خوشت میاد ما هم باید خوشمون بیاد

khashi87
10-08-2009, 00:17
اگه کل اینارو جمع کنیم میشه 194 دزصد تو از چند درصد حساب کردی ؟ تو مگه خانومی که در موردشون نظر میدی؟
خب حالا از بین اقایون یه نفر پیدا شده که طرفداره عاطفه نوریه از کجا میدونی همه به خاطر اون میبینن ؟
خب حالا تو از تیتراژ پایانی خوشت میاد ما هم باید خوشمون بیاد
من همه ی درصد اینارو نگفتم که بشه خرده ای درصد
درصد هر گروه رو گفتم
من اتفاقا اصلا از صدای اصفهانی خوشم نمیاد
بعدش من کلی گفتم

H a m e e d
10-08-2009, 00:17
اون سریال نرگس رو هم شاید خیلیها به خاطر پیگیری سرنوشت پوپک گلدره و اینکه "بر اون چه گذشت" دنبال میکردن، وگرنه اونجا هم عاطفه نوری حال خیلیها رو به هم زده بود! البته نرگس از نویسندگی خیلی بهتری برخوردار بود.
من ولی از بین سریالایی که این سیروس خان ساختن روز حسرت رو از همه بیشتر دوست دارم.
از نظر محتوای داستانهاش به نظرم سه سریال برترش اینا هستن:
1. نرگس
2.روز حسرت
3.پرواز در حباب

I3 E L O \/ E D
10-08-2009, 02:30
میگم این تکرارش ساعت چنده فردا؟

اون سریال نرگس رو هم شاید خیلیها به خاطر پیگیری سرنوشت پوپک گلدره و اینکه "بر اون چه گذشت" دنبال میکردن، وگرنه اونجا هم عاطفه نوری حال خیلیها رو به هم زده بود! البته نرگس از نویسندگی خیلی بهتری برخوردار بود.
من ولی از بین سریالایی که این سیروس خان ساختن روز حسرت رو از همه بیشتر دوست دارم.
از نظر محتوای داستانهاش به نظرم سه سریال برترش اینا هستن:
1. نرگس
2.روز حسرت
3.پرواز در حباب
روز حسرت کدومه بود؟
همون که یه سال شبکه 2 تو ماه رمضون داد؟
چشم بصیرت دیگه...؟

shifter
10-08-2009, 08:43
نه!
روز حسرت رو شبكه يك سال پيش تو ماه رمضون گذاشت...!
همون كه پورسرخ با ليندا كياني ازدواج ميكنه و بهد تصادف ميكنن:31:و ليندا كياني معلول ميشه و بعد پورسرخ با دختر شريفينيا ازدواج ميكنه و گندش درميادو بعدش ليندا كياني ميميره و پدرومادر پورسرخ ميفهمن كه دختر شريفي نيا كه پورسرخ باهاش ازدواج كرده درواقع يه جورايي به اونا مربوط ميشه و ..... اخرش پورسرخ سر عقل مياد و با دختر شريفي نيا ازدواج ميكنه اما تو اون اخر اونم تصادف ميكنه و معلول ميشه و بعد....تمام!

ببين چه خوب تعريف كردم برات ...!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31::31::31:
اينم دوتا عكس از سريال روز حسرت:

Gam3r
10-08-2009, 09:04
قسمت های قبل از کیفیت سریال کاسته شده توی که دیگه ذهن آدم رو درگیر نمیکنه و کلی علامت سوال توی ذهن آدم به وجود میاره

داره مسخره میشه

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 09:16
والا فکر کنم یه 8 قسمت دیگه بخوان کشش بدن و توی قسمت یکی مونده به آخر،دیگه همه چی رو رو میکنن...با اینکه من هرچی فکر میکنم نکته ی نامفهومی توش نمیبینم:31:
کلاه براداری زیر سر شایسته هست که خودش گفت
توی کشتن فرزاد شایسته دست نداشته
شایسته رو آدم کیانوش دزدیده که انگشت اتهام رو بچرخونه طرف اون
کاوه هم هیچ دستی تو این کارا نداشته جز اذیت کرده شایسته که واقعا حقش بوده:31:
دیگه من نمیدونم اینا میخوان این تقریبا 10 قسمت رو کش بدن که پونه تصمیم بگیره که احمدرضا رو بکشه یا نه؟:27:
بعدشم من که میگم احمدرضا میمیره...چون وقتی آوردنش مصاحبه اصن نمیتونست حرف بزنه:31:...اصن کلا بازی کردن واسش خیلی سخته:31:

Gam3r
10-08-2009, 09:19
احمد رضا خیلی بد حرف میزنه ... یه بار حرف زده بود ، جمله ی خبری رو سوالی تموم میکرد !!!! :دی

mahsa1469
10-08-2009, 09:42
کاوه یهو چش شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بلآخره من کشف کردم چرا این پلیسه همیشه آب می خوره یعنی یجا خوندم
آب خوردن زیاد صادقی توی این سریال تنها برای نشون دادن اینه که این شغل پر از استرس هستش!!!!

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 09:48

کاوه از اول هم علاقه ایی به رویا نداشته...فقط میخواسته شایسته رو ضایع کنه...واسه همین وسط عروسی دررفت:31:
دمش گرم...این رویا هم اگه خنگ نبود با این حالات روانیش میفهمید قاطی داره و بیخیالش میشد:31:
راستی من نمیدونم چرا هرکی میخواد گریه کنه میره بقل نگس حون؟:27:

آب خوردن زیاد صادقی توی این سریال تنها برای نشون دادن اینه که این شغل پر از استرس هستش!!!!

ببخشید اونوخ نگفتن این آقا پلیسه استرس از کجا میاره؟:31:
کار خاصی نمیکنه که...استرسش کجا بود
همه ی کارارو آدمای کیانوش و بقیه انجام میدن و همه چی معلوم میشه...بعد پلیسه میاد میگه که ما خیلی وقت بود پی برده بودیم به داستان و شما کار مارو خراب کردید:27:
راستی دوستان توجه کردید که این پلیسا خیلی بد صحبت میکنن:13:...همش برمیگردن میگن یارو گم و گور شده...این چه طرز صحبت کردنه...اون پلیسم که بداخلاق...یه چیزیم بدهکاره:27:

mahsa1469
10-08-2009, 10:06
کاوه از اول هم علاقه ایی به رویا نداشته...فقط میخواسته شایسته رو ضایع کنه...واسه همین وسط عروسی دررفت:31:
دمش گرم...این رویا هم اگه خنگ نبود با این حالات روانیش میفهمید قاطی داره و بیخیالش میشد:31:
راستی من نمیدونم چرا هرکی میخواد گریه کنه میره بقل نگس حون؟:27:

ببخشید اونوخ نگفتن این آقا پلیسه استرس از کجا میاره؟:31:
کار خاصی نمیکنه که...استرسش کجا بود
همه ی کارارو آدمای کیانوش و بقیه انجام میدن و همه چی معلوم میشه...بعد پلیسه میاد میگه که ما خیلی وقت بود پی برده بودیم به داستان و شما کار مارو خراب کردید:27:
راستی دوستان توجه کردید که این پلیسا خیلی بد صحبت میکنن:13:...همش برمیگردن میگن یارو گم و گور شده...این چه طرز صحبت کردنه...اون پلیسم که بداخلاق...یه چیزیم بدهکاره:27:
نه صرفا توی این سریال گفته بود این حرفه:27:

mehdi_360
10-08-2009, 11:11
پلیسا که اصلا کاری نمیکنن !!
هر کس میاد خودش رو لو میده و اعتراف میکنه پلیسه بر میداره عکسش رو میزنه به تابلوــه :دی
کلا سریال مضخرفیه :دی

khashi87
10-08-2009, 11:29
منم یه جا شنیدم کراکی ها زیاد آب میخورن نکنه پلیسه کرکیه:27:

mahsa1469
10-08-2009, 12:00
حالا همون خودکاره می شه مدرک من کیه دارم می گم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 12:04
حالا همون خودکاره می شه مدرک من کیه دارم می گم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

آره:27:
مث یه سریال خارجی mbc action نشون میداد...اسمش csi نمیدونم چی چی بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مورچه از یه جایی رد میشد میکردنش مدرک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم...این خودکارای عطردار وقتی باهاش مینویسی بو دارن...این یارو میگیره دستش بوشو میشنفه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب شامه ی قوی ایی...فکر کنم این سکانس نشون دهنده ی این بود که پلیس مارو دست کم نگیرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khashi87
10-08-2009, 12:14
منم دیشب به این موضوغ فکر کردم بالاخره اثر انگشتی . دی ان ایی چیزی از این خودکاره گیر می یارن
داستان این صندوق صدقاته شیرین بود چی جوری می خواسا پول در بیاره
بعد این پونه چقدر خلافه شیر بنزین موتورم بلد بود کجاست و چه جوری ازش بنزین میکشن هم بلد بود

mahsa1469
10-08-2009, 12:22
منم دیشب به این موضوغ فکر کردم بالاخره اثر انگشتی .

نه بوی خودکاره
دیدین کیانوش گفت بوش می مونه پلیسه هم تا خودکار رو برداشت بو کرد پلیس ایران که باهوش همون موقع شک کرد:D

Gam3r
10-08-2009, 12:26
مطمئنم دقیقا سر همون بوی خودکار ، کیانوش لو میره ، مطمئنم

mahsa1469
10-08-2009, 15:16
بچه ها این دوتا صحنه پخش شده...

Gam3r
10-08-2009, 15:18
اینا پشت صحنه هست مهسا جان

hopee
10-08-2009, 15:24

آره موافقم .
ممکنه یه چکی‌ یادداشتی چیزی برای بهزاد یا فرامرزی با اون خودکار نوشته باشه .
راستی‌ این احمد رضا سیا سوخته نیست که این خجسته همش بهش میگه .

mahsa1469
10-08-2009, 15:31
مطمئنی ...
به نظر نمی یاد:18::18:

hopee
10-08-2009, 15:43

مطمئنی ...
به نظر نمی یاد
نه پشت صحنه نیست .
اولی‌ که کیک تولد نوه هاشم خانه .(اسمشو درست گفتم؟).
دومی‌ هم اوایل فیلمه .

Felakating
10-08-2009, 17:23
این قنبر خانوم خیلی باهاله با اون راه رفتنش من فکر میکنم که فیلمهای طنز بیشتر به این قنبر خانوم بیاد خیلی باهال حرف میزنه
نمیدونید کجاییه؟

moraddad
10-08-2009, 17:27
واقعا یعنی این سوتی هایی که ما متفق القول(!) از سریال میگیریم و مثلا میگیم فلان دیالوگ مسخره بود و فلان شخصیت این کار مسخره رو کرد، خود کارگردان و دستیارا و این همه عوامل که دارن اون صحنه رو میگیرن نمیفهمن که این تو ذوق بییننده میزنه؟!

مگه میشه نفهمن؟!:13:
به نظر من اینا این کارو میکنن تا علاوه بر اینکه بیننده های ثابت خودشونو داشته باشن، بقیه هم حتی شده برای خندیدن و سوتی گرفتن بشینن سریالو ببینن...
مثل پیام بازرگانی ها که یا باید خیلی تمیز ساخته شده باشه تا تو ذهن مخاطب بمونه یا خیلی آشغال!:31:
حالا که اکثرا نمیتونن کار قشنگی ارایه بدن تیزر هایی مثل "مای بی بی" و "کوشا جان پشتیبانت"! رو میسازن که از بس مسخرست تاثیر گذاره...

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 23:05
امشبم که فقط کشش دادن
فقط معلوم بود که کیانوش دزدیده شایسته رو که من میدونستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقطه ی اوجش اون تیکه ی گریه کردن پونه و داداشش بود....
واقعا این داداشش قشنگ بازی میکنه...با اینکه مجری بوده و خیلی قشنگ بازی میکنه...حسابی حس میگیره
ولی میگم این کاوه گناه داره...بگیرن زندانیش کنن نامردی میشه...چون شایسته خیلی اذیتش کرد ...حقش بود هرکاری کرد باهاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزیی...اینا چرا همشون تلپ میشن رو سر این نرگس جون؟این نرگش جون منو یاد مریم مقدس میندازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب قسمت چندمش بود؟من تو روزنامه خوندم 52 قسمت بیشتر نیس..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H a m e e d
10-08-2009, 23:13
عاطفه نوری خیلی ضایع گریه میکرد.
برادر پونه قبلا کجا برنامه اجرا می کرد؟ نمیشناسمش.
دقت کردی نرگس جون خودش هم خودشو نرگس جون صدا می کرد؟

a1000a
10-08-2009, 23:14
سلام
قسمت شایسته که زندانیش کرده بودن
منو یاده فیلم اره انداخت!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا
دقیقا همون بودش!!!!!

a1000a
10-08-2009, 23:17
برادر پونه در شبکه جام جم مجری برنامه بوم سفید هستش!!!!!
خودش هم باورش شده نرگس جون هست!!!!

RoYaYeEe_NiIiLi
10-08-2009, 23:19
عاطفه نوری خیلی ضایع گریه میکرد.

داداشش توی برنامه ی بو سفید تو شبکه ی جام جم بازی میکرد...الانم توی شبکه ی تهران توی برنامه ی نردبان مجری گری میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد نگرس جون هم نمیدونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی از دیالوگ هاشو بگی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
منو یاده فیلم اره انداخت!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا
دقیقا همون بودش!!!!!

راس میگیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا انگیزشون از نشون دادن فیلم عروسی به اون مسخره ایی چی بود؟اونم فیلم بود مثلا گرفتن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه نکته ی ذجر آوری توی اون فیلم بود که باعث بشه شایسته تحریک و اذیت بشه؟

H a m e e d
10-08-2009, 23:30
میشه یکی از دیالوگ هاشو بگی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونجایی که زن بابک رفته بود خونه نرگس جون میخواست در آغوشش بگیره؛ نرگس جون گفت بیا دخترم تو بغل نرگس جون.

khashi87
11-08-2009, 00:22
آره موافقم .
ممکنه یه چکی‌ یادداشتی چیزی برای بهزاد یا فرامرزی با اون خودکار نوشته باشه .
راستی‌ این احمد رضا سیا سوخته نیست که این خجسته همش بهش میگه .
بابا زن و شوهرن داره باسه شوهرش عشوه میآد حتما باید نصیحت کنه یا قرآن بخونه :21:

khashi87
11-08-2009, 00:24
سلام
به خدا
دقیقا همون بودش!!!!!
حتما میگن کلید در پشت چشمته

moraddad
11-08-2009, 07:10
امشب قسمت چندمش بود؟من تو روزنامه خوندم 52 قسمت بیشتر نیس
قسمت 44 ام بود.
تو همشهری جوان 2هفته پیش با داداش پونه مصاحبه کرده بود، میگفت یه سکانس خفن توی قسمت 44 بازی کردم که همه رو غافلگیر میکنه...!
احتمالا همین دیشبو میگفت دیگه:31:
ولی خداییش قشنگ بازی کرد:40:

Gam3r
11-08-2009, 09:05
اون یه تیکه که شایسته رو زندانی کرده بودن و فیلم براش میزاشتن که عذاب بکشه منو دقیقا یاد یه فیلم خارجی مینداخت که یه برج بود که توش آدم هارو زندانی میکردن
همش تقلید میکنن ولی جالب بود

altair
11-08-2009, 09:27
مثلا انگیزشون از نشون دادن فیلم عروسی به اون مسخره ایی چی بود؟اونم فیلم بود مثلا گرفتن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه نکته ی ذجر آوری توی اون فیلم بود که باعث بشه شایسته تحریک و اذیت بشه؟
شاید اون طوری کردن که مثلا بگن این فیلمو کاوه گذاشته تا باورش بشه که واقعا کاوه هست اگه یه بار ازاد شد بگه کاوه باهام این کارو کرد.

mahsa1469
11-08-2009, 11:06
من یه سوال برام پیسش اومده و اونم اینه که چه جوریه که همه خونه ی نرگس جونو بلدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

mahsa1469
11-08-2009, 11:11
برادر پونه در شبکه جام جم مجری برنامه بوم سفید هستش!!!!!
خودش هم باورش شده نرگس جون هست!!!!
به غیر از بوم سفید یکی از برادران یوسف هم بود .
این نرگس خیلی خودش رو تحویل می گیره

khashi87
11-08-2009, 11:44
من یه سوال برام پیسش اومده و اونم اینه که چه جوریه که همه خونه ی نرگس جونو بلدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
همه که بلد نیستن مثلا ....اه راست میگی همه بلدن
فکر کنم توی این فیلم یه نفر یه آدرس رو بپرسه مقدم آدرس رو پخش میکنه بینشون.

sinasalar2007
11-08-2009, 12:18
خیلی وقت بود میخواستم تو این تاپیک پست بدم تا پریشب تصمیم گرفت بیام و امروز هم عملیش کردم:31:

کلا به نظر من بازیگرهای این فیلم قشنگ بازی می کنن ، یه خورده بازیگرهاش اساطیری حرف میزنن انگاری که همشون شاعر بودن که البته نمیشه بهش ایراد گرفت ولی ...
یه سکانسش خیلی از نظر من قشنگ بود که پریشب پخش کرد : اونجایی که لیندا کیانی تو خونه ی کاوه نشسته بود ، نرگس وارد اتاق میشه و دختره بغلش میکنه و باهاش حرف میزنه ادم وقتی این سکانس رو میبینه تازه میفهمه مادر یعنی چی :37:
فقط نمیدونم چرا بازیگرهاش بلد نیستن گریه کنن ! تو همین سکانس گریه ی لیندا کیانی خیلی تصنعی بود و یه سکانس دیگه هم که عاطفه نوری تو قبرستون با برادرش گریه میکرد ! اون گریه هم خیلی مضخرف بود :41:

sara_girl
11-08-2009, 15:30
سریال خوبیه....

Mahdi.p30
11-08-2009, 15:59
سریال خوبیه....
انشاا... که همینطور هست!!!

sara_girl
11-08-2009, 21:03
انشاا... که همینطور هست!!!
مگه نمیبینی سریالشو؟؟؟؟

a1000a
11-08-2009, 22:45
سلام
قضیه اون خودکاره هم در رفتش
معلوم شد چیه!!!
ولی این قسمتش قشنگ بود

M3HRD@D
11-08-2009, 22:47
مزخرف ترین و آبکی ترین سریالی که تو عمرم دیدمه

Felakating
12-08-2009, 02:37
کلا شماها خیلی ادمای جالبی هستید یه جا میگید سریال خوبه 10 نفر تشکر میکنن بعد 2 روز دیگه مینویسن سریال بده دوباره همون 10 نفری میان تشکر میکنن خب یا این وری یا اون وری دیگه تاپیکو مسخره کردین؟

ashjaee
12-08-2009, 05:36
آخر شایسته اعترافاتش رو با اون خودکار بودار مینویسه و کیانوش لو میره. :31:

Gam3r
12-08-2009, 09:41
آخر شایسته اعترافاتش رو با اون خودکار بودار مینویسه و کیانوش لو میره. :31:

دقیقا ، از همون خودکار میفهمن که کاغذ با همون خودکار نوشته شده پس کار کیانوشه
ولی یه چیزی : اگه کیانوش از این خودکار ها داشته باشه پس شایسته هم داره ، چه لزومی داره که فکر کنن کار کیانوش بوده ؟!! شاید کار شایسته باشه و شایسته هم از اون خودکار ها داشته باشه .
ولی میشه یه چیز دیگه رو هم حدس زد ، شایسته توی زندانی که اونا براش درست کردن شاید خودکار همراهش نبوده و با خودکار کیانوش نوشته !!

mehdi_360
12-08-2009, 13:14
پرده یاقوت هم خودکاره رو بالا گرفت گفت:
ملت نگاه کنید ، این خودکاره قراره کیانوش رو لو بده Lol
خودشونو مسخره کردن!!

reza-atom
12-08-2009, 16:09
سلام
به خدا
دقیقا همون بودش!!!!!

اتفاقا فيلم مكعب دقيقا اين جوري بود ! اره كجاش فضاي مكعبي شكل داشت ؟؟؟ :27:

M3HRD@D
12-08-2009, 16:46
اين سريال با اين اشكالات زيادي كه داره تمام ساخته هاي قبلي سيروس مقدم رو زير سوال برده
جند تا از هزاران اشكال فيلم كه به نظرم اومد بكم:
1.تو هر قسمت ميان معمايي ايجاد كنن ولي قبل از اين كه ايجاد بشه حل ميشه
2.تو فيلم هرجا سكانس كم ميارن يا قران بخش مي كنند يا خجسته در حال دعا كردن يا قبرستون نشون ميدن
و فقط بلدن رو عقايد مردم مانور بدن
3.اين فيلسو فانه حرف زدن تمامي كاركتر هاي فيلم روي اعصاب بينندس
4.نفس نفس زدن هاي صمصامي موقع حرف زدن ادم و ديوانه مي كنه
5.تو فيلم هر كي همديكر رو مي بينه
شروع مي كنه به نصيحت كردن طرف
6.حرف زدن در مورد بطري اب اون سروانم كه ديكه كليشه شده
7.و....

M3HRD@D
12-08-2009, 17:44
اين سريال با اين اشكالات زيادي كه داره تمام ساخته هاي قبلي سيروس مقدم رو زير سوال برده
2.تو فيلم هرجا سكانس كم ميارن يا قران بخش مي كنند يا خجسته در حال دعا كردن يا قبرستون نشون ميدن
7.و....

M3HRD@D
12-08-2009, 18:04
7.و....

behnam_tr
12-08-2009, 18:10
هر چیزی یه اشکالاتی داره
ولی به نظر من هدف مهمه که فکر میکنم سیروس مقدم در انتقال این هدف به مخاطب موفق بوده .......

behnam_tr
12-08-2009, 22:17
دیدید چی شد ؟ دختره احمق !! دستگاه رو جدا کرد ///

ولی نگران نباشید مطمئنم یه اتفاقی میفته که نمی میره !!! دی
ولی اگه این سکانس رو عوض میکردن خوب میشد مثلا پونه پشیمون میشد و همه چی رو به خجسته میگفت و..........!!!

ولی خداییش خیلی با این سریال حال میکنم ....
دم این سیروس مقدم گرم با این سریالای محشرش ......

mehdi_360
12-08-2009, 22:18
چند قسمت دیگش مونده؟
احمدرضا مرد ؟

حالا این پونه نمیگه خجسته میفهمه که کار اون بوده؟:دی

M3HRD@D
12-08-2009, 22:31

ولی اگه این سکانس رو عوض میکردن خوب میشد مثلا پونه پشیمون میشد و همه چی رو به خجسته میگفت و..........!!!

خیلی نگران شدیم داریم از نگرانی میمیریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1111

Mahdi.p30
12-08-2009, 22:34

چهار تا شوک بهش میزنن ، برمیگرده دیگه
شما نگرانش نباش!!!!!

RoYaYeEe_NiIiLi
12-08-2009, 22:35
میگم آقا یکی داستان این خودکارو واسه من تعریف کنه...من ندیدم...
نمیدونم چه جوری قراره لو بره؟اصن با این خودکاره چی نوشتن یا چی قراره بنویسن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H a m e e d
12-08-2009, 22:38
چند قسمت دیگش مونده؟
احمدرضا مرد ؟

حالا این پونه نمیگه خجسته میفهمه که کار اون بوده؟:دی

مگه قراره همونجا چوب خشک وایسه؟ خب فرار میکنه که در میانه راه دستگیر میشه:31:

starpars
12-08-2009, 22:47
دقت کردین چند وقتیه خبری از بطری آب اون پلیسه نیست .
یه اشکالی که تو فیلم مشهوده اینه که بعضی تیکه کلام ها در شخصیت های مختلف تکرار میشه مثل همین چوب دو سر طلا یا حرفی که کاوه زد و.. که این ضعف فیلمنامه و نویسنده رو نشون میده
راستی میدونید این چوب دو سر طلا در اصل چوب دو سر گه یا همون گوه بوده

naeimeh.s
12-08-2009, 23:06
دقت کردین چند وقتیه خبری از بطری آب اون پلیسه نیست .
یه اشکالی که تو فیلم مشهوده اینه که بعضی تیکه کلام ها در شخصیت های مختلف تکرار میشه مثل همین چوب دو سر طلا یا حرفی که کاوه زد و.. که این ضعف فیلمنامه و نویسنده رو نشون میده
راستی میدونید این چوب دو سر طلا در اصل چوب دو سر گه یا همون گوه بوده

اتفاقا امشب از بطریش اب خورد.:46:جایی که همکارش خبر اوردن کاوه رو داد.

naeimeh.s
12-08-2009, 23:11
7.و....

1 و3و 5 از جذابیتهای این سریال برای منه.مخصوصا 3:46:

a1000a
12-08-2009, 23:16
میگم آقا یکی داستان این خودکارو واسه من تعریف کنه...من ندیدم...
نمیدونم چه جوری قراره لو بره؟اصن با این خودکاره چی نوشتن یا چی قراره بنویسن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلیسه میخواست از سمسامی آدرس هایی که ممکنه شایسته رفته اونجا مخفی شده رو بگیره
هیچ کس خودکار نداشت جز کیانوش
که همون خودکار عطری رو داد به پلیسه
پلیسه هم هی بو میکردش
حالا کیانوش داده با خودکاره که شایسته 1 چیزایی بنویسه
احتمالا پلیسه اون نامه رو بو میکنه:31: و میفهمه کار کیانوشه:41:

.SA33D.
12-08-2009, 23:28
من نمیدونم این سیروس مقدم چه علاقه ای به شات نیم رخ داره!!! خداییش افراط هم حدی داره!
و من نمیدونم چرا توی این سریال هر بنده خدایی در رو باز میکنه که بره جایی یه بنده خدا پشت در واساده!!

و منم موافقم . معمولا توی فیلمنامه های این سریال های ایرانی جوری دیالوگ نوشته شده که برای این زدن جور حرفها در جواب لااقل باید یه 5,6 دقیقه به اینکه چی جواب بدی فکر کرد تا همچین جملات پخته ای گفته بشه!! حالا شایدم این شخصیتها جمیعا ادیب و فیلسوف اند ما خبر نداریم.
و احتمال میدم با این استرس و عرق ریزونی که پونه راه انداخته بود دوباره لوله رو بزاره توی دهن احمد رضا بعدش گم و گور شه...

Mahdi.p30
12-08-2009, 23:42
یه سوال:
خجسته تو ذهن خودش نمیگه که پونه توی بیمارستان چی کار میکنه؟؟
اونم با این قیافه استرسی؟

Gam3r
13-08-2009, 09:02
من نمیدونم این سیروس مقدم چه علاقه ای به شات نیم رخ داره!!! خداییش افراط هم حدی داره!
و من نمیدونم چرا توی این سریال هر بنده خدایی در رو باز میکنه که بره جایی یه بنده خدا پشت در واساده!!

و منم موافقم . معمولا توی فیلمنامه های این سریال های ایرانی جوری دیالوگ نوشته شده که برای این زدن جور حرفها در جواب لااقل باید یه 5,6 دقیقه به اینکه چی جواب بدی فکر کرد تا همچین جملات پخته ای گفته بشه!! حالا شایدم این شخصیتها جمیعا ادیب و فیلسوف اند ما خبر نداریم.
و احتمال میدم با این استرس و عرق ریزونی که پونه راه انداخته بود دوباره لوله رو بزاره توی دهن احمد رضا بعدش گم و گور شه...

خب شاید شما برای جواب دادن ده دقیقه فکر میکنی و مثلا یکی مثل من که تمام متلک هارو بلده نیازی نیست فکر کنه !!! :27:
قسمت قبل هم که 5 دقیقه داشت اونجا پونه فکر میکرد که لوله رو بکشه یا نکشه خیلی اعصاب خورد کنی بود که لحظه ی آخر من گفتم به درک که مرد :27:
ولی سیروس مقدم گفته بود که : از این سریال پایان خوشی رو انتظار نداشته باشین :41:

.SA33D.
13-08-2009, 11:28
خب شاید شما برای جواب دادن ده دقیقه فکر میکنی و مثلا یکی مثل من که تمام متلک هارو بلده نیازی نیست فکر کنه !!! :27:

:31:
نه, متلک گفتن با جمله ی فلسفی فرق داره. متلک گفتن فکر کردن نمیخاد. :31:
تازه اینجوری بهتره که! نمیشه همش اخرش خوب تموم شه و همه با هم عروسی کنن و ... :40:

H a m e e d
13-08-2009, 11:34
قسمت قبل هم که 5 دقیقه داشت اونجا پونه فکر میکرد که لوله رو بکشه یا نکشه خیلی اعصاب خورد کنی بود که لحظه ی آخر من گفتم به درک که مرد :27:
ولی سیروس مقدم گفته بود که : از این سریال پایان خوشی رو انتظار نداشته باشین :41:
همه جواباشون که متلک نیست.
احمدرضا اصلا قیافش طوری نبود آدم دلش براش بسوزه:2:
پایانش خوش بود بیشتر حال آدم بهم میخورد.[همون صحنه ذوق کردن خجسته دیشب تو بیمارستان به اندازه کافی لوس و بی مزه از آب دراومده بود.:2:]

Rahe Kavir
13-08-2009, 12:06
يعني احمدرضا اخرش ميميره واقعني؟
خوب اينطوريم كه خيلي لوسه

farshidshd
13-08-2009, 12:08
احمد رضا نمیمره
پونه رو میکشن...

اون پرده یاقوت هم نابود میشه

در ضمن شایسته هم میمیره!

Mahdi.p30
13-08-2009, 12:46
احمد رضا نمیمره
پونه رو میکشن...

اون پرده یاقوت هم نابود میشه

در ضمن شایسته هم میمیره!

همه چیز به خیر و خوشی تمام خواهد شد!!!!!

H a m e e d
13-08-2009, 12:46
پايان تصويربرداري رستگاران
فارس: تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «رستگاران» به كارگرداني سيروس مقدم به پايان رسيد.تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «رستگاران» در لوكيشني واقع در دزاشيب به پايان رسيد.بنا بر اين گزارش، اين مجموعه در ابتدا قرار بود در 52 قسمت ساخته شود، اما در نهايت سيروس مقدم اين سريال را در 49 قسمت به پايان رساند و پخش آن نيز هفته آينده به پايان خواهد رسيد.

khashi87
13-08-2009, 13:10
پونه عمرا بمیره
آخرش به راه راست هدایت میشه
احمد رضا زنده میمونه یعنی معجزه میشه
شایسته احتمال مردنش هست

a1000a
13-08-2009, 16:00
به پونه گفت جوجه اردک زشت!!!!!
البته بهش میاد!@

hassan_magic2000
13-08-2009, 16:25
من این سریال رو میبینم ولی یه چیزش واقعا رو اعصابه و اونم جاهایی هستش که مثلا طرف میخواد یه کار بد بکنه
مثل دیشب پونه که واقعا سیروس مقدم داشت بهش آب میبست ( به سریال ) آخه فقط 5 دقیقه قیافه ی پونه رو نشون میداد که وجدانش قلمبه شده و این واسه یه سریال 39-40 دقیقه ای خیلی زیاده

ثانیا من توی یه چیزش موندم و اونم اینه که واقعا این کیانوش خره یا ما نمیدونیم قضیه چیه ؟؟!!

اخه کسی که میزنه 8 میلیارد میدزده با این همه تشکیلات و مخفی کاری و اینا میاد به یه دختر بی سر و پا قیافشو نشون بده و وقتی پونه میگه میخوام با آدم اصلیه حرف بزنم کیانوش باهاش حرف میزنه و خودش میره بهش پول رو تحویل میده در حالی که خیلی راحت شناسایی میشه

موفق باشید

sinasalar2007
13-08-2009, 22:50
اخه چرا :19:؟ چرا باز هم ادم بدا مردند یا کشته شدند :13:؟ چرا اخرش این قدر زشت شد ؟ :2:
از روی بوی خودکار ادم دستگیر میکنند !!! :41: چیزایی که فقط تو ایران رخ میده
کاش پونه میمرد ولی شهاب و کیانوش فرار میکردند میرفتن اونور اب کاش...

H a m e e d
13-08-2009, 22:57
اخه چرا :19:؟ چرا باز هم ادم بدا مردند یا کشته شدند :13:؟ چرا اخرش این قدر زشت شد ؟ :2:
از روی بوی خودکار ادم دستگیر میکنند !!! :41: چیزایی که فقط تو ایران رخ میده
کاش پونه میمرد ولی شهاب و کیانوش فرار میکردند میرفتن اونور اب کاش...
مثلا قراره در کمتر از یه هفته دیگه تموم بشه ها! بیشتر از این نمیکشید ذهنشون تو دقیقه 90.:27:
گریزی جز آب بندی نیست.:27:
امشب فقط یه ربع دیشبو داشت نشون میداد.:2:

RoYaYeEe_NiIiLi
13-08-2009, 22:57
اول اینکه یه انتقاد کوبنده که منظورشون از اینکه قسمت قبل رو تکرار کردن چی بود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بیمارستان نه پرستار داره و نه انتظامات...
دختره نیم ساعت ولوئه کف زمین کسی نمیاد جمش کنه....خجسته میدوئه طرف پونه و پرستار هم همونجوری نیگاش میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم اینا چی فکر کردن در مورد بیننده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پلیس توی این سریال چه نقشی داشته؟
از اول فیلم تاحالا فقط بلد بوده آب بخوره...چه عجب یه عکس العملی از خودش نشون داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو این قسمتش که حسابی از دست کارگردان عصبانی شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه هم مال قسمت قبل بود...چون من ندیده بودم....اون تیکش که پونه میره احمد رضا رو بکشه کللی وقت تلف میکنه...خجسته تا بره پای تلفن و ببینه کسی پشت تلفون نیس کلا چند ثانیه هم طول نمیکشه...بعد اونوخ این پونه این همه کار کرد و اون یارو بهش چاقو زدو کلی قل داد خودشو رو زمین...پس تو این مدت این خجسته کجا بود اونوخ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجبا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_360
13-08-2009, 23:04
اما پلیسه هم عجب حس بویایی داره!!!
سگ کم میاره جلوش!!

hopee
13-08-2009, 23:14
چرا پونه مرد پس ؟:37::37:
البته با اون حرفایی‌ که قبل از رفتنش میزد معلوم بود یه بالایی‌ سرش میاد .
بکش بکش بود امشب ، حتما رویا هم کاورو کشته:31:

RoYaYeEe_NiIiLi
13-08-2009, 23:28
چرا پونه مرد پس ؟:37::37:
البته با اون حرفایی‌ که قبل از رفتنش میزد معلوم بود یه بالایی‌ سرش میاد .
بکش بکش بود امشب ، حتما رویا هم کاورو کشته:31:

تو سریالای آبکی ایران فهمیدن که کسی مثه پونه اگه بره زندان مردم دلشون میسوزه واسه همین میفرستنش اون دنیا
نمیشه که نشون بدن که خلافکارا در میرن
افت کلاسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sinasalar2007
13-08-2009, 23:33
اول اینکه یه انتقاد کوبنده که منظورشون از اینکه قسمت قبل رو تکرار کردن چی بود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من قسمت قبلیش رو ندیده بودم ! قسمت قبلیش رو داشتم ما بین همین فیلم دانلود میکردم که تا فهمیدم داره تکرار میکنه دانلود رو قطع کردم :31:
کلا فکر میکنم همه معتقدن که فیلم داره بد تموم میشه ، اخه چرا فیلم به این قشنگی رو این طور تموم کردن ؟

mrhbk36
13-08-2009, 23:35
بهتر بود اسم سریال رو می زاشتن کش لقمه یا یه چیز توی همین مایه ها. مونده فقط از 45 دقیقه 39 دقیقه تکرار قسمت قبل بشه 5 دقیقه پیام بازرگانی 1 دقیقه هم یکی بخونه چه آرام...

masoudtr
13-08-2009, 23:38
سیروس مقدم نشون داده کاگردان بدرنخوری است سطح فیلم هاش هم خیلی پایینه
از ماست که برماست
همین آت وآشغال ها را بخوردمون دادن

RoYaYeEe_NiIiLi
13-08-2009, 23:39
البته من قسمت قبلیش رو ندیده بودم ! قسمت قبلیش رو داشتم ما بین همین فیلم دانلود میکردم که تا فهمیدم داره تکرار میکنه دانلود رو قطع کردم :31:
کلا فکر میکنم همه معتقدن که فیلم داره بد تموم میشه ، اخه چرا فیلم به این قشنگی رو این طور تموم کردن ؟
والا بیشتر از اینم انتظار نمیره
من همون اول گفتم که مقدم عادن داره سریالاشو مسخره تموم کنه که مثه بگه هورا هورا مردم نتونستن ته فیلم رو حدس بزنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریالی که کارگردانیش اینطوری باشه دیگه نباید منتظر بود تهشو قشنگ تموم کنن
تازه من میگم آخرش معلوم نمیشه احمد رضا بهوش میاد یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه هم برام جالب بود که از کی تا حالا تو مراسم خواستگاری که هنوز عروس دوماد حرف نزدن با هم دختره بله رو میگه؟تازه جدیدن نقل هم میپاشن تو مراسم خواستگاری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H a m e e d
13-08-2009, 23:51
کلا فکر میکنم همه معتقدن که فیلم داره بد تموم میشه

نیست خیلی قشنگ شروع شده بود!:27:

مونده فقط از 45 دقیقه 39 دقیقه تکرار قسمت قبل بشه 5 دقیقه پیام بازرگانی 1 دقیقه هم یکی بخونه چه آرام...
فقط باید گفت::2:
-------------------
سیروس هم همیشه عادت داره وقتی کاراکتر سریالش میمیره حداقل یه دور روحشو چند لحظه بعد از مرگ نشون بده که روح پونه داشت لی لی بازی میکرد:31:
حالا این وسط قرار بود سارا هم بله رو بگه
راستی اسم کاراکتر زن برادر سارا توی فیلم بنفشه بود که اگه هنرپیشه ش زنده بود قاعدتا باید تو اون صحنه حضور میداشت.

RoYaYeEe_NiIiLi
13-08-2009, 23:55
راستی اسم کاراکتر زن برادر سارا توی فیلم بنفشه بود که اگه هنرپیشه ش زنده بود قاعدتا باید تو اون صحنه حضور میداشت.

ئههههه....راست میگی...خیلی مسخره پیچوندنش...حداقل یه چیزی باید میگفتن...مثلا داداشه میگفت رفته مسافرتی چیزی....عجبا...مثلا مقدم گفته بود یا کسی رو جایگزین میکنیم یا اینه اون سکانس هایی که اون باید باشه رو حذف میکنیم...مثلا حذف کردن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H a m e e d
13-08-2009, 23:59
ظاهرا به اندازه کافی برای کارگردان بی اهمیت بوده که به کل اون شخصیتو نادیده گرفته؛
بیننده میتونه اینطور تعبیر کنه که چون از سارا خوشش نمیومده؛ اونجا حضور نداشته.

MoJtaBa.R
14-08-2009, 00:04
مگه هنوز این سریال رو دنبال میکنین ؟؟

سریالی که همه چیزش از فیلنامش تا بازیگراش تا کارگردانش همه و همه زیر صفرند ارزش داره واسه دیدن ؟؟؟

اینهمه سوتی واسه هر شب 30 دقیقه ، اینهمه سهل انگاری توی سریال 30 دقیقه ای شبانه که 15 دقیقش از شب قبل و پیام بازرگانیه . . .

hopee
14-08-2009, 00:05
چرا ما فقط بلدیم ایراد بگیریم ؟
وقتی‌ فیلم خوب تموم میشه ،همه میگن : اه فیلم ایرانی دیگه ، وقتی‌ بد تموم میشه ،میگیم:کارگردان کارگردانی بلد نیست.

RoYaYeEe_NiIiLi
14-08-2009, 00:12
ببین من که میگم اگه میگفتن که شایسته و کیانشو و پونه در رفتن همه خوشحال میشدن ولی این کارو نمیکنن
پس دو راه نمیمونه...یا زندان یا مرگ
که دیگه زندان تکراری شده واسه همین تو سریالای ایرانی مرگ رو پیش رو گرفتن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza_994
14-08-2009, 00:34
امروز چه باحال بود آنچه گذشتش 20 دقیقه بود بعدش همون جایی که دیروز تموم شد دوباره امروز آگهی نشون داد

نصفش آنچه گذشته
بعد دوباره آگهی نشون میده بعدشم فرت تموم میشه!

Layken
14-08-2009, 00:44
وقتی پونه را با چاقو زدند
مثل اینکه تو کوچه ای جایی بود که اینقدر خلوت بود ..
تا اینکه خجسته اومد گفت پرستار بیاد وگرنه همونجا می مرد ..
کسی هم نمی گفت چته..؟؟؟

khashi87
14-08-2009, 01:53
دوستان هنوز معلوم نیست پونه مرده باشه بگید چرا؟
1- چون ایرانی ها نظر کردن و یهو معجزه رخ میده نمونه زنده فوتبال پریشب.
2-پونه باید زنده بمونه چون یکی از کاراکتر هایی که مقدم روش مانور میداد پونه بود مثال:مثل پنیر تو پیتزا یکی از دلایل کش اومدن بود
3-پونه رفت تا ته اون بازی لی لی و لی دوباره برگشت و نگاه کرد از اونجا که اومده بود.
4-اما احتمال داره پونه بمیره چون از مقدم این reaction ها طبیعی هستش.

Mahdi.p30
14-08-2009, 02:15
1- چون ایرانی ها نظر کردن و یهو معجزه رخ میده نمونه زنده فوتبال پریشب.
2-پونه باید زنده بمونه چون یکی از کاراکتر هایی که مقدم روش مانور میداد پونه بود مثال:مثل پنیر تو پیتزا یکی از دلایل کش اومدن بود
3-پونه رفت تا ته اون بازی لی لی و لی دوباره برگشت و نگاه کرد از اونجا که اومده بود.
4-اما احتمال داره پونه بمیره چون از مقدم این reaction ها طبیعی هستش.

آخر روز حسرت رو يادتونه ، هر كسي رو دلش خواست برد بهشت و هر كسي هم بد بود برد جهنم
اينجا هم همينطوره ، هر كي كه گناهكاره يا دزده يا به طور كلي آدم بديه ،كشته ميشه ، هر كي هم كه خوبه ،حتما رستگار ميشه
توبه و بخششي هم در كار نيست!!
توي آخر سريالاي مقدم معمولا آدم خاكستري اي باقي نميمونه ، بالاخره همه يا خوبن يا بد!!
البته اين يه قانون كلي براي سريالاي ايرانيه

hopee
14-08-2009, 02:36
توي آخر سريالاي مقدم معمولا آدم خاكستري اي باقي نميمونه ، بالاخره همه يا خوبن يا بد!!
اتفاقا تو سریالاش همیشه یه عده خاکستری هستن .
مثلا همین سریال روز حسرت مسعود (پوریا پورسرخ) نه به بهشت رفت نجهنم .

البته بعید نیست که پونه زنده بمونه (تو کارای آقای مقدم هیچ چیز بعید نیست.)

پونه رفت تا ته اون بازی لی لی و لی دوباره برگشت و نگاه کرد از اونجا که اومده بود.خیلی‌ تفسیر جالبی‌ کاری.

behnam_tr
14-08-2009, 09:11
متاسفم که این حرفو میزنم ولی بعضی از دوستان اصلا منتقد خوبی نیستن !!!

امير موسر
14-08-2009, 09:29
کلا هر تابستون یه فیلم مسخره ای تلویزیون باید پخش کنه !

HOJ-JAT
14-08-2009, 10:44
دیشب یک 20 لیتری اب ریختن توش!!!!!

M3HRD@D
14-08-2009, 13:35
متاسفم که این حرفو میزنم ولی بعضی از دوستان اصلا منتقد خوبی نیستن !!!
دوست عزیز اینکه شما این سریال رو دوست داری و ازش تعریف میکنی ملاک منتقد خوب بودن نیست.

saeed_cpu_full
14-08-2009, 14:02
اين فيلم برداريش منو كشته !!
از لای سوراخ روی ديوار و لای شاخ و برگ درختا و ... فيلم ميگيرن كه مثلا به نمونه های هاليوودی نزديك بشه !!
كه چی تا يكی داد ميزنه دوربين رو تكون ميدن ؟!
30 دقيقه رستگاران ديدم 1 ساعت سردرد گرفتم :31:

behnam_tr
14-08-2009, 14:08
دوست عزیز اینکه شما این سریال رو دوست داری و ازش تعریف میکنی ملاک منتقد خوب بودن نیست.

نه عزیز دلم منظورم این نبود من به بد و خوب بودنش کاری ندارم این کاملا بستگی به سلیقه هر شخص داره و به من
هم مربوط نمیشه .........

منظورم این بود که مثلا دیروز یکی از بچه ها میگفت .........
اصلا هیچی ولش .......
اگه ادامه بدم باید کل کل کنیم و من نمیخوام تو صف آب خنک وایسم!!

H a m e e d
14-08-2009, 14:19
منظورم این بود که مثلا دیروز یکی از بچه ها میگفت .........
اصلا هیچی ولش .......
اگه ادامه بدم باید کل کل کنیم و من نمیخوام تو صف آب خنک وایسم!!
خب تا اون جایی که منجر به دعوا میشه رو نگید
ولی اون جمله ای رو که میخواستین بگین ولی نیمه کاره گذاشتین رو بگین؛ اگه بدونیم چی بود لزومی نداره اجازه بدیم همچین پستهایی تکرار بشه.

mahdis_apex
14-08-2009, 15:39
اوخه پونه هم رفت:37:
ولی جدا توی اون صحنه که با محسن تو مغازه ی باباش بود یا اون تیکه که اومد به یارو بگه کم آورده و بعد کیانوش متقاعدش کرد.عالی بازی کرد

behnam_tr
14-08-2009, 19:16
اوخه پونه هم رفت:37:
ولی جدا توی اون صحنه که با محسن تو مغازه ی باباش بود یا اون تیکه که اومد به یارو بگه کم آورده و بعد کیانوش متقاعدش کرد.عالی بازی کرد

;کلا عالی بود ولی راه رفتنش ..................:31:

Gam3r
15-08-2009, 10:48
این پونه با اینکه این همه دزدی و نامردی کرد چیجوری رفت بهشت ؟!!

شب قبل از پروازش هم خواب مرگش رو دید :دی