ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ipod touch یا s9 ؟

killJ0y
21-06-2009, 15:45
سلام دوستان
میخوام یه مقایسه اساسی بین این دوتا انجام بدید مرسی

seymour
21-06-2009, 16:35
هر دوی اینا محصولاتی بودن که بهرحال برای رقابت در بازار تاچ در نظر گرفته شدن ... من جای دیگه هم در پستی گفتم ، که الان نوبت تاچ شده و هر کمپانی ای داره یه محصول تاچ رو جلو می فرسته تا با هم رقابت کنن ... این یه مقایسه :

S9 :
قطعا کیفیت صدای بهتر
قابلیت ums داره (بدون نیاز به درایور و نرم افزار وصل بشه به PC و تبادل فایل کنه)
جمع و جورتر
بلوتوث
پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری بهتر
باتری بهتر
قابلیت های جانبی صوتی بهتر (رادیو-ضبط-Line in)

تاچ :
برنامه های جانبی بسیار متنوع (بازی و ...)
شیک تر
اسپیکر داره
WiFi داره (اگه بدردت بخوره)
مدیریت تاچ بهتر

مطالعه بیشتر : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پادکست در همین رابطه : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

killJ0y
21-06-2009, 19:45
wifi که نه بدردم نمیخوره چون laptop دارم
بازی و برنامه اصلا به دردم نمیخوره چون psp دارم
ولی اسپیکر چرا خوبه
تاچ هم که ipod full touch هستش ولی s9 نیست که یک نکته منفی هستش

killJ0y
21-06-2009, 19:52
چرا اینقدر قیمت s9 تو ایران زیاده

killJ0y
21-06-2009, 20:56
s9 اسپیکر داره که تاره استریو هم هست

osmaan
22-06-2009, 06:54

نه S9 اسپیکر نداره البته o2 داره

killJ0y
22-06-2009, 10:27
چرا سایت اورادو زده داره

killJ0y
22-06-2009, 14:39
امروز رفتم پایتخت یکم تحقیق کردم بعضیا میگفتن کیفیت صدا تو ipod بهتره !!
منم گفتم که db ipod خیلی کمتر از cowon هست ولی زیره بار نرفت

seymour
22-06-2009, 15:57
چرا اینقدر قیمت s9 تو ایران زیاده
اولا که کارای cowon کمیاب تر هستن ، بنابراین مخاطب خاص خودشون رو دارن ... اصولا هم cowon جزو مارک های گرونتر بازاره و البته به همون نسبت هم کیفیت میده ...

امروز رفتم پایتخت یکم تحقیق کردم بعضیا میگفتن کیفیت صدا تو ipod بهتره !!
منم گفتم که db ipod خیلی کمتر از cowon هست ولی زیره بار نرفت
با فروشنده در مورد اینجور مسایل فنی بحث نکن ... اون می خواد جنسش رو بفروشه و فقط به سود خودش فکر می کنه .. هدفش این نیست که لزوما بهترین محصول رو بده دست شما ... به هیچ وجه به حرف فروشنده اعتماد نکن ...

اسپیکر نداره ، دوست من .. حالا شما لینک اون مطلبی که خوندی رو بده ، ولی به احتمال بسیار زیاد شما "حمایت از اسپیکر بلوتوث رو دیدی " که یه قابلیت نرم افزاریه ... یعنی باید اسپیکر رو جداگانه بخری و این مدل روی خودش اسپیکری نداره ...

osmaan
22-06-2009, 16:06
چرا سایت اورادو زده داره
به اطلاعات سایت اورادو نمیشه اعتماد کرد من قبلا هم گفتم که اورادو بعضی از اطلاعاتش غلطه مثلا درموردD2 نوشته که افزایش حافظه فقط تا 4 گیگ درصورتی که تا 32 گیگ رو امتحان کردن

killJ0y
23-06-2009, 17:59
خیلی جالبه اینجا هم s9 رو زده با اسپیکر داخلی همین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

killJ0y
23-06-2009, 18:29
از کجا میتونم بدونه گارانتی بخرم چون 100 هزار تومن برای گارانتی دیونگیه قیمت اصلیه 8 گیگش 170 دلاره اونوقت تو پایتخت میدن 260 فکر کردن ملت خرن

seymour
23-06-2009, 19:28
خیلی جالبه اینجا هم s9 رو زده با اسپیکر داخلی همین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولاً که حتی اونجا هم اگه دقت کنی توی بخش بازارچه مطرح شده ... به مشخصاتی که توی سایت ها و صفحات فروش مطرح میشه اعتماد نکن دوست من ...

ثانیا که حتی همونجا هم من الان که گشتم اینی که میگی رو ندیدم ... واسه یه محصول دیگه نوشته اسپیکر ، ولی بخش s9 چیزی ندیدم ... (تازه اونجا فوروم خود من هم هست که بخش سخت افزارش مدتها با من بوده)

از کجا میتونم بدونه گارانتی بخرم چون 100 هزار تومن برای گارانتی دیونگیه قیمت اصلیه 8 گیگش 170 دلاره اونوقت تو پایتخت میدن 260 فکر کردن ملت خرن
cowon در ایران کمیابه و شک دارم بدون گارانتی پیدا کنی ... ضمن اینکه شما رفتی قیمت آمازون رو که واسه مثلا یه امریکایی هستش رو مقایسه می کنی با اینجا (اونجا ده تا incentive ایجاد می کنن واسه اینکه مشتری بیاد و بخره) ... قیمت دستگاه رو 200 دلار در نظر بگیر که با احتساب 30-40 تومن افزایش طبیعی قیمت بر اثر ورود به ایران واسه هر پلیری میشه یه قیمت معقول ...

killJ0y
24-06-2009, 17:49
تو همون تایپیک اقای osman تو فروش s9 تو قسمت مشخصات زده
ولی شاید بدونه گارانتیش پیدا شه

H a m e e d
25-06-2009, 01:11
آقای سیمور راست میگن، Cowon در ایران بسیار کمیابه و فکر کنم فقط تو تهران گیر بیاد اونم با گارانتی، پس هر کی توی شهرستان زندگی میکنه یا باید بره تهران حضورا بخره یا سفارش بده براش بیارن که در هر دو حالت عقل و منطق حکم میکنه آدم از تضمین کالایی که میخره نسبت به زحمتی که صرف خریدش میکنه مطمئن باشه؛ من راه دومو انتخاب کردم و از طریق یک واسطه مطمئن که توی سایت امرتات، نمایندگی رسمی Cowon شماره فروشگاهشو در شهر خودم دیدم پلیرمو با گارانتی خریدم.
البته برای کسانی هم که در تهران زندگی میکنن طبیعیه که با وجود بازار وسیع دستگاههای دیجیتالی مرغوب و نامرغوب که در هم تنیده شدن و شناخت خوب از بد سخت به نظر میاد، خرید وسایل اینچنینی که محدودترند و متقاضیان کمتری هم دارن بهتره با گارانتی باشه تا امنیت محصول و آرامش خاطر مصرف کننده حفظ بشه و جوابگویی برای مشکلات احتمالی کاربر وجود داشته باشه.
هر چند که من تا الآن خوشبختانه به مشکلی با پلیرم برنخوردم، Cowon واقعا عالیه.

osmaan
25-06-2009, 02:24
تو همون تایپیک اقای osman تو فروش s9 تو قسمت مشخصات زده
ولی شاید بدونه گارانتیش پیدا شه

من تو PM بهتون توضیح دادم که یه اشتباه بوده و الان هم اصلاح شده

killJ0y
07-07-2009, 20:19
میشه ادرس بدید یه جا که قیمت خوب بده برم بخرم
مرسی

osmaan
07-07-2009, 22:49
میشه ادرس بدید یه جا که قیمت خوب بده برم بخرم
مرسی

سلام
یه فروشنده ای هست که قیمت خوبی میده و تو اینترنت می فروشه لینکش رو براتون PM کردم گفتم خلاف قوانینه بخاطر همین PM کردم