مشاهده نسخه کامل
: یک سوال
mohsen_33
20-06-2009, 17:00
من می خواهم بدانم تفاوت ++c با ویژوال سی ++ در چیست؟ لطفا کاملا توضیح دهید واگر ممکن است به جاهای دیگر من را پاس ندهید:31:
mohsen_3
20-06-2009, 17:27
منظورت ظاهرشه یا کدنویسیش ؟
خوب VC++ ویژواله دیگه در کدنویسی هم فرقهایی دارن چون VC++ بر مبنای کتابخونه ی .net ه ولی C++ نیست
سلام
دوستمان توضیحاتی دادند ولی اجازه بدهید کمی تکمیلش کنم ...
خود اصل ++C برای داس عرضه شد ولی بعداً برای سیستم عاملهای مختلف نسخه های مخصوص دیگری هم عرضه شد.
در واقع ++VC همان ++C است ولی تحت ویندوز شده!
++VC ضمن داشتن همه امکانات ++C قابلیت طراحی فرم برای برنامه و استفاده از api های ویندوز و کتابخانه MFC و ATL را دارد و کلاً در یک کلام برای برنامه نویسی تحت سیستم عامل ویندوز مجهز شده است.
اگر شما میخواهید برای ویندوز با ++C برنامه نویسید، مشخص ترین راه شما نصب ++VC است.
=====
البته در سالهای اخیر مایکروسافت Framework را هم عرضه کرده و نتیجتاً یک نسخه ++VC هم برای Framework عرضه کرده که عموماً با نام VC++.Net یا C++/CLI شناخته میشود و از کتابخانه Framework.Net میتواند استفاده کند.
The_matrix
20-06-2009, 23:28
سلام
c++ یک زبان برنامه نویسی هست ویژوال سی پلاس پلاس یه کامپایلر هست که امکانات برنامه نویسی بصری رو در محیط ویندوز و تحت زبان سی پلاس پلاس فراهم کرده !
توضیحات تکمیای رو هم آقای h2 فرمودند!
mohsen_33
03-07-2009, 12:34
من یک برنامه سی پلاس پلاس در ویژوال آن نوشتم ولی هی خطا می داد حال آیا از لحاظ کد نویسی هم فرق دارند یا خیر؟
mohsen_33
03-07-2009, 12:35
لطفا هرچه سریعتر کمک کنید
سلام
لطفاً متن کامل خطای دریافتی را درج کنید...
انتظار که ندارید کسی چشم بسته بتواند بگوید مشکل شما چیست؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.