مشاهده نسخه کامل
: GIGABYTE EP-31DS3L
amir_toos
20-06-2009, 11:03
سلام دوستان مادربرد من بعد از فشار دادن دکمه روشن رو ی کیس 10ثانیه بعد تصویر بایوس و... می آید کارت گرافیک هم عوض کردن بازهم مشکل بود رم هم چک کردم و همچنین سی پی یو البته بگم مانیتور من 2میلی ثانیه است یعنی بعد از 2میلی ثانیه تصویر رو نمایش میده این ایراد من سیستم روشن میشه ولی 10ثانیه بعد تصویر بایوس و استارت ویندوز میاد . این هم بگم که ولی اس تن بای می کنم تمامی فن ها خاموش میشه و وقتی که دوباره روشن می کنم باز هم 10ثانیه طول می کشه تا تصویر یوزر ویندوزم بیاد.من ویندوز هم عوض کردم ولی بازهم مشکل پا بر جاست لطفا کمکم کنید. با تشکر
Lord_theOne
23-06-2009, 07:54
اگر از گرافیک و رم نیست
هارد و درایورهاتو مثله سی دی رام را از برق و کابل ارتباط آنها را دربیاور ببین مشکل از کدومشون هست
اگر نشد از پاور هست
Mahdi_Moosavi
23-06-2009, 11:01
سلام دوستان مادربرد من بعد از فشار دادن دکمه روشن رو ی کیس 10ثانیه بعد تصویر بایوس و... می آید کارت گرافیک هم عوض کردن بازهم مشکل بود رم هم چک کردم و همچنین سی پی یو البته بگم مانیتور من 2میلی ثانیه است یعنی بعد از 2میلی ثانیه تصویر رو نمایش میده این ایراد من سیستم روشن میشه ولی 10ثانیه بعد تصویر بایوس و استارت ویندوز میاد . این هم بگم که ولی اس تن بای می کنم تمامی فن ها خاموش میشه و وقتی که دوباره روشن می کنم باز هم 10ثانیه طول می کشه تا تصویر یوزر ویندوزم بیاد.من ویندوز هم عوض کردم ولی بازهم مشکل پا بر جاست لطفا کمکم کنید. با تشکر
این مادربورد کمی دیر تصویر میده ، کاملا عادی هست . فکر نمی کنم 10 ثانیه طول بکشه . حداکثر 6-7 ثانیه بیشتر نمیشه .
ضمنا زمان پاسخگویی پیکسلی ( Response time ) که مد نظر شماست ، اصلا ربطی به این موضوع نداره .
زمانی را که طول میکشه یک پیکسل در مونیتور LCD از رنگ مشکی به سفید تبدیل بشه و دوباره به رنگ مشکی برگرده را Response time می گن .
amir_toos
07-07-2009, 12:50
پس شما می گید که مشکلی ندارده عادیه؟نه؟
Kianoosh
07-07-2009, 13:18
پس شما می گید که مشکلی ندارده عادیه؟نه؟
نه مشکلی نیست.بایوست آپدیته؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.