مشاهده نسخه کامل
: مشکل با نصب برنامه فرانت پیج در Xp Sp2
Hamid110
19-06-2009, 17:59
سلام . .
دوستان عزیز من برنامه Office 2007 رو نصب میکنم اما برنامه فرانت پیج روی سیستمم نصب نمیشه . .
2003 رو هم که نصب میکنم همین مشکل رو دارم . .
در صورتی که همون Office 2007 رو روی لپ تاپ یکی از دوستام نصب کردم . . فرانت پیج هم به راحتی نصب شد . .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . . مشکل از کجاست . .
موفق باشید .
MaMaD LooTi
26-06-2009, 14:35
با سلام خدمت شما. دوست عزيز ايني كه ميگي نصب نميشه حتما علتي داره . حالا وقتي كه نصب نميشه بالاخره يه پيغامي خطايي چيزي ميده . لطف كن اون پيغام خطا رو بزار تا اگر كسي ميتونه براتون حل كنه.موفق باشيد.
Hamid110
27-06-2009, 01:35
با سلام خدمت شما. دوست عزيز ايني كه ميگي نصب نميشه حتما علتي داره . حالا وقتي كه نصب نميشه بالاخره يه پيغامي خطايي چيزي ميده . لطف كن اون پيغام خطا رو بزار تا اگر كسي ميتونه براتون حل كنه.موفق باشيد.
سلام . .
ممنون از اینکه جواب دادین . .
هیچ پیغامی نمیده . .
برنامه Office بطور کامل نصب میشه . . وقتی میرم توی لیست برنامه Office . . همه برنامه هاش مثل ورد و پاورپوینت و . . نصب شدند اما برنامه فرانت پیج نصب نشده . .
ممنون . .
موفق باشید . .
neopersia
27-06-2009, 10:43
فرانت پیج رو جدا نصب می کنید یا میخواید با همون بسته آفیس نصب بشه؟!
فکر کنم از آفیس 2003 فرانت پیج دیگه تو بسته آفیس نیست! باید جدا نصبش کنید
در ضمن فرانت پیج که مال قرون وسطا بود الان دیگه خیلی قدیمی شده! اگر میخواید محصولات مایکروسافتی استفاده کنید از expression web 2 استفاده کنید که به جای فرانت پیج اومده وگرنه dreamweaver هم گزینه مناسبیه
Hamid110
27-06-2009, 19:07
فرانت پیج رو جدا نصب می کنید یا میخواید با همون بسته آفیس نصب بشه؟!
فکر کنم از آفیس 2003 فرانت پیج دیگه تو بسته آفیس نیست! باید جدا نصبش کنید
در ضمن فرانت پیج که مال قرون وسطا بود الان دیگه خیلی قدیمی شده! اگر میخواید محصولات مایکروسافتی استفاده کنید از expression web 2 استفاده کنید که به جای فرانت پیج اومده وگرنه dreamweaver هم گزینه مناسبیه
سلام . .
ممنون از اینکه جواب دادین / . .
همانطور که گفتم . .
در صورتی که همون Office 2007 رو روی لپ تاپ یکی از دوستام نصب کردم . . فرانت پیج هم به راحتی نصب شد . .
dreamweaver رو رفتم خریدم . . شانس من سی دیش ایراد داشت نصب نمیشه . .
پس به نظر شما dreamweaver بهتره . . ؟ اگه اینطوره دیگه دنبال فرانت پیج نمیرم . .
ممنون . .
موفق باشید . .
neopersia
27-06-2009, 20:14
به نظر من بهتره اصلاً فکر فرانت پیج رو هم نکنید چو مایکروسافتم داره اونو فراموش میکنه چه برسه به کاربراش!
اگر بخواید در محیط کدنویسی کار کنید و با کدها آشنا باشید به نظر من dreamweaver خوبه. البته محیط ویژوالش هم خوبه فقط یه کم با صفحات راست به چپ مشکل داره. که ظاهراً در نسخه های ME که برای خاور میانه منتشر میشه این مشکل وجود نداره (من تا حالا نسخه های خاور میانه دریم ویور رو استفاده نکردم نکردم).
Expression Web مایکروسافت رو هم تعریفشو شنیدم اما شخصاً فکر نمیکنم خیلی از فرانت پیج سر باشه البته اینم نیاز پیدا نکردم که تست کنم! در هر صورت با پیش نمایش صفحات راست به چپ مشکلی نداره
اینکه چی رو انتخاب کنید بستگی به سطح مهارت شما و اینکه در چه محیطی میخواید کار کنید داره. به نظر من dreamweaver برای کد نویسی html, css, javascript حرف نداره
Hamid110
27-06-2009, 23:58
اینکه چی رو انتخاب کنید بستگی به سطح مهارت شما و اینکه در چه محیطی میخواید کار کنید داره. به نظر من dreamweaver برای کد نویسی html, css, javascript حرف نداره
سلام . .
تشکر از شما . .
من کد نویسی بلد نیستم . . میخوام . . با کپی و پیست کدها . . و ور رفتن با یک صفحه مثلا اون رو تغییر بدم . .
قبلا ( قبل خدمت ) با فرانت پیج این کار رو میکردم . .
برنامه ای هم هست که خیلی راحت بشه این کارا رو برای منی که مبتدی هستم . . انجام داد . .
من اصلا اشتباه کردم رفتم رشته عمران . . اگه کامپیوتر رفته بودم . . فکر میکنم الان کد نویسی رو هم یاد گرفته بودم . . چون علاقه دارم . .
ممنون . .
موفق باشید . .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.