مشاهده نسخه کامل
: بهترین مادربورد با 200000 تومن؟؟؟؟
mehrdad_joon
19-06-2009, 14:48
سلامی دوباره!
یه مادربورد میخواستم برای Q9550 که DDR3 باشه و قیمتش کمتر از 200000 تومن باشه!!!!!
mhv_kntu
19-06-2009, 15:07
این ddr3 ساپورت می کنه:
MB : ASUS p5Q-C-----150T
ولی خوب این بهتره ولی ساپورت نمی کنه:
MB : ASUS p5Q-DELUXE-----185T
Ultra_Black
19-06-2009, 15:21
Gigabyte GA-EP45T-UD3R=170
مادربرد خوبیه DDR3 هم ساپورت میکنه
ولی برای این CPU و چیپست P45 ،رمهای DDR3 کارایی آنچنان زیادی نداره و تفاوت محسوسی با رمهای DDR2 مشاهده نخواهید کرد
Just : asus P5QC
its very good .its suport DDR2 &DDR3
edris.noei
20-06-2009, 07:50
سلام دوستان
برای این که بتونیم ازخصوصیات یه رمddr3 به طور کامل استفاده کنیم باید یه مادربرد خوب بخریم و با مادربردهای معمولی نمیشه ازخصوصیاتddr3 به طور کامل بهره برد و فقط درحد ddr2 کارایی داره اگه مادربرد خوب نباشه؟
سلام دوستان
برای این که بتونیم ازخصوصیات یه رمddr3 به طور کامل استفاده کنیم باید یه مادربرد خوب بخریم و با مادربردهای معمولی نمیشه ازخصوصیاتddr3 به طور کامل بهره برد و فقط درحد ddr2 کارایی داره اگه مادربرد خوب نباشه؟
یعنی چی یعنی اگه من بخوام مادربرد asus P5QC رو روش رم ddr3 1333 بزارم جواب نمیده:18:
پس چرا روش نوشته که ddr3 رو ساپورت میکنه:13:
کلا نظر اساتید راجع به این asus P5QC چی هست تو این رنج قیمت دیگه چه مادربردی هست که خوب باشه؟:10:
main board: p43 twins1600
این ddr3 ساپورت می کنه:
MB : ASUS p5Q-C-----150T
ولی خوب این بهتره ولی ساپورت نمی کنه:
MB : ASUS p5Q-DELUXE-----185T
یادش بخیر من این ماردبرد رو شش ماه پیش خریدم 200 تومن !!
مثل سگ کار میکنه !! واقعا جنس خوبیه !! خنک کننده های خیلی خوبی هم داره !! فقط ممکنه یه مشکل داشته باشه و اونهم برای کسانی هست که میخوان از سی پی یو های سری core i7 استفاده کنن که گمون کنم چیپست مادربرد باید X58 باشه که برای این مادربرد p45 هست.
alpha007
23-08-2009, 22:05
سلام دوستان
تمام مواردی که بعضی از عزیزان درباره عدم کارایی چیپ p45 مطرح میکنند ناشی از اطلاعات غلط و نا آگاهانه ست
من خودم چند ماهه مادربرد ep45t-ud3r گرفتم با دو عدد رم corsair که تا به الان همه بازیهای موجود رو در نهایت قدرت اجرا کرده و میکنه
چه دلیلی داره برای بازی یا گرافیک حتی اگه بخوایم تو اوج قدرت خودش از سیستم کار بکشیم بریم یه سیستم گرون قیمت x58 بگیریم .من خودم بودجم برای خرید پلتفرم x58 میرسید ولی همیشه باید با کمترین هزینه بیشترین کارایی رو بدست اورد وگرنه میشه همین الان یه سیستم برات سوار کنم هزینش 4.5 میلیون بشه
چیپ p45 برای ساپورت ddr3 هیچ مشکلی نداره این مطلب رو اینتل هم منتشر کرده و میشه باهاش به اوج کارایی حافظه های ddr3 رسید
Gigabyte GA-EP45T-UD3R=170
مادربرد خوبیه DDR3 هم ساپورت میکنه
ولی برای این CPU و چیپست P45 ،رمهای DDR3 کارایی آنچنان زیادی نداره و تفاوت محسوسی با رمهای DDR2 مشاهده نخواهید کرد
شما چه cpu پیشنهاد میکنی ..؟؟
چون منم میخوام cpu را عوض کنم.
Kianoosh
24-08-2009, 04:24
چیپ p45 برای ساپورت ddr3 هیچ مشکلی نداره این مطلب رو اینتل هم منتشر کرده و میشه باهاش به اوج کارایی حافظه های ddr3 رسید
ساپو رت بله ولی اوج کارایی به شدت رد میشه!!!
ess_1362
24-08-2009, 12:16
تمام مواردی که بعضی از عزیزان درباره عدم کارایی چیپ p45 مطرح میکنند ناشی از اطلاعات غلط و نا آگاهانه ست
من خودم چند ماهه مادربرد ep45t-ud3r گرفتم با دو عدد رم corsair که تا به الان همه بازیهای موجود رو در نهایت قدرت اجرا کرده و میکنه
چه دلیلی داره برای بازی یا گرافیک حتی اگه بخوایم تو اوج قدرت خودش از سیستم کار بکشیم بریم یه سیستم گرون قیمت x58 بگیریم .من خودم بودجم برای خرید پلتفرم x58 میرسید ولی همیشه باید با کمترین هزینه بیشترین کارایی رو بدست اورد وگرنه میشه همین الان یه سیستم برات سوار کنم هزینش 4.5 میلیون بشه
دوست عزیز
نظراتی که در باره استفاده از رم های DDR3 بر روی پلتفرم CORE TO گفته شد کاملا صحیح است و بر اساس نتایج علمی گفته شده.
این گفته ها به این دلیل نیست که مادر برد شما بد هست. بلکه به این دلیل هست هزینه زیادی برای رم های DDR3 برروی پلتفرم CORE TO کار کاملا بیهوده ای هست و بازدهی در مقایسه با رم های DDR2 به زیر 3% می رسه
در سی پی یو های جدید مثل CORE I7 یا PHENUM II ها کنترل کننده رم از چیپ پل شمالی جدا شده و به داخل سی پی یو منتقل شده البته AMD مدتها هست که از این شیوه کار آمدتر استفاده می کنه
نتایج این جابجایی افزایش پهنای باند بیشتر برای رم ها هست که سرعت بالا تری به سیستم میده.
در صورتی که در CPU های اینتل نسل CORE TO پهنای باند در مسیر FSB مهمترین مانع برای افزایش سرعت و کارایی بود و به همین دلیل هست که پلتفرم جدید CORE I7 شکل گرفت
alpha007
24-08-2009, 13:54
دوست عزیز
نظراتی که در باره استفاده از رم های DDR3 بر روی پلتفرم CORE TO گفته شد کاملا صحیح است و بر اساس نتایج علمی گفته شده.
این گفته ها به این دلیل نیست که مادر برد شما بد هست. بلکه به این دلیل هست هزینه زیادی برای رم های DDR3 برروی پلتفرم CORE TO کار کاملا بیهوده ای هست و بازدهی در مقایسه با رم های DDR2 به زیر 3% می رسه
در سی پی یو های جدید مثل CORE I7 یا PHENUM II ها کنترل کننده رم از چیپ پل شمالی جدا شده و به داخل سی پی یو منتقل شده البته AMD مدتها هست که از این شیوه کار آمدتر استفاده می کنه
نتایج این جابجایی افزایش پهنای باند بیشتر برای رم ها هست که سرعت بالا تری به سیستم میده.
در صورتی که در CPU های اینتل نسل CORE TO پهنای باند در مسیر FSB مهمترین مانع برای افزایش سرعت و کارایی بود و به همین دلیل هست که پلتفرم جدید CORE I7 شکل گرفت
بله فرمایش شما تایید میشه (اینکه ساپورت ddr3 توسط i7 نسبت به p45 با قوت بیشتری صورت میگیره)اما مقایسه p45 و i7 کار درستی نیست چون از یک سنخ نیستن .این نکته هم قابل توجه هست که چیپهای p45 و چیپهایی مثل x48 در دسته mainstream که پرفروشترین و کاربردیترین نوع چیپ هاست قرار میگیره
p45 در حد خودش و i7 هم در حد خودش از توان کافی برای ساپورت ddr3 برخوردارن.
Kianoosh
25-08-2009, 04:49
p45 در حد خودش و i7 هم در حد خودش از توان کافی برای ساپورت ddr3 برخوردارن.
دوست عزیز شما گفتی اوج کارایی ddr3 و این اصلا در حدخودش برای p45 نداره!!!
ess_1362
25-08-2009, 12:20
خوب به هر حال از موضوع اصلی دور نشیم.
دوستمون قصد داره CPU را عوض کنه.
من به شما پیشنهاد میدم اگر هنوز CPU & MOTHERBOARD را انتخاب نکردین و قصد استفاده از رمهای DDR3 دارین به سراغ پلتفرم AMD و X4 955 برید که با سی پی یو انتخابی اینتل شما تقریبا دارای کارایی مشابه هست
برای مادربرد هم MSI 790FX GD70 با قیمت 195000 به شما پیشنهاد می کنم
ولی در صورت انتخاب اینتل همون 9550 انتخاب خوبی هست با یک مین P45 مثل TPOWER I45 که زیر 160000 هم گیر میاد
مادر بورد asus بهتره یا foxconn?
sir payman
17-01-2010, 18:56
مدل با مدل مقایسه میشه نه برند با برند
3jokes_x
17-01-2010, 21:16
سلامی دوباره!
یه مادربورد میخواستم برای Q9550 که DDR3 باشه و قیمتش کمتر از 200000 تومن باشه!!!!!
اگر سی پی یو رو هنوز نخریدی، نخر. با این بودجه می تونی سی پی یو Core i5 750 بخری (به قیمت تقریبی 215). قیمت مادربوردهای P55 هم همین حدود 180-200 درمیاد (البته ارزون تر هم هست). سرعت و کارایی پردازنده ای که معرفی کردم بسیار بالاتر از Q9550 هست، از نسل جدیدتریه، قابلیت ارتقا در آینده رو داره و تازه قیمتش هم پایین تره، با DDR3 هم کار می کنه.
البته اگر بخوای ارزون تر از این بشه، همون طور که دوستمون گفت می تونی از پردازنده 955 AMD استفاده کنی (با قیمت حدود 180) و با 150 تومان هم می تونی یه مادربورد خیلی خوب براش انتخاب کنی.
در مورد پیشنهاد آخر آقای ess_1362:
چه طور می گی Q9550 انتخاب خوبی هست؟ این که هم از Core i5 750 گرون تره هم ضعیف تر.
Correct me if I am wrong
نقطه ضعف 750 Core i5 نسبت به Q9550 اینه که مادربوردهای LGA1156 قیمتشون از مادربوردهای LGA775 بالاتره. مثلا با 80 تومان می شه مادربورد LGA775 خرید ولی برای LGA1156 باید بالای 150 هزینه کنی.
با این تفاسیر و با توجه به اینکه ایشان مشکلی در پرداخت هزینه تا 200 تومان برای مادربورد ندارن، بهتره Core i5 بهشون پیشنهاد بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.