مشاهده نسخه کامل
: dual channel
new explorer
13-06-2009, 07:38
آیا رمی که برای حالت دوال چنل استفاده می شود ، نوع خاصی است ؟
چون در مطالعه ی دفترچه ی مادربوردی که این قابلیت را دارا بود ، به جدولی برخوردم که برای تنظیمات آن نشان میداد ، برای مموری دو حالت داشت :
SS : single side & DS : doublr side
avecina.ir
15-06-2009, 09:11
سلامم.. احتیاط واجب همونقدر که ظرفیت و باس ماژولها یکی باشه کافیه.. مستحب هستش که مارک و سایر مشخصاتشونم یکی باشه
sia-saketi
19-07-2009, 02:24
میشه یه توضیحی در مورد
SS : single sided & DS : double sided
بدید که به چه معنی هست و چه تاثیری داره؟
sia-saketi
20-07-2009, 01:49
چی شد کسی نبود بگه اینا به چه معنی هست و چه تاثیری داره؟
====
راستی من یه دو جفت dual channel دارم که الان یه روی یه جفتش 1GB رم دارم (یعنی دوتا 512MB) حالا می خوام برم دوتا رم یک گیگ یا دوتا رم دو گیگ بگیرم و روی dual channel دوم ماردبورد نصبشون کنم...
می خوام بدونم که این دوتا رمی که می خوام بخرم باید هم مارک اون دوتا رمی باشن که روی dual channel اول نصبه یا نه؟
الان اون دوتا 512 رم مارک کینگستون هست؛ حال این دوتا رمی که می خوام روی dual channel دیگه نصب کنم باید کینگستون باشه یا نه؟
درضمن می خوام بدونم اون یه جفت رم یک گیگ (یا دو گیگ) که می خوام بخرم به خاطر ظرفیت بیشتر حتما باید روی dual channel اولی قرار بگیره؟ اشکالی نداره از هر چهارتا رم روی با هم بذارم (چون دوتا قدیمی ها 512 هستن)...
کلاً در حد تقریباً ابتدایی راهنمایی کنید چون من تقریباً از این جور مسائل مربوط به سخت افزار چیزی نمی دونم... ممنون
lucky_luke
14-08-2009, 14:45
اگه بخوای دو کاناله باشه باید تو هر چهار رم ظرفیت و باس ماژولها یکی باشه یعنی مجبوری دوتا 512MB اضافه کنی
اگه رم ها ظرفیت های مختلف داشته باشن single chanel میشه در ضمن به قول دوستمون :
مستحب هستش که مارک و سایر مشخصاتشونم یکی باشه
حالا من یه سوال دارم اگه کسی جواب بده ممنون میشم
پرفورمنس 4*1gig بیشتر از 2*2gig هست یا نه و اگه هست چقدر؟
Kianoosh
14-08-2009, 15:54
پرفورمنس 4*1gig بیشتر از 2*2gig هست یا نه و اگه هست چقدر؟
کارایی تقریبا یکی هست پایداری دو رم نسبتا بیشتر و مشکلاتش کمتره
البته در بعضی مینها اگه هر چهار تا اسلات از رم هم اندازه پر بشن DUALL CHANNEL از کار می افته یعنی اگه دو تا یک گیگ داری اون دو تای دیگه باید از همون مدل اما یا دو تا 2 گیگ یا 2 تا 512 مگ باشن
باید دفتر چه مین و مشخصاتش رو چک کرد
Kianoosh
14-08-2009, 18:12
البته در بعضی مینها اگه هر چهار تا اسلات از رم هم اندازه پر بشن DUALL CHANNEL از کار می افته یعنی اگه دو تا یک گیگ داری اون دو تای دیگه باید از همون مدل اما یا دو تا 2 گیگ یا 2 تا 512 مگ باشن
باید دفتر چه مین و مشخصاتش رو چک کرد
وقتی بنویسه مثلا مکس 4 گیگ ddr2 800 دو کاناله با پر کردن هر چهار اسلات با یه گیگ یک مدل و ... دو تا دوال داری دو گیگ که میشه 4 گیگ حالا شاید مینی این مشخصات رو نداشته باشه یا خیلی قدیمی باشه آپدیت بایوس پیشنهاد میشه
sia-saketi
15-08-2009, 16:22
ولی بالاخره نفهمیدم این اصطلاح های SS : single sided & DS : double sided به چه معنی هستن... اینا رو من هم توی دفترچه ی مادربوردم دیدم هم توی سایت های مختلف...
فقط این رو در موردشون می دونم که بتعلق به رم هست!
Kianoosh
17-08-2009, 06:36
ولی بالاخره نفهمیدم این اصطلاح های SS : single sided & DS : double sided به چه معنی هستن... اینا رو من هم توی دفترچه ی مادربوردم دیدم هم توی سایت های مختلف...
فقط این رو در موردشون می دونم که بتعلق به رم هست!
اون ربطی به دوکاناله و ..ساپورت بودن مین نداره رمهایی که چیپهاشون یه طرف هست سینگل ساید و اونایی که هر دو طرف چیپ دارن دبل ساید
amir200812
27-08-2009, 18:06
تا جایی که من میدونم تو دو کاناله کردن لازم نیست مسزان رمها هم اندازه باشه! فقط باید مجموع رمهای دو کانال برابر باشه!
مثلا روی 2 مکان رم کانال اول 2 تا یک گیگ هست تو کانال دوم یک رم 2 گیگ هم میتونید استفاده کنید!
البته با فرکانس برابر!
ببخشید دوستان یه چیزی رو بگم ! حتی اگه 2 تا رم رو که مثل هم نیستن بندازین بازم به صورت نا متقارن dual channel میشن که کمی افزایش کارایی پیدا میکنه اینطور نیست که اگه مثل هم نباشن اصلا Dual نمیشه
alborz_k
28-08-2009, 04:37
تا جایی که من میدونم تو دو کاناله کردن لازم نیست مسزان رمها هم اندازه باشه! فقط باید مجموع رمهای دو کانال برابر باشه!
مثلا روی 2 مکان رم کانال اول 2 تا یک گیگ هست تو کانال دوم یک رم 2 گیگ هم میتونید استفاده کنید!
البته با فرکانس برابر!
سلام. می شه منظورتون رو دقیق تر بگین؟
alborz_k
28-08-2009, 04:43
ببخشید دوستان یه چیزی رو بگم ! حتی اگه 2 تا رم رو که مثل هم نیستن بندازین بازم به صورت نا متقارن dual channel میشن که کمی افزایش کارایی پیدا میکنه اینطور نیست که اگه مثل هم نباشن اصلا Dual نمیشه
سلام. منظورتون از رمی که مثل هم نیستن چیه؟
کلأ رم ها حتمأ باید حجم برابر و تعداد چیپ یکسان باشند(سای برابر ) و به صورت زوج روی برد قرار بگیرند!
Kianoosh
28-08-2009, 05:52
البته با فرکانس برابر!
اگه چهار اسلات اینطوری پر بشه میشه یه دو کاناله یه گیگ و یه تک کاناله دو گیگ!!!
اگگه برند منظورته آره بهتره همه چیز یکسان باشه اما اگه فرکانس چیپ و ..یکی نباشه نه تنها افزایش کارایی نیست بلکه به خاطر عد م تشخیص bus بالاتر و پایینتر کارایی کاهش پیدا می کنه اگه مقدار رم رو در نظر نگیریم...
اگه چهار اسلات اینطوری پر بشه میشه یه دو کاناله یه گیگ و یه تک کاناله دو گیگ!!!
اگگه برند منظورته آره بهتره همه چیز یکسان باشه اما اگه فرکانس چیپ و ..یکی نباشه نه تنها افزایش کارایی نیست بلکه به خاطر عد م تشخیص bus بالاتر و پایینتر کارایی کاهش پیدا می کنه اگه مقدار رم رو در نظر نگیریم...
نه مثلا یه 2 گیگ باس 800 با یه دونه 1 گیگ باس 800
alborz_k
28-08-2009, 13:35
نه مثلا یه 2 گیگ باس 800 با یه دونه 1 گیگ باس 800
در این حالت به هیچ وجه نمی شه از دوال چنل استفاده کرد!! اولین قانون ، استفاده از دو رم هم حجم هست!!:41:
panther99
28-08-2009, 13:44
اون ربطی به دوکاناله و ..ساپورت بودن مین نداره رمهایی که چیپهاشون یه طرف هست سینگل ساید و اونایی که هر دو طرف چیپ دارن دبل ساید
فرق اين رمهاي سينگل سايد و دوال سايد در چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي دوال چنل هم به نظر من بهترين كار اينه كه از 2 تا رمي كه تو يه پك هستن و با ظرفيتهاي 2 و 4 گيگ در بازار هستن استفاده كرد تا اينكه 2 تا رم جدا حتي با يه مشخصات رو خريد .
در این حالت به هیچ وجه نمی شه از دوال چنل استفاده کرد!! اولین قانون ، استفاده از دو رم هم حجم هست!!:41:
:31: خب چرا اول کامپیوتر که میاد بالا مینویسه memory runs at dual channel asymmetric
:31: یعنی dual نامتقارن دیگه
alborz_k
28-08-2009, 18:53
فرق اين رمهاي سينگل سايد و دوال سايد در چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي دوال چنل هم به نظر من بهترين كار اينه كه از 2 تا رمي كه تو يه پك هستن و با ظرفيتهاي 2 و 4 گيگ در بازار هستن استفاده كرد تا اينكه 2 تا رم جدا حتي با يه مشخصات رو خريد .
رم سینگل ساید ، یعنی این که در یک سمت ماژول چیپ باشه ، رم دوال ساید ، یعنی در دو سمن ماژول چیپ باشه!
sia-saketi
29-08-2009, 02:12
خب من الان روی یکی از Dual Channel هام دوتا رم 2 گیگ 800 دارم و روی یکی دیگه از Dual Channel ها دوتا رم 1 گیگ 667
یعنی مجموعا 3 گیگ رم روی 4 تا اسلات
حالا الان واقعا Dual Channel های من خوب کار می کنن؟!
Kianoosh
29-08-2009, 04:39
خب من الان روی یکی از Dual Channel هام دوتا رم 2 گیگ 800 دارم و روی یکی دیگه از Dual Channel ها دوتا رم 1 گیگ 667
یعنی مجموعا 3 گیگ رم روی 4 تا اسلات
حالا الان واقعا Dual Channel های من خوب کار می کنن؟!
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم 6 گیگ رو چهار اسلات هست یا چیز دیگه؟
شما دو تا دو کاناله دو و یه گیگ داری و خوب کار می کنه و مشکلی نیست اگه امکان اورکلاک 667 تا 800 رو داری خیلی بهتر میشه
اما در مورد اون دو کاناله نامتقارن و ... این توضیحات واضح باشه:
Dual channel (Interleaved) mode
این بالاترین پهنای باند و دسترسی رو ایجاد می کنه تو این تکنلوژی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونه دو تا دو گیگ و ... هم باشه
و صد البته به این شکل:
یا دو تا یه گیگ و یه دو گیگ که گفتم! و ...
یا اینطوری:
دو تا دو گیگ دو تا یه گیگ و ...
اون قوانین که البرز(عزیز دل برادر) هم اشاره کرد:
سازگاری DIMM در هر کانال
حجم یکسان
سازگاری کانالها و اسلاتهای A-B و اسلاتهای متقارن صفر و یک!
اینم لازم نیست ولی ترجیحا باشه بهتره برای پایداری باز مین هم مهمه:
برند و تایمینگ و فرکانس DDR ...
Single Channel (Asymmetric) Mode
اینم که پهنای باند تک کاناله و تنها به این شکل:
باز سوالی بود در خدمتم...
sia-saketi
29-08-2009, 15:09
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم 6 گیگ رو چهار اسلات هست یا چیز دیگه؟
دوست عزیزم ببخشید یه سوتی خفن دادم.gif
البته چون ساعت 3 بامداد این پست رو دادم یه ذره ملنگ بودم خودمم نفهمیدم چی نوشتم! پس اصلاحش می کنم:
دو تا رم 1 گیگ 800 و دوتا رم 512 مگ 667 که مجموعاً میشه 3 گیگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
ببخشید واقعا دیشب ساعت 3 به دلایلی گیج و ملنگ بودم که حالا اصلاح می کنم... بازم عذر می خوام.
این بالاترین پهنای باند و دسترسی رو ایجاد می کنه تو این تکنلوژی:
مطمئنی؟ آخه توی دفترچه ی مادربورد من نوشته بود که اگه دوتا رم دارید باید هر دوتا روی یک Channel های A قرار بگیرن تا بهترین بازده رو داشته باشن!
Kianoosh
30-08-2009, 09:04
دو تا رم 1 گیگ 800 و دوتا رم 512 مگ 667 که مجموعاً میشه 3 گیگ
خب اینم مشکلی نداره کلا هیچ دلیل خاصی نیست که تعداد سه رم ناپایداری ایجاد کنه و تنها مورد اینه که بهتر هست فرکانسها یکی باشن
مطمئنی؟ آخه توی دفترچه ی مادربورد من نوشته بود که اگه دوتا رم دارید باید هر دوتا روی یک Channel های A قرار بگیرن تا بهترین بازده رو داشته باشن!
بله! خب اسلات صفر و یک رو دیگه بستگی به مین داره که با رنگهای مشابه مشخص می کنه اینجا ببین رمهای یه گیگ رو روی DMMI 0 قرار داده و دو کاناله کرده.
خواهش
aminpolaris
27-10-2012, 14:08
سلام
من یه مادربورد ASUS DDR2 سری Rampage دارم که قابلیت دوال چنل داره،حدود یه ماه پیش یه رم یک گیگ Kingston(kvr800d2n6/1G-SP)i خریدم امروز هم یه رم یک دیگه PNY(DEKA2450.B81AP)i خریدم اولا میخواستم بپرسم که کدوم مارک بهتره (بهترین مارکی که میشه گیر آورد چیه؟) و ثانیا اینکه میخواستم ببینم چطور میشه فهمید که از دوال چنل استفاده میکنه یا نه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.