ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید هدفون

samanajan
11-06-2009, 23:09
مشاوره برای خرید هدفون
سلام من می خواهم یک هدفون برای آی پاد

ipod classic 80g بخرم رنج قیمت 50 هزار تومان است چه مدلی بخرم حالا زیادترم شد طوری نیست

چی بخرم با تشکر

:40::40::40::10::10::10:

osmaan
12-06-2009, 08:43
مدل های سنهایزر رو شدیدن پیشنهاد میکنم

seymour
12-06-2009, 14:04
به نظرم اگه تا حالا هدفون ( earphone دیگه؟) گرون نداشتی ، خیلی هم بودجه رو بالا نبر ... ex32 سونی هم خوبه ...

prowler88
12-06-2009, 14:27
اصلا اگه earphone معمولی میخوای و زیاد نخواستی هزینه کنی creative ep-630 هم خوبه. ولی با این قیمت من مدل های سونی رو پیشنهاد میکنم.

T I M S A R
12-06-2009, 14:37
من هم یک آیپاد ویدئو دارم و هدفونش که خراب شد یک دونه altec lansing oyoyo خریدم .کیفیت صدا فوق العاده بالا و بینهایت شفاف هست و من خیلی ازش راضی هستم و 18 تومان خریدمش.اینم عکسش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
12-06-2009, 15:09
هدفون مقاوم که گوش هم اذیت نکنه. از این گنده ها واسه کامپیوتر
سرش نشکنه. گردنش یعنی !
راحت هم باشه واسه استفاده طولانی
قیمتش هم زیر 20 تومن

samanajan
12-06-2009, 16:02
اگر امکانش هست یک جای را معرفی کنید که هدفون ها را بفروشد

و مدل را بگویید با تشکر

در مورد رادیو چطور آیا در ایران کار می کند

و از کجا بخرم

seymour
13-06-2009, 13:51
اگر امکانش هست یک جای را معرفی کنید که هدفون ها را بفروشد

و مدل را بگویید با تشکر

در مورد رادیو چطور آیا در ایران کار می کند

و از کجا بخرم
یه جا که همه اینا رو بفروشه که پیدا نمی کنی ... مثلا پاساژ پایتخت ، معمولا تو اینجور لوازم جانبی تنوع بیشتری داره ... کارای هر مارک خاص رو هم می تونی از نمایندگی اش بخوای (سونی و creative - مدلها رو هم که دوستان گفتن) ... کارایی که از حیطه کامپیوتر و الکترونیک خارج میشن و میرن سمت استفاده خانگی هم می تونی جمهوری پیدا کنی ...

mestry
13-06-2009, 14:08
دوست عزیز پیشنهاد میکنم Haymer DHS 1000 رو بخری.قیمتش تو قم 25 تومنه.این هدست مخصوص دی جی ها ست.من دارمش خیلی ازش راضیم.فکر کنم تو تهران ارزونتر باشه.این لینک عکسشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

samanajan
15-06-2009, 16:07
دوستان عزیز کسی را نمی شناسند که از خود ipod بخرم بعد برای من بیار

مناسب بگیره

با تشکر

seymour
17-06-2009, 18:54
دوستان عزیز کسی را نمی شناسند که از خود ipod بخرم بعد برای من بیار

مناسب بگیره

با تشکر
یعنی هدفونهای مارک apple که واسه خود ipod هستش ؟ ... اگه می خوای بگی از خارج بیارن ، خب یه دفعه می تونی مارکهای بهتری که ایران گیر نمیان رو بخری .. هدفونهای خود آیپاد انقدرها هم چیز خاصی نیستن ...

samanajan
17-06-2009, 21:42
یعنی هدفونهای مارک apple که واسه خود ipod هستش ؟ ... اگه می خوای بگی از خارج بیارن ، خب یه دفعه می تونی مارکهای بهتری که ایران گیر نمیان رو بخری .. هدفونهای خود آیپاد انقدرها هم چیز خاصی نیستن ...

مثلا چی بخرم دوست عزیز

samanajan
17-06-2009, 22:29
با سلام دوباره

آخرش نفهمیدم چی بخرم
اگر کمک کنید متکر می شوم

seymour
19-06-2009, 12:11
مثلا چی بخرم دوست عزیز

با سلام دوباره

آخرش نفهمیدم چی بخرم
اگر کمک کنید متکر می شوم
مثلا توی همون بودجه شما ، با فرض اینکه خرید از خارج باعث میشه که گزینه های مرسوم در دسترس باشن : Sennheiser CX300 - کارای vmoda (بخصوص مدل bass freq که بدرد اونایی می خوره که باس زیاد می خوان) ... حتی shure هم یکی دوتا کار ارزون داره که اگه می خوای پز بدی که shure داری موجودن؛ مثل I2C

samanajan
19-06-2009, 18:01
سلام

من با کسی کهه قرار بود خرید از خارج بکنه گفت نمی توانم تا چند ماه

حالا به نظر شما با بودجه 30 هزار تومان چی بخرم

با تشکر

Apachi
19-06-2009, 18:30
یکی از بهترین هدفون ها از دید سایت ها معتبر در حال حاضر فیلیپس هستش که تو بازا ها زیاده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لوازم اصلی IPOD تهران مجتمع کامپیوتر پایتخت موجود هستش

seymour
20-06-2009, 22:53
سلام

من با کسی کهه قرار بود خرید از خارج بکنه گفت نمی توانم تا چند ماه

حالا به نظر شما با بودجه 30 هزار تومان چی بخرم

با تشکر
والا اگه به من باشه که میگم یه EP630 کریتیو بگیر خودت رو راحت کن ...

* در مورد خرید از خارج : همیشه همینطوره ، از هر 5 نفر که میگن "می خوایم از خارج بخریم" ، واسه یه نفر این اتفاقا واقعا میفته .. همیشه یه مشکلی پیش میاد که قضیه کنسل بشه ... بابای خودم تو این چند ساله ، 2-3 بار رفته اروپا ، هربار به یه بهانه ای ما رو پیچونده و نخریده ، چه برسه به دوست و غریبه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

killJ0y
20-06-2009, 23:17
دوست عزیز
EP630 کریتیو چند قیمت هستش
خیلی کیفیتش عالیه

seymour
20-06-2009, 23:37
دوست عزیز
EP630 کریتیو چند قیمت هستش
خیلی کیفیتش عالیه
زیر 20 تومن ... دقیقتر : 15 تا 18 تومن .. از نمایندگی ها خرید کن ...

samanajan
21-06-2009, 00:06
میشه یک نمایندگی در اصفهان معرفی کنید

killJ0y
21-06-2009, 15:43
در 40 -50 ت چی میشه خرید میخوام in-ear باشه

seymour
21-06-2009, 16:12
در 40 -50 ت چی میشه خرید میخوام in-ear باشه
همین EP630 که به دوستمون گفتم ... CX300 هم هست ؛ اگه پیدا کنی (این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، آدرس و تلفن داده) ... کارای EX سونی هم عالیه ، باز اگه گیر بیاد ...

میشه یک نمایندگی در اصفهان معرفی کنید
نمایندگی کریتیو ؟ ... والا من فقط تهران رو می دونم .. می تونی زنگ بزنی به نمایندگی های کریتیو و از خودشون بپرسی که آیا در اصفهان نمایندگی دارن و اگه دارن ، کجا ... رایان بدر : 22228272 - شاب : 88700850

samanajan
21-06-2009, 16:24
نمایندگی کریتیو ؟ ... والا من فقط تهران رو می دونم .. می تونی زنگ بزنی به نمایندگی های کریتیو و از خودشون بپرسی که آیا در اصفهان نمایندگی دارن و اگه دارن ، کجا ... رایان بدر : 22228272 - شاب : 88700850

مرسی فردا بهشون زنگ می زنم اگر نداشتن مجبورم از تهران بخرم

samanajan
21-06-2009, 16:31
دوست عزیز اگه گران تر هم بشه طوری نیست

فقط می خواهم گوش و تکفیک صداش خوب باشه

تا 40 هزار تومان

در ضمن مدل بالاتری بخرم طوری است

peter-se
22-06-2009, 11:45
من هم یک آیپاد ویدئو دارم و هدفونش که خراب شد یک دونه altec lansing oyoyo خریدم .کیفیت صدا فوق العاده بالا و بینهایت شفاف هست و من خیلی ازش راضی هستم و 18 تومان خریدمش.اینم عکسش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام من شدیدا دنبال هدفونی هستم که (این ایر) یعنی از اینا که میره تو گوش نباشه و مثل همین که دوستمون عکسش رو گذاشته هستم تو سونی مدلی رو میشناسین که این مدلی باشه اما صداش مثل (این ایر ها) تو گوشی ها حجم و باس و کم نیاوردن در ولوم خیلی زیاد باشه؟حالا از سونی هم نبود عیبی نداره اما زیاد نمیخوام گرون باشه

seymour
22-06-2009, 16:09
سلام من شدیدا دنبال هدفونی هستم که (این ایر) یعنی از اینا که میره تو گوش نباشه و مثل همین که دوستمون عکسش رو گذاشته هستم تو سونی مدلی رو میشناسین که این مدلی باشه اما صداش مثل (این ایر ها) تو گوشی ها حجم و باس و کم نیاوردن در ولوم خیلی زیاد باشه؟حالا از سونی هم نبود عیبی نداره اما زیاد نمیخوام گرون باشه

اینی که شما میگی عملی نیست : یه مدلی که in ear نباشه ، اما در حد in ear نباشه ؛ اصلا فلسفه in ear اینه که گوش رو در مقابل صدای محیط ایزوله کنه ، اونی که اینطوری نیست ، چطور می خواد این کار رو بکنه ؟ ...

مارک های معروف اکثرن ، روی In ear کار می کنن و هر کدوم شاید چند مدل معدود غیر In ear دارن ... چون وقتی in ear نباشه ، ده تا فاکتور دیگه روی کیفیت صدا تاثیر میذارن و اونوقت اون همه زحمت و هزینه واسه کیفیت بالاتر بی ارزش میشه ...

شما یا باید به مدلهای غیر in ear که مدلهای قابل قبولی هم هستن (مثل چندتا کار فیلیپس) بسنده کنی ، یا In ear بگیری ... یا اصلا بری سراغ هدفونهایی که سایزشون بزرگتره ...

دوست عزیز اگه گران تر هم بشه طوری نیست

فقط می خواهم گوش و تکفیک صداش خوب باشه

تا 40 هزار تومان

در ضمن مدل بالاتری بخرم طوری است
توی پست های قبلی هم گفتم ، مدلهای موجود محدوده و قیمت هاشون هم غیرقابل اطمینان ... مواردی پیش اومده که من رفتم و یه هدفون رو با 100 تومن اختلاف قیمت در دو جای مختلف دیدم !! ... اون چیزی که من تست کردم و می دونم و مطئنم ، همین چند موردی بود که مطرح شد ... کریتیو - سونی Ex - سن هایزر ... قیمت ها هم که مطرح شد ... همه اینا خوب و عالی هستن و مطمئنم که 95% مصرف کننده ها رو راضی می کنن (بلکه بیشتر) ...

samanajan
22-06-2009, 21:01
پس کریتیو از همشون بهتره از نظر شما و همان مدل کریتیو

یا چیز دیگه

seymour
23-06-2009, 19:19
پس کریتیو از همشون بهتره از نظر شما و همان مدل کریتیو

یا چیز دیگه
من هرگز نگفتم "کریتیو بهترینه" ... بلکه با توجه به شرایط و بودجه و دسترسی و ... این مدل رو توصیه کردم و گفتم "واسه شما مناسب ترینه" ....

killJ0y
24-06-2009, 17:52
اقا این cx300 گیر نمیادزنگ زدم اونجا که ادرس داده بود تو جمهوری گفت ندارم

seymour
25-06-2009, 13:09
اقا این cx300 گیر نمیادزنگ زدم اونجا که ادرس داده بود تو جمهوری گفت ندارم
دیگه همینه ... تنوع هدفون در بازار ایران (=تهران= بعضی جاهای تهران!) پایینه ... اون چندتا مدلی هم که موجوده ، امروز هست و فردا نیست (توی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم درددل کردم!) ... باید بگردی ، یا اینکه به همین مدلهای موجود قناعت کنی که معمولاً راه حل دوم واسه اکثر کاربرها توصیه میشه ...