مشاهده نسخه کامل
: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10
Ami R 940
04-11-2009, 22:58
تفاوتش با b550 خبري نداري؟
مشخصات و ظاهر و.. همه چیز یکی هست الان یه سرچ کوتاه کردم چیزی دستگیرم نشد ,البته سرچ مختصری کردم تحتشو در میارم:دی !
بالاخره امروز عصر از مغازه جم رایان نماینده سامسونگ تو جمهوری plasma b650 رو خریدم . ممنون از آخرین پست Ami R 940 .
فقط احساس می کنم تنها ضعفش اینه که گنده است !! سینما خانگی tz225 هم روش گرفتم. البته tz125 میدادن که من 225 رو گرفتم . یه میز 230 تومنی هم گرفتم براش . فردا میاد وصل کنه . هزینه حمل و نصب هم کلا 15 تومن . به نظر اساتید خرید خوبی بوده یا نه ؟
من دیگه فکر کنم شماره چشمم یکی زیاد شد از بس تو این تاپیکهای صوتی تصویری چرخ زدم واسه انتخاب .
سینماش خوبه ؟!!
مبارک باشه چند خریدی همون 1930 ؟ . در رابطه با گندگی !! منظورت ضخامت پنل هست ؟ یا پهنی دور پنل.
هزینه حمل و نقل و نصب محصولات سامسونگ رایگان هست نباید هزینه ای پرداخت می کردی.
در رابطه با سینما خانگی هم با هزینه 300 350 تنوع آنچنان مدلی نیست که فکرتو درگیر کنی یکی دو مدل بیشتر پیدا نمیشه.نبایدم انتظار زیادی داشته باشی با این رنج قیمت
مبارک باشه چند خریدی همون 1930 ؟ . در رابطه با گندگی !! منظورت ضخامت پنل هست ؟ یا پهنی دور پنل.
هزینه حمل و نقل و نصب محصولات سامسونگ رایگان هست نباید هزینه ای پرداخت می کردی.
در رابطه با سینما خانگی هم با هزینه 300 350 تنوع آنچنان مدلی نیست که فکرتو درگیر کنی یکی دو مدل بیشتر پیدا نمیشه.نبایدم انتظار زیادی داشته باشی با این رنج قیمت
مرسی. نه منم اول که از خودتون شنیده بودم دور و ور 1900 هست با همین پیش زمینه ذهنی رفتم اونجا دیدم قیمت همه نمایندگیها 2290 هست .
نه بابا منظورم از گندگی اینه که من خودم حداکثر 46 میخواستم خانمم مخمو زد 50 گرفتم احساس می کنم زیادی بزرگه !!:27:
آره هزینه حمل و نصب خود تی وی رایگانه اما نصب میزش( چون ظاهرا بازه وقتی میارن) و همینطور نصب سینماش مبلغ داره . البته در مورد سینماش انتظار خیلی زیادی نداشتم اما به مشخصاتش که یه نگاهی انداختم دیدم کامله . حلال باید ببینم کیفیت صداش و بقیه خصوصیاتش چنگی به دل میزنه یا نه .
Ami R 940
04-11-2009, 23:15
مرسی. نه منم اول که از خودتون شنیده بودم دور و ور 1900 هست با همین پیش زمینه ذهنی رفتم اونجا دیدم قیمت همه نمایندگیها 2290 هست .
نه بابا منظورم از گندگی اینه که من خودم حداکثر 46 میخواستم خانمم مخمو زد 50 گرفتم احساس می کنم زیادی بزرگه !!:27:
آره هزینه حمل و نصب خود تی وی رایگانه اما نصب میزش( چون ظاهرا بازه وقتی میارن) و همینطور نصب سینماش مبلغ داره . البته در مورد سینماش انتظار خیلی زیادی نداشتم اما به مشخصاتش که یه نگاهی انداختم دیدم کامله . حلال باید ببینم کیفیت صداش و بقیه خصوصیاتش چنگی به دل میزنه یا نه .
2290 با هدیه سینما خانگی ! بدون سینما کسر میشه یه 300 تومنی
البته گرون شده ظاهرا یه 80 70 تومنی .حدود یک ماه پیش شایدم بیشتر من با سینما 2.220 قیمت داشتم
به هر حال چرخش واست بچرخه :31:
saeed.1388
04-11-2009, 23:28
بالاخره امروز عصر از مغازه جم رایان نماینده سامسونگ تو جمهوری plasma b650 رو خریدم . ممنون از آخرین پست Ami R 940 .
فقط احساس می کنم تنها ضعفش اینه که گنده است !! سینما خانگی tz225 هم روش گرفتم. البته tz125 میدادن که من 225 رو گرفتم . یه میز 230 تومنی هم گرفتم براش . فردا میاد وصل کنه . هزینه حمل و نصب هم کلا 15 تومن . به نظر اساتید خرید خوبی بوده یا نه ؟
من دیگه فکر کنم شماره چشمم یکی زیاد شد از بس تو این تاپیکهای صوتی تصویری چرخ زدم واسه انتخاب .
سینماش خوبه ؟!!
آقا مبارکه :11:
بالاخره یکی دلشو زد به دریا و خرید کرد. راستش من هم خسته شدم و یک هفته ای هست روی مدلهای دیگه دارم تحقیق میکنم. یکی میگه v10 یک هفته دیگه میاد یکی میگه اصلآ 58 اینچش فقط میاد یکی دیگه میگه از مدلهای آسیایی فلان چیزشو زدن و آخرش وقتی از بانیان میپرسی کلآ آب پاکی رو میریزه رو دستتو میگه معلوم نیست کی بیاد .
راستش من این مدل پلاسمای سامسونگ زیاد بدلم نچسبید ولی امیدوارم شما ازش راضی باشی.
saeed.1388
04-11-2009, 23:53
فکر کنم اگر یک تاپیک جدید باز کنیم با عنوان "معرفی جانشین پلاسمای پاناسونیک v10 " کاربردی تر باشه!:31::46:
نظر شما چیه؟ جدی میگم.
آقا مبارکه :11:
بالاخره یکی دلشو زد به دریا و خرید کرد. راستش من هم خسته شدم و یک هفته ای هست روی مدلهای دیگه دارم تحقیق میکنم. یکی میگه v10 یک هفته دیگه میاد یکی میگه اصلآ 58 اینچش فقط میاد یکی دیگه میگه از مدلهای آسیایی فلان چیزشو زدن و آخرش وقتی از بانیان میپرسی کلآ آب پاکی رو میریزه رو دستتو میگه معلوم نیست کی بیاد .
راستش من این مدل پلاسمای سامسونگ زیاد بدلم نچسبید ولی امیدوارم شما ازش راضی باشی.
ممنونم عزیز . آره دیگه مام خرید کردیم بعد از مدتها فروم گردی .
از نمایندگی پاناسونیک پرسیدم v10 کی میاد گفت تا آخر ماه میاد . البته دیگه اینچ و ایناشو نپرسیدم . مطمئن باش مدل آسیاییش کم داره نسبت به مدل اروپایی-آمریکایی ..
چرا به دلت نچسبیده ؟ دکورش یا کیفیت تصویرش یا امکاناتش ؟
خاک بر سر من که جی10 گرفتم..من هم نظرم پلاسمای سامسونگ b650 بود .(که بعضی ها گفتن داغ میگنه ..صدا میده).الان دو هفته ای میشه خریدم..خواستم بفروشم به دامادمون 1.400 که اونها هم نخاستن..
حالا تست کن ببین ..صدا میده و یا داغ میکنه؟؟؟
danial_crazy
05-11-2009, 00:09
یه سوال! شما که انقد از کیفیت g10 تعریف میکنید مثلا تو همین تصویرای معمولی یا کانالای ایران و ماهواره چقد تصویرش فرق میکنه با مدلای دیگه؟ اصلا تفاوت به چشم میاد یا نه؟ یا فقط از روی اعداد و چند تا سایت این حرف زده میشه؟
امروز صبح اول رفتم شركت بانيان تو خيابان ديدار. گفتن تا 20 روز ديگه مياد. بعدم گفتن فقط 58 و 65 اينچش مياد. عصر رفتم جمهوري. از حدود 10تا نمايندگي پاناسونيك پرسيدم. هر كدوم يه چيزي مي گفت. يكي مي گفت قرار بود امروز كه 4شنبست بياد كه نيومده. يكي گفت اصلا نمياد. يكي مي گفت 6ماه ديگه. يكي مي گفت اصلا چي هست!! ولي چيزي كه چندتاشون گفتن اين بود كه تا آخر ماه مياد.
سوال ديگم اينچش بود. بعضياشون كه انگار با شركت در تماس بودن مي گفتن كه 50 و 54 هم مياد. قيمت رو هم عموما حدس نمي زدن. يكي كه خيلي مطمئن بود مي گفت 50 حدود 3200 و 58 حدود 9 ميليون(!!!) خواهد بود كه من فكر نمي كنم درست باشه.
اون چيزي كه مشخصه اينه كه اول بايد بياد تا بفهميم كه چند اينچه و قيمتش چنده. چون هر كي يه چيزي مي گه.
خاک بر سر من که جی10 گرفتم..من هم نظرم پلاسمای سامسونگ b650 بود .(که بعضی ها گفتن داغ میگنه ..صدا میده).الان دو هفته ای میشه خریدم..خواستم بفروشم به دامادمون 1.400 که اونها هم نخاستن..
حالا تست کن ببین ..صدا میده و یا داغ میکنه؟؟؟
این چه حرفیه میزنی بابا ! g10 رو حتما خوشت اومده بود که گرفتی دیگه . پشیمون نباش . کاریه که شده .:11: منم اولش که تو فروم میخوندم از g10 یه توهم ساخته بودم تو ذهنم اما از نزدیک دیدمش خوب فکر کردم قیافه هم مهمه دیگه . اما اونم خوبه . از همه سایتا بهترین نمره رو گرفته . تازه خوشحالم باش که g10 داری مرد .
در مورد داغ و صدا کردنش ، اون مغازه که من رفتم b650 24 ساعته روشن بود ، یه کم حرارت داشت (شاید زمستون لازم نباشه اون قسمت خونه که میزارم شوفاژو روشن کنم !!!!) اما صدا نداشت . حالا باید باز ببینم .
Bahram.EE
05-11-2009, 08:42
دوست عزیز مبارک باشه و خوش بگدره:31:
از همه معذرت که خارج موضوع سوال می کنم:
اگر v10 دیرتر از آحر ماه بیاد یا 50 نیاد من هم به احتمال زیاد همین رو انتخاب رو می کنم اگر شما مشکل IR یا باقی موندن اثر تصویر رو مشاهده نکردید. اگر ممکنه در این مورد دقت کنید. مثلا اگه در فیلم هایی که کادر سیاه بالا و پایین صفحه وجود داره بعد از فیلم دیدن اثرشون باقی می مونه یا نه؟ یا در فوتبال؟ این از مشکلات پلاسماهاست که در پاناسونیک هم وجود داره ولی کمتر گزارش شده. در ضمن اثر موقتی هست. حالا می خوام ببینم این اثر رو مصرف کننده ای مثل من و شما متوجه میشیم یا نه چیزیه که چشم های آموزش دیده و حساس تر متوجه میشن؟
ممنون
سلام
مبارک باشه.
میشه جمع بندی کنید چرا مدل g10 پاناسونیک را نگرفتید یا سراغ LCD مدل B690 نرفتید؟
قربانت . در مورد اینکه چرا b690 نگرفتم چون lcd یه و من پلاسما می خواستم . فروشنده می گفت بچه های متصدی فروش خود سامسونگ قسمت led هم واسه خونه خودشون پلاسما بردن ! منم خودم از نظر خروجی نهایی تصویر با تکنولوژی پلاسما موافق ترم تا lcd . اول نظرم روی g10 بود اما چون از نظر ظاهری نقص داره نسبت به سامسونگ و اینکه نظر خانواده روی 50 اینچ بود و g10 پنجاه اینچ نداره و دیگه اینکه من اطلاعی نسبت به این مدل سامسونگ نداشتم که از طریق دوستمون امیر متوجه شدم . تو cnet هم رفتم دیدم جزو بهترین hdtv هاست از نزدیکم که دیدمش دیگه شک نکردم برای گرفتنش .شما سامسونگ که میگیری یه مزیت بزرگش اینه که دیگه لازم نیست بری دستگاه wdplayer بگیری چون خودش usb میخوره و فیلم هارو از طریق همون usb نشون میده اما g10 اس دی کارت میخوره و به سینمای خانگیشم که usb میخوره فیلم نشون نمی ده ( چیزی که فروشنده سامسونگ می گفت و نمیدونم 100% درسته یا نه) . من ظاهر + کیفیت تصویر + امکانات برام مهم بود که به هرحال در کل به همین سامسونگه رسیدم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ami R 940
05-11-2009, 11:01
یه سوال! شما که انقد از کیفیت g10 تعریف میکنید مثلا تو همین تصویرای معمولی یا کانالای ایران و ماهواره چقد تصویرش فرق میکنه با مدلای دیگه؟ اصلا تفاوت به چشم میاد یا نه؟ یا فقط از روی اعداد و چند تا سایت این حرف زده میشه؟
کیفیت تو تصاویر Sd یا معمولی نهیتا بین این تلویزیون ها 15 تا 20 درصد هست .
امتیازات g10
5 گزینه اول مرتبط با کیفیت تصویر هست .
در امتیازات overall یا کلی g10 بالاتره االبته در مدل اروپایی و آمریکایی در نسخه آسیایی اینطور نیست .
مدل آسیایی فاقد امکانات(features ) و networking و... هست , در ایرانم value for money(ارزش محصول نسبت به قیمت) اصلان معنی نداره .
آپشن های تصویر در b650 گسترده و حرفه ای تر از g10 هست .
سلام دوستان
من برای بازی با XBOX 360 می خواهم یک تلویزیون بخرم چون تلویزیون فعلی ما معمولی است لطفا من را راهنمایی کنید که چی بخرم؟؟ پلاسما یا ال سی دی ؟؟
آیا panasonic TC-P42G10 خرید خوبی است؟
آیا سری Panasonic TC-PV10 نسبت به سایر مدلها برتری خاصی دارد و الان در ایران یافت می شود؟
من در مغازه که مقایسه می کنم می بینم روشنایی تصاویر LCD بیشتر از پلاسما است!!!! به نظر شما من پلاسما بخرم یا ال سی دی ؟؟؟
الان panasonic TC-P42G10 قیمتش 1550000 شده panasonic TC-P42S10 نیز در بازار 1100000 است و بیش از 400 هزار تومان ارزان تر از سری G10 است !!!!
برتری سری G نسبت به سری S در چی است؟ سری V چی؟؟
آیا کدام مارک موجود در بازار برای بازی با XBOX 360 بهتر است ؟ پاناسونیک یا سامسونگ یا ال جی یا سونی .......پلاسما یا ال سی دی ؟؟
من از بس گشتم تو سایتهای مختلف خسته شدم. لطفا من را راهنمایی کنید
لطفا لیست انتخابهای خود را به ترتیب الویت ارائه دهید در صورت امکان با قیمت
ممنون:10:
saeed.1388
05-11-2009, 11:29
امیرجون تو سایت Cnet قسمت هست که کیفیت تصاویر تلوزیونها رو از لحاظ پخش HD , SD با هم مقایسه کنه؟
afshin b
05-11-2009, 11:33
سلام دوستان
من برای بازی با XBOX 360 می خواهم یک تلویزیون بخرم چون تلویزیون فعلی ما معمولی است لطفا من را راهنمایی کنید که چی بخرم؟؟ پلاسما یا ال سی دی ؟؟
آیا panasonic TC-P42G10 خرید خوبی است؟
آیا سری Panasonic TC-PV10 نسبت به سایر مدلها برتری خاصی دارد و الان در ایران یافت می شود؟
من در مغازه که مقایسه می کنم می بینم روشنایی تصاویر LCD بیشتر از پلاسما است!!!! به نظر شما من پلاسما بخرم یا ال سی دی ؟؟؟
الان panasonic TC-P42G10 قیمتش 1550000 شده panasonic TC-P42S10 نیز در بازار 1100000 است و بیش از 400 هزار تومان ارزان تر از سری G10 است !!!!
برتری سری G نسبت به سری S در چی است؟ سری V چی؟؟
آیا کدام مارک موجود در بازار برای بازی با XBOX 360 بهتر است ؟ پاناسونیک یا سامسونگ یا ال جی یا سونی .......پلاسما یا ال سی دی ؟؟
من از بس گشتم تو سایتهای مختلف خسته شدم. لطفا من را راهنمایی کنید
لطفا لیست انتخابهای خود را به ترتیب الویت ارائه دهید در صورت امکان با قیمت
بهتره يه تاپيك جديد بزني و اونجا مطرح كني
این چه حرفیه میزنی بابا ! g10 رو حتما خوشت اومده بود که گرفتی دیگه . پشیمون نباش . کاریه که شده .:11: منم اولش که تو فروم میخوندم از g10 یه توهم ساخته بودم تو ذهنم اما از نزدیک دیدمش خوب فکر کردم قیافه هم مهمه دیگه . اما اونم خوبه . از همه سایتا بهترین نمره رو گرفته . تازه خوشحالم باش که g10 داری مرد .
در مورد داغ و صدا کردنش ، اون مغازه که من رفتم b650 24 ساعته روشن بود ، یه کم حرارت داشت (شاید زمستون لازم نباشه اون قسمت خونه که میزارم شوفاژو روشن کنم !!!!) اما صدا نداشت . حالا باید باز ببینم .
ممنون دوست من اخه مشکل دیگه ی من اینکه فکر میکنم برای خونه ی ما 42 کوچیک هست..بیشترین فاصله باتلویزیون ..5یا 6 متر هست...کمترین فاصله..3یا4 متر هست!!
در مورد حرارت و صداش اگه میشه خودت هم تو خونه تست کن..اگر هم میتونی چند تا عکس از پنل بزارPLEASE.
کیفیت تو تصاویر Sd یا معمولی نهیتا بین این تلویزیون ها 15 تا 20 درصد هست .
سلام
اول از همه ممنون بابت اطلاعات با ارزشی که با ما به اشتراک میگذارید. سوال من اینه که اگر من نخوام طرف Samsung LCD 40B690 و همینطور Panasonic Plasma 42G10 چه انتخابی برام میمونه که بهترین خرید ممکن باشه؟ پلاسما ۶۵۰ که ۵۰ اینچ است برای من خیلی بزرگه و من ۴۰ یا ۴۲ زیر ۲ تومان می خوام.
ممنون
سلام
این سامسونگB690 ال سی دی است آیا این مدل از پلاسما سامسونگB650 بهتر است؟؟
پلاسما سامسونگB650 را 22900000 قیمت می زنند؟؟
در ضمن LG یک مدل پلاسما فول HD داره به بازار عرضه می کنه به نام PS80 که برترین تلویزیون پلاسمای سال 2009 از نظر IFA شناخته شده و :
< صفحه تک لایه و بدون فریم <زمان پاسخ دهی 0.001 میلی ثانیه>
▪ در اندازه های 50 , 60 اینچ
▪
▪ وضوح تصویر Full HD1920*1080
▪ کنتراست محیطی 1:2000000
▪ قابلیت انطباق 600 هرتز
▪
▪ بلوتوث
▪ تکنولوژی Ultra Bright Panel جهت شفافیت بیشتر تصویر
▪ بلندگوی نامرئی
▪ Clear Voice 2
▪ 30 سال عمر مفید
لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دیشب LG نیز قیمتهای خود را به پیروی از سامسونگ کاهش داد حدود 100 تا 200 هزار تومان!! جالب اینه که هر دو شرکت نامبرده فقط کاهش قیمت را روی LCD و LED هاشون اعمال کردند و کماکان پلاسما بدون کاهش قیمت می باشد!!!
چرا می گن پلاسما از LCD و LED بهتر است؟؟؟
به نظر شما کدام انتخاب بهتری است
Ami R 940
06-11-2009, 20:20
امیرجون تو سایت Cnet قسمت هست که کیفیت تصاویر تلوزیونها رو از لحاظ پخش HD , SD با هم مقایسه کنه؟
تو بیشتر ریو هاش اشاره ای مختصر به پردازش hdtv ها تو تصاویر sd میکنه .اگر با دقت ریو ها رو نگاه کنی متوحه میشی .
در ضمن LG یک مدل پلاسما فول HD داره به بازار عرضه می کنه به نام PS80 که برترین تلویزیون پلاسمای سال 2009 از نظر IFA شناخته شده
علیرغم مشخصات قوی و امکانات فوق العاده که داره,در کیفیت تصویر خیلی پایین تر از پلاسماهای 650 g10 v10 و.. هست همچنین از ال سی دی و بک لایت ال ای دی lh900 b750 کیفیت تصویر پایین تری داره.
در کل پلاسما متوسطیه از لحاظ کیفیت تصویر.
سلام
اول از همه ممنون بابت اطلاعات با ارزشی که با ما به اشتراک میگذارید. سوال من اینه که اگر من نخوام طرف Samsung LCD 40B690 و همینطور Panasonic Plasma 42G10 چه انتخابی برام میمونه که بهترین خرید ممکن باشه؟ پلاسما ۶۵۰ که ۵۰ اینچ است برای من خیلی بزرگه و من ۴۰ یا ۴۲ زیر ۲ تومان می خوام.
ممنون
lcd b750 اگر پیدا کنی فوق العاده کمیابه اما هنوز تو انبار بعضی از نمایندگی های ممکنه پیدا بشه.
lcd lh500 lg
در کل به نظر من تا رنج قیمت 2 میلیون به ترتیب کیفیت تصویر
g10
b650 p
b750
lh500
b690
s10
py800
علیرغم مشخصات قوی و امکانات فوق العاده که داره,در کیفیت تصویر خیلی پایین تر از پلاسماهای 650 g10 v10 و.. هست همچنین از ال سی دی و بک لایت ال ای دی lh900 b750 کیفیت تصویر پایین تری داره.
در کل پلاسما متوسطیه از لحاظ کیفیت تصویر.
lcd b750 اگر پیدا کنی فوق العاده کمیابه اما هنوز تو انبار بعضی از نمایندگی های ممکنه پیدا بشه.
lcd lh500 lg
g10
b650 p
b750
lh500
b690
s10
py800
ممنون
برای بازی با XBOX کدام مناسبتر است؟
در ضمن آیا پاناسونیک V10 و Z10 وارد ایران شده ؟ قیمت؟
در ضمن میشه بگین یک تلویزیون 50 اینچ پلاسما مصرف برقش به طور متوسط چقدر در یک ساعت است؟؟ چون شنیدم مصرف برق رآنها زیاد است
برشور V10 زحمت بكشيد نكات برجسته را ترجمه كنيد.
mohsen284
07-11-2009, 18:57
g10
b650 p
b750
lh500
b690
s10
py800
ميشه نظرتون رو براي بالاي 2 ميليون هم بگيد:
مدلهايي مثل:
sony x450
led 7000 samsung
led lh900 LG
و ....
(40")
whitewolf
08-11-2009, 00:25
سلام امرور رفته بودم جمهوری جی10 بگیرم گفتم قبلش یه سر برم بی650 سامسونگ رو هم ببینم چه جوریه.رفتم نمایندگی سامسونگ که یه یارویی اونجا بود می گفت توی این خیابون فقط ما نمایندگی فروشیم بقیه عامل فروش هستن نه نمایندگی.برای همین همش با حرفاش می خواست بهم بگه که ال ای دی بردارم.هرچی میگفتم بی650 میخوام دوباره توضیحاتشو می برد سمت ال ای دی.می گفت می خوایم پلاسماهارو جمع کنیم.می گفت: سگ ال سی دی می ارزه به پلاسما. گفتم چرا گفت مثلا یکی اینکه پلاسماها بعد از 12-13 هزار ساعت کار خاموش میشن و باید بندازیشون دور.گفتم ولی همین جی10 نوشته 100 هزار ساعت یعنی حدود 20 سال.اونم گفت اینا همش تبلیغاته و عدد درست همون 12-13 هزار ساعته که میشه 2 سال.برای همین منم با کلی ضد حال بی خیال شدم و اومدم خونه تا اینجا مشورت کنم ببینم درسته یا نه؟ خواهشن دوستان بدون تعصب جواب بدن.
میشه سریع جواب بدین؟ فردا می خوام برم بگیرم.
راستی امروز درباره وی10 پرسیدم بیشتر نمایندگی های پاناسونیک که خبر داشتن می گفتن سیاست بانیان اینه که برای عید وارد کنه.می گفت برای عید حتما میاد.فکر کنم چون قیمتش زیاده می خوان با تخفبف عید و چشنواره نوروزی و این جور چیزا به فروش برسونن. یکی دیگشنونم می گفت برای خاورمیانه می خواد 42 اینچ بزنه برای همین بانیان صبر کرده که به نظرم بیراه گفت.
(( پستمو خواستم ویرایش کنم پاک شد نمی دونم چرا. یه پست دیگه زدم ، اگه یهو اون یکی هم اومد دلیلش اینه ))
Terry Bogard
08-11-2009, 02:51
سلام امرور رفته بودم جمهوری جی10 بگیرم گفتم قبلش یه سر برم بی650 سامسونگ رو هم ببینم چه جوریه.رفتم نمایندگی سامسونگ که یه یارویی اونجا بود می گفت توی این خیابون فقط ما نمایندگی فروشیم بقیه عامل فروش هستن نه نمایندگی.برای همین همش با حرفاش می خواست بهم بگه که ال ای دی بردارم.هرچی میگفتم بی650 میخوام دوباره توضیحاتشو می برد سمت ال ای دی.می گفت می خوایم پلاسماهارو جمع کنیم.می گفت: سگ ال سی دی می ارزه به پلاسما. گفتم چرا گفت مثلا یکی اینکه پلاسماها بعد از 12-13 هزار ساعت کار خاموش میشن و باید بندازیشون دور.گفتم ولی همین جی10 نوشته 100 هزار ساعت یعنی حدود 20 سال.اونم گفت اینا همش تبلیغاته و عدد درست همون 12-13 هزار ساعته که میشه 2 سال.برای همین منم با کلی ضد حال بی خیال شدم و اومدم خونه تا اینجا مشورت کنم ببینم درسته یا نه؟ خواهشن دوستان بدون تعصب جواب بدن.
میشه سریع جواب بدین؟ فردا می خوام برم بگیرم.
راستی امروز درباره وی10 پرسیدم بیشتر نمایندگی های پاناسونیک که خبر داشتن می گفتن سیاست بانیان اینه که برای عید وارد کنه.می گفت برای عید حتما میاد.فکر کنم چون قیمتش زیاده می خوان با تخفبف عید و چشنواره نوروزی و این جور چیزا به فروش برسونن. یکی دیگشنونم می گفت برای خاورمیانه می خواد 42 اینچ بزنه برای همین بانیان صبر کرده که به نظرم بیراه گفت.
(( پستمو خواستم ویرایش کنم پاک شد نمی دونم چرا. یه پست دیگه زدم ، اگه یهو اون یکی هم اومد دلیلش اینه ))
خب یارو راست گفته منظورش پلاسماها و السیدیهای خود سامسونگ بوده دیگه.
متاسفانه بازار کشور ما همینه . هرکس میخواد فقط بار خودش رو آب کنه و هی تو سر بار این و اون میزنه .مطمئنم اگه به یه مغازه ائی بری که g10 داشته باشن همه چی برعکس میشه .
روی همه رفتم پیشنهاد من به شما اینه اگه دنبال کیفیت تصویر هستی برو g10 رو بگیر . درسته که از نظر امکانات جانبی یه مقدار ضعیفه ولی با خرید یه سینما خانوادگی همراه این تلویزیون میتونی یه چیز کامل داشته باشی . امیدوارم شما را بیشتر گیج نکرده باشم فقط خواستم تجربه خودم را به شما بگم . موفق باشی
Armin.update
08-11-2009, 17:44
من خودم G10 گرفتم فقط میخوام بدونم که فرقش با S10 چیه که 400 تومن گرونتر گرفتم خیلی ها این سوال رو کردن ولی جواب ندادین
لطفا اگر کسی میدونه بگه
ممنون میشم
whitewolf
08-11-2009, 19:23
متاسفانه بازار کشور ما همینه . هرکس میخواد فقط بار خودش رو آب کنه و هی تو سر بار این و اون میزنه .مطمئنم اگه به یه مغازه ائی بری که g10 داشته باشن همه چی برعکس میشه .
روی همه رفتم پیشنهاد من به شما اینه اگه دنبال کیفیت تصویر هستی برو g10 رو بگیر . درسته که از نظر امکانات جانبی یه مقدار ضعیفه ولی با خرید یه سینما خانوادگی همراه این تلویزیون میتونی یه چیز کامل داشته باشی . امیدوارم شما را بیشتر گیج نکرده باشم فقط خواستم تجربه خودم را به شما بگم . موفق باشی
راستش نه.این جوری هم که بخواد جنس های خودشو با بدگویی از مارک های دیگه بفروشه نبود.چون اصلا بحث خرید جی10 بعد از اینکه عیب روی پلاسمای بی650 گذاشت پیش اومد.اتفاقا بعضی موقع ها هم از سونی و پاناسونیک تعریف می کرد.می گفت خودم تو خونه پاناسونیک دارم. فقط می خواست پلاسما نگیرم و ال ای دی بگیرم.
در هر صورت امروزم هم نرفتم جی 10 بگیرم تا ببینم نظر دوستان چی باشه.
در
whitewolf
08-11-2009, 19:35
من خودم G10 گرفتم فقط میخوام بدونم که فرقش با S10 چیه که 400 تومن گرونتر گرفتم خیلی ها این سوال رو کردن ولی جواب ندادین
لطفا اگر کسی میدونه بگه
ممنون میشم
با اجازه اساتید امیر و بقیه:
- sub-field drive جی10 برابر 600 هرتز هست ولی اس 10 اگه اشتباه نکنم 550 هرتز هست.
- کنتراست جی 10 چهل هزار هست ولی اس 10 سی هزار
- جی10 رنگ مشکی نامحدودتری نسبت به اس10 داره یعنی بهتر نشون میده مشکی رو
- درجه تفکیک پذیری رنگی جی 10، 6144 درجه هست ولی اس10، 5120 درجه هست.
اینا چیزایی هست که ازشون مطمئنم
*Alucard*
08-11-2009, 20:23
با اجازه اساتید امیر و بقیه:
- sub-field drive جی10 برابر 600 هرتز هست ولی اس 10 اگه اشتباه نکنم 550 هرتز هست.
- کنتراست جی 10 چهل هزار هست ولی اس 10 سی هزار
- جی10 رنگ مشکی نامحدودتری نسبت به اس10 داره یعنی بهتر نشون میده مشکی رو
- درجه تفکیک پذیری رنگی جی 10، 6144 درجه هست ولی اس10، 5120 درجه هست.
اینا چیزایی هست که ازشون مطمئنم
همه این مسائل درسته در عمل اون چیزی که من دیدم این بود که برایتنس G10 از S10 بیشتر بود رنگ مشکی رو کمی عمیقتر نشون میده که البته فقط در اتاق تاریک مشخص هست در کل با توجه به برایتنس بیشتر و مشکی عمیقتر میشه گفت واقعا کنتراستش بالاتر هست ولی جفتشون در نمایش حرکات و جزئیات به چشم من یکسان اومدن یعنی فکر نمیکنم اون درجه تفکیک پذیری رنگ و 50 هرتز ساب فیلد بالاتر تاثیر آشکاری داشته باشه و فقط روی کاغذ مطرحه.
whitewolf
08-11-2009, 22:40
اقا مهدی و امیر عزیز من چی کار کنم بالاخره؟عمر جی10 چند هزار ساعته؟؟
لطفا اگر کسی میدونه بگه
ممنون میشم
مبارک باشه
از کیفیتش راضی هستی؟؟
تعریف کن ببینیم چه جوریهاست!!
به ایکس باکس360 یا پلی استیشن3 وصلش کردی؟ کیفیت؟؟؟
مصرف برقش چند وات در ساعت است؟؟
بهتر نبود یک مدت دیگه صبر می کردی تا V10 وارد بازار ایران بشه؟
ممنون:31:
تفاوت s10 و g10
s10 و g10 دو تفاوت اساسی دارند
1 - پنل s10 جزو پنل های قدیمی پاناسونیک می باشد اما پنل g10 جزو پنل های جدید NeoPDP بوده و تا دو برابر درخشندگی بیشتری دارد ( درخشندگی دو برابر به معنی آن است که در یک درخشندگی ثابت پنل های جدید نصف پنل های قدیمی انر ژ ی مصرف می کنند )
2 - پروسسور داخلی s10 جزو پروسسور های قدیمی پاناسونیک می باشد اما پروسسور داخلی g10 جدید ترین پروسسور پاناسونیک است که وضوح و کیفیت رنگ آن در تصاویر SD و HD بسیار بهتر از پروسسور های قدیمی پاناسونیک می باشد و مشابه آن در سری V و Z بکار رفته است .
Armin.update
09-11-2009, 09:55
مبارک باشه
از کیفیتش راضی هستی؟؟
تعریف کن ببینیم چه جوریهاست!!
به ایکس باکس360 یا پلی استیشن3 وصلش کردی؟ کیفیت؟؟؟
مصرف برقش چند وات در ساعت است؟؟
بهتر نبود یک مدت دیگه صبر می کردی تا V10 وارد بازار ایران بشه؟
ممنون:31:
خواهش میکنم
صدای بلندگوهاش منو راضی نکرد ولی یک اسپیکر 30 تومانی هم بهش وصل کردم الان بهتر شد
در شبکه های داخلی مثل شبکه خبر شبکه 3 وشبکه 4 کیفیت خوبه اما میمونه در ماهواره که میترکونه
3 تا فیش اضافه کامپوزیت رو هم وصل کردم باهاش فیلمهای سینمائی اجاره ای کلوپ رو هم میبینم عالیه
نه هنوز وصل نکردم اما کیسم رو بردم کنارش و بهش وصل کردم و یک GTA5 بازی کردم از LCD سیستم خیلی بهتر نشون داد
مصرف دقیق برقشو نمیدونم ولی تمام وصائل برقی رو خاموش کردم به جز G10 و رفتم کنتور برق رو دیدم به اندازه 2 تا لامپ رشته ای 100 w مصرف داشت
والا سیاست این بانیان رو باید یکی از هفت عجایب دنیا دونست
معلوم نیست کی بده تو بازار + قیمت نجومیش چنده؟ + برای ایران امکانات که اضافه نمیکنن که هیچ باید دید چه امکاناتی رو ازش گرفتن
تفاوت s10 و g10
s10 و g10 دو تفاوت اساسی دارند
1 - پنل s10 جزو پنل های قدیمی پاناسونیک می باشد اما پنل g10 جزو پنل های جدید NeoPDP بوده و تا دو برابر درخشندگی بیشتری دارد ( درخشندگی دو برابر به معنی آن است که در یک درخشندگی ثابت پنل های جدید نصف پنل های قدیمی انر ژ ی مصرف می کنند )
2 - پروسسور داخلی s10 جزو پروسسور های قدیمی پاناسونیک می باشد اما پروسسور داخلی g10 جدید ترین پروسسور پاناسونیک است که وضوح و کیفیت رنگ آن در تصاویر SD و HD بسیار بهتر از پروسسور های قدیمی پاناسونیک می باشد و مشابه آن در سری V و Z بکار رفته است .
جالبه كه وقتي شما داري تصوير يكسان نگاه ميكني روي هردو تي وي در نهايت هيچ فرقي حس نمي كني.
واسه وصل کردن کامپیوتر به تلویزیون یه کابل تبدیلی هست که dvi به hdmi تبدیل میکنه کیفیتش از خروجی vga خیلی بهتره
روی component من خودم خروجی 1080p گرفتم خیلی نویز داشت یه سیم جدید خریدم بهتر شد ولی باز زیاد مالی نیست. تو خیلی تاپیک خارجیا یارو اومده نوشته تلویزیونش 1080p آشغال نشون میده که بدش کاشف به عمل اومده که خروجی 1080p از component گرفته واسه خاطر همینه که hdmi ساختن دیگه وگرنه مخشون که تاب نداشته تو سایتای گیم بعضی جاها نوشته مقایسه hdmi با component روی چندتا بازی اونجا تفاوتا خیلی تابلو میشه کلا این component واسه 1080p نیست.
امکان گرفتن 1080پی در درگاه ترکیبی از اساس وجود نداره!
نیازی هم به آزمون و خطا نیست.
*Alucard*
09-11-2009, 19:08
دوست عزیز الان پلاسما پنلهایی در فرودگاهها و استادیوم های ورزشی آمریکا از 10-11 سال پیش تا به امروز در حال کار کردن هستن نیمه عمر این پنل رو سازنده 100 هزار ساعت اعلام کرده و ظاهرا عمر ماژول پنل رو گارانتی هم کرده یعنی اگر زود از 100 هزار ساعت برایتنسش نصف بشه ماژول رو تعویض میکنن.(البته در مورد ایران مطمئن نیستم این گارانتی رو به عهده بگیرن)
Ami R 940
09-11-2009, 23:51
100 هزار ساعت یا چیزیی حدود 30 سال با استفاده روزی 8 ساعت .
هنوز به طور رسمی ارزیابی و ثبت نشده اینا ادعای کمپانی هاس و جنبه تجاری داری .
یادمه ال جی پارسال برای سری اسکارلت اعلام داشت با ابداع یه مد ! و گذاشتن روی این مد با توجه به حسگر تلوزیون که نور محیط رو تنظیم میکنه می تونین تا حدود 80 درصد مصرف برق تلویزیون رو کاهش بدین. بدها گندش دراومد فقط 5 درصد صرفه جویی در مصرف برق ایجاد میکنه این مد.! ال جی مجبور به حذف این تبلیغات شد و..! :31:
ال جی, رسپانس پنل هاش رو اعلام میکنه 2 از روش گری به گری حساب میکنه واس اینکه از این روش عدد نماش شده کمتر نشون داده بشه در اصل 2 ms گری به گری همون 4ms سفید به سیاه هست . فقطم ال جی از گری به گری استفاده میکنه , واحد متدوال برای اندازه گیری سیاه به سفید هست.
در کل منظور به حرف برندها توجه نکن . و استنادت رو به مشخصات کمپانی ها نده .
سلام
آیا درست است که Panasonic TC-P50V10 وارد بازار ایران شده ؟؟؟ قیمت چنده ؟؟؟:18:
ممنون
سلام
آیا درست است که Panasonic TC-P50V10 وارد بازار ایران شده ؟؟؟ قیمت چنده ؟؟؟:18:
ممنون
اینجوری که دوستان عزیز تو همین سایت عنوان کردن شب عید خواهد آمد .
سینماش خوبه ؟!!
سلام
می شه توضیح بدهید که آیا از خریدتان راضی هستید؟
آیا جی10 بهتر نبود؟؟
آیا پلاسمای سامسونگ b650 داغ نمی گنه ؟؟..یا صدا نمی ده؟؟؟
از سینما خانگی tz225 چی ؟؟ راضی هستید؟؟ یا مدل دیگری را مناسبتر می دانید؟
Ami R 940
10-11-2009, 14:49
امتیازات مدل v10 از دید وب سایت avforum
سلام
می شه توضیح بدهید که آیا از خریدتان راضی هستید؟
آیا جی10 بهتر نبود؟؟
آیا پلاسمای سامسونگ b650 داغ نمی گنه ؟؟..یا صدا نمی ده؟؟؟
از سینما خانگی tz225 چی ؟؟ راضی هستید؟؟ یا مدل دیگری را مناسبتر می دانید؟
خدمتت عرض كنم كه نه صدا ميده و نه داغ ميكنه . حداقل ايني كه من دارم اين خصوصياتو نداره .
جي 10 مشكلات خاص خودشو داره كه تو تاپيك مشكلات جي 10 بعضياشو نوشتم .
سينما خانگيشم چون اولين سينمامه نميتونم مقايسه اي داشته باشم . اما بد نيست صداش و تفكيكش تو فيلم معركه است ولي فكر كنم براي موسيقي خيلي مناسب نباشه و خودتون بايد صداشو بشنويد و بر اساس انتظاري كه از باند و بيس و تريبل و حجم و ... قضاوت كنيد . به نظرم بهترين انتخاب با بودجه 2-2300 همينه .البته من ميز هم گرفتم سرجمع شد 2570 .
*Alucard*
10-11-2009, 16:21
امتیازات مدل v10 از دید وب سایت avforum
این فکر میکنم واسه Review مدل 65 اینچی این پنل هست امتیازات مدل 50 اینچی این هست:
whitewolf
11-11-2009, 00:07
100 هنوز به طور رسمی ارزیابی و ثبت نشده اینا ادعای کمپانی هاس و جنبه تجاری داری .
در کل منظور به حرف برندها توجه نکن . و استنادت رو به مشخصات کمپانی ها نده .
ای بابا چی کار کنم پس؟؟ عجب مسئله بزرگی شد این عمر پنل که تا حالا هم دربارش صحبت جدی ای نشده بود. من خودم نظرم اینه که اگه 100 هزار ساعت نباشه ولی 13-12 هزار ساعت هم فکر نکنم باشه. به قول مهدی :
توی فرودگاه ها و ورزشگاه ها همه پلاسماست.
ولی ما که وقتی خراب بشن و تعویضشون کنن اونجا نیستیم.یعنی مطلع نمی شیم از این قضیه . همین دوربین 90 نشون میده که اسکوربورد فلان ورزشگاه 3-2 سال بعد از نصب نصفش خاموشه یا کلا خاموش شده.
اگه این جوری باشه متاسفانه مجبورم برم ال سی دی کیفیت متوسط بگیرم.چون خوب هاش گرونه :41:
ولی اگرم g10 بگیرم باید حداقل 6-7 سال کار کنه.شاید دیگه قسمت نشد ارتقا بدم.
دوستان کسی آشنایی نداره که پلاسماش 5-4 سال براش کار کرده باشه اونم بدون افت کیفیت؟ خواهشا کمک کنید از این سردرگمی دربیام.
*Alucard*
11-11-2009, 01:07
ای بابا چی کار کنم پس؟؟ عجب مسئله بزرگی شد این عمر پنل که تا حالا هم دربارش صحبت جدی ای نشده بود. من خودم نظرم اینه که اگه 100 هزار ساعت نباشه ولی 13-12 هزار ساعت هم فکر نکنم باشه. به قول مهدی :
ولی ما که وقتی خراب بشن و تعویضشون کنن اونجا نیستیم.یعنی مطلع نمی شیم از این قضیه . همین دوربین 90 نشون میده که اسکوربورد فلان ورزشگاه 3-2 سال بعد از نصب نصفش خاموشه یا کلا خاموش شده.
اگه این جوری باشه متاسفانه مجبورم برم ال سی دی کیفیت متوسط بگیرم.چون خوب هاش گرونه :41:
ولی اگرم g10 بگیرم باید حداقل 6-7 سال کار کنه.شاید دیگه قسمت نشد ارتقا بدم.
دوستان کسی آشنایی نداره که پلاسماش 5-4 سال براش کار کرده باشه اونم بدون افت کیفیت؟ خواهشا کمک کنید از این سردرگمی دربیام.
دوست عزیز اسکوربردهای داخل استادیومها LED هستن بعدشم شما مطمئن باش پلاسما پنل اینقدری براتون کار میکنه تا خودتون بندازینش بیرون اتفاقا افت برایتنس پلاسماها از LCD پنلها کمتر هست.
whitewolf
11-11-2009, 01:40
راست میگی.به خدا میدونستم led ه اسکوربورد ورزشگاه ها ولی نمیدونم چرا اصلا یادم نبود و پلاسما فرضشون کردم؟؟!! شاید چون می خواستم به یه جوابی برای عمر پلاسماها برسم.
در هر صورت من که میرم جی10 میگیرم.تا یه مدتی هم توی نت درباره long life شون سرچ می کنم.دوستان هم اگه راهنمایی ای داشتن خوشحال می شم بشنوم.
نكاتي در مورد عمر تلويزيون هاي تخت
1 - با توجه به جدبد بودن تكنولوژي Plasma و LCD هيچكس واقعا پابان عمر آنها را نديده است تنها با انجام آزموهاي شبيه سازي مي توان پيش بيني كرد عمر آنها چند سال است.
2 - معيار دوام در اين تلويزيون ها كاهش ميزان درخشش تصوير در طول زمان به ميزان نصف درخشش اوليه ميباشد.
3 -زماني كه براي Plasma با انجام آزموهاي شبيه سازي پيش بيني شده است حدود 100000 ساعت مي باشد.
تجربه عملي
بعد از بررسي 4 مورد تلويزيون كه همگي در سال 1385 خريداري شده اند نكات زير جالب نوجه مي باشد
3 مورد Plasma با ماركهاي LG - samsung -Hitachi و يك مورد LCD با مارك Sony : در هيچ كدام افت درخشش قابل ملاحظه اي مشاهده نشداما بدليل مقاوم تر بودن صفحات Plasma (تا 10 برابر در مقابل ضربه) تعداد زيادي لكه در LCD ديده شد كه در هيچ يك از پلاسما ها اين مورد مشاهده نگرديد
این فکر میکنم واسه Review مدل 65 اینچی این پنل هست امتیازات مدل 50 اینچی این هست:
با تشکر از ارسال مطالب خوبتان
چرا video processing در این مدل اینقدر ضعیفه ؟ ایا پاناسونیک یا برندهای دیگه مثل sony یا samsung و .... مدلهایی داره که processsing قوی تری داشته باشه چه lcd چه پلاسما ؟ در ضمن من یه جایی خوندم که B690 سامسونگ در پردازش تصاویر SD خیلی بهتر از پلاسمای V10 عمل میکنه ایا درسته ؟
اگر براتون امکان داره در زمینه پردازش تصاویر SD برندهای مختلف را بررسی کنید . اخه ما تو ایران حالا حالاها با این تصاویر سروکار داریم .
ممنون از زحمات همه دوستان که نظرات کارشناسی میدن .
*Alucard*
11-11-2009, 23:45
با تشکر از ارسال مطالب خوبتان
چرا video processing در این مدل اینقدر ضعیفه ؟ ایا پاناسونیک یا برندهای دیگه مثل sony یا samsung و .... مدلهایی داره که processsing قوی تری داشته باشه چه lcd چه پلاسما ؟ در ضمن من یه جایی خوندم که B690 سامسونگ در پردازش تصاویر SD خیلی بهتر از پلاسمای V10 عمل میکنه ایا درسته ؟
اگر براتون امکان داره در زمینه پردازش تصاویر SD برندهای مختلف را بررسی کنید . اخه ما تو ایران حالا حالاها با این تصاویر سروکار داریم .
ممنون از زحمات همه دوستان که نظرات کارشناسی میدن .
گفته شده پردازنده SD/HD این مدل در بزرگنمایی برخی رزولوشنهای سیگنالهای SD در حد عالی تصاویر رو شارپ و پر جزئیات نشون نمیده ولی این مسئله در کل بر روی کیفیت تصویر عالی این پنل در سیگنالهای SD تاثیر نداره و تصاویر SD نمایش داده شده بر روی این پنل مثل سیگنالهای HD از سایر مزیتهای این پنل مثل " اشباع رنگ بالا " , "کنتراست عالی" , " بازتولید سطوح مشکی عمیق " و همینطور "وضوح حرکات فوق العاده ای" که این پنل ارائه میده سود میبرن.
-------------------------------------------------------
به طور کلی برخی مدلهای سامسونگ در بزرگنمایی سیگنالهای SD خوب عمل میکنن ولی عملکرد یک پردازنده تصویر که بهش درایو پنل هم میگن صرفا محدود به بزرگنمایی نیست و وظایف دیگری مثل پویا نمایی تصاویر و هندل کردن حرکات رو هم به عهده داره...
Ami R 940
12-11-2009, 10:19
[
سمت چپی پنل v10 سمت راست پنل s10 در نمایش عمق رنگ مشکی
Ami R 940
12-11-2009, 10:23
این مسئله خیلی مهمیه و برای من هم سوال هست که برندهای مختلف موجود در بازار بخصوص در LCD,LED در پردازش تصاویر SD چطور عمل میکنند و میشه مقایسه کرد چون برای ما در ایران به هر حال مهم هست.
nesta1363
12-11-2009, 15:49
بچه ها درسته که تو v10 و چند مدل دیگه digital tuner هست وایا تو ایران با وجود اینکه کانلهای دیجیتال قابل دسترسی شدن(حداقل تو تهران)میشه ازش استفاده کرد؟ ضمنا من دیروز از نمایندگی پاناسونیک پرسیدم گفت v10 اخره همین ماه میاد 50 و 58 اینچ.
Ami R 940
12-11-2009, 18:44
بچه ها درسته که تو v10 و چند مدل دیگه digital tuner هست وایا تو ایران با وجود اینکه کانلهای دیجیتال قابل دسترسی شدن(حداقل تو تهران)میشه ازش استفاده کرد؟ ضمنا من دیروز از نمایندگی پاناسونیک پرسیدم گفت v10 اخره همین ماه میاد 50 و 58 اینچ.
اینطور که من در سایت های هندی و تایلندی پاناسونیک می خوندم برای آسیا --- t حذف نشده و مانند مدل های اروپایی و آمریکایی برای آسیا هم در نظر گرفته شده
حالا نمی دونم --- c حذف شده یا خیر برای آسیا ؟! ولی t رو مطمنم نشده.
----t هم شما می تونین باش کانال های صدا و سیما که اخیرن به صورت دیجیتال فرستاده میشن بدون برفکو سایه با کیفیت بالاتر از آنتن آنالوگ ببینید
در صورت بودن ----S برای مدل های اسیایی شما به راحتی می تونین با داشتن یه دیش و ال ان بی کانال های ماهواره رو ببینین
نکته جالب توجه hd بودن این ----- --- هست !
whitewolf
12-11-2009, 22:02
جی10 هم ----s و ----t داره؟ من توی سایت ها گشتم چیزی ننوشته بود در این مورد . فقط یه سایت --- براش نوشته بود که البته مدل رو G10E نوشته بود.این E اخرش چیه؟
Ami R 940
12-11-2009, 22:38
جی10 هم ----s و ----t داره؟ من توی سایت ها گشتم چیزی ننوشته بود در این مورد . فقط یه سایت --- براش نوشته بود که البته مدل رو G10E نوشته بود.این E اخرش چیه؟
g15 یه مدل بالاتر g10 دی وی بی داره که حدود 80 دلار از g10 گرون تره .(جز امکان دی وی بی تفاوتی ندارن این دو مدل)
درج حروف گذاری هایی مثلr ,e و... کنار مدل , شماره گذاری منطقه ای هست برای شناخت مدل مخصوص اون منطقه . مثال g10r برای خاورمیانه , g10e هم فک می کنم برای آمریکا جنوبی باشه .
whitewolf
13-11-2009, 03:23
مرسی امیر جان
به نظرت g15 کی میادش؟
یه سوال احمقانه دیگه : ----t چه فرقی با digital tv tuner داره؟منظورم دریافت شبکه های دیجیتالیه. چون توی مشخصات جی10 هست که دیجیتال تی وی تیونر داره؟
Ami R 940
13-11-2009, 09:57
مرسی امیر جان
به نظرت g15 کی میادش؟
یه سوال احمقانه دیگه : ----t چه فرقی با digital tv tuner داره؟منظورم دریافت شبکه های دیجیتالیه. چون توی مشخصات جی10 هست که دیجیتال تی وی تیونر داره؟
g15 بعید می دونم بیاد تو سایت خاورمیانه هم معرفی نشده ظاهرا واس بازار خاورمیانه عرضه نمیشه .
شما با داشتن dvbt می تونین صدا و تصاویر دیجیتال رو از طریق آنتن معمولی هوایی دریافت کنید , بهش digital tv tuner هم میگن .
اگر شما جایی دیدی g10 با dvbt یا --- s و... عرضه شده مطمنن محصول سفارشی اون منطقه بوده .که فکر می کنم برای بازار آمریکا جنوبی فقط این مدل با این امکان عرضه شده .
Ami R 940
13-11-2009, 22:18
Ami R 940
13-11-2009, 23:21
Ami R 940
13-11-2009, 23:23
*Alucard*
14-11-2009, 15:00
ظاهرا بعضی از دوستان مغایرت واقعیات با علایق و سلایق شخصیشون باعث شده که برای مطرح کردن عقایدشون و القاء تفکراتشون به دیگران به کارهای عجیب و غریبی رو بیارن.
قابل توجه جناب ALUCARD
از کی تا حالا بلاگهای مجانی Cnet آسیا که هر کاربری از Level 2 به بعد میتونه توش مطلب بنویسه شده مقاله سایت Cnet , جل الخالق!!:31:
پست شما به علت اون قسمت اول و با مزه بازی داخلش حذف شد (قابل توجه جناب hrezaei)
دوستان توجه کنن که دفعه بعد با کاربرایی که اسپم میزنن و یا در تاپیک ترولینگ انجام میدن برخورد جدی میشه.
اما در مورد عمل Deinterlacing و مطلبی که این آقا در موردش مقاله نوشته خوبه که آدم اگر میخواد مقاله ای بنویسه همه موارد رو بنویسه وبسایتی که ایشون بهش استناد کرده اتفاقا وبسایت خیلی خوبی هم هست و راجب همه این موارد من و بقیه دوستان قبلا در همین تاپیک صحبت کردیم ولی ظاهرا بعضی از دوستان تازه وارد به خودشون زحمت مرور کامل تاپیکهای این انجمن رو نمیدن!!!
نقل و قول وبسایت hdtvtest.co.uk یا همین وبسایتی که این آقا به عنوان منبع بهش استناد کردن:
But what if you have no choice but to watch 576i programmes, such as those from the inbuilt Freeview and Freesat tuners? All is not lost, for the Panasonic TX-P42G10’s inky blacks, natural colours and excellent motion clarity are more than adequate to enthrall you and draw your attention away from its deficiencies. To combat the softness of SD images, you can either sprinkle in a dash of measured edge enhancement via the [Sharpness] control, or simply sit farther away from the screen (which renders any video processing/ compression artefacts less visible as well).
اگر راهی بجز تماشای برنامه هایی با رزولوشن 576i ندارید .... سیاه عمیق , رنگهای طبیعی و وضوح حرکات عالی پاناسونیک G10 بیش از حد ممکن برای جلب کردن توجه شما و دور کردن شما از کاستیها کافی هست.برای ازبین بردن نرمی تصاویر میتونید در منوی تنظیمات شارپنس پنل رو زیاد کنید یا کمی دورتر از پنل بشینید.
ضمنا این سایت پنل های V10 و G10 رو به عنوان دومین و سومین پنلهای برتر تست شده انتخاب کرده.
سلام
من با مرکز پاسخگویی و اطلاع رسانی پاناسونیک تماس گرفتم و آنها گفتند فعلا هیچ خبری از وارد شدن پلاسمای V10 در ایران نیست و معلوم نیست تا چه زمانی وارد بازار ایران بشه
در نتیجه اگه تصمیم به خرید دارید از بین مدلهای موجود در بازار یکی را انتخاب کنید
ضمن اینکه با توجه به دیدگاههای مطرح شده من که گیج شدم بالاخره خرید کدام تلویزیون مناسبتر است پلاسما یا ال سی دی ؟؟ پاناسونیک یا سامسونگ یا .........
خوش باشید:5:
Ami R 940
15-11-2009, 11:48
اینطور که من جویا شدم از نمایندگی ها و بانیان برنامه عرضه این مدل ظاهر واس نزدیکای عید نوروز هست , اواخر بهمن , احتمال عرضه شدن اواخر بهمن زیاده , معمولا شرکت ها نزدیکای عید نوروز به مدت یک ماه اقدام به برگذاری جشنواره می کنن با اشانتیون دادن یک کارت حافظه ! و قرعه کشی چند اتومبیل ترغیب می کنند خریداران رو ! پارسال هم بانیان همچین جشنواره ای داشت . فکر می کنم برنامه بانیان برای عرضه این مدل واس جشنواره باشه
خرید تلویزیون در نزدیکای عید نوروز به صلاح نیست , اینطور که حضور ذهن دارم پارسال بین 400 تا حتی 1 میلیون کاهش قیمت داشتن مدل ها در فروردین ماه نسبت به قبل عید مدل هایی چون سری اسکارلت ال جی , چند سری سامسونگ سامسونگ و ....
*Alucard*
15-11-2009, 15:54
من چون خودم قصد خرید این مدل رو داشتم امروز زنگ زدم و بعد از کلی پشت خط وایسادن و .... با یه بنده خدایی که میگفتن مسئول بازار یابی بانیان هست صحبت کردم گفتن که تو ماه آذر این مدل به بازار میاد.(الله اعلم):31:
Ami R 940
15-11-2009, 18:16
من چون خودم قصد خرید این مدل رو داشتم امروز زنگ زدم و بعد از کلی پشت خط وایسادن و .... با یه بنده خدایی که میگفتن مسئول بازار یابی بانیان هست صحبت کردم گفتن که تو ماه آذر این مدل به بازار میاد.(الله اعلم):31:
بانیان دیروز زنگ زدم می گفت تا 3 ماه دیگه نزدیکای جشنواره حالا میگه آذر. :31: نمایندگی هاشم که اتفاقا طرف مسئولش مثل خودمون ماه هاس صبر کرده واس این مدل برای خریدش ,می گفت تا دو سه ماه دیگه میاد..
عرضه این مدل تاریخی شد به خدا ,منم b650 رو گرفتم امروز , فردا میارنش. بعد از ماه ها انتظار برای v10 فک می کنم حدود 7 ماه شده تا الان .
حالم دیگه از هر چی پاناسونیک و مسئولین خاورمیانه اش به هم می خوره.
قیمت 50 اینچی این مدل در دبی حدود 2.6 رسیده به پول ایران. اینطور که با دوستم در دبی هست تماس داشتم امشب قیمت رو چند شب پیش از نمایندگی پاناسونیک پرسیده بود , ظاهرا 450 500 دلاری افزایش داشته نسبت به چند هفته پیش .
*Alucard*
15-11-2009, 18:37
بانیان دیروز زنگ زدم می گفت تا 3 ماه دیگه نزدیکای جشنواره حالا میگه آذر. :31: نمایندگی هاشم که اتفاقا طرف مسئولش مثل خودمون ماه هاس صبر کرده واس این مدل برای خریدش ,می گفت تا دو سه ماه دیگه میاد..
عرضه این مدل تاریخی شد به خدا ,منم b650 رو گرفتم امروز , فردا میارنش. بعد از ماه ها انتظار برای v10 فک می کنم حدود 7 ماه شده تا الان .
قیمت 50 اینچی این مدل در دبی حدود 2.6 رسیده به پول ایران. اینطور که با دوستم در دبی هست تماس داشتم امشب قیمت رو چند شب پیش از نمایندگی پاناسونیک پرسیده بود , ظاهرا 450 500 دلاری افزایش داشته نسبت به چند هفته پیش .
مبارک باشه امیر جان ایشالا با دل خوش همیشه توش فیلم عروسی و تولد ببینی :31:
Ami R 940
15-11-2009, 18:40
مبارک باشه امیر جان ایشالا با دل خوش همیشه توش فیلم عروسی و تولد ببینی :31:
مخلصیم مهدی جیگرتو :31: ما خودته داداش
با هم انشالله روش یه دست greas of war 2 می زنیم .
afshin b
15-11-2009, 22:02
مباركت باشه اميرخان.
در مورد صداش و گرم كردنش بعدا زحمت بكش بهمون بگو
Ami R 940
15-11-2009, 22:27
مباركت باشه اميرخان.
در مورد صداش و گرم كردنش بعدا زحمت بكش بهمون بگو
مرسی افشین جان
حتما به روی چشم .
saeed.1388
15-11-2009, 22:45
امیرخان مبارک باشه.:11:
ایشالا ازش راضی باشی و با دل خوش ازش استفاده کنی.
از فردا فکر کنم باید شاهد آنالیز b650b باشیم:31:
.
امیر خان مبارکت باشه
لطفا بعد از اینکه خوب ازش استفاده کردی آنالیزش کن تا ببینیم ما هم بریم از این نوع بخریم یا صبر کنیم پلاسمای V10 بیاد:10:
بالاخص در بازی با ایکس باکس 360 ببین کیفیت خوبه !!
ممنون:11:
Armin.update
16-11-2009, 07:51
ببخشید یک سوال بی ربط داشتم
این فرمت بازیهائی که در داخل دستگاه پخش DVD میخوره چیه؟ هر کس میدونه لطفا بگه
Amir R 940 تبریک میگم چی شد حالا G10 رو نگرفتی این همه ازش تعریف کردی گفتم حتما یکی از سهام دارهای شرکت بانیان هستی من که G10 رو گرفتم ازش خیلی راضی هستم فقط یک مسئله داره اونم سرویس خدمات پس از فروشش هستش که داره من رو نگران میکنه
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18:
Amir R 940 تبریک میگم چی شد حالا G10 رو نگرفتی این همه ازش تعریف کردی گفتم حتما یکی از سهام دارهای شرکت بانیان هستی من که G10 رو گرفتم ازش خیلی راضی هستم فقط یک مسئله داره اونم سرویس خدمات پس از فروشش هستش که داره من رو نگران میکنه
سلام
مگه برای جی 10 مشکلی بوجود آمده که شرکت جوابگو نیست؟؟
whitewolf
16-11-2009, 12:09
مبارک باشه اقا امیر خوب کردی صبر نکردی برای وی10
1. فقط ببین روی جعبه یا خود تی وی زده made in کجا؟
2. یه انتن خوب هم بهش بزن ببین کیفیت تلویزیون های ایران چه جوریه؟ + کیفیت شبکه های ماهو اره
3. عمر دستگاه رو پرسیدی چقدره؟ چون میگن: عمر زیاد = فقط پنل ژاپنی پاناسونیک
Ami R 940
16-11-2009, 12:16
اگه منظورت کنسول های بازی هست , همه گیم ها با رزلوشن 720p یا همون کیفیت hd هست .تعدادی گیم انگشت شمار هستن مثل gran turismo 5 و Virtua Tennis که به صورت native 1080p فول اچ ی هستن .
در رابطه با مدل g10 , به دلیل سایز کوچیکش انتخابم رو معطوفش نکردم ,همینطور که همیشه گفتم به نظر من بهترین hdtv که در ایران میشه خرید در حال حاظر مدل g10 و بعد از اون b650 هست.
مبارک باشه اقا امیر خوب کردی صبر نکردی برای وی10
1. فقط ببین روی جعبه یا خود تی وی زده made in کجا؟
2. یه انتن خوب هم بهش بزن ببین کیفیت تلویزیون های ایران چه جوریه؟ + کیفیت شبکه های ماهو اره
3. عمر دستگاه رو پرسیدی چقدره؟ چون میگن: عمر زیاد = فقط پنل ژاپنی پاناسونیک
حقیقتش یک ساعت پیش زنگ زدم کنسل کردم این مدل رو , قرار شد وجه رو بعدظهر برم بگیرم! مهر v10 افتاده به دل دیگه کاریش نمیشه کرد:دی ! 7 ماه صبر کردم این چند وقتم روش...
دقت نکردم ساخت کجاس مهم هم نیست ساخت کجا باشه ,این حرفا تو ایران بیشتر جنبه روانی داره رو خریدار که ساخت ژاپن فلانه ساخت مالزی فلان مهم تحت لیسانس کمپانی بودن هست که جنس اصل رو تایین کنه.
عمر این پنل هم مثل اعلام پاناسونیک 100 هزار ساعت اعلام شده توسط سامسونگ ! .
نمی دونم اطلاع دارید یا خیر , کلیه پنل های شرکت سونی رو یه شرکت کره ای میزنه اتفاقا همین شرکت کل پنل های سامسونگ رو هم تولید میکنه , اسم شرکت رو حضور ذهن ندارم متاسفانه .
جناب ALUCARD
من قصد جسارت نداشتم فقط می خواستم نظر شما را درباره اون مقاله بدونم ولی مثا اینکه اشتباه کردم من مطالب سایت را کاملا خوندم ولی مثل اینکه شما برداشت بدی داشتید که مربوط به خودتونه در ضمن در مورد اسپم و از این موارد نمیدونم منظورتون به من بوده یا نه ولی من چنین کاری انجام ندادم .
امیدوارم که با سعه صدر بیشتری برخورد کنید
همیشه موفق باشید .
Armin.update
16-11-2009, 20:42
[/COLOR]
سلام
مگه برای جی 10 مشکلی بوجود آمده که شرکت جوابگو نیست؟؟:19:
نه به این زودی بخواد مشکل پیدا کنه که باید ........
نه ما یک تلفن پاناسونیک داشتیم که خراب شد نمایندگی گفت برای تعمیر باید بره تهران خلاصه بعد 1 ماه این ور و اون ور اومد هزینش هم نصف قیمت تلفن در اومد حدود 25 تومن که یعنی از من بیچاره تا ریال آخرش رو گرفتن به عبارتی دیگه گارانتی یعنی """پش """تلفن هم سفید بود بود طوری که تمام اثر انگشت تعمیر کار روش معلوم با این حال مثل روز اولش کار نمیکنه
یکی از آشناهامون مثال خوبی زد گفت:
جنس ژاپنی مثل خر تا آخر عمر کار میکنه اما بخواد لج کنه هر روز باید ببریش تعمیرگاه:41::41::41::41:
در رابطه با مدل g10 , به دلیل سایز کوچیکش انتخابم رو معطوفش نکردم ,همینطور که همیشه گفتم به نظر من بهترین hdtv که در ایران میشه خرید در حال حاظر مدل g10 و بعد از اون b650 هست.
حقیقتش یک ساعت پیش زنگ زدم کنسل کردم این مدل رو , قرار شد وجه رو بعدظهر برم بگیرم! مهر v10 افتاده به دل دیگه کاریش نمیشه کرد:دی ! 7 ماه صبر کردم این چند وقتم روش...
.
بایستی دید که بعد از آمدن V10 چه قیمتی برای آن در نظر می گیرند؟؟
اگه قیمت آن بیشتر از b650 باشه مثلا 2.5 تا 3 میلیون تومان باز هم حاضرید آنرا بخیرید؟؟
انتظار افراد اینه که قیمت V10 کمتر از قیمت B650 باشه وگرنه در مورد خرید آن جای تردید وجود دارد!!:2:
ممنون
مشکل اصلی پاناسونیک برای ورود v10 مربوط به سال گذشته می باشد در سال 1387 مدل py800 در مرداد ماه توسط نمایندگی خاورمیانه پاناسونیک در امارات به گمرک ایران تحویل داده شد اما محموله توقیف شد و بانیان آنرا در آذر ماه ترخیص کرد به همین دلیل هنور اغلب نمایندگی های پاناسونیک تعداد زیادی py800 دارند لذا در صورتی که مشکل دیگری پیش نیاید در اواخر آذر v10 واردخوا هد شددر مورد قیمت هم با توجه به آنکه پاناسونیک قیمت ها رادر چند مرحله کاهش می دهد قیمت اولیه آن حداقل 2800000 خواهد بود
مشکل اصلی پاناسونیک برای ورود v10 مربوط به سال گذشته می باشد در سال 1387 مدل py800 در مرداد ماه توسط نمایندگی خاورمیانه پاناسونیک در امارات به گمرک ایران تحویل داده شد اما محموله توقیف شد و بانیان آنرا در آذر ماه ترخیص کرد به همین دلیل هنور اغلب نمایندگی های پاناسونیک تعداد زیادی py800 دارند لذا در صورتی که مشکل دیگری پیش نیاید در اواخر آذر v10 واردخوا هد شددر مورد قیمت هم با توجه به آنکه پاناسونیک قیمت ها رادر چند مرحله کاهش می دهد قیمت اولیه آن حداقل 2800000 خواهد بود
من که اگه با این قیمت V10 عرضه بشه خرید b650 را ترجیح میدهم !!
800 هزار تومان اختلاف قیمت خیلی زیاده ضمن اینکه امکانات b650 به مراتب بیشتر از V10 است:27:
*Alucard*
17-11-2009, 14:18
من که اگه با این قیمت V10 عرضه بشه خرید b650 را ترجیح میدهم !!
800 هزار تومان اختلاف قیمت خیلی زیاده ضمن اینکه امکانات b650 به مراتب بیشتر از V10 است:27:
نظر من اینه که امکانات B650 رو با خرید یه مدیا پلیر دیجیتال میشه به V10 اضافه کرد ولی کیفیت تصویر V10 رو هیچ وقت نمیشه به B650 اضافه کرد من اگر قیمتش به 2500 برسه چون قصد تعویض TV دارم میخرمش ولی بالا تر از 2500 در توانم نیست.
Ami R 940
17-11-2009, 20:18
بایستی دید که بعد از آمدن V10 چه قیمتی برای آن در نظر می گیرند؟؟
اگه قیمت آن بیشتر از b650 باشه مثلا 2.5 تا 3 میلیون تومان باز هم حاضرید آنرا بخیرید؟؟
انتظار افراد اینه که قیمت V10 کمتر از قیمت B650 باشه وگرنه در مورد خرید آن جای تردید وجود دارد!!:2:
ممنون
کلا مدل های پلاسما پنل های سامسونگ ارزون تر از پلاسماهای پاناسونیکه .
بودجه من نهیتا برای تلویزیون 2.5 2.6 هست . البته اگر قیمت بالای 3 تومن داشت احتمالا می رم بانه از اونجا میارم. هیچ بعید نیست این مدل الان در بانه هم موجود باشه.اونطور که حضور دهن دارم پارسال وقتی بانه رفتم چند مدل دیدم از سامسونگ و ال جی و.. که هنوز تو نمایندگی های تهران موجود نبود.
پارسال py800 تهران 2.9 بود بانه2.2 .
به نظر من هزینه زیاد کردن برای تلویزیون با توجه با پیشرفت چشمگیر تکنولوژی تی وی ها اشتباس .
دو عکس اول و دوم با مد بی نظیر ddc در این پنل
*Alucard*
18-11-2009, 08:15
..........
نمی دونم اطلاع دارید یا خیر , کلیه پنل های شرکت سونی رو یه شرکت کره ای میزنه اتفاقا همین شرکت کل پنل های سامسونگ رو هم تولید میکنه , اسم شرکت رو حضور ذهن ندارم متاسفانه .
SPVA مختصر شده (Super Patterned Vertical Alignment) هست که من هرچی فکر میکنم نمیتونم معنیشو درک کنم! :13:
اسم شرکت مورد نظر S-LCD است که 51% متعلق به سامسونگ و 49% متعلق به سونی می باشد
تکنولوژی Super Patterned Vertical Alignment توسط این شرکت برای ساخت پنل های LCD به کار می رود یکی از ویژگی های این روش سرعت زیاد response time پنل LCD نسبت به سایر پنل ها می باشد.
امروز داشتم تو شريعتي راه مي رفتم نمايندگي مركزي شريعتي پاناسونيكو ديدم.
رفتم تو يه سؤالي بكنم. گفتم كي مياد v10 . گفت 37اش اومده پشت ويترينه. با تعجب رفتم نگاه كردم ديدم روش زده سري vايه.:23::24:
نمي دونم حالا شايد به جز v10 vديگه اي هم باشه!!!
reza_amir54321
18-11-2009, 16:45
متاسفانه سیاستهای نمایندگی پاناسونیک خاورمیانه بیشتر تحت تاثیر بازار غیر حرفه ای کشورهای حاشیه هستش تا خود بازار ایران برعکس سونی و سامسونگ و بهتر از اونها کانن که بازار ایران رو بر اساس بازار ایران می سنجن یه مصاحبه ای داشت مدیر فروش کانن خاور میانه که میگفت اگر ما یه محصولی رو توی سیبیت لانچ کنیم کمتر از 48 ساعت برای اون توی ایران ما درخواست داریم پی جی اف متاسفانه ( برای علاقمندان پنل پلاسما ) به اندازه قدمت برند ناسیونال قدیمی فکر میکنن
و بانیان هم توی ایران بیشتر به فکر حال تجاری خودشه نه اینده تجاری حالا یه باری بزنن بیاد از هر چی توی بازار رد ککن بره اونهم با سود هنگفتی که فکر کنم بیش از 60 % باشه
حالا کی میخوان v10 خدا میدونه مثل سری G که وقتی اومد فقط 42 داشت و از 50 خبری نبود
Ami R 940
18-11-2009, 18:24
امروز داشتم تو شريعتي راه مي رفتم نمايندگي مركزي شريعتي پاناسونيكو ديدم.
رفتم تو يه سؤالي بكنم. گفتم كي مياد v10 . گفت 37اش اومده پشت ويترينه. با تعجب رفتم نگاه كردم ديدم روش زده سري vايه.:23::24:
نمي دونم حالا شايد به جز v10 vديگه اي هم باشه!!!
ببینید 37 اینچ سری v که شما دیدین جزو سری ال سی دی هست و پلاسما نیست . سری های v و g و... برای مدل های هر دو تکنولوژی پلاسما و ال سی دی توسط پاناسونیک نام گذاری شده . سری های v ,g برای ال سی دی در سایز 37 اینچ عرضه شدن و واسه پلاسما 42 50 ,...
البته خبر خوبی بود ال سی دی سری v همزمان با پلاسما این سری بیش از یک ماه پیش در خاورمیانه معرفی شد .
فعلا باید منتظر موند تا بینیم سیاست بانیان برای عرضه پلاسما این سری به چه صورته
راستی قیمت این مدل رو چند می گفت ؟
حالا کی میخوان v10 خدا میدونه مثل سری G که وقتی اومد فقط 42 داشت و از 50 خبری نبود
سری g متاسفانه برای بازار آسیا فقط در سایز 42 عرضه شده مقصر بانیان نیست ,سیاست پاناسونیک برای عرضه این مدل در سایز 42 واس آسیا بوده.
*Alucard*
22-11-2009, 09:43
بعضی از دوستان ظاهرا متوجه نمیشن که در ارتباط با موضوع تاپیک پست بزنن لطفا پستهاتون رو در این تاپیک که مربوط به مشکلات G10 هست مطرح کنید.
بعضی از دوستان ظاهرا متوجه نمیشن که در ارتباط با موضوع تاپیک پست بزنن لطفا پستهاتون رو در این تاپیک که مربوط به مشکلات G10 هست مطرح کنید.
آخه عزیز جان تو لینکی که شما معرفی کردید کسی مراجعه نمی کنه!!!
ضمن اینکه حدف اینه که افراد شناخت درستی از این محصولات بهم بزنند تا بتوانند تصمیم درستی را برای خریدشان بگیرند.
مشکلی که دوستمان به آن اشاره کرده بود مشکل مهمی است و می تواند روی انتخاب افراد تاثیر بگذارد!!:46:
*Alucard*
22-11-2009, 10:35
دوست عزیز وقتی شما در یک تاپیک پست بزنید اون تاپیک Up میشه و افرادی که بهش نیاز دارن به اون تاپیک مراجعه میکنن لطفا از این به بعد به دلیل حذف پستتون توجه کنید.
این انجمن مربوط به هیچ شرکت یا کمپانی نیست که شما بدون توجه به حذف پستتون در اون اقدام به تهمت زدن میکنید خوشبختانه سال 2009 هست و سال 2010 هم نزدیک هست در عصر ارتباطات و فن آوری اگر مشکلی به طور جدی مطرح باشه فقط چیزی نیست که به چشم شما اومده باشه مطمئنا از طرف مراجع معتبر و رسمی هم مطرح میشه به هر حال شما مشاهداتتون رو میتونید در تاپیکی که به همین منظور ایجاد شده مطرح کنید یا میتونید یک تاپیک جدید ایجاد کنید.
موفق باشید
سلام
Ami R 940 ببخشید میشه بگی شما بلاخره سامسونگ رو گرفتی یا هنوز منتظر سری V پاناسونیک هستی...
اگر گرفتی میتونی یک نقدی زش بکنی اخه شاید منم این مدلو بگیرم.
Ami R 940
22-11-2009, 20:57
سلام
Ami R 940 ببخشید میشه بگی شما بلاخره سامسونگ رو گرفتی یا هنوز منتظر سری V پاناسونیک هستی...
اگر گرفتی میتونی یک نقدی زش بکنی اخه شاید منم این مدلو بگیرم.
همونطور که قبلا توضیح دادم دقیقه 90 خریدش رو کنسل کردم.
از وی و پاناسونیک گله می کنم اما دل نمی کنم ! :31:
قبلا یه تاپیک در رابطه با b650 ایجاد کردم نمی دونم خوندی یا خیر . در کل به نظر من با توجه به desing,Features و کیفیت تصویر خیلی خیلی خوب و سایزش , انتخاب بسیار عالی هست به خصوص اینکه قیمت بسیار مناسبی داره ( 2 میلیون .)
با توجه به اینکه تو سایز 50 اینچ فعلا تنوع مدل بسیار کمی هست این مدل تا قبل از عرضه v10 انتخاب بسیار مناسبی می تونه باشه .
همونطور که همیشه گفتم اگر دنبال کیفیت تصویر هستی g10 و بعد از اون b650 .
البته شاید به مزاج عموم مردم ایران مدل b650 خوش نیاد وقتی این مدل رو کنار ال سی دی ها می بینین ! این مدل نسبت به 90 درصد ال سی دی های بازار براقیت تصویر کمتری داره , به خصوص اینکه واس مردم ایران که براقیت تصویر مساوی هست با کیفیت بیشتر تصویر براشون !!
به هر حال شما باید از خریدتون راضی باشین و انتخاب نهایی با شماس که صبر کنید برای وی یا انتخاب خودوتون رو معطوف b650 کنید.
تا یادم نرفته این نکته رو متذکر بشم ,مدل b650 با توجه به کیفیت تصویر بالاش و قیمت مناسبش فروش خیره کننده ای داشته ,من چند هفته پیش سر می زدم نمایندگی های سامسونگ می تونم بگم تقریبا همه نمایندگی ها این مدل رو داشتن ,اما هفته پیش وقتی قصد خرید این مدل رو داشتم پس از سر زدن به 8 9 نمایندگی ,بالاخره فروشگاه ای رو پیدا کردم این مدل رو داشت . هیچ بعید نیست در ایران این مدل به سرنوشت بهترین ال سی دی سامسونگ b750 دچار بشه! سام سرویس واردات این مدل رو چند ماه پیش کنسل کرد به دلیل فروش بیشتر led ها !
امیر جان من خودم جی10 رو خریدم.الان یک ماه مییشه ولی بنا به دلایلی از جمله کوچک بودن..میخوام بفروشم به دادامادمون با قیمت 1.400 تازه قصدی..حالا چون خودم سامسونگ 50b650 رو از نزدیک ندیدم..نمیدونم اگر فروختم اینو بگیرم یا نه؟؟:41:
Ami R 940
22-11-2009, 23:39
امیر جان من خودم جی10 رو خریدم.الان یک ماه مییشه ولی بنا به دلایلی از جمله کوچک بودن..میخوام بفروشم به دادامادمون با قیمت 1.400 تازه قصدی..حالا چون خودم سامسونگ 50b650 رو از نزدیک ندیدم..نمیدونم اگر فروختم اینو بگیرم یا نه؟؟:41:
عباس جان اگه شما فقط به خاطر سایز بزرگ تر قصد تعویض پنل رو دارین , در حال حاظر b650 منطقی ترین و بهترین انتخاب است البته قبل از ورود v10 به ایران.
به نظر من یه مدت کوتاهی صبر کن احتمال عرضه شدن v10 تو این ماه خیلی هست با توجه به عرضه شدن ال سی دی این سری.. البته اگه عجله نداری .
g10 تصویر pop تری(inter field contrast ) نسبت به b650 داره.منظور اختلاف رنگ های روشن و تیره به هم خیلی زیاد هست وقتی شما در نگاه اول به پنل خیره می شین خیلی مشهود هست , در کل pop بودن تصویر پنل باعث جذاب تر شدن تصویر میشه و ممکنه واسه عده ای مزیت حساب بشه!
g10 به دلیل داشتن مشکی فوق العاده ی که ایجاد میکنه و برایتنس فوق العاده بالاش (92 لامبرت) تصویر فوق العاده pop داره .
مشکی عمیق در کنار برایتنس 92 لامبرت پنل g10 باعث شده عموم مردم عادی وقتی این مدل رو از نزدیک می بیین ! بسیار به وج میان
در کل g10 تصویر خیلی pop تری نسبت به b650 داره . و v10 تصویر فوق العاده pop تری نسبت به g10 داره !!
براقیت تصویر تو g10 طوریه که نمی دونم چطور توصیفش کنم . یه نوع خاص و دلنشین هست و مثل ال سی دی ها براقیت جیغی نداره .
اینارو واست توضیح دادم با دید باز تری اقدام به خرید داشته باشی و فردا پشیمون نباشی , انتظار نداشته باش مدل b650 تصویر inter field contrast مثل g10 داشته باشه . البته اگر واست تصویر pop ملاک باشه دیگه اون بر می گرده به سلایق و تصویری که می پسندی.
از لحاظ امکانات مدل b650 فوق العاده است ,پلی کردن فایل های mkv,ts و... به صورت فول اچ دی و بدون محدودیت خاصی از طریق usb ,داشتن lan واس امکانات نتورکینگ و پلی فایل های فول اچ دی از طریق کابل لن با وصل کردنش به pc و...
از لحاظ طراحی یا همون desing به نظر من فوق العاده زیباس بدنه کریستالی همراه با نوار red رنگ در زیر پنل فوق العاده طراحی شده.
در رابطه با کیفیت تصویر این مدل به طور مفصل در این تاپیک توضیح دادم
موفق باشی .
saeed.1388
24-11-2009, 14:14
آخرین خبر آخرین خبر :33::32:
V10 ......................................وارد بازار شد ولی اما :
در سایز 58 اینچ ارائه شده و با قیمت 49000000 که از فردا دوستان میتونن اون رو در فروشگاه های پاناسونیک دیدار کنند و در مورد سایز 50 اینچ هم آخر آذرماه شرکت بانیان اون رو تحویل میگیره و طی 2 یا 3 روز بعد وارد فروشگاهها خواهد شد.
خبر کاملآ موثقه:26:
در سایز 58 اینچ ارائه شده و با قیمت 49000000 که از فردا دوستان میتونن اون رو در فروشگاه های پاناسونیک دیدار کنند و در مورد سایز 50 اینچ هم آخر آذرماه شرکت بانیان اون رو تحویل میگیره و طی 2 یا 3 روز بعد وارد فروشگاهها خواهد شد.
قیمت 4.900 خیلی زیاده با این قیمت مردم نخرن بهترن..تا بدونن که هر قیمتی که خواستن نمیتونن روی یک جنس بزارن...
احتمالا 50 رو باید بدن4 میلیون..که بازم گرونه!!!!!!
بله. خبر كه كاملا موثقه. البته من از جايي كه پرسيدم 4750000 مي داد.
فقط مطمئني كه 50 هم مياد؟
saeed.1388
24-11-2009, 17:24
قیمت 4.900 خیلی زیاده با این قیمت مردم نخرن بهترن..تا بدونن که هر قیمتی که خواستن نمیتونن روی یک جنس بزارن...
احتمالا 50 رو باید بدن4 میلیون..که بازم گرونه!!!!!!
دقیقآ زدی بخال!
با این قیمتی که اینا برای 58 اینچ گزاشتن خیلی خوشبین باشیم برای 50 باید بالای سه و نیم ملیون در نظر بگیریم. من که امیدوارم از این 58 اینچ استقبال نشه تا پایه قیمت بالا نره. با اطلاعاتی که من گرفتم اینا خیلی رو فروش اینچهای بالا حساب میکنن و به ادعای خودشون فروش خوبی در سایزهای بزرگ داشتن برای همین قیمتهاشون رو نجومی میزارن.
*Alucard*
24-11-2009, 17:49
بله. خبر كه كاملا موثقه. البته من از جايي كه پرسيدم 4750000 مي داد.
من فکر میکنم این قیمت مربوط به مدل 65 اینچ این پنل باشه البته مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم مدل 58 اینچی این قیمت رو داشته باشه و بعید هم میدونم این سایز اصلا تو ایران عرضه بشه احتمالا فقط 50 و 65 اینچی با توجه به اینکه Z1 برای مدلهای آسیایی تیونر بی سیم رو از روش حذف کردن برای سایز 50 تا 60 احتمالا اون رو در نظر گرفتن.
------------------------------------------------
Cnet آسیا بالاخره تصمیم گرفت که پلاسماهای جدید پاناسونیک رو تست کنه (البته هنوز این کار انجام نشده ولی یک پیش ریویو به قولی برای این مدل نوشته و وعده داده به زودی به طور کامل این پنل رو بررسی میکنه ) یکی از مدلهای مطرح و معروفی که امسال در بین پلاسما پنلها معرفی شده همین پلاسمای V10 هست متنی که من اینجا قرار میدم خلاصه ای از متن مقاله Cnet اسیا هست و قیاسی که اونها انجام دادن.
-------------------------------------------------
وقتی پایونیر اعلام کرد که از تجارت پلاسما پنلها کناره گیری کرده خیلی از ناظران در این صنعت به این باور رسیدن که تکنولوژی پلاسما پنلها به انتهای پیشرفت خودش رسیده و به زودی بقیه سازنده ها به دنبال پایونیر از ساخت این پنلها منصرف خواهند شد.
اما این اتفاق رخ نداد به این جهت که پلاسماهای سال 2009 پاناسونیک نشون دادن که غول ژاپنی صنایع الکترونیک هنوز خیلی چیزها برای بازی کردن داره.
نکات مثبت:
به کارگیری تکنولوژی NeoPDP و در نتیجه بالا رفتن کنتراست و افزایش شدت روشنایی به میزان 50 درصد نسبت به قبل و به طبع از اون کاهش مصرف برق .
علاوه بر این 600 هرتز ساب فیلد درایو کمک میکنه این پنل فیلمهارو به نرمی نمایش بده و دیجیتال سینما کالر (DCC) گستره رنگ و اشباع رنگ بیشتری به این پنل میده.
در طرحی اون از یک شیشیه یک پارچه بر روی تلویزیون استفاده شده و ضخامتش 20 میلیمتر یا دو سانتیمتر کمتر شده.
پنل 4 تا درگاه HDMI 1.3 داره که برای پلاسمایی با قیمت متوسط کاملا مناسب در نظر گرفته شده.
صفحه محافظ این پنل توانایی محافظت از اون رو در برابر توپ تنیسی که با سرعت 92 کیلیومتر در ساعت حرکت میکنه داره و از این جهت بیشتر به درد کسایی میخوره که دسته های نینتندو wii مداوم از دستشون در میره.
نکات منفی:
در برابر سامسونگ B850 به میزان 501 دلار آمریکا گرونتر هست و سامسونگ B850 به اندازه 29.5 سانتیمتر ضخامت داره در حالی که ضخامت V10 برابر با 84 میلیمتر هست سامسونگ B850 ورودی USB داره و به اینترنت وصل میشه با استفاده از درگاه Ethernet و wi-fi .
کارت ورودی SD پانسونیک V10 فقط عکسهایی با فرمت Jpeg و فیلمهایی با فرمت Mpeg2 و AVCHD پخش میکنه.
چشم انداز:
ما نگاه ویژه ای به پاناسونیک به دلیل ادامه نوآوریهایش در صنعت تلویزیونهای پلاسما داریم , با وجود فقدان بعضی امکانات اضافی که V10 نسبت به سایر رقبایش دارد کیفیت تصویر درنهایت بیشترین اهمیت رو در بین HDTV ها دارد.
منبع:
خیلی ممنون از دوستان بابت خبر
قیمتش خیلی بالاس خیلییییییی
شاید اگه یه مدت صبر کنیم بیاد پایین
صبر کردن کاریه که ما خوب بلدیمش:31:
saeed.1388
24-11-2009, 17:52
من فکر میکنم این قیمت مربوط به مدل 65 اینچ این پنل باشه البته مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم مدل 58 اینچی این قیمت رو داشته باشه و بعید هم میدونم این سایز اصلا تو ایران عرضه بشه احتمالا فقط 50 و 65 اینچی با توجه به اینکه Z1 برای مدلهای آسیایی تیونر بی سیم رو از روش حذف کردن برای سایز 50 تا 60 احتمالا اون رو در نظر گرفتن.
------------------------------------------------
Cnet آسیا بالاخره تصمیم گرفت که پلاسماهای جدید پاناسونیک رو تست کنه (البته هنوز این کار انجام نشده ولی یک پیش ریویو به قولی برای این مدل نوشته و وعده داده به زودی به طور کامل این پنل رو بررسی میکنه ) یکی از مدلهای مطرح و معروفی که امسال در بین پلاسما پنلها معرفی شده همین پلاسمای V10 هست متنی که من اینجا قرار میدم خلاصه ای از متن مقاله Cnet اسیا هست و قیاسی که اونها انجام دادن.
-------------------------------------------------
وقتی پایونیر اعلام کرد که از تجارت پلاسما پنلها کناره گیری کرده خیلی از ناظران در این صنعت به این باور رسیدن که تکنولوژی پلاسما پنلها به انتهای پیشرفت خودش رسیده و به زودی بقیه سازنده ها به دنبال پایونیر از ساخت این پنلها منصرف خواهند شد.
اما این اتفاق رخ نداد به این جهت که پلاسماهای سال 2009 پاناسونیک نشون دادن که غول ژاپنی صنایع الکترونیک هنوز خیلی چیزها برای بازی کردن داره.
نکات مثبت:
به کارگیری تکنولوژی NeoPDP و در نتیجه بالا رفتن کنتراست و افزایش شدت روشنایی به میزان 50 درصد نسبت به قبل و به طبع از اون کاهش مصرف برق .
علاوه بر این 600 هرتز ساب فیلد درایو کمک میکنه این پنل فیلمهارو به نرمی نمایش بده و دیجیتال سینما کالر (DCC) گستره رنگ و اشباع رنگ بیشتری به این پنل میده.
در طرحی اون از یک شیشیه یک پارچه بر روی تلویزیون استفاده شده و ضخامتش 20 میلیمتر یا دو سانتیمتر کمتر شده.
پنل 4 تا درگاه HDMI 1.3 داره که برای پلاسمایی با قیمت متوسط کاملا مناسب در نظر گرفته شده.
صفحه محافظ این پنل توانایی محافظت از اون رو در برابر توپ تنیسی که با سرعت 92 کیلیومتر در ساعت حرکت میکنه داره و از این جهت بیشتر به درد کسایی میخوره که دسته های نینتندو wii مداوم از دستشون در میره.
نکات منفی:
در برابر سامسونگ B850 به میزان 501 دلار آمریکا گرونتر هست و سامسونگ B850 به اندازه 29.5 سانتیمتر ضخامت داره در حالی که ضخامت V10 برابر با 84 میلیمتر هست سامسونگ B850 ورودی USB داره و به اینترنت وصل میشه با استفاده از درگاه Ethernet و wi-fi .
کارت ورودی SD پانسونیک V10 فقط عکسهایی با فرمت Jpeg و فیلمهایی با فرمت Mpeg2 و AVCHD پخش میکنه.
چشم انداز:
ما نگاه ویژه ای به پاناسونیک به دلیل ادامه نوآوریهایش در صنعت تلویزیونهای پلاسما داریم , با وجود فقدان بعضی امکانات اضافی که V10 نسبت به سایر رقبایش دارد کیفیت تصویر درنهایت بیشترین اهمیت رو در بین HDTV ها دارد.
مهدی جون الان تو فروشگاه مرکزیشون تو شریعتی موجوده 58 اینچ و همین قیمت هم هست:13:
فقط باید دید اینا چه دندونی برای 50 اینچش تیز کردن
*Alucard*
24-11-2009, 17:55
مهدی جون الان تو فروشگاه مرکزیشون تو شریعتی موجوده 58 اینچ و همین قیمت هم هست:13:
فقط باید دید اینا چه دندونی برای v10 تیز کردن
مطمئنی 58 اینچه!؟ آخه این پاناسونیکیا خیلی وقتا خودشونم نمیدونن چی دارن میفروشن!:31:
saeed.1388
24-11-2009, 17:55
اومدنش میاد ولی بانیان سیاستش انگلیسیه:5:آسیاب به نوبت. اول باید وضع بازار دستشون بیاد
saeed.1388
24-11-2009, 17:57
مطمئنی 58 اینچه!؟ آخه این پاناسونیکیا خیلی وقتا خودشونم نمیدونن چی دارن میفروشن!:31:
من تلفن فرشگاه شریعتیشون رو ندارم ولی شاید بتونی از 118 بگیری و مطمئن بشی! من که مطمئنم.
*Alucard*
24-11-2009, 18:04
من تلفن فرشگاه شریعتیشون رو ندارم ولی شاید بتونی از 118 بگیری و مطمئن بشی! من که مطمئنم.
اگه واقعا قیمت 58 اینچیش اینه حتما قیمت 50 اینچش حداقل 3.5 میلیونه تازه اگه باشه, خدا رحمتشون کنه ماکه رفتیم همون LH900 ـمون رو بخریم :27:
Ami R 940
24-11-2009, 18:05
احتمالا این سود جویان قیمت پنل 50 اینچیش رو زیر 3.5 در نظر نمی گیرند ! . تقریبا حدود 85 درصد سود رو قیمت تک فروشی این سایز پنل دارن می خورند ! بهتر بگیم دو برابر خرید جمله ای دارن سود می کنند !
با این قیمت و تکنولوژی پلاسما که در ایران بد جا افتاده هیچ فروشی ندارن به نظر من ,الان led 7000 سامسونگ سایز 55 اینچ حدود 4.5 هست تو ایران. طرف ایرانیه میگه وقتی با 4.5 می تونم led بگیرم چرا پلاسما بگیرم ؟:دی از لحاظ طرز فکر و دید عموم مردم آنچنان فروشی نمی کنه این مدل .
منتظر هستم بانه بیاد ببینم اونجا با چه قیمتی تایین می کنند , سایز 55 led سامسونگ اختلاف تهران و بانه حدود 1.6 هست !
البته خوبی که بانه داره بیشتر ورژن تی وی هایی که اونجا هست ورژن اروپایی هست.چه بسا این پلاسما پنل با usb و --- c که در ورژن اروپایی هست اونجا عرضه بشه !!!
Ami R 940
24-11-2009, 18:22
الان زنگ زدم دو تا از نمایندگی های مرکزی پاناسونیک تو خیابان جمهوری ,در رابطه با این مدل پرسیدم و سایز موجودیش که اومده,اظهار بی اطلاعی کردن از عرضه این مدل ! , گفتم نمایندگی شریعتی ظاهرا آورده گفت کذبه امکان نداره حالا راست و دروغش پای خودشون !
saeed.1388
24-11-2009, 18:42
الان از پسرخالم تلفن فروشگاه شریعتیشون رو گرفتم که میتونید بپرسید:
22850077
كلا اين بازار تو ايران به درد تركيدن مي خوره. همش در حال دزديدنن:13::angry:
saeed.1388
24-11-2009, 21:53
من که اینقدر صبرکردم پوکیدم:24:
حالا دیگه نمیدونم اگه یک ماه دیگه هم بخوام منتظر بمونم با این قیمتها 50 اینچ v10 ارزش خریدن داره یا نه .
راستی سامسونگ مدل جدیدی پلاسماش b860 رو قرار نیست بیاره ؟ اصلآ مدتیه این سامسونگ مدل جدید نمیاره و نهایتش مدلهای قدیمی رو آپدیت میکنه.
این ها :devil:هم دندونای ملت رو شمردن و میخوان به زور بیلبورد و دوربین هدیه جنسای بنجلشون رو بیخ ریش ما ببندن.:21:
Ami R 940
25-11-2009, 00:38
راستی سامسونگ مدل جدیدی پلاسماش b860 رو قرار نیست بیاره ؟ اصلآ مدتیه این سامسونگ مدل جدید نمیاره
پلاسما b860 از لحاظ کیفیت تصویر پایین تر از مدل b650 هست که در بازار موجوده ! بیشتر در این مدل در زمینه طراحی و دکور و امکانات کار شده ,البته برایتنس این مدل از b650 هم پایین تره که این روزا برایتنس می بینم بین دوستان اولین و آخرین شرط برای خرید پنل شده !
من به دوستانی که عاشق تصاویر براق هستن پیسنهاد lcd series G پاناسونیک رو دارم چیزی حدود 120 لامبرت برایتنسش هست . هیچ تی وی به پاش در این زمینه نمیرسه !!!
saeed.1388
25-11-2009, 01:25
پلاسما b860 از لحاظ کیفیت تصویر پایین تر از مدل b650 هست
!!!
Terry Bogard
25-11-2009, 07:04
!!!
این بهترین پلاسماها با توجه به قمیت و امکاناته بهترین فقط با توجه به کیفیت تصویرو اگه ببینی b860 توش نیست.
سلام
با این حساب دیگه لازم نیست صبر کنیم با این قیمت بهترین انتخاب B650 است!!
کی می تواند با این قیمتها بخرد؟؟
من فکر می کردم 50 اینچ حدود 2.5 قیمت بخورد ولی الان دیگه زیر 3.5 اعلام نمی کنند!! اگه بخواهیم صبر کنیم تا قیمت پایین بیاد حدودا یکسال باید صبر کرد!!
راستی B650 ساخت کدام کشور است؟؟؟
ممنون
Ami R 940
25-11-2009, 10:23
!!!
از لحاظ Picture quality باید اینجا رو ببینی
امتیازات cnet به این دو پلاسما
Panasonic TC-P50V10
Samsung PN50B650
*Alucard*
25-11-2009, 15:59
این جدول مر بوط به تست دقت رنگ و تست پردازنده پنل هست که یکی از تستهای پنلها هستن امتیاز سایت Cnet رو میتونید تو قسمت Detailed editors' rating ببینید یا موس رو روی قسمت امتیازات نگه دارید تا به صورت Pop up نمایش داده بشه.
امتیاز B650:
Ami R 940
25-11-2009, 20:44
امشب جمهوری بودم . پنل v10 امروز وارد نمایندگی ها شده و از فردا تو نمایندگی ها قابل دیدن هست اگه خواستین تصویر ایناشو ببینین می تونین فردا سر بزنید .
قیمت 4.850 گفتن پنل و مونتاژ هر دو ژاپن هست , ----- --- و usb هم حذف شده همونطور که از قبل مشخص بود.
سایز 50 این پنل اصلان در ایران عرضه نمیشه ,دلیل عرضه شدن سایز 58 این پنل به دلیل کمبود مدل بالاتر 50 اینچ از پاناسونیک بوده ! که البته به نظر من عرضه نشدن سایز 50 در حال حاظر خود مزید بر این علته !
به هر حال کابوس v10 واس من تموم شد , چیزی نزدیک 8 9 ماه صبر و آخرم... !
شاید دیگه هیچ وقت محصولی از پاناسونیک نخرم و هیچ وقت انتظاری واس هر چیز بی ارزشی نداشته باشم !
ما هم بریم دنبال x450 46 rgb خودمون همونی که قبل از معرفی v10 قصد خریدش رو داشتم , می خوام یه تجربه از بک لایت led RGB داشته باشم ! v10 کاری کرد هر پلاسمایی بگیرم هیچ وقت واسم لذت بخش نباشه...
جالبه من امروز زنگ زدم بانیان گفتن که فقط مدل 50 و 58 اینچ داره تو سایت پاناسونیک فقط 50 و 65 واسه آسیا زده یه دفترچه از پاناسونیک تو جمهوری گرفتم زده 50 و 58 و 65.
Ami R 940
25-11-2009, 23:47
جالبه من امروز زنگ زدم بانیان گفتن که فقط مدل 50 و 58 اینچ داره تو سایت پاناسونیک فقط 50 و 65 واسه آسیا زده یه دفترچه از پاناسونیک تو جمهوری گرفتم زده 50 و 58 و 65.
بانیان حرف مفت زیاد میزنه , اون دفترچه ای که شما دیدی مربوط به تابستون هست و منم یکی ازش از اون وقتا دارم , تو اون دفترچه سری z هم معرفی شده که هیچ خبری ازش نیست! ,من تو این فکرم اگه یه زمانی z عرضه بشه چه قیمتی براش در نظر می گیرند قیمت جهانیش چیزی حدود 6 هزار دلار احتمالا اینجا بالای 10 تومن عرضه بشه !
در رابطه با قید شدن سایز 50 و 65 تو سایت پاناسونیک ,الان من سر زدم دیدم کاملا درسته ! قبلا واس آسیا سایز 58 هم در نظر گرفته شده بود,ظاهرا سیاستون رو تغییر دادن و به نظر میاد سایز 58 که وارد ایران شده خرید قبلی هست! سیاست پاناسونیک و بانیان از سیاست پرزیدنت اح.ن هم قشنگ تره :دی !
afshin b
26-11-2009, 00:23
با اين حساب به بانه هم اميدي نيست؟
Ami R 940
26-11-2009, 00:35
با اين حساب به بانه هم اميدي نيست؟
اتفاقا دیشب طی تماسی که با بانه داشتم , به علت عدم استقبال از پلاسما در اونجا فقط مدل های ارزون قیمتی مثل c x که زیر 1 تومن هست و به خاطر ارزون بودنش عرضه میشه.الان تو بانه g10 اصلان نیست و دیگه وارد نمیکنن به دلیل عدم استقبال!,دیگه عرضه v10 در اونجا مثل یک رویاس !
امیر جان با این تفاسیر بهتر نسیت ..سامسونگ B650 رو بگیریم..
saeed.1388
26-11-2009, 11:51
چاره ای نیست بجز b650 .
تو led ها x450 که قیمتش از 58 اینچ v10 هم گرونتره led های سامسونگ هم که دیگه بی خیال. البته بچه ها b690 رو خیلی تعریف کردن که من خودم هنوز ندیدم و امروز میخوام برم ملاقاتیش:31:
اگه آدم بخواد این همه پول بده 46 اینچ x450 بخره کیفیت v10 که هم بالاتره هم بزرگتره میره همینو میخره دیگه.
amir_amd
26-11-2009, 15:21
از اول هم خودمون رو سرکارگزاشتیم.
باید 2 ماه پیش B650 میگرفتیم و تمام.
نه قیمتش پایین اومده نه چیزی اضافه شده. فقط 2 ماه خودمون رو از تلوزیون محروم کردیم.
Ami R 940
26-11-2009, 15:27
اگه آدم بخواد این همه پول بده 46 اینچ x450 بخره کیفیت v10 که هم بالاتره هم بزرگتره میره همینو میخره دیگه.
خرید از بانه مدنظرم هستم قیمت بانه 2.950 دارم, و گرنه تهران که بالا 5 تاس اصلان ارزش خرید نداره از تهران,مشکل بعدی سایز 58 مدل v10 هست که خیلی بزرگه , 50 هم واس من تقریبا بزرگ بود,58 دیگه خیلی خیلی بزرگ میشه به خصوص تو آپارتمان هایی مثل آپارتمان من با متراژ 90 متر .
امیر جان با این تفاسیر بهتر نسیت ..سامسونگ B650 رو بگیریم..
یه سری مشکلات عجیب قریب واس این پنل من مشاهده کردم اخیرن از نزدیک ,که پس از مطمن شدن از این موضوع که پنلی من دیدم ایراد داشته یا... تو پستی در این رابطه ذکر می کنم .
Ami R 940
26-11-2009, 21:18
دوستانی که قصد مقایسه side by side تی وی ها از برند های مختلف رو دارن,به فروشگاه هایپر استار در غرب تهران واقع در بهار شمالی(نزدیکای بلوار فردوس) مراجعه کنند.
از برند های ال جی سامسونگ سونی فیلیپس توشیبا پاناسونیک و شارپ , بیشتر مدل ها side by side هم قرار دارن البته با سورس تصویر متفاوت برای هر برند .
کمک بزرگی می تونه به کسانی که علاقه به مقایسه side by side دارن کنه , امکانی که در جمهوری به هیچ وج امکان پذیر نیست .
امروز جمهوری بودم . گفتن V10 شنبه میاد تو بازار .
دوستانی که می خوان g10 بخرن ، فکر کنم ارزون شده . نمی دونما . قیمت نکردم اما یک فروشگاه پاناسونیک توی جمهوری نبش خیابون رازی بود که روی درش نوشته بود قیمتها شکسته شد . همه جور lCD و PLASMA پاناسونیک 20% زیر قیمت
من همینقدر خبر دارم
موفق باشید
saeed.1388
26-11-2009, 23:56
من امروز رفتم جمهوری و مدل b690 رو دیدم که بنظرم در مقایسه با lcd های دیگه سامسونگ خیلی زیباتر و تصویرش کیفیت بیشتری داشت ولی کیفیت و دقت رنگها در led های سامسونگ چیز دیگه هست و باید قبول کرد led سرتره ولی این مشکل زاویه دید تو lcd , led ها بیداد میکنه!
دوستانی که پلاسمای b650 سامسونگ مد نظرشونه حتمآ سعی کنن با کسایی که این مدل رو خریدن یه مشاوره کنن چون به نظر من تصویر جالبی نداره.
تو سونی x450 واقعآ محشره منتها سایز 46 که پول خون باباشونو میگیرن ولی بنظرم حتی 40 اینچش هم ارزش خریدن داره واقعآ تو کیفیت رنگ محشره و جاماندگی تصویر هم توش خیلی کمتر از سامسونگ بنظر میرسه. سری های z , w هم که من جالب ندیدم اما هر کسی برای خودش سلیقه ای داره!
ال جی پلاسماهاش به نظرم بد نیومد بخصوص وقتی کنار lh500 داشت یک بازی مشابه رو پخش میکرد واقعآ تفاوت رنگها و زنده بودن تصویر مشخص بود ولی به هرحال توی تستها ظاهرآ جواب نداده. تو lcd ها هم که ال جی کلآ مرخصه . lh90 رو هم که کلآ دوتا فروشگاه داشتند که کیفیت بالاترش نسبت به lcd های این برند مشخصه و واقعآ تو نماهای سفید و مشکی خیلی علیه اما اینکه تو سورس های غیر hd چکار میکنه جای سوال داره و متاسفانه ال جی امتحان خودش رو پس نداده و نمیشه راجع بهش مطمئن بود و همینطور با چشم نمیشه بگی از led های سامسونگ یا x450 سونی بهتره یا بدتر.
در مجموع همه مدلهایی که تو بازار هست در سطح متوسط هستند و شما نمیتونی بری یک تلوزیون بخری و بگی من یک انتخاب عالی داشتم و یک تلوزیون که از هر نظر کامل و قابل قبول باشه رو خریدم و ما باید باتوجه به سلیقه یک خرید نسبتآ موفق داشته باشیم در حالیکه پول بسیار زیادی رو باید هزینه کنیم!
سلام
x450 قیمتش چنده و ساخت کجاست؟؟ آیا پلاسماست؟؟
سامسونگ b650 ساخت چه کشوری است؟؟
در ضمن دوستان ما که تا حالا صبر کردیم و نخریدیم، 2 ماه دیگه هم صبر کنید چون در آن ایام به واسطه نزدیک شدن به عید شرکتهای مختلف شرایط فروش بهتری اعلام می کنند.!!
زت زیاد
Ami R 940
27-11-2009, 17:14
سلام
x450 قیمتش چنده و ساخت کجاست؟؟ آیا پلاسماست؟؟
سامسونگ b650 ساخت چه کشوری است؟؟
در ضمن دوستان ما که تا حالا صبر کردیم و نخریدیم، 2 ماه دیگه هم صبر کنید چون در آن ایام به واسطه نزدیک شدن به عید شرکتهای مختلف شرایط فروش بهتری اعلام می کنند.!!
زت زیاد
b650 و بیشتر led lcd های سامسونگ ساخت مالزی هستن پنل و قطعات کره مونتاژ مالزی. 95 درصد محصولات سونی و پاناسونیک و... هم به این صورت هست,دلیل مونتاز تو کشورهایی مثل مالزی سنگاپور و... ارزون بودن نیروی کاره به دلیل کاهش دادن هزینه ها.
در رابطه با صبر کردن و اینا به نظر من اگه آدم بخواد صبر کنه واس کاهش هزینه همیشه باید صبر کنه مطمنن اون موقع هم احتمال کاهش قیمت ها پس از عید وجود داره ! بعد از عید اواخر برج تیر باید شاهد عرضه 3dhtv باشیم در ایران,انوقت این فکر به مغز خطور میکنه چرا چند ماه صبر نکنم 3dhdtv بگیرم؟ به نظر من با پیشرفت سریع تکنولوژی تلویزیون ها لازم نیست زیاد هزینه و صبر کرد
توبه دیگه صبر کردن واس چیزی :19:
x450 سایز 46 با بک لایت LED RGB خرید از سونی سنترها حدود 5.100 هست .
x450 سایز 40 بک لایت ccfl که همون ال سی دی معمولی هست خرید از سونی سنترها 3 تومن .
پنل و مونتاژ هر دو ژاپن.
امیرخان من هم مدتی هست که دنبال x450 سایز 46 اینچ هستم ولی بودجه که من برای خرید tv گذاشتم حداکثر 3 و نیم میلیون هست و نمیتونم 5 ملیون پول بدم. میخواستم بدونم تو مطمئنی درحال حاضر تو بانه این مدل موجود هست یا نه و چه قیمتی در اونجا داره.
Ami R 940
27-11-2009, 20:44
امیرخان من هم مدتی هست که دنبال x450 سایز 46 اینچ هستم ولی بودجه که من برای خرید tv گذاشتم حداکثر 3 و نیم میلیون هست و نمیتونم 5 ملیون پول بدم. میخواستم بدونم تو مطمئنی درحال حاضر تو بانه این مدل موجود هست یا نه و چه قیمتی در اونجا داره.
بله داداش عزیز در بانه هست , قیمت هم بسه به وررژن آسیایی و اروپایی متفاوت هست . اروپایی با کد مدل 4500 شناخته میشه آسیایی با کد 450
مدل اروپایی دارای --- t هست که ورژن آسیایی فاقد این امکان هست . تو نمایندگی ها هم فقط ورژن آسیایی پیدا میشه
در کل با قیمت 3.50 یا 3.100 می تونین مدل آسیایی رو بخری مدل اروپایی هم حدود 100 تومن گرون تره .
البته من در بانه قبلا دو تا تی وی و کولر گازی و.. از کسی خریدم در اونجا کلا هوامو داره طرف و می شناستم,اگه قیمت 2.950 گفتم به من که مشتریش هستم این قیمت رو داده .
موفق باشی
آقا امیر شماره تلفن و آدرس این فروشنده رو میتونی به ما هم بدی؟ اگه واقعا قیمت 46" X450 توی بانه اینقدر ارزونتره ، میصرفه که آدم بره بخره!!!
بله داداش عزیز در بانه هست , قیمت هم بسه به وررژن آسیایی و اروپایی متفاوت هست . اروپایی با کد مدل 4500 شناخته میشه آسیایی با کد 450
مدل اروپایی دارای --- t هست که ورژن آسیایی فاقد این امکان هست . تو نمایندگی ها هم فقط ورژن آسیایی پیدا میشه
در کل با قیمت 3.50 یا 3.100 می تونین مدل آسیایی رو بخری مدل اروپایی هم حدود 100 تومن گرون تره .
البته من در بانه قبلا دو تا تی وی و کولر گازی و.. از کسی خریدم در اونجا کلا هوامو داره طرف و می شناستم,اگه قیمت 2.950 گفتم به من که مشتریش هستم این قیمت رو داده .
موفق باشی
راستش من بین x450 , lh90 شک داشتم ولی با توجه به ژاپنی بودن x450 انتخاب بهتری بنظرم اومد ولی تا به حال از بانه خرید نکردم و نمیدونم چقدر میشه بهشون اطمینان کرد. اینکه جنس خراب یا خش دار یا ضربه خورده به آدم نفروشن از یکطرف و اینکه ممکنه تو حمل روی باربند ماشین مثلآ تو دست اندازها براش مشکلی پیش بیاد از طرف دیگه یکم دو دلم کرده و اگه میشه تجربه خودت رو از خرید از بانه بگو.
یک سوال هم داشتم . این مدل آسیایی و اروپایی غیر از --- تفاوت دیگه ای ندارن؟ بالاخره جنسی که برای بازار اروپا ساخته میشه باید مزیتهایی مثلآ تو قطعات نسبت به جنس آسیایی داشته باشه.
یه سری مشکلات عجیب قریب واس این پنل من مشاهده کردم اخیرن از نزدیک ,که پس از مطمن شدن از این موضوع که پنلی من دیدم ایراد داشته یا... تو پستی در این رابطه ذکر می کنم .
سلام
لطفا لینک پستی را که در این مورد مطلب نوشته اید قرار دهید
در ضمن من که موندم چکار کنم
x450 سایز 46 با بک لایت LED RGB است نه پلاسما و قیمت خرید آن از سونی سنترها حدود 5.300 هست .
پس آن تعریفهایی که از پلاسما می کردیم چی شد؟؟
یعنی حالا بریم سراغ LED؟؟؟ و دیگه بی خیال پلاسما بشیم؟؟
من فکر کنم با توجه به این گفته شما:
بعد از عید اواخر برج تیر باید شاهد عرضه 3dhtv باشیم در ایران ؟ به نظر من با پیشرفت سریع تکنولوژی تلویزیون ها لازم نیست زیاد هزینه و صبر کرد
شاید بهترین کار برای من اینه که فعلا یک LG 2794D بگیرم تا برای بازی کیفیت HD را داشته باشم و مدتی بعد به فکر خرید تلویزیون پلاسما یا ..... باشم؟؟؟؟
اینطوری کمتر هزینه می کنم زیرا قیمت LG 2794D حدود 440 تومان است و افت قیمت تلویزیونها در این مدت بیش از این رقم است بالاخص با آمدن 3dhtv ؟؟؟؟
نظر شما چی است؟؟:10:
platiniboy
29-11-2009, 14:35
امشب جمهوری بودم . پنل v10 امروز وارد نمایندگی ها شده و از فردا تو نمایندگی ها قابل دیدن هست اگه خواستین تصویر ایناشو ببینین می تونین فردا سر بزنید .
قیمت 4.850 گفتن پنل و مونتاژ هر دو ژاپن هست , ----- --- و usb هم حذف شده همونطور که از قبل مشخص بود.
سایز 50 این پنل اصلان در ایران عرضه نمیشه ,دلیل عرضه شدن سایز 58 این پنل به دلیل کمبود مدل بالاتر 50 اینچ از پاناسونیک بوده ! که البته به نظر من عرضه نشدن سایز 50 در حال حاظر خود مزید بر این علته !
به هر حال کابوس v10 واس من تموم شد , چیزی نزدیک 8 9 ماه صبر و آخرم... !
شاید دیگه هیچ وقت محصولی از پاناسونیک نخرم و هیچ وقت انتظاری واس هر چیز بی ارزشی نداشته باشم !
ما هم بریم دنبال x450 46 rgb خودمون همونی که قبل از معرفی v10 قصد خریدش رو داشتم , می خوام یه تجربه از بک لایت led RGB داشته باشم ! v10 کاری کرد هر پلاسمایی بگیرم هیچ وقت واسم لذت بخش نباشه...
من از ابتدا نظرم این بود که سونی چیزه دیگه ای! شما اگه میگید این پنل پاناسونیک تو ایران گرونه باشه قبوله. ولی مگه مرجع شما سایت cnet نیست چرا نمیرید سامسونگ بخرید سامسونگ که دیگه گرون نیست تو cnet سونی در رتبه ی دهم قراره داره چرا اون نه تای دیگه رو ول کردید اومدید سراغ سونی!! پس قطعا سونی گرون بودنش فقط به خاطر اسمش نیست بلکه به خاطر کیفیت تصویر و قطعات و اصالت و اطمینان خاطریه که به مشتری میده که باعث میشه مشتری رتبه ی ده را به دو یا سه ترجیح بده. مثل بنز یا BMW میمونه در برابر هیوندای کره.
Ami R 940
29-11-2009, 17:23
سلام
لطفا لینک پستی را که در این مورد مطلب نوشته اید قرار دهید
در ضمن من که موندم چکار کنم
x450 سایز 46 با بک لایت LED RGB است نه پلاسما و قیمت خرید آن از سونی سنترها حدود 5.300 هست .
پس آن تعریفهایی که از پلاسما می کردیم چی شد؟؟
یعنی حالا بریم سراغ LED؟؟؟ و دیگه بی خیال پلاسما بشیم؟؟
من فکر کنم با توجه به این گفته شما:
بعد از عید اواخر برج تیر باید شاهد عرضه 3dhtv باشیم در ایران ؟ به نظر من با پیشرفت سریع تکنولوژی تلویزیون ها لازم نیست زیاد هزینه و صبر کرد
شاید بهترین کار برای من اینه که فعلا یک LG 2794D بگیرم تا برای بازی کیفیت HD را داشته باشم و مدتی بعد به فکر خرید تلویزیون پلاسما یا ..... باشم؟؟؟؟
اینطوری کمتر هزینه می کنم زیرا قیمت LG 2794D حدود 440 تومان است و افت قیمت تلویزیونها در این مدت بیش از این رقم است بالاخص با آمدن 3dhtv ؟؟؟؟
نظر شما چی است؟؟:10:
متاسفانه من متوجه شدم b650 که در ایران هست با ورژن های که در اروپا و آمریکا و.. عرضه شده متفاوته , ورژنی که در ایران هست در صحنه های سریع مثل فوتبال بلوری میده!!! , یه سری تغییرات فنی کرده ! از جمله تغییرات در ساب فیلد,من برای مطمن شدن دو پنل رو تست کردم و حتی 24pسینما و... رو مطمن شدم که خاموش هستن اما در کمال تعجب بلوری رو صحنه های اکشن فیلم و گیم فوتبال حس کردم ! بلوری می تونم بگم در سطح متوسطی بود !
متاسفانه بعضی از برندها مدل های مدنظر برای بازار خاورمیانه یا آسیای رو دچار تغییراتی میدن ! b650 هم به این قضیه دچار شده .. ,قبلا هم حدود یه سال پیش ال جی در سری اسکارلت این کارو کرده بود به اسم 100 هرتز در ایران به فروش می رسید در حالی که 50 هرتز بود .فقطم در خاورمیانه ورژن 50 هرتزی عرضه شده بود.
متاسفم که در کشور جهان سومی مثل ایران زندگی میکنم !
من از ابتدا نظرم این بود که سونی چیزه دیگه ای! شما اگه میگید این پنل پاناسونیک تو ایران گرونه باشه قبوله. ولی مگه مرجع شما سایت cnet نیست چرا نمیرید سامسونگ بخرید سامسونگ که دیگه گرون نیست تو cnet سونی در رتبه ی دهم قراره داره چرا اون نه تای دیگه رو ول کردید اومدید سراغ سونی!! پس قطعا سونی گرون بودنش فقط به خاطر اسمش نیست بلکه به خاطر کیفیت تصویر و قطعات و اصالت و اطمینان خاطریه که به مشتری میده که باعث میشه مشتری رتبه ی ده را به دو یا سه ترجیح بده. مثل بنز یا BMW میمونه در برابر هیوندای کره.
v10 در سایز 50 در ایران عرضه نشد بعد از این همه مدت , g10 هم متاسفانه سایز کوچیکی داره برای من و از این بابت نمی تونه در اولیت من باشه . 650 هم دچار تغییرات ورژن آسیایی شده .!
به ناچار باید علیرغم میل باطنی به مدل های دیگری فکر کرد!! . اینجا ایرانه !
در رابطه با کیفیت ساخت سونی و کیفی محصولاتش همیشه فوق العاده بوده و هست در این هیچ جا شکی نیست ,در رابطه با کیفیت تصویر و گرونی اسم سونی دلیل بر این نیست هر چی این برند می سازه عالی باشه !!
الان شما ببینید زانتیا 30 میلیون هست و کمری مدل 2009 حدود 20 میلیون آیا زانیتا از کمری مدل 2009 فول آپشن بهتره؟! . همیشه گرون بودن دلیل بر خدا بودن جنس نیست !
در مورد نكته اي كه آقا امير درباره b650 متذكر شدند (بلور) بايد عرض كنم من كه خودم b650 دارم تو بعضي صحنه ها متوجه اين موضوع شدم يعني بعضي جاها هست اما بعضي جاها هم نيست ! مثلا وقتي dvd يا divx ميبينم به كل وجود نداره و همه چي ok هست اما رو بعضي شبكه هاي آنتن ديده ميشه اما خفيفه و آنچنان bold نيست . اين نشون ميده كه مشكل بلوري شايد تا حدي مربوط به سورس هم باشه چون همونطور كه گفتم بجز كانال آنتن تو هيچ مورد ديگه اي با بلوري برخورد نكردم .
در مورد كم كردن امكانات يا دستكاري b650 در مدل آسيايي اولين بار بود كه مي شنيدم چون در مورد tv هايي كه دستكاري ميشن بطور واضح مشهوده مثلا در مورد پاناسونيك همه ميدونن كه تو مدل آسيايي چه چيزايي ازش كم كردن و چيزي نيست كه نياز به كشف داشته باشه . البته اينم بگم از اين شركتها با اين سياستهاي پنهانشون هيچ چيزي بعيد نيست و هميشه همه جور احتمال وجود داره . در ضمن اون بلوري كه گفتم تو صحنه هاي اكشن و سريع مثل فيلم و فوتبال (آنتن) ديده نميشه يعني به چشم نمي ياد اما تنها جايي كه من متوجهش شدم وقتيه كه با آنتن فيلم ايراني ببيني طرف ته ريش داشته باشه نما هم زوم باشه ، موقع حركت سريع ته ريش طرف يه اپسيلون مات ميشه كه مشابه همون صحنه رو اگه تو دي وي دي پخش كنم مشكل نداره . در همين حد
متاسفانه من متوجه شدم b650 که در ایران هست با ورژن های که در اروپا و آمریکا و.. عرضه شده متفاوته , ورژنی که در ایران هست در صحنه های سریع مثل فوتبال بلوری میده!!!
سلام
منظور از بلوری چی است؟؟ لطفا کمی توضیح بدهید؟
ممنون:20:
mohammad6
01-12-2009, 08:19
سلام
منظور از بلوری چی است؟؟ لطفا کمی توضیح بدهید؟
ممنون:20:
منظور همون blur هست! اینگار که یه لایه از بلور رو تصویر کشیدن که اصطلاحا میگن بلوری شده!
راستی کسی قیمت جدید از V10 نداره؟
tonio_m2000
01-12-2009, 10:06
ديروز نمايندگي پاناسونيك توي اهواز بودم مدعي بود كه طبق صحبتي كه با تهران داشته گفتن تا چند هفته ديگه مدل 50 اينچ V10 هم وارد بازار مي شه. اما از قيمت اطلاعي نداشت و امكاناتش.
lebowski
01-12-2009, 10:07
دیروز جمهوری بودم نمایندگی پاناسونیک گفت قیمت 50 اینچ v10 دو میلیونو نهصد دو سه روز دیگه میاد فکرم نمیکنم دروغ میگفت چون از روی یه کاغذ نگا کرد گفت 37 اینچ نمیدونم یا 32 اینچش یک میلیون و پونصد به من گفت 40 اینچ نداره من از اینش شک کردم یعنی واقعا 40 اینچ نداره؟:29:
Blue Stars
01-12-2009, 11:49
دیروز من هم از چند نمایندگی پاناسونیک در جمهوری سوال کردم که اکثرا می گفتن "50 V10 به ایران داده نمیشه به دلیل داشتن sattelite .:41:
در ضمن قیمت "58 V10 حدود 4.600 ( لابد بدون sattelite ). به نظر میاد قیمتها کم کم داره پایین میاد .
Ami R 940
01-12-2009, 12:00
در مورد نكته اي كه آقا امير درباره b650 متذكر شدند (بلور) بايد عرض كنم من كه خودم b650 دارم تو بعضي صحنه ها متوجه اين موضوع شدم يعني بعضي جاها هست اما بعضي جاها هم نيست ! مثلا وقتي dvd يا divx ميبينم به كل وجود نداره و همه چي ok هست اما رو بعضي شبكه هاي آنتن ديده ميشه اما خفيفه و آنچنان bold نيست . اين نشون ميده كه مشكل بلوري شايد تا حدي مربوط به سورس هم باشه چون همونطور كه گفتم بجز كانال آنتن تو هيچ مورد ديگه اي با بلوري برخورد نكردم .
در مورد كم كردن امكانات يا دستكاري b650 در مدل آسيايي اولين بار بود كه مي شنيدم چون در مورد tv هايي كه دستكاري ميشن بطور واضح مشهوده مثلا در مورد پاناسونيك همه ميدونن كه تو مدل آسيايي چه چيزايي ازش كم كردن و چيزي نيست كه نياز به كشف داشته باشه . البته اينم بگم از اين شركتها با اين سياستهاي پنهانشون هيچ چيزي بعيد نيست و هميشه همه جور احتمال وجود داره . در ضمن اون بلوري كه گفتم تو صحنه هاي اكشن و سريع مثل فيلم و فوتبال (آنتن) ديده نميشه يعني به چشم نمي ياد اما تنها جايي كه من متوجهش شدم وقتيه كه با آنتن فيلم ايراني ببيني طرف ته ريش داشته باشه نما هم زوم باشه ، موقع حركت سريع ته ريش طرف يه اپسيلون مات ميشه كه مشابه همون صحنه رو اگه تو دي وي دي پخش كنم مشكل نداره . در همين حد
من بلوری رو تو سورس full hd و با گیم فیفا 10 دیدم , رو یه پنل و تو یه پنل دیگه با سورس full hd با فوتبالی واقعی و ضبط شده با کیفیت full هم دیدم بلوری در گیم بیشتر مشهود بود تو فوتبال واقعی می تونم بگم 10 درصد بهتر گیم بود. در کل بلوریش در سطح متوسطیه.
در رابطه با بلور شدن تو تصاویر sd چند وقت پیش یه سری توضیح دادم در این رابطه
اینجا رو ببیند
دیروز جمهوری بودم نمایندگی پاناسونیک گفت قیمت 50 اینچ v10 دو میلیونو نهصد دو سه روز دیگه میاد فکرم نمیکنم دروغ میگفت چون از روی یه کاغذ نگا کرد گفت 37 اینچ نمیدونم یا 32 اینچش یک میلیون و پونصد به من گفت 40 اینچ نداره من از اینش شک کردم یعنی واقعا 40 اینچ نداره؟:29:
سلام
من که فکر نکنم این گفته ها درست باشه اصلا V10 در سایز 50 و 58 و 65 عرضه می شه نه 32و 37 و 40 !!!:18:
سلام
من که فکر نکنم این گفته ها درست باشه اصلا V10 در سایز 50 و 58 و 65 عرضه می شه نه 32و 37 و 40 !!!:18:
من فکر کنم همون طور که امیر آقا تو پست های قبلی گفتن 32 و 37و 40 مربوط به lcd سری V باشه و نه پلاسما.
Ami R 940
01-12-2009, 20:20
پلاسما سری V در سایز 42 و 50 و 58 و 65 تولید شده که سایز 42 واس آسیا در نظر گرفته نشده فقط مخصوص بازاری آمریکا و اروپاس
davidebi
01-12-2009, 23:41
سلام به همه دوستان عزیز من در سونی سنتر یکی از شهرستان ها کار می کنم می تونم راهنمایی تون کنم !
امروز جمهوری بودم فقط فروشگاه مهرگان vرو آورده بود(58 اینچ) از بیشتر نمایندگی ها پرسیدم 50 میاد یا نه هر جوابی که فکرشو بکنین بهم دادن یکی میگفت هفته بعد یکی میگفت 50 اصلا نمیاد و اگه بیاد گارانتی بانیان نیس یکی گفت شرکت وارد کرده اما معلوم نیس کی عرضه میکنه و فعلا فقط 58و عرضه کرده خلاصه اینکه 58 تا یکی دو هفته دیگه تو همه نمایندگی ها هست اما 50 معلوم نیس میاد یا نه
در مورد تصویر v هم باید بگم خیلی خوب بود یه ذره از g هم شفاف تر بود البته دموش خوب نبود مثلا نتونستم مشکیشونو با هم مقایسه کنم اما در کل چیز عجیب غریبی نبود و اصلا ارزش 4.800.000 تومنو نداره
saeed.1388
03-12-2009, 19:43
آقا بنظرتون این نمایندگیهای پاناسونیک فرق بین v10 و هویج رو تشخیص میدن:27:
Terry Bogard
03-12-2009, 20:49
من v10 دیدم یه فیلم hd روش پخش میشد خیلی خفنه با اینکه 58 اینچه ولی از g10 که 42 اینچه براقتره رنگاشم خیلی باحالتره :18: قیافه 58 اینچش با 50 اینچش مثل اینکه فرق داره همه میگفتن 50 هم داره میاد.
saeed.1388
03-12-2009, 22:01
احتمال اینکه 50 اینچش تا آخر این ماه برسه در حد صفره. من آخرین باری که با یکی از کارمندهای بخش فروش بانیان صحبت کردم میگفت به دست خود شرکت آخرماه میرسه حالا بچه ها اطلاعات رو از کجا گرفتن نمیدونم ولی فقط میدونم که فروشگاه ها و نمایندگیها هیچی حالیشون نیست. واقعآ برام جالبه اینا تا دویست سال دیگه هم دنبال فروش سریهای s , c , .... هستن!
lebowski
04-12-2009, 00:16
من امروز خریدم 58 اینچ 4730000 :46:
afshin b
04-12-2009, 09:18
من امروز خریدم 58 اینچ 4730000 :46:
مباركت باشه.
بعدا در موردش بهمون بگو.
سلام
در مشهد که هنوز هیچ اندازه از V10 در مغازه ها وجود ند ندارد و کماکان مدلهای قدیمی را با قیمتی بیش از تهران می فروشند!!
مثلا G10 را به قیمت 1600000 می فروشند!!!
راستی دوستان با توجه به اینکه در کشور ما قرار است طرح انقلاب اقتصادی را دولت به اجرا بگذارد و در نتیجه انرزی برق قرار قیمتش چند برابر بشه آیا خرید پلاسما به صرفه است؟؟؟
یک پلاسما 50 اینج چقدر برق در ساعت مصرف می کند؟؟؟
ممنون
lebowski
04-12-2009, 12:38
مباركت باشه.
بعدا در موردش بهمون بگو.
من سامسونگ b7000 داشتم 55 اینچ بود خونواده ما و داداشم دوتا با هم خریدیم ولی تصویرشون با هم فرق میکرد راستش من اینقدر پول خرج نکردم که تخم مرغ شانسی بخرم و بعدش سام سرویس بهمون بگه چیز مهمی نیست قبلا تلویزیون خونمون پاناسونیک بود ازش راضی بودم کیفیتش خیلی بالا بود اینم تو این سایت و بقیه سایتا ازش تعریف زیاد شنیدم تا اینکه خریدم تلویزیونو بهمون تحویل دادن ولی بعد تعطیلی میان وصلش میکنن b7000 فروختیم به فامیل زن داداشم چون از خودشون خریده بودیم مغازه دارن گفته بود اگه راضی نیستین پس بیارین راستش کیفیت b7000 زیاد با ال سی دیای دیگه فرقی نمیکنه.
ehs_soltany
04-12-2009, 12:39
سلام
راستی دوستان با توجه به اینکه در کشور ما قرار است طرح انقلاب اقتصادی را دولت به اجرا بگذارد و در نتیجه انرزی برق قرار قیمتش چند برابر بشه آیا خرید پلاسما به صرفه است؟؟؟
یک پلاسما 50 اینج چقدر برق در ساعت مصرف می کند؟؟؟
ممنون
چند وقت پیش که من حساب کردم بعد از برداشتن یارانه ها برای 42G10 می شد هر دوماه 9 تومن اضافه تر از ال سی دی 40 اینچ با فرض 10 ساعت کار در روز
البته توجه کنید که اگر یارانه ها برداشته بشه قبضتون زیر 50 تومن نمیاد(حدودا 4 برابر الان میشه) و بنابراین 9 تومن در برابرش رقمی نیست.
Terry Bogard
04-12-2009, 12:54
فرض کنیم که مصرف برق V10 400وات بشه که کمتره یعنی میشه اندازه 4 تا لامپ صد واتی تو آمریکا که پول برق از بدون یارانه ایرانم گرونتره شده سالی 60 دلار یعنی ماهی 6 تومن.
قیمت برق بدون یارانه 773 ريال هستش واسه هر کیلو وات در ساعت که میشه ساعتی 1000 وات حالا v10 50 اینچی ساعتی 400 واتم برق مصرف کنه روزی 10 ساعت کار کنه میشه روزی 309 تومن ماهش میشه 9 هزار تومن بودن یارانه.
ehs_soltany
04-12-2009, 12:58
درسته
البته چون قبض برق دو ماه یه بار میاد من دوماهه حساب کردم
حالا این تلویزیون توی شیراز کسی خبر داره آمده یا نه ؟؟؟؟!!!!
yashm1365
05-12-2009, 12:53
الان در تو مشهد G10
x10 پیدا می شه ؟
قیمت هم اگر محبت کنید خیلی خوبه
اگر می شه به من زودی خبر بدین چون تا بعد از ظهر رفتم گرفتم . مرسی
الان در تو مشهد G10
x10 پیدا می شه ؟
قیمت هم اگر محبت کنید خیلی خوبه
اگر می شه به من زودی خبر بدین چون تا بعد از ظهر رفتم گرفتم . مرسی
سلام
در مشهد قیمتها حدودا 50 هزار تومان بیشتر از تهران می باشد در صورتی که بایستی قیمت نمایندگیها در تمامی ایران یکسان باشه!!!مثلا G10 را به قیمت 1595000 می فروشند!!!
دلیل آن هم اینه که در مشهد 2 تا نمایندگی تلویزیون پاناسونیک بیشتر نداریم که صاحب هر دو آنها یک نفر است !!
فردی به نام دستمالچی
یکی در خیابان سعدی و دیگری در خیابان دانشگاه پاساز التون
به نظر من که b650 انتخاب بهتری است نسبت به G10
خوش باشی:10:
ehs_soltany
06-12-2009, 10:50
اصفهان هم 1595 میفروشند. از سه جا پرسیدم قیمت همین بود!
نمایندگی های شیراز هم چند روزی هست تحت عنوان جشنواره، همون قیمت می دن.(قبلش 200 تومن گرونتر بود!) فاکسی که بهم نشون دادن براشون اومده، قیمت خرید نمایندگی رو 1565 و فروش به خریدار رو 1595 زده.
lebowski
06-12-2009, 21:44
تلویزیون وصل شد از نظر همه چی که فکر کنید عالیه از کسایی که کمک کردن و نظر دادن ممنون.
امير موسر
06-12-2009, 21:49
تلویزیون وصل شد از نظر همه چی که فکر کنید عالیه از کسایی که کمک کردن و نظر دادن ممنون.
عکس هم بزار از تصویرش !
lebowski
06-12-2009, 22:33
عکس هم بزار از تصویرش !
اولین فرصت خودم میندازم این عکسارو ببین اگه از اینا بهتر نباشه بدتر نیست همین فیلم جیمز باند و باهاش دیدم چندتا بازی کردم
Ami R 940
06-12-2009, 22:51
البته عکس معیار خوبی برای سنجش کیفیت تصویر تلویزیون نمی تونه باشه.
ولی با توجه به عکسا به نظر من فوق العاده هست همینو می تونم بگم.
تو گیرز جزییات رو فوق العاده نشون داده با رنگ های طبیعی , واقعا میخکوبم کرد.
تو عکس ها من دقت کردم چیزی از پایه اش معلوم نیست به نظر میرسه پایه تلویزیون مستعطیلی باشه درسته یا گرده ؟
اگر مستعطیلی بود ظاهرا واس سایز 58 در نظر گرفتنش این نوع پایه رو .
یه نگاه به پشت تلویزیون کن ببین خروجی coaxial هست یا خیر , made in japan خورده پشت پنل ؟
lebowski
06-12-2009, 22:58
نه اون خروجی که شما میگی نداره پایه هاش مستطیلیه پشتش زده made in japan در مورد تصویرشم دقیقا همین حرفی که شما زدی درسته اولین تفاوتی که خود من تو این تلویزیون با قبلیا که داشتیم حس کردم همین طبیعی بودن و به قول شما زیاد بودن جزئیاتش بود
Ami R 940
06-12-2009, 23:04
مبارک باشه دوست عزیز ,
مد dcc مخفف Digital Cinema Color , همچین مدی در منو تلویزیون هست یا خیر ؟
در مورد پایه گرد من فکر می کنم واس سایز 58 این پایه البته واس ورژن آسیایی در نظر گرفته شده,من هر پنل آسیایی سایز 50 دیدم با پایه گرد بوده.
من تو کف مشکی فوق العادشم واقعا در حد pioneer kuro هست !(عکس اول)
به امید عرضه شدن سایز 50 این مدل با قیمت زیر 2.8 برای قشر درآمد متوسط جوان جامعه :دی
lebowski
06-12-2009, 23:22
DCC داره ولی یه چیز عجیبی الان متوجه شدم تلویزیون ما منوی فارسی و دفترچه فارسی نداره ولی به 7-8 زبون اروپایی نوشته به نظر شما چرا اینجوریه؟
Ami R 940
06-12-2009, 23:30
قاعدتا , وقتی وسیله صوتی و تصویری که برای منطقه خاصی عرضه میشه شامل زبان های اون منطقه هم هست با توجه به محصولات و مدل های قبلی پاناسونیک با زبان فارسی واس منطقه خاومیانه این مدل هم قاعدتا همین رویه رو باید داشته باشه .
پسوند قبل از شروع مدل چی هست th tc و.. ؟
مثال Th-pv10 یا ..
از این طریق میشه متوجه تولید برای کدوم منطقه هست شد
lebowski
06-12-2009, 23:39
اولش TH داره فردا میرم ببینم جریان چی هست واسم نداشتن منو فارسی زیاد مهم نیست گارانتی شرکت کوفرده.
Ami R 940
06-12-2009, 23:45
th واس منطقه خاورمیانه هست .
رسيور داخلي داره ؟اگر داره كارايي آن چطوره؟
afshin b
07-12-2009, 12:18
رسيور داخلي داره ؟اگر داره كارايي آن چطوره؟
مثل اينكه براي ما حذفش كردن.
Ami R 940
07-12-2009, 16:48
برای ما که نه برای آسیا کلا حذف شده.
این مد dcc این پنل به نظر من واقعا شاهکاره , چند وقت پیش یه سری عکس با این مد می دیدم رنگ های تصویر رو خیلی به قول معروف wow کرده بود !
07-12-2009, 17:40
اساتید محترم، لطفا راهنمایی کنند! :20:
من میخوام یه پلاسما پانا بگیرم... نظرم اینه که 50 اینچ باشه. اما انگار سری G10 تو ایران بالای 42 نداره!:41:
الان بدجور سر دوراهی هستم... موندم که آیا برم S10 رو بگیرم 50 اینچ یا G10 بگیرم 40اینچ؟
50G10 الان 1770 من قیمت دارم... 42G10 هم 1560. نمیدونم چی کار کنم! همش نقصیر شماست! اینقدر از این G10 تعریف کردید که آدم میترسه بره S10 بگیره!
اینطوری که من تو سایت ها دیدم، پنل جفتشون G12 Progressive هست...
من رو اینکه کیفیت بالا باشه بیشتر پافشاری می کنم تا اینکه تی وی 50 باشه. اما خوب باید واقعا این تفاوت کیفیت محسوس باشه.
باید بگم که من با تی وی، PS3 بازی میکنم، فیلم هم میبینم! از نوع بلوری!:5: البته در کنارش هم SD دارم واسه رسیو**ر و VHS.
از اونجایی که هنوز ملوم نی این بانیان میخواد چی کار کنه سر این V10، نمیتونم صبر کنم که 50 اینچش بیاد. تازه اگر هم بیاد، من بالای 2500 نمیتونم پول بدم واسه تی وی. اینطوری که بوش میاد، باید بالای 2500 باشه واسه 50 اینچش
ممنون میشم راهنمایی کنید
Ami R 940
07-12-2009, 19:17
اساتید محترم، لطفا راهنمایی کنند! :20:
من میخوام یه پلاسما پانا بگیرم... نظرم اینه که 50 اینچ باشه. اما انگار سری G10 تو ایران بالای 42 نداره!:41:
الان بدجور سر دوراهی هستم... موندم که آیا برم S10 رو بگیرم 50 اینچ یا G10 بگیرم 40اینچ؟
50G10 الان 1770 من قیمت دارم... 42G10 هم 1560. نمیدونم چی کار کنم! همش نقصیر شماست! اینقدر از این G10 تعریف کردید که آدم میترسه بره S10 بگیره!
اینطوری که من تو سایت ها دیدم، پنل جفتشون G12 Progressive هست...
من رو اینکه کیفیت بالا باشه بیشتر پافشاری می کنم تا اینکه تی وی 50 باشه. اما خوب باید واقعا این تفاوت کیفیت محسوس باشه.
باید بگم که من با تی وی، PS3 بازی میکنم، فیلم هم میبینم! از نوع بلوری!:5: البته در کنارش هم SD دارم واسه رسیو**ر و VHS.
از اونجایی که هنوز ملوم نی این بانیان میخواد چی کار کنه سر این V10، نمیتونم صبر کنم که 50 اینچش بیاد. تازه اگر هم بیاد، من بالای 2500 نمیتونم پول بدم واسه تی وی. اینطوری که بوش میاد، باید بالای 2500 باشه واسه 50 اینچش
ممنون میشم راهنمایی کنید
مزایا g10 به s10
برایتنس بالا تر در نتیجه براق و جذاب تر بودن تصویر
مشکی عمیق تر
کنتراست بالاتر
نمایش دقیق رنگ ها
اشباع رنگ بالاتر
Refresh Rate سریع تر
مصرف برق پایین تر
وقتی بیشترین استفاده شما از منابع با سورس hd هست مسلما g10 انتخاب خیلی بهتری هست ,به نظر من در هر زمینه ای(35 40 درصد) g10 بهتر s10 هستش .
Johnny Depp
07-12-2009, 19:47
ممنون از پستتون...
کس دیگه نظری نداره؟
واقعا این تفاوت محسوس هست؟
Ami R 940
07-12-2009, 20:35
دوست عزیز , این تفاوت ها در تصاویر hd مشخص میشه ,تو تصاویر sd یا همون استاندارد معمولی نهایت اختلاف این دو پنل به 10 12 درصد میرسه .
afshin b
07-12-2009, 20:49
ممنون از پستتون...
کس دیگه نظری نداره؟
اگه تا حال از نزديك اين دوتا تي ويو نديدي حتما برو يه سر نمايندگي پانا بزن.
Johnny Depp
07-12-2009, 20:57
اگه تا حال از نزديك اين دوتا تي ويو نديدي حتما برو يه سر نمايندگي پانا بزن.
رفتم.. 2-3 بار. اختلاف کیفیت هم مشخصه.. اما وقتی در کنار هم دیگه هستند. یعنی وقتی یه s10 رو تنها میبینی، چیزی کم نداره و کیفیتش پایین نتیست. با چشم که میدیدم، کیفیت s10 تقریبا مثل py800 بود. سوال من از دوستان اینه که از اونجا که من قصد دارم 50 اینچ بگیرم، آیا واقعا ارزش این رو داره که یه سایز کوچیکتر (42) ور دارم این g10 رو به خاطر کیفیتش؟؟ راستی، با بدبختی یه 42py800 پیدا کردم... ژاپنی هم بود. میگفت 1.870. نظرتون در مورد این چیه؟؟ درسته که یکم و نایاب قدیمی شده، اما تو cnet آسیا هنوز rate بالایی داره
ehs_soltany
07-12-2009, 21:48
من این دو تا رو کنار هم درست و حسابی نگاه نکردم
ولی رو حساب اینکه پنلشون یکی هست فکر میکنم نباید از لحاظ کنتراست native ، برایتنس، رسپانس تایم و رزولوشن تصاویر متحرک فرقی بکنند
اگر هم چیزی به نظر میرسه شاید به تنظیماتشون برگرده
اما در مورد مسایلی که به مدارهای الکترونیکی داخلشون برمیگره مثل scaling، دقت decoding رنگ، پردازش تصوبر ، input lag و اینجور چیزا اصولا فرق میکنند
تو ریویوی cnet هم دقت رنگای S10 رو نامناسب زده و گفته تنظیمات زیادی برای درست کردن این موضوع در اختیار کاربر نیست ولی در مجموع از لحاظ کیفیت تصویر (performance ) به هر دوشون 8 داده
Ami R 940
07-12-2009, 21:58
رو حساب اینکه پنلشون یکی هست فکر میکنم نباید از لحاظ کنتراست native ، برایتنس، رسپانس تایم و رزولوشن تصاویر متحرک فرقی بکنند
پنل s10 فاقد تکنولوژی neopdp هست , در نتیجه مصرف برق بیشتر و برایتنس کمتری داره. من از نزدیک این دو مدل رو ساید بای ساید هم دیدم .
وقتی هر دو پنل ساید بای ساید هم دیده بشند کنتراست ضعیف s10 خیلی به چشم میاد .
مشکی عمیقی هم نداره و به طوسی میزنه بر خلاف مشکی فوق العاده عمیق g10 .
البته در مشخصات هم پاناسونیک کنتراست native پنل s10 رو 30 هزار اعلام کرده و کنتراست native پنل g10 رو 40 هزار .
در کل به نظر من s10 با توجه به قیمت و سایز پنلش انتخاب خوبی می تونه باشه نه انتخاب فوق العاده ای .
عکسی از تولید رنگ مشکی در s10 , پنل سمت چپی v10 و راست s10
ehs_soltany
07-12-2009, 22:24
حرف شما درسته
با این وجود 30000 هم وقتی با LCD ها مقایسه بشه خیلی عالیه و فکر نمیکنم غیر از اتاقهای کاملا تاریک(مثل بالایی) جای دیگه ای خودشو نشون بده
ضمنا من احساس میکنم برایتنس راستیه(البته توی تنظیمات) بالاتره چون رنگهای روشنش روشنتره(مثل اون نوشته اون بالا)
البته من هم S10 رو خیلی انتخاب خوبی در مقایسه با G10 نمیدونم
afshin b
07-12-2009, 23:01
تو اين عكس درسته عمق مشكي v10 بيشتره ولي جزئيات تو s10 خيلي بهتر نشون داده شده، مثلا اون چرخ وفلك گوشه تصوير.
Ami R 940
07-12-2009, 23:14
حرف شما درسته
با این وجود 30000 هم وقتی با LCD ها مقایسه بشه خیلی عالیه و فکر نمیکنم غیر از اتاقهای کاملا تاریک(مثل بالایی) جای دیگه ای خودشو نشون بده
ضمنا من احساس میکنم برایتنس راستیه(البته توی تنظیمات) بالاتره چون رنگهای روشنش روشنتره(مثل اون نوشته اون بالا)
البته من هم S10 رو خیلی انتخاب خوبی در مقایسه با G10 نمیدونم
در رابطه با برایتنس مدل v10 حدود 15 درصدی براق تر پنل s10 هست تو این عکسی که گذاشتم فکر می کنم برایتنس v10 رو 30 35 گذاشته شده . کلا همنطور که شما هم گفتی تو تنظیمات برایتنس s10 رو بردن بالا .در کل از لحاظ برایتنس v10 از همه ال سی دی ها تصویر براق تری داره جز یه ال سی دی !!
این نکته رو بگم واس خیلی ها که عاشق تصاویر براق هستن به وج بیان ,در کل از لحاظ برایتنس LCD series G از برند پاناسونیک بین همه hdtv ها تصویر براق تری داره . 120 لامبرت روشنایشه !!! بعد از این مدل v10 در رده بعدی قرار می گیره.
درمورد عمق رنگ مشکی من وقتی هر دو پنل رو ساید بای ساید مقایسه می کردم در زیر روشنایی فروشگاه می تونم بگم مشکی g10 دو برابر عمیق تر بود . حالا اگر در اتاق تاریک مقایسه میشد این اختلاف بیشتر و بیشترم میشد .
عکس زیر رو ببینید در تولید عمق مشکی پنلی که کمی جلوتر هست g10 و پنل پشتی مدل v10
در کل همونطور که گفتم s10 پنل خوبیه اما وقتی کنار g10 یا v10 قرار می گیره حرفی واس گفتن نداره به نظر من کسانی که مصارف ماهواره و تلویزیون دولتی دارن لازم نیست حتما بهای زیادی بپردازن واس g10 و v10 . واس این مصارف s10 هم زیاده ! اما در سورس hd کملا متفاوت هست فرق s10 و g10 در تصاویر با سورس hd به نظر من مثل مقایسه پراید و مزدا 3 میمونه :دی
تو اين عكس درسته عمق مشكي v10 بيشتره ولي جزئيات تو s10 خيلي بهتر نشون داده شده، مثلا اون چرخ وفلك گوشه تصوير.
کلا این عکسی که از v10 گرفته شده مشخص هست کالیبره شده نیست , و بلعکس مدل s10 کالیبره شدس .
*Alucard*
07-12-2009, 23:46
سایت Cnet مدل S1 رو تست کرده که همونطور که امیر جان گفت NeoPDP هست این مدلی که از سری S وارد ایران و کلا آسیا شده S10 هست که NeoPDP نیست ولی نسبت به نسل قبل PDP ها جهشهایی داشته که سایت آسیایی Cnet این مدل S10 رو بررسی کرده.
Ami R 940
08-12-2009, 22:13
امروز با توجه به کاری که داشتم باید از جمهوری عبور می کردم بین راه تصمیم گرفتم یه نگاه مختصری به v10 بندازم تا سر فرصت بیام براندازش کنم :دی خیلی هم عجله داشتم . v10 رو دیدم ,البته نشد درست و حسابی ببینمش واس اینکه اون فروشگاهی که آورده بود داشت طی میکشید زمین تمیز می کرد :دی کسی رو راه نمی داد تو می گفت مغازم کثیف میشه هوا بارونیه نیاین تو به خلق الله می گفت ! :دی در نتیجه از پشت ویترین دیدم , عجب مملکت گل و گلابی واقعا اینم از نمایندگی های مملکت .
دکورش خیلی پهن و زمخت بود ظاهرا واس ورژن آسیایی بدنه مات در نظر گرفتن .البته چون از پشت ویترین و راه دور می دیدمش نمی تونم به درستی قضاوت کنم یه روز باید سر فرصت برم از نزدیک ببینمش نظر نهاییم رو بگم.
اینطور که من از پشت ویترین می دیدم کنارشم پنل g10 بود تو اون نگاه کوتاه کاملا واس من مشهود بود v10 بهتر تصاویر رو هندل میکنه و رنگ بندی جالب تری داره. همنطور که گفتم چون نگاه کوتاهی کردم در حد 2 دقیقه از فاصله دور و پشت ویترین هم بود یه مقایسه سر سری کردم و جنبه خاصی این پست نداره .
در کل دکورش یه جوری بود کاملا با عکس هایی که می دیدم متفاوت بود .
امروز با توجه به کاری که داشتم باید از جمهوری عبور می کردم بین راه تصمیم گرفتم یه نگاه مختصری به v10 بندازم تا سر فرصت بیام براندازش کنم :دی خیلی هم عجله داشتم . v10 رو دیدم ,البته نشد درست و حسابی ببینمش واس اینکه اون فروشگاهی که آورده بود داشت طی میکشید زمین تمیز می کرد :دی کسی رو راه نمی داد تو می گفت مغازم کثیف میشه هوا بارونیه نیاین تو به خلق الله می گفت ! :دی در نتیجه از پشت ویترین دیدم , عجب مملکت گل و گلابی واقعا اینم از نمایندگی های مملکت .
دکورش خیلی پهن و زمخت بود ظاهرا واس ورژن آسیایی بدنه مات در نظر گرفتن .البته چون از پشت ویترین و راه دور می دیدمش نمی تونم به درستی قضاوت کنم یه روز باید سر فرصت برم از نزدیک ببینمش نظر نهاییم رو بگم.
اینطور که من از پشت ویترین می دیدم کنارشم پنل g10 بود تو اون نگاه کوتاه کاملا واس من مشهود بود v10 بهتر تصاویر رو هندل میکنه و رنگ بندی جالب تری داره. همنطور که گفتم چون نگاه کوتاهی کردم در حد 2 دقیقه از فاصله دور و پشت ویترین هم بود یه مقایسه سر سری کردم و جنبه خاصی این پست نداره .
سلام
50 اینچ بود؟؟
قیمت چند می گفت؟؟
Ami R 940
09-12-2009, 09:54
سلام
50 اینچ بود؟؟
قیمت چند می گفت؟؟
نه 58 اینچ بود 4.7 می گفت جا تخفیفم داشت ظاهرا
*Alucard*
09-12-2009, 14:21
دکور مدل 58 اینچیش با مدل 50 ایچی تفاوت داره توی چندتا بررسی به عنوان مثال Trustedreviews به طراحی مدل 50 اینچی 9 داده ولی به مدل 58 اینچی 6 داده!اینطور که تو سایت پاناسونیک نوشته طراحی One Sheet رو فقط برای مدل 50 در نظر گرفتن.
erfan_abedi_CB
09-12-2009, 15:49
سلام دوستان. خسته نباشيد و ممنون از مطالب جذابتون. ميشه راجع به اين LED و lcd هاي شارپ بگيد. خيلي زيبا هستند. تا جايي كه من اطلاعات دارم اصل ژاپن هستن و led هاش هم تنها led full هست. كه پنلش كلا پشتش led داره. كسي اطلاعات داره. ميگن خيلي زيباست :20:
Ami R 940
09-12-2009, 17:42
پاناسونیک به دلیل نزدیک شدن به سال جدید میلادی قیمتاش رو دراپ کرده
مدل v10 سایز 50 اینچ چند روزی هست با قیمت 2 هزار دلار در دبی به فروش میرسه (طبق صحبت یکی از بستگان در دبی)
حدود 700 دلار کاهش قیمت داشته , رسیده تقریبا به قیمت سابقش چند ماه پیش همین حدودا بود یه افزایش قیمت نوجومی 700 800 دلار داشته بود خوشبختانه به قیمت اولیه اش برگشته .
A.M.D.D.E.V.I.L
09-12-2009, 17:43
اقا هزار تا مدل جديد ميان انشا ا...
saeed.1388
09-12-2009, 19:14
بانیان 18/9/1388 : 50 اینچ تا 3 ماه آینده نخواهد آمد:28::25::thumbsdow
amir.amer1354
12-12-2009, 17:03
بابا.اینا هم شوزشو در آوردن.شيطونه می گه برو یه چیز دیگه بخراااااااااااااااااااااا اا ....
راستی کسی نمی دونه 50 اینچ V10 توی بانه اومده یا نه؟
alireza1974
14-12-2009, 11:24
Top 10 Gadgets of 2009 by TIME Magazine
1. Motorola Droid
2. The Nook
3. Dyson Air Multiplier
4. iPhone 3GS
5. Canon EOS-1D Mark IV
6. Dell Adamo XPS
7. FinePix Real 3D W1
8. Casio G-Shock GW7900B-1
9. Beats Solo by Dr. Dre
10. Panasonic G10 Series Plasma HDTVs
منبع:
[
بابا.اینا هم شوزشو در آوردن.شيطونه می گه برو یه چیز دیگه بخراااااااااااااااااااااا اا ....
راستی کسی نمی دونه 50 اینچ V10 توی بانه اومده یا نه؟
اره اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره بگه.
اره اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره بگه.
هیچ خبری از V10 پنجاه اینچ نیست!!
خودت را علاف نکن برو b650 سامسونگ بگیر که هم قیمت مناسبی داره و هم امکانات بهتر.
تازه هر وقت V10 بیاد شرکت بانیان به قیمت خون باباش را اعلام می کنه و بایستی یکسالی صبر کرد تاقیمت واقعی بشه
خوش باشید:10:
tonio_m2000
15-12-2009, 10:17
بنظر من دوستمون درست ميگه من خودم با توجه به اينكه يوزر معمولي هستم رفتم همون سامسونگ 650 رو گرفتم كه خداييش من راضيم، اگر كسي يوزر معموليه مثله من و حرفه اي نيست زياد خودشو درگير اين حرفا نكنه، چون واقعا تشخيص تفاوت برا من يكي كه خيلي سخت بود بعدش هم اصلا حوصله اينكه چند ماه ديگه هم معطل بمونم نداشتم، فكر ميكنم هرچي به پايان سال نزديك بشيم قيمتها يك مقدار به صورت كاذب بالا مي ره! ايرانه ديگه!
amir.amer1354
15-12-2009, 11:33
من دیروز رفتم یه G10 خریدم.با یه میز و یه هوم تیاتر.کلا شد 400/2 . ولی اگر می خواستم صبر کنم V10 بیاد هم معلوم نبود کی میاد هم کلی باید پولش و می دادم.در ضمن تفاوت زیادی هم با هم ندارن.یعنی ارزش اینقدر هزینه و الافی رو نداره.اگر خواستم بعدا عوضش کنم سری Z رو میگیرم که هم افتش رو کرده باشه هم تفاوت کیفیتش محسوس باشه که ارزششو داشته باشه.که اونم رفت تا 2 یا 3 سال دیگه.
از خریدم هم خیلی راضیم.ابعاد هال و پذیرائی ما 4*7 که حداکثر فاصله ما از اون میتونه 3 متر باشه.بهترین ابعاد برای این فضا 42 اینچه.
در ضمن اگر خواستین TV بگیرین تنها نمایندگی که از نظر راهنمائی کردن کارش درسته و همه چیز و فنی توضیج میده( من اکثر نمایندگی های پانا رو رفته بودم) نمایندگی خیابان قائم مقام فراهانی جنوبیه.آقای مهندس وهاب.آدم فنی و درستیه.
اول فکر میکردم 42 کوچیکه.ولی وقتی اومد خونه به نظرم بزرگم اومد !!! هم کیفیتش خوبه هم قیمتش هم سایزش
من دیروز رفتم یه G10 خریدم.با یه میز و یه هوم تیاتر.کلا شد 400/2 . ولی اگر می خواستم صبر کنم V10 بیاد هم معلوم نبود کی میاد هم کلی باید پولش و می دادم.در ضمن تفاوت زیادی هم با هم ندارن.یعنی ارزش اینقدر هزینه و الافی رو نداره.اگر خواستم بعدا عوضش کنم سری Z رو میگیرم که هم افتش رو کرده باشه هم تفاوت کیفیتش محسوس باشه که ارزششو داشته باشه.که اونم رفت تا 2 یا 3 سال دیگه.
از خریدم هم خیلی راضیم.ابعاد هال و پذیرائی ما 4*7 که حداکثر فاصله ما از اون میتونه 3 متر باشه.بهترین ابعاد برای این فضا 42 اینچه.
در ضمن اگر خواستین TV بگیرین تنها نمایندگی که از نظر راهنمائی کردن کارش درسته و همه چیز و فنی توضیج میده( من اکثر نمایندگی های پانا رو رفته بودم) نمایندگی خیابان قائم مقام فراهانی جنوبیه.آقای مهندس وهاب.آدم فنی و درستیه.
اول فکر میکردم 42 کوچیکه.ولی وقتی اومد خونه به نظرم بزرگم اومد !!! هم کیفیتش خوبه هم قیمتش هم سایزش
من هم اولش که خریدم..اوردیم خونه گفتم خیلی خوبه بزرگه..اما الان 1 ماه میشه خریدم..همش احساس میکنم کوچیکه..
من از اول هم گفتم كه زير 50 اينچ نخريد . آدم اينهمه پول ميده ، يه چيز بگيره كه واقعا جذبش كنه و راضي كننده باشه . سايز 40 كه همون سايز g10 باشه به نظر من كوچيكه چون اين b650 كه الان دارم و 50 هست ارضا ميكنه و كوچكتر اصلا راه نداره . ضمنا من اگه ميخواستم فايلهاي mkv رو كه روي usb ريختمو نگاه كنم اگه g10 داشتم بايد چيكار مي كردم ؟ چون سينماي سامسونگ mkv پخش نمي كنه ! بايد حتما يه wd player مي گرفتم ... كه هزينه اضافي بود . اما الان به راحتي b650 اينو پخش مي كنه .
ضمنا تا يادم نرفته يه نكته ديگه رو اشاره كنم : پسر داييم lcd b550 گرفته . دقيقا مثل b650 تو بعضي سريالها با سورس آنتن بلور خفيف ميده . من فكر كنم با هر hdtv ديگه اين مساله وجود داشته باشه . در اين زمينه اشكال از سورس هست . اگه اونطور باشه كه بعضي دوستان اشاره كردند كه ساب فيلد مدل خاورميانه پايينه ، پس بايد با هر سورسي فلو و بلور بده تو حركات سريع در صورتي كه حد اقل با b650 من فلو نداره و تو دي وي دي يا هر سورس ديگه جز آنتن خبري از بلور و فلو نيست .
persiantoolsbaz
15-12-2009, 14:40
من 40 سامسونگ گرفتم سري 5 كه دورش كريستاله و قرمزه با كنتراست 70000
خيلي حال نميكنم
يكم پشيمونم. دوستم گفت اون موقع كه پانا حراج بود 50 خريده 2 تومن با ميزشو همه چيش.
منم اينو كامل خريدم 1700.
ولي به دلم نميشينه خيلي
persiantoolsbaz
15-12-2009, 14:42
من از اول هم گفتم كه زير 50 اينچ نخريد . آدم اينهمه پول ميده ، يه چيز بگيره كه واقعا جذبش كنه و راضي كننده باشه . سايز 40 كه همون سايز g10 باشه به نظر من كوچيكه چون اين b650 كه الان دارم و 50 هست ارضا ميكنه و كوچكتر اصلا راه نداره .
بستگي به جات هم داره. من فاصلم از tv زياد كمه . مجبورم 40 بگيرم. اون ديواري كه ميخواستم بذارم جا نميشه بزرگتر.
سايزشو راضيم اما برندش:41:
LeiliBaManAst
15-12-2009, 16:37
منم شنيدم كيفيتش آآنچناني نيست! ميترسم بگيرم سامسونگو.
خودم led شارپو دوست دارم ولي گروننننهههههههههههههههههه هههههههههه:19:
سلام
من نمی دانم چرا قیمتها در ایران اینقدر بالا است ؟؟
در سایت Cnet یک نگاه به قیمتها بیندازید!!!
Samsung's PNB650 قیمت 1039 دلار در صورتی که در ایران 2190000 !!!!؟؟
Panasonic TC-PG10 قیمت 1119 دلار در صورتی که در ایران 1595000!!!!؟؟
Panasonic TC-PV10 قیمت 2000 دلار در صورتی که در ایران قیمت خون بابای شرکت بانیان!!!!؟؟
در صورتیکه کیفیت این تلویزیونها در ایران بسیار پایین تر از نمونه اروپایی آنها می باشد؟؟
یعنی در ایران کیفیت پایین تر است ولی قیمت بالاتر است؟؟
نمی دانم این چه جور سیاستی است؟؟
خوش باشید
سلام
من نمی دانم چرا قیمتها در ایران اینقدر بالا است ؟؟
در سایت Cnet یک نگاه به قیمتها بیندازید!!!
Samsung's PNB650 قیمت 1039 دلار در صورتی که در ایران 2190000 !!!!؟؟
Panasonic TC-PG10 قیمت 1119 دلار در صورتی که در ایران 1595000!!!!؟؟
Panasonic TC-PV10 قیمت 2000 دلار در صورتی که در ایران قیمت خون بابای شرکت بانیان!!!!؟؟
در صورتیکه کیفیت این تلویزیونها در ایران بسیار پایین تر از نمونه اروپایی آنها می باشد؟؟
یعنی در ایران کیفیت پایین تر است ولی قیمت بالاتر است؟؟
نمی دانم این چه جور سیاستی است؟؟
خوش باشید
بجز تي وي شما به اتومبيل هم كه نگاه كنيد همين بساطه . سانتافه تو خود كره 18000 $ هست اينجا بايد 50 ميليون پول بدي . حقمونه !
بجز تي وي شما به اتومبيل هم كه نگاه كنيد همين بساطه . سانتافه تو خود كره 18000 $ هست اينجا بايد 50 ميليون پول بدي . حقمونه !
دولت روی ماشین عوارض 120 درصد می گیره ولی در مورد تلویزیون این کار را نمی کنه بلکه خود شرکتها هستند که گران فروشی می کنند!!!!!:41:
مبارک باشه
سینما خانگی چه مدلی خریدی ؟ و چند ؟
Armin.update
16-12-2009, 13:10
لازم نبود 400 500 تومن به خاطر USB که B650 داره برین بیشتر بدین من با 50 هزار تومان از این دستگاهای پخش Marshal که که HDMI هم داره و قابلیت پخش همه نوع فرمت رو داره به جز BlueRay که اون هم شنیدم داره میده بیرون گرفتم و زدم به G10 خیلی عالی هستش خدائیش با این که چینی هستش 5 برابر این LG سگ جون تر و با کیفیت تره
البته واقعیت امر اینه که B650 از نظر کارائی و تنظیمات کاربری خیلی بهتر از (یعنی آسمون تا زمین فرق داره) G10 هستش ولی با همه این توصیف G10 سالاره.
amir.amer1354
17-12-2009, 10:49
ممنون.همو تیاتر مدل 870 گرفتم.ولی یه مسئله ای توی ذوقم زد.کانال های ایرانی که کیفیتش خیلی پائینه که هیچ.کانالهای ماهواره ای هم زیاد مالی نیست.میتونم بگم توی تلویزیون قبلیم که 25 panasonic معمولی بود خیلی تصاویر بهتر بود.ظاهرا حتما باید فیلم یا تصویر FULL HD باشه که اون کیفیتی که انتظار داریم رو بگیریم.در غیر اینصورت میشه گفت کیفیت خیلی پائینه.شاید چون اندازش بزرگه تصاویر اینجوریه.
سلام
من شنیدم که پانا V10 پنجاه اینچ در بانابه قیمت 1700000 موجود است؟؟
شما اطلاعات بیشتری ندارید؟
ممنون
ساسان مهاجم
19-12-2009, 11:18
ممنون.همو تیاتر مدل 870 گرفتم.ولی یه مسئله ای توی ذوقم زد.کانال های ایرانی که کیفیتش خیلی پائینه که هیچ.کانالهای ماهواره ای هم زیاد مالی نیست.میتونم بگم توی تلویزیون قبلیم که 25 panasonic معمولی بود خیلی تصاویر بهتر بود.ظاهرا حتما باید فیلم یا تصویر FULL HD باشه که اون کیفیتی که انتظار داریم رو بگیریم.در غیر اینصورت میشه گفت کیفیت خیلی پائینه.شاید چون اندازش بزرگه تصاویر اینجوریه.
دقيقا همينطوره . منم يه CRT پانا داشتم 21 كه خيلي عالي بود ولي اين LCD رو نيگاه ميكنم به دلم نميچسبه.
يه نكته اي داره:
اگر فركانسش هم 100 تا 120 هرتز باشه خيلي كيفيت بهتره ها.مثلا شارپ 100-120 هرتزه يعني تعداد فريم هايي كه در يك زمان خاص نشون ميده 100 تا 120 تاست ولي بقيه كمترن
amir.amer1354
19-12-2009, 11:37
دقيقا همينطوره . منم يه CRT پانا داشتم 21 كه خيلي عالي بود ولي اين LCD رو نيگاه ميكنم به دلم نميچسبه.
يه نكته اي داره:
اگر فركانسش هم 100 تا 120 هرتز باشه خيلي كيفيت بهتره ها.مثلا شارپ 100-120 هرتزه يعني تعداد فريم هايي كه در يك زمان خاص نشون ميده 100 تا 120 تاست ولي بقيه كمترن
فرکانس lcd های جدید که 100 هرتز به بالاست.ولی پلاسما 600 هرتزه.من فکر کنم اگر فیلمی که یه tv full hd داره پخش میکنه خودش full hd نباشه موقع نمایش افت کبفیت پیدا می کنه.چون مجبوره pixel های خالی را خودش پر کنه یا اینکه اصلا اون پیکسل ها روشن نمیشه.در نتیجه از کیفیت و براق بودن تصویر کم میشه.ولی اگر خود فیلم fullhd باشه کیفیت خیلی عالیه.ولی کانالهای ماهواره ای که full hd نیستوکانالهای ایران هم که نیست.تمام فیلمها و سریالهای خارجی هم که توی بازار هست هیچکدوم full نیست.اگر هم باشه حیلی گرونه. فقط یه سری از کنسول های بازی می تونن این کیفیت رو ساپورت کنن.البته من شنیدم یه سری کانال ماهواره ای دارن به صورت full hd در میان که اونم باید ----- HDMI با پورت hdmi داشته باشی.
خلاصه یه جورائی از تمام پولی که میدی استفاده نمی کنی.یه جورائی به درد آینده می خوره.
در ضمن اگر خواستید پاناسونیک بخرید یادتون باشه هزینه حمل و نصب و سیم و ... به عهده خریداره.من 108 هزار تومن پول اضافه بابت اینا دادم!!! واقعا آخر خدماته.!!!!!! اکر خواستین بخرین خودتون نصب کنید.چون کاری نداره.در ضمن گارانتیش هم از بین نمیره.50 تومن جلو میافتین.ولی کابل HDMI رو باید بخرین.حدود 35 تومنه!!!
سلام
من شنیدم که پانا V10 پنجاه اینچ در بانابه قیمت 1700000 موجود است؟؟
شما اطلاعات بیشتری ندارید؟
ممنون
ممکن نیست .
قیمت جهانیش خیلی بیشتره.
توبانه هم یه چیزی میکشن روش دیگه.
afshin b
22-12-2009, 09:48
ممکن نیست .
قیمت جهانیش خیلی بیشتره.
توبانه هم یه چیزی میکشن روش دیگه.
من تو آمزون ديدم تقريبا 1500$ بود.
سلام
مثل اینکه دیگه این پست غیر فعال شده؟؟
چون دیگه کسی مطلبی در مورد V10 نمی نویسه!!
حتما همه به دلیل قیمت بالای آن دل سرد شدند و رفتند پلاسمای دیگری را خریدند؟؟
مبارک تون باشه!!
Ami R 940
24-12-2009, 17:55
سلام
مثل اینکه دیگه این پست غیر فعال شده؟؟
چون دیگه کسی مطلبی در مورد V10 نمی نویسه!!
حتما همه به دلیل قیمت بالای آن دل سرد شدند و رفتند پلاسمای دیگری را خریدند؟؟
مبارک تون باشه!!
این مدل ارزش ماه ها صبر کردن رو داره. مطمن باش بعد عید قیمت ها به کلی دراپ میشه (روال همیشگی کاهش قیمتای 20 30 درصدی بعد از عید نسبت به قبل از عید تو ایران !!)
v10 همیشه مثل pioneer kuro جاویدانست !!
لذت فیلم دیدن تو پلاسماهای پاناسونیک معتاد کننده نشستن پای پنل هستش
احتمال میدم اگر این پنل در سایز 50 عرضه بشه بعد عید به قیمت 2 تومن قابل خرید باشه.
فروردین ماه میشه یک سال فیکس که من برای این مدل صبر کردم :31:
ramincybran
24-12-2009, 18:14
این مدل ارزش ماه ها صبر کردن رو داره. مطمن باش بعد عید قیمت ها به کلی دراپ میشه (روال همیشگی کاهش قیمتای 20 30 درصدی بعد از عید نسبت به قبل از عید تو ایران !!)
احتمال میدم اگر این پنل در سایز 50 عرضه بشه بعد عید به قیمت 2 تومن قابل خرید باشه.
به طور كلي وقتي پناسونيك يه مدل جديد معرفي ميكنه چقد طول ميكشه تا ايرن يا خاورميانه بياد؟
Ami R 940
24-12-2009, 18:35
به طور كلي وقتي پناسونيك يه مدل جديد معرفي ميكنه چقد طول ميكشه تا ايرن يا خاورميانه بياد؟
6 ماه بعد از عرضه جهانی(اروپا و آمریکا) در خاورمیانه و آسیا عرضه میشه روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک. ایران هم با خداست بستگی به سیاست آقایون داره که چقدر محصولات قدیمی رو به فروش برسونن.
6 ماه بعد از عرضه جهانی(اروپا و آمریکا) در خاورمیانه و آسیا عرضه میشه روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک. ایران هم با خداست بستگی به سیاست آقایون داره که چقدر محصولات قدیمی رو به فروش برسونن.
سلام
ولی الان بیش از یک سال از که می گذرد و هنوز v10 در ایران عرضه نشده!!
با این ترتیب شاید شرکت بانیان حتی بعد از عید هم چون هنوز عرضه V10 را شروع نکرده قیمت آنرا کاهش نده!!
اگه حداکثر تا اواسط دی ماه عرضه v10 شروع بشه امکان کاهش قیمت آن بعد از عید است در غیر این صورت جای سوال وجود دارررررررررررررره؟؟؟؟:41::41: :41::41::41::18::18::18::18::18:
شما اینطور فکر نمی کنید؟؟؟
:19::19::19::19:
*Alucard*
25-12-2009, 12:56
الان 7 ماه از عرضه V10تو آمریکا و اروپا و نزدیک 1 سال از عرضه این پنل تو ژاپن میگذره با توجه به اینکه تکنولوژی این پنل برای اواخر سال 2008 و اوایل 2009 هست این پنل تو ایران باید با تکنولوژِی 2010 کمپانیهای دیگه رقابت کنه که احمقانس به نظر من خرید این پنل با این تاخیر زمانی دیگه جایز نیست چون بهار 2010 مدلهای جدید سامسونگ و ال جی و سونی وارد ایران میشه که به احتمال قوی قیمتهای معقولتری هم دارن.
سلام
من خیلی به این که بعد از عید قیمت پلاسما پایین بیاد خوش بین نیستم به دلایل زیر:
1 - الان اکثر شرکتها مثل سامسونگ وال جی ..... تقریبا هر چهار ماه جشنواره می گذارند و قیمت LCD و Led را کاهش می دهند ولی در قیمت پلاسما تغییری نمی دهند و حتی با خرید پلاسما کارت شرکت در قرعه کشی نمی دهند؟؟
2 - از فروردین قرار است طرح انقلاب اقتصادی دولت اجرا بشه که اگه این عمل بشه، سوخت به قیمت آزاد عرضه می شه که خود این کار باعث افزایش شدید قیمتها می شه چون به همه چیز هزینه حمل و نقل تعلق می گیره که این هزینه از عید چند برابر می شه !!!!
3- اگه تحریم جهانی بر علیه ایران به خاطر انرژی صلح آمیز هسته ای شکل بگیره این مشکلات را چند برابر می کنه!!
در نتیجه شاید نه تنها قیمت پلاسما بعد از عید کاهش نیابد بلکه افزایش هم پیدا کنه؟؟
یادتون باشه که ما در ایران زندگی می کنیم در نتیجه باید خودمان را برای هر اتفاقی آماده کنیم؟؟
نظر شما چی است؟؟
خوش باشید:18::18::18:
سلام دوستان . اگه میشه منو راهنمایی کنید.
قیمت پلاسمای پاناسونیک مدل v10 (سایز 50 اینچ) توی ژاپن و توی دبی چند هست ؟ و از نظر سخت افزاری و نرم افزاری آیا مدل ژاپنی فرقی با مدل خاورمیانه داره یا نه؟ و میزان گمرکی که برای آوردن این پلاسما از دبی تو مرز ایران میگیرن چقدر هست؟
حالا به نظر شما آیا صرف میکنه که اگه آدم بتونه این مدل رو از خارج بیاره ؟ (البته فقط 1 دونه). با توجه به این نکته که از ژاپن بیاد (قاچاقی) و از دبی (قانونی و با پرداخت گمرکی). و آیا مدل داخل ژاپن ----- داخلی داره یا نه؟
سلام دوستان . اگه میشه منو راهنمایی کنید.
قیمت پلاسمای پاناسونیک مدل v10 (سایز 50 اینچ) توی ژاپن و توی دبی چند هست ؟ و از نظر سخت افزاری و نرم افزاری آیا مدل ژاپنی فرقی با مدل خاورمیانه داره یا نه؟ و میزان گمرکی که برای آوردن این پلاسما از دبی تو مرز ایران میگیرن چقدر هست؟
حالا به نظر شما آیا صرف میکنه که اگه آدم بتونه این مدل رو از خارج بیاره ؟ (البته فقط 1 دونه). با توجه به این نکته که از ژاپن بیاد (قاچاقی) و از دبی (قانونی و با پرداخت گمرکی). و آیا مدل داخل ژاپن ----- داخلی داره یا نه؟
Ami R 940
31-12-2009, 10:55
دوست عزیز این چه جور خرید کردن هست اونم از ژاپن شما که می خوای اینطوری تلویزیون بخری پیشنهاد میکنم ماشین شخصی وارد کنی یه چیزی که ارزش داشته باشه!! نه یه تلویزیون !
35 درصد حق گمرکی تلویزیون های صفحه تخت به ایران هستش تا برگه سبزش صادر بشه بتونی وارد کنی .
قیمت تلویزیون 2 هزار دلار هستش + 35 درصد حق گمرکی + 20 درصد هزینه کارگر و باربر در بهترین شرایط +هزینه رفت و برگشت هواپیما و خورد خوراک و هتل و...
خودت حساب کن ببین چقدر میشه حداقل یه 6 میلیونی افتادی تو خرج علاوه بر تحمل کردن مشکلات زیاد و سر کله زدن با آقا زاده ها .
ریجن ژاپنی هم شامل کلیه امکاناته ----- هم داره .
hummer_1990
31-12-2009, 18:44
آقا V10 زیر 50 اینچ داره یا نه؟
afshin b
31-12-2009, 23:22
نه نداره..
دوست عزیز این چه جور خرید کردن هست اونم از ژاپن شما که می خوای اینطوری تلویزیون بخری پیشنهاد میکنم ماشین شخصی وارد کنی یه چیزی که ارزش داشته باشه!! نه یه تلویزیون !
35 درصد حق گمرکی تلویزیون های صفحه تخت به ایران هستش تا برگه سبزش صادر بشه بتونی وارد کنی .
قیمت تلویزیون 2 هزار دلار هستش + 35 درصد حق گمرکی + 20 درصد هزینه کارگر و باربر در بهترین شرایط +هزینه رفت و برگشت هواپیما و خورد خوراک و هتل و...
خودت حساب کن ببین چقدر میشه حداقل یه 6 میلیونی افتادی تو خرج علاوه بر تحمل کردن مشکلات زیاد و سر کله زدن با آقا زاده ها .
ریجن ژاپنی هم شامل کلیه امکاناته ----- هم داره .
سلام امیر خان :10:
راستشو بخوای من پول درست و حسابی برای وارد کردن اجناس گرون ندارم . بعدشم من نگفتم که خودم میخوام برم دبی یا ژاپن و این تلویزیون رو بخرم و بیارم. در مورد دبی یکی از اقوام پسر داییم توی دبی دفتر بازرگانی داره و کارشون واردات و صادرات هست . . . در مورد ژاپن هم یکی از اقوام بهم گفته که رفیقش نمایندگی یه جنس ژاپنی رو تو ایران دارن و از ژاپن واردات دارن و گفت که شاید بتونه همچین چیزی که من میخوام رو برام لابه لا ی اجناسشون بزارن و بیارن. (البته هنوز خودم صد در صد مطمئن نیستم ) در این صورت نظرت چیه ؟ راستی قیمت توی خود ژاپن هم همین 2000 دلار هست یا ارزونتره (به خاطر تولید داخلیشون)
راستشو بخوای من پول درست و حسابی برای وارد کردن اجناس گرون ندارم . بعدشم من نگفتم که خودم میخوام برم دبی یا ژاپن و این تلویزیون رو بخرم و بیارم. در مورد دبی یکی از اقوام پسر داییم توی دبی دفتر بازرگانی داره و کارشون واردات و صادرات هست . . . در مورد ژاپن هم یکی از اقوام بهم گفته که رفیقش نمایندگی یه جنس ژاپنی رو تو ایران دارن و از ژاپن واردات دارن و گفت که شاید بتونه همچین چیزی که من میخوام رو برام لابه لا ی اجناسشون بزارن و بیارن. (البته هنوز خودم صد در صد مطمئن نیستم ) در این صورت نظرت چیه ؟ راستی قیمت توی خود ژاپن هم همین 2000 دلار هست یا ارزونتره (به خاطر تولید داخلیشون)
سلام
من به ژاپن رفتم اکثر کالاها قیمتهاشون در داخل ژاپن گرانتر از ایران است حتی کالاهای ساخت ژاپن. من برای اینکه مجبور بودم برای برخی از افراد هدیه بگیرم موقع خرید از سیستم tax free استفاده می کردم بدین صورت که بارکد و نوع کالا را در یک فاکتور با شماره پاسپورت من می نوشتند و در فرودگاه موقعه خروج از کشور این مبلغ مالیات را به من برگرداندند ولی باز هم کالاهایی که خریدم با ایران تفاوت آنچنانی نداشت
مثلا من در آن زمان یک دوربین sony t100 به مبلغ 350 هزار تومان از ژاپن خریدم که در ایران با گارانتی 380 بود ولی دوربین من چون خودم از ژاپن آورده بودم گارانتی نداشت
و یا مثلا در آن زمان تازه دستگاه playststion3 آمده بود که در ژاپن قیمت 550 بود ولی زبان دستگاه ژاپنی بود و با زبان انگلیسی اگه یافت می شد قیمت به 650 افزایش پیدا می کرد که در ایران هم قیمت همین مقدار بود
تنها چیزی که نسبت به ایران ارزانتر بود ماشین بود که خیلی ارزانتر بود مثلا یک پرادو 4 درب نو را به قیمت 16 میلیون تومان می شد خریداری خرد
ژاپن خیلی کشور پیشرفته و زیبایی می باشد هر چند خود ژاپنیها زیبا نیستند اگه توانستید حتما سری به آنجا بزنید ارزش دیدن را داره . ولی با خودتان مقداری کنسور ببرید چون اصلا غذاهاشون با ذائقه ما جور نیست و در تمامی غذاهاشون حتی سالاد ماهی آب پز می ریزند!!!
خوش باشید:31::11:
سلام
دیشب سری به بازار زدم سامسونگ مجددا قیمتهاشو کاهش دادده و الان b650 را به قیمت 2,089,000 با یک سینما T1250 عرضه می کنه و حدودا 110 هزار تومان ارزانتر از قبل شده ولی هنوز خبری از v10 نیست .
به نمایندگی پانا رفتم و فروشنده گفت که تا آخر این ماه v10 پنجاه اینج به قیمت 2200000 به بازار عرضه می شه؟؟
شما خبر جدیدی ندارید؟
ممنون
amir.amer1354
05-01-2010, 11:12
سلام به همه
من g10 'گرفتم با یک تیاتر 780.ولی به تازگی یک media player ws tv live گرفتم با کابل hdmi برای تصویر یک کابل optical برای صداش که به ورودی تیاتر وصل میشه.قیمت media playe 180 تومان - قیمت کابل hdmi 40 تومان-کابل optical 16 تومان-
فقط می تونم یه جمله بگم.معرکه است.واقعا آخر کیفیت صدا و تصویر رو دارم.g10 فوق العاده تصویرش قشنگه.
Ami R 940
09-01-2010, 15:37
سلام
من پیشنهاد می کنم چند ماهی صبر کنی تا مدل های جدید NEO PDP2 پاناسونیک عرضه بشه و انوقت اقدام به خرید کنی .
خرید v10 با عرضه پنل های neo pdp 2 پانا و عرضه پنل های 2010 تا چند ماه دیگه در حال حاظر به صلاح نیست
چند روزی هست مدل های جدید پاناسونیک معرفی شده تقریبا می تونم بگم کمتر از 3 ماه دیگه تو ژاپن عرضه میشه تو ماه april .
سلام
من پیشنهاد می کنم چند ماهی صبر کنی تا مدل های جدید NEO PDP2 پاناسونیک عرضه بشه و انوقت اقدام به خرید کنی .
خرید v10 با عرضه پنل های neo pdp 2 پانا و عرضه پنل های 2010 تا چند ماه دیگه در حال حاظر به صلاح نیست
چند روزی هست مدل های جدید پاناسونیک معرفی شده تقریبا می تونم بگم کمتر از 3 ماه دیگه تو ژاپن عرضه میشه تو ماه april .
سلام
شما یکساله میفرمایید صبر کنید v10 بیاد حالا میفرمایید خرید v10 به صلاح نیست
اگه اینطور پیش بره ما هیچ موقع صاحب پنل نمیشیم چون هر ماه یه محصول جدید به بازار میاد و بلافاصله شما خرید محصول قبلی رو رد میکنید:27::31:
alireza1974
09-01-2010, 17:36
سلام
باسلام
فکر می کنید مدلهای جدید کی به ایران می رسند؟
amir_amd
09-01-2010, 19:42
باسلام
فکر می کنید مدلهای جدید کی به ایران می رسند؟
وقتی مدلهای یک سال پیش هنوز نیومده مدلهایی که هنوز نیومده (مدلهای جدید) حداقل 1.5 سال دیگه میاد.
mohammad6
09-01-2010, 19:47
اتفاقا اصلا صبر کردن برای این پنلهای جدید درست نیست!
اولا که هنوز به بازار عرضه نشدن که بفهمیم بهتر از v10 هست یا نه!
البته مسلما برق کمتری مصرف میکنن.
ولی تو ایران حداقل 10 ماه دیگه این پنلها وارد میشن که اونم با قیمت نجومی چرا که تکنولوژیه جدیده و فروشنده های ما هم منصف.
*Alucard*
09-01-2010, 20:18
سری G20 یا G25 پاناسونیک امسال به احتمال زیاد اواخر یا اواسط تابستون وارد ایران میشه و به نظر میاد از نظر کیفیت تصویر بهتر از V10 باشن حداقلش این هست که تصویرشون برای بیشتر افراد 100 در صد جذابتر هست چون برایتنسشون خیلی بالاتر رفته.
Ami R 940
09-01-2010, 20:37
سلام
شما یکساله میفرمایید صبر کنید v10 بیاد حالا میفرمایید خرید v10 به صلاح نیست
اگه اینطور پیش بره ما هیچ موقع صاحب پنل نمیشیم چون هر ماه یه محصول جدید به بازار میاد و بلافاصله شما خرید محصول قبلی رو رد میکنید:27::31:
دوست عزیز ایشون قصد خرید از ژاپن رو دارن نه ایران. منم زمان عرضه شدن در ژاپن رو به ایشون اعلام کردم نه در جمهوری اسلامی ایران ! . در جمهوری اسلامی اومدن این پنل ها با خداس شاید یک سال دیگه همین موقع شاید :31:
بنابرین فلسفه خرید از ژاپن و ایران رو یکی نکنید.
سری G20 یا G25 پاناسونیک امسال به احتمال زیاد اواخر یا اواسط تابستون وارد ایران میشه و به نظر میاد از نظر کیفیت تصویر بهتر از V10 باشن حداقلش این هست که تصویرشون برای بیشتر افراد 100 در صد جذابتر هست چون برایتنسشون خیلی بالاتر رفته.
سلام
به خدا من خسته شدم از بس صبر کردم بلاخص که شرکت سامسونگ مرتب داره قیمتهاشو پایین میاره!!
به نظر شما چکار کنیم صبر کنیم و بی خیال V10 بشیم؟؟ و منتظر آمدن سری G20 یا G25 شویم؟؟
سری G20 یا G25 در چند اینچ قراره عرضه بشه؟؟ حتی اسم این مدلها در سایت رسمی پاناسونیک هنوز نیامده و من فکر کنم تا دو سال دیگه هم به ایران نرسه!!
آخرین سری را سری Z معرفی کرده؟؟
منبع این خبر سری G20 یا G25 کجاست لطفا لینک آنرا قرار دهید.
ممنون
:18::18::18:
درجواب دوستمان بايد بگويم نسل جديد تلويزيونها 3D است يعني سه بعدي نشان ميدهند كه بايستي با عينك مخصوص آنرا مشاهده كرد. پاناسونيك اين سيستم را روي سري vt25 بكار برده است. ولي در سري G سيستم NEO PDP و كنتراست 5000000 : 1 رانصب كرده است كه هنوز به بازار نيامده.
البته براي توليد تصاوير 3D بايد از دوربين هاي مخصوص استفاده كرد كه گمان نكنم حالا حالاها جا بيفتد.
اين هم تصويري از اين دوربين مخصوص
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.