ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

صفحه ها : 1 [2] 3 4

Pop-Man
23-09-2009, 17:08
بالاخره بعد از مدت ها انتظار مدل v10 وارد بازار آسیا شد .حداکثر بین 1 تا 1.5 ماه دیگه در ایران قابل خرید هست

سایت پاناسونیک تایلند و عرضه این مدل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:31:مرسی امیر جون
خبر از این بهتر هم میشد؟:31:
منتظریم:20:
سایته پانا هند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایته پانا سنگاپور

afshin b
23-09-2009, 19:32
به منتظران v10 که خودمم یکیش هستم تبریک میگم.:31:
رفتم تو سایت پاناسونیک سنگاپور دیدم میگه با SD memory card میشه full hd video دید!!
اگه تونستین یه چک کنین ببینین من اشتباه میکنم یا اون سایت؟

m_s_r_08
23-09-2009, 19:37
قیمتش چه جوریاس

Pop-Man
23-09-2009, 19:51
قیمتش چه جوریاس
به نظره من در ابتدای ورودش حداقل 2.5 باید باشه و حداکثر 3 تومن

*Alucard*
23-09-2009, 21:33
به منتظران v10 که خودمم یکیش هستم تبریک میگم.:31:
رفتم تو سایت پاناسونیک سنگاپور دیدم میگه با SD memory card میشه full hd video دید!!
اگه تونستین یه چک کنین ببینین من اشتباه میکنم یا اون سایت؟

It's easy to view full-HD images with the SD card slot. Watch and show your photos and motion images right after you take them. Simply insert an SD Memory Card into VIERA to display photos and full-HD videos on the large screen. You can also choose from among 3 types of background music and 4 display effects.

درسته فیلم Full HD پخش میکنه و ظاهرا میتونید سه نوع موزیک رو موقع پخش تصاویر انتخاب کنید و 4 نوع افکت تصویری هم داره.
البته ظاهرا فقط فرمتهای Mpeg2 و AVCHD رو پشتیبانی میکنه که این فرمت AVCHD همون فرمتی هست که دوربینها باهاش فیلم برداری میکنن.

Ami R 940
23-09-2009, 22:07
5 6 ماه انتظار خیلی سخت بود ! دیگه این یک ماه انتظار باقی مونده شیرینه :دی

خوشبختانه ----T Digital Tuner برای بازار آسیایی حذف نشده .

یه سرچی می کردم تو گوگل چند ساعت پیش,قیمت این مدل در بازار تایلند چیزی حدود 1.450 دلار بود.

من بعید می دونم قیمت این مدل بیشتر 2.600 در نمایندگی باشه .مدل py800 با سایز 50 که سال پیش عرضه شد 2 هزار دلار قیمتش بود ایران به قیمت 2.850 عرضه شد.

این مدل با قیمت جهانی 1.500 دلارش .احتمالا تا همون 2.500 2.600 حداکثر قیمتش می تونه باشه .

نکته ای هم که قابل ذکر است در ایران خوشبختانه یا بدبختانه ! از پلاسما استقبال چندانی نمیشه خریدار آنچنانی نداره ,به همین دلیل افت قیمت بیشتر و سود کمتری نسبت به lcd led می کشند روش فروشنده های ایرانی .

afshin b
23-09-2009, 22:13
اقا مهدی عزیز اگه میتونی یه خورده در مورد این تیونر ماهواره که تو v10 داره و دیگه نیازی به ----- نیست توضیح بده؟
با اینا میشه شبکه های اچ دی رو با کیفیت خوب دید مثل ----- اچ دی؟

Ami R 940
23-09-2009, 22:19
اقا مهدی عزیز اگه میتونی یه خورده در مورد این تیونر ماهواره که تو v10 داره و دیگه نیازی به ----- نیست توضیح بده؟
با اینا میشه شبکه های اچ دی رو با کیفیت خوب دید مثل ----- اچ دی؟

با اجازه مهدی ,

کلا مثل ----- معمولی باید انتظار داشته باشی , اچ دی نیست .و اونو نباید با یه ----- اچ دی حرفه ای مقایسه کرد.

----- اچ دی حداقل الان در ایران بی کاربرده . الان ارزون ترین هزینه آبونمان ماهانه چند کانال اچ دی کشور ترکیه که چند ماهی هست افتتاح شده , چیزی حدود 40 دلار هست.

البته اینطور که من از یکی از دوستانم شندیم تنها یه شبکه اچ دی فری داریم(رایگان) که اونم در ماهواره عربست ظاهرا چند وقتیه پخش آزمایشی داره .البته من عربست ندارم و ندیدم.

البته شاید بیشتر از حد انتظار باشه خواستم ! این مدل که --- داره ,میشد با اضافه کردن حافظه داخلی چند گیگ و قابلیت ریکورد در این تلویزیون واقعا دیگه بی رقیب بود هرچند که الانم بدون این امکان هست دیگه دست نیافتنی تر هم میشد !

*Alucard*
23-09-2009, 23:16
با تشکر از امیر عزیز
تیونر های موجود در مدلهای V10 از نوع ----T هست که فکر نمیکنم سگنالهای ماهواره رو دریافت کنه هر چند من امتحان نکردم ولی میدونم این مدل تیونرها مال کشورهایی هست که سیستم پخش دیجیتالی دارن و البته این تیونر HD هست یعنی سیکنالهای HD رو قبول میکنه ولی معمولا تیونرهایی که برای دریافت از ماهواره هستن ----S هستن ولی دوستان اگر خریدن میتونن امتحان کنن اگر پشت پنل ورودی Coaxial داشت و تو منوها هم قابلیت سرچ سیگنالهای ماهواره بود ممکنه سیگنالهای ماهواره رو هم قبول کنه.

کلا استانداردهای --- سه نوع هستن:

1. استاندارد ----S : مبتنی بر پخش دیجیتالی ویدیو از طریق ماهواره.
2.استاندارد ----T : مبتنی بر پخش دیجیتالی ویدیو از طریق آنتنهای زمینی که بهشون DTTV میگن.
3.استاندارد ----C : مبتنی بر پخش دیجیتالی ویدیو از طریق کابل برای تلویزیونهای کابلی یا CATV

Ami R 940
23-09-2009, 23:56
با تشکر از امیر عزیز
تیونر های موجود در مدلهای V10 از نوع ----T هست که فکر نمیکنم سگنالهای ماهواره رو دریافت کنه هر چند من امتحان نکردم ولی میدونم این مدل تیونرها مال کشورهایی هست که سیستم پخش دیجیتالی دارن و البته این تیونر HD هست یعنی سیکنالهای HD رو قبول میکنه ولی معمولا تیونرهایی که برای دریافت از ماهواره هستن ----S هستن ولی دوستان اگر خریدن میتونن امتحان کنن اگر پشت پنل ورودی Coaxial داشت و تو منوها هم قابلیت سرچ سیگنالهای ماهواره بود ممکنه سیگنالهای ماهواره رو هم قبول کنه.

کلا استانداردهای --- سه نوع هستن:

1. استاندارد ----S : مبتنی بر پخش دیجیتالی ویدیو از طریق ماهواره.
2.استاندارد ----T : مبتنی بر پخش دیجیتالی ویدیو از طریق آنتنهای زمینی که بهشون DTTV میگن.
3.استاندارد ----C : مبتنی بر پخش دیجیتالی ویدیو از طریق کابل برای تلویزیونهای کابلی یا CATV

مهدی جان هر 3 رو ساپورت میکنه T C S

(مشخصات آمریکایی این مدل)

احتمالا واس آسیا فقط T شده اگه استناد کنیم به سایت پاناسونیک تایلند و سنگاپور .

مهدی من چیزی نخونده بودم در رابطه با HD بودن این تیونرها در سایتها اگه اینطور باشه واقعا عالیه دیگه حرف نداره :10:

*Alucard*
24-09-2009, 00:40
سایت Avforums فکر میکنم با یکی از شبکه های HD که اگه یادم باشه شبکه SKY HD بود این پنل رو تست کرده

afshin b
24-09-2009, 09:52
یه وقت بخاطر همین تیونر جلوی ورودشو نگیرن؟!

Ami R 940
24-09-2009, 11:40
یه وقت بخاطر همین تیونر جلوی ورودشو نگیرن؟!

بعید می دونم , تبلیغات این مدل در نمایندگی های پاناسونیک تو ایران رو کاتولوک معرفی شده به فارسی.

SAEED_BARCELONA
24-09-2009, 13:09
البته شاید بیشتر از حد انتظار باشه خواستم ! این مدل که --- داره ,میشد با اضافه کردن حافظه داخلی چند گیگ و قابلیت ریکورد در این تلویزیون واقعا دیگه بی رقیب بود هرچند که الانم بدون این امکان هست دیگه دست نیافتنی تر هم میشد !
معمولا TV هرچقدر درصد combo بودنش کمتر باشه:دی هم کلاسش بیشتره هم کیفیت بهتری داره. به شخصه اگر اینهارو داشت زیاد بهش رغبت پیدا نمیکردم. دیگه به عنوان High-End TV ازش یاد نمیشد.
سری Z توی آمریکا هست درسته؟ برای آسیا کی میاد؟

Pop-Man
24-09-2009, 13:27
سری z واسه هند معرفی شده
اما واسه تایلند یا سنگاپور نه
دقیقا مشخص نیست با v10 میاد یا نه البته یکی از دوستان میگفت تبلیغه v10 و z1 هر دوشو تو نمایندگی دیده

Ami R 940
24-09-2009, 14:40
معمولا TV هرچقدر درصد combo بودنش کمتر باشه:دی هم کلاسش بیشتره هم کیفیت بهتری داره. به شخصه اگر اینهارو داشت زیاد بهش رغبت پیدا نمیکردم. دیگه به عنوان High-End TV ازش یاد نمیشد.
سری Z توی آمریکا هست درسته؟ برای آسیا کی میاد؟

just all in one :31:

جدا از شوخی اگه با این طرز فکر مواجه بشیم ,گوشی موبایل هایی که داریم دوربین و پلیر همه امکاناتی توش هست باید بزاریم کنار به دلیل اینکه همه کار میکنه و خوب نیست کیفیتم نداره ! و گوشی ساده بدون هیچ امکانی بگیریم.

این تی وی هم با وجود پلیر و ----- داشتنش با اینکه 95 درصد تی وی ها از این امکانات بی بهره اند فعلا بهترین hdtv ساخته شده هست :40: . با این حرفت واس این تی وی موافق نیستم اگر امکانات بیشتری داشته باشه کیفیت پایین تر میاد,لاقل میشه گفت در این مدل که اینطور نبوده. البته حرف شما از یه دید دیگه درسته و بیشتر محصولاتی که با کیفیت پایین ساخته شده و چند کاره بودن حرفی واس گفتن نداشتن اما بحث من سر این تی وی جداس از این مسائل .

z حدود 6000 دلار هست :18: تو هیچ جا استقبال ازش نشده فعلا هم آره z تو هند و ژاپن هست واس آسیا .

*Alucard*
24-09-2009, 14:51
من حدودا یک ماه پیش شایدم بیشتر بود رفته بودم جمهوری یه بروشور بهم دادن سری Z توش بود:

Ami R 940
24-09-2009, 22:07
خوب بعد از یه بررسی در نت خوشبختانه کلیه سری های v در هر منطقه و قاره دارای Coaxial out هستند , و به راحتی میشه کانال های ماهواره ای رو تماشا کرد با داشتن ال ان بی و دیش.

عکسی از پشت پنل ( Coaxial out (بالا سمت چپ)

پنل در نمایش فوتبال

GiggleClub
24-09-2009, 22:29
واسه فروشش مشکلی پیش نمیاد ؟!!!!
بابا گیر میدن

Pop-Man
24-09-2009, 22:59
امیر جان دستت درد نکنه مثله همیشه کامل:46:
بنظرت بهش گیر نمیدن؟ من که تا اومد معطل نمیکنم 1 ساعته خریدمش:31:
اما خیلی باهاله ها دوست میداریم:31:

Ami R 940
24-09-2009, 23:40
والا چی بگم خدا می دونه ,از طرفی از حدود یک ماه قبل این مدل تبلیغات شده در بروشور نمایندگی ها که این خیلی نکته مثبتی می تونه باشه و از دید دیگه این امکان ----- بودن با روحیات سربازان گمنام امام زمان به صورت علنی سازگار نیست !

واقعا اگه جلوش گرفته بشه و نیاد ضد حال اساسی من تقریبا 5 ماه هست منتظر این مدلم .
انشالله که بیاد , دقیقا منم پس از عرضه شدنش تو ایران خریداریش می کنم یه روزم صبر نمی کنم حتی :دی

فوقشم نیومد چاره ای نیست از بانه خریداریش می کنم اگه اونجا باشه که احتمالا اونجا هم میاد مثل g10 .

امير موسر
24-09-2009, 23:50
الان همین پلاسمای پاناسونیک سری V10 ! زیر 50 اینچ هم داره ! اگه آره چند اینچ و به چه قیمتی !؟ اگر نه 50 اینچش چنده !؟

بعد در رابطه با کیفیتش میخواستم بدونم چجوریاست !؟

ویه سوال که شاید بی ربط به تاپیک باشه اینه که کلا طول عمر LCD بیشتره یا پلاسما !؟ از نظر کیفیتشون هم بگید ! من شنیدم که مثلا پلاسما رنگ مشکی رو بهتر نمایش میده !

ممنون !

Ami R 940
25-09-2009, 00:11
الان همین پلاسمای پاناسونیک سری V10 ! زیر 50 اینچ هم داره ! اگه آره چند اینچ و به چه قیمتی !؟ اگر نه 50 اینچش چنده !؟

بعد در رابطه با کیفیتش میخواستم بدونم چجوریاست !؟

ویه سوال که شاید بی ربط به تاپیک باشه اینه که کلا طول عمر LCD بیشتره یا پلاسما !؟ از نظر کیفیتشون هم بگید ! من شنیدم که مثلا پلاسما رنگ مشکی رو بهتر نمایش میده !

ممنون !

برای آسیا سایز زیر 50 اینچ عرضه نشده ,

کیفیت هم از صفحه اول تاپیک و صفحات بعد رو مرور کنین به جزییات بیشتری می تونی برسی . تا اطلاع ثانوی بهترین hdtv هست که ساخته شده .

طول عمر این پلاسما با تکنولوژی جدید به کار گرفته شده neopdp پاناسونیک 100 هزار ساعت اعلام شده که میانگین روزی حدود 8 ساعت تلویزیون روشن باشه میشه 30 سال .

طول عمر پلاسماهای اخیر پاناسونیک از ال سی دی ها بیشتره ال سی دی ها نهیتا 60 70 هزار ساعت عمر مفید پنلشون هست .

saeed.1388
25-09-2009, 13:35
چندتا سوال در مورد v10 داشتم
اول اینکه مدلی که برای آسیا اومده چه تغییراتی رو نسبت به مدل آمریکایی و اروپایی داشته
دوم اینکه این تلوزیون ساخت مالزی هست یا ساخت ژاپن
سوم در مورد مصرف برق یا تولید گرما نسبت به g10 تفاوتی داره یا خیر
چهارم باتوجه به بزرگتر شدن سایز تلوزیون آیا کیفیت تصاویر کمتر شده یا خیر مثلآ نسبت به g10
پنجم اینکه full hd نیست برای ما مصرف کننده ایرانی چقدر اهمیت داره
ششم آیا این تلوزیون تک تیونر هست یا دو تیونر

اگه جواب بدین ممنون میشم

Ami R 940
25-09-2009, 20:21
چندتا سوال در مورد v10 داشتم
اول اینکه مدلی که برای آسیا اومده چه تغییراتی رو نسبت به مدل آمریکایی و اروپایی داشته
دوم اینکه این تلوزیون ساخت مالزی هست یا ساخت ژاپن
سوم در مورد مصرف برق یا تولید گرما نسبت به g10 تفاوتی داره یا خیر
چهارم باتوجه به بزرگتر شدن سایز تلوزیون آیا کیفیت تصاویر کمتر شده یا خیر مثلآ نسبت به g10
پنجم اینکه full hd نیست برای ما مصرف کننده ایرانی چقدر اهمیت داره
ششم آیا این تلوزیون تک تیونر هست یا دو تیونر

اگه جواب بدین ممنون میشم

مونتاز سنگاپور قطعات ژاپن

ببینید تصاویر با سروس اچ دی و فول اچ دی رو به افزایش هست اعم از کانال های مختلف ,پلیر ها ,گیم و....

تلویزیون وسیله ای نیست که اون هر روز عوض کرد . این دیگه بر می گرده به استفاده شما از رزلوشن فول اچ دی که نیاز دارید یا خیر .اگر اهل گیم ایکس باکس پلی استیشن 3 یا پلی فایل های mkv و... نیستی. پس نیاز مبری به این رزلوشن نداری و فقط می تونی آینده نگری بکنی برای فول اچ دی.

تیونر رو اطلاع ندارم احتمالا تک تیونر باشه پاناسونیکم اطلاعی در ان مورد نداده. مدل های دو تیونر در بازار خیلی انگشت شمارند .

تفاوت سری آسیایی با سری آمریکایی

آسیایی آنتی رفلکتور نداره (صفحه ضد انعکاس نور) آمریکایی داره . البته جای نگرانی نیست اینطور که من در مدل g10 که آنتی رفلکتور نداره واس آسیا تصویرش رو میدیدم هیچ گونه بازتاب نوری مشاهده نکردم .بیشتر جنبه تجاری داره.

فرق دیگه ای مشاهده نکردم در کیفیت تصویر پورت ها و خروجی های و... کاملا یکی هست.

البته برای سری آسیا یه طلق شیشه ای محافظ بر روی پنل نصب هست برای مقاوم تر شدن پنل که سری امریکایی فاقد این امکان هست .

*Alucard*
25-09-2009, 20:58
توی سایتای آسیایی مالزی و سنگاپور و ... تو قسمت مشخصات جلوی آنتی رفلکتور V10 نوشتن YES!! ولی تو سایت Panasonic.net جزو مشخصات مدلهای آسیایی نیست!! ولی صفحه محافظ رو فکر میکنم نسبت به مدلهای آمریکایی بهش اضافه کردن ولی ظاهرا امکانات دیگه رو مثل قابلیت اتصال به اینترنت و تیونر ماهواره و ... در بعضی مناطق حذف کردن.

Ami R 940
25-09-2009, 22:33
سایت بانیان(نمایندگی محصولات پاناسونیک در ایران) سری v و z رو در تبلیغات بنر آغاز کرد .

سایت بانیان

*خبری هم از آپدیت سایت خاورمیانه پاناسونیک بر روی این دو مدل فعلا نیست

Pop-Man
26-09-2009, 00:11
توی مشخصاته v10 واسه اسیا viera cast رو ندیدم
دارم اشتباه میکنم یا واقعا نداره؟

zendar
26-09-2009, 12:16
امواج تصاویر دیجیتالی کلا به سه صورت قابل ارائه و دریافت می باشد.

1 - امواج تصاویر دیجیتالی کابلی : این امواج یه صورت کد گذاری شده فرستاده شده و برای دریافت آن اضافه بر تیونر دیجیتال به یک دیکودر دیجیتال نیز نیاز می باشد که توسط شرکت ارائه دهنده کانال های کابلی در اختبار مشترک قرار داده می شود.

2 - امواج تصاویر دیجیتالی ماهواره ای : این امواج یه صورت کد گذاری شده فرستاده شده و برای دریافت آن اضافه بر تیونر دیجیتال به یک دیکودر دیجیتال نیز نیاز می باشد که دستگاه های ----- دیجیتالی عملا ترکیبی از یک تیونر و یک دیکودر می باشند

3 - امواج تصاویر دیجیتالی شبکه های تلویزیونی : این امواج بدون کد گذاری شده فرستاده شده و برای دریافت آن فقط به تیونر دیجیتال نیاز می باشد که توسط شرکت های سازنده تلویزیون در داخل آن قرار داده می شود.

لذا تیونر های دیجیتال داخلی تلویزیون ها (v10) فقط قادر است امواج تصاویر دیجیتالی شبکه های تلویزیونی را که بدون کد گذاری فرستاده شده اند دریاقت کند و به هیچ وجه جایگزین یک ----- دیجیتال نبوده و قادر به دریافت امواج تصاویر دیجیتالی ماهواره ای نخواهد بود.

zendar
26-09-2009, 12:36
تکمیل پست قبلی

البته پاناسونیک برای تنها (v10 UK ) مدلی که برای انگلستان ارائه شده است اضافه بر تیونر دیجیتال دیکودر کانال های ماهواره ای Freesat را هم در داخل تلویزیون قرار داده است که در بقیه مدلها این دیکودر حذف شده است

saeed.1388
26-09-2009, 14:03
امیرجان تو سایت بانیان سری z هم هست میخواستم ببینم مشخصاتش چیه
و نسبت به v10 چه فرقهایی داره.
راستی من دیدم توی سایت پاناسویک v10 رو full hd زده پس چچوریاست شما میگی
full hd نیست؟!!

hrezaei
26-09-2009, 14:21
من هم خيلي دوست دارم مدل V10 را بخرم ولي خونه ما كوچيكه و تو هال نميشه پللاسماي 50 اينچ گذاشت فكر مي كردم 42 اينچ تو ايران بياد ولي افسوس .
يه سوال از اساتيد داشتم اميدوارم منو راهنمايي كنيد :
من تو خريد مدلهاي زير مردد هستم لطفا بفرماييد تو تصاوير معمولي و hd و مسابقه فوتبال و تصاوير اكشن مدلهاي زير را به ترتيب كيفيت بفرماييد .
1- 40w550 سوني ال سي دي
2- 40Z450 سوني ال سي دي
3- 42G10 پاناسونيك پلاسما
4 - 37LG10 پاناسونيك ال سي دي

البته خودم تصوير پلاسما G10 را تو پاساژ پايتخت ديدم و خيلي خوشم اومده ولي باز هم نظر اساتيد و دوستان برام مهمه .
ممنون از همه

Ami R 940
26-09-2009, 14:53
امیرجان تو سایت بانیان سری z هم هست میخواستم ببینم مشخصاتش چیه
و نسبت به v10 چه فرقهایی داره.
راستی من دیدم توی سایت پاناسویک v10 رو full hd زده پس چچوریاست شما میگی
full hd نیست؟!!

سلام

آقا من کی گفتم فول اچ دی نیست این مدل :18: .

سری z , بدنه اش از آلمینیوم هست ,ضحامتش حدود 1 اینچ , کلیه ورودی و خروجی هاش به صورت بی سیم طراحی شده , به این صورت که یه تیونر اکسترنال جدا داره که کلیه ورودی خروجی ها بر روی این تیونر قرار داده شده , و از طریق وایرلس این تیونر ارتباط برقرار میکنه با تلویزیون .
این مدل به دلیل قیمت فوق العاده بالاش 6000 دلار برای 50 اینچ در هیچ کجای دنیا استقبال ازش نشده ,

در مورد کیفیت تصویر هنوز به طور دقیق و جدی جایی ندیدم این مدل رو با v10 مقایسه کرده باشه,اما فک می کنم کیفیت این مدل با v10 یکی باشه.

فعلا از دید سایت های معتبر بررسی تلویزیون و منتقدین . v10 برترین hdtv ساخته شده تا به امروز هست (قیمتشم که فوق العاده هست 50 اینچ 1.450 دلار.)

Ami R 940
26-09-2009, 14:58
من هم خيلي دوست دارم مدل V10 را بخرم ولي خونه ما كوچيكه و تو هال نميشه پللاسماي 50 اينچ گذاشت فكر مي كردم 42 اينچ تو ايران بياد ولي افسوس .
يه سوال از اساتيد داشتم اميدوارم منو راهنمايي كنيد :
من تو خريد مدلهاي زير مردد هستم لطفا بفرماييد تو تصاوير معمولي و hd و مسابقه فوتبال و تصاوير اكشن مدلهاي زير را به ترتيب كيفيت بفرماييد .
1- 40w550 سوني ال سي دي
2- 40Z450 سوني ال سي دي
3- 42G10 پاناسونيك پلاسما
4 - 37LG10 پاناسونيك ال سي دي

البته خودم تصوير پلاسما G10 را تو پاساژ پايتخت ديدم و خيلي خوشم اومده ولي باز هم نظر اساتيد و دوستان برام مهمه .
ممنون از همه

به ترتیب کیفیت تصویر و عملکرد در صحنه های سریع(اکشن فوتبال و..)
g10
z450
w550
lg10

Ami R 940
26-09-2009, 15:10
توی مشخصاته v10 واسه اسیا viera cast رو ندیدم
دارم اشتباه میکنم یا واقعا نداره؟

کجا دیدی پاناسونیک دات نت ؟ .panasonic.net

Pop-Man
26-09-2009, 19:15
کجا دیدی پاناسونیک دات نت ؟ . panasonic.net شنگول می زنه فعلا :31:
تو قسمته Features سایتای اسیایی چیزی در مورده viera cast ندیدم
نظرت چیه؟

*Alucard*
26-09-2009, 19:51
Viera cast قابلیت اتصال به اینترنت هست که فکر کنم تو مدلهای آسیایی حذفش کردن.

Ami R 940
26-09-2009, 21:02
تو قسمته Features سایتای اسیایی چیزی در مورده viera cast ندیدم
نظرت چیه؟

خوب دقت کردی ,من انقدر محو کیفیت تصویر و تیونرش بودم به امکانات نتورتینگ توجه نکردم .

منم فکر می کنم حذفش کردن واس آسیا اینطور که معلومه .

Sacrament
26-09-2009, 21:19

چقدر خوشکله یعنی واقعا این شکلی تو عکس بهش نمیخورد اینقدر باحال باشه

Pop-Man
26-09-2009, 21:27

چقدر خوشکله یعنی واقعا این شکلی تو عکس بهش نمیخورد اینقدر باحال باشه
کاملا با حرفت موافقم منم فک نمیکردم انقد باحالو خوش استیل باشه
با تشکر از اقا مهدی و امیر جان و سایره دوستان که همه اطلاعاتو دقیق در اختیاره ما قرار میدن
حیف شد viera cast رو حذف کردن من دوس داشتم باشه:41:

Sacrament
26-09-2009, 21:33
کاملا با حرفت موافقم منم فک نمیکردم انقد باحالو خوش استیل باشه
با تشکر از اقا مهدی و امیر جان که همه اطلاعاتو دقیق در اختیاره ما قرار میدن
حیف شد viera cast رو حذف کردن من دوس داشتم باشه:41:

واسه من اینترنت وصل شدنش زیاد مهم نبود ولی نامردی کردن تو ایران سایز 42 اینچ نزدن واسه همین من رفتم g10 خریدم چون 50 بزرگ بود واسه خونمون ولی این خیلی با استیله چی میشد اگه 42 داشت.:41:
هم استیل داره هم سادس اینجوری خیلی خوبه چون 10 سال دیگه کسی ببینه از مدل نمیوفته قیافش.

name
26-09-2009, 21:53
عصر يه سر رفتم جمهوري از چندتا نمايندگي پاناسونيك راجع به v10 پرسيدم كه گفتن اين مدلو نخواهند آورد.
سامسونگ B750 هم كه ديگه ناياب شده.بهترين در حال حاضر B690 هست.البتهLED هاش به نظر من خوب بود.يعني نسب به B690 رنگاش بيشتر زنده به نظر ميرسيد.
كلا ال سي دي هاي سامسونگ فول اچ دي با سايز 46 به بالا براي كانالهاي ايران واقعا مزخرفه.
اما G10 كه كانالهاي ايران رو خوب نمايش ميداد.تنها موردي كه منو دو دل كرده اينه كه به نظر ميرسه مصرف برق بالائي داشته باشه.اينطور كه ميگفتن حداكثر مصرفش 580 وات هست كه به نظر زياد مياد.وگرنه گرفته بودم رفته بود پي كارش.تنها كاري كه امروز عصر تونستم انجام بدم اين بود كه 7000 تومان جريمه شدم!

Ami R 940
26-09-2009, 22:31
تنها موردي كه منو دو دل كرده اينه كه به نظر ميرسه مصرف برق بالائي داشته باشه.اينطور كه ميگفتن حداكثر مصرفش 580 وات هست
در تصویری که کاملا سفید باشه, کنتراست نور صفحه و.. بر روی 100 باشه حداکثر 450 وات هست .مصرف نرمال این تلویزیون 290 وات هست .

فک نمی کنم هیچ جای دنیا انرژی انقدر ارزون باشه که تو ایران هست . همین مانیتور و کیس شما که الان روشن هست حدود 300 350 وات مصرفشونه . یا یخچال که همیشه روشنه تا 600 وات هم میرسه .

پول برق سالی 15 هزار تومنم بیشتر نمیشه وقتی تلویزیونت 8 9 ساعتم در روز روشن باشه.

اگر رایانه برق رو وردارند صرفه جویی در برق جزو اولیت ها میشه نه در حال حاظر .

به نظر من اگر رایانه برق هم نبود ,ارزش داشت واس کیفیت بالای تصویر پلاسما 800 واتم باشه خرید . مهم لذت برند از تصویره به نظر من نه نگران برق و و.. بودن

عصر يه سر رفتم جمهوري از چندتا نمايندگي پاناسونيك راجع به v10 پرسيدم كه گفتن اين مدلو نخواهند آورد.

شما نباید از یه فروشنده که بش باقالی یا فندکم بدن بفروشه می فروشه , انتظار اطلاعات جامع و دقیق باشی ,این فروشنده ها تا دو ماه پیش همین حرفا رو در مورد g10 هم می زدند .

هم استیل داره هم سادس اینجوری خیلی خوبه چون 10 سال دیگه کسی ببینه از مدل نمیوفته قیافش.

به نظر من محصولات صوتی تصویری با طرح کلاسیک هیچ وقت از لحاظ دکورقدیمی یا به قول معروف دمده نمیشند .این مدل با دکور فوق العاده سنگین و کلاسیک در عینه حال شیکش دکور منزل رو به طرز قابل توجه ای زیبا میکنه .

Ami R 940
26-09-2009, 22:38
در این عکس می تونید ضخامت تلویزیون های pz800(py800), v10 ,z1 رو ببینید.

name
26-09-2009, 22:40
شما نباید از یه فروشنده که بش باقالی یا فندکم بدن بفروشه انتظار اطلاعات جامع و دقیق باشی ,این فروشندگا تا دو ماه پیش همین حرفا رو در مورد g10 هم می زدند .

پس صبر ميكنم تا يكي دو ماه ديگه انشا الله.

*Alucard*
27-09-2009, 15:17
یه خبر خوب برای کسایی که میخوان این مدل رو بخرن این هست که پاناسونیک firmware این پنل رو Update کرده و خبر بهتر اینکه با آپدیت شدن نرم افزار پنل نه تنها برخی از مشکلات پنل برطرف شده بلکه دقت رنگ پنل هم در حد الگوی مرجع در مد THX بالا رفته.

Change Log این آپدیت تو فروم AVS قرار میگیره که وقتی اومد من اینجا اضافش میکنم و نکته مهم اینه که چون تاریخ ریلیز پنلهای مدل آسیا بعد از آپدیت نرم افزار این پنل هست به احتمال قریب به یقین با نسخه نهایی Firmware به فروش میرسه.

Pop-Man
27-09-2009, 19:34
یه خبر خوب برای کسایی که میخوان این مدل رو بخرن این هست که پاناسونیک firmware این پنل رو Update کرده و خبر بهتر اینکه با آپدیت شدن نرم افزار پنل نه تنها برخی از مشکلات پنل برطرف شده بلکه دقت رنگ پنل هم در حد الگوی مرجع در مد THX بالا رفته.

Change Log این آپدیت تو فروم AVS قرار میگیره که وقتی اومد من اینجا اضافش میکنم و نکته مهم اینه که چون تاریخ ریلیز پنلهای مدل آسیا بعد از آپدیت نرم افزار این پنل هست به احتمال قریب به یقین با نسخه نهایی Firmware به فروش میرسه.
مرسی اقا مهدی
بالاخره ماها که اینهمه صبر کردیم باید یه چیزه بهتر گیرمون بیاد دیگه :5:
راستی اقای zender در مطلبی گفته بود که تیونرش نمیتونه سیگنالای ماهواره ای رو بگیره نظره دوستان چیه؟

Terry Bogard
27-09-2009, 22:12

واقعا با کلاسه

Sacrament
28-09-2009, 01:38

یک عکس دیگه

hrezaei
28-09-2009, 14:31
قيمت G10 باز هم پايين امد
قيمت جديد 1,550,000 تومان
اميدوارم كه قيمت V10 هم پايين باشه .

afshin b
28-09-2009, 15:10
قيمت G10 باز هم پايين امد
قيمت جديد 1,550,000 تومان
اميدوارم كه قيمت V10 هم پايين باشه .
فکر کنم یه ده روزی باشه که قیمتش اومده پایین!

Ami R 940
28-09-2009, 22:33

IranNewMan
29-09-2009, 01:10
با سلام خدمت دوستان گرامی

نظرتون راجع به S10 چطوره
برای کسایی که مثل من بودجه خریدg10 را ندارند انتخاب بهتری به جز s10 هست
از مارک و مدلهای دیگه هم باشه اشکالی نداره

استفاده من 99 درصد کانالهای آنتن ماهواره هست

در ضمن این قیمت ها را من دیروز از بانه گرفتم
فروشنده ها می گفتند تا 10 روز آینده قیمت های پاناسونیک تعدیل می شه

پلاسمای 42 پاناسونیک
g10 = 1400
S10 = 1200
x10 = 970
c10 = 870

و قیمت های اصفهان با 15ماه گارانتی بانیان و حمل و نصب رایگان

g10 = 1560
S10 = 1180
x10 = 1080
c10 = 990

در ضمن ال سی دی سامسونگ هم قیمت گرفتم
بانه
40B570 880
40B580 980
40B690 1370
40B530 870
40B550 970

اصفهان
40B570 1210
40B580 1310

قیمت ال جی اسکارلت در اصفهان
42" LH 700 1600

با تشکر

Capcom
29-09-2009, 04:53
دوستان چند تا سوال داشتم:
فرق v1 و g1 (به جز ---)
مصرف 42 اینچ و 52؟

باتشکر نیما

Ami R 940
29-09-2009, 10:47
دوستان چند تا سوال داشتم:
فرق v1 و g1 (به جز ---)
مصرف 42 اینچ و 52؟

باتشکر نیما
برتری های مدل V10
* تفاوت ها در سری آسیایی هر دو مدل رو ذکر کردم .

DCC , اشباع رنگ 120 درصد بیشتر .( نمایش رنگ ها فوق العاد غلیظ )

Black level , نشون دادن دقیق تر رنگ مشکی(در نتیجه کنتراست بالاتر, رنگ های روشن روشن تر رنگ های تیره تیره تر)
پنل عقبی مدل v10 هست و پنل جلویی g10 در این عکس مشکی دقیق و سیرتر v10 مشهود هست
عکس دیگه ای از v10 که نمایش رنگ مشکی فوق العاده در یک اتاق کاملا تاریک رو نشون میده

brightnesss , درخشش و براقیت فوق العاده تصویر , فک می کنم حدود 15 20 درصدی بیشتر g10 باشه براقیت تصویر

در این عکس براقیت بسیار بالا تصویر کاملا مشهوده

24p Smooth Film , این امکان باعث میشه با افزایش تعداد فریم ایجاد شده تصاویر صاف و شفاف تری داشته باشید

AR Filter ,آنتی رفلکتوراز انعکاس و بازتاب نور در پنل جلوگیری میکنه

upscale , پردازش قوی تر تصاویر نسبت به g10 در رزلوشن های مختلف 1080 720 480 .

---,----- دیجیتال

موجود بودن در سایز های بالا 50 65 اینچ ,دکور و شکل شمایل بهتر

این دو مورد آخر البته سلیقه ای هست

Ami R 940
29-09-2009, 11:45
با سلام خدمت دوستان گرامی

نظرتون راجع به S10 چطوره
برای کسایی که مثل من بودجه خریدg10 را ندارند انتخاب بهتری به جز s10 هست

با تشکر

سلام اینجا رو مرور کنید

IranNewMan
29-09-2009, 11:48
اگه لطف کنید جواب من را هم بدید ممنون می شوم

Pop-Man
29-09-2009, 21:26

nathan
29-09-2009, 22:39
به پرده آویزونش کردن!؟:question:

Pop-Man
29-09-2009, 22:49
به پرده آویزونش کردن!؟:question:
:31:والا چی بگم!
چه فرقی داره!

afshin b
30-09-2009, 00:36
دمش گرم بابا مایکل جکسون هم که داره نشون میده پس حتما باید بخرمش!:31:

D_z_z
30-09-2009, 03:07
سلام . مطمئنین که 42g10 قیمتش 1500 شده؟ آخه من تهران نیستم میخوام سفارش بدم تا برام بیارن . واسه این میگم که یوقت یارو نگه همون 1800 هست!!

afshin b
30-09-2009, 08:19
سلام . مطمئنین که 42g10 قیمتش 1500 شده؟ آخه من تهران نیستم میخوام سفارش بدم تا برام بیارن . واسه این میگم که یوقت یارو نگه همون 1800 هست!!
اره تهران حدود 1550 ميدن.

MAPNAZ
30-09-2009, 13:25
چند تا عكس مدل v10 دارم ولي نميدانم چطور آنرا در اينجا بگذارم؟

Pop-Man
30-09-2009, 13:36
چند تا عكس مدل v10 دارم ولي نميدانم چطور آنرا در اينجا بگذارم؟
برو تو سایته myup.ir عکسارو upload کن وقتی این کارو کردی بهت URL میده بعد همین قسمتی که پستاتو مینویسی رو یکی از ایکونا نوشته وارد نمودنه عکس تو این قسمت باید URL رو وارد کنی و...

MAPNAZ
30-09-2009, 13:57
ok ok ok ok ok ok ok

MAPNAZ
30-09-2009, 14:01

MAPNAZ
30-09-2009, 14:01

MAPNAZ
30-09-2009, 14:09
تنها عيب پلاسما انعكاس نور است.

MAPNAZ
30-09-2009, 14:18
سايتي هست بنامBest Plasma TV كه در آن بهترين پلاسماهاي 50 اينج را بترتيب زير معرفي نموده:

1- Pioneer Elite PRO-111FD - Best of the Best, but Discontinued

2 -Panasonic TC-P50V10 - Best Plasma TV of 2009

3- Samsung PN50B650 - One of the Best High-End Plasma TVs

Pop-Man
30-09-2009, 14:21
تنها عيب پلاسما انعكاس نور است.
مدلای امریکایی انتی رفلکتور داره که از انعکاس نور جلوگیری میکنه
واسه مدلای اسیایی هم جلوی AR Filter نوشته شده yes!!
باید منتظر باشیم ببینیم هستش یا نه

MAPNAZ
30-09-2009, 14:27
عكسي كه در صفحه قبلي آورده ام نشان مي دهد كه انعكاس نور در سري v هم وجود دارد.

*Alucard*
30-09-2009, 14:34
عكسي كه در صفحه قبلي آورده ام نشان مي دهد كه انعكاس نور در سري v هم وجود دارد.

این انعکاس نور تو همه پنلهایی که از پوشش براق یا شیشه ای استفاده میکنن وجود داره چه پلاسما چه ال سی دی بعضی پنلها هستن که از پوشش پلاستیکی یا فایبر گلاس مات استفاده میکنن که انعکاس کمتری داره ولی وقتی پنل خاموش هست ظاهر زیبایی نداره.
اگر تو اتاق با نور زیاد مد تصویر پنل رو روی داینامیک بزارید درخشش پنل زیاد میشه و کسی متوجه رفلکس پنل نمیشه ولی مدهای کم نور تر برای اتاقهای با نور کم مناسبه.

MAPNAZ
30-09-2009, 14:43
در كشورهاي ديگر فروش سري V شروع شده است. ما همچنان منتظر

MAPNAZ
30-09-2009, 14:51
اينهم كارتنش

MAPNAZ
30-09-2009, 14:58
من شيراز هستم امروز ميرم چند تا نمايندگي سر ميزنم نتيجه ورود v10 وقيمت g10رو تا شنبه به اطلاع ميرسانم

Pop-Man
30-09-2009, 15:14
من شيراز هستم امروز ميرم چند تا نمايندگي سر ميزنم نتيجه ورود v10 وقيمت g10رو تا شنبه به اطلاع ميرسانم
بعد از معرفی مدل در سایته خاورمیانه حداقل 2 3 هفته طول میکشه تا وارده ایران بشه در خوشبینانه ترین حالت 1ماه دیگه وارده ایران میشه
قیمته g10 هم 1.550.000 هستش
بابت عکسا هم ممنون دمت گرم:46:

abbas_p
30-09-2009, 15:25
از نظر پخش از sd کارت مدل های جی و وی باهم فرق میکنن؟..اخه تو این عکس کارتن بالایی زده Divx

Ami R 940
30-09-2009, 19:31
از نظر پخش از sd کارت مدل های جی و وی باهم فرق میکنن؟..اخه تو این عکس کارتن بالایی زده Divx

یکی هستن ,کلا همه تی وی هایی که پلیر دارن فرمت اصلی پلی کردنشون dvix هست .

IranNewMan
01-10-2009, 02:28
بسوزه پدر بی پولی
آقا من امروز بالاخره خودم را راضی کردم و یک 42 s10 خریدم
فردا می یاره برای نصب

امیدوارم با بودجه 1180 انتخاب خوبی کرده باشم

در ضمن جهت اطلاع دوستان v10 با قیمت حداقل 2800 وارد ایران می شود فکر زیر این قیمت را از سرتان بیرون کنید
بانیان 40 درصد فقط گمرک پرداخت می کنه !!!

mj_khayat
01-10-2009, 09:51
اول خيلي منتظر بودم تا G10 بياد ولي تو قيمت 1.800 بودجه نداشتم ، بناچار داشتم سعي ميكرد به x10 راضي بشم كه خوشبختانه G10 تا 1.550 پايين اومد اما هنوز مشكل دارم ...
فكر مي كنيد سري V تا ماه ديگه بياد و باعث كاهش بيشتر G ميشه، يا اين كاهش قيمتها ادامه پيدا ميكنه ؟
آخرين قيمت بانه را هم كه دوستان گفتند 1400 بوده، ممكنه تو بانه هم پايين تر بياد ؟
نزديك شدن به اول سال ميلادي چطور؟ بطور معمول تاثيري داره ؟
( بودجه من حداكثر 1200 )

با تشكر از همه دوستان با اطلاعات دقيق و راهنمايي واقعا مفيدشان ...

Ami R 940
01-10-2009, 11:14
اول خيلي منتظر بودم تا G10 بياد ولي تو قيمت 1.800 بودجه نداشتم ، بناچار داشتم سعي ميكرد به x10 راضي بشم كه خوشبختانه G10 تا 1.550 پايين اومد اما هنوز مشكل دارم ...
فكر مي كنيد سري V تا ماه ديگه بياد و باعث كاهش بيشتر G ميشه، يا اين كاهش قيمتها ادامه پيدا ميكنه ؟
آخرين قيمت بانه را هم كه دوستان گفتند 1400 بوده، ممكنه تو بانه هم پايين تر بياد ؟
نزديك شدن به اول سال ميلادي چطور؟ بطور معمول تاثيري داره ؟
( بودجه من حداكثر 1200 )

با تشكر از همه دوستان با اطلاعات دقيق و راهنمايي واقعا مفيدشان ...

امکان کاهش قیمتش خیلی زیاده با توجه به اینکه 8 9 روزی هست قیمت جهانی پلاسماهای پاناسونیک کاهش چشمگیری داشته همین g10 رسیده به 800 دلار .

Ami R 940
01-10-2009, 11:16
دوستان lcd سری v در سایت خاورمیانه معرفی شده , احتمالا همین روزاس پلاسما سری v هم معرفی بشه در اون صورت حدود 20 روز بعد در ایران قابل خریده .

Sacrament
01-10-2009, 11:26
من امروز از نمایندگی پاناسونیک تو میرداماد پرسیدم گفت داریم ویترین مغازه رو واسه این مدل آماده میکنیم.

amirardallan
01-10-2009, 15:03
فکر میکنید که نمایندگی باشه که قسطی هم v10 بفروشه ؟

hossein1111
01-10-2009, 21:29
در ضمن جهت اطلاع دوستان v10 با قیمت حداقل 2800 وارد ایران می شود فکر زیر این قیمت را از سرتان بیرون کنید

یعنی ممکن نیست قیمتش 2.3 2.4 باشه؟!!

Ami R 940
01-10-2009, 21:44
یعنی ممکن نیست قیمتش 2.3 2.4 باشه؟!!

بدترین حالت قیمت این مدل 2.5 می تونه باشه که با توجه به کاهش های اخیر بانیان و کاهش جهانی احتمال این قیمت 2.5 بودن هم 10 15 درصده و خیلی کمه .

قیمت این مدل بین 2.2 تا 2.4 تخمین می زنم.

مدل py800 سایز 50 از همین پاناسونیک پارسال 2.8 عرضه شد در ایران , قیمت جهانیش هم حدود 2 هزار دلار بود .

با توجه به قیمت جهانی 1.450 دلار v10 حداکثر تا 2.5 هست.

Pop-Man
01-10-2009, 22:08
بسوزه پدر بی پولی
آقا من امروز بالاخره خودم را راضی کردم و یک 42 s10 خریدم
فردا می یاره برای نصب

امیدوارم با بودجه 1180 انتخاب خوبی کرده باشم

مبارکه دوست عزیز :40::11:
با بودجه ای که داشتی بهترین انتخاب بود شک نکن :46:
اما در مورده قیمته v10 من از حرف خودت استفاده میکنم
40 درصده 1450 دلار بره روش میشه 2030 دلار که به تومن اگه حساب بشه میره زیره 2 تومن میمونه یه شرکته گارانتی که دیگه تهش 300 400 بکشه رو جنس
100% قیمتش زیره 2.500.000 هستش

*Alucard*
01-10-2009, 23:26
منم حدس میزنم نهایتا قیمتی که این مدل رو عرضه کنن 2.4 تا 2.5 باشه که صد در صد بعد از مدت کوتاهی بازم کاهش قیمت پیدا میکنه.

*Alucard*
02-10-2009, 18:59
یه عکس از مدل 65 اینچی:

Ami R 940
02-10-2009, 21:58
مجموعه کلیپ های تبلیغاتی مدل v10

inno3d
03-10-2009, 06:28
کاش تو ایرانم 42 وارد میشد>

saeed.1388
03-10-2009, 18:01
من امروز نمایندگی پاناسونیک بودم گفت بین 8 تا 10 روز آینده اونجوری که بهشون
اعلام کردن v10 وارد بازار میشه. خداکنه ارزش این همه صبرکردن رو داشته باشه.

Bahram.EE
03-10-2009, 20:59
من امروز نمایندگی پاناسونیک بودم گفت بین 8 تا 10 روز آینده اونجوری که بهشون
اعلام کردن v10 وارد بازار میشه. خداکنه ارزش این همه صبرکردن رو داشته باشه.
خدا از دهنت بشنوه(دهنشون:31:) ما که یک ماه پیش تلویزیون رو فروختیم الان با یک 21 اینچ یه خانواده داره رنج می کشه. میز آماده تجهیزات هم داره آماده می شه اصل کاری نیست. خدایا این رو زودتر برسون

Ami R 940
03-10-2009, 22:14
مدل v10 برای آسیا با کمی تفاوت در استایل و دکور با مدل اروپایی عرضه میشه , مدل اروپایی با پایه نقره ای رنگ همانند مدل z1 و نوار استیل نقره ای رنگ در بالای پنل , دکور مدل آسیایی فاقد نوار نقره ای و پایه نقره ای هست .

عکس مدل اروپایی

عکس مدل آسیایی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

saeed.1388
03-10-2009, 22:43
مدل v10 برای آسیا با کمی تفاوت در استایل و دکور با مدل اروپایی عرضه میشه , مدل اروپایی با پایه نقره ای رنگ همانند مدل z1 و نوار استیل نقره ای رنگ در بالای پنل , دکور مدل آسیایی فاقد نوار نقره ای و پایه نقره ای هست .

عکس مدل اروپایی

عکس مدل آسیایی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

امیرجون بعد این همه صبر کردن حالا تو هی از سروته این v10 بزن هی دل ما رو خون کن(شوخی)

Persian_Gun's
03-10-2009, 23:22
امیرجون بعد این همه صبر کردن حالا تو هی از سروته این v10 بزن هی دل ما رو خون کن(شوخی)
به نظره من مدل آسیایی زیباتر هست...:20:

afshin b
03-10-2009, 23:30
اره اسیاییش قشنگتره.

Ami R 940
05-10-2009, 09:46
به نظر من دکور مدل آسیایی طرح کلاسیک بودنش بیشتره .

Pop-Man
05-10-2009, 10:17
به نظر من دکور مدل آسیایی طرح کلاسیک بودنش بیشتره .
دقیقا منم نظرم همینه :8:
پنل با پایه مشکی و نداشتن نوار نقره ای هم کلاسیک تره هم سنگین تر:40:

inno3d
06-10-2009, 08:56
دیروز یه تماس با جمهوری داشتم طرف گفت هفته دیگه v10 قابل خریده.

amirspl
06-10-2009, 11:50
منم از مدل اسیاییش بیشتر خوشم اومد
به نظر شما دوستان همین اول که اومد بخریم یا یه یکی دوماه صبر کنیم قیمتش پایین تر بیاد

mb2006
06-10-2009, 13:35
به نظر شما دوستان همین اول که اومد بخریم یا یه یکی دوماه صبر کنیم قیمتش پایین تر بیاد

خوب معلومه دوست عزیز اگه زیاد عجله نداری، یه چند ماهی صبر کن تا نوبریش بگذره اونوقت با قیمت پائین تری میتونی بخری.

Ami R 940
06-10-2009, 13:36

اگه می بینی 100 200 تومن ارزش یکی دو ماه صبر کردن رو داره صبر کن , البته اگر کم بشه که احتمالش 50 به 50 است . ولی مطمنن بعد چند ماه یه کاهش 100 150 200 تومنی پیدا میکنه , انتظار افت های 600 700 نداشته باش .

تعرفه واردات گمرکی تلویزیون های صفحه تخت تو ایران برای هر تلویزیون 35 درصد هست ,

1.450 قیمت جهانی این مدل + 35 درصد هزینه گمرکی چیزی حدود 500 تومن میشه =1950

15 الی 20 درصد سود نمایندگی میشه 400 تومن + 1950 , قیمت تمام شده 2350 در حالتی نرمال

نمایندگی هم بخواد اگر کم کنه قیمت تلویزیونی رو از اون سود خودش میزنه .

البته نکته مهمی که باید توجه داشت نمایندگی مثل بانیان قیمت تک فروشی خرید نمیکنه و پایین تر 1.450 واسش در میاد . در اصل نمایندگی بالا 30 درصد سود داره,من بر مبنا قیمت جهانی خرید مشتری ذکر کردم .

کلا 50 درصد سود رو جنسی تو هیچ جا دنیا امکان پذیر نیست جز کشور ایران :13:

amirspl
06-10-2009, 13:51
اگه می بینی 100 200 تومن ارزش یکی دو ماه صبر کردن رو داره صبر کن , البته اگر کم بشه که احتمالش 50 به 50 است . ولی مطمنن بعد چند ماه یه کاهش 100 150 200 تومنی پیدا میکنه , انتظار افت های 600 700 نداشته باش .

واردات گمرکی تلویزیون های صفحه تخت تو ایران برای هر تلویزیون 35 درصد هست ,

1.450 قیمت جهانی این مدل + 35 درصد هزینه گمرکی چیزی حدود 500 تومن میشه =1950

15 الی 20 درصد سود نمایندگی میشه 400 تومن + 1950 قیمت تمام شده 2350 در حالتی نرمال

نمایندگی هم بخواد اگر کم کنه قیمت تلویزیونی رو از اون سود خودش میزنه .

البته نکته مهمی که باید توجه داشت نمایندگی مثل بانیان قیمت تک فروشی خرید نمیکنه و پایین تر 1.450 واسش در میاد . در اصل نمایندگی بالا 30 درصد سود داره,من بر مبنا قیمت جهانی خرید مشتری ذکر کردم .

کلا 50 درصد سود رو جنسی تو هیچ جا دنیا امکان پذیر نیست جز کشور ایران :13:
اگه نهایت بخواد 200 تومن افت کنه که نمی ارزه چند ماه صبر کنی و اگه صبر کنم دمه عید میشه قیمتا میره بالا
البته من از طریق کار بابام میخوام وام بگیرم دو میلیونشو میدن بقیشم خودم میدم اون دومیلیون الان یادم نیست چقدر میکشن روش ولی خوبی که داره تو 40 قسط واز دم قسط هستش
پس منم تا کارایه اداریش و پیش فاکتورشو بکنم بعده یه هفته که اومد به امید خدا میخرم
من فقط جا داره اینجا از امیر اقایه گل:40: (Ami R 940) تشکر کنم:11: که باعث شد من نرم 4.5 میلیون پوله سونی بدم و الان هم کامپوترمو عوض میکنم هم تلویزیون میخرم
من قصد دارم برایه سینمایه خانگی pt875رو بخرم نظرتون چیه البته من میدونم rs7 پایونیر چیزه خوبیه ولی به خاطره اینکه بیسیم نیست نمی تونم بخرم و به قوله یه بنده خدایی تو همین انجمن باید خانم خونه هم پسند کنه وگرنه...
و یه کم قیافشو میشد بهتر از این طراحی کنن ولی خوب نکردن
قیمته pt 875 میدونید چنده؟

MAPNAZ
07-10-2009, 09:24

MAPNAZ
07-10-2009, 09:30

Ami R 940
07-10-2009, 10:36
اگه نهایت بخواد 200 تومن افت کنه که نمی ارزه چند ماه صبر کنی و اگه صبر کنم دمه عید میشه قیمتا میره بالا
البته من از طریق کار بابام میخوام وام بگیرم دو میلیونشو میدن بقیشم خودم میدم اون دومیلیون الان یادم نیست چقدر میکشن روش ولی خوبی که داره تو 40 قسط واز دم قسط هستش
پس منم تا کارایه اداریش و پیش فاکتورشو بکنم بعده یه هفته که اومد به امید خدا میخرم
من فقط جا داره اینجا از امیر اقایه گل:40: (Ami R 940) تشکر کنم:11: که باعث شد من نرم 4.5 میلیون پوله سونی بدم و الان هم کامپوترمو عوض میکنم هم تلویزیون میخرم
من قصد دارم برایه سینمایه خانگی pt875رو بخرم نظرتون چیه البته من میدونم rs7 پایونیر چیزه خوبیه ولی به خاطره اینکه بیسیم نیست نمی تونم بخرم و به قوله یه بنده خدایی تو همین انجمن باید خانم خونه هم پسند کنه وگرنه...
و یه کم قیافشو میشد بهتر از این طراحی کنن ولی خوب نکردن
قیمته pt 875 میدونید چنده؟

خواهش می کنم داداش گل :10:

واس سینما خانگی چقدر بودجه در نظر گرفتی , من جای شما بودم زیر 1 میلیون یا rs7 رو انتخاب می کردم یا می رفتم سراغ اسپیکر های LOGITECH (سینما خانگی نیست فقط اسپیکر) اسپیکر های LOGITECH جزو با کیفیت ترین و گرون ترین اسپیکر های دنیاس ,و البته نمی دونم محصولات حرفه ای جدیدش وارد ایران شده یا نه با توجه به قیمتش زیاد استقبال نمیشه تو ایران , یه سر بزن مجتمع پایتخت تو میرداماد باید اونجا باشه محصولات این برند .

875 نمی دونم وارد ایران شده یا نه , این مشخصاتش

Ami R 940
07-10-2009, 10:37

مرسی , البته این مدل g10 هست نه v10 .

amirspl
07-10-2009, 11:31
خواهش می کنم داداش گل :10:

واس سینما خانگی چقدر بودجه در نظر گرفتی , من جای شما بودم زیر 1 میلیون یا rs7 رو انتخاب می کردم یا می رفتم سراغ اسپیکر های LOGITECH (سینما خانگی نیست فقط اسپیکر) اسپیکر های LOGITECH جزو با کیفیت ترین و گرون ترین اسپیکر های دنیاس ,و البته نمی دونم محصولات حرفه ای جدیدش وارد ایران شده یا نه با توجه به قیمتش زیاد استقبال نمیشه تو ایران , یه سر بزن مجتمع پایتخت تو میرداماد باید اونجا باشه محصولات این برند .

875 نمی دونم وارد ایران شده یا نه , این مشخصاتش

امیر اقا من rs7 رو گفتم برایه چی نمی تونم بگیرم و اینکه خانواده قیافشو پسند نکردن و بلندگوهایه ساروندش پایه دار نیست
من الان خونه بابامم وگرنه فردا روزی ... شدیم زن گرفتیم برایه خونه خودم سیستم حرفه ای جم میکنم چون تو سیستم های ماشینم عاشقه برند هایه حرفا ای هستم و میدونم تفاوت یه برند تجاری با حرفا ای چی هست
برایه لاجیتک ترجیح میدم همون سینمایه خانگی بگیرم البته من برایه کامپیوتره خودم logitech Z2300 رو دارم 200 وات هست ولی کیفیت فوق العاده ای داره من همیشه به لاجیتک ارادت داشتم البته یکی از دوستام z5500 رو داره الحق که یه شاهکاره بس کیفیت داره
قیمته pt875 برام مهم نیست از لحاظ کارایی چجوریه و اگه این مدل تو ایران نبود من چی بگیرم از همین پاناسونیک البته با همین شکل و قیافه 875
البته برایه موزیک گوش کردن نمی خوام فقط میخوام باهاش فیلم ببینم

Ami R 940
07-10-2009, 19:42
امیر اقا من rs7 رو گفتم برایه چی نمی تونم بگیرم و اینکه خانواده قیافشو پسند نکردن و بلندگوهایه ساروندش پایه دار نیست
من الان خونه بابامم وگرنه فردا روزی ... شدیم زن گرفتیم برایه خونه خودم سیستم حرفه ای جم میکنم چون تو سیستم های ماشینم عاشقه برند هایه حرفا ای هستم و میدونم تفاوت یه برند تجاری با حرفا ای چی هست
برایه لاجیتک ترجیح میدم همون سینمایه خانگی بگیرم البته من برایه کامپیوتره خودم logitech Z2300 رو دارم 200 وات هست ولی کیفیت فوق العاده ای داره من همیشه به لاجیتک ارادت داشتم البته یکی از دوستام z5500 رو داره الحق که یه شاهکاره بس کیفیت داره
قیمته pt875 برام مهم نیست از لحاظ کارایی چجوریه و اگه این مدل تو ایران نبود من چی بگیرم از همین پاناسونیک البته با همین شکل و قیافه 875
البته برایه موزیک گوش کردن نمی خوام فقط میخوام باهاش فیلم ببینم

اگه مشکل بودجه نداری و از پاناسونیک هم می خوای برای ست شدن با v10 ,بهترین سینما خانگی ساخته شده توسط پاناسونیک مدل SC-BT300 هست

7.1 کانال هست , امکانات کاملی هم داره

amirspl
07-10-2009, 19:56
اگه مشکل بودجه نداری و از پاناسونیک هم می خوای برای ست شدن با v10 ,بهترین سینما خانگی ساخته شده توسط پاناسونیک مدل SC-BT300 هست

7.1 کانال هست , امکانات کاملی هم داره

قیمتش چنده؟
بعد این چیدمان 7.1 ها چجوری هست اون دو تا بلندگویه اضافه کجا قرار میگیره
بعد خرید بلوری الان عاقلانه هست با توجه به این که هنوز بلوری فراگیر نشده

afshin b
07-10-2009, 22:31

GiggleClub
07-10-2009, 22:40
افشین سمت راستی و چپی چین؟
وسطی که V10ه

afshin b
07-10-2009, 22:44
ببخشيد اگه عكسم زيادي بزرگ بود!
يعني واقعا اينقدر پايونير عاليه:18:. من كه يكم نسبت به v10 دلسرد شدم.
لطفا شمام نظرتونو بگيد.

afshin b
07-10-2009, 22:48
افشین سمت راستی و چپی چین؟
وسطی که V10ه

والا من خودم فقط عكسو دانلود كردم. دقيقا نميدونم اما تو عكس معلومه كه راستي ال جيه و چپي پايونير

Pop-Man
07-10-2009, 23:31
ببخشيد اگه عكسم زيادي بزرگ بود!
يعني واقعا اينقدر پايونير عاليه:18:. من كه يكم نسبت به v10 دلسرد شدم.
لطفا شمام نظرتونو بگيد.
اگه به پایه مستطیلی پنل پانا دقت کنی متوجه میشی که این پنل v10 نیست
یه چیزه دیگه هم هست چراغی که نشون دهنده روشن بودن پنل هست سمت چپه اما واسه v10 سمت راسته البته خیلی مطمئن نیستم

afshin b
07-10-2009, 23:46
اگه به پایه مستطیلی پنل پانا دقت کنی متوجه میشی که این پنل v10 نیست

كاملا درسته(خدا رو شكر). brightness عكسو زياد كردم ديدم حق با شماست. به احتمال زياد s10 هست.
به هر حال از همه ي عزيزان عذرخواهي ميكنم اگه مايه گمراهي شدم.
اگه كسي عكس وي10 و پايونير كنار هم داره بزاره ممنون ميشم.

Ami R 940
08-10-2009, 10:54
pioneer kuro مشکی عمیق تری نسبت به v10 داره ,البته این اختلاف به 5 6 درصد هم نمی رسه خیلی ناچیزه و به سختی در بعضی صحنه هایی با نماهای تاریک این اختلاف ناچیز مشخص میشه .

در زمینه black level , هنوز مدلی ساخته نشده مشکی عمیق تری نسبت به kuro داشته باشه .
تنها برتری kuro نسبت به v10 اختلاف ناچیز مشکی عمیق هست. در مابقی موارد v10 بسیار سرتر است .

kuro دیگه تولید نمیشه پایونر خط تولیدش رو 8 9 ماهی میشه بسته,الانم مدل 50 اینچش تو ایران حدود 7 میلیون تومان هست!!

در مورد اون عکس که دوستمون زحمت کشید مدل s1 هست که در امریکا به فروش میرسه ,تفاوت هایی با مدل s10 آسیایی داره از جمله کنتراست پنل یا همون native بالاتر , دکور متفاوت ,600 هرتز و....

Ami R 940
08-10-2009, 11:11
قیمتش چنده؟
بعد این چیدمان 7.1 ها چجوری هست اون دو تا بلندگویه اضافه کجا قرار میگیره
بعد خرید بلوری الان عاقلانه هست با توجه به این که هنوز بلوری فراگیر نشده

تو کاتولویک سینما خانگی ها همیشه نحوه بهترین چیدمان ذکر شده .

قیمتش تو آمریکا چیزی حدود 650 دلاره .

بلوری هنوز تو ایران جا نیافته و چند سالی باید بگذره کم کم مثل dvd جا باز کن بین عموم ,البته با ارزون شدن این دیسک ها که تا اون موقع حتما به زیر 7 8 دلار میرسه .

اگر شما مشکلی نداری برای خرید فیلم های بلوری قیمتشون بین 40 تا 80 هزار تومان هست ,خوب مشکلی نمی تونه باشه به قول معروف برو حالش ببر :31: .

به نظر من منطقی نیست خرید بلوری پلیر در حال حاظر مگه اینکه مشکل بودجه نداشته باشی واس خرید هر دیسک فیلمش , یک سوم هزینه دیسک بلوری مساویس با درآمد کار کردن یه جوان ایرانی فروشنده در ماه ... !

amirspl
08-10-2009, 11:43
تو کاتولویک سینما خانگی ها همیشه نحوه بهترین چیدمان ذکر شده .

قیمتش تو آمریکا چیزی حدود 650 دلاره .

بلوری هنوز تو ایران جا نیافته و چند سالی باید بگذره کم کم مثل dvd جا باز کن بین عموم ,البته با ارزون شدن این دیسک ها که تا اون موقع حتما به زیر 7 8 دلار میرسه .

اگر شما مشکلی نداری برای خرید فیلم های بلوری قیمتشون بین 40 تا 80 هزار تومان هست ,خوب مشکلی نمی تونه باشه به قول معروف برو حالش ببر :31: .

به نظر من منطقی نیست خرید بلوری پلیر در حال حاظر مگه اینکه مشکل بودجه نداشته باشی واس خرید هر دیسک فیلمش , یک سوم هزینه دیسک بلوری مساویس با درآمد کار کردن یه جوان ایرانی فروشنده در ماه ... !
شما که بچه غربی امیر اقا یه جوری میگی که خرید این فیلما برات به صرفه نیست از ما بچه هایه شرق چه انتظاری داری حالا برایه اینکه این تضاده طبقاتی از بین بره بیا دست بندازیم گردن همدیگه یه عکس بگیریم:10:
میدونی امیر اقا قیمتشم مهم نباشه من باید پول بالایه چیزی بدم که حتی اصلا به کارم نمیاد تا چند ساله دیگه هم که بخواد بلوری جا بیوفته قطعا مدلایه بهتری عرضه میشه
در کل اگه pt875 نیومده باشه من چی بگیرم؟
و اینکه کسی نقدوبررسی از این سینما خانگی دیده

afshin b
08-10-2009, 17:47

من تو يه سايت كه فيلم ميفروشه عضو شدم. بهم ايميل دادن گفتن اگه فيلم بلو ري مي خواي ايميل بده قيمت هر بلوري هم گفت بين 15 تا 25 و براي اعضا 4 تومان تخفيف داره.:18:
اگه با اين قيمت بده عاليه! شمام يه نگاه بندازين:

zendar
08-10-2009, 19:28
در حال حاضر بهترین سینمای خانوادگی Panasonic که در فروشگاه ها موجود است pt870 می باشد وقیمت آن حدود 520 هزار تومان است. ودر مقایسه با سایر سینماهای خانوادگی تا 700 هزار تومان بهترین است.

saeed.1388
08-10-2009, 23:04
وضع سینماهای خانگی lg چطوره یک مدلش رو دیدم 888- LH خیلی قشنگ بود نظر شما چیه؟
آخه این پاناسونیک اصلآ قیافه نداره:41:

Pop-Man
08-10-2009, 23:57
من تو يه سايت كه فيلم ميفروشه عضو شدم. بهم ايميل دادن گفتن اگه فيلم بلو ري مي خواي ايميل بده قيمت هر بلوري هم گفت بين 15 تا 25 و براي اعضا 4 تومان تخفيف داره.:18:

Bahram.EE
10-10-2009, 13:01
دوستان من هفته گذشته از نمایندگی اصفهان پرسیدم گفت یکی دو ماه دیگه میاد. حالا یکی از دوستان از نمایندگی جمهوری پرسیده بود و همین جا هم اعلام کرده بود که این هفته توزیع می شه. اگر ممکن هست پرس و جو کنید و اطلاع رسانی کنید

MAPNAZ
10-10-2009, 13:38
كليپ

MAPNAZ
11-10-2009, 10:58
كارتن V10

MAPNAZ
11-10-2009, 11:00
از كارتن مياد بيرون

MAPNAZ
11-10-2009, 11:02
از پشت

alireza1974
11-10-2009, 14:41
آقا مباركه. از كجا گرفتي؟ قيمتش چنده؟

abbas_p
11-10-2009, 14:46
سلام بچه ها من یک 42 جی10 گرفتم..تصویرش خوبه..ولی امکانات زیادی نداره..و احساس میکنم برای خونه ی ما کوچیک هست .به نظر شما بفروشم به خواهرم و صبر کنم تا v10 50 بگیرم..از جهت دیگه هم من شاید نتونم بیشتر از 2.5 ملیون به تی وی بدم.

Persian_Gun's
11-10-2009, 16:03
سلام بچه ها من یک 42 جی10 گرفتم..تصویرش خوبه..ولی امکانات زیادی نداره..و احساس میکنم برای خونه ی ما کوچیک هست .به نظر شما بفروشم به خواهرم و صبر کنم تا v10 50 بگیرم..از جهت دیگه هم من شاید نتونم بیشتر از 2.5 ملیون به تی وی بدم.
منظورتون از امکانات زیاد نداشتن چیه؟!
میشه توضیح بدین.؟

inno3d
12-10-2009, 11:41
شاد این هفته بیاید شاید:21:

Ami R 940
12-10-2009, 12:49
منظورتون از امکانات زیاد نداشتن چیه؟!
میشه توضیح بدین.؟

منظورشون ظاهرا کم بودن امکانات جانبی هست که در مدل آسیایی فاقد امکاناتی چون lan و networking و... هست

اینطور که من در سایتشون دیدم ظاهرا بلوری فیلم هاشون کپی هست ,رو بلو ری خام رایت شده.

قیمت بلوری خام سونی یادمه پارسال 25 گیگابایتش (تک لایه) چیزی حدود21 تومن بود تو پشت شهرداری! .

Ami R 940
12-10-2009, 12:58
شما که بچه غربی امیر اقا یه جوری میگی که خرید این فیلما برات به صرفه نیست از ما بچه هایه شرق چه انتظاری داری حالا برایه اینکه این تضاده طبقاتی از بین بره بیا دست بندازیم گردن همدیگه یه عکس بگیریم:10:
میدونی امیر اقا قیمتشم مهم نباشه من باید پول بالایه چیزی بدم که حتی اصلا به کارم نمیاد تا چند ساله دیگه هم که بخواد بلوری جا بیوفته قطعا مدلایه بهتری عرضه میشه
در کل اگه pt875 نیومده باشه من چی بگیرم؟
و اینکه کسی نقدوبررسی از این سینما خانگی دیده

والا غرب و شرق نداره مهم شمال هست :31:

پایه ام :10: من همه جوره ارادت دارم به شما . :10:

به نظر من صبر کنی اون مدلی که معرفی کردم بخری بهتره به دلیل این که سینما خانگی های پاناسونیک مثل پلاسماهاش دارای امکانات فوق العاده و قیمت کم هست . احتمالا شاید عرضه شده باشه واس آسیا یه زنگ بزن نمایندگی .

تجربه به من ثابت کرده در زمینه صوت و تصویر یا باید با چشم دیدن و گوش دادن و به قول معروف به دل نشستن صدا و تصویر اقدام به خرید کرد یا به برسی سایت های معتبر در این زمینه رجوع کرد و اتکا به مشخصات فنی نکرد .

حتما یادتون هست آیوا یه مدت 15000 وات می زد ولی در عمل اون چیزی که با مشخصات اعلام شده بود زمین تا آسمون متفاوت بود.

من صدای این مدل رو نشنیدم نمی تونم نظر خاصی بدم با توجه به امکانات مدل خیلی خوبی هست اما عالی نیست نسبت به SC-BT300 .

تو cnet اطلاعاتی از این مدل پیدا نکردم یه سرچ می کنم کجا بررسی کردن لینکش رو میدم .

saeed.1388
12-10-2009, 13:55
آقا امروز از یک منبع موثق خبر گرفتم گفتن v10 یک ماه دیگه وارد بازار ایران میشه نمایندگی
هم تایید کرد.پس باید همچنان:45: :37:منتظظظظظظظظظظظظظظظظر بمانیم:41::41::41::19:

amirspl
12-10-2009, 14:14
والا غرب و شرق نداره مهم شمال هست :31:

پایه ام :10: من همه جوره ارادت دارم به شما . :10:

به نظر من صبر کنی اون مدلی که معرفی کردم بخری بهتره به دلیل این که سینما خانگی های پاناسونیک مثل پلاسماهاش دارای امکانات فوق العاده و قیمت کم هست . احتمالا شاید عرضه شده باشه واس آسیا یه زنگ بزن نمایندگی .

تجربه به من ثابت کرده در زمینه صوت و تصویر یا باید با چشم دیدن و گوش دادن و به قول معروف به دل نشستن صدا و تصویر اقدام به خرید کرد یا به برسی سایت های معتبر در این زمینه رجوع کرد و اتکا به مشخصات فنی نکرد .

حتما یادتون هست آیوا یه مدت 15000 وات می زد ولی در عمل اون چیزی که با مشخصات اعلام شده بود زمین تا آسمون متفاوت بود.

من صدای این مدل رو نشنیدم نمی تونم نظر خاصی بدم با توجه به امکانات مدل خیلی خوبی هست اما عالی نیست نسبت به SC-BT300 .

تو cnet اطلاعاتی از این مدل پیدا نکردم یه سرچ می کنم کجا بررسی کردن لینکش رو میدم .
اول خیلی خوشحالم که کنار یه پروفشنال وایستادم:7:
راستش من دوست دارم تمامه بلندگوهایه سینما خانگیم ایستاده باشه که مشکل نداشته باشم بابت بلندگوهایه ساروند این مدل هم اگه اشتباه نکنم دوتا از این کوچیکاش پشت سر قرار میگیره به غیر از اون دوتا وایستاده
بعد اگه من این pt 875 رو بگیرم و بعدا براش یه بلوریپلیر بخرم بهتر نیست
راستی این SC-BT300 پلیرش mkv هم پخش میکنه
دوستان بازم اگه کسی عکسی از چیدمان این SC-BT300 بتونه پیدا کنه ممنون میشم بزاره چون اگه پولمم به این مدل برسه میترسم نتونم چیدمانشو تو خونه درست کنم
این مدل گویا usb نمیخوره:37:
امیر اقا یه چرتکه بنداز ببین این مدل وارد بشه حدودا چند در میاد
درباره این سایته هم بلوری هاش کپی هست وگرنه پک هایه بلوری تا 160 هزار تومن هم هست من بابام چندماه پیش رفت افریقایه جنوبی بد اومد گفت امیر یه پک فیلم بود قیمتش 150 دلار (1600رند)بود گفت مگه چیه خندیدم گفتم اینا برایه ما نیست ما همون وی سی دی نگاه کنیم بهتره
من نمیدونم چرا همیشه وقتی میخوام یه چیزی بخرم مثلا همین کامپیوتر گفتم تا 1تومن پول میزارم یه چیزه توپ میبندم الان به 2تومن رسیده تازه باز منتظره سری جدید کارتهایه انویدیا هستم ببینم چی میشه:20:
این سینما خانگیه خدا نکنه اینطوری بشه که باید یه جشنه گلریزان بزارم پول جمع کنم :41:اخرشم یه گلدموند میخرم:18: حالا پولش از کجا خدا میدونه

Ami R 940
12-10-2009, 14:14
چند تا از دوستان زنگ زده بودن و از نمایندگی جویا شده بودن که ظاهرا این هفته میاد خیلی تعجب کرده بودم ! .

قبلا هم عرضه کردم تا این مدل در سایت خاورمیانه معرفی نشده انتظار ورود این تلویزیون رو در ایران نباید داشت,پس از معرفی در سایت خاورمیانه چند هفته بعد در ایران قابل خرید هست .( روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک)

afshin b
12-10-2009, 15:02
اینطور که من در سایتشون دیدم ظاهرا بلوری فیلم هاشون کپی هست ,رو بلو ری خام رایت شده.

قیمت بلوری خام سونی یادمه پارسال 25 گیگابایتش (تک لایه) چیزی حدود21 تومن بود تو پشت شهرداری! .

مگه كپي بشه عيبي داره؟ از كيفيتش كم ميشه؟!
اون 21 تومن هم مطمئنا تا حالا ارزونتر شده.

afshin b
12-10-2009, 15:05
شاد این هفته بیاید شاید:21:

اين عكس بنظر s10 مياد!

inno3d
12-10-2009, 17:32
اين عكس بنظر s10 مياد!

اره انگار ولی من به نیت v10 گذاشتم شمام به همین چشم نگاش کن:31:

inno3d
12-10-2009, 17:36
چند تا از دوستان زنگ زده بودن و از نمایندگی جویا شده بودن که ظاهرا این هفته میاد خیلی تعجب کرده بودم ! .

قبلا هم عرضه کردم تا این مدل در سایت خاورمیانه معرفی نشده انتظار ورود این تلویزیون رو در ایران نباید داشت,پس از معرفی در سایت خاورمیانه چند هفته بعد در ایران قابل خرید هست .( روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک)

خدا از این نمایندگیها که به ادم اطلاعات غلط میدن نگذره:13::13:

*Alucard*
12-10-2009, 19:59
اين عكس بنظر s10 مياد!
این عکس مال مدل C10 هست.

Gesher
12-10-2009, 20:18

Persian_Gun's
12-10-2009, 20:25
بد نبود یه توضیحی دربارش میدادی!

Ami R 940
12-10-2009, 20:33
فن های خنک کننده پشت پنل v10 هست .

Ami R 940
12-10-2009, 20:47
مگه كپي بشه عيبي داره؟ از كيفيتش كم ميشه؟!
اون 21 تومن هم مطمئنا تا حالا ارزونتر شده.

نه از کیفیت کم نمیشه, دیسک کپی حساب میشه مثل دیسک های کپی فیلم های dvd و...

ارزون تر شدن مطمنن شده اما نه دیگه زیر 10 تومن .

اول خیلی خوشحالم که کنار یه پروفشنال وایستادم:7:
راستش من دوست دارم تمامه بلندگوهایه سینما خانگیم ایستاده باشه که مشکل نداشته باشم بابت بلندگوهایه ساروند این مدل هم اگه اشتباه نکنم دوتا از این کوچیکاش پشت سر قرار میگیره به غیر از اون دوتا وایستاده
بعد اگه من این pt 875 رو بگیرم و بعدا براش یه بلوریپلیر بخرم بهتر نیست
راستی این SC-BT300 پلیرش mkv هم پخش میکنه
دوستان بازم اگه کسی عکسی از چیدمان این SC-BT300 بتونه پیدا کنه ممنون میشم بزاره چون اگه پولمم به این مدل برسه میترسم نتونم چیدمانشو تو خونه درست کنم
این مدل گویا usb نمیخوره:37:
امیر اقا یه چرتکه بنداز ببین این مدل وارد بشه حدودا چند در میاد
درباره این سایته هم بلوری هاش کپی هست وگرنه پک هایه بلوری تا 160 هزار تومن هم هست من بابام چندماه پیش رفت افریقایه جنوبی بد اومد گفت امیر یه پک فیلم بود قیمتش 150 دلار (1600رند)بود گفت مگه چیه خندیدم گفتم اینا برایه ما نیست ما همون وی سی دی نگاه کنیم بهتره
من نمیدونم چرا همیشه وقتی میخوام یه چیزی بخرم مثلا همین کامپیوتر گفتم تا 1تومن پول میزارم یه چیزه توپ میبندم الان به 2تومن رسیده تازه باز منتظره سری جدید کارتهایه انویدیا هستم ببینم چی میشه:20:
این سینما خانگیه خدا نکنه اینطوری بشه که باید یه جشنه گلریزان بزارم پول جمع کنم :41:اخرشم یه گلدموند میخرم:18: حالا پولش از کجا خدا میدونه

مخلصیم امیر جون

مدل 875 ایران اومده ؟ پرسیدی از نمایندگی ؟ اگر خواستی پلیر بلو ری بخری در کنار این مدل, حتما ps3 slim از برند سونی که هارد 120 گیگ هم داره بخر(حدود 350 370 قیمتشه)

SC-BT300 حدود قیمتش آمازون زده 640 دلار .
به نظرم اگه ایران بیاد با توجه به سود و هزینه های گمرکی ,بیشتر 1.200 نمی تونه باشه نهایت همون 1.200 بهترین حالت قیمت 1 تومن تخمین می زنم .

بله mkv پلی میکنه .

usb آره متاسفانه یه مدل پایین تر از این مدل که 5.1 کانال هست usb ساپورت میده .این از سیاست های کمپانی هاس برای فروش باقی مدل هاشون .

من یه پک مستند بی بی سی تو دبی دیدم دو سال نیم پیش حدود 320 330 دلار قیمتش بود 4 تا دیسک بلو ری بود !!. برق سه فاز از سرم پرید :دی

amirspl
12-10-2009, 22:35

مخلصیم امیر جون

مدل 875 ایران اومده ؟ پرسیدی از نمایندگی ؟ اگر خواستی پلیر بلو ری بخری در کنار این مدل, حتما ps3 slim از برند سونی که هارد 120 گیگ هم داره بخر(حدود 350 370 قیمتشه)

به نظرم اگه ایران بیاد با توجه به سود و هزینه های گمرکی ,بیشتر 1.200 نمی تونه باشه نهایت همون 1.200 بهترین حالت قیمت 1 تومن تخمین می زنم .

بله mkv پلی میکنه .

usb آره متاسفانه یه مدل پایین تر از این مدل که 5.1 کانال هست usb ساپورت میده .این از سیاست های کمپانی هاس برای فروش باقی مدل هاشون .

من یه پک مستند بی بی سی تو دبی دیدم دو سال نیم پیش حدود 320 330 دلار قیمتش بود 4 تا دیسک بلو ری بود !!. برق سه فاز از سرم پرید :دی
راستش امروز سرم شلوغ بود ولی تو سایت بانیان که نگاه میکردم تو تبلیغاتشون این مدلم زده بودن اون بالایه سایتشو میگم همون جا که z1 و v10 رو زده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین که یو اس بی نداره یه مشکل بزرگه چون یو اس بیش خیلی به دردم میخوره البته قیمتش 1.200زیادی بالاست من نمی تونم انقدر واسه سینمایه خانگی بزارم
راستی اگه ریوییویی از این مدل 875 پیدا کردی ممنون میشم بزاری

amirspl
12-10-2009, 22:55

مخلصیم امیر جون

بله mkv پلی میکنه .

راستی این وی 10 فقط اس دی کارت میخوره یا یو اس بی هم داره
راستی اقا مهدی این 4تا اپیکر کوچولوها ساروندایه این SC-BT300 هست و 4تاش بیسیم هست
این چیدمانه اینارو یه توضیحی بده

panther99
12-10-2009, 23:33
آقا جسارته و ميخواستم بدونم اين مدلهاي G10 و V10 مدل 32 اينچ هم دارن ؟؟؟؟؟
قيمتشون چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

afshin b
12-10-2009, 23:39
آقا جسارته و ميخواستم بدونم اين مدلهاي G10 و V10 مدل 32 اينچ هم دارن ؟؟؟؟؟
قيمتشون چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

g10فقط 42
v10دوتا: 50 65

*Alucard*
13-10-2009, 00:16
g10فقط 42
v10دوتا: 50 65
توی این سایزهایی که دوستمون گفتن پلاسما پنل هستن در سایزهای زیر 40 اینچ ال سی دی هم دارن

SAEED_BARCELONA
13-10-2009, 00:39
amirpts@
آقا امیر گویا شما میخواید HT حرفه ای ست کنید، درسته؟ من پیشنهاد میدم اگر بودجتون حدود 1200-300تومنه بیخیالش بشید که این رنج قیمت سیستم خاصی نمیشه بست. از لحاظ کیفیت هم فرق محسوسی با یه HTIB high-end نداره. حتی کابل هم توی جمع کردن یه سیستم تاثیر بسزایی داره. متاسفانه توی ایران هم زیاد اینجور چیزا جا نیفتاده و حق انتخاب زیادی نداریم. اگر خارج از کشور کسیو داری که برات بفرسته عالی میشه

*Alucard*
13-10-2009, 01:19
شاید اینجا جاش نباشه ولی دوستانی که دنبال سیستم صدای حرفه ای هستن اینو در نظر داشته باشن سیستمهای صوتی از یک حدی بالاتر روی شوتینگ صدا یا مسافتی که صدا باید شنیده بشه تمرکز میکنه که بیشتر حالت صنعتی داره برای اتاقهایی با مساحتهای معمول بین 20 متر تا 100 متر اغلب سیستمهای صوتی در رنج قیمت 400-300 تا 1.800 جوابگو هست یعنی با قیمتی در حدود 1.5 میلیون تومان شما میتونید سیستمی بخرید که یک سالن (نه خونه) 100 متری رو مملو از صدای باکیفیت کنه بیشتر از اون شما بالانس کیفیت و قیمت رو از دست میدین یعنی یک دفعه مجبور هستید یک میلیون بیشتر هزینه کنید ولی در عوض نهایت 10 درصد صدا رو Improve میکنید و این قضیه تصاعد هم پیدا میکنه یعنی برای 10 درصد بعدی باید 2 میلیون بیشتر هزینه کنید الی آخر...
اینم در نظر داشته باشید وقتی میخواین سیستم جمع کنید برای یه آمپلی فایر و یا ----- 1 میلیونی حد اقل باید 1.5 تا 2 میلیون تومن اسپیکر بخرید تا بتونید متوجه تفاوت بشید و برای اون اسپیکرها حتما باید از سیمهای اسپیکون و.... استفاده کنید که اونم 100 تا 200 هزار تومن فقط پول سیمهاش میشه با یه حساب سر انگشتی اگر بخواین یه پلیر معمولی هم بخرین سیستمتون 3 میلیون تومن پولش میشه که من بهتون قول میدم شاید 10 درصد بهتر از سیستم پکیج اماده 1 میلیونی کیفیت صدا داشته باشه پس همینجوری هزینه به هزینه اضافه میکنه که به نظر من فقط به درد قشر مرفه میخوره.

amirspl
13-10-2009, 12:20
amirpts@
آقا امیر گویا شما میخواید HT حرفه ای ست کنید، درسته؟ من پیشنهاد میدم اگر بودجتون حدود 1200-300تومنه بیخیالش بشید که این رنج قیمت سیستم خاصی نمیشه بست. از لحاظ کیفیت هم فرق محسوسی با یه HTIB high-end نداره. حتی کابل هم توی جمع کردن یه سیستم تاثیر بسزایی داره. متاسفانه توی ایران هم زیاد اینجور چیزا جا نیفتاده و حق انتخاب زیادی نداریم. اگر خارج از کشور کسیو داری که برات بفرسته عالی میشه

شاید اینجا جاش نباشه ولی دوستانی که دنبال سیستم صدای حرفه ای هستن اینو در نظر داشته باشن سیستمهای صوتی از یک حدی بالاتر روی شوتینگ صدا یا مسافتی که صدا باید شنیده بشه تمرکز میکنه که بیشتر حالت صنعتی داره برای اتاقهایی با مساحتهای معمول بین 20 متر تا 100 متر اغلب سیستمهای صوتی در رنج قیمت 400-300 تا 1.800 جوابگو هست یعنی با قیمتی در حدود 1.5 میلیون تومان شما میتونید سیستمی بخرید که یک سالن (نه خونه) 100 متری رو مملو از صدای باکیفیت کنه بیشتر از اون شما بالانس کیفیت و قیمت رو از دست میدین یعنی یک دفعه مجبور هستید یک میلیون بیشتر هزینه کنید ولی در عوض نهایت 10 درصد صدا رو Improve میکنید و این قضیه تصاعد هم پیدا میکنه یعنی برای 10 درصد بعدی باید 2 میلیون بیشتر هزینه کنید الی آخر...
اینم در نظر داشته باشید وقتی میخواین سیستم جمع کنید برای یه آمپلی فایر و یا ----- 1 میلیونی حد اقل باید 1.5 تا 2 میلیون تومن اسپیکر بخرید تا بتونید متوجه تفاوت بشید و برای اون اسپیکرها حتما باید از سیمهای اسپیکون و.... استفاده کنید که اونم 100 تا 200 هزار تومن فقط پول سیمهاش میشه با یه حساب سر انگشتی اگر بخواین یه پلیر معمولی هم بخرین سیستمتون 3 میلیون تومن پولش میشه که من بهتون قول میدم شاید 10 درصد بهتر از سیستم پکیج اماده 1 میلیونی کیفیت صدا داشته باشه پس همینجوری هزینه به هزینه اضافه میکنه که به نظر من فقط به درد قشر مرفه میخوره.
با تشکر از این دو دوست عزیز
فکر کنم یه سوتفاهمی شده به خاطره این جمله زیر که من گفتم

این سینما خانگیه خدا نکنه اینطوری بشه که باید یه جشنه گلریزان بزارم پول جمع کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اخرشم یه گلدموند میخرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا پولش از کجا خدا میدونه
شاید به خاطره این جمله فکر کردید من میخوام یه سیستم حرفه ای جمع کنم
امیر اقا میدونه منم منتظره ورود وی 10 هستم و میخوام برایه خونه بابام بگیرم و برایه سینمایه خانگی هم میخوام از برند پاناسونیک یه مدل رو بگیرم که بلندگوهایه ساروندش پایه دار وبیسیم باشه من نظرم رو 875 بود که نمی دونم اومده ایران یا نه بعد امیر اقا مدل bt300رو پیشنهاد داد که همون طور که میدونید یو اس بی نداره و نمیدونم نحوه چیدمانش چطوریه و کدوم بلندگوهاش بیسیم هست البته قیمتشم یکی بالاست
پس امیدوارم این سو تفاهم برطرف شده باشه و اگه اشکال از من بود ببخشید

inno3d
13-10-2009, 16:12
سلام کسی میدونه اخرین مدل سینمای پاناسونیک چه مدلیه لطفا مشخصاتشم بزارید.

djmilad_mrb
14-10-2009, 19:28
بچه ها ظاهرا پنل v10 اومده امارات اینو تو سایت پاناسونیک دیدم

به نظرتون چقدر طول میکشه بیاد ایران:46:

Pop-Man
14-10-2009, 19:56

اگه واقعا وارد خاورمیانه شده و مثلا الان تو دبی میشه خرید به نظره من 1یا حداکثر 2 هفته دیگه ایرانه:8:
از دوستان اگر کسی میتونه آماره دبی رو بگیره خیلی خوب میشه

Ami R 940
14-10-2009, 22:04
سلام کسی میدونه اخرین مدل سینمای پاناسونیک چه مدلیه لطفا مشخصاتشم بزارید.

چند صفحه قبل رو ببین معرفی کردمش .

خبر خیلی خوبی بود معرفی سایت امارات به خصوص واس من بعد 5 6 ماه انتظار .

این مدل رو تازه معرفی کرده این سایت ,من تقریبا 10 12 روز پیش سایت های عربی پاناسونیک رو می دیدم خبری نبود.

با توجه به عرضه مدل های g و s و... در خاورمیانه و تاخیر ورودش به ایران که حدود 3 هفته طول کشید,این مدل هم احتمالا همین حدودا طول بکشه که امیدوارم زودتر عرضه بشه و همین شنبه ایران باشه ! .

abbas_p
15-10-2009, 11:07
اقا این سایت اماراتی از همه جا جلوتره ..Z1 رو هم معرفی کرده!!

sefidsiaah65
15-10-2009, 12:39
بالاخره ما هم به جمع g10 دارها پیوستیم.
از همه دوستان به خصوص امیر و مهدی با مرام که خیلی وقت گذاشتن واسه این فروم و کلی کمک کردن ممنونم.
ایشالا دامادیتون برقصیم

Ami R 940
16-10-2009, 17:03
به یکی از دوستانم که در دبی هست سپردم فردا اول وقت بره نمایندگی پاناسونیک در اونجا اطلاعات تکمیلی از v10 رو بپرسه چند تایی هم عکس بگیره.

در ضمن پس فردا 18 اکتبر نمایشگاه جیتکس در دبی برگزار میشه و کمپانی های معروف دنیا آخرین محصولات و مدل هاشون رو در معرض دید عموم می گذارند . احتمالا در این نمایشگاه چند مدل جدید از پاناسونیک معرفی بشه(پنل هایی با 3 برابر درخشش تصویر بیشتر ) !

برای بهتر مفهوم شدن رنگ مشکی واقعی و تاثیر به سزایش در نمایش کلی تصاویر پنل به این لینک مراجعه کنید .

djmilad_mrb
16-10-2009, 17:27
به یکی از دوستانم که در دبی هست سپردم فردا اول وقت بره نمایندگی پاناسونیک در اونجا اطلاعات تکمیلی از v10 رو بپرسه چند تایی هم عکس بگیره.

در ضمن پس فردا 18 اکتبر نمایشگاه جیتکس در دبی برگزار میشه و کمپانی های معروف دنیا آخرین محصولات و مدل هاشون رو در معرض دید عموم می گذارند . احتمالا در این نمایشگاه چند مدل جدید از پاناسونیک معرفی بشه(پنل هایی با 3 برابر درخشش تصویر بیشتر ) !

برای بهتر مفهوم شدن رنگ مشکی واقعی و تاثیر به سزایش در نمایش کلی تصاویر پنل به این لینک مراجعه کنید .

دوست من ممنون بابیت لینکی که گذاشتی اما کاش نمیزاشتی:27: الان دیگه کلا گیج شدم:22:
یعنی با دیدن این سری از تلویزیون های پاناسونیک نظرم به کل نسبت به v10 تغییر کرد :2:

چه میشه کرد تکنولوژی در حال پیشرفته :46::26:

Ami R 940
16-10-2009, 17:46
دوست من ممنون بابیت لینکی که گذاشتی اما کاش نمیزاشتی:27: الان دیگه کلا گیج شدم:22:
یعنی با دیدن این سری از تلویزیون های پاناسونیک نظرم به کل نسبت به v10 تغییر کرد :2:

چه میشه کرد تکنولوژی در حال پیشرفته :46::26:

داداش عزیز سری premiere پاناسونیک تلویزیون نیست و تیونر نداره ,پلاسما مانیتور پنل هست قیمت های این سری کاملا نجومی است 50 اینچ حدودا 10 هزار دلار . البته مدل جدیدی هم نیست حدود 7 8 ماه پیش عرضه شد(قبل ار عرضه v10 ) .

این سری مشکی عمیق تری نسبت به v10 داره ,البته این اختلاف با نهایت ارفاق 4 5 درصد میشه در نظر گرفت . اون چند درصد شما مطمن باش با چشم عادی قابل رویت نیست , و فقط با نرم افزار های مخصوص تست پنل , قابل تشخیص هست.

*مشکی تولیدی مدل v10 برابر با 0.03 cd/m

*مشکی تولیدی سری premiere برابر با 0.02 cd/m

می بینی که اختلاف خیلی ناچیزه .

Pop-Man
16-10-2009, 19:05
نمیدونم چی بگم

djmilad_mrb
16-10-2009, 19:25
داداش عزیز سری premiere پاناسونیک تلویزیون نیست و تیونر نداره ,پلاسما مانیتور پنل هست قیمت های این سری کاملا نجومی است 50 اینچ حدودا 10 هزار دلار . البته مدل جدیدی هم نیست حدود 7 8 ماه پیش عرضه شد(قبل ار عرضه v10 ) .

این سری مشکی عمیق تری نسبت به v10 داره ,البته این اختلاف با نهایت ارفاق 4 5 درصد میشه در نظر گرفت . اون چند درصد شما مطمن باش با چشم عادی قابل رویت نیست , و فقط با نرم افزار های مخصوص تست پنل , قابل تشخیص هست.

*مشکی تولیدی مدل v10 برابر با 0.03 cd/m

*مشکی تولیدی سری premiere برابر با 0.02 cd/m

می بینی که اختلاف خیلی ناچیزه .

دوست من شما با دوستتون تماس گرفتید در مورد v10 ؟ از نمایندگی تو تهرون بپرس ببین کی میاره البته اگه زحمتی نیست:43:

djmilad_mrb
16-10-2009, 19:53
نمیدونم چی بگم

عجییییبببببه:18:
پس چرا سری v توش نیست:41:

*Alucard*
16-10-2009, 19:59
عجییییبببببه:18:
پس چرا سری v توش نیست:41:

فکر کنم سایتشون در حال Update هست چون دسترسی به صفحه اصلی هم در دسترس نیست.

Ami R 940
16-10-2009, 20:45
عرضه مدل v هم واقعا داره تاریخی میشه !!!

واس من صفحه اصلی سایت خاورمیانه در دسترسه ! نمی دونم جریان از چه قراره , فعلا یکی دو روزی باید صبر کرد تا این رفیق من بره نمایندگی در اونجا ببینه موجود هست یا خیر .

دوست من شما با دوستتون تماس گرفتید در مورد v10 ؟ از نمایندگی تو تهرون بپرس ببین کی میاره البته اگه زحمتی نیست

در دبی حتما خبرشو امروز فردا پست می کنم . حرف نمایندگی های تهران هم حرف نیست اگر صغحات قبل رو مرور کرده باشی متوجه میشی .

Pop-Man
16-10-2009, 21:25
عرضه مدل v هم واقعا داره تاریخی میشه !!!

واس من صفحه اصلی سایت خاورمیانه در دسترسه ! نمی دونم جریان از چه قراره , فعلا یکی دو روزی باید صبر کرد تا این رفیق من بره نمایندگی در اونجا ببینه موجود هست یا خیر .

در دبی حتما خبرشو امروز فردا پست می کنم . حرف نمایندگی های تهران هم حرف نیست اگر صغحات قبل رو مرور کرده باشی متوجه میشی .
امیر مطمئنی میتونی بری تو سایت؟!!!
من از 2 ساعت پیش که یه بار رفتم دیگه نتونستم وارده صفحه اصلی بشم
Eror میده

Ami R 940
16-10-2009, 21:35
آره مشکلی نیست الانم دوباره باز کردم سایت رو راحت لود میشه

djmilad_mrb
17-10-2009, 19:58
دوستان میخواستم بدونم سری v10 چه زمانی معرفی شده؟ وچه زمانی عرضه جهانی شد؟

Ami R 940
17-10-2009, 20:37
دوستان میخواستم بدونم سری v10 چه زمانی معرفی شده؟ وچه زمانی عرضه جهانی شد؟

اواخر اردیبهشت معرفی و اوایل خرداد عرضه شد.

djmilad_mrb
17-10-2009, 21:02
اواخر اردیبهشت معرفی و اوایل خرداد عرضه شد.
پس چرا اینقدر طول کشیده؟ تازه اومده امارات:5:

میگم امیر جان این فریم ویر برای تمامی پنل هاست(lcd,led,plasma) یا فقط مختص پلاسما پنل هاست:10:

بعد عوض کردن این فریم ویر چقدر تاثیر داره ؟

امیر جان یه سوال دیگه هم داشتم پنل z1 با v10 چه فرقی داره ؟
تو هیچ سایتی من مقایسه ای چیزی ازش ندیم :27:

:11:

whitewolf
18-10-2009, 00:06
سلام.چندتا سوال داشتم:

راستش با خوندن کل صفحه های پانا وی10 کلی حرفه ای شدم دست امیر و مهدی عزیز درد نکنه.ولی پدرم در اومد.پسر 43 صفحه بود.
حالا چند تا سوال دارم:
1. سینما در حد 300 تومن چی بگیرم که 7.1 باشه و کیفیت توپ
2. از بین این 4 مدل کدوم رو بگیرم؟ کدوماش تو ایرانه؟چون ازر cnet گرفتم مدل هارو.کیفیت تصویر مد نظرم هست فقط.
Panasonic TC-P42G10
Samsung PN50B650
Samsung PN50B850
Samsung PN50B860
راستش توی این پست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که ایرادات جی10 گفته شده دلم رو یه جوری زد.چی کار کنم؟اخرین قیمت این 4 مدل هم بگین.
3. یه dvd player خوب در حد 100 تومن هم بگین.فکر کنم تو این زمینه ال جی بهترین مارکه درسته؟
4. برای یه اتاق 20-30 متری 42 اینچ جواب میده یا 50؟چون نمی خوام تصویر نویز (دون دون) داشته باشه.

میدونم شاید جاشون اینجا نباشه ولی یه جای دیگه پرسیدم که جواب ندادین.اخه امروز فردا میخوام بگیرم

zendar
18-10-2009, 09:03
1 - سینما خانوادگی در حد 300 تومن 7.1 وجود ندارد . سینما خانوادگی خوب 5.1 در حد 500 تومن pt565 و pt870 پاناسونیک

2 - Panasonic TC-P42G10
جزو بهترین های موجود در بازار ایران و جهان می باشد و هیچ ایراد مهمی ندارد ( تفاوت با v10 بسیار جرئی ) تنها ایراد آن نداستن مدل 50 اینچ در خاورمیانه است

Samsung PN50B650
جزو بهترین ها از نظر کیفیت نصویر می باشد ( عالی ) اما مشکل اساسی آن کنترل کییفیت پایین و داشتن صدای ویز buzz است ( شانس صدا دار بودن حدود 30 در صد )

3 - در dvd player ارزان قیمت تفاوت زیادی بین panasonic - sony -samsung - lg وجود ندارد ولی اولویت از چپ به راست می باشد

4 - فاصله مناسب برای دیدن کیفیت Full HD حدود 1.5 تا 2.5 برابر سایز تلویزیون است لذا برای فاصله 2.5 متر 42 و برای بیشتر از آن 50 مناسب است نزدیکتر شدن و بزرگتر شدن سایز تلویزیون باعث افزایش کیفیت بوده و همیشه خرید بزرگترین سایز با توجه به بودجه توصیه می شود

Ami R 940
18-10-2009, 09:49
پس چرا اینقدر طول کشیده؟ تازه اومده امارات:5:

میگم امیر جان این فریم ویر برای تمامی پنل هاست(lcd,led,plasma) یا فقط مختص پلاسما پنل هاست:10:

بعد عوض کردن این فریم ویر چقدر تاثیر داره ؟

محصولات پاناسونیک بر خلاف عرضه محصولات دیگر برندها با تاخیر 5 6 ماه واس آسیا و خاورمیانه عرضه می شوند !!

بعضی از مدل های بازار قابلیت آپدیت پنل رو دارند اعم از LCD PELASMA و... و فقط مختص پلاسما پنل ها نیست , مدل W400 از سونی که من این مدل رو داشتم این قابلیت رو داشت . البته تعداد این مدل ها انگشت شماره .

ارائه فریم ویر های جدید بس به نیاز های کمپانی ها برای بهبود ضعف های پنل و ارتقا آن هست ,ممکنه یه فریم ویر 1 درصد پنل رو بهبود کیفیتی تصویر بده و یا فریم ویر بیاد که چند وقت پیش واس G10 اومد و باعث شد ارتقا حدود 10 درصدی از لحاظ کیفیت تصویر داشته باشه این پنل و از رده سوم برترین پنل به رده دوم برترین پنل جایگزین بشه از نگاه منتقدین CNET.

مدل Z1 به غیر از کابل برق , همه پورت های ورودی و خروجی به صورت بی سیم طراحی شده به این صورت این پنل با داشتن یه تیونر اکسترنال که وایرلس(بی سیم) هست با تلویزیون ارتباط برقرار میکنه و کلیه پورت ها به این تیونر وصل میشه .

بدنه آلمینیوم و فوق العاده شیک از لحاظ طراح و دکور .

ضحامت فوق العاده کم حدودا حضور ذهن ندارم فکر می کنم 24 میلیمتر باشه .

از لحاظ کیفیت تصویر جایی ندیدم این دو پنل رو مقایسه کرده باشند , با توجه به قیمت فوق العاه بالاش(6 هزار دلار) اگرم کیفیت تصویر بالاتری داشته باشه چندان عجیب نیست . از این پنل در هیچ کجای دنیا استقبال نشده و منتقدین معتقد هستن قیمتش کاملا فضایه :31: به همین دلیل این پنل آنطور و باید ارزیابی نشده با مدل V10 .

Ami R 940
18-10-2009, 10:00
سلام.چندتا سوال داشتم:

راستش با خوندن کل صفحه های پانا وی10 کلی حرفه ای شدم دست امیر و مهدی عزیز درد نکنه.ولی پدرم در اومد.پسر 43 صفحه بود.
حالا چند تا سوال دارم:
1. سینما در حد 300 تومن چی بگیرم که 7.1 باشه و کیفیت توپ
2. از بین این 4 مدل کدوم رو بگیرم؟ کدوماش تو ایرانه؟چون ازر cnet گرفتم مدل هارو.کیفیت تصویر مد نظرم هست فقط.
Panasonic TC-P42G10
Samsung PN50B650
Samsung PN50B850
Samsung PN50B860
راستش توی این پست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که ایرادات جی10 گفته شده دلم رو یه جوری زد.چی کار کنم؟اخرین قیمت این 4 مدل هم بگین.
3. یه dvd player خوب در حد 100 تومن هم بگین.فکر کنم تو این زمینه ال جی بهترین مارکه درسته؟
4. برای یه اتاق 20-30 متری 42 اینچ جواب میده یا 50؟چون نمی خوام تصویر نویز (دون دون) داشته باشه.

میدونم شاید جاشون اینجا نباشه ولی یه جای دیگه پرسیدم که جواب ندادین.اخه امروز فردا میخوام بگیرم

داداش عزیز

اون لینکی که دادی برتری های مدل بالاتر G10 یعنی مدل V10 هست . اگر شما عجله نداریپیشنهاد میکنم مدت کوتاهی صبر کنی تا این مدل وارد بازار بشه.

بین اون چند مدل که نوشتی

از لحاظ کیفیت تصویر

g10

B650

B850

برای اتاق سایز 42 مناسب تر هست

بودجه 300 واس سینما خانگی خیلی کمه , یکی دو مدل از سامسونگ و ال جی فقط هست

با این بودجه سینما خانگی HT-TZ125 پیشنهاد میشه با قیمت 280 تومان .

mj_khayat
18-10-2009, 12:49
امير اقا ، اينكه گفتي : " .... یا فریم ویر بیاد که چند وقت پیش واس G10 اومد و باعث شد ارتقا حدود 10 درصدی از لحاظ کیفیت تصویر داشته باشه این پنل و از رده سوم برترین پنل به رده دوم برترین پنل جایگزین بشه از نگاه منتقدین CNET. "چه تاثيري بر خريد ميتونه داشته باشه تا مطمئن باشيم تلويزيون اصلاح شده را داريم ؟يعني تلويزيونهاي موجود بازار اين فريم ور را دارند؟ چطور ميشه تشخيص داد ؟ يا ممكنه قديمي و جديد داشته باشند و فرضا با يك حرف و شماره اي اخر مدل مشخص بشه ؟ يا بايد فريم ور را خودمون بگيريم و به تلويزيون اعمال كنيم ؟ و چطوري بايد انجام داد ؟با تشكر.

Ami R 940
18-10-2009, 13:18
امير اقا ، اينكه گفتي : " .... یا فریم ویر بیاد که چند وقت پیش واس G10 اومد و باعث شد ارتقا حدود 10 درصدی از لحاظ کیفیت تصویر داشته باشه این پنل و از رده سوم برترین پنل به رده دوم برترین پنل جایگزین بشه از نگاه منتقدین CNET. "چه تاثيري بر خريد ميتونه داشته باشه تا مطمئن باشيم تلويزيون اصلاح شده را داريم ؟يعني تلويزيونهاي موجود بازار اين فريم ور را دارند؟ چطور ميشه تشخيص داد ؟ يا ممكنه قديمي و جديد داشته باشند و فرضا با يك حرف و شماره اي اخر مدل مشخص بشه ؟ يا بايد فريم ور را خودمون بگيريم و به تلويزيون اعمال كنيم ؟ و چطوري بايد انجام داد ؟با تشكر.

ببینید ارتقا فریم ور توسط یوزر نباید انجام بشه احتمال صدمه دیدن و خراب شدن پنل خیلی زیاده , این کار رو معمولا شرکت های گارانتی کننده و نمایندگی ها انجام میدن .

حدود یک ماهی هست شاید کمی بیشتر ,از عرضه شدن این فریم ور ,تولیدات جدید این یک ماه اخیر 100 درصد با این فریم ور عرضه شده هست .
.
اطلاع ندارم سری های موجود حال حاظر در ایران با این فریم ور عرضه شده یا خیر .

معمولا در منو تنظیمات تلویزیون یه قسمتی هست مربوط به اطلاعات کارخانه و سازنده و.. شماره فریم ور در اونجا درج میشه بس به مدل و تنطیمات تلویزیون متفاوته .

اگر شما این مدل رو داری یه نگاه بنداز در تنظیمات و شماره فریم ور رو یاداشت کن . سعی می کنم شماره فریم ور جدید رو پیدا کنم مطابقت بدم

معمولا به صورت چند حروف انگلیسی و عدد هست شماره فریم ور , نمونه ای از شماره گذاری فریم ور مدلی از براویا سونی klv-w400-swu5236894 .

whitewolf
18-10-2009, 15:36
ولی مگه جی10 این مشکلات رو نداره:
مشکل در نمایش رنگ های سبز ، قرمز ارغوانی و ابی مایل به سبز (650 این مشکلات رو نداره)
نداشتن پورت usb (که 650 2 تا داره)
نداشتن تصویر در تصویر (که 650 داره)
نمای نه چندان زیبا (که 650 خیلی خوشکله)
کم بودن تنظیمات منویی!!؟؟ (اینو یکی از دوستان توی صفحات قبل گفت)

می خوام بگم درسته که همیشه از نظر کیفیت جی10 یک رتبه از از بی650 توی سایت های مختلف از جمله cnet بالاتره ولی این یک رتبه با چشم ما قابل فهمیدن هست که بخوایم از مشکلات دیگش صرف نظر کنیم؟؟ بی650 هم مسلما مشکلاتی داره ولی کمتر از جی10 هست.نظر شما چیه؟ من کاملا گیج شدم.
راستش من خودم وقت ندارم برم جمهوری که مقایسه کنم.وگرنه حتما می رفتم.

برای سینما خانگی اینها چه طورن؟

و برای dvd این ها:

مرسی اگه نظراتتون رو بگین که ان شا... همین روزها برم یه ست کامل بگیرم.

*Alucard*
18-10-2009, 19:27
ولی مگه جی10 این مشکلات رو نداره:
مشکل در نمایش رنگ های سبز ، قرمز ارغوانی و ابی مایل به سبز (650 این مشکلات رو نداره)
نداشتن پورت usb (که 650 2 تا داره)
نداشتن تصویر در تصویر (که 650 داره)
نمای نه چندان زیبا (که 650 خیلی خوشکله)
کم بودن تنظیمات منویی!!؟؟ (اینو یکی از دوستان توی صفحات قبل گفت)

می خوام بگم درسته که همیشه از نظر کیفیت جی10 یک رتبه از از بی650 توی سایت های مختلف از جمله cnet بالاتره ولی این یک رتبه با چشم ما قابل فهمیدن هست که بخوایم از مشکلات دیگش صرف نظر کنیم؟؟ بی650 هم مسلما مشکلاتی داره ولی کمتر از جی10 هست.نظر شما چیه؟ من کاملا گیج شدم.
راستش من خودم وقت ندارم برم جمهوری که مقایسه کنم.وگرنه حتما می رفتم.

برای سینما خانگی اینها چه طورن؟

و برای dvd این ها:

مرسی اگه نظراتتون رو بگین که ان شا... همین روزها برم یه ست کامل بگیرم.
دوست عزیز پنل G10 تو تستهای دقت رنگ درصدی خطا داره که قابل چشم پوشی هست و برای عده زیادی قابل تشخیص نیست و شاید برای عده زیادی هم مقدار اشباع بودن بیش از حد رنگها زیباتر باشه.
به طور کلی کیفیت تصویر G10 بالاتر از B650 هست به خصوص که پیک برایتنسشم بیشتر هست که از این نظر برای تماشا تو اتاقهای خیلی روشن هم بهتر از B650 هست ولی از نظر امکانات و دکور زیاد جالب نیست که این به عهده شما هست که بین امکانات و کیفیت تصویر انتخاب کنید.
مشکلات B650 حرارت بیش از حد و صدای نامناسب این پنل موقع کارکردن و باقی موندن موقتی تصویر هست.

samkaveh
18-10-2009, 20:07
این upscal که میگن g10 توش مشکل داره در مقایسه با تلویزیونهای زیر قیمت خودش هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا این مسیله برای تمام پنلها هست

*Alucard*
18-10-2009, 20:42
این upscal که میگن g10 توش مشکل داره در مقایسه با تلویزیونهای زیر قیمت خودش هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا این مسیله برای تمام پنلها هست

مشکلی نداره دوست عزیز تو رزولوشن 480i متوسط عمل میکنه ولی تو بقیه رزولوشن ها عالی عمل میکنه و یه بخشی از عملکرد پنل تو نمایش تصاویر SD مربوط به Upscaler پنل میشه که G10 در این زمینه به طور کلی عملکرد خوبی داره و برای یه پنلی با این قیمت مناسب هست.

*Alucard*
18-10-2009, 21:10

اولین فرقشون این هست که Z1 ضخامتش 1 اینچ هست و اتصالاتش تماما بی سیم هست همونطور که امیر گفت با یه باکس اکسترنال همه سیگنالهارو برای پنل میفرسته...
از نظر کیفیت تصویر پردازنده HD بهتری نصبت به V10 داره و پیک برایتنس بالاتری هم داره و داخل منوها هم گزینه های زیادتری برای تنظیم تصویر در اون در نظر گرفتن ولی قیمت بالاش نصبت به کیفیت تصویرش معقول نیست چون زمانی که کالیبره میشه کیفیتی در حد V10 داره تنها حسنی که داره پیک برایتنس بالاتره که میتونه پشت ویترین مغازه تصویرش رو برای خریدارای معمولی(کم اطلاعتر) جذابتر کنه.

Ami R 940
18-10-2009, 23:40
متاسفانه v10 وارد خاورمیانه نشده,دوست من امروز در دبی به چند نمایندگی سر زد , سری z در اونجا عرضه شده ولی همچنان خبری از سری v نیست .با توجه با اینکه سری z یک ماه زودتر سری v معرفی شد .

اینطور که مشخص هست عرضه شدن سری v برای خاورمیانه کنسل شده یا اگرم عرضه بشه مطمنن حالا حالاها نباید انتظار ورودش رو داشت حداقل تا چند ماه دیگه.

مدل های معرفی شده سایت خاورمیانه کاملا درست هست .

خبر خیلی ناراحت کننده ای بود به خصوص واس من که 5 6 ماه در انتظار ورود این مدل بودم.

djmilad_mrb
19-10-2009, 00:16
متاسفانه v10 وارد خاورمیانه نشده,دوست من امروز در دبی به چند نمایندگی سر زد , سری z در اونجا عرضه شده ولی همچنان خبری از سری v نیست .با توجه با اینکه سری z یک ماه زودتر سری v معرفی شد .

اینطور که مشخص هست عرضه شدن سری v برای خاورمیانه کنسل شده یا اگرم عرضه بشه مطمنن حالا حالاها نباید انتظار ورودش رو داشت حداقل تا چند ماه دیگه.

مدل های معرفی شده سایت خاورمیانه کاملا درست هست .

خبر خیلی ناراحت کننده ای بود به خصوص واس من که 5 6 ماه در انتظار ورود این مدل بودم.
:19::19::19::19::19::19::19:
ای وای خسته شدیم پس چرا اینطور شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیطونه میگه برو یه g10 بگیر خودتو راحت کن:27:
میگم اول تو سایت بودش اما الان دیگه نیست:18:

اگه اینجور پیش بریم میخوریم به شب عید و قیمت کذایی :2:
حالا میگین کوتا شب عید به نظرم فقط 5 ماه دیگه مونده که با احتساب اومدنش تا 2 ماه دیگه تو امارات و شایدم بیشتر:27: حولو حوش بهمن ، اسفند میاد ایران

saeed.1388
19-10-2009, 00:33
به این میگن END حال گیری:24::41::19:
بعد از این همه صبرکردن یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
من که باورم نمیشه تو دبی هم نیومده باشه حالا بگیم به خاطر اون اسمشو نیار توش اینجا به مشکل بخوره ولی تو دبی دیگه نمیشه!!!
حالا چی بگیریم منو بگو که مخ پسر خالمم زدم که اونهم v10 بگیره مثلآ بتونیم بیشتر تخفیف بگیریم من که g10 بدردم نمیخوره موندم
چکار کنم؟
امیرجون.......... آقا مهدی...........کمککککککککککککک ککککککککککککککککککک

*Alucard*
19-10-2009, 02:16
تو سایت عربی خاورمیانه V10 رو معرفی کردن واقعا دیگه اینا گندشو در آوردن به هر حال تا قبل از کریسمس سال 2010 باید معرفیش کنن حالم از هرچی پاناسونیک بود به هم خرد قبلا هم سر خریدن یه دوربین همین اتفاق برای من افتاده بود.

zendar
19-10-2009, 08:05
عرضه پلاسماهای پاناسونیک در ایران و خاورمیانه بر اساس یک منطق ساده از سوی شرکت پاناسونیک استوار است زمان ارائه هر مجصول یک سال پس از ارائه مجصول هم مدل قبلی می باشد .
زمان ارائه py800 آذر ماه 87 بود در نتیجه v10 نیز در آذر ماه 88 ارائه خواهد شد.

inno3d
19-10-2009, 09:11
سلام دیروز با هزار بدبختی شماره بانیانو گیر اوردم وبا هشون تماس گرفتم گفتند v10 دوهفته دیگه وفقط در سایز 50 عرضه میشه:20::20::20:

mj_khayat
19-10-2009, 09:25
ببینید ارتقا فریم ور توسط یوزر نباید انجام بشه احتمال صدمه دیدن و خراب شدن پنل خیلی زیاده , این کار رو معمولا شرکت های گارانتی کننده و نمایندگی ها انجام میدن .

حدود یک ماهی هست شاید کمی بیشتر ,از عرضه شدن این فریم ور ,تولیدات جدید این یک ماه اخیر 100 درصد با این فریم ور عرضه شده هست .
.
اطلاع ندارم سری های موجود حال حاظر در ایران با این فریم ور عرضه شده یا خیر .

معمولا در منو تنظیمات تلویزیون یه قسمتی هست مربوط به اطلاعات کارخانه و سازنده و.. شماره فریم ور در اونجا درج میشه بس به مدل و تنطیمات تلویزیون متفاوته .

اگر شما این مدل رو داری یه نگاه بنداز در تنظیمات و شماره فریم ور رو یاداشت کن . سعی می کنم شماره فریم ور جدید رو پیدا کنم مطابقت بدم

معمولا به صورت چند حروف انگلیسی و عدد هست شماره فریم ور , نمونه ای از شماره گذاری فریم ور مدلی از براویا سونی klv-w400-swu5236894 .

متشكرمهنوز موفق به خريد نشدم راستش منهم منتظر بودم اول سري v بياد كه شايد قيمت g هم ارزونتر بشه و شايد هم بخاطر مشكل انعكاس نور روي شيشه اش (چون يك اوستر بالاش دارم و همين الان هم تو تلويزيون لامپي مشكل دارم) رفتم و يك دفعه v رو خريدمبهرحال ديگه بايد خريد را انجام بدم، حالا از كجا مطمئن باشم فريم ور جديده؟ تاريخ ساخت تلويزيونها روشون نوشته نمي شه (درسته؟) تعجب هم نميكنم اگر محصولات ايران قديمي تر و ته انبارتر باشند (اونهم با اين شبكه توزيع) !!!شايد هم بايد به پرفروشترين نمايندگي مراجعه كنيم تا احتمال جنس جديدش بيشتر باشه !!!بعيد هم ميدونم نمايندگي هاي ايران چنين كاري را انجام بدن، شايد هم خيلي مهم نباشه، اما اگر خودمون بخواهيم انجام بديم ، (صرفنظر از ريسك ) مكانيزمش چطوريه ؟ مثل اپگريد رسيور ؟ البته بيشتر حس كنجكاويه تا اصرار انجام.مرسي.

Pop-Man
19-10-2009, 09:54
سلام دیروز با هزار بدبختی شماره بانیانو گیر اوردم وبا هشون تماس گرفتم گفتند v10 دوهفته دیگه وفقط در سایز 50 عرضه میشه:20::20::20:
دستت درد نکنه رفیق:40:
منم دیگه به این سایته خاورمیانه و امارات و ... اعتماد ندارم
2 هفته پیش که به بانیان ایمیل زدم گفتن v رو بزودی وارد بازار میکنیم
ایشالا همونیکه خودت گفتی درسته:40:

saeed.1388
19-10-2009, 13:12
من یکشنبه هفته قبل زنگ زده بودم گفتند 1 ماه دیگه میاد ولی تا وقتی تو دبی نیومده باشه احتمالش خیلی
کمه که به اینجا برسه. من که واقعآ نسبت به پانا و بانیان و راست و دروغ وعده هاشون شک دارم و شاید
مجبور شم برم دنبال برند دیگه!!!:41:

djmilad_mrb
19-10-2009, 15:21
من یکشنبه هفته قبل زنگ زده بودم گفتند 1 ماه دیگه میاد ولی تا وقتی تو دبی نیومده باشه احتمالش خیلی
کمه که به اینجا برسه. من که واقعآ نسبت به پانا و بانیان و راست و دروغ وعده هاشون شک دارم و شاید
مجبور شم برم دنبال برند دیگه!!!:41:
واقعا دیگه شورشو در اوردن :2:
خدا کنه تا قبل از کریسمس بیاد واگر نه بازم قیمت کذایی؟؟؟؟؟

امیر جان برند دیگه ای نیست که کیفیتش نزدیک به v10 باشه؟

Bahram.EE
19-10-2009, 18:48
آقا این سایت خاورمیانه این مدل v10 هست. حالا نمی دونم از قبل بوده و هنوز به روز نشده یا مجددا اضافه شده. ولی به هرحال الان هست

Ami R 940
19-10-2009, 20:39
دوستان عزیز

دوست من همین الان از دبی زنگ زد و گفت از نمایندگی باهاش تماس گرفتن و گفتند مدل v10 امروز به طور رسمی عرضه شد ,دوست بنده شماره تماسش رو داده بود هر موقع این مدل عرضه شد زنگ بزنند و اعلام کنند.

من به دوستم دیشب زنگ زدم و پرسیدم ,ایشون روز شنبه رفته بود نمایندگی و گفته بودن این مدل رو ندارن(دو روز پیش) که من دیشبم متوجه شدم .

اینطور که دوست بنده قیمت رو پرسیده بود طرف پشت تلفن قیمت 12 هزار درهم گفت , قیمت 65 اینچ رو گفته بهش 12 هزار درهم چیزی حدود 3.150 میشه . که برای تلویزیون 65 اینچی !! فوق العاده هست این قیمت با این کیفیت .

دیگه انقدر زحمت دادم به این دوستم در اونجا حقیقتش روم نمیشه دیگه بگم برو قیمت 50 هم بپرس بیا :دی .حالا چند روز بگذره میگم اونم بپرسه .

با این اوصاف تا دو سه هفته دیگه در ایران قابل خرید هست .

djmilad_mrb
19-10-2009, 21:26
دوستان عزیز

دوست من همین الان از دبی زنگ زد و گفت از نمایندگی باهاش تماس گرفتن و گفتند مدل v10 امروز به طور رسمی عرضه شد ,دوست بنده شماره تماسش رو داده بود هر موقع این مدل عرضه شد زنگ بزنند و اعلام کنند.

من به دوستم دیشب زنگ زدم و پرسیدم ,ایشون روز شنبه رفته بود نمایندگی و گفته بودن این مدل رو ندارن(دو روز پیش) که من دیشبم متوجه شدم .

اینطور که دوست بنده قیمت رو پرسیده بود طرف پشت تلفن قیمت 12 هزار درهم گفت , قیمت 65 اینچ رو گفته بهش 12 هزار درهم چیزی حدود 3.150 میشه . که برای تلویزیون 65 اینچی !! فوق العاده هست این قیمت با این کیفیت .

دیگه انقدر زحمت دادم به این دوستم در اونجا حقیقتش روم نمیشه دیگه بگم برو قیمت 50 هم بپرس بیا :دی .حالا چند روز بگذره میگم اونم بپرسه .

با این اوصاف تا دو سه هفته دیگه در ایران قابل خرید هست .
همیشه خوش خبر باشی امیر جان :31::31::31::31::27::27::27::27:
خدا کنه میگم وقتی تو تهرون بیاد چقدر طول میکشه بیاد شهرستون؟:27:

Ami R 940
19-10-2009, 22:19
متشكرمهنوز موفق به خريد نشدم راستش منهم منتظر بودم اول سري v بياد كه شايد قيمت g هم ارزونتر بشه و شايد هم بخاطر مشكل انعكاس نور روي شيشه اش (چون يك اوستر بالاش دارم و همين الان هم تو تلويزيون لامپي مشكل دارم) رفتم و يك دفعه v رو خريدمبهرحال ديگه بايد خريد را انجام بدم، حالا از كجا مطمئن باشم فريم ور جديده؟ تاريخ ساخت تلويزيونها روشون نوشته نمي شه (درسته؟) تعجب هم نميكنم اگر محصولات ايران قديمي تر و ته انبارتر باشند (اونهم با اين شبكه توزيع) !!!شايد هم بايد به پرفروشترين نمايندگي مراجعه كنيم تا احتمال جنس جديدش بيشتر باشه !!!بعيد هم ميدونم نمايندگي هاي ايران چنين كاري را انجام بدن، شايد هم خيلي مهم نباشه، اما اگر خودمون بخواهيم انجام بديم ، (صرفنظر از ريسك ) مكانيزمش چطوريه ؟ مثل اپگريد رسيور ؟ البته بيشتر حس كنجكاويه تا اصرار انجام.مرسي.

این کار حتما باید توسط نمایندگی و شرکت گارانتی کننده قرار بگیره . درصد صدمه دیدن پنل خیل خیلی زیاده توسط یوزر .زیاد در چون و چرای ارتقا فریم ور نیستم . احتمالا راه و روش مخصوص خودش رو داره .

فکر نمی کنم با ورود v10 قیمت g10 تکونی بخوره. اخیرن یه کاهش 200 تومنی داشته در عرض یک ماه امکان کاهش قیمت دوباره غیر محاله ,برای کاهش قیمت بهتره تا بهمن ماه صبر کنی .یادمه پارسال بانیان قیمت تلویزیون هاش رو در بهمن به خاطر دهه فجر یا همون دهه زجر ! کاهش 15 10 درصدی داد به همراه یه کارت حافظه اشانتیون ,احتمال اینکه امسال هم به خاطر دهه فجر قیمتا بیاد پایین زیاده .

v10 دارای رفلکشن(جلو گیری از بازتاب نور) فوق العاده قوی هست ,g10 فاقد رفلکشن هست(البته برای آسیا) ,اگر زیاد به این موضوع حساسی پیشنهاد میکنم انتخاب خودت رو معطوف v10 بکنی که از همه لحاظ سرتر هست نسبت به g10

خدا کنه تا قبل از کریسمس بیاد واگر نه بازم قیمت کذایی؟؟؟؟؟

امیر جان برند دیگه ای نیست که کیفیتش نزدیک به v10 باشه

اتفاقا در همه جا دنیا نزدیک سال جدید میلادی میشه قیمتا دراپ میشه!:10: به دلیل سال جدید قیمت ها شکسته و به طرز محصوصی با کاهش مواجه میشه .اما در ایران کاملا برعکس هست نزدیک سال جدید(عید نوروز) قیمتا سوبل میشه :2:

این hdtv ها کیفیتی نزدیک به v10 دارند در ایران هم قابل خرید هستن

g10 1.550

Pioneer Kuro 6.900

B650 1940

همیشه خوش خبر باشی امیر جان
خدا کنه میگم وقتی تو تهرون بیاد چقدر طول میکشه بیاد شهرستون؟

قربونت داداش عزیز

والا تهران شهرستان نداره نمایندگی عرضه کنه در همه جا میهن عزیز اسلامی :27: همزمان عرضه خواهد شد در نمایندگی ها.

Ami R 940
20-10-2009, 23:28

Ami R 940
20-10-2009, 23:37

mslmaml
22-10-2009, 10:52
سلام
نمي دونم جاي سوالم اينجاست يا نه ...
مي خوام بدونم تفاوت s10 با g10 خيليه يا نه ...
مي ارزع آدو 400 تومن بيشتر بده براي g10 يا نه .....
تو جمهوري مطمئن ترين نمايندگي كدومه ؟
اگه لطف كنين جواب بدين ممنون ميشم ..... يا اينكه بگيد براي گرفتن جواب سوالم كجا برم

*Alucard*
22-10-2009, 11:17
سلام
نمي دونم جاي سوالم اينجاست يا نه ...
مي خوام بدونم تفاوت s10 با g10 خيليه يا نه ...
مي ارزع آدو 400 تومن بيشتر بده براي g10 يا نه .....
تو جمهوري مطمئن ترين نمايندگي كدومه ؟
اگه لطف كنين جواب بدين ممنون ميشم ..... يا اينكه بگيد براي گرفتن جواب سوالم كجا برم

Bahram.EE
22-10-2009, 18:35
از اونجایی که دیگه داریم به زمان خرید نزدیک میشیم بهتره یه دیتابیس از تنظیمات درست کنیم از این جا شروع کنیم:

Ami R 940
22-10-2009, 21:56
متاسفانه مدل v10 بیش از 400 دلار افزایش قیمت پیدا کرده ! اینطور که در سایت آمازون قیمتا رو می بینیم1,899.96 دلار شده, حدود یک ماه پیش قیمت این تلویزیون 1.500 دلار بود در این سایت.قیمت g10 همون 870 دلار که با کاهش رسیده بود کماکان هست با اون قیمت .

*لازمه اینو بگم قیمتای امازون قیمت های اعلام شده تک فروشی خود کمپانی هست در همه نوع محصولات

هر دفعه باید یه سنگی جلو پا به وجود بیاد واس این مدل ! .

با این اوصاف با توجه به سود فروشندگان ایرانی و گمرک ایران فک کنم حدود 3 تومن عرضه بشه در ایران ! , البته امیدوارم اینطور نباشه ..!

amir_amd
23-10-2009, 00:17
فکر میکنم هر منطقه قیمت گذاری خاص خودش رو داره و الزاما اگر قیمت توی آمازون تغییر کرده به معنای این نیست که قیمت برای خاورمیانه هم تغییر میکنه.
حداقل امیدوارم اینجوری نباشه.

Ami R 940
23-10-2009, 00:30
فکر میکنم هر منطقه قیمت گذاری خاص خودش رو داره و الزاما اگر قیمت توی آمازون تغییر کرده به معنای این نیست که قیمت برای خاورمیانه هم تغییر میکنه.
حداقل امیدوارم اینجوری نباشه.

حرف شما صحیح هست , هر منطقه رقابت و سیاست خودش رو داره برای بیشتر محصولات قمیت گذاریش توسط کمپانی ها و گمررک و عوارض مالیات و.. . شامل اضافات بر مبلغ خود جنس خواهد شد

اون زمانی که قیمت امازون 1.5 هزار دلار بود . من تو یه سایت تایلند چند هفته پیش این محصول رو عرضه کرده بود همین مقدار قیمت دیدم . اینطور که مشخص بود واس اسیا هم همین قیمت گذاری شده بود.

الان سونی پلی استیشن اسلیم به طور رسمی جهانی 299 دلار قیمت گذاری شده این دوست من در دبی تشریف داره قیمت این مدل رو در دبی همون 299 دلار ذکر کرد در حالی که تو ایران تا یک ماه پیش 500 خورده ای بود الانم نزدیک 400 تومن هست .

بیشتر محصولات شامل رقابت قیمتی هم هستن . امیدوارم این محصول هم اینطور باشه

Bahram.EE
23-10-2009, 08:58
امیر جان ناراحت نباش, شما مگه دوستت 65 اینچ 3.100 قیمت نکرده بود پس 50 اینچ بالاتر از 2.400 نیست اگه اختلاف هر سایز 300 دلار باشه (سایت پاناسونیک) و اگر 200 تومن اینجا گرونتر بدن یعنی 65 رو 3.3 اون موقع باز 50 زیر 2.5 خواهد بود

Ami R 940
23-10-2009, 10:26
بهرام جان اونجا امارات هست اینجا ایران.

35 درصد تعرفه هر تلویزیون صفحه تخت به ایران توسط گمرک ایران برای ترخیص تصویب شده , 15 الی 20 درصد هم سود نمایندگی هست .

اگر ما فقط 35 درصد سود هزینه ترخیص رو در نظر بگیریم . چیزی حدود 750 هزار تومان میشه

قیمت تلویزیون فقط با هزینه ترخیص چیزی حدود 2.5 مشه . اگر سود نمایندگی رو تازه احتساب نکنیم .!

الان led 6000 سامسونگ سایز 40 با قیمت حدود 1.5 هزار دلار عرضه میشه در جهان . در ایران با قیمت 2.5 عرضه میشه !

1 میلیون بیشتر قیمت جهانی ,البته بهتر بگیم بیش از 1 میلیون ,نمایندگی 20 25 درصد هم پایین تر این قیمت تک فروشی خریداری و عرضه میکنه .

یکی از همسایگان ما تو جمهوری نمایندگی محصولات سامسونگ رو گرفته ,اینطور که من با این دوست حرف می زدم اظهار داشت علاوه بر هزینه ثابت ماهیانه که توسط شرکت گارانتی کننده به ما داده میشه برای فروش هر تلویزیون 17 درصد هم تعلق می گیره به ما .

ببینید این کشور به کجا رسیده از هر صنف و موقعیتی داره سو استفاده میشه از خلق الله !!

Bahram.EE
23-10-2009, 11:18
1800$*940(؟)*1.35*1.2=2700

SuffEr
23-10-2009, 14:53
بهرام جان اونجا امارات هست اینجا ایران.

35 درصد تعرفه هر تلویزیون صفحه تخت به ایران توسط گمرک ایران برای ترخیص تصویب شده , 15 الی 20 درصد هم سود نمایندگی هست .

اگر ما فقط 35 درصد سود هزینه ترخیص رو در نظر بگیریم . چیزی حدود 750 هزار تومان میشه

قیمت تلویزیون فقط با هزینه ترخیص چیزی حدود 2.5 مشه . اگر سود نمایندگی رو تازه احتساب نکنیم .!

الان led 6000 سامسونگ سایز 40 با قیمت حدود 1.5 هزار دلار عرضه میشه در جهان . در ایران با قیمت 2.5 عرضه میشه !

1 میلیون بیشتر قیمت جهانی ,البته بهتر بگیم بیش از 1 میلیون ,نمایندگی 20 25 درصد هم پایین تر این قیمت تک فروشی خریداری و عرضه میکنه .

یکی از همسایگان ما تو جمهوری نمایندگی محصولات سامسونگ رو گرفته ,اینطور که من با این دوست حرف می زدم اظهار داشت علاوه بر هزینه ثابت ماهیانه که توسط شرکت گارانتی کننده به ما داده میشه برای فروش هر تلویزیون 17 درصد هم تعلق می گیره به ما .

ببینید این کشور به کجا رسیده از هر صنف و موقعیتی داره سو استفاده میشه از خلق الله !!

ببین همه این مسائل باهم جمع میشه و نشون میده که یه کشور جهان سومیه .
نمیدونم چه گناهی کردم که تو این مملکت به دنیا اومدم . شاید قبل از به دنیا اومدنم کاری کردم که مستحق این بدبختی هستم .
امیدوارم زودتر کارام درست شه برم ..... همین

Bahram.EE
23-10-2009, 15:37
یه چیزی یادم اومد این که پارسال قبل از عید py800 ها 2.7-2.8 به فروش می رسید. اگر خوش شانس باشیم با همون قیمت بتونیم بخریم

djmilad_mrb
23-10-2009, 16:11
امیر جان درست میگی اون از زمان عرضه شدنش (که بعد از 6 ماه هنوزم ازش خبری نسیت) اونم احتمالا از قیمتش :31:
ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد منم احتمال نمیدم کمتر از 3 میلیون باشه:8:

bleu2u4u
24-10-2009, 23:12
ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد منم احتمال نمیدم کمتر از 3 میلیون باشه

این صحبت الان در مورد 50 اینچه
اگه اره که خاک بر سر این مملک.. با این مردم و مردم داران طماعش

afshin b
25-10-2009, 07:37
این صحبت الان در مورد 50 اینچه
اگه اره که خاک بر سر این مملک.. با این مردم و مردم داران طماعش

آره 50 اينچه...

farhad61
26-10-2009, 11:21
امروز یکی از همکارام که تو کار موبایل و وسایل الکترونیک هست یه چیزی میگفت اون میگفت این lcd ها و پلاسماهایی که از بانه و مجاری غیر قنونی وارد میشه یه داستانی داره و اون هم اینکه یه سری از محصولات در خط تولید مشکل دارن و رد میشن و بعضی از تجار میرن و اونها رو با قیمت خیلی پایین میخرن و خودشون یه سری از قطعات رو عوض میکنن و از این مبادی وارد میکنند اما من خودم فکر میکنم حرف اشتباهی باشه چون شرکت هایی مثل پاناسونیک نمیان اعتبارشون رو واسه دوزار پول به خطر بندازن و محصولات ریجکتی خودشون روبه همچین آدم هایی بدن نظر شما دوستان در این مورد چیه آیا شما هم مطمئن هستید این محصولات فابریک کارخونس مثلا من خودم شنیدم یه برنامه ایی هست که روی گوشی هم نصب میشه و میتونی اون شماره سریال پشت تلوزیون رو بهش بدی و بهت بگه که ساخت کجاست یا اطلاعات دیگه البته من در مورد lcd های سامسونگ شنیدم در مورد پاناسونیک هم همچین چیزی هست یا میشه کد پشت پلاسما رو توی سایت پاناسونیک وارد کرد و از اصل بودنش مطمئن شد؟

bleu2u4u
26-10-2009, 13:00
همونجور که خودت هم فهمیدی این حرف 100 درصد اشتباهه
اگه پاناسونیک جنسهای مشکل دارش رو میفروخت شک نکن که اولین مشتریش نمایندگی پانا توی ایران بود (بانیان) نه تجار خارجی

Armin.update
30-10-2009, 14:28
من از Ami R 940 چند تا سوال دارم.
1. G10 رو چون ژاپن نمیزنه و کشور دیگه فکر کنم سنگاپور میزنه در کیفیت و طول عمر تاثیری داره؟
2. قیمت دقیق الان G10 با ضمانت بانیان چنده ؟ تو بابل 1.650 با ضمانت بانیان
3.دلیل اصلی پائین بودن قیمت این مدل چیه؟

))))))))))))))))))))))خیلی ممنون میشم اگر جوابم رو بدین((((((((((((((((((((((((

Ami R 940
30-10-2009, 19:56
من از Ami R 940 چند تا سوال دارم.
1. G10 رو چون ژاپن نمیزنه و کشور دیگه فکر کنم سنگاپور میزنه در کیفیت و طول عمر تاثیری داره؟
2. قیمت دقیق الان G10 با ضمانت بانیان چنده ؟ تو بابل 1.650 با ضمانت بانیان
3.دلیل اصلی پائین بودن قیمت این مدل چیه؟

))))))))))))))))))))))خیلی ممنون میشم اگر جوابم رو بدین((((((((((((((((((((((((

استاندارد تولید براساس لیسانس کمپانی پاناسونیک و نظارت مهندسین این شرکت در خط تولید هست مشکلی نیست نیروی کار تو کشورهایی مثل مالزی سنگاپور چین و.. ارزون هست به همین دلیل مونتاز در اونجا صورت می گیره تا هزینه ها کاهش پیدا کنه ,البته پنل و قطعات ساخت ژاپن هست فقط در سنگاپور مونتاژ میشه .

g10 الان با قیمت 1.550 در تهران قابل خریده با گارانتی بانیان .

تولید پلاسما در سایز های بالا 42 اینچ هزینه معقول تری نسبت به ال سی دی ها داره .

SonyEricsson
30-10-2009, 22:09
امروز یکی از همکارام که تو کار موبایل و وسایل الکترونیک هست یه چیزی میگفت اون میگفت این lcd ها و پلاسماهایی که از بانه و مجاری غیر قنونی وارد میشه یه داستانی داره و اون هم اینکه یه سری از محصولات در خط تولید مشکل دارن و رد میشن و بعضی از تجار میرن و اونها رو با قیمت خیلی پایین میخرن و خودشون یه سری از قطعات رو عوض میکنن و از این مبادی وارد میکنند اما من خودم فکر میکنم حرف اشتباهی باشه چون شرکت هایی مثل پاناسونیک نمیان اعتبارشون رو واسه دوزار پول به خطر بندازن و محصولات ریجکتی خودشون روبه همچین آدم هایی بدن نظر شما دوستان در این مورد چیه آیا شما هم مطمئن هستید این محصولات فابریک کارخونس مثلا من خودم شنیدم یه برنامه ایی هست که روی گوشی هم نصب میشه و میتونی اون شماره سریال پشت تلوزیون رو بهش بدی و بهت بگه که ساخت کجاست یا اطلاعات دیگه البته من در مورد lcd های سامسونگ شنیدم در مورد پاناسونیک هم همچین چیزی هست یا میشه کد پشت پلاسما رو توی سایت پاناسونیک وارد کرد و از اصل بودنش مطمئن شد؟

اصلن اين جور نيست احتمالا مغاز صوتي تصويري داشته!‌ حالا از كجا مطمئن بشيم از مغازه اي كه توي ايران ميخريم از بانه نيست؟ فقط به خاطر گارانتي؟ گارانتي كه ارزشي نداره؟؟!!

Armin.update
01-11-2009, 13:00
ما هم به هر حال G10 رو گرفتیم با 1.600
در مورد فیلمهای HD و با کیفیت لازم هستش که حتما اون 3 فیش اضافه رو وصل کنیم یا همون یکی کافیه؟
فیلمها HD رو از کجا بگیریم و از کجا بفهمیم که 100% HD هستش و فروشنده نخواد با یک فیلم یک خورده با کیفیت تو پاچمون بزاره؟
:40:

inno3d
01-11-2009, 13:40
فیلم های hd در بازار معمولا dvd-rip هستند وفرمتشان با پسوند mkv هست که فقط بر روی کامپیوتر و چند تا از دست گاه های دیگه(western hd-player و....) قابل پخش هستندو در ضمن در قسمت detail فایل میتونید
720pویا 1080p بودنشو چک کنید.:12:

m654
01-11-2009, 15:25
اصلن اين جور نيست احتمالا مغاز صوتي تصويري داشته!‌ حالا از كجا مطمئن بشيم از مغازه اي كه توي ايران ميخريم از بانه نيست؟ فقط به خاطر گارانتي؟ گارانتي كه ارزشي نداره؟؟!!
بعید نیست به‌خصوص با آدرس‌هایی که بعضی توی بخش دادن. خوب اون دست‌پایین یه کاغذی کنارشه. توی همراه کم نبوده، مثل سری‌های چندم گوشی 5800 که به خرابی صفحه دچار می‌شدن. رییس اتحادیه در مورد تلویزیون هم همچین حرفی گفته.

afshin b
01-11-2009, 17:50
ما هم به هر حال G10 رو گرفتیم با 1.600
در مورد فیلمهای HD و با کیفیت لازم هستش که حتما اون 3 فیش اضافه رو وصل کنیم یا همون یکی کافیه؟
فیلمها HD رو از کجا بگیریم و از کجا بفهمیم که 100% HD هستش و فروشنده نخواد با یک فیلم یک خورده با کیفیت تو پاچمون بزاره؟
:40:

اگه از سه فيش كامپوننت(سبز و آبي و قرمز) استفاده كني مسلما كيفيت بهتري ميده سعي كن از فيش معمولي استفاده نكني. من واسه فيلم دايويكس تويه تي وي 21 اينچ هر دو كابلو امتحان كردم كلي فرق داشت چه برسه به فيلم hd تو hdtv اونم g10
در مورد فيلم بهت pm دادم

Armin.update
01-11-2009, 22:28
afshin b خیلی ممنون دستت درد نکنه

Armin.update
03-11-2009, 08:47
باز هم یک سوال دیگه
شرمنده هستم

این کالیبره میگن یعنی چی همون آب بندی میشه؟

اگه آره چطوری باید این کار رو انجام داد؟

دیگه خبری از ورود V10 به جمهوری اسلامی ایران نشد؟

Bahram.EE
03-11-2009, 11:03
یه بحثی در مورد فیرم ور این تلویزیون پیدا کردم که نقل می کنم:

Yesterday, 12:11 PM
Firmware 1.28 is now available...
How can we get this new firmware?
Online. Menu, Setup,Network settings, Firmware upgrade.
How do we get the 1.28 firmware if our TV's aren't hooked up to the internet?
You can't until it is posted on the Panny site. Then, yoy can down load it to a SD card.
did you see any picture improvements and/or any issues?
I contacted Panasonic today. They told me that firmware 1.28 fixes some Vieracast issues and no picture related fixes have been included.

Bahram.EE
03-11-2009, 11:05
این هم جندتا عکس که تا اومدن خبر توزیع این تلویزیون کمی این جا رو از بی رونقی در بیاره

من عاشق نوع نمایش چهره این تلویزیون هستم به عکس آخر توجه کنید

Bahram.EE
03-11-2009, 11:36
این هم چندتای دیگه

بچه ها کجا آپلود کنم که لطف دوستان شامل حالش نشده باشه؟

wwnaser
03-11-2009, 17:46
مثله اینکه v10ای که قراره بیاد تو بازار فقط 58 اینچه.

Pop-Man
03-11-2009, 19:40

با تشکر از بهرام عزیز

Bahram.EE
03-11-2009, 20:29
دوست من ممنون بابت درست کردن عکس ها
از دوستان کسی خبر جدیدی نداره؟
من فردا یه سری به نمایندگی اصفهان میزنم هرچند که احتمالا می گه یکی دو ماه دیگه میاد!!!!:13:

wwnaser
03-11-2009, 20:58
دوست من ممنون بابت درست کردن عکس ها
از دوستان کسی خبر جدیدی نداره؟
من فردا یه سری به نمایندگی اصفهان میزنم هرچند که احتمالا می گه یکی دو ماه دیگه میاد!!!!:13:
آره 45 روز دیگه میاد احتمالا.
مثله اینکه فقطم 58 اینچه

moriss
03-11-2009, 22:06
دوستان پاناسونیک سایت داره که محصولاتش با مشخصات معرفی کرده باشه؟! ( ترجیحا فارسی )

saeed_p
04-11-2009, 00:29
سلام آقا امیر یه سوال داشتم ازتون
من بین plasma-b650(series 6 و plasma g10 و LCD samsung b690 موندم کدوم یکی رو بخرم
قیمت ها تو تبریز
LCD b690 40=1620000
plasma b650 50=2000000
g10 رو هم نمیدونم قیمتش رو

حداکثر هم 2000000 تومن میتونم خرج کنم
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطفا بهم بگین
ممنون:20:

Ami R 940
04-11-2009, 10:16
سلام آقا امیر یه سوال داشتم ازتون
من بین plasma-b650(series 6 و plasma g10 و LCD samsung b690 موندم کدوم یکی رو بخرم
قیمت ها تو تبریز
LCD b690 40=1620000
plasma b650 50=2000000
g10 رو هم نمیدونم قیمتش رو

حداکثر هم 2000000 تومن میتونم خرج کنم
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطفا بهم بگین
ممنون:20:

به ترتیب کیفیت تصویر

g10

B650 plasma

B690 Lcd

b650 پلاسما نسبت به سایز و کیفیتش قیمت فوق العاه داری تهرانم حدود 1930 هست.دکور بسیار شیک ,امکانات خوب , قیمت فوق العاده مناسب برای سایز 50 و.. اما مشکلات خودش رو داره داغ کردن زیادش یکی از این نمونه هاس..

g10 حدود قیمت 1.560 دکور و امکاناتی نداره(حتی تصویر در تصویر ساده از ورودی هم نداره!:18:) قیمت نسبتا گرون نسبت به b650, سایزش کوچیکتر (42) ولی کیفیت تصویرش اونطور که من می دیدیم حدود 10 درصدی بهتر از پلاسما b650 به نظر میومدالبته در تصاویر hd

b690 ال سی دی ,مشکلاتش عمدتا همون مشکلات ال سی دی ها ,خونه یکی از اقوام تصویر این مدل رو دیدم با پلی گیم hd مشکی عمیقی نداره به خاکستری می زنه ,غلضت و اشباع رنگ خیلی ضعیفه ,دقت رنگش چندان جالب نبود .موشن بلور در صحنه های سریع دیده میشه و...

در کل به نظر من بهترین تلویزیونی که میشه در حال حاظر در ایران خرید مدل b650 پلاسما و g10 هست .که انتخاب --- از این دو مدل بر می گرده به نظر شخصی و سلیقه خریدار که 10 درصد کیفیت بهتر g10 رو ملاک قرار میده یا دکور و امکانات و سایز و... مدل b650 انتخاب بین این دو مدل رو شما باید تایین کنید مهم ترین اصل راضی بودن شما از انتخابتون هست . نمی دونم تصویر این دو مدل رو دیدی یا خیر پیشنهاد می کنم ببینی و تصمیم بگیری.

moriss
04-11-2009, 12:34
دوستان پاناسونیک سایت داره که محصولاتش با مشخصات معرفی کرده باشه؟! ( ترجیحا فارسی )

:13:!!!!

حالا اینگیلیسی هم بود اشکال نداره:5::31:

SuffEr
04-11-2009, 13:26
به ترتیب کیفیت تصویر

g10

B650 plasma

B690 Lcd

b650 پلاسما نسبت به سایز و کیفیتش قیمت فوق العاه داری تهرانم حدود 1930 هست.دکور بسیار شیک ,امکانات خوب , قیمت فوق العاده مناسب برای سایز 50 و.. اما مشکلات خودش رو داره داغ کردن زیادش یکی از این نمونه هاس..

g10 حدود قیمت 1.560 دکور و امکاناتی نداره(حتی تصویر در تصویر ساده از ورودی هم نداره!:18:) قیمت نسبتا گرون نسبت به b650, سایزش کوچیکتر (42) ولی کیفیت تصویرش اونطور که من می دیدیم حدود 10 درصدی بهتر از پلاسما b650 به نظر میومدالبته در تصاویر hd

b690 ال سی دی ,مشکلاتش عمدتا همون مشکلات ال سی دی ها ,خونه یکی از اقوام تصویر این مدل رو دیدم با پلی گیم hd مشکی عمیقی نداره به خاکستری می زنه ,غلضت و اشباع رنگ خیلی ضعیفه ,دقت رنگش چندان جالب نبود .موشن بلور در صحنه های سریع دیده میشه و...

در کل به نظر من بهترین تلویزیونی که میشه در حال حاظر در ایران خرید مدل b650 پلاسما و g10 هست .که انتخاب --- از این دو مدل بر می گرده به نظر شخصی و سلیقه خریدار که 10 درصد کیفیت بهتر g10 رو ملاک قرار میده یا دکور و امکانات و سایز و... مدل b650 انتخاب بین این دو مدل رو شما باید تایین کنید مهم ترین اصل راضی بودن شما از انتخابتون هست . نمی دونم تصویر این دو مدل رو دیدی یا خیر پیشنهاد می کنم ببینی و تصمیم بگیری.
يه چيز جالب اينه كه الان من داشتم تو مشخصات pn50b650 يه سرچي مي كردم . ديدم اينم تصوير در تصوير نداره .!!!

m654
04-11-2009, 13:43

برای محصولات خاورمیانه مشخصات دقیقی نداره.

bleu2u4u
04-11-2009, 14:49
چند وقت پیش توی این تاپیک بحث بود که شاید این تلویزیون رو بخاطر --- اش نگذارن وارد بشه
ولی چند روزیه که میبینیم صدا و سیمای میلی هم داره تبلیغ این دستگاه های ----t رو میکنه
جالب است

*Alucard*
04-11-2009, 15:14

این هم پرتال خاور میانه هست که فکر میکنم در حال تغییر و تحوله و از دسترس خارج شده:

afshin b
04-11-2009, 16:32
به ترتیب کیفیت تصویر

g10

B650 plasma

B690 Lcd

منم با حرف شما موافقم. فقط يه سوالي هست اينكه b650 و b550 چه فرقي دارن؟ من شنيدم فقط حافظه داخلي فرقشونه. ميخواستم بدونم كسي در مورد فرق اين دو پنل اطلاعي داره؟

saeed_p
04-11-2009, 18:58
آقا امیر داغ کردن plasma b650 بعدا مشکلی ایجاد نمیکنه؟
نکنه که بعد از چند وقت دستم بگیرم ببرم نمایندگیش!:34:
ممنون از توضیح قبلیتون.

Bahram.EE
04-11-2009, 19:16
آقا من کم کم دارم به یه جانشین فکر می کنم خسته شدم دیگه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SuffEr
04-11-2009, 21:27
بالاخره امروز عصر از مغازه جم رایان نماینده سامسونگ تو جمهوری plasma b650 رو خریدم . ممنون از آخرین پست Ami R 940 .
فقط احساس می کنم تنها ضعفش اینه که گنده است !! سینما خانگی tz225 هم روش گرفتم. البته tz125 میدادن که من 225 رو گرفتم . یه میز 230 تومنی هم گرفتم براش . فردا میاد وصل کنه . هزینه حمل و نصب هم کلا 15 تومن . به نظر اساتید خرید خوبی بوده یا نه ؟
من دیگه فکر کنم شماره چشمم یکی زیاد شد از بس تو این تاپیکهای صوتی تصویری چرخ زدم واسه انتخاب .
سینماش خوبه ؟!!

afshin b
04-11-2009, 21:43
بالاخره امروز عصر از مغازه جم رایان نماینده سامسونگ تو جمهوری plasma b650 رو خریدم . ممنون از آخرین پست Ami R 940 .
فقط احساس می کنم تنها ضعفش اینه که گنده است !! سینما خانگی tz225 هم روش گرفتم. البته tz125 میدادن که من 225 رو گرفتم . یه میز 230 تومنی هم گرفتم براش . فردا میاد وصل کنه . هزینه حمل و نصب هم کلا 15 تومن . به نظر اساتید خرید خوبی بوده یا نه ؟
من دیگه فکر کنم شماره چشمم یکی زیاد شد از بس تو این تاپیکهای صوتی تصویری چرخ زدم واسه انتخاب .
سینماش خوبه ؟!!

مباركه:11:
به نظر من خيلي خريد خوبي كردي (البته من جز اساتيد نيستم:31:)
بعدا از بد و خوبش بهمون بگو چون اگه تا آخر ماه v10 نيومد منم همينو ميخوام بگيرم.
در مورد تفاوتش با b550 خبري نداري؟

Reza.mp
04-11-2009, 22:05
سینماش خوبه ؟!!

سلام

مبارک باشه.
میشه جمع بندی کنید چرا مدل g10 پاناسونیک را نگرفتید یا سراغ LCD مدل ‌B690 نرفتید؟

SuffEr
04-11-2009, 22:26
مباركه:11:
به نظر من خيلي خريد خوبي كردي (البته من جز اساتيد نيستم:31:)
بعدا از بد و خوبش بهمون بگو چون اگه تا آخر ماه v10 نيومد منم همينو ميخوام بگيرم.
در مورد تفاوتش با b550 خبري نداري؟
مرسی :10:. خودمم فکر کنم بد نبوده در کل . تا 5-6 سال بیخیالم حتی اگه همین فردا یهو کل تکنولوژیه تلویزیون عوض بشه !
در مورد تصویرش فردا که وصل شد و کلی باهاش ور رفتم و همه چیو روش تست کردم نتیجه ریویو هامو میزارم ..!!!
در مورد b550 مقایسه ای با 650 جایی ندیدم اما اینو یجا پیدا کردم :

Samsung 8 Series
At around 1" deep the PNB850 series will be the high end from Samsung for 2009. These 1080p plasmas feature 24p film playback, built in ethernet and an anti-glare screen.

Samsung 6 Series
New for 2009, the PNB650 line from Samsung brings 1080p resolution and 24p playback for film content. The red Touch of Color bezel also returns for 2009.

Samsung 5 Series
New for 2009, the PNB550 line from Samsung claims to be 50% more energy efficent than other plasmas. If this is true then the superior picture quality of plasma can be had at the power consumption of an LCD.

در مورد v10 باید بگم که همونطوری که یکی از دوستان اشاره کرد ، وقتی بحث تست با دستگاههای ویژه به میون میاد با زمانی که شما میخوای یه تی وی شیک با امکانات زیاد بخری که اعضای غیر حرفه ایه خونه هم راضی باشن فرق میکنه . روی ورق و در حیطه تئوری ممکنه پاناسونیک اصلا یه مدل بده به اسم A20 که 10 برابر V10 باشه مثلا کنتراست 1:9000000000 یا 1000 HZ subfield ........... اما چشم ماها مگه چشم عقابه که اینارو تشخیص بده ؟ از یه حدی بالاتر اصلا محسوس نیست و به نظر من صرفا تبلیغاته . من نمیگم پاناسونیک خوب نیست اما به نظر من (یه نظر فردی و غیر کارشناسی) ، برندی که زیبایی و امکانات و کیفیت و کارایی رو باهم قاطی کرده میشه گفت سامسونگه . پاناسونیک نمیدونم چرا از ظاهر و امکانات کم گذاشته ! اصلا بین تی وی های جدید این استراتژی قابل توجیه نیست .

saeed_p
04-11-2009, 22:34
آقا امیر با سلام دوباره
من امروز رفتم G10 رو دیدم راستش تلویزیون خوبی بود
ولی.........
ولی درخشش تصویرش در مقابل LCD نسبتا کم بود(به هر حال به نظر من هم انتخاب خوبی هستش)
ولی اگه قرار باشه با پدرم برم به محض اینکه چشمش به درخشش تصویر LCD بیفته
یه پس گردنی بهم میزنه :34: و میگه دو هفته تحقیق کردی این انتخابت!
با نهابت تاسف
چند تا LCD باحال حداکثر 2000000 تومن معرفی کنید 40 یا 42 باشه
البته خودم به LCD B690 فکر میکنم
راستی B750 رو 40 اینچش قیمتش چنده اصلا الان تو بازار هستش؟
بلاخره نظر خودتون رو بگید
با تشکر