مشاهده نسخه کامل
: خواهشا دوستان کمک کنند مسئله حیاتیه!!!!
سلام وخسته نیاشید
چند وقتی است ویروس winlogon.exe پوست ما رو کنده وباعث شده یه سری از عکسهام وفایلهای
دیگه رو نبینم چون پسوندش exe شده و با winrar هم باز میشه که داخل اون دوفایل exe هست
با بهترین انتی ویروسها kasper و nod32 اپدیت شده اسکن کردم ولی باز فایده ای نداشت و پیدا نمی کنه
چی کار باید بکنم
دوستان combo fix را معرفی کردند فایده ای نداشت هنوز فایلهام در حالت ناشناخته هست
کسی روشی می دونه در ضمن داخل تسک منیجر هم 5 تا فایل svchost.exe ویه دونه lsass.exe ویه دونه هم service.exe وsmss.exe ویکی هم services .exe وجود داره
saeed774
06-06-2009, 15:12
دوست عزیز فایل winlogon.exe ویروس نیست . شما برنامه زیرو نصب کن و یک عکس ازش بزار .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم : 9.35 MB
سعید جان بفرما اینم عکس
عجب ویروسیه هیچی از پس اون بر نمیاد
saeed774
08-06-2009, 00:22
برنامه اي كه معرفي كردم براي نشان دادن محل اجراي ويروس هست.
همانطوري كه ميبينيد فايل WinIogon.exe (حرف I بزرگ بجاي حرف L ) بكار رفته و همچنين از يك پوشه مجزا اجرا ميشه . شما با برنامه زير سيستمو اسكن كن :
حجم : 6.75 mb
سعید جان من برنامه را دانلود کردم واپدیت هم کردم وبعد اسکن کردم winlogon.exe رو هم جز لیست قرار داد و اونو kill task کردم
و با برنامه اولی که معرفی کردی که نمودار نشون می داد دیگه winlogon اولی نمیاد ولی همچنان فایلهای من در حالت exe موندند
میگم برنامه pe builder هست که باهاش ویندوز میسازی روی سی دی اجرا میشه و می تونی هر کاری کنی اینم راه بدی نیست
ایا شما اطلاعی از این برنامه داری چه طوری می تونم کاسپرسکی رو به منوهاش اضافه کنم که بشه اسکن کرد
ممنونم یه دنیا
یکی کمک کنه چه طوری این ویروس از بین میره یا چه طوری می تونم عکسهام که exe شدند رو ببینم پسوند هم عوض کردم
می نویسه no preview ولی حجم عکس هنوز هست مثلا 2 مگ حجم داره ولی چیزی باز نمی کنه
saeed774
15-06-2009, 11:51
سعید جان من برنامه را دانلود کردم واپدیت هم کردم وبعد اسکن کردم winlogon.exe رو هم جز لیست قرار داد و اونو kill task کردم
و با برنامه اولی که معرفی کردی که نمودار نشون می داد دیگه winlogon اولی نمیاد ولی همچنان فایلهای من در حالت exe موندند
میگم برنامه pe builder هست که باهاش ویندوز میسازی روی سی دی اجرا میشه و می تونی هر کاری کنی اینم راه بدی نیست
ایا شما اطلاعی از این برنامه داری چه طوری می تونم کاسپرسکی رو به منوهاش اضافه کنم که بشه اسکن کرد
ممنونم یه دنیا
خوده كسپر يه قسمت بنام Create Rescue Disk داره كه با اون ميتوني با مسير دادن برنامه PE Builder بهش ديسك نجات بسازي براي اينكار هم Wizard خود كسپر كمك خواهد كرد .
ای ول اقا سعید کمکی به من کردی که حتی مهندس کامپیوتر با کلی ادعا هم بلد نبود یه دنیا ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.