ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد قفل باديگارد

Mohsen_Hoseyni
03-06-2009, 21:28
سلام دوستان من يه سيدي آموزش فلش گرفتم اين قفل رو داره چيزي كه جالب بود اينكه من ميخواستم يه ايميج ازش بگيرم با هر نرم افزاري كه دم دستم بود امتحان كردم و نشد! با كلون 5 كه اصلا dvd مي شناستش كلون سي دي 2 هم تقريبا 4 ساعت طول كشيد ايميج بگيره ولي ايميج خاليه! با pregap امتحان كردم كه اصلا هنگ كرد با كلون 4 ايميج گرفتم باز ميشه تو درايو مجازي ولي متوجه ميشه درايو مجازيه! رايتش كردم سي دي خاليه يه چيزيم كه كلا مخمو مشغول كرده اينه كه iso buster وقتي ميخواد توي سيدي رو نشون بده هنگ ميكنه با taskmanager ويندوز بايد ببنديش با هزار مكافات من موندم اين ديگه چجورشه خدايي من قفل نديدم از دست اين نرم افزارها در بره اما اين...:41: منظورمم از باز كردن اين تاپيك اين بود كه بدونم چجوري ميشه چنين كاري رو كرد يه چيزيم اولش كه ميخواد اجرا بشه يه كد ميخواد البته اولين بار كه سيدي رو گذاشتم خواست ديگه نميخواد راستي يه چيز جالبتر كنجكاو شدم رفتم سايتشون يه قسمت داره يه سري فيلم گذاشته براي دانلود فيلمهاي اينكه چجوري ايزو باستر و كلون و غيره نمي تونن از اين قفل كپي بگيرن!!! چند تاشو گرفتم خوشم اومد ولي بيشتر ميخوام ببينم چجوري ميشه يه قفل اينطوري درست كرد اين تاپيكم براي درخواست شكستن قفل باز نكردم بيشتر ميخوام ببينم چجوري ميشه يه قفل اينطوري درست كرد خواستم با دوستان وارد مشورت كنم ببينم چجورياست واقعيتش چند وقتيه دنبال يه قفل درست حسابيم براي يه چند تا مجموعه كه درست كردم ولي تا حالا نه خودم چيزي بدردبخوري تونستم درست كنم نه چيزي پيدا كردم يعني هست ولي همشونو ميبينم چجوري دارن كپي ميشن! نميخوام اقلا به اين زوديا سيديام كپي بشن تا اينكه چند روز پيش اتفاقي اين سيدي رو خريدم و اين قفل باديگارد روش بود خوشم اومد اون فيلمها رو هم كه ديدم بيشتر مشتاق شدم حالا قبل از هر چيزي گفتم با دوستان اين بخشم يه مشورت دوستانه بكنم قانون 12 انجمنم كامل ميدونم :11:

S0h31L
04-06-2009, 19:17
دوست عزيز يه لطفي كن لينك سايت اين قفل باديگارد و بذار ما هم ببينيم اين فيلمهارو منم دنبال يه قفل خوبم در مورد پشتيباني و خدماتشون اطلاعي داري؟ كاربرو درست حسابي ساپورت ميكنن؟ يا نه

Mohsen_Hoseyni
04-06-2009, 23:51
سلام سايتش اينه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همونجا قسمت فيلمهاش هست بري ميبيني در مورد پشتيباني و غيره چيزي نميدونم چون تا حالا كار نكردم باهاشون ولي كلا تو سايتش توضيحات رو گذاشتن تو قسمت انواع قفلاش براي dvd هم داره كه اگه قفل dvd كه داره مثل سيدي باشه خيلي خوبه در كل ببينيم از دوستان وارد نظرشون چيه
يا حق:11:

S0h31L
06-06-2009, 01:36
ممنون فيلمهاشو گرفتم عالي بود اگه قفلشون مثل فيلمها باشه كه خيلي خوبه چند تا سوال داشتم زنگ زدم پشتيبانيشون جالبه جمعه هم بودن در مورد فيلمها پرسيدم كه براي كدوم ورژنشون هست گفت براي ورژن قديمي pro كه گفت ورژن جديدش چندين برابر قويتر از اوني شده كه تو فيلمها نشون داده شده!در مورد DVD هم ازشون پرسيدم كه گفت قدرتش مثل قفلهاي سيديشونه كه اينجوري باشه خوبه يه چيز جالب گفت كه قفل براي DVD Video هم اماده شده داره مراحل تست و ميگذرونه والا اين يه مورد اگه امنيتش خوب باشه با قيمتش خيلي خوبه براي فيلمهاي دي وي ديمون من كه كلي گشتم براي اينمورد سايتاي ايراني كه هيچي تو سايتهاي خارجيم يكي پيدا كردم كه سر و تهش مشخص نبود! اقا شما اون سيدي كه داري چجوريه حفاظتش ميخوام دقيق بگي ها چون ميخوام سفارش بدم يكي از قفلاشون رو

Mohsen_Hoseyni
06-06-2009, 17:54
قفلشون يه چيزي مثل cd cops هست اولش يه كد چند رقمي ميخواد بعد اجرا ميشه در مورد حفاظتشم گفتم من كه نتونستم كپيش كنم كلون2 و 3 اينارو تست كردم كه نتونستن اطلاعاتم كه اصلا ايزو باستر هنگ ميكنه نميشه چيزيرو ديد و كپي كرد تو درايو مجازي دايمون هم ارور داد كه تو درايو مجازي داري اجراش ميكني! pregap و بليند هم كه همون اول هنگ ميكنن و ارور ميدن! بيشتر چيزي كه من خوشم اومد اين بود كه به غير از اينكه حفاظتش خوبه سي ديش سنگين باز نميشه عينه نگهبان و غيره كه تو 2تا درايو كار ميكنن تو 2تا نه!درايوم كه سرويس ميشه تا بازش كنه اين خيلي مهمه ولي اين نه تو اين سي دي رايتر چند ساله من سريع باز شد سريعم قفلو چك ميكنه ميره ديگه 6ساعت سي دي رو نميخونه تا پدرش دربياد! خلاصه اينا براي من يكي كه ميخوام سيديم دست مردم راحت باز بشه و حفاظتشم خوب باشه مهمه اينجا هم گفتم قبل از سفارش شايد كسي باهاشون كار كرده باشه يه اطلاعات بده به ما وگرنه از اول انتخابم اين گزينه بوده يا حق:11:

mimic
09-06-2009, 23:22
من همین امشب کاربر انجمن شدم. حسابی می خوام کولاک کنم اینجا. دارم همه پست ها را جواب میدم

به عنوان شخصی که بلده به برنامه tzcopy و nero کار کنه یه توصیه دوستانه دارم

به عنوان یک اصل کلی اگر دیدید یک شرکت ی ادعای قفل و قفل گذاری و این چیزها رو داره و چندین و چند قفل با امکانات مشابه و قیمت های عجغ وجغ داره بدونید هیچ مالی نیست. فقط برداشه یک مشت روشهای ضد کپی سی دی را سر هم کرده و بعضا با دلفی 2 خط کد هم زده سرش واسه دراز گوش کردن شما. گول نخورین
قفل هایی که توسط شرکت های معتبر و افراد کار آمد منتشر میشن فقط یک نوع هستن. یا بعضا به همراه آپشن ارایه میشن

انواع قفل این مثلا شرکت سازند هاین قفل را که نگاه کنین9 مدل هست. خودتون قضاوت کنین چه آش شعله قلمکاریه

Mohsen_Hoseyni
10-06-2009, 13:44
من همین امشب کاربر انجمن شدم. حسابی می خوام کولاک کنم اینجا. دارم همه پست ها را جواب میدم

به عنوان شخصی که بلده به برنامه tzcopy و nero کار کنه یه توصیه دوستانه دارم

به عنوان یک اصل کلی اگر دیدید یک شرکت ی ادعای قفل و قفل گذاری و این چیزها رو داره و چندین و چند قفل با امکانات مشابه و قیمت های عجغ وجغ داره بدونید هیچ مالی نیست. فقط برداشه یک مشت روشهای ضد کپی سی دی را سر هم کرده و بعضا با دلفی 2 خط کد هم زده سرش واسه دراز گوش کردن شما. گول نخورین
قفل هایی که توسط شرکت های معتبر و افراد کار آمد منتشر میشن فقط یک نوع هستن. یا بعضا به همراه آپشن ارایه میشن

انواع قفل این مثلا شرکت سازند هاین قفل را که نگاه کنین9 مدل هست. خودتون قضاوت کنین چه آش شعله قلمکاریه

جالبه! اول از همه براي شما متاسفم كه به يه طرفه قاضي ميريد!دوم اينكه Tz و غيره اصلا با vb نوشته شدن و ابدا با دلفي نميشه به قول شما دو خط بزنن رو سر Vb !اينم از اون حرفا بود:laughing:سوم شما به چه حقي كه نميدونيد كاربراي اين انجمن و اين بخش چقدر وارد هستند بريد بحثها رو نگاه كنيد و سابقه هاشون رو اونارو درازگوش جلوه ميدين! مگه كسي ميتونه گولمون بزنه حداقل براي ادمايي كه اينجا كلي در اين موارد وارد هستند اين حرف شما خيلي بده!
و در اخر اصلا شما اين قفل رو ديدي!كه سريع پروندشو بستي گذاشتي كنار!! من خودم به عنوان يه كاربر كه يه زماني به خاطر دنبال كردن اين قضايا براي پيدا كردن يه راه حل براي سي ديهاي خودم همشون رو برسي كردم در اين مورد بنده به جرات ميتونم بگم هيچ چيزي در مورد اينكه tz باشه به قول شما يا نرم افزارهايي كه موجود هست نديدم!!!پس معلومه شما نديدي اين قفلو كه بدوني من چي ميگم! و خيلي بده ادم در هر زمينه ايي چيزي رو نديده فتوا بده!اينم پسر خالم نيست ولي وقتي ديدم شما نه اطلاعي داري در موردش نه اصلا ديديش اومدي و مردمو دراز گوش شما فرض ميكنيد!شايد اين حرف شما براي قفلهاي نگهبان و گاردين كه كلا برداشتي از tz بوده صادق باشه تازه اونم قابل قبول نيست تا جاهايي ولي در مورد اين نخير چون سيديش الان پيشمه و با هيچ چيزي نتونستم كپيش كنم! مگه تا حالا شنيدي كه tz به قول خودتون كپي نشه!!!!!!!! شما خواستي بگم بريد سيدي اموزشي كه من گرفتم و اين قفل روشه بريد تهيه كنيد و با هرچي كه بلديد بريد كپيش كنيد بعد بياد اظهار نظر كنيد!اين از اون قفلهايي هست كه چارش كركه نه كپي كردنش با نرم افزارهاي رايج شما برو فيلمهاشون رو تو خود سايتشون ببين همون كفايت ميكنه براي اطلاعاتتون!در مورد حرفتون در مورد چند آپشني بودن و غيره حالا احتمالا چند تا نرم افزار خارجي ديديد به اين شكل بايد خدمتت عرض كنم كه اصلا اينارو با هم مقايسه نكنيد چون ربطي به اين گزينه نداره! اينا اومدن به نوع و كارايي كه ميتونه در بين كاربراي ايراني داشته باشه قفلاشون رو تفكيك كردن بعد شما ميگي اش قلمكار!من با پشتيبانيشون حرف زدم كلي اطلاعات دادن به من و جالبش اينه كه شما نديدي نميدوني اصلا چي هست اين نظرم ميدي در مورد قيمتاش به قول شما چيچي وجغ! مثال ميزنم برات نگهباني كه من نشده تا حالا كپيش نكنم و خيلي قفلهاي ديگه يا چند برابر يا خيلي بيشتر از اين براي قفلاشون مگيرن نگهبان برو قيمتاش رو ببين راحتم كپي ميشه!نميدونم رو چه اساسي شما حرف رو ميزني! در كل اين تاپيك رو بنده براي گرفتن درست اطلاعات ايجاد كردم و خواستم كساني كه با اين قفل كار كردن اطلاعات بدن كه ديگه تموم شد كارم انجام شد و نيازي به اطلاعات افرادي مثل شما كه معلوم نيست چي ميگه و به شعور افراد با سابقه اين بخش توهين بكنه ندارم يا حق

S0h31L
10-06-2009, 16:41
من تو بعضي از قفلها ديدم چند مورد دارند براي كارهاي مختلف ولي خوب طي قوانين خودشون كه اوناهم خارجي هستند انقدم محدوديت دارند كه حد نداره تو ايراني ها هم يه زماني يكي از دوستام يه قفل نگهبان به قول اين دوستمون چند موردي براي vcd و غيره گرفتن كه منشا بدبختيشم از اونجا شروع شد:27:كه رو mp3 كه قفل ميذاشت چند تاش كار نميكردن بعد از رايت قفل و بعضياشم كار ميكردن و اونايي كه كار ميكردن اصلا نياز نبود ايميج ازشون گرفته بشه با isobuster همشو ميشد كشيد بيرون:8:شايد منظورش همين نگهبانه اگه اينه كه من سند منگوله دار دارم! كه پشيزي نمي ارزه:38:خلاصه كه دوستان ما ميخوايم يه نتيجه درست و علمي بگيريم نه اينكه اون فلان ميكنه اين اينجوري ميكنه نمي دونم من ميخوام بتركونمو نميدونم كولاك كنم و حرف زدن بدون اصول علمي كه 5زارم نمي ارزه!حاجي البته بحث نگهبانو كشيدم وسط چون تو قفل باديگارد من ديدم اينارو از هم جدا كرده فقط نگهبانه كه چند موردو جمع كرده يه جا كه اونم ناگفته مشخصه وضعيت صفرش گفتم شايد اين دوستمون از روي تعصب ميگن 9 مورد انجام دادن و غيره خوشحال ميشيم حاجي اگه نمونه اي دستت هست ضعفاشو به ما هم بگي بدونبم كي به كيه وگرنه ديگه انقدم.. نيستيم تا در مورد قفلي تحقيق نكنيم بيايم بگيم خوبه يا..حاج محسن ما كه نتونستيم پ.خ بفرستيم محدوديت دارم هنوز اون نمونه كه داري شما اسمشو ايميل كن ببينم پيداش كنم ببينم چيه اونموقع بهتر ميتونيم بحث كنيم:)
soheyl5000@yahoo.com

mimic
10-06-2009, 19:04
وای من کاربر تازه کارم پست هام شدیدا سانسور میشه!
گفتم من بلدم از tz و nero استفاده کنم یعنی اینکه هیچی بلد نیستم در مقابل بقیه! روشنه؟ حله؟
چرا اینقدر فلسفه بافی میکنی واسه خودت. ساختار جمله بلد هستی در زبان فارسی. از واژه های "کلی" و فعل مستقبل "دراز گوش کردن" استفاده کردم نه فعل حال "بودن"
امیدوارم متوجه سوئ تفاهم پیش اومده شده باشین دوست عزیز.و دیگه این پست من رو هم مدیران approve کنن
چاکریم

Mohsen_Hoseyni
10-06-2009, 23:07
براي شما فرستادم اسم سي دي رو جناب سهيل خان اينجا اسم نبردم چون تبليغات محسوب ميشه و درستم نيست!(پايبند به قوانين انجمن)
mimic عزيز من اول ورودت رو خوش امد ميگم گر چه خودمم تازه واردم! من هم براي همين كه حتي بلدي و ديدي اين نرم افزارهارو و كار كردي تعجب كردم اينو ميگي! بلـــــــــه روشن و حل هست مگه ميشه نباشه! من رو هم به خاطر مشكلات روحي كه در كودكي داشتم به خاطر فلسفه بافي ببخشيد ريشه در كودكيام داره!ساختار جمله هم كه اصلا ادبيات فارسيم هميشه نمراتم پايين بوده و الان كه توضيح دادين روشن شد و مشكلي باقي نميمونه شما سروريد.
خوب حالا براي اينكه بحثمو باز كنم و اصلا چرا به اين تاپيك رسيديمو چي به چي هست من تجربياتم رو براي زوم رو اين مورد ميگم اصلا چرا اين مثلا كه ديگه به اميد حق بحث بازتر و خلاصه بي طرفانه باشه!من گفتم بحثي ميشه يه چيزايي رو ارزيابي ميكنيم و ....كه خوب نشد حالا برميگردم به تجربياتم من اومدم بنا به تجربيات ناقص الخلقم! اينجوري قفلهايي كه تو ايران هستند رو برسي كردم البته به عنوان يه مشتري نه متخصص كه كار من نيست گردن ما هم از مو باريكتر!
البته نه راهكار ميذاريم نه اينكه چجوري كپي ميشن و ... چون كار ما برسيه نه شكوندن!به درست غلط بودنشم كاري نداريم!

1-قفل نگهبان=خوب ديگه هر كسي ميدونه اين قفل تا ورژن 3 كه كامل همشون كپي ميشن از اون به بعدم تا الان كه كركاش موجوده! سي دي هايي كه اين قفلو دارند خيلي سنگين هستند در اجرا و در مورد سازگاريم كه اصلا صحبتش نشه بهتره تو چند تا باز ميشه تو چند تا درايو نه! اكثر كارهايي كه اين قفل انجام ميده اصلا با برنامهاي tz قابل پياده سازي هست! پس منتفي!

2-قفل گاردين=خيلي راحت كپي ميشن من كه تونستم! اينا هم سنگين باز ميشه باز هم ميشه كل كارهاي اين قفلو با tz انجام داد! پس منتفي!

3-قفل شتاب كه تلفني هست و فقط مانورش رو MoleBox هست با اينحال باز هم پشت سر هم داره كرك ميشه! محصولات خودشونم كه كرك شدن كه ياد گر طبيب بودي .. ميفتم پس منتفي!

4-قفل كرك مستر كه من تا حالا نديدم كرك شدش موجود نباشه سيدياش! پس منتفي!

5-قفل copy stop كه يه پوشه aspi هم توش هست و زياد اطلاعات ندارم ولي ديدم كه كرك ميشه يه سيدي هم يه بار خريدم كركش تو خود سي دي بود لودر بود البته روش دور زدنشم خيليا ادعا ميكنن و نشون دادن كه ضعفهاي زيادي داره البته ادماي معروفي بودن اينها رو گفتن پس دروغ نميتونه باشه لودرم كه خودم ديدم! پس منتفي!

6-قفل VisaLock=كه من نديدم كپي نشه خودمم ميتونم كپيش كنم كركاشم كه موجوده (ميگم موجوده ديدم و دارمشون و تو نت هم هست )

7-كولاك= كه تلفني هست ولي خوب هر كسي ميدونه از زمان تكتاز كرك شده و خودشم جالبه كه كرك شده و...

8-قفل سخت افزاري كه بدرد من نميخوره

يه چند تا ديگه هست كه ديگه اسمشون رو نميبرم چون ديگه كم مونده با نرو هم كپي بشن tz خالص هستند كه من موندم اگه اين برنامه نويسهاي tz رو اين كار نميكردن اصلا ايران از نظر قفل پيشرفت ميكرد يا نه كه فكر نميكنم!!!!

حالا من ميگم منتفي نظر منه يعني براي من كه ميخوام سي دي بدم دست مردم! وگرنه اينارو بايد يه متخصص بياد بشكافه اينارو كه كار من نيست ! خوب قفل باديگاردم همونطور كه گفتم چند وقته باهاش اشنا شدم و دليل اشتياقم نسبت بهش هم تو پستهاي قبلي گفتم از نظر كپي سيدي كه من نتونستم در مورد كرك هم نميدونم چون اطلاعات ندارم ولي خوب به يكي از اشناها دادم با كرك اشنايي داره گفت متوسط به بالا رو اين قفل حساب كن! طرف هم نميخوام اسم ببرم كي هست ولي ميدونم يكي از شناخته ترين افرادي هست تو اين زمينه و همه ميشناسنش! پس اينم با مدرك عرض كردم بعد از نظر كارايي هم قفل خيلي سبكي هست تو درايو قديمي من در عرض چند ثانيه باز شد چك كرد رفت اين خيلي خيلي خيلي براي من مهمه كه سيديم ميره دست مردم نميخوام اونو از چش من ببينن بعدشم كه قبل از سفارش گفتم با بچه هاي وارد اينجا هم يه صلاح مشورت كنم الانم كه قضيه تموم شدست و صحبتامو كردم اينارم گفتم كه اصلا مشخص بشه اين تاپيك چرا ايجاد شد و اينكه نظر چيه اصلا و يه بنده خدايي كه اينجارم ديد شايد يه تجربه اي كسب كنه.
از همه اساتيد و دوستان هم تشكر ميكنم اگه جور بدي حرف زدم يا كم اطلاعات بودم منو به بزرگواري خودتون ببخشين. يا حق

mimic
11-06-2009, 00:31
mimic عزيز من اول ورودت رو خوش امد ميگم گر چه خودمم تازه واردم! من هم براي همين كه حتي بلدي و ديدي اين نرم افزارهارو و كار كردي تعجب كردم اينو ميگي! بلـــــــــه روشن و حل هست مگه ميشه نباشه! من رو هم به خاطر مشكلات روحي كه در كودكي داشتم به خاطر فلسفه بافي ببخشيد ريشه در كودكيام داره!ساختار جمله هم كه اصلا ادبيات فارسيم هميشه نمراتم پايين بوده و الان كه توضيح دادين روشن شد و مشكلي باقي نميمونه شما سروريد....

آقا محسن من مخلص شمام. شرمنده نکنید:10:

persiankitty
11-06-2009, 07:13
به طور كلي همه قفل هاي دنيا قابل كرك كردن هستند. شما احتمالا هرگز به خواست خودتون نمي رسيد. زماني كه ديدتون رو نسبت به موضوع قفل تغيير بدين ميتونيد يكي رو انتخاب كنيد.

Mohsen_Hoseyni
11-06-2009, 12:09
Kitty عزيز با جمله اولتون كاملا موافقم با اين ساختار جمله!قفلهاي دنيا همه كرك ميشوند ولي به اينصورت
خيلي اسان كرك ميشوند
در حد متوسط هستند كرك اونها
كرك اونها در درجه سختي هست و كار رو سخت تر ميكنه
و من سومين گزينه رو ميپسندم گرچه اخرش به قول شما كرك ميشن تا حالا هم همين بوده ولي با اين درجه بندي من سومي رو مد نظرم هست!اينها رم دوستي دارم برام هميشه توضيح ميداد و خود ايشون هم وارد هستند.

در مورد نرسيدن به خواسته كه شما احتمالا فكر كردي خواسته من چيزي فراتر از ذهن و غيره هست مثل اينكه نبايــــــد قفل كرك بشه يا بشكنه!!! نه دوست عزيز نظر بنده قوي بودنش هست همين لوس(خز) نبودنش هست كه اون قفلهايي كه گفتم همشون هنوز نيومده و پيدا نشده راه حل براي كرك و شكستنشون موجوده پس بنده ميگم قوي بودن لوس نبودن و غيره هست بنده ديدم اين هست نه اوني كه شما فكر ميكنيد و انتخاب هم كردم و نميگم اين قفلم شكسته نميشه شايد من نه يكي ديگه ولي مواردي داره كه من خيلي سطح و كلاس كاريش رو از بعضي قفلهايي كه توضح دادم بالاتره نميگم همشون و از نظر قيمت هم پايين تره موارد فنيش هم كه گفتم ديگه دنبال چي من بايد بگردم! و زماني هم بدونم اين هم اون چيزي كه من نميخوام نميشه ميذارمش كنار يا حق

S0h31L
11-06-2009, 17:03
ممنون حاج محسن بحث جالبي بود چند تا مورد بود به اطلاعات من كمك كرد ايميلم رسيد دست مريزاد تا برم پيداش كنم ببينم چيه ولي در مورد TZ خالي حال كردم خدايي هم همينه ولي چند تا از قفلا رو كه گفتي حاجي من نتونستم كپي كنم ولي معلومه كلك اطلاعاتت زياده شر كني كه كلي دعا گوت ميشيم در مورد اين قفلها:10:

persiankitty
11-06-2009, 17:50
من به نظرم جمله كاملي رو گفتم كه تغييري نداره ، سختي و آسوني كرك با توجه به كسي كه روي يك موضوع كار ميكنه و توانايي ها و تخصص اش مشخص ميشه . اينكه يك چيزي رو من نتونم كپي كنم ، دليل نيست كه كپي اش سخت هست و بر عكس . اين موضوع در مورد كرك هم صدق ميكنه . من هنوزم كه هنوزه معتقدم در صورتي كه جايي ، مرجعي ، كوفتي براي امتياز دادن به هر نوع نرم افزاري ( حتي قفل ) با استفاده از معيارهاي تخصصي وجود نداشته باشه ، امكان اينكه كسي ادعا بكنه كاري بهتر از ديگران رو عرضه كرده ، يا امكان اينكه من بگم مثلا اين قفل باديگارد بهتر از باقي هست وچود نداره . كلا سه دسته آدم داريم. 1- كاربر عادي 2- كاربر حرفه اي 3- كاربر متخصص شما هرگز نمي تونيد به هيچ روشي برنامه ها رو از دست كاربر متخصص محافظت كنيد. ساختار سيستم ( چه سخت افزاري ، با مثلا وجود امكان Disable كردن Page Protection توسط رجيستر CR0 و چه نرم افزاري با توجه به لايه لايه بودن ويندوز ) به هيچ وجه امكان محافظت كامل رو در اختيار هيچ مرد و نامردي قرار نميده. در كل من متوجه لوس بودن يك قفل نمي شم. تا بحال از اين ديدگاه موضوع رو بررسي نكرده بودم. همه قفل ها نيومده دچار موضوع راه حل ميشن. بايد طرز فكر انسان ها رو عوض كرد كه شدني نيست . من حتما اين قفل رو بررسي مي كنم ، به دليل اين كه روتين هايي رو در جايي منتشر كردم ، صرفا براي اين كه ببينم چند درصد مثلا موضوع جلوگيري از Daemon يا Clone با روتين هاي من برابري مي كنه . شايد دليلي براي شكايت كردن پيدا كنم. اما به طور كلي در سمت توليد كننده ها هستم و نه در سمت كپي كننده ها. بنابراين اگر هم قفل خوب يا بدي باشه ، گزارش يا خبري از من نخواهيد ديد.
چيزي كه من مي بينم يك صنعت مريض هست ، كه بجاي اينكه براش دارو فراهم بكنيم ، آمپول هوا بهش مي زنيم كه زودتر بميره ... من يك سري بحث در مورد اين موضوعات دارم ، يك كم لطفي هايي انجام شده كه ترجيح ميدم به دليل عدم همكاري اعضاي فعال انجمن ، فعلا نه شروع شون كنم و نه موضوعات اين چنيني رو ادامه بدم.
براي شما آرزوي موفقيت مي كنم.

Mohsen_Hoseyni
11-06-2009, 19:01
خوب اين نظر خود شماست و قابل احترام بعضياشو متوجه شدم بعضياشو نه كه مهمم نيست چون منم ادامه بحث بدردم ديگه نميخوره در مورد اينكه روتين كجا منتشر كرديد و با اين و قفلهاي كه قبلا بحث كردم و غيره چه ارتباطي بينتون هست بنده بي اطلاع هستم در مورد اين مواردم كه قابل شكايت و غيره كه كاملا حي و حاضر هستند! نيازي به گفتن تو اينجا نبود و باز هم فكر نميكنم انقد بي غيرت باشن كه بخوان كدهاي شما كه فقط خودتون ازش خبر داريد رو استفاده كنند و اينجوري عمومي فعاليت كنند! بله در مورد اينكه زماني ايني كه شما ميگيد واقعيت داشته باشه زننده ترين حركت ممكن براي اوناست ولي بدون سند و مدرك و غيره كه خودشونم بي خبرند از اين صحبتا نه از نظر اخلاقي درسته نه از نظر فني! باز هم ممنونم از شما براي توضيحاتتون و ادامه بحث ديگه نتيجه اي براي اينجا نداره شما هم موفق باشيد يا حق

persiankitty
11-06-2009, 20:02
ولي بدون سند و مدرك و غيره كه خودشونم بي خبرند از اين صحبتا نه از نظر اخلاقي درسته نه از نظر فني

اين يعني هنوز نوشته هاي من زياد ابهام داره ،‌ من بدون بررسي هيچ تهمتي به هيچ كسي نمي زنم. صرفا گفتم اين رو به اين دليل بررسي مي كنم. راه هاي زيادي براي رسيدن به خدا وجود داره ، تا نبينم از چه راهي رفتن صرفا موضوع رو در حد يك تئوري در نظر بگيريد و نه يك مبحث قطعي و مهم. در ضمن اگر دليلي براي استفاده نكردن از قطعه كدي وجود داشته باشه ، هيچ وقت منتشر نميشه . در مورد شكايت هم ،‌ موضوع به سيستم قضايي مربوط نيست ، منظورم شكايت پيش خدا بوده . وگرنه چه ارزشي داره ، انقدر كار هست كه براي همه بنده هاي خدا راه سالم براي زندگي كردن وجود داشته باشه ...
من خواستم بابت ابهاماتي كه در نوشته ام وجود داره عذر خواهي كنم. صادقانه بابت اين سو تفاهمي كه پيش آوردم معذرت ميخوام.

Mohsen_Hoseyni
11-06-2009, 21:01
اين يعني هنوز نوشته هاي من زياد ابهام داره ،‌ من بدون بررسي هيچ تهمتي به هيچ كسي نمي زنم. صرفا گفتم اين رو به اين دليل بررسي مي كنم. راه هاي زيادي براي رسيدن به خدا وجود داره ، تا نبينم از چه راهي رفتن صرفا موضوع رو در حد يك تئوري در نظر بگيريد و نه يك مبحث قطعي و مهم. در ضمن اگر دليلي براي استفاده نكردن از قطعه كدي وجود داشته باشه ، هيچ وقت منتشر نميشه . در مورد شكايت هم ،‌ موضوع به سيستم قضايي مربوط نيست ، منظورم شكايت پيش خدا بوده . وگرنه چه ارزشي داره ، انقدر كار هست كه براي همه بنده هاي خدا راه سالم براي زندگي كردن وجود داشته باشه ...
من خواستم بابت ابهاماتي كه در نوشته ام وجود داره عذر خواهي كنم. صادقانه بابت اين سو تفاهمي كه پيش آوردم معذرت ميخوام.

دوران تحصيلم هميشه مطالب اصولي و اخلاقي رو با خودكار قرمز مينوشتم از شما ممنونم بابت توضيحات و رفع ابهامات از من نوعي اميدوارم موفق باشيد يا حق

Mohsen_Hoseyni
13-06-2009, 12:24
نه محسن خان اطلاعاتم اونقدام نيست كه فكر ميكني ولي انقد باهاشون سرو كله زدم ميدونم چي به چين!قبل از اينكه پستهاي قبلي رو بزنم پستت اونجا نبود نديدم! در مورد share كردن هم من علاقه اي به شكستن و غيره ندارم و خوب اگه با قوانين انجمن جور در ميومد بنده حاضر بودم اون قفلهايي كه اسم بردم خيلياشو بگم كه مشخص بشه اطلاعات غلط نيست + نمونه! كه چه طوري و به راحتي اب خوردن كپي ميشن! من اصلا بحثم يه چيز ديگه بود منظورمم همينطور كه به اونجا نرسيد و ديگه هم بحث و غيره فايده اي نداره خلاصه هر كسي ميتونه خودش فكر كنه و درست و غلط بودن رو از هم تشخيص بده به قول مثلي كه بهش اعتقاد دارم چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است و متاسفانه با اين طرز فكري كه تو كشورمون هست احتمالا هيچ وقت كلمه خوب نخواهيم داشت و هميشه به جاي كمك به بهتر شدن چيزي بيشتر دوست داريم با كلنگ بيفتيم به جون ستون و پايه هاي اون موضوع در پناه حق باشيد يا حق