مشاهده نسخه کامل
: صبحانه کامل برای روز کنکور
rambo_1386
30-05-2009, 17:23
سلام دکترای p30 میخوام از امروز با هم مشورت کنید یه صبحانه توپ واسه داوطلبین آماده کنید تا مغز کنکوری ها اصلا دچار کمبود مواد مغذی نشه یه صبحانه کامل بعدش هم چه موادی با خودمون سر جلسه ببریم آخه تازگیا نمیدونم کجا خوندم یه سری چیزا در مورد انسولین این چیزا بود که هشدار داده بودن سر جلسه یه سری از مواد مصرف نشه:41:
majid.khaledi
02-06-2009, 23:40
عسل بزن با شیر
سره جلسه هم کشمش یا خرما چون قند طبیعی هستن
minanami
03-06-2009, 08:39
من يه يادمه پارسال به خاطر استرس اصلا صبحونه نخوردم.
گفتی دکتر! منم جو گرفت!!!
همه می گن ویتامین C برای استرس خیلی خوبه!!!
حالا نمی دونم چی جوری آبمیوه گیری ببیریم سر جلسه !!
کنجدم برا حافظه خوبه!!!!
یه چیزه خیلی عجیبم یکی گفت که البته درست یادم نمی یاد اصلا هم پیشنهاد نمی کنم! یه همچین چیزایی بود عسل و کنجد و زرده تخم مرغ ! به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کش بیاد!!!!!
خلاصه آب پرتقال و عسل و کنجد !! این ها هم پیشنهاد غیر علمیه منه!
منم پارسال یادمه....تا تونستم......عسل....و...خرما...از این جور چیزا خوردم.......برای سر جلسه گردو هم خوبه اگه نره زیر دندونت و اذیت کنه
rambo_1386
10-06-2009, 20:37
گفتی دکتر! منم جو گرفت!!!
همه می گن ویتامین C برای استرس خیلی خوبه!!!
حالا نمی دونم چی جوری آبمیوه گیری ببیریم سر جلسه !!
کنجدم برا حافظه خوبه!!!!
یه چیزه خیلی عجیبم یکی گفت که البته درست یادم نمی یاد اصلا هم پیشنهاد نمی کنم! یه همچین چیزایی بود عسل و کنجد و زرده تخم مرغ ! به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کش بیاد!!!!!
خلاصه آب پرتقال و عسل و کنجد !! این ها هم پیشنهاد غیر علمیه منه!
دکتر حالا حتما باید آبمیوه گیری ببریم سرجلسه نمیشه آبمیوه پاکتی ببریم یا آبمیوش باید حتما تازه تازه باشه؟:27:
ولی بی شوخی از مطالب مفیدتون استفاده کردم فقط یه سوال دیگه میگن پنیر آدمو خنگ میکنه درسته یا نه ؟ پارسال دبیر شیمیمون گفت بچه ها کلی خندیدن بعدش گفت جدی میگم پنیر خالی باعث خنگی آدم میشه و باید حتما پنیر با گردو بخوری:19:
ولی بی شوخی از مطالب مفیدتون استفاده کردم فقط یه سوال دیگه میگن پنیر آدمو خنگ میکنه درسته یا نه ؟ پارسال دبیر شیمیمون گفت بچه ها کلی خندیدن بعدش گفت جدی میگم پنیر خالی باعث خنگی آدم میشه و باید حتما پنیر با گردو بخوری
اره...درست گفته اما تو دراز مدت....مثل اینکه میگن....کنجد ...به هوش اضافه میکنه.......تو دراز مدت...نه یه بار 2بار
بعدش گفت جدی میگم پنیر خالی باعث خنگی آدم میشه و باید حتما پنیر با گردو بخوری
منم اینو شنیده بودم!!
البته نکتش تو خالی نخوردنش بود!!
تو صبح و شب خوردنش هم فرق داشت!!!
حالا دقیقشو یادم نیست!!
خب چه کاریه حالا صبح کنکور پنیر نخوریم دیگه!!!!:دی
rambo_1386
10-06-2009, 22:25
منم اینو شنیده بودم!!
البته نکتش تو خالی نخوردنش بود!!
تو صبح و شب خوردنش هم فرق داشت!!!
حالا دقیقشو یادم نیست!!
خب چه کاریه حالا صبح کنکور پنیر نخوریم دیگه!!!!:دی
مشکل اینجاست که من الان یک ساله از پنیر زده شدم:18: حالا واقعا یه چنین مساله ای هست یا نه؟
سلام
بهترین صبحانه خوردن پنیر با گردو به همراه نان سنگک هست
سعی کنید زیاد هم نخورید:31:
شیر اصلا نخورید
برای سر جلسه هم عسل را در اب حل کنید و شب بذارید تا یخ بزنه و برای صبح اماده بشه که خنک باشه و خوشمزه هم هست
اگه امکانش را دارید خرمای خشک هم تهیه کنید که خیلی خوبه
برای سر جلسه هم عسل را در اب حل کنید و شب بذارید تا یخ بزنه و برای صبح اماده بشه که خنک باشه و خوشمزه هم هست
مطمئنی خوش مزه است؟!!!!!!!!!!!!!!
مشکل اینجاست که من الان یک ساله از پنیر زده شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif حالا واقعا یه چنین مساله ای هست یا نه؟
من تو ذهنمه یکی حدیث مدیث برای این موضوع گفت !!
درست یادم نیست!!
مطمئنی خوش مزه است؟!!!!!!!!!!!!!!
این چه جور سوال پرسیدنیه؟؟؟
اون چیزی که من گفتم را متخصص تعذیه تو تلوزیون توصیه کرد از خودم که نمیگم!!
شما هم اگه دوست نداری میتونید میل نکنید!
این دوستمون اینو گفت من این یادم اومد.............عسل و آب ..و کمی آبلیمو.....فوق العاده هست....بستگی به سلیقتون...بعضی ها شیرین دوست دارن...عسل بیشتر....بعضی ها ترش تر میخورن ...آبلیموی بیشتر
شما هم اگه دوست نداری میتونید میل نکنید!
ضمن تاييد كامل صحبت هاي دوست عزيز vroomبايد عرض كنم
1- حتما صبح روز كنكور صبحانه رو ميل كنيد وگرنه دچار كاهش بازدهي مي شيد و البته ممكنه اين رو متوجه نشيد.
2- ثابت شده كه مواد قندي (پلي ساكاريدي) به دلايل مختلف _ كه جاي توضيحش اين جا نيست_ باعث كاهش استرس ميشن...رژيم هاي غذايي رو بگذاريد براي بعد از كنكور( البته به جز دوستاني كه بيماري خاص دارند).
برنج+ كلوچه+ ماكاروني+ موز + خرما و امثال آن ها
3- در روز هاي باقيمانده از شربت عسل+زعفران استفاده بفرماييد.
4- غذاي اصلي سلول هاي مغزي گلوكز+ اكسيژن هست. از تنفس هواي آلوده يا تردد در مناطق آلوده به شدت پرهيز كنيد. اگر زياد پشت ميز مي نشينيد هر چند دقيقه يك بار يك نفس عميق بكشيد تا اكسيژن رساني به سلول هاي مغزي كامل شود.
5- مدت زيادي رو تو محيط سربسته نگذرانيد. اجازه بديد هواي اتاق يا محلي كه مشغول مطالعه( در واقع مرور ) هستيد عوض بشه .
6- صبحانه روز كنكور بسيار مهم است، اما مهمتر از آن صبحانه روزهاي قبل از كنكور است. صبحانه بايد كامل و غير سنگين باشد. از مصرف خامه زياد، كره زياد بپرهيزيد. خصوصا صبح كنكور، زيرا افزايش زياد چربي ها در خون مي تواند حالت رخوت و كاهش بازدهي ايجاد كند.
7- علت اين كه پنير به ايجاد خنگي متهم شده وجود نوعي ماده شيميايي در آن است_ كه البته در پنير مانده بيشتر است تا پنير هاي كنوني كه تازه مصرف مي شوند_ . اين ماده شيميايي باعث افزايش دفع فسفر از ادرار مي شود. براي جبران فسفر كاهش يافته بهتر است از منابع سالم غذايي فسفر مثل گردو و يا كمي بادام به همراه پنير استفاده شود.
8- مصرف ميوه و سبزي تازه را در اين چند روز باقيمانده فراموش نكنيد. ويتامين ها و برخي مواد ديگر شيميايي موجود در ميوه و سبزي تازه ، باعث تسهيل گردش خون مغز مي شوند و اين كار به افزايش بازده سلول هاي مغزي كمك مي كند.
9- مصرف ماهي را فراموش نكنيد. حتي اگر مشكل خاصي نداريد،توصيه مي شود هر روز از ماهي استفاده كنيد. در اين مورد مصرف ماهي هاي غير كنسروي ( به خصوص ماهي هاي سردابي مثل قزل آلا) بيشتر توصيه مي شود.
10- مصرف آب فراوان را در چند روز باقيمانده تا كنكور فراموش نكنيد. اين كار باعث تسهيل گردش خون و افزايش دفع مواد سمي از بدن مي شود. لازم هست يادآوري كنم كه بيشترين سلول هايي از بدن كه نسبت به تجمع مواد دفعي حساس هستند ، سلول هاي مغزي هستند.
11- به هيچ وجه از روغن جامد در غذاهاي خود استفاده نكنيد. يا غذاهايي را كه با روغن جامد آماده شده مصرف نفرماييد. از اين غذاها مي توان به غذاهاي رستوراني و فست فود ها اشاره كرد. چربي موجود در آن ها اكثر اشباع شده است و علاوه بر حالت خواب آلودگي مي تواند در بازده مغزي هم اثر بگذارد.
12- سرجلسه كنكور _ اگر مشكل معده نداريد_ چند شكلات كاكائوي استاندارد به همراه داشته باشيد تا هم قند خون تان كاهش نيابد و هم سلول هاي مغزي سرحال بمانند.
تذكر: دوستاني كه استرس زياد دارند يا ناراحتي معده و يا هر مشكل ديگري كه ممكن است مصرف كاكائو آن را افزايش دهد مي توانند از شكلات هاي شيري به جاي كاكائويي استفاده كنند.
با توجه به موارد فوق در يك فرد سالم و عادي بسته غذايي زير جهت صبحانه روز كنكور پيشنهاد مي شود:
يك عدد تخم مرغ + يك ليوان آب ميوه تازه + نان سنگك يا بربري + كمي كره+ كمي عسل يا دو سه عدد خرما
توضيح: [/
B]
اين صبحانه تقربيا كامل است و مهم تر از آن اين كه خيلي سنگين هم نيست.
1- سپيده تخم مرغ با داشتن تقريبا تمام اسيد هاي آمينه مورد نياز از بهترين منابع غذايي پروتئين محسوب مي شود.
2- نان سنگك ( و تافتون و بربري) به دليل داشتن سبوس ، ميزان بالايي ويتامين هاي گروه ب را دارند ( البته ب 12 را ندارند كه توسط تخم مرغ جبران مي شود)
3- چربي كم موجود در تخم مرغ و كمي كره ، باعث مي شود كه ديرتر احساس گرسنگي كنيد.
4- آب ميوه تازه، علاوه بر ويتامين هاي مورد نياز، باعث شادابي و افزايش بازدهي فرد مي شود.
اگر سوال خاصي بود همين جا مطرح بفرماييد.
[B]به اميد موفقيت تمام دانش آموزان كوشا
شما هم اگه دوست نداری میتونید میل نکنید
دوست مهربون!!! من که نگفتم چیزه بدی گفتی !!!
منظورم این بود که به قیافش نمی یاد خوش مزه باشه!!!
ولی به خاطر کنکور ما خیلی کارا کردیم اینم روش!!!
p30boy.s
11-06-2009, 20:17
ای بابا به جای صبحونه بشینید دین زندگی چیزی بخونید:دی
ما که پارسال همین کارو کردیم
rambo_1386
11-06-2009, 21:02
ALIAK28دکتر جون تا حالا کجا بودی / واقعا دستت درد نکنه این شد یه صبحانه کامل فقط آخرین سوال آبمیوه سیب، پرتغال ، هلو ، انگور و.... خلاصه آبمیوه چی باشه؟
hermione
11-06-2009, 21:50
با احترامی که برای همه کنکوریها قائلم پسرخاله خودم سال 84 کنکور ریاضی بود صبح به موقع از خواب بلند نشد خودش می گفت فقط یه لیوان چایی خورده بود تازه سر جلسه هم هیچ چیز خوراکی نبرده بود فقط توی محل امتحان یه بطری آب کرده همین .. رتبش شد 23 یا 26 الانم داره شریف میخونه
دکتر جون تا حالا کجا بودی / واقعا دستت درد نکنه این شد یه صبحانه کامل فقط آخرین سوال آبمیوه سیب، پرتغال ، هلو ، انگور و.... خلاصه آبمیوه چی باشه؟
درود..
خواهش مي كنم..
خوب من به شخصه مخلوط سيب و انگور يا پرتقال و سيب رو بيشتر توصيه مي كنم ..
چون
1- سيب داراي استروژن گياهي است..كه ثابت شده آدم رو كمي تا قسمتي !هوشيار و سرحال مي كنه و همچنين اعصاب رو آروم مي كنه
2- پرتقال داراي ويتامين C زيادي هست كه اونم علاوه بر جلوگيري از اثرات استرس زياد بر سلول ها مي تونه نقش مهمي در مقاومت بدن داشته باشه ..
3- انگور هم كه به دليل داشتن قند انگور و قند ميوه (گلوكز و فروكتوز) مي تونه انرژي مورد نياز سلول هاي مغزي رو فراهم كنه ...
اگر ميلتون بكشه سه تايي رو با هم بخوريد كه چه بهتر ...
با احترامی که برای همه کنکوریها قائلم پسرخاله خودم سال 84 کنکور ریاضی بود صبح به موقع از خواب بلند نشد خودش می گفت فقط یه لیوان چایی خورده بود تازه سر جلسه هم هیچ چیز خوراکی نبرده بود فقط توی محل امتحان یه بطری آب کرده همین .. رتبش شد 23 یا 26 الانم داره شریف میخونه
درود..
دوست عزيز..
اجازه بديد يك مثال بزنم..
همه در بد بودن سيگار و اين كه سرطان هاي مختلف رو افزايش ميده شكي نداريم...اين كه كاملا ثابت شده هست..
منتها پدر بزرگ بنده تا سن 90 سالگي سيگار مي كشيد...به مريضي سرطان هم فوت نكرد.....مي تونم نتيجه بگيرم كه سيگار بد نيست ؟؟!
بحث ها آماري هست..به قول معروف به يك گل بهار نميشه..
تازه من مطمئن هستم اگر پسرخاله گرامي شما قند خونشون رو تامين مي كردن و صبحانه مي خوردن بازدهي بهتري داشتن و چه بسا رتبه بهتري ...و شايد هم تك رقمي مياوردن !!:46:
دوستان كنكوري حتما حتما حتما صبحانه شون رو كامل مصرف بفرمايند..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.