مشاهده نسخه کامل
: چه نوع dvd برای آرشیو کردن فایلهای ویدئویی مناسبتر است ؟
new explorer
29-05-2009, 01:04
عذر میخام اگه محل مناسبی برای مطرح کردنش نباشه اینجا ، اما بخونید متوجه میشین
اخیرن دیدم بعضی از dvd هایی که آرشیو داشتم و حاوی فایل های ویدئویی (تقریبن از همه نوع : avi,divx,dat,mp4,... ) و به صورت DATA DVD ذخیره بودن ، موقع پخش فیلم (با هر نرم افزاری فرقی نمیکرد) هر چند دقیقه یه گیر کوچولویی داره ، به این صورت : مخصوصن صداش حالت قرچ قرچ کردن میده(:mellowsmiley:شرمنده که اینطور توصیف کردم اما الان روشنتون می کنم) : مثل حالتی که برنامه های زیادی در حال اجرا باشه و سیستم از حافظه کم میاره ، ولی خب خفیف تر و لحظه ای.و همینطور در همین حین یه کمی هم تصویر گیر میکنه ولی خب زیاد نیست.
من چیکار کردم ، دیدم سطح این دی وی دی ها داغون شده ، اومدم یه امتحانی کردم : هر کدوم از فیلم ها(یا دقیقتر بگم فایلهای ویدیئویی )رو که کپی کردم رو هارد از اونجا خیلی خوب و معمولی می خوند ، پس تصمیم گرفتم از نو رو دی وی دی های خام رایت کنم ( و بعد از این بیشتر مواظبشون باشم و دست هر کسی ندم:tonguesmiley:)،اما با رایت دوباره روی دی وی دی به صورت دیتا باز هم به همون شکل از رو دی وی دی اجرا می شدن...
این بود که این سوال رو مطرح کردم
و بی صبرانه منتظر راهنمایی اساتید هستم
عذر میخام اگه محل مناسبی برای مطرح کردنش نباشه اینجا ، اما بخونید متوجه میشین
اخیرن دیدم بعضی از dvd هایی که آرشیو داشتم و حاوی فایل های ویدئویی (تقریبن از همه نوع : avi,divx,dat,mp4,... ) و به صورت DATA DVD ذخیره بودن ، موقع پخش فیلم (با هر نرم افزاری فرقی نمیکرد) هر چند دقیقه یه گیر کوچولویی داره ، به این صورت : مخصوصن صداش حالت قرچ قرچ کردن میده(:mellowsmiley:شرمنده که اینطور توصیف کردم اما الان روشنتون می کنم) : مثل حالتی که برنامه های زیادی در حال اجرا باشه و سیستم از حافظه کم میاره ، ولی خب خفیف تر و لحظه ای.و همینطور در همین حین یه کمی هم تصویر گیر میکنه ولی خب زیاد نیست.
من چیکار کردم ، دیدم سطح این دی وی دی ها داغون شده ، اومدم یه امتحانی کردم : هر کدوم از فیلم ها(یا دقیقتر بگم فایلهای ویدیئویی )رو که کپی کردم رو هارد از اونجا خیلی خوب و معمولی می خوند ، پس تصمیم گرفتم از نو رو دی وی دی های خام رایت کنم ( و بعد از این بیشتر مواظبشون باشم و دست هر کسی ندم:tonguesmiley:)،اما با رایت دوباره روی دی وی دی به صورت دیتا باز هم به همون شکل از رو دی وی دی اجرا می شدن...
این بود که این سوال رو مطرح کردم
و بی صبرانه منتظر راهنمایی اساتید هستم
سلام عزیزم...
این مشکلی که شما میگی به احتمال 99% درصد به مدیای مورد استفاده شما نداره.میتونه مشکل از ایرادی در سخت افزار DVD rom شما باشه.
یه پیشنهاد که به مشکل شما ربط نداره:شما DVD هاتو به صورت دیتا نریز.ایمیج بگیر و روی یه DVD دیگه رایت کن.
new explorer
29-05-2009, 02:28
این مشکلی که شما میگی به احتمال 99% درصد به مدیای مورد استفاده شما نداره.میتونه مشکل از ایرادی در سخت افزار DVD rom شما باشه.
آخه دوست عزیز ، از بین دی وی دی های خامی که این چند روزی ازشون استفاده کردم(و همه یکجور هستند) اونایی که فایل های ویدئوییم رو از رو هارد کپی کردم توشون(به صورت data ) همچین مشکلی ندارن
یه پیشنهاد که به مشکل شما ربط نداره:شما DVD هاتو به صورت دیتا نریز.ایمیج بگیر و روی یه DVD دیگه رایت کن.
البته امیدوارم یادتون باشه من گفتم از همه جور فایل های ویدئویی هستند که من از دی وی دی برای آرشیو کردن استفاده میکنم(چون اینطور برداشت کردم که شما تصور میکنی منظورم به dvd video یی هست که یک یا چند فیلم با ساختار دی وی دی دارن)
اما در هر صورت فکر میکنم این پیشنهادتون اتفاقن به درد همین مشکلی که گفتم می خوره :46:
من درایو دی وی دیم خراب بود اینطور میشد.
چند باری هم به خاطر ریپ کردن ناشیانه فیلم ها این بلا سرم اوند
آخه دوست عزیز ، از بین دی وی دی های خامی که این چند روزی ازشون استفاده کردم(و همه یکجور هستند) اونایی که فایل های ویدئوییم رو از رو هارد کپی کردم توشون(به صورت data ) همچین مشکلی ندارن
البته امیدوارم یادتون باشه من گفتم از همه جور فایل های ویدئویی هستند که من از دی وی دی برای آرشیو کردن استفاده میکنم(چون اینطور برداشت کردم که شما تصور میکنی منظورم به dvd video یی هست که یک یا چند فیلم با ساختار دی وی دی دارن)
اما در هر صورت فکر میکنم این پیشنهادتون اتفاقن به درد همین مشکلی که گفتم می خوره :46:
سلام...
حق با شماست.من دقت نکردم.
ولی در رابطه با مشکل شما همونطور که گفتم مشکل از نوع dvd خام مصرفی شما نیست.در رابطه با استهلاک dvd اولین اتفاقی که میوفته فایلهای موجود در DVD غیر قابل دسترس میشند و امکان کپی انها روی هارد نیست.پس خیالتون از این بابت راحت باشه.
new explorer
30-05-2009, 03:28
سلام...
حق با شماست.من دقت نکردم.
ولی در رابطه با مشکل شما همونطور که گفتم مشکل از نوع dvd خام مصرفی شما نیست.در رابطه با استهلاک dvd اولین اتفاقی که میوفته فایلهای موجود در DVD غیر قابل دسترس میشند و امکان کپی انها روی هارد نیست.پس خیالتون از این بابت راحت باشه.
سلام دوست عزیز...
:20:پس مشکل از کجا میتونه باشه به نظر شما ؟
سلام دوست عزیز...
:20:پس مشکل از کجا میتونه باشه به نظر شما ؟
این اتفاق به این علت میوفته که سرعت read درایو dvd شما بنا به دلایلی پائین اومده یعنی تصویر مدام فریز میشه تا اطلاعات به صورت تکه تکه از درایو به مدیاپلیر برسه.به همین دلیل وقتی روی هارد کپی میکنید تصویر بدون هیچ مشکلی پخش میشه,چون هارد دیسک سرعت خیلی بالایی داره و به هیچ وجه تاخیر زمانی در ارسال داده ها صورت نمیگیره.
این اتفاق از نظر من میتونه بنا به دلایل زیر اتفاق بیوفته:
پیکر بندی اشتباه سخت افزاری_مشکل در موتور درایو_ضعیف شدن لنز درایو و .......
شما اگه درایو دیگه ای در سیستمت داری با اون امتحان کن.
masoudtr
30-05-2009, 10:52
سلام
منم یک مشکل دارم
چند ماه پیش یکی از دوستام حدود 30-40 دی وی دی فیلم رو princo زد
اون موقع همه را تست کردم سالم بود و پخش میشد
اما الان بعد از چند ماه که رفتم سراغشون
وقتی میگذارم تو سیستم و بازشون میکنم
قفل میکنه سیستمم
و وقتی کپی شون میکنم رو سیستم فقط یکی یا دو تا از فیلم ها کپی مشه و بقیه ارور میده
حتی تکی هم نمیتونم انتخاب کنم فیلم را چون هم بازش میکنم قفل میکنه
اشکال از چیه؟
چون از چند ماه پیش که تست کردم تا بحال تو کیف سی دی بوده
REGISTERED USER
30-05-2009, 11:35
من برای آرشیو DVD هام از DVD LG+R استفاده می کنم و رایتر هم lite-on و سرعت روی 8X ...
تا حالا مشکلی نبوده .... سعی کنید برای آرشیو دی وی دی خوب بزنید و سرعت هم اصلا بالای 8 نره !
اگر هم بخوام کپی کنم با ویندوز نمی کنم بهرته با یک DVD ripper مثل مجموعه ashmpoo یا cyberlink این کار را انجام بدید ... حتی clone DVD هم خوبه اما خود ویندوز خیر
new explorer
31-05-2009, 05:19
من برای آرشیو DVD هام از DVD LG+R استفاده می کنم و رایتر هم lite-on و سرعت روی 8X ...
تا حالا مشکلی نبوده .... سعی کنید برای آرشیو دی وی دی خوب بزنید و سرعت هم اصلا بالای 8 نره !
اگر هم بخوام کپی کنم با ویندوز نمی کنم بهرته با یک DVD ripper مثل مجموعه ashmpoo یا cyberlink این کار را انجام بدید ... حتی clone DVD هم خوبه اما خود ویندوز خیر
دوست عزیز
عرض کردم فایلهای ویدیئویی ، نه فقط dvd video
masoudtr
31-05-2009, 08:26
اگر هم بخوام کپی کنم با ویندوز نمی کنم\
اینو یک توضیح میدی؟
یعنی ایمیج میگیری ؟
مثل ایمیج گیری با نرو؟
hdtv_master
31-05-2009, 16:38
با سلام
ایمیج گرفتن یعنی قالب دیسک رو بریزی رو هارد مثلا با نرو با انتخاب
NERO IMAGE DRIVE به جای رایتر بعد اون ایمیج رو که مثل شابلون دیسک
و عصاره دیسک هست رایت کنی
در ضمن یه نکته هم که کسی تو این تاپیک نگفت اینه که اگه از یه دیسک
خراب و ضعیف کپی کنی چون دیتا کم و قطع و وصل میشه و لیزر متوقف و وصل میشه
دیسک ساخته شده ضعیف هست. یعنی اگه دیسک رو یه کله نتونه رایت کنه
دیسک جدید هم همون مشکل رو داره نه اینکه ERROR بده یه جا کند میشه دوباره
تند میشه. قدیم ها که درایو ها BUFFER UNDERUN PROTECTION نداشت
دیسک میسوخت ولی الان که دارند نمیسوزه ولی کیفیت و سرحالی رو نداره
در ضمن من چند عنصر مهم رو برای رایت میگم.
1- دیسک خام LG منفی (نوشته آبی )
2- برنامه رایت NERO BURNING ROM 8.0 نسخه حرفه ایش نه Express
3- درایو جهت رایت LITEON-HP-TEAC
برای اکسترنال ها LG مشکی گارانتی مادیران --< فقط الجی های اکسترنال خوب هستند اینترنال ها خیلی ضعیفن
کلا سعی کن با برنامه ها دقیق کار کنی و مقاله هم زیاد بخونی و تمرین کنی
new explorer
12-06-2009, 02:22
با عرض سلام به همگی
بعد از مطالعه و بررسی تمام نظرات و مدتی بلاتکلیفی و انجام ندادن هیچ کدوم از توصیه ها تصمیم گرفتم تست آخری رو هم که به نظرم می رسید انجام بدم :
من برای اتصال درایو dvd به مادربورد از یک کابل جداگانه و برای اتصال هارد به مادربورد از کابل دیگه ای استفاده می کردم(تقریبا روی سیستم های دیگه ای که دیده بودم هم همینجوری بود ) اما چه کردم ؟
از یک کابل برای اتصال هر دوی هارد و درایو استفاده کردم(جفتشو یه سره کردم) و تمام dvd های مشکل دار(که مشکلشونو در پست اول ذکر کردم ) ، خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی ، به درستی اجرا می شدند.
این نتیجه رو هم به عنوان انتقال تجربه ای ناچیز تقدیمتون می کنم.( ضمن تشکر فراوان از دوستانی که راهنماییهاشونو صمیمانه مبذول کردند
البته نقطه نظرات فنیش رو به اساتید قابل می سپارم
با عرض سلام به همگی
بعد از مطالعه و بررسی تمام نظرات و مدتی بلاتکلیفی و انجام ندادن هیچ کدوم از توصیه ها تصمیم گرفتم تست آخری رو هم که به نظرم می رسید انجام بدم :
من برای اتصال درایو dvd به مادربورد از یک کابل جداگانه و برای اتصال هارد به مادربورد از کابل دیگه ای استفاده می کردم(تقریبا روی سیستم های دیگه ای که دیده بودم هم همینجوری بود ) اما چه کردم ؟
از یک کابل برای اتصال هر دوی هارد و درایو استفاده کردم(جفتشو یه سره کردم) و تمام dvd های مشکل دار(که مشکلشونو در پست اول ذکر کردم ) ، خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی ، به درستی اجرا می شدند.
این نتیجه رو هم به عنوان انتقال تجربه ای ناچیز تقدیمتون می کنم.( ضمن تشکر فراوان از دوستانی که راهنماییهاشونو صمیمانه مبذول کردند
البته نقطه نظرات فنیش رو به اساتید قابل می سپارم
اون حالت هم درست بوده.منتها تنظیمات master/slave شما اشتباه بوده.در کل هر کابل برای هر درایو پیشنهاد کاملا بهتریه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.