مشاهده نسخه کامل
: ku990 یا LG viewty - ke990
سلام دوستان
من کلی سایت رو گشتم در مورد viewty و حالا موندم بین این دو مدل کدوم رو بگیرم.
تفاوت این دو هم اینا هستن
KE990:
نسل گوشی = 2.5
دوربین دوم = ندارد
درپوش نگاهبان لنز دوربین اصلی = دارد
نوع فلاش = زنون ( پر توان )
KU990:
نسل گوشی = 3
دوربین دوم = دارد
درپوش نگاهبان لنز دوربین اصلی = ندارد
نوع فلاش = استروب ( قوی تر از LED و ضعیف تر از زنون )
البته گفته میشه مدت نگهداری شارژ توی ku تقریبا دو برابر ke هست. که با خوندن مطالب سایت ظاهرا خیلی فرقی نمی کنن.
من در کل نظرم روی ku990 هست که حالا می خوام بدونم از لحاظ نرم افزاری مشکلی نداره؟ چون ke جدیدتر از ku هست. از یه طرف ku توی بازار به نسبت ke خیلی کمتره و تقریبا داره قدیمی میشه. خلاصه موندم چیکار کنم.:41:
در مورد ضمانت این گوشی هم گلدیران تله کام من شنیدم بهتره، اما تمام علائدین رو گشتم و همشون پارس کامتل داشتن و یا متفرقه بود.
کسی سایتی یا شماره ای از این گلدیران تله کام اگه داره بده لطفا.
من کجا می تونم با ضمانت گلدیران بگیرم؟
با تشکر
pulp_152
27-05-2009, 13:23
با اینکه Viewty ها جفتشون خوبن ...
و با توجه به اینکه یکی از اشناهام داره .. باید بهت بگم که دایویکس خوریاشون بدرد نمیخوره ! یعنی اینکه دایویکس رو ساپورت میکنه حساب نکن .. هر بار که بخوای فیلم نگاه کنی حتما باید با نرم افزار مخصوصش تبدیل کنی .. خوب چکارهی میزاری تو کام نگاه میکنی .. این حرف من نیست .. حرف کسی هست که داره ...
حالا تو این ها نظر من lg سکرت ... که فکر کنم کشویی هستش ... و ظاهر فوق العاده ای هم داره ...
kf 750 و kf755 سکرت ...
ظاهرشون از نزدیک خیلی قشنگتر از عکسهاشه
به نظرم از viwty ها بهترن
حالا بزار بچه های ال جی بیان که حرفه ای تر هستند و اونا هم نظر بدن بعد شما انتخاب کن
منم موافقم الجی ویوتی با دایویکس مشکل داره اصلا کلا با نرم افزار وتم و.... مشکل داره مثلا برای ریختن تم باید کلی مراسم انجام بدی
Michael Ropy
27-05-2009, 14:06
سلام. از لحاظ نرم افزاری فرفی ندارن، فرقشون همونهایی بود که شما گفتید. در مورد گارانتی هم فکر کنم الان دیگه فقط کامتل بده این گوشی رو (و بقیه ی گوشی های الجی). البته اگه مدل KU990R رو پیدا کردید (که سخت پیدا میشه!) حتما اونو بگیرید چون مخلوطی از هر دو هست! یعنی همون ku ولی با درپوش و فلش زنون. اگرم که تاچ براتون مهم نیست، همین KF750 که آقای پالپ گفتن بهتره (عکس برداریش هم یه مقدار بهتره) ولی بدیش اینه که فلش LED داره و بدون درپوش لنز!
ممنون دوست عزیز
در مورد divx بله حرفتون درسته. من زیاد خودم اهل فیلم دیدن با گوشی نیستم برای همین زیاد فرقی نمی کنه برام.
بیشتر از فیلم برداری و عکس برداری خیلی خوبی که داره خوشم اومده + تاچ اسکرین
البته k750 هم که گفتی الن یه جستجو جویی کردم عکس برداری و فیلم برداری خیلی خوبی داشت و فقط تاچ نیست.
در مورد این دو گارانتی اطلاعی نداری شما؟
pulp_152
27-05-2009, 14:25
مایکل جان یک برتری که خیلی مهمه سکرت 755 نسبت به viwty داره اینه که به صورت کشویی باز میشه و لمسی هم هست تا اونجایی که میدونم !
Type ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])TFT resistive touchscreen, 256K colorsSize ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])240 x 320 pixels, 2.4 inches - Accelerometer sensor for auto-rotate
- Touch-sensitive navigation panel with haptics
- Limited touchscreen functionality
- Scratch-resistant surface
ظاهرشم خیلی شیکه مخصوصا از جلو ... قیمتشم خیلی مناسبه ... حداقل تو مشهد طرفدارای زیادی پیدا کرده
منم موافقم الجی ویوتی با دایویکس مشکل داره اصلا کلا با نرم افزار وتم و.... مشکل داره مثلا برای ریختن تم باید کلی مراسم انجام بدی
در مورد نرم افزار که اکثرا می گفتم همه برنامه های جاوا رو قبول می کنه و راحت نصب میشه. البته در مورد تم بله ظاهرا یه مقدار گیز داره.
سلام. از لحاظ نرم افزاری فرفی ندارن، فرقشون همونهایی بود که شما گفتید. در مورد گارانتی هم فکر کنم الان دیگه فقط کامتل بده این گوشی رو (و بقیه ی گوشی های الجی). البته اگه مدل KU990R رو پیدا کردید (که سخت پیدا میشه!) حتما اونو بگیرید چون مخلوطی از هر دو هست! یعنی همون ku ولی با درپوش و فلش زنون. اگرم که تاچ براتون مهم نیست، همین KF750 که آقای پالپ گفتن بهتره (عکس برداریش هم یه مقدار بهتره) ولی بدیش اینه که فلش LED داره و بدون درپوش لنز!
من به خاطر اینکه ku990، 3G داره و هم دوربین جلو داره (هر چند که به کار نمیاد اما به هر حال قابلیتی هست که گوشی داره دیگه) می خوام ku رو بگیرم، نظر شما چیه؟ آیا جدیدتر بودن به نظر شما اولویت داره یا اون قابلیت هایی که ku داره.
یه سوال دیگه هم اینکه فلش زنون یا استروب خیلی تفاوت دارن؟ یعنی اونقدرا هست که تو کیفیت عکس تغییر زیادی ایجاد کنه؟
در مدل ku909R هم گشتم ولی نبود اصلا، تمام بازار پر شده از Ke990 اگه گیر بیارم که 100 درصد اونو می گیرم.
ممنون
عزی از من میشنوی این گوشیو نخر.
بین گوشی هایی که تا حالا داشتم مزخرف ترین گوشی بود.سرعت پایین هنگ کردن نخوندن کلی از فرمتا محدودیت پلی لیست تاچ مسخره و ... .
گوشیهای خیلی بهتری الان تو بازاره اگه نمیخوای اذیت بشی نگیر اینگوشیو من 2ماهه گوشیو فروختم با 300 تومن ضرر.
بین گوشی هایی که تا حالا داشتم مزخرف ترین گوشی بود.سرعت پایین هنگ کردن نخوندن کلی از فرمتا محدودیت پلی لیست تاچ مسخره و ... .
گوشیهای خیلی بهتری الان تو بازاره اگه نمیخوای اذیت بشی نگیر اینگوشیو من 2ماهه گوشیو فروختم با 300 تومن ضرر. شما مدل دیگه ای سراغ داری که تاچ باشه و حدودا 250 تومن این طورا بیشتر نشه؟ حالا نه فقط LG از برند های دیگه هم بود مشکلی نیست.
من f480 سامسونگ رو هم خیلی بررسی کردم اما اون نسبت به viewty به نظرم خیلی ضعف داره.
به هر حال دوستان اگه گوشی دیگه ای که تاچ باشه معرفی کنن ممنون میشم.:46:
f480 واقعا یه گوشی شیک وبیدردسره
w960 هم گوشی مناسبیه
البته مورد 2 صداش بهتره ولی اولی دوربین بهتری داره
حالا دوربین یا کیفیت صدا مساله این است؟:20:
pulp_152
27-05-2009, 18:44
شما مدل دیگه ای سراغ داری که تاچ باشه و حدودا 250 تومن این طورا بیشتر نشه؟ حالا نه فقط LG از برند های دیگه هم بود مشکلی نیست.
من f480 سامسونگ رو هم خیلی بررسی کردم اما اون نسبت به viewty به نظرم خیلی ضعف داره.
به هر حال دوستان اگه گوشی دیگه ای که تاچ باشه معرفی کنن ممنون میشم.:46:
ال جی رنوار کلا گوشیه خوبیه .. و بچه های ال جی هم مثل اینکه ازش کاملا راضی هستند .. تاچ هستش ...
پیکسون هم خوبه که مال سامسونگ هست ...
چیزی که زیاده تاچ هستش ... شما محدودیت قیمت رو مشخص کن .. تا بهت معرفی کنیم
pulp_152
27-05-2009, 19:28
گوشیهای خیلی بهتری الان تو بازاره اگه نمیخوای اذیت بشی نگیر اینگوشیو من 2ماهه گوشیو فروختم با 300 تومن ضرر.
سرعتش پایین نیست هنگم نداره .. اگه داره من ندیدم ...هنگ بیشتر مال گوشی هایی هستش که سیمبین دارن و نرم افزار خور هستند فرمت های موزیک و ویدئویی رو خوب اجرا میکنه و اگر منظورتون فرمت های دیگست نمیدونم ...
تاچش هم نسبت به قیمتش خوبه و ضعیف نیست.. فیلمبرداری هم نسبت به 5 مگا پیکسلی ها فوق العادست ... عکسبرداریشم خوبه ...
مگه چند خریدی که با 300 ضرر فروختی؟! حتما 1میلیون ؟
الان فکر کنم به 210 یا 220 رسیده
Michael Ropy
27-05-2009, 20:39
مایکل جان یک برتری که خیلی مهمه سکرت 755 نسبت به viwty داره اینه که به صورت کشویی باز میشه و لمسی هم هست تا اونجایی که میدونم !
بله تاچ هست ولی تاچ محدود، یعنی فقط یه جاهای خاص میشه ازش استفاده کرد.
f480 واقعا یه گوشی شیک وبیدردسرهمرسی اما f480 از نظر دوریین به پای viewty اصلا نمیرسه و فیلم برداریش هم خیلی بی کیفیته. دوربین برام مهمه من آخه.
w960 هم که تاچ نیست. تو خونه چون گوشی تاچ نداریم برای همین می خوام تاچ بگیرم.
ال جی رنوار کلا گوشیه خوبیه .. و بچه های ال جی هم مثل اینکه ازش کاملا راضی هستند .. تاچ هستش ...
پیکسون هم خوبه که مال سامسونگ هست ...
چیزی که زیاده تاچ هستش ... شما محدودیت قیمت رو مشخص کن .. تا بهت معرفی کنیم رنوار رو دیدم اما 350 تومنه که برام گرونه.
پیکسون هم با توجه به مشخصاتش احتمالا باید گرون باشه. قیمت دارین؟
من نهایتا 250 تومن می تونم جور کنم، حالا 10 تومن بالا پایین عیب نداره.
از viewty هم من والا هر چی این تاپیک های مربوط به viewty رو خوندم ندیدم بگن ناراضی هستند. حالا شاید این دوستمون دارن با یه گوشی خیلی گرونتر و سطح بالاتر مقایسش می کنن که ایجوری می گن.
دوستان اگر به این سوال منم پاسخ بدید ممنون میشم:
من به خاطر اینکه ku990، 3G داره و هم دوربین جلو داره (هر چند که به کار نمیاد اما به هر حال قابلیتی هست که گوشی داره دیگه) می خوام ku رو بگیرم، نظر شما چیه؟ آیا جدیدتر بودن به نظر شما اولویت داره یا اون قابلیت هایی که ku داره.
یه سوال دیگه هم اینکه فلش زنون یا استروب خیلی تفاوت دارن؟ یعنی اونقدرا هست که تو کیفیت عکس تغییر زیادی ایجاد کنه؟
و اگر تو مایه های 250 تومن گوشی با دوربین خوب سراغ دارید معرفی کنید، شاید فرجی شد:31:
مرسی :46:
Michael Ropy
27-05-2009, 20:44
گوشیهای خیلی بهتری الان تو بازاره اگه نمیخوای اذیت بشی نگیر اینگوشیو من 2ماهه گوشیو فروختم با 300 تومن ضرر. من با پالپ جان موافقم. خودم تاحالا خیلی باهاش کارکردم، هنگ که اصلا نداره! تاچش هم مسخره نیست من که هیچ مشکلی نداشتم باهاش (شاید شما به تاچ خازنی عادت دارید!). با فرمت آهنگ و... هم مشکلی نداشتم. حالا من نمی دونم شما چه جوری با 300 تومان ضرر فروختید با توجه به اینکه 2 ماهه خریدید! (به عبارتی باید بین 0 تا -50 تومان فروخته باشید چون فکر کنم یه سالی باشه قیمتش 250 با گارانتی تومان شده!)
پی نوشت: اگه پولتون میرسه، یه چیزی مثل رنوار یا پیکسون بخرید که خیلی از مشکلات ویوتی رو نداره + امکانات بیشتر
فکر کنم کسی پست قبلی منو ندید اصلا.
این تایید پست ها توسط مدیران هم مصیبتیه ها چون دیروز من قبل جناب Michael پست رو دادم که تا تایید بشه ایشون یه پست زده بودن.
حالا ممنون میشم سوالی که در پست قبیلی پرسیدم رو جواب بدید.
الان من سایت پارس کامتل رو دیدم و فقط گوشی ke رو گارانتی کرده بود(شانس نداریم ما اصلا :41:)
گارانتی پارسه و اینا بیخودن؟ یا معتبر اند؟
pulp_152
28-05-2009, 12:47
با اینکه 3g قابلیت خوبی هستش اما چون در ایران کاربردی نداره یک هزینه اضافه هستش و شما بابت این 3g هزینه میدین ...که اگر 3G نخواین میتونید از یک امکان دیگه در یک گوشی دیگه بهره مند بشین ...
متها با امدن اپراتور سوم میگن قراره 3G رو راه بندازه پس ممکنه کاربرد داشته باشه ...
تا 250 هزار از لحاظ فیلمبرداری viwety ها اول هستند شک هم نکن ...کیفیت عکسبرداریشون هم خوبه ...
در مورد فلش نه کلا فلش هایی که رو دوربین های موبایل هستند کارایی انچنانی ندارن مگر اینکه بخوای در تاریکی مطلق و از فاصله نزدیک عکس بندازی .. وگرنه در هوای ابری یا غروب یا روز... تفاوتی ندارن ...
از من میشنوی تکنولوژی جدیدتر رو بگیر بهتر از قدیمی تره ...
در مورد گارانتی های ال جی خبر ندارم .. دوستانی که خریدن بیشتر در جریان هستند که کدام گارانتی معتبرتر هستش
ممنون دوست عزیز
متها با امدن اپراتور سوم میگن قراره 3G رو راه بندازه پس ممکنه کاربرد داشته باشه ...منم صرفا به همین دلیل تو دو راهی موندم که کدوم رو بگیرم.
البته با توجه به اینکه کامتل ku رو گارانتی نکرده ظاهرا مجبورم همین ke رو بگیرم. گارانتی های دیگه هم که....
این کامتل که مثلا معروفه، همه ازش می نالن وای به حال بقیه.
البته تو علائدین به من ku رو هم گفتن گارانتی اصل کامتل. نمی دونم حالا تقلبی بوده و به اسم کامتل دادن بیرون یا قضیه چیز دیگه ای بوده.
دوستان دیگه هم اگر گارانتی به درد بخوری می شناسن لطفا معرفی کنن.
ممنون از همه:10:
meghdaad
29-05-2009, 13:54
KE فلاش زنون داره بهتره
KE فلاش زنون داره بهتره
خوب از یه طرف هم ku 3g داره که همونطور که عرض کردن چون می گن می خواد اپراتور سوم راه اندازی بشه برای همین من موندم.
البته با توجه به اینکه جناب pulp_152 گفتن که فلش ها زیاد تفاوتی نمی کنه به نظرم ku باید به صرفه تر باشه خریدش و از یه طرف دیگه ku قدیمی تره :41:
این LG نمی دونم برای چی گوشی جدیدتر داده بیرون بعد امکانات رو از روش حذف کرده؟؟؟؟؟؟
دوستان دیگه هم اگه نطری دارن بگن.
با تشکر از همه:46:
meghdaad
29-05-2009, 14:19
KU فلش استرب داره که از LED قویتره ولینسبت به زنون تو فلاش کاملا تفاوت داره من عکس هاشودیدم.
اگرهم میخوای مطمئن شی که کامتل KU داره با شر کت کامتل تماس بگیر اگه داشت شماره تلفن نمایندگی فروش بگیر کامتل: 20-88638214
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.