PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال وبلاگ به وب سایت....

abde7
20-05-2009, 20:52
شلام دوستان من یک وبلاگ ایجاد کردم بعد به دامین هم براش گرفتم اما فضا نداشتم اما حالا می خواهم که از فضای رایگان استفاده کنم اما نمی دانم که میشه اطلاعات وبلاگم را به وب سابتم منتقل کنم یا نه ؟؟؟؟

Iranizi
21-05-2009, 11:12
بی خیال فضای رایگان شو دوست من. اگر میخوای اینکارو کنی تو وبلاگت فعالیت کنی بهتره.

abde7
21-05-2009, 12:22
شلام دوستان من یک وبلاگ ایجاد کردم بعد به دامین هم براش گرفتم اما فضا نداشتم اما حالا می خواهم که از فضای راسگان استفاده کنم اما نمی دانم که میشه اطلاعات وبلاگم را به وب سابتم منتقل کنم یا نه ؟؟؟؟

کسی نمی خواهد جوابی بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟/:5:

jamy_khoshtip
21-05-2009, 15:28
:41::41::41::41:

eblis_boy1386
21-05-2009, 18:23
شلام دوستان من یک وبلاگ ایجاد کردم بعد به دامین هم براش گرفتم اما فضا نداشتم اما حالا می خواهم که از فضای راسگان استفاده کنم اما نمی دانم که میشه اطلاعات وبلاگم را به وب سابتم منتقل کنم یا نه ؟؟؟؟

اگه بلاگفا وبلاگتون dns عوض کنید و برای عوض کردن خودتون میتونید وارد کنترل پانل دامین شوید
بعد به قسمت اتصال دامنه خود وبلاگ ادرس سایتتون رو بزنید و یک سری مشخصات اختیاری بعد وصل میشه:10:

jamy_khoshtip
21-05-2009, 20:49
سلام . منهم باز نظر بر این دارم که یک هاست پولی بگیرید . هاست رایگان اعتباری ندارد .

اگر تازه کار هستید و زیاد راه نیوفتاده اید همون هاست رایگان هم کفایت می کنه .

abde7
21-05-2009, 21:03
آن وقت تمام اطلاعات وبلاگ به وب سایت منتقل میشه ؟؟؟؟

abde7
21-05-2009, 22:35
سلام . منهم باز نظر بر این دارم که یک هاست پولی بگیرید . هاست رایگان اعتباری ندارد .

اگر تازه کار هستید و زیاد راه نیوفتاده اید همون هاست رایگان هم کفایت می کنه .

تازه کار که هستم من هم میخواهم همین کار را بکنم .راستی یه سایتی که فضای رایگان بده راحت هم ثبت نام بشه سراغ دار ی ؟؟؟/

jamy_khoshtip
21-05-2009, 22:40
سلام . گفتم اطلاعات تون رو از وبلاگ نمی تونید به وب سایت منتقل کنید . امکان نداره .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای یکی از بچه های همین اجمن است .

abde7
23-05-2009, 10:35
سلام . گفتم اطلاعات تون رو از وبلاگ نمی تونید به وب سایت منتقل کنید . امکان نداره .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای یکی از بچه های همین اجمن است .

امکان نداره که نمیشه حتمآ یه راه حلی داره .من شنیدم که میشه یه کاری کرد توی وبلاگ که هر موقع کسی وارد وبلاگ بشه منتقل میشه به وب سایت مورد نظر میخواستم بدانم چه جوری میشه این کار را انجام داد.متشکرم

ama-amir
24-05-2009, 11:01
سلام
دوست عزيز من فكر ميكنم شما منظورتون رو خوب به دوستان تفهيم نكرديد!
اگه ميشه سوالتون رو يه بار ديگه كاملتر مطرح كنيد!
(شما يه بار ميگيد ميخوايد بك آپ بگيريد يه بار ميگيد ميخوايد ريدايركت كنيد يه بار ميگيد ميخوايد هاست رايگان بگيريد:دي)
.
از وبلاگ به وبسايت فكر نكنم راهي باشه كه بشه بك آپ منتقل كنيد...
ولي شايد وبلاگ وردپرس بتونيد به سيستم مديريت محتواي وردپرس بك آپ رو منتقل كنيد
(شما كه ميخوايد از بلاگفا منتقل كنيد اول بايد مطالبتون رو به وبلاگ وردپرس منتقل كنيد بعد از وبلاگ وردپرس به سيستم وردپرس- البته مثل اينكه امكان انتقال مطالب از بلاگفا به wp توسط عليرضا شيرازي مدير بلاگفا بلوك شده)
بازم دوستان بهتر ميدونن...