مشاهده نسخه کامل
: Phenom II X3 710 یا Athlon X2 7750 BE
Adel.p30
16-05-2009, 09:43
با سلام
دوستان من مابین این دو تا موندم که کدومیک دارای P/P بهتری هستش
و می خوام براشون برد Biostar TA790GX A2+ یا Biostar TA790GX 128 بگیرم آیا این برد مناسبه ؟
آیا از نظر کیفیت در حد برندهای معروفی چون گیگا و ایسوس هستش ؟
آیا برد بهتری باچیپ پل جنوبی SB750 توی این رنج قیمت از برندهای معروف وجود داره ؟
در حال حاضر من E5200 رو دارم و ازش راضیم و تنها بدلیل نداشتن Intel Virtualization میخوام ردش کنم بره و یه دونه از خانواده آتلون یگرم ؟
لطفا راهنمایی کنید که کدومیک دارای کارایی بهتری هست که ارزش دادن پول بیشتر رو داشته باشه ؟
تشکـــر
Professor Massoud
16-05-2009, 11:51
سلام.
در مورد پردازنده که مسلما X3 710 خیلی بهتره و Athlon X2 7750 BE اصلا بدرد نمیخوره و یه چیزی در حد 5200 و حتی پایینتر هست.
آیا از نظر کیفیت در حد برندهای معروفی چون گیگا و ایسوس هستش ؟
نسبت قیمت به کارایی خوبی داره ولی نباید ازش توقع DFI 790GX T2RS رو داشته باشید که 190 تومنه .
آیا برد بهتری باچیپ پل جنوبی SB750 توی این رنج قیمت از برندهای معروف وجود داره ؟
نه . با پل چنوبی SB700 از گیگا هست که همین مدل Biostar بهتره .
در حال حاضر من E5200 رو دارم و ازش راضیم و تنها بدلیل نداشتن Intel Virtualization میخوام ردش کنم بره و یه دونه از خانواده آتلون یگرم ؟
Intel Virtualization مشکلی داره ؟!؟
Adel.p30
16-05-2009, 12:13
Intel Virtualization مشکلی داره ؟!؟
این پردازنده آخه Intel Virtualization رو نداره و بحاطر همین میخوام ردش کنم بـره .
قیمت امروز Phenom ii 710 x3 و بورد Biostar TA790GX A2+ رو دارین
با تشکــر
این پردازنده آخه Intel Virtualization رو نداره و بحاطر همین میخوام ردش کنم بـره .
قیمت امروز Phenom ii 710 x3 و بورد Biostar TA790GX A2+ رو دارین
با تشکــر
راستش منم دقیقا دنبال همین سیستم هستم ولی الان پول ندارم (شنیدم یکی از معدود بردهایست که میتواند فنوم 710 رو از سه هسته ای به 4 هساه ای تبدیل کند!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا زده 119 ولی تو بازار قیمت کردم 107 تومن!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم زده 147 که قیمیتش قدیمیه الان تو بازار 139 تومن هست!
من میتونم اینها رو تهیه کنم براتون بفرستم ولی یه شرط داره! خودم این سه هسته به چهار هسته رو تست کنم که میشه یا نه چون تو سایت ها زدن فقط یه سرس سی پی یو های خاص ماله هفته 8
2009 میشه
آخرین خبر که 7750 هم رو این برد به 4 هسته ای تبدیل شده با فعال کردن acc
Adel.p30
17-05-2009, 19:45
راستش منم دقیقا دنبال همین سیستم هستم ولی الان پول ندارم (شنیدم یکی از معدود بردهایست که میتواند فنوم 710 رو از سه هسته ای به 4 هساه ای تبدیل کند!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا زده 119 ولی تو بازار قیمت کردم 107 تومن!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم زده 147 که قیمیتش قدیمیه الان تو بازار 139 تومن هست!
من میتونم اینها رو تهیه کنم براتون بفرستم ولی یه شرط داره! خودم این سه هسته به چهار هسته رو تست کنم که میشه یا نه چون تو سایت ها زدن فقط یه سرس سی پی یو های خاص ماله هفته 8
2009 میشه
آخرین خبر که 7750 هم رو این برد به 4 هسته ای تبدیل شده با فعال کردن acc
آقا دستتون درد نکنه زحمت نکشید بالاخره گرفتم
مین با قیمت 112000
پردازنده با قیمت 137000
آره براحتی هسته چهارم رو فعال میکنه اما مشکلی که داشتم این بود که بایوسش قدیمی بود مال 09/2008 و این فنوم II رو نمی شناخت بعد از یک آپدیت توپ همه چیز OK شد .
اما وقتی هسته چهارم رو فعال میکنم توی ویندوز ایکس پی صدا یه مقدار نویز داره و موقع پخش آهنگ براحتی شنیده میشه اما زمانیکه هسته 4 رو غیرفعال میکنم همه چیز دوباره ردیف میشه و اینو بگم که این نویز رو من فقط در ویندوز ایکس پی دیدم اما توی ویستا و سون بدون هیچ نویز و مشکلی هسته 4 فعالیت میکنه
شما هم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید احتمالا ایراد باید از بایوس باشه و ان شا اله توی اپدیت بعدی درست میشه
اکی ! میشه بگی سریال سی پی یو چی بود از کجا گرفتی(رو جعبه خالی نه ها پشت تراشه ر چی نوشته بود)
تا چند تونستی اور کنی
Behrouz_se60
18-05-2009, 01:44
آقا من بایوستار ta790gx a2 نه مدل ta790gx 128 دارم خریدم 104 تومن در دی 87
شما همینو خریدی ؟
Adel.p30
18-05-2009, 08:52
اکی ! میشه بگی سریال سی پی یو چی بود از کجا گرفتی(رو جعبه خالی نه ها پشت تراشه ر چی نوشته بود)
تا چند تونستی اور کنی
سریال اینه : HDX710WFIBOX
اگه اشتب نکنم این همین OPN هست
من اینو از شیراز گرفتم مرکز کامپیوتر ملاصدرا
بهروز نوشته :
آقا من بایوستار ta790gx a2 نه مدل ta790gx 128 دارم خریدم 104 تومن در دی 87
شما همینو خریدی ؟
نه من مدل TA790GX 128M رو گرفتم که طبق اعلام سایت جدیدتر هست و اونیکه شما میگی دارای 64M حافظه SidePort هست ولی اینی که من گرفتم 128 مگ حافظه SidePort داره .
کلا توی این رنج قیمتی مادربورد واقعا توپیه و بجز اون نویز صدا توی XP هنگام باز کردن هسته چهارم ایراد دیگه ای توش پیدا نکردم .
شما هم یه تست کن صدا رو توی ایکس پی با باز کردن هسته 4 و یه خبری به ما هم بده .
saadi126
19-05-2009, 10:42
سلام به همه
من هم به فكر خريد و ارتقاي سيستم هستم در مورد اين مدل از بايوستار و x3 710 هم خيلي تحقيق كردم اما مطلبي كه تو سايتها ديدم كمي منو به شك انداخته. اينكه 7750 رو هم ميشه unlock كرد خوب كمي آدمو به شك مي اندازه اگه بشه كه خيلي خوبه چون 7750 خيلي ارزونه و مناسبه. اگه كسي مطلب موثقي در اين مورد پيدا كرد خبرشو بگذاره
Adel.p30
20-05-2009, 16:33
این مین از نظر کیفیت واقعا عالیه و با اینکه با بایوس پیش فرضش پردازنده منو شناسایی نکرد اما با فعال کردن ACC هسته 4 رو براحتی آنلاک کرد .
توی خرید این مین شک نکن چه کیفیت و چه قیمت توی این رنج هیچ مینی مثل این پیدانمی کنی
منتها برای من تنها ایرادی که داره با فعال کردن هسته 4 توی Xp فقط صدا یه مقدار نویز پیدا میکنه که نمیدونم از چی هستش ولی احتمالا باید ایراد از بایوس باشه که در آپدیت های احتمالا برطرف بشه .
Behrouz_se60
20-05-2009, 16:56
بهترین مادربورد در رده 790 جی ایکس به لحاظ قیمت واقعا عالی است البته برای اورکلاک ساخته نشده ولی امکاناتی که داره تمام نیاز کاربر تامین میکنه و دیگر امکاناتی که مادربورد نداره مثلا 1394 و eSata اینها به عنوان به درد کاربر ایرانی نمیخوره اگر برای اورکلاک می خواهی میتونی بری سر قیمت 150 به بالا.
سلام
من چیزی در مورد unlock شدن phenom 710 x3 یا athlon 7750 نمی دونم میشه توضیح بدید :
1) این هسته بصورت مجازی توی ویندوز ایجاد میشه ودر واقع به صورت فیزیکی وجود نداره؟
2) باید چیپست مادربورد 750 باشه یا هر چیپ دیگری از amd جوابگو هست؟
3)athlon 7750 با unlock شدن تبدیل به 4 هسته ای میشه؟ یا تبدیل به 3 هسته ای؟
مرسی
مشکل دوستمون در xp
من فکر کنم اون نویز به خاطر فشاری است که به خازنها میاد
شما میتوانید درایور سی پی یو رو از سایت بایوستار بگیرید شاید مشکل حل شد(البته در قسمت پاور منیجمنت پاور آپشن هم
تیک همیشه روشن رو بردارید
یه امتحانی هم بکن تو بایوس cool & qiete رو دیسیبل کن به احتمال زیاد صدای نویز رو تو ویستا هم داری!!!!!!!!!!!!
Behrouz_se60
23-05-2009, 09:18
این هسته بصورت مجازی توی ویندوز ایجاد میشه ودر واقع به صورت فیزیکی وجود نداره؟
هسته چهارم فیزیکی است.لینک زیر بخون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید چیپست مادربورد 750 باشه یا هر چیپ دیگری از amd جوابگو هست؟
چیپ ست گرافیک 790GX و پل جنوبی از نوع SB750 است که تفاوت با 700 در اوکلاک بالاتر است و تعداد usb بیشتر و اینکه raid 5 ساپورت میکنه که البته به درد ما نمیخوره.این آخرین چیپ ست است.
athlon 7750 با unlock شدن تبدیل به 4 هسته ای میشه؟ یا تبدیل به 3 هسته ای؟
غیر ممکنه که تبدیل بشه فقط در 720 کار میکنه البته سازندگان مادربورد گفتند می خوان بایوس آپدیت کنند تا استفاده بشه در نتیجه فروش مادربورد بیشترمیشه
هسته چهارم فیزیکی است.لینک زیر بخون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچیپ ست گرافیک 790GX و پل جنوبی از نوع SB750 است که تفاوت با 700 در اوکلاک بالاتر است و تعداد usb بیشتر و اینکه raid 5 ساپورت میکنه که البته به درد ما نمیخوره.این آخرین چیپ ست است.
غیر ممکنه که تبدیل بشه فقط در 720 کار میکنه البته سازندگان مادربورد گفتند می خوان بایوس آپدیت کنند تا استفاده بشه در نتیجه فروش مادربورد بیشترمیشه
یه سوال دیگه
من tomshardware رو هم که دیدم با 720 تست کرده بود نه با 710
البته در قسمت جمع بندی گفته بود که سری 700 و سری 800 رو اگه داشته باشی می تونی این کار رو انجام بدی (800 برای باز کردن 2 مگا بایت کش ، البته با 810 تست گرفته بود)
حالا سوالم اینه که شاید نویز بخاطر cpu 710 باشه چون تست ها با 720 بوده
بعدشم الان 720 توی بازار هست یا نه؟
چون من توی پاساژ ایران 710 رو دیدم
اگر هست قیمتش چنده؟
Behrouz_se60
23-05-2009, 20:26
بله 137 تومن او آقایی که تو پست بوده گفته حالا کجا نمیدونم
لینک زیر نشون میده که با داشتن شماره سریال میتونید مطمئین بشید که هسته چهارم فعال بشه
اما amd فشار وارد کرده که قابلیت فعال شدن را غیر فعال کنند چون به سطح فروش پردازنده دیگر صدمه وارد میکند.
بایوستار بایوس آپدیت کرده که نمیتونید از این قابلیت استفاده کنید تنها با بایوس قدیمی نه تنها فقط بایوستار بلکه همه سازندگان مادربورد.بطوریکه خود سایت tomshardware روی برد ایسوس و گیگابایت تست کرده.
تو سایت بایوستار در قسسمت دانلود بایوس نوشته Update Micro Code من فکر میکنم منظورش همان ACC باشه که کاربر نتونه فعال کنه.
اخه شماره سریالی که دوستمون صفحه ی قبل گذاشتن ، هیچ کدوم از اینا نیست
من فکر می کنم برای ایشون 710 هستش نه 720 (از روی کدش میگم)
Adel.p30
23-05-2009, 21:28
بله 137 تومن او آقایی که تو پست بوده گفته حالا کجا نمیدونم
لینک زیر نشون میده که با داشتن شماره سریال میتونید مطمئین بشید که هسته چهارم فعال بشه
اما amd فشار وارد کرده که قابلیت فعال شدن را غیر فعال کنند چون به سطح فروش پردازنده دیگر صدمه وارد میکند.
بایوستار بایوس آپدیت کرده که نمیتونید از این قابلیت استفاده کنید تنها با بایوس قدیمی نه تنها فقط بایوستار بلکه همه سازندگان مادربورد.بطوریکه خود سایت tomshardware روی برد ایسوس و گیگابایت تست کرده.
تو سایت بایوستار در قسسمت دانلود بایوس نوشته Update Micro Code من فکر میکنم منظورش همان ACC باشه که کاربر نتونه فعال کنه.
سلام
آره من با 710 و با وجود آپدیت جدید شرکت بایواستار یعنی جدیدترین آپدیتی که داده تونستم هسته 4 رو فعال کنم
قیمت هم امروز شیراز پاساژ ملاصدرا 136500 هست X3 710 نه 720
قیمت 720 اگه اشتباه نکنم 157 بودش .
رو بایواستار براحتی با فعال کردن ACC هسته 4 فعال میشه منتها من اینجا یه باگ روی ویندوز Xp و بر روی صدا دارم که بعد از فعال کردن هسته 4 صدای موقع پخش آهنگگ یه مقدار نویز داره که به احتمال زیاد باگ نرم افزاری روی یا درایور صدا یا بایوس هستش چون اگه سخت افزاری بود باید توی ویستا و سون هم داشته باشم که ندارم
من فعلا هسته 4 رو Disable کردم .
اما با وجود هسته 4 تونستم با این بورد تا فرکانس 3240 بدون افزایش هیچگونه ولتاژی اور کنم .
در کل من از این بورد راضیم ویندوز ایکس پی رو با دو تا 3 بار پرکردن Progress bar لود میکنه و در کل کارایی بالایی من از این بورد دیدم
دمای پردازنده هم مابین 32 تا 40 درجه در نوسان هست بسته به فشار کار و لود سیستم .
من گمون نمیکنم سازندگان مین بورد زیر بار برن چون از این طریق بازار داغ رو این روزها بدلیل وجود همین باگ از دستت میدن و من بعید میدونم که این به اصطلاح باگ بخودی خود و بدون اطلاع شرکت ای ام دی بوجود اومده باشه بیشتر به یه سیاست کاری شبیه تا باگ .
و بیشتر سازندگان مین هم قول دادن تا با آپدیت های بعدی این قابلیت رو روی این چیپست فعال کنن SB750
خلاصه اینکه فنوم 2 با این تدبیر حدود 5 درصد از سهم فروش رو از چنگ اینتل بدر آورد نوش جونش
:31:
سلام
آره من با 710 و با وجود آپدیت جدید شرکت بایواستار یعنی جدیدترین آپدیتی که داده تونستم هسته 4 رو فعال کنم
قیمت هم امروز شیراز پاساژ ملاصدرا 136500 هست X3 710 نه 720
قیمت 720 اگه اشتباه نکنم 157 بودش .
رو بایواستار براحتی با فعال کردن ACC هسته 4 فعال میشه منتها من اینجا یه باگ روی ویندوز Xp و بر روی صدا دارم که بعد از فعال کردن هسته 4 صدای موقع پخش آهنگگ یه مقدار نویز داره که به احتمال زیاد باگ نرم افزاری روی یا درایور صدا یا بایوس هستش چون اگه سخت افزاری بود باید توی ویستا و سون هم داشته باشم که ندارم
من فعلا هسته 4 رو Disable کردم .
اما با وجود هسته 4 تونستم با این بورد تا فرکانس 3240 بدون افزایش هیچگونه ولتاژی اور کنم .
در کل من از این بورد راضیم ویندوز ایکس پی رو با دو تا 3 بار پرکردن Progress bar لود میکنه و در کل کارایی بالایی من از این بورد دیدم
دمای پردازنده هم مابین 32 تا 40 درجه در نوسان هست بسته به فشار کار و لود سیستم .
من گمون نمیکنم سازندگان مین بورد زیر بار برن چون از این طریق بازار داغ رو این روزها بدلیل وجود همین باگ از دستت میدن و من بعید میدونم که این به اصطلاح باگ بخودی خود و بدون اطلاع شرکت ای ام دی بوجود اومده باشه بیشتر به یه سیاست کاری شبیه تا باگ .
و بیشتر سازندگان مین هم قول دادن تا با آپدیت های بعدی این قابلیت رو روی این چیپست فعال کنن SB750
خلاصه اینکه فنوم 2 با این تدبیر حدود 5 درصد از سهم فروش رو از چنگ اینتل بدر آورد نوش جونش
:31:
پست قبلی من رو خوندی تو ویستا و سون درایور سی پی یو خودش نصب میشه و هنگامی که تو بایوس مادربرد گزینه qool&qite فعال باشه هنگام کارد عادی ولتاژ و فرکانس سی پی یو میاد پایین و فکر کنم برای همین صدای نویز نداری چون به منبع تغذیه سی پی یو فشار نمیاد(فازها و خازنها)
ولی در xp داریور سی پی نصب نشده
واسه همین میگم به احتمال زیاد اگه تو بایوس qool&qite رو که در حالت عادی فعال است غیر فعال کنی تو ویستا هم اون نویز رو میشنوی
راستی یادت رفت سریال سی پی یو رو بنویسی پشت تراشه منظورم هست (همونی جایی که خمیر سیلیکون میزنن البته اگه حال باز کردن فن و رو داشتی)
Behrouz_se60
24-05-2009, 01:51
غیر ممکن است که سازندگان فعال کنند اون آقایی که گفته باید لینک زیر بخونه و بداند که از طرف amd تحت فشار قرار گرفته گفتم این کار به سطح فروش لطمه می زند و کسانیکه مارک غیر بایوستار دارند لطفا تست کنند.به هر حال اگر در فنوم 2 دو هسته ای قابلیت فعال کردن وجود داشته باشد احتمالا تخطی کرده اند و در غیر صورت می توان گفت که در آینده شما یک چیزی نمی بینید
Adel.p30
24-05-2009, 12:23
پست قبلی من رو خوندی تو ویستا و سون درایور سی پی یو خودش نصب میشه و هنگامی که تو بایوس مادربرد گزینه qool&qite فعال باشه هنگام کارد عادی ولتاژ و فرکانس سی پی یو میاد پایین و فکر کنم برای همین صدای نویز نداری چون به منبع تغذیه سی پی یو فشار نمیاد(فازها و خازنها)
ولی در xp داریور سی پی نصب نشده
واسه همین میگم به احتمال زیاد اگه تو بایوس qool&qite رو که در حالت عادی فعال است غیر فعال کنی تو ویستا هم اون نویز رو میشنوی
من توی ایکس پی هم درایور پردازنده رو نصب کردم ولی بیفایده بود و کماکان نویز رو دارم و بنظرم این هسته 4 که غیرفعال شده علت داره شاید این هسته یه هسته از نظر فنی معیوب باشه که اونو غیرفعال کردن خلاصه تا اینجای کار که نتونستم ولی این تست شما رو هم انجام میدم و Cool n quite رو هم توی ویستا غیرفعال میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم .
سریال پردانده هم : از بالا به پایین :
HDX710WFGIBOX
CACZC AC 0904BPMW
9183449B90167
اینا اون چیزیه که روی پردازنده نوشته
من توی ایکس پی هم درایور پردازنده رو نصب کردم ولی بیفایده بود و کماکان نویز رو دارم و بنظرم این هسته 4 که غیرفعال شده علت داره شاید این هسته یه هسته از نظر فنی معیوب باشه که اونو غیرفعال کردن خلاصه تا اینجای کار که نتونستم ولی این تست شما رو هم انجام میدم و Cool n quite رو هم توی ویستا غیرفعال میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم .
سریال پردانده هم : از بالا به پایین :
HDX710WFGIBOX
CACZC AC 0904BPMW
9183449B90167
اینا اون چیزیه که روی پردازنده نوشته
this simple trick will activate the 4th core of your amd phenom II x3 thus making it to become amd phenom II x4.
Prerequisite :
AMD Phenom II x3 710 or 720 Batch : 0904 BPMW, 0904 EPMW, 0904 CPCW
Motherboard with AMD 790 chipset
BIOS with capability to change ACC (Auto Clock Calibration) value
To activate the 4th core, simply go to your BIOS Setup and change the value of ACC (Auto Clock Calibration) to “AUTO”
Note that batch with 0904 (years 2009, week 04) are known to be the most stable batch. Other batch might works but might not be as stable as batch 0904
فکر نکنم مشکل از سی پی یو باشه
شما با نصب درایور سی پی یو تو در حالت عادی درxp با cpuz فرکانس رو باید 1000 ببینی اینطوری هست و هنوز مشکل نویز رو داری
سوال آخر گارانتی سی پی یو ماله ماتریکس هست یا آسمان رایانه تا تموم نشده این سری بریم بگیریم
Adel.p30
24-05-2009, 16:41
this simple trick will activate the 4th core of your amd phenom II x3 thus making it to become amd phenom II x4.
Prerequisite :
AMD Phenom II x3 710 or 720 Batch : 0904 BPMW, 0904 EPMW, 0904 CPCW
Motherboard with AMD 790 chipset
BIOS with capability to change ACC (Auto Clock Calibration) value
To activate the 4th core, simply go to your BIOS Setup and change the value of ACC (Auto Clock Calibration) to “AUTO”
Note that batch with 0904 (years 2009, week 04) are known to be the most stable batch. Other batch might works but might not be as stable as batch 0904
فکر نکنم مشکل از سی پی یو باشه
شما با نصب درایور سی پی یو تو در حالت عادی درxp با cpuz فرکانس رو باید 1000 ببینی اینطوری هست و هنوز مشکل نویز رو داری
سوال آخر گارانتی سی پی یو ماله ماتریکس هست یا آسمان رایانه تا تموم نشده این سری بریم بگیریم
مشکل صدا بنظرم 100 نرم افزاریه اون تستی هم که شما گفتی رو انجام دادم و کول ان کوایت رو غیرفعال کردم ولی بازم اون نویز رو در ویستا و سون ندیدم اما در ایکس پی دارم حتی آخرین درایور صدا رو هم نصب کردم و درایور پردازنده ولی بازم
یه چیز جالبی که امروز کشف کردم اینه که زمانیکه هسته 4 رو فعال میکنم چه در ایکس پی و چه در سون گرافیک هم دچار یه مقدار نویز و رنگ پریدگی در برخی نقاط میشه و بعد از غیرفعال کردنش در هر دو تا ویندوز همه چیز به حالت عادی برمیگرده
نمیدونم این مواردی رو که من بهشون اشاره کردم چرا هیچکس دیگه ای اونو گزارش نکرده
دوستانی که این بورد رو با فنوم 2 بستن این موارد رو چک کنن و یه خبر بدن
ولی اون چیزی که بنظر من باعث این د تا مورد شده اول ایراد و باگ بایوس و دوم معیوب بودن این هسته به اصطلاح غیرفعال شده وگرنه چه دلیلی داره که شرکت این هسته رو غیرفعال کنه
خلاصه اینکه با غیرفعال کردن این هسته اضافی فعلا همه چیز عادی و خوب بنظر میاد
در ضمن گارانتی مال Fcc هستـش .
یه شات از CPUZ مال من HT link برابره 1920 هست حالا علت شاید بخاطر اورکلاک باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل صدا بنظرم 100 نرم افزاریه اون تستی هم که شما گفتی رو انجام دادم و کول ان کوایت رو غیرفعال کردم ولی بازم اون نویز رو در ویستا و سون ندیدم اما در ایکس پی دارم حتی آخرین درایور صدا رو هم نصب کردم و درایور پردازنده ولی بازم
یه چیز جالبی که امروز کشف کردم اینه که زمانیکه هسته 4 رو فعال میکنم چه در ایکس پی و چه در سون گرافیک هم دچار یه مقدار نویز و رنگ پریدگی در برخی نقاط میشه و بعد از غیرفعال کردنش در هر دو تا ویندوز همه چیز به حالت عادی برمیگرده
نمیدونم این مواردی رو که من بهشون اشاره کردم چرا هیچکس دیگه ای اونو گزارش نکرده
دوستانی که این بورد رو با فنوم 2 بستن این موارد رو چک کنن و یه خبر بدن
ولی اون چیزی که بنظر من باعث این د تا مورد شده اول ایراد و باگ بایوس و دوم معیوب بودن این هسته به اصطلاح غیرفعال شده وگرنه چه دلیلی داره که شرکت این هسته رو غیرفعال کنه
خلاصه اینکه با غیرفعال کردن این هسته اضافی فعلا همه چیز عادی و خوب بنظر میاد
در ضمن گارانتی مال Fcc هستـش .
یه شات از CPUZ مال من HT link برابره 1920 هست حالا علت شاید بخاطر اورکلاک باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من فکر کنم ایراد از اورکلاکه
چون توی tomshardware نوشته که با فعال کردن هسته ی چهارم اورکلاک کمی کاهش پیدا میکنه و 720 رو تا
3.2 اورکلاک کرده بود در صورتی که بدون هسته ی چهارم تا 3.3
در جمع بندی هم گفته بود با فعال کردن هسته ی چهارم باید از خیر 100 تا 200 مگا هرتز اورکلاک گذشت
برای همین پیشنهاد میکنم ضریب رو کم کم بیارید پایین ، ببینید چه اتفاقی میفته
یا کلا ضریب رو به حالت اول برگردونید
چون وقتی 720 تا 3.2 اورکلاک میشه و با چهار هسته پایدار می مونه ، بعید میدونم 710 با چهار هسته و فرکانس 3.1 پایدار باشه
اینم لینک مطلب توی tomshardware هستش : (ابته مادربورد از برند asrock هستش)
عزیز با توجه به گفته شما که کول و کوایت رو دیسیبل کردی و تو ویستا مشکل نداری من دیگه نطری ندارم
در ضمن این شاتی که شما گذاشتی نشون میده در xp هنوز یه مرحله رو انجام ندادی)
خوب شما بعد از نصب داریور سی پی یو (همون کول اند کوایت) برو همون جایی که اسکرین سیور رو عوض میکنی بعد گزینه پاور رو بزن بعد تو power schemes گزینه مینیمال پاور منیجمت رو انتخاب کن
بعد چرا شما اور کردی !!!!! فقط هنگامی که کار پردازشی داشتی یا کانورت باید اور کنی و البته موقع اور حتما کول کوایت رو دیسیبل کن در حالت عادی نیاز به این کار نیست
بعد از اور هم میتونی با برنامه orthe به تست پاایداری بپردازی( اگه هم شک داری هسته 4 مشکل دراه ) میتونی با همین برنامه البته بدون اور تست کنی یا حق
Adel.p30
24-05-2009, 19:26
سلام
من فکر کنم ایراد از اورکلاکه
چون توی tomshardware نوشته که با فعال کردن هسته ی چهارم اورکلاک کمی کاهش پیدا میکنه و 720 رو تا
3.2 اورکلاک کرده بود در صورتی که بدون هسته ی چهارم تا 3.3
در جمع بندی هم گفته بود با فعال کردن هسته ی چهارم باید از خیر 100 تا 200 مگا هرتز اورکلاک گذشت
برای همین پیشنهاد میکنم ضریب رو کم کم بیارید پایین ، ببینید چه اتفاقی میفته
یا کلا ضریب رو به حالت اول برگردونید
چون وقتی 720 تا 3.2 اورکلاک میشه و با چهار هسته پایدار می مونه ، بعید میدونم 710 با چهار هسته و فرکانس 3.1 پایدار باشه
اینم لینک مطلب توی tomshardware هستش : (ابته مادربورد از برند asrock هستش)
دوست من
چه با اورکلاک و چه بدون اورکلاک این مشکل نویز صدا و جدیدا مشکل نویز در تصویر وجود داره ولی بدون هسته 4 همه چیز عادی هست چه با اور چه بدون اور .
مشکل ها از زمانی شروع میشه که هسته 4 ازاد میشه . در ایکس پی ایراد صدا و در هر دو تا ایراد تصویر .
Behrouz_se60
24-05-2009, 20:07
من هم باید بگویم این خطا به نوع هسته ایکس پی بر میگردد داداشم که برنامه نویس است گفت xp ار تمام قابلیت چند هسته ای استفاده نمیکنه و گفته یک جایی در سایت تخصصی برنامه نویسی خونده و احتمالا xp قادر نیست این نوع نا همگونی بپذیره بنابراین در هنگام ارسال داده ها به واحد پردازش دچار خطای بیتی میشود که باعث بروز خطا در xp میگردد.در ویستا از قابلیت چند هسته ای بیشتر پشتیبانی میکند در نتیجه خطا کمتر می شود.
اما این پایان ماجرا نیست کلا این کار توصیه نمیشود و ناپایداری به همراه دارد و این اقدام با یک سری کلک همراه است که این سایت توضیح داده:
ّthis is less likely to be trickery on their part, and the closest we've come to an explaination goes a little something like "ACC is able to adjust the error checking process of the CPU, enhancing its error tolerance and avoiding the potential for collapse under certain circumstances." As the theory goes, increasing the error tolerance with ACC makes it possible to "revive" the disabled silicon.
یعنی با زیاد کردن حد مجاز خطا باعث میشود که قسمت سیلیکونی در هسته چهارم فعال شود.یعنی یکی از وظایف ACC کنترل خطا در پروسس است که میتواند نقشی در فعال کردن هسته داشته باشه اینو مرا به یاد سر ریز کردن بافر افتاده که باعث می شود هکر کنترل کامپیوتر بدست بگیره .خب این از نظر من بر هم زدن نظم در فرایند پیچیده سی پی یو است.بنابراین نباید انتظار داشته باشید که هیچ خطایی در xp رخ ندهد یا در ویستا در بعضی برنامه به خوبی اجرا نمیشن.یا مورد غیر عادی ببینید.
این ربطی به سیستم عامل یا نرم افزار نداره بلکه 100 درصد به سخت افزار بر میگرده.
saadi126
25-05-2009, 10:58
راستي كسي بالاخره جواب عنوان اصلي اين تاپيك رو نداد. آقا بالاخره 7750 يا x3 710؟
البته بايد نسبت كارايي به قيمت رو هم در نظر گرفت. راستش من سي پي يو رو براي كارم مي خوام و حسابي توش موندم. كارم طراحي وب و گرافيك هست. سي پي يو فعلي من x2 3800 هستش كه خيلي بعضي مواقع بدجوري اذيتم ميكنه. مخصوصا زماني كه روي فايلهاي فتوشاپ با تعداد لايه بالا (مثلا 100-200 لايه) كار ميكنم يا اگه بخوام indesign cs4 رو اجرا كنم. همونطور كه اساتيد ميدونن برنامه هايي مثل فتوشاپ از قابليتهاي چندهسته اي بودن سي پي يو چندان استفاده نمي كنه و اون چيزي كه به دردش مي خوره فركانس سي پي يو هست نه تعداد هسته بالا. از اون ور هم واسه نرم افزارهايي مثل اينديزاين هم هيچ مرجعي پيدا نكردم كه مشخص كنه آيا اين نرم افزار از قابليتهاي چند هسته استفاده ميكنه يا نه مثل فتوشاپه (اين نرم افزار هم برام خيلي مهمه چون هميشه پروژه هاي صفحه آرايي مجلات و كتاب رو دارم).
حالا اگر دوستاني كه از هر كدوم از اين سي پي يو ها استفاده كرده اند لطف كنند و نظراتشون رو بگند ممنون ميشم.
اينكه بالاخره X2 7750 يا X3710 (با در نظر گرفتن نسبت قيمت به كارايي و ارزش مالي)؟؟؟
Behrouz_se60
25-05-2009, 11:46
مشخص است 710 بگیر خیلی عالی است.برای فتوشاب طبق سایت anandtech امتیاز 28.9 ثانیه بوده ولی برای 7750 این مقدار 40 بوده یعنی 27.75 درصد سریعتر است.البته ببین مادربورد ساپورت میکنه یا نه قبل از خرید بایوس آپدیت کن که بخواهی 3800 بفروشی بعد 710 بخری
kourosh4
25-05-2009, 22:39
دوست من شما باید حدود 250 برای هردو هزینه کنی ولی با این قیمت میشه یدونه q8200 با یک مادر بورد معمولی برداشت که کاراییش هم بیشتره
البته خودم میخوام همین x3 710 رو بردارم ولی برای cpu و مادر بورد بیشتر از 200 -210 نمیتونم هزینه کنم
حالا به نظر دوستان میشه
یه چیز دیگه x3 710 در حالت معمولی چقدر ضعیفتر از وقتیه که هسته چهارم رو فعال میکنی
Behrouz_se60
26-05-2009, 10:15
بنابر بنچ مارک anandtech اگر بازی را حساب کنیم با 8200 برابر است ولی اگر سه بعدی و با قابلیت multithread در این صورت با چهار هسته ای 8200 رقابت میکند ولی برای سه بعدی و گرافیک اگر فقط singlethread حساب شود آنگاه تقریبا با 8200 برابر است.
وقتی هسته چهارم فعال شود بطور متوسط 5 تا 15 درصد
سلام
به نظر من اگه می تونید 720رو بگیرید و هسته ی چهارم رو فعال کنید
چون سایت tomshardware این کار رو کرده و مشکلی هم نداشته (البته با توجه به سریال cpu)
فقط باید از خیر اورکلاک بگذرید
We started by taking ACC off of Auto, enabling the All Cores option. Moving in 2% increments, we were finally able to get the fourth core back on at -6%. And whereas it didn’t last long at all in Prime95 previously, it ran for an hour sans error before we shut it down. Surely, it seems that getting more aggressive with ACC has the potential to stabilize an unlock that’s “almost there.”
اینم میگه گویا باید acc رو off کنید و تنظیماتی رو که میگه انجام بدین(البته روی مادر بورد asrock)
البته این قسمت رو هم برای آپدیت بایوس نوشته که باید حواستون باشه
all vendors developing new BIOS’ with AMD’s latest microcode will be disabling the core/cache unlock, which at least explains why the recently-updated ASUS and Gigabyte boards weren’t cooperating
یعنی با آپدیت بایوس unlock کردن غیرفعال میشه ، اینکار تحت فشار amd به سازندگان صورت گرفته!!!
البته بازم میگه که روی بعضی از cpu ها نمیشه که باید حتما به سریالش توجه داشته باشید
Adel.p30
09-06-2009, 09:17
از دوستان آیا کسی تونسته این ایراد صدای نویز و نویز در گرافیک با فعال کردن هسته 4 رو پیدا کنه
من که فعلا باهاش درگیرم
و احتمال میدم که این هسته 4 ایراد داشته که غیرفعال شده از طرفی موندم چرا این مشکل فقط برای من بوجود اومده
از دوستانی که مادربورد Biostar TA790GX 128M دارن تقاضا میکنم این مورد هسته 4 رو توی این بورد در ویندوز ایکس پی با ذکر ورژن بایوس چک کنند و نتیجه رو اعلام کنن
ممنون میشم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.