مشاهده نسخه کامل
: هدفون چی بخرم؟؟؟
سلام دوستان من دنبال یه هدفون خوب میگردم که بتونه باس زییادی رو ساپورت کنه و بقیه مسایل!
پول مهم نیست ! :8:ا
بعد اینکه اصلا چه برند هایی بهترین هدفون ها رو میزنن تا بعد مدلش رو انتخاب کنم
پیشاپیش ممنون از کمکتون!
سپاس
کریتیو مدل ep630
سونی32lp
vahid_civil
10-05-2009, 19:31
منم یکی میخام که مقاوم باشه.
باس و ... هم نمیخام. نشکنه و گوش رو اذیت نکنه.
یعنی لاله گوش رو فشار نیاره بهش
ali_naseri
10-05-2009, 19:41
سونی میتونه آرزوهاتو براورده کنه!!!
بهترین هدفون حرفه ای موجود در بازار ، کریتیو مدلی که داخل حفره گوش میره. از همه لحاظ بهترینه . جنس سیم ، باس و کیفیت و .... . من 17-18 تومن از نمایندگی کریتیو گرفتم . تهران . تقاطع حافظ ولی عصر مجتمع رایانه ایران . ط 1 روبروی پله برقی
prowler88
10-05-2009, 20:30
سلام دوستان من دنبال یه هدفون خوب میگردم که بتونه باس زییادی رو ساپورت کنه و بقیه مسایل!
پول مهم نیست ! :8:ا
بعد اینکه اصلا چه برند هایی بهترین هدفون ها رو میزنن تا بعد مدلش رو انتخاب کنم
پیشاپیش ممنون از کمکتون!
سپاس
این که میگین پول مهم نیست یعنی چی دقیقا؟ یعنی تا 400 هزار تومن میتونین پول بدین؟ یه بودجه ای مشخص کنین.
مساله ی بعدی اینجاست که شما نگفتی چه مدل هدفونی میخوای. فول سایز میخوای یا توگوشی؟
بهترین هدفون حرفه ای موجود در بازار ، کریتیو مدلی که داخل حفره گوش میره. از همه لحاظ بهترینه . جنس سیم ، باس و کیفیت و .... . من 17-18 تومن از نمایندگی کریتیو گرفتم . تهران . تقاطع حافظ ولی عصر مجتمع رایانه ایران . ط 1 روبروی پله برقی
نفرمایید قربون شما من برم پس هدفونای مارکای دیگه که از 100 تومن تا 400 -500 تومن هست تو بازارم هست اونا چین؟؟
prowler88
11-05-2009, 13:50
1. بهترین هدفون حرفه ای موجود در بازار 500 هزار تومن قیمت داره که کریتیو اصلا در اون حد کار نمیکنه.
2. هدفون های کریتیو که داخل گوش فرو میرن هزار مدلن. خواهشا اطلاعات کامل بدین.
3. این که میگین جنس سیم (فکر کنم منظورتون مدل EP-630 باشه) خیلی خوبه. من خودم تا حالا 2 بار EP-630 داشتم هر دو بار سیمش خراب شد صدای یک طرف قطع شد.
امیدوارم ناراحت نشده باشین ولی خب وقتی میخوایم به یه نفر اطلاعات بدیم بهتره درست و کامل باشه. خیلی ممنون.
باسلام همه میکن اونایی که توش میره خوبه ولی من تاحالا از اونا استفاده نکردم نمیدونم چه جوری هست یه توضیحی دربارش بدید همچنین اینکه ایا با هدفون های معمولی چه فرقی میکنه فکر کنم بهتر باشه؟
ممنون
باسلام همه میکن اونایی که توش میره خوبه ولی من تاحالا از اونا استفاده نکردم نمیدونم چه جوری هست یه توضیحی دربارش بدید همچنین اینکه ایا با هدفون های معمولی چه فرقی میکنه فکر کنم بهتر باشه؟
ممنون
مدلهایی که توی گوش فرو میره اصطلاحاً in ear نام دارن ... قیمتشون هم حدود 15 تومن به بالاس ... توجه کن که هرکسی با فرو رفتن یه قطعه توی گوشش راحت نیست و اگه شما هم احساس می کنی که جزو این دسته از آدمهایی می تونی هدفونهای معمولی بگیری ... بهرحال سونی و creative دامنه قیمت های پایین تر رو خوب پوشش میدن (و فیلیپس) ... بسته به بودجه ات و اینکه تا حالا هدفون گرون خریدی یا نه (منظورم از گرون یعنی بالای 15 تومن - که اصولاً میشه ارزون! - اما من زاویه دید کاربرهای داخلی رو دارم میگم) میشه پیشنهادهای متنوعی کرد ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.