PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Red Dead Redemption

صفحه ها : 1 2 3 [4]

resident_evil
24-01-2011, 12:58
اره تو dlc هم سرعت اسب بيشتر شده هم كنترلش راحت تر شده
اون اسب هاي undead هم كه stamina بينهايت دارن ولي handling شون زياد جالب نيست :31:

اون اسب War بود فکر کنم که اسمش Ruins بود . اونو گرفتی ؟ دورش آتیش داره

pedram_sad
24-01-2011, 13:56
اون اسب War بود فکر کنم که اسمش Ruins بود . اونو گرفتی ؟ دورش آتیش داره
ديدمش نويد ولي نشد بگيرمش :31:
با طناب انداختم دور گردنش خودم هم رو اسب بودم ولي ميدويدا !!!

ديدم نميشه اومدم پياده شم رامش كنم با سر كوبيدم زمين در رفت غيب شد :27:
منم بيخيالش شدم وسط ماموريتم بودم اخه:31:

MobinS
24-01-2011, 14:50
:دی
اونا نه استامیناشون نا کج میرن! تازه قابلیت ویژ] هم دارن. مثلا با اسم آتیشی از کنار هر زامبی رد شی ، اون زامبی آتیش می گیره ! :دی یا مثلا اون اسبی که یک خط سفیدی دورش داره ، اون خر جونه :دی

yoosef_st
24-01-2011, 15:30
اونا نه استامیناشون نا کج میرن! تازه قابلیت ویژ] هم دارن. مثلا با اسم آتیشی از کنار هر زامبی رد شی ، اون زامبی آتیش می گیره ! :دی یا مثلا اون اسبی که یک خط سفیدی دورش داره ، اون خر جونه :دی
اون اسبی که یه جورایی انژی اتمیه و دود سبز ازش بلند میشه چی داره؟

MobinS
24-01-2011, 18:10
نگاه کن 4 تا اسب داریم :

اولیش :
Death

اون اسبی که مه ازش در میاد ( همون دود سفید ) این اسب مثل بقیه استامیناش بینهایته ، و از روی هر کی هم رد میشی می میره.

دومیش :
Famine

این همون اسبی هست که دورش پر مگسه ! بی خاصیت ترین اسب اینه. فقط استامیناش تا ته زیاده.

سومیش :

War

این اسب آتیشی هست. علاوه بر استامینای بی نهایت ، آتیش هم داره که از کنار هر زامبی رد شی آتیش می گیره. به درد جاهایی می خوره که یک گله زامبی روبروت هستن :دی

چهارمیش :

Pestilence

که اسب سفیدی هست پر زخم ، با یک دود سبز. این قوی ترین اسب بازیه ! از ارتفاع 100 متری هم بیفتین هیچیش نمیشه . ولی جو گیر نشینا ! من فکر کردم نمی میره از بالای کوه پریدم پایین مرد :دی

برای این که بازیو تموم کنین حتما باید همه اسبا رو پیدا کنید. اگه خواستین جاشونو بگم.

yoosef_st
24-01-2011, 18:24
نگاه کن 4 تا اسب داریم :

اولیش :
Death

اون اسبی که مه ازش در میاد ( همون دود سفید ) این اسب مثل بقیه استامیناش بینهایته ، و از روی هر کی هم رد میشی می میره.

دومیش :
Famine

این همون اسبی هست که دورش پر مگسه ! بی خاصیت ترین اسب اینه. فقط استامیناش تا ته زیاده.

سومیش :

War

این اسب آتیشی هست. علاوه بر استامینای بی نهایت ، آتیش هم داره که از کنار هر زامبی رد شی آتیش می گیره. به درد جاهایی می خوره که یک گله زامبی روبروت هستن :دی

چهارمیش :

Pestilence

که اسب سفیدی هست پر زخم ، با یک دود سبز. این قوی ترین اسب بازیه ! از ارتفاع 100 متری هم بیفتین هیچیش نمیشه . ولی جو گیر نشینا ! من فکر کردم نمی میره از بالای کوه پریدم پایین مرد :دی

برای این که بازیو تموم کنین حتما باید همه اسبا رو پیدا کنید. اگه خواستین جاشونو بگم.
آزه بگو.
اما این جوری که شما گفتی اون اولی (deat) از همه بهتر بود که. به هرکی بزنیم بمیره خیلی حال میده :دی

MobinS
24-01-2011, 18:48
بیا این هم کان های اسب ها :

Pestilence

بین Manzanita Post و Aurora Basin توی نواحی تال تری هستش.

War

بین Gaptooth Ridge و Benedict Point در نیو آستین.

Famine

بین Chuparosa و Tesoro Azul پیدا میشه.

Death

این اسب فقط زمانی دیده میشه که مراحل بازیو تموم کنی.مکان خاصی هم نداره و کاملا شانسیه!

توجه داشته باشید که همشون توی این نقاطی که گفتم نیستنا ! شاید جاهای دیگه ای همون نزدیکی باشن. وقتی نزدیک اسب میشین یک منطقه آبی میشه. می نویسه یک اسب عجیب در این منطقه دیده شده. اون یکی از 4 اسب هست. مواظب اسبا باشید که اگه بمیرن تمومه!:دی
good luck :46:

وین رونی
25-01-2011, 00:50
ای کاش اتوپایلوت بود :31:
دکمه A از کار می افته هیچ دیگه انگشت هم برای آدم نمی مونه موقع اسب سواری

resident_evil
25-01-2011, 04:31
War

تا اونجایی که یادمه این بابا اسمش Ruins بود اسم اون یارو صاحبش WAR بود .

MobinS
25-01-2011, 10:25
:13: نه! صاحب ندارن که :دی بی صاحابن :دی
اسمش وار بود. چیزی به نام ruin توی بازی نداشت! با یک بازی دیگه اشتباه گرفتی.
کلا کلمه ruin هم به معنای خراب کننده هست دیگه. شاید یک جای دیگه اشتباه کردی. ( مثلا اون فرمانده مکزیکی با برداشتن ماسک همه چیزو ruin کرده بود :دی )

pinky
03-02-2011, 03:56
بچه ها داستان بازی رو به فارسی رو کسی نداره؟
راهنما بازی رو هم میخوام
ممنون

MobinS
03-02-2011, 14:36
توی preview ها توی سایت های مختلف قسمتی از داستان بازی هست ، ولی کامل جایی ندیدم.

pinky
05-02-2011, 01:39
یک مرحله حس ۱ نفره میخاد ۱ فیلم بسازه میگه ۱ چیزی برم بیار
من نمیدونم باید چه کار کنم
ممنون میشم کمک کنید

p3yman_xl
05-02-2011, 09:54
یک مرحله حس ۱ نفره میخاد ۱ فیلم بسازه میگه ۱ چیزی برم بیار
من نمیدونم باید چه کار کنم
ممنون میشم کمک کنید
پشت سینما (Movie House) در Armadillo، فیلمسازی به نام MacKenna را پیدا می کنید. او قصد دارد تا بزرگترین قدرت فیلمسازی در New Austin شود و مکان آن را نیز انتخاب کرده است. در حالی که مالک آنجا قصد فروش آن مکان را ندارد. شما باید به Thieves' Landing رفته و در آنجا با آن شخص Liar's Dice بازی کنید (اگر آنجا نیست، در نزدیک ترین خانه تان خوابیده و دوباره برگردید). محافظه کارانه بازی کنید (فقط روی چیزی که دارید شرط ببندید) تا در بردن او مشکلی نداشته باشید. بعد از بردن بازی و گرفتن سند، به غرب رفته و در Benedict Point بازیگری را پیدا کنید که در حال بازی کردن با اسلحه است. شما باید با او دوئل کنید اما نمی خواهید او را بکشید. بازوی راست او را نشانه گرفته تا او را شکست داده و او را به شغل بازیگری خودش برگردانید. به Armadillo بازگشته و به MacKenna این خبر را بدهید. با این کار قسمت اول ماموریت به پایان می رسد.
قسمت دوم ماموریت زمانی باز می شود که ماموریت An Appointed Time از خط داستانی اصلی را تمام کرده باشید. اگر این کار را انجام دادید به Pacific Union Railroad Camp رفته و با MacKenna صحبت کنید تا ماموریت به طور کامل به اتمام برسد. این ماموریت به شما 50 Fame و 100 Honor Point می دهد، علاوه بر آن یونیفُرم ارتش آمریکا را نیز برای شما باز می کند.
نقل از بازیسنتر

aha2012
05-02-2011, 10:02
من این بازیو رو یه دی وی دی playboxداشتم.الان روی این معمولیا دارم
میخواستم بدونم آیا نیازی هست دوباره بازیو روی هارد نصب کنم یا نه؟
یعنی اگه از یه بازی دو تا دی وی دی داشته باشیم و به هر صورتیکه نخوایم از دی وی دی اول استفاده کنیم باید دوباره دی وی دی دومو نصب کنم؟؟

p3yman_xl
05-02-2011, 16:20
من این بازیو رو یه دی وی دی playboxداشتم.الان روی این معمولیا دارم
میخواستم بدونم آیا نیازی هست دوباره بازیو روی هارد نصب کنم یا نه؟
یعنی اگه از یه بازی دو تا دی وی دی داشته باشیم و به هر صورتیکه نخوایم از دی وی دی اول استفاده کنیم باید دوباره دی وی دی دومو نصب کنم؟؟
خیر احتیاجی نیست؛ شما وقتی دیسک رو توی دستگاه میذاری یک لحظه چک میشه و بعد درایو در حالت idle یا بیکار قرار میگیره.

yoosef_st
05-02-2011, 18:36
پشت سینما (Movie House) در Armadillo، فیلمسازی به نام MacKenna را پیدا می کنید. او قصد دارد تا بزرگترین قدرت فیلمسازی در New Austin شود و مکان آن را نیز انتخاب کرده است. در حالی که مالک آنجا قصد فروش آن مکان را ندارد. شما باید به Thieves' Landing رفته و در آنجا با آن شخص Liar's Dice بازی کنید (اگر آنجا نیست، در نزدیک ترین خانه تان خوابیده و دوباره برگردید). محافظه کارانه بازی کنید (فقط روی چیزی که دارید شرط ببندید) تا در بردن او مشکلی نداشته باشید. بعد از بردن بازی و گرفتن سند، به غرب رفته و در Benedict Point بازیگری را پیدا کنید که در حال بازی کردن با اسلحه است. شما باید با او دوئل کنید اما نمی خواهید او را بکشید. بازوی راست او را نشانه گرفته تا او را شکست داده و او را به شغل بازیگری خودش برگردانید. به Armadillo بازگشته و به MacKenna این خبر را بدهید. با این کار قسمت اول ماموریت به پایان می رسد.
قسمت دوم ماموریت زمانی باز می شود که ماموریت An Appointed Time از خط داستانی اصلی را تمام کرده باشید. اگر این کار را انجام دادید به Pacific Union Railroad Camp رفته و با MacKenna صحبت کنید تا ماموریت به طور کامل به اتمام برسد. این ماموریت به شما 50 Fame و 100 Honor Point می دهد، علاوه بر آن یونیفُرم ارتش آمریکا را نیز برای شما باز می کند.
نقل از بازیسنتر
من نمیدونم منظور این دوستمون هم همینی که من مشکل دارم بوده یا نه.
توی Undead Nightmare هم یه همچین چیزی هست، یه مرده یدونه زامبی رو بسته و وقتی بهش نزدیک میشم میگه برو نمیدونم چی واسم بیار.
این رو باید چکار کنیم؟

resident_evil
05-02-2011, 18:47
من نمیدونم منظور این دوستمون هم همینی که من مشکل دارم بوده یا نه.
توی Undead Nightmare هم یه همچین چیزی هست، یه مرده یدونه زامبی رو بسته و وقتی بهش نزدیک میشم میگه برو نمیدونم چی واسم بیار.
این رو باید چکار کنیم؟

باید بری یه دونه ازون زامبولی ها که استراغ میکنن براش زنده بیاری . یعنی دست و پاشو ببندی بندازیش رو اسب براش بیاری .

pinky
06-02-2011, 00:50
شما این متن خودتون نوشتین ؟
چون میخام بدونم اگه راهنمای کاملا بازیو دارین به من معرفی کنید،به خاطره اینکه درش داستان بازی رو هم توضیح داده بود
راستی در مورده جواب ممنون

p3yman_xl
06-02-2011, 11:16
شما این متن خودتون نوشتین ؟
چون میخام بدونم اگه راهنمای کاملا بازیو دارین به من معرفی کنید،به خاطره اینکه درش داستان بازی رو هم توضیح داده بود
راستی در مورده جواب ممنون
خیر من ننوشتم.
راهنمای کامل بازی خدمت شما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yoosef_st
06-02-2011, 22:21
باید بری یه دونه ازون زامبولی ها که استراغ میکنن براش زنده بیاری . یعنی دست و پاشو ببندی بندازیش رو اسب براش بیاری .
استفراق میکنن یعنی کدومها؟
اونها که تف سبز به طرفمون شلیک میکنن؟

pedram_sad
07-02-2011, 10:46

اره همون ها
بايد ببنديش بياري براي يارو يكيشون رو

MobinS
07-02-2011, 14:59

آره همونا. زیر gapoth ridge یک سری شهر هستن ، بیرون شهر پرن از این ها. همه رو بکش غیر از یک دونه از این موجودا. اون یکی که تنها شد رو با تناب ببند. بذارش پشت اسبت برو بده به کارگردان.

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

یک چیز یادم رفت ! بعدشم برو وادی السلام واسه فاتحه :دی

aramesh_61
02-03-2011, 01:49
آقا این DLC پایانش کجاست؟
من اون ماسک رو گذاشتم و زن و بجه اش هم خوب شدن ولی نشون داد یکی اومد اون ماسکو برداشت (فکر کنم Seth بود)، بعدش من مثل زامبی ها شدم و از قبر دراومدم و ...، حالا باید چه کار کنم که بازی تموم بشه؟ یا همینجا بازی تموم شده؟؟ :31: )
ممنون

MobinS
02-03-2011, 14:53
درسته
بازی تموم شده. حالا می تونی بازیو 100 درصد کنی. داستانی هاش ولی تموم شده. اگه هم حوصله نداری که هیچی.

pooriya_hp
03-03-2011, 21:05
سلام دوستان

خسته نباشید ...

آقایون من کد تقلب RDR : un رو میخوام (( منظورم نسخه زامبی هست ))

خواهشا برای xbox360 باشه ...

مرسی :11:

pooriya_hp
03-03-2011, 22:42
کد های تقلب بازی RDR:UN : (( نسخه xbox ))

Invincibility - HE GIVES STRENGTH TO THE WEAK
Infinite Dead Eye - I DON'T UNDERSTAND IMNFINITY
Infinite Horse Stamina - MAKE HAY WHILE THE SUN SHINES
Infinite Ammo - ABUNDANCE IS EVERYWHERE
Money ($500) - THE ROOT OF ALL EVIL, WE THANK YOU!
Horse - BEASTS AND MAN TOGETHER
Diplomatic Immunity (Marshalls ignore crime) - I WISH I WORKED FOR UNCLE SAM
Decrease Bounty - THEY SELL SOULS CHEAP HERE
Gun Set 1 - IT'S MY CONSTITUTIONAL RIGHT
Gun Set 2 (buffalo rifle, sawed-off shotgun, semi-auto pistol, Schofield revolver, Winchester repeater, and fire bottle x3) - I'M AN AMERICAN. I NEED GUNS
Who? (Turn into a Nobody) - HUMILITY BEFORE THE LORD
Old School (Sepia Filter) - THE OLD WAYS IS THE BEST WAYS
Sharp Dressed Man (Unlock Gentleman's Suit) - DON'T YOU LOOK FINE AND DANDY
Lewis and Clark (Unlock all areas) - YOU GOT YOURSELF A FINE PAIR OF EYES
Jack Attack (Change John into Jack) - OH MY SON, MY BLESSED SON
Man In Uniform (Unlock US Marshal, US Army and Bureau Uniforms) - I LOVE A MAN IN UNIFORM
Good Guy (Get a good reputation) - IT AINT PRIDE. IT'S HONOR
Gang Chic (Unlocks Treasure Hunter Ouftift) - YOU THINK YOU TOUGH, MISTER?
Hic (Permanent "drunk" effect) - I'M DRUNK AS A SKUNK AND TWICE AS SMELLY
Coach (Spawns a coach) - NOW WHO PUT THAT THERE?
Famous (become instantly Famous) - I AM ONE OF THEM FAMOUS FELLAS

با تشکر از دوست عزیزم جناب samgun :10:

yoosef_st
04-03-2011, 01:10
کد های تقلب بازی RDR:UN : (( نسخه xbox ))

Invincibility - HE GIVES STRENGTH TO THE WEAK
Infinite Dead Eye - I DON'T UNDERSTAND IMNFINITY
Infinite Horse Stamina - MAKE HAY WHILE THE SUN SHINES
Infinite Ammo - ABUNDANCE IS EVERYWHERE
Money ($500) - THE ROOT OF ALL EVIL, WE THANK YOU!
Horse - BEASTS AND MAN TOGETHER
Diplomatic Immunity (Marshalls ignore crime) - I WISH I WORKED FOR UNCLE SAM
Decrease Bounty - THEY SELL SOULS CHEAP HERE
Gun Set 1 - IT'S MY CONSTITUTIONAL RIGHT
Gun Set 2 (buffalo rifle, sawed-off shotgun, semi-auto pistol, Schofield revolver, Winchester repeater, and fire bottle x3) - I'M AN AMERICAN. I NEED GUNS
Who? (Turn into a Nobody) - HUMILITY BEFORE THE LORD
Old School (Sepia Filter) - THE OLD WAYS IS THE BEST WAYS
Sharp Dressed Man (Unlock Gentleman's Suit) - DON'T YOU LOOK FINE AND DANDY
Lewis and Clark (Unlock all areas) - YOU GOT YOURSELF A FINE PAIR OF EYES
Jack Attack (Change John into Jack) - OH MY SON, MY BLESSED SON
Man In Uniform (Unlock US Marshal, US Army and Bureau Uniforms) - I LOVE A MAN IN UNIFORM
Good Guy (Get a good reputation) - IT AINT PRIDE. IT'S HONOR
Gang Chic (Unlocks Treasure Hunter Ouftift) - YOU THINK YOU TOUGH, MISTER?
Hic (Permanent "drunk" effect) - I'M DRUNK AS A SKUNK AND TWICE AS SMELLY
Coach (Spawns a coach) - NOW WHO PUT THAT THERE?
Famous (become instantly Famous) - I AM ONE OF THEM FAMOUS FELLAS

با تشکر از دوست عزیزم جناب samgun :10:
اینا رو کحا بزنیم اونوقت؟

pooriya_hp
04-03-2011, 09:30
زمانی که شما بازی رو stop میکنید از اونجا قسمت options رو انتخاب کنید بعد قسمت cheat .
بعد دکمه Y رو بزنید و کد رو وارد کنید ...

توجه داشته باشید که تماما حروف ها بزرگ هستند ...

موفق باشید

IRAN_KING
14-03-2011, 10:43
Red Dead Redemption Undead Nightmare
من روی 37% گیر کردم این گل ها رو باید از کجا جمع کنم؟
یک گل تخ شاخه که 4 تا باید جمع کنم و اون یکی دیگه رو پیدا کردم و اون گزینه سومی که نمی دونم چیه طولانی نوشته ؟

MobinS
14-03-2011, 15:03
:دی خب ما که حفظ نیستیم. روی یک کاغذ اسم گلشو بنویس ، بعدش بیا این جا بگو تا بگم کجا هست.

amaranth_silent
11-04-2011, 15:38
بازیو لو ندید خواهشا

ALI&SOAP
13-04-2011, 22:04
به گمونم اومدن این بازی واسه pc غیر ممکنه درسته؟:41:

amaranth_silent
20-04-2011, 12:52

اگه بازی خورید برید کنسول بگیرید خلاص من از صفحه اول تا الان بیشتر از 25 بار دیدم که میگن اقا واسه pc اومده ؟؟؟داداش پیسی وسیله بازی نیس البته نظر شخصی منه
در ضمن یه چیزه جالب از بازی تو شهره black water تو قبرستون یه نفر تاریخ مرگش 1969 بود فک کنم از اینده مرده بوده:18:چی گفتم؟؟؟:31:

MobinS
20-04-2011, 14:04

دیگه الان امکانش صفره.

اگه بازی خورید برید کنسول بگیرید خلاص من از صفحه اول تا الان بیشتر از 25 بار دیدم که میگن اقا واسه pc اومده ؟؟؟داداش پیسی وسیله بازی نیس البته نظر شخصی منه
در ضمن یه چیزه جالب از بازی تو شهره black water تو قبرستون یه نفر تاریخ مرگش 1969 بود فک کنم از اینده مرده بوده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چی گفتم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اشتباه کردی حتما :دی

ALI&SOAP
21-04-2011, 21:38
فک کنم دیگه باید برم یه x box بخرم فایده نداره:13:

aha2012
21-04-2011, 21:42
فک کنم دیگه باید برم یه x box بخرم فایده نداره:13:
دقیقا
منم بخاطر همین بازی 360 خریدم:20:

kasra_khan2003
23-04-2011, 09:49
من هرچی دنبال تاپیک این بازی میگشتم پیدا نمیکردم:دی نمیدونم چرا! تا اینکه امروز صبح دیدم

خیلی بازی باحالی هست، حال میکنم باهاش، کنترل روون و راحت، باگ خیلی کم ( یکم تو سوارکاری) داستان خوب. همه چی عالیه در کل.

الان هم تو شهر مکزیک هستم، فکر کنم یکم دیگه بازی کنم، ماموریتم تو اینجا تموم بشه.

راستی، به نظر شما شات گان ارزش خریدن داره؟ بدرد میخوره؟ هیچی این پیستول نیمه اتوماتیک نمیشه!

aha2012
23-04-2011, 10:05
آره به درد میخوره با یه تیر طرفو ناکار میکنی

MobinS
23-04-2011, 18:29
من هرچی دنبال تاپیک این بازی میگشتم پیدا نمیکردم:دی نمیدونم چرا! تا اینکه امروز صبح دیدم

خیلی بازی باحالی هست، حال میکنم باهاش، کنترل روون و راحت، باگ خیلی کم ( یکم تو سوارکاری) داستان خوب. همه چی عالیه در کل.

الان هم تو شهر مکزیک هستم، فکر کنم یکم دیگه بازی کنم، ماموریتم تو اینجا تموم بشه.

راستی، به نظر شما شات گان ارزش خریدن داره؟ بدرد میخوره؟ هیچی این پیستول نیمه اتوماتیک نمیشه!

مشخصه بازی توپیه. یک نفر هم پیدا نشده که بازی تجربه ی بدی براش بوده باشه.
باگ سوار کاری هم که توی هر بازی ای هست. کلا سختش خیلی سخته!!!
نه... توی مکزیک بازی تموم نمیشه. بر می گردی black water ***************** ( اسپویلر :دی )
شات گان هم بخر. اینقدرا که گرون نیست. نخری هم بعدا پیدا می کنی.
این پیستول هم راه دور رو خوب نمیزنه. ولی اگه دقیقا منظورت اونی هست که پشتش یک موتور کوچیک داره ، آره اسلحه ی خوبیه.

amaranth_silent
29-04-2011, 17:23
دوستان برای آزاد کردن یه لباس گفته باید محل us army ها رو تو 24 ساعت پیدا و نابود کنم کجا میتونم پیداشون کنم؟؟

MobinS
29-04-2011, 17:38
فکر کنم منظورت اونی هست که گفته بود همه ی gang hideout های آمریکا رو از بین ببرید. اینم لیستشون :

Gaptooth Breach
Tumbleweed
Fort Mercer
Twin Rocks
Pike's Basin

اینا رو باید در عرض 24 ساعت بری. نباید هم بمیری.

amaranth_silent
29-04-2011, 18:32
فکر کنم منظورت اونی هست که گفته بود همه ی gang hideout های آمریکا رو از بین ببرید. اینم لیستشون :

Gaptooth Breach
Tumbleweed
Fort Mercer
Twin Rocks
Pike's Basin

اینا رو باید در عرض 24 ساعت بری. نباید هم بمیری.

امروز همه سوالامو شما جواب دادید ممنون
ولی اینارو کجا پیدا کنم چه شکلین منظورتون راهزنا هستن؟؟

MobinS
29-04-2011, 21:31
اینا هایداوت هستن دیگه. اون منطقه هایی که واسه ی گانگستر ها هستن ، باید همشونو بکشی.آخر سری هم رئسی رو بکشی ، بعدش می نویسه clear . اینا از اونا هستن. اگه بازم مشکل بود پیدا کردنشون ( باید توی آمریکا بگردی) بگو برات مپشونو پیدا کنم.

amaranth_silent
29-04-2011, 23:49
اینا هایداوت هستن دیگه. اون منطقه هایی که واسه ی گانگستر ها هستن ، باید همشونو بکشی.آخر سری هم رئسی رو بکشی ، بعدش می نویسه clear . اینا از اونا هستن. اگه بازم مشکل بود پیدا کردنشون ( باید توی آمریکا بگردی) بگو برات مپشونو پیدا کنم.

ممنون داداش رد کردم لباسشم ازاد کردم کسی دیگه باهات کاری نداره حالا هی ادم بکش:31:

MITAJOON
25-06-2011, 16:03
بچه ها این نقشه گنجی که تو Red Dead Nndead Nightmare پیدا میکنم!3 تا علامت 1 و 2 و 3 داره که نمیتونم پیداشون کنم!اینا دقیقا ً کجان؟باید چیکار کنم؟زمینو بکنم؟میشه با عکس راهنماییم کنید کجان؟نقشه گنجه هیچ شباهتی به نقشه بازی نداره!البته یکیش نزدیک مزرعه مک فارلمه!منتهی در امتداد خط راه آهن یهو میره پشت کوه و !!!!!!!!!!!!!!!!بقیشم که معلوم نیست کجاست!یه عکس جمجمه هم زیر نقشه هست که نمیدونم چیه!

MobinS
25-06-2011, 23:54
نگاه کن نقشه های گنج ربطه به نقشه ندارن... یک منظره رو از بازی نشون میدن ، درست مثل واقعیت... حالا شما باید حواستون جمع باشه و این جاها رو پیدا کنید... اصل کیف و حالش به همینه...
ولیاگه می خوای مکان همه ی نقشه هارو بگم براتون ( RDRUN یا RDR ؟ )
یامی خواین با راهنمایی بگم؟
یا متحول شدین و خودتون می خواین پیداشون کنید؟
* به عنوان مثال اولین گنج بازی یک یک سنگ و یکچوبه ی داره هستش ، شما یکم بگردین اینو بالا نقشه زیر بلک واتر پیدا می کنید *

MITAJOON
26-06-2011, 02:45
نگاه کن نقشه های گنج ربطه به نقشه ندارن... یک منظره رو از بازی نشون میدن ، درست مثل واقعیت... حالا شما باید حواستون جمع باشه و این جاها رو پیدا کنید... اصل کیف و حالش به همینه...
ولیاگه می خوای مکان همه ی نقشه هارو بگم براتون ( RDRUN یا RDR ؟ )
یامی خواین با راهنمایی بگم؟
یا متحول شدین و خودتون می خواین پیداشون کنید؟
* به عنوان مثال اولین گنج بازی یک یک سنگ و یکچوبه ی داره هستش ، شما یکم بگردین اینو بالا نقشه زیر بلک واتر پیدا می کنید *

سلام.
RDR UN منظورم بود.6 تا گنج پنهان داره!من فعلا ً یه نقشه دارم!بالای مزرعه مک فارلم!اگه اشتباه نکنم!از کنار اون آسیاب بادی در مسیر خط راه اهن رفته تا بعد کوه نوشته I !!!!بعدش یه کوه اینور کشیده و مسیر داده و نوشته II و بعد تو یه مسیر بسته که تهش گرده نوشته!III خب این یعنی 3 تا گنج اینجاست؟یا این نقشه تازه مال یکیشونه؟
یه سوال دیگه :
من بازی رو تموم کرد م والان جان ...... شده!ولی گیم پلی بازی 66% شده!34% بقیه چیه؟همین پیدا کردن گنج هاست؟4 تا اسب رو هم گرفتم!دیگه چیزی رو نقشه نیست!همه شهر ها هم امن و امانه!از اینجا به بعد هدف فقط 100% کردن گیم پلیه؟اصل داستان تموم شده؟

MobinS
26-06-2011, 20:00
بعد از این که داستان تموم میشه آره... باید بازی رو 100 درصد بکنی... علاوه بر اسب ها چلنج ها هم هست ... pause بزن و برو توی journal تا بتونی اونا رو ببینی... باید اونا رو تموم کنی تا بازی 100 بشه...
این علامت ها توی نقشه هم که I و II و III هست همون مراحل پیدا کردن گنجه دیگه... یعنی مثلا اون جایی که نوشته یک همون جای اصلی هستش ، بعدش توی دو و سه دقیق تر می گه گنج کجاست. 3 تا گنج نیست...

MITAJOON
27-06-2011, 18:59
بازم سلام.بابت راهنمایی در مورد گنجها ممنون.2 تاش مونده بقیه رو یافتیدم:11:
فقط حالا یه سوال دیگه دارم.من هر 4 تا اسب آخر الزمان رو گرفتم!ولی هربار که سوار یکیشون میشم بقیه میرن؟چطور میتونم بقیه رو هر وقت که بخوام سوار شم؟الان بعد از لود کردن آخرین سیوم!بجای اینکه اسب نماد قحطی بیاد سوارش بشم!یه اسب معمولی اومد!!!!!!!!!!(خوشگله ولی جون نداره1دو قدم میره نفسش بند میاد!!) قبل از سیو کردن بازی سوار قحطی بودم!!همش مگس دور و برم ویز ویز میکرد:31:

MobinS
28-06-2011, 00:48
فکر نکنم بشه....

.:PAR3A:.
28-06-2011, 00:57
دوستان راهی نیس توی این بازی تلپورت بزنیم؟؟؟ تو بازیای Open World اصلا حال اینکه هی از این ور بری اون ور نیس :دی IV و EFLC هم همینطوری بازی می کردم و گرنه اصلا حوصله درست درمونی ندارم!!!

Alex Fera
28-06-2011, 12:24
جاهای مخصوصی توی شهر ها هستش که یه درشکه واستاده...........
با حدود 10$ میتونی از یه شهر به شهر دیگه بری............

ولی خدا وکیلی حالش به همون اسب سواریش و اتفاقایی که ممکنه وسط راه برات بیفته هستش پارسا جون.................

MITAJOON
28-06-2011, 18:36
دوستان راهی نیس توی این بازی تلپورت بزنیم؟؟؟ تو بازیای Open World اصلا حال اینکه هی از این ور بری اون ور نیس :دی IV و EFLC هم همینطوری بازی می کردم و گرنه اصلا حوصله درست درمونی ندارم!!!

تو بازی Red Dead :Undead Nightmare (همون قسمت زامبیا) اگه یه شهر رو آزاد کنی و یه خونه بهت بدن برای استراحت میتونی تراول کنی و مسیر رو تعیین کنی و بازی لود شه و بری به اون قسمت.من با XBOX بازیش میکنم طریقش اینه که بری کنار تخت دکمه B رو بزنی و بهد با جوی استیک بالا و پایین کنی و شهری که میخوای بری رو انتخاب کنی و A رو بزنی.

matrix_3s
28-06-2011, 19:47
ولی خدا وکیلی حالش به همون اسب سواریش و اتفاقایی که ممکنه وسط راه برات بیفته هستش پارسا جون.................
موافقم
حالش به اینه که خودت با اسب بری بچرخی............!!!!!!!!
دوتا گرگ شکار کنی یا شاید هم خرگوش:31:

Alex Fera
29-06-2011, 11:06
خرس به نظر من بهتره:31:..............

Leon-117
29-06-2011, 11:32
خرس به نظر من بهتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اگه با چاقو بری شکارش!:31:

marmolak kocholo
29-06-2011, 12:14
مخصوصا اگه با چاقو بری شکارش!:31:
پوستشم بکنی! :31:

Alex Fera
29-06-2011, 14:23
فقط وقت آدم تلف میشه..........
قیمت زیادی نداره،مانیتور رو هم کثیف میکنه((خونش میپاشه)):31:

رضا جنگنده
29-06-2011, 21:56
سلام دوستان
گنج هایی تو بازی رو چه جوی پیدا کنم؟

farhad_persona
29-06-2011, 22:52
بچه ها این بازی برا PC نمیاد؟

matrix_3s
29-06-2011, 23:08
بچه ها این بازی برا PC نمیاد؟
نه خیر نیومده و نمیاد.........

farhad_persona
30-06-2011, 08:27
نه خیر نیومده و نمیاد.........

یعنی ممکن نیست مثل GTA IV پورتش کنن؟

matrix_3s
30-06-2011, 12:38
یعنی ممکن نیست مثل GTA IV پورتش کنن؟
نه اگه میخواستن همچین کاری کنن توی سایتشون یه خبرایی رو میذاشتن مثله L.A. Noire

MITAJOON
30-06-2011, 14:53
اگه مثل GTA هم پورت بشه مطمئنا ً انقدر باگ خواهد داشت که لذت بازی برای گیمر حروم بشه.

aha2012
29-07-2011, 21:21
سلام به همه
امروز یه فیلمی به نام جوزی ولز ،شبکه 3 نشون داد که بیشتر شخصیتهاش تو Red dead بودند.خیلی حال کردم
خود جان مارستون هم نقش جوزی ولز داشت.انگار red deadو از رو این فیلم ساختن
خیلی برام جالب بود

MobinS
30-07-2011, 13:00
سلام دوستان
گنج هایی تو بازی رو چه جوی پیدا کنم؟

باید همیشه چشماتو باز کنی . توی نقشه معمولا قدم اول یا I اش شکل کلی و از راه دور منطقه رو نشون داده. هر وقت با اسبی چیزی داشتی جایی می رفتی ، سر راه این ور اون ور رو هم نگاه کن. معمولا هم توی همون منطقه ای هست که توش داری مراحل رو رد می کنی.

هر وقت این تاپیک رو می بینم خیلی ناراحت می شم. واقعا این بازی شاهکار بود. فضاش ، گرافیکش ، داستانش ، گیم پلی اش ، همش فوق العاده بود. واقعا اون 9.5 که گیم اسپات بهش داد کم بود. این بازی حقش یک 10 گنده بود و به نظرم تنها ایرادش اسب سواریش بود که یکم تو ذوق می زد.
من کلا عاشق فضای وسترن هستم ، حالا این بازی که تا اینقدر قشنگ ساخته بودن که هر کسی عاشقش می شد. واقعا خاطره ی بزرگی در زندگیم هست. هر وقت هم می خوام این شاهکار رو دوباره تموم کنم جرئت نمی کنم ، و اجازه می دم که این شاهکار همیشه توی ذهنم یک خاطره ی بهترین ها باشه!!!
به امید Red Dead 2 !!!:7:

MITAJOON
30-07-2011, 23:59
آخ گفتی.جزو بازیهای فراموش نشدنیه!یه دلم میگه کاش ادامه پیدا کنه!و یه دلمم میگه تو همین 2 نسخه بمونه و ماندگار بشه به عنوان یه شاهکار از راک استار.

IOG
02-08-2011, 23:05
این بازی برای PC نمیاد؟؟؟؟؟

MITAJOON
02-08-2011, 23:34

نه عزیز فعلاً در انحصاره کنسول هاست.اما از این دنیای مجازی هرچیزی برمیاد.ممکنه در آینده بیاد ولی هنوز حرفی درموردش زده نشده.

aha2012
02-08-2011, 23:55
آخ گفتی.جزو بازیهای فراموش نشدنیه!یه دلم میگه کاش ادامه پیدا کنه!و یه دلمم میگه تو همین 2 نسخه بمونه و ماندگار بشه به عنوان یه شاهکار از راک استار.
قراره این شاهکار به این زودیا به فراموشی سپرده نشه و همینطور که میبینی داره براش dlc میاد
یه شایعه هایی شده که قراره نسخه ی دوم این بازی هم ساخته بشه

بازم شایعه هایی به گوش رسیده که قراره تو سال 2012 برای pc پورت بشه.ولی میگم فعلا در حد یه شایعه هست

MobinS
03-08-2011, 13:41
چقدر شایعه هست :دی

MITAJOON
03-08-2011, 18:18
شایعه dlc جدیدش قوت بیشتری داره ولی pc رو فعلا ً نباید منتظرش باشیم!

aha2012
03-08-2011, 18:33
dlcه شایعه نیست،حقیقته
نسخه ی دومش شایعه هست که بعید میدونم.چون *R گفته این شاهکارو به این زودیا فراموشش نمیکنیم و قطعا دارن رو نسخه ی دومش کار میکنن.

Prince_M
03-08-2011, 19:34
خدا کنه RDR دیگه مثل قضیه L.A Noire نشه!:31:

aha2012
03-08-2011, 19:45
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی برای pc نیاد؟

Rc man
04-08-2011, 17:52
hanning rock کجاست؟:18::18::41:

xlife
04-09-2011, 15:59
حالم از هر چی فنه حالم بهم می خوره

MobinS
04-09-2011, 17:12
dlcه شایعه نیست،حقیقته
نسخه ی دومش شایعه هست که بعید میدونم.چون *R گفته این شاهکارو به این زودیا فراموشش نمیکنیم و قطعا دارن رو نسخه ی دومش کار میکنن.

نسخه ی سومش امید جان!

hanning rock کجاست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکم بالا تر از همون مزرعه ای که اول بازی توش شغال کشتیم... شمال شرقی armadillo

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Black Vengeance
08-09-2011, 10:00
همین طور که مطلع هستید مدتی پیش DLC جدید بازی RDR با نام Myths and Mavericks تایید شد.

تصاویری از این DLC منتشر شده که می تونید مشاهده کنید.
این DLC در تاریخ 13 سپتامبر و به صورت مجانی در XBL و PSN در دسترس خواهد بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
10-09-2011, 14:27
پست اول آپدیت شد....

اینم از خوبی های بازی که آدم با یه بار تموم کردنش سیر نمیشه :31: جو گرفت نشستم دارم یه چیزایی بهش اضافه می کنم قصد دارم راهنمای یافتن هر 9 تا گنجینه پنهان رو به صورت تصویری قرار بدم توی همون پست:46:

Amin4All
10-09-2011, 19:14
این بازی فقط برا xbox اومده یا برای ps3 و pc هم اومده؟
بازیش باحاله؟

SA.JJ.AD
10-09-2011, 19:16
این بازی فقط برا xbox اومده یا برای ps3 و pc هم اومده؟
بازیش باحاله؟

:eh:

این بازی برای هر دو کنسول منتشر شده اما رو pc خیر !! در مورد باحال بودن هم باید عرض کنم که از بهترین های تاریخ صنعت گیم هستش :46:

Dark Shine
10-09-2011, 19:29
بـازی بـرای PC اومـده بلاخـره ؟
سیستمش هم میخوام .

Layken
10-09-2011, 23:26
نخیر نیومده...
سیستم هم نداره

Pedramoon
11-09-2011, 22:45
سلام.اوایل بازی Dead Eye طوری بود که وقتی صحنه آهسته میشد هرجای دشمن رو که میخواستیم هدف میگرفتیم و تیر میزدیم.اما الان وقتی از Dead Eye اسفاده میکنم هدف رو هرجای دشمن که میبرم Mark میکنه و بعد خودش تیر میزنه.میخواستم بدونم چطوری میتونم به حالت اولیه برش گردونم؟

aha2012
12-09-2011, 12:32
سلام.اوایل بازی Dead Eye طوری بود که وقتی صحنه آهسته میشد هرجای دشمن رو که میخواستیم هدف میگرفتیم و تیر میزدیم.اما الان وقتی از Dead Eye اسفاده میکنم هدف رو هرجای دشمن که میبرم Mark میکنه و بعد خودش تیر میزنه.میخواستم بدونم چطوری میتونم به حالت اولیه برش گردونم؟
سلام
داری برعکس میگیا
اوایل بازی خودش رو طرف نشونه میگرفت تا جایی که بهت دوئل کردنو یاد میده و بعدش خودت میتونی نشونه بگیری.
شاید سیوت پریده اوایل بازی:13:

arashpr9
13-09-2011, 15:12
سلام
ببخشید میشه داستان کامل بازی رو واسم ( پست اول کامل نیست )
cheat code های بازی رو هم واسم بزارید :11:
کجا باید کدها رو واردش کنیم

arashpr9
16-09-2011, 21:33
سلام
ببخشید میشه داستان کامل بازی رو واسم ( پست اول کامل نیست )
cheat code های بازی رو هم واسم بزارید :11:
کجا باید کدها رو واردش کنیم

یعنی تو این همه گیمر حرفه ای یه RDR باز حرفه ای پیدا نمیشه :18:

MobinS
17-09-2011, 00:34
یعنی تو این همه گیمر حرفه ای یه RDR باز حرفه ای پیدا نمیشه :18:

داستان بازی خیلی طولانی هست... من می تونم بگم ولی حوصله ندارم : دی فکر کنم تو بازی سنتر یکی نوشته بود...
چیت بازی هم برو توی options و بعد توی cheats و بعدش Y رو بزن ... حالا یکی از اینا رو بزن :

Enter "YOU GOT YOURSELF A FINE PAIR OF EYES" as a code phrase to unlock all areas.

Invincibility Enter "HE GIVES STRENGTH TO THE WEAK" as a code phrase.
Infinite Dead Eye Enter "I DON'T UNDERSTAND IMNFINITY" as a code phrase.
Infinite Ammo Enter "ABUNDANCE IS EVERYWHERE" as a code phrase.
Gun Set 1 Enter "IT'S MY CONSTITUTIONAL RIGHT" as a code phrase to unlock some weapons.
Gun Set 2 Enter "I'M AN AMERICAN. I NEED GUNS" as a code phrase to get the buffalo rifle, sawed-off shotgun, semi-auto pistol, Schofield revolver, Winchester repeater, and fire bottle x3.
Decrease Bounty Enter "THEY SELL SOULS CHEAP HERE" as a code phrase.
Diplomatic Immunity Enter "I WISH I WORKED FOR UNCLE SAM" as a code phrase. You will now have no bounty/wanted level.
Good Guy Enter "IT AINT PRIDE. IT'S HONOR" as a code phrase to have a good reputation.
Famous Enter "I AM ONE OF THEM FAMOUS FELLAS" as a code phrase to become famous.
Money Enter "THE ROOT OF ALL EVIL, WE THANK YOU!" as a code phrase to get $500.
Coach Enter "NOW WHO PUT THAT THERE?" as a code phrase to spawn a coach.
Horse Enter "BEASTS AND MAN TOGETHER" as a code phrase to spawn a horse.
Infinite Horse Stamina Enter "MAKE HAY WHILE THE SUN SHINES" as a code phrase.
Gang Chic Enter "YOU THINK YOU TOUGH, MISTER?" as a code phrase to unlock the Treasure Hunter Outfit.
Man In Uniform Enter "I LOVE A MAN IN UNIFORM" as a code phrase to unlock the Bureau Uniform, U.S. Army Uniform, and U.S. Marshal Uniform.
Sharp Dressed Man Enter "DON'T YOU LOOK FINE AND DANDY" as a code phrase to unlock the Gentlemen's Suit.
Jack Attack Enter "OH MY SON, MY BLESSED SON" as a code phrase to change John into Jack, John's son.
Who? Enter "HUMILITY BEFORE THE LORD" as a code phrase to become a nobody.
Hic Enter "I'M DRUNK AS A SKUNK AND TWICE AS SMELLY" as a code phrase to become drunk.

Old School
Enter "THE OLD WAYS IS THE BEST WAYS" as a code phrase to enable the Sepia filter.

Spaniuly
17-09-2011, 08:36
سلام مبین جون چطوری؟
دیشب ساعت 2 شب بالاخره بازی 100 درصد شد! قسم خورده بودم که 100درصد کنم از امروز هم می خوام اچیومنت های قابل دریافت سینگل پلیر رو آنلاک کنم تا الان 890 تا شده البته نصف بیشترشون مال مولتی پلیر هست ولی اندازه یک سوم کل اچیومنتای سینگل پلیر نیست بعدشم میرم سراغ 100درصد کردن کابوس زامبی جفتشون رو همون اوایل تموم کرده بودم ولی این دفعه دارام تخصصی کار می کنم می خوام توی پست اول تمام چیزهای لازمواسه 100درصد شدن رو بذارم

arashpr9
17-09-2011, 13:59
ممنون
آخرش یکی پیدا شد جواب مارو بده
میشه هم با چیت کد بازی کرد و هم بازی رو سیو کرد؟

Spaniuly
17-09-2011, 15:31
اصلا چیت رو بذار کنار که گناه کبیره اس اسپویل کردن این بازی!!! یعنی واقعا حیفه! به عشق این بازی من هم بلک جک هم پوکر و بهترین مینی گیم و مینی گیم مورد علاقه ام لایر دایز رو یاد گرفتم... ولی چیت بزنید نه اچیومنت می گیرد نه می تونید سیو کنید اصلا اسپویل و لوس میشه بازی چیت رو بذارید برای بعد از 100 درصد شدن

MobinS
17-09-2011, 15:46
ممنون
آخرش یکی پیدا شد جواب مارو بده
میشه هم با چیت کد بازی کرد و هم بازی رو سیو کرد؟

نه... اصلا چیت واسه غربیاست... بی خودی هم شکمشونو صابون نزنن... : دی
چیت بزنی اچیو منت هاتم بسته میشه ، مثل GTA IV ... بازیش سخت نیست و نیاز به چیت نداره اصلا....

سلام مبین جون چطوری؟
دیشب ساعت 2 شب بالاخره بازی 100 درصد شد! قسم خورده بودم که 100درصد کنم از امروز هم می خوام اچیومنت های قابل دریافت سینگل پلیر رو آنلاک کنم تا الان 890 تا شده البته نصف بیشترشون مال مولتی پلیر هست ولی اندازه یک سوم کل اچیومنتای سینگل پلیر نیست بعدشم میرم سراغ 100درصد کردن کابوس زامبی جفتشون رو همون اوایل تموم کرده بودم ولی این دفعه دارام تخصصی کار می کنم می خوام توی پست اول تمام چیزهای لازمواسه 100درصد شدن رو بذارم

خوبم مرسی... ;)
مرسی پسر... پی سی ورلد رو سربلند کردی...پی سی ورلد 3 تا 100 درصدی داره... خیلیه ها...... :دی بریم راکستار اطلاع بدیم که چنین فرومی هم وجود داره...

ولی آندد نایتمر اش زیاد کشش نداشت ... فضا خیلی مرده بود...

Spaniuly
17-09-2011, 22:30
جدی؟ پس مدال برنز گرفتیم تازه دی:
کیا 100 در صد تموم کردن تا حالا؟
میخوام تمام آموزش هاش رو توی یک پست جمع کنم نظرت چیه؟
البته مبین من مثه تو حرفه ای نیستم اکثر راهنمایی ها رو از نت پیدا کردم یعنی هر جا نمیدونستم چی کار کنم متوسل به یوتیوب میشدم البته الان دیگه میتونم خیلی راحت بازی رو 100درصد تموم کنم یا کسی رو راهنمایی کنم ویدیوهای یوتیوب خیلی کمکم کردن سایت مرجع هم نداشتم خیلی جاها حتی اشتباه هم راهنمایی کرده بودن مثلا یه پوشش هست که برای آنلاک کردنش باید توی کمتراز 24 ساعت خود بازی تمام مخفیگاه های US رو پاکسازی کنی اشتباه زیاد راهنمایی کرده بودن یکی گفته بود 4 تاست منم هی 4 تاشونو میرفتم می دیم نشد بعد گشتم دیدم 5 تا هست خلاصه یه سری چیزها هم بودن که آدم رو به اشتباه می نداختن مثلا می گفتن واسه شکار راکون و راسو باید برید به فلان قسمت در حالیکه این دو تا اصلا وابسته به مکان نیستن بلکه وابسته به زمان هستند یعنی اگه شما حدودای ساعت 4 الی 6 صبح درست قبل از طلوع خورشید توی محیط بیرون باشید حتما این جونورها رو خواهید دید فت و فراوون اصلا جاش هم مهم نیست هر جایی باشید پیدا می کنید.

MobinS
18-09-2011, 14:08
جدی؟ پس مدال برنز گرفتیم تازه دی:
کیا 100 در صد تموم کردن تا حالا؟
میخوام تمام آموزش هاش رو توی یک پست جمع کنم نظرت چیه؟
البته مبین من مثه تو حرفه ای نیستم اکثر راهنمایی ها رو از نت پیدا کردم یعنی هر جا نمیدونستم چی کار کنم متوسل به یوتیوب میشدم البته الان دیگه میتونم خیلی راحت بازی رو 100درصد تموم کنم یا کسی رو راهنمایی کنم ویدیوهای یوتیوب خیلی کمکم کردن سایت مرجع هم نداشتم خیلی جاها حتی اشتباه هم راهنمایی کرده بودن مثلا یه پوشش هست که برای آنلاک کردنش باید توی کمتراز 24 ساعت خود بازی تمام مخفیگاه های US رو پاکسازی کنی اشتباه زیاد راهنمایی کرده بودن یکی گفته بود 4 تاست منم هی 4 تاشونو میرفتم می دیم نشد بعد گشتم دیدم 5 تا هست خلاصه یه سری چیزها هم بودن که آدم رو به اشتباه می نداختن مثلا می گفتن واسه شکار راکون و راسو باید برید به فلان قسمت در حالیکه این دو تا اصلا وابسته به مکان نیستن بلکه وابسته به زمان هستند یعنی اگه شما حدودای ساعت 4 الی 6 صبح درست قبل از طلوع خورشید توی محیط بیرون باشید حتما این جونورها رو خواهید دید فت و فراوون اصلا جاش هم مهم نیست هر جایی باشید پیدا می کنید.

: nd
یکی cazador و یکی تو و خودم ، یکی دیگه هم بود دقیق یادم نمیاد کی بود... 4 تا ...
عالیه! یک دختر آمریکایی یک آموزش خفن برای 100 درصد کردن بازی گذاشته بود ،یک سرچی کن پیدا میشه...
چاکریم... استاد مایی: دی :46: :11:
بهترین اطلاعات توی ویکی خود بازی هست... مکان هایی که میشه حیوون هارو پیدا کرد ، کی میان بیرون ، کجا ها هستن... خیلی قشنگ توضیح داده اون تو...
حالا الان لایو نمی تونم برم ، ولی هر وقت شد یادت باشه یک دست بازی کنیم با هم... آنلاین بازی خداست!!!

Spaniuly
18-09-2011, 15:00
فدات مبین جان
والا مبین توی لایو فکر کنم اکثرا همش شوتر هست نه؟ می دونی این بازی ایتم های مختلفشه که باعث میشه آدم تا ابد هم ازش سیر نشه!
در مورد آموزش هم منظورم یه آموزش فارسی بود گرچه انگلیسیش هم کاملا واضح و مشخصه و واسه استفاده از آموزش های خارجی زیاد سواد انگلیسی لازم نیست ولی خوب من منظورم چک لیست واسه 100 درصد کردن نبود راه های بدست آوردنشه خوب اینکه معلومه واسه 100 درصد شدن حتما باید 9 تا شمش طلا رو گیر آورد ولی اینکه دقیقا کجاس مهمه ما بیاییم اینا رو جمع آوردی کنیم البته کاریست فوق العاده وقت گیر الانم شاید کمی دیر باشه اگه بعد از مکس پین پروژه بعدیش ساخت یه GTA جدید نباشه حتما منتظر نسخه دوم این بازی باید باشیم.
می دونی این برادران هوسر (سم و دن) واقعا نابغه هستند آدم با وجود این دوتا ناقلا دیگه نگران داستان و فیلمنامه بازی نیست من تا قبل RDR عشق GTA IV بودم و قبل اون عاشق San Andreas
راستی از اچیومنتا چه خبر یکیش رو کلا از دست دادم اونی که باید 20 تا بوفالو رو شکار کنی! من نمی دونستم یه بار هست باید سیو می کردم بدون سیو کردن سعی کردم بکشم ولی نهایتا 16 تا شکار کردم دیگه الان اسپاون نمیشن و برای گرفتن این اچیومنت باید برگردم دوباره بازی کنم که البته ارزش نداره به نظرم چون بیش از 400 تا اچیومنت مال آنلاینه که فکر نمیکنم بتونم بگیرم و بخوام آنلاین بازی کنم
راستی یه زن رو دست و پاشو ببند بذار روی ریل قطار بعد منتظر بشید تا صحنه غم انگیز له شدنش رو زیر چرخ های قطار ببینید :31: این حرکت بشر دوستانه از نظر راک استار یه 5 تا اچیومنت جایزه داره :27:

MobinS
19-09-2011, 01:41
فدات مبین جان
والا مبین توی لایو فکر کنم اکثرا همش شوتر هست نه؟ می دونی این بازی ایتم های مختلفشه که باعث میشه آدم تا ابد هم ازش سیر نشه!
در مورد آموزش هم منظورم یه آموزش فارسی بود گرچه انگلیسیش هم کاملا واضح و مشخصه و واسه استفاده از آموزش های خارجی زیاد سواد انگلیسی لازم نیست ولی خوب من منظورم چک لیست واسه 100 درصد کردن نبود راه های بدست آوردنشه خوب اینکه معلومه واسه 100 درصد شدن حتما باید 9 تا شمش طلا رو گیر آورد ولی اینکه دقیقا کجاس مهمه ما بیاییم اینا رو جمع آوردی کنیم البته کاریست فوق العاده وقت گیر الانم شاید کمی دیر باشه اگه بعد از مکس پین پروژه بعدیش ساخت یه GTA جدید نباشه حتما منتظر نسخه دوم این بازی باید باشیم.
می دونی این برادران هوسر (سم و دن) واقعا نابغه هستند آدم با وجود این دوتا ناقلا دیگه نگران داستان و فیلمنامه بازی نیست من تا قبل RDR عشق GTA IV بودم و قبل اون عاشق San Andreas
راستی از اچیومنتا چه خبر یکیش رو کلا از دست دادم اونی که باید 20 تا بوفالو رو شکار کنی! من نمی دونستم یه بار هست باید سیو می کردم بدون سیو کردن سعی کردم بکشم ولی نهایتا 16 تا شکار کردم دیگه الان اسپاون نمیشن و برای گرفتن این اچیومنت باید برگردم دوباره بازی کنم که البته ارزش نداره به نظرم چون بیش از 400 تا اچیومنت مال آنلاینه که فکر نمیکنم بتونم بگیرم و بخوام آنلاین بازی کنم
راستی یه زن رو دست و پاشو ببند بذار روی ریل قطار بعد منتظر بشید تا صحنه غم انگیز له شدنش رو زیر چرخ های قطار ببینید :31: این حرکت بشر دوستانه از نظر راک استار یه 5 تا اچیومنت جایزه داره :27:

آنلاینش شوتر هست آره.. چون اگه بخوان سبک دیگه اضافه کنن میشد MMORPG که ساختش از خود بازی بیشتر طول می کشید... ولی مثل کال آو و بقیه بازی ها نیست ، open world هست ... کاملا تو جهان آزادی ، دیگه توی همین جهن ولی با مثلا 16 تا بازیکن دیگه که اونا هم همین طوری بازی می کنن... خیلی جالبه...
مود های خیلی خفنی داره... مود friendly هم داره که میشه چند نفره رفت hideout هارو گرفت... match هم داره... بکش بکش آزاد تو مپ ، تیمی ، تسخیر طلا ، نمی دونم کلی چیز میز دیگه... کلا جالبه...
بعد از مکس پین که فکر کنم GTA V بیاد... la noire هم دادن بیرن ، بعد از جی تی ای احتمال زیاد نسخه ی بعدیش میاد... دو سه سال دیگه... نسخه ی سومش هم میشه... نسخه ی اولش red dead revolver بود...
جمع کردنش که خیلی کار خوبیه... ولی گفتی دیگه آرمین... وقت گییییییییییییر : دی
داستاناشونم خوبن آره... حداقل از بازی های چرت دیگه که خیلی بهترن... ولی شاهکار نیستن... در سطح فیلم های هالیوودی...هنوز بازی سازی اون قدر پیشرفت نکرده که داستان های خفن واردش شه...
اچیومنتاشم جالبه... کلا اچیو های آنلاین حتی اگه می رفتی لایو هم معمولا سخت و وقت گیر هستن...
بله این حرکت کاملا فمینیستی رو انجام دادم... : دی :دی

mr_peyman5623
19-09-2011, 10:09
دوستان یک نفر من رو در این سه زمینه کمک کنه!
کل بازی تموم شده ولی من اندرخم برنده شدن یک دست پوکر و بلک جک و تاس های 6تایی هستم!

MobinS
19-09-2011, 15:25
کل بازی تموم شده ولی من اندرخم برنده شدن یک دست پوکر و بلک جک و تاس های 6تایی هستم!

دیگه اون به بازی مربوط نمیشه... باید مهارت شخصی داشته باشی... ولی خب باز هم یک سری کلک ملک هست... قوانینشونو که بلدی؟ اگه نیستی بگو بگم اگر هم بلدی چند تا کلک هست برای برنده شدنشون...

Spaniuly
19-09-2011, 19:41
من تاس رو بلد نبودم کمی بازی کردم فهمیدم جریانش چیه ببین تاس فقط شرط بندیه و حدس زدن

وقتی 3 نفری بازی می کنید یعنی 15 تا تاس روی میز وجود داره هرکس به نوبه خودش در مورد این 15 تاس نظر میده شما 3 تا چیز می تونی بگی: یا یه شرط جدید می بندی یا شرط بسته شده توسط یک نفر رو رد می کنی یا قبولش می کنی

وقتی می خوای شرط ببندی به 5 تا تاس خودت نگاه می کنی می بینی مثلا دوتا تاس 4 داری الان بهترین کار اینه که بگی روی میز (حداقل) دو تا 4 هست. با گذاشتن این شرط یعنی احتمال از دست دادن تاس رو تا اینجا صفر نگه می داری چون هوش مصنوعی تحت هیچ شرایطی ریسک قبول کردن رو نمی ده چون قبول کردن شرط دقیق بودن شرط هست... ریسکش بالاس حالا حریفات یا شرط دیگه ای رو ارائه می دن و شرط تو رو پاک می کنن یا می گن بلوف زدی... اگه کسی بگه بلوف زدی بازنده میشه چون حتی اگه بیشتر از دو تا تاس هم روی میز باشه اونی که گفته بلوف زدی تاس می بازه چون تو حق داشتی حداقل روی میز دو تا 4 هست حالا ممکن دست رقبا هم 4 باشه توی این بازی هر دست بازنده می ده تاس فقط کم میشه و آخر سر هرکی دستش تاس بمونه برنده اس شما اون اوایل وقتی دیدی کسی شرطی گفته که نا باوارانه اس می تونی رسک کنی و بگی بلوف زده مثلا دست هر نفر 5 تا کلا تاس هست حالا یکی بگه روی میز پنج تا سه هست معلومه که شانسی گفته و دستش پنج تا تاس یکسان نمی تونه باشه این احتمالا دستش سه تا تاس 3 هست میاد ریسک می کنه میگه 5 تاست احتمال میده که دست دو نفر دیگه هم حداقل از بین 10 تا تاس دوتاشون پنج باشن و این حرفش درست باشه تازه بیشتر از پنج تا تاس باشه هم بازم مشکلی براش ایجاد نمی کنه... دکلر هم که ریسک بالایی داره وقتی شما دکلر می کنی یعنی میگی که شرط گذاشته شده کاملا دقیق هست اگه کمتر یا بیشتر باشه یه تاس می بازی...

اینو برو بازی کن مثل من معتادش بشو بعد بیا دو تای دیگه رو هم بگم برو حالشو ببر:46:

Spaniuly
20-09-2011, 12:29
خوب امیدوارم که توضیحاتم واضح بوده باشه در مورد لایر دایز این بازی برای من خیلی اعتیاد آور شد همه اش دوست دارم برم بازی کنم و از اونجایی که هوش مصنوعی خیلی هم باهوش نیست پول مفت خوبی گیر آدم میاد :31:
کلا اگه حرفه ای بشید خیلی علاقه پیدا می کنید که توی واقعیت هم بازی کنید این بازی رو

اما بلک جک همون بازی 21 خودمون هست باز هم من از این 21 چیزی سرم نمی شد اما این بازی باعث شد اینم یاد بگیرم شما دو تا کارت میگیری توی هر دور مجموع عددی کارت شما باید 21 یا کمتر باشه اینم جزو بازی های ریسکی هست مجموع کارت شما به فرض شده 17 مثلا یه 9 دارید یه 8 که جمعا شده 17 حالا شما صاحب اختیارید یا به 17 قانع میشی یا ریسک می کنی و یه کارت اضافه درخواست میدی این کارت سوم اگه 4 یا 3 یا دو و یا آس باشه خیلالتون راحته ولی از 4 بیشتر باشه شما 21 رو رد می کنی و می بازی دست رو حالا فرض می کنیم روی 17 باقی موندی کارت دهنده اگه از شما بهتر باشه عددش اون برنده میشه و اگه کمتر باشه یا کارتاش از 21 تجاوز کنه دست رو به شما می بازی و شما پوینت می بری بعضی مواقع هست شما وقتی 2 تا کارت رو میگیری یه دونه 10 میگیری یه دونه کینگ یا مثلا سرباز یا ملکه اینا ارزششون 10هست ( آس هم که خیلی کارت خوبیه کلا آس به منزله لنج طلاس:31: شما اگه دستت آس بیفته هم مختارید اون رو یک حساب کنید هم 10 زمانی که ببینید 10 حساب کردن آس باعث تجاوز مجموع شما از 21 باشه می تونی 1 بگیریش خیلی کارت تاپی هست توی بلک جک.)
خوب وقتی به قول معروف دستتون خوبه به اصلاح 2 تا 10 دارید همون اول میایین قیمت شرط بندی رو می برید بالا با این کار حسابی رقبا رو می ترسونید یعنی اون متجه می شن که باید ریسک کنن چون اگه روی 17 یا 18 اینا هولد کنن باختشون حتمیه چون با دیدن دوبل کردن قیمت شرط از شما به شک می افتن این ترفند به شک انداختن حتی زمانی می تونه موثر باشه که دستتون اصلا خوب نیست ولی خوب ریسکه شما این کارو می کنی طرف به شک می افته کارت می خواد و با اینکار ممکنه 21 رو رد کنه...
قوانین عددی کارت ها هم که خیلی ساده اس همه کارت های عددی که معلوم هستن کارت های سرباز ملکه و شاه 10 هستند. آس هم که هم می تونه یک باشه و هم اگه لازم باشه 10 خیلی ساده اس خوش شانس باشید می تونید ببرید

پوکر رو بلد نیستم ولی یه ترفند بلدم که می تونید اچیومنت ها و خواسته های کامپلیشن بازی رو که با پوکر در ارتباط هستند بگیرید یعنی پوکر رو برنده بشید بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی در زمینه پوکر داشته باشید فقط یه مقدار باید از خیر 500 تا پول بگذرید که می ارزه به برنده شدن در کوتاهترین زمان ممکن و بدون داشتن اطلاعات از قوانین بازی پوکر

Spaniuly
20-09-2011, 19:59
اینارو کسی می خونه اصلا؟:31: ما رو باش قمار یادیم بچه مردم رو قمار باز کرد این راک استار

خوب در مورد پوکر بگم :
من زیاد توی نت سرچ کردم چیزی عایدم نشد یا شایدم چیزی نفهمیدم یا هم که حوصله نداشتم در هر صورت خیلی شانسی متوجه شدم که خواسته های بازی رو در مورد پوکر خیلی راحت تر از اونی که فکر می کردم میشه گرفت. بهتره پوکر رو توی بلک واتر بازی کنید. چون هم اچیومنت رو می گیرید هم کامپلیشن خواسته شده رو... اول یه سیو می کنید واسه احتیاط بعد میرید میشینید نوبت شما که شد اون بید رو تا ته می برید بالا! به فکر هیچ کار دیگه ای نباشید تنها کاری که می کنید اسکیپ می کنید و هر دست اون بید رو تا ته می برید بالا حالا اخر سر باست میشید و پا میشید یا یه نفر رو رو با این کار می ندازید کنار اگه کنار رفتید دوباره 100 تا پرداخت کنید و بشینید پای میز اونقدر این کار رو می کنید که بالاخره برنده میشید یعنی هر دست روی تمام داراییتون شرط می بندید بعد از 3-4 دست باختن و از دست دادن حدود 400 - 500 تا بالاخره برنده میز میشید و هم اچیومنت رو می گیرید و هم کامپلیشن. کل اینا 2 دقیقه طول نمی کشه فقط می گم باید از خیر یه 400 500 تایی بگذرید
البته این آموزش واسه کسانی بود که مثل من نه پوکر بلدن و نه حوصله یاد گرفتنش رو دارن
گرچه اگه اینجا کسی هست که این بازی رو با کل قوانینش کامل مسلطه بیاد توضیح بده بدم نمیاد یاد بگیرمش
موفق باشید

MobinS
20-09-2011, 23:14
آرمین باز آبرومونو بردی که... سهچهار بار شده آبرومونو بردی این هفته : دی تو پکر بلد نیستی؟؟ تو خوابگاهاتون پوکر بازی نمی کنین؟

Spaniuly
20-09-2011, 23:37
نه بابا من خوابگاه اینا نموندم. توی شهر خودمون دانشجو بودم... حالا پوکر بلد نیستم مگه مایه آبرو ریزیه مبین؟ تازه این نشون میده بچه مثبتم :31: این راک استار می خواد ما رو قمار باز کنه جای سرکوفت زدن بیا بگو قوانینش چیه

pouya_1631
21-09-2011, 00:39
فقط اگه برا pc بیاد من میدونم که drx11میاد و باز هم پوز کنسولی ها خوابیده میشه:27:

MobinS
21-09-2011, 01:29
اگه بیاد...
پوکرخب سبوک مختلفی داره... 5 کارت هست ، روباز هست ، این پوکر توی بازی و متداول ترین پوکر پوکر تگزاس هولدم هست . Texas Hold'em
دو کارت نفری می گیرند... هر کی یک چیزی می تونه باشه... اونوقت یکی small blind میشه یعنی یک شرطی رو می ذاره و یکی big blind میشه و دو برابر اون نفر قبلی شرط می ذاره... این قبل از بازی...
حالا توی هر نوبت هر کسی می تونه fold کنه که کارتشو پس میده اگه شرطی داشت میره وسط ، اگه نداشت که هیچی...
می تونه call کنه که یعنی اندازه ی نفر قبلی ظرط بذاره...
می تونه raise هم کنه یعنی از نفر قبلی بیشتر پول بذاره...
که همه اینا بر می گرده به استراتژی بازیت... مثلا یک دست بد داری ولی شرط رو زیاد می کنی ، طرف بعدی می ترسه فکر می کنه دستت خیلی خوبه سریع fold میده و میره بیرون...
شرط رو از نفر قبلی نمی تونی کمتر بذاری ، یا اندازه ی نفر قبلی یا بیشتر...
اگه پول شرطط هم اندازه نفر قبلیت بود می تونه check بدی...
6 تا کارت در اصل وسط بازی هست... کسی نمی دونه چیه... با اولین check 3 تا از این کارتا بر می گرده... و با check های بعدی هر بار یکیشون بر می گرده...
شما باید دنبال همخال و یا پشت سر هم بودن و یا شبیه بودن دوتا کارت دست خودت با اون 6 تا وسط باشی... بعدش یک سری اولویت داره ،مثلا royal flash و همین طور میاد پایین تا pair ...
مثلا اگه یک شاه و بی بی دستت بود و توی 6 تا وسط سرباز و ده بود میشی رویال فلاش و اولویت بالایی داری...
قوانین اولویت هاش پیچیدست :

این بالا هست قوانینش... 10 نوع کارت هست ، یکیش جفت هست ، یکیش دو تا جفت هست ، اون یکی مثلا 5 تاپشت سر هم هست و... که خدا رو شکر خود کامپیوتر در یک ثانیه حساب می کنه...
check ها بعدی هم دیگه با یک چک دادن 3 کارت نشون نمیده ، همه کسایی که بازی می کنن باید چک بدن تا کارت بعدی رو نشون بده..
یکی از وقت هایی که دست تموم میشه اینه که همه fold کنن و برن بیرون ، اون وقت اونی که میمونه هر چی پول وسط هستو میگیره ، می تونه دستشو نشون بده می تونه نده...
یک راه دیگش وقتی تموم میشه که هر 6 تا کارت نشون داده بشه... یعنی اینقدر check بدین که 6 تا کارت معلوم شه ، اون وقت هر کی بازی می کنه کارتاشو رو می کنه... هر کی اولویت بیشتری داشت کل پول وسط رو جمع می کنه...
اینم از درس امروزمون
Any question?

mr_peyman5623
21-09-2011, 06:35
آقا دمتون گرم! ایول تاس ها رو زمین گیرشون کردم در حد ملی!!!
ولی هرچی برده بودم یه چیز هم روش توی پوکر پس دادم اشکم در اومد

تقلب هاش چیه؟ رمز نمیخوام ها! چطوری توی خود بازی ها تقلب کنم؟
پوکر رو با کت و شلوار برم حله؟

Spaniuly
21-09-2011, 08:29
فقط اگه برا pc بیاد من میدونم که drx11میاد و باز هم پوز کنسولی ها خوابیده میشه:27:
پس منتظر باش تا بیاد :5:

آقا دمتون گرم! ایول تاس ها رو زمین گیرشون کردم در حد ملی!!!
ولی هرچی برده بودم یه چیز هم روش توی پوکر پس دادم اشکم در اومد

تقلب هاش چیه؟ رمز نمیخوام ها! چطوری توی خود بازی ها تقلب کنم؟
پوکر رو با کت و شلوار برم حله؟
نه بابا یه اشتباه بکنی توی تقلب کردن، بازی رو به هم می زنن تازه پا می شن باهات دوئل می کنن که حالت رو جا بیارن بعدشم تا نری و یه سیو نکنی بازیت نمی دن دیگه... تو پوکر رو مثل گفته من عمل کن می بینی که اچیومنتش رو گرفتی... البته دم مبین جون گرم دیگه آموزش داد می تونی روی قدرت قمار بازی خودت حساب کنی:31:

می بینی تاس چقدر فاز می ده خیلی بازی توپیه

Amin4All
25-09-2011, 15:23
اسم کامل بازی چیه؟
من یه دونه برا ایکس باکس گرفتم.
اسمش:
RED DEAD REDEMPTION
UNDEAD NIGHTMARE

همین بازی هست؟
چون زامبی توش داره.

Spaniuly
25-09-2011, 15:48
اسم کامل بازی چیه؟
من یه دونه برا ایکس باکس گرفتم.
اسمش:
RED DEAD REDEMPTION
UNDEAD NIGHTMARE

همین بازی هست؟
چون زامبی توش داره.

اکسپنشن پک این بازی هست... بازی اصلی Undead Nightmare نیست...

راستی من این آندد نایتمر رو تا 96 درصد رفتم اون 4 درصد یکیش ما هانتر هست یکیش مال شارپ شوتر این دو تا چالش رو تا رنک 3 رفتم ولی واقعا سخته یکیش که می خواد با اسنایپ توی 8 ثانیه 5 نفر رو بکشیم که باید یه اسنایپ درست حسابی گیر بیاد با این رایفل ممکن نیست چون به هر کدوم باید 5 تا بزنی تا بمیره! از Dead Eye هم نمیشه استفاده کرد تا هد شات زد... یکیش هم هست که می خواد با تبر خفاش بکشم اونم که تبر نمونده برام اونقدر باید بشینم و منتظر بشم و سماق بمکم که اون شهری که با کلیر کردنش تبر میده زامبی زده بشه! حالا کی معلوم نیست در نتیجه بیخیال 100 درصد شدن و 50 تا اچیومنت لعنتی این کار شدیم :31:

SA.JJ.AD
07-10-2011, 17:28
یه خبر کلیشه ای :13:
+
شرکت راک استار, در حالی که همیشه میگوید که به PC بازان احترام میگذارد اما این بار اعلام کرده که احتمال عرضه شدن عنوان Red Dead Redemption بر روی PC بسیار کم است. همچنین یکی از سخن گویان شرکت راک استار در این باره میگوید:”Red Dead Redemption یکی از بزرگترین و بهترین عناوین شرکت ماست و ما خیلی دوست داریم که آن را روی PC نیز منتشر کنیم و خیلی ها هم این درخواست را از ما دارند, اما ما در حال حاضر مشکلاتی داریم که به دلیل وجود همین مشکلات به احتمال زیاد نمیتوانیم Red Dead Redemption روی PC منتشر کنیم.”

منبع :

arashpr9
04-11-2011, 21:30
سلام دوستان اگه میشه آهنگ مرحله آخر ( همون که میری dutch رو میکشی بعد به سمت مزرعه و خونه خودت میری )

CRIS Joon CR7
19-12-2011, 23:27
بچه ها من این بازی رو تازه گرفتم:31:
چون تازه کنسولی شدم:18:
فوق العاده است:8:
فقط من دیدم موقع تیر اندازی صحنه آهسته میشد بعضی وقت ها چجوریه؟

arashpr9
19-12-2011, 23:37
بچه ها من این بازی رو تازه گرفتم:31:
چون تازه کنسولی شدم:18:
فوق العاده است:8:
فقط من دیدم موقع تیر اندازی صحنه آهسته میشد بعضی وقت ها چجوریه؟

فراتر از فوق العاده ( GOTY 2010 )
+
وقتی روی RS کلیک میکنی صحنه اهسته میشه روی هدفی که میخوای بهش بزنی نشونه میگیره و علامت گذاری میکنه بعد shoot و ...

CRIS Joon CR7
19-12-2011, 23:53
+
وقتی روی RS کلیک میکنی صحنه اهسته میشه روی هدفی که میخوای بهش بزنی نشونه میگیره و علامت گذاری میکنه بعد shoot و ...
این همون dead eye هستش یا dead eye چیز دیگه ایه؟:11:

arashpr9
19-12-2011, 23:55
این همون dead eye هستش یا dead eye چیز دیگه ایه

اره همونه البته از اول به صورت خیلی سادس ولی بعدها یه کم مراحل داره واسه انجامش

CRIS Joon CR7
20-12-2011, 00:07
داداش اگه گیر کردیم جایی از بازی همین جا بیایم بگیم؟:11:

arashpr9
20-12-2011, 00:10
داداش اگه گیر کردیم جایی از بازی همین جا بیایم بگیم؟

اره دیگه تاپیک بازی واسه همین موضع هاست ( حتی واسه داستان بازی و کد تقلب و ... )
اگه هم دوست داشتی تو پروفایل بپرس

underworld
20-12-2011, 00:18
سلام
میگم بچه ها غیر از این Undead Nightmare که قبلا اومده بود یه Expansion Pack دیگه هم براش اومده؟

AlexMercer
20-12-2011, 00:21
+

شاهکار که هست ولی بهترین بازی سال ۲۰۱۰ نشد:46:

arashpr9
20-12-2011, 00:40

چرا شد
2009 U2
2010 RDR

underworld
03-01-2012, 13:44
لطفا یکی راهنمایی کنه
من dvd جدید رو که حاوی تمام DLC های این بازی از جمله Undead Nightmare رو میشه رو دانلود کردم
ولی موقع بازی کردن فقط Undead Nightmare رو اجرا میکنه
ولی من میخوام DLC های دیگشو هم بازی کنم مثل
Liars And Cheats
Legends & Killers
که خود راک استار گفته اینها داخل خود DVD هستن ولی برای من فقط Undead رو اجرا میکنه

Spaniuly
03-01-2012, 16:04
از تو بعید بود ها :20:
RDR در پایان 2010 بهترین انتخاب شد
goty سال 2010 بازی نبود جز رستگاری سرخپوست مرده!
همه سجده کردن به این بازی رفیق کجای کاری :46:

CRIS Joon CR7
10-01-2012, 00:03
یه جای بازی هست اون آقائه که یه چیزی مثل اکسیر جوانی چی چیه میفروشه
اسمش فکر کنم دیکنز Dickens باشه که میگه بیا یکی بخور و باقی قضایا
یه مرحله باش بود باید میرفتی با درشکه یه نفره :31: اسمشو نمیدونم مسابقه میدادیم اونو رفتم با هزار بدبختی اول شدم بعدش یه سری ماموریت دیگه با این یارو داشتیم و اونا رو رد کردم الان یه مرحله هست میگه باید با اسب مسابقه بدی بار اول هر کاری کردم شیشم 6 شدم اسبه هم راه نمیره دکمه دسته هم دیگه داره داغون میشه
رفتم یه اسب سریع Fast Speed خریدم ولی بازم نمیشه
میگه حتما حتما هم باید اول شم
من نخوام اول شم باید کی رو ببینم؟ :2:
الان من چیکار کنم هرچی ماموریت بوده رفتم الان سر این گیر کردم خیل مسابقات اسب سواریش داغونه:41:

arashpr9
10-01-2012, 01:18
یه جای بازی هست اون آقائه که یه چیزی مثل اکسیر جوانی چی چیه میفروشه
اسمش فکر کنم دیکنز Dickens باشه که میگه بیا یکی بخور و باقی قضایا
یه مرحله باش بود باید میرفتی با درشکه یه نفره :31: اسمشو نمیدونم مسابقه میدادیم اونو رفتم با هزار بدبختی اول شدم بعدش یه سری ماموریت دیگه با این یارو داشتیم و اونا رو رد کردم الان یه مرحله هست میگه باید با اسب مسابقه بدی بار اول هر کاری کردم شیشم 6 شدم اسبه هم راه نمیره دکمه دسته هم دیگه داره داغون میشه
رفتم یه اسب سریع Fast Speed خریدم ولی بازم نمیشه
میگه حتما حتما هم باید اول شم
من نخوام اول شم باید کی رو ببینم؟ :2:
الان من چیکار کنم هرچی ماموریت بوده رفتم الان سر این گیر کردم خیل مسابقات اسب سواریش داغونه:41:

شما وقتی با یه اسب میخوای تند بری و مسافت زیادی رو طی کنی نباید هی دکمه A رو فشار بدی
اون گوشه تصویر که نقشه هستش یه نوار سبز رنگ دور نقشه اس اون Stamina ( اسقامت ) اسب موردنظره وقتی تند تند A میزنی یه کم ولش کن تا Staminaبیاد سر جای خودش بعد اونموقع بازم A بزن من همشه با این روش اول میشدم .

CRIS Joon CR7
10-01-2012, 01:57
شما وقتی با یه اسب میخوای تند بری و مسافت زیادی رو طی کنی نباید هی دکمه A رو فشار بدی
اون گوشه تصویر که نقشه هستش یه نوار سبز رنگ دور نقشه اس اون Stamina ( اسقامت ) اسب موردنظره وقتی تند تند A میزنی یه کم ولش کن تا Staminaبیاد سر جای خودش بعد اونموقع بازم A بزن من همشه با این روش اول میشدم .
درسته عزیزم اینو میدونم:11:
مشکل اینه مه هر وقت دیگه نمیزنم میان میرسم بهم و ازم میزنن جلو
کافیه یه بار دیگه من A رو بزنم تا اسب پرتم کنه پایین:19:

arashpr9
10-01-2012, 09:36
درسته عزیزم اینو میدونم
مشکل اینه مه هر وقت دیگه نمیزنم میان میرسم بهم و ازم میزنن جلو
کافیه یه بار دیگه من A رو بزنم تا اسب پرتم کنه پایین

ببین باید اینجوری بری که من میگم
وقتی داری میری وقتی اسب دور گرفت دو تا A پشت سر هم میزنی بعد دیگه A نزن تا 1 یا 2 ثانیه ( بستگی به اسبت داره ) بعد از اون بازم کار قبلی یعنی دوبار پشت سرهم A میزنی اونوقت حله

Rc man
13-01-2012, 22:30
RED DEAD REDEMPTION
THE GAME OF YEAR EDITION

چیه؟؟؟؟گرفتمش دوتایی باهم بودن(اندد و معمولی) چه فرقی داره توضیییح میدید؟؟؟

CRIS Joon CR7
13-01-2012, 22:43
RED DEAD REDEMPTION
THE GAME OF YEAR EDITION

معمولی ش که داستان اصلی بازی و من خیلی دارم باش حال میکنم
اون یکی هم همش زامبیه یه هو 100 تا زامبی میریزن سرت
من اونو مولتی زدم خیلی فاز داد:46:

aha2012
14-01-2012, 00:28
RED DEAD REDEMPTION
THE GAME OF YEAR EDITION

معمولی که معمولیه و داستان بازیو تا آخر باید بری البته Dlc هایی که براش اومده هم توش هست
undead هم یه dlc دیگس که اونم توش باید زامبی بکشی که واقعا قشنگه اینم.مخصوصا اسلحه هایی که بهت میده:20:

arashpr9
14-01-2012, 18:35
سلام . یه فیلم کوتاه از RDR که از کات سین های بازی جمع اوری شده .

s اخر میهن دانلود رو بردارید بعد ...

Rc man
17-01-2012, 13:04
راهنمایی زامبی رو میذارید

Aref_2008
29-11-2012, 18:32
من نسخه اصلی این بازی گیرم نیومد!:41:

ولی الان دارم نسخه زامبی اش رو پلی استیشن 3 بازی می کنم.:20:

خیلس سخته! همه زامبی ها یهو می ریزند سرت! چی کار کنم؟ :31:

CRIS Joon CR7
29-11-2012, 18:44
من نسخه اصلی این بازی گیرم نیومد!:41:

ولی الان دارم نسخه زامبی اش رو پلی استیشن 3 بازی می کنم.:20:

خیلس سخته! همه زامبی ها یهو می ریزند سرت! چی کار کنم؟ :31:

من عــــــــــــــــــــــاش ق این بازیم:40:
چرا نسخه ی اصلی یا Red Dead Redemption گیرت نیومد؟
البته undead nightmare هم قشنگه ولی به شخصه Red Dead Redemption خیلی برام جالب تر بود...

زیاد undead nightmare رو بازی نکردم
نزار بریزن سرت ،
همچنین میتونی با استفاده از Dead Eye کارت رو راحتتر کنی:sq_8:

Aref_2008
29-11-2012, 18:49
من عــــــــــــــــــــــاش ق این بازیم:40:
چرا نسخه ی اصلی یا Red Dead Redemption گیرت نیومد؟
البته undead nightmare هم قشنگه ولی به شخصه Red Dead Redemption خیلی برام جالب تر بود...

زیاد undead nightmare رو بازی نکردم
نزار بریزن سرت ،
همچنین میتونی با استفاده از Dead Eye کارت رو راحتتر کنی:sq_8:

سلام رفیق

منم عاشقشم!
کلا راک استار گیم رو عشق است!

من هارد رو می دم به دوستم اون برام بازی ها رو می ریزه! اونم نادانی کرده این سری رو بهم داده!

این DEAD Eye چیه؟؟؟

راستی من از کجا می تونم کد تقلب این بازی رو گیر بیارم؟ :sq_2:

CRIS Joon CR7
29-11-2012, 18:59
سلام رفیق

منم عاشقشم!
کلا راک استار گیم رو عشق است!

من هارد رو می دم به دوستم اون برام بازی ها رو می ریزه! اونم نادانی کرده این سری رو بهم داده!

این DEAD Eye چیه؟؟؟

راستی من از کجا می تونم کد تقلب این بازی رو گیر بیارم؟ :sq_2:

برای فعال کردن Dead eye باید RS رو بزنی بعد هدف ها رو انتخاب کنی...
صحنه آهسته میشه و میشه هدف هارو علامت گذاری کنی و بعدش شلیک کنی البته محدودیت هم داره...
نمایی از Dead Eye که طرف داره غلاغ میزنه (شما کلاغ بخون :دی)

در مورد کد تقلب چیزی نمیدونم چون کلا از Cheat Code خوشم نمیاد...:sq_10::sq_24:

Aref_2008
29-11-2012, 19:09
برای فعال کردن Dead eye باید RS رو بزنی بعد هدف ها رو انتخاب کنی...
صحنه آهسته میشه و میشه هدف هارو علامت گذاری کنی و بعدش شلیک کنی البته محدودیت هم داره...
نمایی از Dead Eye که طرف داره غلاغ میزنه (شما کلاغ بخون :دی)

در مورد کد تقلب چیزی نمیدونم چون کلا از Cheat Code خوشم نمیاد...:sq_10::sq_24:

مرسی. :sq_25:

من خودم چند سالی میشه که از کد تقلب استفده نکردم. یادم میاد آخرین بار مرحله آخر بازی مافیا 1 از کد تقلب استفاده کردم!!!
ولی بنظرم زامبی هاش بیش از تیر های موجوده :sq_2:

aha2012
29-11-2012, 19:14
بعد از زدن R stick باید با RB هدفهاتو انتخاب کنی و بعد.................BaaaannnnGGG

HORROR
13-05-2013, 23:36
دروود ...اونجایی که جان میمیره پایان بازی هست یا ادامه داره؟

CRIS Joon CR7
13-05-2013, 23:39
دروود ...اونجایی که جان میمیره پایان بازی هست یا ادامه داره؟

خیر ادامه ی بازی با پسر جان هستش/

HORROR
14-05-2013, 14:58
خیر ادامه ی بازی با پسر جان هستش/

هیچ مرحله ای تو نقشه معلوم نیست باید چیکار کنم؟

Leon-117
14-05-2013, 16:16
هیچ مرحله ای تو نقشه معلوم نیست باید چیکار کنم؟
باید بری توی اون شهرـه که یکم پیشرفته تر بود و خیابوناش آسفالت بودن(black water بود اگه اشتباه نکنم) و بعد روی نقشه یه ماموریت با علامت "؟" روی هست،برو و ماموریت رو انجام بده........

soheilnouri
15-07-2013, 18:10
دوستان من رفتم تو لایو و یه فایل 6 مگی که مرحله نایت داشت رو دان کردم...این دی ال سیه؟

aha2012
15-07-2013, 19:37
دوستان من رفتم تو لایو و یه فایل 6 مگی که مرحله نایت داشت رو دان کردم...این دی ال سیه؟

فکر کنم یه مد دانلود کردی

soheilnouri
17-07-2013, 12:12
مود؟الان من تو منوبازی میرم دوتاگزینه هست...red dead redepmtion و undeed nightmare...چیه این

Alex Fera
17-07-2013, 12:20
مود؟الان من تو منوبازی میرم دوتاگزینه هست...red dead redepmtion و undeed nightmare...چیه این

شما DLC دانلود کردید سهیل جان،RDR : Undead Nightmare..................
یه داستان جدید هستش،توی همون نقشه ی بازی قدیمی،که بیشتر مردم به زامبی تبدیل شدن و یه فضای پس آخر الزمانی داره................
نسبت به خود بازی هم خیلی کوتاه تر هستش..............
شما برای بازی کردن خود بازی همون گزینه Red Dead که Undead نداره جلوش رو انتخاب کنید...................

فکر کنم یه مد دانلود کردی
مود چیه امید باو،آبرو هیئت رو بردی:n02:

aha2012
17-07-2013, 13:04
مود چیه امید باو،آبرو هیئت رو بردی:n02:

آخه dlc ،شیش مگ میشه؟؟نه تو بگو محمد .هووم؟ :)

soheilnouri
17-07-2013, 14:29
دو سه تا دي ال سي ديگهوهم قبل از اين بود اما جرا دان نميشن

Alex Fera
17-07-2013, 19:28
دو سه تا دي ال سي ديگهوهم قبل از اين بود اما جرا دان نميشن

به قول یکی از بچه ها گه همین جا هم هست،شاید بد دانلود کردی:n02:

آخه dlc ،شیش مگ میشه؟؟نه تو بگو محمد .هووم؟ :)
آقای هووم،یه چرخی بزن،میبینی که این DLC از اول رو تمام نسخه های X360 بوده و فقط لاک زمانی بود،اون 6 مگ رو که دان میکردی،باز میشد............
البته شانس شخمیه من،رو بازیه من نبود و دانلودش حدود یه روز طول کشید:n02:
فقط به خاطر اینکه بازی اصلی رو روی 360 تموم کرده بودم و میخواستم این رو هم روی 360 تموم کنم،اچیومنتش چشم رو گرفته بود.................

sonixax
17-07-2013, 21:54
DLC شیش مگی که چیزی نیست ! من DLC گرفتم 200KB !
واسه NFS بود آنلاینشو باز میکرد .

soheilnouri
18-07-2013, 10:20
من 3 سال قبل این بازیو خریدم...و الان دارم بازی میکنم..اون موقع به دلایلی یه مانیتور 19 اینچ داشتم و بازی رو هم بخاطر مشکلات و رفتن به خارج تا ابتدای مکزیک رفتم و دیگه نرفتم.الان دارم با تلوزیون 42 اینچ ال جی که led هست میرم از اول....شاهکاره...شاهکار و شاهکار....اونم تازه بعد از سه سال...این بازی منو یاد اخرین نسخه فار کرای میندازه و البته یه سر و گردن بالاتر

aha2012
18-07-2013, 13:11
من 3 سال قبل این بازیو خریدم...و الان دارم بازی میکنم..اون موقع به دلایلی یه مانیتور 19 اینچ داشتم و بازی رو هم بخاطر مشکلات و رفتن به خارج تا ابتدای مکزیک رفتم و دیگه نرفتم.الان دارم با تلوزیون 42 اینچ ال جی که led هست میرم از اول....شاهکاره...شاهکار و شاهکار....اونم تازه بعد از سه سال...این بازی منو یاد اخرین نسخه فار کرای میندازه و البته یه سر و گردن بالاتر

خواهشن این بازیو با هیچ بازیه دیگه مقایسه نکن:n01:
farcry کجاش شبیه اینه؟:n01:

soheilnouri
18-07-2013, 15:03
يعني اينوبالاتره ديگه..درسته؟

soheilnouri
11-08-2013, 20:11
سلام دوستان...من الان مرحله ی ایی هستم که باید برم تو اون کشتی متروکه اون informant رو که همش داد میزنه نجات بدم..اما هر کاری میکنم نمیتونم برم رو سقف کشتی و اونو نجات بدم

cacodemon
11-08-2013, 20:28
من همیشه بازی با پی سی دوست داشتم
ولی وقتی این بازی اومد همون موقع رفتم ایکس باکس گرفتم
بهترین بازی هست که انجام دادم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

soheilnouri
13-08-2013, 11:25
دوستان خواهش میکنم یه لطف و محبتی در حق این حقیر سر و پا تقصیر داشته باشین...من مرحله تقریبا اخراش هستم...همونجایی که باید بعد از کشتن آینده((آلنده))برم اداره پلیس شهر و با اون کاراگاه دنبال اون کشتی متروکه...یکی اون بالا رو صندلی بسته شده و داره زر میزنه...نمیتونم برم طبقه اخر...چیکا کنم

aha2012
13-08-2013, 11:40
دوستان خواهش میکنم یه لطف و محبتی در حق این حقیر سر و پا تقصیر داشته باشین...من مرحله تقریبا اخراش هستم...همونجایی که باید بعد از کشتن آینده((آلنده))برم اداره پلیس شهر و با اون کاراگاه دنبال اون کشتی متروکه...یکی اون بالا رو صندلی بسته شده و داره زر میزنه...نمیتونم برم طبقه اخر...چیکا کنم

کاری نداره که
برو تو کشتی-دور کشتی بچرخ تا پله پیدا کنی-برو بالا تا بهش برسی.همین:n01:
اینم راهنمای بازی:

soheilnouri
13-08-2013, 20:00
خواهشن این بازیو با هیچ بازیه دیگه مقایسه نکن:n01:
farcry کجاش شبیه اینه؟:n01:
رفيق بنده عرض كردم يه سر وًگردن بالاتر..

چند شب قبل انلاينشو زدم و يه اچيومنت هم گرفتم.باحاله انلاينش.سرعتم ميلي عاليه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

aha2012
13-08-2013, 21:09
رفيق بنده عرض كردم يه سر وًگردن بالاتر..

چند شب قبل انلاينشو زدم و يه اچيومنت هم گرفتم.باحاله انلاينش.سرعتم ميلي عاليه

بیخیال سهیل.داری جواب چیزی که 1 ماه پیش نوشتمو میدی؟ :دی
در ضمن 1 سروگردن ،خیر.کلا فارکرای ته چاهه،red dead اون بالا بالاهاس :) :n05:
.
.
آره آنلاینش واقعا زیباست.سرعتت تو چی عالیه؟کل میندازی؟؟:n02::n10:

soheilnouri
14-08-2013, 00:55
سلام عزیزم..تو dead eye..البته منظورم اول نت بود...حالا که گفتی منم وسوسه شدم کل بندازم..گیمیر تگ

SosoLaz

soheilnouri
30-03-2014, 01:05
از سال ٩٠ تا الان اين بازيو ميرم و ميتونم بگم روانيشم....؛(

aha2012
30-03-2014, 01:15
از سال ٩٠ تا الان اين بازيو ميرم و ميتونم بگم روانيشم.................................... .....................

جمله ی آخرتو بذار تو اسپویل
هنوز خیلیا هستن که این بازی زیبارو انجام ندادن.نذار داستان براشون لو بره:n01::n01:

soheilnouri
01-04-2014, 22:57
اقايون يه سوال جز undeed چه دي ال سي ديگه ايي هست؟چون من تو ماركت پليس با ي كلي دي ال سي واسه خريد ميبينم!

aha2012
02-04-2014, 19:33
اقايون يه سوال جز undeed چه دي ال سي ديگه ايي هست؟چون من تو ماركت پليس با ي كلي دي ال سي واسه خريد ميبينم!

اون dlc ها مربوط به مد آنلاین بازی میشه

soheilnouri
04-04-2014, 23:23
همشون؟انلاینشو من دارم بازی میکنم....زیاد سر در نمیارم چی به چیه...مثلا اون gang shootout ها منظورش چیه...هیشکی نیست...فقط خودمم..

aha2012
06-04-2014, 12:43
همشون؟انلاینشو من دارم بازی میکنم....زیاد سر در نمیارم چی به چیه...مثلا اون gang shootout ها منظورش چیه...هیشکی نیست...فقط خودمم..

اره دیگه.
منم چندباری که تو این مدا رفتم کسی نبوده.الان بازیهای جدیدتری اومده کمتر میان تو این بازی

soheilnouri
09-04-2014, 11:30
سلام دوستات.اقايون من همه dlc ها رو جز wars horse دان كردم.اين مود myth and ma erick هم مولتبه؟اخه نوشته مپهاي جديد بهش اضافه شده!فقط undead سنگل هست؟

vahidgame
13-05-2014, 17:19
این Undead Nightmare رو خیلی وقته دارم ولی وقت نشده بود اصلا برمش تا دیشب که شروع کردم به رفتن
یعنی واقعا این یه DLC هستش؟ فکر کنم اگه به عنوان یه بازی مستقل منتشر میشد گوتی هم میشد! :دی
واقعا DLC به این عظمت تا حالا ندیده بودم و خودش یه بازی کامله
یه مدته یه حسی دارم که کمتر بازی می کنم ولی از دیشب دیگه بکوب بازیو رفتم
بازی اصلی رو هم تقریبا با تاخیر سه ساله بازی کردم ولی اونقدر بازی فوق العاده بود که کلا احساس می کردم بازی تازه منتشر شده!
یه حسی هم بهم میگه که بازی بعدی راکستار شماره بعدی همین سریه که امیداورم زودتر همچین چیزی به واقعیت بپیونده

سلام دوستات.اقايون من همه dlc ها رو جز wars horse دان كردم.اين مود myth and ma erick هم مولتبه؟اخه نوشته مپهاي جديد بهش اضافه شده!فقط undead سنگل هست؟
همه DLC های بازی یا یه آیتمی چیزی اضافه می کنن یا برای بخش مولتی پلیرن به جز همین Undead Nightmare که کلا بخش داستانی داره

Spaniuly
13-05-2014, 20:21
دقیقا وحید همینطوره که میگه این Undead چالش برانگیز تر هست چیزای جالبی هم داره مثه پیدا کردن موجودات اسطوره ای موضوعش هم خوبه اصلا همین که مارتسون رو آدم زنده می بینه شاد میشه رسما اشکم دراومد وقتی که میمیره. برای من همیشه RDR یک اسطوره بوده و هست و حالا حالا ها بازی به این تاثیرگذاری بازی نکردم و همیشه هر لحظه اش برام حس نوستالژیک احیا می کنه راستش رو بخوای ایکس باکس 360 رو نمی فروشم چون توی هاردش بازی هایی مثله RDR هست که هر لحظه از عمرم که بشه می تونم بیارم و حتی دقایقی با بازی های بی نظیر و خاطره انگیزش حس بگیرم

+

البته اینم بگم که این DLC رو بعدا روی یک دیسک جدا ارائه کرد و کاملا به صورت مجزا از بازی اصلی بود و یه نفر می تونه بدون گرفتن بازی اصلی دیسک همین Unead رو بگیره کلا دیسک بازیش رو جدا عرضه کرد اون زمان

soheilnouri
24-05-2014, 20:02
واقعا نوشته هات راجع به بازی رو دوست دارم اسبانیولی جون