PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Red Dead Redemption

صفحه ها : 1 [2] 3 4

CATALONIA
20-05-2010, 21:49
میگم یه تاپیک Behdad vs Mohammad  بزنیم :31: جالب میشه .. 
--------------------------------
در نگاه اول میشه گفت با یک شاهکار روبرو هستیم که همه ی ویژگی های یک Open World عالی رو داراست ..
کمی بیشتر بازی میکنی و دیگر بازی جزئی از تو شده ( دقیق نمیدونم شایدم تو جزئی از بازی شدی :دی )
John در غرب وحشی همیشده شما رو به یاد نیکی در GTA IV می اندازه .
شلیک از روی اسب ،Mini Game های زیبای موجود در زمان غرب وحشی ، رام کردن اسب های وحشی ،شکار کردن و سلاخی آن ها ، فروش گل های وحشی و گوشت و پوست جانوران و ... شما را به دورانی میبرد که زمانی میبرد که شاید وقتی ارزو داشتید آزاد در آن به گشت و گداز بپردازید ...
این فقط بخشی از شاهکار R* هست ....
---------------------------------------------
حالا دوستان میشه نحوه ی رام کردن اسبا رو ببگین ؟! 

779
20-05-2010, 22:01
حالا دوستان میشه نحوه ی رام کردن اسبا رو ببگین ؟! 

کاری نداره وقتی که با طنبا گرفتیشون و روشون سوار میشی باید کنترله خودتو حفظ کنی ... دقت کن کنترل خودتو نه اسب!! مثلا موقعی که میری سمت راست آنالوگ رو به سمت چپ ببر و بالعکس...

masoud93
20-05-2010, 23:54
یکی دو روزی بود بازیو خریده بودم ولی وقط نکرده بودم بازی کنم امروز بازیش کردم واقا شاهکاره خداییش امتیاز 9.5 حقشه.
بازی open world تو سبک وسترن بهتر از این نمیشه.

MILIN3M
21-05-2010, 00:32
جریان بازی چیه ...من سر در نیاوردم..ببینم مثل جی تی ای هست یعنی بری ماموریت انجام بدی پول در بیاری و اینها...کلا یه توضیح بدید

m_kasaeei
21-05-2010, 00:47
این طوری نمیشه فردا برم ببینم بازی رو اورن یا نه

(!! یوزر قبلی هم احتمالا تعطیل میشه :دی) (و اکنون ! سینا هم اضافه شد)

IRAN_KING
21-05-2010, 09:16
واقعا موضوع کلی بازی چی هست گل بفروشی که چی اسلحه میخری یا نه یا غذا ...

مرحله ادامه ای داره ؟؟؟ !!!!!!!!

mehdi30nema
21-05-2010, 10:30
من دیروز یک ساعت و نیم بازی کردم بعد تو قسمت stauts رفتم دیدم زده 9.4 درصد کامل شده . اگه این جوری باشه که بازی خیلی زود تموم میشه .
کسی تا حالا تمومش کرده ؟

Yi Yi
21-05-2010, 10:42
جریان بازی چیه ...من سر در نیاوردم..ببینم مثل جی تی ای هست یعنی بری ماموریت انجام بدی پول در بیاری و اینها...کلا یه توضیح بدید
هدف اصلی‌تون بدست آوردن پول نیست. هدف اصلی ، نجات زن و بچه‌تونه.

من دیروز یک ساعت و نیم بازی کردم بعد تو قسمت stauts رفتم دیدم زده 9.4 درصد کامل شده . اگه این جوری باشه که بازی خیلی زود تموم میشه .
کسی تا حالا تمومش کرده ؟
متناسب با نحوه ی بازی کردن شما، بین 20 تا 40 ساعت طول می کشه تا بازی به پایان برسه. پس خیلی زود تموم نمی‌شه.

ali_ranger22
21-05-2010, 10:50
کسی تا حالا تمومش کرده ؟

بخش داستانی بازی 20 ساعت زمان می بره یعنی اگه فقط ماموریت های داستانی رو بری 20 ساعته تمومه
ولی ماموریت های فرعی زیادن

MILIN3M
21-05-2010, 11:49
هدف اصلی‌تون بدست آوردن پول نیست. هدف اصلی ، نجات زن و بچه‌تونه.
.

1:کدوم زن کدوم بچه...مردک دیلاق تنهاس تو اون کویر اونا کجان من ندیدمشون؟:20:
2:یه چیز دیگه یه کم از ادمها رو کشتم گفت عکست برای تحت تعقیب تو. شهر داره پخش میشه گفت برای اینکه این کار نشه چنتا کار باید انجام بدی نفهمیدم چی گفت!!! چه کارایی باید بکنم؟
3:بعدش رنکینگ داره یعنی مثلا ادم خوب یا منفوری بشی تو بین مردم؟؟
4:ممکنه راهزنا حمله کنن به شهر؟؟
5:ازین چیزها نداره بری تو کلاب با خانومهای مهربون اهم اهم:31:؟؟
6:خوردن مشروب توی بار چه فایده ای داره؟

779
21-05-2010, 12:11
اصل بازی از نظره من به ماموریت هایه جانبیشه چون بعضی هاشون واقعا وقت گیرن!!
مثلا بعضی ماموریت ها که میگیری همون موقه فعال نیستش ممکنه چند روز بعد دوباره اون فعال بشه...
در ضمن با نقشه هایه گنج بازی حداقل 10 ساعت سر و کار دارین :دی
برایه کسانی که میگن پول و ... به چه دردی میخوره یک توضیحه کوچیک بدم :
اولا این بازی همونطوری که میگن دقیقا مثله GTA نیستش!! بازی سبک ماموریت بندیش ( یعنی داستان سرایش ) مثله GTA و میری و ماموریت میگیری و ... اما بازی پر یا انباشته از نوآوریه :دی
اول اینکه شما یک چیزی مثله Inventory دارین که دارایه 3 بخشه ومیتونین توش نقشه ی گنج و یک چیز هایی که فکر کنم تویه WOW بهش میگفتن کوئست آیتم، Item هایی که پیدا میکنین ( مثل گل و گیاه و پوست و ... ) و جون و Item هایه مهم رو قرار بدین.
دوما مشکل بزرگی که GTA IV داشت ( نه SA ) این بود که آدم نمی دونست این همه پول رو چجوری خرج کنه؟
اما این بازی با انواع روش ها این رو جبران کرده ( واقعا که R* فوق العاده ی ) مثلا اولا اینکه کلا پول خیلی سخته در آوردنش و مثله GTA نیستش که یک ماموریت بری کلا پولدار بشی بیشتر ماموریت ها با آدم هایه فقیر کار داری که اونا هم هیچی بهت نمیدن و بعضی وقت ها هم ممکنه فقط 17$ کلا بهت بدن!! مثلا من که 35% بازی رو رفتم و 17 ساعت بازی کردم الان کلا 1000$ پول دارم چون خیلی سخته ( جدا از این که خیلی از پولامو تویه Poker باختم :دی ) بیشترین ماموریت هایی که به آدم پول میده ماموریت هایه Bounty Hunter هستش ( اگه درست گفته باشم ) که مثلا رویه دیوار ها عکس یک فردی رو میزارن و براش جایزه گزاشتن تو باید بری بکشیش و ... که اونم کلا 100$ یا 120$ یا حتی کم تر بهت میدن که بازم پوله زیادی نیست... اما از اینور مواردی که میتونین توش پول خرج کنین خیلی زیاده... مثل Poker , Black Jack و یک بازی ای هم هست که اسمش یادم نیست تاس بازیه :دی و همینطور اون بازیه پنج انگشت و نعل پرتاب کنی و ...
در اینور هم فروشگاه ها ، Tailor ها و پزشک ها در مواقع نیاز ازت پول میگیرن... در بعضی مواقع هم برایه حله یک Side Mission باید پوله زیادی رو پرداخت کنی مثلا من سره یکیش 200$ به یه یارو پول دادم تا بهم جایه یک چیزی رو بگه...
کلا بازی کاملا سیستم پول درآورندش عالی طراحی شده که به راحتی نمی تونی این کارا رو بکنی ( حتی Challenge ها هم بهت پول میدن مثلا یک Minigame هستش که باید بری اسبا رو رام کنی یا بری شکار یا Treasure Hunter بشی و ..)
یک سری چیز هایه دیگه هم بهت پول میدن مثلا موقعی که به مردم کمک کنی یا وقتی بدن افراد مرده رو میگردی و یا با پلیس همکاری میکنی و ... مثدار ناچیزی بهت پول میدن ( در حده 4$ یا دیگه فوقش 50$ که ماله پلیسه )
یک توضیحی هم در مورده شخصیت شما بگم که اگر Fame و Honor خود رو بالا ببرید مردم به صورت خیلی جالبی به شما احترام میگزارن مثلا وقتی که وارد شهر میشین همه بهت خوش آمد میگن یا موقعی که میرین بار زنا بهتون پیشنهاد مشروب و ... :دی رو میدن!
یا یک سری مزیت هایه دیگه از قبیل اینکه مردم موقعی که شما مثلا اسب میدزدین نمیرن به پلیس اطلاع بدن یا موقعی که تویه یک Bounty Hunter شخص مورده نظر در بره بهت کاری ندارن یا فروشگاه ها بهت تخفیف میدن و ...
البته یک مضراتی هم داره که اونم اینکه افرادی هم که از شما بدشون میاد ( مثل گانگستر ها یا همون Bandit ها ) به شما حمله میکنن و شما رو به هر صورتی که شده میخوان بکشن حتی ممکنه شما رو به دوئل دعوت کنن :دی

aha2012
21-05-2010, 12:48
سلام
بحث پول تو این بازی و gta شد بذارید یه چیزی بگم:
اونم اینه که تو این بازی که مربوط به دوران گذشته میشه ارزش پول بالا بوده و بخاطر همین 100 دلار
که به نظر شما پول کمیه به نظر من تو اون دوران پول خیلی زیادیه.توی Gta هم که با دوران جدید و حال سروکار داریم
ارزش پول نسبت به زمان گذشته خب واقعا پایین اومده.بخاطر همین هست که با یه ماموریت کلی پول میگیرید
مثل کشور خودمون،زمان قدیم 100تومن خیلی پول بوده در صورتیکه الان این 100تومن باهاش یه آدامس خروسی هم نمیدن:31:
امیدوارم خوب توضیح داده باشم

aha2012
21-05-2010, 13:23
راستی درسته من 360 ندارم ولی از بازی بینهایت خوشم میاد.
تنها چیزی که ازش بدم اومد قیافه ی این johnهست.خیلی زشته:2:

ali_ranger22
21-05-2010, 16:15
جالبه که بازی الان بهترین بازی 360 هستش از نظر امتیاز !

masoud93
21-05-2010, 17:25
تو اپشن بازی یه قسمت به نام cheat داره از کجا چیتاش رو پیدا کنم اگه کسی داره بزاره.

Alireza.M67
21-05-2010, 19:12
تو اپشن بازی یه قسمت به نام cheat داره از کجا چیتاش رو پیدا کنم اگه کسی داره بزاره.

از اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما توضیحاتشو حتما بخون ، مثلا اگه چیت فعال باشه اچیومنت نمیگیری .

masoud93
21-05-2010, 22:15
از چیت که استفاده میکنی دیگه نمیتونی بازیو سیو کنی پس بدرد نمیخوره.
فعلا 30 درصد بازیو رفتم.

Turok-71
22-05-2010, 09:06
از چیت که استفاده میکنی دیگه نمیتونی بازیو سیو کنی پس بدرد نمیخوره.
فعلا 30 درصد بازیو رفتم.
این که دیگه GTA نیست بخوای چیت کد بزنی لذتش به اینه خودت بازی رو پیش ببری!

djmd
22-05-2010, 15:43
یه نیمچه طنزی تو فروم خوده RDR بود گفتم اینجا هم بزارم شاید برای دوستان جالب باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دوستانی که مشکل لود کردن عکس رو دارن :

ÖMID
22-05-2010, 15:45
برای پی سی نیومد درسته ؟

Turok-71
22-05-2010, 15:50
برای پی سی نیومد درسته ؟
آره فعلا که خبری نشده!
ولی امید خودتون رو از دست ندید به احتمال قوی پورت بشه!

aha2012
22-05-2010, 15:51
یه نیمچه طنزی تو فروم خوده RDR بود گفتم اینجا هم بزارم شاید برای دوستان جالب باشه
تو محتوای مخفیت چیزی نیست داداش.سرکاری بود دیگه نه:27:

Turok-71
22-05-2010, 16:12
جلل خلوق پس این چشمای هیز آمریکایی چیه؟!!!:دی

aha2012
22-05-2010, 16:15
الان دیده شد
ok

m_kasaeei
22-05-2010, 17:26
نوشته شده توسط سینا:

خوب AW که دستمون نرسید خدارو شکر این اومد.تو حدودا 20 دقیقه ای که بازی کردم فقط میتونم بگم شاهکار.
از لحاط گرافیک ، موسیقی و صداگذاری ، کلا همه چیش.طراحی چهره ها و شخصیت ها هم که عالیه.زیاد بازی نکردم رفتم تو بیابون گرگا گرفتن کشتنم منم درومدم.دی:.فقط میتونم بگم عالیه.

masoud93
22-05-2010, 20:21
من بازی تا جایی رفتم که آخرش یه یارویی رو میکشی بعد که معموریت تموم میشه یکی یه آوازی رو میخونه و یه اچیومنت ازاد میکنه و 90 تا g میده می خواستم بدونم بازی تموم شده یا نه(بازی 50 درصد هستش)

masoud93
22-05-2010, 23:42
من بازی تا جایی رفتم که آخرش یه یارویی رو میکشی بعد که معموریت تموم میشه یکی یه آوازی رو میخونه و یه اچیومنت ازاد میکنه و 90 تا g میده می خواستم بدونم بازی تموم شده یا نه(بازی 50 درصد هستش)

کسی تاحالا بازیو تا آخر نرفته؟

Leon-117
23-05-2010, 10:14
توي اين يكي 2 ساعت كه بازي كردم بايد بگم بازي واقعا عالي هست از هر نظر!ولي يه چيزي اين خرس هاي گريزلي رو من برم بكشم خوب ميخرن؟مي صرفه برم شكار خرس؟!
راستي من فكر ميكردم اين بازي بهترين بازي سال شد از الان ولي مثل اينكه سوپر ماريو گالاكسي 2 با امتيازهاي فوقلعاده اش نميزاره اين بازي بهترين بازي سال بشه!

Yi Yi
23-05-2010, 11:12
صداپیشگی John Marston رو آقای Rob Wiethoff برعهده داشته :

اطلاعات بیشتر :

aha2012
23-05-2010, 11:15
چه قدر به هم میان :31:

MILIN3M
23-05-2010, 11:21
ببینم وقتی عکس یه کیو میزنه رو دیفال مینویسه زنده یا مرده.....من میرم سراغ یارو پیشش که میرسم دکمه ای چیزی نمیاد بزنم که زمین گیرش کنم و زنده ببرم تحویلش بدم فقط باید با گلوله بکشمش چجوری زنده ببرمشون؟؟

.یکیم به اینها جواب بده

1:مگه تو بازی زنو بچه داریم که باید نجاتشون بدیم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2:یه چیز دیگه یه کم از ادمها رو کشتم گفت عکست برای تحت تعقیب تو. شهر داره پخش میشه گفت برای اینکه این کار نشه چنتا کار باید انجام بدی نفهمیدم چی گفت!!! چه کارایی باید بکنم؟
5:ازین چیزها نداره بری تو کلاب با خانومهای مهربون اهم اهم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟؟

aliani
23-05-2010, 13:22
ببینم وقتی عکس یه کیو میزنه رو دیفال مینویسه زنده یا مرده.....من میرم سراغ یارو پیشش که میرسم دکمه ای چیزی نمیاد بزنم که زمین گیرش کنم و زنده ببرم تحویلش بدم فقط باید با گلوله بکشمش چجوری زنده ببرمشون؟؟با طناب باید ببندیش .

دوستان من 20 درصد بازی رو رفتم اما از outfit ها فقط یه دونش بازه و ماموریتاش هست اما بقیه ش undiscovere . چیکار باید بکنم باز شه ؟ :|

m_kasaeei
23-05-2010, 14:10
بازی اومد تو بازار 74 تومن

CATALONIA
23-05-2010, 19:48
ببینم وقتی عکس یه کیو میزنه رو دیفال مینویسه زنده یا مرده.....من میرم سراغ یارو پیشش که میرسم دکمه ای چیزی نمیاد بزنم که زمین گیرش کنم و زنده ببرم تحویلش بدم فقط باید با گلوله بکشمش چجوری زنده ببرمشون؟؟

.یکیم به اینها جواب بده

1:مگه تو بازی زنو بچه داریم که باید نجاتشون بدیم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5:ازین چیزها نداره بری تو کلاب با خانومهای مهربون اهم اهم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟؟

شما چند درصد بازی رو رفتی ؟ 
یک مرحله هست که باید با bonnie بری اسب های وحشی رو رام کنی و بعد از اون یک طناب بهتون میده که از اون به بعد میتونه مجرما رو دستگیر کنی ... اگر هم طناب رو داری اول باید با LB باید طناب رو انتخاب کنی و بعد از اون با LT رو هدف نشانه گذاری کنی و RT طناب رو پرت کنی طرف اون فرد . (نباید LT رو رها کنی ) . بعد باید نزدیک اون فرد بری و با کلید Y رو بزنی تا دست و پای اون فرد رو ببنده و بعدش میتونی دوباره کلید Y رو بزنی و اون فرد رو بلندش کنی و روی اسب بزاریش و ببریش سمت کلانتر شهر و جایزه رو بگیری ...
1: خوده منم نمیدونم تا الان 
2:نمیدونم . من در جهت مثبت تا به الان حرکت کردم . 
3: آره . دو تا نمودار مانند در بازی به نام های Honor و Fame وجود داره که با انجام هر مرحله یا کمک به مردم و یا بردن دوئل ها به اونها اضافه میشه و باعث شهرت و مورد احترام بودنت میان مردم میشه که البته باعث میشه راهزنا و افراد تبهکار هر جا ببیننت بهت شلیک کنن . 
4: تو مراحل اول یه همچین چیزی بود ولی دیگه من ندیدم . بیشتر ممکنه در بین راه ها راهزنا به یک کالسکه یا باربر حمله کرده باشن . 
5: من تا به حال  نتونستم و نمیدونم چطوری میشه . ولی وقنی اون دو نمودار که بهت گفتم زیاد میشه وقتی نزدیک این جاها میری خودشون بهت پیشنهاد میکنن ولی تو رد میکنی (دست خودت نیست . خودش میگه نه ) 
6: از پولت 5$ کم میشه :دی 

این مرده چقدر شبیه Marston :

هنرپیشه ی مشهور سالهای قبل فیلم های وسترن هست به نام کلینت ایستوود هست 

hosseincode2008
24-05-2010, 11:05
چند خبر واقعا جالب !

به احتمال زياد شما فكر ميكنيد كه مرحله ي “The Enemy that Shall Be Destroyed” آخرين مرحله ي بازيست ولي اينطور نيست و بعد از تموم كردن تمام مراحل داستاني بازي يه علامت "؟" روي نقشه مياد كه ميتونيد به Blackwater Station Train Platform بريد و اونجا مامور فدرال رو پيدا كنيد و ببينيد كه بازي واقعا چطور تموم ميشه ! بعد از اين صحنه شما Credits رو خواهيد ديد .

و خبر جالب و عجيب تر كه فقط كار Rockstar ميتونه باشه اينكه بسياري از كاربران You*tube صحنه هاي بسيار عجيبي رو گزارش دادن و ازش فيلم گرفتن كه متاسفانه برخي از اونها اينقدر سريع اتفاق افتاده كه نشده ازش فيلم بگيرن .
تو يكي از اين صحنه ها يكي از اين كاربران يه خرگوش بزرگ ديده كه مشغول كالسكه راني بوده ! وقتي سعي كرده اون رو پياده كنه اون خرگوشه به زبان اسپانيايي فرياد ميزنه و وقتي هم كه از كالسكه پيداش ميكنه ميره و به كلانتر گزارش ميده !
يا در صحنه ي ديگه يكي ديگه از كاربران يه خانمي رو ديده كه سرش سر اسب بوده !!!! احتمالا اينقدر خراب كاري كرده كه عذاب الهي گرفتتش :31:
يك نفر ديگه هم گزارش داده كه در يكي از ميان پرده ها به جاي شخصيت ها چندين طناب وجود داشتند و با اونها حرف ميزده ! كه البته باگ به نظر مياد .

همچنين خيلي هاي ديگه هم وجود حيوانات عجيب و غريب رو در بيابون ها و مناطق بازي گزارش كردن و فيلم هم گرفته شده .
يكي از اين حيوانات مرد يوزپلنگي هست ! و ساختار واقعا خيلي عجيب و دور از انتظاري R* بهش داده ! اون فقط با دو پاي عقبيش حركت ميكنه و بقيه ي پاهاش روي زمين آويزون كشيده ميشن !!!!!!!! اون با سرعتي حدود 60 مايل بر ساعت به سمت شما حمله ميكنه و بعد از ضربه زدن به شما خيلي سريع مخفي ميشه . ( ويديو موجود است !‌ )

حيوان بعدي گوزن پرنده ميباشد :31:كه در بالاي كوه ها ميشه پيداش كرد ( ويديو موجود است ! )

حيوان بعدي نميدونم چيه خودتون بريد تو لينك ببينيد !!!! ( ويديو موجود است ! )

حيوان بعدي كه ديگه نوبره سگ اسلحه به دست ! احتمالا خيلي تمرين داشته چون دقت زيادي در تير اندازي داره ! ( ويديو موجود است ! )

ويديو موجود است ها را اينجا ببينيد :

pcali
24-05-2010, 11:25
وای خدای من این بازی دیگه معرکه شده با توجه به تجربه Rockstar در ساخت بازیهای
openworld این بازی دنیای غرب وحشی رو به طرز بسیار عالی و دیونه کننده ای به تصویر
میکشه حدود سه ساعت به بازی ور رفتم کلم جوش آورد از این همه خلاقیت و زیبایی بدون شک
یکی از بهترین عناوین امسال خواهد بود رقیب بسیار سختی برای بقیه هستش هر کس این عنوان رو
از دست بده انگار که هیچ چیزی بازی نکرده

m_kasaeei
24-05-2010, 13:07
حيوان بعدي گوزن پرنده ميباشد
:18: این رو حتما ببینید

يا در صحنه ي ديگه يكي ديگه از كاربران يه خانمي رو ديده كه سرش سر اسب بوده !!!! احتمالا اينقدر خراب كاري كرده كه عذاب الهي گرفتتش
وای دیدم اینو :39::42::18: چه باهال بود !!! صدای اسب هم در میاره :42: اینا وقعا باگ بودن :39:
محمد

m_kasaeei
24-05-2010, 13:35
یکی اینا رو شکار کنه:دی احتمالا زیاد میخرنشون مخصوصا گوزن :دی

masoud93
24-05-2010, 16:59
من یه جایی رسیدم که یارو شخصیت اصلیه میمیره و دیگه با پسرش میری می خواستم بدونم بازی تموم شده یا نه؟

metal baz
24-05-2010, 17:04
با سلام خدمت دوستان من الان این مرحله “The Enemy that Shall Be Destroyed نمیگم چی شد داستان لو نره ولی
بعد از اون تو نقشه علامت سوال ندیدم !!!!!!!! چرا اینجوری شد

m_kasaeei
24-05-2010, 19:45
واای چه قدر صبر کنیم تا بیاد حالا که اومد داشتم میرفتم DC بازی رو بخرم پدرم نذاشت (فردا امتحان دارم :دی)

گفت وایسا تا امتحانات تموم شه خودم میخرم .... :(

نکته مثبتش این بود که 74 تومن از جیب من نمیره دیگه :دی

ولی تعریف نکنید اینقدر منم میخوام بازی کنم :دی

CATALONIA
24-05-2010, 22:45
Red Dead Redemption Review GS

لينك ريويو : 

The Video Review

watch

watch HD(540p

Yi Yi
25-05-2010, 11:18
100% Game Completion Check List

-Complete all 57 Story Missions
-Collect all 5 Rare Weapons
-Collect all 9 Outfits
-Buy all 13 Houses
-Work all 5 Jobs
-Beat all 8 Gang Hideouts
-Get Legendary Status (Complete all) in all 4 Challenges.
-Collect/Capture/Kill all 20 Bounties.
-Help all 18 Strangers
-Play (Win?) all 6 Mini Games
-Discover all 97 Map Locations

اطلاعات بیشتر :

metal baz
25-05-2010, 11:50
با درود خدمت گیمر های عزیز آقا دستگاه من تو طول این بازی دو بار قفل کرد مجبور شدم خاموش روشن کنم البته بعد از روشن کردن اونجایی که قفل شد رد کرد میخواستم ببینم مشکل از بازیه یا از دستگاه من؟ مدل دستگاه ارکید هارد 120 مین جسپر
راهنمایی کنید ممنون میشم:11:

m_kasaeei
25-05-2010, 11:58
میخواستم ببینم مشکل از بازیه یا از دستگاه من؟
مشکل از بازیه بعضی موقعا ها این dvd های کم کیفیت اینطوری میشن ! یه باگ میاد که بعد گیر میکنه

metal baz
25-05-2010, 12:12
مشکل از بازیه بعضی موقعا ها این dvd های کم کیفیت اینطوری میشن ! یه باگ میاد که بعد گیر میکنه

ممنون دوست عزیز اخه بازی تو هارد نصبه بازم مشکل از بازی میتونه باشه هارد هم نصفش خالیه ممنون میشم راهنمایی کنید:41:

Turok-71
25-05-2010, 12:20
خب اگه فقط توی این بازی مشکل داری معلومه که DVD خرابه!
+
عجبا اون پستو بابا ویرایش کنید!کل داستانو لو داده که!!! :2:

عجب ضد حالی خوردیم ها...نصف حال بازی پرید.:9:

Hunter lord
25-05-2010, 13:15
لعنت به ذات اون کسی که نوشته بود سر کارکتر بازی چی می آید . اگه امتحان نداشتم قبل از همه کاربر ها بازی ها رو تموم می کردم .

باید این جور کاربر ها رو اخراج کرد .

اون از داستان Alan که لو رفت این هم از این :41:

دیگه بازی ها به من یکی دیگه حال نمی ده مخصوصا ALAN

m_kasaeei
25-05-2010, 13:36
لعنت به ذات اون کسی که نوشته بود سر کارکتر بازی چی می آید . اگه امتحان نداشتم قبل از همه کاربر ها بازی ها رو تموم می کردم .

باید این جور کاربر ها رو اخراج کرد .

اون از داستان Alan که لو رفت این هم از این :41:

دیگه بازی ها به من یکی دیگه حال نمی ده مخصوصا ALAN

داستان alan که همون اول معلوم بود چی میشه آخرش

اتفاقات بینش مهم بود

masoud93
26-05-2010, 14:10
اونایی که دستگاهشون وست بازی گیر میکنه چیز مشکل داری نیست چون بازی از نظر گرافیگی خیلی سنگینه و یکدفعه بازی هنگ میکنه برا من هم دو دفعه پیش اومد.
و اونایی که یه پست من که آخر بازیو لو داده بودم گیر دادن اینکه تو تاپیک بازی از هر جای بازی که بخای میتونی صحبت کنی و اینکه میگین داستان رو فهمیدیم مشکل شماست پس اینجوری تا دو سال دیگه هم نمیشه داستان رو لو داد چون یسریا هستن که ممکنه دو سال دیگه بخوان بازیو برن (هیچ قانونی وجود نداره که نتونی درباره داستان بازی در تاپیک خودش حرف بزنی)

Yi Yi
26-05-2010, 14:18
و اونایی که یه پست من که آخر بازیو لو داده بودم گیر دادن اینکه تو تاپیک بازی از هر جای بازی که بخای میتونی صحبت کنی و اینکه میگین داستان رو فهمیدیم مشکل شماست پس اینجوری تا دو سال دیگه هم نمیشه داستان رو لو داد چون یسریا هستن که ممکنه دو سال دیگه بخوان بازیو برن (هیچ قانونی وجود نداره که نتونی درباره داستان بازی در تاپیک خودش حرف بزنی)
کسی نگفت شما نمی تونید از داستان حرفی بزنید. فقط وقتی از داستان می خواید حرف بزنید، از Spoiler Alert استفاده کنید.

m_kasaeei
26-05-2010, 14:20
هیچ قانونی وجود نداره که نتونی درباره داستان بازی در تاپیک خودش حرف بزنی)
لطفا شما کلا اینطرفا پست ندین :دی تنمون میلرزه user شمارو میبینیم ! که نکنه دارین داستان رو میگین !
بعدش هم شما حق ندارین بیاین داستان رو لو بدین ! این بی احترامی به همه محسوب میشه و خودش یه جور بی قانونی و تخلف هست ! :46:
حرف از قانون نزن که کارنامت تو انجمن خیلی .....
وقتی شما هیجان زده هستین و اینکه ذوق میکنین تا یک بازیرو زود تموم میکنین دلیل نمیشه که بیاین بگین اخره بازی چی میشه تا ما بفهمیم شما واقعا تونستین یک بازیرو در عمرتون تموم کنین :11:

Hirad HRD
26-05-2010, 14:35
اونایی که دستگاهشون وست بازی گیر میکنه چیز مشکل داری نیست چون بازی از نظر گرافیگی خیلی سنگینه و یکدفعه بازی هنگ میکنه برا من هم دو دفعه پیش اومد.
شما اول برو فارسی یاد بگیر دوم فرهنگ داشته باش هنوز خیلی ها بازی رو نگرفتن شما میتونید پیامتون رو بصورت پیام مخفی بدین سه شبه بازی نکردم از وقتی که بیمزه بازیتون گل کرد

masoud93
26-05-2010, 15:04
کسی نگفت شما نمی تونید از داستان حرفی بزنید. فقط وقتی از داستان می خواید حرف بزنید، از Spoiler Alert استفاده کنید.

خیلی معضرت می خوام از شما چشم دیگه از اسپویلر استفاده میکنم :40:
اگه چهار نفر مثل شما با آدم حرف بزنن من کارم رو درست انجام میدم ولی یسری بی تجربه هستم که به ادم توهین میکنن منم مجبورم یه چیزی بگم :13:

javad_vosogh
26-05-2010, 15:14
سلام برای از بین بردن Bounty چقدر باید پول به بانک یا همون جایی که برای این هست پول بدیم الان بانتی من 1000 هست باید 1000 تا بدم تا پاک بشه اخه یک بار رفتم 60 تا دادم از من گرفت هیچ تا ثیری هم پیدا نکرد

LiverBarca
26-05-2010, 20:30
بازی خوبیه ولی حیف برای pc نمیاد...

MILIN3M
27-05-2010, 00:23
کنار مپ بازی دو تا ستون ابی و قرمز هست برای چین؟؟

Hirad HRD
27-05-2010, 21:52
دوستان این نقشه گنج جریانش چیه چه جوری میتونیم گنچ پیدا کنیم؟:3:

D r i v e r
28-05-2010, 05:45
سلام
فقط اومدم بگم بازی فوق العادست
باعث مشروطی این ترم نشه خوبه!
امید وارم یه موقع 360 هم این وسط کم نیاره!
چون الان که خدمت شمام از ساعت 2 دقیقا پاش بودم تا 6:30
فقط یه ایراد به نظر من داره سیستم حمل و نقلشه : ))
بعضی مسیر ها یه خورده طولانی میشن :(
ولی بقیش خیلی قشنگه
1 ساعت اول بازی یه خورده برام ضد حال بود
ولی بعدش که کم کم وارد داستان شدم و یه چیز هایی رو یاد گرفتم واقعا برام جذاب بوده تا الان
همین :11:

Yi Yi
28-05-2010, 08:55
بی رحمانه ترین Achievement/Trophy تاریخ XBOX360/PS3 !

برای گرفتن این Achievement/Trophy درRed Dead Redemptionباید دست و پای زنی رو با طناب ببندید و بندازیدش روی ریل و منتظر بشید تا قطار از روش رد بشه!
فقط تو بازی های RockStar هستش که به خاطر این کارها به گیمر پاداش تعلق می گیره!

masoud93
28-05-2010, 10:03
سلام
فقط اومدم بگم بازی فوق العادست
باعث مشروطی این ترم نشه خوبه!
امید وارم یه موقع 360 هم این وسط کم نیاره!
چون الان که خدمت شمام از ساعت 2 دقیقا پاش بودم تا 6:30
فقط یه ایراد به نظر من داره سیستم حمل و نقلشه : ))
بعضی مسیر ها یه خورده طولانی میشن :(
ولی بقیش خیلی قشنگه
1 ساعت اول بازی یه خورده برام ضد حال بود
ولی بعدش که کم کم وارد داستان شدم و یه چیز هایی رو یاد گرفتم واقعا برام جذاب بوده تا الان
همین :11:

راه های طولانی رو میتونید با درشکه هایی که بعضی جاها هست برین پولی که میگیرن هم زیاد نیست :8:

isbn
28-05-2010, 10:34
دوستان این نقشه گنج جریانش چیه چه جوری میتونیم گنچ پیدا کنیم؟:3:

بفرمایید اینم راهنما گنج ها از 1-6

گنجينه اول در شمال Armalido است براي پيدا كردن ان از جاده فرعي به سمت يك صخره سنگي مي رويد كه در بين آن شمش است

گنجينه دوم در جنوب شرقي Rio Bravo اين جاده فرعي در عكس را تا آخر طي ميكنيد وقتي جاده تمام شد به آتش ميرسيد باز هم مستقيم برويد و از تپه با احتياط بريد پايين وشمش را پيدا ميكنيد

گنجينه سوم در غرب Tumblwedd است در يك ساختمان قديمي به طوري كه اگر از جلوي ساختمان به سمت چپ برويد ميتوانيد داخل زيرزمين شويد و مستقيم ادامه دهيد تا به يك ستون برسيد كه روي آن يك جمجمه است و زير ستون شمش طلا است

گنجينه چهارم در شمال Chuparosa است در اين قسمت از نقشه كه در عكس پايين است سه ديوار سنگي است كه پشت ديواري كه به رودخانه نزديك است شمش وجود دارد

گنجينه پنجم در شمال شرقي Escalera است در اين نقطه از نقشه سه تخت سنگ مخروطي شكل است كه بر روي بلند ترين تخت سنگ شمش وجود دارد

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گنجينه ششم در جنوب Chuparosa است در اين قسمت از نقشه دو صخره سنگي بزرگ است كه توسط يك طاق سنگي به هم وصل شدن در زير طاق دو برآمدگي است كه ميتوانيد با اسب روي آنها رويد بر روي يكي از برآمدگي ه شمش است

توجه : براي اينكه اين گنجها فعال بشن بايد حتما به ترتيب بالا براي پيدا كردن برويد

البته زحمت این کار رو یکی از دوستان در بازیسنتر کشیدن که منم گفتم اینجا قرار بدم تا شما دوستان p30 هم ازش استفاده کنید .:10:

ÖMID
28-05-2010, 12:19
بلاخره واسه پی سی اومده یا نه ؟
چون تا 6 صفحه خوندم چیزی نبود !

aha2012
28-05-2010, 12:30
بلاخره واسه پی سی اومده یا نه ؟
چون تا 6 صفحه خوندم چیزی نبود !
نه امید خان انحصاریه x360 و ps3هست:41:

MILIN3M
28-05-2010, 13:32
دوستان من رفتم اون مرحله ای که با دختره میره گاوها که پراکنده شدن و بارون میاد وباید جمشون کنیم...بعد اون دیگه علامتBروی نقشه نیست که برم...حالا چه کنم؟؟
2: بقیه جاهای نقشه اون دور دورا به روال طبیعی بازی میرسی اونجاها یاباید سر فضولی بری اونجا منظورم اینکه اونجاها بر حسب ماموریت گذرمون میوفته؟؟

m_kasaeei
28-05-2010, 14:05
اقا یکی به ما poker یاد بده :دی

pedram_sad
28-05-2010, 16:52
خوب این بازی رو 5 روز قبل گرفته بودم که تا الان نزده بودم به کنسول
چون اخوی محترم تو لیست بود برای بازی :31:
امروز دیدم بازی رو شروع کرده یکم نگاه کردم واقعا گرافیک بالایی داره
طراحی محیط و وسعتش عالی کار شده

اسب سواریش واقعا bug داره به خصوص کنترلش
یا اون تیکه ای که با اون زنه سوار درشکه میشن و با هم صحبت میکن سوار کار هایی که از جلو میان انگار یک چیزیشون میشه :31:

از نظر presentation خیلی شبیه به GTA هست

خودم نمیدونم بازی میکنم این رو یا نه چون زیاد از وسترن و دنیای اون خوشم نمیاد

m_kasaeei
28-05-2010, 18:44
خودم نمیدونم بازی میکنم این رو یا نه چون زیاد از وسترن و دنیای اون خوشم نمیاد
پدرام بازی نکنی میگم ایدفعه جک بیاد به خوابت :دی

CATALONIA
28-05-2010, 19:52
جك كيه ؟ :31:

اشتباه لپي بود ! :دي 
منظورش جان بود ... 

Leon-117
28-05-2010, 20:02
سلام.من اين بازيو گرفتم ولي بدليل سياست هاي والدين مهربان و به دليل امتحانات نهايي ما من زياد نرفتم.فقط اينكه توي بازي امكان استفاده از 2 سلاح وجود داره؟(يعني همزمان مثلا 2 تا ريولور دستت باشه و با جفتشون شليك كني)

pedram_sad
28-05-2010, 22:00
امروز بازم نشستم نگاه کردم
این شکار کردن و بعدم سلاخی حیوانات هم باحاله ها :31:
خون میپاچه رو دوربین

یک چیزی که داداشم رو هم کفری کرد این بود که از اسبش پیاده شد وسط بیابون بالا سر شکار رفت و وقتی برگشت دید اسب نیست :27:
حالا بیا درستش کن وسط بیابون اسب غیب شد

مگه اسب پیدا میشد حالا چند تا سوار کار هم مثل برق می اومدن میرفتن تا این کمندشو میخواست در بیاره یارو فلنگ رو بسته بود

بهش گفم این سری یکی رو بکش که طرف رو که کشت اسبش در رفت :27:
خلاصه کر کر خنده بود و اعصاب خورد کنی

ولی خودمونیم ها گراف داره اساسی :31:

MILIN3M
28-05-2010, 22:04
امروز بازم نشستم نگاه کردم
این شکار کردن و بعدم سلاخی حیوانات هم باحاله ها :31:
خون میپاچه رو دوربین

یک چیزی که داداشم رو هم کفری کرد این بود که از اسبش پیاده شد وسط بیابون بالا سر شکار رفت و وقتی برگشت دید اسب نیست :27:
حالا بیا درستش کن وسط بیابون اسب غیب شد

مگه اسب پیدا میشد حالا چند تا سوار کار هم مثل برق می اومدن میرفتن تا این کمندشو میخواست در بیاره یارو فلنگ رو بسته بود

بهش گفم این سری یکی رو بکش که طرف رو که کشت اسبش در رفت :27:
خلاصه کر کر خنده بود و اعصاب خورد کنی

ولی خودمونیم ها گراف داره اساسی :31:
نه بابا اسبت رفت تو 360 اون دکمه فلش بالا رو بزن سوت میزنه اسبت میاد.......و
یه چیز دیگش جالبه ..مثلا میخوای بری یکیو بکشی تو کمپشون..نزدیکهای کمپ از اسب پیاده میشی که بشینی و اروم بری سمتشون میبینی اسبه هم خوشحال داره پشت سرت میاد حالا هی بگو پیشته چخه انگار نه انگار...
سیستم رد ایش هم باحاله ها زمان کند میشه

D r i v e r
28-05-2010, 23:10
راه های طولانی رو میتونید با درشکه هایی که بعضی جاها هست برین پولی که میگیرن هم زیاد نیست :8:
نه
اینو تازه کشف کردم
وقتی کمپ میزنی میتونی مقصد رو مشخص کنی بعد از یه Loading کوتاه به محل میرسی

سیستم رد ایش هم باحاله ها زمان کند میشه
آره فوق العادست
مخصوصا زمانی که با یه 6 لول 6 نفرو میکشی!
و اینکه پیشنهاد میکنم اگه پول لازم نیستین اجناستون رو نفروشین
توی مکزیک خیلی بیشتر پول میکنه : ))
تنها سعیم اینه که هرچی سریعتر بازی رو تموم کنم که به فرجه ی امتحانا نخوره و بد بخت بشیم
راستی دمو ها رو از دست ندین و رد نکنین :46:

masoud93
28-05-2010, 23:24
چجوری باید کمپ زد ؟

D r i v e r
28-05-2010, 23:29
چجوری باید کمپ زد ؟
با دکمه ی کناری Start اسمش Back هست فکر کنم
بعد یه دونه Rb میزنی میتونی کمپ بزنی و حتی بازی رو save کنی :46:

MILIN3M
29-05-2010, 01:44
تو قسمت ایتم ها یه چیزی به اسم تلگرام هست که نوشته تو ایستگاهای قطار پاکشون کن یه همچین چیزی..الان بالاشم ضبدر3 شده...اینچیه؟؟ باید چه کنم؟؟

D r i v e r
29-05-2010, 06:34
تو قسمت ایتم ها یه چیزی به اسم تلگرام هست که نوشته تو ایستگاهای قطار پاکشون کن یه همچین چیزی..الان بالاشم ضبدر3 شده...اینچیه؟؟ باید چه کنم؟؟
دقیق نمیدونم منم
ولی باید بری پرداختش کنی
فکر میکنی به خاطر جرم هایی هست که انجام دادی
مثلا اسبی به دزدی یا کسیو اذیت کنی و....
امشب بازم حدود 4 ساعت و نیم به صورت مداوم بازی کردم(تموم نمیشه که!)
و هنوزم بازی برام جذابیت داشت
یکی از جذابیت هاش اضافه شدن اسلحه های جدید هست تا حدودی
ولی چند تایی باگ بد داره
مسابقه 5 انگشت هم حتما بازی کنین خیلی جالبه

pcali
29-05-2010, 07:53
سلام دوستان چند وقتی یک بار روی نقشه افرادی که تحت تعقیب هستن رو علامتش
میاد اگه همون موقع اون مورد رو پیگیری نکنیم مثل اینکه میپره درسته چون که بهتره حتما
انجامشون بدیم برای بالا بردن درصد Honor و Famous به درد میخوره .

Leon-117
29-05-2010, 08:21
كسي نميدونست ميشه هم زمان از 2 تا اسلحه استفاده كرد يا نه؟(مثلا توي يه دستش يه كلت و توي اون يكي دستش هم يه كلت ديگه باشه)

CATALONIA
29-05-2010, 09:13
نميدونم ولي فك كنم بايد بنويسم خطر لو رفتن داستان :دي

من الان مرحله ي بعد از كشتن Javier escuela هستم ... حدود 45 % بازي با Abraham Reyes . 
بعد يه علامت G روي minimap اومده كه نميدونم براي چي هست . ولي فك كنم مرحله ي جديد هست . 
بعد كه ميرم روي Map كه علامت گذاريش كنم اصلا پيداش نميكنم ! 
نميدونم چطوريه ؟ 
در ضمن چقدر از بازي مونده ؟ 
ممنون 

D r i v e r
29-05-2010, 09:55
نميدونم ولي فك كنم بايد بنويسم خطر لو رفتن داستان :دي

من الان مرحله ي بعد از كشتن Javier escuela هستم ... حدود 45 % بازي با Abraham Reyes .
بعد يه علامت G روي minimap اومده كه نميدونم براي چي هست . ولي فك كنم مرحله ي جديد هست .
بعد كه ميرم روي Map كه علامت گذاريش كنم اصلا پيداش نميكنم !
نميدونم چطوريه ؟
در ضمن چقدر از بازي مونده ؟
ممنون
فعلا بازی مونده
من شاید 7 - 8 ساعت بعد از شما باشم!
شاید!
ولی هنوز بازی تموم نشده
البته مرحله ها بیشتر حاشیه ای هست
این G که میگین فهمیدم کدومه
شمال شرقی نقشه رو نگاه کن در در Mini Map
درصد بازی رو کجا مینویسه؟

كسي نميدونست ميشه هم زمان از 2 تا اسلحه استفاده كرد يا نه؟(مثلا توي يه دستش يه كلت و توي اون يكي دستش هم يه كلت ديگه باشه)
تا جایی که میدونم نمیشه

وین رونی
29-05-2010, 09:57
بازی برای بالای 17 است درسته؟رو کاور بازی نوشته بود دارای صحنه های بد بد هست.منکه چیزی ندیدم تا به حال
می خوام بدونم تا یه وقتی اگه کسی کنارمون بود یهو ضایع نشیم

CATALONIA
29-05-2010, 10:03
فعلا بازی مونده
من شاید 7 - 8 ساعت بعد از شما باشم!
شاید!
ولی هنوز بازی تموم نشده
البته مرحله ها بیشتر حاشیه ای هست
این G که میگین فهمیدم کدومه
شمال شرقی نقشه رو نگاه کن در در Mini Map
درصد بازی رو کجا مینویسه؟

تا جایی که میدونم نمیشه

من الان حدود 12 ساعت بازي كردم ... 
يعني شما 20 ساعت بازي كردي ..! 
شمال شرقي در مكزيك يا ميره آمريكا ؟! 
تو قسمت منوي بازي ميري به قسمت STATS و ميزني GENERALS اونجا زمين بازي كردنت تا ثانيه و درصد بازي و مرحله هايي كه رفتي و غيري رو مينويسه ....

---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------

بازی برای بالای 17 است درسته؟رو کاور بازی نوشته بود دارای صحنه های بد بد هست.منکه چیزی ندیدم تا به حال
می خوام بدونم تا یه وقتی اگه کسی کنارمون بود یهو ضایع نشیم

منم تا الن هيچي نديدم .... 

شما راحت بازي كن ... 
اين درجه ها بيشتر به خاطر وجود خشونت و خون در بازي هست ... 

masoud93
29-05-2010, 10:53
با دکمه ی کناری Start اسمش Back هست فکر کنم
بعد یه دونه Rb میزنی میتونی کمپ بزنی و حتی بازی رو save کنی :46:

ما چه ... بودیم میرفتیم جاهای مختلف خونه میخریدیم.

779
29-05-2010, 15:12
من الان حدود 12 ساعت بازي كردم ...
يعني شما 20 ساعت بازي كردي ..!
شمال شرقي در مكزيك يا ميره آمريكا ؟!
تو قسمت منوي بازي ميري به قسمت STATS و ميزني GENERALS اونجا زمين بازي كردنت تا ثانيه و درصد بازي و مرحله هايي كه رفتي و غيري رو مينويسه ....

عزیز احتمالا تویه زمان مناسب نمیری اونجا.. ببین بعضی ماموریت ها زمانه مشخصی دارند!! مثلا باید روزه روشن بری اگه شب بری نمیده بهت...
منم بازی رو تویه 37 ساعت 100% تموم کردم ( دهنش سرویس این Reddead.wikia.com هم خوب چیزیه ها :دی ) ماموریت هایه فرعی رو هم دیدین حتمی بگیرین حالا بعدش مهم نیست چون اگه بره ممکنه تا چند روز حتی تا چند هفته ی آینده هم نیاد!!!!
این Outfits ها هم خیلی قشنگن حتمی بازشون کنین.
Challenge هایه بازی واقعا جذابن طوری که مثلا Hunting یک چلنج داشت باید میرفتین با چاغو خرس شکار میکردین که :دی
بریم سره بازی :
بازی واقعا داستان فوق العاده ای داشت طوری که واقعا آخره بازی جا خوردم و اون تیکه ی آخره بازی واقعا قشنگ بود ...
گیم پلی بازی یکم با اسبش باگ داشت هرچند که استیل فوق العاده عالی بود اما اسبش موقع پریدن باگش کاملا واضح بود :دی ( جدیدن بازی ها با پریدن مشکل دارن :دی )
گرافیک بازی یک جا هست آخره بازی براتون باز میشه اسمه منطقش Tall Tree هستش که اونجا خرس و اینا داره اونجا واقعا قشنگ بود یاده کانادا آدم میفتاد وقتی میرفتی شکار خرس خیلی زیبا بود از اول بازی هی میگفتم این محیط کی بشه یک تغییری بکنه که تویه مکزیک و Black Water و Tall Trees تغییر زیادی داشت مخصوصا مکزیک با اون ناودیس هایه فوق العاده قشنگش ( یاده Uta (؟) تویه Dirt 2 آدم میفته :دی )
صداگزاری هم که قبلا گفتم فقط این پسره جان یکم صداش ... یک جوری بود :دی
امتیاز من به این بازی هم حتمی 10 هستش چون واقعا بازی فوق العاده بود.
( آموزش پوکر ، Black Jack ، مشت :دی و ... هرچی خواستین هستم :دی )

MILIN3M
29-05-2010, 16:46
من نفهمیدم خوردن مشروب چه فایده ایداره فقط!! اینقدر خوردم زد به عالم مستی و تلو نلو خوردن (فقط فایدش همینه فک کنم هیفه پول پیکی 2دلار..20 دلار میریم شیشه کاملشو میخریم :دی)

Leon-117
29-05-2010, 17:32
سلام.من توي يكي از دمو ها ديدم توي برف داشت با اسب راه ميرفت.سوال:توي بازي تغيير فصل وجود داره؟

Hunter lord
29-05-2010, 17:43
پریروز بازی رو تهیه کردم . عکس پشت جلدش واقعا خوف بود . :31: و از این عکس درجه سنی رو حدس زدم .

الان 25 درصد بازی رو رفتم و به نظرم از IV کوتاهتر به نظر می رسه . گیم پلی بازی خیلی شبیه به IV هستش ولی بسیار پیشرفت داشته و خلاصه گیم پلیش خیلی Fun هستش !

گرافیک فوق العاده زیباست فقط در حد این جمله ! ماموریت های فرعی و اصلی هر دو جذاب هستند .
اولین بازی هستش که تمامی کار هایی که توی فیلم های وسترن دیدی رو می تونی انجام بدی .
آهسته کردن صحنه , شکار حیوانات , ماموریت های اصلی که کار های توی فیلم ها رو توش انجام می دی تنها گوشه ای از گیم پلی Exciting بازی هستند . حتما این شاهکار رو امتحان کنید .

گرافیک : 10 گیم پلی : 10 صدا گذاری و موسیقی : 10 داستان : 10

D r i v e r
29-05-2010, 19:15
سلام.من توي يكي از دمو ها ديدم توي برف داشت با اسب راه ميرفت.سوال:توي بازي تغيير فصل وجود داره؟
نه تغییر فصل وجود نداره
اون شمال آمریکا هست که برفی میشه و با اسب باید برین(پایه پیاده هم میشه خوب )
---------------------------------------------------
من هنوز نمیدونم بازی رو تموم کردم یا نه
اگه تموم کرده باشم دیگه هیچ مرحله ای روی صفحه وجود نداره؟

isbn
29-05-2010, 20:16
نه تغییر فصل وجود نداره
اون شمال آمریکا هست که برفی میشه و با اسب باید برین(پایه پیاده هم میشه خوب )
---------------------------------------------------
من هنوز نمیدونم بازی رو تموم کردم یا نه
اگه تموم کرده باشم دیگه هیچ مرحله ای روی صفحه وجود نداره؟

اگه به اونجایی رسیدی که جان رو کشتن و حالا شخصیت اصلی پسرش شده باید بگم نه هنوز تمام نشده و باید انتقام خون پدر رو بگیری یه دایره بنفش هست که نوشته remember my family این رو به ترتیب جولو برید تا به عامل اصلی کشته شدن جان برسید و یه دوئل که باید بکشینش اینجا تیتراژ پایانی میاد و تمام

D r i v e r
29-05-2010, 23:11
اگه به اونجایی رسیدی که جان رو کشتن و حالا شخصیت اصلی پسرش شده باید بگم نه هنوز تمام نشده و باید انتقام خون پدر رو بگیری یه دایره بنفش هست که نوشته remember my family این رو به ترتیب جولو برید تا به عامل اصلی کشته شدن جان برسید و یه دوئل که باید بکشینش اینجا تیتراژ پایانی میاد و تمام
از سر کنجکاوی خوندمش ها :(
عجب اشتباهی کردم :(
فقط اولش رو خوندم که میگه ...... و بعد .....
پس امشب مجبورم حتما تمومش کنم :(

masoud93
29-05-2010, 23:46
چند خبر واقعا جالب !

به احتمال زياد شما فكر ميكنيد كه مرحله ي “The Enemy that Shall Be Destroyed” آخرين مرحله ي بازيست ولي اينطور نيست و بعد از تموم كردن تمام مراحل داستاني بازي يه علامت "؟" روي نقشه مياد كه ميتونيد به Blackwater Station Train Platform بريد و اونجا مامور فدرال رو پيدا كنيد و ببينيد كه بازي واقعا چطور تموم ميشه ! بعد از اين صحنه شما Credits رو خواهيد ديد .

و خبر جالب و عجيب تر كه فقط كار Rockstar ميتونه باشه اينكه بسياري از كاربران You*tube صحنه هاي بسيار عجيبي رو گزارش دادن و ازش فيلم گرفتن كه متاسفانه برخي از اونها اينقدر سريع اتفاق افتاده كه نشده ازش فيلم بگيرن .
تو يكي از اين صحنه ها يكي از اين كاربران يه خرگوش بزرگ ديده كه مشغول كالسكه راني بوده ! وقتي سعي كرده اون رو پياده كنه اون خرگوشه به زبان اسپانيايي فرياد ميزنه و وقتي هم كه از كالسكه پيداش ميكنه ميره و به كلانتر گزارش ميده !
يا در صحنه ي ديگه يكي ديگه از كاربران يه خانمي رو ديده كه سرش سر اسب بوده !!!! احتمالا اينقدر خراب كاري كرده كه عذاب الهي گرفتتش :31:
يك نفر ديگه هم گزارش داده كه در يكي از ميان پرده ها به جاي شخصيت ها چندين طناب وجود داشتند و با اونها حرف ميزده ! كه البته باگ به نظر مياد .

همچنين خيلي هاي ديگه هم وجود حيوانات عجيب و غريب رو در بيابون ها و مناطق بازي گزارش كردن و فيلم هم گرفته شده .
يكي از اين حيوانات مرد يوزپلنگي هست ! و ساختار واقعا خيلي عجيب و دور از انتظاري R* بهش داده ! اون فقط با دو پاي عقبيش حركت ميكنه و بقيه ي پاهاش روي زمين آويزون كشيده ميشن !!!!!!!! اون با سرعتي حدود 60 مايل بر ساعت به سمت شما حمله ميكنه و بعد از ضربه زدن به شما خيلي سريع مخفي ميشه . ( ويديو موجود است !‌ )

حيوان بعدي گوزن پرنده ميباشد :31:كه در بالاي كوه ها ميشه پيداش كرد ( ويديو موجود است ! )

حيوان بعدي نميدونم چيه خودتون بريد تو لينك ببينيد !!!! ( ويديو موجود است ! )

حيوان بعدي كه ديگه نوبره سگ اسلحه به دست ! احتمالا خيلي تمرين داشته چون دقت زيادي در تير اندازي داره ! ( ويديو موجود است ! )

ويديو موجود است ها را اينجا ببينيد :

تو سایت ویدیوهاش رو نمیشه ببینی فقط برا هر کدام یه صفحه صفید هست.
اگه میشه چند تا عکس ازشون بزارید.

D r i v e r
30-05-2010, 00:44
نمیدونم این شکلی بود یا نه!
ولی یه همچیم موجودی با سرعت وحشت ناک به من حمله کرد و اسب و خودمو کشت!
------------------------------------------------
بچه ها بازی تموم شد
بعد از مدتی که از 360 دور بودم واقعا بهم حال داد و داستانش و فوق العاده قشنگ بود
یکی دیگه از نقاط مثبتش مطمئنن موسیقیش هست
هیچ جوره از دستش ندین

pcali
30-05-2010, 06:43
نمیدونم این شکلی بود یا نه!
ولی یه همچیم موجودی با سرعت وحشت ناک به من حمله کرد و اسب و خودمو کشت!
------------------------------------------------

وای این دیگه چه موجودیه میشه بگید دقیقا کدوم قسمت نقشه بهش برخوردید :18:
چون که وسعت نقشه خیلی زیاده واقعا آدم توش گم میشه.

Hirad HRD
30-05-2010, 11:35
این گنج هایی که پیدا میکنیم بدرد آواتار میخوره یا اینکه میتونی بفروشیش میشه یکم توضیح بدین؟

MILIN3M
30-05-2010, 11:42
این گنج پیدا کردن جزیی از مرحله هست؟؟ یعنی مثلا تو یه مرحله ماموریت پیدا میکنیم بریم گنج پیدا کنیم ؟؟یا گذری بر حسب اکتشاف مناطق پیدا میکنیم؟

Hirad HRD
30-05-2010, 12:50
این گنج پیدا کردم جزیی از مرحله هست؟؟ یعنی مثلا تو یه مرحله ماموریت پیدا میکنیم بریم گنج پیدا کنیم ؟؟یا گذری بر حسب اکتشاف مناطق پیدا میکنیم؟
دستت درد نکنه اما بچه دردی میخوره و چجوری میشه استفادشون کرد

MILIN3M
30-05-2010, 14:54
بابا تشکر چیه :دی ..جواب سوال منو بدین...تشکر میکنن:دی

Leon-117
30-05-2010, 15:14
نه از مراحل اصلي به حساب نمياد.6-7 تا گنج وجود داره كه با پيدا كردنشون(فكر كنم شمش هستن) پول در ميارين ديگه!

Hirad HRD
30-05-2010, 15:32
بابا تشکر چیه :دی ..جواب سوال منو بدین...تشکر میکنن:دی
:31::31::31::31::31:تقصیر من بود متن تو با دقت نخوندم

MILIN3M
30-05-2010, 15:48
نه از مراحل اصلي به حساب نمياد.6-7 تا گنج وجود داره كه با پيدا كردنشون(فكر كنم شمش هستن) پول در ميارين ديگه!
نه میخوام بدونم مثلابری توی یه شهرو بگردی بر حسب شانست پیدا میکنی..یا جزئ ماموریتهای فرعی به حساب میاد!!!

m_kasaeei
30-05-2010, 18:15
سینا:
دوستان من رفتم این نقشه اوله که میگه بین دو صخره هست ولی هیچ شمشی پیدا نکردم کسی هست راهنمایی کنه؟
ممنون

Leon-117
30-05-2010, 18:33
نه میخوام بدونم مثلابری توی یه شهرو بگردی بر حسب شانست پیدا میکنی..یا جزئ ماموریتهای فرعی به حساب میاد!!!
از مراحل فرعي هم نيست!مثلا بايد بري بين كوه ها و دشت ها و اينا بگردي يه جا مخفي هستن.2-3 صفحه پيش يكي از دوستان جاي همه نقشه ها رو با عكس گفته بودن.
موفق باشيد.:11:

ALTAIR*
31-05-2010, 20:10
سلام
کسی در مورد secret بازی که توی قسمت customize avatar /awards هست، چیزی میدونه.
لطفا بگید که چه کارایی باید انجام بدیم که secretها بدست بیاد. ممنون

aramesh_61
31-05-2010, 21:18
سلام، آقا ببخشید این سوال رو میپرسم، شاید تکراری باشه ولی آیا این بازی قراره واسه pc بیاد؟ rock star هیچ قولی نداده؟

pcali
01-06-2010, 07:16
سلام، آقا ببخشید این سوال رو میپرسم، شاید تکراری باشه ولی آیا این بازی قراره واسه pc بیاد؟ rock star هیچ قولی نداده؟

نه دوست عزیز فعلا خبری نیست اگرم Rock Star خیالی بکنه شاید حدود یک سال طول بکشه
بازی هنوز یک ماه کمتره که برای کنسولها اومده

راستی دوستان شما هیچی Outfit آزاد کردین من 20 درصد بازی رو رفتم هنوز
راهی برای آزاد کردنشون پیدا نکردم فکر کنم حدود 13 تایی باشه . ولی خدایش
اگه بخواهیم بازی رو هم ماموریتهای جانبی وهم خط کلی داستان رو بریم فکر کنم
بیشتر از 30 ساعت طول بکشه :18:

Hirad HRD
01-06-2010, 07:39
راستی دوستان شما هیچی Outfit آزاد کردین من 20 درصد بازی رو رفتم هنوز
راهی برای آزاد کردنشون پیدا نکردم فکر کنم حدود 13 تایی باشه . ولی خدایش
اگه بخواهیم بازی رو هم ماموریتهای جانبی وهم خط کلی داستان رو بریم فکر کنم
بیشتر از 30 ساعت طول بکشه :18:
در مورد این outfit توضیح میدین موقعی که گزینه اش رو انتخاب میکنیم یکسری لباس میاد ولی باز نیستن باید چه کار کرد باز شن؟

generaltj
01-06-2010, 09:08
کاش داستان شماره دو درباره پسره باشه.خیلی با حال میشه اگه بشه.
اصلا شماره دو تایید شده؟؟؟!!!!!

Yi Yi
01-06-2010, 11:44

راهنمای آزاد کردن و فواید Outfit ها :

javad_vosogh
01-06-2010, 15:18
سلام یه قسمت بود که یه پیره مرده کنار جاده افتاده تیر خورده کمکش میکنیم میزاریمش رو درشکه و به دکتر میبریمش بع اون مارو میبره جایی شیوه تیراندازی و دوئل و غیره رو یاد میده و یه قابلیت میده که وقتی ded eye رو میزنی خودش چند تا نشانه گیری روی طرف میزاره من این پیره مردرو خونه پسر عموم که بازی میکردیم اول بازی دیدم واین قابلیت رو گرفتم ولی یک بار خودم دارد تو خونمون میرم الان 40 درصد بازی رو رفتم هنوز اون پیره مردرو ندیدم ونه فابلیت نشانه گراری رو افراد رو گرفتم ممنون میشم اگه راهنمایی بکنین

mehdi30nema
01-06-2010, 20:09
چه طور میشه safe house ها رو بیشتر کرد؟ . چون الان برای سیو بازی بعضی وقت ها باید مسافت خیلی زیادی رو رفت .

Hunter lord
01-06-2010, 21:27
ممنون
ببخشید دوستان الان من با پسر جان دارم بازی می کنم ولی مامویریتی روی نقشه نیست ! آیا بازی تمام شده ؟

یک سوال از داستان :

چرا جان با خانوادش از اسطبل فرار نکرد ؟

ممنون

adook
02-06-2010, 00:21
ببخشید دوستان الان من با پسر جان دارم بازی می کنم ولی مامویریتی روی نقشه نیست ! آیا بازی تمام شده ؟

یک سوال از داستان :

چرا جان با خانوادش از اسطبل فرار نکرد ؟

ممنون

بابا این چه کاریه میکنید من هنوز بازیرو تموم نکردم اونوقت شما داستانو لو میدید لااقل یه هشدار میدادی (خطر لو رفتن داستان بازی )واقعا نمیدونم چی بگم

pcali
02-06-2010, 07:25
چه طور میشه safe house ها رو بیشتر کرد؟ . چون الان برای سیو بازی بعضی وقت ها باید مسافت خیلی زیادی رو رفت .

تا اونجایی که من بازی رو رفتم تعداد این safe house ها در طول روند داستان بازی
آزاد میشن که باید بعضی ها رو خرید و بعضی ها رو اجاره کرد حالا اگر دوستان اطلاعات بیشتری
دارن راهنمایی کنن در ضمن از داخل shop ها میشه تجهیزات زدن یک camp رو خرید و در هر کجا
که دوست داشتید camp بزنید ولی من امتحان نکردم ببینم با این کمپها میشه بازی رو سیو کرد
یا نه چون که خیلی گرون بودن تمام دست رنجمون میره :31:

max_3d
02-06-2010, 08:08
من در سال شاید به زور 2 تا بازی رو تموم کنم اینم همچین بازیهایی ولی حالا بازی مورد علاقم رو pc نمیاد تف تف:19:

hoomi_gta
02-06-2010, 08:37
یعنی هیچ وقت روی pc نمیاد؟

وین رونی
02-06-2010, 08:49
منکه دائم تو شهرها و بیابون در حال ول گشتن هستم و حیوون می کشم.

راستی به من گفته اگه می خوای قهرمان غرب بشی باید تو نقشه جایی رو پیدا کنی.کلمات Tresure و New Austin را یادمه.
من نفهمیدم چکار کنم.

Leon-117
02-06-2010, 08:58
آزاد میشن که باید بعضی ها رو خرید و بعضی ها رو اجاره کرد حالا اگر دوستان اطلاعات بیشتری
دارن راهنمایی کنن در ضمن از داخل shop ها میشه تجهیزات زدن یک camp رو خرید و در هر کجا
که دوست داشتید camp بزنید ولی من امتحان نکردم ببینم با این کمپها میشه بازی رو سیو کرد
بله ميشه سيو كرد.:11:

yoosef_st
02-06-2010, 12:31
اصلا هیچ احتیاجی نه به خرید خونه ست و نه به اجاره کردنش که الکی پولتون رو هدر بدین.
دکمه ی Back یا همون Select خودمون رو که بزنین، بیاین رو Kit نوشته Basic Camp.
هم میشه سیو کرد، هم میشه لباس عوض کرد، هم میشه Travel کرد. همه کار میشه کرد.
اون کمپهایی هم که میخرین فقط امکانات هر کمپ رو بیشتر میکنه.
بعد هم چیزی که به نظر من تو این بازی ریخته پوله!
یه دست چاقو بازی کنی کلی کاسبی :دی

وین رونی
02-06-2010, 12:44
یه دست چاقو بازی کنی کلی کاسبی
این یعنی چی؟توضیح میدید؟

yoosef_st
02-06-2010, 14:28
این یعنی چی؟توضیح میدید؟
همین Five Finger دیگه. با چاقو وسط دستشون میزنن.
من همین 1 ساعت پیش حدود 400 دلار از همین راه کاسبی کردم :دی

aha2012
02-06-2010, 20:08
john marston که شخصیت اصلی این بازی هست دقیقا همچین شخصیتی وجود داشته

CATALONIA
02-06-2010, 20:41
john marston که شخصیت اصلی این بازی هست دقیقا همچین شخصیتی وجود داشته

...

.............

این مرده چقدر شبیه Marston :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهنرپیشه ی مشهور سالهای قبل فیلم های وسترن هست به نام کلینت ایستوود هست

yoosef_st
02-06-2010, 23:12
جدا این یارو رو از رو ایستوود ساختن؟
اگر آره که من 1000 برابر بیشتر کشته مُردش شدم :10:

Yi Yi
02-06-2010, 23:44
هر قدمی که توی این غرب وحشی بر می دارم، همراه شده با ترس از از دست دادن جزئیاتی که Rockstar در اطرافم قرار داده!

یک شب که سوار اسبم در حال بازگشت به Safehouse بودم، کمی دورتر از جاده، چشمم خورد به یک مرد. از سر کنجکاوی بهش نزدیک شدم. نشسته بود داشت گریه می‌کرد و شراب می‌خورد تا مثلا اندوهش تسکین پیدا کنه. چند لحظه تماشاش کردم و بعد یک دفعه غش کرد و مرد!
مرد داشت روی بدن بی‌جان و خونین زنی، زار زار گریه می‌کرد. احتمالا زنش بود و اندوهش نشون می داد که خیلی دوسش داره. به هر حال این کنجکاوی من پایان خوشی نداشت!

آیا شما هم از این گونه تجربه‌ها که ربطی به داستان اصلی و فرعی RDR نداره داشتید؟

pcali
03-06-2010, 07:11
هر قدمی که توی این غرب وحشی بر می دارم، همراه شده با ترس از از دست دادن جزئیاتی که Rockstar در اطرافم قرار داده!

یک شب که سوار اسبم در حال بازگشت به Safehouse بودم، کمی دورتر از جاده، چشمم خورد به یک مرد. از سر کنجکاوی بهش نزدیک شدم. نشسته بود داشت گریه می‌کرد و شراب می‌خورد تا مثلا اندوهش تسکین پیدا کنه. چند لحظه تماشاش کردم و بعد یک دفعه غش کرد و مرد!
مرد داشت روی بدن بی‌جان و خونین زنی، زار زار گریه می‌کرد. احتمالا زنش بود و اندوهش نشون می داد که خیلی دوسش داره. به هر حال این کنجکاوی من پایان خوشی نداشت!

بله دوست عزیز دقیقا نقطه قوت بازی همین مورد هستش که شما در طول بازی با
افراد زیادی آشنا میشید که یا به اونها کمک میکنید یا اینکه در راستای داستان بازی
گنجونده شده که بتونه بازی رو یک حالت سینمایی قوی بده انگار که همه چیز در این بازی
زنده هستش یعنی اینکه واقعا افراد و شخصیتهای بازی دارن واقعا در کنار شما زندگی میکنن:10:
در ضمن من اصلا انتظار یک بازی رو در همچین سطحی نداشتم خیلی برای این عنوان زحمت کشیده شده

mehdi30nema
03-06-2010, 17:00
اصلا هیچ احتیاجی نه به خرید خونه ست و نه به اجاره کردنش که الکی پولتون رو هدر بدین.
دکمه ی Back یا همون Select خودمون رو که بزنین، بیاین رو Kit نوشته Basic Camp.
هم میشه سیو کرد، هم میشه لباس عوض کرد، هم میشه Travel کرد. همه کار میشه کرد.
اون کمپهایی هم که میخرین فقط امکانات هر کمپ رو بیشتر میکنه.
بعد هم چیزی که به نظر من تو این بازی ریخته پوله!
یه دست چاقو بازی کنی کلی کاسبی :دی

راه حلت خیلی عالی بود . نجاتم دادی .

کسی میدونه بازی تو چند درصد تموم میشه ؟

tommy vercetti
03-06-2010, 17:13

بله ...منم یه چند بار چنین چیزی دیدم ...
یه بار داشتم تو راه می رفتم ... دیدم یه پیرمردرو دو نفر از درشکه پیاده کردن اسب هاشم فقط گوشتن ... منم تا فهمیدم که راهزنیه ... کشته شدم ...
یه بار دیگه هم یه مرده رو دیدم داره پیاده تو بیابون راه می ره ... برام جالب شد کجا می ره ... تعقیبش کردم دیدم رفت جلوی کوه وایساد پشتش رو به من کرد و گلاب به روتون جیش کرد :31: ... :2:

aliafg
03-06-2010, 18:42
افا ما هر چی بازی رو تو دستگاه می زاریم می ره تو یه صفحه که ارم xbox 360 دیگه عوض نمیشه ایا باید xbox اپدیت کنم یا مشکل از cd بازی لطفا کمک کنید

aha2012
03-06-2010, 22:51
بروبچس سلام
یه خبر داغ ولی به نفع pc گیمر ها نیست از جمله خود بنده:41:
تو این چند روز که دموی این بازیو دیده بودم خیلی با بازیش حال کردم.و این باعث شد که به Rockstar ایمیلی بزنم
و ازشون خواستم که این بازیو میتونید برای pcبزنید ؟
اونا یه ایمیل به من زدند که نوشته بود اگه نظری چیزی داری با این شماره ها تماس بگیر
منم بهشون میل زدم که نمیتونم با شماره ها تماس بگیرم فقط به سوال من پاسخ بدید که آیا این بازی برای pc میاد یا نه؟
یکی از افراد راک استار به نام LEE به من ایمیل زد که گفت نظر افراد برای ما خیلی مهمه و درنتیجه نظرتو به تیم سازنده ی بازی انتقال میدم
بعد از 2-3 هفته برام یه ایمیل اومد یعنی همین امشب
و متن پیامش بدین شرح بود:31::
تیم راک استار هیچ طرحی برای ساخت این بازی روی پلتفرم pc نداره.اگه تغییری ایجاد شد تو خود سایت راک استار اعلام میکنیم.
اسمش هم Jamie بود.کسی که به من امشب میل زد
این ایمیل یه کم حالمو گرفت و همچنین حال pc گیمرها رو.
خلاصه اینکه حالا حالاها به فکر این بازی برای pc نباشید دوستان

general_sorena
03-06-2010, 23:19
آقایون سلام. ما تازه XBOX خریدیم یعنی دقیقا چند ساعته ;-) (گفتم بدونید چقدر آماتورم) این بازی red dead رو وقتی اجرا می کنم لود اول میاد (همون جا که 2تا شلیک می کنه) ولی بعد توی صفحه سیاه می مونه و هیچ اتفاقی نمیفته! در ضمن اینم بگم بازی های دیگه رو هم راحت اجرا کرد. XBOX رو دادم برام آپدیت کرده. ایراد از خود DVD بازیه؟

aha2012
03-06-2010, 23:25
آقایون سلام. ما تازه XBOX خریدیم یعنی دقیقا چند ساعته ;-) (گفتم بدونید چقدر آماتورم) این بازی red dead رو وقتی اجرا می کنم لود اول میاد (همون جا که 2تا شلیک می کنه) ولی بعد توی صفحه سیاه می مونه و هیچ اتفاقی نمیفته! در ضمن اینم بگم بازی های دیگه رو هم راحت اجرا کرد. XBOX رو دادم برام آپدیت کرده. ایراد از خود DVD بازیه؟
آره احتملا دی وی دی مورد داره
مبارکه چند خریدی؟چه مدلی؟

yoosef_st
04-06-2010, 10:13
بروبچس سلام
تو این چند روز که دموی این بازیو دیده بودم خیلی با بازیش حال کردم.و این باعث شد که به Rockstar ایمیلی بزنم
اونا یه ایمیل به من زدند که نوشته بود اگه نظری چیزی داری با این شماره ها تماس بگیر
منم بهشون میل زدم که نمیتونم با شماره ها تماس بگیرم فقط به سوال من پاسخ بدید که آیا این بازی برای pc میاد یا نه؟
یکی از افراد راک استار به نام LEE به من ایمیل زد که گفت نظر افراد برای ما خیلی مهمه و درنتیجه نظرتو به تیم سازنده ی بازی انتقال میدم
تیم راک استار هیچ طرحی برای ساخت این بازی روی پلتفرم pc نداره.اگه تغییری ایجاد شد تو خود سایت راک استار اعلام میکنیم.

دوست عزیز، به نظرت اگر هم بخوان این بازی رو برای PC بسازن،
میان به شما بگن داریم این کار رو میکنیم؟

aliafg
04-06-2010, 11:14
افا ما هر چی بازی رو تو دستگاه می زاریم می ره تو یه صفحه که ارم xbox 360 دیگه عوض نمیشه ایا باید xbox اپدیت کنم یا مشکل از cd بازی لطفا کمک کنید

لطفا کمک کنید
لطفا کمک کنید
لطفا کمک کنید
لطفا کمک کنید:10::41:

aha2012
04-06-2010, 12:01
دوست عزیز، به نظرت اگر هم بخوان این بازی رو برای PC بسازن،
میان به شما بگن داریم این کار رو میکنیم؟
یه بار خودت بهشون ایمیل بزنی میفهمی چه آدمهایی هستند

yoosef_st
04-06-2010, 12:39
یه بار خودت بهشون ایمیل بزنی میفهمی چه آدمهایی هستند
میدونم که جوابگو خواهند بود. اما به هر حال من و شما یه یوزر جزء هستیم. اینا به خبرنگارها یا سایتهای بازی به اون کله گندگی هم همچین چیزایی رو لو نمیدن.

Alireza.M67
04-06-2010, 19:12

لطفا کمک کنید
لطفا کمک کنید
لطفا کمک کنید
لطفا کمک کنید:10::41:

باشه آقا کمک میکنیم چرا داد و بیداد راه انداختی (شوخی) :31:
شما firmware دستگاهتو باید آپدیت کنی (بدی بیرون آپدیت کنن).
وبگو که حتما نسخه جدید LT بریزن .
(آخه پسر خوب وقتی هیچ بازی ای اجرا نمیشه معلومه که اشکال از دی وی دی نیست دیگه :31: )

aliafg
04-06-2010, 20:27
باشه آقا کمک میکنیم چرا داد و بیداد راه انداختی (شوخی) :31:
شما firmware دستگاهتو باید آپدیت کنی (بدی بیرون آپدیت کنن).
وبگو که حتما نسخه جدید LT بریزن .
(آخه پسر خوب وقتی هیچ بازی ای اجرا نمیشه معلومه که اشکال از دی وی دی نیست دیگه :31: )

ممنون و مرسی tnx

general_sorena
04-06-2010, 22:13
آره احتملا دی وی دی مورد داره
مبارکه چند خریدی؟چه مدلی؟

ARCAD جاسپر قیمتش هم 235. اون مشکل هم بعله از خود DVD بود.

general_sorena
05-06-2010, 14:32
با توجه به اینکه بازی رو تازه شروع کردیم شدیدا توی رام کردن اسبا موندم. البته دیدم تو یکی از پست یه چیزی نوشته ولی نفهمیدم دقیق!

mehdi30nema
05-06-2010, 16:59
با توجه به اینکه بازی رو تازه شروع کردیم شدیدا توی رام کردن اسبا موندم. البته دیدم تو یکی از پست یه چیزی نوشته ولی نفهمیدم دقیق!

هیچ کاری نداره . فقط باید با جوی استیک سعی کنی از روی اسب نیوفتی . بعد از چند ثانیه اسبه رام میشه

general_sorena
05-06-2010, 23:58
هیچ کاری نداره . فقط باید با جوی استیک سعی کنی از روی اسب نیوفتی . بعد از چند ثانیه اسبه رام میشه
خوب قربون شکلت! کردم این کارو! می دونم باید با آنالوگ برعکس حرکت اسب حرکت کنم اما لامصب با کلی زور فقط یکیش رام شد!

pcali
06-06-2010, 06:39
خوب قربون شکلت! کردم این کارو! می دونم باید با آنالوگ برعکس حرکت اسب حرکت کنم اما لامصب با کلی زور فقط یکیش رام شد!

خب دوست عزیز خودت که دیگه راهشو میدونی باید چشمات باز باشه
تا که دیدی کج شدی و داری از اسب میوفتی سریع آنالوگ دسته رو بدی به جهت مخالف
بعضی اسبها خیلی سمجن باید تحمل کنی طول میکشه:31:

mehdi30nema
06-06-2010, 06:49
بالاخره کسی نمیدونه بازی تو چند درصد تموم میشه ؟

rawen.west69
06-06-2010, 10:09
این بازی نسخه ی pc هم داره؟؟

general_sorena
06-06-2010, 10:12
خب دوست عزیز خودت که دیگه راهشو میدونی باید چشمات باز باشه
تا که دیدی کج شدی و داری از اسب میوفتی سریع آنالوگ دسته رو بدی به جهت مخالف
بعضی اسبها خیلی سمجن باید تحمل کنی طول میکشه:31:
آره! بعضی اسباش بدجور گیرن! دفعه اول افتادی!

وین رونی
06-06-2010, 13:24
رام کردن اسبها به چه دردی می خوره؟می شه اسبها رو فروخت؟

parhamsoft
06-06-2010, 13:28
سلام دوستان

آقا من بازی را تمام کردم. در آخرین ماموریت جان کشته میشه (البته فکر کنم راهی هم باشه تا بتونی اون همه آدمو که فکر کنم 15 20 نفر باشن با هم بکشی !!!!! ) حالا دیگه مراحل open هست و میشه تو شهر با شخصیت جدید دور بزنی و کارهای مختلف (مچ انداختن ، شرط بندی ها و .......) رو انجام بدی.
سوالم این هست که میشه تو اون مرحله آخر که در رو باز می کنی Red Eye جوری باشه تا بتونی همه رو هم زمان بکشی ؟ آخه با چه سلاحی با چه هفت تیری ؟ باید 20 تیر باشه !! یعنی تو اسلحه فروشی چیزی داره ؟ ممنونم

مثل اینکه ظاهرا بازی یه انجین داره و اون پروسه باید اتفاق بیوفته و بعد با جک باید انتقام بگیری

جای حساس متن ویرایش شده !!!!!

tommy vercetti
06-06-2010, 13:48
بروبچس سلام

اگه میشه به ما هم آدرسش رو بگین ... خیلی کنجکاو شدم ... :31:

amin 2010
06-06-2010, 14:23
1-اقا شما میدونی اسپویلر چیه؟؟؟وقتی یسری بازی نکردن تو با این پستت کل حال بازی رو میگیری همین کارو یکی دیگه کرده بود منم کل بازی هی میگفتم الان دیگه جان میمیره،میرفتم پیش بیل میگفتم میمیره ،داشتم میرفتم طرف مزرعه گفتم الان میکشنش اقا جان لطفا به حقوق بقیه احترام بزار
2-حداقل یه سرچ میکردی دوستان بار ها گفتن
باید بری نقاط بنفش object های remember my family اونا رو انجام بدی

aha2012
06-06-2010, 15:24
اگه میشه به ما هم آدرسش رو بگین ... خیلی کنجکاو شدم ... :31:
ایمیل راک استارو میخوای؟؟؟
حالا چرا میخندی؟:46:

general_sorena
06-06-2010, 15:43
سلام دوستان

آقا من بازی را تمام کردم. در آخرین ماموریت جان کشته میشه (البته فکر کنم راهی هم باشه تا بتونی اون همه آدمو که فکر کنم 15 20 نفر باشن با هم بکشی !!!!! ) حالا دیگه مراحل open هست و میشه تو شهر با شخصیت جدید دور بزنی و کارهای مختلف (مچ انداختن ، شرط بندی ها و .......) رو انجام بدی.
سوالم این هست که میشه تو اون مرحله آخر که در رو باز می کنی Red Eye جوری باشه تا بتونی همه رو هم زمان بکشی ؟ آخه با چه سلاحی با چه هفت تیری ؟ باید 20 تیر باشه !! یعنی تو اسلحه فروشی چیزی داره ؟ ممنونم

مثل اینکه ظاهرا بازی یه انجین داره و اون پروسه باید اتفاق بیوفته و بعد با جک باید انتقام بگیری
رسما بزن تو حال همه ديگه! آخه چه كاري بود كردي. واقعا كه. اسپويلر رو براي همين گذاشتن.

Hunter lord
06-06-2010, 19:21
بالاخره کسی نمیدونه بازی تو چند درصد تموم میشه ؟

من روی 67 درصد تموم کردم . ولی درصد ها متغیر هستش مثل GTA IV یا Batman .

general_sorena
06-06-2010, 20:50
در آن نفس بمیرم که در آرزوی X360 باشم و به این امید گیمر شوم که Alan wake را داشته باشم .
نمي خوام بحثو عوض كنم اما بعد از عمري بازي با PC بعد از خريد XBOX اونم با اكراه و جمع كردن پول ها اما اينقدر برام فوق العاده بود كه تعريفم از بازي كامپيوتري به كل عوض شد!!!

tommy vercetti
06-06-2010, 23:30
ایمیل راک استارو میخوای؟؟؟
حالا چرا میخندی؟:46:

بله ... اگه امکان داره ...
آخه می خواستم منم ایمیل بزنم ببینم چی می گه ... :41:
الان بهتر شد ؟؟ ...:31:
اگر واقعاً ناراحت می شید دیگه نمی خندم :41:

خیلی ممنون:11:

parhamsoft
07-06-2010, 11:03
سلام آقا باور کن این مخفی کردن متن رو تو ادیتور پیدا نکردم(شاید تنبلی کردم ! ) در هر حال ممنون،سپاسگذار،تقدیر و قدردانی و .....

aha2012
07-06-2010, 11:38
بله ... اگه امکان داره ...
آخه می خواستم منم ایمیل بزنم ببینم چی می گه ... :41:
الان بهتر شد ؟؟ ...:31:
اگر واقعاً ناراحت می شید دیگه نمی خندم :41:

خیلی ممنون:11:
بابا من شوخی کردم و اصلا ناراحت نشدم چرا جدی گرفتی.باشه بهت ایمیلشو میدم:20:
من ناراحت نمیشم و هر وقت دوست داری بخند:31:
بیا رفیق اینم ایمیل راک استار:10:
canada@rockstarsupport.com

وین رونی
07-06-2010, 13:12
میشه اسب های وحشی را رام کرد و بعد فروختشون؟

rawen.west69
07-06-2010, 19:54
کسی جواب نمیده؟؟؟:19:
پرسیدم نسخه pc هم داره؟

aha2012
07-06-2010, 20:04
کسی جواب نمیده؟؟؟:19:
پرسیدم نسخه pc هم داره؟
چند صفحه قبل کامل توضیح داده بودم دوباره برات میذارمش.بفرما:اینو خودم نوشتم.نقل قول خودمه

بروبچس سلام
یه خبر داغ ولی به نفع pc گیمر ها نیست از جمله خود بنده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و متن پیامش بدین شرح بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hunter lord
08-06-2010, 07:57
فکر نکنم روی PC بیاد . ( اصلا بهتر نیاد چون این PC بازها این همه دم از خودشون می زنن . )

من خودم رو X360 بازی می کردم برای اسب سواری هنگامی که دسته می لرزید شما باید سرعت کم می کردید . یا برای باز کردن قفل از این کار استفاده می شد .

ولی PC نه ویبره داره نه . . . .

پورت هم که بکنن از GTA بدتر می شه . چون روی X360 که روی HARD هم نصب بود بازی Freeze می شد . حالا چه رسد به PC !!!!

وین رونی
08-06-2010, 09:47
فکر نکنم روی PC بیاد . ( اصلا بهتر نیاد چون این PC بازها این همه دم از خودشون می زنن . )

من خودم رو X360 بازی می کردم برای اسب سواری هنگامی که دسته می لرزید شما باید سرعت کم می کردید . یا برای باز کردن قفل از این کار استفاده می شد .

ولی PC نه ویبره داره نه . . . .

پورت هم که بکنن از GTA بدتر می شه . چون روی X360 که روی HARD هم نصب بود بازی Freeze می شد . حالا چه رسد به PC !!!!
ای بابا من فکر می کردم ویبره فقط هنگام شلیک فعال میشه به خاطر همین همون اول غیرفعالش کردم.
دیگه چه جاهایی دسته میلرزه؟میشه کاری کرد که موقع شلیک نلرزه؟

مورد دیگه هم اینکه قدرت و دوام دسته ایکس باکس چقدره؟آخه من موقع مسابقه یا کلاً اسب سواری پدر دکمه A رو در میارم

D r i v e r
08-06-2010, 14:07
ای بابا من فکر می کردم ویبره فقط هنگام شلیک فعال میشه به خاطر همین همون اول غیرفعالش کردم.

مورد دیگه هم اینکه قدرت و دوام دسته ایکس باکس چقدره؟آخه من موقع مسابقه یا کلاً اسب سواری پدر دکمه A رو در میارم

فعلا که خوب دووم آورده
موقع مسابقات اسب دوانی و گاری سوار من انگشت خودمم درد میگیره چه برسه به گیم پد بدبخت

Hunter lord
08-06-2010, 17:04

ویبره رو از کار بندازی که اصلا نمی شه اسب سواری کرد البته اون گوشه یه خط آبی رنگ هستش که قرمز بشه باید سرعت رو کم کنی .

یک سری ماموریت فرعی هم توش باید از ویبره استفاده کنی .

راستی خوب شد هنوز x360 رو نفروختی دیدی گفتم کیف می ده نمونش هیمن بازی هستش .

kiarash87
08-06-2010, 21:01
سلام بچه ها ... من تازه این بازی رو گرفتم ... چه جوری باید گاو چرونی کنم ؟

pinky
09-06-2010, 03:20
سلام

من دنبال داستان بازی میگردم میشه بگید چطوری گیر بیارم

مثل داستان جی تی ای هست تو همین سایت برای این بازی نیست؟

فارسی باشه
چیکار میشه کرد؟

pcali
09-06-2010, 07:31
سلام بچه ها ... من تازه این بازی رو گرفتم ... چه جوری باید گاو چرونی کنم ؟

گاو چرونی بستگی به مهارتی که خودتون کسب میکنید داره این جور نیست که بگیم
چه جوریه فقط برای اینکه گاوها پراکنده نشن با فاصله کم پشت سر شون مانور بدین
البته در جهت جلو اگرم به چب و یا به راست خواستید هدایتشون کنید فقط با سرعت کم به
همون جهتی که میخواهید گا وها برن شما هم بربد یعنی اگر به چپ خواستید بدید برین طرف راست تا اونها برن به طرف چپ اگرم گاوی از گله جدا شدمیتونید با طناب اون رو گرفته و همین جور که سوار اسب هستین به دنبال خودتون بکشید یا اینکه همین قدر برین طرفش خودش میترسه و میره طرف گله:31: با یک کم تمرین دستتون میاد.

وین رونی
09-06-2010, 10:37
لامصب کلی بازی رو جلو رفته بودم اما نمی دونم چرا وقتی اومدم تو بازی از کلی قبل اومد!!منم مجبور شدم دوباره از مراحل قبل بازی رو برم
راستی من دیگه رو همون اسلات اولی بازی رو ذخیره می کنم

amaranth_silent
09-06-2010, 11:18
سلام چه جوریاست حال میده؟؟؟؟

pcali
09-06-2010, 12:00
سلام چه جوریاست حال میده؟؟؟؟

کلا وقتی بازی میکنی حس بازی اینه که توی یک دنیای Western واقعی هستی
خیلی هم حال میده چرا نده یک Open World به تمام معنا با داستانی قوی و یک
حالت سینمایی جذاب دیگه چی میخواهی از یک بازی:5:

Hirad HRD
09-06-2010, 16:03
لامصب کلی بازی رو جلو رفته بودم اما نمی دونم چرا وقتی اومدم تو بازی از کلی قبل اومد!!منم مجبور شدم دوباره از مراحل قبل بازی رو برم
راستی من دیگه رو همون اسلات اولی بازی رو ذخیره می کنم

دوست عزیز خوب گوش کن , شما کنسولتون رو قبل از بازی در قسمت SETTING چک کنید که تاریخ کنسول به علت قطع برق یا نوسان و کشیدن پاور کنسول از برق ریست نشده باشه اگر شما چک نکرده بازی کنید و به علت AUTO SAVE بازی شما ذخیره میشه و دفعه بعد وقتی بازی میکنید چون هنگام ریست تاریخ بازی 25-5-2005 است دستگاه سیو عقب تر رو میاره و سیو هاتو نبه هم میخوره به این نکته توجه کنید:40:

tommy vercetti
10-06-2010, 13:34
بچه ها گفتم شاید براتون جالب باشه ::20:
*فروش 5 میلیون نسخه‌ای سرخپوست مرده: رستگاری
مسوولان کمپانی Take-Two اعلام کردند بازی سرخپوست مرده: رستگاری تا به امروز بیش از 5 میلیون نسخه بر روی پلت‌فرم‌های ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 فروخته است. این میزان فروش برای عنوانی که کمتر از یک ماه از عرضه‌ی آن می‌گذرد مقدار قابل توجهی بشمار می‌رود. آمار فروش سرخپوست مرده در گزارش مطبوعاتی عملکرد مالی این کمپانی در سه ماهه‌ی دوم سال 2010 منتشر شد.

مسوولان کمپانی T2 در ادامه‌ی گزارش به عرضه‌ی نسخه‌ی ژاپنی سرخپوست مرده در پاییز امسال اشاره کردند. هم‌چنین T2 ضمن اعلام رضایت از فروش بالای این عنوان وسترن تاکید کرد بسته‌های الحاقی قابل‌دانلود دیگری در بهار و پاییز سال آینده در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.

گفتنی است اولین بسته‌ی الحاقی قابل‌دانلود سرخپوست مرده که امکان بازی گروهی را برای کاربران فراهم می‌کند در روز بیست‌ودوم ژوئن بر روی شبکه‌های مجازی ایکس‌باکس‌لایو و پلی‌استیشن عرضه خواهد شد.

به نقل از :dbazi

pinky
10-06-2010, 21:32
سلام

من دنبال داستان بازی میگردم میشه بگید چطوری گیر بیارم

مثل داستان جی تی ای هست تو همین سایت برای این بازی نیست؟

فارسی باشه
چیکار میشه کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mr_khodaei2008
11-06-2010, 11:31
سلام

من نسخه اول اين بازي رو رو پلي 2 بازي كرده بودم واقعا عالي بود

وین رونی
11-06-2010, 12:05
سلام

من نسخه اول اين بازي رو رو پلي 2 بازي كرده بودم واقعا عالي بود
نسخه اول؟!!!!PS2؟؟!!!احتمالاً بازی دیگه ای منظورتون بوده درسته؟

a.salireza
11-06-2010, 13:38
نسخه اول؟!!!!PS2؟؟!!!احتمالاً بازی دیگه ای منظورتون بوده درسته؟

نه . نسخه ی اول بازی که اسمش Red Dead Redemption Revolver بود در سال 2004 واسه PS2 و Xbox عرضه شده بود .

aha2012
11-06-2010, 13:41
نه . نسخه ی اول بازی که اسمش Red Dead Redemption Revolver بود در سال 2004 واسه PS2 و Xbox عرضه شده بود .
اسمش این نیست که:31: یه کلمه زیادی نوشتی
اسمش:red dead revolver هست

Hirad HRD
11-06-2010, 13:44
برنامه‌ای برای نسخه‌ی PC سرخپوست‌ مرده نداریم

شاید بازی‌کننده‌های کنسول‌های ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 گاه و بیگاه با معضل اسب‌های نامرئی در سرخپوست مرده دست و پنجه نرم کنند، اما خوشبختانه از بقیه‌ی بازی می‌توانند بنحو مطلوبی لذت ببرند.
البته در خصوص بازی‌کننده‌های رایانه‌های شخصی، کل بازی سرخپوست مرده حالت نامرئی دارد و بنظر هم نمی‌رسد به این زودی قصد مرئی شدن داشته باشد.

اخیرا سخنگوی راک‌استار اعلام کرده است، این کمپانی برنامه‌ای برای نسخه‌ی رایانه‌های شخصی سرخپوست مرده: رستگاری ندارد. وی در این خصوص طی پیامی در سایت رسمی راک‌استار اذعان داشت: "در حال حاضر برنامه‌ای برای آوردن سرخپوست مرده بر روی رایانه‌های شخصی نداریم. اما اگر در آینده نظرمان تغییر کرد بشما اطلاع خواهیم داد."

نیازی به توضیح نیست که مجموعه بازی‌های سرخپوست مرده خیلی وقت است که راهی به پلت‌فرم رایانه‌های شخصی نیافته. بازی سرخپوست مرده ریولور نیز در سال 2004 میلادی تنها در اختیار کاربران کنسول‌های ایکس‌باکس و پلی‌استیشن2 قرار گرفت. البته همگی می‌دانیم راک‌استار با پروسه‌ی پورت بازی‌ها برای رایانه‌های شخصی پس از تاخیرهای طولانی غریبه نیست. شاهد این ادعا هم چندین و چند قسمت از مجموعه بازی‌های GTA می‌تواند باشد.

aha2012
11-06-2010, 13:46
برنامه‌ای برای نسخه‌ی PC سرخپوست‌ مرده نداریم

شاید بازی‌کننده‌های کنسول‌های ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 گاه و بیگاه با معضل اسب‌های نامرئی در سرخپوست مرده دست و پنجه نرم کنند، اما خوشبختانه از بقیه‌ی بازی می‌توانند بنحو مطلوبی لذت ببرند.
البته در خصوص بازی‌کننده‌های رایانه‌های شخصی، کل بازی سرخپوست مرده حالت نامرئی دارد و بنظر هم نمی‌رسد به این زودی قصد مرئی شدن داشته باشد.

اخیرا سخنگوی راک‌استار اعلام کرده است، این کمپانی برنامه‌ای برای نسخه‌ی رایانه‌های شخصی سرخپوست مرده: رستگاری ندارد. وی در این خصوص طی پیامی در سایت رسمی راک‌استار اذعان داشت: "در حال حاضر برنامه‌ای برای آوردن سرخپوست مرده بر روی رایانه‌های شخصی نداریم. اما اگر در آینده نظرمان تغییر کرد بشما اطلاع خواهیم داد."

نیازی به توضیح نیست که مجموعه بازی‌های سرخپوست مرده خیلی وقت است که راهی به پلت‌فرم رایانه‌های شخصی نیافته. بازی سرخپوست مرده ریولور نیز در سال 2004 میلادی تنها در اختیار کاربران کنسول‌های ایکس‌باکس و پلی‌استیشن2 قرار گرفت. البته همگی می‌دانیم راک‌استار با پروسه‌ی پورت بازی‌ها برای رایانه‌های شخصی پس از تاخیرهای طولانی غریبه نیست. شاهد این ادعا هم چندین و چند قسمت از مجموعه بازی‌های GTA می‌تواند باشد.

حیف شد.........

general_sorena
17-06-2010, 17:06
آقا ما اساسی تو این مرحله رام کردن اسبا موندیم! نمیشه یه جوری بیخیالش شد. هر کاری می کنم رام نمیشن. فقط یک بار تونستم یکیشون رو رام کنن. اما بعد از اون هیچی.

Hirad HRD
17-06-2010, 17:08
آقا ما اساسی تو این مرحله رام کردن اسبا موندیم! نمیشه یه جوری بیخیالش شد. هر کاری می کنم رام نمیشن. فقط یک بار تونستم یکیشون رو رام کنن. اما بعد از اون هیچی.
حواستون و جمع کنین در ضمن با آنالوگ چپ کنترل کنین سخت نیست که

javad_vosogh
17-06-2010, 21:40
میتونین بگین سرنوشت bill چی میشه

imi imi
18-06-2010, 08:50
کسی میدونه چی جوری لباس مارستون رو عوض کنیم؟

javad_vosogh
18-06-2010, 17:14
سلام لباس us marshal که باید تمام مخفیگاههای گروه us را در 24 ساعت بازی پیدا کنیم رو میشه یه راهنمایی بکنین دقیقا باید کجا رو بگردیم وبعد برادر جان بیلی تفهمیدم سرنوشتش چی میشه میتونین یه توضیحی بدین

adook
18-06-2010, 22:44
سلام من 68 درصد بازیرو رفتم بازی تموم شد بعد از igi بهترین بازی بود که بازی کردم باورم نمیشه تموم شده باشه کسی نمیدونه که بازی واقعا تموم شده یا نه اسامیه سازندگان بازی هم نوشت ولی آخه چرا رو 68 درصد بازی تموم شد؟

D r i v e r
19-06-2010, 00:31
سلام من 68 درصد بازیرو رفتم بازی تموم شد بعد از igi بهترین بازی بود که بازی کردم باورم نمیشه تموم شده باشه کسی نمیدونه که بازی واقعا تموم شده یا نه اسامیه سازندگان بازی هم نوشت ولی آخه چرا رو 68 درصد بازی تموم شد؟
بله بازی تموم شده
اون 68% به دلیل وجود مراحل جانبی هست

کسی میدونه چی جوری لباس مارستون رو عوض کنیم؟
توی جاهایی که بازی رو Save میکنین یا دراور یا یه گنجه یا هرچیز دیگه ای وجود داره که میشه لباسش رو به راحتی عوض کرد
توی اتاق رو به دقت بگردین:46:

pcali
19-06-2010, 08:07
سلام دوستان توی بازی من رسیدم به یک فردی که در حال ساخت یک هواپیما
هستش البته از اون ماموریتهای جانبی که به صورت علامت سوال روی نقشه
ظاهر میشن من برای کمک به اون احتیاج به 20 پر 10مریم گلی قرمز و 5 پوست
حیوان حالا این آخری موندم چه نوع پوستی باید باشه هیچ کس بهش رسیده یا نه

aminbritney
19-06-2010, 13:43
ورژن موفق گان هست؟:31: واسه پی سی هم اومده؟(چندتا دی وی دی میشه)

میگن جی تی ای تو قرون وسطی هس.پس ازرش خرید داره؟!

Hunter lord
19-06-2010, 14:16
ورژن موفق گان هست؟:31: واسه پی سی هم اومده؟(چندتا دی وی دی میشه)

میگن جی تی ای تو قرون وسطی هس.پس ازرش خرید داره؟!

نه نمی آید . GTA تو قرون وسطی لقب AC ( اساسین کرید ) هستش . این بازی توی قرن 19 هستش .

یکی از بهترین بازی های امسال هستش .

javad_vosogh
22-06-2010, 03:12
من تا اخر بازی رفتم همه کارم انجام دادم ولی روی 7/99 گیر کردم لطفا کمک کنین کسی تاحالاصد در صد کرد من سه دهم کم دارم تا صد در صد

Hunter lord
22-06-2010, 08:17
من تا اخر بازی رفتم همه کارم انجام دادم ولی روی 7/99 گیر کردم لطفا کمک کنین کسی تاحالاصد در صد کرد من سه دهم کم دارم تا صد در صد

بازی روی 65 - 68 درصد تمام می شود . بقیه مربوط به ماموریت های فرعی می شود .

وقتی John می میره و با پسرش ادامه می دی بازی تمام می شود .

A.N.A.P
22-06-2010, 12:12
انصافا مسخره نیست ؟؟؟ !!!

تمام مرحله هاش تو بیابونه 6 ساعت باید با اسب بری تا برسی حالا که مرحلش تموم شد تو بیابون ول میکنه حالا برگرد !!!

pcali
22-06-2010, 12:58

تمام مرحله هاش تو بیابونه 6 ساعت باید با اسب بری تا برسی حالا که مرحلش تموم شد تو بیابون ول میکنه حالا برگرد !!!

شما اصلا نیازی نیست مسافتهای طولانی رو با اسب بری فقط دکمه back رو بزن
بیاین رو Kit نوشته Basic Camp در این جا هم میشه Outfit عوض کرد هم بازی
رو سیو کرد وهم مسافتهای طولانی رو مقصد به مقصد رفت.:10:البته با زدن دکمه A

Hunter lord
22-06-2010, 13:48

به جان مارستن ( ره ) توهین می کنی !!! :31:

گرافیک و فیزیک بازی انقدر خوب و عالیه که من اگه 1000000 کیلومتر هم با پای پیاده هم برم خسته نمی شم .

هیمنطور که داری می ری کلی اتفاق سر راحت به وجود می یاد .

مثل : داری می ری یارو افتاده رو زنه . ( حالشو کرده حالا می خواد بکشش ) باید نجاتش می دی یا می تونی بکشیش.

pedram_sad
22-06-2010, 18:04
منم بازی رو تمام کردم
رو 97.3 درصد
فوق شاهکار بود
امتیاز های دهن کوبندش و فروش سر سام اورش تایید کننده اثر بودنش هست و بس

mohammadaliarmin
22-06-2010, 18:31
ببخشید دوستان این بازی از gta iv بهتره یا نه میشه تک تک توضیح بدید یعنی از نظر گرافیک گیم پلی و....... بهتره یا نه؟

pcali
23-06-2010, 07:21
ببخشید دوستان این بازی از gta iv بهتره یا نه میشه تک تک توضیح بدید یعنی از نظر گرافیک گیم پلی و....... بهتره یا نه؟

تنها تشابهش با اون بازی اینکه هر دو open world هستن دیگه هیچ وجه
تشابهی وجود نداره باز هم میگم اگر خواهان یک بازی با داستانی جالب
با محیطی دیوانه کننده از نظر طراحی در دنیای western هستید این بازی
بهترین گزینه هسته البته چند گزینه رو با هم داره هم ادونچر هم اکشن
هم حالت سینمایی قوی داره روز و شب شما در حالی که بازی میکنید از
ابتدای بازی تا انتهای بازی شمارش میشه یعنی اینکه کاملا خودتو توی
محیط حس میکنی این بازی بسیار شما رو درگیر میکنه تقریبا بیشتر
کارهایی رو که میشه در دنیای غرب وحشی انجام داد حالا صرف نظر از
داستان اصلی بازی که برای خودش یک جایگاه ویژه داره شما میتونید
به شکار برید اسب رام کنید گاو چرانی کنید به تعقیب افراد جنایتکار wanted
برید میتونید تصمیم بگیرید که یک انسان با شرف هستید یا اینکه تبهکار
با توجه به گذشته John Marston که با دو خط درجه بندی شده Fame و Honor
میزان اون ها اندازه گیری میشه که برای بالا بردن اونها باید زحمت زیادی بکشید
در طول بازی هم با سرگذشت افراد زیادی آشنا میشد که میتونید به اونها کمک
کنید که بسیار لذت بخشه برای گیمر دیگه چی بگم هر چی بگم کم گفتم در مورد این
بازی البته اسم بازی روی این عنوان گذاشتن کم لطفیه دیگه گرفتن امتیاز 9.5 از سایتهای
معروف خودش اثبات کننده این واقعیت هستش.

s.w.a.t
24-06-2010, 11:22
iv چیه برادره من؟
این بازی از gamespot 9.5 گرفت...
بازیش فوق العادست!

Shahroozs2
03-07-2010, 18:14
سلام دوستان
من توی این بازی تو اونجاییش که جان میمیره رفتم حالا پسرش جک بزرگ شده ولی وقتی که با جک میرم هیچ ماموریتی نمیاد.
یعنی بازی تموم شده یا من جایی رو اشتباه رفتم؟

aha2012
03-07-2010, 19:43
سلام دوستان
من توی این بازی تو اونجاییش که جان میمیره رفتم حالا پسرش جک بزرگ شده ولی وقتی که با جک میرم هیچ ماموریتی نمیاد.
داداش خیلی نامردی
چرا داستانو لو دادی
من که هنوز بازی نکردم دیگه بازی کردن برام معنا نداره
نمیتونستی تو محتوای مخفی میذاشتیش
حالمو بدجوری گرفتی مرد:19:

Shahroozs2
03-07-2010, 20:44
شرمنده
اصلا الکی گفتم داستانش اینجوری نیست D:

F.A7
03-07-2010, 21:07
=" توی این بازی تو اونجاییش که جان میمیره رفتم حالا پسرش جک بزرگ شده ولی وقتی که با جک میرم هیچ ماموریتی نمیاد.

انه انتقامتو هنوز نگرفتی میری black water بغل ایستگاه قطار اگه اشتباه نکنم یه پلیس وایستاده (تو مپ مشخصه) میری باهاش حرف میزنی بعد یه محدوده ای با رتگ بنفش توی Map مشخص میشه و

Hirad HRD
04-07-2010, 08:07
دوستان در منطقه آمریکا در مراحل اول بازی 3 تا منطقه هستند که توش پر از اشرار :21:مسلح هست هر دفعه که من اونها رو میکشم دوباره فرداش اونجا هستند و هر دفعه هم که به اون مناطق میرم میگه شما این مرحله رو کامل کردین ولی دوباره هستند باید چیکارشون کنیم که از بین برن اولی در شمال شرقی آرمادیلو دومی در شمال غربی آرمادیلو و سومی در غربیترین منطقه در نقشه هستند ممنون میشم کمکم کنین

ashjaee
04-07-2010, 10:31
دوستان در منطقه آمریکا در مراحل اول بازی 3 تا منطقه هستند که توش پر از اشرار :21:مسلح هست هر دفعه که من اونها رو میکشم دوباره فرداش اونجا هستند و هر دفعه هم که به اون مناطق میرم میگه شما این مرحله رو کامل کردین ولی دوباره هستند باید چیکارشون کنیم که از بین برن اولی در شمال شرقی آرمادیلو دومی در شمال غربی آرمادیلو و سومی در غربیترین منطقه در نقشه هستند ممنون میشم کمکم کنین

اون گنگ ها از بین نمیره چون یک لباس هست که برای باز کردنش باید همه ی گنگ ها رو در 24 ساعت بازی تموم کنی

azizalizad
04-07-2010, 22:19
اقا میشه بگین روی ps3 چه طوری میشه انلاین coop بازی کرد؟

reza021120
05-07-2010, 15:06
سلام دوستان.چطور میشه سرعت اسب رو با یه دکمهی دیگه زیاد کرد؟؟؟
تا آخر بازی دیگه فک نکنم دکمه ی a دسته ام کار کنه....:31:
یه مسافتو که میخای طی کنی باید 500 با دکمه سبزرو بزنی پدر صاحاب دسته در میاد.
تو آپشنم هر کاری کردم عوض نشد...

morrigan_neit
05-07-2010, 18:37
خیلی حال کردم با بازیش. قطار دزدیش خیلی فاز میده ::D

tommy vercetti
05-07-2010, 18:47
خیلی حال کردم با بازیش. قطار دزدیش خیلی فاز میده ::D

خیلی حال کردم با بازیش. قطار دزدیش خیلی فاز میده ::من وقتی تو انجمن به این پست نگاه می کنم یه شکل دیگه است !!!!!:18:
ولی موقع پاسخ ... کاملاً تغییر می کنه !!!
مشکل از منه ؟

pedram_sad
05-07-2010, 20:19
سلام دوستان.چطور میشه سرعت اسب رو با یه دکمهی دیگه زیاد کرد؟؟؟
تا آخر بازی دیگه فک نکنم دکمه ی a دسته ام کار کنه....:31:
یه مسافتو که میخای طی کنی باید 500 با دکمه سبزرو بزنی پدر صاحاب دسته در میاد.
تو آپشنم هر کاری کردم عوض نشد...
شما RB رو بزنی مثل همون ترمز ماشین میمونه تو GTA و سرعت رو کم میکنه
اگه نگه داری در جا وا میسه اسبه

برای طی کردن لازم نیست 500 بار A بزنی
خیلی از ماموریت ها که باید مسافت طی کنی همراه طرف میری که اگه A رو نگاه داری کنارش خودش سرعتش رو تنظیم میکنه و تو فقط باید جهت رو با LS تنظیم کنی

باقی جاها هم راحت Camp میزنی 3 سوته loading میکنه میری هر جا که رو نقشه انتخاب کنی

tommy vercetti
05-07-2010, 20:33
شما RB رو بزنی مثل همون ترمز ماشین میمونه تو GTA و سرعت رو کم میکنه
اگه نگه داری در جا وا میسه اسبه

برای طی کردن لازم نیست 500 بار A بزنی
خیلی از ماموریت ها که باید مسافت طی کنی همراه طرف میری که اگه A رو نگاه داری کنارش خودش سرعتش رو تنظیم میکنه و تو فقط باید جهت رو با LS تنظیم کنی

باقی جاها هم راحت Camp میزنی 3 سوته loading میکنه میری هر جا که رو نقشه انتخاب کنی

البته اضافه کنم :
ایجاد Camp
back/یه بار rb / زدن گزینه ی basic camp site !

farbod N73 me
07-07-2010, 16:00
دوستان یه چیزی.......
توی PS3 تو بازی های مثل 21 و Hand Wresteling اون پایین میزنه O برای خارج شدن و مثلا X برای شرط بستن یا زیاد کردن قدرت تو مچ انداختن.
ولی عملا O کار نمیکنه و هر دو کار خروج و شرط بستن با X هستش.
مثلا وقتی میزنی که شرط رو ببنده این کار انجام میشه ولی بعدش پیغام میاد که میخوای خارج شی و تو هم باید دوباره X رو بزنی!!!
توی مچ انداختن که اصلا دیگه نمیشه!!
از تو Controls هم درست بشو نیست!
راهی هست؟؟

valapeji
09-07-2010, 10:17
تو این بازی red dead من الان شدم جک ولی هیچ ماموریتی وجود نداره باید چی کار کنم؟

pedram_sad
09-07-2010, 10:59
تو این بازی red dead من الان شدم جک ولی هیچ ماموریتی وجود نداره باید چی کار کنم؟
با جک زیاد طولانی نیست قسمتش
باید بری اون علامت های سوال رو نقشه که چند جاری میری بعدش هم تمام میشه و credits میاد بالا

keb
11-07-2010, 11:50
کسی انجین این بازی رو نمیدونه؟

pedram_sad
11-07-2010, 12:18
کسی انجین این بازی رو نمیدونه؟
ترکیبی از Rage و Euphoria

hessi19
12-07-2010, 12:36
واقعا بازی بینظیریه..:12:
پوسته حیواناتی که جمع میکنه به چه دردی میخوره ؟ (من نسله هرچی حیون بود منقرض کردم :31:)
من تازه رفتم اونوره رودخونه.. چه قدر دیگه مونده تا تموم بشه ؟؟
راسته این مشکله شنا نکردنش هم واقعا اعصاب خوردکنه ..
خبری از نسخیه بعدیه بازی نیست ؟؟

ممنون:40:

pedram_sad
12-07-2010, 12:44
واقعا بازی بینظیریه..:12:
پوسته حیواناتی که جمع میکنه به چه دردی میخوره ؟ (من نسله هرچی حیون بود منقرض کردم :31:)
من تازه رفتم اونوره رودخونه.. چه قدر دیگه مونده تا تموم بشه ؟؟
راسته این مشکله شنا نکردنش هم واقعا اعصاب خوردکنه ..
خبری از نسخیه بعدیه بازی نیست ؟؟

ممنون:40:
اون رو میبری تو مغازه های شهر میفروشی پول میگیری

الان نصف بازی رو اومدی

فعلا نه

s.w.a.t
14-07-2010, 17:14
آقا یکی میشه این poker رو به ما یاد بده!!!
درباره ی این duel هم یه توضیحی بدین.
چه جوری باید تو duel شلیک کرد؟

CATALONIA
19-07-2010, 07:30

بازي شاهكار زيباي RED DEAD REDEMPTION آخرين بازي بود كه ديشب تمومش كردم . البته من تو دو مرحله بازي رو تموم كردم . يكي حدود يك ماه پيش بود كه دو هفته داشتم بازي ميكردم  و يك وقفه افتاد و ديروز دوباره بازي كردم و تمومش كردم .! بازي بسيار زيبا بود . حرف نداشت . اگه شما از بازي هاي Open-World خوشتون مياد كه اين بازي رو نخريد بهترين بازي مورد علاقتون رو از دست داديد ؛ اگر هم زياد از اين سبك بازي ها خوشتون نمياد ( مثه من ) باز هم بازي رو بخريد ... 
گيم پلي وسيع بازي هر گيمري رو به خودش جذب ميكنه . محيط بازي بسيار زيبا كار شده . جنگل ، صحرا ، رودخانه ، شهر هاي دوران وسترن و .... . من به شخصه بازي رو تو 16 ساعت و روي 70 % بخش داستاني رو تموم كردم ولي دوستان ميگفتن حدود 25 ساعت گيم پلي داره بازي . گرافيك بازي هم كه حرف نداره . شما فقط بايد تو بيابون باشيد زماني كه خورشيد داره غروب ميكنه .  من واقعا نميدونم چي بگم درباره ي اين بازي نه ميتونم نقطه ضعف هاي بازي رو بگم ( چون نداره ) نه ميتونم نقطه قوت هاش رو بگم (‌چون همه ي بازي نقطه قوت ) . به هر حال اگر X360 يا PS3 داريد حتما اين بازي رو تجربه كنيد . 

Masoud King
19-07-2010, 08:33
شهاب جان بازی مشکل که داره...

مثلا بعضی جا ها باگ هایی آدم میبینه که واقعا جای تاسف داره...مثلا بعضی جا ها دشمن رو به روت وایستاده و داره بهت نگاه میکنه و تفنگش رو هم سمتت گرفته ولی انگاری هنگ کرده و هیچ کاری نمیکنه...این صحنه رو من زیاد دیدم تو بازی!!
یا مثلا یه جا یه خرس بهم حمله کرد و زد تو سرم و کاراکترم تا کمر رفت تو زمین و بازی گیر کرد و مجبور شدم از نو بیارم..
من از رو درایو بازی میکنم و بعضی جا ها با افت فریم هم آدم مواجه میشه...

البته نمیشه نگفت که این بازی شاهکاره ولی در کنارش همچین مشکلاتی رو هم داره

keb
19-07-2010, 08:42
یه چیز خیلی بد من دیدم که خیلی اعصابم رو خرد کرد.
گاهی پیش میاد میاد که از پشت دیوار تیر میخوری و هی جونت کم میشه.

vegas
19-07-2010, 09:41

مثلا بعضی جا ها باگ هایی آدم میبینه که واقعا جای تاسف داره...مثلا بعضی جا ها دشمن رو به روت وایستاده و داره بهت نگاه میکنه و تفنگش رو هم سمتت گرفته ولی انگاری هنگ کرده و هیچ کاری نمیکنه...این صحنه رو من زیاد دیدم تو بازی!!
یا مثلا یه جا یه خرس بهم حمله کرد و زد تو سرم و کاراکترم تا کمر رفت تو زمین و بازی گیر کرد و مجبور شدم از نو بیارم..

زیاد جای تعجب هم نداره چون از همون Engine بازی GTA 4 استفاده میکنه !:31:

CATALONIA
19-07-2010, 12:04

مسعود جان قبول كن كه هر بازي يه مشكلاتي داره ... 
يعني مثلا الان نميشه بازي رو پيدا كرد كه هيچ مشكلي نداشته باشه ( البته  بعضي از بازي هاي exclusive  شايد هيچ مشكلي نداشته باشند ) .
الان ديگه صفت شاهكار بودن به بازي تعلق ميگيره كه مشكلات كمتري داشته باشه نه مشكل نداشته باشه .
 در ضمن تو بازي هاي Open - world هم كه كار سازندگان بسيار سخت تر ميشه ؛ محيط وسيع بازي بالاخره يه مشكلي پيدا ميكنه. 

البته شايد مشكلات بازي ات مسعود جان به خاطر نصب نكردن بازي رو هارد هم باشه :46:

زیاد جای تعجب هم نداره چون از همون Engine بازی GTA 4 استفاده میکنه !:31:
موتور GTA : Vice City اسمش RenderWare بود ... 
در حالي كه RDR دو تا موتور به نام هاي Euphoria و همچنين RAGE داشت كه مخصوصا RAGE كه مخفف Rockstar Advance Game Engine هست بسيار موتور قدرتمند و مخصوص خوده سازنده هست . 
د شما منظورت اين بوده اين همون موتور هايي هستند كه در  (4)GTA IV  استفاده شدند . كه اينطوري درست ميشه . ... 
البته شما درست گفتين كه همون موتور  GTA 4  ولي بيشتر افراد فكر ميكنند GTA : Vice city همون GTA  4 هست (‌به GTA 4 معروفه ) براي همين اين توضيح رو دادم . :46: 

vegas
19-07-2010, 12:41
موتور GTA : Vice City اسمش RenderWare بود ...
در حالي كه RDR دو تا موتور به نام هاي Euphoria و همچنين RAGE داشت كه مخصوصا RAGE كه مخفف Rockstar Advance Game Engine هست بسيار موتور قدرتمند و مخصوص خوده سازنده هست .
د شما منظورت اين بوده اين همون موتور هايي هستند كه در (4)GTA IV استفاده شدند . كه اينطوري درست ميشه . ...
البته شما درست گفتين كه همون موتور GTA 4 ولي بيشتر افراد فكر ميكنند GTA : Vice city همون GTA 4 هست (‌به GTA 4 معروفه ) براي همين اين توضيح رو دادم . :46:
واقعا نیاز به این همه توضیح بود ؟!:31:
بله من منظورم GTA IV بود !!!!!!!!!!!!!!:27:

pedram_sad
19-07-2010, 13:37

مسعود جان من هم داداشم بازی رو تمام کرده
هم خودم تمام کردم رو 97.3 درصد

حتی یک مورد از این مشکلاتی که اشاره کردی رو ندیدم حتی یک بار
همین باعث شد تعجب کنم و پست بدم

فقط یکی دو مورد اونم داخل دهکده ها که تعداد OBJECT ها زیاد میشد frame کم می اومد

peyman_nn
20-07-2010, 11:29
شرمنده
نسخه ی کامپیوتر هم داره ؟

Masoud King
20-07-2010, 11:34
مسعود جان من هم داداشم بازی رو تمام کرده
هم خودم تمام کردم رو 97.3 درصد

حتی یک مورد از این مشکلاتی که اشاره کردی رو ندیدم حتی یک بار
همین باعث شد تعجب کنم و پست بدم

فقط یکی دو مورد اونم داخل دهکده ها که تعداد OBJECT ها زیاد میشد frame کم می اومد

تا نرفته زودي بگم :دي

پدارمي تازه چنتاش رو يادم رفت بگم
يه جا تو يه روستا كلا بافت هاي بازي ريخت به هم و همه چيز شيشه اي شد و زير پام كلا خالي بود.. يه وضعيتي شد كه نگو
حتي يه جا وس تير اندازي صداي بازي كلا قطع شد و مجبور شدم دوباره لود كنم تا درست بشه

تو اين ويدئو اينايي كه گفتم براي يه بده خداي ديگه هم پيش اومده:

اين يكي خيلي با حاله:

اينم ديدنش خالي از لطف نيست:

كلا مشكلات اين چنيني بازي طوري هست كه نميشه ازشون گذشت

شرمنده
نسخه ی کامپیوتر هم داره ؟
نه عزيز نداره

keb
20-07-2010, 11:41
یوتیوب که شیلتره. جای دیگه نمیشتاسین؟

xeNociDe
20-07-2010, 12:39
خیلی بازیه توپیه مخصوصاً دوئل هاش خیلی مکانیزه9 و پیچیده اند!!!
کلاً خیلی کیف میکنم با این بازی فقط اگر برای PC بود و میشد با موس بازیش کرد بهتر میشد!:41:

pedram_sad
20-07-2010, 13:27
اي بابا دو بار تايپ كردم هر دو بارش برقا پريد!!

تا نرفته زودي بگم :دي

پدارمي تازه چنتاش رو يادم رفت بگم
يه جا تو يه روستا كلا بافت هاي بازي ريخت به هم و همه چيز شيشه اي شد و زير پام كلا خالي بود.. يه وضعيتي شد كه نگو
حتي يه جا وس تير اندازي صداي بازي كلا قطع شد و مجبور شدم دوباره لود كنم تا درست بشه

تو اين ويدئو اينايي كه گفتم براي يه بده خداي ديگه هم پيش اومده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين يكي خيلي با حاله:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم ديدنش خالي از لطف نيست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكلا مشكلات اين چنيني بازي طوري هست كه نميشه ازشون گذشت

نه عزيز نداره

خیلی جالب شد
مسعود جان البته به درایو و نوع Dvd هم بستگی داره

شما حتما بازی رو تو HDD نصب کن و بازی کن

squall12
20-07-2010, 15:00
سلام.
یه جایی توی بازی هست که یه اقایی کنار یه هواپیما وایساده و مربوط به ماموریت های فرعیش هست، میگه باید 20 تاپر،10 red sage ، پنج تا هم Beaverfurs داشته باشم. خب من همه اینا رو دارم ولی هر وقت میخوام بهش بدم قبول نمیکنه!؟کسی اینجا رو رد کرده؟

ehsans3p
20-07-2010, 23:15
کسانی که در پی نمودن مراحل بازی Red Dead Redemption به مشکل برخورده اند می توانند به راهنمای قدم به قدم مراحل((فارسی ))بازی در تاپیک راهنمای فارسی قدم به قدم بازی ها و یا به ادرس زیر

مراجعه کنند.:10:

xeNociDe
21-07-2010, 08:47
کسانی که در پی نمودن مراحل بازی Red Dead Redemption به مشکل برخورده اند می توانند به راهنمای قدم به قدم مراحل((فارسی ))بازی در تاپیک راهنمای فارسی قدم به قدم بازی ها و یا به ادرس زیر
مراجعه کنند.:10:
اینجوری بازی مسخره میشه...آدم باید خودش بازیرو تموم کنه!!!
راستی یک سوال کی تاحالا مسیر اصلی بازی رو رفته!؟
من که میرم شکار جنایت کار!!!:21:

Leon-117
21-07-2010, 09:55
اینجوری بازی مسخره میشه...آدم باید خودش بازیرو تموم کنه!!!
راستی یک سوال کی تاحالا مسیر اصلی بازی رو رفته!؟
من که میرم شکار جنایت کار!!!:21:
منم ميرم شكار گوزن!
كلا من هنوز بازي رو تموم نكردم هي ميرم شكار و گنج يابي و از اين جور چيزا!
راستي اگه كسي تونست همه ي گنج ها رو خودش بدون راهنما پدا كنه بياد بگه.واقعا سخته.

xeNociDe
21-07-2010, 10:05
منم ميرم شكار گوزن!
راستي اگه كسي تونست همه ي گنج ها رو خودش بدون راهنما پدا كنه بياد بگه.واقعا سخته.
جوینده یابنده است من تاحالا 2 تا پیدا کردم...
یکیش توی مکزیک هست یکیشم توی راه بین مکزیک و اونشهره !

Yi Yi
21-07-2010, 10:26
منم ميرم شكار گوزن!
من بدون راهنما نقشه ها رو پیدا کردم. کار چندان سختی نیست. برای پیدا کردن محل گنج اصلا عجله نکنید. بزارید یه مدت طولانی از بازی بگذره تا چشمتون اغلب مناظر طبیعی بازی رو ببینه و ذهنتون اون ها رو به خاطر بسپاره. در ضمن نسبت به مناظر طبیعی اطراف بی تفاوت نباشید و خوب اون ها رو تماشا کنید. علاوه بر مناظر طبیعی به تمام نشانه هایی که در نقشه ها ( نقشه های گنج و نقشه ی اصلی بازی ) هم هست ( حتی اگه این نشانه ها و جزئیات بی اهمیت هم جلوه کنه ) ، توجه کنید.

تمام لذت پیدا کردن گنج در این بازی بوسیله ی استفاده از راهنما از بین می ره. پس سعی کنید خودتون دنبال گنج بگردید.

xeNociDe
21-07-2010, 10:35
تمام لذت پیدا کردن گنج در این بازی بوسیله ی استفاده از راهنما از بین می ره. پس سعی کنید خودتون دنبال گنج بگردید.

با این حرف موافقم...

hoomi_gta
21-07-2010, 10:55
هنوز مشخص نیست این بازی برای پی سی میاد یا نه؟

xeNociDe
21-07-2010, 11:18
هنوز مشخص نیست این بازی برای پی سی میاد یا نه؟
هیچ وقت مگر اینکه تبدیلش کنن...

hoomi_gta
21-07-2010, 11:26
معمولا Pro Evolution ورژن ایکس باکسش را سریع به پی سی تبدیل می کنن. برای این بازیه م احتمال داره تبدیل بشه؟

pedram_sad
21-07-2010, 14:02
معمولا Pro Evolution ورژن ایکس باکسش را سریع به پی سی تبدیل می کنن. برای این بازیه م احتمال داره تبدیل بشه؟
PES یک بازی فوتبال هست که همه نسخه هایش همزمان برای PC هم میاد
حالا کاری به Port شدنش نداریم

این بازی also رو PC نداره و اگه هم داستان فاجعه بار GTA IV تکرار بشه فکر نکم تا بهار یا اوایل تابستان 90 خبری از Port باشه

vegas
21-07-2010, 14:53
این طور که در سایت راکستار گفته شده :
فعلا هیچ تصمیمی برای ریلیز نسخه PC وجود ندارد ولی ممکن است این تصمیم در اینده تغییر کند که در ان صورت ما به شما اطلاع میدهیم !
پس این امکان وجود داره که برای PC هم ریلیز بشه البته امیدوارم مثل GTA یک پورت ضعیف نباشه و برتری PC بر کنسول ها رو نشون بده !:5:

Hunter lord
21-07-2010, 15:50
فعلا هیچ تصمیمی برای ریلیز نسخه PC وجود ندارد ولی ممکن است این تصمیم در اینده تغییر کند که در ان صورت ما به شما اطلاع میدهیم !
پس این امکان وجود داره که برای PC هم ریلیز بشه البته امیدوارم مثل GTA یک پورت ضعیف نباشه و برتری PC بر کنسول ها رو نشون بده !:5:

در این جمله آخر که شکی نیست . :13:

مثل اینکه باید امضام رو یکمی تغییر بدم و به جای X360 بنویسم PC .

tommy vercetti
22-07-2010, 00:17

البته همیشه راک استار گیم این حرف رو نوشته که مشتری جذب کنه و اگه فردا خوست تصمیمش رو تغییر بده ضایع نشه. در هر صورت فکر کنم پرت gta 4 رو هیچ کس (ازجمله راک استار) یادش نمی ره!!!!!

در این جمله آخر که شکی نیست . :13:

مثل اینکه باید امضام رو یکمی تغییر بدم و به جای X360 بنویسم PC .

فن بوی بازی ؟
به خدا زشته
یکم به تصمیم دیگران هم احترام بذارین.:41:

pcali
22-07-2010, 07:13
با کلی سختی بالاخره بازی رو چند وقت پیش تموم کردم ولی آخر بازی نزدیک بود گریه بشم
خیلی نامردی شد واقعا دنیای نامردیه:37: واقعا هم داستان و هم گیم پلی در ذهن و یاد
من خاطره ای شد درست مثل این فیلمهای سینمایی وسترن قدیم.
در ضمن اون دوستان pc باز لطف کنن در این تایپیکهای بازیهای کنسول اینقدر بحث الکی
راه ندازن که حدود 20 صفحه به درازا میکشه آخه من نمیدونم کسی که عشق بازی داره
چرا نمیره یک کنسول بخره و خیال خودشو برای همیشه راحت کنه واقعا از نظر بازی کردن
بیمه میشید تا اون جایی که نفس دارید بازی دارید و هیچ وقت هم تموم نمیشه.

xeNociDe
22-07-2010, 07:17
با کلی سختی بالاخره بازی رو چند وقت پیش تموم کردم ولی آخر بازی نزدیک بود گریه بشم
خیلی نامردی شد واقعا دنیای نامردیه:37: واقعا هم داستان و هم گیم پلی در ذهن و یاد
من خاطره ای شد درست مثل این فیلمهای سینمایی وسترن قدیم.
در ضمن اون دوستان pc باز لطف کنن در این تایپیکهای بازیهای کنسول اینقدر بحث الکی
راه ندازن که حدود 20 صفحه به درازا میکشه آخه من نمیدونم کسی که عشق بازی داره
داستان رو تموم کردی!؟
چطوری از اون همه لذت شرط بندی و شکار جنایتکار و ... گذشتی!؟
به نظر من ادامه دادن داستان بازی خیلی مزخرفه اونم وقتی که انتن ( مخابره کننده اخبار ) باشی!!!

pcali
22-07-2010, 09:45
داستان رو تموم کردی!؟
چطوری از اون همه لذت شرط بندی و شکار جنایتکار و ... گذشتی!؟
به نظر من ادامه دادن داستان بازی خیلی مزخرفه اونم وقتی که انتن ( مخابره کننده اخبار ) باشی!!!

مگه میشه از جزئیات بازی گذشت تمام قسمتهای بازی رو مو به مو بررسی کردم از این
همه خلاقیت و نو آوری واقعا نهایت لذت رو بردم .:21:

♥ NiloofaR ♥
23-07-2010, 11:21
مگه میشه از جزئیات بازی گذشت تمام قسمتهای بازی رو مو به مو بررسی کردم از این
همه خلاقیت و نو آوری واقعا نهایت لذت رو بردم .:21:

Remember My Family رو هم رفتی؟
نکنه یه موقع جاش بندازین :11:

matrix_3s
23-07-2010, 21:56
بحث بحث پورت بازیاس تف به روت راک استار
دیگه دوست ندارم
چی میشه از اول بازیو واسه پی سی بسازی بعد ما بریم کرک شده شو بخریم.حالشو ببریم.............هان

خداییش کنکور نبود من الان یه کنسول داشتم ..........
چیه اخه اول جوونی سدی به نام کنکور جلوت سبز میشه........؟

pcali
24-07-2010, 07:24
Remember My Family رو هم رفتی؟
نکنه یه موقع جاش بندازین :11:

اونجا که دیگه آخرای بازیه اگر تمومش نکنیم که بازی تموم نمیشه چون بخشی از بازی هستش.:27: