ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همچین وسیله ای وجود داره ؟

moslem.b
07-05-2009, 18:32
من دنبال دستگاهی میگردم که عناصر ماکروی مورد نیاز گیاه رو اندازه بگیره مثلا فسفر - پتاس - گوگرد - کلسیم - ازت و . . . همچین چیزی وجود داره ؟

green house
07-05-2009, 22:51
با سلام

در سیستم هیدروپونیک از دستگاههای آنالیزور استفاده می شود این دستگاهها به مخازن محلولهای استوک یا پایه

که با غلظت بالا و میزان مشخص از هر عنصر آماده شده متصل است و با برنامه های خاصی که به دستگاه داده

میشود میزان خاصی از هر محلول را وارد دستگاه کرده و EC و PH و غلظت عناصر را ثابت نگه می دارد و همچنین در

سیستم بسته محلول برگشتی از سیستم را آنالیز کرده و تغییرات لازم را در آن اعمال کرده و دوباره وارد سیستم می

کند .

این هم کاتالوگ معرفی یک نمونه از این دستگاهها که وارد ایران شده و البته گران قیمت است .
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

khezr132
09-05-2009, 12:21
greenhouse دوست گرامي و عزيز من ، هميشه با پاسخهاي جامع و كاملشون ديگه جاي هيچ بحثي رو باقي نميگذارن . خدا حفظت كنه جوون

اما در آزمايشگاههاي خاكشناسي كه ما نمونه خاكها رو به اونجا ميفرستيم ، براي هر زراعت مثلا پنبه يا گندم يا جو و ذرت و.... با توجه به نتيجه هر كدام از نمونه ها و نوع محصولي كه قراره كشت بشه ، يه توصيه خاص را براي ميزان مصرف هر كدوم از عناصر ماكرو توصيه ميكنند . حالا ملاك اونها چيه ، نميدونم . شايد بد نباشه تا به يكي از اونها هم سري بزنيد.

moslem.b
09-05-2009, 12:31
نمیدونم باور میکنید یا نه ولی من دقیقا شکل بالا رو البته یکم پیشرفته تر روی یه کاغذ طراحی کرده بودم و دنبال انجام همچین سیستمی بودم که متاسفانه قبلا طراحی شده :41:

اما در آزمايشگاههاي خاكشناسي كه ما نمونه خاكها رو به اونجا ميفرستيم ، براي هر زراعت مثلا پنبه يا گندم يا جو و ذرت و.... با توجه به نتيجه هر كدام از نمونه ها و نوع محصولي كه قراره كشت بشه ، يه توصيه خاص را براي ميزان مصرف هر كدوم از عناصر ماكرو توصيه ميكنند . حالا ملاك اونها چيه ، نميدونم . شايد بد نباشه تا به يكي از اونها هم سري بزنيد.

بر اساس نیازهای گیاه و کمبود یا وجود زیادی یه عنصر توی نمونه ی خاکتون به شما توصیه استفاده از مقادیر مختلفی از عناصر میشه

pocke
07-06-2009, 10:14
نمیدونم باور میکنید یا نه ولی من دقیقا شکل بالا رو البته یکم پیشرفته تر روی یه کاغذ طراحی کرده بودم و دنبال انجام همچین سیستمی بودم که متاسفانه قبلا طراحی شده

شما می تونید همین رو درست کنید ولی جوری که قیمتش کمتر باشه و ساختار ساده تری داشته باشه .
ا