مشاهده نسخه کامل
: بنیامین 88 vs بنیامین 85
بیشک پدیدهی این روزهای موسیقی کشورمون، آلبوم جدید بنیامین بهادری به نام بنیامین 88 هستش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 سال دوری برای خوانندهای که یک سال تمام در اوج بود و هر روز خبری جدید از کارهای او منتشر میشد، زمان کمی نبود: «متآسفانه یک سری مشکلات ناخواسته پیش آمد که در این شرایط حساس ترجیح میدهم دربارهشان اصلا صحبت نکنم. اگر هم قرار باشد روزی حرفی بزنم. فکر میکنم آن روز، امروز نباشد».
در سالهای اخیر معمولاً خوانندگانی که در آلبوم اولشان به خوبی مورد توجه قرار میگیرند، در کارهای بعدی نمیتوانند انتظارها را برآورده کنند.
اما بنیامین اعتقاد دارد: «از دید من این آلبوم اول من است و برایش همان انرژی و وقت را گذاشتیم که برای آلبوم اولم صرف کرده بودیم».
نکته عجیب و جالب این آلبوم، تعداد قطعات موجود در آن است. وجود 17 قطعه در یک آلبوم میتواند از جهاتی خوب باشد اما بعید نیست که به کلیت کار ضربه بزند.
اما بنیامین در این باره میگوید: «به نظر من این آلبوم شامل 5+12 قطعه است، نه 17 قطعه. در این آلبوم 12 ترانه و 5 قطعه کوتاه داریم که این قطعههای کوتاه یکجور مکمل برای بیان موضوعات و مضامینی است که از ابتدای کار مدنظر داشتهام.»
«متن بالا، قسمتی از مصاحبهای هست که مجله همشهری جوان با بنیامین کرده»
کسانی که آلبوم بنیامین 88 رو شنیده باشن حتما متوجه شدن که چند تا از آهنگهای این آلبوم در حال و هوای آلبوم اولشه و به نوعی خواسته که یه جورایی آلبوم بنیامین 85 رو تداعی کنه. البته این کار زیاد محسوس نیست و فقط در چند قسمت از شعرهای یکی، دو آهنگ این اتفاق افتاده.
این تایپیک محلی برای بحث در مورد آلبوم جدید بنیامین هست.
شما میتونید تو نظرسنجی هم شرکت کنید و بگید که کدوم آلبوم رو بیشتر میپسندید: بنیامین 88 یا بنیامین 85
Ehsanpark
06-05-2009, 17:14
ضعیف ! پسرفت داشته
H a m e e d
06-05-2009, 22:52
چرا! خوبه که آلبوم جدیدش! تعداد تراکهای قابل تحملش از آلبوم قبلی بیشتره.:38:
CRUEL KILLER
06-05-2009, 22:53
این البومش خیلی خیلی جالبه :/
به نظر منم خوبه... ولی خوب علاقه خاصی به تکرار یه کلمه داره !
neverhood66
07-05-2009, 14:29
یه بار بیشتر نمیشه گوش داد البوم جدیدش رو خیلی تکراری بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از نظر شعر هم که وحشتناک بود (انتظار بیشتری میرفت)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shalineh
07-05-2009, 14:53
عالی عالی بود.
مخصوصا تراکهای:
1- شناسنامه: می دونم چشمای رنگی ندارم، صورت خیلی قشنگی ندارم، می دونم کوچیک خونم می دونم، خیلی بی نام و نشونم ، می دونم ...
2- کجای دنیای؟ آی تنها شدم وای، کجای دنیای؟ چرا نمیای؟ نیستی و خستم و ، به تو وابستمو که بگیره دستمو ...
3- بیا عاشقم کن : عاشقم کن ولی تو با دلم راه بیا، دیوونم کن ولی یه کمی کوتاه بیا ، حالا که ماه شدی ، دیگه مثل ماه بیا
nokia_6253
07-05-2009, 19:56
بسیار مزخرف...
تا استاد بی بدیلی چون چاووشی هست کارهای اینجور خواننده ها به چشم نمیاد.
Rock Magic
08-05-2009, 16:30
به نظره شخص شخیص بنده :
نمیدونم کی کاره قبلیش رو تنظیم کرده بود به هر حال این یکی که تنظیم شمس بود متفاوت بود یعنی خیلی سعی کرده بود متقاوت باشه تو بعضی از ترک ها از لحاظ تنظیم نسبت به آلبوم قبلی ولی باز هم کارای شمس خیلی کلیشه ای و تکراری هستن مخصوصا ریتم ها !
اینترو و اوترو داشت ! (شناسنامه _ تموم شد)!!!
ترک 4 " عاشقی با تو" یه نمونه از اون ریتم هاس و ملودی های تکراری و پر استفاده و دم دست! که خیلی این روزا میشنویم!
ترک 5 " آهای تو" باز هم همون علاقه خاصی که داره تو تکرار و ادای با اقرار کلمات و حروف الفبا!!!
ترک 6 و 7 هم میتونید تو کاری دیگه ای که شمس کرده ریتم و ملودی رویدا کنید!
ترک 12 هم میشه گفت رو همون ملودی و گامی که ناصر عبداللهی تو منو ببخش خوند شبیه!
در پایان آلبوم قبلی رو من خیلی میپسندیدم چون توکارای پاپ زمان خودش خیلی جدید و تازه بود و آلبوم 88 با این که تفاوت داره با کاره قبلی ولی خیلی کلیشه ای و شبیه همین کارایی هست که الان اکثره پاپ کارا میخونن!! طرز خوندن هم کاره قبلی بهتر بود و این حالت نوحه خونی که همه دارن این اواخر تو این آلبوم هم هست
یعنی فقط همین تعداد آلبوم جدید بنیامین رو گوش دادن!
BehzadKiNG
09-05-2009, 13:22
آلبوم قبلیش خیلی بهنر بود !
این آلبوم من فقط به 2 یا 3 تا ترک گوش می دم ...
resident_evil
09-05-2009, 13:26
یکم یه جوریه ! : دی
اون آهنگ هست هی میگه ضربان قلبم ضربان قلبت ضربان قلبمون ضربان قلبتون ضربان قلبشون : دی
اعصابمو خورد کرد آخه این چه شعریه !
Retired User
09-05-2009, 14:32
هيچ كدوم رو دوست ندارم
hosseinmusicmaster
09-05-2009, 14:38
یکم یه جوریه ! : دی
اون آهنگ هست هی میگه ضربان قلبم ضربان قلبت ضربان قلبمون ضربان قلبتون ضربان قلبشون : دی
اعصابمو خورد کرد آخه این چه شعریه !
یه آهنگ دیگه داره 1 ساعت فقط میگه تو رو من من تورو تو رو من من تورو تو رو من من تورو تو رو من من تورو
:31:
Khashayar King
09-05-2009, 14:48
واقعا حق با شماست!
ولی خوب الان یه کم انگار بهتر میخونه من همین دیروز داشتم البوم 85 رو گوش میدادم ! واقعا از شنیدنشون حالم بهم میخورد
ولی 88 خیلی بهتر شده ولی شعراش کاملا مذخرف بود به قول دوستان:
1 ساعت فقط میگه تو رو من من تورو تو رو من من تورو تو رو من من تورو تو رو من من تورو
هی میگه ضربان قلبم ضربان قلبت ضربان قلبمون ضربان قلبتون ضربان قلبشون : دی
هه !! :دی
کلا میشه تحملش کرد !
ایشالله البوم های بعدی جبران میکنه!! : دی
H a m e e d
09-05-2009, 14:55
یه آهنگ دیگه داره 1 ساعت فقط میگه تو رو من من تورو تو رو من من تورو تو رو من من تورو تو رو من من تورو
:31:
اتفاقا من فقط همون ترانه رو دوست دارم:40::33:
shalineh
09-05-2009, 14:59
چرا فقط به نقاط ضعفش می پردازید؟ نقاط قوتی هم دارند.
به قول معروف، عیبش گفتی، هنرش نیز بگو.
آهنگهای شناسنامه - کجای دنیای - بیا عاشقم کن - لیلی در پاییز نقطه عطفی در کارنامه هنری بنیامین عزیز می باشد.
البوم 85 واسه همه تازگی داشت ولی این نــه البته بعضی هاش قشنگه
vahid123
09-05-2009, 15:04
خیلی هم بد نبود و مشخص هست که روی هر آهنگ زمان زیادی کار و زحمت کشیده شده ولی شاید طبع شنوندگان با این سبک زیاد نتونن ارتباط برقرار کنن...
ترک 3 و 10 و 12 خیلی جالب بودن از نظر من....
جالب نبود مي تونست بهتر كار كنه :41:
hosseinmusicmaster
09-05-2009, 16:47
چرا فقط به نقاط ضعفش می پردازید؟ نقاط قوتی هم دارند.
به قول معروف، عیبش گفتی، هنرش نیز بگو.
آهنگهای شناسنامه - کجای دنیای - بیا عاشقم کن - لیلی در پاییز نقطه عطفی در کارنامه هنری بنیامین عزیز می باشد.
تو یه آهنگش میگه نگات تکلیف آدم و معلوم میکنه ! از اون تیکش خوشم اومد ،
اینتروی کار جالب بود !
آهنگ لیلی در پاییزم بد نی ، خوبه
Oracle_Eldorado
09-05-2009, 17:11
خیلی خوبه که گزینه ی هیچکدام هم داره !!
جالبیش اینه از همه گزینه ها جلوتره !
H a m e e d
09-05-2009, 17:25
فکر کنم از هر 2 نفری که بنیامین رو میشناسه، یکی موافقش باشه یکی مخالف.
یعنی همونقدر که طرفدار داره منتقد هم داره.
خیلی خوبه که گزینه ی هیچکدام هم داره !!
جالبیش اینه از همه گزینه ها جلوتره !
کم کم دارم از گذاشتن گزینه هیچکدام پشیمون میشم :2:
!!
momkhbpsp
09-05-2009, 20:22
ارزش 3 سال رو اصلا نداشت
آلبوم اولش کجا این آلبوم کجا
اصلا خوب نبود
H a m e e d
10-05-2009, 15:00
یه سوال، چرا بنیامین توی هیچ کدوم از آلبوماش مثل گروه آریان Music Video و Interview و از این چیزا نمیذاره؟اگه بذاره قطعا استقبال بیشتری ازش میشه که.
افتضاح
یا اینطوری بگم : اصلا 1 درصد هم از اون چیزی که انتظارش رو داشتم , نبود
اگه این آلبوم به جای آلبوم 85 وارد بازار میشد فکر کنم همون تاثیرات سال 85 رو میذاشت...
ولی الان بعد از گذشت سه سال همه دنبال نوآوری هستند...
دیگه با سبک و سیاق سه سال پیش کار کردن جواب نمیده...
این مشکل، متاسفانه خاصیت خیلی از موزیک های امروزیه...
bagher_mo68
11-05-2009, 07:29
به نظر من خیلی نسبت به آلبومهای بقیه متفاوت بود ( نمیگم بهتر بود یا بدتر اما من کلاً تفاوت رو دوست دارم :دی )
اون قطعه های کوتاهشو اکثراً دوست دارم ... مخصوصاً ترک 11 - منه لعنتی ( پیام شمس توش فوق العاده میخونه !!! :دی )
یه جورایی نمیتونم بگم بهتر بوده یا بدتر اما در کل خوب بوده ... حداقل یه کاره تازه بیرون داده
از 17 آهنگی که خونده فقط 8 تاش به نظرم قشنگه...
خيلي قشنگ بود. بي شك بهترين البوم يه سال گذشته همين البومه.چاوشي يه سري طرفدار سنتي خودشو داره كه هيچجور قانع نميشن اما اگه البوم اخر چاوشي را هر كس ديگه داده بود قطعا هيچ كس براي بار دوم به خودش زحمت گوش دادن به اون البوم نميداد.البوم بنيامين و كلا سبك بنيامين با همه فرق ميكنه اين بزرگترين امتياز بنيامينه.من كه با هر دو البومش حال كردم همه اهنگهاش خوبند
علت وضعيت پيش اومده توي نظر سنجي واضحه شما طرفدارهاي بنيامينو سه قسمت تقسيم كرديد مخالفينو يه جا!! بهتر بودحداقل گزينه هردو را نميگذاشتيد تا نتيجه عادلانه تر بشه
M i L @ D
11-05-2009, 10:07
دوستان این چه وضعشه ؟ :31:
بابا کی سبک بنیامین و چاوشی با هم مقایسه میشن ؟
چاوشی سبک خودش رو داره ، بنیامین سبک خودش رو !
صدای چاوشی و بینامین هم که کاملا با هم فرق دارن !
بنیامین تو این آلبومش هنوز خواسته سبک قبلیش رو ادامه بده که به نظر من خیلی قشنگه !
ولی محسن چاوشی به نظر من سبکی که قبلا میخوند قشنگتر بود تا این آلبوم جدیدش ... بیشتر راک شده ! آدم نمیتونه به آهنگ هاش بیشتر از یه بار گوش بده !
در کل به نظر من بنیامین بهتر هستش ...
البته این نظر بنده بید ... میسی ! :31::11:
دوستان این چه وضعشه ؟ :31:
بابا کی سبک بنیامین و چاوشی با هم مقایسه میشن ؟
چاوشی سبک خودش رو داره ، بنیامین سبک خودش رو !
صدای چاوشی و بینامین هم که کاملا با هم فرق دارن !
بنیامین تو این آلبومش هنوز خواسته سبک قبلیش رو ادامه بده که به نظر من خیلی قشنگه !
ولی محسن چاوشی به نظر من سبکی که قبلا میخوند قشنگتر بود تا این آلبوم جدیدش ... بیشتر راک شده ! آدم نمیتونه به آهنگ هاش بیشتر از یه بار گوش بده !
در کل به نظر من بنیامین بهتر هستش ...
البته این نظر بنده بید ... میسی ! :31::11:
اول میگید که این دو نفر سبکهای مختلفی میخونند و بعد میگید بنیامین بهتره!
حُسن بنیامین اینه که ترانههاش از اول تا آخر هدف خاصیرو دنبال میکنند و به اصطلاح سناریو داره و اینکه شعرهاش عاشقانهست و مثل بعضی از خوانندهها ترانههاش پر لعن و نفرین و این جور چیزها نیست.
مثل بعضی از خوانندهها ترانههاش پر لعن و نفرین و این جور چیزها نیست.
دقیقا چاوشی اینطوریه
nokia_6253
11-05-2009, 13:34
چاووشی با اون صداش حتی اگه ار ار هم بکنه از صدتا مثل بنیامین کاراش دلنشینتره.:8:
M i L @ D
11-05-2009, 13:51
اول میگید که این دو نفر سبکهای مختلفی میخونند و بعد میگید بنیامین بهتره!
حُسن بنیامین اینه که ترانههاش از اول تا آخر هدف خاصیرو دنبال میکنند و به اصطلاح سناریو داره و اینکه شعرهاش عاشقانهست و مثل بعضی از خوانندهها ترانههاش پر لعن و نفرین و این جور چیزها نیست.
من منظورم این بود از آلبوم جدید محسن چاوشی خوشم نمیاد !
کلا سلیقه ی شخصی خودم رو گفتم ...
MaaRyaaMi
11-05-2009, 19:00
افتضاح !!!!!!
در مقایسه با آلبوم اولیش خیلی افتضاح بود
تنها آهنگی که نظرمو جلب کرد بیا عاشقم کن اونم فقط متن ترانه آهنگ بود که به نظرم قشنگ بود همین
حیف وقتی که گذاشتم واسه دانلود آهنگاش...
mohammad.moein
11-05-2009, 19:57
دقیقا چاوشی اینطوریه
اتفاقا اينجوري نمي خونه...
كجاي اين ناله و نفرين داره
بدون تو سنگم
كنار تو ابرم
...
تو ناز مي كني
من ناز مي كشم
...
بخند و از خنده بگو
از غم بازنده بگو
...
nokia_6253
11-05-2009, 21:21
اتفاقا اينجوري نمي خونه...
كجاي اين ناله و نفرين داره
بدون تو سنگم
كنار تو ابرم
...
تو ناز مي كني
من ناز مي كشم
...
بخند و از خنده بگو
از غم بازنده بگو
...
شماها که خیلی جالبین.این ترانه داره با خدا حرف میزنه.یعنی خدا داره با ما حرف میزنه.عشقی؟:2:عشق چیه بابا.اگه متن ترانه های چاووشی رو خوب درک میکردین عمرا سراغ هیچ خواننده ای نمیرفتین.
نشد من برم توی یه تاپیک
طرفدارای چاوشی Off Topic نکرده باشن :31:
M i L @ D
11-05-2009, 23:50
عشق چیه بابا.اگه متن ترانه های چاووشی رو خوب درک میکردین عمرا سراغ هیچ خواننده ای نمیرفتین.
همه چی که نباید متن ترانه باشه ... تو موسیقی پاپ باید به موزیک هم زیاد توجه کنن !
اگه شما خیلی معنی و مفهوم آهنگ براتون مهمه ، میتونید برید رپ گوش بدید که بیشتر رو متن کاراشون کار میکنن تا بیت ... :27:
آقایان و خانمها Attention PLZ !
اینقدر به بنیامین و چاووشی توهین نکنید.
هر خوانندهای سبک خودش رو داره و هر کسی آزاده که انتخاب کنه. بعضیها سبک چاووشی رو میپسندن و بعضیها سبک بنیامینرو.
Rock Magic
12-05-2009, 19:02
من فکر کنم دوتا پست مرتبط با تاپیک اینجا بیشتر ندیدم
هیچکدام 21 35.59%
نیازی به بحث نیست ارا خودش بیانگره همه چیزه
طرفدار های چاووشی به قول مجید هرجا میرند شورش می کنند
شما تا صبح هم بگید چاووشی مگه ما قبول می کنیم؟؟؟
چاوشی بهترین خواننده جهانه
این دیگه کرکر خنده هست!!!!
درود بر شما
بنیامین بهادری عالی میخوند،میخونه،و خواهد خوند...
هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت...چون سبک جدیدی رو ساخت و با اون محبوب و محبوبتر میشه...
آهنگاش رو خیلی با احساس میخونه... توی آلبوم جدیدش،آهنگ 16، نمونه ی فوق العاده ای از سبکش رو اجرا کرده...بغض خودش رو توی این آهنگ فرو میده و ادامه این آهنگو میخونه... واقعآ بااحساس میخونه و تحسین بر انگیزه...
نظر همه دوستان متین و قابل احترامه... اما من واقعآ بنیامین رو قبول دارم و سبکشو دوست دارم
سپاس فراوان بابت زحمات شما دوستان عزیز
میشه منبع رو بگی
کی این انتخاب رو کرده؟
خب معلومه طرفداراش :31:
70 تای برتر :31::31::31:
خداییش بعضی از این پست ها رو که میخونم میمیرم از خنده
دمتون گرم که میخندونین ما رو
:31::31::31:
طرفدار های چاووشی به قول مجید هرجا میرند شورش می کنند
شما تا صبح هم بگید چاووشی مگه ما قبول می کنیم؟؟؟
نوکرم
دارم فکر میکنم تاپیک بزنم در مورد آلبوم های System Of a Down
ولی میترسم اینا بیان بگن چاوشی بهتره
:31: :31:
بابا دعوا نداره که... من خودم کار بیشتر خواننده هارو گوش میدم و دوست دارم... چاووشیم کاراش خوبه و دوسش دارم... اما دوستان خوبم... ما اینجا در مورد بنیامین عزیز صحبت میکنیم و کاری به کس دیگه ای نداریم... قصد هیچ کس مقایسه نبوده و نیست... هر کس یه خواننده ای رو دوست داره دیگه... تعصب رو کنار بزارید و برای نظرات هم احترام قائل باشید... با سپاس از زحماتی که همه خواننده های خوب ایرانی میکشن...هرچند اونا اگه میدونستن مردم سرشون میخوان با هم دعوا و بحث کنن...هرگز راضی به خوندن نبودن! D:
لطفاّبحث رو بیشتر از این ادامه ندید تا دیگه دچار این مشکلات نشیم...
دوستتون دارم و برای نظرات تک تکتون احترام قائلم...
momkhbpsp
12-05-2009, 23:32
یه سرچ تو گوگ کن متوجه میشی.اگه ماهواره هم نگاه کنی بیشتر متوجه میشی مخصوصا این شبکه ها:
tv persian-tapesh-ebc-iranian music
من که هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
این شیکه ها هم که میگید من بعضی مواقع فقط tv persia نگاه میکنم اما چیزی نگفته یا من نشنیدم
بقیه شبکه ها هم که وقتی میزنم مجری یا کیفیت شبکه رو می بینم میفهمم چه شبکه مزخرفی هست
در هر صورت اگه لینک معتبری از این رده بندی بدی ممنون میشم
دوستان حالا كه اگه خدا بخواد مشكل حل شد،بياين يه كم از بنيامين بگيم... خب آخه تاپيكه اونه... نميشه كه انقدر خشك و خالي...اين مطلبو پيدا كردم(اميدوارم راست باشه)... شايد خوشتون بياد:
بنیامین بهادری هستم .در محله ی جیحون تهران به دنیا آمدم و بزرگ شدم . اما در حال حاضر ساکن سعادت آبادم . تاریخ تولدم ۱۸ /۶ /۱۳۶۱ است . مجردم و فعلا قصد ازدواج ندارم . دانشجوی رشته ادبیات دانشگاه آزاد رودهن هستم . پدرم صدای خوبی دارد . گرچه هیچ وقت نخواند . ۳ برادر و یک خواهر دارم و فرزند آخر خانواده محسوب میشوم . (ذدر بیمارستان بابک واقع در خیابان کارون تهران مکانی که این نوزاد به دنیا آمد . )
مخاطبان : تمام رده های سنی کار مارا گوش میکنند و آن را پسندیده اند . مثلا بچه ی خواهرم که ۶ سال دارد عاشق قطعه ی آدم آهنی است . بچه های دیگری را هم دیده ام که با سایر قطعات ارتباط برقرار کرده اند .
---------------------------------- قسمتهایی از خصوصیاتش ----------------------------------
خوش خواب است و می گوید به قول پدرش تا لنگ ظهر میخوابد . اهل دستکاری کردن توی گوشی موبایل و اس ام اس باز .نوشیدنی آب پرتقال رو دوست دارد و از میهمانان خود با آب پرتقال پذیرایی می کند . مشکلات و رازهایش را تنها با مادرش در میان می گذارد .از مزاحمین تلفنی اش به شدت کلافه شده است .ولنتاین رو دوست دارد چون می گوید آن روز بوی عشق میدهد . از عدد ۹ خوشش می آید چون ۹ آهنگی که او تهیه کرده باعث موفقیتش شده .از بین آهنگهایش از آهنگ میرمو میمرمو آسوده میشم از عشق بیشتر خوشش میاد . پدر و مادرش از ولخرجی های او خسته شده اند .بنیامین اکنون ۱۸۷ سانتی متر قد و ۸۱ کیلو وزن دارد . او از نوجوانی در بین بچه های محل به خوش پوش معروف بود . سینما زیاد نمی ره و تلویزیون هم کمتر نگاه میکنه . بر خلاف دیگر جوانان که عشق ماشین دارند او هیچ علاقه ای به خودرو ندارد . به سوار شدن در آژانس تاکسی و حتی اتوبوس های شرکت واحد علاقمند است و از بودن در آن لذت می برد .از نور زیاد خوشش نمی آید سعی میکند در مکانی که بسر میبرد نورش کم باشد . از سرعت خودرو وحشت دارد و اگر راننده کمی پایش روی گاز برود سریع میگوید کمی یواشتر .
تکیه کلامش : اینه !
اگه درست باشه خيلي خوبه... چون يه جورايي اينا مشخصات منه! :31:
سلام به همگی...
دوستان توجه؛
این بار فقط پست های نامربوط حذف شد. اما بعد از این اگه به هر خواننده ای تو این تاپیک توهین بشه، بی برو برگرد نویسنده ی پست اخطار خواهد گرفت. بحث و درگیری هم همینطور!
:40::40::40::40::40:
nokia_6253
13-05-2009, 08:42
ما که از اولش کاری به کسی نداشتیم.فقط امیدوارم از این به بعد اسم چاووشی در این تایپیک دیده نشه.
H a m e e d
13-05-2009, 12:16
واقعا بهتره دیگه توی هیچ تایپیکی بحث مقایسه دو یا چند خواننده مطرح نشه، اینطوری ارزش کار هیچکس از بین نمیره.
آلبوم 85 که اومد پاپ داخلی پیشرفت الان رو نداشت
....
الان دست زیاد شده و بنیامین نتونسته اون گرد و خاکی که بپا کرد الان بپا کنه
H a m e e d
13-05-2009, 21:50
ای کاش گزینه "هیچ کدام" رو نمیگذاشتید.
دوستان شرمنده مطلب كمي قديميه... اما گفتم شايد بعضي ها نشنيده باشن...عكس و مطلب رو از سايت رسمي بنيامين گرفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محسن رجبپور مدير شركت ترانه شرقي در گفتوگو با خبرنگار موسيقي فارس گفت: تمامي كنسرتهايي كه از طريق شركت ترانه شرقي برگزار ميشود ابتدا براي كودكان استثنايي و يا كم توان ذهني اجرا و سپس به صورت عام براي مخاطبان برگزار ميشود.
وي ادامه داد: از آنجا كه كنسرت بنيامين به زودي در تهران برگزار خواهد شد اين خواننده فردا همزمان با هفته معلم در يك مدرسه كم توانان ذهني واقع در بلوار فردوس تهران اجرايي را خواهد داشت.
رجبپور در خاتمه خاطر نشان كرد: آلبوم بنيامين 88 هم اكنون در بازار موسيقي موجود است و طبق برنامهريزيهاي به عمل آمده به منظور جلوگيري از نشر بياساس برخي مصاحبهها شركت ترانه شرقي براي تمام كساني كه مايل به گفتگو با اين خواننده هستند هماهنگيهاي لازم را انجام خواهد داد.
افتضاحتر از این نمیشد !!
عمرا" یه بار دیگه گوش بدمش !!
خودشو خراب کرد , همین ...
Mer 30
MRTZ HSV
14-05-2009, 14:08
بابا چرا انجوری میگید؟؟؟
کدوم آهنگش بد شده به نظر من خیلی خوب خونده مخصوصا آهنک بیا عاشقم کن و شومینه که دیگه فوق العاده شده...
شماهم بلدید الکی بد بگید فقط...
hamed1297
14-05-2009, 14:42
عالی بود.من که خیلی دوستش دارم.
اصلا با يه بار گوش دادن نميشه اظهار نظر كرد اين البوم بهترين البوماز2 سال قبله واقعا عاليه همه اهنگاش عاليند
halflife g
16-05-2009, 19:42
من که خیلی خوشم نیومد اصلا در حد و اندازه های البوم قبلیش نبود
amirpers
17-05-2009, 11:54
به نظر من 88 بد نیست . خود بنیامین گفته که سعی کرده که باز هم موفق باشه و 3 سال رو این آلبوم کار کرده ، با این حال به نظر من 85 بهتر بود .
اما یه مسئله ای که به نظر من توی کارهای بنیامین ضعفه ، ترانه هاشه . فرید احمدی شاعر ترانه ها که شعرهایی مثل خاطره و فاصله های فریدون آسرایی هم اثر اونه ، به نظر من در کارهای بنیامین بسیار بسیار ضعیف عمل کرده . شما اگه دقت کنید می بینید که طولانی ترین اثر بنیامین هم ترانه اش فقط چند بیته ، چه برسه به اون کوتاهها . علاوه بر کوتاه بودن ، معنی و مفهوم جالبی هم نداره .(به جز چند مورد)
halflife g
17-05-2009, 16:07
به نظر من 88 بد نیست . خود بنیامین گفته که سعی کرده که باز هم موفق باشه و 3 سال رو این آلبوم کار کرده ، با این حال به نظر من 85 بهتر بود .
اما یه مسئله ای که به نظر من توی کارهای بنیامین ضعفه ، ترانه هاشه . فرید احمدی شاعر ترانه ها که شعرهایی مثل خاطره و فاصله های فریدون آسرایی هم اثر اونه ، به نظر من در کارهای بنیامین بسیار بسیار ضعیف عمل کرده . شما اگه دقت کنید می بینید که طولانی ترین اثر بنیامین هم ترانه اش فقط چند بیته ، چه برسه به اون کوتاهها . علاوه بر کوتاه بودن ، معنی و مفهوم جالبی هم نداره .(به جز چند مورد)
تایید میشه
reza-atom
18-05-2009, 21:59
آهنگ هاي "اينترو" و "پايان" يه ايده ي نو بود تو آلبوم ولي با سبك آلبوم زياد جور در نميومد.
كلا آلبوم از ترك 9 به بعد داستاني شد و اين هم واسه من جالب بود ...
آهنگ "كجاي دنياي" خيلي خوب بود در سبك R&B ولي بعضي جاهاي شعر زياد جالب نبود مثل "نيستي و خستمو به تو وابستمو"!
كلا تا آهنگ 9 در سبك R&B بود تقريبا ولي R&B هاش در بعضي جاها خوب تنظيم نشدن (بيت هاي رپي كه رو آهنگهاي پاپ گذاشته شد مثل "بيا عشقم كن" يا "خواب" اعصاب هركس رو بهم ميريخت مخصوصا تو آهنگ "بيا عاشقم كن" كه اولش خوب شروع شد ولي بازم بخاط مشكل در شعر و تنظيم زياد موف نشد.
آهنگ "من لعنتي" ، "شومينه" بهمراه آهنگ "رفيقا ميگن" از بهترين آهنگاي اين آلبوند.
اين آلبوم هم مثل آلبوم قبل بنيامين از شعراي قوي اي برخردار نبود مثل آهنگ "آهاي تو" ، يا "من و تنها" قسمتي از شعر "من و تنها : من رو حرف تو حساب كرده بودمو ، همه عشقا رو جواب كرده بودمو ..."!! آهنگ "عاشقي با تو" هم كه اصلا جالب نبود با اون بيت رپي كه روش گذاشت ؟!؟؟
و در آخر هم تنظيم هاي پيام شمس كه در بيشتر موارد كليشه اي بود !
جمع بني شما چيه از اين آبوم؟؟؟
mehdi_360
18-05-2009, 22:46
به نظر من آهنگ بیا عاشقم کن و عاشقی با تو از همه آهنگاش قشنگ تر بودن....
H a m e e d
18-05-2009, 23:12
من اوایل "آهای تو" رو زیاد گوش میدادم،ریتم آشنا و تندش زودتر از بقیه منو جذب خودش کرد؛ بعد کم کم از "بیا عاشقم کن"، "رفیقا میگن"، "شومینه" و "تموم شد" بیشتر خوشم اومد.متن ترانه "بیا عاشقم کن" از همه پرمغزتر بود، ضمن اینکه اون سه تای آخری که اسم بردم به خاطر ریتم ملایمشون و شعرهایی که راحت روی ذهن میشینه قابلیت اینو دارن که آدم تو یه نوبت چند بار گوش بده بهشون.
قشنگ ترین آهنگاش بیا عاشقم کن،آهای تو،صدای قلب تو،لیلی در پاییز،کجای دنیای هست به نظر من
من كه همه آهنگاشو دوست دارم....
مخصوصاً شومينه...
در كل عالي بود...من همه رو دوست دارمممممممممممممممممممممم ممممممممم
خودشم دوست دارم... D: البته بعد از اين آلبوم تو فكرش رفتم! D:
hosseinmusicmaster
19-05-2009, 12:28
به نظرم بنیامین بره گفتار درمانی آلبوم بدیش شاید بهتر بشه
nokia_6253
19-05-2009, 14:29
به نظرم بنیامین بره گفتار درمانی آلبوم بدیش شاید بهتر بشه
:31:با مزه بود:31:
MCSE MAN
19-05-2009, 15:11
به نظر من آلبوم 85 بهتر بود.
تو این آلبومش از 17 تا آهنگ 5تاش قشنگ بود،بقیش معمولی بود در صورتی که تو آلبوم 85 بیشتر آهنگاش قشنگ بود.
ولی در کل یه مدل جدیدی خونده که همین آلبومشو جذاب کرده نسبتا.
Miss Artemis
25-05-2009, 20:35
به نظر منم خوبه... ولی خوب علاقه خاصی به تکرار یه کلمه داره !
exactlyyyyyyyyyyy!!!!!
H a m e e d
01-06-2009, 22:02
به نظر میرسه این ترانه های آلبوم جدیدش موندگاری نداشته باشن؛ من که بعد از گذشت یه ماه دیگه تمایلی ندارم اونارو گوش بدم، علی رغم اینکه بعضی ترانه هاش اوایل برای آدم جذاب بودن.
RoYaYeEe_NiIiLi
09-06-2009, 01:28
منم آلبوم 85 رو بیشتر دوست دارم...قبلیاش کمتر توش موسیقی داشت...آدم عمق صداشو میشنید....ولی الان تو آهنگاش انقد موسیقی داره که آدم حوصلش سر میره:13:
Shahin_SOURNA
25-06-2009, 21:17
به نظر من این آلبومش طرفدارهای خاصی داره و مورد پسند عموم نیست ولی من خودم که خیلی باهاش فاز میگیرم.
peyman-yasi
25-06-2009, 21:52
آلبوم 88 زیاد تعریفی نداشت . من فقط از سه تاش کمی خوشم اومد . لیلی پاییز - دوست دارمت - عاشقی باتو
بنظر من بهترین آهنگ این آلبوم همین عاشقی با توعه . نظر شما چیه ؟
فقط سیروان خسروی با سبکی متفاوت شاگرد کاوه یغمایی
بنیامین اصلا آلبوم خوبی نداشت اگه آلبوم خوبی داشت شرکت ایران گام که آلبوم های بهتری رو نسبت به این دو شرکت روانه باز می کنه بین سیروان و بنیامین سیروانو انتخاب نمی کرد.
بنیامین باید بره همون مداحیشو بکن.
تازه آلبوم بنیامین از همه لحاظ ضعف داشت.
ترانه.
بیت آهنگاش.
ولی آلبوم سیروان توسط ترانه مکرم ترانه سرایی شده.
با یاسم که دیگه یه ترک داده.
M o h a m m a d
27-06-2009, 19:31
خیلی صداشو ناله می کنه !
کلاً دوست داره خودشو خسته و کوفته جاوه بده هم توی آهنگاش هم عکس جلد آلبومش :31:
ولی در کل بد نیست هردو آلبوم خوبه و در یک سطحه
amin khan
27-06-2009, 22:31
آهنگهای قشنگه آلبوم 88 از آهنگهای قشنگ آلبوم 85 قشنگتر ولی آهنگهای زشتش هم بدتر از آلبوم 85 بود ( فلسفی شد...)
M o h a m m a d
28-06-2009, 09:52
آهنگهای قشنگه آلبوم 88 از آهنگهای قشنگ آلبوم 85 قشنگتر ولی آهنگهای زشتش هم بدتر از آلبوم 85 بود ( فلسفی شد...)
( شکســپیر )
amirtoty
03-07-2009, 13:01
درسته، ولی دوهمون دو تا ترک قشنگش مهمه!
Senator_Offline
07-07-2009, 23:02
شدیدا پسرفت داشت البومش در یک کلام :2:
hamed1297
07-07-2009, 23:15
این بر میگرده به سلیقه.من شخصا خیلی دوست دارم این آلبومش رو.قرار نیست هر آلبوم با آلبوم قبلش قابل مقایسه باشه.اتفاقا تفاوت سبک و روند آهنگ سازی و غیره ...هست که ارزش کار رو بالا میبره.
adrenalin
07-07-2009, 23:19
این بنیامین از کار اول متفاوت با بقیه خواننده ها بود 88 هم متفاوت که که هر دوتاشو دوست دارم
amirtoty
08-07-2009, 01:12
شدیدا پسرفت داشت البومش در یک کلام :2:
:18::18::18::18::18::18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.