مشاهده نسخه کامل
: Call of Juarez: Bound in Blood
نظر شخصی : بعضی وقتا به این فکر می کنم , بازی ای که اینقدر طول می کشه ساخته بشه و اونقدر طول میکشه تا به دست این و اون برسه , آیا واقعا کار درستیه که آدم رو خودش فشار بیاره و بکوب بشینه 1 روزه تموم کنه ؟ اگر فرض رو بر این بگیریم که در هر فصل 8 تا بازی بدرد بخور بیاد(که نمیاد) و شما هم ماکزیمم هر بازی رو 3 بار بازی کنی , فوقش از 90 روز - 24 روز بازی مفید خواهید داشت که ازون هم فقط 8 روزش بیشتر از همه روزا حال می کنی چون بار اول هست که بازی رو بازی می کنی - ولی خوب اگر همون بازی رو روزی 3 ساعت بازی کنی یا کمتر, 2 ساعت بازی کنی شاید هر بازی رو به 1 هفته تموم کنی حداقل دلت خوشه که 1 هفته از یک بازی برای اولین بار لذت بردی ؟!؟! ... در هر صورت هر کی هر جور دوست داره بازی می کنه و نظرات محترم .
من کاملا با مجید موافقم :46:
ما اصولا یه بازی رو با تامنیه میرم به عمرم هم یادم نمیاد یه بازی رو کمتر از یک هفته براش صرف کرده باشم...فقط یه بازی اونم DMC3 چون به شدت جذب داستانش شده بودم:20:
به عنوان مثال همین pop forgotten sand فکر کنم رفته توی هفته_ی دوم تازه اینجوری که من دارم میرم فکر کنم 12-10 روزی تا آخرش برم چون اصولا داستان بازی برای من خیلی مهمه بعضی اوقات کاتسنس های یه بازی رو دو یا سه بار میبینم تا قشنگ زوایای اون دستم بیاد جاهایی هم که نمیفهمم خدا طول عمر FRAPS زیاد کنه:31:
در کل منم اعتقاد دارم آدم روزی دو یا حداکثر سه ساعت بازی کنه خیلی از بازی کردن لذت بیشتری میبره:20:
به قول شاعر که میگه کم بازی کن..همیشه بازی کن:31:
ali_disslove
04-08-2010, 23:39
من یه جا گیر کردم که میگه برو دنباله celvin حالا یه جاییه که پر از راه ها و کلبه های چوبیه و هی نارنجک میندازند جلوم ستاره هم زده برو کجا اما هر چی میرم راهی به پایین نیست
چی کار کنم ؟
یکی جوابه منو نمیده ؟
یکی جوابه منو نمیده ؟
من که خیلی وقته این بازی رو انجام دادم ولی شما بهتره حداقل یه عکسی چیزی بگذاری تا بهتر بشه راهنماییت کرد!
ali_disslove
04-08-2010, 23:48
من که خیلی وقته این بازی رو انجام دادم ولی شما بهتره حداقل یه عکسی چیزی بگذاری تا بهتر بشه راهنماییت کرد!
آخه تو سون نمیشه--بهتره بی خیاله بازی شم چون سعیم رو کردم فایده نداشت
آخه تو سون نمیشه--بهتره بی خیاله بازی شم چون سعیم رو کردم فایده نداشت
یعنی چی توی سون نمیشه؟
خوب برنامه fraps رو نصب کن به کمک اون به راحتی میتونی از داخل بازی هم فیلم وهم عکس بگیری...جدا از این مشکل توی بازیها خیلی به دردت میخوره حتما دانلود کن:46::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای پرینت اسکرین از بازی ها تو ویندوز 7 از بازی یه لحظه بپرید بیرون با Alt + Tab بعد رو دسکتاپ رایت کلیک کنید و گزینه ی بیسیک ویندوز سون رو بزنید. دیگه اونطوری برنامه هم نمیخواد.
ali_disslove
05-08-2010, 15:31
یعنی چی توی سون نمیشه؟
خوب برنامه fraps رو نصب کن به کمک اون به راحتی میتونی از داخل بازی هم فیلم وهم عکس بگیری...جدا از این مشکل توی بازیها خیلی به دردت میخوره حتما دانلود کن:46::
تونستم این تیکه رو رد کنم باید طناب مینداختم --اخه نمیگفت که منم نمیدونستم باید چی کار کنم اونم هی 5 ثانیه یه بار نارنجک مینداخت هم آدمو حول میکرد هم رو اعصابم بود
به خاطر برنامه ممنون
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
برای پرینت اسکرین از بازی ها تو ویندوز 7 از بازی یه لحظه بپرید بیرون با Alt + Tab بعد رو دسکتاپ رایت کلیک کنید و گزینه ی بیسیک ویندوز سون رو بزنید. دیگه اونطوری برنامه هم نمیخواد.
چه جوری بدون برنامه ؟
یعنی وقتی تو بازی هستم alt+tab رو بزنم ؟
بیسیک ویندوز توی راست کلیک ندارم ----وقتی alt+tab رو میزنی این بیسیک میاد ؟
ali_disslove
05-08-2010, 17:13
راستی این دختره انگار خیلی یه چیزیش میشه ها
یه جا میرم نجاتش میدم --میدمش دسته یه مرده ای بعدا نشون میده که انگار واسه منم یه چیزیش میشه --بعدم انگار مرده که این زنشه با ما دشمن میشه
چه جوریه ؟کسی ماجرای اینو میدونه ؟
راستی این دختره انگار خیلی یه چیزیش میشه ها
یه جا میرم نجاتش میدم --میدمش دسته یه مرده ای بعدا نشون میده که انگار واسه منم یه چیزیش میشه --بعدم انگار مرده که این زنشه با ما دشمن میشه
چه جوریه ؟کسی ماجرای اینو میدونه ؟
دختره که کلا برای خوشه و نیم ساعت یه بار عشق عوض میکنه:31:
باید بازی کنی تا دستت بیاد قضیه چیه ولی اگه خواستی بیا تقریبا داستان کامل بازی رو برات میگذارم دیگه خودت بخون:46::
بازی از جایی آغاز می شود که ری و توماس بر روی یکدیگر اسلحه کشیده اند و ویلیام که روای بازی است با تاسف تعریف می کند که چگونه دو برادر تبدیل به دشمنان خونی شدند . پس از این صحنه به Civil War می رویم . جایی که ری در ارتش جنوب که تحت فرماندهی کلنل Barnsby خشن است در حال جنگ است . ری متوجه می شود که جان برادرش در خطر است و به کمک توماس می رود . آن دو پس از دفع حمله ی دشمن از سوی بارنزبی دستور می گیرند که به آتلانتا باز گردند اما ری و توماس از این دستور سر پیچی کرده و برای نجات خانواده ی خود از چنگ دشمن راهی خانه می شوند . اما مادر برادران مک کال توسط سربازان به قتل رسیده است و ری قول می دهد که خانه و مزرعه را بازسازی می کند و دوباره خانواده را تشکیل می دهد . اما از آنجا که بارنزبی به دنبال آنان است ، ری ، توماس و ویلیام به یک شهر دیگر فرار می کنند .
یک سال بعد ری و توماس پس از مشکلاتی که برای آنها در شهر بوجود می آید به مکزیک فرار می کنند به امید اینکه گنج گمشـــده ی Cortez را پیدا کنند و با پول آن خانه را باز سازی کنند . در مکزیک ری و توماس Marisa را ملاقات می کنند و ری دلباخته ی ماریسا می شود . در همین حیـــن گروهی از خلافکاران شهر به ماریسا حمله می کنند و او را می دزند . ری و توماس پس از نجات دادن ماریسا متوجه می شوند که او معشوقه ی مخوف ترین خلاف کار مکزیک یعنی Juan 'Juarez' Mendoza است . پس از ملاقات با Juarez ، او به ری و توماس در مورد گنج گمشده ای می گوید و از آن دو می خواهد با کشتن فردی با نام Devlin طلا را برای او بیاورند و در مقابل Juarez سهمی از آن گنج را به آنها می دهد . ری و توماس نیز قبول می کنند و پس از کشتن دولین گنج را پیدا نمی کنند . در همین حین یک قبیله ی سرخپوست با نام Apache سعی دارند در ازای گرفتن 300 اسلحه یک مدال را که نشان دهنده ی جای گنج است را به Juarez تحویل دهند . هدف قبیله ی سرخ پوست از این کار جنگ با سفید پوستان است . پسر رئیس قبیله که Seeing Farther یا بیننده ی آینده نام دارد مسئول انجام این کار می شود . Juarez به ری و توماس دستور می دهد که برای معامله ی اسلحه ها باید با فرد خاصی ملاقات کنند . ری و توماس متوجه می شوند که این فرد در زندان است و او را نجات می دهند . در این حال ماریسا به توماس ابراز علاقه می کند و توماس نیز متقابلا از علاقه ی خود به ماریسا می گوید . ری و توماس آن فرد را که بانداژ به صورت داردآزاد کردهو به کمک او اسلحه ها را پیدا کرده و به Juarez تحویل می دهند .
ری و توماس که برای ملاقات با Juarez به یک معدن می روند متوجه می شوند آن فرد بارنزبی بوده است و سپس توسط او دستگیر می شوند . پس از یک سری اتفاقات ری ، توماس و ویلیام از معدن فرار می کنند و به Comanche می روند تا با Juarez و ماریسا ملاقات کنند و اسلحه ها را به Apache تحویل دهند . پس از ملاقات با سرخ پوستان بیننده ی آینده به Juarez می گوید که از خراب بودناسلحه ها با خبر است و این خبر را ویلیام که کشیش نیز است به او داده است . سپس ویلیام از رئیس قبیله ی Apache که Runnig River یا رودخانه تند نام دارد می خواهد که برای پاداش در مقابل این خبر جان برادرانش را به او ببخشد . رود خانه ی تند قبول می کند اما ماریسا و برادران مک کال را به قبیله ی خود می برد . در قبیله ی سرخ پوستان ، بیننده ی آینده به ری و توماس می گوید که آنها اسلحه ها را برای جنگ با سفید پوستان می خواستند و می گوید که این جنگ به ضرر ما است و به همین دلیل به ری و توماس کمک می کند تا جای مدال را پیدا کنند . سپس ری و توماس به همراه Seeing Farther به قبلیه ی Navajo می روند و مدالیون را می دزدند . س از بازگشت به کمپ بیننده ی آینده ویلیام و ماریسا را از کمپ خارج می کند همچنین نحوه ی استفاده از مدالیون را نیز به ویلیام می آموزد . در این حین بارنزبی به قبیله ی آپاچی حمله می کند و کل قبیله را به خاک و خون می کشد . او به رودخانه ی تند می گوید که در ازای جان فرزندش باید مدالیون را به او بدهد . بعد از این اتفاقات ری و توماس مردان بارنزبی را می کشند و جسد بیننده ی آینده را پیدا می کنند . آنها با بارنزبی می جنگند و او را زنده به رودخانه ی تند تحویل می دهند . ری و توماس از زبان بارنزبی می شنوند که ویلیام و ماریسا زنده هستند و Juarez آنها را در کمپ خود زندانی کرده است . پس از این صحنه ای را می بینیم که Juarez در حال کتک زدن ویلیام است و از او راه استفاده از مدالیون را می پرسد که در جواب ویلیام فقط می گوید " ایمان من سپر من است " . پس از اتفاقاتی ری ویلیام را نجات می دهد و پس از یک دوئل Juarez را می کشد اما قبل از آن ماریسا و توماس یکدیگر را پیدا می کنند و ماریسا به اشتباه به توماس می گوید که ویلیام مرده است و او جای گنج را می داند . توماس که نمی خواهد ری را جا بگذارد به اصرار ماریسا از کمپ Juarez فرار می کنند و برای پیدا کردن گنج می روند . ری که متوجه می شود توماس او را گذاشته و با ماریسا که او عاشقش بوده است رفته است بسیار ناراحت می شود و برای کشتن توماس راهی می شود . البته این را بگویم که ری از علاقه ی ماریسا به توماس با خبر بوده است و توماس را مقصر می دانسته است . بعد از این زمان بازی به حال باز می گردد و ما توماس و ری را می بینیم که که به روی یکدیگر اسلحه کشیده اند . در این هنگام ویلیام رو به روی ری قرار می گیرد و مانع کشته شدن توماس توسط ری می شود . ری نیز که تعادل خود را از دست داده است با شلیک به ویلیام او را می کشد . در این هنگام بارنزبی سر می رسد و می گوید که رودخانه ی تند بر خشم خود غلبه کرده است و قاتل پسر خود را آزاد کرده است . در همین هنگام طلسم گنج گمشده عمل می کند و شن از بالای معبدی که گنج در آن بوده است پایین می ریزد . پس از جنگ با مردان بارنزبی با خود او دوئل می کنید و او را می کشید . در آخر بازی که داستان از زبان ری نقل می شود او کشیش می شود و ماریسا و توماس نیز با یکدیگر ازدواج می کنند . ری و توماس نیز از گنج هیچ بهره ای نمی برند و دوباره به خانه باز می گردند....
منبع:
من پارسال این بازیو بازی می کردم.واقعا در نوع خودش بی نظیر بود.می خوام بدونم ورژن بعدی ای هم داره یا نه؟
ali_disslove
07-08-2010, 15:55
منم دیروز بازی رو تموم کردم واقعا قشنگ بود خیلی حال کردم از راهنماییه دوستانم ممنون
بازیش قشنگ بود ولی داستانش اصلا به شماره یکش نمیرسید! داستان یکش فوق العاده بود!
سلام
من اين بازيو تازه گرفتم ولي وسط كار هي اين اخطار گرمي سيستم مياد.:41::13:
نميدونم چجوري از بينش ببرم.وسط هيچ بازيه ديگه هم نمياد.
اگه كمك كنيد ممنون ميشم.
سلام
دوستان میخواستم بدونم کسی میتونه سیو از چپچر My Faith Is My Shield به بعد رو برای من آپلود کنه
ممنون میشم
دوستان سلام
توروخدا منم کنید
من وقتی میخوام دوال کنم اصلا موس کار نمیکنه ولی وقتی 2-3 بار ریست میکنم درست میشه میخواستم بدونم مشکل چی هست که بعضی وقتا در هنگام دوال موس تکون نمیخوره؟!
فکر کنم مشکل کرکه اگه هست کرک سالم با راهنمای استفاده بگین.
دوستان سلام
توروخدا منم کنید
من وقتی میخوام دوال کنم اصلا موس کار نمیکنه ولی وقتی 2-3 بار ریست میکنم درست میشه میخواستم بدونم مشکل چی هست که بعضی وقتا در هنگام دوال موس تکون نمیخوره؟!
فکر کنم مشکل کرکه اگه هست کرک سالم با راهنمای استفاده بگین.
برا منم همینطوری میشد میرفتم داخل اپشن و بخش های مختلفش بعد میومدم تو بازی درست میشد
برا منم همینطوری میشد میرفتم داخل اپشن و بخش های مختلفش بعد میومدم تو بازی درست میشد ممنون دست شد
بازي كال او جارز رو كه ميخوام اجرا كنم ميزنه فايلx3daudio1_4.dll خرابه و از اول نصب كنين. چيكار كنم؟؟؟
بچه ها بازي من دوتا ديويديه. اينجور كه من فهميدم بايد يكي باشه.
آره معمولا یک دی وی دی هست . شما باید فایل زیر رو دانلود کنید و سپس با فایل x3daudio1_4.dl در مسیر بازی جایگزین کنید ، اونوقت درست میشه :
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
حالا ميگه اين xapopx1_1.dl فايل خرابه؟؟؟ حالا چيكار كنم.؟؟
حالا چرا گریه می کنی :دی ، عجله نداشته باش :دی
xapopx1_1.dll ????? این دیگه چه فایلیه! منظورت xpofx1_1.dll نیست؟ :دی
خب حالا این فایلو دانلود کن و مثل قبلی تو مسیر بازی کپی کن ، احتمالا یک فایل دیگه رو هم می خواد ، اونو هم بعدش بهم بگو تا بهت بگم چیکار کنی:
نه ديگه فايل بعدي نخواسته بيد جيگرررررررررررررر. دستت درد نكنه.
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
دددد بياااااااااااا
اين كه صدا نداره؟؟؟؟؟؟؟
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممك
روی my computer کلیک راست کن ، بعدش برو پروپرتیز ( properties ) بعدش hardware بعدشم device manager . اونجا برو تو sound,video and game controllers و بعدش unimodem half-Duplex audio devise رو غیر فعال کن. صدا درست میشه.
ممنون از دوست خوبمون آرش بخاطر این آموزش ، تو یکی از انجمن های دیگه.
روی my computer کلیک راست کن ، بعدش برو پروپرتیز ( properties ) بعدش hardware بعدشم device manager . اونجا برو تو sound,video and game controllers و بعدش unimodem half-Duplex audio devise رو غیر فعال کن. صدا درست میشه.
ممنون از دوست خوبمون آرش بخاطر این آموزش ، تو یکی از انجمن های دیگه.
همينكارو ميكنم ولي درست نميشه.
همينكارو ميكنم ولي درست نميشه.
مال منم این طوری بود این ترفندم اجرا کردم درست نشد بعدا تو win 7 نصبش کردم راحت بازی کردم تا اخرشم رفتم بازی باحالی بود
بعضی وقتا با تعویض ویندوز مشکل حل میشه. من قبلا وقتی mini ninja بازی می کردم ، صدا نداشت، وسط های بازی یک اتفاقی افتاد مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم ، بعد از این که عوض کردم دوباره رفتم تو بازی با کمال تعجب دیدم صدا داره !!!
بچه ها اسم این بازی رو به فارسی چه طور مینویسن؟!
بعضی ها میگن:
کال آف خوارز-کال آف جوارز-کال آف جارز-کال آف هوارز-کال آف هارز ....
کدومشون دسه!؟؟؟
Spaniuly
28-09-2010, 08:07
کال آف خو ئارز شایدم تلفظ اینطوری باشه خو آرز به هر حال به خ شروع میشه خوارز اسم اسپانیشه توی اسپانیایی J خ تلفظ میشه
سلام
سیو کردن این بازی برای ایکس باکس چطوریه؟
این بازی اصلش خوارز ( Khuarez ) خونده میشه ، ولی چون توی بازی انگلیسی صحبت می کنن و انگلیسی ها هم "خ" ندارند می گن " وارز "( varez )
Steps-Rap
29-09-2010, 22:53
بازیه جالبی بود.من خوشم اومد.خیلی وقت پیش بود بازی میکردم....:46:
آقا من یه مشکل دارم
یه بار که وارد بازی میشم کنده و یه بار هم روونه و بعضی وقتا کلا کند هست(fps 2-3(
چرا؟
فهمیدم که فقط وقتی رو اینترنت باشم بازی روون اجرا میشه
چیکار کنم تا بدن اتصال به اینترنت هم درست باشه
arash the archer
07-02-2011, 20:43
سلام
من همون اول بازی مشکل دارم
وقتی ازکوه پایین میام وقتی میخوام از اون مزرعه عبور کنم یه بابایی اونجاست که نمیزاره رد شم چی کار کنم ؟
سلام
من همون اول بازی مشکل دارم
وقتی ازکوه پایین میام وقتی میخوام از اون مزرعه عبور کنم یه بابایی اونجاست که نمیزاره رد شم چی کار کنم ؟
سلام دوست عزيز ايني كه شما ميگي مربوط به شماره 1 بازي هست .اونجا بايد پشت يه چيزي قايم بشي تا پيرمرده شما رو نبينه بعد اروم به جايي كه تو نقشه ميگه برو بالاي سقف يه اسلحه هست كه بايد برداري بعد ميتوني جلو پيرمرده راحت راه بري :20:
arash the archer
11-02-2011, 13:41
سلام
باز گیر کردم !
یه جا هست که بعد کلی یواشکی رفتن از لا بلای کمپ دشمن باید خودمو به یه قطار برسونم . وقتی میرسم به یک پل که طنابی هست
پله خراب میشه و میوفتم تو رودخونه و یه پیغام میاد که باید یک راه دیگه انتخاب کنی
من سعی کردم از رودخونه رد شم ولی میخورم به سنگهایی که اونجاست و میمیرم !
باید چی کار کنم ؟
سلام .
من تازه این تاپیک رو دیدم و با این بازی آشنا شدم . وسترنم که هست و میخوام برم تو کارش ولی چنتا سوال .
ببخشید که همینجوری سوال میکنم . حسش نیس بین ۸۰۰ تا پست بگردم :31:.
اول اینکه این بازی چند شماره داره کلا (بعد از ۲ نسخه ی جدیدی اومده) ؟
داستان این که نسخه ی ۲ هست به بازی اول ربط داره یا داستانش مستقل هست ؟
همه ی نسخه ها برای PC اومده ؟ تو PC مشکلی نداره از نظر کرک (مثل اساسینز منظورمه:13:) یا روون اجرا شدن ؟
و شماره ی اولش تو مغازه ها گیر میاد (با توجه به نسبتا قدیمی بودن) یا باید دانلود کنم ؟
ممنون :11:.
سلام .
من تازه این تاپیک رو دیدم و با این بازی آشنا شدم . وسترنم که هست و میخوام برم تو کارش ولی چنتا سوال .
ببخشید که همینجوری سوال میکنم . حسش نیس بین ۸۰۰ تا پست بگردم :31:.
اول اینکه این بازی چند شماره داره کلا (بعد از ۲ نسخه ی جدیدی اومده) ؟
داستان این که نسخه ی ۲ هست به بازی اول ربط داره یا داستانش مستقل هست ؟
همه ی نسخه ها برای PC اومده ؟ تو PC مشکلی نداره از نظر کرک (مثل اساسینز منظورمه:13:) یا روون اجرا شدن ؟
و شماره ی اولش تو مغازه ها گیر میاد (با توجه به نسبتا قدیمی بودن) یا باید دانلود کنم ؟
ممنون :11:.
كلا 2 تاست . شماره 3 رو هم دوستان به تازگي تاپيكش رو زدن و جند ماه ديگه مياد .
فكر نكنم ربطي داشته باشه البته تو شماره 1 يه كاراكتر پيرمرد بود كه به نظر من همون پير مرد تو شماره 2 هم هست البته جوون شدش :31:.
براي PC اومده و مشكلي هم نداره.روون هم اجرا ميشه.:46:
فكر نميكنم شماره 1 جايي گير بياد .:20:
داستان این دوتا بازی کاملا به همدیگه ربط داره. نسخه ی دو به قبل از داستان یک می پردازه. صددرصد بهتون توصیه می کنم که اول نسخه ی یکشو بری. داستان یک خیلی خیلی بهتر از این یکی هست.
SA.JJ.AD
20-02-2011, 20:02
دوستان این بازیو دانلود و نصب کردم !! بعد از نصب شد 2/80 گیگ ! درسته ؟!
.
اخه قبل از نصب حجمش 1 گیگ بیشتر بود !!
.
همون اول بازی که میخوام شروع کنم . وقتی اونجا که دو نفر طرف همدیگه اسلحه نگه داشتن . یهو بازی گیر میکنه و میپره بیرون !:13:
.
چیکارش کنم !!:41:
.
کمک !! -راستی این بازی اصلا کرکی نیست ؟!:41:
کرک داره فکر کنم. دقیق نمی دونم. ولی باید داشته باشه.
اونم که حجمش زیاد شده دوتا دلیل داره :
1- اولا زیپ شده دانلود می کنیم همیشه.
2- اینستال بازی معمولا کم حجم شده هست و موقع نصب اونو به حالت اصلی باز می گردونه.
SA.JJ.AD
20-02-2011, 21:26
کرک داره فکر کنم. دقیق نمی دونم. ولی باید داشته باشه.
اونم که حجمش زیاد شده دوتا دلیل داره :
1- اولا زیپ شده دانلود می کنیم همیشه.
2- اینستال بازی معمولا کم حجم شده هست و موقع نصب اونو به حالت اصلی باز می گردونه.
کلا 3.80 بود فایل های نصبیش ! وقتی نصب کردم تو یه جا دیگه کلا شد 2.80 !! حالا این هیچی ! یه کرک هم گیر اوردم ریختم حل نشد !!!
.
یه جا یه پچ هم دیدم - دارم میگردم ببینم چی میشه !:41:
.
.
کسی اگه سیو ی از این بازی سراغ داره بزاره که فقط این قسمتی که هنگ میکنه رو بتونم رد کنم . ممنون میشم :11:
کلا 3.80 بود فایل های نصبیش ! وقتی نصب کردم تو یه جا دیگه کلا شد 2.80 !! حالا این هیچی ! یه کرک هم گیر اوردم ریختم حل نشد !!!
.
یه جا یه پچ هم دیدم - دارم میگردم ببینم چی میشه !:41:
.
.
کسی اگه سیو ی از این بازی سراغ داره بزاره که فقط این قسمتی که هنگ میکنه رو بتونم رد کنم . ممنون میشم :11:
من حدس میزنم از کرک باشه بهتره کرکت رو عوض کنی!
ولی میتونی از اینجا سیو کامل بازی رو بگیری و توی قسمت mission select از هرجا که خواستی بازی رو ادامه بدی:
SA.JJ.AD
21-02-2011, 06:28
من حدس میزنم از کرک باشه بهتره کرکت رو عوض کنی!
ولی میتونی از اینجا سیو کامل بازی رو بگیری و توی قسمت mission select از هرجا که خواستی بازی رو ادامه بدی:
ممنون - اما بنده کلا تو نت تونستم یه کرک از این بازی گیر بیارم که اونم بعد از جایگزین کردنش . فرقی نکرد و باز دقیقا همون قسمت که ذکر کرده بودم میپره از بازی بیرون !! حتی یه پچ اپدیت برا بازی با حجم 55 مگ پیدا کردم و دانلود و نصب کردم اما بازم :2::41:
.
.
ممنون میشم یه لینک دیگه برا سیو این بازی لطف کنید !! نمیتونم دانلود کنم از اینجا !:18:اصلا سایتش 2 ساعت طول میکشه برا من باز شه !!:18::41:
.
:11:
SA.JJ.AD
21-02-2011, 19:04
هیشکی سیوی نداره که بتونم این قسمت اول بازی که گیر میکنه رو رد کنم ؟!:41:
برادر ببین این ماله خودمه اگه کار نکرد بگو
SA.JJ.AD
21-02-2011, 19:53
برادر ببین این ماله خودمه اگه کار نکرد بگو
ممنون عزیز -اما حالا اینو کجا بریزم ؟!:13:محل سیو بازی برا من کلا به 100 کیلوبایت هم نمیرسه . این 1 مگه !!:41:
SA.JJ.AD
21-02-2011, 23:45
دوستان یکی راهنمایی کنه ! حوصلمون سر رفتا :31:
.
سیو رو هرجا میتونستم کپی کردم . اما باز تو قسمت انتخاب مرحله - فقط همون chapter 1 رو میشه انتخاب کرد که .... :2:
تا اونجای که یادمه اکثر این مدل بازی ها سیوهاشون تو my dacument بود.
دقت کن اگه اونجا نبود برو داخل پوشه بازی یه پوشه ای باید باشه که اسم OUT هستش اون رو باز کنی یه مقدار
فایل هایی دیده میشه پوشه سیو اونجاست اگه بازم نتونستی پیدا کنی بگو تا برم نسب کنم بیام بگم کجاست.
SA.JJ.AD
22-02-2011, 00:38
تا اونجای که یادمه اکثر این مدل بازی ها سیوهاشون تو my dacument بود.
دقت کن اگه اونجا نبود برو داخل پوشه بازی یه پوشه ای باید باشه که اسم OUT هستش اون رو باز کنی یه مقدار
فایل هایی دیده میشه پوشه سیو اونجاست اگه بازم نتونستی پیدا کنی بگو تا برم نسب کنم بیام بگم کجاست.
خیر اونجا هم ریختم !! فقط قبلش از اینکه سیو رو به طریق مختلف تو جاهایی که حدس میزدم محل قرار گیری سیو بازیه و راهنمایی ها از چند تا فروم خارجی ! این قسمت انتخاب مرحله وجود نداشت . اما الان میومد !
>
به هر گفتم شاید چون یه پچ رو برای حل مشکل نصب کرده بودم شاید مسیر سیو عوض شده بود . بازیو پاک و دوباره دارم نصب میکنم !!
عجب گرفتاری شدما !! 3 شب واسادم دانلود شه بازی که عذاب بکشم !!؟!:41::2:
SA.JJ.AD
22-02-2011, 13:31
دوستان هیچکی نمیدونه سیو این بازی کجاست ؟!
.
این سیوی که دوستمون گذاشتن رو همه جا کپی کردم !!! اما بازم تو بازی فقط میشد از مرحله 1 شروع کرد !:41:
ای امون از دست تو...:31:
C:\Program Files\Ubisoft\Techland\Call of Juarez - Bound in Blood\CoJ2\Out\save
من نسب کردم اینم مسیر سیوی که بدستش اوردم.
حالا چند تا راه داری بری ببینی اینه یه نه..
اگه با این مسیرو پیدا نکردی ..
پیشنهاد دارم تا از اول دوباره تا اونجا بری کمی مونده به اونجا تنظیمات گرافیکیتو بیاری پایین حتی روزلیشنو
مطمئنن کرش نمیخوره و رد میشی بعد یه کوچولو مدت سیوش کن دوباره تنظیماتو ببر بالا.
اگه باز درست نشد برو از بیرون یدونه نسخه سالمشو بخر تمام.
دیگه از این بیشتر راه نداره ...
SA.JJ.AD
22-02-2011, 19:46
ای امون از دست تو...:31:
C:\Program Files\Ubisoft\Techland\Call of Juarez - Bound in Blood\CoJ2\Out\save
من نسب کردم اینم مسیر سیوی که بدستش اوردم.
حالا چند تا راه داری بری ببینی اینه یه نه..
اگه با این مسیرو پیدا نکردی ..
پیشنهاد دارم تا از اول دوباره تا اونجا بری کمی مونده به اونجا تنظیمات گرافیکیتو بیاری پایین حتی روزلیشنو
مطمئنن کرش نمیخوره و رد میشی بعد یه کوچولو مدت سیوش کن دوباره تنظیماتو ببر بالا.
اگه باز درست نشد برو از بیرون یدونه نسخه سالمشو بخر تمام.
دیگه از این بیشتر راه نداره ...
:31:
دمت گرم ! دوباره نصب کردی ؟!:18:بابا مرام :31::11:
.
مشکل اینجاست که همون اولین صحنه از این بازیه که new game رو میزنم !! اونجا که روی هم اسلحه کشیدن بعد از چند ثانیه که داره از نمای پشت این یارو رو نشون میده یهو گیر میکنه و میپره از بازی بیرون !!:13:
.
یعنی هیچ سیوی نمیشه !!! سیوی که دادیو هر جا میتونستم و شک داشتم کپی کردم اما باز نشد ! از جمله این مسیری که گفتید ... بعدش دقیقا یه همچین مسیری تو Documents هم هستش :18::13:
.
چند شب واسادم این دانلود شه . اما نتوستم 1 دقیقه هم گیم پلی بازیو تجربه کنم !!
.
اما هنوز امید دارم و یه ضرب تو نت دنبال سیو - یا حتی ترینر یا چیت کد !!:31:از بازی هستم تا راهی پیدا شه که از مرحله 2 بازی کنم :دی
.
به هر حال ممنونم ازت - راستی حالا که نصب کردی بگو ببینم حجم بازی بعد از نصب چقده برا تو ؟!:31::11:
SA.JJ.AD
24-02-2011, 00:02
سیو کامل بازیو گیر اوردم !! باید کلا فولدر out رو کپی میکردم تو محل نصب بازی !!!:18:
.
خلاصه انتخاب مرحله اومد . چاپتر 2 رو انتخاب کردم و بعد از کمی راه رفتن تو بازی یه جا که از اون بالا یهو یکی میدوهه داره میاد سمتمون . یهو دوباره بازی پرید بیرون :2:
.
گفتم بزارم چاپتر 3 . بازم بعد از کمی نشون دادن ویدو پرید بیرون !!:18:
.
چاپتر 4 گذاشتم . بعد از چند ثانیه فک زدن و اهنگ زدن :دی پرید بیرون :18:
.
چشه این ؟! کلا بازی خرابه نه ؟!:27::31:
.
ما که بیخیال شدیم :2:
Spaniuly
24-02-2011, 09:54
مشکل از بازیته شایدم کرکت خرابه ما که دو بار بازی رو تموم کردیم این مشکلات رو ندیدیم
SA.JJ.AD
24-02-2011, 11:04
مشکل از بازیته شایدم کرکت خرابه ما که دو بار بازی رو تموم کردیم این مشکلات رو ندیدیم
کرکی از بازی پیدا نکردم !! و حتی وقتی که پچ 1.1 رو نصب کردم . هم دقیقا همون قسمت ها میپرید بیرون !:2:
.
دیگه بیخیال این بازی شدن !!:13:حیف اون چند شب که واسادم این دانلود شه :31::2:
e_mohsen83
27-03-2011, 11:40
اقا ما یه گیر کوچک تو این بازی دارم
اون جکسونو چه طوری میشه در کلبه ای که اتیش گرفته نجات داد؟
hasanfxh514
31-03-2011, 22:37
سلام
لطفا لینک دانلود مستقیم این بازی رو قرار بدین .
Spaniuly
01-04-2011, 10:52
سلام
لطفا لینک دانلود مستقیم این بازی رو قرار بدین .
برنامه تورنت رو نصب کن امیدورارم نحوه کار کردن باهاش رو بلد باشی البته خیلی ساده اس چیز پیچیده ای نیست این بهترین تورنتی هست که برای CoJ : Bib وجود داره
دانلود تورنت بازی CoJ :BiB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 022378.TPB.torrent)
این هم دسکریپشن این تورنت خوب بخون seed تورنت هم خوبه می تونی راحت دانلود کنی خودشم هم که ریپ شده اس و فقط 3.71 گیگ حجمشه
Call Of Juarez Bound In Blood Razor1911 MAXSPEED
Razor 1911 proudly presents:
Call of Juarez: Bound in Blood
(C) UbiSoft
Date: 2009-06-30 Game Type : Shooter
Size: 1 DVD Protection: none
Game Notes
THE OLD WEST, 1864. In order to save their family, the McCall brothers will
kill anyone who stands between them and the legendary Gold of Juarez.
But when the allure of women and money tests their bond as brothers, will
the blood they share prove to be thicker
Install Notes
1. Mount or Burn image
2.Install
3. Have Fun
Razor 1911 Greetings
omidmehdi
02-04-2011, 14:18
با سلام به دوستان عزیز
خواهشمندم اگر کسی سیو کاملی از بازی call of juarez bound in blood دارد قرار بده . هرچی تو اینترنت دگشتم چیزی پیدا نکردم . ممنون
با سلام به دوستان عزیز
خواهشمندم اگر کسی سیو کاملی از بازی call of juarez bound in blood دارد قرار بده . هرچی تو اینترنت دگشتم چیزی پیدا نکردم . ممنون
بفرما:
omidmehdi
04-04-2011, 13:32
ممنون از دوست عزیزم که با قرار دادن این سیو بازی من را خوشحال کرد
امیدوارم همیشه موفق باشی
:31::40:
Zaghan_13
13-07-2011, 15:46
دوستان من اینجا گیرکردم...مراحل اول بازیه...نمیدونم از کجا تیر میزنن..چجوری میمیرم؟!:18::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر سخته بازی.........:19::19::19:
Zaghan_13
13-07-2011, 17:17
دوستان من اینجا گیرکردم...مراحل اول بازیه...نمیدونم از کجا تیر میزنن..چجوری میمیرم؟!:18::
چقدر سخته بازی.........:19::19::19:
کمکمکمکمکمکمکمکمکمکمکمکمک مکمکمکمکمککمکمکمکمکمکمکمک مکمکمکمکمکمکمکمکمک:19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19:
از سمت راست و چپ ، با اسب دنبالت می کنن...
Zaghan_13
13-07-2011, 20:09
از سمت راست و چپ ، با اسب دنبالت می کنن...
اونارو میکشم ولی بازم بهم شلیک میشه ولی نمیدونم از کجا؟!:13:
هرطرف رو نیگاه کردم چیزی ندیدم!!!
فیلمش رو بزارم میتونین ببینین؟
عکس از دورو بر خوبشو بگیر ببینیم چطوریاست..؟کجایی تو..؟
یکی از دوستای من هم این جای بازی به مشکل خورده بود... در حالت عادی اسب سوار ها رو باید بکشین... ولی این مشکل حالتیه که اسب سوار ها دیده نمیشن و میکشنتون!
احتمالا پچی کرک فیکسی لازم داره...
موفق باشید.
hosseincode2008
13-07-2011, 21:56
حيف كه دوست دارم همه اين بازي زيبا رو بازي كنند!
يكي از تنظيمات گرافيكي رو بايد غير فعال كنيد تا اسب سوارها ديده بشن و چون نميدونم كدوم يكي بود پيشنهاد ميكنم فقط براي رد كردن اين يه قسمت همه تنظيمات گرافيكي رو روي كمترين بذاريد يا غير فعال كنيد و بعد از رد كردن اين قسمت دوباره به حالت اول برگردونيد.
Zaghan_13
13-07-2011, 22:06
عکس از دورو بر خوبشو بگیر ببینیم چطوریاست..؟کجایی تو..؟
اینم فیلمشه(کیفیتش رو آوردم پایین تا حجمش کم بشه):
کرکی از بازی پیدا نکردم !! و حتی وقتی که پچ 1.1 رو نصب کردم . هم دقیقا همون قسمت ها میپرید بیرون !:2:
.
دیگه بیخیال این بازی شدن !!:13:حیف اون چند شب که واسادم این دانلود شه :31::2:
جالبه.من این بازیو پارسال که تازه اومده بود گرفتم تا چند مرحله هم جلو رفتم اما دیگه ادامه ندادم . 2 روز پیش بعد چند وقت دوباره نصب کردم و این مشکل واسم پیش اومده که از بازی میپره بیرون!
سیو کامل بازیو گیر اوردم !! باید کلا فولدر out رو کپی میکردم تو محل نصب بازی !!!:18:
.
خلاصه انتخاب مرحله اومد . چاپتر 2 رو انتخاب کردم و بعد از کمی راه رفتن تو بازی یه جا که از اون بالا یهو یکی میدوهه داره میاد سمتمون . یهو دوباره بازی پرید بیرون :2:
.
گفتم بزارم چاپتر 3 . بازم بعد از کمی نشون دادن ویدو پرید بیرون !!:18:
.
چاپتر 4 گذاشتم . بعد از چند ثانیه فک زدن و اهنگ زدن :دی پرید بیرون :18:
.
چشه این ؟! کلا بازی خرابه نه ؟!:27::31:
.
ما که بیخیال شدیم :2:
مشکل رو فهمیدم از کجاست!
برو کنترل پنل بعد sound بعد speakers بعد properties بعد Advanced در آخر default Format رو روی 16bit 48000hz (DVD) بزار. مشکل حل میشه:31:
seroziye
19-09-2012, 00:11
سلام ، من بازی کا آف خوآرز ورژن همپیمانان یا THE CARTEL رو روی ویندوز سون نصب کردم اما اجرا نمیشه !!!! میگه واسه رفع اشکال جستوجوی آنلاین انجام بده ، چیکارش کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا یکی کمک کنه
آقا من یه بار این بازی و گرفتم از kickass torrent به نام call of juarez bound in blood razor 1911 بعد دانلود که شد نه فایل exe داشت نه چیزی که ران بشه یا فایل ایمیجی چیزی فقط یه سری فایل بودن. کمکم کنید لطفا.:n30::n30::n13::n13::n13::n13: - اینی که شما گذاشتید call of juarez bound in blood razor max speed هم اینجوریه؟
unforgiven93
10-11-2013, 20:31
من بلد نیستم دوئل کنم
چه جوریه؟
نمی دونم چرا ولی عجیب از این juarez که توcall of juarez bound in blood هست خوشم میاد!!!!!!!!!!!!!!!:n02:
کسی راجعبش نظری نداره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.