مشاهده نسخه کامل
: Call of Juarez: Bound in Blood
سلام
می گم دوستان آیا این طبیعیه که برای هر بار دوئل کردن باید از بازی خارج بشم و دوباره وارد شم تا بشه یارو رو کشت. چون همون بار اول هرچی میزنم نمیمیره و با یه بار خارج شدن و وارد شدن همه چی تو همون باره اول حله. فکر کنم این یه باگه نمی دونم دوستان دیگه هم همچین مشکلی دارن؟
واالله من به این مشکل بر نخوردم . از اول که بازی رو نصب کردم فقط مشکل صدا داشتم که با راهنمایی دوستان حل شد
zibarezaei
29-07-2009, 09:13
اینجایی که شما میگی اصلآ اینجوری اتفاق نمیوفته . دختره و ویلیام میرن تو کلیسا اون دو تا دنبالشون میرن تو کلیسا در هم باز هست !!!!!! بعد در کلیسا بسته میشه کلی آدم پشت در منتظر هستن که ری و توماس همشون میکشن و یه دفعه اون یارو مکزیکیه میاد دوست دخترش رو میگیره و باب آشنایی با 3 داداش میزاره ...
البته حال توماس گرفته میشه چون فکر کنم تو یه نگاه عاشق شده بود:20:
ما دختره و اون یارو رو سه نفری دنبال کردیم.رسیدم دم در کلیسا.داداش کوچیکه عین روح از در بسته رفت داخل و الآن تو کلیسا فقط داداش کوچیکه هست و دختره.Ray هم ایستاده دم در به من با غضب نگاه می کنه.
الآن در بسته است و هیچ کاری نمی تونم بکنم.دو سه روزه علافم
راستی اینطور که شما میگی قضیه زنگ کلیسا که یکی بالاتر گفت سر کاری بود؟درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکس هم مشخصه که Ray دم در ایستاده
زنگ کلیسا خیلی جلوتر هست . شما یه کاری کن دوباره لود کن حتمآ درست میشه !!
hosseincode2008
29-07-2009, 09:32
من دوباره بازي رو رفتم و اونطوري كه يادم مونده چند نفر ميومدن كه بعد از كشتن اونها ميان پرده پخش ميشد ، شايد يك باگ باشه . اين زنگ هم در مراحل بالاتر بايد ازش استفاده كني نه اينجا .
zibarezaei
29-07-2009, 10:03
زنگ کلیسا خیلی جلوتر هست . شما یه کاری کن دوباره لود کن حتمآ درست میشه !!
یعنی احتمال داره یک کاری رو نکرده باشمو برم به مرحله بعد؟من هروقت طناب رو انتخاب می کنم در این صحنه،به یه جای خیلی دورتر(جایی که قبلاً از اون گذر کردم)اشاره میکنه توعکس معلومه و وقتی میرم به اون سمت Ray سر و صداش در می آد که نامردی نکن منو تنها نذار و ...احتمالاً مرحله قبل کاری رو انجام ندادم
یعنی احتمال داره یک کاری رو نکرده باشمو برم به مرحله بعد؟من هروقت طناب رو انتخاب می کنم در این صحنه،به یه جای خیلی دورتر(جایی که قبلاً از اون گذر کردم)اشاره میکنه توعکس معلومه و وقتی میرم به اون سمت Ray سر و صداش در می آد که نامردی نکن منو تنها نذار و ...احتمالاً مرحله قبل کاری رو انجام ندادم
البته یه چیزی من با ری رفتم شاید با توماس میری حالتش فرق میکنه !!! ولی آخه کلآ اگر با ری بری یا توماس قصه فرقی نمیکنه فقط تو بعضی جاها مثلآ چون توماس میتونه بپره یا طناب بندازه نوع بازی یه ذره فرق میکنه ...
ولی من با ری رفتم توماس دنبال من اومد جایه دیگه ای نرفت.
کاره خاصی هم قبلش نکردم یه دوئل کرد بعد رفتن تو یه محوطه باز که دو نفر دختره رو گرفته بودن سمت اونا تیراندازی کردن بعد دختره در رفت این 3 تا هم دنبالش رفتن تو کلیسا
pedram_sad
29-07-2009, 11:55
این طور که شواهد حاکیه به احتمال خیلی زیاد bug زده
JING3LKHAN
29-07-2009, 13:30
اره بازیت باگیده
وااااااای دوستان چه اتمام زیبایی داشت:40:!!!
بیچاره داش کوچیکه دلم سوخت!!!!اخرش قربانی شد ولی باعث شد دو تا داداش دیگه راهشو ادامه بدن
ری هم از دختره دل کند با اینکه از صمیم قلب دوسش داشت!واقعا رومانتیک بود!!!!:wub::20:
zibarezaei
29-07-2009, 13:57
اره بازیت باگیده
وااااااای دوستان چه اتمام زیبایی داشت:40:!!!
بیچاره داش کوچیکه دلم سوخت!!!!اخرش قربانی شد ولی باعث شد دو تا داداش دیگه راهشو ادامه بدن
ری هم از دختره دل کند با اینکه از صمیم قلب دوسش داشت!واقعا رومانتیک بود!!!!:wub::20:
ای بابا آقا آخرشو تعریف نکن دیگه بی مزه میشه :31:.منکه اون آخرشو نخوندم همونجا که گفتی رومانتیک بود
من یه بار از سیو قبلیم اومدم در کلیسا باز بود و رفتم داخلش و مشکلش حل شد.
متشکرم از همه شما اساتید که برای این مشکل من وقت گذاشتید.
دوستان بعد از اتمام بازی میشه بازم بازی کرد؟من یه اسنایپر دیدم در حسرتشم.
hosseincode2008
30-07-2009, 11:28
دوستان بعد از اتمام بازی میشه بازم بازی کرد؟من یه اسنایپر دیدم در حسرتشم.
ميتوني Chapter رو Restart كني فقط الان بدون كدوم Chapter ديديش .
akharenee
30-07-2009, 16:34
سلام بچها من بازی رو نصب کردم ولی صدا نداره کسی می تونه مشکل منو حل کنه
aghamajid1369
30-07-2009, 16:45
سلام بچها من بازی رو نصب کردم ولی صدا نداره کسی می تونه مشکل منو حل کنه
پست اول
قسمت ویرایش اول.
براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
akharenee
30-07-2009, 17:41
همین کار رو انجام دادم ولی حل نشد
kkain-blood
31-07-2009, 13:09
دوستان کسی راه حلی برای این مشکل افت فریم پیدا نکرده؟؟ من سیستمم بالاتر از سیستم پیشنهادی بازی ولی افت فریم دارم!!
کسی لینک کرک razor رو نداره شاید مشکل از کرک باشه!
Spaniuly
31-07-2009, 13:31
متاسفانه راه حلي كه در پست اول گذاشته شده تنها راه حل نيست من خودم صرفا چون با اين ترفند اين مشكل رو برطرف كردم فكر كردم براي همه بايد همينطوري باشه در صفحات قبل دوستاني كه مشكل فقدان صدا رو داشتن با روش هاي مختلفي مشكلشون رو حل كردند. من از دوستان يك خواهش دارم كساني كه مشكل صدا رو براي خودشون حل كردند راه حل رو بگن تا يه جا جمع كنم و بذارم پست اول تا دوستاني كه بعدها اين بازي رو انجام ميدن و مشكل صدا دارند مراجعه كنند و ديگه علاف نشن. ممنونم
kkain-blood
31-07-2009, 18:49
یه نکته مسخره!! هر وقت به اینترنت با dial up وصلم بازی راحت و روون اجرا میشه!!بعد از قطع شدن چند دقیقه بعد دوباره افت فریم پیدا میکنه!
saman3230
02-08-2009, 10:41
واقعا بازی باحالیه من دارم بازی می کنم حرف نداره البته بگم که روی بعضی از pcها مشکل صدا داره و رو بعضی دیگه تنظمیات گرافیکی بازی save نمیشه!
من هنوز این بازی رو نصب نکردم!!
برای همین این سوال میکنم!!
تنظیمات گرافیکی بازی چطوریه؟
مثل Prototype هست یا مثل Bionic Commando ؟
آخه Prototype رو میشد رو کمترین یا بالاترین گرافیک تنظیم کرد اما Bionic Commando رو نمیشد!!
حالا این بازی مثل کدومشونه؟؟؟
Torch Bearer
02-08-2009, 11:43
من هنوز این بازی رو نصب نکردم!!
برای همین این سوال میکنم!!
تنظیمات گرافیکی بازی چطوریه؟
مثل Prototype هست یا مثل Bionic Commando ؟
آخه Prototype رو میشد رو کمترین یا بالاترین گرافیک تنظیم کرد اما Bionic Commando رو نمیشد!!
حالا این بازی مثل کدومشونه؟؟؟
من هنوز بایونیکو نصب نکردم.
ولی این بازی ستینگ جالبی داره.چند تا گزینه هست مال خرت و پرت هاش که مهم نیستن زیاد.
ولی یک گزینه هست که 2 حالت داره: normalوsimple که اگه رو نرمال بذاری گرافیک بازی تو مایه های بازی هایه جدید میشه و اگه رو ساده بذاری به شدت گرافیک بازی پایین میاد(تا حد بازی های 5-6 سال قبل)
تازه این گزینه در حال بازی هم میتونه عوض شه!
SAMAN-JEEZY
02-08-2009, 13:19
سلام دوستان . یه سوال: این بازی کلا چند مرحلس؟ چون خیلی جذابه و دوست دارم هی ادامه پیدا کنه . الانم مرحله 12 میباشم
سلام دوستان . یه سوال: این بازی کلا چند مرحلس؟ چون خیلی جذابه و دوست دارم هی ادامه پیدا کنه . الانم مرحله 12 میباشم
سلام دوست عزیز
بازی کلا 15 مرحله داره
موفق باشید:46:
malkemid
02-08-2009, 13:54
این بازی چنتا دیسکه؟
Spaniuly
02-08-2009, 14:08
این بازی چنتا دیسکه؟
يك DVD دوست عزيز حالا چه فرقي مي كنه مهم اينه كه بايد بگيري و بازي كني
malkemid
02-08-2009, 14:11
يك DVD دوست عزيز حالا چه فرقي مي كنه مهم اينه كه بايد بگيري و بازي كني
نه آخه اینجا یه مغازه هست که فقط بازی های تک دی وی دی رو میاره...پرسیدم که اگه جزو اون دسته هست یکراست برم اونجا:46:
malkemid
02-08-2009, 20:29
عجب فضاییییییییییی داره بازی...واقعا آدمو می بره همون دوره...خیلی خوشم اومد...در ضمن اینی که من گرفتم 2 تا دی وی دی بود.
مال من هم دو تا دی وی دی هست.
Hitman-Group
02-08-2009, 21:18
سلام خدمت شما
میگم تراینری چیزی برای این بازی نیست؟
یکجاش هست کشته میشویــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــم!
برای من هم دو دی وی دی هست!
با تشکر
سلام سبک بازی چه جوریاس؟ بین این و Prototype مردد موندم.
مثلا COD تو فضای وسترن ؟
مثلا COD تو فضای وسترن ؟
مثل همون cod تا حدودی هست ولی خیلی قشنگه.
مثلا COD تو فضای وسترن ؟
سلام دوست عزیز
100 درصد این این بازی خیلی بهتره
البته دقیقا نمیشه گفت cod توی فضای وسترن (تا حدودی) ولی بازی بسیار زیباییه
در بازی نو آوری های بسیار زیادی وجود داره.
اگه سوال دیگه ای بود در باره ی بازی بپرسید:46:
Turok-71
02-08-2009, 22:00
مثلا COD تو فضای وسترن ؟
به نظر من هر دو تا رو بگیری بهتره هر دو هیجان خاص خودشون رو دارن.
Prototype که محشره!!
اینو نمیدونم!!
شاید گرفتم بازیش کردم!!
بازی اول شخصه دیگه؟
Prototype که محشره!!
اینو نمیدونم!!
شاید گرفتم بازیش کردم!!
بازی اول شخصه دیگه؟
بله اول شخصه...
بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی چون هم گرافیکش محشره هم اینکه گیم پلی متفاوتی داره:46:
malkemid
02-08-2009, 23:50
یه سوال...تو مراحل اگه ray یا thomas رو انتخاب کنیم فرقی تو بازی داره؟یا فقط تو اسلحه ها و قابلیت ها متفاوت میشه؟
عجب صداگذاری و آهنگ های باحالی هم داره...
aghamajid1369
03-08-2009, 00:09
یه سوال...تو مراحل اگه ray یا thomas رو انتخاب کنیم فرقی تو بازی داره؟یا فقط تو اسلحه ها و قابلیت ها متفاوت میشه؟
عجب صداگذاری و آهنگ های باحالی هم داره...
فکر نمیکنم فرقی توی بازی داشته باشه.
فقط همون اسلحه و این چیزا
چون بعضی مرحله ها فقط بهت اجازه میده 1 نفر رو انتخاب کنی. اینا مرحله هایی هستن که مهمه شخصیتت کی باشه.
مثلا میگه با ری برو نمیذاره توماس رو انتخاب کنی.
Turok-71
03-08-2009, 02:21
فکر نمیکنم فرقی توی بازی داشته باشه.
فقط همون اسلحه و این چیزا
چون بعضی مرحله ها فقط بهت اجازه میده 1 نفر رو انتخاب کنی. اینا مرحله هایی هستن که مهمه شخصیتت کی باشه.
مثلا میگه با ری برو نمیذاره توماس رو انتخاب کنی.
نه فرق میکنه من امتحان کردم.
به عنوان مثال وقتی که اون پسر سرخپوست رو گروگان تویه اون رستوران گرفته بودن توماس باید از کلبه روبروی رستوران میرفت بالا و آدمای روی پشت بوم رو میزد و ری هواش رو داشت.
خوب با انتخاب هر یک از کارکترها باید یه کار انجام بدی در نتیجه فرق میکه.
aghamajid1369
03-08-2009, 02:51
نه فرق میکنه من امتحان کردم.
به عنوان مثال وقتی که اون پسر سرخپوست رو گروگان تویه اون رستوران گرفته بودن توماس باید از کلبه روبروی رستوران میرفت بالا و آدمای روی پشت بوم رو میزد و ری هواش رو داشت.
خوب با انتخاب هر یک از کارکترها باید یه کار انجام بدی در نتیجه فرق میکه.
من فکر کردم دوستمون از لحاظ داستانی میگه.
مثل بعضی از بازیا که تصمیمات توی ادامه بازی تاثیر داره.
از این لحاظ که معلومه فرق میکنه.
چون 1 وسایلی رو ری نداره و توماس داره.مثل طناب.
در ضمن ری از جایی نمیتونه بدونه کمک بالا یره چون چاق و سنگین هست. ولی توماس میتونه.
من فکر کردم منظور دوستمون داستان بازی هست.
Turok-71
03-08-2009, 11:51
اگه میخواست تو داستان تاثیر بزاره که یه DVD جواب نمیداد.
شما تازه دارید درباره خریدن یا نخریدنش صحبت میکنید ؟؟
ما که خریدیم و بازی کردیم و تموم شد !!! خیلی بازی جالبی بود
داستانش درباره دوتا برادر هفت تیر کش (( به اسمهای ray و tomas هست که یه برادر کوچیکتر کشیش هم دارند و به مکزیک میرن و برای یه بابایی به اسم juarez کار میکنن )) بازی خیلی جالبی هست.
pedram_sad
03-08-2009, 12:08
این بازی اصلا بازی نبود
در حد یک MASTERPIECE بود
سری به فروم های خارجی بزنید بد نیست
aghamajid1369
03-08-2009, 12:14
اگه میخواست تو داستان تاثیر بزاره که یه DVD جواب نمیداد.
وقتی بازی به عظمت Far cry 2 رو توی 1 دی وی دی جا میدن. دیگه این کار فکر نکنم هیچ مشکلی باشه باهاش.
Oracle_Eldorado
03-08-2009, 12:17
شما تازه دارید درباره خریدن یا نخریدنش صحبت میکنید ؟؟
ما که خریدیم و بازی کردیم و تموم شد !!! خیلی بازی جالبی بود
داستانش درباره دوتا برادر هفت تیر کش (( به اسمهای ray و tomas هست که یه برادر کوچیکتر کشیش هم دارند و به مکزیک میرن و برای یه بابایی به اسم juarez کار میکنن )) بازی خیلی جالبی هست.
آره از اون بازی هایی بود که وقتی تموم میشه آدم حس نمیکنه که پولشو دور ریخته !
اینم بگم خلاصه نویسیت عالیه ها :31:
این بازی اصلا بازی نبود
در حد یک MASTERPIECE بود
سری به فروم های خارجی بزنید بد نیست
ها این که گفتی یعنی چی ؟!
MasterPiece
وقتی بازی به عظمت Far cry 2 رو توی 1 دی وی دی جا میدن. دیگه این کار فکر نکنم هیچ مشکلی باشه باهاش.
تایید میشه .
soltanarash
03-08-2009, 18:09
[quote=Oracle_Eldorado;4043492]آره از اون بازی هایی بود که وقتی تموم میشه آدم حس نمیکنه که پولشو دور ریخته !
quote]
اقا این حرف ها چیه من واقعا زمانی که این بازی رو کردم روحم شاد شد بعد این همه بازی آشغال که امسال اومد. چرا سطح بازی رو میا رید پایین.
aghamajid1369
03-08-2009, 19:27
اقا این حرف ها چیه من واقعا زمانی که این بازی رو کردم روحم شاد شد بعد این همه بازی آشغال که امسال اومد. چرا سطح بازی رو میا رید پایین.
اوراکل جان هم که از بازی تعریف کرده بود دوست من.البته تعریف معمولی :دي
جمله رو اشتباه خوندی.
soltanarash
03-08-2009, 20:18
اوراکل جان هم که از بازی تعریف کرده بود دوست من.البته تعریف معمولی :دي
جمله رو اشتباه خوندی.
خوب منم دلم پر بود.اصلا بازی درست حسابی نمیاد. این بازی خیلی خوب بود. من می گم این بازی ارزشش از یه تعریف معمولی بالاتره............
Reza Azimy_RW
03-08-2009, 20:55
من که رفتم سفارشش دارم !
احتمالا تا شنبه میرسه !
Reza Azimy_RW
04-08-2009, 00:10
سلام
این بازیو من تا نصفش رفتم ولی مشکلی که دارم اینه که برای اینکه
صداش بیاد باید مودم را unistal کنم بازی کنم اونوقت صداش میاد
دوباره مودمو نصب می کنم میام اینترنت دوباره از نصب خارج می کنم بازی میکنم
خسته شدم ...منو راهنمایی کنید..
خوب Disable ش کن بازی کن بعد Enable ش کن !
خوب Disable ش کن بازی کن بعد Enable ش کن !
این کارو می کنم ولی نمیشه ...:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
غرب وحشی سوژهايست که در فيلمها و بازیهای بيشماری از آن استفاده شده است. چند سال قبل سازندگان لهستانی در استوديو Techland چندين نوآوری چاشنی کار کردند تا Call of Juarez پديد آمد. يک تيراندازی اول شخص که داستان خانواده McCall را پس از حادثه مرگ چند تن از اعضای خانواده به تصوير میکشيد و با المانهای جديدی که برای گيم پلی آن تعريف شده بود، به عنوانی متفاوت و برتر از هم نوعانش تبديل شد. دومين بازی CoJ با نام غرق در خون(Bound in Blood) به زمانی برمیگردد که ری(Ray که در شماره اول حضور داشت) هنوز کشيش نشده بود و همراه با برادرش توماس(Thomas) درگير جنگ داخلی آمريکا بودند.
بازی با يک آيندهنمایی(Flash-Forward) که صحنه رويارویی برادران McCall است، آغاز میشود. ری و توماس اسلحه را به سمت يکديگر نشانه رفتهاند و ويليام(William)، برادر کوچکترشان بين آن دو ايستاده و از اينکه کار به چنين جایی رسيده، تاسف میخورد. سپس صحنه به ميدان جنگ منتقل میشود. جایی که ری(ساکن جورجيا، عضو ايالات مؤتلفه آمريکا) در برابر سربازهای اتحاديه(ايالتهای شورشی) ايستادگی میکرد. هنگامی که خبر حمله به منطقهای که توماس در آن مستقر شده بود، به گوش ری رسيد، او به کمک برادرش شتافت و به کمک همديگر دشمن را مغلوب ساختند. به آنها دستور عقب نشينی به آتلانتا داده شد، که آن را رد کردند؛ زيرا ناحيهای که در آن حضور داشتند، آخرين خط دفاعی بود که از خانهشان محافظت میکرد. پس از بازگشت به خانه با مرگ مادر روبرو شده و در حالی که میدانستند مافوقشان سرهنگ بارنزبی(Barnsby) به آنها اجازه سرپيچی نمیدهد، به همراه ويليام از شهرک گريختند. در ادامه داستان آنها با شخصيتهای ديگری همچون خوارز(Juarez که نقش کليدی در بازی ايفا میکند) و مريسا(Marisa) روبرو میشوند و در جستجوی گنج گمشده، ماجراهای خطرناکی را پشت سر میگذارند.
در مجموع، شاخ و برگ زيادی به رخدادهای غرق در خون داده شده و اين بازی، فراتر از حد يک مقدمه سطحی برای CoJ است. هنگام بارگذاری مراحل، توضيحاتی توسط راوی داستان همراه با نمايش تصاوير هنر مفهومی به صورت اسلايد، نمايش میيابد. علاوه بر اين آغازگر و پايان دهنده هر مرحله، يک Cut-Scene از جنس گرافيک خود بازيست. از نظر داستانی و شخصيت پردازی، هيچ کمبودی به چشم نمیآيد. هر يک از برادران McCall شخصيت خاص خود را دارند. ويليام کشيش جوانيست که برای هدايت دو برادر بزرگترش همراه آنها دردسرهای زيادی را متحمل میشود. در طول بازی، ری و توماس بايد از وی مراقبت کنند تا از تيررس دشمن در امان باشد. برخلاف بازی اول که در هر بخش به اجبار کنترل يک شخصيت به بازيکننده سپرده میشد(در نتيجه تعداد زيادی از مراحل با دو شخصيت تکرار میشدند)، در غرق در خون پيش از ورود به هر مرحله میتوانيد به دلخواه يک شخصيت قابل بازی(توماس يا ری) را انتخاب کنيد.
در اين حالت، کنترل شخصيت ديگر به عهده هوش مصنوعی خواهد بود. اين تصميم سازندهها موجب شده ارزش تکرار بازی برای تجربه مراحل با هر دو کاراکتر، بالا رود. تجربه بازی با هر کاراکتر نيز متفاوت است. ری روحيه خشنتر و بی رحمی دارد و از فواصل نزديک بهتر تيراندازی میکند. از جمله سلاحهایی که تنها ری میتواند استفاده کند میتوان به ديناميت، حمل دو هفت تير در يک زمان و مسلسل گاتلينگ اشاره کرد. در حالی که توماس با تفنگهای دور برد بهتر عمل میکند و دقت او در هدف گيری بيشتر است. همچنين توماس به پنهان شدن و از بين بردن دشمنان بدون ايجاد سر و صدا علاقه بيشتری نشان میدهد و به همين جهت، میتوان با او به سمت دشمنان چاقو پرتاب کرد. توماس قادر به جابجایی و بالا رفتن از ارتفاعات با استفاده از طناب است و در بخشهایی از بازی برای بالا رفتن از بلندیها به ری کمک میکند.
صحنههای اکشن، نفسگير، سريع و پر زد و خوردی در بازی وجود دارد. در حالی که يک سيستم پناهگيری برای اين نسخه طراحی شده، غرق در خون از گيم پلی سريع و جذابی برخوردار است. هنگامی که پشت اجسام(ديوار، جعبه، بشکه و ...) سنگر میگيريد، نمای دوربين تغييری نمیکند و با نشانه روی به سمت بالا و پايين يا چپ و راست، میتوانيد دشمنان را از پشت اجسام مورد هدف قرار دهيد. تقريباً شبيه به سيستم پناهگيری در بازی Killzone 2. البته اين نوع پناه گيری زياد جالب از آب در نيامده. هدفگيری در بازی به دو شيوه عادی و نمای نزديک به اسلحه ممکن است. برخی اوقات نشانه به صورت خودکار بر روی سر دشمنان قفل میشود تا راحتتر بتوانيد آنها را Headshot کنيد. تعداد اين طرز کشتنها، دقت تيراندازی، مدت زمان سپری شده در مرحله و ... در پايان هر مرحله در صفحه آمار نمايش میيابد و با پايان يافتن بازی نيز آمار کلی به تفکيک شخصيت قابل مشاهده است. اين عامل بازیکننده را به هرچه بهتر بازی کردن ترقيب میکند و يک حالت رقابتی در بخش تکنفره ايجاد میکند. در ميانه بازی نيز هرچه بهتر شليک کنيد درجه ورود به حالت "زمان گلوله" افزايش میيابد. هنگامی که اين درجه کامل شود، میتوانيد به دلخواه با فشار يک کليد از آن استفاده کنيد. هم در زمان استفاده، هم پيش از استفاده محدوديت زمانی وجود دارد. حالت "زمان گلوله" هر شخصيت متفاوت است. اگر در حال بازی با ری باشيد، با نشانه روی بر روی نقاط مختلف بدن دشمنان به يکباره و در چند لحظه به همه نقاط شليک میشود. اما توماس در حالت "زمان گلوله" يک هفت تير به دست گرفته و به صورت خودکار بر روی هدف نشانه میرود. تنها کاری که بازیکننده بايد انجام دهد، کشيدن ماوس به سمت پايين و شليک است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غرق در خون به هيچ عنوان بازیای با محيط باز نيست و با وجود اينکه سعی شده برخی مراحل اينطور به نظر برسند، در نهايت ماموريتهای آن خطی و پشت سر هم هستند. مکان همراهان و ماموريتها با تصاوير کلاه و ستاره بر روی HUD مشخص میشوند که در نتيجه بازی ساده و سرراست شده است. شايان دقت است که فروشگاه سلاح نيز در بازی وجود دارد. در طول بازی با از بين بردن دشمنان میتوانيد اسلحهشان را برداريد. اما تفنگهای با کيفيت و قویتر تنها در فروشگاه يافت میشوند. با پيشروی در بازی، اسلحههای بهتر و بيشتری آزاد میشوند که برای خريد آنها بايد از سکه استفاده کنيد؛ ولی جمع آوری سکهها در طول بازی برای خريد بهترينها کافی نيست. برای اين منظور يک سری مراحل فرعی طراحی شده که در بخشهایی از بازی به آنها دسترسی خواهيد داشت. اين قسمتها دارای محيط باز و وسيعی هستند به همين جهت مسافتهای طولانی را بايد به همراه اسب(باز هم در نمای اول شخص) طی کنيد. قابليت تيراندازی آزادانه بر روی اسب هم وجود دارد.
-------
دوست عزیز خواهشا تصاویر بزرگ رو به صورت لینک قرار بدید!
همچنین لینک منبع مطالبتون رو درج کنید!
ممنون
Sam Fisher 09
zibarezaei
04-08-2009, 06:58
بچه ها یه پیشنهاد دارم:
یه عکس از Personal State(اگه اشتباه ننوشته باشم)خودمون بذاریم ببینیم کی بهتر کار کرده.
تو یه صحنه داشتم بازی می کردم که از کنار کوه دیدم خورشید داره غروب میکنه واقعاً نور خورشید چشممو زد.رو گرافیک و مخصوصاً جزئیات اون خیلی کار شده
یه چند تا عکس + تریلر دیدم.... می تونم بگم فوق العادس.
بهتر از هم اینکه من نمی دونستم کار UbiSoft هست ! دیگه مجبور شدم بخرمش.
امیدوارم مشکلی درحین نصب و بازی پیش نیاد.
SAMAN-JEEZY
04-08-2009, 09:29
بالاخره تموم شد . وای این بازی چقد باحال بود. یکی از بهترین بازیهای عمرم بود . به همه توصیه میکنم برن بخرن حال کنن واسه خودشون
Sam Fisher 11
04-08-2009, 10:30
من حدود 2هفته پیش تمومش کردم...و از اونجایی که مدتی بود بازی نکرده بودم خیلی چسبید!
اولین چیزی که شمارو درگیر خودش میکنه موزیک دلنشین بازی که شمارو از همون ابتدا با خودش به غرب وحشی میبره.(یکی از موزیک های منوی بازی گمونم long_road_out_of_eden از گروه مشهور eagles باشه)
بعد از اون شما با دیدن گرافیک مرحله اول بازی انگشت به دهان میمونید... سازنده های بازی خیلی عجله داشتن تا گیمر رو هیجان زده کنن بنابراین برخلاف بعضی بازیهای گرافیک خفنگ نیومدن یه مرحله بدون جزییات رو برای مرحله اول قرار بدن. البته رفته رفته شما مناظر زیباتری خواهید دید و بارها در طول بازی سازنده های بازی رو تحسین خواهید کرد.
جلوه آب بازی و گیاهان و نور زیبای خورشید که بر روی سنگ های داغ افتاده شمارو متحیر میکنه. به جرات میتونم بگم از آب بازی GeoW هم بهتر کار شده. عمق دید کاملا معقوله و طراحی بادی و چهره ی کاراکترها جای هیچ گله ای نذاشته!
انفجارها واقعا مهیب هستن که به همراه لرزش دسته ها واقعا این حس رو به شما القا میکنه که جایی منهدم شده!
شکستن و خورد شدن شیشه ها و تخته چوب ها و جلوه آتش هم خوب کار شده.
نورپردازی بازی فوق العاده عالیه! کسانی که بازی رو انجام دادن مطمئنن با من هم عقیده ان...وقتی از مکان تاریکی به زیر نور خورشید ظهر رفتم واقعا نور چشمم رو زد چیزی که قبلا در بازی Mirror’s Edge تجربه کرده بود.
انیمیشن های کاراکترهای بازی خیلی خوب کار شدن اما حرکت اسب ها طبیعی به نظر نمیرسه و در این زمینه بازی وسترن Gun دارای انیمیشن اسب به مراتب بهتری بود. اما با این وجود این دلیل نمیشه اسب سواری لذت بخش نباشه.
داستان بازی خیلی جالب شروع میشه و ابتدا انتهای داستان رو میبینیم و بعد بازی برمیگرده به عقب و داستان ماجراجویی و سفر دوبرادر و یک کشیش جوان...داستان بازی میتونه به تنهایی بهانه ای باشه تا بازی رو دنبال کنید! انتقام، تنفر،عشق،خشم،خیانت،بخشش و... همه رو تجربه خواهید کرد...
گیم پلی بازی خیلی خوراکه! هم توماس و هم ری هردو جذاب هستن.همونطور که در تصویر زیر میبینید قبل از هر مرحله شما میتونید انتخاب کنید که با کدوم یکی شروع کنید:
توماس سمت چپ و ری در سمت راست تصویر قرار داره
من که بصورت نوبتی هربار یکی رو انتخاب میکردم. هر دو جذابیت ها و ویژگی های منحصر به فردی دارن مثلا توماس به واسطه طناب بلندش میتونه پرش های بلند انجام بده یا راحت تر از صخره ها یا درختها بالا بره در مقابل ری توانایی نشانه گیری بالاتری نسبت به توماس داره و وقتی دو روولورشو دست میگیره دشمنان رو آش و لاش میکنه. هر دو قابلیت ویژه ای دارن مثلا ری بعد از کشتن تعدادی دشمن قابلیت فعال میشه و میتونید بازی رو نگه داشته و چندین نفر رو نشانه گذاری و بعد همه رو نابود کنید. در مقابل توماس هم میتونه همین کار رو به گونه ای دیگه انجام بده(برای توماس در نسخه Xbox360 شما کافیه RT رو نگه داشته و به آنالوگ راست ضربه بزنید و اونو مدام به عقب بزنید که حس در دست داشتن یه روولرو به شما دست میده!) در کل سازنده های به طرز ماهرانه ای اونهارو مکمل هم قرار دادن که بخش Co-Op زیبایی رو هم بوجود آورده.
شخصا از ری بیشتر خوشم اومد به نظرم با این بازی تو ذهن خیلی از گیمرها حک شد چون وقعا شخصیت پردازی خوبی داشت.
بخش دوئل بازی که تصویرشو در بالا میبینید بسیار حرفه ای کار شده. از همین زاویه که میبینید باید مراقب حریف باشید و اونو در تیرس خود تا زمانیکه موقع شلیک برسه داشته باشید چون زمان برای شلیک خیلی محدوده و اگر دیربجنبید جسد نقش بر زمین شده خودتون رو میبینید... شما میتونید دست کاراکترتون رو بالا یا پایین ببرید اما اگر زود تر از موعد به اسلحه بچسبونید دست کاراکتر شما با اشاره به شما میفهمونه که هنوز زوده و این کار اگر در لحظات آخر باشه باعث میشه شما فرصت کشیدن به موقع اسلحه رو از دست بدید.
تنوع اسلحه ها در بازی خیلی خوبه و شما میتونید اسلحه های بهتر و شیک تر بخرید همچنین تیر و دینامیت، حتی تیرو کمان هم میتونید بخرید که استفاده از اون برای تنوع بازی خوبه. شلیک با وینچستر این بازی به سینه ی دشمنان واقعا لذت بخشه... همچنین روولورهای خری هم در بازی هست که دست کمی از قدرت وینچسترها ندارن!
تصویر Juarez زمانیکه متحد شماست!
بازی دارای مراحل متنوعیه مثلا در یکی دو مرحله شما باید با پر کردن سطل آب و پاشیدنش بر روی آتش، آتش رو خاموش کنید، بعضی وقتها باید مسافتی رو اسب سواری کنید، اسب بدزدی، کسی رو نجات بدید، با اسب یا درشکه تعقیب و گریز کنید و ...
مراحل جانبی هم در بازی هستن که با برداشتن یک اعلامیه که مقدار جایزه یک تبهکار روی اون درج شده میتونید اون ماموریت رو قبول کنید.
صدای شخصیت ها بخصوص صدای ری که Zach Hanks جای اون صحبت میکنه خیلی خوبه! صدای اسلحه ها و انفجارها و صدای چرخ های درشکه یا پای اسبها هم خیلی طبیعی کار شده.
در کل باید بگم اگر شما عاشق فیلمهای وسترن یا طرفدار بازیهای اکشن هستید، اگر به دنبال بازیهای با داستان قوی میگردید حتما این بازی رو امتحان کنید حتی اگر شماره یک رو بازی نکردید!
گرافیک: 9.5
داستان: 8.5
صداگذاری و موزیک: 9
گیم پلی: 8.5
8.87
saman3230
04-08-2009, 12:26
سلام
می گم دوستان آیا این طبیعیه که برای هر بار دوئل کردن باید از بازی خارج بشم و دوباره وارد شم تا بشه یارو رو کشت. چون همون بار اول هرچی میزنم نمیمیره و با یه بار خارج شدن و وارد شدن همه چی تو همون باره اول حله. فکر کنم این یه باگه نمی دونم دوستان دیگه هم همچین مشکلی دارن؟
نه این غیرطبیعیه
saman3230
04-08-2009, 12:39
من یه مشکل عجیب دارم بااینکه لپ تاپم خیلی قویه
نمی دونم جرا وقتی تنظمیات بازیو چه رو زیا چه رو کمترین می زارم از بازی خارج میشه و وقتی که دوباره وارد بازی میشم تنظیمات به حالت اولش برگشته !!
Spaniuly
04-08-2009, 20:54
باخبر شديم كه قراره براي بازي يك Map Pack ارائه بشه كه 4 تا مپ جديد رو به بخش مولتي پلير اضافه مي كنه اين پكيج دو روز ديگه منتشر ميشه واقعا كاش ميشد يه چيزهايي رو هم واسه سينگل پلير در نظر مي گرفت
Saddle up, today we’ve learned that Call of Juarez : Bound in Blood will soon get some TLC in the form of DLC dubbed the “Old West Map Pack”. The content will add four new multiplayer maps, some of which will be historically significant, for those of you that are into that sort of thing or just need an excuse to write off playing the game as homework. On a side note, I really enjoyed Bound in Blood, despite its flaws, and I’m glad it’s getting some added content. Multiplayer is still fun and a couple more modes or an expansion to the single player campaign would go a long way towards enhancing the overall experience me thinks. The pack will hit XBL on August 6 and will set you back 800 MS points.
منبع
zibarezaei
05-08-2009, 06:47
من بازی رو تموم کردم.این هم از Overall Statics بازی:
فکر کنم بین تمام شما من ضعیف تر از همه عمل کردم.
akharenee
05-08-2009, 17:39
بابا یکی هم منو راهنمایی کنه مودم رو هم که Disableبکنم بازم صدا نمیاد خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه اصلا بدون صدا حال نمیده ممنون
الان این بازیو تمام کردم بابا دمشون گرم عجب بازییایی درست می کنند..
من تا حالا فقط تو فیلما دوئل دیده بودم..
این دو روزه رفته بودم کف کابویا ...عجب حال میداد
پایان غم انگیزی هم داشت ...حیف شد///
اینم بگم که اقا من طرفداره RAY هستم کابوی خفنیه..
CALL OF JUARZ: CLASSIC WARFARE
بابا یکی هم منو راهنمایی کنه مودم رو هم که Disableبکنم بازم صدا نمیاد خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه اصلا بدون صدا حال نمیده ممنون
دوست من باید مودومتو NUNISTAL کنی ...:11::11::11:
titanium_zarin
06-08-2009, 10:54
سلام.
همون اولاش که توپ رو باید کنترل کنی من چه کار باید بکنم؟؟؟اخه هر کاری میکنم میگه faild شدی!!!!
سلام.
همون اولاش که توپ رو باید کنترل کنی من چه کار باید بکنم؟؟؟اخه هر کاری میکنم میگه faild شدی!!!!
هیچی باید باهاش اون کشتی که داره بهت نزدیک میشه رو لت و پار کنی:27:فقط حواست به جونت باشه که یهو به ارحمن الراحمین نپیوندی:31: همین...
swastika
06-08-2009, 12:29
سلام.
به سمت رودخونه نشونه بگيرو قايقايي كه ميان به طرفت بزن.
titanium_zarin
06-08-2009, 14:27
چه جوری باید بپریم رو پشت اون یکی و از دیواری جایی بریم بالا؟؟؟؟
چه جوری باید بپریم رو پشت اون یکی و از دیواری جایی بریم بالا؟؟؟؟
از سر و کول کسی نباید بالا بری:31:
یکیشون که طناب داره فکر کنمtomas بود و وقتی با اون جلو میری باید همیشه طنابت رو به یه شاخه ای چیزی آویزون کنی و بعد دست اون یکی رو هم بگیری...
اگر هم با ray بری جلو وقتی توماس خودش رفت بالا یه جاهای رو علامت میزنه باید بری واسی تا دست تو رو بگیره:46:
titanium_zarin
06-08-2009, 17:34
از سر و کول کسی نباید بالا بری:31:
یکیشون که طناب داره فکر کنمtomas بود و وقتی با اون جلو میری باید همیشه طنابت رو به یه شاخه ای چیزی آویزون کنی و بعد دست اون یکی رو هم بگیری...
اگر هم با ray بری جلو وقتی توماس خودش رفت بالا یه جاهای رو علامت میزنه باید بری واسی تا دست تو رو بگیره:46:
اخه بعد از اولین دویل یه جا میره رو یه جعبه می ایسته بهد به من اشاره میکنه که برم بالا.اون بالا هم یه جای قرمز هست که یعنی من باید برم اونجا:13:
اخه بعد از اولین دویل یه جا میره رو یه جعبه می ایسته بهد به من اشاره میکنه که برم بالا.اون بالا هم یه جای قرمز هست که یعنی من باید برم اونجا:13:
یه جایی هست که ویلیام هم با هاتونه؟
اگه با توماس بازی میکنین، بالای همون قرمزه یه جا برای پرتاب طناب هست.
p3yman_xl
07-08-2009, 09:34
بازی فوق العاده زیبا و فوق العاده کوتاه بود!
دیالوگ های بازی واقعا خوب کار شدن، مخصوصاً دیالوگ های ری که واقعا خنده دار هستن..
استودیوی لهستانی Techland با این بازی خوش ساخت خودش رو تثبیت کرد.
به هیچ عنوان از دست ندید این بازی رو.
malkemid
07-08-2009, 10:00
یه سوال...نمیشه اسلحه ای...چیزی گرفت که توماس هم 2 هفت تیره شلیک کنه؟مثل ری؟
Optimus Prime
07-08-2009, 10:17
یه سوال...نمیشه اسلحه ای...چیزی گرفت که توماس هم 2 هفت تیره شلیک کنه؟مثل ری؟
خیر . هر کاراکتری قابلیت های خاص خودشو داره.
Mahdi_x360
07-08-2009, 11:38
چطوری دونفره میشه؟
چطوری دونفره میشه؟
اگه منظورت هر دو تارو بشه کنترل کرد اونطوری نمیشه.باید یکی رو برداری
Mahdi_x360
07-08-2009, 13:49
نه چطوری دو نفره بازی کنیم؟
نه چطوری دو نفره بازی کنیم؟
خوب نمیشه دونفره بازی کرد.منظورت آنلاین هست؟همون multi player?
mohsen.esf
08-08-2009, 13:21
مناون مرحله ای که علامت ستاره سر یه کلیسای نیمه کارست و یه مسلسل رو بروی در ورودی کلیساست گیر کردم لطفا کمک کنید روبرو شم قبرستونه
malkemid
08-08-2009, 17:03
مناون مرحله ای که علامت ستاره سر یه کلیسای نیمه کارست و یه مسلسل رو بروی در ورودی کلیساست گیر کردم لطفا کمک کنید روبرو شم قبرستونه
باید با مسلسل شلیک کنی به زنگ کلیسا که بیفته و....
M . Sayid
09-08-2009, 10:00
دوستان این بازی کلا چند چپتره؟؟؟
pedram_sad
09-08-2009, 10:20
دوستان این بازی کلا چند چپتره؟؟؟
بازی کلا دارای 15 تا chapter هست
Reza Azimy_RW
09-08-2009, 13:10
سلام به همه دوستان
بالاخره بازي امروز به دستم رسيد
روي Windows Se7en هم با بالاترين تنظيمات اجرا شد . گرافيک فوق العاده اي داشت . گرافيکش خيلي از 2 Far Cry سر تره ولي اين بازي رو اونقدر ترو تميز ساختن (!) که من فار کراي رو نتونستم بالاترين تنظيمات بازي کنم ولي اينو تونستم !
خيلي عاليه. يادم به Call Of Duty افتاد !
ali_ranger22
09-08-2009, 13:34
گرافيکش خيلي از 2 Far Cry سر تره ولي اين بازي رو اونقدر ترو تميز ساختن (!) که من فار کراي رو نتونستم بالاترين تنظيمات بازي کنم ولي اينو تونستم !
نه دیگه واقعا همچین چیزی نیست
خیلی از چیزا تو بازی ظاهری کار شده و باطنی نه ! مثلا افکت آب از نظر ظاهری خیلی خوبه ولی از نظر داینامیکی اصلا خوب نیست
کلا فک نمی کنم این حرف درست باشه ... از خیلی نظر ها جلوی فیزیک و جزییات گرافیکی جلوی فارکرای 2 کم میاره
JUSTIN11
09-08-2009, 13:44
یه داستان عالی و درگیر کننده
یه صدا گذاری کم نقص و موسیقی فوق العاده
گرافیک عالی و گیم پلی روان و دیوانه کننده
از یه بازی چه انتظار دیگه ایی میشه داشت؟
pedram_sad
09-08-2009, 15:47
نه دیگه واقعا همچین چیزی نیست
خیلی از چیزا تو بازی ظاهری کار شده و باطنی نه ! مثلا افکت آب از نظر ظاهری خیلی خوبه ولی از نظر داینامیکی اصلا خوب نیست
کلا فک نمی کنم این حرف درست باشه ... از خیلی نظر ها جلوی فیزیک و جزییات گرافیکی جلوی فارکرای 2 کم میاره
حرف های علی جان تایید میشه
درسته بازی گرافیک و نور پردازی عالی داشت ولی خوب از نظر فنی و تکنیکی با FC2 خیلی فاصله داره
و یک نکته برتر دیگه موتور Chrome engine 4 بود که خیلی روان رندر میکرد که یک امتیاز مثبته
malkemid
09-08-2009, 17:55
بازی رو تموم گردم..بعدش نشستم هرچی فیلم وسترن داشتم دیدم...عجب حالی داد!
M . Sayid
09-08-2009, 22:33
توی دوئل ها باید چه دکمه ای رو بزنم
aghamajid1369
09-08-2009, 22:49
توی دوئل ها باید چه دکمه ای رو بزنم
باید دستت نزدیک تفنگ باشه.
وقتی صدای زنگ اومد دستت رو ببر به سمت تفنگ ولی دکمه نزن.
تفنگ رو در میاره و نشونه از پایین میره به بالا. وقتی به 1 قسمت از بدن حریف رسید left click کن تا شلیک کنه.
Turok-71
09-08-2009, 22:55
باید دستت نزدیک تفنگ باشه.
وقتی صدای زنگ اومد دستت رو ببر به سمت تفنگ ولی دکمه نزن.
تفنگ رو در میاره و نشونه از پایین میره به بالا. وقتی به 1 قسمت از بدن حریف رسید left click کن تا شلیک کنه.
اینم اضافه کنم که باید حریفت همیشه مرکز تصویر قرار داشته باشه.
سلام
بچه ها بازی رو سیستم من صدا نداره نمیدونم چرا .
همین بازی با همین DVD رو سیستم دوستم صدا داره . چیکار کنم من . سیستمم قدیمی نیست که بگم از سیستمه .
ویندوز کاملا صداش در میاد ، تو قسمت Audio بازی هم مشکلی ندیدم پس چیه مشکل ؟
راهنمایی کنید لطفا .
aghamajid1369
10-08-2009, 14:12
سلام
بچه ها بازی رو سیستم من صدا نداره نمیدونم چرا .
همین بازی با همین DVD رو سیستم دوستم صدا داره . چیکار کنم من . سیستمم قدیمی نیست که بگم از سیستمه .
ویندوز کاملا صداش در میاد ، تو قسمت Audio بازی هم مشکلی ندیدم پس چیه مشکل ؟
راهنمایی کنید لطفا .
دوست من پست اول رو بخون.
توی قسمت ویرایش توضیح داده:
ويرايش اول
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
واقعا ازت ممنونم .
فقط یه سئوالی !! همیشه باید Disable باشه یا فقط خواستم این بازی رو بکنم Disable کنم ؟
اصلا این چی هست که خاصیت صدای بازی رو برمیگردونه ؟
الان بازی Wantedo نصب کردم ولی پیغام No Sound Card داد .
من ویندوزم صدا داره ، CD مادر بورد نصبه !!
تو Manage مای کامپیوتر میرم همه چیز نصبه پس مشکل از چیه ؟
aghamajid1369
10-08-2009, 14:52
واقعا ازت ممنونم .
فقط یه سئوالی !! همیشه باید Disable باشه یا فقط خواستم این بازی رو بکنم Disable کنم ؟
اصلا این چی هست که خاصیت صدای بازی رو برمیگردونه ؟
الان بازی Wantedo نصب کردم ولی پیغام No Sound Card داد .
من ویندوزم صدا داره ، CD مادر بورد نصبه !!
تو Manage مای کامپیوتر میرم همه چیز نصبه پس مشکل از چیه ؟
فقطموقع بازی disable بشه کافیه.
اینکه چیه و چیکار میکنه من نمیدونم.
چون من اصلا همچین گزینه ای رو توی device manager ندارم.
دوستان این بازی مثل اینکه روی سون 64 بیتی جواب نمیده درسته؟؟؟
8 ساعت ! واقعا حیف نیست ؟
بازی به این قشنگی...
من دقایق طولانی رو به تماشای مناظر این بازی گذروندم... و البته غر زدن های همیشگی Ray رو هم تحمل کردم !
دوستان این بازی مثل اینکه روی سون 64 بیتی جواب نمیده درسته؟؟؟
مگه شما نصب کردی نیومد..
اگه اینطوریه XP بزن
مگه شما نصب کردی نیومد..
اگه اینطوریه XP بزن
آخه XP ندارم
این پیغام رو میده
titanium_zarin
10-08-2009, 17:22
سلام.
مرحله ای که 3تا اسب پیدا میکنی همون اخرای بازی فکر کنم.چیکار کنم که اسبها نمیرن؟؟؟اخه در رو اتش میزنن اسبا هم میمیرن.سوارشونم نمیشه
p3yman_xl
10-08-2009, 17:34
سلام.
مرحله ای که 3تا اسب پیدا میکنی همون اخرای بازی فکر کنم.چیکار کنم که اسبها نمیرن؟؟؟اخه در رو اتش میزنن اسبا هم میمیرن.سوارشونم نمیشه
باید هر 3 تا اسب رو سالم برسونی تو همون اسطبلی که هستی... جاهای اسب ها مشخصه، فقط باید سریع سوار بشی با سرعت برگردی تو اسطبل.. کلاً سخت نیست.
موفق باشی
hosseincode2008
10-08-2009, 17:50
سلام.
بعد از كاري كه p3yman_xl عزيز گفتن و جايي كه آتيش ميزنن در رو ، بايد سريع در رو باز كني و افراد بيروني رو بكشي و سطل هاي آبي رو كه اونجا هستن رو بريزي رو آتيش تا خاموش بشه . فقط بايد سريع اينكارو بكني و اگر تير و كمون داشته باشي خيلي راحت تر ميشه چون كمي زمان اهسته ميشه .
malkemid
10-08-2009, 18:18
بعد از كاري كه p3yman_xl عزيز گفتن و جايي كه آتيش ميزنن در رو ، بايد سريع در رو باز كني و افراد بيروني رو بكشي و سطل هاي آبي رو كه اونجا هستن رو بريزي رو آتيش تا خاموش بشه . فقط بايد سريع اينكارو بكني و اگر تير و كمون داشته باشي خيلي راحت تر ميشه چون كمي زمان اهسته ميشه .
البته اگه اول آتیش رو خاموش کنن خیلی کار راحت تر میشه...بعد با خیال راحت بیرونی ها رو بکشه..
hosseincode2008
10-08-2009, 18:40
البته اگه اول آتیش رو خاموش کنن خیلی کار راحت تر میشه...بعد با خیال راحت بیرونی ها رو بکشه..
دوست عزيز مگه براي شما سطل ها بيرون نيست ؟! اگه بري همين طوري و بدون توجه به دشمنا از بيرون سطل رو برداري كه زود دخلت رو ميارن ...
دوستان یکی جوای منو بده؟
دايركت ايكس آخرين نسخشو نصب كردي ؟
titanium_zarin
10-08-2009, 19:22
منم تموم کردم...5ساعت و57 دقیقه...خیلی توپ بود...
حالا یه سوال....بیلی که توی قسمت اول بود بچه توماس هست؟؟؟؟اره؟؟؟
hosseincode2008
10-08-2009, 20:32
اگر تمام نكرده ايد نخوانيد
ميشه گفت توماس ناپدري بيلي هست . چون بيلي از ماريسا و خوارز هست ، اگر دقت كرده بودي اواخر بازي ماريسا به خوارز ميگفت كه من حامله هستم .
titanium_zarin
10-08-2009, 21:00
اگر تمام نكرده ايد نخوانيد
ميشه گفت توماس ناپدري بيلي هست . چون بيلي از ماريسا و خوارز هست ، اگر دقت كرده بودي اواخر بازي ماريسا به خوارز ميگفت كه من حامله هستم .
ولی فکر کنم اون بچه از توماس بوده.اخه به ویلیام میگه دختره...من بچه تواس رو حمل میکنم...
دوستان
پی سی رو یه خاموش روشن کردم مشکلم حل شد
ممنون
sk_vegas2008
10-08-2009, 22:19
تفوت قدرت در 2 کارتر اشکار برادر بزرگ تر قوی تر و حرفه ای تر به نظر میرسه
دوستان کمک:
من تو مرحله ای مه باید با توپ دمنا رو که دارن از دریا میان بکشی موندم اصلا کشته نمیشن؟
دوستان کمک:
من تو مرحله ای مه باید با توپ دمنا رو که دارن از دریا میان بکشی موندم اصلا کشته نمیشن؟
برای هر قایق یه خورده بالاتر شلیک کن :46:
برای هر قایق یه خورده بالاتر شلیک کن
مرسی مشکلم حل شد
malkemid
11-08-2009, 22:04
دوست عزيز مگه براي شما سطل ها بيرون نيست ؟! اگه بري همين طوري و بدون توجه به دشمنا از بيرون سطل رو برداري كه زود دخلت رو ميارن ...
دايركت ايكس آخرين نسخشو نصب كردي ؟
نه...یه سری سطل سمت راست اون در ها که آتیش می گیرن هست.داخل اصطبل
باعرض سلام.من بازی Call of Juarez - Bound in Blood رو گرفتم ونصب کردم.ولی هنگام اجرا بازی صدا نداره.لطفا راهنمایی کنید
malkemid
11-08-2009, 22:37
باعرض سلام.من بازی Call of Juarez - Bound in Blood رو گرفتم ونصب کردم.ولی هنگام اجرا بازی صدا نداره.لطفا راهنمایی کنید
برو اینجا :
system properties>hardware>device manager
اونجا از قسمت sound گزینه unimodem half duplex رو disable کن
دوستان اون مرحلاه ای مه از اسب ها پیاده میش و میری تو یه خونه ای
چند تا در اون در وسطیه باز نمیشه باید پیکار کنم؟
دوستان اون مرحلاه ای مه از اسب ها پیاده میش و میری تو یه خونه ای
چند تا در اون در وسطیه باز نمیشه باید پیکار کنم؟
یک تصویر بذار دوست عزیز :10: کجا این جوری معلوم نیست
دوستان هر کاری میکنم نمیتونم عکس بگیرم دکمه پرینت اسکرین رو میزنم ولی اصلا عکس نمیگیره؟
titanium_zarin
12-08-2009, 14:05
دوستان هر کاری میکنم نمیتونم عکس بگیرم دکمه پرینت اسکرین رو میزنم ولی اصلا عکس نمیگیره؟
شما پرینت اسکرین رو بزن برو تو paint و از قسمت edit پیست کن.
اگه نشد.یه کم رو صفحه کلیدت نگاه کن یه دکمه هست که شکل یه مربع رو داره که توش دوتا دایره هست...معمولا اگه این روشن باشه کلیدهای کمکی F1...F10 کار نمیکنن.همینطور پرینت اسکرین...خاموشش کن امتحان کن...:11:
داوستان من توی این دوئل دومی هر کار مسکنم طرف منو زودتر میکشه چی کار کنم؟
اصلا انگار تفنگم تیر نداره؟
titanium_zarin
14-08-2009, 10:16
داوستان من توی این دوئل دومی هر کار مسکنم طرف منو زودتر میکشه چی کار کنم؟
اصلا انگار تفنگم تیر نداره؟
سعی کن دستت رو نزدیک اسلحه نگه داری...هواست هم به زنگ باشه...هیچ راه دیگه ای نداره...سریع شلیک نکن ...صبر کن تا نشونه بیاد روی طرف...این دویل از همه سخت تره...سعی کن میشه:10:
amir_rafie
14-08-2009, 19:07
منم ديروز اين بازی رو گرفتم، بسيار بازيه خوبيه ، داستان خوبی هم داره ، فقط حيف که اول شخصه! بازی سوم شخص يه حس ديگه اي داره ،،،، اين آخرين بازی اول شخصی بود که خريدم،،،
دوستان من مرحله اول سرخپوست ها رو تموم کردم
نصف بازی رو رفتم یا نه؟
titanium_zarin
14-08-2009, 20:56
دوستان من مرحله اول سرخپوست ها رو تموم کردم
نصف بازی رو رفتم یا نه؟
فکر کنم بیشتر از نصفش رو رفته باشی...اینجا مدالیون رو بدست میاری و میری واسه اخراش...البته فکر کنم:10:
ولی بیشتر از نصف رفتی:11:
akharenee
14-08-2009, 21:52
sسیو مرحله اول رو کسی داره
amir_rafie
15-08-2009, 15:11
تمام شد.. داستان بازی فوق العاده بود ..... خیلی خوشم اومد .....
resident_evil
15-08-2009, 16:39
بازیه خوبی بود اما اون گیرایی و جذابیت رو برای من نداشت اما ارزش تموم کردن داشت !
100 درصد ارزش تموم کردن رو داشت اما باز توی بازی هایی تو این سبک خیلی خوب بود ...
pedram_sad
15-08-2009, 17:58
بازیه خوبی بود اما اون گیرایی و جذابیت رو برای من نداشت اما ارزش تموم کردن داشت !
چرا نوید جون ؟ :31:
storyline و شخصیت پردازی کاراکتر ها که عالی انجام شده بود
دقیقا ... از خیلی از بازی های جدیدی که اومده داستانش بهتر بود و کلا داستان روون و ساده ای داشت ...:8:
amir_rafie
15-08-2009, 18:50
دقیقا ... از خیلی از بازی های جدیدی که اومده داستانش بهتر بود و کلا داستان روون و ساده ای داشت ...:8:
شاید اگه سوم شخص بود بیشتر درگیر شخصیت ها میشدیم .. خود من اول بازی که مربوط به جنگ شمال و جنوب بود حس کردم دارم call of duty بازی میکنم ! ولی بعد هر چقدر پیش رفت بیشتر از بازی خوشم اومد و سبک وسترن خودش رو نشان داد...
بعد از kane & lynch از داستان هیچ بازیه دیگه ای خوشم نیومده بود تا این یکی....
راستی جایی که بازی رو نصب کردید موزیک های بازی هستش ، خیلی موزیک های جالبی هم داره ....
M A X I M U M
15-08-2009, 18:56
ارزش تموم كردن رو داشت
محيط بازي جذاب و دلنشين بود
تو ايكس باكس تمومش كردم
resident_evil
15-08-2009, 20:32
نمیدونم چرا زیاد به دلم نشست ! اون آخر بازی هم واقعا رو اعصاب بود ! یارو یه تیر میزد میمردم !
Alireza.M67
15-08-2009, 22:41
این پولا که جمع میکنیم به چه کار میاد ؟
تو اچیومنت ها نوشته اگه 1 میلیون بشه یه تفنگ طلا آزاد میشه .
ولی با این 2 زار 10 شاهی که تو هر مرحله گیرت میاد عمرا حتی به 100 هزار برسه ...
این پولا که جمع میکنیم به چه کار میاد ؟
تو اچیومنت ها نوشته اگه 1 میلیون بشه یه تفنگ طلا آزاد میشه .
ولی با این 2 زار 10 شاهی که تو هر مرحله گیرت میاد عمرا حتی به 100 هزار برسه ...
با این پولا می تونی اسلحه ومهمات بخری ...
توجه کن که اسلحه جدید بخری واقعا تاثیر گذاره...
اگه بخوای اسلحه طلا را بخری باید خفن پسانداز کنی ...اگه به روی
اونایی که مردند بری پول هست ...یه جاهایی هم داره که اینجوری wanted
زدن پول هم می دن به اونها هم برو ...:10::10::10::10:
Alireza.M67
15-08-2009, 23:21
با این پولا می تونی اسلحه ومهمات بخری ...
توجه کن که اسلحه جدید بخری واقعا تاثیر گذاره...
اگه بخوای اسلحه طلا را بخری باید خفن پسانداز کنی ...اگه به روی
اونایی که مردند بری پول هست ...یه جاهایی هم داره که اینجوری wanted
زدن پول هم می دن به اونها هم برو ...:10::10::10::10:
اوکی... گرفتم .
من تازه 2 مرحله بازی کردم هنوز به همچین چیزایی بر نخوردم
وای
بالاخره بازی رو بعد یک ففته تموم کردم
خیلی بازی باحالی بود
shahramcat
16-08-2009, 14:58
سلام
من مشکل خش خش صدا دارم تو ویندوز XP SP3 ! البته unimodem هم disable کردم اما صدا خش خش داره !
راه حلی نداره ؟
CATALONIA
16-08-2009, 18:16
مسخره اس ولی من تازه این بازی رو گرفتم و همون مرحله اولم
که چند نفر و کشتم و یه بمب زدن بعد رفتم طرف یه جعبه و دیگه نمیدونم باید چی کار کنم و چی و بزنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
سلام
محیط بازی خیلی قشنگه من که حال میکنم
این دول هاش چقدر سخته قلق داره؟
Turok-71
16-08-2009, 18:30
سلام
محیط بازی خیلی قشنگه من که حال میکنم
این دول هاش چقدر سخته قلق داره؟
قلق خاصی نداره ولی شما سعی کن که کاراکتر حریف وسط تصویر باشه و دستت نزدیک به اسلحه.
malkemid
16-08-2009, 21:08
مسخره اس ولی من تازه این بازی رو گرفتم و همون مرحله اولم
که چند نفر و کشتم و یه بمب زدن بعد رفتم طرف یه جعبه و دیگه نمیدونم باید چی کار کنم و چی و بزنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
عکس بگیر بذار
Spaniuly
16-08-2009, 22:11
می پیچی سمت راست میری با یه تعداد دیگه هم می جنگی بعد از اون خدق میای بیرون از مینی مپ استفاده نمی کنی مگه؟ اونجا مقصد رو نشون می ده دیگه
I HAVE RETURNE
17-08-2009, 14:48
آقا خواهش میکنم بهم کمک کنین!
یه جایی هست که از شهر فرار میکنن! و شخصیت بازی توی کالسکه هستش اونجا خیلی مضخرف گلوله میخوره و میمریه!
در حالیکه من نمیتونم هیچکس رو بزنم چون کسی رو نمیبینم!
کمک کنید!
malkemid
17-08-2009, 14:52
آقا خواهش میکنم بهم کمک کنین!
یه جایی هست که از شهر فرار میکنن! و شخصیت بازی توی کالسکه هستش اونجا خیلی مضخرف گلوله میخوره و میمریه!
در حالیکه من نمیتونم هیچکس رو بزنم چون کسی رو نمیبینم!
کمک کنید!
یعنی چی؟کار خاصی نداره..از پنجره به بیرون نگه کنی از دو طرفت اسب سوار میاد باید بزنی
hosseincode2008
17-08-2009, 15:52
اين همون مشكليه كه منم داشتم ، بايد از منو تنظيمات گرافيكي يك گزينه بود كه يادم نيست بايد اونو تو كمترين درجه بذاري تا اونهايي كه از كنار ميان ديده بشن . صفحات قبل رو بگرد و يا جستجو كن پيداش ميكني .
دوستان سیو بازی کجاست میخوام ویندوزم رو عوض کنم؟
pedram_sad
17-08-2009, 19:04
save تو خود folder نصب بازی هست و کاری به درایو windows نداره
Spaniuly
17-08-2009, 19:42
دوستان سیو بازی کجاست میخوام ویندوزم رو عوض کنم؟
توی My Document حتما برش داری یادت نره
pedram_sad
17-08-2009, 22:11
توی My Document حتما برش داری یادت نره
شما مطمنی ؟
چون من توی my document هیچی ندارم ولی Save بازی سر جاشه
تو خود folder بازی نگاه کردم دیدم save اونجاست
اینم مسیرش
Call of Juarez - Bound in Blood
out
که اینجا 2 پوشه هست یکی به اسم
profile
و دیگری save
که save هام داخله اونه
یعنی دقیقا میشه این :
F:\Call of Juarez - Bound in Blood\CoJ2\Out\save
من تو مدتی که این بازی نصبه 2 بار windows عوض کردم بدون این که چیزی از my document بر دارم
برای شماره اول این بازی save توی my document بود
Spaniuly
17-08-2009, 22:35
بله برای من توی My document هست
pedram_sad
17-08-2009, 22:47
بله برای من توی My document هست
خوب پس گویا 2 نوع از این بازی بیرون موجوده
شنبه بازیو گرفتم الان تموم کردم
خیلی حال داد
H M R 0 0 7
19-08-2009, 14:46
سلام
بازی رو دیروز تموم کردم
بازی حرف نداشت از لحاظ گرافیک و گیم پلی و خصوصا داستان
ولی زیر بازی هاش خیلی کم بود.منظورم همون Wanted ها و کلا چیزایی که واسه پول دراوردن بود
اگه به کشتن راه زن های وسط ماموریت هم 4 قرون پول میداد بد نبود!
دوئل هاش هم خیلی خوب طراحی شده بود
کلا حال و هوای غرب وحشی رو به خوبی میشد حس کرد
و در آخر این که میتونی هر مرحله رو با هر یک از برادرا که دوست داشتی بری نو آوری خوبی بود
واینکه میشد مرغ ها و پرنده ها و حیوانات هم بکشی خیلی حال میده که تو بازی بود :دی
mahammad_reza
20-08-2009, 11:53
سلام
درسته که گرافيکش خوبه اما به 50% فارکراي هم نميرسه.نور پردازي فارکراي محشر بود.
سلام
درسته که گرافيکش خوبه اما به 50% فارکراي هم نميرسه.نور پردازي فارکراي محشر بود.
far cry رو که تا اونجا که من میدونم نه گرافیش ونه گیم پلی بازی در حد انتظارها نبود:13:به خاطر همین من اصلا نگرفتمش(از بس که بچه ها توی تاپیکش تعریف بدیش رو کرده بودند!!)
ولی من موندم شما چجوری میگی سایه پردازی این بازی ضعیفه:18: همینطور که قبلا گفتم بعد از crysis تا حالا بازی رو ندیده بودم که طیف نورش تا این حد پیوسته باشه(منظورم پیوستگی روز وشب نیست بلکه تعداد رنگیه که در نور سفید موجود توی بازی به کار رفته)
در ضمن از فریم دهی بسیار عالیه موتور این بازی هم نباید گذشت...
Spaniuly
20-08-2009, 13:03
Far Cry یا Far Cry 2 این دو تا بازی زمین تا آسمون تفاوت دارن. منظور دوست ما کدوم ایناست؟ اگه منظورشون فارکرای باشه که باید عرض کنم CoJ BiB برتر هست اگه منظورشون Far Cry 2 باشه باید بگم گرافیک Far Cry 2 بالاتر هست
Far Cry یا Far Cry 2 این دو تا بازی زمین تا آسمون تفاوت دارن. منظور دوست ما کدوم ایناست؟ اگه منظورشون فارکرای باشه که باید عرض کنم CoJ BiB برتر هست اگه منظورشون Far Cry 2 باشه باید بگم گرافیک Far Cry 2 بالاتر هست
البته باید بگم خوب منظور من هم far cry 2 بود(far cry که دورهش گذشت:18:)
در ضمن من منظورم مربوط به نور پردازی این بازی بود نه گرافیک کلی وگرنه far cry 2 که اصلا یه بازی کاملا open world بود ولی این یکی تقریبا خطیه و از اون لحاظ اصلا نمیشه مقایسشون کرد!!
(همون قضیه call of duty و crysis)!!!
Spaniuly
20-08-2009, 13:47
البته باید بگم خوب منظور من هم far cry 2 بود(far cry که دورهش گذشت:18:)
در ضمن من منظورم مربوط به نور پردازی این بازی بود نه گرافیک کلی وگرنه far cry 2 که اصلا یه بازی کاملا open world بود ولی این یکی تقریبا خطیه و از اون لحاظ اصلا نمیشه مقایسشون کرد!!
(همون قضیه call of duty و crysis)!!!
منم مقایسه گرافیک کردم نه خطی OW بودنشون از لحاظ گرافیک و جزئیات کلا فارکرای 2 یه شاهکاره یعنی وقتی می ذاری روی Very High ذازی رو اصلا احساس می کنی توی آفریقا هستی فارکرای 2 الهه یک بازی پر کیفیت هست دیگه این مشخص هست ولی خوب کریسیس وارهد از لحاظ گرافیکی برتری نسبی داره به فارکرای 2. در واقع به لحاظ قدرت گرافیکی اگه کریسیس وارهد رو بذاریم کنار فارکرای 2 از بقیه بازی های اول شخصی که دیدم به لحاظ گرافیکی برتره. دقت کنید که مقایسه من از لحاظ گرافیکی هست و صحبتی در مورد خطی یا OW بودنشون نمی کنیم
یه بدی داره این بازی اگه بخوای یه مرحلرو دوباره بازی کنی باز ی از همون جا ریست میشه و سیوت اگه تا آخرم رفته باشی میپره
یه بدی داره این بازی اگه بخوای یه مرحلرو دوباره بازی کنی باز ی از همون جا ریست میشه و سیوت اگه تا آخرم رفته باشی میپره
این بازی یه chapter داره که می تونی از اونجا مراحلتو انتخاب کنی ..:20:
Spaniuly
20-08-2009, 15:15
و خداوند Quick Save را آفرید...
منم مقایسه گرافیک کردم نه خطی OW بودنشون از لحاظ گرافیک و جزئیات کلا فارکرای 2 یه شاهکاره یعنی وقتی می ذاری روی Very High ذازی رو اصلا احساس می کنی توی آفریقا هستی فارکرای 2 الهه یک بازی پر کیفیت هست دیگه این مشخص هست ولی خوب کریسیس وارهد از لحاظ گرافیکی برتری نسبی داره به فارکرای 2. در واقع به لحاظ قدرت گرافیکی اگه کریسیس وارهد رو بذاریم کنار فارکرای 2 از بقیه بازی های اول شخصی که دیدم به لحاظ گرافیکی برتره. دقت کنید که مقایسه من از لحاظ گرافیکی هست و صحبتی در مورد خطی یا OW بودنشون نمی کنیم
البته باید خدمتتون عرض کنم که من شخصا منظورم تفاوت بین ow و خطی بودن این دو بازیه!!
اصلا میشه به جرئت گفت که نحوه پردازش textur_ها در بازی open world با یه بازی خطی کاملا متفاوته!!
در یه بازی ow کلیه آبجکتها و تکستورهای موجود در بازی کاملا سه بعدی هستند و در محیط بازی در هر حرکت باید کلیه اپجکتها پردازش بشند که خود این باعث سنگینتر شدن نحوه پردازش در بازی میشه ولی در یه بازی خطی کلیه آبجکتها حالت سه بعدی ندارند(البته نمیگم که این بازی کاملا خطی هست ولی بالاخره جزء بازیهای خطی حساب میشه)وبه خاطر همین پردازش گرافیک بازی مخصوصا در دور دستها خیلی راحت تر میشه اصلا فکر میکنید چرا crysis با اینکه گرافیک وحشتناکی نسبت به این بازیها نداشت اینقدر بد فریم میداد (اشتباه نشه ولی مطمئنا 4 برابر قویتر از این بازی نبود که 4/1 این بازی فریم میداد!!)برای اینکه فقط یکی از دلایلش این بود که بازی سازهای اون بدون اینکه ملاحظه ما گیمرها رو بکنند موتور بازی رو طوری طراحی کرده بودند که در لحظه می بایست کلیه textur_های محیط اطراف حتی در دور دستها رو هم محاسبه میکرد واین باعث سنگینی بیش از حد این بازی شده بود!!!
در ضمن بازم میگم من far cry 2 رو بازی نکردم و زیاد بهش گیر نمی دم(اگر چه ترایلرها و عکسهای زیادی ازش دیدم) ولی من بازم میگم توی پست اولم شخصا نظرم روی نور پردازی این بازی بود:20:....
به هر حال من میگم بهتره یه جورایی بیخیال این بحث بشیم چون یه بحث کاملا تخصصیه و اصلا ربطی به این تاپیک نداره...
موفق باشی:46:
Reza Azimy_RW
20-08-2009, 23:37
که بازی سازهای اون بدون اینکه ملاحظه ما گیمرها رو بکنند موتور بازی رو طوری طراحی کرده بودند که در لحظه می بایست کلیه textur_های محیط اطراف حتی در دور دستها رو هم محاسبه میکرد واین باعث سنگینی بیش از حد این بازی شده بود!!!اولا اون که اجسام سه بعدی بازی از دور دستها پردازش بشه مربوط به موتور بازی نیست و مربوط به ساخت بازیه . دوما Depth Of Field به این حرفه ای من تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم . کاملا مشخص بود هر چی به اجسام نزدیکتر میشیم دقیقتر پردازش میشه .
اولا اون که اجسام سه بعدی بازی از دور دستها پردازش بشه مربوط به موتور بازی نیست و مربوط به ساخت بازیه . دوما Depth Of Field به این حرفه ای من تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم . کاملا مشخص بود هر چی به اجسام نزدیکتر میشیم دقیقتر پردازش میشه .
گفتم که بیخیال حوصله کل کل کردن ندارم آخر این بحثها هم (البته توی این جور تاپیکها)جز اعصاب خوردی به هیچ جا نمیرسه :13:
البته اینم بگم نمی خوام بگم جوابی نداشتم فقط به همون دلیل بالا دیگه بحث رو کش نمی دم....
سلام
من از اون روش پست اول براي رفع مشكل صدا استفاده كردم اما درست نشد.
ميشه كمكم كنيد؟آخه بدون صدا اصلآ حال نميده.
ممنون.
Spaniuly
21-08-2009, 12:14
سلام
من از اون روش پست اول براي رفع مشكل صدا استفاده كردم اما درست نشد.
ميشه كمكم كنيد؟آخه بدون صدا اصلآ حال نميده.
ممنون.
والا تا حالا کسی موفق به کشف این مشکل صدا نشده که دقیقا چی باعث میشه که صدا نداشته باشه من مودم دایال کلا ندارم و ویندوزم SP3 Orignal و کارت صدا هم Onboard High Defenition هست مشکلی ندارم هیچ کاری هم نکردم
والا تا حالا کسی موفق به کشف این مشکل صدا نشده که دقیقا چی باعث میشه که صدا نداشته باشه من مودم دایال کلا ندارم و ویندوزم SP3 Orignal و کارت صدا هم Onboard High Defenition هست مشکلی ندارم هیچ کاری هم نکردم
يعني من بايد بدون صدا برم؟:41::19:
يعني نميشه مشكل از دي وي دي باشه؟
يعني من بايد بدون صدا برم؟:41::19:
يعني نميشه مشكل از دي وي دي باشه؟
دوست من برو در قسمت control panel مودمتو unistal کن
حتما صدا میاد
دوست من برو در قسمت control panel مودمتو unistal کن
حتما صدا میاد
هيچ مشكلي كه براي صداهاي ديگم پيش نمياد كه؟؟:13:
حتمآ درست ميشه؟
من ويندوزم sp2 يعني به خاطر اينه كه صدا ندارم؟
unistall هم كردم درست نشد.
هيچ مشكلي كه براي صداهاي ديگم پيش نمياد كه؟؟:13:
حتمآ درست ميشه؟
ماله خوده منم sp2 هستش ولی unistal می کردم بازی می کردم به همین راحتی
اصلا هم صداهای دیگه را مشکلی نداشت...:18::18::18::18:
پاكم كردم اما نشد كه نشد.
ميگيد دوباره نصب كنم بازيو درست ميشه؟يا راه ديگه اي هم هست؟
ممنون.
پاكم كردم اما نشد كه نشد.
ميگيد دوباره نصب كنم بازيو درست ميشه؟يا راه ديگه اي هم هست؟
ممنون.
دقت کن این راها را امتحان کن اگه نشد بی خیال این بازی
اگه ویندوز زدن دوباره برات دشوار نباشه یه ویندوز عوض کن.
بعد اینکه همه برنامه هارو نسب کردی دقت کن که کارت مدمتو نسب نکن...
بذار بمونه در کارت گرافیک هم از اپدیت روز استفاده کن...
اگه نشد من دیگه تسلیم.:5:
سلام
این بازی هم تموم شد. باید بگم بسیار زیبا و جذاب بود مخصوصا داستان بازی که نقطه قوت این بازی بود.
Bs_panzer
22-08-2009, 13:54
بله تهه داستان بود !
yoosef_st
23-08-2009, 23:58
سلام.
آقا من این بازی رو گرفتم. منتها نمیدونم چرا توی بازی اصلا صدا نداره؟
همه چیز خوبه ، راحت و روان هم اجرا میشه.
چه کنم؟
aghamajid1369
24-08-2009, 00:06
سلام.
آقا من این بازی رو گرفتم. منتها نمیدونم چرا توی بازی اصلا صدا نداره؟
همه چیز خوبه ، راحت و روان هم اجرا میشه.
چه کنم؟
پست اول . . .
ويرايش اول
deaddeaddead
25-08-2009, 17:50
سلام ... من تو دوؤلش موندم....هرچی ماوس رو تکون میدم دستش نمیجنبه...کمکک:D
Spaniuly
25-08-2009, 18:13
ماوس رو در لحظه آخر که زنگ به صدا در میاد باید یه حالت دورانی بدی تا از غلاف تپانچه رو در بیاری بلا اصله هم باید شلیک کنی قبل اینکه اون بزنه
aghamajid1369
25-08-2009, 20:21
با اجازه آرمین جان.
اگه میبینی هرچی موس رو تکون میدی دستش تکون نمیخوره
با alt +tab از بازی بیا بیرون و دوباری برو توی بازی. درست میشه.
این اولین بازی کامپیوتری بود که بعد از 10 سال بازی کردم:دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حال بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کوتاه نبود؟!!
برای دوئل ها برید تو آپشن کنترل بعد حساسیت موس رو زیاد کنید راحت تر می شه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من با دایل آپ نمی تونم تمام صفحه هارو بخونم ببینم که کسی درباره exclusive content چیزی گفته یا نه!!!:دی
چی هست؟
کسی کد مد داره بزنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه چیزی برا شما هم سایه هاش ضایس؟ یعنی چهارخونه چهار خونست؟
آخه من گرافیکمم چندان پایین نیست (256)
aghamajid1369
26-08-2009, 18:45
آقا من با دایل آپ نمی تونم تمام صفحه هارو بخونم ببینم که کسی درباره exclusive content چیزی گفته یا نه!!!:دی
چی هست؟
کسی کد مد داره بزنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه چیزی برا شما هم سایه هاش ضایس؟ یعنی چهارخونه چهار خونست؟
آخه من گرافیکمم چندان پایین نیست (256)
با اون گزینه جستجو در این تاپیک خیلی راحت میتونین بگردین. لازم نیست که همه صفحات رو بخونین.
اینم جوابی که یکی از بچه ها داده.
گرافیک 256 داریم تا 256.
بعضی از گرافیک های 512 از 1 گیگ هم قوی ترن.
برای من که سایه ها خوب و معمولی بود.
milky way
28-08-2009, 12:28
آقا با این Thomas چطوری باید Duel کرد هر کاری میکنم شلیک نمیکنه، تفنگ رو زود میکشم نشونه هم قرمز میشه ولی شلیک نمیکنه؟!
Turok-71
28-08-2009, 12:52
آقا با این Thomas چطوری باید Dual کرد هر کاری میکنم شلیک نمیکنه، تفنگ رو زود میکشم نشونه هم قرمز میشه ولی شلیک نمیکنه؟!
باید موس رو عقب جلو بکنی!
milky way
28-08-2009, 14:48
باید موس رو عقب جلو بکنی!
بابا نمیشه دهنم صاف کرد عجب مزخرفیه عقب جلو بالا پایین کلیک مایس شلیک نمیکنه 50 بار امتحان کردم، چرا اینطوریه.
titanium_zarin
28-08-2009, 18:23
بابا نمیشه دهنم صاف کرد عجب مزخرفیه عقب جلو بالا پایین کلیک مایس شلیک نمیکنه 50 بار امتحان کردم، چرا اینطوریه.
یه کم حساسیت موس رو اضافه کن ببین درست میشه...از آپشن...
نباید اینقدر گیر کنی:5:
سلام.توی بازی اونجایی که پسر سرخپوسته رو بعد از دوئل مرده پیدا میکنیم و بعد میریم توی یک قبرستون قدیمی که یک کلیسای متروک داخلش هست و یک مسلسل دم در کلیسا هست و ستاره روی زنگ کلیساست.اونجا باید چکار کنیم؟هر چقدر با مسلسل تیر میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته.
titanium_zarin
29-08-2009, 15:35
سلام.توی بازی اونجایی که پسر سرخپوسته رو بعد از دوئل مرده پیدا میکنیم و بعد میریم توی یک قبرستون قدیمی که یک کلیسای متروک داخلش هست و یک مسلسل دم در کلیسا هست و ستاره روی زنگ کلیساست.اونجا باید چکار کنیم؟هر چقدر با مسلسل تیر میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته.
اگه درست یادم مونده باشه...باید با مسلسل بزنی به ناقوس لیسا تا بیفته...امتحان کن...:10::5:
اگه درست یادم مونده باشه...باید با مسلسل بزنی به ناقوس لیسا تا بیفته...امتحان کن...:10::5:
امتحان کردم دوست عزیز.نشد.البته من خودم بازی نمیکنم و از جریان بازی چیزی نمیدونم.داداشم توی این قسمت گیر کرده.
malkemid
30-08-2009, 12:54
امتحان کردم دوست عزیز.نشد.البته من خودم بازی نمیکنم و از جریان بازی چیزی نمیدونم.داداشم توی این قسمت گیر کرده.
راهش همینه...باید شلیک کنی به ناقوس...حالا محض اطمینان دور و برشو هم بزن...طناب ناقوس...پایه ها...همه چی!:31:
a.salireza
31-08-2009, 08:35
بازی دیروز تموم شد . در یک کلام میتونم بگم فوق العاده !
گرافیک عالی ، صداگذاری عالی ، گیمپلی عالی و خلاصه همه چی عالی ...
بازی پر از جزییات ریز و درشته . مثلآ همون مرحله ی اول . من پشت یکی از درخت ها قایم شدم ، بعد دیدم یه عنکبوت داره از رو درخت رد میشه !!!
بعد از تموم کردن بازی هم درجه سختی Very Hard باز میشه . من الان دارم رو این درجه بازی میکنم . خلاصه بگم اگه میخواید یه بازی تمام اول شخص ( به غیر از دوئل ها ) با کلی ایده ی جدید و جالب بازی کنید ، این بازی رو از دست ندید . راستی مولتی پلیر بازی هم خیلی با حاله .:31: یه گروه دزد میشن ، یه گروه پلیس . دزدا باید برن بانک رو منفجر کنن ، بعد پولا رو بردارن ، بعد استبل رو منفجر کنن و با اسب ها از شهر فرار کنن . پلیس ها هم نباید بزارن . همین !
اولین DLC بخش MultiPlayer بازی هم در سایت بازی موجوده :
دو تا راه حل برای بخش مولتی هم دیروز یاد گرفتم ، اگه خواستید بازی کنید حتمآ بخونیدش :
1-اگه دزد شدید ، هیچوقت در پشتی استبل رو منفجر نکنید . چون تمام اسب ها میمیرن .
2-هیچوقت وقتی میخواید فرار کنید و میبینید جلوتون پلیسه ، با اسب فرار نکنید . همیشه راه های بهتری مثل پیاده روی وجود داره !:46:
malkemid
31-08-2009, 19:43
بازی دیروز تموم شد . در یک کلام میتونم بگم فوق العاده !
گرافیک عالی ، صداگذاری عالی ، گیمپلی عالی و خلاصه همه چی عالی ...
بازی پر از جزییات ریز و درشته . مثلآ همون مرحله ی اول . من پشت یکی از درخت ها قایم شدم ، بعد دیدم یه عنکبوت داره از رو درخت رد میشه !!!
بعد از تموم کردن بازی هم درجه سختی Very Hard باز میشه . من الان دارم رو این درجه بازی میکنم . خلاصه بگم اگه میخواید یه بازی تمام اول شخص ( به غیر از دوئل ها ) با کلی ایده ی جدید و جالب بازی کنید ، این بازی رو از دست ندید . راستی مولتی پلیر بازی هم خیلی با حاله .:31: یه گروه دزد میشن ، یه گروه پلیس . دزدا باید برن بانک رو منفجر کنن ، بعد پولا رو بردارن ، بعد استبل رو منفجر کنن و با اسب ها از شهر فرار کنن . پلیس ها هم نباید بزارن . همین !
اولین DLC بخش MultiPlayer بازی هم در سایت بازی موجوده :
دو تا راه حل برای بخش مولتی هم دیروز یاد گرفتم ، اگه خواستید بازی کنید حتمآ بخونیدش :
1-اگه دزد شدید ، هیچوقت در پشتی استبل رو منفجر نکنید . چون تمام اسب ها میمیرن .
2-هیچوقت وقتی میخواید فرار کنید و میبینید جلوتون پلیسه ، با اسب فرار نکنید . همیشه راه های بهتری مثل پیاده روی وجود داره !:46:
مالتی پلیر رو تو گیم نت بازی می کنی؟یا سرور داره تو نت؟چجوریاس؟
a.salireza
01-09-2009, 08:17
مالتی پلیر رو تو گیم نت بازی می کنی؟یا سرور داره تو نت؟چجوریاس؟
تو گیم نت بازی میکنم . تو خونه هم ، هر چی سعی میکنم وارد سرور بشم ، همش مینویسه Login Failed .
shahramcat
04-09-2009, 08:43
سلام
آقا من تو دوئل دومی موندم ! هرکاری میکنم نمیشه ! میتونید به من ترینر بدید حداقل این یک تیکش رو باهاش رد کنم ؟
ممنون
دوستان هرکی میخواد این بازی رو آنلاین بزنه بیاد به این تاپیک :
titanium_zarin
06-09-2009, 17:22
سلام
آقا من تو دوئل دومی موندم ! هرکاری میکنم نمیشه ! میتونید به من ترینر بدید حداقل این یک تیکش رو باهاش رد کنم ؟
ممنون
دوست من پست اول رو نگاه کن...بهترین ترینرش همونجاست...:10:
peymansh
06-09-2009, 22:54
شنیدم باحاله بگیرم ؟
Turok-71
06-09-2009, 22:59
شنیدم باحاله بگیرم ؟
بله بازی در سطح قابل قبولی قرار داره!
البته سبک وسترن روحیات خاصی رو می طلبه!
www.hadi
07-09-2009, 00:37
گرافیک بازی فوق الادهس ولی بازی جالبی نیست بازی خیلی خسته کننده هست dead spease یوبی سافت کجا واین کجا.
گرافیک بازی فوق الادهس ولی بازی جالبی نیست بازی خیلی خسته کننده هست dead spease یوبی سافت کجا واین کجا.
دوست من اخه dead spase کجا این کجا ..
این یه بازی FPS (اول شخصه ) بعدش dead spase یه سوم شخصه ترسناک هستش
زمین تا زیرزمین با هم فرق دارن ....:13:
milky way
07-09-2009, 14:13
بازی خوبی بود من چند روز پیشا تمومش کردم، جالب بود ولی داستان ساده و قابل باورش هم جالب بود البته میتونست بهتر هم باشه.
amin 2010
07-09-2009, 19:07
بازی خوبی بود من چند روز پیشا تمومش کردم، جالب بود ولی داستان ساده و قابل باورش هم جالب بود البته میتونست بهتر هم باشه.
داستان بازی مهم ترین نقطه قوتش بود.چطوری می تونست از این بهتر باشه!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hosseincode2008
07-09-2009, 19:51
داستان بازی مهم ترین نقطه قوتش بود.چطوری می تونست از این بهتر باشه!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چيزي ميتونه بهتر از اون چيزي كه هست باشه ، هرچند اون چيز خودش هم فوق العاده باشه !
dead spease یوبی سافت کجا واین کجا
اولا درستش DEAD SPACE هست.
دوم برا EA هست.
سوم این دو تا بازی چه ربطی به هم دارن؟؟؟
راهش همینه...باید شلیک کنی به ناقوس...حالا محض اطمینان دور و برشو هم بزن...طناب ناقوس...پایه ها...همه چی!:31:
باید با اون مسلسلی که همونجاست به ناقوس شلیک کنی:5:
malkemid
07-09-2009, 23:45
باید با اون مسلسلی که همونجاست به ناقوس شلیک کنی:5:
آره دیگه...نکنه با رولور می زدی؟!:31:
soheilnouri
10-09-2009, 17:10
سلام....من مرحله ی سوم بازی هستم........تو اون کالسکه ایی که سرنشینش هستم و از سمت های مختلف اسب سوار به من حمله می کنن....اولی رو میکشم دومی رو هم می کشم اما بعداز کشتن دومی یههویی میمیرم....بدون اینکه بدونم کی داره منو میزنه.....کمک کنید..
Turok-71
10-09-2009, 17:22
سلام....من مرحله ی سوم بازی هستم........تو اون کالسکه ایی که سرنشینش هستم و از سمت های مختلف اسب سوار به من حمله می کنن....اولی رو میکشم دومی رو هم می کشم اما بعداز کشتن دومی یههویی میمیرم....بدون اینکه بدونم کی داره منو میزنه.....کمک کنید..
همینجوری که نمیمره از هر دوسمت دشمن میاد.
شما باید خیلی سریع باشید و هوای دو طرف رو داشته باشید!
hosseincode2008
10-09-2009, 17:55
همینجوری که نمیمره از هر دوسمت دشمن میاد.
شما باید خیلی سریع باشید و هوای دو طرف رو داشته باشید!
اين مشكل وجود داره چون براي من هم همينطوري ميشد كه به كمك Torch Bearer جان اون موقع حل شد !
شما بايد از منو تنظيمات بازي يكي از آپشن ها رو بذاريد روي كمترين درجه و اين مرحله رو رد كنيد و دوباره اگر خواستيد تنظيمات گرافيكي رو ببريد بالا . اسم اون آپشن هم يادم رفته ، اگر ميتوني صفحات قبلي رو بگرد يا براي اين مرحله ي كوتاه تمام تنظيمات رو بذار روي كمترين حالت و بعد از رد كردن برگردونشون .
soheilnouri
10-09-2009, 20:21
من باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
titanium_zarin
10-09-2009, 20:34
من باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من پست قبلی رو نگاه کنید...اونجا جواب دادن:21:
tidus_fantasy
11-09-2009, 14:38
ببخشید من تو بازی نمیتونم رزولیشنو عوض کنم .فقط رو 768*1024 هست
مشخصات سیستمم: cpu:intel dual core 5300:41::41:
graphic:8400 gs
ram:2gb dual channel
Arash_K7
11-09-2009, 17:05
سلام!
کسی این بازی رو شبکه ای بازی کرده؟(Lan)
آخه وقتی یک نفر Host میشه ، تو قسمت Join Server میگه هیچ سروری وجود نداره!
کسی دیگه ای این مشکلو داره؟
راه حل چیه؟
سلام!
کسی این بازی رو شبکه ای بازی کرده؟(Lan)
آخه وقتی یک نفر Host میشه ، تو قسمت Join Server میگه هیچ سروری وجود نداره!
کسی دیگه ای این مشکلو داره؟
راه حل چیه؟
در مورد مشکل شما چند روزه پیش یه تاپیک بود نمی دونم اینجا بود یا قسمت بازی های انلاین
این بازیو انلاین می رفتند ..یه نگاهی بکن..
سلام . من بازی رو ریختم ولی کل بازی بدون صداست . چیکارش کنم ؟
سلام . من بازی رو ریختم ولی کل بازی بدون صداست . چیکارش کنم ؟
شما احتمالا یک سوند کارت به غیر از کارت صدای سیستم داریدکه مربوط به مودم هستش که براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به:
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK. :10:
شما احتمالا یک سوند کارت به غیر از کارت صدای سیستم داریدکه مربوط به مودم هستش که براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به:
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK. :10:
گزینه unimodem برای من وجود نداره . درضمن صدای همه بازی های دیگه میاد ، فقط این بازی صداش قطعه .
؟؟؟
گزینه unimodem برای من وجود نداره . درضمن صدای همه بازی های دیگه میاد ، فقط این بازی صداش قطعه .
؟؟؟
پس دایرکت ایکس خود بازی رو نصب کن و بر توی run بزن dxdiag
بعدشم قسمت sound و hardware sound
رو چک کن فول باشه یا برو control panel - sound and audio devies
بعدشم speaker volum رو چک کن همه گزینه ها فول باشن . :10:
پس دایرکت ایکس خود بازی رو نصب کن و بر توی run بزن dxdiag
بعدشم قسمت sound و hardware sound
رو چک کن فول باشه یا برو control panel - sound and audio devies
بعدشم speaker volum رو چک کن همه گزینه ها فول باشن . :10:
همه این کارایی رو که گفتی کردم . dxdiag رو هم تست کردم همه نوع صدا داد . ولی بازی صدا نمیده . ممکنه اشکال از dvdهایی باشه که خریدم ؟؟
دوستان ببخشید توی این مرحله چیکار باید بکنم ؟ من 3 تا اسب برداشتم و گذاشتم توی اون اتاق بعد یهو در اونجا رو آتیش میزنن من باید اونجا چیکار کنم ؟
korokodil_avareh
15-09-2009, 02:24
باید بشکه های آب رو برداری و بریزی رو آتیش بعدش هم افرادی رو که بیرون هستند بکشی
دوستان ببخشید توی این مرحله چیکار باید بکنم ؟ من 3 تا اسب برداشتم و گذاشتم توی اون اتاق بعد یهو در اونجا رو آتیش میزنن من باید اونجا چیکار کنم ؟
سطل آب کنار در هست باهش آتیش رو خاموش کن...
(درسته سطله زیاد به چشم نمیاد خود من یه دو سه بار اونجا مردم تا سطل رو پیدا کردم:13:)
jupiter1365
16-09-2009, 10:10
ببخشید من تو بازی نمیتونم رزولیشنو عوض کنم .فقط رو 768*1024 هست
مشخصات سیستمم: cpu:intel dual core 5300:41::41:
graphic:8400 gs
ram:2gb dual channel
منم همین مشکلو دارم
Cpu AMD X2 5200
CGA: Gforce 9400 GT 512
Ram: 2GIG
Win: VIsta
DX: 10
خیلی کند اجرا میشه. خیلی. با اینکه مشخصات سیستمم از requirements خیلی بالا تره
سلام دوستان.من این بازی رو روی سون نسب کردم.چند روز اول بازی می کرد ولی نمی دونم چی شد که بازی اجرا میشه داخل منوهاش می ره ولی وقتی لودینگ خود بازی میاد،قطع می شه و از بازی کلا خارج میشه!!؟؟
سلام دوستان.من این بازی رو روی سون نسب کردم.چند روز اول بازی می کرد ولی نمی دونم چی شد که بازی اجرا میشه داخل منوهاش می ره ولی وقتی لودینگ خود بازی میاد،قطع می شه و از بازی کلا خارج میشه!!؟؟
شما یا برنامه جدید نصب کردی یا نسخه بازی شما اونجا ایراد داره اگه حل نشد دوباره نسب
کن و اگر درست نشد یه نسخه دیگه بخر..
jupiter1365
19-09-2009, 13:10
منم همین مشکلو دارم
Cpu AMD X2 5200
CGA: Gforce 9400 GT 512
Ram: 2GIG
Win: VIsta
DX: 10
خیلی کند اجرا میشه. خیلی. با اینکه مشخصات سیستمم از requirements خیلی بالا تره
حد اقل یکی بگه نمیدونم مشکل چیه، که ما هی هر روز نیایم اینجا سر بزنیم....
titanium_zarin
19-09-2009, 13:32
حد اقل یکی بگه نمیدونم مشکل چیه، که ما هی هر روز نیایم اینجا سر بزنیم....
دوست من اینجا مطرح کنید...شاید زودتر جواب بگیری...
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها
تشکر...:11:
pintoricio
24-09-2009, 14:44
سلام من که مودمم دایل آپ نیست اون گزینه ای که میگید تو ندارم چیکار کنم صدا داشته باشه
javad_vosogh
04-10-2009, 14:42
اگه میشه در مورد اپگرید کردن اصلحه ها و چگونگی بدست اوردن پول و طلا کمکم کنید
با توماس چطوری باید از طناب استفاده کرد؟ من هر دکمهی ای رو میزنم هیچ کاری نمیکنه
چون تا اینجای بازی همش با ری اومدم با این تو ماس هیچ کاری بلد نیستم بکنم
اگه میشه در مورد اپگرید کردن اصلحه ها و چگونگی بدست اوردن پول و طلا کمکم کنید
شما در بین مراحل بازی به یک جاهیی میرسی که مثل کافه میمونه اونجا اسلحه فروشی هم داره میتونی با توجه به تفاوت بین اسلحه
دستت و اسلحه ای که میفروشه اسلحه مناسنتر بخری ...
پول و وسایل جانبی هم در زیر میز و اطراف هستش ..با کشتن هر فرد کنارش پول هم میافته البته گاهی..
بعضی ماموریتهای بین بازی هم هست که مثل یک اطلاعیه رو درو دیوار پیدا میشه..اونارو هم بری پول بهت میده.
با توماس چطوری باید از طناب استفاده کرد؟ من هر دکمهی ای رو میزنم هیچ کاری نمیکنه
چون تا اینجای بازی همش با ری اومدم با این تو ماس هیچ کاری بلد نیستم بکنم
وقتی طناب رو برداشتی باید ماوس رو بچرخونی و یدغعه ولش کنی در این صورت پرت میکنه.
سلام من تو یه مرحله گیر کردم.دست کاراکتر بازی به اسلحه نمیره اصلا تکون نمیخوره .
کرک این بازی رو می خوام کسی می تونه لینک بزاره.؟
سلام من تو یه مرحله گیر کردم.دست کاراکتر بازی به اسلحه نمیره اصلا تکون نمیخوره .
کرک این بازی رو می خوام کسی می تونه لینک بزاره.؟
سلام برا منم همینجوری شده بود موقع دوئل اسلحه نمیکشید ولی نیاز به کرک نیست برای حل کردنش به بخش های مختلف اپشن برو و بعد بیا بیرون بعد درست میشه به احتمال زیاد . برا من همینجوری درست شد
سلام برا منم همینجوری شده بود موقع دوئل اسلحه نمیکشید ولی نیاز به کرک نیست برای حل کردنش به بخش های مختلف اپشن برو و بعد بیا بیرون بعد درست میشه به احتمال زیاد . برا من همینجوری درست شد
آخه من تو بازیه miroor edge (املاشو مطمئن نیستم درسته.) هم همین مشکل رو داشتم به جایی رسیده بودم که بار می پریدی پایین نمی تونست لبه ساختمون رو بگیره و میوفتاد پایین .
بعد که کرکریختم درست شد .و تونست بپره.
حالا شما لینک کرک نداری اگه این کارو کردم درست نشد از کرک استفاده کنم.
میتونی لینک بذاری
خیلی ممونونت میشم.
آخه من تو بازیه miroor edge (املاشو مطمئن نیستم درسته.) هم همین مشکل رو داشتم به جایی رسیده بودم که بار می پریدی پایین نمی تونست لبه ساختمون رو بگیره و میوفتاد پایین .
بعد که کرکریختم درست شد .و تونست بپره.
حالا شما لینک کرک نداری اگه این کارو کردم درست نشد از کرک استفاده کنم.
میتونی لینک بذاری
خیلی ممونونت میشم.
به gamecopyworld برو شاید تونستی کرک براش پیدا کنی
به gamecopyworld برو شاید تونستی کرک براش پیدا کنی
رفتم ترینر زیاد داشت ولی کرک نداشت.
کرک رازور رو دیده بودم ولی هرجا رفتم فیلتر بود.؟؟؟؟
sayan_se666
17-05-2010, 13:26
سلام من در يكي از مراحل اول بازيگير كردم كه وارد يك خونه بزرگ مي شوم و يكي از برادرها يك لنگه در را باز ميكنه و لنگه ديگه باز نميشه وباي از بالكون استفاده كرد وطناب رو در ميارم ميرم بالكون طناب وگير مدم به قلب ملي نميدونم بعدش چه كار كنم
بازي بدون مشكل رو xp نصب ميشه ولي اصلا صدا نداره بازي. كلي درايور هم نصب كردم ولي نشد كه نشد.ويندوز هم عوض كردم. جالب اينه كه تو يك كامپيوتر ديگه كه دقيقا همين ويندوز با همين CD روش نصب شده و سخت افزارهاش شبيه همه صدا داره. كمك كنيد لطفا
بازي بدون مشكل رو xp نصب ميشه ولي اصلا صدا نداره بازي. كلي درايور هم نصب كردم ولي نشد كه نشد.ويندوز هم عوض كردم. جالب اينه كه تو يك كامپيوتر ديگه كه دقيقا همين ويندوز با همين CD روش نصب شده و سخت افزارهاش شبيه همه صدا داره. كمك كنيد لطفا
سلام دوست عزیز روی my computerراست کلیک کن سپس گزینه ی properties را بزن وبعدبه قسمت hardware وسپس به قسمت devise manager برو و روی sound,video and game controllers رفته و گزینه ی unimodem half-Duplex audio devise را غیرفعال(disable)کن و ازبازی با صدا لذت ببر:46:
ali_disslove
03-08-2010, 18:52
کسی راهمنمای این بازی رو نداره ؟
تو گوگل سرچیدم پیدا نکردم
بازی چندتا چپتره؟
Spaniuly
03-08-2010, 20:02
به پست اول مراجعه کن. اطلاعات کاملی گذاشتم از جمله چپتر ها و اچیومنت ها
ali_disslove
03-08-2010, 21:26
به پست اول مراجعه کن. اطلاعات کاملی گذاشتم از جمله چپتر ها و اچیومنت ها
با تشکر
اما من توش راهنمای بازی رو ندیدم و همچنین اینکه چند تا چپتره
Spaniuly
03-08-2010, 21:59
با تشکر
اما من توش راهنمای بازی رو ندیدم و همچنین اینکه چند تا چپتره
والا منظورت از راهنما چیه بازی که خیلی ساده اس فقط مشکل اون دوئل هاشه خودمم با ترینر رد کردم اون موقع (روم به دیوار ولی کچلم کرده بود باید تمومش می کردم) بازی یادم نیست چند تا چپتر داشت ولی توی اون اچیومنت ها که نوشتم اشاره کردم به راهنمایی ها می تونی ازش استفاده کنی تا بتونی کامل تموم کنی بازی رو فقط بگم بازی ترکیبی هست و باید در بعضی جا ها از توانایی های منحصر به فرد کاراکتر هات استفاده کنی
ali_disslove
03-08-2010, 22:04
خیلی طولانیه ؟با یه گیم پلی متوسط چند ساعته یا چند روزه تمومه؟
Spaniuly
03-08-2010, 22:44
خیلی طولانیه ؟با یه گیم پلی متوسط چند ساعته یا چند روزه تمومه؟
خوب شاید 2 روز من 3 روزه ولی زیاد قطع می کردم بخوای بکوب بزنی 1 روز و نیم. روی آسون بازی کن اگه نتونستی دوئل ها رو ببری اون ترینر پست اول رو دانلود کن
mhadishirani
04-08-2010, 05:13
خوب شاید 2 روز من 3 روزه ولی زیاد قطع می کردم بخوای بکوب بزنی 1 روز و نیم. روی آسون بازی کن اگه نتونستی دوئل ها رو ببری اون ترینر پست اول رو دانلود کن
از شما بعیده بابا.
من 1 روزه رفتم خیلی آسون بود.روسختش تو 2 روز 3 بار تموم کردم(دیگه دوئلاش دستم اومده بود) کله اسلحه های بازی رو هم خریده بودم
نظر شخصی : بعضی وقتا به این فکر می کنم , بازی ای که اینقدر طول می کشه ساخته بشه و اونقدر طول میکشه تا به دست این و اون برسه , آیا واقعا کار درستیه که آدم رو خودش فشار بیاره و بکوب بشینه 1 روزه تموم کنه ؟ اگر فرض رو بر این بگیریم که در هر فصل 8 تا بازی بدرد بخور بیاد(که نمیاد) و شما هم ماکزیمم هر بازی رو 3 بار بازی کنی , فوقش از 90 روز - 24 روز بازی مفید خواهید داشت که ازون هم فقط 8 روزش بیشتر از همه روزا حال می کنی چون بار اول هست که بازی رو بازی می کنی - ولی خوب اگر همون بازی رو روزی 3 ساعت بازی کنی یا کمتر, 2 ساعت بازی کنی شاید هر بازی رو به 1 هفته تموم کنی حداقل دلت خوشه که 1 هفته از یک بازی برای اولین بار لذت بردی ؟!؟! ... در هر صورت هر کی هر جور دوست داره بازی می کنه و نظرات محترم .
Spaniuly
04-08-2010, 12:55
از شما بعیده بابا.
من 1 روزه رفتم خیلی آسون بود.روسختش تو 2 روز 3 بار تموم کردم(دیگه دوئلاش دستم اومده بود) کله اسلحه های بازی رو هم خریده بودم
بابا شما حرفه ای هستید ما رو نگاه نکنید که آماتور هستیم. شما ماشالله گیم خور هستید.
البته من این بازی رو بکوب بازی نکردم من کلا هیچ بازی رو بکوب بازی نمی کنم سریال مانند بازی می کنم تا هم سرگرمم کنه یه مدت و هم وقتم رو زیاد نگیره
ali_disslove
04-08-2010, 20:47
من یه جا گیر کردم که میگه برو دنباله celvin حالا یه جاییه که پر از راه ها و کلبه های چوبیه و هی نارنجک میندازند جلوم ستاره هم زده برو کجا اما هر چی میرم راهی به پایین نیست
چی کار کنم ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.