مشاهده نسخه کامل
: unix و فرترن 77
با سلام و خسته نباشید
نمی دونم این بحث مربوط به اینجا میشه یا نه ولی نزدیکترین جا به موضوعم را این جا دیدم.
راستش من تاحالا از لینوکس و یونیکس استفاده نکردم و اصلا آشنایی با اینا ندارم. :41:
من برای اجرای یک برنامه فرترن 77 به پلتفرم unix نیاز دارم (رو ویندوز درست اجرا نمیشه)
کسی می تونه راهنماییم کنه. مثلا چجوری نصب کنم؟ کدوم ورژنشو؟ اصلا یونیکس یا لینوکس؟ مسیر دانلودشو؟
تو توضیح برنامه نوشته:
Operates on VAX/UNIX Computers
با تشکر از شما
با سلام...
درست است که پلتفرم لینوکس و یونیکس به هم بسیار شباهت دارند ولی تفاوت های بسیاری نیز دارند، در واقع لینوکس یک الهام بر پایه ی یونیکس است و نه خود آن.
بنابراین اگر نیاز یک برنامه جهت اجرا پلتفرم یونیکس است شما باید ابتدا تحقیق کنید که آیا لینوکس ویا دیگر سیستم های مشابه به یونیکس چون BSD توان اجرا دارند و یا خیر.
البته شبیه ترین سیستم ها به یونیکس شاید به ترتیب BSD ، Solaris و لینوکس باشند.
اگر می خواهید لینوکس نصب کنید هم به این تاپیک که اخیرا هم ایجاد شده رجوع کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما همون لینوکس کافیه. اگر هیچ آشنایی با لینوکس ندارین، Live CD یکی از توزیعهای لینوکس رو استفاده کنید. اگر سیستم خودتون رو که روی اون ویندوز دارید با یکی از این Live CD ها بوت بشه، دقیقا انگار لینوکس روی سیستمتون نصب شده که به صورت پیش فرض gfortran که نسخه رایگان و متن باز Fortran 77 هست رو هم داره.
mrmrn121
23-06-2009, 22:57
برای شما همون لینوکس کافیه. اگر هیچ آشنایی با لینوکس ندارین، Live CD یکی از توزیعهای لینوکس رو استفاده کنید. اگر سیستم خودتون رو که روی اون ویندوز دارید با یکی از این Live CD ها بوت بشه، دقیقا انگار لینوکس روی سیستمتون نصب شده که به صورت پیش فرض gfortran که نسخه رایگان و متن باز Fortran 77 هست رو هم داره.
سلام.مطمئنین که بطور پیشفرض نصب:13:ه؟من که بعید میدونم. :41:اگه آره یه ریزه در مورد نحوه فراخواندن برنامه و استفاده ازش توضیح بدین.
بله مطمئن هستم. در Linux shell کامپایلر رایگان فرترن را به این صورت صدا کنید
gfortran
که فایل کد شما را به صورت ورودی میگیرد.
mrmrn121
25-06-2009, 15:31
سلام.
من دانشجوی فیزیکم.میدونین که اصلیترین زبان برنامه نویسی برا ما همین فرترنه.البته فرترن90.
من یه سوال داشتم:تو لینوکس برنامه ای است که بشه با فرترن بصورت گرافیکی کار کرد؟
در مورد همین gfortran هم میشه یه نمه بیشتر بگین.البته خودمم دارم گوگل میکنم.
برای اطلاعات بیشتر در مورد gfortran در shell لینوکس تایپ کن man gfortran
IDE خوب برای FORTRAN از شرکت اینتل هست که فکر کنم هم برای Windows و هم Linux نسخه داره و میشه از سایت خود اینتل به شرطی که استفاده تجاری ازش نشه به صورت رایگان دانلود کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.