ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آنتن fm رادیو برای کارت کپچر

faridraz
27-04-2009, 16:33
کارت کپجر من دارای دو ورودی آنتن tv و رادیو بصورت جداگانه است و متاسفانه من آنتن رادیوی کارتم را گم کرده ام . با توجه به اینکه این آنتن ها به تنهایی در بازار وجود ندارند آیا راه حلی هست که من خودم بتوانم آنتی درست بکنم که قابلیت دریافت امواج رادیو را داشته باشد و اینکه چگونه باید به کارت کپچر وصلش کنم .
در ضمن در حال حاضر کامپیوترم فقط تلویزیون را نشان می دهد و رادیو را نمی گیرد .
مدل کارت کپچر : AverMedid RM-F5

farshad9
28-04-2009, 01:56
رادیو Fm آنتن اونچنان قوی لازم نداره تنها یه سر فیش و یه مقدار سیم یا کابل انتن برای گرفتن اکثر کانال های Fm کفایت میکنه در صورتی که آنتن قویتری لازم دارید میتونید از آنتن های رومیزی استفاده کنید فقط سرفیش رو تعویض کن

vioman
28-04-2009, 10:58
کارت کپجر من دارای دو ورودی آنتن tv و رادیو بصورت جداگانه است و متاسفانه من آنتن رادیوی کارتم را گم کرده ام . با توجه به اینکه این آنتن ها به تنهایی در بازار وجود ندارند آیا راه حلی هست که من خودم بتوانم آنتی درست بکنم که قابلیت دریافت امواج رادیو را داشته باشد و اینکه چگونه باید به کارت کپچر وصلش کنم .
در ضمن در حال حاضر کامپیوترم فقط تلویزیون را نشان می دهد و رادیو را نمی گیرد .
مدل کارت کپچر : Avermedid rm-f5

دوست عزیز
شما میتونید از فروشگاه های لوازم صوتی و الکترونیکی به راحتی آنتن های مختلف رادیو رو پیدا کنید.
قیمت بالایی نداره اما تنوع بسیار زیادی داره
اگر وسواس خاصی رو ظاهر آنتن ندارید یک تکه سیم بلند و یا یک قطعه ی آلومینیومی کار شما رو به نحو احسنت راه میندازه:46:

موفق باشید:11: