ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرفروشترین البوم مجاز سال 88 از دیدگاه شما کدام است

eblis_boy1386
20-04-2009, 21:48
پرفروشترین البوم مجاز سال 88 از دیدگاه شما کدام است

محسن یگانه ( تابوت ) حمید عسکری ( کما 2 ) محسن چاوشی (وحشت) رضا صادقی ( چقدر سخته ) سیروان خسروی ( ساعت 9 ) بنیامین علی اصحابی

mehdi_360
21-04-2009, 17:45
به نظر من محسن یگانه میشه ولی محسن چاوشی هم طرفدار زیاد داره!!

mohammad.moein
22-04-2009, 02:21
به نظر من چاوشی. چون...

بنیامین با وموی آلبومش نشون داد به پای چاوشی نمی رسه و تنها اشکال آلبوم فبلی چاوشی زیادی تلخ بودنه که اعلام شوه ایم آلبوم اینجوری نیست

رضا صادفی هم می تونست خوب فروش کنه..اما پخش آلبوم چه قدر سخته. ی قلابی به فروشش لطمه می زنه

یگانه هم می تونه خوب فروش داشته باشه

neverhood66
22-04-2009, 15:43
به نظر من چاوشی. چون...

بنیامین با وموی آلبومش نشون داد به پای چاوشی نمی رسه و تنها اشکال آلبوم فبلی چاوشی زیادی تلخ بودنه که اعلام شوه ایم آلبوم اینجوری نیست

رضا صادفی هم می تونست خوب فروش کنه..اما پخش آلبوم چه قدر سخته. ی قلابی به فروشش لطمه می زنه

یگانه هم می تونه خوب فروش داشته باشه
کاملا با شما موافقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دموی البوم بیامین اصلا خوب نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم که رقابت بین چاوشی و صادقی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که یگانه هم میتونه رقابت نزدیکی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیروان هم خیلی عالیه یه حرفهای به تمام معنا ولی هنوز جا نیوفتاده تو بازار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sAeEd_kHaAn
22-04-2009, 17:22
آلبوم 88 بنیامین منتظرش باشید بنامین روش خیلی کار کرده و با اینکه من طرفدار محسن چاوشی ام و البوم یه شاخه نیلوفر فروش میلیونی داشت ولی الان دموی البوم 88 رو گوش کردم حال کردم و به نظرم فروشش خوب باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad.moein
22-04-2009, 19:22
به نظر من بنيامين زيادي خودشو تكرار كرده.....براي همينم سه سال آهنگ و آلبوم پخش نكرده...كه زيادي خودشو تكرار نكنه

ولي اين دفعه نمي تونه آهنگاش رو هيت كنه و مثل اوون دفعه آهنگاش ميفته رو زبون همه....چون كه آلبومش 20-30 تا ترك داره
نصبت به سه سال كار هون قدر حرفه اي نيست...كاش به جاي سه سال كار روي 30 كار رو روي 10 ترك مي ذاشت ولي اونارو فوقالعاده تنظيم مي كرد

البته تنظيم آهنگاش حر فه اي تر شده بود....ولي تنظيماش به پاي حرفه اي هايي مثل شهاي اكبري و محمد رضا آهاري و بهروز صفاريان نمي رسه.

iman_s
22-04-2009, 22:58
اگه جو مثل قبلا باشه چاووشی و یگانه. فقط امیدوارم آهنگهاشون قبل از پخش آلبوم لو نره.

sAeEd_kHaAn
23-04-2009, 08:04
دوست عزیز درست تعداد تراکهای البومش زیاده ولی دلیل بر پایین بودن کیفیت البوم نداره
بنیامین سعی کرده تو البوم 88 مثل البوم های قبلیش سبکش خاص و نو اورانه باشه و تراک های البوم حالت سریال گونه داره . من که فکر کنم البوم موفقی باشه و فروش خوبی داشته یاشه از نظر تنظیم هم درسته کسی به پای بهروز صفاریان نمیسره اما فراموش نکنید خود بنیامین هم تنظیم کننده بدی نیست و اینو میشه از دموی البوم فهمید . تراک هاشم که متنوع و تکراری نیستن با اینکه تعدادشون زیاده

sAeEd_kHaAn
29-04-2009, 10:46
آلبوم جدید و ناب بنیامبن به نام 88 ریلیز شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جهت حمایت از کمپانی ترانه شرقی و خواننده این اثر ، لطفا آلبوم را حتما از فروشگاه های فرهنگی هنری سراسر کشور خریداری کنید.

تعداد تراک البوم 17
آلبوم فوق العاده ای شده حتما تهیه کنید و گوش کنید

Retired User
29-04-2009, 20:36
دوستان بريد آلبوم سيروان رو گوش كنيد شايد نظرتون برگرده
حيف كه من رايم رو دادم وگرنه به سيروان راي ميدادم
محسن صداش قشنگتره ولي خيلي غمناك ميخونه
يكم شادي هم لازمه

mohammad.moein
29-04-2009, 20:58
دوستان بريد آلبوم سيروان رو گوش كنيد شايد نظرتون برگرده
حيف كه من رايم رو دادم وگرنه به سيروان راي ميدادم
محسن صداش قشنگتره ولي خيلي غمناك ميخونه
يكم شادي هم لازمه

چاوشي اعلام كرده كه آلبوم جديدش شاد تر از آلبوم قبليشه....

شادي خوبه ولي آهنگ نبايد جلف باشه ( مثل آهنگ هاي بنيامين )

Retired User
29-04-2009, 21:08

خبرخوبي بود
اتفاقا اگه آهنگهاي بنيامين رو گوش بدي امسال بهتر شده ولي من سيروان رو گفتم

mohammad.moein
29-04-2009, 22:30
آلبوم سیروان قشنگ بود...ولی حتی اگه قشنگ ترین آلبوم سال باشه پرفروش ترین نمی شه

چون سیروان به انوازه ی چاوشی, یگانه, رضا صادقی و ... طرفدار نداره

البته این نظر منه

sAeEd_kHaAn
30-04-2009, 12:34

آهنگ جلف ازنظرشما چیه ؟ پس شما به رپ چی میگید ؟ آهنگ هم جلفش خوبه هو آرومش فقط که نباید غگین باشه این نظر شما نشون میده که آدم تنوع طلبی نیستی متاسفانه :31:

آلبوم بنیامین خیلی قشنگه حد اقل نصف تراک هاش علیه
در مورد آلبوم sir-1 il هم بگم من 2 تا تراکشو پسندیدم ساعت 9 و اون روزا
:8:

sAeEd_kHaAn
30-04-2009, 12:40
اون روزا ما به نگاهی دل میباختیم عاشقونه **
فک میکردیم که همیشه دلمون عاشق می مونه

باورش سخته که امروز؛ بین ما محبتی نیست **
برای بخشش احساس ؛ دست با سخاوتی نیست

on roza

:40:

Greedy
30-04-2009, 12:49
معلومه دیگه با وجود چاوشی بقیه به چشم نمیان
بعدشم یگانه

Retired User
30-04-2009, 13:17

البته این نظر منه
قطعا نظرت درسته
ولي بنيامين كه حسابي گند زد اصلا نميشه اميدي به فروش آلبومش داشت

neverhood66
30-04-2009, 17:16
قطعا نظرت درسته
ولي بنيامين كه حسابي گند زد اصلا نميشه اميدي به فروش آلبومش داشت
این کاملا تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از البوم بنیامین اصلا خوشم نیومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی سیروان خیلی عالی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبک بنیامین عجیب تکراریه هرکس بخواد البومو کامل گوش بده حوصلش سر میره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وسط اهنگا میزنه بعدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هنوز فکر میکنم پر فروش ترین چاوشی باشه

eblis_boy1386
30-04-2009, 17:38
دوست عزیز درست تعداد تراکهای البومش زیاده ولی دلیل بر پایین بودن کیفیت البوم نداره
بنیامین سعی کرده تو البوم 88 مثل البوم های قبلیش سبکش خاص و نو اورانه باشه و تراک های البوم حالت سریال گونه داره . من که فکر کنم البوم موفقی باشه و فروش خوبی داشته یاشه از نظر تنظیم هم درسته کسی به پای بهروز صفاریان نمیسره اما فراموش نکنید خود بنیامین هم تنظیم کننده بدی نیست و اینو میشه از دموی البوم فهمید . تراک هاشم که متنوع و تکراری نیستن با اینکه تعدادشون زیاده

بابا بنيامين نشون داد از اون خواننده هاي 2000 بوده! و فقط هدفش اسم در كردن و گرفتن مجوز بوده!
اگه واقعا كارهاي البوم 85 ادامه ميداد مطمن باشيد به سطح چاوشي ميرسيد همه از بنيامين صحبت ميكردن ..
اگر بنيامين همين شيوه رو ادامه بده! شايد البوم بعديش 5000نفر هم نگيرن و گوش ندن:10:

sina1100
30-04-2009, 19:52
حق با دوستانه! اول آلبوم بنیامین رو گرفتم گوش دادم وسط 8 تاشون زدم بعدی... زیادی غمگینه و زیادی شاده!
ریتمای خیلی تکراری هم برداشته!
حداقل اگه یه شاخه نیلوفر محسن چاوشی غمگینه، آدم از گوش دادن ترک هاش به هیچ وجه خسته نمیشه!
سطح کار محسن هم به طرز چشمگیری بالاتر از این بنیامینه. معلومه فقط ریتمایی انتخاب کرده که یه سری امروزی و از موسیقی بی خبر خوششون بیاد هی گوش بدن! اما چاوشی آدم باهاش فاز میگیره...
خلاصه داشتم از آلبومای معروف سال 88 ناامید می شدم که آلبوم سیروان خسروی رو گرفتم و ازاین رو به اون رو شدم... سطح کار در حد کهکشان راه شیریه! به وضوح مغلومه واسه کارا وقت گذاشته شده... پیشنهاد من و مطمئنا خیلی از دوستان دیگه اینه که جای هدر دادن پول واسه بنیامین برین آلبوم سیروان رو بگیرین گوش بدین و معنی یک آلبوم پاپ/راک استثنایی رو درک کنین!

amirkhan_20e20
30-04-2009, 20:12

البته این نظر منه

میدونی که اهنگساز اهنگ وایسا دنیا سیروان بوده.

sAeEd_kHaAn
30-04-2009, 20:19
حق با دوستانه! اول آلبوم بنیامین رو گرفتم گوش دادم وسط 8 تاشون زدم بعدی... زیادی غمگینه و زیادی شاده!
ریتمای خیلی تکراری هم برداشته!
حداقل اگه یه شاخه نیلوفر محسن چاوشی غمگینه، آدم از گوش دادن ترک هاش به هیچ وجه خسته نمیشه!
سطح کار محسن هم به طرز چشمگیری بالاتر از این بنیامینه. معلومه فقط ریتمایی انتخاب کرده که یه سری امروزی و از موسیقی بی خبر خوششون بیاد هی گوش بدن! اما چاوشی آدم باهاش فاز میگیره...
خلاصه داشتم از آلبومای معروف سال 88 ناامید می شدم که آلبوم سیروان خسروی رو گرفتم و ازاین رو به اون رو شدم... سطح کار در حد کهکشان راه شیریه! به وضوح مغلومه واسه کارا وقت گذاشته شده... پیشنهاد من و مطمئنا خیلی از دوستان دیگه اینه که جای هدر دادن پول واسه بنیامین برین آلبوم سیروان رو بگیرین گوش بدین و معنی یک آلبوم پاپ/راک استثنایی رو درک کنین!

من واقع نمویدونم چرا همه دارن آلبم بنیامین رو می کوبن من که خوشم اومد ازش و مطمعنن البوم اورجینالشو هم میخرم اصلان هم به این فکر نمی کنم که پولمو دور ریختم
در ضمن من از موسیقی یه چیزایی حالیم میشه و تازه کار هم نیستم میشه دوستان دلیل بد بودن آلبوم رو یکی یکی بگن ؟ یه جا میگین تکراریه یه جا میگین هم شاده هم غمگینه یه جا میگین جلفه ولا من یکی نفهمیدم بالاخره چرا اینقدر البوم رو مکوبید
در ضمن دوست عزیز بنیامین هم یه هنرمنده و مطمعنن خیلی زحمت البومشو کشیده خوب نیست به بقیه بگین خرید البومش دور ریختن پولشه همین کارا رو میکنید 4 تا خواننده خوب داریم دلسرد میشن
:13:

fouad-pes
30-04-2009, 20:34
من واقع نمویدونم چرا همه دارن آلبم بنیامین رو می کوبن من که خوشم اومد ازش و مطمعنن البوم اورجینالشو هم میخرم اصلان هم به این فکر نمی کنم که پولمو دور ریختم
در ضمن من از موسیقی یه چیزایی حالیم میشه و تازه کار هم نیستم میشه دوستان دلیل بد بودن آلبوم رو یکی یکی بگن ؟ یه جا میگین تکراریه یه جا میگین هم شاده هم غمگینه یه جا میگین جلفه ولا من یکی نفهمیدم بالاخره چرا اینقدر البوم رو مکوبید
در ضمن دوست عزیز بنیامین هم یه هنرمنده و مطمعنن خیلی زحمت البومشو کشیده خوب نیست به بقیه بگین خرید البومش دور ریختن پولشه همین کارا رو میکنید 4 تا خواننده خوب داریم دلسرد میشن

کاملا" تایید میشه
منم خیلی ازش خوشم اومد. اتفاقا از سبک این جور آهنگ ها خوشم میاد.

yoosef_st
30-04-2009, 21:24
به نظر من بازم چاووشی. چون نشون داده که کارش رو خوب بلده.
البته اگر همین جوری مثل یه شاخه نیلوفر هم شاد داشته باشه هم غمگین.

mohammad.moein
30-04-2009, 22:22
میدونی که اهنگساز اهنگ وایسا دنیا سیروان بوده.

اگه اشتباه نکرده باشم سیروان تنظیم اون آهنگ رو کرده بود...نه آهنگ سازی

Petros
30-04-2009, 22:26
اصولا آلبوم گوش کردن اینجوریه.
اولش که گوش میکنی حال نمیکنی بعد یهو برات جا می افته.

آهنگ 1 و 11 بنیامین رو دوست دارم.

---------

در ضمن mohammad.moein جان، آهنگ سازی با تنظیم یا Arrangement چه فرقی داره؟

mohammad.moein
30-04-2009, 22:36

شما بیا از هر لحاظ این آلبوم رو با آلبوم های دیگه مقایسه کن...ببین کدوم قوی تره

مثلا شعر

شما این دو تا شعر رو با هم مقایسه کن

آی
کجای دنیای
چرا نمی یای
مگه منو نمی خوای

اگر شکسته پای من
گریه نکن عصای من

حتی یه بچه کوچولو هم می فهمه کدوم واقعا شعر قشنگ تره

اصلا نمی دونم بنیامین هنرش چیه

صداش که پر اتو تیونه...شعراش که چرته...موزیکاشم نکراریه

فقط سبک کارش جدید بود...برا همین آلبوم ۸۵ موفق بود
ولی ۸۸ تکرار خودش بود...فقط تنظیماش یه خورده بهتر بود

واقعا شما آلبوم سیروان رو مقایسه کن با بنیامین...از هر لحاظ قشنگ تر بود

mohammad.moein
30-04-2009, 22:48
در ضمن mohammad.moein جان، آهنگ سازی با تنظیم یا arrangement چه فرقی داره؟

آهنگ سازی یعنی ساختن ملودی ... بیشتر خواننده های ما آهنگ سازی می کنن...چون خودشون می دونن چه نوع ملودی هایی به صداشون می شینه...

ولی تنظیم یعنی چینش ساز ها و آهنگ کنار هم... و میکس و مستر و ادیت صدا هم بخشی از تنظیمه آهنگه

مثلا شما مدل قدیمی آهنگ نشکن دلمو ی محسن یگانه رو با مدل جدیدش مقایسه کن... آهنگ ساز اون آهنگ محسن یگانست ولی مدل جدیدش رو شهاب اکبری تنظیم کرده...یعنی اون ساز ها رو کنار هم چیده و میکس کرده برای همین کیفیت مدل جدیدش بالا تره

Retired User
01-05-2009, 07:55

دليلش اينه كه سيروان بهترين تنظيم كننده داخلي هستش

eblis_boy1386
01-05-2009, 13:59
دليلش اينه كه سيروان بهترين تنظيم كننده داخلي هستش

من نمودنم چرا از سبك سيروان خسروي خوشم نمياد! هركار كردم يك اهنگشو تا اخر گوش بدم نشد. ولي خوب اهنگ هارو خوب تنظيم ميكنه! :11:

sAeEd_kHaAn
01-05-2009, 16:42
شما بیا از هر لحاظ این آلبوم رو با آلبوم های دیگه مقایسه کن...ببین کدوم قوی تره

مثلا شعر

شما این دو تا شعر رو با هم مقایسه کن

آی
کجای دنیای
چرا نمی یای
مگه منو نمی خوای

اگر شکسته پای من
گریه نکن عصای من

حتی یه بچه کوچولو هم می فهمه کدوم واقعا شعر قشنگ تره

اصلا نمی دونم بنیامین هنرش چیه

صداش که پر اتو تیونه...شعراش که چرته...موزیکاشم نکراریه

فقط سبک کارش جدید بود...برا همین آلبوم ۸۵ موفق بود
ولی ۸۸ تکرار خودش بود...فقط تنظیماش یه خورده بهتر بود

من واقعا متاسفم فکر نکنم شما از دید حرفه ای انتقاد کنید وگرنه جواب انتقادتونو میدادم
اگه بخای منم چند بیت از شعرای البوم 88 رو مینویسم بعد ببینی شعر قشنگ چیه
مواردی که شما گفتی میشه نظر شخصی نه نظر عمومی و انتقاد لطفا اخر هر نوشتت یه " به نظر من " اضافه کن و لطفا به کسی توهین نکن :2:

sAeEd_kHaAn
01-05-2009, 16:44
نظر سنجی تاپیک هنوز ادیت نشده
بنیامین = 88
علی اصحابی = تو راست میگی

hosseinmusicmaster
01-05-2009, 17:09
آلبوم سیروان خیلی قشنگه ، حرفه ای کار کرده
ترک 4 با ترک 9 که واقعا عالیه

----------------------

امير موسر
01-05-2009, 18:34
سیروان خیلی میگن باحاله ! منم شنیدم ! این برادر زانیاره ؟

vahid78
01-05-2009, 18:39
من نمودنم چرا از سبك سيروان خسروي خوشم نمياد! هركار كردم يك اهنگشو تا اخر گوش بدم نشد. ولي خوب اهنگ هارو خوب تنظيم ميكنه! :11:
منم همینطور !! ولی وقتی به چندتا از رفقا دادم خوششون اومده بود

بنیامین هم بد نبود

eblis_boy1386
01-05-2009, 19:02
منم همینطور !! ولی وقتی به چندتا از رفقا دادم خوششون اومده بود

بنیامین هم بد نبود

ولي خوب تو تنظيم كردن كارش 20 .

bleu2u4u
01-05-2009, 19:10
سه شنبه رفتم البوم بنیامین و سیروان رو گرفتم هردوتاشون نسبت به قبل افت داشت
بنیامین که واقعا ر.. بود.نه اون فضاسازیهای البوم قبلی رو داشت نه اون اون حس تازگی رو
اینقدر قطعات البوم کوتاه بود که اصلا نمیشد با هیچکدوم ارتباط برقرار کرد
اهنگ شروع نشده تموم میشد

hosseinmusicmaster
01-05-2009, 19:29
تا اینجا سیروان و فرهاد کاراشون خوب بود !
باید ببینیم بقیه چکار میکنن ! رضا صادقی ، علی اصحابی ، شادمهر ،

eblis_boy1386
01-05-2009, 20:52
تا اینجا سیروان و فرهاد کاراشون خوب بود !
باید ببینیم بقیه چکار میکنن ! رضا صادقی ، علی اصحابی ، شادمهر ،
فرهاد جواهر كلام بازم نسب با البوم قبليش خيلي ضعيف نشون داد!

شادمهر هم عالي ترين البوم . بعدش هم چاوشي - سوم هم يگانه 4- اصحابي

brad pitt
01-05-2009, 22:28
ميبخشيد حالا ازين جديدا كه اومده كدام خوب هست بخريم ؟

من 88 و 09 رو بخرم خوبه ؟

eblis_boy1386
02-05-2009, 01:38
ميبخشيد حالا ازين جديدا كه اومده كدام خوب هست بخريم ؟

من 88 و 09 رو بخرم خوبه ؟

88 بد نبود! دانلود كن اگه خوشت اومد براي حمايت بخر..

احمد ترابی
02-05-2009, 08:12
به نظر من که محسن یگانه خیلی توپ خونده بود اصلا ترکونده بود

sAeEd_kHaAn
03-05-2009, 17:01
آلبوم sir-1 خیلی قشنگه تنظیمش هم که عالیه شعر هایآلبوم هم درحد آلبوم هستن
تراک آره - تراک اون روزا -تراک ساعت 9 - و تراک تو مریضی از بقیه تراک ها بهترن و من باهاشون خیلی حال کردم و از روز اول مرتب همین تراک ها رو گوش می کنم بقیه تراک های آلبوم چنگی به دل نمی زنن ( البته به نظر من بقیه دوستان هم در مورد تراکهای آلبوم نظر بدن لطفا )

sAeEd_kHaAn
03-05-2009, 17:07
ولی با توجه به این که ساعت 9 یه آلبوم حرفه ای به حساب میاد اما مطمئن باشید از البوم علی اصحابی کمتر فروش می کنه منتظر آلبوم فوق العاده علی اصحابی باشید

eblis_boy1386
03-05-2009, 18:44
ولی با توجه به این که ساعت 9 یه آلبوم حرفه ای به حساب میاد اما مطمئن باشید از البوم علی اصحابی کمتر فروش می کنه منتظر آلبوم فوق العاده علی اصحابی باشید

علي اصحابي كارش درسته و سرزبان تمام طرافداران موسيقي پاپ ميباشد . و سيروان هم خيلي كار داره كه به علي اصحابي برسه

sina1100
03-05-2009, 19:46
سيروان هم خيلي كار داره كه به علي اصحابي برسه
شما رو چه حسابی این حرفو میزنی ؟! داری خواننده ی موفقی که ملودی و آهنگسازی و تنظیم و حتی شعر بعضی کاراش با خودشه و صدای به این قشنگی داره و اینقد صداش هم به ترک هاش میاد رو با علی اصحابی مقایسه میکنی ؟!
علی اصحابی به لطف الیاس شیرزاده که الان سر زبوناست به قول شما! حالا میگیم صداش هم خوبه ، اگه الیاس شیرزاد نبود که الان علی اصحابی هم مثل این فنچ کوچولوهای گنجاموزیک میشد!

به نظر من تا اینجای کار (اردیبهشت 88) اگه بخواد مثل سال های قبل پدیده ای واسه موسیقی ایران انتخاب بشه ، بی شک سیروان خسرویه!

eblis_boy1386
03-05-2009, 20:03
شما رو چه حسابی این حرفو میزنی ؟! داری خواننده ی موفقی که ملودی و آهنگسازی و تنظیم و حتی شعر بعضی کاراش با خودشه و صدای به این قشنگی داره و اینقد صداش هم به ترک هاش میاد رو با علی اصحابی مقایسه میکنی ؟!
علی اصحابی به لطف الیاس شیرزاده که الان سر زبوناست به قول شما! حالا میگیم صداش هم خوبه ، اگه الیاس شیرزاد نبود که الان علی اصحابی هم مثل این فنچ کوچولوهای گنجاموزیک میشد!

به نظر من تا اینجای کار (اردیبهشت 88) اگه بخواد مثل سال های قبل پدیده ای واسه موسیقی ایران انتخاب بشه ، بی شک سیروان خسرویه!

دوست عزيز! من تنظيم كاري ندارم!‌ 100درصد تنظيم كارهاي سيروان مردن تره ! ! و همه چيز و انتخاب البوم نظرشخصي هر فرده!‌ . شخصا

فعلا البوم فرهاد جواهر كلام سرتر از بقيه البوم ها كه الان اومده ميدونم!

halflife g
03-05-2009, 20:50
البوم سیروان تنظماش خیلی زیباس خیلی
ولی یه اشکال بزرگی داره و اون هم نبود احساس تو صداشه در نتیجه من یکی که نتونستم با صداش ارتباط برقرار کنم مخصوصا تو اهنگای اروم و غمگینش

eblis_boy1386
03-05-2009, 21:34
البوم سیروان تنظماش خیلی زیباس خیلی
ولی یه اشکال بزرگی داره و اون هم نبود احساس تو صداشه در نتیجه من یکی که نتونستم با صداش ارتباط برقرار کنم مخصوصا تو اهنگای اروم و غمگینش

خوب اين مشكل شما نبود . مشكل من هم بود . كه واقعا اهنگاشو نميشد درك كرد ولي خوب جاي پيشترفت داره

H a m e e d
03-05-2009, 21:48
تراک ساعت 9 و تراک "تو مریضی" از سیروان قشنگن.
و تراک "چه حالی داره" زشت ترین تراکه.

halflife g
03-05-2009, 22:02
تراک ساعت 9 و تراک "تو مریضی" از سیروان قشنگن.
و تراک "چه حالی داره" زشت ترین تراکه.

چه جالب. به نظر من بهترین ترک این البوم همین ترک"چه حالی داره" هستش(با این که خودم اهل همچین موسیقی بزن وبکوبی نیستم.)

بهرحال نظرات مختلفه

eblis_boy1386
04-05-2009, 23:20
دوستان فكر كنم از بحث اصلي داريم خارج ميشيم .بحث اصلي اينه كه كدام البوم پرفروش ميشه دليل هايتان مبني بر اين انتخاب هم بگيد

sAeEd_kHaAn
05-05-2009, 15:43
دوست عزيز! من تنظيم كاري ندارم!‌ 100درصد تنظيم كارهاي سيروان مردن تره ! ! و همه چيز و انتخاب البوم نظرشخصي هر فرده!‌ . شخصا

فعلا البوم فرهاد جواهر كلام سرتر از بقيه البوم ها كه الان اومده ميدونم!

فرهاد جواهر کلام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی از آلبوم بنیامین و sir-1 هم بهتره ؟ قبلنا پسندت بهتر بود:5: :31:

eblis_boy1386
05-05-2009, 18:18
فرهاد جواهر کلام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی از آلبوم بنیامین و sir-1 هم بهتره ؟ قبلنا پسندت بهتر بود:5: :31:

يعني چي قبلا پسندت بهتر بود!

چرا بايد خوب انكار كنيم كه گوش دادن و انتخاب البوم سليقه اي ميباشد

درضمن شما راي هارو تو همين تاپيك نگاه كن

سيروان خسروي ساعت 9 3راي بيشتر نياورده! و بنيامين 7راي
1-من با البوم فرهاد خيلي هال كردم
و بعدش سيروان و بنيامين!

بنيامين اگر 17تراك ميكرد 8يا9 تراك ولي يكم بيشتر كارميكرد روشون خيلي بهتر ميشد.. بعد از 3سال با اين البوم نشون داد كه پسرفت كرده

-_-_-_-

eblis_boy1386
05-05-2009, 18:21
تراك 3البوم فرهاد جواهر كلام به نام چيكار كنم و تراك 4 هرچي ميشه بزار بشه خيلي عالي بود!‌ 100بار فكر كنم گوش دادم

sAeEd_kHaAn
06-05-2009, 08:43
يعني چي قبلا پسندت بهتر بود!

چرا بايد خوب انكار كنيم كه گوش دادن و انتخاب البوم سليقه اي ميباشد

درضمن شما راي هارو تو همين تاپيك نگاه كن

سيروان خسروي ساعت 9 3راي بيشتر نياورده! و بنيامين 7راي
1-من با البوم فرهاد خيلي هال كردم
و بعدش سيروان و بنيامين!

بنيامين اگر 17تراك ميكرد 8يا9 تراك ولي يكم بيشتر كارميكرد روشون خيلي بهتر ميشد.. بعد از 3سال با اين البوم نشون داد كه پسرفت كرده

-_-_-_-

در مورد پسندت شوخی کردم منم باهات موافقم هرکس سلیقه خودشو داره
در مورد بحث در مورد این 3تا البوم جدید باید بگم اول بنیامین دوم سیروان سوم .... :31: فرهاد جواهر کلام شاید تا اخر سال جزو البوم اخرم باشه اخه باهاش حال نکردم
البته با توجه به احترامی که برای رای دوستان قاعلم اما خوب سیروان و بنیامین البومشون سر بوده امسال حالا باید منتظر البوم های بعدی که قرار این روزا بیاد بیرون باشیم بعد میشه گفت پر فروش ترین و بهترین البوم کدومه
حمید عسکری - علی اصحابی - محسن چاوشی - یگانه و چند خواننده معروف دیگه که تا اخر امسال البوم میدن بیرون
ولی من خودم نظرم روی علی اصحابیه هم صداش محشره هم ملودی و شعرایی که انتخاب می کنه و مطمئنم البوم قوی بیرون میده( البته من خودم طرفدار چاوشی هستم اما یه شاخه نیلوفر انتظارمو براورده نکرد امیدوارم البوم جدید محسن منو ارضا کنه ) :20:

Ali Alone
06-05-2009, 13:40
من که فکر میکنم محسن یگانه پرفروش ترین بشه

eblis_boy1386
06-05-2009, 18:14
من که فکر میکنم محسن یگانه پرفروش ترین بشه

Tnx
ولي چاوشي رو نبايد فراموش كنيم

H a m e e d
06-05-2009, 22:17
دوستان فكر كنم از بحث اصلي داريم خارج ميشيم .بحث اصلي اينه كه كدام البوم پرفروش ميشه دليل هايتان مبني بر اين انتخاب هم بگيد
فکر کنم بهتر بود به جای پرفروشترین از کلمه "بهترین" در سوال نظرسنجی استفاده میکردید،چون بازار فروش آلبومهای موسیقی در دست ما نیست ،همیشه هم قابل پیش بینی نیست،ضمن اینکه هنوز اولین فصل ساله و به نظرم قضاوت درباره فروش زوده:17:، به هر حال آلبوم های دیگری هم هستن که طی ماههای آتی روانه بازار میشن.:46:

eblis_boy1386
06-05-2009, 22:50
فکر کنم بهتر بود به جای پرفروشترین از کلمه "بهترین" در سوال نظرسنجی استفاده میکردید،چون بازار فروش آلبومهای موسیقی در دست ما نیست ،همیشه هم قابل پیش بینی نیست،ضمن اینکه هنوز اولین فصل ساله و به نظرم قضاوت درباره فروش زوده:17:، به هر حال آلبوم های دیگری هم هستن که طی ماههای آتی روانه بازار میشن.:46:

فکر کنم بهتر بود به جای پرفروشترین از کلمه "بهترین" در سوال نظرسنجی استفاده میکردید،چون بازار فروش آلبومهای موسیقی در دست ما نیست

1- بهترين البوم سال 88 رو طبق سنت فروم در اخر هر سال مشخص ميشه نه الان
2- منظورتون از فروش البوم ها دست ما نيست يعني چي؟ خوب اگه البوم هارو ماها نخريم پس چجوري پرفروش ترين مشخص ميشه

،همیشه هم قابل پیش بینی نیست

1- تواين چند ساله كه پيش بيني شدس كه محسن چاوشي

ضمن اینکه هنوز اولین فصل ساله و به نظرم قضاوت درباره فروش زوده

1- ببخشيد . البوم ها هنوز وارد نشده بايد نظرسنجي ايجاد كرد وقتي كه سال تمام شد كه نبايد نظرسنجي پرفروش ترين البوم رو گذاشت

به هر حال آلبوم های دیگری هم هستن که طی ماههای آتی روانه بازار میشن

بله البوم هاي زيادي ميايد ولي فقط اينها مجوز و هم مدعي هستند . نميشه كه مثلا البوم حامد ملك لو رو تو نظرسنجي اورد:40: اين ايراد هارو از شما گرفتم اميدوارم ناراحت نشده باشيد :40:

H a m e e d
06-05-2009, 23:03
1- بهترين البوم سال 88 رو طبق سنت فروم در اخر هر سال مشخص ميشه نه الان
2- منظورتون از فروش البوم ها دست ما نيست يعني چي؟ خوب اگه البوم هارو ماها نخريم پس چجوري پرفروش ترين مشخص ميشه

1- تواين چند ساله كه پيش بيني شدس كه محسن چاوشي

1- ببخشيد . البوم ها هنوز وارد نشده بايد نظرسنجي ايجاد كرد وقتي كه سال تمام شد كه نبايد نظرسنجي پرفروش ترين البوم رو گذاشت

بله البوم هاي زيادي ميايد ولي فقط اينها مجوز و هم مدعي هستند . نميشه كه مثلا البوم حامد ملك لو رو تو نظرسنجي اورد:40: اين ايراد هارو از شما گرفتم اميدوارم ناراحت نشده باشيد :40:
نه، ناراحت نشدم و اصراری هم ندارم که بگم تمام صحبتام دقیق بوده. ولی هنوز سر این قسمت حرفم که فروش البوم ها دست ما نيست هستم؛ اینجا یه جامعه آماری کوچیکه و فروش آلبومها همیشه صرفا هم بر اساس بهتر بودن آلبوم ها نیست.فروش آلبومها مربوط به مقوله صنعت موسیقیه تا هنر موسیقی.

eblis_boy1386
08-05-2009, 17:48
نه، ناراحت نشدم و اصراری هم ندارم که بگم تمام صحبتام دقیق بوده. ولی هنوز سر این قسمت حرفم که فروش البوم ها دست ما نيست هستم؛ اینجا یه جامعه آماری کوچیکه و فروش آلبومها همیشه صرفا هم بر اساس بهتر بودن آلبوم ها نیست.فروش آلبومها مربوط به مقوله صنعت موسیقیه تا هنر موسیقی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

معلومه مثلا بنيامين با اين البوم مسخره ميتونه فروش داشته باشه ولي خوب فروش براي چي؟ براي البوم قبلي كه يك كار قوي بود توانست نظر همه موسيقي دوستاران رو بدست بياره!
___مثال بيشتر همين البوم محسن چاوشي البوم يك شاخه نيلوفر

ولي خوب هنوزم با فرهاد جواهر كلام خيلي هال كردم و اين البوم كه نه اميدوارم البوم هاي بعديش موفق بشه:40:

Xo0oX
08-05-2009, 18:10
این نظر سنجی به نظره من بی اعتباره هنوز تعدادی از این البوم ها منتشر نشده هنوز نمیشه نظری داد.

eblis_boy1386
08-05-2009, 19:58
این نظر سنجی به نظره من بی اعتباره هنوز تعدادی از این البوم ها منتشر نشده هنوز نمیشه نظری داد.

دوست عزيز . بله بيشتر البوم ها پخش نشده!
ولي
خوب همه اين خواننده مجوز دارن . اولين البومي كه ميدن بيرون نيست! از سابقه و استعداد خواننده ميشه خيلي راحت نظرداد:10:

Xo0oX
09-05-2009, 10:12
دوست عزيز . بله بيشتر البوم ها پخش نشده!
ولي
خوب همه اين خواننده مجوز دارن . اولين البومي كه ميدن بيرون نيست! از سابقه و استعداد خواننده ميشه خيلي راحت نظرداد:10:
درسته اما همین البوم سیروان رو با البوم قبلیش که چند سال پیش منتشر شد نمیشه مقایسه کرد ساعت 9 واقعا کاره حرفه ای بود تنظیم و اهنگسازیش:40:

علی اصحابی هم البوم خیلی خوبی تو راه داره

بنیامین هم مثل البوم قبلیش خیلی صدا کرد

اما محسن یگانه یا محسن چاوشی کلیدی شدن چون طرفدار دارن خیالشون راحته دنباله پیشرفت تو موسیقی ایران نیستن چون میدونن طرفداراشون هستن

حرف شما هم کاملا درست و قابل احترام:11:

Retired User
09-05-2009, 14:33
جالبه سیروان خسروی ( ساعت 9 ) تا چند روز پيش صفر بود الان بهش 6 راي دادن

Greedy
09-05-2009, 15:08
جالبه سیروان خسروی ( ساعت 9 ) تا چند روز پيش صفر بود الان بهش 6 راي دادن
اون حمید عسکری بود که اصلا رای نداشت سیروان پنج شنبه 4 رای داشت

Khashayar King
09-05-2009, 15:17
سیروان خسروی:من از سیروان خیلی خوشم میاد با سبک اهنگاش حال میکنم یه طوریه که واقعا ادم و میبره تو حس و حال

دیگه ای هر دو البومش خیلی خیلی خوب بود فروشش هم ممکنه خیلی زیاد نباشه ولی واقعا از بعضی خواننده ها سره چه از

لحاظ تنظیم , صدا یا ... من که به شخصه ازش خوشم اومده!! (البومش هم موفق بود اشالله خوب میفروشه)

--------------------------------------------------------------

ولی در مورد بنیامین: شعرش واقعات ضعیف بود !!!( چون کار اولش خوب بود 100% این البوم هم خوب فروش میره)

محسن چاوشی: به نظرم از همه بیشتر فروش میکنه !!!

محسن یگانه: خوب میخونه و صداش به دل میشینه!!(البومش میتونه موفق باشه)

رضا صادقی: من بعد از البوم دنیا دیگه هیچکدوم از اهنگاش رو گوش ندادم چون به نظرم خیلی تکراریه ولی صداشو خیلی دوست

دارم(احتمالا فروشش خیلی بالا میره)

حمید عسکری: شخصی که ازش متنفرم (ولی البومش زیاد فروش نمیره)

علی اصحابی: کاراش رو گوش نمیدم(نمیدونم چه طوریه)

XMAN9
09-05-2009, 16:18
محسن يگانه:40:

Retired User
09-05-2009, 17:11
اون حمید عسکری بود که اصلا رای نداشت سیروان پنج شنبه 4 رای داشت
منم پنج شنبه رو نميگم
قبل انتشار كسي بهش راي نداده بود

Greedy
09-05-2009, 17:22
منم پنج شنبه رو نميگم
قبل انتشار كسي بهش راي نداده بود
اهان به هر حال البوم خوبی داد ولی با وجود چاوشی عمرا بتونه پرفروش ترین شه

MSHOCK
10-05-2009, 23:06
این آلبوما همشون شاهکار بیدن ما کدومو بگیم . . .

واقعآلبوم بنیامین یه روال داستان وار داره تمام ترکهاش با هم مرتبطن شعرش عالی بود هرچند تعریف زیادی نمیشه ازش ولی من خیلی خوشم اوومد.
یا علی.

iAR11
10-05-2009, 23:18
بنیامین اومد بیرون که دیدیم چیه. بقیه خواننده‌های توی لیست هم به جز چاووشی بعیده که پرفروش بشن.

H a m e e d
11-05-2009, 00:11
آلبوم جدید چاووشی کی منتشر میشه؟

MSHOCK
11-05-2009, 00:15
بنیامین اومد بیرون که دیدیم چیه. بقیه خواننده‌های توی لیست هم به جز چاووشی بعیده که پرفروش بشن.

خوب شما میگی ما چی گوش کنیم قشنگه؟!

tirdad_60
11-05-2009, 00:21
درسته رضا صادقی نسبت به قبل پیشرفتی نداشته اما به نظر من باز توی خواننده های مجاز (در کل اینطرف آبی ) بهترینه و آلبومش هم فروش خوبی میکنه

sAeEd_kHaAn
11-05-2009, 20:21
واقعآلبوم بنیامین یه روال داستان وار داره تمام ترکهاش با هم مرتبطن شعرش عالی بود هرچند تعریف زیادی نمیشه ازش ولی من خیلی خوشم اوومد.
یا علی.

کاملا تایید میشه :46:

sAeEd_kHaAn
11-05-2009, 20:25
آلبوم جدید چاووشی کی منتشر میشه؟

آلبوم جدید محسن چاوشی به نام وحشت خواهد بود که به گفته خیلیها بهتر و شنیدنی تر از یه شاخه نیلوفر خواهد بود و از فضای شاد تری برخورداره در مورد زمان پخش آلبوم فعلا خبری در دست نیست و معلوم نیست کی میاد بیرون :40:

Greedy
11-05-2009, 20:30
آلبوم جدید محسن چاوشی به نام وحشت خواهد بود که به گفته خیلیها بهتر و شنیدنی تر از یه شاخه نیلوفر خواهد بود و از فضای شاد تری برخورداره در مورد زمان پخش آلبوم فعلا خبری در دست نیست و معلوم نیست کی میاد بیرون :40:
به نظر من شایعست فک نکنم فعلا البوم جدیدش بیاد

sAeEd_kHaAn
11-05-2009, 20:31
درسته رضا صادقی نسبت به قبل پیشرفتی نداشته اما به نظر من باز توی خواننده های مجاز (در کل اینطرف آبی ) بهترینه و آلبومش هم فروش خوبی میکنه

سلطان مشکی درسته طرفدارای خودشو داره اما نمیتونه با البومای قشنگی که اومدن یا در حال اومدن هستن رقابت کنه
آلبوم علی اصحابی و محسن یگانه و چاوشی عزیز قطعا فروش بیشتری خواهند داشت ضمن اینکه آلبوم کما 2 حمید عسکری هم در داهه و حتما فروش بالایی خواهد داشت و آلبوم رضا صادقی شاید در پایان سال رتبه 6 یا 7رو بدست میاره ( البته به نظر شخصیه من )
من از طرفدارای محسن چاوشی ام اما مشتاقانه منتظر آلبوم علی اصحابی هستم :46:

scapula
12-05-2009, 08:56
اولا البوم بنیامین خیلی قشنگه و به هیچ وجه تکراری یا شعر بد نداره سبک بنیامین اینجوریه که با سلیقه من کاملا سازگاره
در مورد سیروان هم با اینکه البوم اولشو حفظم ولی این البومو نتونستم بیش از یه بار گوش کنم غیر از اهنگ اول هیچی نداره
اما پر فروشترین البوم امسال به احتمال خیلی زیاد مال یگانه خواهد بود

H a m e e d
12-05-2009, 12:39
البوم بنیامین خیلی قشنگه و به هیچ وجه تکراری یا شعر بد نداره سبک بنیامین اینجوریه که با سلیقه من کاملا سازگارهنظر منم همینه.
ضمن اینکه هیچ آلبومی در جهان موسیقی وجود نداره که همه ی تراکهاش بی نقص باشن یا آدم از همه تراکهاش خوشش بیاد،
تعداد تراکهای "خوب" بنیامین توی آلبوم جدیدش بیشتر از تراکهای "نه چندان خوبه" . و 88 یقینا یه حرکت رو به جلو بوده و هوشمندانه تر از 85 ساخته شده.

sAeEd_kHaAn
12-05-2009, 18:35
نظر منم همینه.
ضمن اینکه هیچ آلبومی در جهان موسیقی وجود نداره که همه ی تراکهاش بی نقص باشن یا آدم از همه تراکهاش خوشش بیاد،
تعداد تراکهای "خوب" بنیامین توی آلبوم جدیدش بیشتر از تراکهای "نه چندان خوبه" . و 88 یقینا یه حرکت رو به جلو بوده و هوشمندانه تر از 85 ساخته شده.

ایول ایول نمردیم 4 نفر اومد آلبوم 88 رو تایید کردن :8: روزای اول که آلبوم اومده بود بیرون همه داشتن میکوبیدنش اما به مرور زمان معلوم شد از آلبوم سیروان سره و حالا دارن ازش تعریف می کنن :31:

Greedy
16-05-2009, 18:44
راستی این تاپیک من خیلی وقت پیش تو گنجاتوموزیک دیدم اینم ادرسش اونجا هم اوله چاوشی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yoosef_st
17-05-2009, 08:26
من فقط خواستم بگم آلبوم بنیامین آخر مزخرفه!!!
از ترک 3 به بعد اونقدر ریتم و آهنگ و شعر و... کلا همه چیز یکنواخت و تکراری میشه که متجه نمیشی این الان همون آهنگ قبلیه یا رفته بعدی!!!!!!!!!!!

MSHOCK
18-05-2009, 00:26
من فقط خواستم بگم آلبوم بنیامین آخر مزخرفه!!!
از ترک 3 به بعد اونقدر ریتم و آهنگ و شعر و... کلا همه چیز یکنواخت و تکراری میشه که متجه نمیشی این الان همون آهنگ قبلیه یا رفته بعدی!!!!!!!!!!!

نظرت خیلی با خشونت همراهه خوش تیپ.

MSHOCK
18-05-2009, 00:32
آلبوم بنیامین سریه داستان وار داره.
مثل بقیه ی آلبوماش صدا کرد خوبم فروخت.
کاره هنرمندانه ای شده.
من قبولش دارم.

david23
19-05-2009, 00:11
من که اول از سیروان نا امید شدم (نسبت به آلبوم قبلی) ولی با حوصله که گوش دادم با همه ترکاش حال کردم مخصوصا اون روزا که آهنگش دیوانه کنندس راستی تو همشهری جوان یه عکس خوف ازش انداخته بود که کف کردم گفتن قراره تو کاتولوگه آلبومش باشه ولی نبود شما خبر ندارین؟

yoosef_st
19-05-2009, 06:08
نظرت خیلی با خشونت همراهه خوش تیپ.
خشونت نیست. اعصاب خوردیه. چون اون پست درس بعد از یه چیزی حدود 45 دقیقه به این آلبوم گوش دادنه.
اعصاب آدم خورد میشه اونقدر همش یک ریتم و یه آهنگ و یه لحن صدا و ... کاملا تکراری!
خب آقا مجبوره انقدر تعداد ترک رو زیاد کنه که اینجوری آب ببنده توش؟

halflife g
20-05-2009, 22:56
کاره هنرمندانه ای شده.
من قبولش دارم.

همین که شما قبولش داری کافیه

ali_ranger22
21-05-2009, 11:44
نمی خوام الکی دخالت کنم ... ولی آلبومش مضخرف بود ! واقعا تکراری ...
بعدش هم خیلی موقع ها اصلا نمی تونه غمگین بخونه .. نخونه سنگین تره

sAeEd_kHaAn
21-05-2009, 11:57
خشونت نیست. اعصاب خوردیه. چون اون پست درس بعد از یه چیزی حدود 45 دقیقه به این آلبوم گوش دادنه.
اعصاب آدم خورد میشه اونقدر همش یک ریتم و یه آهنگ و یه لحن صدا و ... کاملا تکراری!
خب آقا مجبوره انقدر تعداد ترک رو زیاد کنه که اینجوری آب ببنده توش؟

عزیز مشکل از خودته پیشنهاد میدم سریعا بری پیش یه روانپزشک
کلا یا با بنیامین مشکل داری یا از موسیقی زیاد سررشته نداری :31:

همین که شما قبولش داری کافیه

شما قبول نداری مگه ؟

نمی خوام الکی دخالت کنم ... ولی آلبومش مضخرف بود ! واقعا تکراری ...
بعدش هم خیلی موقع ها اصلا نمی تونه غمگین بخونه .. نخونه سنگین تره

ای خدااااااااااااا من اگه جای بنیامین بودم هرگز دیگه نمیخوندم
بیچاره اینهمه وقت گزاشته یه کار واقعا خوب داده بیرون واسه من و شما که از شنیدنش لذت ببریم ولی وقتی کسایی که .... اصلا بیخیال بابا من نظر ندم بهتره دعوا میشه

Scary Feelings
21-05-2009, 12:13
میبخشید ولی پرفروش ترین البوم سال چه ربطی به نظر ما داره؟!اگه من بگم البوم بنیامین که پرفروش ترین نمیشه..از مدیر ها خواهش میکنم که اسم تاپیک رو اصلاح کنند..

halflife g
21-05-2009, 18:18
شما قبول نداری مگه ؟

نه در حد البوم قبلیش درسته تنظیما بد نیس و ملودی ها هم بد نبس ولی شعراش ضعیفه و یکی هم اینکه تنوع توش کمه(درسته 17 ترک هستش ولی اهنگا بد جوری شبیه هم هستن)

mohammad.moein
21-05-2009, 18:34

راست مي گه...
آهنگاي بنيامين با كيفيتند ولي اعصاب آدمو خورد مي كنن...

آخه اعصاب آدم خورد مي شه..
.
هي ديويست بار مي گه
اواي گلم گلم...اي واي دلم دلم
آدم خل مي شه

yoosef_st
21-05-2009, 21:15
ایول به نکته ظریفی اشاره کردی! اما حیف که من عقده ای نیستم گزارش بدم (-;

کاره هنرمندانه ای شده.
من قبولش دارم.

ببین دوست عزیز ، آلبوم موسیقی سریال Lost نیست که من بشینم از اول تا آخرش رو گوش بدم که بفهمم وای حالا چی شد!
آلبوم قوی یعنی اینکه تو هر سبکی یکی 2 تا آهنگ داشته باشه که بتونی بندازی تو فولدر سلکشنت و هر وقت خواستی گوش بدی باهاش حال کنی.
مثلا ترک دوم آلبوم بنیامین ریتم و آهنگش خیلی خوبه. برای دفعه اول که گوش میکنی آدم خوشش میاد. اما مثلا من فرداش که گوش دادم ، دیدم شعرش خیلی مزخرفه بابا! خب این فایدش چیه؟

maxeemo
22-05-2009, 00:34
سلام...

چند تا از این پست های آخری مستحق دریافت اخطار هستند، اما این بار فقط تذکر میدم. اولین و آخرین تذکر تو این تاپیک! و اینکه با وجود این تذکر، در صورت تکرار رویه بلافاصله اخطار داده خواهد شد.

مهم: اولین بند از قوانین انجمن موسیقی:

1-1- از هرگونه توهین و بی احترامی نسبت به هر گروه، خواننده، نوازنده، سبک و ... خودداری کنید.

:40::40::40::40::40:

sAeEd_kHaAn
22-05-2009, 08:25
سلام...

چند تا از این پست های آخری مستحق دریافت اخطار هستند، اما این بار فقط تذکر میدم. اولین و آخرین تذکر تو این تاپیک! و اینکه با وجود این تذکر، در صورت تکرار رویه بلافاصله اخطار داده خواهد شد.

مهم: اولین بند از قوانین انجمن موسیقی:

:40::40::40::40::40:

منم دقیقا همینو میگم بابا دوستان دارن یکوب آلبوم بنیامین و میکوبن و از هرگونه توهین برای خراب کردن آلبوم دریغ نمی کنن به نظر من یکم هم به این فکر کنید این خاننده بازم میخواد در اینده برای من و شما اهنگ بده بیرون اینجوری دلسردش نکنیم انتقاد هم خوبه اما اصولی نه تخریبی

hosseinmusicmaster
22-05-2009, 12:18
منم دقیقا همینو میگم بابا دوستان دارن یکوب آلبوم بنیامین و میکوبن و از هرگونه توهین برای خراب کردن آلبوم دریغ نمی کنن به نظر من یکم هم به این فکر کنید این خاننده بازم میخواد در اینده برای من و شما اهنگ بده بیرون اینجوری دلسردش نکنیم انتقاد هم خوبه اما اصولی نه تخریبی
حالا مگه بنیامین میاد این تاپیک و می خونه ؟
اون فقط به فروش نگاه میکنه !
نمیره تو خیابون تک تک از ملت بپرسه شما از آلبوم خوشت اومده یا نه ؟:31:

sAeEd_kHaAn
22-05-2009, 15:35
حالا مگه بنیامین میاد این تاپیک و می خونه ؟
اون فقط به فروش نگاه میکنه !
نمیره تو خیابون تک تک از ملت بپرسه شما از آلبوم خوشت اومده یا نه ؟:31:

مطمئن باش میخونه طبق دنیای حرفه ای امروز طرف میخواد ببینه البومی که اینقدر روش کار کرده و ماه ها زحمت کشیده مورد استقبال قرار گرفته یا نه و این سایت هم سایت معتبریه پس حتما میبینه ( بعد مادی کار جای خودش )

میبخشید ولی پرفروش ترین البوم سال چه ربطی به نظر ما داره؟!اگه من بگم البوم بنیامین که پرفروش ترین نمیشه..از مدیر ها خواهش میکنم که اسم تاپیک رو اصلاح کنند..

دوست عزیز یه نظر سنجیه یعنی شما بیا نظر خودت رو بگو نه اینکه اینجا هر آلبومی رای بیشتر اورد اخر سال بشه پرفروش ترین ؛ اینو فروش واقعی آلبوم ها داخل بازار مشخص میکنه :8:

mehdi_360
23-05-2009, 14:09
بچه ها کسی از البوم محسن یگانه و علی اصحابی و علی عبدالمالکی خبر نداره؟

mehdi30nema
25-05-2009, 08:05
چرا اسمی از آلبوم گروه 7 با نام با تو میمونم نیست ؟
چون این آلبوم هم آخرای 87 اومد بیرون و به نوعی 88 حساب میشه .

Miss Artemis
25-05-2009, 20:32
تو نظر سنجی بعدی آلبوم 88 بنیامین فراموش نشه!

halflife g
25-05-2009, 21:06
تو نظر سنجی بعدی آلبوم 88 بنیامین فراموش نشه!

البوم جدید بنیامین که هستش اما با اسم قدیمیش

Oracle_Eldorado
25-05-2009, 21:12
خوشم میاد هنوز آلبوم چاووشی نیومده 29 تا نظر دادن !
اونم واسه آلبومی که نشنیدن !
من که از بین اینا ( فعلا ) سیروان خسروی رو انتخاب کردم .
تا آلبوم چاووشی بیاد ببینیم اون چیکار کرده !

king of the kings
27-05-2009, 11:27
آلبوم جدید حمید عسگری(کما2) که پیش از این قرار بود اوایل خرداد منتشر شده و به بازار بیاید، بنا به صلاحدید مسئولان و مدیران مؤسسه پویا موزیک و توافق شان با حمید عسگری، به بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری موکول شدمشایخی، مدیریت شرکت پویا موزیک در این رابطه گفت: ما در یک تصمیم دسته جمعی، به این نتیجه رسیدیم که احتمال دارد این آلبوم خوب و قوی که حمید عسگری و تیم آهنگسازی اش مدت زمان زیادی صرف آماده سازی آن کرده اند، تحت تأثیر جریان ها و تب و تاب انتخاباتی قرار بگیرد و آن طور که مد نظر ماست دیده و شنیده نشود. بنابراین صلاح را در این دیدیم که انتشار آلبوم را به بعد اززمان انتخابات موکول کنیم.
پیش بینی می شود که استقبال خوبی از آلبوم جدید حمید عسگری بشود.

Greedy
02-06-2009, 15:53
تا آلبوم چاووشی بیاد ببینیم اون چیکار کرده !

البوم چاوشی امسال نمیاد

king of the kings
02-06-2009, 15:56
تازه معلوم نیست البوم چاووشی به مشکل بخوره یا نه..

hamid_hitman47
09-06-2009, 20:32
سیروان خسروی, خیلی این آلبومش حرفه ای کار شده... خوشم اومد.

mf.designing
11-06-2009, 16:54
دوستان کسی میدونه آلبوم های یگانه و چاووشی و صادقی کی میان ؟

Greedy
11-06-2009, 17:49
دوستان کسی میدونه آلبوم های یگانه و چاووشی و صادقی کی میان ؟
البوم یگانه اگر همون زمانی که خودش گفته بیاد بهمنه چاوشی هم بعیده امسال بیاد

Greedy
22-08-2009, 18:52
تا عید فطر باید منتظر بمونیم دیگه از عید فطر شروع میشه به ترکوندن

omidsys
22-08-2009, 18:55
به نظر من هیچ کدومش
مجاز؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vandu
22-08-2009, 22:25
محسن یگانه

البته اسمش تابوت نخواهد بود، قراره اسمش رو عوض کنن

Greedy
23-08-2009, 16:59
البوم هایی که عید فطر میاد :

انتشار آلبوم‌های پاپ، هم‌زمان با عید سعيد فطر در سراسر کشور
آتش‌بازی در بازار پاپ

موسيقی ما- اميد شايان: هم‌زمان با عید سعید فطر، تعدادی از آلبوم‌های چهره‌های شاخص گونه پاپ در سراسر کشور منتشر خواهند شد که از آن جمله می‌توان به آلبوم «کما 2»، آلبوم دوم حمید عسگری اشاره کرد.
این آلبوم که مدت‌ها پیش قرار بود وارد بازار رسمی موسیقی کشور شود، بنا به گفته آقای مشایخی مدیریت شرکت «پویا موزیک» در سراسر کشور توزیع خواهد شد.
«دیگه قهرم با چشات» آلبوم دیگری است که هم‌زمان با عید فطر و از‌سوی شرکت «آوای نکیسا» منتشر خواهد شد. بهنام علمشاهی که با آلبوم «نیستی تو» به‌خوبی توانست هوادارانش را راضی کند، با همان تیم سابق‌اش، این آلبوم را تهیه و تنظیم کرده و امید فراوانی هم به موفقیت آن در بازار راکد موسيقی پاپ فعلی کشور دارد.
آلبوم‌های محسن چاوشی ، محسن یگانه، رضا صادقی، محمد‌رضا عیوضی، امیر تاجیک و حمید حامی هم در صورتی‌که کارهای پايانی مجوزشان انجام شود، برای عید فطر وارد بازار موسیقی کشور خواهند شد.

MORINIO
24-08-2009, 13:24
این که معلومه چاوشی :40:

eblis_boy1386
24-08-2009, 20:37
سعی کنید دیگه پست ندید

سال 88داره تمام میشه . نقد هایتان رو بزارید برای سال 89 .. سال بسیار داغی برای موسیقی ایرانه!!
:10:

MORINIO
24-08-2009, 20:44
سال 88داره تمام میشه!

همچین میگی داره تموم میشه انگار اسفنده!
تازه قراره شروع بشه ! :27:

Greedy
25-08-2009, 09:45
سعی کنید دیگه پست ندید

سال 88داره تمام میشه . نقد هایتان رو بزارید برای سال 89 .. سال بسیار داغی برای موسیقی ایرانه!!
:10:

88 هنوز شروع نشده به خصوص تو موسیقی تو میگی داره تموم میشه !

davidjoker
25-08-2009, 11:58
البوم محســــــــن چاووشی وحشت را برای تمام خوانندگان دیگر بوجود خواهد اورد ( منظورم فروش فوق العادش )

eblis_boy1386
25-08-2009, 12:04
88 هنوز شروع نشده به خصوص تو موسیقی تو میگی داره تموم میشه !

دوست عزیز این نظر سنجی ماله قبل از عیده قبل از این که البوم های سیروان خسروی . بنیامین .. بیاد

دیگه البومی نیست بیاد....

رفت تا قبل از عید سال اینده!! صحفه اول این تاپیک رو ببین :5:

Greedy
25-08-2009, 12:11
دوست عزیز این نظر سنجی ماله قبل از عیده قبل از این که البوم های سیروان خسروی . بنیامین .. بیاد

دیگه البومی نیست بیاد....

پس البومهای چاوشی یگانه عسکری و . .. کشکه که میخواد عید فطر بیاد ؟

mohammad.moein
25-08-2009, 14:11

100 نه...
به احتمال زیاد شاید دیرتر بیاد چون ارشاد نمی گذاره چند تا آلبوم خوب هم رمان پخش شه!

Greedy
25-08-2009, 14:55
100 نه...
به احتمال زیاد شاید دیرتر بیاد چون ارشاد نمی گذاره چند تا آلبوم خوب هم رمان پخش شه!
ارشاد چیکار داره به زمان پخش این شرکت ها هستن که ببینن چه زمانی برای پخش البوم صاحب امتیازشون مناسبه

iman_abi
28-08-2009, 01:08
فروش آلبوم توی ایران به خواننده و صداش زیاد(تاکید می کنم زیاد) ربط نداره.... بیشتر بستگی به این داره که آلبوم به صورت قانونی فروخته بشه یا غیر قانونی که معمولا غیر قانونی فروخته میشه!
با این حال من چون از رضا صادقی بیشتر از بقیه خوشم میاد:
رضا صادقی --- چقدر سخته

timsar jackson
28-08-2009, 01:35
محسن یگانه ( تابوت )

eblis_boy1386
29-08-2009, 13:05

ولله من اين نظرسنجي گذاشتم براي اينكه تمام اين البوم ها قرار بود قبل از عيد بياد

بنيامين كه اومد. سيروان هم اومد

البوم رضا صادقي هم كه لو رفت .. ديگه تا كي بايد صبركنيم تا اين البوم ها 4تا خواننده بياد!!!

MaMaD LooTi
04-09-2009, 15:53
به نظر من محسن چاووشی.

sAeEd_kHaAn
11-09-2009, 18:13
مردیم از انتظار اومدن آلبوم علی اصحابی کسی اطلاع دقیقی داره از زمان انتشار آلبوم ؟

mohammad.moein
13-09-2009, 15:40
گفتند عید فطر منتشر می شه!

neverhood66
21-09-2009, 08:59
ولله من اين نظرسنجي گذاشتم براي اينكه تمام اين البوم ها قرار بود قبل از عيد بياد

بنيامين كه اومد. سيروان هم اومد

البوم رضا صادقي هم كه لو رفت .. ديگه تا كي بايد صبركنيم تا اين البوم ها 4تا خواننده بياد!!!

اولا باید بگم که نظر سنجی رو ویرایش کنید چرا؟ چونکه اسم البوم بعد از اون ماجرای لو رفتن چنتا از تراکا تغیر کرد به یکی بود یکی نبود

البوم هم با 16 تراک جدید امروز فردا منتشر میشه

alihamid
21-09-2009, 09:43
رقابت فقط بین حمید عسگری و محسن یگانس

aliaqua
21-09-2009, 12:10
رقابت فقط بین حمید عسگری و محسن یگانس

از نتایج نظرسنجی معلومه که برنده رقابت کیه. ایشالله آلبوم سلطان میاد و بصورت عملی همه چیز رو مشخص می کنه.

amin khan
21-09-2009, 12:19
امین حبیبی کوش؟....

Greedy
21-09-2009, 13:19
از نتایج نظرسنجی معلومه که برنده رقابت کیه. ایشالله آلبوم سلطان میاد و بصورت عملی همه چیز رو مشخص می کنه.
سلطان چاوشی که با هیچکی قابل مقایسه نیست

hamid_diablo
22-09-2009, 12:36
فقط سیروان البومش عالی بود بهتره بگم خیلی مدرن بود اینده برای سیروانه

Navid.H
30-09-2009, 02:11
فقط سیروان البومش عالی بود بهتره بگم خیلی مدرن بود اینده برای سیروانه
درسته اما این از نظر تو و منه
اما بعضی ها با خوندن سیروان حال نمیکنن....

eblis_boy1386
04-10-2009, 17:12
درسته اما این از نظر تو و منه
اما بعضی ها با خوندن سیروان حال نمیکنن....

منم موافقم

اصلا فاز نميده.. فقط بهترين اهنگش كه خوشم اومد اره بود

babelirani
04-10-2009, 18:50
هنوز که منتظر آلبوم محسن چاووشی هستیم به نظر من بیاد کولاک میکنه

ramin1988
05-10-2009, 09:19
من به علی اصحابی رای دادم .

ولی رای آوردن سیروان هم خیلی واسم جالب بود !!!!!!!!!!!!!

mohammad.moein
07-10-2009, 19:39
منتظر آلبوم ژاکت محسن چاوشی هستیم!

Nabakhshoode
10-10-2009, 23:41
كلا برخي افراد اين خاصيت رو دارن كه ميتونن در بين مردم طرفداراي 2 آتيشه پيدا كنن ! حالا تو هنر يا ورزش يا... ! و محسن چاوشي يكي از اون افراده كه طرفداراي 2 آتيشه زياد داره و اين طرفدارار بعيد ميدونم بذارن پر فروشترين آلبوم سال واسه خواننده ديگه يي باشه...
البته من واسه رضا صادقي هم احترام زيادي قائلم +آلبوم بنيامينم خوب بود...

sAeEd_kHaAn
16-10-2009, 11:44
عید فطر هم گذشت 1 ماه هم بعدش گذشت ولی آلبوم علی صحابی نیومد

a1000a
16-10-2009, 11:51
با این وضعیت کپی رایت در ایران هیچ کدوم پر فروش نبوده
ولی به نظر من خوب بنیامین بیشتر فروش داشته

Unholy
27-10-2009, 14:02
من که عاشق یگانم !!!!
هنوز معلوم نشده آلبوم جدیدش کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yoosef_st
27-10-2009, 20:31
فکرکنم میشد آلبوم بهنام صفوی رو هم تو این لیست گذاشت.
از خیلی ابعاد بهتر از آلبومهایی که تا حالا امدن بوده.

Alireza.M67
03-11-2009, 22:41
فکرکنم میشد آلبوم بهنام صفوی رو هم تو این لیست گذاشت.
از خیلی ابعاد بهتر از آلبومهایی که تا حالا امدن بوده.

من که از آلبومش اصلا خوشم نیومد .
یه جوریه ...
همش طرف مقابلشو ضایع میکنه . (برو دیگه نمی خوامتو ، واسه برگشتن دیره و رفیق نیمه راهیو ... )
بنابراین نمیتونه توجه تعداد زیادیو جلب کنه .
--------------------------------------------
در ضمن فکر میکنم اونایی که به حمید عسکری رای دادن الآن از رای خودشون پشیمونن .
-------------------------------------------
من خودم محسن یگانه و پویا بیاتی رو از همه بیشتر قبول دارم ولی فکر میکنم پرفروشترین همون محسن چاوشی بشه چون از همه پرطرفدار تره ( چاوشی هم واقعا خواننده ی شایسته و بزرگیه هنوزم با آهنگ هفته های تلخ من از آلبوم قبلیش خیلی حال میکنم)

fashion_boy
05-11-2009, 12:44
عسکری که افتضاح کرد:13:
امیدوارم چاوشی و اصحابی جورشو بکشن!:3:

sms11
05-11-2009, 12:55
من که از آلبومش اصلا خوشم نیومد .
یه جوریه ...
همش طرف مقابلشو ضایع میکنه . (برو دیگه نمی خوامتو ، واسه برگشتن دیره و رفیق نیمه راهیو ... )
بنابراین نمیتونه توجه تعداد زیادیو جلب کنه .
--------------------------------------------
در ضمن فکر میکنم اونایی که به حمید عسکری رای دادن الآن از رای خودشون پشیمونن .
-------------------------------------------
من خودم محسن یگانه و پویا بیاتی رو از همه بیشتر قبول دارم ولی فکر میکنم پرفروشترین همون محسن چاوشی بشه چون از همه پرطرفدار تره ( چاوشی هم واقعا خواننده ی شایسته و بزرگیه هنوزم با آهنگ هفته های تلخ من از آلبوم قبلیش خیلی حال میکنم)

یه جوریه ...
بسیار کار خوبی میکنه که ضایع میکنه
اتفاقا بسیار البوم زیبایی هست
الان هر ننه قمری که البوم میده بیرون همش میگه دوست دارم عاشقتم و از این اراجیف

eblisandenzo
07-11-2009, 14:54
به نظر من آلبوم بهنام صفوی خوراک اونهایی هستش که عشق نیمه راه داشتن و خیانت دیدن که خوب نو این رسته هم افراد زیادی تجربه دارن و با ایت آهنگ ها حال میکنن
من که شخصا خوشم اومد فقط از این ناراحت شدم که از صادقی تقلید میکنه که اون هم صادقی تو مصاحبه با همشهری جوان گفت اولین نفر بود که به بهنام تبریک گفته که اون هم برام حل شد
خلاصه خیلی بهتر از عسگری بود

Alireza.M67
13-11-2009, 16:47
بسیار کار خوبی میکنه که ضایع میکنه
اتفاقا بسیار البوم زیبایی هست
الان هر ننه قمری که البوم میده بیرون همش میگه دوست دارم عاشقتم و از این اراجیف

خب هر کسی یه سلیقه ای داره . نظر شما کاملا محترمه .
من اینجوری دوست ندارم .
به نظر من آلبوم علی تکتا خیلی عالی بود .
مخصوصا آهنگ "به یاد تو"

payam.n5
23-11-2009, 17:17
اگر البوم چاوشی بیاد که هیچ شکی نیست پرفروش ترین البوم مال اونه
ولی اگه بیفته سال بعد رقابت بین بنیامین و یگانست

sAeEd_kHaAn
05-12-2009, 09:51
اینم از آلبوم رضا صادقی که چنگی به دل نزد بازم باید منتظر آلبوم های بعدی امسال باشیم
علی اصحابی - علی عبد المالکی - محسن چاوشی - محسن یگانه خدا کنه این چهار تا آلبوم راضیمون کنه آلبوم هایی که از اول سال اومد هیچکدوم در حد کارای قبلیشون نبود

مشتان7
08-12-2009, 19:19
البوم سال 88 فقط محسن یگانه تابوت

hamid_diablo
10-12-2009, 16:24
به نظر من البوم رضا صادقی بیشترین فروشو داره

acc
23-12-2009, 17:22
سال داره تموم میشه ولی هنوز آلبوم چاوشی نیومد :41:

s.w.a.t
23-12-2009, 17:29
100% بدونيد كه امسال
واسه محسن يگانه
پرفروش ترينه!!!!!!!!!

Greedy
23-12-2009, 18:20
سال داره تموم میشه ولی هنوز آلبوم چاوشی نیومد :41:
یه ماه دیگه میاد قطعیه

محسن چاوشی (ژاکت ) 65 37.57%

میگم اسم سلطان چاوشی رو بردارید فرصت به بقیه برسه :دی
کمتر از یه ماه دیگه تا منفجر شدن موسیقی

good_messi
23-12-2009, 18:35
بدون شک البوم ژاکت سلطان پر فروش ترینه

hamid_diablo
30-12-2009, 13:18
الابوم محسن یگانه البوم برتر 88

tiia
30-12-2009, 14:17
سلام
گزینه انتخابی من نبود .
احسان خواجه امیری ، فصل تازه

good_messi
01-01-2010, 10:52
تا جایی که من میدونم اسم البوم جدید محسن چاوشی ژاکت است نه وحشت !

shahramcat
01-01-2010, 10:56
به نظر من سیروان خسروی به نام ساعت 9 .... واقعا عالی و زیبا بود .

eblis_boy1386
02-01-2010, 13:03

سایت موسیقی ما پارسال گفت البوم وحشت هالا اسمش عوض شده:40:

Lamanta
02-01-2010, 13:21
عشق من باش - بهنام صفوي
يكي بود يكي نبود - رضا صادقي

hamid_diablo
04-01-2010, 15:09
البوم جدید رضا صادقی

yoosef_st
04-01-2010, 15:26
حالا مگه اصلا امسال چاووشی آلبوم میده اصلا؟
دیگه سال تموم شد که...

payam.n5
04-01-2010, 17:49
مژده به طرفدارای چاووشی:

انتشار آلبوم ژاكت در نيمه دوم دي ماه قطعی شد .

dsa dsa
05-01-2010, 12:43
انقلابي در موسيقي ايران :

الياس صالحي
فرهاد جواهر كلام
سيروان خسروي

S0R3N4
06-01-2010, 09:30
چرا آلبوم علی عبدالمالکی توی لیست نبود؟
بنظرم اون از همه پر فروش تر میشه...

payam.n5
25-03-2010, 18:57
همانطورم که انتظار میرفت البوم ژاکت محسن چاوشی در طول مدت یک ماه با فروش بیش از 700 هزار نسخه که باز هم این رقم بالاتر میره پرفروشترین البوم سال شد