مشاهده نسخه کامل
: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول
شما ارور تون رو بگید تا من روش نوینشو بگم ! واسه هر ارور یه روشی دارم ! اگه به همه بگم که دیگه روش نوین نیست ! می تونم پیغام خصوصی بدم !
دوست من وقتی مرتبا با پیغام خطا مواجه میشیم یا با کندی شدید سایت مواجه هستیم یا مرحله آخر خرید طول میکشه و نهایتا نال میده؟ روش مقابله با اینها چیست؟ ممنون میشم توی پی ام یا پیام خصوصی جواب بدید
راستی این دو روزه یعنی دیروز و امروز با درگاه سامان میشه شارژ گرفت؟ کلا بجز ملی با کدوم درگاه میتونستین شارژ بگیرید؟
Hamed-Beckham
18-09-2009, 21:47
درست بعد از اینکه بانک شماره تلفن و شماره و سوال رو جواب میدم این ارور رو میده :
خطا !
بازگشت به صفحه اصلی
الان دو ماهه!!!:41:هرکاری بگی کردم از نصب لینوکس و هزار تا سیستم عامل گرفته تا خرید نرم افزار و تغییر آی پی و تست تو 100 تا کامپیوتر.دیگه هنگ کردم:41:
من که یه کاری شبیه این می کنم ! :
به طور مثال انگار در و بستن و دیگه کسی جا نمیشه تو یه شهر ! ( بالاخره محدودیت کاربر داره سایت ) شما باید انقدر در بزنید که همین که در و باز کردند وارد بشید ! حالا چطوری ؟
بعد از وارد کردن شماره و ... شما Enter رو می زنید و با صفحه ی خطا یا صفحه ی اصلی رو برو می شید ! در این موقع شما باید BackSpace رو بزنید و دوباره Enter بزنید ! :31: انقدر بزنید که در اولین فرصت وارد بشید !
دوست من وقتی مرتبا با پیغام خطا مواجه میشیم یا با کندی شدید سایت مواجه هستیم یا مرحله آخر خرید طول میکشه و نهایتا نال میده؟ روش مقابله با اینها چیست؟ ممنون میشم توی پی ام یا پیام خصوصی جواب بدید
راستی این دو روزه یعنی دیروز و امروز با درگاه سامان میشه شارژ گرفت؟ کلا بجز ملی با کدوم درگاه میتونستین شارژ بگیرید؟
روش مقابله با اینها فقط داشتن حساب سیبا از بانک ملی هستش !!! :31:
شما برید یه حساب سیبا باز کنید ! بعد یه درخواست کنترل حساب اینترنتی بدید !:46:
بعد از خرید اگه نال بده تو صورتحساب شما نوشته میشه ! شماره ی پیگیری ! :31: بعد با شماره پیگیری شما پیگیری می کنید و ...
خیلی کم اتفاق میفته که میگه : موردی یافت نشد !!
در این موقع شما فقط باید صبر داشته باشید ! البته باید صبر حامد بکام داشته باشید ! آخه یه بار 80 تا از من همین جوری خورد ! 1 ماه بعد دیدم تو حسابم 89 تا واریز شده ! برگشت داده شده !
:11::11:
من تا این حد اطلاعات داشتم !
باز اگه سوالی بود من در خدمتم !!:31::40:
beckham7
18-09-2009, 22:38
من که یه کاری شبیه این می کنم ! :
به طور مثال انگار در و بستن و دیگه کسی جا نمیشه تو یه شهر ! ( بالاخره محدودیت کاربر داره سایت ) شما باید انقدر در بزنید که همین که در و باز کردند وارد بشید ! حالا چطوری ؟
بعد از وارد کردن شماره و ... شما Enter رو می زنید و با صفحه ی خطا یا صفحه ی اصلی رو برو می شید ! در این موقع شما باید BackSpace رو بزنید و دوباره Enter بزنید ! :31: انقدر بزنید که در اولین فرصت وارد بشید !
روش مقابله با اینها فقط داشتن حساب سیبا از بانک ملی هستش !!! :31:
شما برید یه حساب سیبا باز کنید ! بعد یه درخواست کنترل حساب اینترنتی بدید !:46:
بعد از خرید اگه نال بده تو صورتحساب شما نوشته میشه ! شماره ی پیگیری ! :31: بعد با شماره پیگیری شما پیگیری می کنید و ...
خیلی کم اتفاق میفته که میگه : موردی یافت نشد !!
در این موقع شما فقط باید صبر داشته باشید ! البته باید صبر حامد بکام داشته باشید ! آخه یه بار 80 تا از من همین جوری خورد ! 1 ماه بعد دیدم تو حسابم 89 تا واریز شده ! برگشت داده شده !
:11::11:
من تا این حد اطلاعات داشتم !
باز اگه سوالی بود من در خدمتم !!:31::40:
بانکای دیگه ام همینجورن تازه سامان که یه هفته ای جواب میده البته اگه نول نباشه و شارژ نده ،اگه هم نول بده دو ساعت بعد برمیگرده
ملتم اینجوریه
100درصد نولها از هر بانکی باشه اتوماتیک به حساب برمیگرده واسه من که همیشه نول 2ساعت یا حداکثر سه روز بعد برگشت خورده
در ضمن وقتی تو سایت به مشکلی برمیخورید مطمن باشید این مشکل واسه کاربرای دیگه هم هست حالا شاید واسه کسایی که با تجربه ترن یکم وفقط یکم کمتر باشه ولی اونجور نیست که فکر کنید اون داره راحت میگیره (البته خودم و شاید شما رو میگم که بدون اینترنت سرعت بالاییم) حتی کسایی هم که این امکاناتو دارن راندمانشون خیلی خیلی میاد پایین
گول هیچ تبلیغاتیو نخورید که همش کشکه (منظورم نرم افزاره)
بچه ها شب ها که یازده به بعد بانک ملی اکثرا ارتباط ناموفق میده بانکای دیگه چطورن؟
سامان که دور روزه بعد تایید پرداخت http not found میده اما پارسیان و اقتصاد نوین و تا حدودی ملت رو جرات نمیکنم بزنم آخه اصلاح سندشون گاهی اوقات نمیخوره و پیگیریشون هم افتضاح هست شما از بانکای دیگه خبر ندارید چطورن؟؟
در حال حاضر ساعت 12.44 دقیقه 27 شهریور
ااقتصاد : فروشنده نزد بانک شناخته شده نسا
سامان و ملت بعد از اینکه پولو کم می نن تات فوند می ده
ملی ناموفقه
فقط پارسیان داره می ده اونم خیلی خیلی کند تازه بعضی اوقات هم نمی ده
sh-hasani
19-09-2009, 03:57
بچه ها شب ها که یازده به بعد بانک ملی اکثرا ارتباط ناموفق میده بانکای دیگه چطورن؟
سامان که دور روزه بعد تایید پرداخت http not found میده اما پارسیان و اقتصاد نوین و تا حدودی ملت رو جرات نمیکنم بزنم آخه اصلاح سندشون گاهی اوقات نمیخوره و پیگیریشون هم افتضاح هست شما از بانکای دیگه خبر ندارید چطورن؟؟
سلام
ساعت تقريبا پنج صبح كه براي سحري پا شدم با خودم گفتم الان بهترين وقت گرفتن شارژه. ولي همونطور كه شما دوست عزيز گفتيد علاوه بر بانك سامان بانك ملت هم همون پيغام http not found رو ميده. بانك ملي و بانك اقتصاد نوين هم درگاه پرداخت اينترنتيشون مشكل داره .:41:
Hamed-Beckham
19-09-2009, 09:05
بانکای دیگه ام همینجورن تازه سامان که یه هفته ای جواب میده البته اگه نول نباشه و شارژ نده ،اگه هم نول بده دو ساعت بعد برمیگرده
ملتم اینجوریه
100درصد نولها از هر بانکی باشه اتوماتیک به حساب برمیگرده واسه من که همیشه نول 2ساعت یا حداکثر سه روز بعد برگشت خورده
در ضمن وقتی تو سایت به مشکلی برمیخورید مطمن باشید این مشکل واسه کاربرای دیگه هم هست حالا شاید واسه کسایی که با تجربه ترن یکم وفقط یکم کمتر باشه ولی اونجور نیست که فکر کنید اون داره راحت میگیره (البته خودم و شاید شما رو میگم که بدون اینترنت سرعت بالاییم) حتی کسایی هم که این امکاناتو دارن راندمانشون خیلی خیلی میاد پایین
گول هیچ تبلیغاتیو نخورید که همش کشکه (منظورم نرم افزاره)
منظور من این بود که اگه یه موقع از حسابت کم کنه و کارت شارژ نده ....
aligh1522
20-09-2009, 00:16
اينكه بعضي وقتا صفحه اول شارژ بالا نمياد (مثل امشب) مربوطه به شلوغي يا خود همراه اول سايتو مي بنده؟
Hamed-Beckham
20-09-2009, 09:32
اينكه بعضي وقتا صفحه اول شارژ بالا نمياد (مثل امشب) مربوطه به شلوغي يا خود همراه اول سايتو مي بنده؟
در این مورد به نظر من سایت وقتی کارت شارژ هاش تموم میشه به مدت 30 دقیقه تا 2 ساعت بسته میشه و کارت شارژ بهش تزریق می کنند !! چون دقیقا وقتی کارت تموم میشه بعد از چند دقیقه سایت بالا نمی اد !
همتون برید بانک پارسیان !:31: من که 5 ماه هستش دارم کارت شارژ می گیرم همشون رو امتحان کردم ! هیچ کدوم مثل بانک ملی نمی شه !
آقا برای پیامی که بعد از تکمیل اطلاعات و رفتن به سایت بانک ملی میده و میگه (ارتباط ناموفق .لطفا چند لحظه دیگر مجددا سعی کنید , (1065)) هم راهی داری؟
aligh1522
20-09-2009, 15:53
من که 5 ماه هستش دارم کارت شارژ می گیرم همشون رو امتحان کردم ! هیچ کدوم مثل بانک ملی نمی شه !
بانك سامان تا قبل از اينكه به قول خودشون بخوان سيستمشو ارتقا بدن خيلي خوب شارژ ميداد:33:
بانك ملي هر شب از ساعت 22 تا 23 و از ساعت 3 تا 5/5 تعطيله ......
خيلي از مواقع هم مي زنه ارتباط ناموفق!!!:14:
من از اقتصاد نوين يه دونه هم نگرفتم، ملت و پارسيان هم حتي اگه خوب بدن باز زياد پولت ميپره:17:
Hamed-Beckham
20-09-2009, 20:37
آقا برای پیامی که بعد از تکمیل اطلاعات و رفتن به سایت بانک ملی میده و میگه (ارتباط ناموفق .لطفا چند لحظه دیگر مجددا سعی کنید , (1065)) هم راهی داری؟
معمولا تو این ارور یا بانک مشکل داره یا هم بانک خیلی شلوغه !!
شما باید انقدر BackSpace بزنید و بعد Enter بزنید که وارد بشید ! من که این جوری می کنم موفق هم هستم ! البته اگه بیشتر از 10 تا نتونستید برید مشکل از بانک هست و ....
بانك سامان تا قبل از اينكه به قول خودشون بخوان سيستمشو ارتقا بدن خيلي خوب شارژ ميداد:33:
بانك ملي هر شب از ساعت 22 تا 23 و از ساعت 3 تا 5/5 تعطيله ......
خيلي از مواقع هم مي زنه ارتباط ناموفق!!!:14:
من از اقتصاد نوين يه دونه هم نگرفتم، ملت و پارسيان هم حتي اگه خوب بدن باز زياد پولت ميپره:17:
بله ! با آخرین جمله ی شما موافقم ! ولی همون طور که بالا گفتم ارتباط ناموفق رو می تونید اونجوری رد کنید !
aligh1522
20-09-2009, 21:48
من منظورتونو به طور كامل متوجه نشدم
يعني وقتي كه صفحه خطا يا ورود به صفحه اصلي مياد بايد پشت سرهم backspase و enter بزنيم؟:question:
من اين روش رو امتحان كردم جواب نداد!!:12:
Hamed-Beckham
20-09-2009, 21:51
من منظورتونو به طور كامل متوجه نشدم
يعني وقتي كه صفحه خطا يا ورود به صفحه اصلي مياد بايد پشت سرهم backspase و enter بزنيم؟:question:
من اين روش رو امتحان كردم جواب نداد!!:12:
بله ! البته من از فایرفاکس استفاده می کنم !
منظورم این بود که برید صفحه ی قبلی و باز برید تو !
من اینجوری می کنم و جواب هم میده !
انگار نفر اول شما وارد میشید دیگه !! :دی
aligh1522
20-09-2009, 22:26
بله ! البته من از فایرفاکس استفاده می کنم !
اوني رو كه بايد اول ميگفتي آخر گفتي:31:
اين ترفند Backspace و enter تو iexplorer جواب نميده!:46:
من الان فايرفاكس نصب كردم جواب داد.
البته در مورد بانك ملي بايد بگم كه امروز از ساعت 11 به بعد مشكل داشته
اگه كسي تونسته از بانك ملي شارژ بگيره بگه
Hamed-Beckham
21-09-2009, 08:56
اين ترفند Backspace و enter تو iexplorer جواب نميده!:46:
من الان فايرفاكس نصب كردم جواب داد.
البته در مورد بانك ملي بايد بگم كه امروز از ساعت 11 به بعد مشكل داشته
اگه كسي تونسته از بانك ملي شارژ بگيره بگه
چی می شد یه تشکر بکنی ؟:دی:31::31:
باز اگه ارور داشتی بگو تا کمک کنم !
:11:
beckham7
21-09-2009, 08:59
ای بابا ما که هر چه زدیم بی فایدس
الان صفحه اول سایت غیر فعاله چون سوالش اصلا عوض نمیشه چندین ماه پیشم وقتی نوشته امنیتی عوض نمیشد سایت شارژ نمیداد شما چجوری میگید شارژ میگیرید!!!؟؟؟؟
beckham7
21-09-2009, 09:06
اصلا کل فیلد رو هم پر نکنی بازم میره صفحه بعد و همون پیام خطا رو میده
عجیبه بچه ها چجوری میگید شارژ مییگیریم نکنه پارتی دارید!!
esmaidorazahi
21-09-2009, 09:07
کسی تونسته الان شارژ بگیره
esmaidorazahi
21-09-2009, 09:19
من امتحان کردم فایرفاکس می ده. ولی اکسپلورر نه! کسی با اکسپلورر تونست بگیره امروز؟
Hamed-Beckham
21-09-2009, 09:32
من همین الان ساعت 10.30 دارم کارت می گیرم !!!
بدون هیچ گونه خطایی
aligh1522
21-09-2009, 10:37
چی می شد یه تشکر بکنی ؟:دی:31::31:
حامد بكام عزيز همون :31:كه آخر جمله زدم نشانه تشكره ديگه!!!!!!!!!!!!!!!:18:
ولي خداييش دستت درد نكنه:11:
beckham7
21-09-2009, 11:20
خوش بحالتون کاش ماهم شانس داشتیم!!
به دوستان برنخوره اما باورش سخته؟!
Hamed-Beckham
21-09-2009, 11:30
خوش بحالتون کاش ماهم شانس داشتیم!!
ای بابا ! نمی دونم کی مارو نفرین کرد ! :41:
دیگه نمی تونم بگیرم !!
محتوای مخفی : :31: ( به رنگ شفید هستش )
راستی شما ها کارت شارژ هارو عمده چند می فروشید ؟:31:
beckham7
21-09-2009, 12:40
دیگه نمی تونم بگیرم !!
از همون اولشم خبری نبود
من که اخرین بار شرکتی 2320 و اونایی که خودم گرفتم 2300
respina_2010
21-09-2009, 13:42
دیگه نمی تونم بگیرم !!
من 2150 بیشتر نتونستم بفروشم .
روزی 200-300 تا میگیرم .
:33:اگه بتونید مشتری معرفی کنید ما هم گرون بفروشیم خوب میشه ها :31: !!!!!!!!:33:
aligh1522
21-09-2009, 22:17
مثل اينكه بانك ملي هم به جمع بانكهاي مشكل دار پيوست!!!!:wac:
الان دو روزه كه از بعداز ظهر تا صبح روز بعد مشكل داره!
مشكل بانك سامان (عدم برگشت به سايت همراه اول) برطرف شده ولي سرعتش بينهايت پايينه
می گم بیام یه زنگ بزنیم به بانک سامان بگیم آقا همون سرور قدیمی رو بزارن این که آخرش سرعته هواپیمای جت رو جا می زاره
beckham7
22-09-2009, 08:37
تو رو خدا ما رو اذیت نکنین من که الان 4 روزه همش میزنه خطا اصلا فرما رو پر نکنم بازم خطا میده واقعا شما دارید شارژ میگیرید؟؟یکی جواب منو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو رو خدا ما رو اذیت نکنین من که الان 4 روزه همش میزنه خطا اصلا فرما رو پر نکنم بازم خطا میده واقعا شما دارید شارژ میگیرید؟؟یکی جواب منو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با مرورگرهای مختلف امتحان کن
beckham7
22-09-2009, 11:33
بابا واقعا راست میگید شارژ میگیرید:19::19::41:
!!!!!!please help me
چجوری شما میگیرید و واسه من چه با موزیلا چه با اکسپلور چه با کروم چه با سافاری چه با اپرا میزنه خطا!!!!!!
سرکاری نیست؟!
saeed004
22-09-2009, 12:58
بابا واقعا راست میگید شارژ میگیرید:19::19::41:
!!!!!!please help me
چجوری شما میگیرید و واسه من چه با موزیلا چه با اکسپلور چه با کروم چه با سافاری چه با اپرا میزنه خطا!!!!!!
سرکاری نیست؟!
من میتونم بگیرم ولی خیلی کم
اوضاع سایت خرابه که بانکا نمیتونن کار کنن چون سایتهای دیگه فروش اینترنتی مثل رجا و ایرانسل کار میکنن
کی شارژاشو میفروشه من خریدارم اگه بچه تهران یا قزوین باشه
برادر شما یه کاری کن اول خطا رو اینجا بنویس
دوم از یه ISP کن
ممکنه برای اون باشه منم قبلا قبل از اینکه سایت اینجوری داغون بشه هر کاری می کردم نشد ولی دیگران از یهISP دیگه می تونستند البته منم ISP رو عوض کردم و نتیجه نگرفتم شما هم یه تست بکن ببین شاید مشکلت حل بشه
beckham7
22-09-2009, 18:44
بالاخره بعد کلی امتحانو و تلاش امروز بعد ازظهر 5تا گرفتم
اما سایت تو مرحله اول وقتی میخاد صفحه اولو ریجستر کنه خیلی کنده تو صفحه اخرم وقتی میخاد ریدایرکت کنه رو بانک که شارژ بده خیلی کنده واسه شماهم اینجوریه؟
اره حاجی مال من هم اینطوریه الان که ساعت 9.58 هست که اصلا سایت پریده
respina_2010
23-09-2009, 09:21
بچه ها من از دیروز هر کاری می کنم نمی تونم شارژ بگیرم . یعنی کلا نمی تونم تو سایتش برم :41: . شما هم یه همچین مشکلی دارین ؟
behrooztv3
23-09-2009, 11:31
واسه شما هم سایت بالا نمی یاد ازدیشب کلا سایت بالا نمی یاد
دقیقا نمی دونم دیگه چه گندی دارن می زنن
آقا کسی خبری ااین پلمپی ها نداره شاید دارن تو تعداد بالا تکثیر می کنن بعدش می یان سایتو باز می کنن
دوستان یه آماری بدن
Hamed-Beckham
23-09-2009, 11:56
ای بابا سایت چرا اینطوری می کنه ؟ همه ی مشتری هام پرید !!!
saeed004
23-09-2009, 12:03
چیز غیرطبیعی نیست قبلا هم همینجوری میشد زیاد غصه نخورین مشتریاتون نمیپرن چون این شرایط واسه همه اینجوریه
beckham7
23-09-2009, 12:34
حالا که اون مشکلم حل شد سایت خراب شده :31:
نخندیم چیکار کنم
واقعا مسخرس!!!!!!!!!!!!!!
DaRiOuShJh
23-09-2009, 12:42
بابا این سایتش چرا همچینه!
هر دفه میرم یه مرگشه!
میگم بچه ها اصلا شارژ 2 تومنی هم داره یا ما رو گزاشته سره کار!؟×!
Hamed-Beckham
23-09-2009, 16:06
بابا این سایتش چرا همچینه!
هر دفه میرم یه مرگشه!
میگم بچه ها اصلا شارژ 2 تومنی هم داره یا ما رو گزاشته سره کار!؟×!
لوووووووول !!!!
راس میگه ! انگار سایت ... شده ! :دی
الان درست شد !
Hamed-Beckham
23-09-2009, 17:01
ای بابا ر..دن به سایت ! یه ساعت می کشه اون امار سایت رو بالا بیاره !
به جای اینکه خلوتش کنند دارند شلوغ می کنند !
beckham7
23-09-2009, 17:06
لعنت به این سایت
معلوم نیست چه مرگشه واسه من که بازم خطا میزنه !!!!؟؟؟
بچه ها شما شارژ میگیرید؟
Hamed-Beckham
23-09-2009, 17:12
لعنت به این سایت
معلوم نیست چه مرگشه واسه من که بازم خطا میزنه !!!!؟؟؟
بچه ها شما شارژ میگیرید؟
بعد از کلی دنق و فنق 3 تا گرفتم ! :31:
ولی سایت رو خرابتر کردند !!
beckham7
23-09-2009, 19:50
گل بود به سبزه نیز اراسته شد!
تا تصویر امنیتی جدید بانک لود بشه من ده بار میام تو پی سی ورد و بر میگردم!!
Hamed-Beckham
24-09-2009, 09:24
بانک ملی باز رفت خواب زمستانی !
خطا در اتصال به بانک ملی !!!
DaRiOuShJh
24-09-2009, 11:46
یعنی بچه ها الان میتونم شارژ دو تومنی بگیرم؟!
بابا من اصلا با این خطم حرف نمیزنم چون ور کارتمه فقط میخوام وصل باشه
دایورت هم هست رو خط اصلیم
تو ایران کدوم کار اینترنتی را دیدید که درست انجام بشه؟
هی دم از بانکداری الکترونیکی میزنن. ادعاشون گوش فلک را کر کرده
سه ساعت طول میکشه تا صفحه بانک لود بشه
این عکس های امنیتی که بانک سامان گذاشته را آدم نمیتونه بخونه چه برسه به ربات هکرها
فکر کردن ورودی سایته FBI
4تا عبارت ساده میذاشتن که بشه درست خوندش
Hamed-Beckham
24-09-2009, 12:21
تو ایران کدوم کار اینترنتی را دیدید که درست انجام بشه؟
هی دم از بانکداری الکترونیکی میزنن. ادعاشون گوش فلک را کر کرده
سه ساعت طول میکشه تا صفحه بانک لود بشه
این عکس های امنیتی که بانک سامان گذاشته را آدم نمیتونه بخونه چه برسه به ربات هکرها
فکر کردن ورودی سایته FBI
4تا عبارت ساده میذاشتن که بشه درست خوندش
من این جملات رو واقعا تایید می کنم !
این چه وضعشه ؟ امروز 2 تا کارت گرفتم ! بابا یه سایت خیلی ساده هم نمی تونند درست کنند ؟ بانک ملی که دیگه رفت 1 ماه بعد بیاد ! :41:
کسی از پارسیان می گیره ؟ کارتتون چیه ؟ شماره پیگیری هم اوکی هستش ؟ تو صورت حساب ؟
beckham7
24-09-2009, 12:43
من این جملات رو واقعا تایید می کنم !
این چه وضعشه ؟ امروز 2 تا کارت گرفتم ! بابا یه سایت خیلی ساده هم نمی تونند درست کنند ؟ بانک ملی که دیگه رفت 1 ماه بعد بیاد ! :41:
کسی از پارسیان می گیره ؟ کارتتون چیه ؟ شماره پیگیری هم اوکی هستش ؟ تو صورت حساب ؟
همشون فعلا خطا میزنن فقط سامان که تا مرحله اخر میره بازم خطا میده
منو بگو تازه امروز رمز کارتو عوض کردم که باملی بگیرم چرا رفت تا یک ماه دیگه؟؟
DaRiOuShJh
24-09-2009, 12:59
بابا یکی به من بگه شارژه دو تومنی اصلا واقعی هست یا نه؟
من با سامان میگیرم
beckham7
24-09-2009, 14:18
بابا یکی به من بگه شارژه دو تومنی اصلا واقعی هست یا نه؟
من با سامان میگیرم
واقعی هست دیگه چیه؟!
اگه منظور ایمه که وجود داره! ارن هست همونی که از بانک سامان میگیری
گرفتی ما رو !
Hamed-Beckham
24-09-2009, 14:58
چرا رفت تا یک ماه دیگه؟؟
والله دفعه پیش که اینجوری شد منو 1 ماه بدبخت کرد !!!:41: هر چی مشتری عمده داشتم پرید !
الان هم 3 تاش مونده که فکر کنم دیگه اونها هم پریدن ! :41:
DaRiOuShJh
24-09-2009, 15:16
واقعی هست دیگه چیه؟!
اگه منظور ایمه که وجود داره! ارن هست همونی که از بانک سامان میگیری
گرفتی ما رو !
خوب قشنگه دله برادر! هر وقت خواستم بگیرم زد خطا در سیستم
Hamed-Beckham
24-09-2009, 16:51
خوب قشنگه دله برادر! هر وقت خواستم بگیرم زد خطا در سیستم
جوک می گی ؟
نمی بینی داریم سر اون مسائل داریم دعوا می کنیم ؟:31:
اصلا فکر کنم کل تاپیک به خاطر اونه !! :27:
beckham7
24-09-2009, 17:13
والله دفعه پیش که اینجوری شد منو 1 ماه بدبخت کرد !!!:41: هر چی مشتری عمده داشتم پرید !
الان هم 3 تاش مونده که فکر کنم دیگه اونها هم پریدن ! :41:
نمیدونم ملی چجوریه اما بانکای دیگه هم اینجور شدن مثل پارسیان که زود درست شد
الان سامان خوب جواب میده از سامان بگیر
Hamed-Beckham
24-09-2009, 17:15
نمیدونم ملی چجوریه اما بانکای دیگه هم اینجور شدن مثل پارسیان که زود درست شد
الان سامان خوب جواب میده از سامان بگیر
ایول دمت گرم !
ممنون ! ( دیدم با یه تشکر نمی شه بهت حال داد ! :31: )
DaRiOuShJh
24-09-2009, 17:27
بابا من چرا از حرفای شما سر در نمیارم
بالاخره با سامان برم میتونم این 2 تومنیش رو بگیرم یا بعد از 3 ساعت الافی و شونصد بار رفرش میگه خطا در سیستم برو فردا بیا؟!×!×
aligh1522
25-09-2009, 09:20
آقا چرا وارد سايت نميشه؟
من تا ديروز از سامان مي گرفتم خيلي هم خوب مي داد اما از ديشب تا حالا اصلا وارد سايت همراه اول نميشه.
این سایت همراه اول دیگه داره مسخرشو در میاره!
هرچی شارژ بفروشه به نفع خودشه دیگه واسه چی این مسخره بازی ها را در میاره!
چی میشود سایتش را طوری تنظیم میکرد که میرفتیم تعداد شارژها را مشخص میکردیم بعد یه جا همشونو میداد!
این موضوع چه ضرری واسش داره!
rahim206
25-09-2009, 09:45
قبلن فقط قسمت خرید رومیبستن ولی الان کل سایت پریده یعنی مثل 4 روز قبل حتمن ذارن تغییرات میدن
saeed004
25-09-2009, 10:27
قبلن فقط قسمت خرید رومیبستن ولی الان کل سایت پریده یعنی مثل 4 روز قبل حتمن ذارن تغییرات میدن
مثل اينكه شما تازه کارین این حالت موقعی رخ میده که شارژهای سایت تموم میشه و دوباره میخوان تزریق کنن و کاملا طبیعیه یعنی قبلا اینجوری بود چند هفته بدون قطع شدن میداد دوباره برگشته به روال سابق
اگه کسی شارژ داره نمیتونه آب کنه به من ایمیل بده تعداد و قیمت فقط بچه های تهران و قزوین
اگه قیمت خوب بفروشه من ازش میخرم
goldensaeed2000@yahoo.com
فعلا که سایت پریده آقا شارژ مطمئن کسی نداره حداقل به عنوان فروشنده بفرشیم براش 2150 تا 2170 خریدارم فقط مطمئن باشه اگه مشتری ندارید من در خدمتم
DaRiOuShJh
25-09-2009, 13:26
به نظرم برنامه نویسیسش اینا رو دادن دسته چند تا بچه نیم وجبیه ریش دار!××! اینا هم رو سرورش Rapid leech ریختن دارن میکشن رو سرور دانلود میکنن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed-Beckham
25-09-2009, 13:33
به نظرم برنامه نویسیسش اینا رو دادن دسته چند تا بچه نیم وجبیه ریش دار!××! اینا هم رو سرورش Rapid leech ریختن دارن میکشن رو سرور دانلود میکنن!
این نیم وجب بچه ها هم نشستن دارن بازی تریبال وارز رو انجام میدن و به ریش ما می خندند ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rahim206
25-09-2009, 17:11
مثل اينكه شما تازه کارین این حالت موقعی رخ میده که شارژهای سایت تموم میشه و دوباره میخوان تزریق کنن و کاملا طبیعیه یعنی قبلا اینجوری بود چند هفته بدون قطع شدن میداد دوباره برگشته به روال سابق
اگه کسی شارژ داره نمیتونه آب کنه به من ایمیل بده تعداد و قیمت فقط بچه های تهران و قزوین
اگه قیمت خوب بفروشه من ازش میخرم
goldensaeed2000@yahoo.com
شما مثل اینکه خیلی دستت تو کاره
بگم کیم؟
ولی اینکه الان خود سایت پریده نشونگر تغییراته
بانک ملی از فردا هم شروع بکار میکنه
تغیررات اونم روز تعطیل! بعید میدونم اینطور باشه دوست عزیز!
چون اگه یادتون باشه چند روز پیش هم همین طور شد ولی چیزی تغییر نکرد، فکر کنم این بخاطر مشکل سرور سایت باشه!
بانک ملی هم اگه به سایت رسیدگی کنن درست میشه وگرنه که هیچ!
در هر صورت همراه اول داره مسخرشو در میاره!
یا بانک خرابه یا سایت همراه اول! وقتی هم که درستن سرعت این قدر پایینه که آدم اعصابش خورد میشه!
Hamed-Beckham
25-09-2009, 20:15
بگم کیم؟
به به ! شما حتما یه آماری دقیقی داری ؟ :31: نکنه شما اونجا نشستی و کارت شارژ هارو به ما میدی ؟ بچه ها بگیریدش ! هر چی پول ازتون خورده کاره اینه ! :31:
جوک میگیا ! بانک ملی رفت 1 ماه دیگه بیاد بالا ! :31: دفعه پیش که اینجوری شد !
سایت جمعه شب بالا اومد با کلی سلام و صلوات افتادیم روش دیدیم سامان که همچنان کنده ملی اما راه افتاده ولی خود سایت همش خطا میده اگه خود سایت راه بده از ملی خوب میشه گرفت
كسي كه ازش شارژ ميگيرم رو تونستم مخش رو بزنم و آمارش رو در بيارم.خودش خداي برنامه نويسيه و برنامه اي كه نوشته جوريه كه كد امنيتي و يا سوالهاي مسخره رو نميخواد.نميدونم چجوريه ولي وقتي سايت بانكي كه ازش استفاده ميكنه مشكل نداشته باشه روزي 600 تا 1000 تا شارژ بهم ميده.
بهش گفتم برنامه ات رو بفروش به 4-5 نفر كه بفروشي سودش خيلي بيشتر ميشه ولي قبول نميكنه.
سلام
تو بانک ملی واسه من وقتی ارتباط ناموفق میده BACK میزنم پیغام (مدت زمان معتبر برای پرداخت به اتمام رسید . لطفا دوباره تلاش کنید.) میده ناچارم از اول شروع کنم برا شما هم اینجوری شده؟؟؟ احتمالا ملی بسته شده بود میخواستن این تغییرو توش بدن!!.
Hamed-Beckham
26-09-2009, 09:17
سایت جمعه شب بالا اومد با کلی سلام و صلوات افتادیم روش دیدیم سامان که همچنان کنده ملی اما راه افتاده ولی خود سایت همش خطا میده اگه خود سایت راه بده از ملی خوب میشه گرفت
جدا بانک ملی بالا اومد ؟:18:
صلواااااااااااات !:27:
الان بانک ملی که باز بالا نمیاد !:31:
rahim206
26-09-2009, 09:38
جدا بانک ملی بالا اومد ؟:18:
صلواااااااااااات !:27:
الان بانک ملی که باز بالا نمیاد !:31:
به به! میبینم که به حرفم خیلی زود رسیدی
كسي كه ازش شارژ ميگيرم رو تونستم مخش رو بزنم و آمارش رو در بيارم.خودش خداي برنامه نويسيه و برنامه اي كه نوشته جوريه كه كد امنيتي و يا سوالهاي مسخره رو نميخواد.نميدونم چجوريه ولي وقتي سايت بانكي كه ازش استفاده ميكنه مشكل نداشته باشه روزي 600 تا 1000 تا شارژ بهم ميده.
بهش گفتم برنامه ات رو بفروش به 4-5 نفر كه بفروشي سودش خيلي بيشتر ميشه ولي قبول نميكنه.
1000 تا ؟چه برنامه ای داره !!!
کرج هستی؟ برنامشو خودت دیدی؟ یا فرم شارژهاش چطوریه میتونی عکسشو بذاری تا بهت بگم چیکار داره میکنه
Hamed-Beckham
26-09-2009, 09:49
به به! میبینم که به حرفم خیلی زود رسیدی
کووو ؟
من که نمی بینم ملی باز شده باشه ! :31: هنوز خطا میده !
saeed004
26-09-2009, 10:38
بگم کیم؟
اونجور که شما نوشتی (بگم کیم ) فکر کنم رحیم باشی
من دستم تو کار نیست ولی این سایت مسخر همش اینجوریه من از 4 ماه پیش کار میکنم دیگه بهش عادت کردم وقتی کن نات میده یعنی شارژ دارن تزریق میکنن به قول دوستم دیتابیسش خالیه بانک ملی قبلا خوب بود الان گند زده از همه بهتر سامان هست به خاطر اینکه همه کارتای شتابو قبول میکنهولی خیلی کند شده
البته یک مقداریشو خالی بسته
این روزها تبلیغ این جور برنامه ها تو اینترنت پره
اطلاعات کارت بانکی و اطلاعات لازم در سایت همراه اول را خود برنامه وارد میکنه ولی برای هر کارت شارژ خود کاربر باید کد امنیتی را وارد کنه
کد وارد نکردن مال زمانی بود که همراه اول کد یا سوال امنیتی نداشت
اما الان دیگه نه
اون یارو هم احتمالا خودش این برنامه را از کسی خریده که راضی نشده بفروشتش
یک جستجو تو گوگل بکنی کلی لینک تبلیغ فروش این جور برنامه ها را پیدا میکنی که قیمتاشون از 3میلیون تومان هست تا پنج هزار تومان. هرکی هرچقدر تیغش ببره میندازه به مردم
Hamed-Beckham
26-09-2009, 17:37
کسی الان می تونه کارت شارژ بگیره ؟
من که هیچ کدوم نمی تونم بگیرم !!!
mona2006
26-09-2009, 22:39
این لعنتی ها نمیدونم چه غلطی میکنند که مشکل سایت رو برطرف نمیکنند
اصلا نمیخاند که درست بشه وگرنه همچین مسخره بازی فقط خرابکاریه و دیگه هیچ
بیاید یه طومار تهیه کنیم و به مسوولین وزارت ارتباطات بفرستیم شاید فرجی بشه
mona2006
26-09-2009, 23:11
سرویس بانکداری الکترونیکی- بانک مرکزی به ازای تراکنشهای ناموفق، بانکها را جریمه میکند.
به گزارش عصر ارتباط، براساس مصوبه جدید بانک مرکزی، تمامی بانکها از نیمه دوم مهرماه به ازای تراکنشهای ناموفق خود باید جریمه بپردازند.
beckham7
27-09-2009, 00:02
سرعت بسیار افتضاحه
الان فقط سامان جواب میده کسی امار نداره بانکای دیگه کی وصل میشن؟
1000 تا ؟چه برنامه ای داره !!!
کرج هستی؟ برنامشو خودت دیدی؟ یا فرم شارژهاش چطوریه میتونی عکسشو بذاری تا بهت بگم چیکار داره میکنه
البته روزانه كه نه ولي 2-3 روز يكبار حدود 1000 تا ازش ميگيرم.طراحي فرمهاشم واسه صرفه جويي كوچيك كرده و تو يك برگه A4 تعداد 18 شارژ ميندازه
البته یک مقداریشو خالی بسته
این روزها تبلیغ این جور برنامه ها تو اینترنت پره
اطلاعات کارت بانکی و اطلاعات لازم در سایت همراه اول را خود برنامه وارد میکنه ولی برای هر کارت شارژ خود کاربر باید کد امنیتی را وارد کنه
کد وارد نکردن مال زمانی بود که همراه اول کد یا سوال امنیتی نداشت
اما الان دیگه نه
اون یارو هم احتمالا خودش این برنامه را از کسی خریده که راضی نشده بفروشتش
یک جستجو تو گوگل بکنی کلی لینک تبلیغ فروش این جور برنامه ها را پیدا میکنی که قیمتاشون از 3میلیون تومان هست تا پنج هزار تومان. هرکی هرچقدر تیغش ببره میندازه به مردم
منم تا وقتي نديده بودم باورم نميشد.برنامه اش هم ميدونم خودش نوشته.نزاشت سورس برنامه رو بينم تا بفهمم با چه زبون نوشته و چجوري كار ميكنه ولي هر وقت سايت همراه اول يك مسخه بازي جديد در مياره اينم خودش برنامش رو تغيير ميده.
اگه دوباره رفتم پيشش سعي ميكنم آمار بيشتري بگيرم.(اگه اينجا رو نخونه و نفهمه :21:)
beckham7
27-09-2009, 13:10
اقا الان ساعت 1.10 بعدازظهر همش میزنه
پرداخت الکترونيکی با موفقیت انجام نشد.لطفا دوباره سعی نمایید
البته بانک سامان
کسی میتونه شارژ بگیره از چه بانکی؟
aligh1522
27-09-2009, 17:06
من دانشجوي تهرانم از ديروز كه اومدم تهران فقط ديروز صبح اول وقت يكي تونستم بگيرم
ديگه از بعدازظهر ديروز تا الان فقط پيغام ميده:
خطا
بازگشت به صفحه اصلي
حتي اگه جواب سوال امنيتي رو اشتباه بزنم
مال شما هم اينجوريه
Hamed-Beckham
27-09-2009, 20:36
من دانشجوي تهرانم از ديروز كه اومدم تهران فقط ديروز صبح اول وقت يكي تونستم بگيرم
ديگه از بعدازظهر ديروز تا الان فقط پيغام ميده:
خطا
بازگشت به صفحه اصلي
حتي اگه جواب سوال امنيتي رو اشتباه بزنم
مال شما هم اينجوريه
ای خدااااااااااااااا !!!
امروز 160 نفر اومدن و گفتم کارت شارژ ندارم !! :41: خدا باعث و بانی این ماجرا را به سزای اعمالش برسونه !!
هر چه زود تر بمیره ایشالله !! :41: بدبخت کرد مارو !! حالا جزئی 160 تا می خوان ! عمده که دیگه واویلا !!!
من 5 تا خریدم !! در 5 دقیقه ی اول تموم شد ! :31: ( از بانک سامان ، 2 تا خورده )
------------------
الان کسی می تونه بخره ؟ با کدوم بانک ؟ :19:
راستی بیاین یه طومار بنویسیم و بدیم به وزارت ارتباطات !
شاید جواب بدن بهمون !
چرا اینها به تعداد زیاد نمی دن ؟ خدا می دونه !!
Hamed-Beckham
28-09-2009, 16:33
ای خداا !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ها دارند به ما می خندند !! :41:
بانک ملی خطا !
بانک پارسیان خطا !
بانک ملت آخر کارت نمیده .
بانک سامان هر 5 دقیقه میاد بالا .
بانک اقتصاد نوین هم که کارت نمی ده !!!!:41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی کارت می گیره ؟:2:
آقا این سایت که همش تعطیله
یک هکر مرد پیدا بشه هکش کنه
حداقل دیگه دلمون نمیسوزه
تا حالا به جواب خیلی از سوالات زندگیم رسیدم ولی هنوز نفهمیدم چرا ایرانی جماعت نمیتونه یا نمیخواد یک کار را درست و کامل و بی نقص انجام بده؟! آخه چرا ؟؟؟؟؟:19:
beckham7
28-09-2009, 20:29
ای خداا !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ها دارند به ما می خندند !! :41:
بانک ملی خطا !
بانک پارسیان خطا !
بانک ملت آخر کارت نمیده .
بانک سامان هر 5 دقیقه میاد بالا .
بانک اقتصاد نوین هم که کارت نمی ده !!!!:41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی کارت می گیره ؟:2:
من امروز گرفتم سامان بد نبود 100تایی گرفتم تو دو سه ساعت
beckham7
28-09-2009, 20:40
تا حالا به جواب خیلی از سوالات زندگیم رسیدم ولی هنوز نفهمیدم چرا ایرانی جماعت نمیتونه یا نمیخواد یک کار را درست و کامل و بی نقص انجام بده؟! آخه چرا ؟؟؟؟؟:19:
خودتم ایرانی هستی باید خوب بدونی جوابشم تو خودشه سادس :
چون ما ایرانیم!
این تازه یکی از خصلتهای ما ایرانیهای پر مدعاست بیخیال اینجا جاش نیست
تبریک میگم بانک سامان هم down شد!!
Hamed-Beckham
29-09-2009, 09:14
بانک پارسیان اومد بالا ! :دی از هر 5 دقیقه کارت می ده !
دیشب تو اخبار می گفت که 1 سال پیش بانک ملی پنجمین بانک جهانی بوده !! کووو؟؟؟؟ ما که نمی بینیم !
این هم از شیرینکاری سایت همراه اول
شارژ که نمیده هیچ، مسخره هم میکنه:19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed-Beckham
29-09-2009, 10:21
این هم از شیرینکاری سایت همراه اول
شارژ که نمیده هیچ، مسخره هم میکنه:19:
عزیز من این اتفاق ها عادی شده ! :31:
اونها یه الف بچه رو گذاشتند اونجا که فکر کنم شده جریان آکسفورد قلابی ! :31: هیچی حالیش نیست !!!
من یه دونه سوال تو ذهنمه ! :18: :
چرا اینها یه طراحی نمی زنن که تعداد هم انتخاب کنیم ؟
خدایی بیاین یه نامه به وزارت ارتباطات بدیم و بگیم موضوع اینه !
هر کی موافقه تشکر کنه !
beckham7
29-09-2009, 12:48
فک نکنم ارزش نامه داشته باشه ایرانیها استاد توجیه کردنن فک کردین اونا جوابی ندارن بدن !؟
یا الان میگن ببخشید که سایت اینجوریه الان درستش میکینم:38:
saeed004
29-09-2009, 13:01
عزیز من این اتفاق ها عادی شده ! :31:
اونها یه الف بچه رو گذاشتند اونجا که فکر کنم شده جریان آکسفورد قلابی ! :31: هیچی حالیش نیست !!!
من یه دونه سوال تو ذهنمه ! :18: :
چرا اینها یه طراحی نمی زنن که تعداد هم انتخاب کنیم ؟
خدایی بیاین یه نامه به وزارت ارتباطات بدیم و بگیم موضوع اینه !
هر کی موافقه تشکر کنه !
دوست عزیز فکر میکنی چی جوابتو بدن
میگن ما این کار رو برای خدمات دهی دولت الکترونیک کردیم نه واسه امثال شما
تازه این یه شغل کاذبه که یه عده رو از بیکاری درآورده فردا پس فردا کارتش بیاد باید درشو تخته کنیم
کسی 5 کارتی ارزون نمیفروشه با فروشنده خودم مشکل پیدا کردم
فک نکنم ارزش نامه داشته باشه ایرانیها استاد توجیه کردنن فک کردین اونا جوابی ندارن بدن !؟
یا الان میگن ببخشید که سایت اینجوریه الان درستش میکینم:38:
ظاهرا شما تو ایران زندگی نمیکنید
تا بگید سایتشون مشکل داره به شدت تکذیب میکنن
همراه اول و مشکل؟؟؟
beckham7
29-09-2009, 15:23
ظاهرا شما تو ایران زندگی نمیکنید
تا بگید سایتشون مشکل داره به شدت تکذیب میکنن
همراه اول و مشکل؟؟؟
منظور؟ متنو درست بخونید بعد جواب بدید
اینو واسه دوستانی بگید که گفتن نامه
من که گفتم بی فایدس
آقا جزیان این بخور بخور چیه بد جور داره می خوره من معمولا از ملت می گیرم بد رقم داده می خوره پس می ده یا نه یه بار که از مرداد پرونده تشکیل دادم تا حالا 1 ریال هم برنگشته
مواظب باشید بد جور داره می خوره
Hamed-Beckham
29-09-2009, 18:21
منظور؟ متنو درست بخونید بعد جواب بدید
اینو واسه دوستانی بگید که گفتن نامه
من که گفتم بی فایدس
ضرری نداره که ! یه بار امتحان می کنیم !!
همه ی مشکلاتشو میگیم ! :31: شاید فرجی شد و ....
آقا جزیان این بخور بخور چیه بد جور داره می خوره من معمولا از ملت می گیرم بد رقم داده می خوره پس می ده یا نه یه بار که از مرداد پرونده تشکیل دادم تا حالا 1 ریال هم برنگشته
مواظب باشید بد جور داره می خوره
ای بابا ! شما انگار اولین بارتونه می خواین کارت بگیرید ! من از اول تا الان کلی بخور بخور داشتم ! :31:
یه بار 40 تا خورد ! آخ نگفتم ! :31:
ولی بعد که یه باگ پیدا کردم کلی عوض اونو در اومدم ! :31:
beckham7
29-09-2009, 22:34
ضرری نداره که ! یه بار امتحان می کنیم !!
همه ی مشکلاتشو میگیم ! :31: شاید فرجی شد و ....
اگه قرار بود فرجی بشه که کار ما این نبود
فرج می بایست(به قول دوستمون)قبل از این شغل کاذب مسخره می شد
این همه درس بخون جون بکن آخرش باید بیای کارت شارژ بگیری جواب بدی که فیل چیه! یا دو دوتا چند تا میشه!
Hamed-Beckham
30-09-2009, 09:43
دوستانی که از بانک پارسیان کارت می گیرند !
در مقایل این ارور : Object Moved چی کار می کنید ؟
دیونه شدم از بس این ارور رو داد !
Hamed-Beckham
30-09-2009, 11:11
ای خدا باز این بانک پارسیان رفت اون زیر ! :دی
راستی یه چیز جالبی کشف کردم :
بانک ملی فقط به این سایت همراه اول ارور میده ! پرداخت قبوض و بقیه فروشنده ها درست کار می کنند !!!
به نظر شما چرا اینجوری می کنند ؟ نکنه موضوع تحریم هستش ؟
beckham7
30-09-2009, 11:44
ای خدا باز این بانک پارسیان رفت اون زیر ! :دی
راستی یه چیز جالبی کشف کردم :
بانک ملی فقط به این سایت همراه اول ارور میده ! پرداخت قبوض و بقیه فروشنده ها درست کار می کنند !!!
به نظر شما چرا اینجوری می کنند ؟ نکنه موضوع تحریم هستش ؟
ای بابا این حرفا چیه!اتحریم چی؟!
کدوم بانک از پول بدش میاد
قبلا که سامان یا اقتصاد نوین یا ملت قطع بود تو سایتای دیگه کار میکرد
اینا همشون دستشون تو یه کاسس عزیز
کشف عجیبی بود:دی
Hamed-Beckham
30-09-2009, 14:32
ای بابا این حرفا چیه!اتحریم چی؟!
کدوم بانک از پول بدش میاد
قبلا که سامان یا اقتصاد نوین یا ملت قطع بود تو سایتای دیگه کار میکرد
اینا همشون دستشون تو یه کاسس عزیز
کشف عجیبی بود:دی
از پول بدشون نمی اد چرا با زندگی ما بدبخت ها بازی می کنن ؟ نکنه طرفدار ... هستند ؟ عجب زندگی ای شده ها !
منه بدبخت ماهی 300 تومان اجاره بدم ! روزی 2000 تومان در بیارم !!! :41:
ذلیل بشن الهی !!! :31: ( ذلیل درست بود ؟ مخم کار نکرد چطور می نویسن ! )
آقا جان دوستمون راست می گه بانک ملی چون تحریم هست نمی تونه تمام این تراکنشها رو تحمل کنه چون اونا تحریم هستن هم از روی ماهواره سرویس می گیرن هم از فیبر نوری برای همین هر وقت ماهواره قطع می شه روی فیبر نوری سوئیچ می کنه و چون این تعدا تراکنش برای اونا زیاده برای همین سرویس همراه اول را از کار می ندازن تا بتونن تحمل این فشار رو داشته باشن
اینو چند روز پیش چند تا کارمند بانک داشتن صحبت می کردن من شنیدم
Hamed-Beckham
30-09-2009, 15:14
آقا جان دوستمون راست می گه بانک ملی چون تحریم هست نمی تونه تمام این تراکنشها رو تحمل کنه چون اونا تحریم هستن هم از روی ماهواره سرویس می گیرن هم از فیبر نوری برای همین هر وقت ماهواره قطع می شه روی فیبر نوری سوئیچ می کنه و چون این تعدا تراکنش برای اونا زیاده برای همین سرویس همراه اول را از کار می ندازن تا بتونن تحمل این فشار رو داشته باشن
حاجی ما یه چیزی پروندیم !!! :31: معلومه شما شبکه های خارجی رو زیاد می کنید ! :31: از اسمتون هم معلومه ! :31:
ولی من امروز حدود 10 تا کارت از پارسیان گرفتم ! 2 تا خورده احتمالا !! :31:
نه عزیز برادر واقعیت من گفتم چون خودم در کارم
اتفاقا اصلا وقت نگاه کردن نداریم داداش
ولی این یکی ار دلایلش هست
behrooztv3
30-09-2009, 15:40
من نرم افزار رو خریدم خودمو راحت کردم خیلی خوبه بچه هایی که میگم بهم پیغام خصوصی بزنن و ایمیلشونو بفرسن تا براشون ایمیل کنم فقط چند روزی صبر کننن کرک کنیم
هر چه سریع تر mitra بهم ایمیل بزنه
hamed beckham.becckam7.imanf64-satsat-andyan-aligh1522-saeed004
Hamed-Beckham
30-09-2009, 16:47
عجب غلطی کردیم و گفتیم فروش عمده هم داریم !!!
همه ریختن مغازه و کارت شارژ عمده می خوان !!
تو زنجان شده مثل طلا ! اصلا پیدا نمی شه !!! :دی
حالا جدیدا سیم کارتشون هم کمیاب شده !! از اول مهر تو زنجان سیم کارت نیست ! :دی
تو شهر شما هم اینجوریه ؟
beckham7
30-09-2009, 17:40
چون تحریمن نمیتونن تراکنشا رو تحمل کنه !! یعنی چه؟
تحریم چی هستن؟ تراکنش بالا؟! کی تحریمشون کرده؟!
تا اوجایی که من میدونم تحریم یعنی محدود کردن منابع کسی یا جایی ،فشار اوردن برای مجبور کردن کسی یا چیزیی برای انجام کاری که نمیخاد انجان بده ، دست کسی رو از چیزی کوتاه کردن
مثل تحریم اقتصادی کشور خودمون
ایا معنی دیگه ای هم داره که اینجا گفتید بانک ملی تحریمه؟!
یعنی منظورتون اینه واسه بانک ملی محدودیت تعداد تراکنش اعمال کردن؟
نه حاجی بانک ملی و چند بانک ایران تحریم هستند رجوع کنید به روزنامه های چندین ماه قبل
حالا شما از امروز دقت کن روی تمام بانکهای ملی که سیبا رو ساپورت می کنن یه دیش ماهواره است که از یه ماهواره هندی اجازه شده(خود دیش نه ها )اون خط ارتباطی منظورم هست
و چون اینا تحریم هستن هر از چند گاهی اون ماهواره قطع می شه(دلیلش رو نمی دونم دقیقا ولی بی ربط به همون تحریم نیست)
برای همین اینا(بانک ملی) همزمان با اون کانال ماهواره ای از بستر فیبر نوری هم استفاده می کنه که هر زمان اون قطع بشه سیستم بعد از چند لحظه روی فیبر سوئیچ می شه
اینی که گفتم تعداد تراکنشها بالا هست برای اینه که این سیستم حالا به هر دلیل نمی تونه جوابگو باشه برای همین اینا این فشارو که از ناحیه سایت ازتباطات سیار هست رو قطع میکنن تا بتونن در مجموع بار سیستم رو به تعادل نسبی برسونن تا حالا فکر کردید که چرا بعضی اوقات ساعتها سیبا از کار می افته که این موضوع در باره بانکهای دیگه هم صدق می کنه البته نه همه بانکها)
حالا با این صحبتها یه نگاه به خط سوم حرفهات بنداز ببین جواب می گیری یا نه
البته من امیدوارم دوباره بانک ملی برگرده یخ مقدار کند بود ولی از این سامان حال حاضر خیلی بهتره
saeed004
30-09-2009, 20:52
نه حاجی بانک ملی و چند بانک ایران تحریم هستند رجوع کنید به روزنامه های چندین ماه قبل
حالا شما از امروز دقت کن روی تمام بانکهای ملی که سیبا رو ساپورت می کنن یه دیش ماهواره است که از یه ماهواره هندی اجازه شده(خود دیش نه ها )اون خط ارتباطی منظورم هست
و چون اینا تحریم هستن هر از چند گاهی اون ماهواره قطع می شه(دلیلش رو نمی دونم دقیقا ولی بی ربط به همون تحریم نیست)
برای همین اینا(بانک ملی) همزمان با اون کانال ماهواره ای از بستر فیبر نوری هم استفاده می کنه که هر زمان اون قطع بشه سیستم بعد از چند لحظه روی فیبر سوئیچ می شه
اینی که گفتم تعداد تراکنشها بالا هست برای اینه که این سیستم حالا به هر دلیل نمی تونه جوابگو باشه برای همین اینا این فشارو که از ناحیه سایت ازتباطات سیار هست رو قطع میکنن تا بتونن در مجموع بار سیستم رو به تعادل نسبی برسونن تا حالا فکر کردید که چرا بعضی اوقات ساعتها سیبا از کار می افته که این موضوع در باره بانکهای دیگه هم صدق می کنه البته نه همه بانکها)
حالا با این صحبتها یه نگاه به خط سوم حرفهات بنداز ببین جواب می گیری یا نه
البته من امیدوارم دوباره بانک ملی برگرده یخ مقدار کند بود ولی از این سامان حال حاضر خیلی بهتره
بابا بیخیال شین تورو خدا از دیروز کارت 5 پیدا نمیشه قحطی شده کسی 5 نداره کارتی
mona2006
01-10-2009, 01:23
این لعنتی ها معلوم نیست چه غلطی میکنند
فقط بساط کلاهبرداری و دزدی به پا کرده اند پول کم میشه و بجای شارز نول میده
و اونوقت باید ...........
لعنت بر پدر و مادر هرچی ................
هنوز دو ماه نشده که تا حالا دویست هزار تومان علی الحساب قبض تلفن پرداخت کرده ام
خدا داد ما رو از این کارمندها و مسوولین لامذهب بگیره
معذرت میخوام ولی ش اشیدم تو صورت هرکی تواین مملکت حرف از بانکداری الکترونیک بزنه
Hamed-Beckham
01-10-2009, 09:11
من نرم افزار رو خریدم خودمو راحت کردم خیلی خوبه بچه هایی که میگم بهم پیغام خصوصی بزنن و ایمیلشونو بفرسن تا براشون ایمیل کنم فقط چند روزی صبر کننن کرک کنیم
هر چه سریع تر mitra بهم ایمیل بزنه
hamed beckham.becckam7.imanf64-satsat-andyan-aligh1522-saeed004
من که ایمیل زدم !!!
دوستان دیگه هم احتمالا پست شما رو ندیدن ! :31:
معذرت میخوام ولی ش اشیدم تو صورت هرکی تواین مملکت حرف از بانکداری الکترونیک بزنه
منم همین طور ! :31:
mehdi_joon82
01-10-2009, 13:54
به عنوان اولین پستم تو این تاپیک میگم منم همچنین!
آخه آدم به کی بگه؟ تو 30 تومن خرید از ملت 8تومن ضرر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Hamed-Beckham
01-10-2009, 13:57
به عنوان اولین پستم تو این تاپیک میگم منم همچنین!
آخه آدم به کی بگه؟ تو 30 تومن خرید از ملت 8تومن ضرر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا 8 تومن چیزی نیست در مقابل 80 تومان ضرر !! :31: اونم تو 1 روز !!!
رکورد دست منه فکر کنم !! هنوز که هنوزه شماره ی پیگیری شون رو دارم و هر روز به اون ایمیل می زنم ! :18:
اخه کی میخوان این سایت را درست کنن!
من دانشجوی بدبخت رو فروش کارت2 تومانی حساب کردم حالا باید چه غلطی بکنم وقتی آقایون اون بالا دارن خوش میگذرونن!
beckham7
01-10-2009, 17:46
ای بابا 8 تومن چیزی نیست در مقابل 80 تومان ضرر !! :31: اونم تو 1 روز !!!
رکورد دست منه فکر کنم !! هنوز که هنوزه شماره ی پیگیری شون رو دارم و هر روز به اون ایمیل می زنم ! :18:
نه خیر عزیر من رکورد دست منه 94 هزار تومان بانک سامان 12 هزار تومان ملت
تازه بماند 500هزارتومانم سایت کمیاب گیل طرف قرارداد بانک سامان با همکاری و همیاری کارکنان متعهد بانک سامان ازم خورد
فک نکنم هیچکس اینجا که سهله تو ایران اشتباه منو کرده باشه اینا رکورد بدبختیه
تازه امروز رفتم بانک پرینت حسابمو واسه خانم امیدوار بگیرم و فکس کنم گفتن پرینت هر برگ 500تومان که حداقل 30 برگ میشه 30*500=15000و حداقل 10000تومان واسه فکسش !!!!25000=
پرینت بانکداری الکترونیک رو واسشون میل کردم گفتن که باید از بانک بگیری که من واسه بانک خودمون بفرستم
شما بگید من چیکار کنم ها؟ به کی بگم ؟؟؟؟
حالم بهم میخوره بخدا الانم مجبورم کارت شارژ بگیریم چون باید ضررمو جبران کنم
شغل من در اصل این نیست یه غلطی کردیم حالا واسه جبران ضرر موندیم توش
Hamed-Beckham
01-10-2009, 17:50
نه خیر عزیر من رکورد دست منه 94 هزار تومان بانک سامان 12 هزار تومان ملت
تازه بماند 500هزارتومانم سایت کمیاب گیل طرف قرارداد بانک سامان با همکاری و همیاری کارکنان متعهد بانک سامان ازم خورد
فک نکنم هیچکس اینجا که سهله تو ایران اشتباه منو کرده باشه اینا رکورد بدبختیه
تازه امروز رفتم بانک پرینت حسابمو واسه خانم امیدوار بگیرم و فکس کنم گفتن پرینت هر برگ 500تومان که حداقل 30 برگ میشه 30*500=15000و حداقل 10000تومان واسه فکسش !!!!25000=
پرینت بانکداری الکترونیک رو واسشون میل کردم گفتن که باید از بانک بگیری که من واسه بانک خودمون بفرستم
شما بگید من چیکار کنم ها؟ به کی بگم ؟؟؟؟
حالم بهم میخوره بخدا الانم مجبورم کارت شارژ بگیریم چون باید ضررمو جبران کنم
شغل من در اصل این نیست یه غلطی کردیم حالا واسه جبران ضرر موندیم توش
ای بابا دلم به حالت سوخت ! :31: شماره حساب بده کمک بکنیم بهت ! :31:
مگه حسابت چیه ؟ :18: صورت حساب اینترنتی نداری ؟ :18: تقریبا همه ی بانک ها دارند !
فکر کنم بیشترین خسارت از این تحریم به ما خورده ! :46:
منه بدبخت هر روز 60 70 تا مشتری میگم که کارت تموم شده ! :41:
------------------------------------------------------------------------------
حاجی اون برنامه چی شد ؟ بهروز جان ؟؟؟ :31: بده ببینیم چطوره ! اگه کار کنه که من دونگمو میدم خدایی !
آقا یعنی این ایمیل زدن همش کشکه من کلی تو این چند روز از ملت نال گرفتم ایمل هم زدم دیرور تا امروز که جوای نیومد زنگ زدم اونجا گفتن امروز که پنج شنبه هست تعطیله فردا که جمعه تعطیله می مونه پس فردا
اصلا این ایمیلها رو جواب می دن یا نه
40 تومنی از کارت بانک اقتصادمو از درگاه ملت خورده 29 مرداد هنوز جوابش نیومده می گن ارتباطات سیار فایلو نفرستاده تا 10 روز دیگه می ده می شه 18 این ماه اگه دادن یعنی بقیه رو هم می دن
شما تجربه ای در این زمینه دارید تا حالا با این ایمیلها به نتیجه رسیدید
beckham7
01-10-2009, 22:44
ای بابا دلم به حالت سوخت ! :31: شماره حساب بده کمک بکنیم بهت ! :31:
مگه حسابت چیه ؟ :18: صورت حساب اینترنتی نداری ؟ :18: تقریبا همه ی بانک ها دارند !
من نگفتم که دل شما بسوزه بنده پوست کلفتر از این حرفام عزیز
فک کنم شما جای من بودید یه کاری دست خودت میدادی:31:
بیخیال
beckham7
01-10-2009, 22:48
آقا یعنی این ایمیل زدن همش کشکه من کلی تو این چند روز از ملت نال گرفتم ایمل هم زدم دیرور تا امروز که جوای نیومد زنگ زدم اونجا گفتن امروز که پنج شنبه هست تعطیله فردا که جمعه تعطیله می مونه پس فردا
اصلا این ایمیلها رو جواب می دن یا نه
40 تومنی از کارت بانک اقتصادمو از درگاه ملت خورده 29 مرداد هنوز جوابش نیومده می گن ارتباطات سیار فایلو نفرستاده تا 10 روز دیگه می ده می شه 18 این ماه اگه دادن یعنی بقیه رو هم می دن
شما تجربه ای در این زمینه دارید تا حالا با این ایمیلها به نتیجه رسیدید
ملت تا اونجایی که من میدونم ایمیلی نیست باید تلفنی پیگیری کنی بانک سامان با ایمیله
ملت دیرو زود داره اما سوخت و سوز نداره
من پرونده از برج 5 دارم نگران نباش گر صبر کنی پولتو وقتی که دیگه بیخیالش شدی بهت میدن
behrooztv3
01-10-2009, 23:53
بچه هایی که گفتم ایملشون روبفرسن نه نامه ی عاشقانه.کرکشو قراره mitra زحمتشو بکشه کسی دیگه دستی داره تو این کار ایملشو بده(از بچه هایی که معرفی کردم ) یه یکی دو روزی صبر کنین واسه mitra فرستادم
sanasystem
02-10-2009, 01:27
تا به حال کسی تونسته مغایرتهای بانکی و از بانکها بگیره؟
sanasystem
02-10-2009, 01:29
آیا واقعا این نرم افزار ضد نول کار میکنه؟
البته من چون برای یه مدت رو می خوام بهم گفتن باید ایمیل بزنی بعد ما فایل اکسل رو برات می فرستیم و اونایی که ما درایم اینجا می بینیم که ناموفق بوده رو برات پرونده تشکیل می دیم حالا بمونم تا فردا شنبه ببینم چی می شه
خدا خیرت بده بیشتر از 100 تو من رو بالا کشیده یه مقدار امید وار شدم
tomalaki
02-10-2009, 16:55
ای خدا! یکی می دونه چرا یک هفته ای هست که سایت اینجوری شده؟ بابا ما دانشجوها روش حساب کرده بودیم. 10روز درست باشه تا من روزی 500تا بگیرم دیگه مشکلم حل میشه. ای خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــدا
beckham7
02-10-2009, 17:45
ای خدا! یکی می دونه چرا یک هفته ای هست که سایت اینجوری شده؟ بابا ما دانشجوها روش حساب کرده بودیم. 10روز درست باشه تا من روزی 500تا بگیرم دیگه مشکلم حل میشه. ای خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــدا
شما دانشجوها پولاتونو مفت دارید میدید دانشگاه حیف از این راه پول دربیاری و خرج هیچ کنید:31:
tomalaki
02-10-2009, 18:22
شما دانشجوها پولاتونو مفت دارید میدید دانشگاه حیف از این راه پول دربیاری و خرج هیچ کنید:31:
خب اگه نکنیم چی کار کنیم؟!:41:
Hamed-Beckham
02-10-2009, 19:27
بچه هایی که گفتم ایملشون روبفرسن نه نامه ی عاشقانه.کرکشو قراره mitra زحمتشو بکشه کسی دیگه دستی داره تو این کار ایملشو بده(از بچه هایی که معرفی کردم ) یه یکی دو روزی صبر کنین واسه mitra فرستادم
حاجی پس چی شد ؟ بابا اول برنامه رو بفرست یه تست بزنیم حالا کرکش ایشالله بعدا ! :31: نکنه همون روبو فرم هستش ؟ :31:
زود بفرست یه چند تا تست بزنیم !
فعلا که سایت رفته تو باقالی فکر میکنم مخصوصا دکون مارو تعطیل کردن!!
tomalaki
02-10-2009, 21:05
آقا به لطف خدا مثل اینکه سایت رو به بهبود هست. :26:
واسه همین به اون دسته از دوستانی که به صورت دستی دارن کارت شارژ میگیرن به عرض میرسونم که آغا ما یه برنامه در حد باشگاه های دسته یک ( نه تیم ملی) نوشتیم که مدیریت میکنه گرفتن کارت شارژ رو. کارشم به این صورته که روی اینترنت اکسپلورر فقط 6 ( چون می تونی همزمان چندتا باز کنی و بگیری) نصب میشه ( روبوفرم نیست) بعد صفحه ی آخر که شارژ میده یه کلیک ناقابل میکنی و اطلاعاتش به همراه تاریخ و ساعت ذخیره میشه. بعد می تونی چاپش کنی در حد تیم ملی و دیگه نمی خواد با اسنگ ایت عکس بگیری.
چون خودمون دانشجو هستیم و از قشر مظلوم جامعه می خواهیم حمایت کنیم برنامه رو میدیم 30 هزار تومان. هرکی خواست آقا پی ام بده براش نصب کنیم. حوصله ام نمیشد که عکس بگیرم بذارم. حالا اگه واجبه که بذارم.
:33: بدو که حراج شد فقط 30هزار تومان :33:
Hamed-Beckham
03-10-2009, 09:34
آقا به لطف خدا مثل اینکه سایت رو به بهبود هست. :26:
واسه همین به اون دسته از دوستانی که به صورت دستی دارن کارت شارژ میگیرن به عرض میرسونم که آغا ما یه برنامه در حد باشگاه های دسته یک ( نه تیم ملی) نوشتیم که مدیریت میکنه گرفتن کارت شارژ رو. کارشم به این صورته که روی اینترنت اکسپلورر فقط 6 ( چون می تونی همزمان چندتا باز کنی و بگیری) نصب میشه ( روبوفرم نیست) بعد صفحه ی آخر که شارژ میده یه کلیک ناقابل میکنی و اطلاعاتش به همراه تاریخ و ساعت ذخیره میشه. بعد می تونی چاپش کنی در حد تیم ملی و دیگه نمی خواد با اسنگ ایت عکس بگیری.
چون خودمون دانشجو هستیم و از قشر مظلوم جامعه می خواهیم حمایت کنیم برنامه رو میدیم 30 هزار تومان. هرکی خواست آقا پی ام بده براش نصب کنیم. حوصله ام نمیشد که عکس بگیرم بذارم. حالا اگه واجبه که بذارم.
:33: بدو که حراج شد فقط 30هزار تومان :33:
ای بابا !! حالتون خوشه ! :31: موضوع بحث ما برنامه نیست ! :27: همه ی ما از برنامه هم زودتر می گیریم ! مشکل ما این بخور بخور هستش !!
حالا شما زحمت کشیدی و برنامه رو نوشتی ! یه زحمت هم بکش و به برنامه یوزر پسورد تعریف کن ! به هر یوزر 5 تا واسه تست مهلت بزار ! :31: بده اول ما تست بزنیم بعد اگه کار کرد ما در خدمت شما هستیم ! :31:
Hamed-Beckham
03-10-2009, 09:43
دوستان کسی می دونه بانک پارسیان رو چطوری می تونم پیگیری کنم ؟
بخور بخور بوده :دی
دوستان کسی می دونه بانک پارسیان رو چطوری می تونم پیگیری کنم ؟
بخور بخور بوده :دی
توي همون سايت همراه اول يه شماره از بانك پارسيان گذاشته بايد با اون تماس بگيري و مشكلت رو بگي. بعد از مدتي پولت رو برگشت ميدن.
مال من تقريبا دو ماه طول كشيد تا برگشت به حسابم.
tomalaki
03-10-2009, 15:20
ای بابا !! حالتون خوشه ! :31: موضوع بحث ما برنامه نیست ! :27: همه ی ما از برنامه هم زودتر می گیریم ! مشکل ما این بخور بخور هستش !!
حالا شما زحمت کشیدی و برنامه رو نوشتی ! یه زحمت هم بکش و به برنامه یوزر پسورد تعریف کن ! به هر یوزر 5 تا واسه تست مهلت بزار ! :31: بده اول ما تست بزنیم بعد اگه کار کرد ما در خدمت شما هستیم ! :31:
کار که میکنه در حد بندسلیگا:27:
Hamed-Beckham
03-10-2009, 17:04
کار که میکنه در حد بندسلیگا:27:
خوب اگه کار می کنه بده یه تست بزنیم بعد اگه کار کرد پولشو میدیم !!!
beckham7
03-10-2009, 20:46
خوب اگه کار می کنه بده یه تست بزنیم بعد اگه کار کرد پولشو میدیم !!!
چه برنامه ای اول لیگ دسته یک بود بعد تیم ملی شد حالا هم رفته بوندسلیگا :31:
بدید دوستان تست بزنن اگه اومد در حد لیگ برتر انگلیس بعدشم در حد منچستر ما هم میخایم برنامه دسته یک و تیم ملی و بوندس لیگایی نمیخاییم فقط لیگ برتری اونم منچستری:40:
tomalaki
04-10-2009, 02:45
راستش برنامه رو طوری ننوشتیم که بشه تست کرد. برنامه در حد لیگ دسته ذو هست اما در حد تیم ملی کار می کنه و در حد بندسلیگا جواب میده. سعی می کنم که یه فیلم ازش بگیرم بذارم.
Hamed-Beckham
04-10-2009, 09:13
چه برنامه ای اول لیگ دسته یک بود بعد تیم ملی شد حالا هم رفته بوندسلیگا :31:
بدید دوستان تست بزنن اگه اومد در حد لیگ برتر انگلیس بعدشم در حد منچستر ما هم میخایم برنامه دسته یک و تیم ملی و بوندس لیگایی نمیخاییم فقط لیگ برتری اونم منچستری:40:
ای بابا !! خدایی می دونم چی می کشی ! :31: من از تو هم بدتر شدم ! تو هر جمله ام کمش یه دونه فحش هستش ! :31:
-----------------
راستی دیشب وزیر فناوری و ارتباطات یه چی گفت شنیدید ؟ البته من تو سوپر مارکت شنیدم یه لحظه ! اونم این بود که : از مردم عزیز به خاطر مشکلات سیم کارت ها معذرت می خواهیم و خیلی زود درستش می کنیم ! :19:
کسی هم این جمله رو شنید ؟ یا من توهم زدم ؟:31: ( ولی جدی گفت این حرفو ) دیگه نمی دونم شامل ما میشه یا نه ؟!!!
beckham7
04-10-2009, 12:45
ای بابا !! خدایی می دونم چی می کشی ! :31: من از تو هم بدتر شدم ! تو هر جمله ام کمش یه دونه فحش هستش ! :31:
-----------------
راستی دیشب وزیر فناوری و ارتباطات یه چی گفت شنیدید ؟ البته من تو سوپر مارکت شنیدم یه لحظه ! اونم این بود که : از مردم عزیز به خاطر مشکلات سیم کارت ها معذرت می خواهیم و خیلی زود درستش می کنیم ! :19:
کسی هم این جمله رو شنید ؟ یا من توهم زدم ؟:31: ( ولی جدی گفت این حرفو ) دیگه نمی دونم شامل ما میشه یا نه ؟!!!
خدانکنه ! چون اگه شامل ما بشه و بخان ریشه ای حل کنن کارتشو میدن بیرون و وسلام:41:
فعلا که من جایی نشنیدم خبر از کارت 2000تومنی باشه یه چندتا دعا میکنم همه با هم از خدا بخایم:31:
خدا کنه هیچوقت هیچوقت هیچوقت کارت 2000تومنی بیرون نیاد
خدا کنه همه مردم برن همراه اول اعتباری بخرن بعد همه مردم شارژ 2500 استفاده کنن !
خدا کنه همیشه قیمت عمده شارژ 2000تومنی 2300 باشه بیشترم شد عیبی نداره!
البته در کنار همه اینا و مهمتر از همه ما همیشه بتونیم شارژ بگیریم
ای خدا دعای ما رو مستجاب کن اگه هم نه حداقل تا وقتی که ضررهامون جبران بشه و سود کنیم کافیه.
خوب بید!:31:
اگه شا هم در خاستی دارید اضافه کنید!
saeed004
04-10-2009, 15:15
خدانکنه ! چون اگه شامل ما بشه و بخان ریشه ای حل کنن کارتشو میدن بیرون و وسلام:41:
فعلا که من جایی نشنیدم خبر از کارت 2000تومنی باشه یه چندتا دعا میکنم همه با هم از خدا بخایم:31:
خدا کنه هیچوقت هیچوقت هیچوقت کارت 2000تومنی بیرون نیاد
خدا کنه همه مردم برن همراه اول اعتباری بخرن بعد همه مردم شارژ 2500 استفاده کنن !
خدا کنه همیشه قیمت عمده شارژ 2000تومنی 2300 باشه بیشترم شد عیبی نداره!
البته در کنار همه اینا و مهمتر از همه ما همیشه بتونیم شارژ بگیریم
ای خدا دعای ما رو مستجاب کن اگه هم نه حداقل تا وقتی که ضررهامون جبران بشه و سود کنیم کافیه.
خوب بید!:31:
اگه شا هم در خاستی دارید اضافه کنید!
الهي آمین
منم چند تا دعا میکنم
خدایا مملکت ما رو درست کن
خدایا کاری کن جوونای ما با مدرک مهندسی برن سر یه کار درست حسابی
خدایا به دل رئیس همراه اول بنداز شارژ 1000 تومنی بده تو سایت که اگه کارت 2000 تومنی اومد ما بیکار نشیم
Hamed-Beckham
04-10-2009, 15:51
الهي آمین
منم چند تا دعا میکنم
خدایا مملکت ما رو درست کن
خدایا کاری کن جوونای ما با مدرک مهندسی برن سر یه کار درست حسابی
خدایا به دل رئیس همراه اول بنداز شارژ 1000 تومنی بده تو سایت که اگه کارت 2000 تومنی اومد ما بیکار نشیم
آخرین دعات خیلی باحال بود ! کلی خندیدم ! :31::31::31:
انشالله که این بانک ملی از تحریم در میاد و هر روز 200 تا ! زیاد نمی خوایم ! کارت شارژ بگیریم !!!
saeed004
04-10-2009, 19:16
آخرین دعات خیلی باحال بود ! کلی خندیدم ! :31::31::31:
انشالله که این بانک ملی از تحریم در میاد و هر روز 200 تا ! زیاد نمی خوایم ! کارت شارژ بگیریم !!!
قربون داداش
چرا انقدر کم توقع بگو روزی 2000 تا 20000 تا
Hamed-Beckham
04-10-2009, 22:34
دوستان شماها از کدوم درگاه می گیرید الان ؟
من امروز یه دونه از بانک پارسیان گرفتم ! :دی
beckham7
04-10-2009, 23:34
يك خبر بد
فعلا نميگم
خبر بدتر از این که کارت 2تومنی میاد ؟خوب بیاد به جهنم ما هم راحت میشیم فکرمونو جای دیگه متمرکز میکنیم خیالی نیست اگه خبرت اینه که خودمون میدونستیم بالاخره دیر یا زود جم میشه
تو بگو یک ساعت دیگه تا یک ساعت دیگه میشه فروخت یا نه؟!
همین لحظه رو بچسب :10:
البته اگه میخای اینو بگی اگه هم نه...
Hamed-Beckham
05-10-2009, 08:33
يك خبر بد
فعلا نميگم
حاجی بدبختمون نکن و بگو از الان به یه فکری باشیم ! :41:
از اون تشکرتون انگار همون حرف داداش بکام7 ما بود ؟؟؟؟
saeed004
05-10-2009, 09:11
حاجی بدبختمون نکن و بگو از الان به یه فکری باشیم ! :41:
از اون تشکرتون انگار همون حرف داداش بکام7 ما بود ؟؟؟؟
من شنيدم شرکتای وابسته به مخابرات میخوان شارژ 2000 تومنی بدن رو دستگاهاشون که اینجوری کار ما خراب میشه احتمالا زیر قیمت
خدا اون روزو نیاره
Hamed-Beckham
05-10-2009, 09:13
من شنيدم شرکتای وابسته به مخابرات میخوان شارژ 2000 تومنی بدن رو دستگاهاشون که اینجوری کار ما خراب میشه احتمالا زیر قیمت
خدا اون روزو نیاره
کدوم شرکت ها مثلآ ؟؟؟؟
saeed004
05-10-2009, 09:56
کدوم شرکت ها مثلآ ؟؟؟؟
عاملین اصلی فروش بری تو سایت همراه اول نوشته البته در حد حرف فعلا
beckham7
05-10-2009, 10:19
لابد همین ارتباطات معین کوفتی
کار 5تومنی خراب کردن حالا 2تومنی
بچه ها زیاد تو فکرش نرین تا اون موقع کی خبر داره چی میشه شاید حمله ای، زلزله ای ،..:31:
یا اصلا شرکتا چون براشون سود نداشته باشه دقیقه90پشیمون بشن یا با قیمت بالا بدن
تو این کار باید لحظه رو بچسبید :10:
Hamed-Beckham
05-10-2009, 10:21
لابد همین ارتباطات معین کوفتی
کار 5تومنی خراب کردن حالا 2تومنی
بچه ها زیاد تو فکرش نرین تا اون موقع کی خبر داره چی میشه شاید حمله ای، زلزله ای ،..:31:
یا اصلا شرکتا چون براشون سود نداشته باشه دقیقه90پشیمون بشن یا با قیمت بالا بدن
تو این کار باید لحظه رو بچسبید :10:
حاجی بگو ببینم منبعی چیزی نداره ؟ اخبار کلی ؟؟؟
بریم کامل بخونیم ! قلبم وایستاد !!!
beckham7
05-10-2009, 10:33
حاجی بگو ببینم منبعی چیزی نداره ؟ اخبار کلی ؟؟؟
بریم کامل بخونیم ! قلبم وایستاد !!!
نه داداش حدس میزنم با توجه به گفته دوستمون iman_sکه کلا اخبارش درباره ارتباطات معینه نمایندگی داره فک کنم
الانم اگه خبری نباشه مطمن باش بزودی اینم جمع می کنن چون واسه شرکتا سود زیادی داره اگه بخان 2تومنی پلم بدن بیرون با توجه به عرضه و تقاضا
beckham7
05-10-2009, 10:46
اقا سایت چرا اینجور شده امروز صبح فقط 3تا گرفتم همش خطا میزنه واسه شماهم اینجوره
Hamed-Beckham
05-10-2009, 10:51
اقا سایت چرا اینجور شده امروز صبح فقط 3تا گرفتم همش خطا میزنه واسه شماهم اینجوره
راستشو بخوای من دیگه پشیمون شدم !!:41:
نمی خوام دیگه کارت بگیرم ! البته فقط از بانک ملی می خوام بگیرم ! اون یکی ها همشون بخور بخوره !! :41:
DaRiOuShJh
05-10-2009, 15:47
اسپم پرونی ممنوع!×! دهه!×!
فقط من تام الاختیاره اسپم سواری هستم!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یکی بگه تو این یه هفته اخیر کسی شارژ 2 چوقی (تومنی) گرفته؟
Hamed-Beckham
05-10-2009, 15:58
اسپم پرونی ممنوع!×! دهه!×!
فقط من تام الاختیاره اسپم سواری هستم!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یکی بگه تو این یه هفته اخیر کسی شارژ 2 چوقی (تومنی) گرفته؟
من خیلی گرفتم ! خیلی خیلی ! :دی
از اول مهر تا الا جمع کردم 26 تا گرفتم .
DaRiOuShJh
05-10-2009, 16:23
ای بابا!
چه گیری کردیم
پس چرا من هر قوت از شامان میم میخوام بگیرم میگه خطا در شبکه!!!
strong46202
05-10-2009, 19:37
سلام....من 48 تومن از دست دادم..چيكار كنم..به پيگيري ملت (support@behpardakht.com) پيغام فرستادم واسم يه فايل اكسل فرستاد حالا چيكار كنم؟؟؟.كممممممممممممممممم مممممك
saeed004
06-10-2009, 10:25
سلام....من 48 تومن از دست دادم..چيكار كنم..به پيگيري ملت (support@behpardakht.com) پيغام فرستادم واسم يه فايل اكسل فرستاد حالا چيكار كنم؟؟؟.كممممممممممممممممم مممممك
دوست عزیز اگه پشت گوشت رو دیدی پولتم دیدی ملت که خیلی میچاپه پسم نمیده جدیدا سامان هم یاد گرفته پول میخوره قبلا میخورد ولی کم الان تو یه روز 50 تومن از پولای منو خورده برگشت موفق هم میزنه عجب رویی دارن اینا
ملت خیلی مزخرفه دیگه از اون نخر
beckham7
06-10-2009, 11:07
کارت کن ملت اما با بانکای دیگه میخرم افتضاحتر ملت نیست
Hamed-Beckham
06-10-2009, 11:24
کارت کن ملت اما با بانکای دیگه میخرم افتضاحتر ملت نیست
حاجی شما الان از کدوم بانک شارژ می گیرین ؟
beckham7
06-10-2009, 11:39
حاجی شما الان از کدوم بانک شارژ می گیرین ؟
من کلا با سامان میگیرم اما امروز هیچی نگرفتم چون فعلا که قطعه
از لحاظ پشتیبانی و برگشت پول نسبت به ملت پارسیان و اقتصاد نوین خیلی بهتره البته بعضی وقتا میزنه به کلش تو یه روز 94تومن ازم خورد ،پیگیرشم خوبه ، کار ما اجباریه از بین بد وبدتر بد رو انتخاب مبکنیم
ولی توصیه میکنم هیچوقت حتی امتحانی هم که شده از ملت نگیرید چون پولو خورد دیگه برگشتش باخداست
ملی رو هم که دوستان اینهمه تعریف کردن از روزی که رفتم رمز کارتمو عوض کردم و حتی حساب تو بانک ملی باز کردم تا حالا که قسمت نشده امتحان کنیم !
beckham7
06-10-2009, 12:01
سایت امروز واقعا افتضاحه شده هفت هان رستم خودتو میکشی بعد ده بیست بار تا مراحل اولیه صفحات سایت همراه اولو رد کنی تازه میرسه به بانک اونجا یا ارور میزنه یا هزارتا خطای کوفتی دیگه
اقا نخاستیم جمع کنید این کاسه کوزه خیمه شب بازی( این اخرشو از ترانه 7arenaband گفتم:31:)
Hamed-Beckham
06-10-2009, 12:13
سایت امروز واقعا افتضاحه شده هفت هان رستم خودتو میکشی بعد ده بیست بار تا مراحل اولیه صفحات سایت همراه اولو رد کنی تازه میرسه به بانک اونجا یا ارور میزنه یا هزارتا خطای کوفتی دیگه
اقا نخاستیم جمع کنید این کاسه کوزه خیمه شب بازی( این اخرشو از ترانه 7arenaband گفتم:31:)
واقعا ترکوندن سایت رو !! کاش یه هکر پیدا بشه و سایت رو بترکونه !:31:
خدایا خداوندا یه هکر خوب پیدا بشه و سایت رو هک کنه !!:31::11:
خدایا خودت می دونی ما جوون ها جز این کار کاره دیگه ای نداریم ! من خودم شخصآ آرزو می کنم که یکی هکش کنه کلی بخندیم !:31:
Hamed-Beckham
06-10-2009, 16:07
دوستان این برنامه ای که می گفتین چی شد پس ؟ من منتظر هستم !
اگه واقعا کار کنه من دونگ خودم و میدم !!:دی
saeed004
06-10-2009, 16:45
دوستان من از اونی که ازش جنس میگیرم شنیدم که شنبه وکیوم 2 تومنی میاد کسی خبری نداره ؟
Hamed-Beckham
06-10-2009, 16:46
دوستان من از اونی که ازش جنس میگیرم شنیدم که شنبه وکیوم 2 تومنی میاد کسی خبری نداره ؟
وکیوم ؟؟؟؟؟؟
اون دیگه چیه ؟
کسی الان کارت می گیره ؟؟؟
امروز از شماره مرکز اینترنت تهران( همون جایی که دستگاه POSپارسیان رو ازش گرفتم ) پیام اومده بود که به زودی روی این دستگاه ها شارژ دو تومنی همراه عرضه میشه
DaRiOuShJh
06-10-2009, 21:24
آی!
دو تومنم رو بی پدرا دزدین!!
آخرش اینقد طول کشید و صفحه رو نیاورد که پیغام خطا داد
فکر کردم مثله قبلا کم نکرده از حساب ولی رفتم دیدم 2 تومن کم کرده!!!
از این شایعه ها زیاده حاجی خبری از وکیوم نیست مگه مخابرات ک و س خوله وقتی به این راحتی داره پوله من و شما رو می خوره بره وکیوم بده بازار
beckham7
07-10-2009, 00:04
امروز از شماره مرکز اینترنت تهران( همون جایی که دستگاه POSپارسیان رو ازش گرفتم ) پیام اومده بود که به زودی روی این دستگاه ها شارژ دو تومنی همراه عرضه میشه
قیمتش چنده؟چجوری باید گرفت؟نمایندگی باید بگیری؟دسنگاه pos باخود بانک پارسیان صحبت کردم گفتن که چون واسشون سود نداشته دارن جمش میکنن
قبلنا این Pos شارژ 2تومنی میداد چرا قطع شد وچرا دوباره میخاد برقرار بشه؟
قیمتش چنده؟چجوری باید گرفت؟نمایندگی باید بگیری؟دسنگاه pos باخود بانک پارسیان صحبت کردم گفتن که چون واسشون سود نداشته دارن جمش میکنن
هرچی باشه دو تومن بیشتر نیست ضمنا اونم از اینترنت بیشتر پول خوردن داره!
من از قبل دارم اما نمیدونم جدیدا میدن ازین دستگاه ها یا نه
قبلا هم دو تومنی همراه نمیداد فقط 5 تومنی
beckham7
07-10-2009, 09:19
منظورم قیمت pos هستش
ولی من6ماه پیش با مسولین قسمت مشتریان صحبت کردم گفت سال85 تعدادی واگذار کردن و الان چون براشون سود نداره دیگه واگذار نمیکنن همونایی که واگذار شده دارن کم کم جمع میکنن
Hamed-Beckham
07-10-2009, 14:25
بهروز جان کجا رفتی ؟!
اون برنامه چی شد ؟
از اخبار چه خبر ؟ خبری نشده تکلیف ما چی شد ؟
منظورم قیمت pos هستش
ولی من6ماه پیش با مسولین قسمت مشتریان صحبت کردم گفت سال85 تعدادی واگذار کردن و الان چون براشون سود نداره دیگه واگذار نمیکنن همونایی که واگذار شده دارن کم کم جمع میکنن
رایگانه دستگاهش دقیقا مثل دستگاه هایی که واسه مغازه ها ارایه میدن این منتها فقط شارژ میده همه رقم
من پارسال گرفتم
Hamed-Beckham
07-10-2009, 16:49
رایگانه دستگاهش دقیقا مثل دستگاه هایی که واسه مغازه ها ارایه میدن این منتها فقط شارژ میده همه رقم
من پارسال گرفتم
جدیدا بانک صادرات هم می خواد از اون دستگاه ها بده ! البته من گرفتم ولی فعلا برنامه ی کارت شارژ روش نصب نشده ! یعنی اون جوری که اینها میگن به زنجان ندادن اون برنامه رو ! کسی از تهران این دستگاه رو داره ؟
سلام بالاخره كرك برنامه حاضر شد
جناب بهروز خان كرك را برايتان ارسال كردم لطفا ميلتان را چك كنيد
mehdi_joon82
07-10-2009, 19:01
مثل اینکه یه فرجی شده دارم...
دارم هر 15 دقیقه یه دونه از سامان به زوووووووووور میگیرم!
beckham7
07-10-2009, 19:24
بچه ها اوضاع چجوره
قبلا که تعداد کاربرای سایت بالا بود راحت شارژ میداد الان 3روزه افتضاحه تو صفحه دوم تعداد سوالایی که میده و جوابشون تو پاسخها نیست خیلی زیاد شده بانک سامانم که تو صفحه که رسیدو میده و میخاد ریدارکت کنه بگیر نگیر شده البته دیروز که همش میزد جلسه کاری شما منقضی شده!
کلا این کارمون منقضی میشه اما کی؟ لعنت به چراغ سرخ لعنت به چراغ سبز
مگه مركز اينترنت تهران هم دستگاه pos ميده؟
البته الان شارژ وكيوم دارند و به قيمت 2370 ميدند :18:
دستگاههاي POS بانك پاسيان رو خود بانك ميده.الان ديگه نيست و هر كي داره قديمي هست.مگه اينكه يك آشنا داشته باشي تا برات رديف كنه.اون هم 2000 تومني نميده ولي چند وقته كه تو ليستش اضافه شده.
شركت ارتباطات آريا پخش هم خودش دستگاه مخصوص خودش رو ميده ولي به دردسرش نمي ارزه.اون هم هنوز 2000 تومني نميده.
مگه مركز اينترنت تهران هم دستگاه pos ميده؟
البته الان شارژ وكيوم دارند و به قيمت 2370 ميدند :18:
دستگاههاي POS بانك پاسيان رو خود بانك ميده.الان ديگه نيست و هر كي داره قديمي هست.مگه اينكه يك آشنا داشته باشي تا برات رديف كنه.اون هم 2000 تومني نميده ولي چند وقته كه تو ليستش اضافه شده.
شركت ارتباطات آريا پخش هم خودش دستگاه مخصوص خودش رو ميده ولي به دردسرش نمي ارزه.اون هم هنوز 2000 تومني نميده.
اون موقع که من گرفتم با مرکز اینترنت تهران هماهنگ کردم تماس گرفتم مشخصاتم رو دادم بعد با بانک خودشون هماهنگ کردند و دستگاه رو آوردن نصب کردند
beckham7
08-10-2009, 08:56
بچه ها اوضاع چجوره
قبلا که تعداد کاربرای سایت بالا بود راحت شارژ میداد الان 3روزه افتضاحه تو صفحه دوم تعداد سوالایی که میده و جوابشون تو پاسخها نیست خیلی زیاد شده بانک سامانم که تو صفحه که رسیدو میده و میخاد ریدارکت کنه بگیر نگیر شده البته دیروز که همش میزد جلسه کاری شما منقضی شده!
کلا این کارمون منقضی میشه اما کی؟ لعنت به چراغ سرخ لعنت به چراغ سبز
بچه های که شارژ میگیرن واسه شماهم اینجوره؟
اطلاعیه
به اطلاع مشتریان گرامی می رساند با توجه به برنامه های ارتقا و بهینه سازی سیستم سرور کارت، ازبامداد روز جمعه 17/7/88 تا بامداد روز شنبه 18/7/88، سیستم های دریافت و پرداخت الکترونیکی بانک سامان متوقف و غیرفعال خواهد شد.
esmaidorazahi
09-10-2009, 11:21
سلام بالاخره كرك برنامه حاضر شد
جناب بهروز خان كرك را برايتان ارسال كردم لطفا ميلتان را چك كنيد
سلام. لطفا اگه ميشه براي ما هم ارسال كنيد. با تشكر
esmaildorazahi@yahoo.com
Hamed-Beckham
09-10-2009, 14:36
بهروز خان اون برنامه رو به ما هم بده جون من !!!
خواهش می کنم زود بده ! اگه واقعا کار کنه ....
چه خبر ؟ سایت که کلا بالا نمیاد !!!
behrooztv3
09-10-2009, 16:20
برنامه حاضره و کرک شده بچه هایی که واسشون میفرسم از پخش،فروش وهر نوع تکثیر خودداری کنید بچه هایی که گفتم ایمشونو برم پیغا خصوصی بزارن
sabamobile
10-10-2009, 09:19
برنامه حاضره و کرک شده بچه هایی که واسشون میفرسم از پخش،فروش وهر نوع تکثیر خودداری کنید بچه هایی که گفتم ایمشونو برم پیغا خصوصی بزارن
سلام
ببخشید امکان ارسال پیغام خصوصی را نداشتم لطفا برای من هم بفرستید
rohollah@walla.com
sabamobile
10-10-2009, 09:22
لطفا برای من هم بفرستید
rohollah@walla.com
tomalaki
11-10-2009, 08:10
یک خبر دااااااااااااااااااااااغ!: 33:
شارژهای 2000 تومانی ازین پس به صورت پلمپ به بازار ( فعلا شیراز ) عرضه شد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!:blink:
البته توسط خودمان :22:
ترسیدید! نه؟ آقا گفته بودم یه برنامه نوشتیما؟! آقا یه کاریش کردیم که بتونی روی پاکت های پلمپ هم چاپ کنی و بدی مردم. ما اینجا توی شیراز که دادیم همه کفشون برید. یارو اومده همینجوری پول ریخته برامون میگه بزن. در صورتی که هرچی بهش گفتیم بابا سایت خرابه فعلا حرف حالیش نیست. میگه بزن.
مواد لازم جهت ارائه ی شارژ پلمپ:
1. یک فروند پرینتر سوزنی اپسون ال کیو 300 پلاس(یا معمولی) که قیمت نو 198تومانه که ما دسته دو گرفتیم 66 تومان
2. یک کارتن پاکت رمزدار که حدود 6000تا توش هست و قیمتشم دانه ای 17 تومان که بعد بهتون میگم از کجا بخرید. تو تهرانه از من نمی خرید.
3. یک فروند برنامه ای که نوشتیم و چون ما خودمان دانشجوییم دانشجویی حساب میکنیم. قبلا گفتیم 30 اما چون این امکان هم بهش دادیم آقا با عرض شرمندگی میدیم نه 500هزار تومان، نه 250هزار تومان.
بلکه فقط 50هزار تومان( آقا این رئییس دانشگامون گفته برای حذف و اضافه باید پول بدید شرمنده)
طرز کارشم اینجوریه که کسانی که دارن دستی میگیرن یه دکمه به اینترنت اکسپلورر ( فقط6) اضاف میشه که مرحله ی آخر که شارژ داد دکمه رو میزنی رفته تو دیتابیسش. کسانی هم که با برنامه میگیرن که گزارش گیریشون توسط کریستال ریپورت هست میزنن اکسپورت به اکسل دیتا اونلی بعد میریزن توی برنامه ما! دیتابیسش هم مثل برنامه های دیگه نیست که تحت کنترل باشه. مستقل مستقله. ( میتونید از فایروال بخواید که بلاک کنه)
کسی تمایل داشت بخره یا سوالی داشت پیام خصوصی بذاره. یا همینجا بگه جواب میدم.:20:
Mr_fanta
11-10-2009, 08:40
لطفا برای من هم بفرستید
empty.headed.64@gmail.com
saeed004
11-10-2009, 08:45
شارژهای 2000 تومانی ازین پس به صورت پلمپ به بازار ( فعلا شیراز ) عرضه شد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!:blink:
ترسیدید! نه؟ آقا گفته بودم یه برنامه نوشتیما؟! آقا یه کاریش کردیم که بتونی روی پاکت های پلمپ هم چاپ کنی و بدی مردم. ما اینجا توی شیراز که دادیم همه کفشون برید. یارو اومده همینجوری پول ریخته برامون میگه بزن. در صورتی که هرچی بهش گفتیم بابا سایت خرابه فعلا حرف حالیش نیست. میگه بزن.
1. یک فروند پرینتر سوزنی اپسون ال کیو 300 پلاس(یا معمولی) که قیمت نو 198تومانه که ما دسته دو گرفتیم 66 تومان
2. یک کارتن پاکت رمزدار که حدود 6000تا توش هست و قیمتشم دانه ای 17 تومان که بعد بهتون میگم از کجا بخرید. تو تهرانه از من نمی خرید.
3. یک فروند برنامه ای که نوشتیم و چون ما خودمان دانشجوییم دانشجویی حساب میکنیم. قبلا گفتیم 30 اما چون این امکان هم بهش دادیم آقا با عرض شرمندگی میدیم نه 500هزار تومان، نه 250هزار تومان.
بلکه فقط 50هزار تومان( آقا این رئییس دانشگامون گفته برای حذف و اضافه باید پول بدید شرمنده)
طرز کارشم اینجوریه که کسانی که دارن دستی میگیرن یه دکمه به اینترنت اکسپلورر ( فقط6) اضاف میشه که مرحله ی آخر که شارژ داد دکمه رو میزنی رفته تو دیتابیسش. کسانی هم که با برنامه میگیرن که گزارش گیریشون توسط کریستال ریپورت هست میزنن اکسپورت به اکسل دیتا اونلی بعد میریزن توی برنامه ما! دیتابیسش هم مثل برنامه های دیگه نیست که تحت کنترل باشه. مستقل مستقله. ( میتونید از فایروال بخواید که بلاک کنه)
کسی تمایل داشت بخره یا سوالی داشت پیام خصوصی بذاره. یا همینجا بگه جواب میدم.:20:
انقدر از این آدما به من گفتن بیا هرچی میخوای بدیم بهت واسه ما شارژ بگیر چون کارم مطمئنه شارژ سوخته نمیدیم دست مردم وقتی سایت خرابه شما صدتا برنامه هم بنویسی فایده نداره
راستی کریستال ریپرت چی هست ؟
ای آقا شما روزی دو هزار تا شارژ 2 تومنی هم بما بدی 2350 روی هوا از ما میزننش یکی هم نمیگه پلمپ کیلو چنده!!
شما هم بشینید یه فکری بحال سایت بکنید اگر با فکر قابل حله!!!
Hamed-Beckham
11-10-2009, 09:00
ای بابا ! دل شما هم خوشه به خدا !! :دی
منه بدبخت کم مونده مغازه رو ببندم از دست این همه مشتری که کارت شارِژ می خواد !!!
کسی اخباری چیزی نداره ؟ جدید ؟ سایت کی درست میشه ؟ بانک ملی کی درست میشه ؟
آخه من شنیدم که دیگه ایران و مرگ بر آمریکا با هم دوست شدند ؟؟؟ :دی
beckham7
11-10-2009, 09:24
تسلیت به تمام شارژ2000 بگیرها
اقا خداحافظ
یه سری به سایت بزنید
تمام رشته هامون پنبه شد
esmaidorazahi
11-10-2009, 09:31
فروش اينترنتی کارت شارژ سيم کارت اعتباری
به سرویس کارت شارژ، خدمتی نو از شرکت ارتباطات سیار، خوش آمدید.
*** قابل توجه مشترکینی که اقدام به خرید کارت شارژ 20.000 می نمایند ***
پس از اتمام مراحل خرید و همزمان با کسر مبلغ شارژ از حساب، تلفن همراه شما به صورت مستقیم شارژ خواهد شد و هیچگونه رمزی نمایش داده نمی شود. لذا شماره تلفن همراه اعتباری را به صورت صحیح وارد نمایید زیرامبلغ مورد نظر ، بر روی شماره تلفنی که در ابتدای خرید وارد نموده اید شارژ می گردد.
لطفاً به نکات ذيل توجه فرماييد:
- از زدن دکمه بازگشت (Back) در مرورگر اينترنتي اجتناب گردد.
- بعد از ورود اطلاعات و زدن دکمه ثبت، وارد سايت بانک مربوطه شده و پرداخت الکترونيکي از طريق فرم واريز وجه انجام خواهد شد. در ادامه بعد از پرداخت مجدداً وارد سايت شرکت ارتباطات سيار شده تا شماره رمز شارژ نمايش داده شود.
- چنانچه تا قبل از نهايي شدن پرداخت در بانک، هرگونه خطايي در ورود اطلاعات صورت گيرد، مي بايست مرورگر بسته شود و عمليات ثبت نام مجددا انجام گيرد و از زدن دکمه بازگشت (Back) اجتناب گردد.
- در صورت بروز هر گونه پرسش و يا اشکال شماره تماس 09990 و پست الکترونيکي charge@mci.ir پاسخگو مي باشد.
- در صورت هرگونه اشتباه در اطلاعات وارد شده، مسئوليت آن متوجه متقاضي مي باشد.
- مشترک مي بايست پس از دريافت شماره رمز در اسرع وقت نسبت به شارژ سيم کارت خود اقدام نمايد تا از سو استفاده احتمالي اجتناب گردد. بدیهی است پس از خرید، مسوولیت نگهداری از شماره رمز شارژ به عهده خریدار خواهد بود.
جهت خرید بیش از یک کارت شارژ، می بایست ابتدا اولین خرید را انجام داده و بعد از تکمیل آن، خریدهای بعدی از ابتدا آغاز گردد و از خرید کارت شارژ به صورت هم زمان جدآً خودداری شود. در غیر اینصورت مشکلات پیش آمده بر عهده خریدار می باشد.
!!! در صورتیکه پس از خرید شارژ اینترنتی، شماره سریال و شماره رمز شارژ مشاهده نشد، خریدار می تواند در قسمت پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات اقدام نماید.
توجه: کارت شارژ خریداری شده فقط برای شماره تلفن همراهی که ثبت می شود، مجاز می باشد.
توضیحات بیشتر ...
سوالات متداول
شارژ اينترنتی سيم کارت اعتباری
برای ادامه کار، باید شرایط خرید کارت شارژ را تایید کنید.
مطالب فوق را خوانده و مورد تایید اینجانب می باشد.(برای ادامه فرایند شارژ سيم کارت انتخاب این گزینه ضروری است.)
beckham7
11-10-2009, 09:36
احتمالا این کارو کردن که بزودی شارژ2000تومنی پلم بدن بیرون چون مجبورن بازارو تامین کنن با این سایتم که دیگه نمیشه شارژ گرفت:2::41:
saeed004
11-10-2009, 09:51
احتمالا این کارو کردن که بزودی شارژ2000تومنی پلم بدن بیرون چون مجبورن بازارو تامین کنن با این سایتم که دیگه نمیشه شارژ گرفت:2::41:
بچه ها تسليت تسليت
مرده شور هرچی آدم که نمیذاره جوونای مملکت از بیکاری در بیان نمیگن این همه معتاد از کجا میاد
حالا لامصب همینم بالا نمیاد مسخره شو درآوردن
از فردا پس فردا پلمپ میریزن تو بازار مطمئن باشین
کسی امتحان کرده ببینه راست میگن یا نه ؟
saeed004
11-10-2009, 10:17
بچه ها تسليت تسليت
مرده شور هرچی آدم که نمیذاره جوونای مملکت از بیکاری در بیان نمیگن این همه معتاد از کجا میاد
حالا لامصب همینم بالا نمیاد مسخره شو درآوردن
از فردا پس فردا پلمپ میریزن تو بازار مطمئن باشین
کسی امتحان کرده ببینه راست میگن یا نه ؟
از خودم به خودم نقل قول
:19:
کسی امتحان نکنه من امتحان کردم جواب نمیده
احتمالا تا چند وقت دیگه برش میدارن چون مغایرتا میره بالا
beckham7
11-10-2009, 10:51
از خودم به خودم نقل قول
:19:
کسی امتحان نکنه من امتحان کردم جواب نمیده
احتمالا تا چند وقت دیگه برش میدارن چون مغایرتا میره بالا
اینا جایی نمی خابن که سردشون بشه
این کارشون بی دلیل نیست اونا خودشون می دونن با این کار مغایرتا خیلی بالا میره و دردسرش خیلی زیادتر نسبت به قبل در ضمن فک نکنم قصد پرنوندن مشتری رو داشته باشن احتمال زیاد یعنی صد در صد فکر عواقب این کار رو هم کردن . ، که چیزی نمی مونه جز بیرون دادن 2تومنی پلم :41:
البته اینا در شرایطی که ادمای عاقلی تو کار باشن اگه بی عقلن که چه بهتر یعنی بخان همین رویه رو ادامه بدن خیلی براشون بد میشه نارضایتی مشترکا خیلی بالاتر میره چون مردم کارشون مقایسه و انتخابه وقتی ایرانسل شارژاش از در و دیوار پایین میریزه و شارژ 1000داره و همه جا پیدا میشه چون اکثر مردم دنبال ارزونی هستن نه مقایسه هزینه مکالمه
چرا همراه اول بخرن یه انتن دهی داره که اونم طرف ما یه روز در میون قطعه
انشاله نابود بشه سایت همراه اول اصلا دک و دستگاه همراه اول منفجر بشه مفت خور ها این همه از مردم تو سالهایی که تنهااپراتور تو ایران بودن خوردن اینم از الانشون مگه دزدی شاخ و دم داره!
sanbad2020
11-10-2009, 11:21
با سلام
سايت همراه اول باز هم تغيير كرد . ساعت 10.30 امروز يكشنبه 19-07-88
sepanta2005
11-10-2009, 11:26
بچه ها یعنی واقعا رو شماره طرف شارژ میشه؟
کسی امتحان کرد اینو؟؟
آخه قبلام گفته بودن تو سایت که فقط واسه شماره وارد شده شارژ میشه . اما واسه همه شارژ میشد
تست کنید کامل خبر بدید
کسی امتحان نکرده ببینه نتیجه رو چجوی نمایش میده؟ ایا واقعا شارژو نمایش نمیده و خط اتوماتیک شارژ میشه؟
saeed004
11-10-2009, 11:34
بچه ها یعنی واقعا رو شماره طرف شارژ میشه؟
کسی امتحان کرد اینو؟؟
آخه قبلام گفته بودن تو سایت که فقط واسه شماره وارد شده شارژ میشه . اما واسه همه شارژ میشد
تست کنید کامل خبر بدید
اي كلك من امتحان کردم شارژ نمیشه من تماس گرفتم باهاشون میگه هنوز غیرفعاله
بچه ها خوتونو نبازین خدا با ما جووناست همچین تقاصشو پس بدن حتما حکمتی تو کاره
Hamed-Beckham
11-10-2009, 11:40
آآآآآآآآآآآآآآ
چه خبره اینجا ؟؟؟؟
7 نفر آنلاین ؟؟؟
من از اون اول هم نفرین کردم !
هر کی هر چی می خواد درد دل کنه !
الهی همشون ذلیل بشن ! از اون بچه کوچولویی که نشسته پشت کامپیوتر و دیتا بیس رو پر می کنه تا اون گردن کلفتا !
الهی هیچ کدومشو خیر نبینن ! :دی
الهی هر چی فک و فامیل دارند بیکار بشن !
الهی ما جوون هارو به راه راست هدایت کن !
beckham7
11-10-2009, 11:50
اي كلك من امتحان کردم شارژ نمیشه من تماس گرفتم باهاشون میگه هنوز غیرفعاله
بچه ها خوتونو نبازین خدا با ما جووناست همچین تقاصشو پس بدن حتما حکمتی تو کاره
تقاص چیو پس بدن ؟؟
خدا چیکار کنه این وسط !!!؟
یه عده ای زور دستشونه و هر کاری بخان با مردم و جوونا میکنن
جوون چی؟ به ما هم میگن جون !؟اصلا این چه نوع زندگیه؟
بیخیال بابا بخام ادامه بدم... خودتون نگاه کنید اصلا نگا هم نکنید اینا گفتن نداره همه چی دستگیرتون میشه
خدا چکار بکنه
مگه زمان فرعونا هر کاری میکردن سریع تقاص پس میدادن؟تقاص اون دنیاست
فعلا باید زندگی که چه عرض کنم ،بگذرونیم این لحظات رو کم هم نیاریم:10:
یعنی باز هم بیکار شدیم؟؟!!
حالا اصلا میخواستین پلمپ بدین یا هر کوفت دیگه ای اینو دیگه واسه چی بستید؟؟ این جای خودش اونم جا خودش بلکه دو زار ازش در میومد
بخدا تو این مملکت اینا فقط هدفشون نون بریه
دونباله رو بخوانید بابا قبل از از هز نفرینی مگه نگفته مسولیت سارژ نمایش داده شده با شماست به نظر من این یه کلک هست ولی آدم عاقل شرط عقل رو داره
فکر نکنم سیستم اینا اونقدر پیشرفته باشه که به صورت آنلاین بتونن این کار رو بکنن همنجوری ماهی 32 روز سایت مشکل داره
این بیچاره ها فکر نمی کنن یکی از کارهایی که باعث رونق همراه اول در پیت اینا شده ما هستیم چقدر بدبختن
دونباله رو بخوانید بابا قبل از از هز نفرینی مگه نگفته مسولیت سارژ نمایش داده شده با شماست به نظر من این یه کلک هست ولی آدم عاقل شرط عقل رو داره
فکر نکنم سیستم اینا اونقدر پیشرفته باشه که به صورت آنلاین بتونن این کار رو بکنن همنجوری ماهی 32 روز سایت مشکل داره
این بیچاره ها فکر نمی کنن یکی از کارهایی که باعث رونق همراه اول در پیت اینا شده ما هستیم چقدر بدبختن
حرف شما درست اما مگه نمیبینی نوشته فقط برای دو تومنی یعنی شارژای دیگه رمز نمایش داده میشه
اما اینکه میگید سیستمشون اینقدرام پیشرفته نیست درسته خوب میبینید که هنوزم فعال نیست و معلوم هم نیست کی فعال بشه شایدم یه بلف باشه اما چیزی که هست فعلا به هیچ صورتی سایت شارژ دو تومنی نمیده
به نظرم تو مرحله بعدی میره روی دستگاه های pos و البته میدونید که مثل 5 تومنی هفته ای دو بار و به مدت چند ساعت شارژ میدادند و اونم اینقد خطاشون شلوغ میشد که کلی مغایرت پیدا میکرد خیلی بدتر اینترنتی بود
آقا بشینید فکر کنید آگه اینجوری بشه که روزی 10000 نفر شایدم بیشتر باید زنگ بزنن بانک یا با شماهر09990 تماس بگیرن
مگه می شه اینجوری
پس از اتمام مراحل خرید و همزمان با کسر مبلغ شارژ از حساب، تلفن همراه شما به صورت مستقیم شارژ خواهد شد و
هیچگونه رمزی نمایش داده نمی شود.
لذا شماره تلفن همراه اعتباری را به صورت صحیح وارد نمایید زیرامبلغ مورد نظر ، بر روی شماره تلفنی که در ابتدای خرید وارد نموده اید شارژ می گردد.
اینجوری هم داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا اگه واقعا شارژ نشه ساعتی 100000 نفر باید زنگ بزنن که آقا چرا مال ما شارژ نشد فکر کنم یه کاسه ای زیز نیم کاسه هست
البته اینو رو هم باید قبول داشت که این کار برا آدم نون و آب نمی شه و باید به فکر کار بهتری بود ولی خوب چه می شه کار وقتی این همه بیکار هست
saeed004
11-10-2009, 12:44
منم احساس ميكنم سركاريه یعنی انقدر پیشرفت کردن که میتونن آنی همون سیمکارتو شارژ کنن آره ارواح خاک عمشون اینجا هم که محیط فرهنگیه نمیشه فحش داد
آخه مرتیکه خر تو که هنوز شارژ دادن رو بلد نیستی از هر صدتا 5 تا موفق میشه چجوری میخوای سیمکارتو همون لحظه شارژ کنی مرده شور ببردت جرات داری بیا قزوین ببین چه درسی میدیم بهت
بچه ها ببخشین شرمنده عصبی بودیمان
بگذریم در هر صورت عیبی نداره ایشالله پلمپش میاد میزنیم تو کارش
امیدتون به خدا باشه
ایشالله یکیشون بیاد گوشیشو از این طریق شارژ کنه بانک ملت پولشو بخوره ببینه چقدر سوز داره
ایشالله یکیشون بیاد گوشیشو از این طریق شارژ کنه بانک سامان پولشو بخوره ببینه چقدر سوز داره
خدا سیمکارتشو بسوزونه الهی
الهی بره دستشویی درش قفل شه گوشیش شارژ نداشته باشه بیاد اینترنتی با لپ تاپش شارژ بخره از حسابش کم شه شارژ نده ( مخصوصا ملت )
صلوات دوم رو فرا تر بفرست
سایت دوباره down شد !!!بخدا اینا خودشون هم نمیدونن چیکار دارن میکنن یه سری بچه نشستن پای این سایت فلکه رو باز کردن روش ...
mehdi912
11-10-2009, 13:36
2 تا از پارسیان گرفتم رمز نداد نوشت مستفیم شارژ شد، اما نشد دو باره امتحان کردم 4تومان خورد بده نیم ساعت صورت حسابمو چک کردم برگردوند
سیستمشون درست شد خطمو بدون اینکه رمزی نشون بده شارژ کرد!!
تسلیت میگم دوستان
esmaidorazahi
11-10-2009, 14:28
بايد بزنيم تو يه كار ديگه.
saeed004
11-10-2009, 14:35
سیستمشون درست شد خطمو بدون اینکه رمزی نشون بده شارژ کرد!!
تسلیت میگم دوستان
با كىوم بانك
من که با سامان میگیرم همش ارور میده
mehdi912
11-10-2009, 14:37
فعلن که سایت پیام میده امکان خرید ندارد
مبارک حضرات باشه به جمع بیکاران خوش آمدید
نمی شه بزنیم تو کار تحریم مخابرات
حالا اونایی که یه تعداد دارن چه کار شون می شه کرد
با كىوم بانك
من که با سامان میگیرم همش ارور میده
با سامان به راحتی یه شارژ گرفتم خطم شارژ شد
موبایل فروشی ها با یه خط adsl براحتی میتونند شارژ بفروشند
مبارک حضرات باشه به جمع بیکاران خوش آمدید
نمی شه بزنیم تو کار تحریم مخابرات
حالا اونایی که یه تعداد دارن چه کار شون می شه کرد
همشو روی هوا ازتون میخرند هنوز که پلمپ ارایه نشده
یعنی اینجوری کار می کنه یا نه ممنون می شم سریع جواب بدی
iman جان شما تست کردی سریع امد یا نه اینم سریع لطفا
iman جان شما تست کردی سریع امد یا نه اینم سریع لطفا
بنده یکبار تست کردم سریع شارژو داد
tomalaki
11-10-2009, 16:13
خب دوستان! یک امیدی در دل ما جوانان فتاده بود که اینم بر باد رفت. دوباره بزنیم تو کار داریوش و قمیشی و بشینیم کنج خونه سماق بمکیم. دوستان پیشکسوت هم کار مواد افیونی رو شروع کنند. دوباره بریم تو پارکها قلیون بکشیم و سیگار. دوباره بریم سر جیب پدر. دوستان سابقه دار که دیگه یقه ی پدر رو میگیرند. که بدبختی بازم شروع شد. عزیزانی هم که سرمایه گذاری کرده بودند و الان میرن زندان خوش به حالشون. چون لااقل دیگه اجاره و خرج خورد و خوراک ندارند. آقا یه راه خودکشی توپ زده سرم. بدون درد و عوارض. 100درصد تضمینی.
Hamed-Beckham
11-10-2009, 17:56
خدایی نمی دونم بخندم یا گریه کنم !!! :31:
ای تف به ذات باعث و بانی این جریان !!! :41:
دوستان بیاین دست در دست هم دهیم و یه تیم هکر بسازیم و هکش کنیم سایت رو ؟؟ :31: من یه کمی کوچولو استعداد و تجربه اشو دارم !
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
وای خدا ترکیدم از خنده !! واسه اون دانشجو هایی که نشستن برنامه نوشتن در این مورد واسه شهریه هاشون !!! :18::31:
حالا چه زود خودشو هم گرفته و میگه فقط با 50000 تومان !!!! :27: دیدی خدا بد کاران رو دوست نداره ؟ :31:
بهروز جان حالا اون برنامه رو هر موقع می خوای بفرست !!! :31: زیاد مهم نیست اون نوش دارو ! :31:
mohammad4088
11-10-2009, 18:02
سایت اپراتور ها رو چک کنید خوبه
Hamed-Beckham
11-10-2009, 18:21
بابا یکی جلو این ... هارو بگیره !!!!
الان من بدبخت اگه به یکی شارژ بزنم و شارژ نکنه چه خاکی به سرم بریزم ؟؟
یهو دید پیش من شارژ نکرده و مشتری رفته خونه و اونجا واسش شارژ شده !! از کجا پیدا کنم اونو ؟؟؟
Amin.P30
11-10-2009, 19:03
حالا كه بيكار شديم...اون دوستاني كه نرم افزار هاشون رو ميخواستن قالب كنند و به قيمت خدا تومن بفروشند نرم افزار هاشونو رو كنند ببينيم چي بود اينقدر تعريف ميكردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم به همه دوستان تسليت ميگم...
یهو دید پیش من شارژ نکرده و مشتری رفته خونه و اونجا واسش شارژ شده !! از کجا پیدا کنم اونو ؟؟؟
همین دیگه رو این حساب هم فکر نمیکنم بشه بصورت آنلاین در مغازه هم شارژ فروخت!!
saeed004
11-10-2009, 19:17
من امتحان کردم سریع شارژ میشه آنی اگه بزنه بدون اشکال صد درصد ریخته اگه بزنه با اشکال و رسید بانکی نده برمیگرده اگه بزنه با اشکال و رسید بانکی بده نمیریزه و باید پیگیری کنی اگه 2500 بفروشیم فکر کنم بیرزه ریسکش میشه 20 درصد یعنی از هر 5 تا یکیشم بسوزه مشکلی نیست
beckham7
11-10-2009, 19:25
:31::31::31::31::31::31:
این همه پول مفت بانک ازمون خورد حالا بدیم به مردم چه اشکالی داره
عجب اوضاع قم اندر عقربی ! یا غم اندر اقربی
خداییش من که فکرم ازاد شد البته حالمم گرفته شد خیلی
البته ازاد ازاد که نه اما از بلاتکلیفی در اومدیم
باور کنید میخاستم یه صفحه مطلب بنویسم نصفشم نوشتم اما پاکش کردم چون اینجا جاش نبود
بهر حال این اتفاق می افتاد دیر یا زود به جهنم دیگه بازیچه دست کسی نیستیم حداقل تو این یک مورد!
بابا این زندگی بود
Amin.P30
11-10-2009, 20:54
:31::31::31::31::31::31:
این همه پول مفت بانک ازمون خورد حالا بدیم به مردم چه اشکالی داره
عجب اوضاع قم اندر عقربی ! یا غم اندر اقربی
خداییش من که فکرم ازاد شد البته حالمم گرفته شد خیلی
البته ازاد ازاد که نه اما از بلاتکلیفی در اومدیم
باور کنید میخاستم یه صفحه مطلب بنویسم نصفشم نوشتم اما پاکش کردم چون اینجا جاش نبود
بهر حال این اتفاق می افتاد دیر یا زود به جهنم دیگه بازیچه دست کسی نیستیم حداقل تو این یک مورد!
بابا این زندگی بود
اره...هيچ كي نيست كه بانك پولشو نخورده باشه ....فقط بانك ملي وقتي پول ميخورد برگشت ميداد...حد اقل پيگيريش خوب بود....اما 1.5 ماه كلا تعطيل بود.....بعد از اين ماجرا امروز من 2 تا شارژ گرفتم...يكي از پارسيان كه خورد:19::19::19::41::41::41::21::2::2::2::18:: 18::18::13::13::13::27:.... يكي از بانك ملي كه شارژ را داد و مستقيم بدون هيچ پيامكي و سر و صدايي به گوشي مبلغ شارژ را وارد كرد...
sanbad2020
11-10-2009, 20:55
با سلام
من 3 تا شارژ 2000 توماني همراه اول خريدم و شماره رسيد بانكي هم داد + شماره سريال
و نوشت روي شماره شارژ مي شود ولي اصلا شارژ نشد.
نمي دانم مشگل از كجاست.؟؟؟؟؟
دوستان ممکنه یکی این روال رو کاملا توضیح بده چون من که اعتباری ندارم نمی تونم تست کنم
یا راه حل توپ به مغزم زده که با همین برنامه هم می شه کار کرد
یکی بزرگواری کنه مراحل رو بگه آیا در آخر سر شارژ رو نشون می ده یا نه با تو جه به پست بالایی به نظر می یاد شماره سریال می ده و کد بانک ولی شماره شارژ نمی ده درسته اینجوریه یا نه
اگه اینجوری باشه می شه بازم دورش زد
ولی یه چیزی که دیگه نمی شه دور زد اینه که اس ام اس امده که به زودی روی دستگاه های POS هم قرار شارژ بده که اینو دیگه نمی شه دور زد
mehdi912
11-10-2009, 22:23
سلام دوستان
کسی میدونه قیمت عمده همراه اول 5000 و 10000 ایرانسل 1000 و 2000 و 5000 چفدر؟ هر روز حدود 3000000 ت بخرم . حداقل قیمتا از نمایندگان اصلی بدون واسته؟
tomalaki
11-10-2009, 22:26
اصلا اونجوری هم که میگی نمیشه. چون که فقط روی شماره ای که وارد میکنی شارژ میشه.
بچه ها من یه سوال داشتم. چه طور میشه یکی از عاملان مجاز فروش شارژ همراه اول شد؟ 5-6 ماه که غیر مجاز بودیم حالا بریم توی کار مجاز؟
آقا دور زدن این سیستم هم کاری نداره مگی نه نگاه کن ببین من چه طوری دورش می زنم ولی فعلا می مونم ببینم جریان از چه قرار می شه
می خوام ببینم جریان این دستگاه ها راسته یا نه
اگه اوکی شد در روز به همتون روزی 10000 تا شارژ می دم کاری نداره که ولی قول بدید شلوغش نکنید ها تابلوشم نکنید که گندش در بیاد
mehdi912
12-10-2009, 00:11
باید شرکت معتبری باشی و از شورای عالی انفور ماتیک مجوز داشته باشی + پارتی
سلام دوستان
کسی میدونه قیمت عمده همراه اول 5000 و 10000 ایرانسل 1000 و 2000 و 5000 چفدر؟ هر روز حدود 3000000 ت بخرم . حداقل قیمتا از نمایندگان اصلی بدون واسته؟
با اين مبلغ كه فكر نكنم بتوني از نمايندگان دست اول كه همون توزيع كنندگان اصلي باشند بتوني بگيري.
ولي براي ايرانسل از توزيع كنندگان اصلي:
2000 توماني: 1920 تومان
5000 توماني: 4800 تومان
از عمده فروشها
2000 توماني: از 1922 به بالا
5000 توماني از 4805 به بالا
1000 توماني از 1000 به بالا. پلمپ از 1020 به بالا
همراه اول كه بسته به تعداد و مبلغ خريدت داره:
10000 توماني از 9525 به بالا(تعداد بالاي دو سه هزار)
5000 توماني از 4770 به بالا
ليست توزيع كنندگان اصلي هر كدوم هم تو سايت خودشون هست.باهاشون تماس بگيريد و بسته به تعداد خريدتون قيمت بگيريد.
اصلا اونجوری هم که میگی نمیشه. چون که فقط روی شماره ای که وارد میکنی شارژ میشه.
بچه ها من یه سوال داشتم. چه طور میشه یکی از عاملان مجاز فروش شارژ همراه اول شد؟ 5-6 ماه که غیر مجاز بودیم حالا بریم توی کار مجاز؟
نيازي به مجوز نيست. جيب مبارك در اينجا حكم مجوز رو داره.
راستي ديديد چند روز پيش گفتم يك خبر بد دارم:5::21:
saeed004
12-10-2009, 07:50
آقا دور زدن این سیستم هم کاری نداره مگی نه نگاه کن ببین من چه طوری دورش می زنم ولی فعلا می مونم ببینم جریان از چه قرار می شه
می خوام ببینم جریان این دستگاه ها راسته یا نه
اگه اوکی شد در روز به همتون روزی 10000 تا شارژ می دم کاری نداره که ولی قول بدید شلوغش نکنید ها تابلوشم نکنید که گندش در بیاد
شما راهتو بگو بیخیال دستگاه پوز ما همچنان به فعالیتمون ادامه میدیم تا بخواد رو دستگاهها بیاد طول میکشه شاید بتونیم اینجوری یه هفته کار کنیم
saeed004
12-10-2009, 07:54
راستي ديديد چند روز پيش گفتم يك خبر بد دارم:5::21:
شما گفتی ای کاش میگفتی چیه حداقل ما تا مرز سکته مغزی نریم آماده کنیم خودمونو واسه داستان
راستی خبری از پلمپ ملمپ یا چیز دیگه نداری ؟ مثل اینکه شما اطلاعاتتون قویه
saeed004
12-10-2009, 08:07
دوستان ممکنه یکی این روال رو کاملا توضیح بده چون من که اعتباری ندارم نمی تونم تست کنم
یکی بزرگواری کنه مراحل رو بگه آیا در آخر سر شارژ رو نشون می ده یا نه با تو جه به پست بالایی به نظر می یاد شماره سریال می ده و کد بانک ولی شماره شارژ نمی ده درسته اینجوریه یا نه
ولی یه چیزی که دیگه نمی شه دور زد اینه که اس ام اس امده که به زودی روی دستگاه های POS هم قرار شارژ بده که اینو دیگه نمی شه دور زد
درسته همینجوریه شماره سریال و رسید بانکی خوب وقتی شما بعد از تائید شارژ میره تو حساب سیمکارت رمزو داشته باشی باز فایده نداره اگه پیگیری هم کنی فقط سریال نشون میده شما راهتو بگو شاید ما هم یه تلنگری خورد بهمون یه چیزی کشف کردیم این وسط
saeed004
12-10-2009, 09:00
من زنگ زدم 09990 گفتن که فعلا وکیوم و کارت و پوز خبری نیست تا آخر هفته هم صبر کنید تا سیستممون قشنگ راه بیفته
کسی خبر موثق تر نداره ؟
beckham7
12-10-2009, 09:12
الان اول صبح و باز سایت بالا نمیاد شاید دوباره بخان تغییرات بدن !!:46:
هر کی گفت شباهت سایت همراه اول با اداره کنندگان مملکت چیه!؟
Hamed-Beckham
12-10-2009, 09:15
اگه منظورت پیگیری کردن هستش که عمرا بشه !
اگه منظورت شماره ایرانسل وارد کنه که نمی شه ؟!
احتمال کار کردن برنامه صفر در صد هستش ! :31:
کار خوبی کردن ! ولی ای کاش پیگیری رو از طریق اینترنت می ذاشتند !
کسی خبر داره کارت شارِژ پانصد تومانی کی میاد ؟ :18: شایعه پراکنی در حد تیم ملی ! :31:
آخه چند روز پیش یه دختر اومد مغازه و با کلی ناز گفت : سلام کارت شارِژ ایرانسل دارید ؟ :5: گفتم بله چند تومانی می خواید ؟ گفت : 500 تومانی !!! :18::18::18: گفتم مگه اومده ؟؟؟ :18: گفت خودتون اینجا نوشتین : 5000 تومان !!! :18: دختره بدبخت همچین گفت ای واااااااااااای که همه ی همسایه ها ریختن مغازه که چی شده ؟ :31:
tomalaki
12-10-2009, 16:16
آقا کسی ایده ای، نظری چیزی نداره؟ ما کلا رفاقتی یه 3میلیون پول داریم. بزنیم تو کار 5تومانی و ایرانسل؟ به نظرم زیاد جالب نیست؟
Hamed-Beckham
12-10-2009, 17:20
دوستان اگه کسی می خواد پول در بیاره بیاد سهام بگیره !! :دی
من خودم تو کارگزاری هستم !! :دی
راهنمایی می کنم که چی بخرین و چی بفروشین !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.