مشاهده نسخه کامل
: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول
saeed004
08-11-2009, 11:38
شارژ آنلاین فایده نداره خیلی خطا داره
دوست عزیز شما آقای فلاح نیستی از مازندران شما شارژ از کجا میاری ؟ جاشو به ما بگو ؟ از دفاتر خدماتی میگیری ؟ چند میفروشی ؟ چند میخری ؟ الان غیر از دفاتر و پارسیان جای دیگه ندارن شما از کی میخری ؟
beckham7
08-11-2009, 11:56
باقی دوستان چی ؟ کدوم بانک خطا کمتر خطا میده به نظر شما؟؟؟بگید استفاده کنیم
سهمیه روی POSتایید میشه شده روزی 10 تا
باقی دوستان چی ؟ کدوم بانک خطا کمتر خطا میده به نظر شما؟؟؟بگید استفاده کنیم
من تا حالا ده تا شایدم بیشتر گرفتم همش هم با سامان و مرورگر فایرفاکس تا الان به مشکل بر نخوردم همش شارژ شده بدون اشکال
دوست عزیز شما آقای فلاح نیستی از مازندران شما شارژ از کجا میاری ؟ جاشو به ما بگو ؟ از دفاتر خدماتی میگیری ؟ چند میفروشی ؟ چند میخری ؟ الان غیر از دفاتر و پارسیان جای دیگه ندارن شما از کی میخری ؟
من فلاح نیستم و لی شرکت ما نماینده هایی داره که از ما عمده خرید میکنن و بین ویزیتورهای خودشون توزیع میکنن/ ممکنه فلاح یکی از این ویزیتورهای شرکت ما باشه
کسی شارژ 2000 خواست موجوده اگه خواستید نمایندگی میدیم.
شماره تماس 01525242081 بخش فروش سرویسها با خانم پرنیان میتونید صحبت داشته باشید.
آقا چطوری میتونیم اعتماد کنیم که کارتا مشکلی نداشته باشن؟
چون در هر صورت ما باید اول پول بریزیم به حساب و بعد کارت بگیریم!
beckham7
08-11-2009, 16:25
سهمیه روی POSتایید میشه شده روزی 10 تا
من تا حالا ده تا شایدم بیشتر گرفتم همش هم با سامان و مرورگر فایرفاکس تا الان به مشکل بر نخوردم همش شارژ شده بدون اشکال
فایرفکس کنده و فک نکنم تاثیری داشته باشه
چه ساعتایی گرفتید و کارتتون مال مدوم بانکه ادم خوش شانسی هستید یا نه؟ این از همه بیشتر تاثیر داره!؟
فایرفکس کنده و فک نکنم تاثیری داشته باشه
چه ساعتایی گرفتید و کارتتون مال مدوم بانکه ادم خوش شانسی هستید یا نه؟ این از همه بیشتر تاثیر داره!؟
فایرفاکس کنده؟؟؟!!!
کارتم مال بانک سامان هستش دوست عزیز و سرعت اینترنتم هم 1 مگا بیت و در ساعات ظهر و غروب بیشتر امتحان کردم
در مورد سوال آخرت هم تا حالا همچین احساسی نداشتم!!!
این جمله شما که فرمودیئ فایرفاکس کنده رو باید به عنوان جک سال گذاشت تو اینترنت و همه رو به خنده انداخت.
چرا وقتی راجع به چیزی اطلاعات کافی ندارید حرف الکی میزنید
patomatoki
08-11-2009, 16:49
با دستگاه Pos کارت شارژ شرکت پیشگامان اینترنت تهران(یا همون پارسیان) کارت شارژ میشه بگیری نه با سامان و کشاورزی و...:31::31::31:
آره میدونم فعلا اینجوریه
ولی آقای خوشخنده یه بار دیگه بخون چی نوشتم اگه نفهمیدی بازم بخون و باز هم و ...
دست کم سواد کامپیوتریم کم نیست و میدونم فرق دستگاهی که پین بده چیه
ولی اون که من گفتم فقط طراحی و راه اندازی سیستم خرید و پرداخت به حساب صاحب پوز نیست
بلکه برنامه نویسی پوز برای انجام کارهایی نظیر اموری که بانکها آنلاین انجام میدن و ساپورت از شبکه بانک مربوطه رو طلب میکنه
در کل میشه کارایی یه خودپرداز یا ATM رو بدون دریافت وجه روش پیاده کرد
ولی چون امنیتش کمه و میشه سیستمشو راحت ریورز کرد و اینجا ایرانه .. هیچ بانکی اینکار رو نمیکنه
beckham7
08-11-2009, 17:22
فایرفاکس کنده؟؟؟!!!
کارتم مال بانک سامان هستش دوست عزیز و سرعت اینترنتم هم 1 مگا بیت و در ساعات ظهر و غروب بیشتر امتحان کردم
در مورد سوال آخرت هم تا حالا همچین احساسی نداشتم!!!
اینترنت من دیالاپه 31.2kbاین نهایت سرعته اینترنتیه که من وصل میشم تاچیزیم امتحان نکنم نمیگم کروم اپرا سافاری فایرفکس هیچکدوم واسه من سرعت اینترنت اکسپلورو نداشتن(لبته تو بعضی سایتا اپرا بهتر بود)
سوال اخرم شوخی بود دوست عزیز جدی مگیر:10:
این جمله شما که فرمودیئ فایرفاکس کنده رو باید به عنوان جک سال گذاشت تو اینترنت و همه رو به خنده انداخت.
چرا وقتی راجع به چیزی اطلاعات کافی ندارید حرف الکی میزنید
گلم شما که تو پستای قبلیتون من و دوستای دیگه رو کلی خندوندید چه اشکال داره شما هم به حرف ما بخند شاد شی جونم تازه ثوابم میکنیم از اطلاعات شما هم تو چندتا پستتون زیاد استفاده(خندیدن)کردیم
چه عجب شما یه حرف حسابی زدید معلومه تو عالم هپروت نیستید:31:
sabamobile
08-11-2009, 17:29
آره میدونم فعلا اینجوریه
ولی آقای خوشخنده یه بار دیگه بخون چی نوشتم اگه نفهمیدی بازم بخون و باز هم و ...
دست کم سواد کامپیوتریم کم نیست و میدونم فرق دستگاهی که پین بده چیه
ولی اون که من گفتم فقط طراحی و راه اندازی سیستم خرید و پرداخت به حساب صاحب پوز نیست
بلکه برنامه نویسی پوز برای انجام کارهایی نظیر اموری که بانکها آنلاین انجام میدن و ساپورت از شبکه بانک مربوطه رو طلب میکنه
در کل میشه کارایی یه خودپرداز یا ATM رو بدون دریافت وجه روش پیاده کرد
ولی چون امنیتش کمه و میشه سیستمشو راحت ریورز کرد و اینجا ایرانه .. هیچ بانکی اینکار رو نمیکنه
سلام دوست عزیز من کوچیک شما هم هستم به این خاطر گفتم فقط pos شرکت اینترنت تهران شارژ میده چون یکسری از دوستان نوشته بودند pos کشاورزی فعال شده و کارت شارژ میده من خودم چند ماهی هست پوز کشاورزی دارم ولی چنین منویی (کارت شارژ) نداره!!
اینترنت من دیالاپه 31.2kbاین نهایت سرعته اینترنتیه که من وصل میشم تاچیزیم امتحان نکنم نمیگم کروم اپرا سافاری فایرفکس هیچکدوم واسه من سرعت اینترنت اکسپلورو نداشتن(لبته تو بعضی سایتا اپرا بهتر بود)
سوال اخرم شوخی بود دوست عزیز جدی مگیر:10:
گلم شما که تو پستای قبلیتون من و دوستای دیگه رو کلی خندوندید چه اشکال داره شما هم به حرف ما بخند شاد شی جونم تازه ثوابم میکنیم از اطلاعات شما هم تو چندتا پستتون زیاد استفاده(خندیدن)کردیم
چه عجب شما یه حرف حسابی زدید معلومه تو عالم هپروت نیستید:31:
دوست عزیز زمان به همه ثابت میکنه که شما تو عالم هپروتی
saeed004
08-11-2009, 18:52
دوست من پیغامتو خوندم شما که توزیع کننده ی شارژی چرا دنبال بازار میگردی ؟ چرا خودتو اذیت میکنی ؟ چی رو میخوای ثابت کنی ؟ عاملان اصلی فروش مخابرات شارژ 2000 ندارن الان چندروزه اصلا شارژ تو بازار نیست شما چجوری و از کجا شارژ میگیری اینو به من بگو من خودم ازت میخرم اگه من جای شما بودم راحت روزی 100000 تا میفروختم نیازی به بازاریابی نداشتم پیغام خصوصی دارم برات دعوت به مناظره شدی آیدیمو برات دادم
سیستم کارت شارژ من یه نمه فرق میکنه.
مشتری کارت شارژ شرکت مارو میخره و کدش رو از طریق موبایل خودش و یا موبایل شخص دیگه با فرمت کد شارژ: شماره متقاضی به سرور ما sms میکنه.بعد از چند ثانیه موبایلش شارژ میشه و بهش پیغام شارژ شدن و یا اگر اشتباه زده باشه عدم شارژ دقیقا به چه دلیلی رو میزنه.الان تقریبا روزی 50 هزار تا تولید داریم. سرور ها بلافاصله پس از دریافت درخواست مشترک به صورت تمام اتوماتیک به سایت همراه اول متصل میشن از طریق یه پورت خاص و نه از طریق وب و موبایل مشترک رو شارژ میکنن و در صورت تایید همراه اول و دریافت کد مربوط به تایید شارژ شدن این موبایل با ذخیره این کد جهت پیگیری بعدی به درخواست مشترک با sms پاسخ میدهد. سیستم کاملا مکانیزه است و کاملا زیر بار جواب خودشو پس داده و در روز هزارانت نفر در حال شارژ موبایل خود از طریق 5 سرور ما هستند. شرکت ما یکی از isdp های معتبر در ایران هست که در 3 استان تهران و گلستان و مازندران در حال فعالیت و 155 مگابیت پهنای باند اینترنت روی بسترهای خودش داره.
میتونید مابقی مطالب رو با مراجعه به بخش فروش کارت شارژ سایت ما مطالعه بفرمایید.
خطا در سیستم ما 0% و تاخیر کمتر از 20 ثانیه.پاسخ گویی به موارد اشتباه کمتر از 5 ثانیه و باقی مطالب را تا تست نکنید نمیبینید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب رو در پیغام خصوصی نوشتم.مطالعه فرمایید
چه خبر شده.
شارژ بازها به هم ميپرند.اومديم اينجا تا از اطلاعات همديگه استفاده كنيم نه اينكه به همديگه بپريم.
مثل اينكه كمبود شارژ رو اعصاب همه تاثير گذاشته.
ما به کسی نپریدیم. فقط گفتیم اگر کسی عمده میخواد در خدمتیم.ظاهرا به خیلی ها برخورد.
saeed004
09-11-2009, 08:36
ما به کسی نپریدیم. فقط گفتیم اگر کسی عمده میخواد در خدمتیم.ظاهرا به خیلی ها برخورد.
دوست من سوال من فقط اینه شما شارژ 2 همراه رو از کجا میگیری ؟ از خود مخابرات ؟ از دفاتر خدماتی استان گلستان و مازندران؟ از شرکت معین ارتباطات ؟ چه تضمینی داری واسه سلامت شارژا ؟ مخابرات به شرکتای وابستش نداده به شما چطوری داده ؟ نکنه شما هم عامل اصلی فروشی ؟ اینارو واسه ما رووووشن کن بعد بیا بازاریابی ما که ادعایی نداریم خودمون دفتر خدمات ارتباطی داریم میدونی اوضاع چطوره شما جواب مارو بده ما دیگه کاری با شما نداریم مطلبتون تو سایت رو هم خوندم و این هیچ مشکلی رو دوا نمیکنه چون مشتری از ما پین میخواد نه اینکه شمارشو واستون اس ام اس کنیم
این هیچ مشکلی رو دوا نمیکنه چون مشتری از ما پین میخواد نه اینکه شمارشو واستون اس ام اس کنیم
یعنی چی؟
نکنه مشتری باید رمز را اس ام اس کنه تا گوشیش شارژ بشه؟
saeed004
09-11-2009, 10:23
این رو برای روشن شدن دوستان عزیزمون مینویسم نقل قول از جناب vahsha1 : سیستم کارت شارژ من یه نمه فرق میکنه.مشتری کارت شارژ شرکت مارو میخره و کدش رو از طریق موبایل خودش و یا موبایل شخص دیگه با فرمت کد شارژ: شماره متقاضی به سرور ما sms میکنه.بعد از چند ثانیه موبایلش شارژ میشه و بهش پیغام شارژ شدن و یا اگر اشتباه زده باشه عدم شارژ دقیقا به چه دلیلی رو میزنه.الان تقریبا روزی 50 هزار تا تولید داریم. سرور ها بلافاصله پس از دریافت درخواست مشترک به صورت تمام اتوماتیک به سایت همراه اول متصل میشن از طریق یه پورت خاص و نه از طریق وب و موبایل مشترک رو شارژ میکنن و در صورت تایید همراه اول و دریافت کد مربوط به تایید شارژ شدن این موبایل با ذخیره این کد جهت پیگیری بعدی به درخواست مشترک با sms پاسخ میدهد. سیستم کاملا مکانیزه است و کاملا زیر بار جواب خودشو پس داده و در روز هزارانت نفر در حال شارژ موبایل خود از طریق 5 سرور ما هستند. شرکت ما یکی از isdp های معتبر در ایران هست که در 3 استان تهران و گلستان و مازندران در حال فعالیت و 155 مگابیت پهنای باند اینترنت روی بسترهای خودش داره.میتونید مابقی مطالب رو با مراجعه به بخش فروش کارت شارژ سایت ما مطالعه بفرمایید.خطا در سیستم ما 0% و تاخیر کمتر از 20 ثانیه.پاسخ گویی به موارد اشتباه کمتر از 5 ثانیه و باقی مطالب را تا تست نکنید نمیبینید.
کد شارژ روی کارت ما برای ما معتبره و مشتری پس از ارسال اون با گوشی همراه خودش به سرور های ما و یا با گوشی دیگر با فرمت کد شارژ: شماره متقاضی گوشیش بلافاصله شارژ میشه. سولوشتن به این صورته که بلافاصله پس از رسیدن درخواست مشتری سیستم ما گوشیشو شارژ میکنه و براش پیام برمیگردونه که گوشیت شارژ شد
saeed004
09-11-2009, 10:25
کد شارژ روی کارت ما برای ما معتبره و مشتری پس از ارسال اون با گوشی همراه خودش به سرور های ما و یا با گوشی دیگر با فرمت کد شارژ: شماره متقاضی گوشیش بلافاصله شارژ میشه. سولوشتن به این صورته که بلافاصله پس از رسیدن درخواست مشتری سیستم ما گوشیشو شارژ میکنه و براش پیام برمیگردونه که گوشیت شارژ شد
یعنی به صورت عمده نمیشه کار کرد چون ویزیتورا اینو از ما قبول نمیکنن دوستان حرف منو تائید کنن بی زحمت
سئوالاتی که ممکنه پیش بیاد اینه که سرور ما چطور این شارژ رو انجام میده.سرور ما با ارتباط از طریق چند پورت خاص با سرور همراه اول بلافاصله پس از دریافت درخواست به صورت کاملا هوشمند و اتوماتیک اون شماره رو ظرف چند ثانیه شارژ میکنه و به متقاضی پیام رو بر میگردونه.اصولا متقاضی ها حداقل مبلغ یه شارژ تو گوشیشون دارن و اگر هم نداشته باشن از گوشی دیگه با فرمتی که بالا عرض کردم میتونن ارسال کنن
دقیقا دوستان دیگه دارن اینو عمده کار میکنن و جاش انداختن .چون تاخیرش خیلی کمه و چون اتوماتیکه در تمام ساعات شبانه روز سیستم بسیار عالی کار میکنه.و پهنای باند اینترنت خیلی بزرگی پشتشه که با چند سرور سرعت رو به حداکثر میرسانه.مطلب دیگه شما وقتی میزنید *140*11کد شارژ# در حقیقت همین ارسال sms رو با کد دارید ایجاد میکنید یعنی نحوه شارژ همراه اول هم دقیقا به همین صورته ولی به شکل دیگه.اگر دوست داشتی میتونید تست کنید اگر خوشتون آمد کار کنید. الان تقریبا روزی 50000 درخواست میاد و سیستم پاسخ میده.دوستان فنی اگر بخواین میتونم گزارش هامو بهشون نشون بدم.
beckham7
09-11-2009, 10:38
مسلما وقتی سایت همراه اول مشکل داشته باشه شارژ نمیشه اونوقت با مشتری چیکار باید کرد؟؟؟!!
دقیقا اشکال شما اینجاست که سیستم ما وابسته به پورت 80 نیست و ب سایت کاری نداره.تو این دوهفته کاری ما با وجود چند هزار شارژ در روز حتی یک بار هم سیستم ما واسه چند ثانیه هم به خریدارها پیام اختلال درسایت همراه اول و شارژ با تاخیر انجام میشود رو نداده.ما قبل از زیر بار بردن سرور ها تمام تستها رو زده بودیم و از کارمون مطمئن بودیم و هستیم
saeed004
09-11-2009, 10:44
الان حدود یک هفته هست که کارت شارژارو محدود کردن با قیمت بالای 5000 تومان میفروشن اینجور که من شنیدم تا آخر این هفته هم همینجوریه و من فکر میکنم یه فن جدید میخواد بزنه این همراه اول (احتمالا کارت 2 داره میاد ) و دیگه بازار پین رسما تعطیله
من اطلاع دقیق دارم کارت شارژ درکار نیست حداقل واسه 2 ماه دیگه.به خاطر شرایط جدید همرا اول و مخابرات با توجه به تغییر مدیریت های گسترده و جابجایی گروه بهمن به جای مدیران قدیم اصلا تصمیمات اینچنینی رو نمیگیرن چون همین تغییرات سایت رو بدون کارشناسی انجام دادن و کلی بهشون ضرر زد.به خاطر اینکه فقط دهن یه عده رو ببندن که چرا سایت اینطور خراب کار میکنه
saeed004
09-11-2009, 10:59
دقیقا اشکال شما اینجاست که سیستم ما وابسته به پورت 80 نیست و ب سایت کاری نداره.تو این دوهفته کاری ما با وجود چند هزار شارژ در روز حتی یک بار هم سیستم ما واسه چند ثانیه هم به خریدارها پیام اختلال درسایت همراه اول و شارژ با تاخیر انجام میشود رو نداده.ما قبل از زیر بار بردن سرور ها تمام تستها رو زده بودیم و از کارمون مطمئن بودیم و هستیم
امید است تو کارتون موفق باشید بحث ما به نتیجه رسید و بالاخره من یکی لااقل خیالم راحت شد شمارو به خیر و ماروبه سلامت اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی شرمنده
جناب vahsha1 این کاری که شما دارید انجام میدید من روز اول که همراه اول تغییرات را اعمال کرد میخواستم انجام بدم و برنامشم نوشتم و خواستم که این کارو شروع کنم که دیدم به ضررش نمی ارزه و هم این که یه نفر به صورت 24 ساعت باید پشت سیستم باشه!
در مورد این که به پورت 80 وصل نمیشه هم باید بگم نکنه همراه اول پورت 21 را برای شما اختصاصی باز کرده!
نهایت کار شما اینه که سیستم اس ام اس میاد شماره را به صورت رباط توی سایت همراه اول وارد میکنه و بعد هم میزنه شارژ!
این پروژه تا وقتی سایت این جوری مشکل داشته باشه با خطاهای زیادی رو به رو هست!
برادر من پورت 21 که پورت ftp هست چه ربطی داره.چرا از چیزی که اطلاعات نداری حرف میزنی.سایت همراه اول هم دیگه تغییراتی نمیکنه چون برنامه آجاکس مربوطه رو خود حاجیت نوشته و کاملا میدونم کی تغییر میکنه و کی نمیکنه.ر خصوص اپراتور سیستم ما کاملا خودکاره و فعلا با 5 سرور در حال کاره و دقیقا مثل سیستم شارژ ایراتسل و یا همراه اول عمل میکنه با این تفاوت که مقصد ارسال سئس شما با کد *140*# همراه اوله ولی در کارت ما مقصد ماییم و این کارو ما انجام میدیم و کارمزدشو میگیریم.اگر دوستان شبهه و سئوالی دارن میتونم براشون تست هم بفرستم
در ضمن در 7 میلیون تراکنش حتی سیستم ما یک مورد خطا ثبت نکرده و گزارش هاش هست و مستند اگر هر کی خواست هماهنگ کنه بهش نشون میدم. شما وقتی وبی از سایت خرید میکنی چون آجاکس میاد برگردونه شمار و به سایت همراه از بانک مشکلاتی پیش میاد که با خطا مواجه میشی و این مطلب در نوع ارتباط سرورهای ما با همراه اول صدق نمیکنه.شرکت ما واسه کاری که داره انجام میده هم مجوز گرفته و اگر کارت شارژ هم بیاد ما با تعدیل قیمت به کارمون ادامه میدیم و قصد داریم کارتهامون رو چند منظوره کنیم که هم بشه باهاش ایرانسل و هم همراه اول رو شارژ کرد که بزودی این قابلیت روش استارت میشه.
برادر من پورت 21 که پورت ftp هست چه ربطی داره.چرا از چیزی که اطلاعات نداری حرف میزنی.
ما داریم روزانه از سایت همراه اول خرید میکنیم با خطاها کاملا اشناییم و میدونیم چه خبره
در این مورد هم که گفتی اطلاعات ندارم میتونی نام کاربری مونو تو گوگل یه سرچ بزنی ، بعد هم نام کاربری خودتو سرچ کن!
در هر صورت موفق باشی، در اخر هم حرف saeed004 را تائید میکنم چون حرف خودمه: ( امید است تو کارتون موفق باشید بحث ما به نتیجه رسید و بالاخره من یکی لااقل خیالم راحت شد شمارو به خیر و ماروبه سلامت اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی شرمنده )
دوست من شما هم میتونی نام کاربری منو تو گوگل سرچ بزنی و از خودت خجالت بکشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر آدم ساده ای هستی که که بر اساس تعداد نتایج برسی میکنی. مطالب رو برسی کن.ببین من چه نوشته هایی دارم تو اینترنت و کی هستم و تو چی هستی
چقدر آدم ساده ای هستی که که بر اساس تعداد نتایج برسی میکنی. مطالب رو برسی کن.ببین من چه نوشته هایی دارم تو اینترنت و کی هستم و تو چی هستی
بنده هیچ کجا زیاد فعالیت نکردم اما فقط توی یک سایت بودم اونم بنا به دلایلی، اون سایت رو بهت معرفی میکنم که الان چند روزه دچار مشکل شده اما توی صفحات ذخیره شده گوگل میتونی ببینی: سایت امنیتی irchatan.com
بحث من با شما تمام شده بنده دیگه جواب نمیدم، موفق باشی
Hamed-Beckham
09-11-2009, 13:55
بس کنید دیگه !!!!:19:
مدیران سایت !!!!!!!!!!!!! مگه تبلیغات تو سایت مجاز هستش ؟؟ از فردا اسپم بارون کنم ؟؟:دی
خواهشا مدیران سایت به این تبلیغ کنندگان اخطار بدن !!
آقای Vahsha شما هم اگه می خوای بازار یابی کنی با پیغام خصوصی !! 26 تا پست زدی که همشون تبلیغ کارت شارژ هات بوده که معلوم نیست از کجا میاری !!
دوستان برای جلب توجه مدیران سایت و تایید حرف هام یه تشکر بزنید تا رسیدگی بشه !!
[quote=Hamed-Beckham;4387395]:16::16::16::16::16::16::16:
بانک ملی ATM کارت میده . دیشب 50 تا گرفتم .
[quote]
ای ول ، همه بانک ملی ها دستگاه های ATMشون میدن؟ یا فقط بعضی ها؟
Hamed-Beckham
09-11-2009, 14:46
بانک ملی ATM کارت میده . دیشب 50 تا گرفتم .
ای ول ، همه بانک ملی ها دستگاه های ATMشون میدن؟ یا فقط بعضی ها؟اونجوری که من می دونم ملی میده . یکی از دوستان هم می گفت که کشاورزی هم میده !! ولی اونو تست نزدم ! :11:
دیشب کلی حال کردم . نشسته بودم پای دستگاه ATM :31: هی می زدم همراه اول 2000 تومانی :21:
حیف که تو حسابم پول کم بود :5: وگرنه تا صبح یه پتو میبرم و همون جا می خوابیدم ! یه برنامه می نوشتم :16: که شماره رمز هارو ایمیل کنه !! یا به قول دوستمون اس ام اس بزنه ! :31:
وقتی میخوای خالی ببندی طوری ببند و جایی ببند که زود لو نره.نه ملی و نه هیچ عابر بانک دیگه ای شارژ همراه اول خروجی نمیدن. اینو داره کسی میگه که باهاشون کامل در ارتباطه
Hamed-Beckham
09-11-2009, 15:10
وقتی میخوای خالی ببندی طوری ببند و جایی ببند که زود لو نره.نه ملی و نه هیچ عابر بانک دیگه ای شارژ همراه اول خروجی نمیدن. اینو داره کسی میگه که باهاشون کامل در ارتباطه
پس معلومه خیلی عقبی حاجی .
می خوای یه نمونشو اسکن کنم و بفرستم ؟؟؟ :31: ای خدا ببین کی داره چی میگه !!
اصلا اقا شما راست میگی . ملی کارت شارژ نمیده !!
مطمئنم که وقتی این خبر منو شنیدی بدو بدو رفتی کارت بگیری ولی دیدی نمی ده ؟ :31: چون اینم مثل بقیه دستگاه ها وقت خاصی داره !!! اگه اونجوری بود که من همین الانشم کارت می گرفتم و راحت می شدم .
حاجی فکر کردی پول در آوردن به این راحتیه ؟؟ :31: از یکی یه خبر بشنوی و زود بری پولدار بشی ؟؟؟
من یادم رفت بگم که وقت خاصی داره واسه کارت شارژ ولی میده !!
کارت من بانک ملی هستش و از بانک ملی هم دیشب یکشنبه 50 تا گرفتم ! امروز هم همشون رو فروختم رفت .
خالی نبند همه میدونن که خالی بستی ولی به روت نیاوردن
Hamed-Beckham
09-11-2009, 15:21
در اولین فرصت یه نمونه اسکن می کنم و میزارم تو سایت !! من اهل کل کل نیستم ولی نمی دونم چرا می خوام حال تو یه نفر رو بگیرم ! :دی
ساختن یه اسکن تقلبی توسط یه بچه هم کاری نداره.پس ملاک نیست.
beckham7
09-11-2009, 16:30
من همیشه دعا میکنم که خدایا قبل از اینکه چیزی به کسی بدی اول ظرفیتشو بده
حالا شما اقا vahsha1 چته؟!!!!!:31:یه نگاه به پستات بنداز به همه داری توهین میکنی به این میگی چی حالیته! به اون میگی بچه به اون...همش میگی خودم ،من ...ادم یاد اونی می افته که از رنگ سبز بدش میاد
بابا چته؟؟!!
شما راست میگی اخرشی ما همه مون یه چیزیمون میشه برو یه جای دیگه بتبلیغ اکثر دوستایی که اینجا فعالیت می کنن از اولین پست این تاپیک فعالیت داشتنه دروغی نداریم بهم بگیم دوستان کسی دیگه جوابشو نده ما زورمون میاد یا شما که واسه به کرسی نشوندن حرفت توهین میکنی !واقعا که خجالت داره
Hamed-Beckham
09-11-2009, 16:52
ببین بچه جان اول توهین رو دوستات شروع کردن.مشکل من اینه که بیشتر از ظرفیت شما حرف زدم و اینطور شد.واسه ادمهایی که کل تعداد شارژ های یکجایی که دیدن بیشتر از 1000 تا نبوده.
اقا شما هر روز 100000000000 تا کارت شارژ می خری و میفروشی !!!!
شما اصلا تو همراه اول مدیر عامل هستی !!
شما 100 ساله تو اینترنت داری مقاله می نویسی .
شما پول داری !!!
شما همه کار بلدی
شما همه کاره ای .
شما همه چی ای اصلا !
بیخیال شو .
هر کی هم کارت شارژ بخواد بهتون پیغام خصوصی میده !!
لطفا اینجا واسه خرید و فروش بحث نکنید !!
اگه خبری چیزی دارید بگید تا دوستان تست کنند و اگه صحت داشته باشه ازتون تشکر هم می کنند . اینجا فقط به خاطر کمک به همدیگه هستش نه دعوا و کل کل ....
اسپم ندین!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beckham7
09-11-2009, 17:01
دوستان من هم کارت ملت دارم هم ملی با کدوم و از کدوم بانک کارت انلاین بگیرم بهتره و اگه کم شد برمیگرده
از ده تا شارژی که انلاین گرفتم 4تاش شارژنشد پیام با اشکال زد
4تاش شارژ شد و صفحه اخر پیام با نتاسفانه با خطا روبرو شد زد
و دوتاش هم کا مل و با رسید شارژ شد همه رو هم از سامان گرفتم با کارت ملت و یکی با ملی
به نظر شما کدوم بهتره
Hamed-Beckham
09-11-2009, 17:04
دوستان من هم کارت ملت دارم هم ملی با کدوم و از کدوم بانک کارت انلاین بگیرم بهتره و اگه کم شد برمیگرده
و دوتاش هم کا مل و با رسید شارژ شد همه رو هم از سامان گرفتم با کارت ملت و یکی با ملی
به نظر شما کدوم بهتره
به نظر من دیگه اینترنتی رو باید بندازی سطل آشغال !!:27:
چون احتمالش 30 % هستش که جواب بده !!!
هم خطا میده ارور میده !!
هم می نویسه شارژ شد ولی نمی شه !!
و الی آخر ....
انجام نده که بخور بخوره !!
********************************************* پست 800 این تاپیک به دست اینجانب نوشته شد *************************
beckham7
09-11-2009, 17:28
پس همون عمده بخریم با 100یا 200تومن سود بهتره!
saeed004
09-11-2009, 17:48
اگه عابر بانکا میدن نباید صداشو دربیارین چون خیلی دست زیاد میشه ما که از دفتر خودمون میگیریم روزی 100 تا خداروشکر راضی هستیم از همه دوستان هم به خاطر اظهاراتشون و دید بازشون تشکر میکنم به امید روزی که خودمون پنج شش نفری یه اپراتور بزنیم روی همراه اولو کم کنیم خودمون شارژ تولید کنیم و شارژ 100 تومنی بدیم بازار با سیمکارت رایگان روی سخنم با آقای vahsha میباشد دوست من خودتو اذیت نکن اگه من مثل تو روزی 10000 مشتری داشته باشم روی هرکدوم 100 تومن سود کنیم میشه یک میلیون و من دیگه اینورا پیدام نمیشد البته به دوستان سرمیزدم شما هم بهتره همین کارو بکنی
Hamed-Beckham
09-11-2009, 18:17
اگه عابر بانکا میدن نباید صداشو دربیارین چون خیلی دست زیاد میشه ما که از دفتر خودمون میگیریم روزی 100 تا خداروشکر راضی هستیم از همه دوستان هم به خاطر اظهاراتشون و دید بازشون تشکر میکنم به امید روزی که خودمون پنج شش نفری یه اپراتور بزنیم روی همراه اولو کم کنیم خودمون شارژ تولید کنیم و شارژ 100 تومنی بدیم بازار با سیمکارت رایگان روی سخنم با آقای vahsha میباشد دوست من خودتو اذیت نکن اگه من مثل تو روزی 10000 مشتری داشته باشم روی هرکدوم 100 تومن سود کنیم میشه یک میلیون و من دیگه اینورا پیدام نمیشد البته به دوستان سرمیزدم شما هم بهتره همین کارو بکنی
ای بابا شما خون خودتو کثیف نکن !:31::27:
ایشون بن شدن !
چند تا از پست های بد منم پاک شد که کار خوبی کردند !! خودمم خجالت کشیدم بعدا ! :11:
من برم ببینم می تونم باز کارت شارژ از این بانک ملی بکشم بیرون !! دیشب همین موقع خریدم ! :31:
** ویرایش : راستی یادم رفت بگم ! امروز صورت حسابمو نگاه کردم ! 66000 تا کارت شارژ از همراه اول گرفتم کلا ! :دی
saeed004
09-11-2009, 18:33
ایشون بن شدن !
چند تا از پست های بد منم پاک شد که کار خوبی کردند !! خودمم خجالت کشیدم بعدا ! :11:
من برم ببینم می تونم باز کارت شارژ از این بانک ملی بکشم بیرون !! دیشب همین موقع خریدم ! :31:
** ویرایش : راستی یادم رفت بگم ! امروز صورت حسابمو نگاه کردم ! 66000 تا کارت شارژ از همراه اول گرفتم کلا ! :دی
ماشالله به این زور و بازو نوش جونت حاجی
Hamed-Beckham
09-11-2009, 18:43
ماشالله به این زور و بازو نوش جونت حاجی
البته اینم باز یادم رفت بگم !! :31: دو تا از دوستانم هم از کارت من می گرفتن و سودش نصف نصف بود !!
تقریبا کل زنجان رو ما تامین می کردیم ! ولی نشد :41: حالمون رو گرفتند !! الهی ذلیل بشن ! :41: حالا من هیچ ! اون دوست های بیکار ما باز یه سودی در میاوردن !! الان دیگه کاملا بیکار شدن و دارن موزاییک های خیابون هارو میشمارن !!
saeed004
09-11-2009, 19:03
البته اینم باز یادم رفت بگم !! :31: دو تا از دوستانم هم از کارت من می گرفتن و سودش نصف نصف بود !!
تقریبا کل زنجان رو ما تامین می کردیم ! ولی نشد :41: حالمون رو گرفتند !! الهی ذلیل بشن ! :41: حالا من هیچ ! اون دوست های بیکار ما باز یه سودی در میاوردن !! الان دیگه کاملا بیکار شدن و دارن موزاییک های خیابون هارو میشمارن !!
من که دارم از دفترمون میگیرم نمیدونی چقدر راحته عین آب خوردن راحت نه دردسری نه چیزی البته بعضی وقتا میخوره ولی پس میده اکثرا با ایمیل ردیف میشه من که خیلی راضیم فقط سهمیه شون کمه
Hamed-Beckham
09-11-2009, 19:05
من که دارم از دفترمون میگیرم نمیدونی چقدر راحته عین آب خوردن راحت نه دردسری نه چیزی البته بعضی وقتا میخوره ولی پس میده اکثرا با ایمیل ردیف میشه من که خیلی راضیم فقط سهمیه شون کمه
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ دفتر چی دارین ؟ خدمات ارتباطی ؟؟؟:8:
شماره رمز میده یا مثل سایت شارژ می کنه ؟؟؟
beckham7
09-11-2009, 19:48
خوش به حالتون saeed004 دفتر داره hamedbeckhamپوز داره وatm حداقل شارژ و با قیمت مناسب می خرید من که 2400میخرم میفروشم 2500تازه باور کنید توشهر درپیت ما با نزدیک 200هزارجمعیت همه تو کف مونده که من از کجا گیر میارم حتی عاملین توزیع شارژ بابا من دیگه کی هستم:31:
ایشون بن شدن !
داش حامد چی شد تونستی بگیری؟ ساعت چند؟؟ از شعبه مرکزی یا نه؟؟
ویرایش : ساعت هشت و نیم شب رفتم بانک ملی سر کوچمون با کارت ملی هم بودم اما گفت با مبلغ تعیین شده امکانپذیر نمیباشد!!
Hamed-Beckham
09-11-2009, 22:02
خوش به حالتون saeed004 دفتر داره hamedbeckhamپوز داره وatm حداقل شارژ و با قیمت مناسب می خرید من که 2400میخرم میفروشم 2500تازه باور کنید توشهر درپیت ما با نزدیک 200هزارجمعیت همه تو کف مونده که من از کجا گیر میارم حتی عاملین توزیع شارژ بابا من دیگه کی هستم:31:
ای بابا داداش ناراحت نشو ! شما فقط دعا کن این سهمیه بانک پارسیان زیاد شه ! من خودم بهت کارت میدم . :11:
داش حامد چی شد تونستی بگیری؟ ساعت چند؟؟ از شعبه مرکزی یا نه؟؟
ویرایش : ساعت هشت و نیم شب رفتم بانک ملی سر کوچمون با کارت ملی هم بودم اما گفت با مبلغ تعیین شده امکانپذیر نمیباشد!!
دیشب ساعت 19 اینا بود . داشتم میرفتم خونه . شانسی گفتم یه تستی بزنم . یهو دیدم داد !! :18: شماره رمز داد کلی حال کردم . نشستم پای دستگاه و هر چی تو حسابم پول بود خریدم !! :5: امشب همون موقع رفتم نداد !! نمی دونم موضوع چیه . نه بابا شعبه مرکزی نبود . از چند تا همکار ها پرسیدم . اونا هم گفتن که بعضی موقع ها میده . نگو همشون می دونستند و به ما نمی گفتند . :41: به خدا خیلی بدبختیم . خودمون یه چیزی می دونیم زود به همه میگیم ولی هر کی هر چی می دونه صداشو در نمیاره . :41:
به نظر شما کدوم بهتره
دوست عزیز ما از پارسیان میگیریم ، کارتمون هم پارسیان هست
گاهی وقتا ارور میده و میخوره ولی بیشتر وقتا هم میده
اما حواست باشه که گاهی وقتا سایت ارور میده اما پول از حساب کم میشه و گوشی طرف شارژ میشه (سر این جریان کلی رفت تو پاچمون!)
beckham7
10-11-2009, 00:12
ای بابا داداش ناراحت نشو ! شما فقط دعا کن این سهمیه بانک پارسیان زیاد شه ! من خودم بهت کارت میدم . :11:
مرسی همینجوریم قبولت داریم داداش :10:
استان خوزستان بیش از85درصد اقتصاد ایرانو تامین میکنه یکی از بالاترین نرخای بیکاری وشهرهایی با کمترین امکانات رفاهی رو داره دوسال تهران خدمت کردم ....فقط اینو بگم هرچی بدبختیه مال شهرستانیس بیکاری تورم و...
به خدا خیلی بدبختیم . خودمون یه چیزی می دونیم زود به همه میگیم ولی هر کی هر چی می دونه صداشو در نمیاره . :41:
واقعا راست میگی امان از دل ساده
زمونه نامرده من چوب این قضیه رو بدجور خوردمه اونم از یه به اصطلاح رفیق(همون جریان 500هزارتومان)دیگه هیچی نمیگم همه گرگ شدنه ،
مثل جوجه گنجشک تا میخای بگی اهم دهنو تا اونطرف بنا گوش تا جایی که راه داره باز میکنن (جوری که یه تیغ بزنی پس سرشون کله نصف میشه )بعد اهم رو که گفتی واسه یه لحظه دهنو میبندن و سریع باز میکنن بازم میخان...
چرا مردم ما اینجوری شدنه یا چرا اینجوریشون کردنه خدا کنه یه روزی مردم ما بجای این همه سروصدای بیخود از فکرشونهم اجازه استفاده پیدا کنن..
saeed004
10-11-2009, 09:40
آره خوبه ولی خطریه بفهمن دیگه سهمیه قطع میشه شما هم زیاد ناراحت نباش نهایتا چند ماه دیگه اینجوری میمونه کارتش بیاد بازار اینا هم کساد میشه حالا از کجا گیر میاری ؟ شارژات مطمئن هستن ؟
beckham7
10-11-2009, 17:34
از یکی از دوستام تو اهواز میخرم فقط پین واسم میل میکنه بد نبودن فقط یه سری 5تا استفاده شده داشت که گفتم عوضشون کردن
اقا 5تومنی اینجا گیر نمیاد جریان چیه؟
saeed004
10-11-2009, 18:51
از یکی از دوستام تو اهواز میخرم فقط پین واسم میل میکنه بد نبودن فقط یه سری 5تا استفاده شده داشت که گفتم عوضشون کردن
اقا 5تومنی اینجا گیر نمیاد جریان چیه؟
آره 5 تومنی خیلی محدود شده معلوم نیست چیکار میکنن هفته قبل تو تهران تا 5100 رید الان اومده پایین یه خورده میگن تا اخر هفته اینجوریه بعدشو خدا عالمه
كارت 5 تومن از سه شنبه هفته پيش توزيع نشد(دقيقا يك هفته) و باعث شد قيمتش بره بالا ولي امروز دوباره كارتش اومد و قيمتش هم نزول ميكنه.
نميدونم چرا تا جنسي گرون ميشه مردم بيشتر ميخرندش.از وقتي 5 تومني گرون شد فروش ما بيشتر شد.مثلا يك مشتري كه به زور روزي 10 تا ميخريد تو اين گروني روزي 30-40 تا ميخريد و ميگفت شايد گرونتر بشه.
Hamed-Beckham
11-11-2009, 08:51
كارت 5 تومن از سه شنبه هفته پيش توزيع نشد(دقيقا يك هفته) و باعث شد قيمتش بره بالا ولي امروز دوباره كارتش اومد و قيمتش هم نزول ميكنه.
نميدونم چرا تا جنسي گرون ميشه مردم بيشتر ميخرندش.از وقتي 5 تومني گرون شد فروش ما بيشتر شد.مثلا يك مشتري كه به زور روزي 10 تا ميخريد تو اين گروني روزي 30-40 تا ميخريد و ميگفت شايد گرونتر بشه.
آخه تقصیری نداره ! منم اگه جاش بودم این کارو می کردم !
اون موقع که 2000 تومانی بود باید انبار می کردم !! :31: الان 2500 میفروختم ! اگه اینجوری کرده بودم الان اینجا نبودم که ! رفته بودم خارش . :5:
نترسین بابا . خارش ام بر طرف شد زود برمیگردم پیش شما :دی
saeed004
11-11-2009, 11:02
از دوستان کسی با نمایندگی های همراه اول کار میکنه یه خورده توضیح بده
patomatoki
11-11-2009, 14:20
کسی راهکار تازه ای واسه پـــــــــــــــــول درآوردن بلده؟
دیگه دارم تصمیم میگیرم برم نصب آنتن م ا ه و ا ر ه ا ی
اگه بگیرنم هم تقصیر شماست هم همراه اول هم آمریکای جنایتکار
اصلا تقصیر همه جز روسیه ی حمایتکار
جدای از شوخی من سرمایه زیر دو میلیون دارم
متاهل هم هستم
در کل با این اجاره ها >> بدبخت دارم میشم:41:
راه حلی چیزی واسه شارژ یا دلالی بدون ریسک دارین؟
Hamed-Beckham
11-11-2009, 14:26
متاهل هم هستم
در کل با این اجاره ها >> بدبخت دارم میشم:41:
ای بابا . تو این دور و زمونه کدوم کار بدون ریسک هستش ؟؟؟؟ یه چی میگیا .
حاجی این انتن ما جابجا شده بیا اینو درست کن :31: به نظر من که بهترین کاره . کی می گه میگیرن ؟؟ ای بابا دیگه گذشت اون زمون . الان بقال سر کوچه ما یه ورق A4 تایپ کرده : نصب ماهواره پذیرفته می شود .
شد جریان نصب ماهواره ی ما !! :31: دوستم اومد نصب کنه ! بهش میگم تورو خدا همسایه ها نفهمن ها .... گفت باشه هواسم هست . با کلی مکافات و پنهان کاری رفتیم بالا پشت بوم دیدیم همه ی همسایه ها دارن به غیر از ما !! عقب موندشون ما بودیم ! :31:
حالا تو ام ! کیو گرفتن تو دومی باشی ؟؟؟:31::11:
patomatoki
11-11-2009, 21:31
داداش
آخه ما تو محلمون خیلی :34:داریم
همشون هم گمنام
میگم گرفتن چون یکی از بچه ها رو گرفتن با لوازمش
از ناچاریه دیگه .. کار زشتی نیست که ولی غیر قانونیه /
بر عکس کارهای زشتی که قانونیه :puke:
از موضوع تاپیک نپریم یه جا دیگه .. راه حلی چیزی .. بدبخت دارم میشم با اجاره خونه و خرج خونواده
مگه اینجا ایران گل و بلبل نیست آخه؟
saeed004
11-11-2009, 21:53
داداش
آخه ما تو محلمون خیلی :34:داریم
همشون هم گمنام
میگم گرفتن چون یکی از بچه ها رو گرفتن با لوازمش
از ناچاریه دیگه .. کار زشتی نیست که ولی غیر قانونیه /
بر عکس کارهای زشتی که قانونیه :puke:
از موضوع تاپیک نپریم یه جا دیگه .. راه حلی چیزی .. بدبخت دارم میشم با اجاره خونه و خرج خونواده
مگه اینجا ایران گل و بلبل نیست آخه؟
اهل کدوم شهری ؟ پین 5 همراه میتونی بفروشی عمده ؟ با قیمت خوب به هر تعداد که بخوای از دوستان دیگه هم اگه کسی مایله اعلام کنه
متاهل هم هستم
در کل با این اجاره ها >> بدبخت دارم میشم
گذشت اون زماني كه هر روز قيمت بالا و پايين ميشد و شارژ سود داشت.الان فقط حمالي شده.
نصب ماهواره هم بد نيست.مخصوصا وقتي يك باد شديد يا طوفان بشه بعدش خوراكه + نزديك ژانويه و عيد.
يكزماني (6-7 سال پيش)من هم ماهواره نصب ميكردم و بين 5 تا 10 تومن ميگرفتم.الان به يكي از دوستام گفتم برام آنتن گردون بياره ميگه چون رفيقمي 30 تومن واسه نصبش ميگرم:5:
rahim206
12-11-2009, 01:15
مثل اینکه پوز پارسیان داره میده یکی از بچه ها میگفت دیروز 500 تا امروز 200 تا بهش داده
مثل اینکه پوز پارسیان داره میده یکی از بچه ها میگفت دیروز 500 تا امروز 200 تا بهش داده
مطمئنی روزی 200 تا گرفته؟؟ میشه ازش بپرسی چه ساعتی؟؟ آخه به ما که روزی ده تا بیشتر نمیده!!
saeed004
12-11-2009, 10:37
سلام من پیغام گذاشتم براتون نمیدونم رسیده یا نه ؟
Hamed-Beckham
12-11-2009, 10:55
ممنون ! ولی اگه میشه اون خبر هایی که دیدین و خودتون تاییدش میکنید بگید ! سو تفاهم نشه ها ولی خوب یه جوری ناباورانه هستش ! یهو از 10 بپره 500 تا !:11:
beckham7
12-11-2009, 22:43
بابا این چه بازار مسخریه ادم قاط میزنه بعضی حرفا رو میشنوه یهو !!!!!!!!!
دوستم گفت امروز یکی از دوستاش گفت هر چندتا میخای بیا بهت بدم 2250:19:گفت حیف تمام پولامو 5تومنی خریدم وگرنه می گرفتم(راست میگفت درجریان کارش بودم خالی نبسته بود مطمنم یکی بهش گفته بود)
بابا این چه وضعشه من اینجا تو کشو بغل دستم کلی تلمبار کردم همه رو هم 2400خریدم
دوستانی که تو کارن بگن این از کجا اورده که هر چندتا داره و 2250میده ای بابا خدا کنه تاشنبه همشون تموم شه بازم قحطی بشه
کی ما از شر کارت شارژ خلاص میشیم:2:
کسی خبر جدید داره بگه ببینیم چیکار کنیم
rahim206
12-11-2009, 23:01
ممنون ! ولی اگه میشه اون خبر هایی که دیدین و خودتون تاییدش میکنید بگید ! سو تفاهم نشه ها ولی خوب یه جوری ناباورانه هستش ! یهو از 10 بپره 500 تا !:11:
بابا این چه بازار مسخریه ادم قاط میزنه بعضی حرفا رو میشنوه یهو !!!!!!!!!
دوستم گفت امروز یکی از دوستاش گفت هر چندتا میخای بیا بهت بدم 2250:19:گفت حیف تمام پولامو 5تومنی خریدم وگرنه می گرفتم(راست میگفت درجریان کارش بودم خالی نبسته بود مطمنم یکی بهش گفته بود)
بابا این چه وضعشه من اینجا تو کشو بغل دستم کلی تلمبار کردم همه رو هم 2400خریدم
دوستانی که تو کارن بگن این از کجا اورده که هر چندتا داره و 2250میده ای بابا خدا کنه تاشنبه همشون تموم شه بازم قحطی بشه
کی ما از شر کارت شارژ خلاص میشیم:2:
کسی خبر جدید داره بگه ببینیم چیکار کنیم
بهتره از چند ماه قبل بگم من یکی از اونایی بودم که اینجاخیلی بد وبیراه نثارم کردین در این مدت کارم تهیه نرم افزار خرید کارت شارژ بود نرم افزار جامع خرید کارت شارژ مال ما بود
حدود 70- 80 یوزر تو همه استانها داشتیم الان هم باهاشون کار میکنیم از خیلیهاشون مطمعن هستم واخبار موثقی دارن واسه پارسیان اول پول میزنن به حساب بعد ریخته میشه رو پوزشون اینطوری نیست که رو پوز هر لحظه شارژ باشه
الانم اگه میخوایین تو کار شارژ بمونین از پارسیان وملی وکشاورزی پوز بگیرین ویا از شرکتهای زیر نمایندگی بگیرین
چندتا از شرکتها دارن زیر سیبیلی تعداد بالا رد میکنن
الانم اگه میخوایین تو کار شارژ بمونین از پارسیان وملی وکشاورزی پوز بگیرین ویا از شرکتهای زیر نمایندگی بگیرین
چندتا از شرکتها دارن زیر سیبیلی تعداد بالا رد میکنن
کدوم شرکت میده و بهتره؟
من از الکا دارم اما 2 نمیده!
beckham7
12-11-2009, 23:29
بهتره از چند ماه قبل بگم من یکی از اونایی بودم که اینجاخیلی بد وبیراه نثارم کردین
دوست عزیز خودت که اوضاع بازارو میبینی چجوریه ماهم که اینجاییم بعضیا 100%بعضیا هم خیلی براشون مهمه چون دارن از این راه کسالت اور پول در میارن خوب حالا با این اوضاع اسفناک چه انتظاری دارید اگه هم حرفی زده شد از طرف ما منظورم دوستانی که هنوز تو تاپیک فعال هستن (فک کنم خودمم یه چیزایی گفتم:31:) ببخشید
نه من و نه هیچ کدوم از دوستای دیگه قصد ناراحت کردن کسی واسه سود کردن یا نکردن رو یه کارت شارژ رو نداریم فشاری که رو ما هست یه جوری باید خالی بشه دیگه هرکی حرف برعلیه ما بزنه ....:31:
شوخی کردم ولی اصل ماجرا همینه بخصوص اگه کسی بخاد...مثلvahsha1
بیخیال
حالا ما چیکار کنیم یعنی واقعا بازار دوباره پر میشه از شارژ دوتومنی یا نه اگه شما یا دیگر دوستان خبر موثق دارن بگن البته خبر شما قبول اما میخام ببینم زیر ساخت کارتون چجوره محکمه یا شل!؟یعنی کم نمیاره برنامه مخابرات لعنتی چیه کارت میده نمیده و .....
خيليها هستند كه شارژ 2000 تومني رو 2100 هم ميدند.البته بيشترشون دفتر خدماتي هستند و تعدادشون محدوده.
ولي يك عده هستند كه پرينترهاشون يكسره كار ميكنه و مشغول شارژ كشيدن هستند ولي واسه اينكه كار خودشونو خراب نكنند زير 2200 اصلا نميدند.بين 2200 تا 2300 كار ميكنند.
اين شركتهايي هم كه در بالا اسمشون اومده نمايندگان يا به عبارتي پيمانكاران اصلي پخش شارژ هستند و فعلا به جز معين ارتباطات بقيه تو كار شارژ 2000 تومني همراه نيستند و بقيه شارژها رو پخش ميكنند ولي :
آرياپخش كه واسه خودش دستگاه Pos زده و بيشتر روي 1000 تومني ايرانسل مانور ميده.
اسمارت هم بيشتر شارژ ايرانسل 1000 تومنيش معروفه و موقعي كه كارت 5000 تومني همراه نيومده بود به صورت PIN با طرح خودش ميداد.
نكا و تجارت همراه بيشتر روي 1000 تومتي ايرانسل به صورت وكيوم كار ميكنند.
نور شمس مبين و ارگ الكترونيك پارس و داركوب هم شارژ همراه به صورت وكيوم ميدند.
فاران(شركت اميدان) و اينفوتك و بقيه هم تو كار pin و ... نيستند و كارت ميدند.
امثال ايليا و سپاهان هم بهتره برن غاز بچرونند.
تو اينها فعلا فقط معين ارتباطات به واسطه ارتباطاتي كه داره شارژ 2000 تومني همراه ميده كه فقط دفاتر رو تغذيه ميكنه و شارژهاش بازار 2000 تومني همراه رو قبضه كرده. لابي اين شركت خيلي قويه و پارسال تو قضيه سيمكارتهاي اعتباري همراه و الان تو شارژ 2000 تومني همراه انحصار طلبي ميكنه و وقتي سود هنگفتي برد تازه شركتهاي ديگه وارد بازي ميشند.
Hamed-Beckham
13-11-2009, 10:25
ایول !
آقا رحیم به خدا خودت که نوشته هامو خوندی ! قصد جسارت یا توهین نداشتم .
خوب اون عکس و اول میذاشتی بهتر بودا:31:
دوستان به نظر شما من بدبختی که روزی 10 تا کارت میگیرم و باز هم کم میارم چیکار کنم ؟؟
راه چاره ای نیست ؟
یه بار شانسی از بانک ملی گرفتیم حالا دیگه موندیم تو گل !!!!
از این شرکت ها تو زنجان نمایندگی نداره ؟ 2000 تومانی بده ؟
behrooztv3
13-11-2009, 10:31
خيليها هستند كه شارژ 2000 تومني رو 2100 هم ميدند.البته بيشترشون دفتر خدماتي هستند و تعدادشون محدوده.
ولي يك عده هستند كه پرينترهاشون يكسره كار ميكنه و مشغول شارژ كشيدن هستند ولي واسه اينكه كار خودشونو خراب نكنند زير 2200 اصلا نميدند.بين 2200 تا 2300 كار ميكنند.
اين شركتهايي هم كه در بالا اسمشون اومده نمايندگان يا به عبارتي پيمانكاران اصلي پخش شارژ هستند و فعلا به جز معين ارتباطات بقيه تو كار شارژ 2000 تومني همراه نيستند و بقيه شارژها رو پخش ميكنند ولي :
آرياپخش كه واسه خودش دستگاه Pos زده و بيشتر روي 1000 تومني ايرانسل مانور ميده.
اسمارت هم بيشتر شارژ ايرانسل 1000 تومنيش معروفه و موقعي كه كارت 5000 تومني همراه نيومده بود به صورت PIN با طرح خودش ميداد.
نكا و تجارت همراه بيشتر روي 1000 تومتي ايرانسل به صورت وكيوم كار ميكنند.
نور شمس مبين و ارگ الكترونيك پارس و داركوب هم شارژ همراه به صورت وكيوم ميدند.
فاران(شركت اميدان) و اينفوتك و بقيه هم تو كار pin و ... نيستند و كارت ميدند.
امثال ايليا و سپاهان هم بهتره برن غاز بچرونند.
تو اينها فعلا فقط معين ارتباطات به واسطه ارتباطاتي كه داره شارژ 2000 تومني همراه ميده كه فقط دفاتر رو تغذيه ميكنه و شارژهاش بازار 2000 تومني همراه رو قبضه كرده. لابي اين شركت خيلي قويه و پارسال تو قضيه سيمكارتهاي اعتباري همراه و الان تو شارژ 2000 تومني همراه انحصار طلبي ميكنه و وقتي سود هنگفتي برد تازه شركتهاي ديگه وارد بازي ميشند.
میشه راهنمائی بکنی
موضوعه این کال سنتر شرکت معین ارتباطات چیه؟
saeed004
13-11-2009, 11:13
میشه راهنمائی بکنی
موضوعه این کال سنتر شرکت معین ارتباطات چیه؟
دوست من تا اونجایی که من میدونم شرکت معین ارتباطات تعاونی دفاتر خدماتی که سهامش رو دفاتر خدماتی گرفتن یه جورایی یعنی یه جورایی مال خود مخابرات تو همه زمینه ها هم حرف اول رو میزنه همون طور که دوستمون هم گفتن سر قضیه سیمکارتا کلی سود کرد اون یکی شرکتا هم که هیچکدوم 2000 تومنی ندارن بانک ها هم فقط پارسیان داره رو پوزش میده اونم به صورت محدود اگه تو دفاتر خدماتی آشنا داشته باشی میتونی راحت تیه کنی ولی واسه اونا هم محدودیت داره مثلا روزی 100 تا که اونا هم به صورت عمده دارن میفروشن
saeed004
13-11-2009, 11:15
کدوم شرکت میده و بهتره؟
من از الکا دارم اما 2 نمیده!
منم الکا دارم ولی محدوده مثلا 1000 ایرانسل روزی 100 تا من تازه گرفتم میشه یه خورده برام توضیح بدی چطوریه ؟ بخور بخوره یا نه ؟ با پرینتر معمولی هم میشه گرفت ؟ من فقط با کد تبریز میتونم کانکت شم برای شما هم اینجوریه ؟
منم الکا دارم ولی محدوده مثلا 1000 ایرانسل روزی 100 تا من تازه گرفتم میشه یه خورده برام توضیح بدی چطوریه ؟ بخور بخوره یا نه ؟ با پرینتر معمولی هم میشه گرفت ؟ من فقط با کد تبریز میتونم کانکت شم برای شما هم اینجوریه ؟
اره کل کارتاش روزی 100تا هست، من ازش گرفتم تا حالا که مشکلی نداشته و نخورده، با پرینتر معمولی هم میشه فقط باید زنگ بزنی پشتیبانی و بگی پرینتر معمولی هست تا به صورت کارت طرح دار بهت بدن، بله منم همین طور هستم به تبریز وصل میشم چون تبریز نمایندگی اصلی هست.
rahim206
13-11-2009, 22:35
دوست عزیز خودت که اوضاع بازارو میبینی چجوریه ماهم که اینجاییم بعضیا 100%بعضیا هم خیلی براشون مهمه چون دارن از این راه کسالت اور پول در میارن خوب حالا با این اوضاع اسفناک چه انتظاری دارید اگه هم حرفی زده شد از طرف ما منظورم دوستانی که هنوز تو تاپیک فعال هستن (فک کنم خودمم یه چیزایی گفتم:31:) ببخشید
نه من و نه هیچ کدوم از دوستای دیگه قصد ناراحت کردن کسی واسه سود کردن یا نکردن رو یه کارت شارژ رو نداریم فشاری که رو ما هست یه جوری باید خالی بشه دیگه هرکی حرف برعلیه ما بزنه ....:31:
شوخی کردم ولی اصل ماجرا همینه بخصوص اگه کسی بخاد...مثلvahsha1
بیخیال
حالا ما چیکار کنیم یعنی واقعا بازار دوباره پر میشه از شارژ دوتومنی یا نه اگه شما یا دیگر دوستان خبر موثق دارن بگن البته خبر شما قبول اما میخام ببینم زیر ساخت کارتون چجوره محکمه یا شل!؟یعنی کم نمیاره برنامه مخابرات لعنتی چیه کارت میده نمیده و .....
کارت بده نده زیاد مهم نیست البته سیاست به ندادنه
چون پین وپاکتهای رمز دار داره جای کارتو میگیره
بنده شخصن هیچ خبری رو 100% موثق نمیدونم چون اینا حرفشون با عملشون یکی نیست وتا اتفاق نیافته من باورش ندارم
ولی سیاست کلی بر اینه که بده به شرکتها الانم داره میده که من آمار ارسال 40 هزار تا رو به بعضی از ما بهترونو دارم سهمیه ها رو کم میدن اونور با قیمت بالا وتیراژ بالا میفروشن ولی این قایم موشک بازیا هم زیاد دوم نمیاره
پر شدن بازار هم حتمن انجام میشه البته تکون بازار از چند روز پیش ملموسه
ولی از کدوم شرکت نمایندگی بگیرید بستگی به قدرت شرکت وروابط شرکت بستگی داره که چطوری با همراه اول تا کنه
در کل تا میتونید به این شرکتها کانکت بشید تا از قافله عقب نمونید
ایول !
آقا رحیم به خدا خودت که نوشته هامو خوندی ! قصد جسارت یا توهین نداشتم .
خوب اون عکس و اول میذاشتی بهتر بودا:31:
دوستان به نظر شما من بدبختی که روزی 10 تا کارت میگیرم و باز هم کم میارم چیکار کنم ؟؟
راه چاره ای نیست ؟
یه بار شانسی از بانک ملی گرفتیم حالا دیگه موندیم تو گل !!!!
از این شرکت ها تو زنجان نمایندگی نداره ؟ 2000 تومانی بده ؟
خیالی نیست هر چه از دوست رسد نکوست
تا اونجا که من اطلاع دارم سیستم دفاترخدماتی استان زنجان راه نیافتادهتا 10 روز آینده راه میافته
ضمنن به احتمال 90% 1000 تومانی همراه اول تا 10 روز آینده میاد رو ماژول دفاتر خدمات ارتباطی
وشاید سهمیه از فردا بشه 300 تا
اره کل کارتاش روزی 100تا هست، من ازش گرفتم تا حالا که مشکلی نداشته و نخورده، با پرینتر معمولی هم میشه فقط باید زنگ بزنی پشتیبانی و بگی پرینتر معمولی هست تا به صورت کارت طرح دار بهت بدن، بله منم همین طور هستم به تبریز وصل میشم چون تبریز نمایندگی اصلی هست.
جدي روزي 100 تا بيشتر نميشه؟
من ميخواستم بگيرم ولي اينجوري به درد نميخوره.
تازه ميخواستم پرينتر LQ2180 بگيرم كه چون سرعتش بالاست تعداد زيادتري بكشم ولي خودشون گفتند كه LQ300 ميدن(البته 30000 تومن از قيمت بازار هم گرونتر ميدادن)
ضمنن به احتمال 90% 1000 تومانی همراه اول تا 10 روز آینده میاد رو ماژول دفاتر خدمات ارتباطی
:18::18::18:
چه غلطا !!!
اولين باره كه ميشنوم.به نظر من تا 2000 تومني رو رديف نكنه سراغ 1000 تومني نميره.
جدي روزي 100 تا بيشتر نميشه؟
من ميخواستم بگيرم ولي اينجوري به درد نميخوره.
منظورم از 100 اینه که مثلا 1000 ایرانسل روزی 100تا، 2000 ایرانسل روزی 100تا، 5000 ایرانسل روزی 100تا
5000 همراه اول روزی 100تا، 10000 همراه اول روزی 100تا
ولی شاید بشه با مخ زنی بیشتر گرفت! :46:
Hamed-Beckham
15-11-2009, 08:35
کسی خبر خاصی نداره ؟؟؟
میگن پارسیان شده 20 تا ؟؟؟
من فعلا وقت نکردم تست بزنم .
با چشم های خودم دارم می بینم که دیگه اسم 2000 تومانی خوابید ! :دی
پیش به سوی کارت 1000 تومانی .
کسی خبر داره کی واسه اون 1000 تومانی باید برنامه بنویسن دوستان ؟ :دی
saeed004
15-11-2009, 09:19
کسی خبر خاصی نداره ؟؟؟
میگن پارسیان شده 20 تا ؟؟؟
من فعلا وقت نکردم تست بزنم .
با چشم های خودم دارم می بینم که دیگه اسم 2000 تومانی خوابید ! :دی
پیش به سوی کارت 1000 تومانی .
کسی خبر داره کی واسه اون 1000 تومانی باید برنامه بنویسن دوستان ؟ :دی
یعنی قضیه جدیه ؟
پارسیان شده 20 تا درسته
شما خبر موثق داری که 1000 تومنیش داره میاد ؟
یعنی ما مثل قبل میریم سر کارمون دوباره ؟
یا اونم میدن به دفاتر ؟
Hamed-Beckham
15-11-2009, 09:21
یعنی قضیه جدیه ؟
پارسیان شده 20 تا درسته
شما خبر موثق داری که 1000 تومنیش داره میاد ؟
یعنی ما مثل قبل میریم سر کارمون دوباره ؟
یا اونم میدن به دفاتر ؟
حاجی منم دارم سوال می کنم ! جمله سوالی هستش نه خبری ! :دی
ولی کاش بیاد ما هم به یه نون و آبی برسیم .
beckham7
15-11-2009, 10:23
آتیش زدم به مالم هرچی داشتم فروختم 2420:41:
sabamobile
15-11-2009, 11:53
از دیروز سهمیه پارسیان شده 20 تا
saeed004
15-11-2009, 12:45
من شنیدم یه سری شرکتا از دیروز شارژ ریختن تو بازار الان فوران شارژ شده
کسی دقیق خبر نداره ؟
rahim206
15-11-2009, 23:02
2290 قیمت عمده من بالای 5000 تا سراغ دارم
2290 قیمت عمده من بالای 5000 تا سراغ دارم
امروز تو تهران همه قيمت 2320 ميدادند ولي 2110 خريد داشتم(1200 عدد)
چون دوباره ماژول فعال شده قيمت ميشكنه
beckham7
16-11-2009, 08:27
چه خبر از 1000تومنی ؟
Hamed-Beckham
16-11-2009, 08:39
دوستان دیگه بیاین بیوفتیم تو خط 1000 تومانی .
خیلی بخور بخوره ! :دی ( نیومده بخور بخوره ) :دی
دیروز از من 100 تا خورد .
بانک ملی میده ؟ :18:
کسی برنامه نوشته ؟
من که برنامشو یک میلیون میفروشم . :دی
اینا همشون شایعه پراکنی بودا !! :دی فردا نیاین پیغام خصوصی بدین که از کجا گرفتی ؟؟؟ :دی
saeed004
16-11-2009, 20:06
دوستان سهمیه دفاتر شده 300 تا تو روز یه سری شرکتا هم دارن شارژ میدن هر کی میخواد ما در خدمتیم البته خیلی محدوده شاید واسه مغازتون کفایت بکنه مثلا روزی 20 تا40 تا (یه موقع منو مثل vahasha1 دک نکنینا :46:بگین این واسه خوش بازار راه انداخته) لطفا قیمت پیشنهادیتون رو برام ایمیل کنین saeed004@gmail.com (saeed004@gmail.com)
منم دارم هرکی میخواد پیام بدهههههههههههههههههههههه :31::31:
rahim206
16-11-2009, 21:27
دوستان سهمیه دفاتر شده 300 تا تو روز یه سری شرکتا هم دارن شارژ میدن هر کی میخواد ما در خدمتیم البته خیلی محدوده شاید واسه مغازتون کفایت بکنه مثلا روزی 20 تا40 تا (یه موقع منو مثل vahasha1 دک نکنینا :46:بگین این واسه خوش بازار راه انداخته) لطفا قیمت پیشنهادیتون رو برام ایمیل کنین saeed004@gmail.com (saeed004@gmail.com)
کدوم شرکتها؟
من امروز 14000 تا خریدم 3000 تاش مونده
دمتون گرم بابا بگین از کدوم شرکتا میخرین ما هم بخریم!
rahim206
16-11-2009, 22:47
شرکت نیست از یه نفر گرفتم که رابط بین همراه اوله
saeed004
16-11-2009, 23:06
ما که از دفتر خدماتی میگیریم بقیه رو نمیدونم مثل اینکه یه شرکت دیگه هم میده ولی من نمیدونم کدوم شرکته به هر کدوم زنگ میزنیم مگن ما نمیفروشیم یا قیمت بالا میدن
saeed004
16-11-2009, 23:08
کدوم شرکتها؟
من امروز 14000 تا خریدم 3000 تاش مونده
چند خریدی ؟ از تهران گرفتی ؟ چند میفروشی ؟
beckham7
16-11-2009, 23:16
شرکت نیست از یه نفر گرفتم که رابط بین همراه اوله
ای خدا یه کاری کن یه دفعه ما هم تو یه کاری پارتی (رابط ) داشته باشیم مگه چی میشه!یارو با پارتی رفت سرکار یارو رابط داره کارشو زودتر راه می ندازن یارو ... ای بابا کسی نیست پارتی مابشه :19:میخام ببینم چجودی؟چه حالی میده؟ اینم تجربه کنیم!:5:
حالا این جور شده باید برم همراه اولو بخرم اونوقت ببینم میخاید چیکار کنید:27:
rahim206
16-11-2009, 23:36
چند خریدی ؟ از تهران گرفتی ؟ چند میفروشی ؟
2220 گرفتم 2240 تا 2250 میفروشم
البته تعداد بالای 5000 تا 2230 فروختم
طرف تهران نیست از مشتریای قبلی خودمه نمایدگی غرب کشور روداره وزیر سیبلی رد میکنه
Hamed-Beckham
17-11-2009, 08:33
ای خدا یه کاری کن یه دفعه ما هم تو یه کاری پارتی (رابط ) داشته باشیم مگه چی میشه!یارو با پارتی رفت سرکار یارو رابط داره کارشو زودتر راه می ندازن یارو ... ای بابا کسی نیست پارتی مابشه :19:میخام ببینم چجودی؟چه حالی میده؟ اینم تجربه کنیم!:5:
حالا این جور شده باید برم همراه اولو بخرم اونوقت ببینم میخاید چیکار کنید:27:
اره . بیا دو تایی بریم کل شرکت رو بگیریم . از لج اینها کارت شارژ بیرون ندیم ! :31: شرکت بخوابه و ما هم کیفشو ببریم . :21::27:
دوستان من چند روزه هر چی کارت شارژ می خرم میگه که قبلا استفاده شده . همچین چیزی ممکنه ؟؟ :18:
اون روزی 10 تا 5 تومانی از دستگاه پوز گرفتم . همشون رو بلا استثنا گفت استفاده شده . موضوع چیه ؟؟
دیروز هم چند تا 2 تومانی اینجوری شد .
sabamobile
17-11-2009, 09:01
از امروز سهمیه پارسیان شد 30تا
beckham7
17-11-2009, 09:30
اره . بیا دو تایی بریم کل شرکت رو بگیریم . از لج اینها کارت شارژ بیرون ندیم ! :31: شرکت بخوابه و ما هم کیفشو ببریم . :21::27:
دوستان من چند روزه هر چی کارت شارژ می خرم میگه که قبلا استفاده شده . همچین چیزی ممکنه ؟؟ :18:
اون روزی 10 تا 5 تومانی از دستگاه پوز گرفتم . همشون رو بلا استثنا گفت استفاده شده . موضوع چیه ؟؟
دیروز هم چند تا 2 تومانی اینجوری شد .
ایول حساب کردم یه چند میلیارد کم داشتم (خودم یه 10میلیارد دارم !کمه دیگه:41:)شراکتی میزنیم تو کارش:10:حالا بیا تو کار شاید رفتیم اپراتور سوم وچهارم و پنجم و ششم و هفتم وهشتمو ...فک کنم بسه دیگه :31:همه رو قبضه می کنیم ای خدا نبود! عجب زندگی باحالی :5:راستی به دفاتر دادنو و زیر سیبیلی ممنوع حامدخان الان گفته باشمو:27:بعدم میریم خارج:31:
واسه شارژا زنگ بزن09990 سریالشو بده بت میگن رو چه شماره ای استفاد ه شده قابل پیگیریه
داشتیم حال میکردیم اینو نوشتم حالم پرید
saeed004
17-11-2009, 15:57
آتیش زدم به مالم 2210
mohsenhb
17-11-2009, 19:34
آتیش زدم به مالم 2210
آدرش و شماره تلفنتون را لطف کنید و اینکه این قیمت مال چه تعداده
شماره من 09138816123
mhb.pol@gmail.com
من روزی 2000 تا می خوام ممنون میشم زودتر بهم خبر بدید
mohsenhb
17-11-2009, 19:40
آقای saeed004 اگر ممکنه آدرس و شماره تلفنتون را بفرستید من روزی 2000 تا می خام
09138816123
مرسی
امروز دادم 2200 :41::41:
زیادش کردن گند زدن به بازار اه
saeed004
17-11-2009, 21:56
من شنیدم یه روز ماژولا باز بوده یه سریا تا جا داشته شارژ کشیدن
یه سری شرکتا هم دارن شارز میدن
bandarabba5
17-11-2009, 22:31
سلام دوستان
من حدودا 10 ماهی هست که تو کار خرید شارژ 2000 تومانی هستم. از وقتی که سیستم رو عوض کردن کلی خرید ناموفق داشتم که هنوز برگشت نخورده هر وقت هم که زنگ میزنم بانک میگن صبر کنید برگشت می خوره کسی از شما تا حالا این قضیه رو پیگیری نکرده؟
البته ناگفته نماند حدودا دو هفته پیش مقدار زیادی از خریدهای ناموفق برج 3 و 4 و 5 برگشت خورد که بازم جایه شکرش باقیه!
راستی همراه اول 2000 تومانی هر چقدر باشه خریدارم لطفا اگه موجود هست قیمت بگید.
rahim206
17-11-2009, 22:51
من امروز میدادم2180 کسی تعداد میخواست یعنی 2000 به بالا میدادم 2150
برن حالشو ببرند
با این وضعیت فک کنم تا یه هفته دیکه شارژ 2 تومنی بشه 1500 تومن:31:
rahim206
17-11-2009, 22:54
حالا کجاشو دیدی اول هفته اینده 2100 واواخر هفته آینده میشه 2000 تومن
beckham7
17-11-2009, 23:17
همش خبر بد میدین:19:
بابا فکر حال ماهم باشین اینه رسم رفاقت حداقل اینده رو پیش بینی نکنین
حالا کجاشو دیدی اول هفته اینده 2100 واواخر هفته آینده میشه 2000 تومن
جدا از شوخی خوب کاری می کنید که خبرای روزو میدید اما کاش بر وفق مراد بودن:41:
انشاله اگه خدا بخاد دیگه باید کم کم دور کارت شارژو خط بکشم و برم
بقيه شركتها روزي 50000 تا سهميه دارند.ميتونند از سهميه شون استفاده كنند. فقط ممكنه درصد بندي كنند.مثل 5 هزاري و 10 هزاري
قيمت بدجور داره ميشكنه.
يكي از بروبچ ماژولش آزاد بود حدود 3000 تا ازش گرفتم.
rahim206
18-11-2009, 00:32
بقيه شركتها روزي 50000 تا سهميه دارند.ميتونند از سهميه شون استفاده كنند. فقط ممكنه درصد بندي كنند.مثل 5 هزاري و 10 هزاري
قيمت بدجور داره ميشكنه.
يكي از بروبچ ماژولش آزاد بود حدود 3000 تا ازش گرفتم.
از یه ماژول این تعداد رو گرفتی؟
اگه یه ماژول باشه که حتمن میبندنش
aidin4095
18-11-2009, 00:33
از دوستان اگه کسی شارژ 2000 خواست تعداد بالا فعلا دارم .برام پیغام بزارید.
bandarabba5
18-11-2009, 09:46
آقا رحیم یا بقیه دوستان لطفا اگه شارژ داشتید یه خبر به من هم بدید خریدارم به تعداد بالا
09177003000
محمد اصبحی
saeed004
18-11-2009, 14:01
نمیدونی چه دردیه وقتی شارژ میخری رو دستت باد میکنه حاضری ضرر بدی ولی ردش کنی بره ؟
کسی شارژ نمیخواااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااد ؟
:41::19:
bandarabba5
18-11-2009, 14:13
نمیدونی چه دردیه وقتی شارژ میخری رو دستت باد میکنه حاضری ضرر بدی ولی ردش کنی بره ؟
کسی شارژ نمیخواااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااد ؟
چندتا داری چند می دی؟
این شماره تماس منه لطفا اطلاع بده
09177003000
sabamobile
18-11-2009, 16:06
سلام کسی از دوستان اطلاع از کارت 1000همراه اول داره اومده یا نه ؟ این سایت ادعا می کنه که داره
آکهی را در سایت ایستگاه دیدم
rahim206
18-11-2009, 16:11
بمیرم برات:41:
من الان 12000 تا دارم اون موقع من باید چی بگم حالا چند گرفتی؟شاید من ازت خریدم
ildirim80
18-11-2009, 16:13
سلام
دوستان، کسی می دونه قیمت پین ایرانسل هزار تومانی شرکت نکاتل چنده؟
خود شرکت اطلاعات نمیده. میگه باید نمایندگی بگیرین،سفته بدین، پک کامل چاپگر رو بگیرین و ...
من که چاپگر دارم ارزش داره که شرایطشون رو قبول کنم؟
من از الکا پرداز خرید می کنم ولی محدودیت تعداد خرید داره و همیشه هم شارژ نداره.
کدوم یک از شرکتها قیمتشون مناسب و شرایطشون خیلی سخت نیست؟
saeed004
18-11-2009, 16:39
سلام
خود شرکت اطلاعات نمیده. میگه باید نمایندگی بگیرین،سفته بدین، پک کامل چاپگر رو بگیرین و ...
سلام از الکاپرداز نمیشه با پرینتر معمولی خرید کرد ؟ طرف میگه حتما باید پرینتر سوزنی داشته باشی آیا همینطور میباشد ؟
saeed004
18-11-2009, 16:42
بمیرم برات:41:
من الان 12000 تا دارم اون موقع من باید چی بگم حالا چند گرفتی؟شاید من ازت خریدم
سلام من میتونم الان 2150 تا 2170 بستگی به تعداد دارم بفروشم
ildirim80
18-11-2009, 18:02
سلام از الکاپرداز نمیشه با پرینتر معمولی خرید کرد ؟ طرف میگه حتما باید پرینتر سوزنی داشته باشی آیا همینطور میباشد ؟
سلام
باید پس از واریز مبلغ به شرکت اطلاع بدی که پرینتر معمولی داری.
saeed004
18-11-2009, 18:05
سلام
باید پس از واریز مبلغ به شرکت اطلاع بدی که پرینتر معمولی داری.
مگه موقع پرینت کردن فرقی میکنه پرینتر چیه ؟ میشه شمارتو بدی باهات تماس بگیرم ؟
rahim206
18-11-2009, 18:21
سلام من میتونم الان 2150 تا 2170 بستگی به تعداد دارم بفروشم
شرمندتم من 2130 فروش میکنم بماند چند میخرم
saeed004
18-11-2009, 18:23
یعنی همینجوری میمونه ؟
esmaidorazahi
18-11-2009, 19:10
حداقل چه تعداد 2130؟
beckham7
18-11-2009, 22:57
یعنی همینجوری میمونه ؟
نه بابا چی همینجور می مونه من چی بگم که 2300خریدم و موندن رو دستم انگار بازار نمیبینی چقدر...
اینجا ایرانه کشور تورم دو ساعت دیگه نه دو روز دیگه نه دوهفته دیگه میرن بابا فکرشو نکن الان وقت انبار کردنه
rahim206
19-11-2009, 00:44
یعنی همینجوری میمونه ؟
نه بابا چی همینجور می مونه من چی بگم که 2300خریدم و موندن رو دستم انگار بازار نمیبینی چقدر...
اینجا ایرانه کشور تورم دو ساعت دیگه نه دو روز دیگه نه دوهفته دیگه میرن بابا فکرشو نکن الان وقت انبار کردنه
در جواب دوستان باید بگم
قیمت عمده 2050 رو تعداد هر کی خواست بهم بگه براش بفرستم
برین حالشو ببرین
سلام کسی از دوستان اطلاع از کارت 1000همراه اول داره اومده یا نه ؟ این سایت ادعا می کنه که داره
خالي بنديه.شما جدي نگير.
از یه ماژول این تعداد رو گرفتی؟
اگه یه ماژول باشه که حتمن میبندنش
فكر كنم از 2 تا ماژوله.يكي خيلي سعي كرد آمار شارژهارو بگيره ولي تيرش به سنگ خورد.چون فقط پين و سريال رو توي كاغذ معمولي چاپ كرده بوديم و نتونست ردش رو بزنه.
سلام
نميدونم چنده ولي فكر كنم 990 باشه.
بعضي شركتها هم ميخوان چاپگرهاشونو قالب كنند.زير بار چاپگر هم نرو.شما ميتوني بگي چاپگر دارم ولي با چاپگر ليزري روي كاغذ معولي چاپ كني ولي اصلا توصيه نميشه.چون الان همه به شارژهايي كه از دستگاه Pos كشيده ميشه اطمينان دارند و روي كاغذ ديگه رو به راحتي نميخرند.اگه ميتوني همون وكيوم بگير و با قيمت بالاتر بفروش.
rahim206
19-11-2009, 01:23
معین ارتباط که ردتونو زده
بيخيال از يك شركت ديگه ميگيرم روزي هوارتا.
راستي ميگن 1000 تومنيش روي ماژول ها اومده راسته يا نه؟
rahim206
20-11-2009, 11:16
بيخيال از يك شركت ديگه ميگيرم روزي هوارتا.
راستي ميگن 1000 تومنيش روي ماژول ها اومده راسته يا نه؟
چند میگیری؟
نه هنوز نیومده قراره تو این هفته بیاد
روباز رو 2020خريدم.
چه تعداد این قیمت خریدی؟؟
حدود 3000 تا.
يكي بهم از شهرستان وكيوم رو 1980 قيمت داده.
rahim206
22-11-2009, 01:38
حدود 3000 تا.
يكي بهم از شهرستان وكيوم رو 1980 قيمت داده.
مطمعنه ما هم ازش بخریم:31:
قبلا باهاش كار كرديم و ميشه گفت مطمئنه ولي فعلا قبليها رو دستم باد كرده.
تو همين روزها قيمتها دوباره مياد پايين.
شـیـفــو
22-11-2009, 02:29
از اين سايت همراه اول من فقط بين ساعات 4 تا 6 صبح مي تونم خريد كنم بقيه ساعات تا مرحله پرداخت و بعد اون پيش ميره ولي وقتي برميگرده به سايت همراه اول ميگه ناموفق بود .
rahim206
22-11-2009, 02:57
قبلا باهاش كار كرديم و ميشه گفت مطمئنه ولي فعلا قبليها رو دستم باد كرده.
تو همين روزها قيمتها دوباره مياد پايين.
چند گرفتی باد کرده
من مشتری خوبیم روزانه 15000 تا فروش دارم اگه برات مسعله ای نداره ما رو بهش کانکت کن
saeed004
22-11-2009, 09:10
چند گرفتی باد کرده
من مشتری خوبیم روزانه 15000 تا فروش دارم اگه برات مسعله ای نداره ما رو بهش کانکت کن
چند میخری ما بهت بفروشیم
rahim206
22-11-2009, 14:57
چند میخری ما بهت بفروشیم
فروشنده میگه جند
چند میفروشی چه تعداد در روز میتونی بدی؟
سلام
من شارژ 2000 دارم
روزانه 1500 تا فعلن
قیمت ها هم به روز هست
اینم شماره ی منه
55879243 021
3268343 0912
در خدمتیم
saeed004
22-11-2009, 17:58
فروشنده میگه جند
چند میفروشی چه تعداد در روز میتونی بدی؟
تعداد فروش من کمه روزی نهایتا 500 تا اونم بهت میتونم 2030 بفروشم
اراک یه عده اومدن شارژ کاغذی POS ریختن تو بازار اون موقع که شارژ توی 2400 بود حدودا یک هفته پیش همش هم تقلبی!!!
عمده فروش ها یکسریشون خریدن و الان هم دارند لابلای شارژاشون رد میکنند مراقب باشید!!
beckham7
22-11-2009, 23:00
دوستان رمز شارژا تاریخ انقضاشون چند ماهه است یعنی شارژی که استفاده نشه تا چه مدت جواب میده؟چقدر میشه نگه داشت و استفاده نکرد
واسه اینایی که موندن رو دستم میگم واقعا :41:چه بازار مسخره ایه
دوستان رمز شارژا تاریخ انقضاشون چند ماهه است یعنی شارژی که استفاده نشه تا چه مدت جواب میده؟چقدر میشه نگه داشت و استفاده نکرد
واسه اینایی که موندن رو دستم میگم واقعا :41:چه بازار مسخره ایه
نترس تي تاب نيست كه تاريخش بگذره.تا وقتي وارد گوشي نشه تاريخ مصرف نداره ولي اگه 2000 تومني همراه داري زير قيمت رد كن بره تا بيشتر از اين ضر نكني.
تجارت همراه سينا پين 2000 تومني همراه رو زير 2000 تومن به زيرمجموعه هاش ميده.
rahim206
23-11-2009, 01:38
تعداد فروش من کمه روزی نهایتا 500 تا اونم بهت میتونم 2030 بفروشم
من خودم میفروشم 2 تومن بابا
Hamed-Beckham
23-11-2009, 08:53
خبر دست اول : بانک پارسیان سهمیه شد بی نهایت !!! :دی
امروز 100 تا گرفتم . باز داره میده !!! :دی
دستگاه های شما هم همین طوره ؟؟؟؟ یا واسه من قاطی کرده .
ساعت 8:55 صبح روز دوشنبه .
rahim206
23-11-2009, 10:06
خبر دست اول : بانک پارسیان سهمیه شد بی نهایت !!! :دی
امروز 100 تا گرفتم . باز داره میده !!! :دی
دستگاه های شما هم همین طوره ؟؟؟؟ یا واسه من قاطی کرده .
ساعت 8:55 صبح روز دوشنبه .
چند میده این پارسیان؟
saeed004
23-11-2009, 10:08
با این اوضاع نمیشه کار کرد تا وقتی که انشالله کارتش بیاد و بر....نه تو بازار پین و ما هم به شغل شریف دلالیمون ادامه بدیم
خدایا شکرت که ما هنوز میتونیم 2500 به مردم بفروشیم
saeed004
23-11-2009, 10:09
چند میده این پارسیان؟
فکر کنم 1995 یا 2000
sabamobile
23-11-2009, 12:25
فکر کنم 1995 یا 2000
پارسیان در حال حاضر 2000میده
saeed004
23-11-2009, 12:28
پارسیان در حال حاضر 2000میده
ممکنه از این ارزونترش کنه ؟
من از شرکت میگیرم 1935-1945
sabamobile
23-11-2009, 15:48
کلا پارسیان بالاترین قیمت فروش را بین توزیع کنندگان داره
beckham7
23-11-2009, 16:53
نترس تي تاب نيست كه تاريخش بگذره.تا وقتي وارد گوشي نشه تاريخ مصرف نداره ولي اگه 2000 تومني همراه داري زير قيمت رد كن بره تا بيشتر از اين ضر نكني.
تجارت همراه سينا پين 2000 تومني همراه رو زير 2000 تومن به زيرمجموعه هاش ميده.
من مطمنم تاریخ انقضا دارن میگی نه یرو یه شارژ مال دو سه ماه پیش امتحانی وارد کن پیام میده
card interd not eixsists
کارت وارد شده موجود نمی باشد
دیگه روزای اخر این تاپیکه
همراه اول اوضاع 2تومنی درست کرد منتظر 1000تومنی باشید
saeed004
23-11-2009, 17:03
من مطمنم تاریخ انقضا دارن میگی نه یرو یه شارژ مال دو سه ماه پیش امتحانی وارد کن پیام میده
card interd not eixsists
کارت وارد شده موجود نمی باشد
دیگه روزای اخر این تاپیکه
همراه اول اوضاع 2تومنی درست کرد منتظر 1000تومنی باشید
نه عزیز دل برادر طرف قالب کرده بهت البته یک در میلیارد میشه شماره رمزا یکی بشه که اونم صددرصد برنامه ای دارن که اینطوری نشه
rahim206
24-11-2009, 00:34
روزی چندتا؟
saeed004
24-11-2009, 10:00
روزی چندتا؟
خیلی کم 200 تا 300 تا
beckham7
24-11-2009, 11:54
نه عزیز دل برادر طرف قالب کرده بهت البته یک در میلیارد میشه شماره رمزا یکی بشه که اونم صددرصد برنامه ای دارن که اینطوری نشه
کی قالب کرده ؟!عزیز من شارژا از خود سایت همراه اول گرفتم خودم گرفتم تازه مگه من گفتم شارژا شمارشون یکیه!؟ من میگم بعد از دو یا سه ماه (دقیقا مدتشو نمیدونم بحثم سر همینه دوست عزیز)یه شارژا استفاده نکنی دیگه بعدش قابل استفاده نیست عزیزان شارژای سه ماه پیش با 93شروع شدنه الان همه با 97 یعنی دوره ای عوض میشه
کی قالب کرده ؟!عزیز من شارژا از خود سایت همراه اول گرفتم خودم گرفتم تازه مگه من گفتم شارژا شمارشون یکیه!؟ من میگم بعد از دو یا سه ماه (دقیقا مدتشو نمیدونم بحثم سر همینه دوست عزیز)یه شارژا استفاده نکنی دیگه بعدش قابل استفاده نیست عزیزان شارژای سه ماه پیش با 93شروع شدنه الان همه با 97 یعنی دوره ای عوض میشه
الان هم خيليهاشون با 93 شروع ميشند و جديد هستند.
شما براي اينكه مطمئن بشي چنين چيزي امكان نداره پيش يك دفتر خدماتي برو و بگو مشكل اين شارژ چيه.
اگه استفاده شده باشه تاريخ و شماره اي كه ازش استفاده كرده رو ميگه.اگر هم قل شده باشه ميگه واسه چي.اگر هم رمز اشتباه باشه هم كه معلومه.
saeed004
25-11-2009, 18:20
از دوستان کسی از الکاپرداز خرید میکنه ؟
اینا کی شارژ میذارن رو سیستمشون ؟ ما که هر وقت میریم خالیه
rahim206
26-11-2009, 16:04
ميشه اسم شما رو بپرسم يا بدونم از كدوم شركت يا فروشنده هستي؟
اگه مايل بودي ميتوني تو پروفايلم بگي.
من امروز این قیمتها رو دارم
فروش كارت شارژ 2 همراه اول بصورت عمده
شركت نسيم طراوت شفق
تعداد 100 عددتا 500 عدد 1975 تومان
تعداد 500 عددتا 1000 عدد 1970 تومان
تعداد 1000 عددتا 3000 عدد 1965 تومان
تعداد 3000 عددتا 5000 عدد 1960 تومان
تعداد 5000عددتا 8000 عدد 1955 تومان
تعداد 8000 عدد به بالا 1950 تومان
پيش خريد از همراه اول تحويل 12 ساعته(جهت واريز ي به حساب همراه اول وآماده سازي فايلها)1940
اعطاي نمايندگي فروش كارت شارژ 2 همراه اول در سراسر كشور
ارسال خريدها 5 دقيقه پس از واريزي به حساب بصورت فايلwordيا pdf قابل چاپ بروي كاغذ رمز دار بروي ايميل
ضمنن بد نیست واسه بورس وفارکس یه تاپیک جدا گانه درست کنیدوآموزشهای لازم رو بزاریم
شركت نسيم طراوت شفق
پيش خريد از همراه اول تحويل 12 ساعته(جهت واريز ي به حساب همراه اول وآماده سازي فايلها)1940
ارسال خريدها 5 دقيقه پس از واريزي به حساب بصورت فايلwordيا pdf قابل چاپ بروي كاغذ رمز دار بروي ايميل
ضمنن بد نیست واسه بورس وفارکس یه تاپیک جدا گانه درست کنیدوآموزشهای لازم رو بزاریم
من كه 1960 ميخرم.تعدادش هم فرقي نداره ولي ديگه 4رقمي هست.
قيمت ايرانسل هم امروز رفته بود بالا.به خاطر نعطيليها.
با قسمت دوم هم موافقم.بهتره اين تاژيك به انحراف نره(هرچند تا به حال از مبحث اصليش خارج شده) و براي بورس و كارگزار و ... يكجاي ديگه بحث بشه.بهتره تو يك گروه باشه تا يك تاپيك چون تاپيكش ممكنه پاك بشه.
beckham7
27-11-2009, 16:26
شركت نسيم طراوت شفق
من که شهرستانم چجوری میتونم بخرم منظورم اعتماد کردنه چون یه بار بدجور کلاه رفت سرم یکم توضیح بیشتر
saeed004
27-11-2009, 17:09
شركت نسيم طراوت شفق
اگه من بخوام به شما تعداد 200 تا رو بفروشم با همین قیمت مثلا 1965 شما به من اطمینان میکنی ؟
البته این قیمتا رو میشه تهیه کرد ولی بحث اطمینان کردنه
به نظر من هم بهتره بحث بورس رو تو یه تاپیک دیگه ادامه بدیم.
اینم یه راه جدید کسب درآمد اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش بینی مسابقات فوتبال چیز بدی نیست یه خورده شانسیه
beckham7
27-11-2009, 18:25
اگه من بخوام به شما تعداد 200 تا رو بفروشم با همین قیمت مثلا 1965 شما به من اطمینان میکنی ؟
البته این قیمتا رو میشه تهیه کرد ولی بحث اطمینان کردنه
به نظر من هم بهتره بحث بورس رو تو یه تاپیک دیگه ادامه بدیم.
اینم یه راه جدید کسب درآمد اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش بینی مسابقات فوتبال چیز بدی نیست یه خورده شانسیه
دوست عزیز هر حرفی جایی داره اینجور که نمیشه!
یه تاپیک درست کنین یا یه پیشنهاد بهتر یه گروه درست کنید اسمشم بذارید راههای جدید کسب در امد مباحثو از اونجا دنبال کنید اقا حامد دست بکار شو که بدجور بچه ها رو بردی تو فکر
البته این پیشنهاد و کاملا منطقی خودمم عضو میشم
دیگه اینجا هم مشکلی پیش نمیاد و تازه اونجا خیلی جامعتر ازاینجا با استفاده ازتجارب دیگر بچه های پی سی ورد میشه کار کرد
Mojtaba N87
27-11-2009, 22:38
دوستان اینجا محل بازاریابی شبکه ای و گلد کوئست و نتورکینگ و فارکس این قبیل کلاه برداریا نیست.
این تاپیک هم کلا از موضوع خارج شده و اسپم زده می شه .
بهتره قفل بمونه
rahim206
11-12-2009, 00:11
خب من از دوستانی که تو این تاپیک پست میزنند خواهش میکنم از بحث این تاپیک خارج نشن تا به سرنوشت تاپیک قبلی دچار نشه
از همراه اول 1000 تومانی خبری نشد از 4-5 هفته پیش معین ارتباطات هی میگه این هفته میاد ولی دیگه این حرف تکراری شده
2000 تومانیشم که تا تعداد 2000 تا در روز آزاد کرده دستپاههای پوز پارسیان هم رکورد دارن نامحدود قیمت 1930 میدن فقط اشکالش اینه که نمیشه فایلش کرد
الکا 1935 محدود داره میده
البته پارسیان فک نکنم نامحدود باشه من 300 تا گرفتم دیگه نداد 2 روز پیش البته تا یه حدی رو 1930 حساب کرد بعدش رو 1950 کرد تو پاچمون شما امروز گرفتی 1930 پنج شنبه 19 .09 دیگه
آقا اینم بگم چه طوریه بعضی ها همون 1930می فروشن می گن پیش خرید برای واریز به حساب همراه اول کسی چیزی در این زمینه می دونه
ممنون می شم راهنمایی کنه
Mojtaba N87
11-12-2009, 02:45
به درخواست یکی از دوستان این تاپیک رو باز کردم تا مباحث مفید ادامه پیدا کنه .
لطفا بازاریابی و خرید و فروش رو داخل نکنید که هم پست ها پاک می شه هم امکان بسته شدن تاپیک وجود داره.
با تشکر
rahim206
12-12-2009, 01:36
البته پارسیان فک نکنم نامحدود باشه من 300 تا گرفتم دیگه نداد 2 روز پیش البته تا یه حدی رو 1930 حساب کرد بعدش رو 1950 کرد تو پاچمون شما امروز گرفتی 1930 پنج شنبه 19 .09 دیگه
آقا اینم بگم چه طوریه بعضی ها همون 1930می فروشن می گن پیش خرید برای واریز به حساب همراه اول کسی چیزی در این زمینه می دونه
ممنون می شم راهنمایی کنه
خب قربون شکل ماهت من خودم وبقیه اونایی که مینویسن از رو متن من مینویسن
ما میاییم تو خرید بر حسب تعداد قیمت میگیریم ومیخریم اگه تعدادمون بیشتر باشه قیمت میاد پایین روتعداد هم سود پایینه یه نفر بیاد پیش خرید 5000 تایی بده قدرت خرید ما پیش شرکت بالا میره واعتبار
به همین خاطر تو پیش خرید من به سود زیاد فک نمیکنم به قدرت خریدم اضافه میکنم
Hamed-Beckham
12-12-2009, 09:56
خب قربون شکل ماهت من خودم وبقیه اونایی که مینویسن از رو متن من مینویسن
ما میاییم تو خرید بر حسب تعداد قیمت میگیریم ومیخریم اگه تعدادمون بیشتر باشه قیمت میاد پایین روتعداد هم سود پایینه یه نفر بیاد پیش خرید 5000 تایی بده قدرت خرید ما پیش شرکت بالا میره واعتبار
به همین خاطر تو پیش خرید من به سود زیاد فک نمیکنم به قدرت خریدم اضافه میکنم
ایول ! تاپیک باز شد .
دوستان منو اغفال نکنید بزارید یه کم در مورد کارت شارژ حرف بزنیم . :31:
آقا رحیم جان میشه در مورد شارژ 1000 تومانی یه کم به ما هم اطلاعات بدی ؟؟؟ کی میاد ؟ از کجا باید بگیریم ؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟
beckham7
12-12-2009, 12:32
سلام به همه
اینجور که معلومه شارژ 1000اول میاد رو دستگاه ارتباطات معین نه؟
واسه گرفتن نمایندگی ایرانسل چیکار باید بکنم منظورم ثبت نام سیم کارتو...
rahim206
12-12-2009, 18:35
ایول ! تاپیک باز شد .
دوستان منو اغفال نکنید بزارید یه کم در مورد کارت شارژ حرف بزنیم . :31:
آقا رحیم جان میشه در مورد شارژ 1000 تومانی یه کم به ما هم اطلاعات بدی ؟؟؟ کی میاد ؟ از کجا باید بگیریم ؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟
1000اگه خودم بخوام نظر خودمو بگم فعلن نمیاد وللی اگه اخبار میخواهین میگن این هفته اونم احتمال 99درصد فقط رو معین ارتباطات از قیمتش هیچی نشنیدم ولی اگه معین باشه 3تا 5 درصد تخفیف باید شامل حالش بشه البته 5 رو بعید میدونم ولی 3درصدش میشهمیشه 30 تومن یعنی 970 بدن به ماژول ارتباط معین حالا اونا چند بدن الله اعلم
اوکی آقا رحیم گرفتم پس با این حساب نمیصرفه برای من چون من خودم تعداد (حتی 100 تا رو) می تونم تا 1960 هم بدم(البته تضمینیشو) پس بجنبمم برای بازار یاب:19: اخه منم رو تعداد فروش تو روز سود دارم نه همینجوری
بازار 2000 توماني همراه هم خراب شد و قيمتش به 1930 رسيده.هر شركتي هم از راه رسيده داره ميده بيرون.
Hamed-Beckham
13-12-2009, 09:26
ایییییییییییییی
اقا به نظر من دیگه بیاین بیخیال شین . به فکر 1000 تومانی باشید .
اقا رحیم این 970 تومانی که گفتین راحت میشه خرید یا باز صف خرید هستش ؟؟ :31:
rahim206
13-12-2009, 23:52
خبر مهم
دیروز یعنی شنبه همراه اول 3 شرکت رو بخاطر اینکه داشتند پین آزاد میفروختند به حالت تعلیق برای عرضه 2000 تومانی در آورداسم 2تاشو نمیدونم ولی امروز با مدیر عامل نور مبین شمس آقای احراری صحبت میکردم که اینا قصر در رفتند
دیگه پین آزاد کم پیدا میشه وباید همه رو برگه دولایه بدن
واینکه پوزهای پارسیان از 1930 به 1950تغییر قیمت دادن
اون 970 که گفتم تخمینه حالا اونم میدن به دفاتر خدمات اونام چند میخوان بدن خدا میدونه
آقاخدا وكيلي جاي شكر داره كه ايران هم تو زمينه خدمات اينترنتي و خودپرداز بانكي راه افتاده...
مثلا خودمن هميشه كارت شارژم رو از خودپرداز بانك كشاورزي مي گيرم.اينجوري هم مطمئن تر و هم پول بيشتري بابت شارژ
نمي دم.
خبر مهم
دیروز یعنی شنبه همراه اول 3 شرکت رو بخاطر اینکه داشتند پین آزاد میفروختند به حالت تعلیق برای عرضه 2000 تومانی در آورداسم 2تاشو نمیدونم ولی امروز با مدیر عامل نور مبین شمس آقای احراری صحبت میکردم که اینا قصر در رفتند
دیگه پین آزاد کم پیدا میشه وباید همه رو برگه دولایه بدن
واینکه پوزهای پارسیان از 1930 به 1950تغییر قیمت دادن
اون 970 که گفتم تخمینه حالا اونم میدن به دفاتر خدمات اونام چند میخوان بدن خدا میدونه
همچين ميگي مدير عامل آدم كف ميكنه.بابا همون داريوش خودمونه ديگه :31::8: يك بنده خدايي رو ميشناسم كه آقا داريوش شما بهش شارژ وكيوم داده بود و بنده خدا رو بيچاره كرده بود.همه شارژهاش مورد چاپي داشت.
---------------------------------
شارژ 1000 تومني هم فكر نكنم به اين زودي بياد.هنوز 2000 تومني لنگ در هواست.اگر هم بياد اوايلش بازار سياه داره و سود خوبي ميده ولي باعث ميشه ديگه كسي سراغ 10000 تومني نره.چند وقت هم هست كه مد شده 10 تومني شده سالاد و نوشابه 5 تومني.مثلا هرچقدر 5تومني ميخري بايد 10 يا 20 درصد هم 10 تومني بخري.
Hamed-Beckham
14-12-2009, 13:36
---------------------------------
شارژ 1000 تومني هم فكر نكنم به اين زودي بياد.هنوز 2000 تومني لنگ در هواست.اگر هم بياد اوايلش بازار سياه داره و سود خوبي ميده ولي باعث ميشه ديگه كسي سراغ 10000 تومني نره.چند وقت هم هست كه مد شده 10 تومني شده سالاد و نوشابه 5 تومني.مثلا هرچقدر 5تومني ميخري بايد 10 يا 20 درصد هم 10 تومني بخري.
ای بابا . این حرف واقعیت داره . قبلا کارت شارژ 2000 تومانی نبود همه میومدن و 2000 تومانی می خواستند . الان که اوردم ، همه میان میگن 10000 تومانی دارید ؟؟ :18:
عجب ادم هایی پیدا میشه .
به نظر شما این 1000 تومانی باز اولش از اینترنت میاد ؟ یا کلا اینترنت تعطیل شد ؟؟؟
rahim206
16-12-2009, 02:51
اینا از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشن دیگه اینترنت نمیاد
سلام کارت شارژی که چند شمارش پاک شده رو چکار باید کرد ؟ دو تا کارت شارژ 5تومنی دارم که یکیش هیچ کدوم از ارقامش مشخص نیست و یکیشون دو سه تاشون !!! چکار باید بکنم ؟
rahim206
18-12-2009, 23:15
سلام کارت شارژی که چند شمارش پاک شده رو چکار باید کرد ؟ دو تا کارت شارژ 5تومنی دارم که یکیش هیچ کدوم از ارقامش مشخص نیست و یکیشون دو سه تاشون !!! چکار باید بکنم ؟
میبریش مرکزمخابرات شهرتون اونجا اصولن بایدجایی باشه واسه امور همراه اول اونجا مخدوشی اعلامش میکنی یه فرم بهت میدن پرش میکنی با شماره سریالش نگاه میکنن اگه مصرف نشده باشه یکی دیگه بهت میدن واونا رو ازت میگیرن
البته فقط مراكز دولتي.تو سايتش آدرسش رو نوشته.
آقا خبری از 1000 نیومده دوستان اخبار جدید بزارید لطفا
حتما چهارشنبه يا پنج شنبه صبح شارژ بخريد كه ممكنه به خاطر تعطيلات يك مقدار قيمتش بالا بره.
beckham7
26-12-2009, 15:49
دوستان اگه خبر موثق درباره شارژ1000دارید بگید خبری هست یا نه اصلا واسه ما سودی داره؟
تو بازار 1000 تومني پلمپ پر شده و قيمتش هم حدودا با بانكيها يكي هست.خودت ببين صرف ميكنه برات يا نه.
990قيمت پايه هست.
beckham7
27-12-2009, 16:11
جدی؟؟:18:
کی طرف ما که خبری نیست!!!!
آره همه شركتها دارن 1000 تومني ميدن بيرون.شده مثل ماژولهاي همراه اول.
تجارت همراه سينا.آرياپخش.خانه همراه پاسارگاد.الكاپرداز و .....
مثلا تجارت همراه تو سايتش كه بري يك برنامه كم حجم داره.كافيه اونو دانلود كني با يك پرينتر سوزني(خودشون تنظيماتشون واسه LQ300 هست شارژ چاپ كني. قبلش بايد از شركت نام كاربري بگيري.
rahim206
28-12-2009, 00:28
آره همه شركتها دارن 1000 تومني ميدن بيرون.شده مثل ماژولهاي همراه اول.
تجارت همراه سينا.آرياپخش.خانه همراه پاسارگاد.الكاپرداز و .....
مثلا تجارت همراه تو سايتش كه بري يك برنامه كم حجم داره.كافيه اونو دانلود كني با يك پرينتر سوزني(خودشون تنظيماتشون واسه LQ300 هست شارژ چاپ كني. قبلش بايد از شركت نام كاربري بگيري.
آقا حامد منظورشون 1000 همراه اوله ولی شما داری ایرانسلو میگی که تازگی نداره همه شرکتها 1000 ایرانسلو دارن ومیدن
بحث سر 1000همراه اوله که هنوز نیومده وبه این زودیا هم نمیاد
اوه من فكر مردم ايرانسل رو ميگه.آخه هنوز همراه نيومده. به اين زوديها هم نمياد.
Hamed-Beckham
28-12-2009, 10:20
تو بازار 1000 تومني پلمپ پر شده و قيمتش هم حدودا با بانكيها يكي هست.خودت ببين صرف ميكنه برات يا نه.
990قيمت پايه هست.
ممنون از لطفتون . ولی منظورتون از بانکی ها چیه ؟؟؟ دستگاه ATM کارت شارژ میده ؟؟؟ :18:
ویرایش : شرمنده من صفحه بعدی رو ندیدم .
beckham7
28-12-2009, 11:48
ای بابا کلی رفتیم سرکار!
ممنون از لطفتون . ولی منظورتون از بانکی ها چیه ؟؟؟ دستگاه ATM کارت شارژ میده ؟؟؟ :18:
A.T.M بعضي بانكها هم ميده ولي دهن آدم سرويس ميشه.منظورم همون كارتخوانهايي مثل پارسيان بود.
من امروز 985 خريدم و 1000 هم ميفروختم.
rahim206
12-01-2010, 00:41
بابا کسی دیگه سراغ این تاپیک نمیادهمه از 2 همراه دست کشیدن
sabamobile
12-01-2010, 09:51
بابا کسی دیگه سراغ این تاپیک نمیادهمه از 2 همراه دست کشیدن
آخه 2 همراه شده عین نقل و نبات. ایشالا 1 همراه که بیاد این تاپیک باز دوباره فعال میشه
Hamed-Beckham
12-01-2010, 15:03
آخه 2 همراه شده عین نقل و نبات. ایشالا 1 همراه که بیاد این تاپیک باز دوباره فعال میشه
اره والله !!!
الان 2100 هم تو مغازه میفروشم میگن گرون میدی !! :18: کوووووووو اون زمانی که همه به 2500 راضی بودن .
خدایی یواش یواش به فکر جمع کردن مغازه هستم .
ديگه بازار شارژ هم خوابيد.تا وقتي يك شارژ جديد نياد وضع همينه.
الان هزاري رو 990 و 2 هزاري همراه رو 1950 ميديم مشتري ناز ميكنه ببره.
rahim206
22-01-2010, 09:45
ديگه بازار شارژ هم خوابيد.تا وقتي يك شارژ جديد نياد وضع همينه.
الان هزاري رو 990 و 2 هزاري همراه رو 1950 ميديم مشتري ناز ميكنه ببره.
خب چند میگیری این قیمتها میدی
شارژ هزاري رو 975
دو هزاري همراه رو 1925
deluge28
23-01-2010, 12:09
دوستان، از طریق سایت همراه اول، چرا نمیشه اعتباری رو شارژ کرد؟؟اصلا صفحه مربوط به این قسمت نمیاد؟جریانش چیه؟
Hamed-Beckham
23-01-2010, 19:12
دوستان، از طریق سایت همراه اول، چرا نمیشه اعتباری رو شارژ کرد؟؟اصلا صفحه مربوط به این قسمت نمیاد؟جریانش چیه؟
چرا ! من همین دیشب یه شارژ کردم . هیچ مشکلی نیست .
deluge28
24-01-2010, 12:44
چرا ! من همین دیشب یه شارژ کردم . هیچ مشکلی نیست .
چه جالب...من از خود سایت که میرم نمیشه ولی از آدرسی که شما دادید شد..ممنون
rahim206
26-01-2010, 01:13
شارژ هزاري رو 975
دو هزاري همراه رو 1925
پلمپ میگیری؟ مال کذوم شرکته؟
rahim206
26-01-2010, 01:14
چه جالب...من از خود سایت که میرم نمیشه ولی از آدرسی که شما دادید شد..ممنون
اینم از شاهکارای همراه اوله ذیگه
پلمپ میگیری؟ مال کذوم شرکته؟
آره پلمپه.
الان همه شركتها دارند.بيشتر خانه همراه پاسارگاد، اينترنت تهران، تجارت همراه سينا ميگيرم.
2 هزاري هم بيشتر ارگ الكترونيك و معين ارتباطات.
شارژهاي 2 و 5 هزاري ايرانسل هم امروز گرون شد.
sanasystem
03-02-2010, 01:06
شارژ ارزان و مطمئن ایرانسل و همراه اول
همراه
2000 1990
5000 4850
ایرانسل
2000 1990
5000 4850
DaRiOuShJh
05-02-2010, 03:24
ساملیک!
بچه ها من یه کارت شارژ حدودا 2-3 ماه پیش گرفتم
شارژ خط 919 ام هم حدودا 6 ماهیه تموم شده بود و من شارژ نکرده بودم
دیشب که وامدم این شارژه رو بزنم توش قبلو نمیکنه
مگه مدت دارن شارژها؟!
beckham7
06-02-2010, 18:07
ساملیک!
بچه ها من یه کارت شارژ حدودا 2-3 ماه پیش گرفتم
شارژ خط 919 ام هم حدودا 6 ماهیه تموم شده بود و من شارژ نکرده بودم
دیشب که وامدم این شارژه رو بزنم توش قبلو نمیکنه
مگه مدت دارن شارژها؟!
آره البته من اینو کشفیدم اما هیشکی قبول نکرد!!
اگه بعد یه مدت که نمیدونم چقدره!شارژ رو وقتی وارد کنی میزنه شماره وجود ندارد number noot exesitsیعنی همیچین شماره ای برای شارژ موجود نیست
بخور بخوره
شارژ ارزان و مطمئن ایرانسل و همراه اول
همراه
2000 1990
5000 4850
ایرانسل
2000 1990
5000 4850
داداش این کجاش ارزونه؟؟!!:blink::blink:
Hamed-Beckham
16-02-2010, 08:38
داداش این کجاش ارزونه؟؟!!:blink::blink:
مگه از اینم ارزون تر هم هست ؟؟؟
پارسیان که اینجوری میده !
شما قیمتتون چند هست مگه ؟؟؟
Hamed-Beckham
16-02-2010, 09:51
مدير كل امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران از آغاز توزيع سيمكارتهاي دوقلوي اعتباري همراه اول خبر داد.
علي حميدي - مديركل امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران - در گفتوگو با ایسنا، با اعلام اين خبر گفت: سيمكارتهاي دوقلوي اعتباري همراه اول به قيمت 30 هزار تومان توزيع ميشود يعني هر سيمكارت به مبلغ 15 هزار تومان است
وي با بيان اين كه هر سيمكارت دوقلو داراي 5 هزار تومان شارژ است گفت: شمارهي اين سيمكارتها زوج بوده و فقط رقم آخر آنها با هم متفاوت است، بهعنوان مثال يك زوج سيمكارت دو قلو اگر به شماره 09191333421 باشد، شماره ديگر آن 09191333422 خواهد بود.
مديركل امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران با بيان اينكه توزيع اين سيمكارتها با توجه به نياز بازار انجام ميشود تصريح كرد: اين دو سيمكارت دو قلو تا انتهاي خردادماه اگر با يكديگر مكالمه داشته باشند 10 درصد شامل تخفيف مكالمه ميشود.
به نظر شما این خبر تاثیری بر قیمت های کارت شارژ ها خواهد داشت ؟؟؟
beckham7
16-02-2010, 15:12
به نظر شما این خبر تاثیری بر قیمت های کارت شارژ ها خواهد داشت ؟؟؟
فک نکنم زیاد تاثیر چشمگیری داشته باشه
حالا دقیقا کی توزیع میشه ثبت نام اینترنتی یا نه؟
تو بازار شارژ كه تاثيري نداره.
الانم توزيع شده.
پكش شبيه قاب فلاپي ديسك هست و قيمت شركتيش 28500 هست كه بايد 30000 تومن به مصرف كننده برسه :41:
سيمكارت دو قلو تا انتهاي خردادماه اگر با يكديگر مكالمه داشته باشند 10 درصد شامل تخفيف مكالمه ميشود
اين قابليت جالبه.به درد زيدبازي و نامزد بازي ميخوره.هم شماره پشت سر همه هم تخفيف داره.
beckham7
17-02-2010, 16:41
با این سایت مسخرشون رفتم یه دو قلو خریدم آخرش زد خطا تراکنش تو بانک هم موفق بود جالب اینجاست که تو قسمت پیگیری شماره سریال رو میخاست!!!!!!نه رسید بانکی آخه یکی نیست بگه آی کیو که سایتو طراحی کردی اگه سریال ثبت نام رو داشته باشیم پس چرا از پیگیری استفاده کنیم
گفتیم شاید الان که دیگه کل و کاسه شارژ جمع شده اوضاع بهتر شده اما بهتر که نشد هیچ ر...دمال شد زنگ زدم اپراتورها( سه بار) کلی حرف بارشون کردم اینهمه پول از مردم خوردن و میخورن هنوز نمیتونن یه سایت رو درست حسابی بچرخونن :2:
Hamed-Beckham
18-02-2010, 17:56
با این سایت مسخرشون رفتم یه دو قلو خریدم آخرش زد خطا تراکنش تو بانک هم موفق بود جالب اینجاست که تو قسمت پیگیری شماره سریال رو میخاست!!!!!!نه رسید بانکی آخه یکی نیست بگه آی کیو که سایتو طراحی کردی اگه سریال ثبت نام رو داشته باشیم پس چرا از پیگیری استفاده کنیم
گفتیم شاید الان که دیگه کل و کاسه شارژ جمع شده اوضاع بهتر شده اما بهتر که نشد هیچ ر...دمال شد زنگ زدم اپراتورها( سه بار) کلی حرف بارشون کردم اینهمه پول از مردم خوردن و میخورن هنوز نمیتونن یه سایت رو درست حسابی بچرخونن :2:
منظورت از این کار چی بود ؟؟؟
می خواستی اینترنتی سیم کارت بگیری ؟؟؟؟ :18:
مگه میشه ؟؟؟ میشه توضیح بدی می خواستی چی کار کنی ؟؟؟
beckham7
19-02-2010, 11:25
منظورت از این کار چی بود ؟؟؟
می خواستی اینترنتی سیم کارت بگیری ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
مگه میشه ؟؟؟ میشه توضیح بدی می خواستی چی کار کنی ؟؟؟
آره دیگه!
اینم آدرسش
سايت زير هم سايت خوبيه و ميشه ازش شارژ همراه اول خريد.اسمش هم تو قسمت عاملين پخش همره اول هستش.
با كارت اكثر بانكها كار ميكنه ولي رمز رو نشون نميده و مستقيما به شماره اي كه بهش ميدين شارژ ميكنه.
2هزاري 1960
5 هزاري 4900
10 هزاري 9800
20 هزاري 19600
آقا کسی خبر داره که الان بازم پولو می دن من الان چند ماهه فرم پر کردم ولی هنوز یه ریال هم برگشت نخورد شماره بانک ملتو کسی نداره گمش کردم
راستی الان جدیدا بازار شارژ چه خبره
ای کاش می شد دوستان دوباره با هم این تاپیک رو رونق بدیم
rahim206
31-03-2010, 23:35
سايت زير هم سايت خوبيه و ميشه ازش شارژ همراه اول خريد.اسمش هم تو قسمت عاملين پخش همره اول هستش.
با كارت اكثر بانكها كار ميكنه ولي رمز رو نشون نميده و مستقيما به شماره اي كه بهش ميدين شارژ ميكنه.
2هزاري 1960
5 هزاري 4900
10 هزاري 9800
20 هزاري 19600
این قیمتها برا مصرف تکی خوبه ولی برافروش خیلی بالاست ما داریم 2رو 1930 و5 4775پلمپشو میفروشیم
آقا کسی خبر داره که الان بازم پولو می دن من الان چند ماهه فرم پر کردم ولی هنوز یه ریال هم برگشت نخورد شماره بانک ملتو کسی نداره گمش کردم
راستی الان جدیدا بازار شارژ چه خبره
ای کاش می شد دوستان دوباره با هم این تاپیک رو رونق بدیم
تو اسفند ماه برا من 380 تومن ریختن به حساب برا ی برج 5 واوایل 6
بازم میریزن چون من برا اوخر برج 6 و7 ازشون 2-3 میلیونی طلب دارم
من میتونم قیمت روز بدم چون تو کار خرید وفروشش هستم برا هر روز میتونم قیمت بزارم
آقا شنبه این هفته دیگه یعنی 14 فروردین یا هفته دیگه
Mojtaba N87
17-04-2010, 13:40
اینجا مکان خرید و فروش نیست
من نه آدرس دادم و نه شماره تلفن و مشخصات دیگه و فقط قیمت بازار رو اعلام کردم.
جاسم کدخدایی بنت
08-06-2010, 01:12
میشه یک برنامه بانک تو موبایلذ نصب کرد بعد از اون شارژ دریافت کرد
من همیشه سیمکارتم رو از اینترنت شارژ می کنم و همیشه هم وقتی پرداخت انجام میشه و بر می گردم به سایت همراه اول، میگه متاسفانه خطا رخ داد.ولی وقتی شارژم رو استعلام می کنم،می بینم شارژ شده!واقعا برای سایت همراه اول تاسف داره که همچین ارور مضحکی بده!تازه همراه اول شارژ دو تومنی رو(همین امروز از سایت خودش خریدم)همون دو تومن میده!اونوقت خیلی از سایت های شارژ اینترنتی دیگه کمتر از دو تومن میدن.این هم جای تعجب داره!
سلام بچه ها لطفا کمک کنید
من دنبال جاهایی هستم که پین شارژ (همراه اول و ایرانسل) رو به من بفروشن. من فقط پین می خوام و می خوام اونها رو روی کاغذ خودم چاپ کنم.
هرجا زنگ زدم (معین ارتباط و ... ) می گفتن با نرم افزار فقط می تونی روی کاغذهای ما چاپ کنی.
شما جایی رو نمی شناسید ؟
تعداد هم در روز بالای 200 تا می خوام از هرکدوم.
herokurd
17-03-2011, 21:25
سلام لطفا روش هك گوشي نوكيا رو برام بكين اگه دوست هاي محترم زحمت بكشند ممنون ميشم
خیلی از سایت های شارژ اینترنتی دیگه کمتر از دو تومن میدن.این هم جای تعجب داره!
می شه بگی کدوم سایت ها ؟
من که هرچی می گردم همه بالای دو هزار می دن.
تنها سایتی که تونستم همراه اول رو همون دو تومن بگیرم سایت خودشون بود البته به قول شما با کلی مشکل
سلام لطفا روش هك گوشي نوكيا رو برام بكين اگه دوست هاي محترم زحمت بكشند ممنون ميشم
فکر می کنم برا -- باید به تاپیک مخصوصش مراجعه می کردی
سریع تر جواب می گیری
Webgozar
18-04-2011, 17:40
سلام بچه ها لطفا کمک کنید
من دنبال جاهایی هستم که پین شارژ (همراه اول و ایرانسل) رو به من بفروشن. من فقط پین می خوام و می خوام اونها رو روی کاغذ خودم چاپ کنم.
هرجا زنگ زدم (معین ارتباط و ... ) می گفتن با نرم افزار فقط می تونی روی کاغذهای ما چاپ کنی.
شما جایی رو نمی شناسید ؟
تعداد هم در روز بالای 200 تا می خوام از هرکدوم.
با سلام خدمت شما دوست عزیز . برای خرید کلی پین همراه اول و ایرانسل می توانید به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و از قسمت اخبار با شماره های ذکر شده تماس حاصل فرمایید
sinasalar2007
20-04-2011, 01:04
از همراه بانک هیچ وقت کارت شارژ نخرید که کلی پشیمون میشید ! من یه کارت شارژ 5 تومنی باهاش خریدم و شماره رمز و شماره سریال کارت رو بهم داد ولی وقتی کد رو وارد میکردم ارور میداد که تعداد ارقام وارد شده کم هست ! زنگ زدم پشتیبانی همراه اول گفت هیچ وقت با همراه بانک کارت شارژ همراه اول نخرید و اینا سیستماشون خرابه و یه مشت از این چرندیات ، اخرش گفتم حالا من چی کار کنم ؟ گفت برو مخابرات بعدش برو فلان بخش پیگیری کن شاید که جواب بگیری :41:
hosene71
28-05-2017, 15:31
کسی شارژ با تخفیف عالی میخواد پیلم بده
09360130156
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.