ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم بالا آمدن ویندوز در حالت عادی

hraeissi
13-04-2009, 06:56
با سلام

من چند ماه پیش در شرکت اقدام به نصب ویندوز XP SP# بر روی ویندوزهای قبلی کردم .

از آن به بعد برخی از سیستمها اشکالات مختلفی را به من اعلام نمودن .

1 ) در یکی از سیستم ها ، جستجو فارسی در فایلهای EXCELL از کار افتاده است یعنب بانک اطلاعهاتی که در EXCELL داشته ایم و در آن جستجو می کردیم ، الان دیگر در آن سیستم جستجو نمی شود و یا برخی از کلمات را پیدا می کند و برخی را خیر .

2 ) در یکی دیگر از سیستمها اعلام نمودن که پس از بالا مراحل ابتدایی روشن شدن سیستم ، سیستم در صفحه ابتدایی بالا آمدن ویندوز که نوار پیمایش دارد باقی مانده و نوار فوق فقط حرکت کرده و در برخی موافق توقف چند ثانبه ای کرده و دوباره حرکت می کند بدون آنکه وارد سیستم شود البته در حالت Safe Mode بالا می آید . حتی با Repair کردن هم مشکل بر طرف نشده است .حال نمی دانم اشکال نرم افزاری پیش آمده یا سخت افزاری ، چون این مشکلات در تمام سیستمها نیست .

ممنون

djsystem
13-04-2009, 10:44
در مورد سوال 1 شاید فونت فارسی نصب نیست
در مورد 2 شما یه بار bios ت رو default کن به احتمال زیاد درست میشه

hraeissi
13-04-2009, 11:10
در مورد سوال 1 شاید فونت فارسی نصب نیست
در مورد 2 شما یه بار bios ت رو default کن به احتمال زیاد درست میشه

در مورد اولی باید بگویم که ، همانطور که در سئوالم مطرح کردم روی ویندوز قبلی نصب شده است و در نتیجه فونتها سر جایش بوده است .
در خصوص مورد دوم با توجه مخالفت خودم مبنی بر تاثیر اینکار ، طبق گفته شما عمل نمودم ولی جواب نداد .

djsystem
14-04-2009, 08:36
ببین در regenal and langyage در تبهای advanced و regenal option کشور ایران و زبان فارسی رو انتخبا کردی اگه نه این کارو رو بکن بعد میگه cd رو بزار و در اخر یه بار reset میشه فکر کنم مشکل حل شه
درباره سوال 2 اون کار اگه مشکل رو حل نکه مشکلی به وجود نمیاره پس مخالفتت چیه ؟ به نظر مشکل از مرحله بوت میرسیه نه ویندوز که با repair درست بشه

hraeissi
15-04-2009, 08:11
ببین در regenal and langyage در تبهای advanced و regenal option کشور ایران و زبان فارسی رو انتخبا کردی اگه نه این کارو رو بکن بعد میگه cd رو بزار و در اخر یه بار reset میشه فکر کنم مشکل حل شه
درباره سوال 2 اون کار اگه مشکل رو حل نکه مشکلی به وجود نمیاره پس مخالفتت چیه ؟ به نظر مشکل از مرحله بوت میرسیه نه ویندوز که با repair درست بشه

سلام

مشکل دوم را فقط توانستم با نصب مجدد ویندوز حل کنم ( فکر کنم بدلیل خرابی dll های درایور ها بوده است ) ولی مشکل اول را هنوز نتوانستم حل کنم و تمام کارهایی که گفته بودید را قبلاً انجام داده بودم .