مشاهده نسخه کامل
: [آموزش] :::ادیت و پچ برای PES 2009 / تمامی مباحث در این تاپیک :::
sadeghbb
10-04-2009, 13:17
از این پس دوستان می تونن پچ های ارایه شده از کونامی و ادیت های خودشون رو در این مکان قرار بدن.
به امید اینکه این پست مورد توجه قرار بگیره.یا علی:17:
sadeghbb
10-04-2009, 14:23
فیس کرشما بازیکن چلسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید : لینک دانلود
فیس مسعود شجاعی بازیکن اوساسونا:
فیس فدریکو ماچدا بازیکن 17 ساله منچستر یونایتد:
فیس هامسیک بازیکن ناپولی که تو پیس بازیکن با استعدادی هم هست:
امیدوارم مسئولین صلاح بدونن و این پست رو مهم کنند:40:
خب صادق جان فکر کنم تاپیکش باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنون.
کارهاتون رو میتونین اونجا بزارید.
موفق باشی.
اگه تاپیکی برای ادیت pes میزنین بهتره فیس و توپ و کفش و... توی تاپیک نذارین
اینطوری تاپیک شلوغ میشه
اگه به مسائلی مثل اموزش ادیت و ساختن پچ و بقیه چیزها پرداخته بشه بهتره
اموزش کار با بقیه نرم افزارها و...
نصب پچ و خیلی چیزهای دیگه
sadeghbb
10-04-2009, 17:47
خب صادق جان فکر کنم تاپیکش باشه:
بازم ممنون.
کارهاتون رو میتونین اونجا بزارید.
موفق باشی.
در جواب شما باید بگم که اون تاپیک قدیمی شده و کمتر کسی به اون سر می زنه یعنی کلا هیچ چیزی بنام پچ pes2009 توش نیست.خودم شخصا همه جای فروم رو گشتم ولی اون چیزی رو که می خواستم راجع به ادیت و پچهای پیس2009 پیدا نکردم فقط یه جا بود که اونم توی قسمت بازی های کامپیوتری بود گفتم چه بهتر که یه تاپیک اختصاصی داشته باشه.حالا هر جور صلاح می دونین تا ما همون کارو بکنیم.
sadeghbb
10-04-2009, 17:51
اگه تاپیکی برای ادیت pes میزنین بهتره فیس و توپ و کفش و... توی تاپیک نذارین
اینطوری تاپیک شلوغ میشه
اگه به مسائلی مثل اموزش ادیت و ساختن پچ و بقیه چیزها پرداخته بشه بهتره
اموزش کار با بقیه نرم افزارها و...
نصب پچ و خیلی چیزهای دیگه
چشم.حتما این کارو می کنیم.من یوزر شما رو تو قسمت Pes 2009 دیدم .از شما و دیگر کسانی که تو کار ادیت و پچ های pes هستن کمک میخوام برای هرچه پر رنگ شدن این تاپیک:40:
lion_sun
11-04-2009, 02:08
خیلی تاپیکه خوبیه واقعا یه همچین چیزی واسه pes2009 کم بود.
فقط نگفتین چه جوری اینارو به بازی اضافه کنیم!
چشم.حتما این کارو می کنیم.من یوزر شما رو تو قسمت pes 2009 دیدم .از شما و دیگر کسانی که تو کار ادیت و پچ های pes هستن کمک میخوام برای هرچه پر رنگ شدن این تاپیک
من در خدمتم...
یک سری فایل های اموزشی ادیت pes قرار میدم تا دوستان کمی با محیط و نرم افزار ها اشنا بشن
اینا رو چه جوری استفاده کنیم؟!
سلام دوستان من یه اموزش دارم که بریا خودم خیلی عال بود ابتدا برنامه زیر رو دانلود کیند و سپس اموزش رو بخوانید
حالا این برنامه رو باز کنيد.دکمه ي load رو بزنيد و فايل PES2009_EDIT01 رو که در جاي سيو بازي در My Documents هستش رو باهاش باز کنيد.حالا از قسمت select team تيمي که بازيکن توش بازي مي کنه رو پيدا کنيد و روي بازيکن مد نظرتون دابل کليک کنيد.در قسمت face texture و hair texture مي تونيد يک شماره بهش اختصاص بديد. براي دادن شماره در فيس از شماره 2080 تا 2226 و مو ها هم از 5710 تا 5818 مي توانيد استفاده کنيد.در آخر هم حتما دکمه ي save را بزنيد.حالا يک مثال:مثلا شما فيسمسعود شجاعی را داريد و مي خواهيد شماره ي به فرض مثال 4469 را به آن اختصاص دهيد.بعد از انجام کارهاي بالا فايل bin شجاعی را به اين صورت rename مي کنيد:unnamed_4469 و آن را در کيت سرور و پوشه ي cv06.img کپي مي کنيد
sadeghbb
12-04-2009, 20:36
فیس کیلینی اونم با ماسکش:
لینک دانلود :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
sadeghbb
12-04-2009, 20:41
منوی زیبای نمانیا ویدیچ:
لینک دانلود:
یه عکس از این منو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه نصبشم خیلی راحته!!!:11::31:
sadeghbb
12-04-2009, 20:50
کیت سرور چیست؟ کیت سرور برنامه ای است که به شما این امکان را می دهد بدون ایمپورت kit (لباس بازیکنان) را به داخل بازی بیاورید. پس کاربرد اصلی کیت سرور آوردن لباس تیم ها در بازی است.اما سازنده ی کیت سرور امکان وارد کردن فایلهای ادیتی با پسوند .bin را هم فراهم کرده که دیگر نیازی به ایمپورت فایل با نرم افزار Game Graphic Studio نیست.
اول جدید ترین ورژن کیت سرور رو می ذارم.پیشنهاد می کنم اونایی هم که کیت سرور رو دارند این رو دانلود کنند.چون این آموزش بر مبنای این کیت سرور است.
دانلود کیت سرور:
حالا که کیت سرور رو دانلود کردید،اون رو از حالت فشرده خارج و پوشه ی kitserver رو در محل نصب بازی کپی
کنید.یعنی در کنار pes2009.exe حالا به داخل پوشه ی kitserver بروید و روی setup دابل کلیک و install را بزنید. حالا ok را زده و پنجره را ببندید.کیت سرور شما با موفقیت نصب شده است.اگه بخواهید هر ادیتی رو وارد بازی کنید فقط کافیه به داخل پوشه ی img در کیت سرور برید و هر ادیتی که مربوط به پوشه ی خودش هست رو داخل پوشه ی خودش کپی کنید. به طور مثال من یک مدل تور داخل پوشه ی cv09 کپی کردم.وقتی داخل بازی برید متوجه تغییر تور می شید.
حالا بریم سر وقت لباس ها:
اول GDB رو براتون توضیح می دم.GDB در واقع یک پک کامل از پیراهن یک تیم،که قابل شناسایی برای کیت سرور است می باشد. حالا شما برای فهموندن لباس ها به کیت سرور نیاز به یک map دارید.
Map چیست؟ اول MAP کامل تمام تیم ها رو دانلود کنید ولی اون رو جای MAP اصلیتون نذارید.
شما در کیت سرور یک فایل متنی به نام map.txt دارید.این فایل در داخل کیت سرور، پوشه ی GDB ، uni قرار دارد. شما برای اینکه بتوانید GDB یک تیم را در بازی بیاورید باید حتما مسیر آن به همراه اسم و شماره تیم را در map وارد کنید.هر خطی که داخل مپ می بینید معرف لباسهای یک تیم است. برای گذاشتن GDB تیم ها باید به شکل خاصی عمل کنید.GDB تیم های ملی،لیگ انگلیس،لیگ 1، لیگ اسپانیا و... هرکدام باید در یک پوشه باشند.من کار شما رو راحت کردم و پوشه هاش رو درست کردم و برای مثال GDB آرسنال رو هم داخل پوشه ی EPL گذاشتم. حالا باید MAP را باز کنید.همونطور که می بینید من فقط براتون خط آرسنال رو گذاشتم. حالا فرض می کنیم شما GDB تیم دیگه ای رو دارید و می خواهید داخل مپ اضافه کنید.مثلا ایران.اول GDB ایران رو داخل پوشه ی National کپی می کنید. حالا MAP کامل تیم ها که دانلود کردید رو باز کنید. دنبال نام Iran در ردیف National بگردید.حالا خط کاملش رو کپی کنید.یعنی از 54 تا " و سپس به داخل مپ اصلیتون برید. خط ایران رو که کپی کردید پایین خط آرسنال paste کنید.مپ رو سیو کنید.
*نکته:مراقب باشید که به این شکل عمل نکنید:
نام ایران در پوشه ی National که مخصوص تیمهای ملی است دقیقا به همون شکل باشه که در مپ هستش. نام ها باید در فولدرها و map یکی باشند.
حالا یک سوال که شاید همه درگیر اون باشند:
چرا لباس بعضی تیم ها داخل بازی سیاه هست؟ جوابش خیلی آسونه.شما در صورتی دچار این مشکل میشین که GDB تیمی رو نداشته باشید ولی خط اون تیم در مپتون وجود داشته باشه. مثلا اگه GDB ایران رو در پوشه ی National کپی نکرده باشید ولی مسیر اون در map وجود داشته باشه لباس اون تیم به صورت مشکی داخل بازی به نمایش درمیاد.
برای دوستانی که از سوپر پچ استفاده می کنند واسه اینکه برای آوردن GDB تیمهای زیر دچار مشکل نشند یادآوری کنم که شماره تیم استقلال 189، پرسپولیس 196،سپاهان 197 و زسکا مسکو 199 هست.اگه داخل مپ اصلی رو نگاه کنید متوجه می شید که GDB این تیم ها باید در پوشه ی Other A کپی بشه. امیدوارم که همگی کیت سرور رو فول یاد گرفته باشید . در پایان دوباره لینک دانلود GDB کامل تمام تیم هایی که در بازی نیستند رو براتون می ذارم. البته در چند پست پیش هم گذاشته بودم.نظر فراموش نشه. روح الله
دانلود GBD کل تیمها:
sadeghbb
12-04-2009, 20:57
سلام . تا حالا شده بخواین تو مستر لیگ یه بازیکن بخرین و بهتون اخطار بده که پول کم دارین؟ یا اینکه در خطر game over شدن از مستر لیگ باشین؟
برنامه sponzor بهتون کمک می کنه تا پول مسترلیگتون رو به n دلار افزایش بدین!طرز کارش هم خیلی سادست:اول یه کپی از مسترلیگتون بگیرید.بعدش برنامه رو اجرا می کنید و open رو می زنید.بعدش یه قسمت باز می شه که می تونید پولتون رو تا هرچقدر که دوست داشته باشید تایپ کنید!
بعد از اون کلید !Donate رو بزنید.تموم شد!برید حالشو ببرید.این هم لینک دانلودبا حجم 1.37
برگرفته ازpes8-edit
sadeghbb
12-04-2009, 21:00
کیت پرسپولیس در جام باشگاههای آسیا:
لینک دانلود:
sadeghbb
13-04-2009, 16:23
سلام خدمت دوستان p30 خودم
دوستان من بعلت نزدیک شدن کنکور دیگه نمی تونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این تاپیک سر بزنم و نت رو هم قطع کردم هر کدوم از دوستان که مایل بودن این تاپیک رو تا زمان اومدن من آپ کنه بهم پی ام بده یا خودش تا÷یک رو به دست بگیره .ما که تا 2ماه نیستیم واسم دعا کنین رشته مورد علاقم قبولشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیلی ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad_87
15-04-2009, 18:10
جديدترين ادبورد جام قهرمانان:18:
اين ادبورد بيشترين دانلود را در سايت گيمينگ اكسز دارا مي باشد با حجم يك مگا بايت.
راهنمايي نصب:پس از دانلود فايل را از حالت زيپ خارج كرده ودر پوشهcv-09 در كيت سرور كپي كنيد.
لينك دانلود:
king of the kings
17-04-2009, 08:11
خیلی خوبه بازم بزار...
mohammad_87
17-04-2009, 17:46
اسكوربورد زيباي شبكه اسكاي كالچو ايتاليا:
لينك دانلود:
lion_sun
21-04-2009, 16:05
فیس کرشما بازیکن چلسی:
فیس مسعود شجاعی بازیکن اوساسونا:
فیس فدریکو ماچدا بازیکن 17 ساله منچستر یونایتد:
فیس هامسیک بازیکن ناپولی که تو پیس بازیکن با استعدادی هم هست:
امیدوارم مسئولین صلاح بدونن و این پست رو مهم کنند:40:
عزیز تو سایتش که میریم چطوری دانلودش کنیم!؟ باید عضو باشیم
mohammad_87
22-04-2009, 11:00
دوست عزيز هيچ نيازي به عضويت نيست شما ابتدا به لينك داده شده برو.در وسط صفحه زير كلمه "link" يك يا چند سرور نمايش داده مي شود.مانند rapid share-file front-gaming access كه اگر gamingaccess را كليك كرديد در صفحه بعد 7 ثانيه صبر كن تا شمارشگر متوقف شده و دكمه دانلود ظاهر شود.سپس روي آن كليك كن.
اگه راپيدشير را كليك كنيد در صفحه بعد روي Free User كليك كرده و در صفحه باز شده بعد از پايان شمارش(حدود 30 ثانيه)دكمه دانلود ظاهر مي شود.
file front هم معمولا يا فيل-تر شده يا فايل در دسترس نيست پس بيخيالش:31:
موفق باشيد...:5:
مگه کاری داره ؟ چه سوالهایه *** میپرسید
file:///c:/documents%20and%20settings/all%20users/documents/my%20pictures/sample%20pictures/blue%20hills.jpeg
pedramakaay
26-04-2009, 23:07
دوستان من یک اسکوربرد دانلود کردم...چجوری باید به بازی اضافه کنم؟
mohammad_87
29-04-2009, 14:32
دوستان من یک اسکوربرد دانلود کردم...چجوری باید به بازی اضافه کنم؟
ابتدا شما فايل رو از حالت زيپ در بيار.و فايلهاي مربوط به هر پوشه رو در پوشه مخصوص در كيت سرور كپي كن.مثلا در فايلهاي دانلود و در پوشه cv-05 چند فايل هست كه اون رو در اين مسير كپي كن:
C:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img
در اينجا به دنبال پوشه cv-05 بگرد اگه نيست يكي بساز و فايلها رو تو اون كپي كن.اگه سوالي پرسيد yes بزن.
و بعد برو تو بازي حالشو ببر...:27:
و اگه میشه یه پچ کامل pes2009 هم بزارید که شامل:
1- لباس تیمها
2- نقل و انتقالها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
یا
لیگ برتر ایران
04-05-2009, 15:41
و اگه میشه یه پچ کامل pes2009 هم بزارید که شامل:
1- لباس تیمها
2- نقل و انتقالها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
یا
لیگ برتر ایران
دوست عزيز.براي دريافت آخرين پچ ها كه معمولا تمام موارد درخواستي شمارو داره از سايت gaming access استفاده كنين.كه معتبرترين پچ هاي konami رو داره.به اين لينك بريد و مي تونيد انواع پچ و آپشن فايل رو پيدا كنيد.
اين هم آخرين پچ رسمي كونامي:
آقا mohammad خیلی خیلی ممنون.......
Khashayar King
04-05-2009, 21:02
ببخشید کسی برد تبلیغاتی واسه بازی نساخته بزاریم جای قبلی ها؟!
MicrosoftH
06-05-2009, 14:25
نخیر اون پایین نوشته که Donwload Gaming accesss یا سرور های دیگه کلیک کن و بعد در صفحه جدید دانلود رو بزن
MicrosoftH
06-05-2009, 14:27
سلام
میخوام صدای تماشاگرها رو زیاد کنم پچی چیزی ندارید و دیگری میخوام من فایل هاشو دانلود کردم بصورت adx است
مشکل دوم میخوام سكوربورد رو تغییر بدم نرم افزارش رو معرفی کنید ممنون میشم.
راه حل چیست
hary-pater
10-05-2009, 06:57
نخیر اون پایین نوشته که Donwload Gaming accesss یا سرور های دیگه کلیک کن و بعد در صفحه جدید دانلود رو بزن
دوستان وقتی من لینک هایی که دادید میزنم داخل سایت با این پیغام مواجه میشم راهنمایی کنید
GamingAccess reopens soon, patch delayed
mohammad_87
16-05-2009, 13:08
آقا mohammad خیلی خیلی ممنون.......
خواهش ميكنم عزيزم،قابلي نداشت...
دوستان لطفا يه سري به اين تاپيك بزنيد. تو اون به اكثر خواسته هاتون ميرسيد فقط بايد كمي بگرديد:27:
seday baron
19-05-2009, 14:20
سلام دوستان
می خواستم ببینم کیت سرور کامل و جدیدی نیست که همه تغییرات جدید مثل لباس چهره بازیکنان و باشگاهای ایرانی و.... باهم داشته باشه که فقط با یه کپی و نصب کار تموم بشه ؟
با تشکر از همتون
mohammad_87
21-05-2009, 15:15
سلام دوستان
می خواستم ببینم کیت سرور کامل و جدیدی نیست که همه تغییرات جدید مثل لباس چهره بازیکنان و باشگاهای ایرانی و.... باهم داشته باشه که فقط با یه کپی و نصب کار تموم بشه ؟
با تشکر از همتون
دوست خوبم.كيت سرور به تنهايي كه تغييرات رو انجام نميده.شما براي تغييرات ابتدا بايد اين برنامه رو يك بار نصب كني.سپس بسته به تغييري كه مدنظرتون هست فايلي كه دانلود كرديد رو در پوشه مربوطه كپي كنيد.اينكه كار خاصي نداره.
saeed__d
25-07-2009, 12:56
اقا یکی اقایی کنه پچ جدید نقل و انتقالات و همچنین پچ کامل اسامی که درست شدن رو بذاره 3 روزه دارم می گردم دنبالش اصلا پیدا نمی شه . تو رو خدا به این تاپیک اون تاپیک من نفرستین یک لینک دانلود بذارین دستتون رو می بوسم برای pes2009 می خوام
saeed__d
25-07-2009, 17:44
کسی نیست یک کمک محض رضای خدا به ما بکنه
saeed__d
26-07-2009, 22:21
اینجا فکر کنم همه .............. ای بابا یعنی کسی نیست کمک کنه .
واقعا متاسفم که یک نفر کمک هم نمی کنه 3 روز دنبال یک پچ ناقابل هستم که یکی زحمت بکشه .
باشه ممنون از همه بی معرفتا
mohammad_87
29-07-2009, 11:27
اقا یکی اقایی کنه پچ جدید نقل و انتقالات و همچنین پچ کامل اسامی که درست شدن رو بذاره 3 روزه دارم می گردم دنبالش اصلا پیدا نمی شه . تو رو خدا به این تاپیک اون تاپیک من نفرستین یک لینک دانلود بذارین دستتون رو می بوسم برای pes2009 می خوام
دوست عزيز شما به همون تاپيك كه گفتم بريد مي تونيد به جواب سوالتون برسيد.ضمنا آخرين فايل مخصوص ترانسفرها(فايل رسمي مونامي) مربوط به ماه مارس ميشه و براي ترانسفرهاي جديد بايد از اديت فايل كه توسط كاربران ايجاد ميشه استفاده كرد.اكه مي خوايد رسمي باشه بايد منتظر pes2010 باشيد كه پاييز منتشر ميشه.
لطفا براي هرگونه مشكل و سوال و جواب در رابطه با pes2009 به اينجا مراجعه كنيد:
ehsanreyes
29-07-2009, 23:12
سلام بچه ها اون لینک دانلود کیت سرور تو صفحه قبل خراب بود اگه میشه یه لینک دیگه بذارید
amino-danger
17-08-2009, 15:09
سلام دوستان كيت تيم پرسپوليس رو ميخوام البته اون كيت ماله جام آسياست نه ماله ليگ رو ميخوام...اگه جديده باشه كه عاليه اما اگه ماري براوون هم هست موردي نداره..منتظرم...
king of the kings
30-08-2009, 09:04
سلام..
کسی می تونه اخرین اپشن فایلی که اومده رو واسم بزاره..
ممنون
HAMIDAQA
03-09-2009, 13:41
سلام دوستان پیس باز من تازه عضو شدم واسه ی همین تازه واردم بهم کمک کنین تا سایت رو خوب بشناسم.
tommy vercetti
08-09-2009, 19:40
سلام ... ببخشید آیا امکان داره که من بتونم حرف های گوینده رو تغییر بدم و چیزی که خودم می خوام رو بذارم .. ؟؟
saeednot
29-10-2009, 21:47
سلام.
میشه یه عزیزی بگه از کجا بفهمیم که که فایلایی که دانلود کردیمو تو کدوم پوشه از کیت سرور باید بریزیم؟؟
مثلا کفشو یا توپو و...
این چیه گذاشتین تو سایت همه رو گیج کردین من که نفهمیدم چیو دانلود کنم تا این پچ ها رو به کار بندازم شما بگین ! کمک کنین تا بتونم پچ ها رو تو بازی به کار بندازم!
omid0251
05-01-2010, 08:19
سلام دوستان
اگه میشه بگین که چطوری پچ لباس ها و چهره هارو وارد pes 2009 کنیم.
مخصوصا لیگ انگلیس که هم اسم تیماش و هم لباسشون خیلی زایست.
دمتون گرم.
مهدی توتی 2
05-01-2010, 09:21
این چیه گذاشتین تو سایت همه رو گیج کردین من که نفهمیدم چیو دانلود کنم تا این پچ ها رو به کار بندازم شما بگین ! کمک کنین تا بتونم پچ ها رو تو بازی به کار بندازم!
خواهشمندم کمک کنید منم نمیدونم باید چی کار کنم
abbasgh66
08-02-2010, 19:51
اول باید کیت سرور رو دانلود کنید :
بعد میتونید چیزهایی رو که می خواید بریزید تو این آدرس
F:\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
البته هر چیزی تو یه پوشه ی مشخص
اینم راهنمای پوشه های کیت سرور که مشکلاتتون رو حل میکنه
dt0b.img توپ
dt0c.img چهره،مو،کیت و کفش ها
dt01.img آهنگ های بازی
dt02.img اهنگ های بازی
dt04.img لگو ها
dt05_e.img تایتل اسکرین،لگوی پست ها،اسکوربورد
dt06.img منوهای بازی
dt07.img تور دروازه،تابلو تبلیغاتی ، پرچم کرنر و چمن
dt09.img کیت داور ها
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
کیت آرژانتین
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
کیت 2010 فرانسه
برای دانلود عکس رو سیو کنید
سلام دوستان. من يك مشكلي در كيت سرور دارم كه من رو كلافه كرده . مشكل من اينه كه كيت سرورم از GDB پشتيباني ميكنه و تمامي چيزايي هم كه ميريزم اجرا ميشه اما بازي فول اسكرين يعني تمام صفحه نميشه . وقتي ميخوام تمام صفحه بشه ارور ميده و از بازي مياد بيرون!!! ممنون ميشم من رو راهنمايي كنيد.
amir-shakh
20-02-2011, 00:06
سلام دوستان من چند تا سوال دارم من وقتی pes2009 رو نصب میکنم چندتا ارور میده و iggnore رو که میزنم رد میشه و بازی هم okey اجرا میشه این بازی رو با همین نسخه رو چندتا سیستم نصب کردم و همه همین ایرادو میگیرن میخوام بدونم داوری واسه شما هم علکی کارت میده به هر تکل شما ؟
و اینکه میخواستم ببینم من میخوام pes2009 رو اپدیت کنم تا همه بازیکنا انتقال پیدا کنن و اینکه توپ و آرم های جدید بیان توش ؟ باید چه کار کنم میشه کسی راهنمایی با آموزش برام بزاره ؟!
مرسی از همه !
alirezi2
28-11-2013, 05:52
هیچ کدوم کار نمیکنن ومیشه لینکها رو دوباره بذارید ( همشونو ) ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.