مشاهده نسخه کامل
: متخصصين neroکمک کنند.
amin_rogh
04-02-2006, 15:06
سلام
چرا وقتی وی سي-دي رايت ميکنم(با نرو) دسگاهی که وی سي-دي رو پخش ميکنه (منو )رو نشون ميده امّا عمليياتی روی منو نجام نميده و دکمه پلی هم کار نميکنه¿ مگر انکه picture navigation رو انتخاب و اینتر کنم تا فيلم پخش بشه¿
*hamedkhatar*
04-02-2006, 16:02
ميشه بيشتر توضيح بديد ؟
منظورتون رو متوجه نشدم
mohammad hamed
04-02-2006, 17:48
من هم این مشکلو دارم .
وقتی با نرو یک منو برای وی دیو سی دی درست میکنم و اون را با نرو رایت میکنم چیزی در ویدیو سی دی نشون نمیده .
اگه کمک کنید ممنون می شم
amin_rogh
04-02-2006, 19:59
من هم این مشکلو دارم .
وقتی با نرو یک منو برای وی دیو سی دی درست میکنم و اون را با نرو رایت میکنم چیزی در ویدیو سی دی نشون نمیده .
اگه کمک کنید ممنون می شم
حامد khatarجان سلام
نميدونم منظور من و دوستمون رو متوجه شدی يا نه.در هر حال اینکه در طی مراحلی که هر بار بصورت خودکار و فقط` با انتخاب گزينه next پيش ميره¡مارا به جايی راهنمايی ميکنه که بايد منو بسازيم.درسته¿ و بعدش ادامه ميديم تا اینکه وی سي-دي رايت ميشه.
حالا هنگام پخش وی سي-دي وقتی که سي-دي توی دستگاه ميره طبق معمول يک منويی که خودم واسش درست کرده ام نمايش داده ميشه که در حالت عادی با هدايت منو بر روی پنجره ميبايد فيلم شروع بشه.در حالی که اینجور نميشه و بايد همون کارايی رو که گفتم انجام بدم.فکر کنم چيزی رو جا ننداختم.امين رخ
حامد khatarجان سلام
نميدونم منظور من و دوستمون رو متوجه شدی يا نه.در هر حال اینکه در طی مراحلی که هر بار بصورت خودکار و فقط` با انتخاب گزينه next پيش ميره¡مارا به جايی راهنمايی ميکنه که بايد منو بسازيم.درسته¿ و بعدش ادامه ميديم تا اینکه وی سي-دي رايت ميشه.
حالا هنگام پخش وی سي-دي وقتی که سي-دي توی دستگاه ميره طبق معمول يک منويی که خودم واسش درست کرده ام نمايش داده ميشه که در حالت عادی با هدايت منو بر روی پنجره ميبايد فيلم شروع بشه.در حالی که اینجور نميشه و بايد همون کارايی رو که گفتم انجام بدم.فکر کنم چيزی رو جا ننداختم.امين رخ
شما مال من رو كه درست كردم ببين ... بگو فرق اش با ماله خودت چيه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amin_rogh
04-02-2006, 22:07
پنجره منوی شما خيلی بزرگ هست وتمام کادر رو گرفته.در حالی که من پنجره منو را در يک بک گراند بايد بگذارم و ميتونم 1-2 -3 يا چند پنجره در 1 بک گراند بگزارم..راستش بلد نيستم چجوری بايد مثل شما شکلش رو توی فروم بزارم تا شما ببينيد.
amin_rogh
04-02-2006, 22:56
ببخشید علی جان. خوب که نگاه کردم ديدم هيچ فرقی نداره.ببخشيد.
ببخشید علی جان. خوب که نگاه کردم ديدم هيچ فرقی نداره.ببخشيد.
خوب حالا شما ببين که اون ستاره ها يا هرچی که لينک به فيلم دادن درسته يا نه... نرو قبل اين که رايت کنه يه Preview داره که ميتونی ببينی که اون چيزی که ميخوای هست يا نه... شما ببين رو ستاره هات ميتونی کليک کنی؟ يا با کنترل ميتونی انتخابشون کنی؟
*hamedkhatar*
05-02-2006, 00:06
فكر كنم يه چيزايي گرفتم
البته علي جون عكس رو اونقدر كوچيك كرده كه من از عكس سر در نياوردم
شما منو براش انتخاب ميكني بعد وقتي تو دستگاه ميزاري منوها رو نشون ميده ولي Play نميشه درسته؟
اگه اينطوره که خوب منو رو غير فعال کنيد
اميدوارم هم من منضور رو گرفته باشم هم شما منظور من رو
;)
البته علي جون عكس رو اونقدر كوچيك كرده كه من از عكس سر در نياوردم
:laughing: حامد جان عكس clickable thumbnail هست روش كليك كن :blush:
*hamedkhatar*
05-02-2006, 00:21
مرسي علي جون هواسم نبود :laughing:
خوب همونطور كه گفتم منو رو غير فعال كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:tongue:
اينم به خاطر داش علي
بابا عكس رو كوچك اش رو ميزاشتي خيلي گنده ي اين :tongue:
ميگم حامد يه لحظه فكر كردم عكس ماله منو گذاشتي :laughing: شبيه ;)
*hamedkhatar*
05-02-2006, 00:33
چاکر علي جون
کوچيکش کردم
:laughing:
علي جون چاكرم حال ندارم برم عكس رو كوچيك كنم شما به بزرگي خودت ببخش
:biggrin:
خواهش ولي من نگفتم سايز اصلي رو دست كاري كن دستور زير رو كپي كن اينجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
reza12100
05-02-2006, 05:51
سلام
چرا وقتی وی سي-دي رايت ميکنم(با نرو) دسگاهی که وی سي-دي رو پخش ميکنه (منو )رو نشون ميده امّا عمليياتی روی منو نجام نميده و دکمه پلی هم کار نميکنه¿ مگر انکه picture navigation رو انتخاب و اینتر کنم تا فيلم پخش بشه¿
در حقیقت مشکل شما مشکل نیست و به قابلیت دستگاه بر میگرده
دستگاهای vcd player قابلیت پخش منو را ندارند و فقط dvd player ها میتونند منو را پخش کنند
mohammad hamed
05-02-2006, 08:40
پس چرا نرو میگه که منو برای VCD Player
amin_rogh
05-02-2006, 13:54
سلام دوستان
قابل توجه رضا جان و ساير دوستان
از راهنمايهاتون ممنونم.رضا جان این دستگاه دی ود پلير هستش و وی سي-دي هم پخش ميکنه. من دی وی دی هايی که با همين روش رايت کردم هيچ مشکلی در پخششون ندرم و ايراد فقط` در پخش وی سي-دي ها است.
فکر کنم برای دوشنبه شب 1 فيلم ديگه برای رايت کردن داشته باشم. بدون منو ببينم ميشه يانه.
در ضمن علی جان درpreview همه چيز مرتب است و مشکلی در آنجا ديده نميشه.
سلام دوستان
در ضمن علی جان درpreview همه چيز مرتب است و مشکلی در آنجا ديده نميشه.
احتمال زياد اشکال از دستگاه ات هست دي وي دي پلير رو ميگم
amin_rogh
05-02-2006, 22:48
علی جان در حاليکه دستگاه دی وی دی های رايت شده توسط همين کامپيوتر رو بدون اشکال پخش ميکنه آيا ممکن هست که بدليل وجود اشکال در پليير :دی وی دی پخش بشه ولی وی سي-دي (منوی وی سي-دي) درست پخش نشه.¿
mohammad hamed
06-02-2006, 09:34
یعنی نرو کارش رو درست انجام میده و فیلم رو با منو رایت میکنه ولی VCD Player نمی تونه اون را اجرا کنه
amin_rogh
07-02-2006, 17:55
همون جور که دوستمون گفت منو رو غير فعال کردم.جواب داد.از همه ممنونم.امين رخ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.