PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوآل در مورد نوار مغناطیسی

Havbb
03-04-2009, 13:55
دوستان سلام
اگه چرخ دنده های داخل نوار مغناطیسی رو در بیارم مشکلی پیش میاد؟ اگه پاسخ منفیه ، پس اون چرخ دنده ها به چه دردی میخورند؟ برای چی توی اون نوار قرار داده شده اند؟

seymour
03-04-2009, 21:08
منظور شما از نوار مغناطیسی ، همین کاست هایی هستن (car kit) که وصل میشن به mp3 player و اینا دیگه ؛ درسته؟ ... بهرحال :

همم ...منظور چرخ دنده های داخلشه یا خود چرخ های دور دوتا سوراخ ؟ ... بهرحال لازم به نظر میان از این جهت که این نوار باید بچرخه (در حالت play) تا صدا پخش بشه .... یعنی فقط در حالت play هستش که اون هدها به هم می خورن تا صدا پخش بشه ... ولی از این نظر که مثلا در انتقال صدا موثر باشن ، نه - تاثیری ندارن ...

Havbb
04-04-2009, 15:06
منظور چرخ دنده های داخلشه یا خود چرخ های دور دوتا سوراخ ؟
چرخ دنده های داخلش

بهرحال لازم به نظر میان از این جهت که این نوار باید بچرخه (در حالت play) تا صدا پخش بشه ....
نه ، نیازی نیست بچرخه!!؟؟ برای چی بچرخه؟ منظور من نوار معمولی یا همون Tape نیست. منظور من همینه که یه فیش داره و میزنی به MP3 player و میذاریش توی ضبط ماشین....

seymour
04-04-2009, 19:34
چرخ دنده های داخلش

//

نه ، نیازی نیست بچرخه!!؟؟ برای چی بچرخه؟ منظور من نوار معمولی یا همون Tape نیست. منظور من همینه که یه فیش داره و میزنی به MP3 player و میذاریش توی ضبط ماشین....
آها ... من فکر کردم چرخ دنده های دوتا سوراخ رو میگی ...

//

بله ؛ متوجه شدم منظورت کدوم مدل نواره - توی پست قبلی ام هم گفتم که فرض من اینه که شما همین مدل نوار رو منظورتونه که اصطلاحا بهش میگن car kit ... وقتی که شما نوار رو میذاری توی دستگاه ، باید دوتا هد بهم بچسبن تا صدا منتقل بشه ... وگرنه اگه پلی نکنی ، صدایی پخش نخواهد شد ... حالا بعضی ضبط ها نیاز به چرخوندن رو دارن و بعضی ها ندارن (من الان توی خونه هر دو مدل رو دارم) ... بنابراین ضرر نداره که باشن تا ضبط مربوطه بهانه ای نداشته باشه ؛ نه؟

* الان که car kit خودم رو چک می کنم ، متوجه کاربرد خاصی واسه اون چرخ دنده های داخلی نشدم ... البته باعث میشن که با چرخیدن یکی از چرخ های سوراخها اون یکی هم بچرخه و ضمنا نمیذاره که در جهت عکس بچرخن ... اما بازم دلیل نمیشه ... بهرحال من به نظرم کاربردی ندارن ...

ادیت : طبیعتاً یه راه واسه نتیجه گیری قطعی اینه که ارتباط چرخ دنده ها رو قطع کنیم ببینیم چی میشه ... (من که به مال خودم دست نزدم - به ترس گذشته ها که جمع کردن نوار کاست ها مصیبت بود!) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

Havbb
05-04-2009, 20:26
من که به مال خودم دست نزدم - به ترس گذشته ها که جمع کردن نوار کاست ها مصیبت بود!
آهان... منم به همین خاطر جرئت نکردم درش رو باز کنم... به هر حال ممنون