مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خل عجیبترین مشکل من
سلام دوستان
من یه سیستم داشتم که فکر میکردم ویروسی شده در نتیجه اول انتی نصب کردم و ویروسها رو پاک کردم بعد هم ویندوز رو عوض کردم اما مشکل درایو های من حل نشد مشکل اینه که رو هر درایو کلیک میکنم باز نمیشه ویه پیغام خطا میاد نمیدونم چی شده انتی ویروس دیگه ویروسی پیدا نمیکنه و سیستم در حالت عادیه ویندوز هم چند دفه عوض کردم مشکل حل نشد میتونم وارد درایو ها بشم ولی فقط از طریق ادرس بار با دبل کلیک این پیغامو میده چیکار کنم درست بشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم شما قبلا ویروس Recyclerرو گرفته بودید ولی فایل Autorun اون رو درایوهاتت مونده به folder options برو بعد viewبعد تیک hide protected sysetm files رو بردار بعد اگه یه فایل اتو ران بود تو درایوهات پاکش کن ببین میتونی از ادرس بار بالای my computerبری تو درایو؟
اگه شد که هیچی اگه نشد بگو یه یرنامه برات میذارم(چون باید پیداش کنم)که بتونی این اتوران رو پاک کنی
فکر کنم شما قبلا ویروس recyclerرو گرفته بودید ولی فایل autorun اون رو درایوهاتت مونده به folder options برو بعد viewبعد تیک hide protected sysetm files رو بردار بعد اگه یه فایل اتو ران بود تو درایوهات پاکش کن ببین میتونی از ادرس بار بالای my computerبری تو درایو؟
اگه شد که هیچی اگه نشد بگو یه یرنامه برات میذارم(چون باید پیداش کنم)که بتونی این اتوران رو پاک کنی
ممنون از کمکت همونطور که قبلا گفتم از ادرس بار میتونم داخل بشم ولی میخوام با دبل کلیک وارد بشم اون کارو که شما گفتی انجام دادم فایل اتوران رو پاک کردم باز درست نشد اگه لطف کنی لینک برنامه رو بزاری واقعا ممنون میشم ون مشکل اعصاب خورد کنیه:41:
سلام
این برنامه را امتحان کن
وقتی اجراش میکنی یه صفحه باز میشه.
همه گزینه ها رو تیک بزن. بعد سمت راستی که عکس داره رو کلیک کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشهRecyclerرو هم پاک کن سیستم رو هم ریست کن متاسفانه باید صبر کنی یه یکی دو روزی
ممنون از کمکت همونطور که قبلا گفتم از ادرس بار میتونم داخل بشم ولی میخوام با دبل کلیک وارد بشم اون کارو که شما گفتی انجام دادم فایل اتوران رو پاک کردم باز درست نشد اگه لطف کنی لینک برنامه رو بزاری واقعا ممنون میشم ون مشکل اعصاب خورد کنیه:41:
پوشهRecyclerرو هم پاک کن سیستم رو هم ریست کن متاسفانه باید صبر کنی یه یکی دو روزی:41::13:
شما اگه با نود 32 اسکن کنی نسخه 4 (بتا )تو کمیاب آنلاین هست برو دانلود کن اون پیداش میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.