PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : creative zen micro

masoud002
17-03-2009, 18:50
سلام دوستان یک mp3player ,creative zen micro دارم که cd اش رو گم کردم نمیدونم چطور باید به ویندوز معرفیش کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید

seymour
17-03-2009, 19:36
این فایل رو دانلود کن و در حالیکه دستگاهت به PC وصله اجراش کن ... ببین مشکل حل میشه یا نه ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(توی صفحه ای که میاد I agree رو می زنی تا دانلود شروع بشه)

masoud002
17-03-2009, 20:18
ممنون ولی این رو قبلا دانلود کردم و دردی رو درمون نکرد

seymour
18-03-2009, 20:37
آیا موقع اتصال دستگاه به PC ، دستگاهت شناسایی میشه ؟ (حداقل بعنوان یه device جدید ناشناخته؟) ... از طریق مدیا پلیر چطور ؟ ... وقتی این firmware رو اجرا می کنی چی میشه ؟ (تا انتها میره ؟ - پیامی میده؟ - گزینه فرمت رو امتحان کردی؟)

masoud002
18-03-2009, 23:31
سلام seymour جان
ویندوز میشناسش ولی وقتی میخوام firmware رو اجرا کنم برنامه میگه که mp3player رو به دستگاه وصل کن در صورتی که mp3player به دستگاه وصله و ویندوز هم اونرو شناخته

seymour
19-03-2009, 19:53
بسیار خب .. یه راه حل که تستش سریعه اینه که روی یه PC دیگه امتحان کنی ، خیلی وقتا کار رو راه میندازه ..

راه حل بعدی اینه که بری از طریق منوی recovery عمل کنی ... بلدی ؟ ... (در حالتی که دستگاه خاموشه ، دکمه power رو ببر روی حالت power on و نگه دار در همون حالت - اگه یادم مونده باشه این مدل باتری removable داره ؟ ... خب پس باتری رو هم در بیار و بعد این کار رو بکن ، و بعدش در همون حال که دستت روی حالت power on ه ، باتری رو جا بزن - همچنان چند لحظه دکمه power رو در همون وضعیت نگه دار تا منوی recovery بیاد)

وقتی منو recovery اومد ، گزینه reload fw رو انتخاب کن و بعد همون مراحل پست قبلی ..

masoud002
21-03-2009, 08:47
seymour جان اول سال نو رو بهت تبریک میگم
دوم اینکه ممنون از اینکه زحمت کشیدی و منو راهنمایی کردی ولی این اخری هم فایده ای نداشت و کار نکرد

seymour
21-03-2009, 20:29
دوست خوب ، کاشکی کاملتر توضیح بدی ... مثلا الان که میگی " کار نکرد" ، خب دقیقا کجا و چطوری کار نکرد ؟ ... اصلا به منوی ریکاوری رسیدی ؟ .. نرسیدی ؟ .. اگه رسیدی ، بعدش چی شد ؟ ... اگه نرسیدی ، دقیقا چی شد ؟ ... اون راه حل تست روی PC دیگه چطور ؟ ... و ...

عید شما هم مبارک ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]