ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گذاشتن فایل پیوست در پست ها

Iranian boy10
17-03-2009, 12:17
سلام

من کی میتونم فایل پیوست کنم ؟؟ :41:

هر جور فایلی رو میتونیم پیوست کنیم منظورم اینکه با هر حجمی که داره بازم میشه پیوست کرد ؟ :13:

خدانگهدار :11:

REGISTERED USER
17-03-2009, 13:59
هر وقت رتبه مدیریتی گرفتی ... همکار به بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

befermatooo
17-03-2009, 14:28
البته فعلا تنها در یک انجمن میتونی فایل پیوست کنی !!!

انجمن : مسابقه ی طراحی لوگو برای عید باستانی نوروز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بقیش رو که بالایی گفت ..........

SIMON137
17-03-2009, 15:02
در انجمن مسابقه ی طراحی لوگو برای عید باستانی نوروز فکر کنم شرکت کنندگان فقط این امکان رو داشته باشن ، در هر حال به دلیل بالا بودت تعداد اعضای انجمن این قابلیت برای افراد عادی غیر فعال هست چون حجم زیادی باید برای اینکار درنظر گرفته بشه و مشکلاتی که در پی خواهد داشت
ولی مدیران و همکاران تعدادشون مشخص هست و قابل کنترل . همچنین آن ها تنها فایل هایی رو پیوست می کنن که مورد نیاز انجمن باشه و اطلاعاتشون نسبت به سایر اعضا بیشتره و مطمئنا هرچیزی رو پیوست نمی کنن ...

Saman-tci
17-03-2009, 15:10
دوست من همینجوری که محمد جان گفتن شما فعلاً قادر به ضمیمه کردم فایل نیستید تا زمانی که درجه همکار و یا بالاتر داشته باشید ...
برای پیوست کردن میتونید فایلتون رو یه سایت دیگه آپلود کنید و آدرس دانلودش رو در اینجا قرار بدین

yalchigh
25-03-2009, 13:48
آخه ما چجوری میتونیم بدون پست کردن درجه همکاری بگیریم. شما با این محدودیتها جلوی فعالیت خیلی ها رو میگیرید. به نظر من اصلا کنش جالبی نیست و در عوض از واکنش جالبی هم برخوردار نمیشه. با این محدودیت ها ست که خیلیها فعالیت نمی کنند و پستها اکثرا با فاصله های زمانی نجومی آپدیت میشن. دوستان بی خیال محدودیتها! من خودم توی چهار پنج تا فروم عضو هستم و با توجه به نبود همچین محدودیتها یکی از فعالترین عضوها هستم. گفتم تو این فروم هم همکاری کنم که اجازه پیوست به من داده نشد واقعا ازتون ممنونم . ؟؟؟ نکنید این کارها رو . در هر صورت ممنونم از زحماتتون.
( یکی از فعالان در مبحث سیمبیان 9.3 v3 ) .

REGISTERED USER
26-03-2009, 00:01
من هم با وجود محدودیت همکار شدم ... پس سخت نیست و بیخود اعتراض نکنید !