مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ dell vostro 1310
saeediust
13-03-2009, 23:16
سلام
من می خوام لپ تاپ بگیرم با بودجه حدودا 1200
خودم نظرم بیشتر رو vostro 1310 با بهترین کانفیگ هستش
ولی شنیدم این مدل زیاد ایراد پیدا می کنه و vostro 1510 رو بهم پیشنهاد دادن
راستش وزن 1.8 مدل 1310 خیلی برای مناسبه
حالا واقعا 1310 لپ تاپ خوبی هست؟
اگه مدلهای بهتری از سایر مارک ها سراغ دارین اگه بگین ممنون می شم
vahidsport
14-03-2009, 11:29
اقا کسی نیست جواب ما رو بده؟
meghdaad
14-03-2009, 18:52
اقا کسی نیست جواب ما رو بده؟
سوالی که نپرسیدی؟
اگه قصد خرید لپ تاپ داری یه پست جدید باید بزنی.
سلام
من می خوام لپ تاپ بگیرم با بودجه حدودا 1200
خودم نظرم بیشتر رو vostro 1310 با بهترین کانفیگ هستش
ولی شنیدم این مدل زیاد ایراد پیدا می کنه و vostro 1510 رو بهم پیشنهاد دادن
راستش وزن 1.8 مدل 1310 خیلی برای مناسبه
حالا واقعا 1310 لپ تاپ خوبی هست؟
اگه مدلهای بهتری از سایر مارک ها سراغ دارین اگه بگین ممنون می شم
1310 لپ تاپ خوبی هست و زیاد به حرف این و اون توجه نکن که میگن داغ میکنه و آی فلانه و ... همه لپ تاپ ها حین کار حرارت تولید میکنن و یه چیز عادی هست و بدنه محکمی هم داره
بله 1310 دستگاه خوبی هست ...
1310 لپ تاپ خوبی هست و زیاد به حرف این و اون توجه نکن که میگن داغ میکنه و آی فلانه و ... همه لپ تاپ ها حین کار حرارت تولید میکنن و یه چیز عادی هست و بدنه محکمی هم داره
بله 1310 دستگاه خوبی هست ...
قبول ندارم 1310 خیلی سریع داغ می کنه
من خودم 1310 دارم دوستام 1520 . 1500 دارن اونا 10 دست pes بازی می کنن فنش روشن نمشه که بخاد داغ کنه حالا ما تا اجرا می کنیم بازیو انگار سماورو روشن کردیم
ببین عزیز من یه دستگاه 13 اینچی چون جمع و جور تر و فشرده تر طراحی شده و فضای کمتری داره بنابراین طبیعی هست که دمای بیشتری تولید کنه و قدرت خنک کنندگی کمتری داشته باشه ، بعدش هم شما با 15.4 اینچی ها مقایسه کردی چرا ؟؟ با یه 13 اینچی مقایسه کن ببین چقدر تفاوت دارن و بعدش هم مگه حرارت یه دستگاه زیاد باشه دلیل بر بد بودن و زود خراب شدنش هست ؟؟؟
1310 همون 1510 که اسپیکرشو ورداشتن برا همین اسپیکرش 2 وات و ضعیفه ولی فنش که زیاد عوض نشده.
بعد تو میگی گرمای زیاد برا دستگاه ضرر نداره؟؟
1310 همون 1510 که اسپیکرشو ورداشتن برا همین اسپیکرش 2 وات و ضعیفه ولی فنش که زیاد عوض نشده.
بعد تو میگی گرمای زیاد برا دستگاه ضرر نداره؟؟
عزیز جان من این حرفو از خودم که در نیاوردم و قطعه الکترونیکی ( هر چی میخواد باشه ) حین کار و استفاده از ولتاژ حرارت تولید میکنه و حرارت هم طبیعی هست بعد چه ربطی به اسپیکر داره عمو ؟؟؟
1310 با 1510 تفاوت وزنی داره و فضای داخلش هم کمتره پس چگالی ساخت بالاتری داره و به همین دلیل حرارت توش بیشتره ... هر چی فضا کمتر باشه = حرارت بیشتر تولید میشه ؛ چون خروج هوای گرم هم از بین فضای کم سخت تر میشه ...
اگه برای تو حرارت 1310 خیلی زیاده پس اگه دستت رو بزاری جلوی فن Toshiba Tecra چی میگی ؟؟ قشنگ میشه به عنوان خشک کن استفاده کرد ازش ، ولی باید حتما مشکل پیش بیاد و خراب بشه ؟؟؟ معلومه نه ...
ببین صدها نفر با شعورتر و داناتر از من و شما تو دل هستن و مطمئن باش جوری طراحی شده این دستگاه که براش مشکلی پیش نیاد ، وگرنه اینهمه نمیفروخت و اگه مشکل داشت جلوی تولید رو میگرفتن
من خودم خیلی کم دیدم 1310 حرارت زیاد تولید کنه ...
دیاکوآریا
16-03-2009, 01:42
من 1310 دل دارم واز 16 اینچی سونی رفیقم کمتر حرارت تولید میکنه تازه کم صداتر هم هستش
عزیز جان من این حرفو از خودم که در نیاوردم و قطعه الکترونیکی ( هر چی میخواد باشه ) حین کار و استفاده از ولتاژ حرارت تولید میکنه و حرارت هم طبیعی هست بعد چه ربطی به اسپیکر داره عمو ؟؟؟
1310 با 1510 تفاوت وزنی داره و فضای داخلش هم کمتره پس چگالی ساخت بالاتری داره و به همین دلیل حرارت توش بیشتره ... هر چی فضا کمتر باشه = حرارت بیشتر تولید میشه ؛ چون خروج هوای گرم هم از بین فضای کم سخت تر میشه ...
اگه برای تو حرارت 1310 خیلی زیاده پس اگه دستت رو بزاری جلوی فن toshiba tecra چی میگی ؟؟ قشنگ میشه به عنوان خشک کن استفاده کرد ازش ، ولی باید حتما مشکل پیش بیاد و خراب بشه ؟؟؟ معلومه نه ...
ببین صدها نفر با شعورتر و داناتر از من و شما تو دل هستن و مطمئن باش جوری طراحی شده این دستگاه که براش مشکلی پیش نیاد ، وگرنه اینهمه نمیفروخت و اگه مشکل داشت جلوی تولید رو میگرفتن
من خودم خیلی کم دیدم 1310 حرارت زیاد تولید کنه ...
من که نگفتم که اسپیکر داره داغ میکنه بعدش همه قطعات داغ میکنن یه ترانزیستور هیتسینک میخاد یه لپ تاپ نمیخاد
همه این ادمای دانا باتری لپ تاپ ساختن همه رو هم فروختن بعد دیدن ایراد داره و حین کار اتش میگیره همه رو جمع کردن:41:
با این حرفا شاید 1310 ما زیاد داغ میکنه!!!با چه برنامه ای چکش کنم ببنیم از 65 درجه بیشتر نمیشه؟
من که نگفتم که اسپیکر داره داغ میکنه بعدش همه قطعات داغ میکنن یه ترانزیستور هیتسینک میخاد یه لپ تاپ نمیخاد
همه این ادمای دانا باتری لپ تاپ ساختن همه رو هم فروختن بعد دیدن ایراد داره و حین کار اتش میگیره همه رو جمع کردن:41:
با این حرفا شاید 1310 ما زیاد داغ میکنه!!!با چه برنامه ای چکش کنم ببنیم از 65 درجه بیشتر نمیشه؟
اون قضیه لپ تاپ هم اتفاقا افتضاحی بود که یکی از خط تولید های سونی به راه انداخته بود و چون سونی بزرگترین تولید کننده باتری لوازم الکترونیکی هست همه سازنده ها از سونی میخرن به همین دلیل دل و توشیبا و ibm و اپل و ... دچارش شدن که خیلی سریع هم قضیه جمع شد و سونی همه باتری ها رو با ضرر خرید تا اسمش بد در نره ... !!!
دستگاهت مالزی هست یا لهستان یا ایرلند ؟؟ کی خریدی ؟؟ رو باتری داغ میکنه ؟؟ کامل برام بنویس ببینم چی کار میتونی بکنی ...
دستگاهت مالزی هست یا لهستان یا ایرلند ؟؟ کی خریدی ؟؟ رو باتری داغ میکنه ؟؟ کامل برام بنویس ببینم چی کار میتونی بکنی ...
مالزی-4ماه میشه خریدم-کلا حتی با مک افیم می خام هاردمو ویروس کشی کنم یا یه بازی ران کنم روشن میشه و از نیمکره سمت چپش!!!!:27: داغ میشه
البته اینم بگم دلیل این که اینقدر حساس شدم این که قبلا یه سونی داشتم و این جوری داغ نمی کرد و مهمترین دلیلم بعد از این،اینکه روز پنجم خرید فن دستگاه شرو کرد به صداهای عجیب دادن(:41:) مجبور شدم ببرم گارانتی
مالزی-4ماه میشه خریدم-کلا حتی با مک افیم می خام هاردمو ویروس کشی کنم یا یه بازی ران کنم روشن میشه و از نیمکره سمت چپش!!!!:27: داغ میشه
البته اینم بگم دلیل این که اینقدر حساس شدم این که قبلا یه سونی داشتم و این جوری داغ نمی کرد و مهمترین دلیلم بعد از این،اینکه روز پنجم خرید فن دستگاه شرو کرد به صداهای عجیب دادن(:41:) مجبور شدم ببرم گارانتی
به نظر من حتما دستگاهت رو اگه خودت میتونی و بلدی باز کن کامل تمیز کن چون یکی از دوستام هم دستگاهش زیاد داغ میکرد براش تمیز کردم تا حدودی مشکل برطرف شد ( البته اون Compaq بود ) ولی کلا باید لپ تاپ رو هر چند ماهی داخلش رو تمیز کنی ، موقع استفاده هم حتما روی سطح صاف قرار بده و روی فرش نزار ...
بردی گارانتی چی کار کردن برات ؟؟
اونم تمیزش کرد
من هم همین رو میگم ، بیشتر وقتها با یه تمیز کردن ساده میشه مشکل رو حل کرد ولی اونقدرها هم حساس به این موضوع نباش ، من خودم لپ تاپم جدیدا یه سری اشکالات عجیبی توش رخ میده که دیگه برام عادی شده !! مثلا یه نمونه این که خود بخود درایو dvd باز میشه و بلوتوث روشن خاموش میشه !!! بیشتر وقتها هم شبها این اتفاقا میفته فکر میکنم دیگه خسته شده !!! آخه بیچاره رو پوستش رو میکنم از صبح تا شب میشه عین جنازه !!!
اگه مشکلت حل نشد و احساس میکنی دماش بیش از حد بالاس برای دستگاهت یه فن بگیر ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.