ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک اشکال در صدای کامپیوتر

afsaneh2009
12-03-2009, 15:28
با سلام

دوستان من مدتی قبل ویندوز کامپیوتر خواهرم را عوض کردم اما بعد از عوض کردن ویندوز فهمیدم که سی دی کارت صدا را نداشته اند به خاطر همین چند تا سی دی کارت صوتی را روی اون امتحان کردم که avance audio97 را که امتحان کردم از نظر نرم افزاری و قسمت های موجود در تنظیمات صدا روی کامپیوتر آن را شناخته بود اما از اسپیکر صدایی نمی آمد تا اینکه آن را به یک شرکت کامپیوتری بردم که آنها گفتند کارت صوتی سوخته ، این کارت صوتی آن بورد هم بود و روی کیس یک کارت صوتی جدید انداختند و همانجا تست کرد که صدا داشت اما بعد از اینکه آن را به خانه آوردم حالا بعضی وقتا که آن را روشن می کنم صدا داره بعضی وقتا نه و اگه سیمهای پشت اسپیکر را و مخصوصا آن قسمتی که به کیس وصله را جابجا می کنم صداش در می آد به نظر شما چه کار کنم و مشکل مربوط به چیه؟

تو را خدا کمکم کنید آخه قبل از اینکه ویندوز را عوض کنم اصلا مشکلی نداشت.

آبروووووووووم پیش خواهرم و شوهر خواهرم رفتهههههههههههههههههههههه ه

zeus7610
14-03-2009, 20:02
خوب عزیزم فیش اتصال اسپیکر اتصالی داره که به احتمال زیاد همون باعث سوختن کارت صدا شده. اگه لحیم کاری بلدی یه بار دیگه فیشش رو درست کن و لحیمش کن. اینجوری هم استفاده نکن چون دوباره میزنه کارت صدا رو می ترکونه

rezaabbaspour
17-03-2009, 02:17
با يك فيش يا كابل سالم يا اسپيكر ديگه تست كن اگه بازهم همان مشكلو داشتي ورودي كارت صوتي خراب شده و گرنه فيش اسپيكرت ايراد دارد

rezaabbaspour
17-03-2009, 02:24
دوست عزيز آقاي زيوس روشي داريم كه اين مشكلي براي كارت صوتي هاي آنبرد پيش مياد خودشونو تعميركنيم بدون تعويض آي سي مربوطه روي برد
من شنيده ام كه نرم افزار خاصي شركت هاي گارانتي كننده دارند كه روي همين آي سي upgrade ميكنند
اين مشكل بعضا خودبخودي پيش مياد بدون اتصالي منم به اجبار كارت صوتي جديد ميزارم كه اين كار كاملا غيرمنطقي است كه چون آي سي ايراد دار روي برد باقي ميماند و بعضا confliget هايي را بوجود ميارد و حتي ايراد صحفه آبي هم ديده ام

rezaabbaspour
17-03-2009, 02:29
حتي در مورد اين دوست عزيز احتمالا اتصالي ندارد درايور عوضي باعث بهم ريختن محتويات آي سي صوت شده است چون سوختن آي سي در مدار بخصوص مادربرد باعث گرم شدن آي سي و حتي كارنكردن مادربرد ميشود و شبيه بايوس ميباشد كه فقط اطلاعاتش قاطي يا پاك ميشود

ascension
28-04-2009, 09:53
سلام .مانيتور من يه صدايي مي ده چطوري بايد اين صدا رو خفه كنم؟
مانيتورم از نوعcrt هستش

ممنوووووونم

zeus7610
28-04-2009, 12:55
حتي در مورد اين دوست عزيز احتمالا اتصالي ندارد درايور عوضي باعث بهم ريختن محتويات آي سي صوت شده است چون سوختن آي سي در مدار بخصوص مادربرد باعث گرم شدن آي سي و حتي كارنكردن مادربرد ميشود و شبيه بايوس ميباشد كه فقط اطلاعاتش قاطي يا پاك ميشود

درایور روی آی سی باعث به هم ریختن شده؟ اگه آی سی بسوزه مادربورد کار نمی کنه؟ یا با مشکل کار می کنه؟ من 100 مورد دیدم بدون مشکل. لطفا با اطلاعات کامل صحبت کنید. مجبور نیستیم الکی تاپیک بزنیم.

happyboy_maram
13-05-2009, 08:35
درمورد صدا منم به این مشکل برخوردم رفتم پاساژ ایران یه کارایی رو ic انجام دادن الان دیگه بدون مشکلی داره کارمیکنه