مشاهده نسخه کامل
: با این اینترنت چی نصب کنم ؟
Ehsan PCbase
09-03-2009, 13:16
سلام
الان روی سیستم من zone alarm نصبه و اصلاً ازش راضی نیستم ... انتی ویروس های دیگه هم که نصب می کنم احتیاج به اپدیت داره و با این اینترنت دیال اپ امکان پذیر نیست ... انتی ویروسی مناسب وضع من می شناسید ؟
انتی ویروسی باشه در عین عالی بودن اپدیت هاش هم کم حجم باشه تا با دیال بشه اپدیت کرد :41:
omid-p30
09-03-2009, 17:28
سلام
الان روی سیستم من zone alarm نصبه و اصلاً ازش راضی نیستم ... انتی ویروس های دیگه هم که نصب می کنم احتیاج به اپدیت داره و با این اینترنت دیال اپ امکان پذیر نیست ... انتی ویروسی مناسب وضع من می شناسید ؟
انتی ویروسی باشه در عین عالی بودن اپدیت هاش هم کم حجم باشه تا با دیال بشه اپدیت کرد :41:
من که با کاسپر کار میکنم، هر یک روز در میان به طور متوسط فقط 5 دقیقه آپدیت میخواد.
در مورد آپدیت اولیه هم که حجم زیادی داره یعنی بالای 50 مگابایت، به هر حال مرگ یک بار، شیون هم یک بار.
ببین دیگرون در مورد بقیه آنتی ها چی میگن، بعد تصمیم بگیر.
دوست عزیز با توجه به اینکه داشتن آپدیت های کم حجم براتون ملاک هستش
بهترین گزینه در بین آنتی ویروس های قدرتمند ، nod32 هستش
hamilton
09-03-2009, 18:40
سلام
تمام آنتي ويروسها براي اينكه بتوانند در مقابل تهديدات جديد از سيستم شما محافظت نمايند نياز دارند كه آپديت بشوند.حتي اگر عالي ترين و قدرتمندترين آنتي ويروس را در اختيار داشته باشيد اگر آپديت نشود به هيچ دردي نميخورد.در مورد آنتي ويروسها بايد توجه داشته باشيد كه عموما اولين آپديت حجم بالايي دارد و آپديتهاي بعدي اكترا داراي حجمهاي بسيار كمي ميباشند.در مورد ارتباط Dialup هم بايد توجه داشت قبل از اينكه فناوريهاي جديد و ارتباطات پرسرعت به بازار بيايند مگر همه ما از Dialup استفاده نميكرديم؟
اگر امنيت سيستم شما اهميت دارد بايد به هر طريق ممكن آنتي ويروس خود را آپديت كنيد.
Ehsan PCbase
10-03-2009, 14:57
سلام
ممنون از همگی
من الان ESET Nod32 AntiVirus 4.0.68.0 نصب کردم ... حجم اپدیت اولیه ش و اپدیت های بعدیش چقدره ؟
nirvana.12345
10-03-2009, 15:14
سلام
ممنون از همگی
من الان ESET Nod32 AntiVirus 4.0.68.0 نصب کردم ... حجم اپدیت اولیه ش و اپدیت های بعدیش چقدره ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
K A R I M I
10-03-2009, 15:16
حجم آپدیت اولیه حدودا 9 مگ ولی آپدیت های بعدی حجم پایینی دارند و متغیر هستند متوسط در روز ( خیلی دسته بالا در نظر بگیریم ) 300 کیلو بایت ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.