مشاهده نسخه کامل
: Empire: Total War
kasra_khan2003
26-04-2009, 18:48
مال من هم 3 تا هست.
احتمالا اون 2 تایی ها 2 نصبیه.
یک بار extract میکنه 1 بار هم نصب.
آره داداش، همینطوری بود
برو بابا توام دلت خوشه من کلن عرب خوشم نمی آد اگه قرار بود عرب بردارم که ایران خودمونو بر می داشتم!!!:27::21:
زرشک! مگه ما عربیم؟:13::19::19:
مال من هم 3 تا هست.
احتمالا اون 2 تایی ها 2 نصبیه.
یک بار extract میکنه 1 بار هم نصب.
مال من هم 3تایی و فقط Extract میکنه! نصب دومی نداره!!
برو بابا توام دلت خوشه من کلن عرب خوشم نمی آد اگه قرار بود عرب بردارم که ایران خودمونو بر می داشتم!!!:27::21:
من نسبت به شرایط گفتم من با ترکیه بیشتر نصف ورلد رو گرفتم و البته زیادم وقت ندارم در ضمن ترکیه یی هایی که شما اینطور در رابطوشن صحبت میکنید اگه بدونید ما رو به چشم چی نگاه میکنن این حرف رو نمیزدی به هر حال ترکیه یی ها هم ذهن بسته زیاد دارن.
چاکرتیم فقط راهنمایی برای گرفتن ورلد بود.
زرشک! مگه ما عربیم؟:13::19::19:[/quote]
تو این بازی اره یه چیز تو همون مایه ها که هستیم
من نسبت به شرایط گفتم من با ترکیه بیشتر نصف ورلد رو گرفتم و البته زیادم وقت ندارم در ضمن ترکیه یی هایی که شما اینطور در رابطوشن صحبت میکنید اگه بدونید ما رو به چشم چی نگاه میکنن این حرف رو نمیزدی به هر حال ترکیه یی ها هم ذهن بسته زیاد دارن.
چاکرتیم فقط راهنمایی برای گرفتن ورلد بود.
نه دیگه جو گرفتتم!دیگه نمی ریزم که بخوام بازی کنم جواب سوال اگه بدونم می دم:31::27::11::46:
aghamajid1369
26-04-2009, 23:27
دوست من h_r_v جان من گفتم 2 تا dvd ها 2 نصبیه نه 3تایی ها.
اون extract ها با هم فرق داره.
دوست من h_r_v جان من گفتم 2 تا dvd ها 2 نصبیه نه 3تایی ها.
اون extract ها با هم فرق داره.
درسته موافقم البته درسته که بازی رو می شه در دو دی وی دی جا داد اما بهتره که همون 3 تا باشه چون ممکنه از سریه چیزایی بگذرن!:13:
SAEED_BARCELONA
28-04-2009, 11:46
سلام دوستان. این فایل d3dx9_40.dll که توی صفحه 11 گذاشتید دانلود نمیشه
ممنون میشم یه حالی بدید
و خداوند سرچ و گوگل را افرید.......................
SAEED_BARCELONA
28-04-2009, 17:51
سرچ کردم ولی نمیدونم کجا باید برم
حالا شما کوتاه بیا و کمکمون کن!
مرسی
خواهش می کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهم!امید وارم به کارت بیاد
new evil
28-04-2009, 21:17
شايد بخريم
خریدن=دانلود 700 مگ! از الان بگم برا صدای شمشیر باید 700 مگ دانلود کنی:دی البته صدای دموشم قطعو وصل می شه
اوه پسر.........700 مگو دانلود کردم یکی و نصفیش مونده فقط امید وارم درست باشه وگرنه خود کشی می کنم:دی
ایول از صدا خوشم اومد درست بود:دی ولی تمام اون سیوای فکشن ها همش از دم خراب بودن......
korokodil_avareh
01-05-2009, 03:16
سلام
آقا من این فایل late_campaign رو گرفتم و کپی کردم تو پوشه main همه کشورها هم باز شدند ولی وقتی استارت میزنم که وارد نقشه بشم میپره بیرون
قبلا یه نسخه دیگه داشتم که صداش خراب بود این کاررو کرده بودم با ایران هم بازی کرده بودم ولی الان که کپی کردم از بازی خارج میشه
لطفا یکی کمک کنه چون بجز ایران با هیچ کشور دیگه ای بازی نمیکنم(نسخه سرزمین)
آقا با اینکه یکی از دوستان آدرس داد گفت برو فلان جا ولی باز مشکل من حل نشد
خواهش میکنم اگر راه حلی هست که حتما باید باشه یکی بگه. مردم دیگه:41:
منم همون مشکلو دارم در قسمت گراند کمپین من 4 تا از لینکارو دانلود کردم همه خراب بودن
من وقتی توی سایت توتال وار رفتم گفته شده بود که کرک ریزور رو دانلود کنید من اونو داشتم رفتم جلوتر نوشته بود این مشکل به بعضی ها می خوره به بعضی ها نه این یعنی بد بختیم:37::45::thumbsdow
Mohammad King
12-05-2009, 15:41
سلام
میخواستم بپرسم که اون گوشه ی بازی عکس یه ساعت هست اون برای چیه؟
2:برای بدست آوردن این تکنولوژی که باید برای بعضی هاشون یه 13 ساعت و 4 ساعت وقت بزاری؟؟؟
اگه میشه یه توضیحی در مورد اینها بدین /
ممنون
سلام
میخواستم بپرسم که اون گوشه ی بازی عکس یه ساعت هست اون برای چیه؟
2:برای بدست آوردن این تکنولوژی که باید برای بعضی هاشون یه 13 ساعت و 4 ساعت وقت بزاری؟؟؟
اگه میشه یه توضیحی در مورد اینها بدین /
ممنون
1:اون ساعت تایمرتون هست یعنی شما می تونید اگه کار دیگه ای در امپراطوریتون نداشته باشید بزنیدش تا بره تارن(راند) بعدی
2:اون ها ساعت نیست بلکه تارن یا همون راند هست می گه که در عرض این مثلن 4 راند این تکلونوژی انجام می شه و دلیلش مهم بودنشه دیگه یکمی ضایعست اگه برای همش یه دونه باشه دیگه....:27:
Mohammad King
12-05-2009, 18:16
منظورتون را از راند نمیفهمم ؟؟؟
آیا من اون ساعت را بزنم اشکالی داره؟؟؟
من همش برای تکنولوژی به دونه بیشتر که نمیشه انتخاب کرد نمیشه 2 تا تکنولوژی را در دست ساخت داد؟
اون وقت سایر تجهیزات جنگی را چه جوری میشه درست کرد؟؟
منظورتون را از راند نمیفهمم ؟؟؟
آیا من اون ساعت را بزنم اشکالی داره؟؟؟
من همش برای تکنولوژی به دونه بیشتر که نمیشه انتخاب کرد نمیشه 2 تا تکنولوژی را در دست ساخت داد؟
اون وقت سایر تجهیزات جنگی را چه جوری میشه درست کرد؟؟
1:تارن یا راند در این بازی یک زمان 6 ماهه است شما مثلن پولتون تموم میشه و می خواهید برید به دفعه ی بعد تا از مالیات مردم پول بدست بیارید اونو که بزنید این اتفاق می افته یا مثلن سربازاتون حرکاتشون رو میکنن و دیگه نمی تونن تکون بخورن می زنید تارن بعدی تا این مشکل حل بشه
2:دلیل یه دونه بیشترش تعداد مدرسه هاست هر مدرسه یک تکنولوژی رو انجام می ده وقتی هم که می خواهید برای مدرسه ی دوم بزنید یه چیز دیگه باید روش اول بزنید بعد انتخاب کنید(لازم به ذکر است که وجود معلم ها یا جنتلمن های معلم که عکسشون با یک پرگار کنارشونه یا سطح لول بالای مدرسه در سریع تر انجام شدن تأثیر به سزایی دارد
3:نمی گیرم:31:اگه منظورتون از این اون تکلونوژی هایی هست که بستست که باید اول یه سری دیگه انجام بدی تا اونا باز شه و می تونید سطح چیزاتون رو اگه مخصوص اون بوده بالا ببرید:27:
Mohammad King
13-05-2009, 08:54
برای ساخت مدرسه ی دوم باید چه کار کرد؟؟؟ تا بشه یه مدرسه دیگه ساخت باید کدام گزینه را زد؟
منظور من اینه که مثلا ن برای ساخت تفنگ و شمشیر و از این جور چیا...باید چه کار کرد؟؟؟
یه چیز دیگه ایم مردم و سرباز ها کجا هستند همش 2,3 تا سرباز که بیشتر نیست؟؟؟؟؟؟.
من با اسپانیا یه جنگی کردم/ ولی حالا افرادم کم شدم چه جوری باید دوباره سرباز ساخت؟
14-05-2009, 16:12
برای ساخت مدرسه ی دوم باید چه کار کرد؟؟؟ تا بشه یه مدرسه دیگه ساخت باید کدام گزینه را زد؟
منظور من اینه که مثلا ن برای ساخت تفنگ و شمشیر و از این جور چیا...باید چه کار کرد؟؟؟
من با اسپانیا یه جنگی کردم/ ولی حالا افرادم کم شدم چه جوری باید دوباره سرباز ساخت؟
چه جوری باید کشتی ساخت؟
1:بعضی اوقات محله یا شهری به وجود میاد که بعد از تارن معلوم می شه و باید اونو پیدا کنی و 4 تا گزینه داره که باید سکولو بسازی
2:در شهرتون که بزنید یه قسمت داره به اسم RE اولش اینه چون بازی نمی کنم یادم نیست می ری توش و بر اساس قدرتش و پول خودت بسته به شرایت می خری که مثلن می نویسه 1 یعنی 1 تارن تارن بعدی که بیای خودش عکسشو برات می کشه برای بهتر بودنش باید بارراکس(سربازخونه)رو ارتقاع بدی اولا می شه اما بعدش
ریسرچ می خواد که باید یه چیزی رو (عکسشو کشیده)توی سکول ریسرچ کنی تا بتونی ارتقاع بدی
3:ها ؟مردم که وجود ندارن فقط می تونی تعدادشون رو بفهمی و سربازام که یارو نمی تونسته توی یه نقشه 200 تا سرباز بزاره اون نقشه ی استراتیجیکته و برای جنگ وقتی روی دشمن می زنی و بهش نزدیک می شه به جای اون که عکس کامپیوتر(اتوماتیک وار) هست رو بزنی خودت بزن بجنگی تا بعد از لودینگ تعداد واقعی سربازاتو بفهمی
:31::10:
ترو خدا یکی به این سوال های من جواب بده/
ببخشید من دستگاهم هی خراب می شه طول می کشه اما جواب می دم
Mohammad King
15-05-2009, 16:56
سلام رفیق من آخر نفهمیدم که چه جوی باید مدرسه دوم را ساخت. اگه میشه یه توضیح واضح در این مورد بده. اون وقت چه جوری باید کشتی ساخت؟
خیلی ممنون
سلام رفیق من آخر نفهمیدم که چه جوی باید مدرسه دوم را ساخت. اگه میشه یه توضیح واضح در این مورد بده. اون وقت چه جوری باید کشتی ساخت؟
خیلی ممنون
اگر اون عینکتو برداری می بینی یک شهر خود به خود به وجود میاد و تو اونو مدرسه می کنی
کشتی هم لنگرگاه می خواد که فقط در بعضی سرزمین هاست
Mohammad King
16-05-2009, 07:36
دوست من ببخشید من خیلی سوال میکنم/
ولی یه سوال دیگه ذهنم را درگیر کرده؟ اونم اینه که لنگر گاه میشه ساخت؟
خیلی ممنون
{sahand}
16-05-2009, 09:28
عزیزان، مال من وقتی می خواد دموی انقلاب (پادشاهی به جمهوری) رو نشون بده از بازی می پره بیرون، راه حلش همون 700 مگه؟ یا مشکل از کرکه؟
عزیزان، مال من وقتی می خواد دموی انقلاب (پادشاهی به جمهوری) رو نشون بده از بازی می پره بیرون، راه حلش همون 700 مگه؟ یا مشکل از کرکه؟
700 مگه برای صداست کرکم داده شده اونرو دانلود کن درست می شه:10:
Mohammad King
23-05-2009, 09:48
سلام
الان وقتی که داخل بازی تارن بعد را که میزنم یه سری از کشورها هم نشون میده بعد یه دفعه از بازی با یه ارور میپره بیرون .
ایم مشکل تازگی ها پیش آمده مشکلش چیه چون من قبلا ن بدون هیچ مشکلی بازی میکردم؟ الان چش شده نمیدونم /
هیچ کاری هم نکردم.؟!
البته این مشکل توی کشور فرانسه هست من توی این کشور خیلی رشد کردم نمیدونم چرا این جوری شده؟
توی کشورهای دیگه درسته/
مسیر سیویهای این بازی کجا؟؟؟
Mohammad King
23-05-2009, 18:23
تروخدا زودتر نگاه کنید ببنید این مشکل چیه؟؟؟؟
اون وقت کشور آمریکا را نمیشه انتخاب کرد؟
1:آمریکا باز نیست
2:اگه سیو کمپینگو دانلود کرده باشید اینطوری میشه وگرنه نمیدونم
3:مسیر سیو اینه(چون بازی رو دستگاهم نیست خیلی دقیق نیست فکر می کنم این بود)
Empiretotalwar/data/camping/main 1&2
ببخشید Adsl رو دیر شارج کردم
Mohammad King
23-05-2009, 21:26
1:آمریکا باز نیست
2:اگه سیو کمپینگو دانلود کرده باشید اینطوری میشه وگرنه نمیدونم
3:مسیر سیو اینه(چون بازی رو دستگاهم نیست خیلی دقیق نیست فکر می کنم این بود)
Empiretotalwar/data/camping/main 1&2
ببخشید Adsl رو دیر شارج کردم
نه سیو کمپینگو دانلود نکردم/
چه جوری باید درستش کرد/
حالا یه دفعه بازی را پاک میکنم و دوباره نصب میکنم/ شاد درست بشه/
این مسیری که شما گفتید سیوها توش نبود؟ میخوام یه سری از سیویهام را پاک کنم.
اون مسیری که من گفتم نوشته روش سیو که اون 2 تا فایلی که طی اون مسیر باز می شه سیوته تا اونجایی که بازی کردی
درضمن اینا سیواتن اما اگه پاک کنی فکر نکنم توی سی دی از نوش باشه
Mohammad King
25-05-2009, 09:35
آقا این مشکل های بالای من حیاتی .////
این سیویها کجا ن که من یه سری یاشون را پاک کنم؟؟؟؟؟
این سیستم بازی رو می کشه؟:
Computer:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU
E7300 @ 2.66GHz
2.67 GHz. 3.50 GB of RAM
Physical Address Extension
Graphic:
Chip Type: GeForce 8400 GS
DAC Type: Integrated RAMDAC
Memory Size: 512 MB
Adapter String: GeForce 8400 GS
Bios Information: Version 62.98.29.00.00
این سیستم بازی رو می کشه؟:
Computer:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU
E7300 @ 2.66GHz
2.67 GHz. 3.50 GB of RAM
Physical Address Extension
Graphic:
Chip Type: GeForce 8400 GS
DAC Type: Integrated RAMDAC
Memory Size: 512 MB
Adapter String: GeForce 8400 GS
Bios Information: Version 62.98.29.00.00
کشیدنش رو که می کشه حالا چجوری می کشه نمیدونم:دی
شاید اگه نکشید فوقش باید یه سری گزینرو اوف کنید دیگه
Mohammad King
26-05-2009, 21:35
بچه ها بعد از اینکه تارن بعد را میزنم یه دفعه میبینم که پول من شده 0 بعد مینویسه bank up میدونم یعنی بانک را زدن . ولی چه کار کنم تا دیگه دزدی نکنند/. البته همش اینجور نیستا توی بعضی وقتها
بانک آپ ما نشندیه بودیم:دی شاید دشمن به شهرات حمله کرده یا حداقل یک دسته از سربازارو بزار توی یه شهر تا دیگه دزدی نکنند(پلیس که نداره:دی)
سلام خدمت تمامی استید،
میخواستم بدونم برای آزاد کردن کشورها (مثلا آمریکا یا حکومت ایران-زندیه) باید چه کار کرد؟ منظورم این است که باید مثل Rome totalwar اون حکومت رو از بین ببری؟؟؟
ممنون....
یک مشکل !!!
من بازی رو تهیه کردم ولی وقتی میخوام مراحل استقلال آمریکا رو طی کنم (Road to Independence)
بهد از قسمت اول از بازی میپره بیرون و ارور میده. ویندوز رو هم UpDate کردم ولی توفیقی نداشت.
سیو کمپینگ رو که برای آزاد کردن کشور هاست رو امتحان کن تا باز شه به بعضی ها میخوره به بعضی ها نمی خوره
دوستان اگه میشه کمک کنید چه طور میشه با یکی از متحد ها به جایی حمله کرد.ممنون میشم.
دوستان اگه میشه کمک کنید چه طور میشه با یکی از متحد ها به جایی حمله کرد.ممنون میشم.
شما وقتی پیغام جنگ با یکی از امپراطوری هارو می دید ممکنه متحداتون قبول کنن و ممکنه نکنن اگه نکنن که هیچی ولی اگه قبول کردن خودشون اتوماتیک هر چند تارن یه بار حمله می کنن به اون سرزمین حالا شما می خوای حمله کنی به یه نفر می تونی از هم اتحادیات بخوای که برات نیرو در این زمان بفرستن تا اونا اونجا پاسداری بدن(که اینم خیلی خوب نیست چون کامپیوتر هوش مصنوعی داره..)
حالا شما می خوای حمله کنی به یه نفر می تونی از هم اتحادیات بخوای که برات نیرو در این زمان بفرستن تا اونا اونجا پاسداری بدن(که اینم خیلی خوب نیست چون کامپیوتر هوش مصنوعی داره..)
آقا دمت گرم فقط این قسمت بالارو کمی توضیح بدی ممنون میشم.
خواهش می کنم ببین این برای هر زمانی ممکنه شما میری توی بخش دیپلومات که با بقیه دوست و دشمن می شی و تجارت می کنی هم اتحادیات این گزینرو دارن:military حالا اولو اخرش ممکنه چیز نوشته باشه(چون رو دستگاهم نیست با اطمینان اسمشو نمی گم) این میلیتاری رو که بزنی یه جدولی باز میشه تارن هارو مشخص می کنی بعد اکی رو می زنی برات میفرسته
خواهش می کنم ببین این برای هر زمانی ممکنه شما میری توی بخش دیپلومات که با بقیه دوست و دشمن می شی و تجارت می کنی هم اتحادیات این گزینرو دارن:military حالا اولو اخرش ممکنه چیز نوشته باشه(چون رو دستگاهم نیست با اطمینان اسمشو نمی گم) این میلیتاری رو که بزنی یه جدولی باز میشه تارن هارو مشخص می کنی بعد اکی رو می زنی برات میفرسته
منظورت Military Acsess است. اگر منظورت به این گزینه است باید بگم که این گزینه برای این کار نیست این برای اجازه عبور دادن سربازانت از خاک دشمن است. :11:
منظورت Military Acsess است. اگر منظورت به این گزینه است باید بگم که این گزینه برای این کار نیست این برای اجازه عبور دادن سربازانت از خاک دشمن است. :11:
آقا کسی اگه بلده چه جوری میشه با متحدا به جنگ رفت خواهشا کمک کنه ممنون میشم.:40:
بابا من که گفتم اونا اگه با تو همکاری کنن بگن ماهم باهاش بد میشیم خودشون اتوماتیک میان اون چیزی که من و snowall جون بحثمون شد یه چیز دیگه بود
Mohammad King
29-05-2009, 11:40
سیو کمپینگ رو که برای آزاد کردن کشور هاست رو امتحان کن تا باز شه به بعضی ها میخوره به بعضی ها نمی خوره
این سوی کمپینگ کجاست؟؟؟
یه سوال من چه جوری میتونم با یه کشور که دشمن هستیم اعلام دوستی کنم؟
Mohammad King
29-05-2009, 11:41
این سیوی کمپینگ کجاست؟؟؟
ببخشید اشتباه شد اینو پاک کنید
این سوی کمپینگ کجاست؟؟؟
این سیو کمپینگ در صفحه های 11 یا 12 هست نکته:به بعضی ها می خوره به بعضی ها نه اگر بهت نخورد باید دوباره بازیو بریزی پس بهتره قبل از کپی در قسمت ماین اول ماین قبلیتو یه جا کپی کنی(main یا ماین همون جایی هست که در صفحات قبل به عنوان سیو کمپینگ آدرسشو گزاشته بودم)
از طریق دیپلوماسی که می تونی با یه نفر دوست شی دشمن شی تجارت کنی هدیه بدی و ... میزنی روی کشوری که باهاش دشمنی گزینش یادم نیست اما اون آخراست وقتی میزنی یه سری گزینه جدید باز میشه (صفحه جدید نمیادا گزینه اضافه میشه به همون ستونه سمت راست وبعد نامرو send می کنی ممکنه قبول نکنه که باید یه سری باجاهم بهش بدی اگه قبول نکنه)
eimanpaladin
31-05-2009, 11:21
ببخشید این بازی رو سیستم ما اجرا میشه :
cpu:3.4full
ram:2 gig b 800
vga:7200 gs 256 t 512
با تشکر
بله میشه شدنش که روی خیلی سیستم ها می شه اجرا کرد باید دید خودش چی می گه تا لگ نباشه وقتی که بازی رو ریختید در بخش گرافیک بازی برید و روی حالت automatic بزارید اینطوری خود بازی با توجه به سیستمتون براتون میاره
بله میشه شدنش که روی خیلی سیستم ها می شه اجرا کرد باید دید خودش چی می گه تا لگ نباشه وقتی که بازی رو ریختید در بخش گرافیک بازی برید و روی حالت automatic بزارید اینطوری خود بازی با توجه به سیستمتون براتون میاره
میتونید برای اینکه تو بازی زیاد گیر نداشته بشید Reseloution رو پایین بیارید مثلا : 800 در 600
M0h@MmMaD
01-06-2009, 09:01
ببخشید این بازی با این سیستم اجرا میشه ؟
رم 1 گیگ
گرافیک 7100 جیفورس
سی پی یو : 3.2
بابا محض رضای خدا اول این پستارو بخونید خوبه توی همین صفحست آخه چرا اینقدر اسپم می کنید این پستای بالا رو با این عینکی که به چشم آواتارتون هست نمی بینید!!!!!!!!شما وقتی بزاری روی اتوماتیک هر جور که سیستمت می کشه برات میاره دیگه تا حالا 1000 بار به این موضوع جواب دادم چقدر اسپم خه...
s-a-l-i-m
01-06-2009, 10:55
این بازی به قرن هایه جدید که موشک هم توش باشه میرسه؟؟؟؟{ چون من این طوری دوست ندارم }
خیر این بازی فقط جنگ های جهانیه نه کیلیواتزیون وارس!اون بازیش با این جدایه:دی
M0h@MmMaD
01-06-2009, 15:08
بابا محض رضای خدا اول این پستارو بخونید خوبه توی همین صفحست آخه چرا اینقدر اسپم می کنید این پستای بالا رو با این عینکی که به چشم آواتارتون هست نمی بینید!!!!!!!!شما وقتی بزاری روی اتوماتیک هر جور که سیستمت می کشه برات میاره دیگه تا حالا 1000 بار به این موضوع جواب دادم چقدر اسپم خه...
شما الان در مورد همه چیز صحبت کردی جز اونی که من گفتم !
بالاخره روی سیستم زاغارت ما میادش نازنین ؟
بابا آخه این همونه منو دیونه کردی دیگه ببین وقتی که میری توی آپشن بازی یه قسمت دیگه اضافه داره در گرافیک نورمال و لاو و اینا به نام اتوماتیک که با توجه به سیستمتون می کشه خوب ندیدی که:دی
Mohammad King
04-06-2009, 12:14
آقا بازی تا سال چند هست من الان سال 1738 هستم؟؟
آقا بازی تا سال چند هست من الان سال 1738 هستم؟؟
تا 1800 ولی فکر کنم بازم ادامه پیدا کنه اگه تنظیم باشه یعنی گزینه هایی در اول بازی وجود داره که یکیش اینه domination یعنی همه بمیرن اینو که بزنی فکر کنم از 1800 هم بگذره گیر نمیده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خدمت شما امید وارم کمکتون کنه
Armin.ASD97
13-06-2009, 11:59
چجوری میشه دین یک منطقه رو عوض کرد؟
ممنون
{sahand}
13-06-2009, 14:01
چجوری میشه دین یک منطقه رو عوض کرد؟
ممنون
باید به اون منطقه مبلغ مذهبی دین مورد نظرتون رو بفرستید. هر چی هم تعداد مبلغ بیشتر باشه، رشد اون دین تو اون منطقه سریع تر می شه.
Mohammad King
24-06-2009, 15:44
سلام برای باز کردن کمپیگن آمریکا میخوام خودم بازش کنم نمیخوام از سیوی های آماده استفاده کنم باید چه کار کنم؟؟
من یه گزینه را زدم که دیدم توش با ید تاریخ به تاریخ جلو رفت؟؟ که در نهایت نوشته بود ایلات متحده آیا باید از همون جا برم جلو؟
اونجا هم که رفتم رفتم یه سری هاشونو منتها به یه جایی رسیدم که توش کشور فرانسه با یه سری کشور های دیگه بود من تمام کشورهای اطرافم را ازبین بردم منتها دیگه حالا هیچ چی نمونده جز کشور خودم؟؟
تا سال 1846 هم رفتم هیچ اتفاقی نیفتاد حالا باید چه کار کنم؟
ممنون
سلام
بچه ها من از همين p30world خريدم يه بار تو turn 111 پريد بيرون دوباره نصب كردم اينبار تو turn 75 پريد بيرون !!! چيكار كنم گيج شدم و اعصابم داغونه اينترنت پر سرعتم ندارم كرك دانلود كنم لطفا كمك كنين
soltanarash
25-06-2009, 09:28
سلام
بچه ها من از همين p30world خريدم يه بار تو turn 111 پريد بيرون دوباره نصب كردم اينبار تو turn 75 پريد بيرون !!! چيكار كنم گيج شدم و اعصابم داغونه اينترنت پر سرعتم ندارم كرك دانلود كنم لطفا كمك كنين
کلا بازی مشکل داره.یک دفعه من داشتم با فرانسه بازی می کردم بازی توی رفتن به ترن بعد سر پرچم هلند می پرید بیرون و don't sent می داد. مجبور شدم به سیو های قبلی برگردم و جزیره هایش رو بخرم و بعد با تصرف پایتخت نیشنش را نابود کنم.
خوب دیگه این مشکلاتی هست که دوستان کپی گر برای بازی به وجود اووردن چیز خاصی نیست:دی
رضا جان کمپینگو یه گزینشو زدی که تاریخی بشه خوب اگه کمپینگ باشه باید domintation رو بزنی تا با از بین بردن تمام کشور ها و تصرف جهان برنده بشی حتما یه گزینه اشتباه زدی دیگه.
Moh3en_DDD
25-06-2009, 13:59
سلام
جسارت نشه ها .
ولی من این بازی رو 2 روز پیش گرفتم تا امروز که بازی کردم هیچی حالیم نشد : دی
شما هم همینطوری بودید یا من نا امید شم ؟ : دی
Mohammad King
25-06-2009, 14:59
سلام
جسارت نشه ها .
ولی من این بازی رو 2 روز پیش گرفتم تا امروز که بازی کردم هیچی حالیم نشد : دی
شما هم همینطوری بودید یا من نا امید شم ؟ : دی
سلام منم این طوری بودم ولی با مرور زمان درست شدم و را حت بازی میکنم .
در ضمن این بازی خیلی قشنگه.
soltanarash
25-06-2009, 21:01
سلام منم این طوری بودم ولی با مرور زمان درست شدم و را حت بازی میکنم .
در ضمن این بازی خیلی قشنگه.
این بازی عالیه.من این بازی با اینکه خیلی هم سبکشو بازی کردم ولی چهار دفعه با سه نیشن بازی کردم تا کامل بازی رو یاد گرفتم.از من می شنوی حتما ادامه بده.
Moh3en_DDD
27-06-2009, 21:06
سلام
من یه چنتا سوال داشتم :
1- فقط از راه تجارت ( این ترید راه ها ) میشه پول در آورد ؟
2- مشخصات سیستم من اینه :
Ram 4 GB
9600m Gforce
intel 2 core 2.66 ghz
ولی وقتی میرم ترن بعدی خیلی طول میکشه ! مشخصات سیستمم پایینه یا باید کار دیگه ای کرد ؟
afshinaghasi
28-06-2009, 09:59
اول که بازی رو خریدم فکر می کردم مثل age of empire باشه یا تو اون مایه ولی با گرافه بالا تر ولی بعدش پشیمون شدم خیلی بازی بی معنی هست اصلا نمیشه اسمشو بازی گذاشت هیچ هیجانی نداره موقه که دو طرف در حال نبرد هستند چیزی از نبرد دیده نمیشه طبیعی در نیاوردن در کل امتیازه من بهش صفر هست پولمم هدر شد 5 تومان
خوب دیگه اون نفهمیدن شما از بازیه:دی این سری بازی ها سخته و تو مخ هر کس در عرض 1 ثانیه جا نمیگیره اگه یکمی صبر میکردی و سوال میکردی این مشکلات به وجود نمیومد در مورد اون هیچ چیز از نبر معلوم نیست که این بازی استراتجیک دومینیاتونه برای تصرف جهان وقتی هم نبرد معلوم میشه که دوتا سرباز بهم برسن حمله کنن بعد از اونم چندتا گزینه میاد که جنگو خودتون رهبری کنید یا به صورت اتوماتیک کامپیوتر انجام بده این بازی حوصله میخواد تمام!
درمورد سوال محسن جان هم نه از راه تاکس یا همون مالیات هم میشه پول دراوورد دست شمام هست که چقدر باشه اما باید شرایطو ببینید حتی بعضی جاها بخاطر تاکس زیاد شورش میشه!
در مورد تارن ها هم به خاطر این طول میکشه که شما صبر میکنید تا 50 کشوری که در مقابل شما قرار دارن کارهاشونو انجام بدن.
اول که بازی رو خریدم فکر می کردم مثل age of empire باشه یا تو اون مایه ولی با گرافه بالا تر ولی بعدش پشیمون شدم خیلی بازی بی معنی هست اصلا نمیشه اسمشو بازی گذاشت هیچ هیجانی نداره موقه که دو طرف در حال نبرد هستند چیزی از نبرد دیده نمیشه طبیعی در نیاوردن در کل امتیازه من بهش صفر هست پولمم هدر شد 5 تومان
عزیز حتما بازیت مشکل داره یا سیستمت پایینه . این یه بازی فوقوالعاده است.خیلی حاله تازه بهش 9.5 دادن.شوخی که نیست:31:
{sahand}
28-06-2009, 19:05
مهم ترین منبع درامد مالیات ها هستن، طبیعتا هر چی مناطق بیشتری رو در اختیار داشته باشین پول بیشتری هم گیرتون میاد.
سلام
من یه چنتا سوال داشتم :
2- مشخصات سیستم من اینه :
Ram 4 GB
9600m Gforce
intel 2 core 2.66 ghz
ولی وقتی میرم ترن بعدی خیلی طول میکشه ! مشخصات سیستمم پایینه یا باید کار دیگه ای کرد ؟
1-راه تجارت هم اونه هم میتونی کشتی بسازی بفرستی جاهایی که علامت هست.
2- سیستمت خیلی هم خوبه اون سنگین شدن اینکه وسعت بازی و پرچم ها بالاتر میره.:31:
soltanarash
29-06-2009, 08:30
اصلا فکر نکنم به گرافیک کاری داشته باشه بازیش مشکل داره.اقا سر راه تجارت دشمن که کشتی می ذاری هر چی کشتی بیشتر بذاری بیشتر غارت می کنه یا اصلا فرقی نداره؟
afshinaghasi
29-06-2009, 09:06
سایت game spot امتیازاش واقعیت نداره بیشتر واسه تبلیغه در ضمن من خودم خوره بازی هستم و شاید از همتون تا به امروز بیشتر بازی کرده بشم ولی این بازی حتی در حد generale1 هم نیست وقتی که سوال میکنه که جنگو خودتون رهبری کنید یا به صورت اتوماتیک کامپیوتر انجام بده همون اولش فهمیدم بازی زیاد جالب نیست بیشتر میخواد جنگو رهبری کنید در کل بازی خسته کننده هست
اصلا فکر نکنم به گرافیک کاری داشته باشه بازیش مشکل داره.اقا سر راه تجارت دشمن که کشتی می ذاری هر چی کشتی بیشتر بذاری بیشتر غارت می کنه یا اصلا فرقی نداره؟
به نظر من بذار تو راه کشتیهایی که که باهاشون دوست نیستی
فکر کنم فرقی نمی کنه واسه من که نکرد:31:
soltanarash
29-06-2009, 12:59
سایت game spot امتیازاش واقعیت نداره بیشتر واسه تبلیغه در ضمن من خودم خوره بازی هستم و شاید از همتون تا به امروز بیشتر بازی کرده بشم ولی این بازی حتی در حد generale1 هم نیست وقتی که سوال میکنه که جنگو خودتون رهبری کنید یا به صورت اتوماتیک کامپیوتر انجام بده همون اولش فهمیدم بازی زیاد جالب نیست بیشتر میخواد جنگو رهبری کنید در کل بازی خسته کننده هست
آقا افشین گیم اولا اسپات معتبر ترین سایت است.بقدری که با یک حرکت فروش یک بازی رو می تونه نصف کنه.اگه این سایت امتیاز هاش الکی باشه اعتبار خودش رو از دست می ده و مطمئنا چنین کاری نمی کنه.
دوما این بازی سبکش با جنرال مثل زمین و اسمان است ولی در سبک خودش بهترین است.من امکاناتی که تو این بازی دیدم توی هیچ بازی ندیده ام.شما قضیه این بازی رو نفهمیده اید.اگر باگ نداشت من تا حالا داشتم اونو بازی می کردم.در ضمن من کسی هستم که هر بازی دستم بیاد نمی رم.باید بازی در game spot هشت به بالا بشه.
آقا این عقیده شماست.لطف کن این بحث رو همینجا تمومش کن.عقیده هرکسی واسه خودش محترمه نباید تحمیل شه.:5:
خوب اما بالاخره باید فردی که نمیدونه بفهمه؟!
شما که اینقدر ادعا داری من 12 سالمه تا اینجاش درست اما از 5 سالگی کامپیوتر داشتم یعنی چند سال؟7 سال هست که من پای کامپیوتر میشنم کسی هستم که اگه بازی برام جدید باشه در عرض چند دقیقه بازی کردن تمام بازی گیرم میاد چون میفهمم بازی از من چی میخواد تو کل عمرم فقط چند بازی بهم چسبید و آدم حسابشون کردم اونام اینان:(ورژناشو نذاشتم بیشترشو بازی کردم)
mafia
max payne
devil may cry
the sims3
empire total war
world of warcraft
تا الآن ممکنه 200 تا به صورتی که اغراق نباشه شایدم بیشتر بازی بازی کردم اما هرکدوم غیر از اینا جبنه ی اینو نداشت که نگهشون دارم بقیرو یا پاک کردم بعد مدتی یا به صورتیکه بدون تمایل باشم بازی کردم.
شما اول باید بفهمی بازی از شما چی میخواد بعد دربارش نظر بدی.
همه ی اینا نظر شخصیه به هیچکس تحمیل نمیشه همش نظر شخصیه
خوب اما بالاخره باید فردی که نمیدونه بفهمه؟!
شما که اینقدر ادعا داری من 12 سالمه تا اینجاش درست اما از 5 سالگی کامپیوتر داشتم یعنی چند سال؟7 سال هست که من پای کامپیوتر میشنم کسی هستم که اگه بازی برام جدید باشه در عرض چند دقیقه بازی کردن تمام بازی گیرم میاد چون میفهمم بازی از من چی میخواد تو کل عمرم فقط چند بازی بهم چسبید و آدم حسابشون کردم اونام اینان:(ورژناشو نذاشتم بیشترشو بازی کردم)
mafia
max payne
devil may cry
the sims3
empire total war
world of warcraft
تا الآن ممکنه 200 تا به صورتی که اغراق نباشه شایدم بیشتر بازی بازی کردم اما هرکدوم غیر از اینا جبنه ی اینو نداشت که نگهشون دارم بقیرو یا پاک کردم بعد مدتی یا به صورتیکه بدون تمایل باشم بازی کردم.
شما اول باید بفهمی بازی از شما چی میخواد بعد دربارش نظر بدی.
عزیز من به شما گفتم بحث رو ادامه نده.ولی ولکن نیستی.میخوای من آرشیو بازی هامو بذارم برات.یکی ممکنه بازی رو دوست داشته باشه یکی نه.الان من و خیلی از این بازی خوشمون میاد.این تاپیک واسه حل مشکلات بازی ها و ...نه اینکه یکی بیاد بگه دوست داره یکی نداره.بهتره هر کی میخواد بازی بخره بره تحقیق کنه.اینجا جاش نیست.
afshinaghasi
30-06-2009, 09:00
من از کامادور شروع کردم ولی باید بگم این بازی هیچی نداره . بازهایی هم که خیلی بهم چسبید .
Resident evil 2
-popiloos
-oddword
commandos1,2,3
mafia
general
deadspaceخیلی باهال بود
callofduty 4
miroredgeهم قشنگ بود
وخیلی بازیای دیگه ولی آخرین بازی که خیلی حال کردم deadspace بودش حرف نداشت.
من از کامادور شروع کردم ولی باید بگم این بازی هیچی نداره . بازهایی هم که خیلی بهم چسبید .
Resident evil 2
-popiloos
-oddword
commandos1,2,3
mafia
general
deadspaceخیلی باهال بود
callofduty 4
miroredgeهم قشنگ بود
بابا شماها هی میخواین بحث کنین.خو ب باشه این بازی خیلی بیخوده.میشه تمومش کنید؟
دوستان کدی دارید که حرکت رو نامحدود کنه.راستی وقتی پیشرفت می کنید یه توپ میده میتونی یه لشکر رو نابود کنی.خیلی فاز:31:
soltanarash
01-07-2009, 06:33
Resident evil 2
-popiloos
-oddword
commandos1,2,3
mafia
general
deadspaceخیلی باهال بود
callofduty 4
miroredgeهم قشنگ بود
اقا قرار نیست که هر بازی که به شما نچسبید بازی خوبی نباشه.مثلا من خودم از resident evil متنفرم ولی میدونم جز بهترین بازی ها است.شما احتمالا این بازی بلد نبودی فکر کردی بازی بدیه.
afshinaghasi
01-07-2009, 08:20
ربطی به بلد بودن نداره راستشو بخواین زیاد باهاش حال نکردم خیلی سریع پاکش کردم دوباره بعد از چند روز نصبش کردم دیدم بازم حال نمیده پاکش کردم خداییش خسته کننده هست
ربطی به بلد بودن نداره راستشو بخواین زیاد باهاش حال نکردم خیلی سریع پاکش کردم دوباره بعد از چند روز نصبش کردم دیدم بازم حال نمیده پاکش کردم خداییش خسته کننده هست
آقا شما چرا ولکن نیستی . من که گفتم بازی بیخودیه.نمیخوای ول کنی؟راستی این بازی هایی که شما نوشتی مال اهل بستان مثل اویل2.شما احتمالا نتونستی بازی رو اجرا کنی یا خوب با بازی آشنا نیستی.یاد گرفتن این بازی برای مبتدی ها 1 ماهی میکشه عزیز
چه بازی 1 ماه میکشیه؟!رسیدنت اویل؟!اون که 2 روزه تمامه:دی
آقا تموم کنید دیگه انگار نه انگار این تاپیک موضوش چیه عجبا هرچی شما بلدی یا بلد نیستی که خوب نیست و هست هرکسی یه جوریه منم گفتم اونارو بلدم اما نگفتم نه چون من این دسترو بلد نیستم شما ها هم باید بدونید این بده فقط گفتم اینا خوبه شما هم همین یه کلمرو میگفتید تمام گفتم تمام اینا نظر شخصیه شما هم همینو میگفتید!
afshinaghasi
01-07-2009, 11:17
می خواستم بگم که از چه زمانی بازی میکرم اگه دقت کی کردی از عهده بوق روع میشد تا به امروز در ضمن رزیدنت اویل2 داستانش از نسخه های دیگش بهتره و خیلی طولانی تر و منطقی تر.حتی قبل ترش خلاصه این بازی خیلی مضخرفه حال گیریه سریع نیستش 3 ساعت طول میکشه تا لشگرها به هم برسن باید بری یه لیوان چایی بخوری تا نزدیکه هم بشن تازه چیزی هم از درگیریه آنچنانی دیده نمیشه مثل این میمونه که فرمانده کل قوا داره روی میز جنگ ارتششو رهبری میکنه یعنی دقیقا همونه.
خوب 100 هزار بار گفتم این بازی برای همونه که فرمانده ی کل قوا ارتشش رو روی میز جنگ با استراتجیک رهبری کنه اصلا کل بازی همینه.
بحث های مربوط به مسائل بازی های دیگه رو هم اینجا نکنید.
Moh3en_DDD
01-07-2009, 12:45
می خواستم بگم که از چه زمانی بازی میکرم اگه دقت کی کردی از عهده بوق روع میشد تا به امروز در ضمن رزیدنت اویل2 داستانش از نسخه های دیگش بهتره و خیلی طولانی تر و منطقی تر.حتی قبل ترش خلاصه این بازی خیلی مضخرفه حال گیریه سریع نیستش 3 ساعت طول میکشه تا لشگرها به هم برسن باید بری یه لیوان چایی بخوری تا نزدیکه هم بشن تازه چیزی هم از درگیریه آنچنانی دیده نمیشه مثل این میمونه که فرمانده کل قوا داره روی میز جنگ ارتششو رهبری میکنه یعنی دقیقا همونه.
سلام
هنگام جنگ کنار نقشه چند تا گزینه هست که با یکیشون می تونی سرعت حرکتشون رو تند تر کنی تا زودتر به هم برسند . Slow motion هم داره که باهاش می تونید وسط جنگ چای بخورید .
عزیز خوب سیستمت مشکل داره یا پایینه.من با 5 هزار سرباز با آخرین گرافیک بازی کرده ام.چند دقیقه ای کار طرف رو می ساختم بدون هیچ ایرادی.شما برو گیم اسپاتو ببین.9.5 که شوخی نیست.ماکه از اونا بیشتر نمی دونیم.
سلام
هنگام جنگ کنار نقشه چند تا گزینه هست که با یکیشون می تونی سرعت حرکتشون رو تند تر کنی تا زودتر به هم برسند . Slow motion هم داره که باهاش می تونید وسط جنگ چای بخورید .
آقا شما یه کدی داری حرکت نامحدود داشته باشه ( بی زحمت)مرسی
منظورتون از حرکت نامحدود بشه چیه؟!منظورتون اینه که مثلا توی کمپینگ بخواید به صورت استراتجیک یکیو جا به جا کنید حرکتش نا محدود بشه و نیافته تارن بعدی؟
HoJJaT_007
02-07-2009, 21:27
چرا بازی اینطوریه من هیچی نفهمیدم
1- مثلا با فرانسه جنگیدم نوشته بود 44 کشتی داری رفتم توی صحنه نبرد دیدم 4 تا کشتی هست چرا؟
کلا من هیچی نفهمیدم
یعنی چی؟!من نفهمیدم شما چی گفتید واضح تر بگید بفهمم بعد بهتون میگم
اصولا اول میگه 4 تا میری میبینی 44 تاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بیشتر توضیح بدید لطفا این بازی برای یاد گرفتن زمان زیادی نیاز داره به طور معمول یاد میگیرید.
سلام دوستان
ببخشید دوستان بکیج نیامد که صدا بازی رو درسته کنه
البته یک پکیج زیر 50 مگ !!!!
اخه من اینترنت پر سرعت ندارم
صدای بازی فقط با همون 700 مگی هه که بود درست میشه برو بده کافی نت برات دان کنه
Dream Of Fly
03-07-2009, 11:40
سلام ببخشید می خواستم ببینم برای این بازی چیت طراحی نکردن اگه کسی داره بهم بده ممنون میشم!
بیشتر از 15 تا ترینر دانلود کردم وقتی بازی می خواد لود بشه این ویستای بیشعور نمیذاره اجرا بشه(اصلا پیشنهاد ندین که خوب Xp نصب کن چون رو سیستم من Xp نصب نمیشه- دلیلشم نپرسید چون نمیدونم!!!-)
دقیقا منظورم از "چیت" همون "چیت"ـه نه ترینر میخوام نه اچیومنت!!!!!!!!!!!!
صدای بازی فقط با همون 700 مگی هه که بود درست میشه برو بده کافی نت برات دان کنه
سلام
دوست من یه بار رفتم کافینت خواستم 40 مگ دانلواد کنم بهم گفت می شه حدود 3تا 4 تومان ...............
حالا شما فکرش کنم 700 می گ می شه چقدر ؟
با تشکر
Moh3en_DDD
03-07-2009, 12:00
چرا بازی اینطوریه من هیچی نفهمیدم
1- مثلا با فرانسه جنگیدم نوشته بود 44 کشتی داری رفتم توی صحنه نبرد دیدم 4 تا کشتی هست چرا؟
کلا من هیچی نفهمیدم
سلام
44 تا کشتی ؟ :31:
فکر کنم تعداد ادم هات بوده ( چون تو هر کشتی نوشته مثلا چنتا آدم کار میکنه و اینا ، هرچی هم بیشتر باشند هم قدرت جنگی ش افزایش پیدا میکنه هم پولی که برای نگه داری ارتش اضافه می شه بیشتره . )
منظورتون از حرکت نامحدود بشه چیه؟!منظورتون اینه که مثلا توی کمپینگ بخواید به صورت استراتجیک یکیو جا به جا کنید حرکتش نا محدود بشه و نیافته تارن بعدی؟
آره عزیز داری؟من یدونه از cheathappens.com گرفتم اما اون کدش بسته بود.:40:
سلام دوستان
ببخشید راهنمایی می خواستم
من تویه مرحله دو گیر کردم
مرحله که جنگ با فرانسوی ها ست ......
من یه بار نقشه رو کلان هر چیزی بود تصرف کردم
ولی هر کاری کردم به مرحله بعد نرفت و هرچی سال ها رو زدم بره جلو نرفت تقریبان تا سال 1860 رفتم ولی بازم هیچی چیزی نبود
و دشمنی وجود نداشت........
دو ماموریت بود که هرکاریشون کردم نشود ازش رد بشم عکس رو گرفتم
نگاه کنید
دوستان لطفان کمک کنید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
سلام دوستان
کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟
سلام دوستان
ببخشید یک سوالی دیگه داشتم
در قسمت مرحله اصلی ( گزینه یک مونده به اخری)
من یه حدود 30 سالی که میرم جلو
موقعه که پرچم رد می شن و نوع تحرکات رو نشون می ده بعد روی بعضی از پرچم ها بازی ایست می کنه و در بعضی مواقع تا 5 دقیقه و شاید 10 دقیقه طول می کشه تا دوباره از حالت ایست در بیاید
( مثلان روی کشور هند زیاد وای می ایستاد)
دوستان راه کاری وجود نداره این مشکل رو برطرف کنم ؟
سلام دوستان
ببخشید یک سوالی دیگه داشتم
در قسمت مرحله اصلی ( گزینه یک مونده به اخری)
من یه حدود 30 سالی که میرم جلو
موقعه که پرچم رد می شن و نوع تحرکات رو نشون می ده بعد روی بعضی از پرچم ها بازی ایست می کنه و در بعضی مواقع تا 5 دقیقه و شاید 10 دقیقه طول می کشه تا دوباره از حالت ایست در بیاید
( مثلان روی کشور هند زیاد وای می ایستاد)
دوستان راه کاری وجود نداره این مشکل رو برطرف کنم ؟
بازی اینطوریه.بعضی از کشور ها سربازو اینجور چیزا زیاد تکون میدن.مگر نه بازی ایراد نداره.
من امروز بعد از تقریباً 3 ماه که بازیو داشتم نصبش کردم خیلی خفنه من عاشق بازی های استراتژیک هستم ولی این خیلی پیچیدس باهاش زیاد حال نکردم.... امیدوارم بعد از یکم بازی واسم راحت بشه..... اعصابم قاطی شد چقدر چیز میز داره..... راستی دمش گرم چندتا از شهرهای ایران رو هم داره تهران - شیراز - اصفهان و ... کسی یه آموزش فارسی نداره؟؟؟
من امروز بعد از تقریباً 3 ماه که بازیو داشتم نصبش کردم خیلی خفنه من عاشق بازی های استراتژیک هستم ولی این خیلی پیچیدس باهاش زیاد حال نکردم.... امیدوارم بعد از یکم بازی واسم راحت بشه..... اعصابم قاطی شد چقدر چیز میز داره..... راستی دمش گرم چندتا از شهرهای ایران رو هم داره تهران - شیراز - اصفهان و ... کسی یه آموزش فارسی نداره؟؟؟
کلا این جور بازی ها رو نمیشه زیاد آموزش داد.باید بیشترشو خودت باد بگیری.شما تو چه قسمت هایی مشکل داری بگو من میگم
mehdi_vsgh
14-07-2009, 21:59
سلام یکی از دوستان اگه امکان داشته باشه این فایل رو برام آپلود کنه
d3dx9_40.dll
ویرایش شد:
خودم پیداش کردم
خیلی ممنون
mehdi_vsgh
15-07-2009, 20:50
میخوام بازی رو آپدیت کنم میگه که ظاهرا فایل های قدیمی رو پیدا نکرده
یه نفر میتونه فایل اجرایی بازی رو (که کرک نشده هستش) برام آپلود کنه؟
میخوام بازی رو آپدیت کنم میگه که ظاهرا فایل های قدیمی رو پیدا نکرده
یه نفر میتونه فایل اجرایی بازی رو (که کرک نشده هستش) برام آپلود کنه؟
به نظر من شما اینجا بفرما.کلا این تاپیک خیلی سوت و کور.جواب نمیدن.
دوستان میشه کشتی ها رو از یه قاره مثلاً اروپا فزستاد به یه قاره دیگه مثلاً آمریکا؟؟؟ بازی برام تقریباً راحت شده بعد از چند ساعت بازی کردن بازیه خیلی باحالیه.....
دوستان میشه کشتی ها رو از یه قاره مثلاً اروپا فزستاد به یه قاره دیگه مثلاً آمریکا؟؟؟ بازی برام تقریباً راحت شده بعد از چند ساعت بازی کردن بازیه خیلی باحالیه.....
آره میشه.یه راه خوب هم هست.سرباز بفرست قاره های دیگه بندر بگیرن.
mehdi_vsgh
16-07-2009, 18:06
سلام
بازی empire total war رو از اینترنت دانلود کردم
ولی وقتی میخوام آپدیتش کنم پیغام میده که ظاهرا نمیتونه فایلهای قدیمی رو پیدا کنه
دلیلش هم اینه که بازی بصورت کرک شده هستش و بعد ازنصب دیگه کرکی من استفاده نمیکنم
اگه ممکنه یکی از دوستان فایل اصلی و کرک نشده بازی رو قرار بده برام
سلام
بازی empire total war رو از اینترنت دانلود کردم
ولی وقتی میخوام آپدیتش کنم پیغام میده که ظاهرا نمیتونه فایلهای قدیمی رو پیدا کنه
دلیلش هم اینه که بازی بصورت کرک شده هستش و بعد ازنصب دیگه کرکی من استفاده نمیکنم
اگه ممکنه یکی از دوستان فایل اصلی و کرک نشده بازی رو قرار بده برام
فکر نکنم بشه.بازی بدون کرک رو باید با سریال اورجینال ثبت کنی که اون هم که نمیشه.
شما تو قسمت دانلود بازی در خواست لینک کن بازی رو درست میذارن.
mehdi_vsgh
16-07-2009, 19:09
من فقط فایل اجرایی رو نیاز دارم
فایل اجرایی کرک نشده
وقتی اینو گرفتم بعدش بازی رو اپدیت میکنم
وبعد کرک نهایی رو مجدد کپی میکنم توی فولد بازی
سلام
خسته نباشید
یه سوال. برای ساختن هر چیزی مثل سرباز، ساختمون و غیره حتمن باید end turn رو بزنیم یعنی همون دکمه اینتر؟ اینجوری که هی یه سال یه سال به زمان بازی اضافه میشه!!!
ممنون
سلام
خسته نباشید
یه سوال. برای ساختن هر چیزی مثل سرباز، ساختمون و غیره حتمن باید end turn رو بزنیم یعنی همون دکمه اینتر؟ اینجوری که هی یه سال یه سال به زمان بازی اضافه میشه!!!
ممنون
آره.حتما باید بزنی.اگه اونجوری نبود خیلی خوب میشد.
یه 10000 تا سرباز جمع میکردیم.:31:
آره.حتما باید بزنی.اگه اونجوری نبود خیلی خوب میشد.
یه 10000 تا سرباز جمع میکردیم.:31:
خب مگه سالش محدودیت داره؟:18: من ارتش گنده درست می کنم همیشه!!!
رضا جنگنده
24-07-2009, 18:44
سلام من از بازی در دریاش خیلی خوشم می یاد.راستی تو این بازی نمی شود سرخپوست یا راهزن یا آمریکا یا دزد دریایی باشیم؟
سلام من از بازی در دریاش خیلی خوشم می یاد.راستی تو این بازی نمی شود سرخپوست یا راهزن یا آمریکا یا دزد دریایی باشیم؟
نه متاسفانه.
{sahand}
25-07-2009, 08:38
مودی به اسم late campaigns هست که می شه با اون به جای سرخپوست ها یا آمریکا هم بازی کرد. تو همین تاپیک هم دوستان لینکشو دادند.
سيستم اين بازي خيلي چشم درآره! چرخ دنده هاي كامپيوترم جرجرش در اومد! ميخواستم بدونم كسي ميدونه ارزونترين كارت گرافيكي كه اين بازي رو با تمامي مخلفاتش بكشه چيه؟چنده؟
سلام
دوستان کسی جواب منو نداد محدودیت turn داره بازی؟
یه سوال دیگه الآن توی یکی ازObjective های من نوشته Alliance یعنی باید با یه حکومتی رابطه برقرار کنیم ولی تو نقشه نمی بینم اون حکومتو. دو تا شهر هم نوشته که باید برم بگیرم ولی وقتی سربازم می ره طرفش، آیکون ضربدر میشه کشتی هم نمی تونه بره.
چیکار کنم؟
ممنون از کمکتون
Moh3en_DDD
26-07-2009, 20:20
سلام
دوستان کسی جواب منو نداد محدودیت turn داره بازی؟
خیر
یه سوال دیگه الآن توی یکی ازObjective های من نوشته Alliance یعنی باید با یه حکومتی رابطه برقرار کنیم ولی تو نقشه نمی بینم اون حکومتو
احتیاجی به پیدا کردنش تو نقشه نیست . قسمت پایین سمت چپ بازی یه آیکون هست وقتی میری توش نوشته Open diplomacy ... اونا بزن اسم کشور ها بر حسب حرف الفبا هست توشون .
دو تا شهر هم نوشته که باید برم بگیرم ولی وقتی سربازم می ره طرفش، آیکون ضربدر میشه کشتی هم نمی تونه بره.
چیکار کنم؟
تو ترن بعدی هم نمی تونی بری جلوتر ؟
تو هر ترنی وقتی میخوای از حوزه یک کشور دشمن رد بشی وقتی میری نزدیکش راحتو قطع می کنه و می ایستی و ترن بعد باید بری جلو . ولی اگه با اون کشور At peace باشی احتیاجی به این وقفه نیست .
سلام
ممنون از کمک
نه خیلی ترن رفتم ولی تغییری نکرد اگه قرار باشه تو ترن درست شه راهو قرمز نشون می ده ولی تو این ربطی به راه نداره کلن آیکون ماوس ضربدر میشه
آقا پس چرا کسی جواب نمی ده!!!!
مال Episode 2 هست اینجا که من میگم. باید Quebec و Montreal رو بگیرم. همه جا رو گرفتم Irequis Territory هم که باید مذاکره می کردم حواسم نبوده باش جنگیدم گرفتمش و این Quebec و montreal رو هر جای نقشه میرم نیست روی اون ذره بین روی Objective هم که می زنم یه فضای خالی تو نقشه نشون می ده فقط.
mehranram
29-07-2009, 15:29
:20:آقا کسی سیو بازی empire : total war رو داره ؟ کامل باشه ها . تو این بازی میشه ایران رو برداشت ؟
mehranram
29-07-2009, 15:29
کسی سیو کامل این بازی رو نداره ؟ خواهش میکنم !!!!!!!!!!!
Mohammad King
01-08-2009, 15:46
سلام
ممنون از کمک
نه خیلی ترن رفتم ولی تغییری نکرد اگه قرار باشه تو ترن درست شه راهو قرمز نشون می ده ولی تو این ربطی به راه نداره کلن آیکون ماوس ضربدر میشه
آقا پس چرا کسی جواب نمی ده!!!!
مال Episode 2 هست اینجا که من میگم. باید Quebec و Montreal رو بگیرم. همه جا رو گرفتم Irequis Territory هم که باید مذاکره می کردم حواسم نبوده باش جنگیدم گرفتمش و این Quebec و montreal رو هر جای نقشه میرم نیست روی اون ذره بین روی Objective هم که می زنم یه فضای خالی تو نقشه نشون می ده فقط.
سلام
شما میخواین الان میخواین امریکا را باز کنی؟:13:
باید به اون برجی که لب مرز 2 کشور قرار داره حمله کنی واونجا را بگیری بعد میتونی بری جلو/
soltanarash
01-08-2009, 20:14
سيستم اين بازي خيلي چشم درآره! چرخ دنده هاي كامپيوترم جرجرش در اومد! ميخواستم بدونم كسي ميدونه ارزونترين كارت گرافيكي كه اين بازي رو با تمامي مخلفاتش بكشه چيه؟چنده؟
نمی گم بازی گرافیکش پایین ولی اینطور هم که شما می گید نیست.بازی تقریبا مشکل گرافیکی داره. بازی ارزون خریدن هم این مشکل ها رو داره. این بازی عالی بود مخصوصا بین بازی هایی که امسال اومد.
سلام
شما میخواین الان میخواین امریکا را باز کنی؟:13:
باید به اون برجی که لب مرز 2 کشور قرار داره حمله کنی واونجا را بگیری بعد میتونی بری جلو/
سلام
آقا ما که برج ندیدیم فعلن که پاکش کردم ولی مگه طوریه بریم آمریکا رو بگیریم؟ من Road to independence رو شروع کردم رسیدم اینجا بعد دیدم نشد رفتم همون compaign معمولی دیدم خیلی شلوغه فعلن پاکش کردم. از کجا باید شروع می کردم؟:31:
arvin5520931
06-08-2009, 16:28
به علت مشکل تو کرک empire total war صدای تیر و افکتها نمی آد
باید یه فایل تورنت به نام sounds_sfx رو دانلود کنی حدود 450 مگه بعد توی بخش data بازی جایگزین کنی صداش درست میشه
من انجام دادم درست شد اونوقت بازی یه دنیای دیگه میشه
سیستم من : cpu:core i7 920
ram:6 gig tripple channel ddr3
VGA: ATI HD 4890 1gig
Dark Soul
07-08-2009, 13:31
سلام
منم اینجا گیر گردم کسی میتونه کمک کنه بخش Road to independenc هست
سلام
شما میخواین الان میخواین امریکا را باز کنی؟
این برجم نمی دونم کجاست من به غیر از شهرهای متحدام همه ی شهرها رو گرفتم
لطفا یکی کمک کنه؟
SHAHAB111
04-09-2009, 23:52
یکی یه آموزش کامل نمیتونه بذاره؟لطفا! من دوست دارم یاد بگیرم هیچی نمیفهمم. چرا بعضی وقت ها سر بازی رو میخوام تکون بدم دیگه بیشتر نمیره
jahanifara
12-09-2009, 10:19
سلام
من یک مرحله از بازی رو تموم میکنم میخواد بره مرحله بعدی روی لود گیر میکنه
نمیدونین مشکل از کجاست؟
aran khan95
12-09-2009, 13:15
سلام
بازی من وسط لودش گیر می کنه
خط لودش تا وسط میره
هی عقب جلو می شه
صدای راهنما میاد
ولی صفحه همون صفحه ی لودینگه
مشکل از چیه؟
jahanifara
12-09-2009, 17:35
سلام
بازی من وسط لودش گیر می کنه
خط لودش تا وسط میره
هی عقب جلو می شه
صدای راهنما میاد
ولی صفحه همون صفحه ی لودینگه
مشکل از چیه؟
دقیقا منم همین مشکل رو دارم
MR.Death
13-09-2009, 02:36
من این بازی رو تا ساله 1740 رفتم با هند
و الان قوی ترین کشور در سراسر جهان هسم
و حدوده 2 میلیون طلا دارم
ولی بعضی اوقات که 6 ماه می گذره طلا نمی ده
یا مثلا
من دور تا دوره مرزم رو سرباز کشیدم
ولی یهو یه لشکر از ناکجا آباد که نمی دونم ماله کدوم کشوره و اصلا پرچمش تو لیسته کشور ها نیست میاد شهرم رو میگیره
من باید چی کنم
تازه اصلا نمی شه جنگ دریایی کرد
هیچ کاری نمی شه کرد اصلا
من معمولا کشتی هایه خودم رو اشتباهی داغون می کنم به خاطره همین مجبور میشم بزنم کامپیوتر برا خودش بجنگه
در ضمن مهم ترین چیز
Agant ها به چه دردی می خورن
من 20-30 تا از اینا دارم
هر دفه یکی میمیره
balo0ch2007
13-09-2009, 09:24
سلام سلام سلام سلام این اولین مطلبیه که من تو سایت p30world قرار میدم
:31: امپایر بهترین بازیه که تا حالا من بازی کردم میخوام یه نرم افزار بهتون معرفی کنم
که نمیدونم دوستان با اون اشنا هستند یا نه EsfEditor1.4.3 که متونید با این ادیتور مود جدید بسازید مثلا میتونید همه فکشن هارو باز کنید یا پولتون را بینهایت کنید یا پایتخت یک حکومت رو جابه جا کنید یا حکومتتون رو از حکومت شاهنشای به ریاست جمهوری تغییر بدید ویا اینکه میتونید اسم پادشاهتون رو عوض کنید:20: جالب اینجاست که میتونید تاریخ بازی رو عوض کنید مثلا از سال 1700 به سال 1800 برید
اگه کمی برنامه نویسی بلد باشید میتونی یه فکشن جدید ایجاد کنید
البته اگه میخواید از این برنامه استفاده کنید بهتره از پوشه کمپاین یه کپی داشته باشید که اگه مودتون خراب شد بتونید اون رو به حالت اول برگردونید
اینم لینک دانلودش
مواظب باشید که از برنامه به خوبی استفاده کنید چون اگه یه اشتباه کوچیک انجام بدی توی بازی باگ ایجاد میکنه
balo0ch2007
13-09-2009, 09:29
سلام سلام سلام سلام این اولین مطلبیه که من تو سایت p30world قرار میدم
:31: امپایر بهترین بازیه که تا حالا من بازی کردم میخوام یه نرم افزار بهتون معرفی کنم
که نمیدونم دوستان با اون اشنا هستند یا نه EsfEditor1.4.3 که متونید با این ادیتور مود جدید بسازید مثلا میتونید همه فکشن هارو باز کنید یا پولتون را بینهایت کنید یا پایتخت یک حکومت رو جابه جا کنید یا حکومتتون رو از حکومت شاهنشای به ریاست جمهوری تغییر بدید ویا اینکه میتونید اسم پادشاهتون رو عوض کنید:20: جالب اینجاست که میتونید تاریخ بازی رو عوض کنید مثلا از سال 1700 به سال 1800 برید
اگه کمی برنامه نویسی بلد باشید میتونی یه فکشن جدید ایجاد کنید
البته اگه میخواید از این برنامه استفاده کنید بهتره از پوشه کمپاین یه کپی داشته باشید که اگه مودتون خراب شد بتونید اون رو به حالت اول برگردونید
اینم لینک دانلودش
مواظب باشید که از برنامه به خوبی استفاده کنید چون اگه یه اشتباه کوچیک انجام بدی توی بازی باگ ایجاد میکنه
MR.Death
13-09-2009, 12:27
من اصلا مشکل پول ندارم الان می تونم با پول زمین بخرم حدود 2 میلیون طلا دارم
در واقع من نمی دونم agant ها به چه دردی می خوره:24:خیلی چرت و پرت داره
یکی بگه این agant ها به چه دردی می خوره
رضا جنگنده
24-09-2009, 19:23
دوستان رمز بازی روندارین؟
soltanmasoud007
25-09-2009, 18:51
کرکی چیزی برا این بازی نیومده که این گیر زدن تو بازیو درست کنه.
mehdi_vsgh
25-09-2009, 19:38
دوستان سایتی جایی هست برای آموزش این بازی؟
یه مقدار مشکله بازی کردن اون!!
..hamed..
28-09-2009, 12:41
اقا من قبلا age of empair3 رو بازی کردم بازی خوبی بود حالا این بازی تا چه حد با total wars فرق میکنه
malkemid
28-09-2009, 13:22
اقا من قبلا age of empair3 رو بازی کردم بازی خوبی بود حالا این بازی تا چه حد با total wars فرق میکنه
زمین تا آسمون
باسلام خدمت دوستان!
من تقریبأ در همون اولین روزهای که این بازی آمده بود این بازی را با حجم حدود 12 گیگابایت دانلود کردم ولی متأسفانه تا به امروز موفق به شروع این بازی نشده ام.
به این دلیل که بعداز نصب و اجرای بازی در هیچ جایی از بازی و منوها نوشته ای وجود ندارد و تمام فیلدهای موجود در بازی خالی هستند؟
من آخرین پچ های این بازی را هم دانلود و نصب کردم ولی باز هم هیچ نوشته ای در هیچ کجا از بازی وجود ندارد؟
من میخواستم بدونم عزیزان چاره ای برای حل این مشکل دارند یا خیر؟
چند تصویر از محیط بازی
1.
2.
3.
منتظر پاسخ دوستان هستم.
For The Horde
30-09-2009, 20:59
من یه بار رفتم تو بازی گیج شدم کسی میتونه آموزش کامل بازی رو بذاره/
باسلام خدمت دوستان!
من تقریبأ در همون اولین روزهای که این بازی آمده بود این بازی را با حجم حدود 12 گیگابایت دانلود کردم ولی متأسفانه تا به امروز موفق به شروع این بازی نشده ام.
به این دلیل که بعداز نصب و اجرای بازی در هیچ جایی از بازی و منوها نوشته ای وجود ندارد و تمام فیلدهای موجود در بازی خالی هستند؟
من آخرین پچ های این بازی را هم دانلود و نصب کردم ولی باز هم هیچ نوشته ای در هیچ کجا از بازی وجود ندارد؟
من میخواستم بدونم عزیزان چاره ای برای حل این مشکل دارند یا خیر؟
چند تصویر از محیط بازی
1.
2.
3.
منتظر پاسخ دوستان هستم.
اشکال از نسخه اي که دانلود کردي چون مال من بدون هيچ مشکلي کار مي کنه.
چارش اينه که از يه جاي ديگه دانلودش کني :31:
اشکال از نسخه اي که دانلود کردي چون مال من بدون هيچ مشکلي کار مي کنه.
چارش اينه که از يه جاي ديگه دانلودش کني :31:
من هم نگفتم کلأ بازی مشکل داره!
اگر میخواستم کل بازی رو دوباره دانلود کنم اصلأ مطرح نمی کردم!
اگر پچی برای اضافه شدن زبان برروی این بازی وجود دارد دوستان لطف کنند و قرار بدهند ممنون میشم.
هیچ مشکلی بجز این وجود ندارد!
soltanarash
01-10-2009, 21:06
وای این بازی واقعا عالیه. من تازه همه چیزه بازی زو یاد گرفته بودم. پولم به ترنی 700 هزار تا رسیده بود. تازه با فرانسه انقلاب کرده بودم. وای اخر بازی انقدر گیر زیاد شده بود که یه ترن که می زدم 20 دقیقه طول می کشید. هنوز کرکی برای مشکل گیر و صدای این بازی نیومده.
Paradise_human
02-10-2009, 23:38
سلام .
این special force edition این بازی چه فرقی با معمولیش میکنه ؟
کسی میدونه ؟
سلام مجدد
از دوستان کسی هست لطف کنه و یک تصویر از محل نصب بازی از پوشه data قرار بده؟
تصویر طوری باشه که کل محتوای پوشه دیده بشه لطفآ!
(مثال: C:\Program Files\Empire Total War\data)
لطفا کرک سالم بازی را بگذارید
masoud93
16-11-2009, 20:53
کرکی چیزی راهی برا این گیر زدن بیخودی بازی نیومده.
با سلام .لصفا یک کرک سالم از بازی empire total war بگذارید. با برنامه ی torrent نگذارین.
با تشکر.:20:
دوستان محل ذخیره فایل این بازی کجاست؟
masoud93
03-01-2010, 18:20
می خواستم بدونم چجوری باید ایران رو تو بازی ور داری چه کارهایی باید انجام بدی.
M A X I M U M
15-03-2010, 13:19
من تا مرحله 4 road to independence ميرم بعد يه جنگ هست كه آمريكا با انگليس مي جنگه اون جنگو مي برم بعدش لودينگ هست اونجا كرش مي كنه بازي
مشكل از چيه ؟
Mohammad King
10-04-2010, 11:04
سلام
من یه مشکل با این بازی دارم
وقتی بازی را به مدت 3 هفته بازی میکنم بعد که کشورمو گسترش میدم بعد کم کم وسطای بازی هنگ میکنه از بازی میاد بیرون/
مشخصات سیسیتم:
CPU:Intel Core2Duo E8400
Ram:6GIG
Video:ATI Radeon HD 4600 1024MB
Mohammad King
10-04-2010, 17:06
سلام
من یه مشکل با این بازی دارم
وقتی بازی را به مدت 3 هفته بازی میکنم بعد که کشورمو گسترش میدم بعد کم کم وسطای بازی هنگ میکنه از بازی میاد بیرون/
مشخصات سیسیتم:
CPU:Intel Core2Duo E8400
Ram:6GIG
Video:ATI Radeon HD 4600 1024MB
موضوع مهمه جواب بدید/..
M A X I M U M
10-04-2010, 17:20
يعني چطور هنگ مي كنه اگه اوايل مشكلي نداره بعدشم بايد مشكلي نداشته باشه ديگه
من كلي بازي كردم مشكلي برام پيش نيومده
Mohammad King
10-04-2010, 19:35
يعني چطور هنگ مي كنه اگه اوايل مشكلي نداره بعدشم بايد مشكلي نداشته باشه ديگه
من كلي بازي كردم مشكلي برام پيش نيومده
نه اوایل مشکل نداره
بعد که تعداد سیوی هام زیاد میشه وقتی میزنم که بره تارن بعد کشورها به سختی عوض میشن و بعد میاد بیرون از بازی؟
Mohammad King
11-04-2010, 13:12
دوستان مشکل چی هست؟
باید فایلی به این بازی اضافه کرد؟
Mohammad King
11-04-2010, 20:56
دوستان بازی کرک نمیخوا؟
یا یه فایل تکمیلی؟
alireza2099
12-04-2010, 23:48
دوست عزیز مشکل از کرک و فایل و... نیست .
شما باید پچ های بازی رو دان کنید که فکر کنم 8تا بودن که حجمشونم زیاده بعد کرک مربوط به پچ رو دان کنید بعد بازی کنید .
به نظر من شما برو Napoleon رو بگیر مشکل هم نداره نیازی هم به پچ نیست از این هم جذابتره. :27:
Mohammad King
16-04-2010, 11:22
این بازی روس ویستا نصب میشه یا نه؟!
بدون مشکل
این بازی روس ویستا نصب میشه یا نه؟!
بدون مشکل
این بازی که کلن مشکل داره.مخصوصا مشکل صدا گذاری.
من که همون اوایل که اومده بود روی وین ویستا اجرا کردم .بدون مشکل.
masoud93
27-04-2010, 15:44
یه چیزی می خوام که مشکل گیر زدن توی map بازی رو درست کنه.
می خوام از اول با ایران بازیو شروع کنم باید چه کار کنم؟
Dream Of Fly
14-05-2010, 00:43
سلام
من بازی empire total war رو گرفتم . ولی نمیدونم هر trainer ری رو برای این بازی میگیرم کار نمیکنه !!!!
اگر میشه یک trainer که دوستان امتحانش کردن و کار میکنه رو برای بگذارید نا دانلود کنم . خیلی مممنون
masoud93
14-05-2010, 09:35
اینو امتحان کن ببین چی میشه:
Mohammad King
02-01-2011, 15:29
سلام
این بازی برای من موقعی که تارن های زیادی میرفتم جلو بعد موقعی که میزدم نگست تارن هنگ میکرد و از بازی میومد بیرون.
اگر الان دی وی دی با اخرین پچ های این بازی را بگیرم درست شده؟
چون من خیلی این بازیو دوست دارم
Mohammad King
11-01-2011, 16:20
سلام
این بازی برای من موقعی که تارن های زیادی میرفتم جلو بعد موقعی که میزدم نگست تارن هنگ میکرد و از بازی میومد بیرون.
اگر الان دی وی دی با اخرین پچ های این بازی را بگیرم درست شده؟
چون من خیلی این بازیو دوست دارم
دوستان کسی جوابی نداره؟
M A X I M U M
13-01-2011, 20:09
بله الان نسخه شرکتی کامل و بدون مشکله
به جز مشکلی که اشاره کردی مشکل نبودن صدای توپ ها در میدان جنگ هم بود که درست شده
بچه ها من آپدیت رازور رو از یک سایت تورنت دانلود کردم حالا با سه تا فولدر طرفم که توی همش فایلهایی هست با ( rzr-etw8.002 ) و همینطور شماره الی آخر . حالا اینارو چیکار کنم؟
ممنون
M A X I M U M
18-06-2011, 20:31
با وینرار بازشون اما هیچ کدومشون رو دستکاری نکن مثلا اسماشون رو عوض نکن چون هش های کاملا ایزوله است و اگه دست بزنی مجبور میشی دوباره دانلودش کنی
یکی یکی پچ هارو نصب کن
احتمالا باید اون بسته ای رو دانلود کرده باشی که سه تا پچ توش بود اگه اشتباه نکنم پچ های 1.7 1.8 1.9 باید توش باشن به ترتیب نصبشون کن
الان الان شوگان ۲ توتال وار اومده بهت توصیه می کنم حتما بازیش کنی چون داره عنوان بهترین بازی استراتژی تاریخ رو بدست میاره
با وینرار بازشون اما هیچ کدومشون رو دستکاری نکن مثلا اسماشون رو عوض نکن چون هش های کاملا ایزوله است و اگه دست بزنی مجبور میشی دوباره دانلودش کنی
یکی یکی پچ هارو نصب کن
احتمالا باید اون بسته ای رو دانلود کرده باشی که سه تا پچ توش بود اگه اشتباه نکنم پچ های 1.7 1.8 1.9 باید توش باشن به ترتیب نصبشون کن
الان الان شوگان ۲ توتال وار اومده بهت توصیه می کنم حتما بازیش کنی چون داره عنوان بهترین بازی استراتژی تاریخ رو بدست میاره
مرسی ، شوگان دو رو گرفتم ولی کرش داره . سیستمم مشکلی نداره . شرکتی نیست اینایی که گرفتم . شوگانه کدوم شرکتو بگیرم بدون مشکل باشه ؟
M A X I M U M
20-06-2011, 00:52
آره مشکلات کرش بود
یه پچ دو گیگی منتشر شد که بیشتر از 500 قابلیت جدید اضافه می کرد به بازی از جمله فعال شدن dx11
این مشکل کرش هم حل میشه
یکی یکی پچ هارو نصب کن
سلام
چند تا سوال
1.الان اين پچ هايي كه گفتيد از كجا بايد دانلود كنم؟
2.اين پچ ها نيازي به كرك دارن؟
3.وقتي اين پچ ها رو نصب كنيم تغييراتي كه در پچ هاي قبلي تر بوده مثلا پچ 1.3 توي اينها هم اتفاق ميافته؟
4.اون پچ 2 گيگي رو كه براي شوگان گفتيد رو از كجا ميتونمخ دانلود كنم؟
ممنون از راهنماييت
آره مشکلات کرش بود
یه پچ دو گیگی منتشر شد که بیشتر از 500 قابلیت جدید اضافه می کرد به بازی از جمله فعال شدن dx11
این مشکل کرش هم حل میشه
سلام
چند تا سوال
3.وقتي اين پچ ها رو نصب كنيم تغييراتي كه در پچ هاي قبلي تر بوده مثلا پچ 1.3 توي اينها هم اتفاق ميافته؟
ممنون از راهنماييت
masoud93
13-10-2011, 13:48
سلام.
بازی من خیلی گیر میزنه و یه سری وقت ها Dont Send میده ...
پچی ، چیزی هست که این گیرزدن رو درست کنه ؟؟؟
M A X I M U M
13-10-2011, 16:46
سلام
چند تا سوال
ممنون از راهنماييت
سلام
- باید سرچ کنی دیگه اما از تورنت راحت گیر میاری
- کرکشون داخلش هست
- آره
- اونم میتونی از تورنت دانلود کنی اینو جستجو کن Shogun 2 total war DX11 patch
general_sorena
12-07-2012, 12:54
دوستان عزیز من قبلا هی درگیر کرک و این چیزا بودم اما الان بازی های این سبک رو از استیم می خرم اونم از یه سایت خیلی ساده که از گوگل با یه سرچ ساده پیدا می کن. وقتی لایسنس بازی رو خریدین یکی از همین نسخه های کپی رو توی آدرس استیم کپی کنید و دیگه خودش آپدیت می کنه بدون گیر کرک! باور کنید خیلی راحت میشید
پولشو چطوری دادی؟
البته من فقط روم بازی می کنم.
general_sorena
19-07-2012, 11:50
پولشو چطوری دادی؟
البته من فقط روم بازی می کنم.
ببین نمی دونم میشه اینجا آدرس سایت داد یا نه اما این لینک سرچ گوگل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&output=search&sclient=psy-ab&q=%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA+-------------&oq=%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA+-------------&gs_l=hp.3..0i33i30.2183.12116.0.12550.23.17.2.4.4. 6.2807.13930.3-8j1j0j1j9-4.14.0...0.0...1c.sjp6a4E3Nwc&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=620f4183c90141be&biw=1366&bih=667) همون سایت هست که اولیش همین جایی که من خریدم. خودش توضیح داده دقیق که از استیم چه جوری میشه خرید کرد. اگر سوال دیگه ای بود پ.خ بدده. مطمئن باش ضرر نمی کنی. من خودم هم بازی مدیوال 2 که مال چند سال پیش هست رو خریدم.
hesam_rain
03-11-2012, 00:21
ba arze salam va khaste nabashin be hameye dostane mohtaram aga man 1 soal dashtam dar mord in bazi empire
1:ba country hayi mesle spaniya faranse ,... ke khodeshon mostamerat daran mogeyi ke ply mikoni 1 vazife behet mide ke onam ine ke masalan shahrhaye mostamerateto ba ye kari bayad begir age kasi midone be maham bege
سلام.
ترینری چیزی برای این بازی وجود نداره؟ چون من هر جا رفتم کلی ورژن داشت ولی من تو پروپرتیز بازی رو که نگاه میکنم،ورژن رو 1.0 نوشته که تو سایتا اصلا نیست!!!!! کمک کنید.
بابا یک جواب مارو بده!! اینجا مثل اینکه متروکس. حد اقل بگین نمیدونم بابا که خیالم راحت بشه.
Dark Soul
17-03-2013, 22:14
بابا یک جواب مارو بده!! اینجا مثل اینکه متروکس. حد اقل بگین نمیدونم بابا که خیالم راحت بشه.
یعنی هر کاربر بیاد اینجا یه پست بزنه که نمی دونم ...:n13:
کمی صبور باشید ،اگه کسی جواب سوالات و ... شما را بدونه حتما جواب می ده.
سلام.
ترینری چیزی برای این بازی وجود نداره؟ چون من هر جا رفتم کلی ورژن داشت ولی من تو پروپرتیز بازی رو که نگاه میکنم،ورژن رو 1.0 نوشته که تو سایتا اصلا نیست!!!!! کمک کنید.
اینجور بازی ها لذتش به اینه که کلک نزنی.
میتونی بازیت رو آپدیت کنی تا به ترینری که پیدا کردی بخوره، البته یه سرچ هم باید برای کرک جدید بکنی.
یعنی هر کاربر بیاد اینجا یه پست بزنه که نمی دونم ...:n13:
کمی صبور باشید ،اگه کسی جواب سوالات و ... شما را بدونه حتما جواب می ده.
دوست گرامی.بنده 4 روز پیش اون پست ترینر رو زدم . دیگه قرار نیست که دو ماه صبر کنم تا شاید یک نفر بیاد جوابمو بده!!!!!:n25:
اینجور بازی ها لذتش به اینه که کلک نزنی.
میتونی بازیت رو آپدیت کنی تا به ترینری که پیدا کردی بخوره، البته یه سرچ هم باید برای کرک جدید بکنی.
و شما عزیزم. شاید یک نفر دلش بخواد بازی رو اینجوری بازی کنه و اینجوری از بازی لذت ببره . در ضمن من تو کف اینم که از کجا ورژن بازی رو بفهمم بعد شما میای میگی دنبال آپدیت و کرک باشم؟:n08:
پسر خوب مگه نگفتی نوشته ورژن 1.0
میتونی به جای ترینر دنبال چیت باشی.
چیت از کجا ؟ هر جا رفتم چیتی نبود!!!!! همه میگن چیت نداره!!! اگه داره، لطف کنین لینک بدین.
Amateِur
28-04-2013, 10:56
دوستان ایا میشه مثل بازی های سری قلعه (stronghold) شهر و خونه ساخت؟ یا فقط جنگه؟
Amateِur
28-04-2013, 19:49
دوستان ایا میشه مثل بازی های سری قلعه (stronghold) شهر و خونه ساخت؟ یا فقط جنگه؟
UP
...........
Amateِur
30-04-2013, 14:23
جوابی نیست؟
وین رونی
30-04-2013, 14:33
فقط جنگ و تسخیر شهرهای دیگه
دوست عزیز در این بازی می تونی شهرهات رو شهرهات رو به روز تر کنی مثلن اسکله هایی بسازی که کشتی های بهتر و بزرگتر و قویتری بسازند همچنین توپ های بهتر و...
سلام کسی هست که هنوز مسئول اینجا باشه جواب بده؟
من لینک های قیکس صدا رو نیاز دارم هیچ جا هم نتونستم گیر بیارم لینکشو کسی میتونه کمکم کنه؟
:n27::n30:
سلام کسی هست که هنوز مسئول اینجا باشه جواب بده؟
من لینک های قیکس صدا رو نیاز دارم هیچ جا هم نتونستم گیر بیارم لینکشو کسی میتونه کمکم کنه؟
:n27::n30:
up:n17:plz
sayan_se666
02-06-2013, 19:08
با سلام
در قسمت Road to Independence قسمت هایی از نقشه ها رو میشه رفت وجاهای دیگه نمیشه وتاریک هست چطوری نقشه رو گسترش بدیم
کجا میتونم پیگیری بکنم واسه حل مشکم برای فیکس صدا در جنگ های بازی ؟یه جای که بم جواب بدن لطفا 3 ماه دیگه rome 2 میاد میخوام خودمو با امپایر مشغول کنم :n19:
abolfazl4270
13-06-2013, 01:57
من این بازی رو از میهن دانلود دان کردم اما زبانش یه زبان مسخرست وقسمت اصلی بازی هم برام غیر فعاله جیکار کنم ؟ :n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.