PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر خواهی : ObaMa

hadi665
02-03-2009, 23:04
سلام

چطورین یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب من طی چندین روز که نتیونستم به ادامه ی کار بپردازمو اینا
امروز یهویی نشتسم تمومش کردم کارو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد همین الآنی این طرح رو کاملشو به پدرم نشون دادم گفتم خوب این کیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت پسر عمویی مادریت نیست ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دی

گفتم بابا یکمی دقیق تر نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت نه شبیه کسی نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفتم بابا این تو و این اوباما : دی
گفت برو بابا این کجاش شبیه اوباماست
گفتم e ، گفت اصلا یه ذره هم شبیه نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره ؟
واقعا این شبیه اوباما نشده ؟ اونم اصلا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظره شما چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3dmax 2009
zbrush
render with zbrush

sarina_sh
02-03-2009, 23:13
خوب این کیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهاین حاج آقا اوباماست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به جز اون موردی که بهت گفتم و میدونی ..خیلی خیلی خوب شده .. مدلسازیش عالی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی دیگه تو ساخت صورت استاد شدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sia-saketi
02-03-2009, 23:16
این که خیلی خوب شده... خیلی شبیه شده...
احتمالاً شوخی می کرده بابات. نمی خوام تعریف الکی بکنم جداً خودشه.
باور کن خیلی خوب شده من که خیلی کیفور شدم...

به نظرم این جزء یکی از بهترین کارات هست.

SSS_HHH_OOO
02-03-2009, 23:23
هادی خوب راست گفته..این کیه الان؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از شوخی بگذریم انصافا شبش شده...من که خیلی حال کردم..
عالیه هادی...

Farzad.wow
02-03-2009, 23:26
هادی جون خیلی خوب شده ......... فقط یه چیزی ................... میگم اینو ببر تو مکس بعد اونجا رندر کن یه نور پردازی مخوفی هم بش بده .......... بد اگه می شه یه ژست هم براش بذار........... مثلا به یه طرف نیگا کنه ............ حالت صورت هم ازون فرم استاندارد در یار دیگه محشر می شه :دی

hadi665
02-03-2009, 23:49
خوب این کیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهاین حاج آقا اوباماست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به جز اون موردی که بهت گفتم و میدونی ..خیلی خیلی خوب شده .. مدلسازیش عالی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی دیگه تو ساخت صورت استاد شدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون همکار
استاد چیه بابا من فعلا دارم سعی میکنم
:46:

این که خیلی خوب شده... خیلی شبیه شده...
احتمالاً شوخی می کرده بابات. نمی خوام تعریف الکی بکنم جداً خودشه.
باور کن خیلی خوب شده من که خیلی کیفور شدم...

به نظرم این جزء یکی از بهترین کارات هست.

ممنون پسره
از عکسایی هم که گزاشتی استفاده کردم
دستت درد نکنه :11:

هادی خوب راست گفته..این کیه الان؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از شوخی بگذریم انصافا شبش شده...من که خیلی حال کردم..
عالیه هادی...

ها دستت درد نکنه شهاب:40:

هادی جون خیلی خوب شده ......... فقط یه چیزی ................... میگم اینو ببر تو مکس بعد اونجا رندر کن یه نور پردازی مخوفی هم بش بده .......... بد اگه می شه یه ژست هم براش بذار........... مثلا به یه طرف نیگا کنه ............ حالت صورت هم ازون فرم استاندارد در یار دیگه محشر می شه :دی

میگم فرزاد من الآن بخوام مثلا یغهو کتو ینا براش توی مکس بسازمو بیارم توی زیبراش کناره این بزارم میشه ؟
میشه توی زیبراش این فایلو باز کنمو بعد دوباره لباسشو که مثلا obj سیو کردمو بیارم کناره این بزارم اینا با هم مچ شن ؟

b.zemiri
03-03-2009, 00:09
جل الخالق! :18:
اوه اوه چه میکنه این اوباما ( با صدای فردوسی پور)
آقا محشر شده واقعا:10:

hesam_g59
03-03-2009, 01:00
چي بگم كه نگفتنم بهتر است....
رفتي عكس خود اوبما رو گذاشتي...ميگي من ساختم....ما هم كه نميفهميم :‌دي

RezaTayebiJ
03-03-2009, 04:29
ایول هادی خیلی خوب شده.
باور کن خیلی تلاش کردم ایراد شباهت یا آناتومی پیدا کنم اما نشد. :9:

ایراد بنی اسرائیلی : اوباما سمت چپ صورتش بالای نوک بینی یه خال کوچیک داره. :31:

RezaTayebiJ
03-03-2009, 04:39
میگم فرزاد من الآن بخوام مثلا یغهو کتو ینا براش توی مکس بسازمو بیارم توی زیبراش کناره این بزارم میشه ؟
میشه توی زیبراش این فایلو باز کنمو بعد دوباره لباسشو که مثلا obj سیو کردمو بیارم کناره این بزارم اینا با هم مچ شن ؟

هادی جان تو منوی Tool زیر شاخه ای بنام SubTool هست که از طریقش می تونی فایل های مدل های مختلف را با هم قرار بدی.
اول مدل ها را import کن بعد از شاخه subtool با ابزار Append مدل ها را با هم ترکیب کن.

b3dnet
03-03-2009, 10:15
هادی شبیه دایی منم هست... :31:
خیلی توپ شده
باید بگم توی صورت های ساخته شده همراه texture تو این انجمن این از همه خوشگل تره...
ولی حیف نیست براش چشم نزاشتی (اگه چشم هم بزاری خوده خودش میشه....

winter+girl
03-03-2009, 11:47
خیلی قشنگ شده اما فکر میکنم بالای سرش یه جوری شده قسمت موهاش و اینا نمیدونم بازم نظر منه شاید هم یجوری نشده

Borhan72
03-03-2009, 13:54
هادی جان...
ميدونی كه من تارف ندارم باكسی...
ولی اين خيلی خوب شده...
واقعآ عين خودشه...
بلوپرينتشو ميذاری؟؟؟

/.,mnb
03-03-2009, 22:58
هادي جان واقعا خيلي طبيعي شده.
فقط روي پيشوني انگار يه مربع هاي ريزي پيداست انگار auto smooth نداره.

موفق باشيد.

Dark Kingdom
04-03-2009, 15:49
آفرین خیلی عالی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط اون خطی یا چروکی که چپ و راسته دهنشه فک کنم باید از بالای پره های دماغش شروع بشه نه از وسطش ...

Like Honey
04-03-2009, 18:38
سلام.خوبی؟
خیلی خوب شده.اما صورت اوباما یخورده کشیده تر هستش.این خیلیکلش کوتاه شده.
و یه ایراد جزئی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifاوباما این قسمت گوشش یه مقدار تیز تره.

3dlove
05-03-2009, 18:33
عالی شده هادی خان
ولی فک کنم با چشم یه کم مشکل داری آخه من چند کارتو که دیدم واسه هیچکدونم چش نزاشتی !!!
یه ریزه هم پایین گوش زیادی چسبیده باید فاصله داشت
در کل که محشره .

omid1
05-03-2009, 23:20
کارت بیسته....خداییش خیلی خوب ساختیش....شباهتش عالیه....بهت تبریک میگم

Sorosh MAX
06-03-2009, 10:43
هادی جان بسیار زیباست ، فکر کنم اولین کسی باشی که اوباما رو 3d ساختی ... !

یک ایراد ، اون هم اینه که اوباما یک مقدار گوشش آینه بغل اتوبوسه ولی برای تو اینطوری نیست ... :دی

موفق باشی ...

J U N I P E R
06-03-2009, 22:41
هه باحال شده خسته نباشي!
خيلي شبيهه فكر كنم صورت اوباما تو قسمت گونه ها يكم كشيده تر باشه.
خيلي عالي بود...

Benygh
06-03-2009, 22:56
بعد میگی تشکر های من زیاده و من رکورد دار هستم و ...
خوب معلومه دیگه چرا ...
کارت قشنگه .. ملت هم می بینند و تشکر میکنند ... هر چی باشه .. چه شبیه .. چه نباشه ...
شبیه اوباما شده ولی این کامل تر هم میشه ؟!

i-like-ddd
06-03-2009, 23:24
فقط ميگم قشنگه چيز ديگه به ذهنم نمياد چون واقا قشنگه.

ZOHAA
10-03-2009, 10:33
تبریک میگم کارتون فوق العادس

tatuy
14-04-2009, 10:56
سلام هادی جان کرت عالیه ولی امیدوارم اوبامارو مسخره نکرده باشی.

Aminzikzak
14-04-2009, 12:29
هادیه بابا همیشه عادت داری نصفه نیمه ول کنی کارو ؟
خب چشماش کو پس؟

اناتومی صورت رو خوب رعایت کردی ...آفرین
ایراد خاصی نمیشه گرفت ...
فقط یه احمدی نژاد هم بساز ، فردا برات حرف در میارن :دی

HOMAYOON.F
14-04-2009, 14:31
اَه، اَه، اَه...:2:
آخه این چیش قشنگه که همه میگید: قشنگه؟!!!:41:
به نظر من که اصلنم قشنگ نیست!:18:
البته من خود اوباما رو میگم نه کار هادی جون رو، مدلسازیش که واقعا خوبه، قشنگه!:16:
هادی، میگم اوباما چه قد بهت پول داده که مدلشو واسش بزنی؟! حتما هم به دلار حساب کرده!!:31:
آفرین خیلی خوبه...:10:

tatuy
14-04-2009, 17:00
همایون جان اومدیو نسازی مرد آخردموکراسیو پیام آور صلح الهی بمیرم براش.

Mostafa 3D
15-04-2009, 00:16
آفرین هادی خیلی خوب شده
خب دیگه با این میتونی Evill 6 رو خودت بسازی :31:
ولی خداییش خیلی خف شده ایول :27:

HOMAYOON.F
15-04-2009, 00:46
tatuy جان، آقا قبول که ...
ولی من چهرشو گفتم، البته من با توجه به نمونه کارای بچه ها که یا یه خانم زیبا یا یه مرد خوش چهره و جذاب میسازن میگم و گرنه قصد توهین ندارم، چون هر چهره ای عالمی داره واسه خودش!
اما همین اوباما رو در نظر داشتم بسازم،(یه وخت خدایی نکرده فکر نکنید من ساقیم، منظور مدلسازیه:31:) اما میبینم آقا هادی خیلی خوب ساخته، پس ما عقب نشینی میکنیم.:18:
چند وقت دیگه نمونه کار میذارم...:10:

mrchangiz
17-04-2009, 20:13
آقا هادی سلام
آقا کارت خیلی درسته:31:
یه پیشنهاد دارم برات:31:
مدلتو بیار تو گروه انیمیشن سازی انیمیشن ترور اوباما رو بسازیم چطوره؟:18: