مشاهده نسخه کامل
: كسي درباره پردازنده core i7 920 D0 اطلاعاتي داره؟
iraniran2
20-02-2009, 16:32
سلام
توي اخبار اومده اينتل قراره سي پي يو core i7 920 با استپينگ D0 رو در 2 مارس روانه بازار كنه كسي ميدونه چه فرقي با مدل قبليش داره؟ اينم چندتا لينك
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر می رسه d0 نسبت به c0 به جز تفاوت هایی که رسما اعلام شده کمی بهتر اورکلاک بشه و vid بهتری هم داشته باشه. ممکنه از نظر دما هم نسبت به d0 خنک تر باشه.
iraniran2
21-02-2009, 22:59
ممنون خيلي لطف كرديد. بقيه نظري ندارن.
iraniran2
08-03-2009, 15:21
آقا كف كردم. اين لينك رو ببينيد.
من انگليسيم خوب نيست. ولي فكر كنم با فن thermalright 120 با اين مقدار اوركلاك دماش به 18 درجه رسيده.
نه اینطوری نیست.
note the air temperature was from 18 to 19 degrees celsius . دمای هوا 18 تا 19 درجه بوده. ولی مثل اینکه D0 ها اورکلاک خیلی راحت تری رو نسبت به C0 ها خواهند داشت. (تقریبا چیزی شبیه به تفاوت B3 و G0 در Kentsfield یا تفاوت C1 و E0 در Yorkfield)
iraniran2
09-03-2009, 17:16
يه سوال ديگه. اين يعني از اين به بعد هرچي توليد بشه سري d0 خواهد بود. يا از هر دو سري با دو قيمت متفاوت توليد ميكنند.
نه اینطور نیست!
تا مدتی هر دو تولید میشن و با هم در بازار پخش می شن با یک قیمت (همون اتفاقی که برای B3 و G0 یا C0 و E0 در نسل قبل افتاد) و به مرور زمان تولید C1 کم میشه و بعد از مدتی دیگه همه D0 میشن.
باید از روی S-SPEC که روی جعبه CPU نوشته میشه متوجه بشید C1 هست یا D0 .
S-SPEC پردازنده های فعلی C1 ؛ SLBCH هست و وقتی D0 ها وارد بازار بشن مشخص میشه چه S-SPEC ای خواهند داشت و باید به جعبه دقت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش: S-Spec پردازنده های Core i7 920 D0 ؛ SLBEJ هست.
Professor Massoud
26-05-2009, 19:43
سلام دوستان .
همونطوری که میدونید ، استیپینگ C0 پردازنده Core i7 920 ، از قدرت اورکلاک بالایی برخوردار نیست. و این سری بیشتر حجم پردازنده های Core i7 920 رو در بازار تشکیل میده .
این نقل قول از سایت اورکلاک ، که Core i7 920 رو با DFI LP DK X58 اورکلاک کرده و تا 3.5 گیگاهرتز اور شده :
تنها موردی که باعث ايجاد محدوديت در هر سه بخش Overclocking اين بررسی شد پردازنده Core i7 920 با Stepping C0 و عدم توانايی آن در رسيدن به BCLK های بالاتر از 200 بود از اين رو به عزيزانی که قصد تهيه Core i7 با Stepping C0 و Overclock آن تا فرکانس 4GHz يا بالاتر را دارند توصيه ميکنيم که تا وارد شدن Stepping D0 به بازار از تهيه Core i7 خود داری نمايند.
حالا با توجه به این ؛ آیا کسانی که اورکلاکر حرفه ای هستن ، اگه مدل C0 رو خریده باشن ، در اورکلاک و آینده دچار مشکل نمیشن ؟
متشکرم...
iraniran2
27-05-2009, 17:39
من فكر ميكنم فرق اوركلاك c0 با d0 تنها 3 الي 4 دهم در اوركلاك باشه. اون اديتور سايت اوركلاك احتمالا نتونسته بالاتر ببره وگرنه همين c0 رو هم بچهها با فن استوك تا 3.6 تو حالات استيبل بردن بالا البته تا 3.8 هم بالا رفته ولي ديگه استيبل نبوده. من d0 خودم رو تا 4 هم فقط با افزايش ولتاژ بردم بالا كه با turbo boost به 4.2 هم رسيد فقط ديگه توي برنامه pi كه تست ميگرفتم استيبل نبود. يعني توي محاسبات پايين استيبل بود ولي محاسابت 1m به بالا نه. به هر حال با يه فن قوي c0 رو هم توي خيلي از سايتها تا 4.2 هم رسوندن. البته فكر ميكنم الان ديگه توي بازار داره مدل D0 زياد ميشه. چون خودم موقع خريد مغازه هاي زيادي رو ديدم كه D0 داشتند.
حالا با توجه به این ؛ آیا کسانی که اورکلاکر حرفه ای هستن ، اگه مدل C0 رو خریده باشن ، در اورکلاک و آینده دچار مشکل نمیشن ؟
دچار مشكل كه نميشن فقط كمي دستشون بسته تره. به نظر من كسي كه اهل اوركلاك هست. بايد 100 درصد d0 بگيره.
Professor Massoud
27-05-2009, 20:59
من فكر ميكنم فرق اوركلاك c0 با d0 تنها 3 الي 4 دهم در اوركلاك باشه. اون اديتور سايت اوركلاك احتمالا نتونسته بالاتر ببره وگرنه همين c0 رو هم بچهها با فن استوك تا 3.6 تو حالات استيبل بردن بالا البته تا 3.8 هم بالا رفته ولي ديگه استيبل نبوده. من d0 خودم رو تا 4 هم فقط با افزايش ولتاژ بردم بالا كه با turbo boost به 4.2 هم رسيد فقط ديگه توي برنامه pi كه تست ميگرفتم استيبل نبود. يعني توي محاسبات پايين استيبل بود ولي محاسابت 1m به بالا نه. به هر حال با يه فن قوي c0 رو هم توي خيلي از سايتها تا 4.2 هم رسوندن. البته فكر ميكنم الان ديگه توي بازار داره مدل D0 زياد ميشه. چون خودم موقع خريد مغازه هاي زيادي رو ديدم كه D0 داشتند.
خیلی ممنون .
اگه با فن استوک تا 3.6 گیگاهرتز ، C0 رو اور کرده باشن ، که شاهکار کردن ! :دی
راستی شما با چه فنی تا 4.2 گیگاهرتز اورکلاک کردید ؟
iraniran2
27-05-2009, 22:54
با فن استوك. البته من تا 4همونطور كه گفتم اور كردم و با استفاده از turbo خودش تا 4.2 رفت كه با سي پي يو كار نكردم فقط با برنامه pi ازش تست 64K تونستم بگيرم چون استيبل نبود و تست هاي بالاتر سيستم ريست ميشد.
harrypotter
27-05-2009, 23:40
C0 رو تا 44 هزار و 600, 700 هم روسوندن
اگه لینکشو پیدا کردم میزارم
iraniran2
28-05-2009, 00:31
بله البته با خنك كنندههاي قوي از قبيل واتر كولينگ و يخ خشك يا Tec . ركوردش فكر ميكنم 5.5 بود كه با LN2 زده بودند. كه بعدا يكي ركورد رو با TEC زد البته اون پردازندش D0 بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.