PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریستارت شدن ناگهانی سیستم

ghermezeteh
18-02-2009, 07:01
سلام دوستان من از دیروز که کامپیوترم رو روشن می کنم و وارد ویندوز میشم بعد از چند دقیقه ,تقریبا 10 دقیقه سیستم ریستارت میشه و بعضی وقتها وقتی ریستارت میشه دگمه پاور هم خاموش نمی کنه و مجبورم یه بار کابل برق رو از پشت کیس در بیارم و دوباره جا بزنم.
وقتی هم وارد ویندوز میشم این پیغام میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر کردم ممکنه مشکل از ویندوزم باشه ولی غیر از اون ویندوز ویستا هم روی سیستمم نصب هست و وارد ویستا هم که شدم باز ریستارت شد.
البته یه چیزم بگم من فقط دیروز جای کابل دی وی دی و هارد رو که به مادربورد وصل میشه با هم عوض کردم البته جاشو عوض نکردم فقط کابل ها رو عوض کردم ممکنه به این خاطر باشه؟لطفا دلایلی که ممکنه این مشکل پیش باید رو بگین ممنون.

Rainbow
18-02-2009, 09:19
دی وی دی و هارد کامپیوتر شما sata هستند یاide ؟

Rainbow
18-02-2009, 09:28
دی وی دی و هارد کامپیوتر شما sata هستند یاide ؟

ghermezeteh
18-02-2009, 12:59
ide هستند هارد و دی وی دی

شـیـفــو
18-02-2009, 13:13
سیستم منم یه مدت اینجوری شده بود ، آنتی ویروسم (کاسپراسکای) رو پاک کردم درست شد .

Rainbow
18-02-2009, 16:30
سیستم منم یه مدت اینجوری شده بود ، آنتی ویروسم (کاسپراسکای) رو پاک کردم درست شد .

بد فکری نیست منم موافقم با یکی دوتا آنتی ویروس دیگه مثل NOD32 یا Norton سیستم رو چک کن ... بعد هم یک ویندوز تروتازه نصب کن

shahinfarasystem
25-02-2009, 22:19
اخوي يا مشكل ويروس داري

و شايدم به يه احتمال قوي خازن هاي پاورت مشكل خوردند و پاورت خراب شده

اونم يه تست بكن

يه احتمال ضعيفم براي خرابي رم مي دم كه تو مر حله آخره

rezaabbaspour
17-03-2009, 00:39
كامپيوترت ويروسيه اگه ويروس كش ها جواب ندادند بهتره fdisk كني و ويندوز نصب كني
كابلها رو كنترل كن كه اتصال ناقص يا خرابي نداشته باشند
جاي رمتو هم تميز كن و جاي رمو عوض كن

mayssamhallaj
27-03-2009, 05:15
دوست عزیر دایور های کل سخت افزار هات رو یک بار از اول بریز هیچ چیز نیس به جز خطا در شناخت درایور توسط ویندوز

Hitman-Group
27-03-2009, 11:45
با سلام
مشکل می تواند از چند جا باشد
پر شدن سریع رم
اتصال نادرست قطعات
ویروسی بودن
همه ی این ه را چک کن باید درست بشه.
با تشکر

micheal-tnt
07-04-2009, 18:31
سیستم من هم وسط کار ریستارت می کنه به نظر شما امکان داره مشکل از گرافیک باشه چون خنک کننده گرافیکم یه تیکه آلومینیومیه و فن نداره این آلومینیومش هم خیلی داغ میکنه .

احمد ترابی
24-04-2009, 09:56
سیستم منم اینطوری بود
ویروسی شده بود و یه مشکل توی رم ایجاد شده بود
دادم گارانتی درست شد

kajdom1984
30-05-2009, 21:27
salam man ham hachin moshkeli daram vali male man bade chan daghighe kar kardan ye safe abi rang miyad ba koli neveshte bad khodesh reset mishe bazi oghatam ke chand ta barname ba ham baz mikonam intori mishe lotfan harche saritar komakam konin mamnoon

vioman
30-05-2009, 23:12
salam man ham hachin moshkeli daram vali male man bade chan daghighe kar kardan ye safe abi rang miyad ba koli neveshte bad khodesh reset mishe bazi oghatam ke chand ta barname ba ham baz mikonam intori mishe lotfan harche saritar komakam konin mamnoon

سلام
من هم همچین مشکلی دارم ولی ماله من بعد چند دقیقه کار کردن یه صفحه آبی رنگ میاد با کلی نوشته بعد خودش ریست میشه ، بعضی اوقات هم که چند تا برنامه با هم باز میکنم اینطوری میشه .
لطفا هرچه سریعتر کمکم کنید
ممنون

دوست عزیز
لطف کنید پست های خودتون رو بر اساس قوانین انجمن به زبان مردمان پارس بنویسید !
اینبار زبان فارگیلیسی شما به فارسی تبدیل شد :20:

آنتی
31-05-2009, 00:08
سلام
موضوع خیلی قاطی شد
مشکل ری استارت شدن همانطور که دوستان فرمودند از مشکلات زیادی میتواند باشد
ولی مشکل دوست اولمون به نظر میرسه پاور باشه
ولی در اکثر مواقع ری استارت شدن سیستم بخاطر گرم شدن سی پی یو می باشد
در درجه سوم هم خراب بودن ویندوز قرار دارد

آنتی
31-05-2009, 00:13
دوست عزیز در مورد صفحه آبی خیلی بحث شده
شما یه سرچ کن به نتایج خوبی میرسی
در هر حال مشکل شما به نظر میرسد از رم باشد

LordMMD
08-06-2009, 11:20
اين همه دوستان نظر دادند ،‌صاحب تاپيک هم يک حرکتي بکنه و نتيجه رو بگه !!